Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

STOYBI
14/01/2008, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στο να σπρωχνεις και να παρεμποδιζεις ενα τερματοφυλακα απο το να κανεις το ιδιο σε οποιονδηποτε αλλο παικτη...

ο Τορ@ρχιδης εκανε screen (δεν βρισκω αλλο ορο) στον Μαλαρτζ για να επιτυχετε το απαραμιλης τεχνικης και αυτοματισμου γκολ που βαλατε....δεν ειχε προθεση ουτε να παει προς την μπαλα ουτε να την διεκδικησει, απλα αφου εσπρωξε, μετα καθοταν μπαστακας....

και μιλαω πολυ σοβαρα....οποιαδηποτε επαφη με τον τερματοφυλακα οταν αυτος ετοιμαζεται και παιρνει θεση για να αποκρουσει ειναι φαουλ...πιστευεις οτι ισχυει κατι αλλο; και αν ναι να το ακουσουμε παρακαλω :D

Δεν υπαρχει παραβαση εφοσον ο επιθετικος δεν ερχετε σε επαφη εκεινος πρωτος με τον τερματοφυλακα ( εδω εχουμε ακριβως την αντιθετη περιπτωση του τερματοφυλακα που ερχετε σε επαφη με τον επιθετικο)

Κατα τα αλλα.... Πολυ σωστα ο τερματοφυλακας θεωρειτε βασιλιας στην μικρη περιοχη ( πραγμα που δεν του δινει ομως το δικαιωμα να κανει εκεινος πρωτος την παραβαση..στην συγκεκριμενη περιπτωση το σπρωξιμο...)

:wave2:

el_hymador
14/01/2008, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν υπαρχει παραβαση εφοσον ο επιθετικος δεν ερχετε σε επαφη εκεινος πρωτος με τον τερματοφυλακα ( εδω εχουμε ακριβως την αντιθετη περιπτωση του τερματοφυλακα που ερχετε σε επαφη με τον επιθετικο)

Κατα τα αλλα.... Πολυ σωστα ο τερματοφυλακας θεωρειτε βασιλιας στην μικρη περιοχη ( πραγμα που δεν του δινει ομως το δικαιωμα να κανει εκεινος πρωτος την παραβαση..στην συγκεκριμενη περιπτωση το σπρωξιμο...)

ξαναδες το video και αυριο με τους κηδεμονες σου

(ανεπηδεκτος μαθησεως - Γ )

la_villa
14/01/2008, 17:01
Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στο να σπρωχνεις και να παρεμποδιζεις ενα τερματοφυλακα απο το να κανεις το ιδιο σε οποιονδηποτε αλλο παικτη...

ο Τορ@ρχιδης εκανε screen (δεν βρισκω αλλο ορο) στον Μαλαρτζ για να επιτυχετε το απαραμιλης τεχνικης και αυτοματισμου γκολ που βαλατε....δεν ειχε προθεση ουτε να παει προς την μπαλα ουτε να την διεκδικησει, απλα αφου εσπρωξε, μετα καθοταν μπαστακας....

και μιλαω πολυ σοβαρα....οποιαδηποτε επαφη με τον τερματοφυλακα οταν αυτος ετοιμαζεται και παιρνει θεση για να αποκρουσει ειναι φαουλ...πιστευεις οτι ισχυει κατι αλλο; και αν ναι να το ακουσουμε παρακαλω :D

ενώ η δικιά σας τεχνική και αυτοματισμός περιλάμβανε στα πλάνα και τον Καλόπουλο ε?
έρχεται καθημερινά στις προπονήσεις ή κάνετε ειδικές κάποιες μέρες?

ο μάλαρτζ δεν έπαιρνε θέση να αποκρούσει στημένη φάση...η φάση είχε ήδη εκτελεστεί
καμία σχέση ...ούτε υποψία φάουλ

πάντως ακόμα και χτες γκολ δεν καταφέρατε να βάλετε...ένα πέτυχε ο Καλόπουλος

Ολυμπιακός vs Καλόπουλος & ΣΙΑ
1 - 1

STOYBI
14/01/2008, 17:03

Εσυ τουλαχιστον δικαιολογησε......

Ειναι που ζεις μεσ την νιρβανα σου ακομα.... Χαρα & Ευτυχια !!! :rotflmao: :rotflmao:

Οταν ξαναελθεις στα ισια σου το ξανασυζηταμε.... :D

la_villa
14/01/2008, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Τελικα η μεγαλες ομαδες μειλανε η δεν μειλανε για την διαιτησια????και μην ακουσω οτι απλα το αναφερουν καποιοι γιατι γραφουν για 5 σελιδες......

δεν ασχολούμαστε με την έννοια που ασχολείστε εσείς

απλά για να μην έρχεστε στο τέλος και λέτε το πήρατε με την διαιτησια και η διαιτησία σας έσπρωξε
τονίζουμε σε κάθε αγωνιστική τι γίνεται

και με κόντρα διαιτησία ο ΘΡΥΛΟΣ δεν χάνει ;) ;)

κατάλαβες τώρα γιατι τα λέμε
μην ξεχνιόμαστε στο τέλος....σας αφαιρούμε την καραμέλα απλά

blackbusa
14/01/2008, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δεν ασχολούμαστε με την έννοια που ασχολείστε εσείς

απλά για να μην έρχεστε στο τέλος και λέτε το πήρατε με την διαιτησια και η διαιτησία σας έσπρωξε
τονίζουμε σε κάθε αγωνιστική τι γίνεται

και με κόντρα διαιτησία ο ΘΡΥΛΟΣ δεν χάνει ;) ;)

κατάλαβες τώρα γιατι τα λέμε
μην ξεχνιόμαστε στο τέλος....σας αφαιρούμε την καραμέλα απλά

ειδαμε και με τον Δουρο ποσο δεν ασχολειθηκατε......:wave2:

CIRUS
14/01/2008, 17:07
ρε ανθρωπΑ!!

γ@μησε το το χερι στηριξης!!

το ετερο χερι αντιστηριξης το ειδες; η ειναι κουλος ο Αντζας; δυο χερια εχει...με το ενα ας υποθεσουμε οτι στηριχθηκε....το αλλο το χερι τι το εκανε; σταν πατο του το εβαλε; δες την φαση εκει που κυλιεται πανω στην μπαλα σαν κΟρκοδειλΑς πανω σε φρεσκοσκωτομενο γκνου και θα καταλαβεις...

εκτος και αν θεωρεις τους Βαρουχοκριτικους εγκυρους....

αυτος ειναι τραγικα ηλιθιος απο την φατσα του και μονο :lol:

δεν το εχω καταλαβει αυτο με τους ''καθηγητες διαιτησιας''...ματια εχουμε ολοι και βλεπουμε, δεν χρειαζομαι κανεναν Βαρουχα-Μπουρουχα να με διαφωτισει αν ενα οφ-σαϊτ 15 μετρα ειναι οντως οφ-σαϊτ...σε slow motion και καρε-καρε κινηση μια χαρα τα βλεπω και εγω

εγώ σου είπα τη γνώμη μου νομίζω οτί ήταν πολύ κοντα και το χερι στήριξης το αναφέρω για να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να το τραβήξει γιατί στηριζεται σε αυτο.

πολύ το κουρασαμε στο κάτω κάτω ηταν ή δεν ηταν πολύ ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία πάντα σε αυτο το τρυπάκι μπαινουμε. είπαμε ο βάζελος ήταν καλύτερος και τέλιωσε!!! πάμε για την τετάρτη

blackbusa
14/01/2008, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εγώ σου είπα τη γνώμη μου νομίζω οτί ήταν πολύ κοντα και το χερι στήριξης το αναφέρω για να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να το τραβήξει γιατί στηριζεται σε αυτο.

πολύ το κουρασαμε στο κάτω κάτω ηταν ή δεν ηταν πολύ ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία πάντα σε αυτο το τρυπάκι μπαινουμε. είπαμε ο βάζελος ήταν καλύτερος και τέλιωσε!!! πάμε για την τετάρτη

:a013: ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςωραιος.......ετοιμασου γιατι την αλλη βδομαδα θα εχει :a021:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

CIRUS
14/01/2008, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:a013: ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςωραιος.......ετοιμασου γιατι την αλλη βδομαδα θα εχει :a021:

άντε επιτέλους να παίξουμε λίγο μπάλα και οι επαγγελματίες :a33: :rotflmao: :rotflmao: το εικονίδιο :a021: τι το βάζεις? με τους χαμένους θα πας πάλι, δεν γλυκάθηκες την προηγούμενη που άλλαξες στρατόπεδο και γεύτηκες τη νίκη? :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
14/01/2008, 17:36
άντε επιτέλους να παίξουμε λίγο μπάλα και οι επαγγελματίες :a33: :rotflmao: :rotflmao: το εικονίδιο :a021: τι το βάζεις? με τους χαμένους θα πας πάλι, δεν γλυκάθηκες την προηγούμενη που άλλαξες στρατόπεδο και γεύτηκες τη νίκη?

me blackbusa.......not Sogokou or mpou......:smokin:

:lol: :lol: :lol:

TROOPER
14/01/2008, 17:45

ΓΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ !!!!!!!!!!

el_hymador
14/01/2008, 17:48
ενώ η δικιά σας τεχνική και αυτοματισμός περιλάμβανε στα πλάνα και τον Καλόπουλο ε?
έρχεται καθημερινά στις προπονήσεις ή κάνετε ειδικές κάποιες μέρες?

ο μάλαρτζ δεν έπαιρνε θέση να αποκρούσει στημένη φάση...η φάση είχε ήδη εκτελεστεί
καμία σχέση ...ούτε υποψία φάουλ

πάντως ακόμα και χτες γκολ δεν καταφέρατε να βάλετε...ένα πέτυχε ο Καλόπουλος

Ολυμπιακός vs Καλόπουλος & ΣΙΑ
1 - 1

αντε λοιπον ακου και εσυ και ο stoubis...

η μπαλα ειχε παρει υψος και ο Μαλαρτζ πηγε προς τα εκει...ο Τορ@ρχιδης εχει ναι μεν θεση αλλα τον εμποδιζει εμφανεστατα σπροχνωντας προς τα πισω...δηλαδη ριχνει ολο το βαρος του προς τα πισω...αν ηθελε να κατσει στατικος και να κοιταει την μπαλα στα @@ μας....αλλα δεν εκανε αυτο, πηρε πολυ απο τον χωρο του Μαλαρτζ... δειτε το βιντεο απο την αρχη και μην ειστε κολλημενοι

@la villa προσωπικα : αμαν ρε αδερφε! περισυ ειμασταν κοτες που μας εκατσε το παιχνιδι, φετος σου στερησαμε την νικη:lol: λογω διαιτησιας....στο ματς του α΄γυρου επρεπε να φαμε 5 γκολ και ειμασταν ανυπαρκτοι....βγες απο το παραλληλο συμπαν που εχεις φτιαξει και δες το λιγο πιο χαλαρα...που ξερεις μπορει να γινεις και αντικειμενικος....

el_hymador
14/01/2008, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΓΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ !!!!!!!!!!

καλα αστο Troop, εσυ θες τρελογιατρο....

να σου πω....εμμενεις στο οτι ειχατε περισσοτερες και πιο καλσσικες ευκαιριες; :lol: :lol: :lol:

TROOPER
14/01/2008, 18:04
καλα αστο Troop, εσυ θες τρελογιατρο....

να σου πω....εμμενεις στο οτι ειχατε περισσοτερες και πιο καλσσικες ευκαιριες; :lol: :lol: :lol:

αν μετρας οπως βλεπεις...ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

TROOPER
14/01/2008, 18:06
πηρε πολυ απο τον χωρο του Μαλαρτζ...

νοικιασμενο τον ειχε???

ρε θα μας τρελανει ο ανθρωπος !!!!!:a21: :a21: :a21:

CIRUS
14/01/2008, 18:07

η μπαλα ειχε παρει υψος και ο Μαλαρτζ πηγε προς τα εκει...ο Τορ@ρχιδης εχει ναι μεν θεση αλλα τον εμποδιζει εμφανεστατα σπροχνωντας προς τα πισω...δηλαδη ριχνει ολο το βαρος του προς τα πισω...αν ηθελε να κατσει στατικος και να κοιταει την μπαλα στα @@ μας....αλλα δεν εκανε αυτο, πηρε πολυ απο τον χωρο του Μαλαρτζ... δειτε το βιντεο απο την αρχη και μην ειστε κολλημενοι

@la villa προσωπικα : αμαν ρε αδερφε! περισυ ειμασταν κοτες που μας εκατσε το παιχνιδι, φετος σου στερησαμε την νικη:lol: λογω διαιτησιας....στο ματς του α΄γυρου επρεπε να φαμε 5 γκολ και ειμασταν ανυπαρκτοι....βγες απο το παραλληλο συμπαν που εχεις φτιαξει και δες το λιγο πιο χαλαρα...που ξερεις μπορει να γινεις και αντικειμενικος....

καλά έχε ό,τι απόψεις γουστάρεις αλλα να σε κάνω μία ερώτηση, εκτός από πράσινο βλέπεις κάτι άλλο? δεν έκανε απολύτως τίποτα ο τοροσιδης στον μαλαρτζ τα θέλετε και τα λέτε ρε παιδιά αυτα, έλεος πια αν την δείξεις σε έναν άγγλο πχ διαιτητη αυτή τη φάση και του πεις οτι υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα θα γελάει 10 χρονια, δε στο λέω για να σε δουλέψω αλλά μάλλον εσύ είσαι κολλημενος αν πιστευεις αυτο πράγμα.:wave2:

Akatanomastos
14/01/2008, 18:12

η μπαλα ειχε παρει υψος και ο Μαλαρτζ πηγε προς τα εκει...ο Τορ@ρχιδης εχει ναι μεν θεση αλλα τον

RE HYMA
min tous ta les etsi kai xeronte.

POS EINAI TA PRAGMATA

xtipaei to %$#%$% corner, kapoios kanei kefalia kai i mpala paei stin mikri perioxi.
to kolopaido o torosidis EXEI DEI pou paei i mpala kai paei kai stinete akrivos apo kato.
AFTA DEN EVLEPE TON MALARTZ KLP KLP einai asteia.
paei akrivos apo kato me skopo na parenoxlisei, den vrethike ekei ouranokatevata oute itan apo tin arxi tou corner. ksanadeite to replay kai ta leme.

PAEI LOIPON APO KATO anoigei ta xerakia tou kai to paizei parthena oute kanei kinisi na parei kefalia oute tipota gia na min vgei faoul, kati pou to xei kanei idi,,

AFTA:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
14/01/2008, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
RE HYMA
min tous ta les etsi kai xeronte.

POS EINAI TA PRAGMATA

xtipaei to %$#%$% corner, kapoios kanei kefalia kai i mpala paei stin mikri perioxi.
to kolopaido o torosidis EXEI DEI pou paei i mpala kai paei kai stinete akrivos apo kato.
AFTA DEN EVLEPE TON MALARTZ KLP KLP einai asteia.
paei akrivos apo kato me skopo na parenoxlisei, den vrethike ekei ouranokatevata oute itan apo tin arxi tou corner. ksanadeite to replay kai ta leme.

PAEI LOIPON APO KATO anoigei ta xerakia tou kai to paizei parthena oute kanei kinisi na parei kefalia oute tipota gia na min vgei faoul, kati pou to xei kanei idi,,

AFTA:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα μιλαμε για παρακρουση !!!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

el_hymador
14/01/2008, 18:19
καλά έχε ό,τι απόψεις γουστάρεις αλλα να σε κάνω μία ερώτηση, εκτός από πράσινο βλέπεις κάτι άλλο? δεν έκανε απολύτως τίποτα ο τοροσιδης στον μαλαρτζ τα θέλετε και τα λέτε ρε παιδιά αυτα, έλεος πια αν την δείξεις σε έναν άγγλο πχ διαιτητη αυτή τη φάση και του πεις οτι υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα θα γελάει 10 χρονια, δε στο λέω για να σε δουλέψω αλλά μάλλον εσύ είσαι κολλημενος αν πιστευεις αυτο πράγμα.:wave2:

κολλημενος εγω;

αφου δεν εχω αναφερθει καν στο γεγονος οτι επρεπε να παιζατε με 9 (αποβολη Γκαλετι και κερατα) και στο οτι δεν δοθηκε πεναλτυ στην φαση που ο Καβασεβιτς σηκωσε τον Σαριεγκι στον αερα...

εσεις λετε τις δικες σας π@π@ριες και εγω τις δικες μου....ο αλλος πιστευει οτι παιξατε καλυτερα...

μια χαρα ολα...

αλλα κολλημενος;

:nono: δεν νομιζω...:D

TROOPER
14/01/2008, 18:20
κολλημενος εγω;

αφου δεν εχω αναφερθει καν στο γεγονος οτι επρεπε να πεζατε με 9 (αποβολη Γκαλετι και κερατα) και στο οτι δεν δοθηκε πεναλτυ στην φαση που ο Καβασεβιτς σηκωσε τον Σαριεγκι στον αερα...

εσεις λετε τις δικες σας π@π@ριες και εγω τις δικες μου....ο αλλος πιστευει οτι παιξατε καλυτερα...

μια χαρα ολα...

αλλα κολλημενος;

ποιος πιστευει οτι παιξαμε καλυτερα???

el_hymador
14/01/2008, 18:21
ποιος πιστευει οτι παιξαμε καλυτερα???

εσυ
:lol:

mats8282
14/01/2008, 18:25
Για την Τεταρτη καμμια προβλεψη????

TROOPER
14/01/2008, 18:25
εσυ
:lol:

που ειναι το εμοτικον με τη μουντζα να στη στειλω ???

Akatanomastos
14/01/2008, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Για την Τεταρτη καμμια προβλεψη????

bravo afto ithela na po ston villa kai to ksexasa, tha fate polla mpalakia..

pera apo tin plaka, diplo vlepo gia tetarti opos evlepa kai gia xtes kai den ekatse(kseroume oloi pos)

mats8282
14/01/2008, 18:28
Θα παιξει αραγε?

116969

mats8282
14/01/2008, 18:29
ωχ excuse me

116970

Akatanomastos
14/01/2008, 18:31
ωχ excuse me

kai na paiksei ti tha kanei re si? afta einai asteia mono stin elada ginete, paixti theloume tora ton theloume, exei kanei 3 proponiseis me tous allous kai tha paiksei?

allo o postiga pou einai for(kai kei vevea diskolo einai an den ksreis tous allous)

MikeG
14/01/2008, 18:32
kai na paiksei ti tha kanei re si? afta einai asteia mono stin elada ginete, paixti theloume tora ton theloume, exei kanei 3 proponiseis me tous allous kai tha paiksei?

allo o postiga pou einai for(kai kei vevea diskolo einai an den ksreis tous allous)

Εσύ τη Τετάρτη μη πεις ότι έχει το ματς & δε μπορείς να έρθεις στο ΤίταΜπρίκι.:winka:

mats8282
14/01/2008, 18:34

Αλλου το πηγαινα ομως αλλαξε η σελιδα :a023: :a35:

Akatanomastos
14/01/2008, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ τη Τετάρτη μη πεις ότι έχει το ματς & δε μπορείς να έρθεις στο ΤίταΜπρίκι.:winka:
xaxaxax
to xa ksexasei afto!!!
kala enoite pos tha do to paixnidi, i prin i meta tha rtho eksartate:D

:alien: :alien: :alien: :alien:

vangelis 64
14/01/2008, 18:41
Θα παιξει αραγε? Μπορεί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

116971

CIRUS
14/01/2008, 18:45
κολλημενος εγω;

αφου δεν εχω αναφερθει καν στο γεγονος οτι επρεπε να παιζατε με 9 (αποβολη Γκαλετι και κερατα) και στο οτι δεν δοθηκε πεναλτυ στην φαση που ο Καβασεβιτς σηκωσε τον Σαριεγκι στον αερα...

μια χαρα ολα...

αλλα κολλημενος;

να νομιζεις και εντάξει δικαίωμα σου να πιστεύεις οτι θέλεις αλλα να λες και στους αλλους οτι δεν είναι αντικειμενικοι οταν λες εσυ αυτα είναι λίγο υπερβολικο!!!!! οταν δεν είσαι αντικειμενικος εσύ δεν μπορείς να το λες στους άλλους, αυτο νομίζω εγω.

εγω που είμαι γαυρος ειπα και πριν οτι έπαιξες καλύτερα και άξιζες τη νίκη άσχετα με τη διαιτησία που αυτο έχει σημασία και τιποτα άλλο

τώρα από εκεί και πέρα αν θες να εξετάσεις τη διαιτησία αντικειμενικά ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη μα τα μεγαλύτερα και περισσότερα εναντίων του ολυμπιακού, χωρίς αυτό να μειώνει την εμφάνιση σας στο ελάχιστο. να πάρω μία μία τις φάσεις να στο εξηγήσω είναι χάσιμο χρόνου και δεν έχει σημασία να στεκόμαστε σε ανούσια πράγματα γιατι δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες επαιξες καλύτερα και άξιζες νίκη τέλος. αλλά και συ ρε αδερφέ μη μας βγάζεις και τρελους και γκαβους απο πάνω μάτια έχουμε και βλέπουμε απλά δε τα βλέπουμε όλα υπερ της ομάδας μας όπως κάνεις εσύ (παρα μόνο την ώρα του παιχνιδιού:rotflmao: :rotflmao: ) μετα παραδεχόμαστε αν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος απο εμάς.:wave2:

mats8282
14/01/2008, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπορεί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω σου λεω οτι θα παιξει σιγουρα

116972

Akatanomastos
14/01/2008, 18:57
καλα μιλαμε για παρακρουση !!!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

nai nai parakrousi..

http://www.youtube.com/watch?v=oyJIWTwXoHw

koita loipon pou einai o torosidis sto ipsos tis mikri perioxis, molis i mpala sikonete apo tin kefalia pernaei dipla apo ton malartz (pou kata ta alla den ton eide) kai tixaia paei kai kathete kato apo tin mpala

:a9: :a38: :a38: :a48: :a48: :a46: :winka:

STOYBI
14/01/2008, 19:10
[B]αντε λοιπον ακου και εσυ και ο stoubis...

η μπαλα ειχε παρει υψος και ο Μαλαρτζ πηγε προς τα εκει...ο Τορ@ρχιδης εχει ναι μεν θεση αλλα τον εμποδιζει εμφανεστατα σπροχνωντας προς τα πισω...δηλαδη ριχνει ολο το βαρος του προς τα πισω...

ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΡΤΖ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ.......

μην με κανεις και φωναζω ελεος.......:(

Δεστο καλλυτερα..... :rolleyes:

Για αυτο δεν μπαινω ποτε σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις γμτ μου...... :mad:

mats8282
14/01/2008, 19:12
Δεστο καλλυτερα..... :rolleyes:

Και αμα λυθει θα φωναξουμε τον Καλοπουλο :lol:

STOYBI
14/01/2008, 19:15
που ειναι το εμοτικον με τη μουντζα να στη στειλω ???

Εφτασε............................ :D

Ο TROOPER την ζητησε , εγω δεν φταιω τιποτα,,,,, :look:

116975

STOYBI
14/01/2008, 19:17
Και αμα λυθει θα φωναξουμε τον Καλοπουλο :lol:

Εγραψες παλι !!!!!!! :a9:

mats8282
14/01/2008, 19:22
ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ..........ΠΑΡΤΟΝ..........

116977

STOYBI
14/01/2008, 19:25
ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ..........ΠΑΡΤΟΝ..........

Εγω δεν εχω προβλημα...... :nono:

Οι αεκτζηδες το εχουν...... :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
14/01/2008, 19:32
Εγω δεν εχω προβλημα...... :nono:

Οι αεκτζηδες το εχουν...... :lol: :lol: :lol: Φαντάσου και να μην ήμασταν πρώτοι.χιχιχιχιχι

116979

STOYBI
14/01/2008, 19:34
Φαντάσου και να μην ήμασταν πρώτοι.χιχιχιχιχι

Εχετε η δεν εχετε προβλημα με τον Καλοπουλο ? :confused:

mats8282
14/01/2008, 20:30
Με την ομαδα μας εχουμε προβλημα :wave2:

el_hymador
14/01/2008, 23:23
Το λοιπον....

αυτος ο παικτης συμφωνα με τους γαυρους...

α) ειναι ακινητος

β) δεν βρισκεται εκει για να παρεμποδισει τον τερματοφυλακα

γ) ο τερματοφυλακας παει και πεφτει πανω του

δ) δεν κανει καμια ενεργεια (κινηση) που να συνιστα φαουλ

απλα εχει απο παιδι οσφυοκαμψια και περπαταει με κλιση 20% προς τα πισω

116997

vangelis 64
14/01/2008, 23:35
Εδώ ρε Κώστα δεν καταλαβαίνουν τι είναι πέναλτι,αυτό θα καταλάβουνε;:p

STOYBI
14/01/2008, 23:42
Το λοιπον....

αυτος ο παικτης συμφωνα με τους γαυρους...

α) ειναι ακινητος

β) δεν βρισκεται εκει για να παρεμποδισει τον τερματοφυλακα

γ) ο τερματοφυλακας παει και πεφτει πανω του

δ) δεν κανει καμια ενεργεια (κινηση) που να συνιστα φαουλ

απλα εχει απο παιδι οσφυοκαμψια και περπαταει με κλιση 20% προς τα πισω

Πρωτη και τελευταια φορα σου μιλαω οπαδικα καθως εισαι απο τους απολαυστικοτερους βαζελους που κανω πλακα ( με την καλη εννοια...........)

Ουδεν σχολιο για τις φωτο που μας εβαλες αφου ....

1) Ειναι επιεικος για γελια.....

2) Με μια πολυ πιο απλη κινηση ελυνες το προβλημα σου......

3) :sick: :sick: Αστο !!! Καλη μελετη !!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-6691706548221665156&q=Osfp+-+PAO+1-1&total=18&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

STOYBI
14/01/2008, 23:46
Εδώ ρε Κώστα δεν καταλαβαίνουν τι είναι πέναλτι,αυτό θα καταλάβουνε;:p

Ποιο ρε Βαγγελη για να μην τρελαθουμε.........

Τον σπρωχνει η δεν το σπρωχνει τον τοροσιδη προτου γινει οτιδηποτε αλλο μετα ????

vangelis 64
14/01/2008, 23:50
Ποιο ρε Βαγγελη για να μην τρελαθουμε.........

Τον σπρωχνει η δεν το σπρωχνει τον τοροσιδη προτου γινει οτιδηποτε αλλο μετα ???? Πάμε άλλη μία...

Ο Τοροσίδης(στην κανερα που τράβαγε από το άουτ φαίνεται καθαρά αυτό)ρίχνει μια ματιά και βλέπει το Μάλαρτζ να βγαίνει για τη μπάλα.
Τότε αποφασίζει να σταθεί μπροστά του και να τού γράξει το δρόμο,ΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ προσπάθεια για τη μπάλα,ανοίγοντας τα χέρια.Αυτό είναι ένας από τούς ορισμούς τού φάουλ.
Θυμήσου(το ξαναλέω)πόσα φάουλ και σωστά έχει χρεωθεί για τον ίδιο λόγο ο Λυμπερόπουλος.:wave2:

STOYBI
14/01/2008, 23:53
Προσεξε στο 0''17 του βιντεο και ξαναπαμε....( προσοχη παντα μιλαμε με τον κανονισμο)

el_hymador
14/01/2008, 23:57
Πρωτη και τελευταια φορα σου μιλαω οπαδικα καθως εισαι απο τους απολαυστικοτερους βαζελους που κανω πλακα ( με την καλη εννοια...........)

Ουδεν σχολιο για τις φωτο που μας εβαλες αφου ....

1) Ειναι επιεικος για γελια.....

2) Με μια πολυ πιο απλη κινηση ελυνες το προβλημα σου......

3) :sick: :sick: Αστο !!! Καλη μελετη !!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-6691706548221665156&q=Osfp+-+PAO+1-1&total=18&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Πρωτα απο ολα δυο χρησιμα links για εσενα και για τους υπολοιπους -αγαπητους κατα τα αλλα- γαυρους συμφορουμιτες...

http://users.hol.gr/~eyedoc/identity.htm

http://www.psixi.gr/

θα ξαναβαλω λοιπον καποιες γελοιες φωτογραφιες οπου μαρτυρουν πως το Καραϊσκακη εκτος απο εδρα του γαυρου αποτελει και εργαστηριο φυσικης υψηλου επιπεδου...διαστρεβλωνεται ο χωροχρονος μιλαμε!!!

ουαου!!!

ξαναβλεπουμε λοιπον πως με την βοηθεια κυκλοτρου και επιταχυντων ηλεκτρονιων δημιουργειτε μια χοροχρωνικη ασυνεχεια και ο "ακινητος παικτης'' κανει αλμα 1 δευτερολεπτου μπροστα στον χρονο...:D

117013

STOYBI
14/01/2008, 23:57
Και ξαναπαμε στο 0΄΄55 να δουμε απο προηλθαν οι φωτο του el_hymador και γιατι λογο σπρωξιματος στο σβερκο προηλθε το........."""απλα εχει απο παιδι οσφυοκαμψια και περπαταει με κλιση 20% προς τα πισω"""

vangelis 64
14/01/2008, 23:58
Προσεξε στο 0''17 του βιντεο και ξαναπαμε....( προσοχη παντα μιλαμε με τον κανονισμο) Ωραία,τον σπρώχνει με το αριστερό του χέρι ΑΦΟΥ ο Τοροσίδης τού έχει γράξει* το δρόμο όμως.Τι θες να μού πείς,ότι είναι πέναλτι;
Είναι σού λέω εγώ!Το θέμα είναι ποιός κάνει πρώτος την παράβαση και αν εσύ βλέπεις φάουλ τού Τοροσίδη.

*Φράξει:D

STOYBI
15/01/2008, 00:04
Αυτό είναι ένας από τούς ορισμούς τού φάουλ.
Θυμήσου(το ξαναλέω)πόσα φάουλ και σωστά έχει χρεωθεί για τον ίδιο λόγο ο Λυμπερόπουλος.:wave2:

Αφου ξεπερασουμε το σπρωξιμο που εγινε ενα κλικ απο την αλλη φαση ....

Τι ακριβως λεει ο ορισμος ???

el_hymador
15/01/2008, 00:05
Και ξαναπαμε στο 0΄΄55 να δουμε απο προηλθαν οι φωτο του el_hymador και γιατι λογο σπρωξιματος στο σβερκο προηλθε το........."""απλα εχει απο παιδι οσφυοκαμψια και περπαταει με κλιση 20% προς τα πισω"""

οριστε;

δηλαδη κανεις κατ ουσια φραγμα και περιμενεις ο αλλος να σε χτυπησει φιλικα στην παλτη και να σου πει ''εχετε την ευγενικη καλοσυνη να κανετε ενα βημα μπροστα γιατι με εμποδιζετε;''

ελεος ρε συ stoubi

ηταν μεγιστη αλητεια του Τοροσιδη και εσκεμενη πουστια αυτο που εκανε!

ουτε για κεφαλία δεν σηκωθηκε το μαλακισμενο να πει οτι μετειχε της φασης...απλα μπαστακωθηκε εκει και προσπαθησε να εκβιασει και πεναλτυ ο τραμπουκος!!!

και μην ξεχνας οτι μιλαμε για τερματοφυλακα και οχι για καποιον αμυντικο!

vangelis 64
15/01/2008, 00:06
Αφου ξεπερασουμε το σπρωξιμο που εγινε ενα κλικ απο την αλλη φαση ....

Τι ακριβως λεει ο ορισμος ??? ότι όταν ένας παίκτης δεν κάνει προσπάθεια για τη μπάλα και εμποδίζει αντίπαλο-που πάει στη μπάλα-είναι φάουλ!

STOYBI
15/01/2008, 00:18
ότι όταν ένας παίκτης δεν κάνει προσπάθεια για τη μπάλα και εμποδίζει αντίπαλο-που πάει στη μπάλα-είναι φάουλ!

Εχουμε εναν αντιπαλο ( Μάλαρτζ) που απο την αρχη της φασης ειναι κρεμασμενος πανω του.....

Απο εκει και περα η οποιαδηποτε κινηση του τοροσιδη ηταν αυτοματος φαουλ κατα του...

Και σας προκαλω... Πεστε μου σε ποιο σημειο εμεινε ελευθερος ο τοροσιδης ( απο τον τερματοφυλακα ) ωστε να πουμε για φραγμα κατα την διαρκεια της επιμαχης φασης ????

vangelis 64
15/01/2008, 00:24
Βρε απίστευτε,την αρχή την κάνει ο Τοροσίδης που πάει και κάθεται μπάστακας μπροστά από τον Μάλαρτζ,ή όχι;:confused:

el_hymador
15/01/2008, 00:29
Εχουμε εναν αντιπαλο ( Μάλαρτζ) που απο την αρχη της φασης ειναι κρεμασμενος πανω του.....

Απο εκει και περα η οποιαδηποτε κινηση του τοροσιδη ηταν αυτοματος φαουλ κατα του...

Και σας προκαλω... Πεστε μου σε ποιο σημειο εμεινε ελευθερος ο τοροσιδης ( απο τον τερματοφυλακα ) ωστε να πουμε για φραγμα κατα την διαρκεια της επιμαχης φασης ????

:nono:

Κανενας δεν ειναι κρεμασμενος πανω του!!!

δες το ξανα λεμε!

η μπαλα ειναι στον Θεο...ενας τερματοφυλακας τι θα κοιταει; φυσικα την μπαλα...

το οτι ο Τοροσιδης προβλεπει πανω κατω που θα καταληξει και μπαινει ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο τον τερματοφυλακα χωρις να κανει καμια ενεργεια προς την μπαλα δεν σου λεει τιποτα δηλαδη;

ο Μαλαρτζ τι επρεπε να κανει; να αφησει κενη την εστια και να παρακαμψει το ζωο επειδη του καπνισε να στησει περιπτερο μεσα στην μικρη περιοχη;

αν ηθελε ο Τορ@ρχιδης να διεκδικηση την μπαλα ας πηδαγε για κεφαλια(σιγουρο φαουλ) προτιμησε να το παιξει σκουλικιαρικα ο αλητηριος

:mad: :mad:

STOYBI
15/01/2008, 00:31
Βρε απίστευτε,την αρχή την κάνει ο Τοροσίδης που πάει και κάθεται μπάστακας μπροστά από τον Μάλαρτζ,ή όχι;:confused:

Εγω βλεπω τον τοροσιδη να τρεχει προς την πορεια της μπαλας ( που οντως σκαει απο πανω τους την ωρα που αρχιζει το γλεντι ,μετα την πρωτη ανουσια κεφαλια δεν ξερω ποιανου στο υψος του πεναλτυ)

Και αυτο λαθος ???

Μηπως βλεπεις αλλον παιχτη του ολυμπιακου να τρεχει για την δευτερη κεφαλια εκτος απο αυτον ???

STOYBI
15/01/2008, 00:34
:nono:

Κανενας δεν ειναι κρεμασμενος πανω του!!!

δες το ξανα λεμε!

η μπαλα ειναι στον Θεο...ενας τερματοφυλακας τι θα κοιταει; φυσικα την μπαλα...

:mad: :mad:

Το ιδιο και ενας επιθετικος ( που εχει και πλατη τον τερματοφυλακα σου.....)

Κατα τα αλλα ... Δεν ειναι και κρεμασμενος πανω του....... :hypnotize :hypnotize

vangelis 64
15/01/2008, 00:36
Στα πρώτα δευτερόλεπτα τού βίντεο που έβαλες,ο Τοροσίδης τρέχει πράγματι, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ να δει τον Μάλαρτζ,
Στέκεται μπροστά του και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Έλα ρε Κωστή,άσ'το.:wave2:

el_hymador
15/01/2008, 00:37
Το ιδιο και ενας επιθετικος ( που εχει και πλατη τον τερματοφυλακα σου.....)

Κατα τα αλλα ... Δεν ειναι και κρεμασμενος πανω του....... :hypnotize :hypnotize

:a018:

παμε απο την αρχη....

εστω ενας επιθετικος που διεκδικει μπαλια απο τον Θεο μαζι με τον τερματοφυλακα ...ας πουμε οτι πηδανε και οι δυο και υπαρχει επαφη...

τι πρεπει να κανει ο διαιτητης;

vangelis 64
15/01/2008, 00:37
Όπου Κωστής,,
STOYBI:D

STOYBI
15/01/2008, 00:42

πραγμα που δεν του δινει ομως το δικαιωμα να κανει εκεινος πρωτος την παραβαση..στην συγκεκριμενη περιπτωση το σπρωξιμο...)

και μετα το βιντεο .... Και το κρεμασμα, και το κπανημα στο σβερκο....

Απο ολα αυτα σας εμειναν τα απλωμενα χερια ..... Ελεος..

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΑΣ !!!

:rolleyes:

el_hymador
15/01/2008, 00:47
αντε να το συνεχισω μονος μου γιατι πρεπει να παμε και για υπνο σιγα-σιγα

υπαρχουν τρεις περιπτωσεις

1) ο αμυντικος να εχει παρει θεση και να πεσει πανω του ο τερματοφουσκουλας ----> πεναλτυ

2) ο τερματοφυλακας να εχει παρει θεση και πεσει πανω του ο επιθετικος ----> επιθετικο φαουλ

3) να συγκρουστουν 50-50:lol: ---> σε καθε περιπτωση ο τερματοφυλακας εχει το αβανταζ ειδικα οταν μιλαμε για την μικρη περιοχη

στην συγκεκριμενη φαση τι βλεπεις ρε συ Stoubi που ο Θεος να να σου φτιαξει ενα enduro-park στη ταρατσα του σπιτιου σου...

εγω παντως βλεπω εναν επιθετικο να και εναν τερματοφυλακα να προσπαθουν να παρουν θεση για να υποδεχτουν την απο ψηλα ερχομενη μπαλα...

μαλιστα θα σημειωσω οτι ο Τρς, ερχεται πολυ καθυστερημενα απο πισω απο τον τερματοφυλακα

το λοιπον...βλεπεις εσυ τον Τρς να γερνει προες τα πισω εμποδιζοντας τον Μαλαρτς η βλεπεις τον Μπαλαρτς να πεφτει πανω του;

STOYBI
15/01/2008, 00:59
[B]αντε να το συνεχισω μονος μου γιατι πρεπει να παμε και για υπνο σιγα-σιγα

στην συγκεκριμενη φαση τι βλεπεις ρε συ Stoubi που ο Θεος να να σου φτιαξει ενα enduro-park στη ταρατσα του σπιτιου σου...

Με ελιωσε παλι ο .......
:beer: :beer: :beer: :beer: \
:lol: :lol:

Κανεις δεν εχει παρει θεση ( στο 0΄΄λ15-16-17 του βιντεο φαινοντε καθαρα ολα ....) Και οι δυο τρεχουν προς την μπαλα ( κοιτωντας αυτην ) , προηγητε το σπρωξιμο του Μαλαπερδα και στο καπακι το στησιμο του τοροσιδη με τα χερια σηκωμενα χωρις παρετερω παραβαση περα του απλωματος των χεριων ( χωρις να γνωριζω αν ειναι οντως παραβαση μονο αυτο, αλλα και χωρις να τον εχει αφησει ο Μαλαπερδας μισο δευτερολεπτο που να μην ειναι κρεμασμενος απο πανω του) , παω γαι υπνο , καληνυχτα και ονειρα γλυκα !!! :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

:beer: :beer: :beer:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/01/2008, 01:22
ότι όταν ένας παίκτης δεν κάνει προσπάθεια για τη μπάλα και εμποδίζει αντίπαλο-που πάει στη μπάλα-είναι φάουλ!

Αρες μαρες κουκουναρες φιλε!!!

η μπαλλα ερχεται απο του τοροσιδη την μερια!!

τον σπρωχνει με τα δυο χερια!!Που να το δειτε βεβαια!, και μετα πιανετε απο πανω του!!

Εκανε μαλακια ο Μαλαρτζ τελος!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/01/2008, 01:32
Επισης το σηκωμα των χεριων δεν αναφερει πουθενα στους κανονισμους οτι ειναι φαουλ!!

Εκτος αν χτυπουσε τον αντιπαλο, πραγμα που δεν εγινε
το αντιθετο μαλιστα
και σε περιπτωση που ακουμπησει μπαλλα
οπως δηλαδη ο ξανθοψειρας
καταλαβατε για το πεναλντακι λεω που επνιξε ο δικος σας!!

Το ακουσιο χερι πως το ειδε ρε η γατα ουτε ο εποπτης δεν το ειδε!!

και ητανε και στη ιδια αποσταση απο το πρωτο ακυρο γκολ σας!!

Καλα πρωταθλημα δεν παιρνετε με τιποτα οσο και να σας σπρωξουν

Οσο για μας σκατα παιξαμε, κεντρο μπουρδελο

στον πουτσο μας η διαιτησια
και με λατσιο το ιδιο ητανε με το ακυρο γκολ αλλα μετα παιξαμε μπαλιτσα

και το γυρισαμε κατι που δεν εγινε την Κυριακη.

la_villa
15/01/2008, 01:49
Πάμε άλλη μία...

Τότε αποφασίζει να σταθεί μπροστά του και να τού γράξει το δρόμο,ΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ προσπάθεια για τη μπάλα,ανοίγοντας τα χέρια.Αυτό είναι ένας από τούς ορισμούς τού φάουλ.

ποιος σου είπε ότι δεν πάει για την μπάλλα?????
αυτό είναι νέο

είπε κανεις ότι στην μικρη περιοχη ΔΕΝ είναι διεκδικισιμη? μήπως δεν πρέπει να παταμε και μέσα

βρε τι ακούμε ???λυπηθείτε μας

αν δηλ ο Μαλαρτζ δεν την πιάσει η μπάλα θα αναπηδάει στο χορτάρι μεχρι να αποφασισει να παει?

παίρνει θέση ΧΩΡΙΣ να ενοχλεί την έξοδο του τερματοφύλακα...απο κει και πέρα τι κανει ο τερμας είναι ευθυνη του

τώρα πάτε να βγαλετε τρελούς ΟΛΟΥΣ τους καθηγητες διαιτησιας που τα είπαν

κοινως παραδέχτηκαν σφαγη

και αν θελετε βαση κανονισμού είναι πέναλτυ κ κοκκινη στον Μάλαρτζ για αντιαθλητικο χτύπημα, κοινώς μπουκέτο, πάνω στον Τοροσίδη ενω η μπάλα ακομα ήταν στην ανοδική της πορεία
και ως γνωστό μετρηση στην δύναμη του χτυπήματος δεν υπάρχει αλλα μετράει η πρόθεση
και ο Μάλαρτζ φαίνεται να χτυπάει τον τοροσίδη κεφάλι-πλάτη όπως είπαν όλοι
ΤΕΛΟΣ

Akatanomastos
15/01/2008, 07:30

ΤΕΛΟΣ

tora einai kaloi oi kathigites diaitisias, to penaldy tou antza den kseran:rotflmao: :rotflmao:

afta pou leei vangelis,el hym fonazo apo xtes..

re villa exei dei pou einai o malartz, kai paei apo kato.fisika kai epitrepete na diekdikisei (omos se opoiadipote epafi exei pleoniktima o termas) alla aftos !!! den diekdikei!!! paei kai kanei fragma..

tespa akri de tha vgaloume, o kata ta alla poli kalos gia mena malartz eprepe na xei teliosei aftin tin fasi panefkola..

paidia min asxolithoume 3i mera me diaitisia:bigcry: :bigcry: :lol:

mats8282
15/01/2008, 09:03
Αγαπητοι μου συμφορουμιτες

Ηταν καταφορη αδικια για ολους σας αυτη η διαιτησια.

Εχετε δικιο ολοι.

Ειμαι με το μερος σας.

Καλημερα.

DUKASII
15/01/2008, 09:11
εγω παλι κοιταγα χθες τα στατιστικα της σουπερ λιγκ απο την αρχη του πρωταθλήματος...

ο Παο..εχει..το πάνω χέρι..στις υπερ του αποβολες...(5 !!!!) και εχει το πανω χερι και στις κατα του κιτρινες!!!(τιμωριμένοι παίκτες αυτή τη στιγμή..0!!
το πανω χερι στα πεναλτάκια...
Υπέρ του ετσι??μη μπερδευτεί κανείς..

εχει τις λιγότερες αποβολες..(1)

υ.γ.:ελπίζω να βοηθησα λίγο τη κουβέντα σας..:lol: :bawl:

Gia
15/01/2008, 09:13
ποιος σου είπε ότι δεν πάει για την μπάλλα?????
αυτό είναι νέο

είπε κανεις ότι στην μικρη περιοχη ΔΕΝ είναι διεκδικισιμη? μήπως δεν πρέπει να παταμε και μέσα

βρε τι ακούμε ???λυπηθείτε μας

αν δηλ ο Μαλαρτζ δεν την πιάσει η μπάλα θα αναπηδάει στο χορτάρι μεχρι να αποφασισει να παει?

παίρνει θέση ΧΩΡΙΣ να ενοχλεί την έξοδο του τερματοφύλακα...απο κει και πέρα τι κανει ο τερμας είναι ευθυνη του

κοινως παραδέχτηκαν σφαγη

και αν θελετε βαση κανονισμού είναι πέναλτυ κ κοκκινη στον Μάλαρτζ για αντιαθλητικο χτύπημα, κοινώς μπουκέτο, πάνω στον Τοροσίδη ενω η μπάλα ακομα ήταν στην ανοδική της πορεία
και ως γνωστό μετρηση στην δύναμη του χτυπήματος δεν υπάρχει αλλα μετράει η πρόθεση
και ο Μάλαρτζ φαίνεται να χτυπάει τον τοροσίδη κεφάλι-πλάτη όπως είπαν όλοι
ΤΕΛΟΣ

Καλημέρα...

οχι και σφαγη αδερφέ, και οι δυο εχουν τα δικαια παραπονα τους...αντιγραφω απο sportdog.gr

Πολλά λάθη διαπίστωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

** Η μπάλα έχει βγει όλη στην προσπάθεια του Σαλπιγγίδη να γυρίσει την μπάλα στον Εντόι, που στη συνέχεια σκοράρει. Οπότε δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ήταν δύσκολη φάση.

** Στη φάση του 25’, η μπάλα βρήκε μεν στο χέρι του Μάλαρτζ, ήταν ακούσιο δε.

** Έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα ο Μενδρινός σε μαρκάρισμά του πάνω στον Σιμάο.

** Στο γκολ του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης είναι σε απόσταση, ο Μάλαρτζ πηγαίνει προς αυτόν, ο Τοροσίδης στέκεται μπροστά του και δεν κάνει καμία παράβαση. Κανονικό το γκολ

** Υπάρχει πέναλτι του Κοβάσεβιτς πάνω στον Σαριέγκι.

** Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Άντζα, γιατί ο παίκτης πέφτει για τάκλιν και προσπαθεί να στηριχθεί στο χέρι του. Ήταν ακούσιο το χέρι.

** Ο Γκαλέτι έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί στο μαρκάρισμά του πάνω στον Γκούμα.

Παρατατε το παιδια δεν εχει νοημα, οτι σφυριξε σφυριξε...
Καλημερες και παλι...

irinia
15/01/2008, 09:50
BAΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΝΑΤΙΛΑ
Η ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΣΑΣ,

ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

Κανένα χέρι εντός περιοχής ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ

αν ο διαιτητής δε διαγνώσει ΠΡΟΘΕΣΗ.

Ο παίκτης έχει χέρια και δεν μπορεί να τα βάλει ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

Όταν λοιπόν κάποιος κάνει τάκλιν ΕΡΩΤΩ που θα είναι τα χέρια του

ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΛΟΙ ??

Είδατε κανένα χέρι του Άντζα ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ??
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Και περνώντας η μπάλλα κάτω από το σώμα του ΞΑΝΑΑΚΟΥΜΠΗΣΕ, ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ.

Προσπαθώντας ο παίκτης να σηκωθεί, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ.

Τά διάφορα παραδείγματα και ή λάθος εφαρμογή των κανονισμών από ΕΥΡΩΠΕΟΥΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, παρά κακή εφαρμογή τους.
Δεν έχουμε εδώ , ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.

Αν όμως απλώσεις τα χεράκια σου κατά αφύσικο τρόπο και κόψεις την πορεία τησ μπάλλας

ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.

Όπως του φίλου μας του Φυντανίδη στην Τρίπολη με την ΑΕΚ.
Ούτε του Ίβανσιτς ήταν φυσιολογική η θέση του χεριού του , ΤΟ ΑΠΛΩΣΕ,
τό μόνο ελαφρυντικό του στη φάση είναι ότι γύρισε πλάτη πανέξυπνα και προστάτευσε
την όμάδα του.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΔΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙ.

Όσο για το που μπορεί να στηθεί ένας παίκτης και που όχι
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ
ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

και ο Τοροσίδης είχε πάει εκεί ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΡΤΖ
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ
ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ

Ομολογώ πως διαβάζοντας σας όλους

ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ZZR,
o oποίος είχε για μένα και την πιο σωστή γνώμη για το τι είναι και τι δεν είναι.
εκτός από το στημένο που το θεωρώ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Απλά φίλε ZZR όταν έρθουν τα τελευταία λεπτά,έχεις χάσει ένα κάρρο γκόλ και πέναλτυ
ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ 83ο λεπτό την ευκαιρία να σε καρφώσει στο
τέλος αρχίζεις και σκέφτεσαι αρνητικά και λες, ΔΕ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, τα μαζεύεις και
φεύγεις με την ισοπαλία φοβούμενος μην επαληθευτεί ό άγραφος νόμος του
ποδοσφαίρου,

ΓΚΟΛ ΧΑΝΕΙΣ ??
ΓΚΟΛ ΤΡΩΣ.

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 10:23
μάλιστα... και αφού αναλώθηκε όλο το team των ποδοσφαιρόφιλων επί 3 μέρες με τα διατητικά του Καλόπουλου...χωρίς οι μεν να δούν τα ποδοσφαιρικά τους χάλια εντός γηπέδου (ΟΣΦΠ) και οι δε οτι δεν μπορούν να πετάξουν το τόπι στα δίχτυα ακόμα και όταν τους το δίνουν (ΠΑΟ).

Θέλω να δώ τι θα πείτε με αυτά του επερχόμενου Κάκου (αποδεδειγμένα για μένα , διαιτητής που του διαφεύγουν φάσεις) και ειδικά τώρα που το παιχνίδι είναι και knock-out.

Ε ρε γλέντια...

Gandalf

mats8282
15/01/2008, 10:31
Α ρε γαυροι ειστε φοβεροι....3ς μερες κλαψα για μια ισοπαλια που δεν βλεποσασταν

:lol: :lol:

117030

idi
15/01/2008, 10:41
τελικα βγαλατε ακρη? ποιος απο τους δευτεροτριτους ευνοηθηκε?????

εγω σας τα ειπα και πιο πανω... ο Ζηκος φταιει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

διαβασε κανεις τον Θωμα Μητροπουλο?????

για ριξτε καμια ματια.....ειπε οι γαυροβαζελοι τα εχουν βρει μεταξυ τους απο το 2005 και ο Ντεμης ειναι Νο5 στη διατησια μετα απο gay-βαζελα-παοκ-αστερα....

ο δικος σας ο ανθρωπος τα ειπε..... τον πληρωνατε..... :wave2: :wave2: :wave2:

el_hymador
15/01/2008, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τελικα βγαλατε ακρη? ποιος απο τους δευτεροτριτους ευνοηθηκε?????

εγω σας τα ειπα και πιο πανω... ο Ζηκος φταιει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

διαβασε κανεις τον Θωμα Μητροπουλο?????

για ριξτε καμια ματια.....ειπε οι γαυροβαζελοι τα εχουν βρει μεταξυ τους απο το 2005 και ο Ντεμης ειναι Νο5 στη διατησια μετα απο gay-βαζελα-παοκ-αστερα....

ο δικος σας ο ανθρωπος τα ειπε..... τον πληρωνατε..... :wave2: :wave2: :wave2:

ετσι ειναι!!! και μην ξεχνας την αναμοιξη του Εβραιομασσονικου λομπυ στην υποθεση...μεγας σκευωρος και κρυμμενος πισω απο την υποθεση, ο Elvis που συντονιζει τις ενεργειες απο τον Αρη

:smokin:

DUKASII
15/01/2008, 11:33
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=115711

Διαβαστε και λίγο τον προφεσορα της διατησίας ρε σεις..τσαμπα ειναι..

mats8282
15/01/2008, 11:49
Απο www.contra.gr (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Olympiacos_Panathinaikos/183333.html)

Καλεσμένοι στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας ήταν οι Γιώργος Καραγκούνης και Παρασκευάς Αντζας και όπως ήταν λογικό σχολίασαν όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για τη διαιτησία και δη γι'αυτή στο κυριακάτικο ντέρμπι.

"Σας συμβουλεύω να μην διαβάζετε αθλητικές εφημερίδες και ειδικά οπαδικές", ήταν το σχόλιο του Καραγκούνη προς τους ρέφερι, ενώ από την πλευρά του ο Αντζας φρόντισε να ρίξει τους τόνους και να δώσει ελαφρυντικό στους διαιτητές.

"Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη. Και εμείς καμιά φορά παραφερόμαστε...", σχολίασε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 12:02
πωπω συνομωσίες... τι λες ρε παιδί μου....

Και εμείς οι χαζοί δεν πάμε να τους πλησιάσουμε απο το πλάι να κερδίσουμε κανά στοίχημα;

Τελικά παντού υπάρχει μασονία.!!!

Να δώ τι άλλες μ#!@#@! θα γράψουν για να βγάλουν το ψωμάκι τους. Αλήθεια δεν μας λέει;;.... αν η κούπα είναι του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ στο κύπελο ή τώρα που η ΑΕΚ θα τους πάρει το πρωτάθλημα , πως θα οριστούν σε playoffs οι διαιτητές.

Gandalf

DUKASII
15/01/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πωπω συνομωσίες... τι λες ρε παιδί μου....

Και εμείς οι χαζοί δεν πάμε να τους πλησιάσουμε απο το πλάι να κερδίσουμε κανά στοίχημα;

Τελικά παντού υπάρχει μασονία.!!!

Να δώ τι άλλες μ#!@#@! θα γράψουν για να βγάλουν το ψωμάκι τους. Αλήθεια δεν μας λέει;;.... αν η κούπα είναι του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ στο κύπελο ή τώρα που η ΑΕΚ θα τους πάρει το πρωτάθλημα , πως θα οριστούν σε playoffs οι διαιτητές.

Gandalf ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΡΕ?ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

mats8282
15/01/2008, 12:11
Τον ρωτησα εγω για ενα πολυ σοβαρο ζητημα......Εχω μεγαλη αγωνια

117043

el_hymador
15/01/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΡΕ?ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Φαβαμαι ρε συ να στειλω mail σε H/Y που βρισκετε στην Σιων...

μπορει να μου στειλουν Ιο η κανα αλυσιδωτο e-mail ψυχαναγκασμου προωθησης σε 15.000 αποδεκτες :lol:

''Η Super League βρισκεται σε κρισιμη κατασταση στην εντατικη του νοσοκομειου της ΕΠΟ...
πασχει απο οξεια διαφθοριτιδα με συμπτωματα παραγκιασης! στειλε αυτο το mail se 15.000 γνωστους σου αλλιως θα υποχρεωθεις να ακουσεις 300 φορες το νεο cd-single της Βανδη''

DUKASII
15/01/2008, 12:19
ολη η ελληνική κοινωνία ειναι σε διαφθορα...και εμεις τσακωνομαστε για αν ειναι πεναλτι.
εδω οι αλλοι κανουνε υπουργους πολιτισμου εναν φιλο τους καθηγητη λυκειου...
για να τα τσιμπανε αβερτα..

και οι ιδιοι κανουνε και εκδηλωση κατα της διαφθοράς.
και σας βλεπω να τσακωνεστε για το αν η μπαλα περασε τη γραμμή...και μου χει γυρισει το ματι .

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 12:45
τι σοβαρό θέμα ρε φίλε Duca....

εδώ μας έχουν ζαλισει τα ούμπαλα με τα DVD και δεν ξέρω τι άλλο... όταν..

1) Παιδεία έπονται αναταραχές.
2) Σύνταξη;... βάλτε δύο χερούλια μετά τα 60 να σας πετάμε στο λάκκο γρηγορότερα.
3)Υγεία - ΕΣΥ;... κάντε ιδιωτικό για να μην σας κάνουν μια ένεση σαν αυτή του στρατού, και σας πετάνε έξω απο την πόρτα... και πάλι καλά θα είναι.
4) Κυβέρνηση-κόμματα... σαν να νιώθουμε τα αποπαίδια κάποιων κερατάδων που στην πλάτη μας παίζουν ρουλέτα με κρατικά χρήματα και πόρους.

Άσε τουλάχιστον να ξεδώσουμε στο ποδόσφαιρο, γιατί αν πραγματικά τα σκεφτούμε αυτά , την επόμενη κιόλας ώρα, θα έχουμε αρπάξει απο ενα δοκάρι (του τέρματος ...χεχεχε) και θα τους περάσουμε "σουβλάκι" απο τον πρώτο εώς τον τελευταίο που και καλά διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα. Απο τον μικρό υπαλληλίσκο (είναι σημαντικός ο χαρακτηρισμός εδώ και δεν είναι γενικός) μέχρι και τα κεφάλια της εξουσίας... τόσο σε κράτος όσο και σε ΜΜΕ (καλά κουμάσια και του λόγου τους)

άστο ρε φίλε... γιατί πραγματικά , τα προβλήματα είναι τεράστια και θα σκοτωθεί κανένας στο τέλος... άσε να πικάρουμε ο ένας τον άλλον , με το πόσο πηδάει ο Μάλαρτζ ή αν ο Τοροσίδης έπαθε οσφυοκαμψία.... έχει πλάκα τουλάχιστον.

Gandalf

el_hymador
15/01/2008, 12:50
τι σοβαρό θέμα ρε φίλε Duca....

εδώ μας έχουν ζαλισει τα ούμπαλα με τα DVD και δεν ξέρω τι άλλο... όταν..

1) Παιδεία έπονται αναταραχές.
2) Σύνταξη;... βάλτε δύο χερούλια μετά τα 60 να σας πετάμε στο λάκκο γρηγορότερα.
3)Υγεία - ΕΣΥ;... κάντε ιδιωτικό για να μην σας κάνουν μια ένεση σαν αυτή του στρατού, και σας πετάνε έξω απο την πόρτα... και πάλι καλά θα είναι.
4) Κυβέρνηση-κόμματα... σαν να νιώθουμε τα αποπαίδια κάποιων κερατάδων που στην πλάτη μας παίζουν ρουλέτα με κρατικά χρήματα και πόρους.

Άσε τουλάχιστον να ξεδώσουμε στο ποδόσφαιρο, γιατί αν πραγματικά τα σκεφτούμε αυτά , την επόμενη κιόλας ώρα, θα έχουμε αρπάξει απο ενα δοκάρι (του τέρματος ...χεχεχε) και θα τους περάσουμε "σουβλάκι" απο τον πρώτο εώς τον τελευταίο που και καλά διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα. Απο τον μικρό υπαλληλίσκο (είναι σημαντικός ο χαρακτηρισμός εδώ και δεν είναι γενικός) μέχρι και τα κεφάλια της εξουσίας... τόσο σε κράτος όσο και σε ΜΜΕ (καλά κουμάσια και του λόγου τους)

άστο ρε φίλε... γιατί πραγματικά , τα προβλήματα είναι τεράστια και θα σκοτωθεί κανένας στο τέλος... άσε να πικάρουμε ο ένας τον άλλον , με το πόσο πηδάει ο Μάλαρτζ ή αν ο Τοροσίδης έπαθε οσφυοκαμψία.... έχει πλάκα τουλάχιστον.

Gandalf

Για ολα φταινε οι γαυροι!!! :mad:

mats8282
15/01/2008, 12:51
Για ολα φταινε οι γκομενες,οι πρωην και οι επομενες (δις)

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 13:17
και για να επαναφέρω τους γαυρο-βάζελους στο θέμα διαιτησία....

παραθέτω το απο κάτω και ερμηνεύστε το να δούμε τι θα γίνει.

Πηγή: Κανονισμοί Παιδιας Ποδοσφαίρου – εκδόσεως Ο.Δ.Π.Ε. έτους 2004.

Άρθρο: 12 – Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παράγραφος: 31 – Όταν ένας παίκτης της επιτεθέμενης ομάδας τοποθετείται με πρόθεση μπροστά στον τερματοφύλακα, ενώ χτυπιέται κόρνερ, με σκοπό να τον εμποδίσει, ο Διαιτητής πρέπει να τιμωρήσει τον επιτεθέμενο με έμμεσο λάκτισμα, αν διαπιστώσει ότι μετά το κόρνερ εμποδίζει (κάνει «φράγμα») στον τερματοφύλακα, έστω και αν παραμένει ακίνητος μπροστά του και δεν τρέχει για να διεκδικήσει τη μπάλα και όταν υπάρχει «επαφή» με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα.

Gandalf

STOYBI
15/01/2008, 13:30
και για να επαναφέρω τους γαυρο-βάζελους στο θέμα διαιτησία....

παραθέτω το απο κάτω και ερμηνεύστε το να δούμε τι θα γίνει.

Gandalf

Η μπαλα ειναι διεκδικησημη και απο τους δυο παιχτες ( εφοσον ειναι ακριβως απο πανω τους) αρα ο συγκεκριμενος κανονισμος δεν ισχυει στην συγκεκριμενη φαση....

:rolleyes:

STOYBI
15/01/2008, 13:33
Για ολα φταινε οι γαυροι!!! :mad:

Ρε παρτε τον κουρεμενο και ριχτε κανα σκουπισμα στην παιανεια...... Τον λεχριτη...:ninja:

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 13:35
STOYBI... Ξαναδιάβασε το και μην δίνεις δικές σου ερμηνείες...

Πηγή: Κανονισμοί Παιδιας Ποδοσφαίρου – εκδόσεως Ο.Δ.Π.Ε. έτους 2004.

Άρθρο: 12 – Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παράγραφος: 31 – Όταν ένας παίκτης της επιτεθέμενης ομάδας τοποθετείται με πρόθεση μπροστά στον τερματοφύλακα, ενώ χτυπιέται κόρνερ, με σκοπό να τον εμποδίσει, ο Διαιτητής πρέπει να τιμωρήσει τον επιτεθέμενο με έμμεσο λάκτισμα, αν διαπιστώσει ότι μετά το κόρνερ εμποδίζει (κάνει «φράγμα») στον τερματοφύλακα, έστω και αν παραμένει ακίνητος μπροστά του και δεν τρέχει για να διεκδικήσει τη μπάλα και όταν υπάρχει «επαφή» με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα.

Μιλάει κάπου για διεκδίκηση;... δεν περιγράφει ακριβώς την φάση του στημένου/μπάλας στον αέρα;

Για ξαναδιάβασε το πιο προσεκτικά...

Gandalf

la_villa
15/01/2008, 13:44
μαγε απολύως καμία σχέση όταν διαβάζουμε έναν κανονισμό θέλει κ μια σοβαρότητα κ όχι ελαφρά την καρδία. κ να τον δεις με την φάση
ο τόρο είναι μέσα στην φάση περιμένει την μπάλα γιατι έρχεται πάνω του (φράγμα θα ήταν ΜΟΝΟ αν η μπάλα πήγαινε π.χ 2 μέτρα πιο μακρια απο τον Τόρο...για να ξέρουμε τι διαβαζουμε οπότε ο Τόρο ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα παρενοχλούσε τον μαλακς στηνπορεία του)
δεν παρενοχλεί τον τερματοφύλακα να πηδήξει
κ ο μαλακς αποτυγχάνει να την διώξη

αυτο που λέει είναι να κρατάει τον τερματοφύλακα να μην εκτελέσει έξοδο ΤΗΝ στιγμη που εκτελείται το κόρνερ

κάτι τέτοιο δεν έγινε...φάουλ θα ήταν αν η μπάλα δεν πήγαινε στον τορο αλλα σε ένα παίχτη πιο μακρια απο αυτόν
οπότε τότε θα ήταν φράγμα γιατι θα εμπόδιζε τον τερμα να πάει στην μπάλα

αρα κανένα απολύτως φάουλ γιατι ο τορο δεν έκατσε εκεί για να μην βγει ο μαλακς αλλα γιατι εκεί πήγαινε η μπάλα...άρα δεν κάνει φράγμα
δεν πηδάει να την διεκδικήση στον αέρα για να μην κάνει φάουλ κ περιμένει την μαλακία του μάλακς όπως κ έγινε
αφού ο μαλακς την εφτασε αλλα δεν την πέταξε έξω

υ.γ τα είπα 3 φορες μπας και καταλάβαιτε την έννοια του κανονισμού

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 14:00
αυτό που λες μπορώ να το δεχτώ με την έννοια οτι πάει να πάρει την μπάλα...

Μόνο που στην συνέχεια ενώ έχει χάσει την μπάλα, συνεχίζει και παραμένει εκεί με ανοιχτά τα χέρια.

Δύσκολη φάση θα έλεγα, με την έννοια οτι είναι στην κρίση του διαιτητή , καθώς μπορεί κάλλιστα να δώσει και φράγμα στηριζόμενος στο οτι είναι η μικρή περιοχή και εκεί ο τερματοφύλακας πάντα έχει τον πρώτο λόγο στις επαφές.

Δεν λέω αν είναι σωστό ή οχι... απλά λέω οτι έτσι είναι.

Εν πάσει περιπτώσει... αίντε να δούμε και την Τετάρτη που είναι knockout... στο πρώτο είχε σουβλάκια ,τώρα λέω να πάρω καμιά πίτσα και καναπέ , έτσι που τα καταφέραμε στο κύπελο.

Gandalf

vangelis 64
15/01/2008, 14:21
Άσ'το ρε μάγε,δεν τα λέει καλά ο κανονισμός...αυτοί ξέρουν καλύτερα.:lol: :lol: :lol:

STOYBI
15/01/2008, 14:37
STOYBI... Ξαναδιάβασε το και μην δίνεις δικές σου ερμηνείες...

Μιλάει κάπου για διεκδίκηση;... δεν περιγράφει ακριβώς την φάση του στημένου/μπάλας στον αέρα;

Για ξαναδιάβασε το πιο προσεκτικά...

Gandalf... Ξαναδιάβασε το και μην δίνεις δικές σου ερμηνείες..... Ξαναδες το βιντεο και μην παρερμηνευεις τα πραγματα...

Ο Τοροσιδης δεν εχει καμμια σχεση την ωρα που γινετε το κορνερ με τον τερματοφυλακα του παο........

Το κορνερ γινετε στο υψος του πεναλτυ και η ολη φαση αρχιζει μετα απο κεφαλια παιχτη σε εκεινο το σημειο της περιοχης η οποια καταληγει στους δυο πρωταγωνιστες .... Αρα ο κανονισμος που μιλαει για κορνερ απλα.... μετα το σημειο που σου περιγραφω ( ΣΤΟ ΥΨΟς ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ) δεν υφιστατε...

Κατα τα αλλα.....

Gandalf

Μιλαει αραγε ???:confused:

αν διαπιστώσει ότι μετά το κόρνερ εμποδίζει (κάνει «φράγμα») στον τερματοφύλακα, έστω και αν παραμένει ακίνητος μπροστά του και δεν τρέχει για να >>> διεκδικήσει <<< τη μπάλα και όταν υπάρχει «επαφή» με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα

Gandalf dr685sm
15/01/2008, 14:49
βρε Stoybako... θα με σκάσεις εσύ...

Που στο καλό αναφέρει στον κανονισμό την λέξη διεκδίκηση; Το μόνο που λέει είναι περί παρεμπόδισης και μόνο προς το τέλος το αναφέρει ότι ακόμα και τότε πρέπει να τιμωρηθεί ο επιτιθέμενος. Την λέξη και φράση περί διεκδίκησης εσύ την βάζεις κατόπιν δική σου ερμηνείας προς συμφέρον του ΟΣΦΠ. ΕΛΕΟΣ!

Αφού είπα και πριν... δέχομαι οτι μπορεί να πήγε για μπάλα , αλλά στην συνέχεια κάθεται ακίνητος (δεν πηδάει για την κεφαλιά , ούτε κοντρολάρει την μπάλα που πάει πάνω του) και ανοίγει τα χέρια , στο πλάτος με τον κώλο προς τα πίσω.

Συγνώμη δηλαδής, αλλά όταν κάποιος κάθεται ακίνητος, σκύβει προς τα μπρός σαν να αφήνει κλανιά;

Αχ... θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδώ...

Αλλά τι με νοιάζει;... πάλι δεύτεροι είσαστε και έχετε αρχίσει κλάψα περί διαιτησίας... μέχρι και ο Καρπετόπουλος (γνωστός κόκκινος) άρχισε... εσείς δεν θα το κάνετε;

Gandalf

CIRUS
15/01/2008, 15:08
αεκτζήδες, βάζελοι και γαύροι δείτε όλοι αυτο αξίζει: http://xray.yooblog.gr/2008/01/05/96/

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απλά πέθανα από τα γέλια κορυφαίος ο τύπος!!!μπράβο του!!!

CIRUS
15/01/2008, 15:14
και λίγο πριν το ντέρμυ : http://xray.yooblog.gr/2008/01/13/151/

STOYBI
15/01/2008, 15:46
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ....... :bigcry: :bigcry:

ΤΟ 50 % ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΒΕΡΝΤΕΡ..... :bigcry:

ΕΙΠΑΜΕ....

ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΞΩ..... :D

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ .....

Γ@ΜΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ .....
ΚΑΙ..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.... :look: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΧΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....... :smokin: