View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σταματησατε να βαζετε την βαθμολογια και ειπα να συνεχισω εγω απο εδω και περα.....:evil:
υποσχεσαι?:smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
o ΟΣΦΠ δεν έχει καλύτερη ομάδα... έχει πολύ καλύτερες μονάδες και αυτό ώς έχει μέχρι τώρα , ισχύει μόνο για την πρώτη 11αδα.
Για ομάδα, νομίζω οτι τις καλύτερες μέχρι στιγμής , τις έχουμε δεί απο ΑΡΗ και ΑΕΛ... μακράν!
Για την ομάδα μου , πιστεύω οτι δεν έχει βρεί ακόμα χημεία και μοιάζει ασύνδετη η επίθεση με την άμυνα αφού ούτε Ενσαλίβα , ούτε Ζήκος τραβάνε... ενώ ο Ρίμπο όπως και να το κάνουμε είναι για 20-30 λεπτά , top performance.. αυτό το ξέραμε όμως απο την αρχή της χρονιάς...
Θα δούμε... πάντως μεταξύ μας... δεν είναι δύσκολο να έχουμε μια σφήνα μεταξύ των 3 φέτος απο κανά ΑΡΗ ή άλλον. Θα δούμε.
Gandalf
Λάθος φιλαράκο ,μεγάλο λάθος.Για πλάκα σας παίζει ο γαύρος με όποιους 11
θες.Και θα το δεις σε δύο εβδομάδες.
Ξανά λάθος.Όχι δεν τραβάει ο Ν΄σαλίβα αλλά δεν παίζει λόγω κλίκας Ζήκου.
Ο Ζήκος θέλει να τελειώσει τη χρονιά αλλά δυστυχώς μόνο ένα ματς έπαιξε.
Μια και είσαι Αεκτσής βρες το.
Ο Δέλλας κουράστηκε και λύση δε βρίσκεται πίσω του,θα έρθουν τραυματισμοί
αν πιεστεί κι άλλο.
Πολύ κακή διαχείριση του Ριβάλντο από τον παππού Φερρέρ που ακόμα είναι
στα 52.
Τί ήθελε προχθές μετά το 2-0 στο 50ο λεπτό ??
Όταν έχει μάτς φωτιά σε τρείς μέρες ??
Φοβήθηκε μη γυρίσει το ματς ο πεθαμένος με 10 παίκτες ??
ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
Και ο Λύμπε έπρεπε να φύγει αλλαγή για νάναι φρέσκος την Πέμπτη.
Εκτός ΑΝ το μόνο πού ήθελε ήταν να ανεβάσει την ομάδα για το Ελληνικό
πρωτάθλημα βάζοντας πολλά γκολ.
Μια παρόμοια επιλογή πέρυσι και μιά ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ είχε οδηγήσει σε εκείνη
την ΤΕΣΣΑΡΑ από τον ΠΑΟ.
Όσο για το αν είναι ο Άρης και η ΑΕΛ οι καλύτερες ομάδες-ομάδες συμφωνώ ναι είναι
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ.
Γιατί από τις μεγάλες είναι ο ΟΣΦΠ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
υποσχεσαι?:smokin: :smokin:
Ναι !!! :D
giobazolias
28/11/2007, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Όσο για το αν είναι ο Άρης και η ΑΕΛ οι καλύτερες ομάδες-ομάδες συμφωνώ ναι είναι
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ.
Γιατί από τις μεγάλες είναι ο ΟΣΦΠ.
το εδειξε αλλωστε στον μεταξυ τους αγωνα ποσο μεγαλυτερος ειναι ο οσφπ απ τον μικρο Αστερα!!!
ακομα και τεμπεσιρι να ειχε βαλει στην καραφλα ο Τζορτζεβιτς, και να μην εκανε την λαθος κεφαλια...........μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο..........ο μικρος Αστερας!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
το εδειξε αλλωστε στον μεταξυ τους αγωνα ποσο μεγαλυτερος ειναι ο οσφπ απ τον μικρο Αστερα!!!
ακομα και τεμπεσιρι να ειχε βαλει στην καραφλα ο Τζορτζεβιτς, και να μην εκανε την λαθος κεφαλια...........μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο..........ο μικρος Αστερας!!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.
Κι η Μάντσεστερ προχθές τον ήπιε από τη Μπόλτον που είναι στον πάτο.
Κι ο ΠΑΟ τον ρούφηξε από την Τρίπολη.
Gandalf dr685sm
28/11/2007, 08:45
Terens...
Τα θες και τα λες τώρα;...
Είπα και πριν... οι παίκτες του ΟΣΦΠ είναι οτι καλύτερο έχει η Ελλάδα σαν μονάδες στην S.L. (οχι όλοι έτσι;...μιλώ για την επίθεση του κυρίως!)
Απο εκεί και πέρα, όταν έχεις μια άμυνα που μπάζει απο τα πλαϊνά (θα το δείς και με την Λάτσιο), και μόνο ενα Άντζα να τρέχει να καλύψει τα 40 μέτρα πλάτους της περιοχής.
Ενα κέντρο ανύπαρκτο στον δημιουργικό τομέα.
Όταν βρίσκεσαι ήδη σε τόσες αγωνιστικές με ήττες , πίσω απο τους άλλους .... πως έχεις καλύτερη ομάδα;
Και μην μου πείτε για Ευρώπη και άλλα ωραία, γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν Ευρώπη και έχουν κούραση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) αλλά φρόντισαν να έχουν ρόστερ , όποιας ικανότητας και αν είναι αυτό.
Τώρα το τι θα γίνει στα ντέρμπυ, είναι πάντα 50-50 και θέμα ψυχολογίας.. όμως εκεί δεν παίρνεις κούπα! Απλά την ηθική επιβράβευση οτι κέρδισες.
Είδες τι έπαθε ο ΠΑΟ. Μας "γονάτισε" (ναι το παραδέχομαι) αλλά αμέσως μετά χαντακώθηκε απο την ΑΕΛ. Που ηθικό τώρα;
Κάτσε λοιπόν να κερδίσετε την Λάτσιο πρώτα (που είναι για μένα και ο κρισιμότερος αγώνας για εσάς) και μετά θα δούμε.
Όσο για την άμυνα της ΑΕΚ, αν θυμάμαι καλά παραμένει πρώτη στο πρατώθλημα σε παθητικό ή κάνω λάθος; Οπότε οτι και να λες , σε διαψεύδουν οι αριθμοί. Μην ξεχνάς οτι πίσω απο Δέλλα επίσης έχει και Παπασταθόπουλο, και Ζεράλδο και Αζκάρατε στην τελική. 4 κεντρικοί αμυντικοί στο σύνολο δεν είναι και λίγοι.
Για πες μου ποιούς έχεις εσύ;
Gandalf
la_villa
28/11/2007, 10:01
Και μην μου πείτε για Ευρώπη και άλλα ωραία, γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν Ευρώπη και έχουν κούραση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) αλλά φρόντισαν να έχουν ρόστερ , όποιας ικανότητας και αν είναι αυτό.
Gandalf
μάγε τα θες και τα λες αυτά?
Ρεάλ,Μπάρτσα ούτε καν Λυών δεν μπορούμε να ήμαστε
οπότε τι μας λες για ρόστερ
εκτός αν εννοάς τις άλλες ελληνικές ομάδες για ευρώπη.διευκρινησε το αν είναι να γελάσουμε όλοι μαζί γιατι τότε μπερδεύεις τις Π#%@ες με τις βούρτσες
ναι...τον Παπασταθόπουλο τον είδαμε...παιχτούρα...
τον θέμα δεν είναι πόσους έχεις αλλά ΤΙ είναι αυτόι που έχεις
αα ο Ζεβλέκοφ στην εθνική κεντρικος αμυντικός παίζει...οπότε έχουμε
Gandalf dr685sm
28/11/2007, 10:50
Εγώ ξέρω τι λέω...
Επαναλαμβάνω... κάποιοι φρόντισαν να έχουν ρόστερ όποιας ποιότητας και αν είναι αυτό. Κάποιοι άλλοι κάνουν αλχημέιες για να βρούν παίκτες , αν τραυματιστεί ή απουσιάσει βασικός.
Τα ίδια κάναμε και εμείς πέρισυ και "περάσαμε καλά" στο τέλος.
Όσον αφορά τον Παπασταθόπουλο, οι Άρσεναλ - Μάντσεστερ δεν συμμερίζονται την γνώμη σου, για αυτό και κατέθεσαν προφορικά 1,5 μύριο euro πρόταση. Αλλά τι ξέρουν αυτοί έτσι;
Όσο για τον Ζεβλάκωφ...δεν αντιλέγω... αλλά είναι ενας που παίζει βασικός και οχι αλλαγή.
Αν θυμάμαι καλά πίσω είσαστε , Σέζαρ - Άντζας - Μπράβο και Ζεβλάκωφ... ή κάνω λάθος και εδώ;
Για τα περί ισότιμου ρόστερ, ναι ... θα συμφωνήσω στο οτι καμία Ελληνική ομάδα δεν έχει. Αλλά στην δική σας περίπτωση δεν υπάρχει κάν ούτε μικρότερης απόδοσης με τους βασικούς. 16 είσαστε όλοι και όλοι ρε φίλε... 3 τραυματίστηκαν τον περασμένο μήνα και ο Λεμονής έγινε Χουντίνι για να βρεί παίκτες.
tespa... άσε να σας δούμε και σήμερα (που μακάρι να κερδίσετε.. και οχι να παίξετε καλά αλλά να χάσετε πάλι). Νομίζω πως σήμερα έχει βαρρύνουσα σημασία το παιχνίδι σας, οχι μόνο για την βαθμολογία αλλά και για διάφορα πράγματα στην ομάδα σας... τουλάχιστον απο όσα ακούγονται.
Gandalf
Terens...
Τα θες και τα λες τώρα;...
Είπα και πριν... οι παίκτες του ΟΣΦΠ είναι οτι καλύτερο έχει η Ελλάδα σαν μονάδες στην S.L. (οχι όλοι έτσι;...μιλώ για την επίθεση του κυρίως!)
Απο εκεί και πέρα, όταν έχεις μια άμυνα που μπάζει απο τα πλαϊνά (θα το δείς και με την Λάτσιο), και μόνο ενα Άντζα να τρέχει να καλύψει τα 40 μέτρα πλάτους της περιοχής.
Ενα κέντρο ανύπαρκτο στον δημιουργικό τομέα.
Όταν βρίσκεσαι ήδη σε τόσες αγωνιστικές με ήττες , πίσω απο τους άλλους .... πως έχεις καλύτερη ομάδα;
Τώρα το τι θα γίνει στα ντέρμπυ, είναι πάντα 50-50 και θέμα ψυχολογίας.. όμως εκεί δεν παίρνεις κούπα! Απλά την ηθική επιβράβευση οτι κέρδισες.
Είδες τι έπαθε ο ΠΑΟ. Μας "γονάτισε" (ναι το παραδέχομαι) αλλά αμέσως μετά χαντακώθηκε απο την ΑΕΛ. Που ηθικό τώρα;
Κάτσε λοιπόν να κερδίσετε την Λάτσιο πρώτα (που είναι για μένα και ο κρισιμότερος αγώνας για εσάς) και μετά θα δούμε.
Όσο για την άμυνα της ΑΕΚ, αν θυμάμαι καλά παραμένει πρώτη στο πρατώθλημα σε παθητικό ή κάνω λάθος; Οπότε οτι και να λες , σε διαψεύδουν οι αριθμοί. Μην ξεχνάς οτι πίσω απο Δέλλα επίσης έχει και Παπασταθόπουλο, και Ζεράλδο και Αζκάρατε στην τελική. 4 κεντρικοί αμυντικοί στο σύνολο δεν είναι και λίγοι.
Για πες μου ποιούς έχεις εσύ;
Gandalf
To back-up του Αργεντίνου είναι ο Λαγός δηλαδή ??
Η μήπως ο Γεωργέας ??
Είναι κανείς από τους δύο καλύτερος από τον Πάντο ??
Δεν κατάλαβες γιατί είναι πίσω στο πρωτάθλημα ο θρύλος ??
τόσο δύσκολο είναι ??
ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
τότε θα δεις τον πραγματικό Ολυμπιακό στην Ελλάδα γιατί μετά από 10 χρόνια την ίδια
σούπα,
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ,
διοίκηση,κόσμος και παίκτες ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ.
Το αν θα το καταφέρουν είναι μια άλλη ιστορία.
Τις άμυνες και τις επιθέσεις στο τέλος τις μετράνε.
Για τον Παπασταθόπουλο,απο το μιλητό, στο τά ρίχνω για να τον πάρω ,έχει πολυ δρόμο.
Κανα δυο χιλιάδες παίκτες 20-21 χρονών παρακολουθούνται από τις μεγάλες ομάδες.
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ??
ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΑ.
Σε δυο εβδομάδες θα ξαναπάρεις τις απαντήσεις σου όπως με τον ΠΑΟ,υπομονή.
To back-up του Αργεντίνου είναι ο Λαγός δηλαδή ??
Η μήπως ο Γεωργέας ??
Είναι κανείς από τους δύο καλύτερος από τον Πάντο ??
ελα μου???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :bawl:
οχι ο παντος ειναι καλύτερος απο το λαγο ρε...
αχ
αχχ
αχχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχ αχΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧ ΑΧ
ΧΑΑΧ
ΑΧΑΧ
κοντρολ ξερει να κανει ο παντος?
la_villa
28/11/2007, 14:48
εγώ που στο διάολο απάντησα??? :lol: :lol: :lol:
ή χάθηκε στο δρόμο??
τεσπα πάνω κάτω κατιι σαν αυτα που έγραψε ο terens είχα πει...
τα περί μεταγραφών ΑΝ ο κοκκα έχει σκοπο να κάνει θα κάνει
αυτά με το αποτέλεσμα και ΑΝ και ΠΟΥ θα περάσουμε τα ακούω βερεσέ...
ela paidia me phre o pantos thl kai rotaei poy mporei na steilei loyloydia gia ta kala logia poy grapsate...:eek: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ελα μου???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :bawl:
οχι ο παντος ειναι καλύτερος απο το λαγο ρε...
αχ
αχχ
αχχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχ αχΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧ ΑΧ
ΧΑΑΧ
ΑΧΑΧ
κοντρολ ξερει να κανει ο παντος?
Όταν θα ξαναπαίξει μπάλλα ο Λαγός και μάλιστα μπάκ εκεί που πονάει η ΑΕΚ ,
τότε μπορούμε να τους συγκρίνουμε.
Μέχρι τότε δε μπορείς να γελάς γιατί προχθές ο Λαγός σαν αριστερό μπακ
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΦΕΡΡΕΡ.
Ήταν για κλάμματα και όχι για γέλια.
Μετά γύρισε πίσω το χαφ και παίζανε δύο αμυντικοί με έναν,γιατί ο Λαγός στο έναν με ένα
ήταν μεγάλη τρύπα.
Από εκεί έγιναν και οι τρεις ευκαιρίες του ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο.
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ Η ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ ??
Μετά γύρισε πίσω το χαφ και παίζανε δύο αμυντικοί με έναν,γιατί ο Λαγός στο έναν με ένα
ήταν μεγάλη τρύπα.
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ Η ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ ?? Οχι δε ξερω απο μπαλα φιλε..αν μπορεις γραφε πιο συχνα να μαθω και εγω οκ?ειπα και στο λαγό να μπενει να διαβαζει τις συμβουλές σου...
του πα και για τον παντο αριστερο μπακ..και με ρωταγε αν ο παντος ξερει πιο πόδι είναι το αριστερό του.
ρε συ ο παντος δε είναι κοματάκι καλυτερος σα δεξί μπακ?λεω εγω τωρα...
και καλα ο λαγος σαν αριστερο μπακ εχει ολο το μελλον να τη μαθει τη θεση και να μαθει να κανει αμυνα καλυτερα απο τι μεχρι τωρα..
ο παντος ποσο καιρος του μεινε να μαθει να κανει κοντρολ λες?
ήταν μεγάλη τρύπα.
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ Η ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ ??
Ο ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ...... ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!!
στα μπακ εχει και τον Γεωργεα η ΑΕΚ φιλε μου που ειναι και αυτος ετοιμος σιγα σιγα να επανελθει...
BTW ποσο μαλακες ειναι οι ΑΡΔ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σημερα λεει στα σαιτ οτι μπορει να κανει εκπληξη ο Φερερ και να παιξει αυριο ο Καπετανος.... ελα ομως που δεν εχει δηλωθει στην ΟΥΕΦΑ χαχααααχααχ τι μαλακεσ χαχαχαχα τους πληρωνουν για να κανουν αυτο το ρεπορταζ????? χαχαααχ
Gandalf dr685sm
28/11/2007, 15:20
εγώ το μόνο που θα πω , είναι πως ο Λαγός αν δεν κάνω λάθος είναι μέλος της Εθνικής. Κάτι που ακόμα δεν ισχύει για τον Πάντο , παρόλο που είναι φορμαρισμένος σαν παίκτης.
Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον... το ρίξαμε στις πορείες τώρα;... όπως τότε που ο πρόεδρος έκανε δηλώσεις για το οτι μπορεί να πάρει και το CH.L.;
Μας έχεις περάσει για τίποτα παιδάκια που γεννηθήκαμε χθες και δεν έχουμε δεί τόπι;
Ο ΟΣΦΠ ΠΑΣΧΕΙ... οι ίδιοι οι δικοί σας το λένε.
- Ρόστερ ελλειπές.
- Ανύπαρκτο δημιουργικό κέντρο που τα περιμένει όλα απο τον 36χρονο Τζόρτζεβιτς και τα σλάλομ του Γκαλέτι (παιχταράς ακόμα και τώρα που φαίνεται ντεφορμέ).
- Επίθεση κάπως καλύτερα , αλλά δεν έχει σβελτάδα με την ταχύτητα του Λούα να καταναλώνεται σε αψυχολόγητες ατομικές ενέργειες.
- Άμυνα που μπάζει σε κάθετες μπαλιές (δες πως τρώτε τα goal σε CH.L. & S.L.).
΄
Ναι ... φέρατε αποτελέσματα λόγω μαχητικότητας και ικανότητα μονάδων... αλλά και στο οτι πολύ απλά ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ... μετά απο 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στο CH.L σαν σάκκος του box , είναι λογικό κάποιοι να την πάτησαν , μόλις οι μονάδες σας πάτησαν γκάζι.
Τώρα όμως που τα πράγματα σκουραίνουν , και θα σας περιμένουν για προκρίσεις, θέλω πραγματικά να δώ τι μπορείτε να κάνετε.
Για το Ελληνικό S.L. ... με τέτοιες διαφορές σε βαθμολογία και τέτοιο πρόγραμμα που εναπομένει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στον Α γύρο , καλό είναι να περιμένουμε τα Χριστούγεννα.
Πάντως καμία ομάδα δεν με έχει πείσει με την μπάλα που παίζει, πλήν ίσως του ΑΡΗ που πλήρης θεωρώ οτι είναι ικανός για πολλά πράγματα.
Θα δούμε...
Gandalf
Gandalf dr685sm
28/11/2007, 15:30
α... και ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ, περισσότερο γιατί τίθεται θέμα απο όλους...
Αλλιώς έχω πολλά παράπονα και απο την δικιά μου ομάδα, που μέχρι στιγμής , ΓΙΑ ΜΕΝΑ... δεν ικανοποιεί προσδοκίες.
Gandalf
α... και ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ, περισσότερο γιατί τίθεται θέμα απο όλους...
Αλλιώς έχω πολλά παράπονα και απο την δικιά μου ομάδα, που μέχρι στιγμής , ΓΙΑ ΜΕΝΑ... δεν ικανοποιεί προσδοκίες.
Gandalf + ενας εδω.
Ο ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ...... ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!!
στα μπακ εχει και τον Γεωργεα η ΑΕΚ φιλε μου που ειναι και αυτος ετοιμος σιγα σιγα να επανελθει...
BTW ποσο μαλακες ειναι οι ΑΡΔ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σημερα λεει στα σαιτ οτι μπορει να κανει εκπληξη ο Φερερ και να παιξει αυριο ο Καπετανος.... ελα ομως που δεν εχει δηλωθει στην ΟΥΕΦΑ χαχααααχααχ τι μαλακεσ χαχαχαχα τους πληρωνουν για να κανουν αυτο το ρεπορταζ????? χαχαααχ
Δεν είπα κάτι διαφορετικό,όταν είπα επανέλθουν και μπορούν να παίξουν 100%
τότε ό Λαγός αν παίξει εκεί που πρέπει θα είναι σίγουρα καλύτερος από τον
Πάντο σαν παίκτης, ο Γεωργέας δε νομίζω ότι ήταν ποτέ καλύτερος από τον Πάντο.
Τώρα έχει σχεδόν μια σεζόν να παίξει.
Ποιος είναι λοιπόν καλύτερος αντικειμενικά
ένας παίκτης που επανέρχεται μετά από ένα χρόνο από βαρύ τραυματισμό σε λάθος
θέση ή αυτός που παίζει Πρωταθλητριών και είναι σε φόρμα ??
Όσο ξυλοκόπος και νάναι.
Αυτή τη στιγμή ποιος λες νάναι πιο χρήσιμος ??
Γιατι ή κουβέντα ξεκίνησε από το ποιός έχει τις πιο πολλές λύσεις.
Το Γεωργέα βαρεθήκαμε να τον περιμένουμε και ο Λαγός έχει Γολγοθά μπροστά του
κι αν ό παππούς κάνει μαλακίες και τον βάζει στην πρώτη εμφάνιση αλλού αντί αλλού
αυτά που είδες στο πρώτο τέταρτο με τον ΟΦΗ θα βλέπεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Οχι δε ξερω απο μπαλα φιλε..αν μπορεις γραφε πιο συχνα να μαθω και εγω οκ?ειπα και στο λαγό να μπενει να διαβαζει τις συμβουλές σου...
του πα και για τον παντο αριστερο μπακ..και με ρωταγε αν ο παντος ξερει πιο πόδι είναι το αριστερό του.
ρε συ ο παντος δε είναι κοματάκι καλυτερος σα δεξί μπακ?λεω εγω τωρα...
και καλα ο λαγος σαν αριστερο μπακ εχει ολο το μελλον να τη μαθει τη θεση και να μαθει να κανει αμυνα καλυτερα απο τι μεχρι τωρα..
ο παντος ποσο καιρος του μεινε να μαθει να κανει κοντρολ λες?
Δε χρειάζεται να κάνεις τον ξύπνιο.
Αν έχεις κάτι επί της ουσίας πες το.Για λύσεις και επιλογές μιλάγαμε όχι για τη
θέση του Πάντου.
Αφού είσαι Αεκτσής θα είδες την ομορφιά του Λαγού την Κυριακή.
Κοιτούσε σταματημένος πως τον περνάγανε και ο Μορέττο τον έβριζε.
Μέχρι να κλείσει το παράθυρο ο παππούς με το χαφ.
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ??
Η
ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΝ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ??
Αν εσύ θεωρείς καλύτερο και χρησιμότερο αυτή τη στιγμή αμυντικό
το Λαγό και το Γεωργέα από τον φορμαρισμένο Πάντο,
τι να πω ??
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ο Γεωργέας δε νομίζω ότι ήταν ποτέ καλύτερος από τον Παντο
και εδω σταματαει ακομα μια συζητηση μου με φιλαθλο του Ολυμπιακου γιατι δε μπορω να συζηταω σε αυτο το επιπεδο.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μονο για πλακες εισαστε τελικα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εδω σταματαει ακομα μια συζητηση μου με φιλαθλο του Ολυμπιακου γιατι δε μπορω να συζηταω σε αυτο το επιπεδο.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να με συγχωρείς που δεν συμφώνησα μαζί σου.
Αν όμως είσαι βαριά Αεκτσής και με τα κίτρινα σου μάτια βλέπεις τον τελειωμένο Γεωργέα
παικταρά,δεν μπορώ να συμφωνήσω.
Εγώ λέω ότι ο Γεωργέας φεύγει από την ΑΕΚ, εσύ ??
Άντε να μπεί και σε κανά 2-3 παιχνίδια για να πάρει κανά φράγκο το παιδί επειδή
όντως είναι από τα καλύτερα παιδιά.
Σέντρα όμως δεν έμαθε ποτέ να κάνει.:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αφού δεν το αντέχετε το σταματάμε,πάμε πάλι στην πλάκα.
Gandalf dr685sm
28/11/2007, 16:37
αχαχαχαχαχαχαχα... πάρα πολύ καλό.... αχαχαχαχαχα... δείτε τις φωτό απο το "paparazzi" στο contra.gr
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/177530.html
Gandalf
αχαχαχαχαχαχαχα... πάρα πολύ καλό.... αχαχαχαχαχα... δείτε τις φωτό απο το "paparazzi" στο contra.gr
Gandalf
Είστε πολύ κακοί,αλλά το βράδυ θα τα πούμε ,όλα εδώ πληρώνονται
μη σας ψάχνω και κρύβεστε όπως σε κάτι άλλα ματσάκια με γριούλες
και βαζελάκια.
σαν αυτες που σας κανουμε χρονια τωρα ε...
:a43:
la_villa
28/11/2007, 18:38
εγώ το μόνο που θα πω , είναι πως ο Λαγός αν δεν κάνω λάθος είναι μέλος της Εθνικής. Κάτι που ακόμα δεν ισχύει για τον Πάντο , παρόλο που είναι φορμαρισμένος σαν παίκτης.
Ο ΟΣΦΠ ΠΑΣΧΕΙ... οι ίδιοι οι δικοί σας το λένε.
Ναι ... φέρατε αποτελέσματα λόγω μαχητικότητας και ικανότητα μονάδων... αλλά και στο οτι πολύ απλά ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ... μετά απο 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στο CH.L σαν σάκκος του box , είναι λογικό κάποιοι να την πάτησαν , μόλις οι μονάδες σας πάτησαν γκάζι.
Πάντως καμία ομάδα δεν με έχει πείσει με την μπάλα που παίζει, πλήν ίσως του ΑΡΗ που πλήρης θεωρώ οτι είναι ικανός για πολλά πράγματα.
Gandalf
ναι αλλά ο Πάντος είναι φίλος του Ζιντάν...ο Λαγός κ Γεωργίας δεν είναι
:lol: :lol:
τουλάχιστον ο Πάντος είναι μια αξιόπιστη αμυντική λύση και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήση κανείς.μέχρι εκεί κ για αυτό τον θέλουμε...τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμη.
σχετικά με το c.l μιλάς οπαδικά...ξεχνάς τις εκτός έδρας εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων
ξεχνάς ότι μέχρι εποχής Σόλιντ κανείς δεν πέρναγε απο Καραισκάκη (ΟΑΚΑ)
οπότε σάκος του μποξ ήσασατν μόνο εσεις με κάτι ΑΙΚ,Ζενιτ και λοιπές που σας άφηναν εκτός
μπάλα απο την στιγμή που χαθήκαν 4 βασικότατοι έπεσε η ταχύτητα μας κατακόρυφα
ΑΛΛΑ ήμαστε λέει η μοναδική ομάδα που οι παίχτες της έχουν παίξει τα λιγότερα παιχνίδια μαζί.
αεκ παο 7 αγώνες με έναν σταθερο κορμό...εμεις 4.
στο sportnet ήταν η ανάλυση
σήμερα???Θα δείξει...ελπίζουμε σε μια τουλάχιστον αποδεκτή διαιτησία (λόγω ξύλου που θα πέσει)
giobazolias
28/11/2007, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ναι αλλά ο Πάντος είναι φίλος του Ζιντάν...ο Λαγός κ Γεωργίας δεν είναι
τουλάχιστον ο Πάντος είναι μια αξιόπιστη αμυντική λύση και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήση κανείς.μέχρι εκεί κ για αυτό τον θέλουμε...τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμη.
Δεν μπορει να το αμφισβητήση κανείς???????
μα εσεις οι ιδιοι οι γαυροι ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ αμφισβητουσατε τον Παντο!!!
εκανε 1 καλο παιχνισι με το Ρομπινιο............και εσεις κανατε κωλοτουμπα (ως συνηθως).
μηπως μετα τον αγωνα ΠΑΟ-BARCA 0-0 τοτε που ο Βυντρα εσβησε το Ροναλντινιο (οταν ακομα ηταν στα φορτε του) επρεπε και μεις να αναθεωρησουμε για την αξια του Βυντρα???????
:lol: :lol: :lol:
la_villa
28/11/2007, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Δεν μπορει να το αμφισβητήση κανείς???????
μα εσεις οι ιδιοι οι γαυροι ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ αμφισβητουσατε τον Παντο!!!
εκανε 1 καλο παιχνισι με το Ρομπινιο............και εσεις κανατε κωλοτουμπα (ως συνηθως).
θα διαφωνήσω.
ποιος και πότε αμφισβήτησε τον Πάντο???
η απόδοση του με την ρεάλ ήταν αναμενόμενη, το έχει κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν...
το οτι θα ΘΕΛΑΜΕ εναν καλύτερο μπακ,πιο ολοκληρωμένο δεν διαφωνεί κανείς
μην βγάζετε απο το μυαλό σας πράματα...καταντάτε για γέλια
:wave2: :wave2:
υ.γ ο βύντρα είναι γενικά για τον πέο...και αμυντικά κ επιθετικά
προτιμώ Πάντο και απο βύντρα και απο γεωργεά και απο Λαγό (άλλη θέση) και απο φύσσα
σήμερα???Θα δείξει...ελπίζουμε σε μια τουλάχιστον αποδεκτή διαιτησία (λόγω ξύλου που θα πέσει)
Ωωωωωωωωχ Αρχισε η κλαψα
Gandalf
Χαχχαααχαααχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολυ καλο............ :rotflmao: :rotflmao: Πες του παπαρακι στο contra.gr
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΛΑΤΣΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
:smokin:
Χαχχαααχαααχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολυ καλο............ :rotflmao: :rotflmao: Πες του παπαρακι στο contra.gr
ΛΑΤΣΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
:smokin:
0-2 επρεπε...
μ@@νοπανα...
σε λαθος θρεντ γραφετε ρε γαυροι...
εδω ειναι για αυτο που οι αλλοι απαξιωνουν.το πρωταθλημα ντε...που δεν τους λεει και τπτ αλλα τους τρεχουν τα σαλια....
εμεις αποψε γραφουμε στο αλλο θρεντακι που μιλαει για τις μαχες στην ευρωπη.
:wave2:
el_hymador
28/11/2007, 22:52
Μπραβο στον γαυρο...ελπιζω βεβαια να σοβαρευτει καθοτι
''Το το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι''
εχετε και μια ιστορια να διαφυλαξετε.
:D
el_hymador
28/11/2007, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε λαθος θρεντ γραφετε ρε γαυροι...
εδω ειναι για αυτο που οι αλλοι απαξιωνουν.το πρωταθλημα ντε...που δεν τους λεει και τπτ αλλα τους τρεχουν τα σαλια....
εμεις αποψε γραφουμε στο αλλο θρεντακι που μιλαει για τις μαχες στην ευρωπη.
ρε συ Γιωργο, εσυ δεν ησουν που απαξιωνες τα διπλα του ΠΑΟ στην Ευρωπη γιατι ''δεν επαιζε επιθετικα, αλλα τσουκου-τσουκου ball''; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
''Το το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι''
εχεις αρχισει να τραυλιζεις....να το κοιταξεις κωστη!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
ρε συ Γιωργο, εσυ δεν ησουν που απαξιωνες τα διπλα του ΠΑΟ στην Ευρωπη γιατι ''δεν επαιζε επιθετικα, αλλα τσουκου-τσουκου ball''; :confused:
σωστο εν μερη.δεν απαξιωσα τα 2πλα.τον τροπο που ερχοτανε απαξιωνα.απο αποψη θεαματος δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος σημερα.οπως αν θυμασαι καλα δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος και απο την αποδοση μου στο ματς μεσα στη βερντερ, η στο πρωτο με τη λατσιο.αντιθετα ο ολυμπιακος ηταν συγκλονιστικος στα 2 ματσακια με τη ρεαλ.
ωστοσο να σου πω οτι σημερα με την αμυνα των ιταλων για να δεις μπαλα...δεν ξεκλειδωνει ευκολα αυτη η αμυνα κωστα...εκτος αν πιστευεις οτι μπορουσε να την ανοιξει ο αποστολακης, ο δωνης και τα αλλα παιδια.
el_hymador
28/11/2007, 23:04
σωστο.απο αποψη θεαματος δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος σημερα.οπως αν θυμασαι καλα δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος και απο την αποδοση μου στο ματς μεσα στη βερντερ, η στο πρωτο με τη λατσιο.αντιθετα ο ολυμπιακος ηταν συγκλονιστικος στα 2 ματσακια με τη ρεαλ.
ωστοσο να σου πω οτι σημερα με την αμυνα των ιταλων για να δεις μπαλα...δεν ξεκλειδωνει ευκολα αυτη η αμυνα κωστα...εκτος αν πιστευεις οτι μπορουσε να την ανοιξει ο αποστολακης, ο δωνης και τα αλλα παιδια.
κακα τα ψεματα ... με την δυναμικη των ελληνικων ομαδων, δεν μπορεις να εχεις απαιτηση να πας σε εδρα στο εξωτερικο και να παιξεις ανοικτα και με επιθετικογενες σχημα προσφεροντας θεαμα...
θεωρω πολυ πιο εξυπνο αυτο που κανατε εσεις σημερα και αυτο που εκανε ο ΠΑΟ παλιοτερα.
Σιγουρα η αυτη η τακτικη ''σκοτωνει'' το θεαμα αλλα στην τελικη το ποδοσφαιρο εχει μια ομορφια ακομα και σε επιπεδο στρατηγικης.
Δεν το θεωρω λοιπον μεμπτο να παιζει μια ομαδα ''τσουκου-τσουκου''...αντιθετως ειναι επιβεβλημενο αν θες να κανεις κατι απεναντι σε θεωρητικα ισχυροτερους αντιπαλους
σωστο εν μερη.δεν απαξιωσα τα 2πλα.τον τροπο που ερχοτανε απαξιωνα.απο αποψη θεαματος δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος σημερα.οπως αν θυμασαι καλα δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος και απο την αποδοση μου στο ματς μεσα στη βερντερ, η στο πρωτο με τη λατσιο.αντιθετα ο ολυμπιακος ηταν συγκλονιστικος στα 2 ματσακια με τη ρεαλ.
Ειχε κουρασει ο Παο τοσα χρονια και το ξερετε ολοι....... :rolleyes:
Ποτε και σε ποια παιχνιδια δεν ειχε το τσουκου-τσουκου μπολ σημαια του ????
Στην Ευρωπη-- στα εντος--- στα εκτος--- στα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος--- ακομα και με μικρες ομαδες οταν δεν ηταν στην μερα του.......
Δεν νομιζω οτι μπορουν να υπαρξουν συγκρισεις....
κακα τα ψεματα ... με την δυναμικη των ελληνικων ομαδων, δεν μπορεις να εχεις απαιτηση να πας σε εδρα στο εξωτερικο και να παιξεις ανοικτα και με επιθετικογενες σχημα προσφεροντας θεαμα...
θεωρω πολυ πιο εξυπνο αυτο που κανατε εσεις σημερα και αυτο που εκανε ο ΠΑΟ παλιοτερα.
Σιγουρα η αυτη η τακτικη ''σκοτωνει'' το θεαμα αλλα στην τελικη το ποδοσφαιρο εχει μια ομορφια ακομα και σε επιπεδο στρατηγικης.
Δεν το θεωρω λοιπον μεμπτο να παιζει μια ομαδα ''τσουκου-τσουκου''...αντιθετως ειναι επιβεβλημενο αν θες να κανεις κατι απεναντι σε θεωρητικα ισχυροτερους αντιπαλους
1.εκανα εντιτ στο προηγουμενο ποστακι μου προς αποφυγη παρεξηγησεων.
2.οσο αφορα τη πρωτη παραγραφο σου...να σου θυμισω το ματς φετος στο μπερναμπεου με τη ρεαλ για να καταλαβεις που διαφωνω μαζι σου.
3.αυτο που καναμε εμεις σημερα το καναμε γιατι οι ιταλοι ητανε δυσκοιλιοι.αυτοι ειχανε την αμυνα τη σφιχτη.αυτο που κανατε εσεις το κανατε γιατι εσεις δεν μπορουσατε να παιξετε διαφορετικα.εχει διαφορα.
4.αν ηθελα παιχνιδι στρατηγικης εβλεπα τον κασπαροφ και οχι τον ολυμπιακο.
5.ε μη μου πεις οτι θεωρεις ισχυροτερο αντιπαλο τη φοβισμενη λατσιο που μπηκε με κατενατσιο στην εδρα της να χτυπησει τον ολυμπιακο (τον οποιο μαλλον θεωρεις αδυναμο???)
el_hymador
28/11/2007, 23:15
Ειχε κουρασει ο Παο τοσα χρονια και το ξερετε ολοι....... :rolleyes:
Ποτε και σε ποια παιχνιδια δεν ειχε το τσουκου-τσουκου μπολ σημαια του ????
Στην Ευρωπη-- στα εντος--- στα εκτος--- στα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος--- ακομα και με μικρες ομαδες οταν δεν ηταν στην μερα του.......
Δεν νομιζω οτι μπορουν να υπαρξουν συγκρισεις....
Δηάδη εσυ STOYB προτιμουσες να παιξεις σημερα ανοικτα με full επιθεση και να ηττηθεις (κατα συνεπεια :wave2: αντιο Ευρωπη) η να παρεις το αποτελεσμα με αυτον τον τροπο;
Μετα απο 2 - 3 χρονια τι θα θυμοσουν δηλαδη; οτι το 2007 στο εκτος με την Lazio παιξαμε γαμω τις μπαλες αλλα εισπραξαμε 3 μπαλακια η το οτι προκριθηκες στον επομενο γυρο;
ειναι ολα θεμα προτεραιοτητων.
υ.γ. Διορθωση...το τσουκου-τσουκου δεν ειναι σημαια του ΠΑΟ στην Ευρωπη, εχει πατησει εντος και εκτος ομαδες, παιζοντας με τσαμπουκα.
Δηάδη εσυ STOYB προτιμουσες να παιξεις σημερα ανοικτα με full επιθεση και να ηττηθεις (κατα συνεπεια :wave2: αντιο Ευρωπη) η να παρεις το αποτελεσμα με αυτον τον τροπο;
Μετα απο 2 - 3 χρονια τι θα θυμοσουν δηλαδη; οτι το 2007 στο εκτος με την Lazio παιξαμε γαμω τις μπαλες αλλα εισπραξαμε 3 μπαλακια η το οτι προκριθηκες στον επομενο γυρο;
ειναι ολα θεμα προτεραιοτητων.
υ.γ. Διορθωση...το τσουκου-τσουκου δεν ειναι σημαια του ΠΑΟ στην Ευρωπη, εχει πατησει εντος και εκτος ομαδες, παιζοντας με τσαμπουκα.
1) Οχι φυσικα ..... Πιστευω οτι ηταν ο ποιο λογικος τροπος στησιματος σε αυτο το παιχνιδι...
2) Φυσικα οτι προκριθηκα στο δευτερο γυρο ..... Οπως λες πολυ σωστα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων...... Να μην μου εμενε ομως συνηθεια αυτο το συστημα ακομα και σε παιχνιδια που μπορουσα να παρω με τον τσαμπουκα μου, η οταν θα ημουν στην διαρκεια του παιχνιδιου με την πλατη στον τοιχο ( ειδικα στο τελευταιο σκελος ειχατε αρκετα παιχνιδια μενοντας πιστοι στο ιδιο συστημα μπας και βγει το γκολ ......) Τα εχουμε ξαναπει αρκετες φορες στο παρελθον......
3 υγ) :confused: :confused:
:beer: :beer:
el_hymador
28/11/2007, 23:27
1.εκανα εντιτ στο προηγουμενο ποστακι μου προς αποφυγη παρεξηγησεων.
2.οσο αφορα τη πρωτη παραγραφο σου...να σου θυμισω το ματς φετος στο μπερναμπεου με τη ρεαλ για να καταλαβεις που διαφωνω μαζι σου.
3.αυτο που καναμε εμεις σημερα το καναμε γιατι οι ιταλοι ητανε δυσκοιλιοι.αυτοι ειχανε την αμυνα τη σφιχτη.αυτο που κανατε εσεις το κανατε γιατι εσεις δεν μπορουσατε να παιξετε διαφορετικα.εχει διαφορα.
4.αν ηθελα παιχνιδι στρατηγικης εβλεπα τον κασπαροφ και οχι τον ολυμπιακο.
5.ε μη μου πεις οτι θεωρεις ισχυροτερο αντιπαλο τη φοβισμενη λατσιο που μπηκε με κατενατσιο στην εδρα της να χτυπησει τον ολυμπιακο (τον οποιο μαλλον θεωρεις αδυναμο???)
Δηλαδη για να καταλαβω...επιχειρησατε να διασπασετε μια κλειστη αμυνα παιζοντας τσουκου-τσουκου; Αυτο το συστημα μονο ο Λεμονης θα μπορουσε να το σκεφτει:lol:
Χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να απαξιωσω την νικη σας, sorry, αλλα αυτη δεν ηταν αποτελεσμα επιθετικου ποδοσφαιρου και ασφυκτικου pressing...
H εικονα του ματς ηταν δυο πολυ μετριες ομαδες με σοβαρα προβληματα στην κυκλοφορια της μπαλας....το παιχνιδι εγινε αποκλειστικα στο κεντρο του γηπεδου οπου και τελειωναν οι οποιες προσπαθειες οργανωμενων επιθεσεων απο την μια και απο την αλλη πλευρα (διορθωσε με αν κανω λαθος)
Πηρατε την νικη (και μαγκια σας!) δειχνοντας μεγαλυτερη σοβαροτητα και εκμεταλευομενοι τις 2 - 3 ευκαιριες που δημιουργησατε....αλλα να θεωρεις οτι η ομαδα σου κρατουσε τα ''ηνια'' στον αγωνα ειναι λαθος εκτιμηση πιστευω...
αν επρεπε να βαλω τιτλο στον αγωνα θα ηταν:
φοβατε ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη
...μονο που ρε συ TROOP, θεριο δεν ηταν ουτε η Lazio, αλλα ουτε και εσεις
και παλι μπραβο και ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις τα γραφομενα μου, πραγματικα δεν απαξιωνω την νικη σας.
Vgalane glwssa kai oi gayroi reeeeeeee!!!
Pws ta katafernoun aytoi oi anthrwpoi kai paizoun fetos me ta megalytera NEKROTAFEIA????
I simerini lazio kai i werder tote den vgainoun oute 10tes sto elliniko prwtathlima katw kai apo kana astera tripolis!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pros theou min meiwsw tin epityxia pantws...Mpravo ston olympiako
To lew ayto gia na amthoume oloi na vlepoume kai ligi mpala pera apo ta opadika...
Kaka ta psemata o gero tzole kai o stoltidis akoma travane olo to koupi.
kai o mparba kovasevic pou vazei goal xwris fasi...
Δηλαδη για να καταλαβω...επιχειρησατε να διασπασετε μια κλειστη αμυνα παιζοντας τσουκου-τσουκου; Αυτο το συστημα μονο ο Λεμονης θα μπορουσε να το σκεφτει:lol: :wave2:
Ελεος.... Τι φωναζουμε τοσα χρονια για εσας ???? Και τωρα μας λετε για Λεμονη ????
Πες μου ποτε θυμασαι Παο να ειχε εστω δυο παιχνιδια τσουκου-τσουκου με ενδιαμεσα στους δυο αυτους αγωνες αλλα δυο παιχνιδια τυπου οσφπ ρεαλ ???? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
Vgalane glwssa kai oi gayroi reeeeeeee!!!
Pws ta katafernoun aytoi oi anthrwpoi kai paizoun fetos me ta megalytera NEKROTAFEIA????
I simerini lazio kai i werder tote den vgainoun oute 10tes sto elliniko prwtathlima katw kai apo kana astera tripolis!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pros theou min meiwsw tin epityxia pantws...Mpravo ston olympiako
To lew ayto gia na amthoume oloi na vlepoume kai ligi mpala pera apo ta opadika...
Kaka ta psemata o gero tzole kai o stoltidis akoma travane olo to koupi.
kai o mparba kovasevic pou vazei goal xwris fasi...
Τι ομαδα εισαι εσυ παιδι μου ειπαμε ???? :confused:
Paizei rolo?
el_hymador
28/11/2007, 23:35
3 υγ) :confused: :confused:
Γιουβε, Σαλκε, Ναντ, Αρσεναλ, Φενερμπαχτσε ...και πολλα αλλα ματς, στα οποια μονο τσουκου-τσουκου δεν παιξαμε...
το πιο τσουκου-τσουκου που εχουμε παιξει ηταν με τον Αγιαξ στο 0 - 1 και αρκετα ακομα παιχνιδια στα οποια επικροτω τον τροπο με τον οποιο πηραμε το αποτελεσμα.
Ναι !! :D
Για να δουμε σε ποια ομαδα πτωμα καναμε προπονηση για να παιζουμε σημερα με τα μεγαλυτερα νεκροταφεια..... :D
el_hymador
28/11/2007, 23:40
Ελεος.... Τι φωναζουμε τοσα χρονια για εσας ???? Και τωρα μας λετε για Λεμονη ????
Πες μου ποτε θυμασαι Παο να ειχε εστω δυο παιχνιδια τσουκου-τσουκου με ενδιαμεσα στους δυο αυτους αγωνες αλλα δυο παιχνιδια τυπου οσφπ ρεαλ ???? :confused:
ασχετο...αυτο που εγραψα ηταν η απαντηση στο:
που εγραψε ο Troop.
Ειναι λιγο αντιφατικο ....βλεπεις οταν εχεις απεναντι σου μια κλειστη αμυνα υποτιθεται οτι εχεις τον χωρο να βγεις πιο μπροστα και να οργανωσεις επιθεσεις προσπαθωντας να την διασπασεις....δεν παιζει τσουκου-τσουκου απεναντι σε κλειστη αμυνα!!
η τσουκου-τσουκου παιζουσα ομαδα εχει κλειστη αμυνα, οχι η επιθετικα στημενη...
τι δεν καταλαβες :confused:
Για να δουμε σε ποιο πτωμα καναμε προπονηση για να παιζουμε σημερα με τα μεγαλυτερα νεκροταφεια..... :D
τι ειπες ρε ποιητη? :a23: :a23: :a23:
Για να δουμε σε ποιο πτωμα καναμε προπονηση για να παιζουμε σημερα με τα μεγαλυτερα νεκροταφεια..... :D
giati analwneste se kazoures metaksy twn omadwn kai den koitate tin diki sas?
To tonisa oti den thelw na miwsw tin niki tou olympiakou alla opoios eide oti simera i lazio itan omada estw (kai poli lew) san ton ARI (P.X) as to pei...
Kai min akouw m@l@kies oti dinei vasi sto champions league...
diladi ayto dikaiologei na pas na se paizei o asteras?
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
γιατι ετσι μας αρεσει
113301
To tonisa oti den thelw na miwsw tin niki tou olympiakou alla opoios eide oti simera i lazio itan omada estw (kai poli lew) san ton ARI (P.X) as to pei...
Kai min akouw m@l@kies oti dinei vasi sto champions league...
diladi ayto dikaiologei na pas na se paizei o asteras?
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Γιατι ??? Τι ειναι ο Αστερας ???? :look:
Για τα υπολοιπα.... Ασε να ελθει ο Μαιος......:winka:
Η μπαλα ειναι πορνη...... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι ετσι μας αρεσει
Anthrwpoi pou pisteyoun ayto mallon den pane gipedo pote kai xairontai pio poli me tin itta enos antipalou gia na ton peiraksete para me mia niki sas...
:wave2: :wave2: :wave2:
Για τα υπολοιπα.... Ασε να ελθει ο Μαιος......:winka:
Η μπαλα ειναι πορνη...... :D
Eipa egw to antitheto?oti diladi den mporei na parei prwtathlima???
ola ginontai!:beer:
Anthrwpoi pou pisteyoun ayto mallon den pane gipedo pote kai xairontai pio poli me tin itta enos antipalou gia na ton peiraksete para me mia niki sas...
:wave2: :wave2: :wave2:
γουατ εβερ :wave2:
δεν νομιζω οτι εχεις μπει στο κλιμα ακομα
αν παω η οχι γηπεδο και απο ποτε παω το ξερω μονο εγω αμαν πια με τους τσαμπα ψυχολογους του νετ :smokin:
el_hymador
28/11/2007, 23:47
ΧΛΙΔΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
LsKostas
28/11/2007, 23:48
το πιο τσουκου-τσουκου που εχουμε παιξει ηταν με τον Αγιαξ στο 0 - 1
Τι βραδυα και εκεινη...τσουκου τσουκου ο Αργεντινός:wave2: πηρε ισως την μεγαλυτερη νικη
Ελληνικης Ομαδας στο εξωτερικο...
Δεν υπηρχε ομως περιπτωση ομαδα εκεινη την χρονια να κοντραρει τον Αjax ΣΤΑ ΙΣΙΑ...
για να μην ξεχνιομαστε
el_hymador
28/11/2007, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τι βραδυα και εκεινη...τσουκου τσουκου ο Αργεντινός:wave2: πηρε ισως την μεγαλυτερη νικη
Ελληνικης Ομαδας στο εξωτερικο...
Δεν υπηρχε ομως περιπτωση ομαδα εκεινη την χρονια να κοντραρει τον Αjax ΣΤΑ ΙΣΙΑ...
για να μην ξεχνιομαστε
οχι ισως....
κατηγορηματικα, αδιαψευστα, αβαδιστα, αβιαστα ....ειναι Η μεγαλυτερη νικη ελληνικου συλλογου στην Ευρωπη.
Δεδομενου οτι ειμασταν στην φαση των τεσσαρων , δεδομενου οτι ο Ajax σηκωσε την κουπα την ιδια χρονια παιζοντας ''διαστημικο'' ποδοσφαιρο.
el_hymador
28/11/2007, 23:54
αντε τσουκου-τσουκου παω για υπνο και εγω...
καληνυχτα σας, ονειρα ευρωπΑϊκα και κουπατα :wave2: :lol:
οχι ισως....
κατηγορηματικα, αδιαψευστα, αβαδιστα, αβιαστα ....ειναι Η μεγαλυτερη νικη ελληνικου συλλογου στην Ευρωπη.
Δεδομενου οτι ειμασταν στην φαση των τεσσαρων , δεδομενου οτι ο Ajax σηκωσε την κουπα την ιδια χρονια παιζοντας ''διαστημικο'' ποδοσφαιρο.
Prepei na katalavete oti kai i elladara mas etsi pire to euro...
ayto mporouse na paiksei i ethniki,o pao tote, o osfp twra...
Diladi ti perimenoume?na tous skizoume kiolas?ayta kseroume,ayta kanoume...
tsoukou tsoukou texni mou!
Ποια ομαδα ηταν επιθετικα στημενη........
Ψαχνω να βρω ΜΙΑ φαση ( ειδικα στο πρωτο ημιχρονο και απο τις δυο ομαδες..) :winka:
Ποιος ηταν το θεριο και ποιος ο Γιαννης......
Την απαντηση την εχεις δωσει ηδη μονος σου......
οχι ισως....
Κατι δηλ σαν με τον Ολυμπιακο με την Λιβερπουλ ( οταν εκεινη πηρε την κουπα) και ηταν η μοναδικη ηττα της στην διοργανωση!!!
Ιδια πραγματα δηλ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eipa egw to antitheto?oti diladi den mporei na parei prwtathlima???
ola ginontai!:beer:
Αρα.... Ασε τον Αστερα....Μια χαρα τα παει !!
Και με εμας... Και τους υπολοιπους !!!! :winka:
Αρα.... Ασε τον Αστερα....Μια χαρα τα παει !!
Και με εμας... Και τους υπολοιπους !!!! :winka:
Giati eipe kaneis oti den isxyei to idio gia ton PAO?alla toulaxiston o pao ekane mia prospatheia...
o olympiakos TIPOTA!
Giati eipe kaneis oti den isxyei to idio gia ton PAO?alla toulaxiston o pao ekane mia prospatheia...
o olympiakos TIPOTA!
Σε τι εκανε προσπαθεια ???? :eyepop: :confused:
Δηλαδη για να καταλαβω...επιχειρησατε να διασπασετε μια κλειστη αμυνα παιζοντας τσουκου-τσουκου;δεν προσπαθησαμε καν. Αυτο το συστημα μονο ο Λεμονης θα μπορουσε να το σκεφτει:lol:
Χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να απαξιωσω την νικη σας, sorry, αλλα αυτη δεν ηταν αποτελεσμα επιθετικου ποδοσφαιρου και ασφυκτικου pressing...αυτο λεω.οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος γιατι δεν παρουσιασαμε αυτα τα στοιχεια.
H εικονα του ματς ηταν δυο πολυ μετριες ομαδες με σοβαρα προβληματα στην κυκλοφορια της μπαλας....το παιχνιδι εγινε αποκλειστικα στο κεντρο του γηπεδου οπου και τελειωναν οι οποιες προσπαθειες οργανωμενων επιθεσεων απο την μια και απο την αλλη πλευρα (διορθωσε με αν κανω λαθος)δεν κανεις λαθος.
Πηρατε την νικη (και μαγκια σας!) δειχνοντας μεγαλυτερη σοβαροτητα και εκμεταλευομενοι τις 2 - 3 ευκαιριες που δημιουργησατε....αλλα να θεωρεις οτι η ομαδα σου κρατουσε τα ''ηνια'' στον αγωνα ειναι λαθος εκτιμηση πιστευω...δεν θυμαμαι να μιλησα για ηνια...
αν επρεπε να βαλω τιτλο στον αγωνα θα ηταν:
φοβατε ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννηεγω παλι θα εβαζα ''το κατενατσιο ξαναχτυπα αλλα αστοχει''
...μονο που ρε συ TROOP, θεριο δεν ηταν ουτε η Lazio, αλλα ουτε και εσεις δεν διαφωνω
και παλι μπραβο και ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις τα γραφομενα μου, πραγματικα δεν απαξιωνω την νικη σας.
ξεκολα μωρε καωστα που το γυρισες στο σοβαρο...!
Σε τι εκανε προσπαθεια ???? :eyepop: :confused:
Stathike kalitera sto gipedo... kai o asteras epaikse kai ligi mpala.
o olympiakos exase me katevasmena xeria...teleiws!
αστονε ρε...αποψε ητανε λατσιο.σε κανα 2 βδομαδες θα ειναι βερντερ....δε τα ξερεις μωρε και συ πως ειναι τα πραματα...?
Stathike kalitera sto gipedo... kai o asteras epaikse kai ligi mpala.
o olympiakos exase me katevasmena xeria...teleiws!
Α.... Για τον Αστερα μιλας ακομα..... :rolleyes:
Εχεις δικιο !! :(
αστονε ρε...αποψε ητανε λατσιο.σε κανα 2 βδομαδες θα ειναι βερντερ....δε τα ξερεις μωρε και συ πως ειναι τα πραματα...?
na tos kai o trooper...
Mallon exeis provlima na diavazeis ayta pou grafw...koita ta kai grafe meta...
Les kai me niazei ti tha kaneis esy...tin omada mou koitaw...
alla etsi einai o olympiakos,nomizei oti oloi asxolountai me tin party tou...
ασχετο...αυτο που εγραψα ηταν η απαντηση στο:
που εγραψε ο Troop.
Ειναι λιγο αντιφατικο ....βλεπεις οταν εχεις απεναντι σου μια κλειστη αμυνα υποτιθεται οτι εχεις τον χωρο να βγεις πιο μπροστα και να οργανωσεις επιθεσεις προσπαθωντας να την διασπασεις....δεν παιζει τσουκου-τσουκου απεναντι σε κλειστη αμυνα!!
η τσουκου-τσουκου παιζουσα ομαδα εχει κλειστη αμυνα, οχι η επιθετικα στημενη...
το οτι ειναι σφιχτη η αμυνα δε σημαινει οτι σου δινει και χωρο κωστα.
:winka:
na tos kai o trooper...
Mallon exeis provlima na diavazeis ayta pou grafw...koita ta kai grafe meta...
Les kai me niazei ti tha kaneis esy...tin omada mou koitaw...
alla etsi einai o olympiakos,nomizei oti oloi asxolountai me tin party tou...
εσενα σου μιλησε κανεις?
Α.... Για τον Αστερα μιλας ακομα..... :rolleyes:
Εχεις δικιο !! :(
DEn pisteyw na iparxei dikaiologia gia ayto to thema...diladi ti sxesi exei to champions league me ayto?
Gia na min pw pali ta idia oti o proedros sas,
sas douleyei psilo gazi...
ediwkse ribo castillio pou sas piran prwtathlima persi kai ti efere me ta 15.000.000???
ton arcubi daniko me opsion agoras 3.000.000!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kai enan pango pou molis vgei kapoios einai na aporeis poios tha mpei!diladi o ne kai o mendrinos einai apeirws kaliteroi apo papa,kwstoula, kafe ktl...
na leme kai ta pragmata me to onoma tous...
eisai ikanopoiimenos?
εσενα σου μιλησε κανεις?
nai i parathesi pou ekanes afora emena...pali den diavazeis...:lol:
nai i parathesi pou ekanes afora emena...pali den diavazeis...:lol:
:nono:
η παραθεση που εκανα αφορα τον στουμπι.ουτε quote στα λογια σου εκανα ουτε το ονομα σου ακουσες.αρα δε σου μιλησε κανεις.
στη τρυπα σου λοιπον και κομμενη.
:nono:
η παραθεση που εκανα αφορα τον στουμπι.ουτε quote στα λογια σου εκανα ουτε το ονομα σου ακουσες.αρα δε σου μιλησε κανεις.
στη τρυπα σου λοιπον και κομμενη.
leei ti omada eisai esy eipame kai anaferetai se emena...kai les aston...
Poion?ton theio mou?
oti na nai...:rolleyes:
kai prosexe pws milas egw eimai poli eygenikos
DEn pisteyw na iparxei dikaiologia gia ayto to thema...diladi ti sxesi exei to champions league me ayto?
Gia na min pw pali ta idia oti o proedros sas,
sas douleyei psilo gazi...
ediwkse ribo castillio pou sas piran prwtathlima persi kai ti efere me ta 15.000.000???
ton arcubi daniko me opsio agoras 3.000.000!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kai enan pango pou molis vgei kapoios einai na aporeis poios tha mpei!diladi o ne kai o mendrinos einai apeirws kaliteroi apo papa,kwstoula, kafe ktl...
na leme kai ta pragmata me to onoma tous...
eisai ikanopoiimenos?
Εχεις δικο..... :sad:
Μας δουλευει ψιλο γαζι........ :mad:
Ομολογω..... Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.... :mad:
Και εδιωξε και το ριμπο.....
Ποιον επρεπε να ειχε φερει κατα την γνωμη σου ?????? :confused:
Πες μου γιατι ειμαι οργισμενος αυτη την στιγμη που μου τα ειπες ετσι σταρατα.....
leei ti omada eisai esy eipame kai anaferetai se emena...kai les aston...
Poion?ton theio mou?λογαριασμο θα σου δωσω?οπως και να χει δεν ακουσες το ονομα σου οποτε μοκο
oti na nai...:rolleyes:
kai prosexe pws milas egw eimai poli eygenikos γιατι τι ακριβως θα κανεις???και γιατι πρεπει να περιμενω να γινεις αγενης για να σου μιλησω αναλογα???(το εκανα μια φορα.2η δεν εχει)
Πες μου γιατι ειμαι οργισμενος αυτη την στιγμη που μου τα ειπες ετσι σταρατα.....
Den kserw file stoubi alla endyktika px o ljunberg(apo tin arsenal) pige se mia omada tis agglias (mikromesaia) me 5-6 ekatom. eyrw!
kai oso na nai kati tha eprepe na kanei parapanw...tosous ediwkse!
poious efere stis thesis tous?
pali kala pou efere galleti giati alliws...asta!
Diladi einai dinaton na tsigouneytike ta lefta gia ton delgado?
Egw eida se vid ton delgado kai eipa an erthei aytos edw tha kseftylisei kosmo!
kai den edine 7,alla 6 px ekatom eyrw kai etsi den ton pire!
sou akougetai logiko?enw thes enysxisi?
agenis den exw ginei pote mazi sou...
kai des pws kaneis san paidi afou ontws se emena aneferthikes apo tin arxi...
opoios exei tin miga...tespa asto
agenis den exw ginei pote mazi sou...ξεχνας...μαλλον ειναι το αλτσχαιμερ του ωριμου...
kai des pws kaneis san paidi afou ontws se emena aneferthikes apo tin arxi...
δεν κανω σαν παιδι.ειμαι παιδι!!!ΜΕΓΑΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!
opoios exei tin miga...tespa astoκαλα αυτο γυρναει οπως ειναι στη μαπα σου!!!
:a9:
kala kala iremise!!
kala kala iremise!!
εσυ χτυπιοσουνα...:smokin:
εσυ χτυπιοσουνα...:smokin:
mpaaaa...
mpaaaa...
ειναι κατι που διαπιστωθηκε και απο αλλο μελος μικρε...να σου θυμισω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γουατ εβερ :wave2:
δεν νομιζω οτι εχεις μπει στο κλιμα ακομα
αν παω η οχι γηπεδο και απο ποτε παω το ξερω μονο εγω αμαν πια με τους τσαμπα ψυχολογους του νετ :smokin:
καληνυχτα τσαμπα ψυχολογε του νετ και οταν πιασεις το νοημα μπορει και να ξανασχοληθω μαζι σου.μεχρι τοτε....
καληνυχτα τσαμπα ψυχολογε του νετ και οταν πιασεις το νοημα μπορει και να ξανασχοληθω μαζι σου.μεχρι τοτε....
to oti lew kati den simainei oti isxyei gia olous..5.000.000 lete oti eiste kai 15.000 pigan na doune mia niki tsoukou tsoukou me tin veria...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kata ta alla oloi gipedo pane...!
la_villa
29/11/2007, 00:44
γεια σας ...ήρθα :lol: :lol: :lol: :lol:
μουχαχαχα βαζελοχανουμάκια πάλι σας χάλασε η μανέστρα
κρατήστε τα ονειρά σας για 15 μέρες ακόμα
λοιπον...μπάλα μηδέν...με 2 λόγια είχαμε το σκατό στην κάλτσα.στοπ
αυτη τη λάτσιο την είχαμε για 4 γκολ κανονικά.στοπ
η βερντερ είναι 2 φορες καλύτερη ομάδα.στοπ
για τον μενδρινο επιβεβαιώθηκα πάλι.πολύ καλός παίχτης...στοπ (εχαριστω)
ο διαιτητης έκανε "αυτό" που έπρεπε.στοπ
η π$#@α η ρεαλ τον πούλησε τον αγώνα.στοπ
πάμε ρε λάτσιο να την βγάλουμε 3η.στοπ
ελπίζω να σας πιάσει ύπνος το βράδυ
A!kai xairomai pou vriskeis kai ta legomena kapoiou allou na mou tin les...
giati sta dika mas den vlepw na vriskeis kati...
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γεια σας ...ήρθα :lol: :lol: :lol: :lol:
μουχαχαχα βαζελοχανουμάκια πάλι σας χάλασε η μανέστρα
κρατήστε τα ονειρά σας για 15 μέρες ακόμα
λοιπον...μπάλα μηδέν...με 2 λόγια είχαμε το σκατό στην κάλτσα.στοπ
αυτη τη λάτσιο την είχαμε για 4 γκολ κανονικά.στοπ
η βερντερ είναι 2 φορες καλύτερη ομάδα.στοπ
για τον μενδρινο επιβεβαιώθηκα πάλι.πολύ καλός παίχτης...στοπ (εχαριστω)
ο διαιτητης έκανε "αυτό" που έπρεπε.στοπ
η π$#@α η ρεαλ τον πούλησε τον αγώνα.στοπ
πάμε ρε λάτσιο να την βγάλουμε 3η.στοπ
ελπίζω να σας πιάσει ύπνος το βράδυ
Ti allo tha akousw thee mou...:lol: :lol: :lol: :lol:
asto apo dw kai pera tha kathomai na akouw...exete plaka!
gia na katalavw diladi...
diatitis,real,aek,pao kai olo to simpan kata tou gayrou???:a5:
to oti lew kati den simainei oti isxyei gia olous..5.000.000 lete oti eiste kai 15.000 pigan na doune mia niki tsoukou tsoukou me tin veria...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kata ta alla oloi gipedo pane...!
καλα δε παμε γηπεδο.μη χτυπιεσαι.:a029:
αντε γεια λατσιαρα.
καλα δε παμε γηπεδο.μη χτυπιεσαι.:a029:
αντε γεια λατσιαρα.
oxi itan telika kai ta 5 ekatomiria sto gipedo...!!
lathos eida!:a9: :a9: :a9: :a9:
A!kai xairomai pou vriskeis kai ta legomena kapoiou allou na mou tin les...
giati sta dika mas den vlepw na vriskeis kati...
εφ οσον δε λες και τπτ.αλλα ειπαμε μη χτυπιεσαι βρε παιδακι μου...σα χταποδι θα καταντησεις.
oxi itan telika kai ta 5 ekatomiria sto gipedo...!!
lathos eida!:a9: :a9: :a9: :a9:
πολλα κανεις λαθος.τουλαχιστον βλεπε ρε παιδακι μου.
εφ οσον δε λες και τπτ.αλλα ειπαμε μη χτυπιεσαι βρε παιδακι μου...σα χταποδι θα καταντησεις.
varetos...
:a56:
varetos...
:a56:
δε σου αρεσε ε???
δε πειραζει να πινεις το νουνου σου να μεγαλωσεις και το ξανασυζητας μπεμπη.
:a56: και απο μενα.
δε σου αρεσε ε???
δε πειραζει να πινεις το νουνου σου να μεγαλωσεις και το ξανασυζητας μπεμπη.
:a56: και απο μενα.
entaksei gero...pes kai alla...akouw me endiaferon
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
entaksei gero...pes kai alla...akouw me endiaferon
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
παει αυτος.