Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

alximistis
09/10/2007, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μ' αρέσει που μένεις και Θεσσαλονίκη και υποτίθεται τα ξέρεις τα πράγματα λίγο καλύτερα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρεις πού πάνε, όχι τα τέσσερα, αλλά τα χίλια δεκατέσσερα.

Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτά που λες τα πιστεύεις, στα λένε οι φίλοι σου ή τα διάβασες πουθενά;

Από πότε η ΑΕΚ είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ; Χεσμένη την έχουμε. Έχουμε δικά μας πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε από το τί κάνει η ΑΕΚ, ο Ντέμης, ο Σέζαρ κλπ. Τα λες και θα σε πιστέψουν και οι υπόλοιποι...

Πάσχετε από σύνδρομο καταδίωξης φίλοι χανούμια. Μέχρι πέρυσι σας πηδούσαν γιατί θέλατε να είστε πρώτοι, φέτος σας πηδάν γιατί είστε... Νομίζω ότι αρχίζετε να επιβεβαιώνετε τους γαύρους περί κλάψας και μιζέριας.

Όλες τις μέρες πριν το ματς στη Νέα Σμύρνη μας ζαλίσατε για τον Βασσάρα, μόλις πέρασε το ματσάκι και σας έδωσε και πέναλτι όλα τα πήρε το ποτάμι... μέχρι την επόμενη φορά.

Δεν παλεύεστε παιδιά!

Η γενικότερη ένστασή μου είναι στο ότι όλοι γράφετε ότι αδικείστε κλπ κλπ και ρωτώ:

Τί πρέπει να πουν οι υπόλοιπες ομάδες που δεν τις αφήνετε να πάρουν ανάσα; Ποιοί είναι αυτό το γαμημένο το κατεστημένο για να καταλάβω;

ΥΓ: Αν εσένα iriniaa τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα με Κασναφέρη, Παπαπέτρου, Ποντίκη και Σία σου φαίνονται στημένα κωλαράκια πάω πάσο. Το 6-1 τότε τί είναι; :wave2:

Για κάτσε ρε φιλαράκι γιατί δεν μας τα λες καλά!
Καταρχάς ΑΝ είχες κάνδει τον κόπο να διαβάσεις αυτά που γράφονται εδωμέσα θα έβλεπες πως υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος μιλά ξεκάθαρα όταν ευνοείται η ομάδα του. Θα σου υπενθυμίσω επίσης πως τώρα στις τελευταίες σελίδες υπήρχε και σχετική διαμάχη μεταξύ αεκτζήδων για το αν ήταν ή όχι πέναλτι του Σέζαρ.
Προσωπικά το ξαναλέω ο Σέζαρ κάνει τρομερό ΘΕΑΤΡΟ!
ΑΝ διάβαζες θα το έβλεπες.
Πάει αυτό.
Τώρα για τα υπόλοιπα...
Κατ εμέ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη δεν υπάρχει παράγκα! Τελεία και παύλα. Υπάρχουν λόμως ομάδες που πράγματι ευνοούνται.
Αντί λοιπόν να... νομίζεις πως μας την λες κοίτα τα χάλια σου γιατί γι αυτά δεν σου φταίει κανένας διαιτητής καμία Αθήνα και καμία παράγκα.
Ο Άρης πως έφτιαξε ομάδα; Πως προσπαθεί ο κακομοίρης να ξεφύγει από την μιζέρια και να φτιάξει ένα καλό σύνολο;
Εσείς από τότε που σας θυμάμαι κλαίγεστε! Τρώγεστε και αντί να λέτε η πουτάνα η διαιτησία όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙ λένε πολλοί αεκτζήδες και είναι μεγάλη μαλακία αυτό... λέτε η Αθήνα!
Για όλα φταίει το... κράτος των Αθηνών!
Μέχρι ρε και νομάρχη έχετε που λέει τις ίδιες μπούρδες.

Να σου πω κάτι πολύ απλά φίλε;
Η νοοτροπία σας είναι όχι ομάδας αλλά σωματείου της γειτονιάς!
Αν το καταλάβετε και το διορθώσετε έχει καλώς αλλιώς... άντε καθίστε εκεί που είστε να σφάζεστε και να πλακώνεστε με... το αθηναϊκό κράτος.
Και κάτι αντίστοιχο λέω και στους συνάρρωστους μου αεκτζήδες.
ΚΟΨΤΕ την μιζέρια αφήστε τη διαιτησία και το τι κάνουν τα "κοράκια" κι ας κοιτάξουμε να κερδίζει η ομάδα.
Ομάδα που κερδίζει ΔΕΝ φοβάται διαιτητές!!!
Πάμε αεκάρα! :)

Gandalf dr685sm
09/10/2007, 14:47
alximistis με κάλυψες απόλυτα...

ειδικά με το ...

Ο Άρης πως έφτιαξε ομάδα; Πως προσπαθεί ο κακομοίρης να ξεφύγει από την μιζέρια και να φτιάξει ένα καλό σύνολο;
Εσείς από τότε που σας θυμάμαι κλαίγεστε! Τρώγεστε και αντί να λέτε η πουτάνα η διαιτησία όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙ λένε πολλοί αεκτζήδες και είναι μεγάλη μαλακία αυτό... λέτε η Αθήνα!
Για όλα φταίει το... κράτος των Αθηνών!
Μέχρι ρε και νομάρχη έχετε που λέει τις ίδιες μπούρδες.

Απο εκεί και πέρα, μην βάζεις μόνο τον ΑΡΗ.. βάλε και την Λάρισσα που έχει και μια Α οικονομική δυνατότητα... βάλε και την Ξάνθη που χρόνια τώρα στην Α εθνική ...oups sorry....Superleague (μας μάρανε!) κάνει την ζωή όλων δύσκολη και συχνά πυκνά χτυπάει Ευρώπη και τελικούς κυπέλων.

Αλλά οχι... το ΠΟΚ φταίει πάντα που δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι... λες και στα παιχνίδια που παίζουν με Εργοτέλη, ΟΦΗ, Καλαμαριά, Ξάνθη... το ΠΟΚ φταίει πάλι.

Gandalf

alximistis
09/10/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
alximistis με κάλυψες απόλυτα...

ειδικά με το ...

Απο εκεί και πέρα, μην βάζεις μόνο τον ΑΡΗ.. βάλε και την Λάρισσα που έχει και μια Α οικονομική δυνατότητα... βάλε και την Ξάνθη που χρόνια τώρα στην Α εθνική ...oups sorry....Superleague (μας μάρανε!) κάνει την ζωή όλων δύσκολη και συχνά πυκνά χτυπάει Ευρώπη και τελικούς κυπέλων.

Αλλά οχι... το ΠΟΚ φταίει πάντα που δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι... λες και στα παιχνίδια που παίζουν με Εργοτέλη, ΟΦΗ, Καλαμαριά, Ξάνθη... το ΠΟΚ φταίει πάλι.

Gandalf

Σωστός μάγε! Ξέχασα την Λάρισα όντως και την Ξάνθη.
Μπράβο τους και χίλια μπράβο σε όσους συλλόγους προσπαθούν να ξεφύγουν από την μιζέρια. καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα σημαίνει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο μας. :)

blueblack
09/10/2007, 14:52
Μ' αρέσει που μένεις και Θεσσαλονίκη και υποτίθεται τα ξέρεις τα πράγματα λίγο καλύτερα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρεις πού πάνε, όχι τα τέσσερα, αλλά τα χίλια δεκατέσσερα.

Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτά που λες τα πιστεύεις, στα λένε οι φίλοι σου ή τα διάβασες πουθενά;

Από πότε η ΑΕΚ είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ; Χεσμένη την έχουμε. Έχουμε δικά μας πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε από το τί κάνει η ΑΕΚ, ο Ντέμης, ο Σέζαρ κλπ. Τα λες και θα σε πιστέψουν και οι υπόλοιποι...

Πάσχετε από σύνδρομο καταδίωξης φίλοι χανούμια. Μέχρι πέρυσι σας πηδούσαν γιατί θέλατε να είστε πρώτοι, φέτος σας πηδάν γιατί είστε... Νομίζω ότι αρχίζετε να επιβεβαιώνετε τους γαύρους περί κλάψας και μιζέριας.

Όλες τις μέρες πριν το ματς στη Νέα Σμύρνη μας ζαλίσατε για τον Βασσάρα, μόλις πέρασε το ματσάκι και σας έδωσε και πέναλτι όλα τα πήρε το ποτάμι... μέχρι την επόμενη φορά.

Δεν παλεύεστε παιδιά!

Η γενικότερη ένστασή μου είναι στο ότι όλοι γράφετε ότι αδικείστε κλπ κλπ και ρωτώ:

Τί πρέπει να πουν οι υπόλοιπες ομάδες που δεν τις αφήνετε να πάρουν ανάσα; Ποιοί είναι αυτό το γαμημένο το κατεστημένο για να καταλάβω;

ΥΓ: Αν εσένα iriniaa τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα με Κασναφέρη, Παπαπέτρου, Ποντίκη και Σία σου φαίνονται στημένα κωλαράκια πάω πάσο. Το 6-1 τότε τί είναι; :wave2:

ΕΓΩ ΖΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1964............ΕΣΥ...???????

Όταν ήσουν άγέννητος..........πρόλαβα καί ΠΑΟΚ...............όρίτζιναλ............
ΟΧΙ.............ΤΡΑΒΕΣΤΙ..............
Όπως τότε πού είπε ό Μπορμπόκης............περάστε
κύριε Βρύζα ..............καί πήγατε Όυέφα.........!!!!!!!!!!!

Γιά τό Βασσάρα πάνε καί διάβασε τί έγραψα...........ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ...........!!!!!!!!!

Πόσες διακοπές έγιναν μέσα στήν Τούμπα...........ΠΑΟΚ---ΑΕΚ...???? ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ......??
Όχι Παπαπέτρου.......!!!!!!!!
Σάς καλύψαμε....???
Χάσαμε βαθμούς...???
Πώς έφαγε τό γκόλ -φάουλ ό Άτματζίδης κοιτώντας τίς πέτρες πού τούρχονταν....??????
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ............ΜΑΖΙ ΜΑΣ....???????
ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ...............?????????????????

Γιατί δέν ήρθατε στήν Κωνσταντινούπολη μαζί μας....??????????

Τό ξέρεις ότι ό ΠΑΟΚ τό 1925...........

ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ.........................ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.....???????????
Καί τό 1926 ΠΑΟΚ...????
Ή ΑΕΚ ξέρεις ότι ίδρύθηκε τό 1924...????
Καί ότι όταν κάποιοι πρόσφυγες άνέβηκαν έδώ τήν έπόμενη χρονιά ίδρυσαν τήν ΑΕΚ........
Θεσσαλονίκης...????

Καί τό 26 μετονομάστηκε σέ ΠΑΟΚ γιατί δέν ήταν δυνατόν νά ύπάρχουν 2 ΑΕΚ...????
Γιαυτό άλλαξε καί τό χρώμα καί τά σύμβολα στή σημαία......!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ.....................ΠΑΟΚΑΡΑ................μή στηθείς καί φέτος...........καί άμα μπορείς
ξανακέρδισε μας.............άλλά παίξε...........ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ............!!!!!!!!!

:wave2:

Sferopetadhn
09/10/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΑΟΚ-ΑΡΗΑΝΕ..... ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ "ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΕΩΣ ΤΗΝ ...8Η....

ΕΛΕΟΣ....

Το ποιός μεγαλοπιάνεται τό είδαμε στην τσόντα με τη Σεβίλλη που τρώει την μία πίπα μετά την άλλη στην Ισπανία.

Είδαμε και τα @@ με τη Σάλτσμπουργκ... όλοι πίσω κι άγιος ο θεός... εν αντιθέσει με Λάρισα, Άρη και Πανιώνιο (στο πρώτο ματς) που έδειξαν ότι έχουν.

Αφήστε τις μαλακίες και μη βαυκαλίζεστε. Είπαμε κάνετε καλή προσπάθεια με τον Ντέμη, εξυγίανση, οικογενειακή κερκίδα κλπ αλλά μη μας ζαλίζετε το έρωτα. Κανείς δεν σας κυνηγάει ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.

Δείτε την ομάδα σας, γουστάρετε, γράψτε γι' αυτή και το πώς παίζει και στο τέλος θα γίνει σούμα για όλους μας, αλλά έλεος όχι άλλο Βασσάρας... :bawl: :bawl: :bawl:

idi
09/10/2007, 14:56
ΤΕΣΠΑ.... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΕΚ - Λάρισα 20-10-2007

Elfsborg - ΑΕΚ 25.10.2007

Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ 28-10-2007

Φωστήρας - ΑΕΚ 1-11-2007

ΑΕΚ - Ηρακλής 4-11-2007

Ρεπό 08.11.2007

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 11-11-2007

ΑΕΚ - ΟΦΗ 25-11-2007

ΑΕΚ -Fiorentina 29.11.2007

Άρης - ΑΕΚ 2-12-2007

Mlada-AEK 05/06.12.2007

ΑΕΚ - Απ. Καλαμαριάς 9-12-2007

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 16-12-2007

AEK-Villareal 19/20.12.2007

Εργοτέλης - ΑΕΚ 23-12-2007

ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ...) ΑΛΛΑ Η Elfsborg ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ!!!!

ΕΛΕΟΣ 2-3 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ!!!!

ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

Sferopetadhn
09/10/2007, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Και για πες ποια σφυριγματακια πηραμε φετος???

Τα 'χουν γράψει άλλοι, βαριέμαι.

vangelis 64
09/10/2007, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Αύτή τήν τρίπλα μάγκες ό Σέσαρ τήν έχει κάνει άπειρες φορές........καί κάνοντας
αύτή τήν τρίπλα .....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ..........βάλει τό ποδαράκι του έπειδή είναι
καί μέ τά δύο πόδια ταυτόχρονα χωρίς ίσορροπία.............
τόν ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ..........όπως άκριβώς καί έγινε.........

Ε τώρα ,τι κάθεσαι και λες κι εσύ;Άμα δεν έχεις παίξει μπαλίτσα και είσαι τού καναπέως,ό,τι γουστάρεις λες.:lol: :lol:

Μούφα το πέναλτι παιδιά.Μούφα και η ασσίστ τού Ριβάλντο,μούφα και το γκολ στη Βέροια.

Ααααχ...τά'πα και ξαλάφρωσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
09/10/2007, 15:04
ΑΛΛΑ Η Elfsborg ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ!!!!

Ελπίζω να είναι κοντοκουρεμένο αλλιώς θα χάσουμε.:lol: :lol:

Gandalf dr685sm
09/10/2007, 15:05
idi... παρατήρησες οτι 20/10-11/11 θα δίνουμε αγώνες ανά 3 μέρες;;;;;

και απο εκεί και πέρα πάλι τα ίδια απο 25/11 - 9/12;;;

Είναι αδύνατον η ΑΕΚ , παρόλο που έχει παίκτες πλέον , να αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς, εκτός και αν αρχίσουν και ρέουν "Σεβιλιανοί χυμοί" όπως λέει και ο Iriniaa.

Α... και iriniaa... είχες δίκιο φίλε και το παραδέχομαι... πολύ σφαλιάρα μετά τον θάνατο, η Σεβίλη. Κόπηκαν μαχαίρι τα "ζουμιά" και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους πλέον.

Και προς τον φίλο ΠΑΟΚτσή ... με τον Βρύζα τι γίνεται;... κανένα νεότερο; Ισχύει το ντοπάρισμα τελικά;

Gandalf

alximistis
09/10/2007, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ε τώρα ,τι κάθεσαι και λες κι εσύ;Άμα δεν έχεις παίξει μπαλίτσα και είσαι τού καναπέως,ό,τι γουστάρεις λες.:lol: :lol:

Μούφα το πέναλτι παιδιά.Μούφα και η ασσίστ τού Ριβάλντο,μούφα και το γκολ στη Βέροια.

Ααααχ...τά'πα και ξαλάφρωσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έλα ρε Βαγγέλη και συ τώρα... σοβαρός άνθρωπος :D

αφού είπαμε και τέρμα και το ξέρεις. Θέατρο κάνει ο άνθρωπος. Μην κάνουμε ότι κατηγορούμε εμείς τους άλλους.
Στην τελική δεν κατάλαβα! Ναι ρε έκανε θέατρο.
ΠΟΤΕ το πήρε το πέναλτι; Στο 80+ σωστά; Τι είχε κάνει ως τότε ο Πανιώνιος; Που μας απείλησε στο β' ημίχρονο; Τρία έφαγε και μέσα στην έδρα του! Και με δυνατή ομάδα.
Εγώ όσο είδα σε όλο το β ημίχρονο δηλαδή μία φάση τους με αξιώσεις δεν είδα. Ποιο το ζητούμενο λοιπόν;
Από κει και πέρα όμως ότι έκανε θέατρο ο Καίσαρας είναι ξεκάθαρο πως έκανε. :)

alximistis
09/10/2007, 15:08
Το πρόγραμμα στον όμιλο της Ευρώπης είναι βατό. Με την Βιγιαρεάλ παίζουμε τελευταία αγωνιστική. Περνάνε τρεις αν δεν κάνω λάθος.
Κερδίζουμε την Έλφσμποργκ και την άλλη την κουλή δεν θυμάμαι πως λέγεται χτυπάμε και μία ισοπαλία με τη Φιορεντίνα στο Ολυμπιακό και... χαίρεται. Μην κολλάτε βατός είναι ο όμιλος.
Αρκεί να μην κάνουμε την παπαριά του αιώνα και χάσουμε από την Έλφσμποργκ!

STOYBI
09/10/2007, 15:09
ΤΕΣΠΑ

ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ...) ΑΛΛΑ Η Elfsborg ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ!!!!

ΕΛΕΟΣ 2-3 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ!!!!

ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

Elfsborg ??

Προελευσης ???? :confused:

alximistis
09/10/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Elfsborg ??

Προελευσης ???? :confused:

Νομίζω σουηδική ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

idi
09/10/2007, 15:19
http://en.wikipedia.org/wiki/Villarreal_CF
ΑΕΚ
http://en.wikipedia.org/wiki/ACF_Fiorentina
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Mlad%C3%A1_Boleslav
---> http://en.wikipedia.org/wiki/IF_Elfsborg

vangelis 64
09/10/2007, 15:21
Elfsborg ??

Προελευσης ???? :confused: Ούτε κι εγώ ξέρω ρε γαμώτο....ξαδέρφια με την Ελεκτροπούτερε πρέπει νά'ναι.:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

giobazolias
09/10/2007, 15:21
γεννημα θρεμα αθηνα ειμαι..................................
αλλα πιστευω οτι οι βοριοι εχουν καθε λογο να τα εχουν με το ΠΟΚ!!!!

1.με τη σαβουρα της αθηνας που μαζευτηκε ολα αυτα τα χρονια στην Α εθνικη, ειναι αναγκασμενοι να παιζουν καθε χρονο, σχεδον ολα τα εκτος εδρας ....................στην αθηνα!
ευτηχως τα 2 τελευταια χρονια, κατι παει να γινει!!!

2.η πιτα του παρασκηνιου μοιραζεται στην αθηνα............. το μεγαλυτερο κοματι το παιρνει ο οσφπ, ακολουθουν ο παο και η αεκ............με αιγαλεο, ακρατητο, ατρομητο και ιωνικο να εχουν παρει αρκετα μεγαλα κομματια!(ο ποιο αδικημενος ανεκαθεν, ηταν ο ηρα).
με ολα αυτα.........κανεις ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματιας δεν ειχε τη διαθεση να επενδυσει σε ομαδα της βοριας ελλαδας..................................
-παρολο που ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!
-παρολο που η δυναμικη του κοσμου ειναι τεραστια!!!
φυσικα ΜΑΛΑΚΕΣ υπαρχουν παντου..........οπως και στη θεσσαλονικη!!!!
για παραδειγμα οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που σπαγαν αμαξια και χτυπαγαν κοσμο με αθηναικες πινακιδες, μετα τον τελικο της euroleague που κατεκτησε ο Παναθηναικος!

ειναι λανθασμενη η διαμαχη μεταξυ φιλων της ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γιατι εχουν πολλα να τους ενωσουν και λιγα να τους χωρισουν..............αλλα οταν καποιος(?) πυρωδοτει την ατμοσφαιρα με παπαριες.............λογικο ειναι να υπαρχει διαμαχη ακομα και εκει που δεν χρειαζεται!:nono:

vangelis 64
09/10/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έλα ρε Βαγγέλη και συ τώρα... σοβαρός άνθρωπος :D
:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν,δεν μπορώ να ξέρω(και κανείς άλλος φαντάζομαι)αν ο Σέζαρ είχε πάρει απόφαση να βουτήξει πριν ακόμα κάνει την ντρίπλα.
Επειδή παρόμοιες κινήσεις έχω κάνει κι εγώ,θα σού πω ότι όταν προσποιείσαι να φύγεις από μέσα και αλλάζεις ξαφνικά κατεύθυνση,(έχοντας τον αμυντικό τόσο κοντά)ενστικτωδώς πηδάς για να αποφύγεις το πόδι τού αντιπάλου,πού έχει φάει την ντρίπλα και που ξέρεις ότι θα το βρείς μπροστά σου.
Επαναλαμβάνω,αυτές οι αντιδράσεις είναι άμεσες,χωρίς σκέψη....ενστικτώδικες ρε παιδί μου.
Τώρα αν ο Ιούλιος Καίσαρας(ματαιοδοξία αυτοί οι βραζιλιάνοι ρε παιδί μου:lol: :lol: )είχε προγραμματισμένη τη "βούτα",σκατά στα μούτρα του.Δεν μπορούμε να το ξέρουμε όμως.:beer: :wave2:

alximistis
09/10/2007, 15:33
:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν,δεν μπορώ να ξέρω(και κανείς άλλος φαντάζομαι)αν ο Σέζαρ είχε πάρει απόφαση να βουτήξει πριν ακόμα κάνει την ντρίπλα.
Επειδή παρόμοιες κινήσεις έχω κάνει κι εγώ,θα σού πω ότι όταν προσποιείσαι να φύγεις από μέσα και αλλάζεις ξαφνικά κατεύθυνση,(έχοντας τον αμυντικό τόσο κοντά)ενστικτωδώς πηδάς για να αποφύγεις το πόδι τού αντιπάλου,πού έχει φάει την ντρίπλα και που ξέρεις ότι θα το βρείς μπροστά σου.
Επαναλαμβάνω,αυτές οι αντιδράσεις είναι άμεσες,χωρίς σκέψη....ενστικτώδικες ρε παιδί μου.
Τώρα αν ο Ιούλιος Καίσαρας(ματαιοδοξία αυτοί οι βραζιλιάνοι ρε παιδί μου:lol: :lol: )είχε προγραμματισμένη τη "βούτα",σκατά στα μούτρα του.Δεν μπορούμε να το ξέρουμε όμως.:beer: :wave2:

Σωστά ομιλείς φίλε Βάγγο μου αλλά... θεωρητικώς μόνο.
Για να μην τα ξαναλέμε δες και εσύ το βιντεάκι με την επίμαχη φάση δέστο προσεκτικά... και θα καταλάβεις. Μεγαλοπρεπής βουτιά μιλάμε! :)
George Lougkanis De Seazar ένα πράγμα. :D

giobazolias
09/10/2007, 15:37

George Lougkanis De Seazar ένα πράγμα.

Greg...........

vangelis 64
09/10/2007, 15:38
Σωστά ομιλείς φίλε Βάγγο μου αλλά... θεωρητικώς μόνο.
Για να μην τα ξαναλέμε δες και εσύ το βιντεάκι με την επίμαχη φάση δέστο προσεκτικά... και θα καταλάβεις. Μεγαλοπρεπής βουτιά μιλάμε! :)
George Lougkanis De Seazar ένα πράγμα. :D Το είδα ρε Στέλιο,το είδα.Αρκετές φορές και μού φαίνεται πέναλτι.:blush: :D

Sferopetadhn
09/10/2007, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
..............αλλα οταν καποιος(?) πυρωδοτει την ατμοσφαιρα με παπαριες.............λογικο ειναι να υπαρχει διαμαχη ακομα και εκει που δεν χρειαζεται!:nono:

Ποιόν απ όλους μας εννοείς;

alximistis
09/10/2007, 15:39
Γκρεγκ...........

Σόρι σωστό. Γλυκό αγόρι που ήταν ο άτιμος... ;) :D

alximistis
09/10/2007, 15:40
Το είδα ρε Στέλιο,το είδα.Αρκετές φορές και μού φαίνεται πέναλτι.:blush: :D

Βγάλε... τις κίτρινες παρωπίδες... :D

giobazolias
09/10/2007, 15:44
Ποιόν απ όλους μας εννοείς;

τον idi που ισωπεδωνει τους παντες με το περασμα του!

οδοστρωτηρας σκετος!

αεκ ......και μετα το χαος!

:lol:

STOYBI
09/10/2007, 15:49
idi... παρατήρησες οτι 20/10-11/11 θα δίνουμε αγώνες ανά 3 μέρες;;;;

Είναι αδύνατον η ΑΕΚ , παρόλο που έχει παίκτες πλέον , να αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς, εκτός και αν αρχίσουν και ρέουν "Σεβιλιανοί χυμοί" όπως λέει και ο Iriniaa.

Α... και iriniaa... είχες δίκιο φίλε και το παραδέχομαι... πολύ σφαλιάρα μετά τον θάνατο, η Σεβίλη. Κόπηκαν μαχαίρι τα "ζουμιά" και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους πλέον.

Gandalf

Τελικα ....

Η μονη ομαδα που πρεπει να επαιρνε ζουμια σε αυτον τον πλανητη τοσα χρονια

Ειναι η Σεβιλη...... :uplate: :uplate:

Ολες οι αλλες ομαδες ( σε διαφορα σπορ ατομικα - ομαδικα ) απλα... Την τελεια φυσικη κατασταση..... :uplate:

Και μιλαω για πολλα χρονια πριν.....:rolleyes:

Ελεος ρε παιδια...... :(

Αστε το να παει...... :sick: :sick: :sick:

giobazolias
09/10/2007, 15:51
Σόρι σωστό. Γλυκό αγόρι που ήταν ο άτιμος... ;) :D

χαριτωμενος ε???
αυτες τις πισω................χμμμμμ, πισωπλατες βουτιες, μα πως τις εκανε ο ατιμος!!!

:a5:

blueblack
09/10/2007, 15:54
Τελικα ....

Η μονη ομαδα που πρεπει να επαιρνε ζουμια σε αυτον τον πλανητη τοσα χρονια

Ειναι η Σεβιλη...... :uplate: :uplate:

Ολες οι αλλες ομαδες ( σε διαφορα σπορ ατομικα - ομαδικα ) απλα... Την τελεια φυσικη κατασταση..... :uplate:

Και μιλαω για πολλα χρονια πριν.....:rolleyes:

Ελεος ρε παιδια...... :(

Αστε το να παει...... :sick: :sick: :sick:

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.............

Κάθε μέρα σέ όλες τίς όμάδες ...........ΠΕΘΑΙΝΕΙ..........καί άπό ένας
22χρονος.............ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..........όπως είπαν οί γιατροί..
Σύνηθες τό φαινόμενο έεεεεεε.....????

Άπό τό 2000 είναι ό δεύτερος μακαρίτης τής Σεβίλλης......!!!!!!!
Καθημερινότητα έτσι....????
ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ...........!!!!!!!!!!

Κάνανε 6 άγώνες νά στεριώσουν βαθμό ..........ΜΕΣΑ........ΕΞΩ..........φίλε....!!!!

alximistis
09/10/2007, 16:00
χαριτωμενος ε???
αυτες τις πισω................χμμμμμ, πισωπλατες βουτιες, μα πως τις εκανε ο ατιμος!!!

:a5:

Δεν... θέλω να ξέρω... :)

STOYBI
09/10/2007, 16:06
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.............

Κάθε μέρα σέ όλες τίς όμάδες ...........ΠΕΘΑΙΝΕΙ..........καί άπό ένας
22χρονος.............ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..........όπως είπαν οί γιατροί..
Σύνηθες τό φαινόμενο έεεεεεε.....????

Άπό τό 2000 είναι ό δεύτερος μακαρίτης τής Σεβίλλης......!!!!!!!
Καθημερινότητα έτσι....????
ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ...........!!!!!!!!!!

Κάνανε 6 άγώνες νά στεριώσουν βαθμό ..........ΜΕΣΑ........ΕΞΩ..........φίλε....!!!!

Οχι ρε φιλε.......

Μονο αυτοι παιρνουν ζωμους..........

Ολοι οι αλλοι ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ( και δεν μιλαω μονο για πρωταθλητισμο ) ...καθαροι......

Τελος ......

Συνεχιστε.....

blueblack
09/10/2007, 18:28
Οχι ρε φιλε.......

Μονο αυτοι παιρνουν ζωμους..........

Ολοι οι αλλοι ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ( και δεν μιλαω μονο για πρωταθλητισμο ) ...καθαροι......

Τελος ......

Συνεχιστε.....

EΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.............ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ

Τ'αμπε........................:rotflmao: :rotflmao:

Ά ρέ stoubi....................νάξερες...........!!!!!!!!!

STOYBI
09/10/2007, 18:30
EΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.............ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ

Τ'αμπε........................:rotflmao: :rotflmao:

Ά ρέ stoubi....................νάξερες...........!!!!!!!!!

Τοτε .....

Γιατι στην κοντρα και εδω .....

Καλε μου ???

:confused:

blueblack
09/10/2007, 19:07
KEKTHMENH TAXYTHTA............AGORI MOY...........

Άλλά λέω ,άλλα καταλαβαίνεις..........άλλα γράφεις άλλα διαβάζω........
γάμησε τα.........

Άλλη φορά θά κάνουμε μιά άνάλυση περί .........ντόπινγκ......
Τά έζησα πρίν γεννηθεί ή Θάνου κι ό Κεντέρης........ΣΤΙΒΟΣ.......1970-75.......

Η ΑΡΧΗ................ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ........!!!!!!!

Μετά τά άλογα πέρασε στόν στίβο καί τήν τότε άρση βαρών......!!!!!!!
Οί πρώτες μεταγγίσεις .......Βίρεν ........Μπρούκς.......!!!!!

Sferopetadhn
09/10/2007, 19:21
KEKTHMENH TAXYTHTA............AGORI MOY...........

Άλλά λέω ,άλλα καταλαβαίνεις..........άλλα γράφεις άλλα διαβάζω........
γάμησε τα.........

Άλλη φορά θά κάνουμε μιά άνάλυση περί .........ντόπινγκ......
Τά έζησα πρίν γεννηθεί ή Θάνου κι ό Κεντέρης........ΣΤΙΒΟΣ.......1970-75.......

Η ΑΡΧΗ................ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ........!!!!!!!

Μετά τά άλογα πέρασε στόν στίβο καί τήν τότε άρση βαρών......!!!!!!!
Οί πρώτες μεταγγίσεις .......Βίρεν ........Μπρούκς.......!!!!!

Έτσι εξηγούνται αυτά που γράφεις για την ΑΕΚ τότε.... ακόμη να περάσει η μαστούρα! :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάνω ε! Χωρίς παρεξήγηση, απλά δε μπορούσα να κρατηθώ.... :wave2: :beer:

Χωρίς πλάκα δε νομίζω να υπάρχει αθλητής υψηλού επιπέδου ίδίως σε κάτι αθλήματα στίβου (πχ 100 μέτρα) που να μην παίρνει τρελά φάρμακα...

Να! Προχτές η Μάριον Τζόουνς τα ξεφούρνισε κι αυτή. Όχι που τις περνούσε περπατώντας, έφτανε στο τέρμα, μοίραζε μερικά αυτόγραφα και οι άλλες έφταναν μετά. Τρέλα μας πουλάνε όλοι και ιδίως οι Αμερικάνοι...

Νταξ πρωτοπόροι οι σύντροφοι αλλά μάλλον τώρα δεν έχουν λεφτά και απλώς εξάγουν "τεχνογνωσία".

la_villa
09/10/2007, 21:29

Θεωρούν τήν ΑΕΚ άντίπαλο στά μέτρα τους...........αύτήν όνειρεύονται
νά σκίσουν..........κι όταν τήν βλέπουν χάλια.........πανηγυρίζουν.....!!!!!!!!!
Τούς άλλους δύο πιστεύουν ότι ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.........νά τούς πλησιάσουν...!!

μα έτσι είναι ρε irinia
εσεις δεν έχετε καμια σχέση με Ολυμπιακό/Παναθηναικό

τώρα τα παραμυθάκια που πλάθεται στα μυαλά σας καλά είναι.όλες οι κοπελίτσες ονειρεύονται να γίνουν μοντέλα.
αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή.καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να την δεχτείτε.οκ

ποιο αεκακι στα μετρα τους.μα γι'αυτο τρελένονται.γιατι τους φτάνει το αεκακι φίλε.
είναι πολύ πάνω απο σας,την λάμψη του παοκ ΔΕΝ την φτανετε με τίποτα.

όταν πάμε τούμπα παμε τούμπα όταν πάμε φιλαδέλφεια (:lol: :lol: ) στα @@ μας.δεν είναι το ίδιο

idi
09/10/2007, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μα έτσι είναι ρε irinia

τώρα τα παραμυθάκια που πλάθεται στα μυαλά σας καλά είναι.όλες οι κοπελίτσες ονειρεύονται να γίνουν μοντέλα.
αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή.καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να την δεχτείτε.οκ

ποιο αεκακι στα μετρα τους.μα γι'αυτο τρελένονται.γιατι τους φτάνει το αεκακι φίλε.

όταν πάμε τούμπα παμε τούμπα όταν πάμε φιλαδέλφεια (:lol: :lol: ) στα @@ μας.δεν είναι το ίδιο

κρυωνεις? πες μου μονο αυτο και τελος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
09/10/2007, 21:47
κρυωνεις? πες μου μονο αυτο και τελος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω στεναχωρηθηκα.........

Μονο και μονο που ειπε.......

όταν πάμε φιλαδέλφεια ....... :sad:

Sferopetadhn
09/10/2007, 22:02
Εγω στεναχωρηθηκα.........

Μονο και μονο που ειπε.......

όταν πάμε φιλαδέλφεια ....... :sad:

Για καφέ στο άλσος εννοεί βρε! Γιατί τί άλλο έχει εκεί τώρα; :lol:

blueblack
09/10/2007, 23:03
μα έτσι είναι ρε irinia

ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ...........

Είκοσι χρόνια ό ένας...............δέκα ό άλλος........

ΠΑΡΑΓΚΑ...............ΠΑΡΑΓΚΑ..................ΠΑΡΑΓΚΑ...............

ΠΑΡΑΓΚΑ.................ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ........!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Όταν πάτε Τούμπα............ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ....??????

ΜΠΑΤΜΑΝ..............
ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ..................
ΤΟΡΟΥΦΟΓΛΟΥ...............
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ......................
ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ....................
ΛΙΜΠΡΕΧΤΣ..................
ΜΑΡΙ--ΜΠΟΝΕ....................

Πάρε ότι θέλεις παλιατζή............

Τί τά γράφω ............άσχετος είσαι...??????.......ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..........??????

Όταν ...............

ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ..............ΤΟΥΜΠΑ..............
ΧΑΝΑΤΕ................ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ....................ΦΛΩΡΙΑ.........!!!!!!!!!!

Μετά ήρθε ό έρωτας........

STOYBI
09/10/2007, 23:18

Μπαζα !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
09/10/2007, 23:19

μα γι'αυτο έχω βάλει αυτα ==>:lol: :lol:

γιατι αυτο πρώτη φορά γίνεται.μιλάμε για οργάνωση
:lol: :lol: :wave2:

STOYBI
09/10/2007, 23:25
μα γι'αυτο έχω βάλει αυτα ==>:lol: :lol:

γιατι αυτο πρώτη φορά γίνεται.μιλάμε για οργάνωση
:lol: :lol: :wave2:

Θα τους φτιαξει ο Κωστακης τωρα......

Θα τους βαλει στον ΟΔΔΥ.....

Στα αζητητα........:D

iosif
10/10/2007, 09:26
...και το πρώτο σήμα του παοκ ήταν τετράφυλλο τριφύλι με πέταλο!καμιά σχέση με δικέφαλο!

ρε irinia δεν ήξερα ότι είσαι σαλόνικα, να κανονίσουμε με ηρα, παοκ, αρη, καλαμαρια να παμε!

ακου παοκ! στις περισσότερες πόλεις του βορρά οι παοκτζήδες είναι μειοψηφία. (στις πόλεις όχι στα χωριά εκεί υπερτερούν!). ακόμα και οι βάζελοι έχουν λαό σε πόλεις του βορρά! και σε ανατολική μακεδονία-θράκη παίζει οι αεκτζήδες να μαστε περισσότεροι πια!
μουλεγε βέβαια παλιό-πολύ παλιός 75άρης τώρα -αεκτζής ότι το 50 οι πιο πολλοί μετά τρους γάβρους ήταν οι παοκτζήδες . τότε πριν 50 χρόνια

la_villa
10/10/2007, 10:23
χαχχα
ναι τώρα τους εξαεκτζησατε!!!!
:lol: :lol: :lol:
μετα την 5 σταυροφορία.ρε τι διαβάζουμε
εγω πάντως πάνω αεκτζη ούτε που συναντησα
γαυρους,παοκ κι αρειανους ήταν οι περισσότεροι (α στις πόλεις όχι στα χωριά)

Sferopetadhn
10/10/2007, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
στις περισσότερες πόλεις του βορρά οι παοκτζήδες είναι μειοψηφία. (στις πόλεις όχι στα χωριά εκεί υπερτερούν!). ακόμα και οι βάζελοι έχουν λαό σε πόλεις του βορρά! και σε ανατολική μακεδονία-θράκη παίζει οι αεκτζήδες να μαστε περισσότεροι πια!
μουλεγε βέβαια παλιό-πολύ παλιός 75άρης τώρα -αεκτζής ότι το 50 οι πιο πολλοί μετά τρους γάβρους ήταν οι παοκτζήδες . τότε πριν 50 χρόνια

Καλά μιλάμε βρίσκεστε σε τρελό παραλήρημα! Μήπως σου έδωσε ο iriniaa απ' τα ληγμένα που έπαιρνε το '70;

Περπατάω στο δάσος κι ακούω φωνές, νομίζουν οι χανούμησες πως είναι πολλέεεεεες; :rotflmao:

Ρε μη τα γράφετε δημόσια αυτά λέμε! Θα μας κλείσουν το φόρουμ για προπαγάνδα! :rotflmao:

Α! Και αν πάτε τίποτα γήπεδο μεμονωμένοι, προσεκτικά. Έχω δει μπροστά μου μπάρμπα να τρώει άγριες φάπες... κακώς μεν αλλά... προσέχουμε για να έχουμε. Κόντεψα να φάω και ξύλο για φίλο αριανό που τον πήραμε μαζί μας στην 4. Μέχρι και γαύρο έχουμε πάρει μαζί (2-3 με δύο δικά μας γκολ ακυρωμένα και κάτι κιτρινοκόκκινες κάρτες), εκεί κοντέψαμε να τον δείρουμε εμείς. Ντάξει ο κολλητός σε κάποια φάση είχε ψιλοχλωμιάσει μήπως και τον καταλάβουν και έκανε πως πανηγυρίζει... Τρελό γέλιο λέμε (εκ των υστέρων, τότε ήταν ψιλοχέσιμο)!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!

Έχει πολλούς ανισόρροπους γι' αυτό προσεκτικά boys!

Gandalf dr685sm
10/10/2007, 11:15
Να σου πω ...

πριν 2 χρόνια ήμουν πάνω και κατά τύχη είχε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη που τον έβλεπαν στην reception του ξενοδοχείου , μιας και NOVA δεν είχαν πολλοί ακόμα.

Το σαλόνι ήταν τίγκα απο ΠΑΟΚτσήδες που έπαιζαν έξω με κάποια Βαλκανική ομάδα τότε αν θυμάμαι καλά. Είχα προ πολλού δηλώσει οτι ήμουν ΑΕΚτζής αλλά ουδέποτε διέτρεξα τον παραμικρό κίνδυνο, καθώς κατά τις δηλώσεις τους πάντα , εκεί που είχαν πρόβλημα είναι με τους "λιμανιώτες" και τα "βαζέλια".

Εντάξει οχι , οτι μας αγαπούν και εμάς (ΑΕΚ) αλλά δεν συγκρίνεται αυτό που έχουν σαν κόντρα με τους άλλους δύο. Ειδικότερα όμως, έχουν πρόβλημα τοπικό με τους εκεί "κίτρινους"... πωπω φίλε... εκεί δεν παίρνουν καθόλου απο λόγια... σκουλήκια τους ανεβάζουν , φλώρια τους κατεβάζουν!!!

Gandalf

iosif
10/10/2007, 11:33
στην 4 πηγα πέρσι στο φιλικό παοκ-αεκ 2-0. τα παοκια ούρλιαζαν σικαμπαλα, θα πάρουν πρωταθλημα κλπ. φυσικά δήλωσα αεκαρα και 1η αγωνιστική στην ξάνθη θα έχαναν, όπως και έγινε. στο φιλικό υπήρχε μια αεκ χαλια και ένας παοκ που έπαιζε το μαξιμουμ των δυνατοτήτων του με έναν τύπο που μου θύμιζε ρουίζ (θυμάστε ναβας, ρουιζ) στο πρώτο φιλικό που τον είδαμε και τον θεωρούσαν θεό...

όντως η τούμπα κάποτε ήταν κόλαση (θυμάμαι είχα ανέβει τετάρτη σε κύπελλο 3-0 στην παράταση, φιλαδέλφεια 2-0, και όντως ήταν έδρα) αλλά όχι πια

και κάτι ακόμα
τα πιτσιρίκια επιλέγουν όχι μόνο ομάδες που παίρνουν τίτλους αλλά και που έχουν γκλάμουρ, παίζουν μπαλλα. πάνε οι εποχές που ο πιτσιρικάς γινόταβ παοκ γιατί είμαι "σαλονικιός". τώρα βλέπιυν μπάλλα, ευρωπαικά, έχουν παραστάσεις και ότι γίνουν σοβαροί και ώριμοι φίλαθλοι τότε γίνονται

Α.Ε.Κ.
:sun: :sun: :sun:

και όσο για τον 75αρη που έλεγα , σεβασμός. μιλάμε για παλιό κοκκινιώτη καραμαλή (καππαδόκα για τους μη γνωρίζοντες) που χει γυρίσει όλα τα ελληνικα και ευρωπαικά γήπεδα και σε εποχές που ταξίδευε με τρίκυκλο piaggio στην δράμα για ματς δοξας-αεκ!

Sferopetadhn
10/10/2007, 12:20
Για να είμαστε σοβαροί, αν τα πιτσιρίκια επιλέγαν ομάδα με βάση το αν παίζει σοβαρή μπάλα, τότε σίγουρα δεν θα επιλέγαν ελληνική ομάδα.

Με βάση αυτά που βλέπουμε από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, οι ελληνικές σίγουρα δεν παίζουν σοβαρό ποδόσφαιρο. Μπάλα ναι, ποδόσφαιρο όχι!

Η ψώρα της ομάδας και η καζούρα είναι παντελώς άσχετα με το αν θεωρώ ότι η ομάδα μου παίζει καλά η όχι. Αφού παίζει σκατά και το ξέρω τί να πω; Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να υποστηρίξω πχ την ΑΕΚ γιατί παίζει καλά... Να το παραδεχτώ... ίσως, να την υποστηρίξω ΟΧΙ!

Νομίζω ότι ένας οπαδός καταλαβαίνει τί θέλω να πω.

:beer:

iosif
10/10/2007, 12:48
συμφωνω και επαυξανω

από την άλλη πόσα πιτσιρίκια κυκλοφορούν με μπλούζες πχ ρεάλ?

και πριν λίγο καιρό δυο πιτσιρίκια τα ρώτησα τι ομάδα είναι και το ένα μου πε "μπάρτσα" και το άλλο " μαντσεστερ"

EVI
10/10/2007, 12:52
Να σου πω ...

πριν 2 χρόνια ήμουν πάνω και κατά τύχη είχε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη που τον έβλεπαν στην reception του ξενοδοχείου , μιας και NOVA δεν είχαν πολλοί ακόμα.

Το σαλόνι ήταν τίγκα απο ΠΑΟΚτσήδες που έπαιζαν έξω με κάποια Βαλκανική ομάδα τότε αν θυμάμαι καλά. Είχα προ πολλού δηλώσει οτι ήμουν ΑΕΚτζής αλλά ουδέποτε διέτρεξα τον παραμικρό κίνδυνο, καθώς κατά τις δηλώσεις τους πάντα , εκεί που είχαν πρόβλημα είναι με τους "λιμανιώτες" και τα "βαζέλια".

Εντάξει οχι , οτι μας αγαπούν και εμάς (ΑΕΚ) αλλά δεν συγκρίνεται αυτό που έχουν σαν κόντρα με τους άλλους δύο. Ειδικότερα όμως, έχουν πρόβλημα τοπικό με τους εκεί "κίτρινους"... πωπω φίλε... εκεί δεν παίρνουν καθόλου απο λόγια... σκουλήκια τους ανεβάζουν , φλώρια τους κατεβάζουν!!!

Gandalf

φιλε κανεις δεν ασχολητε τοσο πολυ με τα αεκακια

μονο εδω μεσα :rotflmao:

και ΔΕ κανω πλακα

αν πας στο πειραια στη πλειοψηφια και πεις αυτος ειναι αεκτζης θα σου πουν <<εεε καααλααα>>
αν τους πεις ειναι βαζελος την μαμισε

(τουλαχιστον παλιοτερα γιατι εχουν ξευτισει λιγο οι παρεες τετοιου ειδους οχι οτι δεν υπαρχουν απλως δεν ειναι παντου οπως παλιοτερα)

CIRUS
10/10/2007, 12:57
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!!!!! :a09: :a09: :smokin:

EVI
10/10/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!!!!! :a09: :a09: :smokin:

αντικειμενικος :smokin:

:lol: :lol:

iosif
10/10/2007, 13:04
ως γνωστόν οι πιο πολλοί είναι γαύροι

επίσης οι περισσότεροι ψηφίζουν νδ-πασοκ, πάνε εκκλησία, στις τρέντι καφετέριες με 5 ευρώ καφέ, βλέπουν ράμπο, τιτανικό, μαρία η άσχημη και ευαγγελάτο, και οδηγούν αυτοκίνητο

η πλειοψηφία πάντα διακρινόταν από την έλλειψη καλού γούστου τουλάχιστον!:winka:

CIRUS
10/10/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ως γνωστόν οι πιο πολλοί είναι γαύροι

επίσης οι περισσότεροι ψηφίζουν νδ-πασοκ, πάνε εκκλησία, στις τρέντι καφετέριες με 5 ευρώ καφέ, βλέπουν ράμπο, τιτανικό, μαρία η άσχημη και ευαγγελάτο, και οδηγούν αυτοκίνητο

η πλειοψηφία πάντα διακρινόταν από την έλλειψη καλού γούστου τουλάχιστον!:winka:

:nono: ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ GOLDEN ΘΗΚΗ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
10/10/2007, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλε κανεις δεν ασχολητε τοσο πολυ με τα αεκακια

μονο εδω μεσα :rotflmao:

και ΔΕ κανω πλακα

αν πας στο πειραια στη πλειοψηφια και πεις αυτος ειναι αεκτζης θα σου πουν <<εεε καααλααα>>
αν τους πεις ειναι βαζελος την μαμισε

(τουλαχιστον παλιοτερα γιατι εχουν ξευτισει λιγο οι παρεες τετοιου ειδους οχι οτι δεν υπαρχουν απλως δεν ειναι παντου οπως παλιοτερα)

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕς ΓΙΑΤΙ....

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
10/10/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!!!!!

ΜΠΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ.... ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΔΩΡΑ (ΦΑΝΕΛΕΣ, ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ) Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΕΚ....

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΕΤΣΙ.... :lol: :lol:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ.... ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ (ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ) ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ "ΑΑΑΑΕΕΕΕΚΚΚΚ" :lol: :lol:ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ..... ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΕΚ¨ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ :lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΕ ΜΟΥ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.... :lol: :bawl: :lol:

CIRUS
10/10/2007, 13:50

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ.... ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ (ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ) ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ "ΑΑΑΑΕΕΕΕΚΚΚΚ" :lol: :lol:ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕ..... ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΕΚ¨ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ :lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΕ ΜΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.... :lol: :bawl: :lol:

ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!

blueblack
10/10/2007, 14:20
Έτσι εξηγούνται αυτά που γράφεις για την ΑΕΚ τότε.... ακόμη να περάσει η μαστούρα! :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάνω ε! Χωρίς παρεξήγηση, απλά δε μπορούσα να κρατηθώ.... :wave2: :beer:

Χωρίς πλάκα δε νομίζω να υπάρχει αθλητής υψηλού επιπέδου ίδίως σε κάτι αθλήματα στίβου (πχ 100 μέτρα) που να μην παίρνει τρελά φάρμακα...

Να! Προχτές η Μάριον Τζόουνς τα ξεφούρνισε κι αυτή. Όχι που τις περνούσε περπατώντας, έφτανε στο τέρμα, μοίραζε μερικά αυτόγραφα και οι άλλες έφταναν μετά. Τρέλα μας πουλάνε όλοι και ιδίως οι Αμερικάνοι...

Νταξ πρωτοπόροι οι σύντροφοι αλλά μάλλον τώρα δεν έχουν λεφτά και απλώς εξάγουν "τεχνογνωσία".

ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.........ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ...........

Πρώτοι έπιστήμονες οί Βόρειοι.......Εύρωπαίοι.....Σκανδιναυοί .......
Άλλά λόγω ύψηλού βιωτικού έπιπέδου..........τά έγκατέλειψαν γρήγορα....

Δέν είναι τυχαίο ότι τό ντόπινγκ πέρασε στά χαμηλά κοινωνικά στρώματα....!!!
Ένας πού δέν έχει μέλλον είναι πολύ πιό εύκολο......
ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ..........
Γιαυτό καί ό στίβος στήν Εύρώπη.........ΠΑΤΩΝΕΙ ΠΙΑ.........καί έπιβιώνει
μέ μεταγραφές........
Μέχρι μαύρους Ίταλούς καί Κενυάτες Βέλγους έχουμε δεί........!!!!!!!!!

Δυστυχώς ή δική μου καριέρα σταμάτησε πολύ νωρίς στά 21 μου άπό βαρύ τραυματισμό στόν 4ο όσφυικό,σά τό Ντέμη.......:rotflmao: ........μέ μιά έπίδοση πού ήταν πολύ κοντά στό
Πανελλήνιο τού Κούσουλα τότε έφηβικό μέ 2,17 στό ύψος τό 1970.......σχεδόν ίδιο μέ
τών άνδρών,1-2 πόντους πιό πάνω ήτανε......
Έγώ έμεινα στό 2,08 έχοντας μιά άκόμα χρονιά σάν έφηβος........
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ...........

ΤΟΤΕ ΜΑΘΑΜΕ............ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ.............πού έρχονταν άπό τήν Μεγαλόνησο
μέσω...........ΑΓΓΛΙΑΣ.............!!!!!!!!!

Τότε είχαμε δεί γιά πρώτη φορά κάποια παλικάρια..............σημερινούς Όμοσπονδιακούς
πού τή μιά μέρα ήταν στήν κορυφή καί τήν άλλη στόν πάτο............
Κάποιον άπό αύτούς τόν τσιμπήσαν πρόσφατα κάπου στό έξωτερικό............
ΜΕ.........ΕΛΑΦΡΑ..??? ΒΑΡΙΑ...???? θά σέ γελάσω.......!!!!!!!!

Τότε ήταν πού ή μάνα μου μέ τάιζε 12 γεμιστά καί 15 κεφτέδες...........:lol:
Έλα όμως πού τό κορμάκι δέν μπορεί μέ αύτά..........
κι έτσι στά 22 είπα γειά στό στίβο κι έριξα μαύρη πέτρα.........
ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ...........ΔΥΣΤΥΧΩΣ.............είχα ξεπεράσει τά άνθρώπινα όρια..........!!!!!!!!!

blueblack
10/10/2007, 14:25
Καλά μιλάμε βρίσκεστε σε τρελό παραλήρημα! Μήπως σου έδωσε ο iriniaa απ' τα ληγμένα που έπαιρνε το '70;

Περπατάω στο δάσος κι ακούω φωνές, νομίζουν οι χανούμησες πως είναι πολλέεεεεες; :rotflmao:

Ρε μη τα γράφετε δημόσια αυτά λέμε! Θα μας κλείσουν το φόρουμ για προπαγάνδα! :rotflmao:

Α! Και αν πάτε τίποτα γήπεδο μεμονωμένοι, προσεκτικά. Έχω δει μπροστά μου μπάρμπα να τρώει άγριες φάπες... κακώς μεν αλλά... προσέχουμε για να έχουμε. Κόντεψα να φάω και ξύλο για φίλο αριανό που τον πήραμε μαζί μας στην 4. Μέχρι και γαύρο έχουμε πάρει μαζί (2-3 με δύο δικά μας γκολ ακυρωμένα και κάτι κιτρινοκόκκινες κάρτες), εκεί κοντέψαμε να τον δείρουμε εμείς. Ντάξει ο κολλητός σε κάποια φάση είχε ψιλοχλωμιάσει μήπως και τον καταλάβουν και έκανε πως πανηγυρίζει... Τρελό γέλιο λέμε (εκ των υστέρων, τότε ήταν ψιλοχέσιμο)!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!

Έχει πολλούς ανισόρροπους γι' αυτό προσεκτικά boys!

ΡΕ ΣΥ ΤΟ 70............ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ

Ήμερομηνία λήξεως........
Σάν τά Arai.........ήτανε..........

vangelis 64
10/10/2007, 15:16
Sferopetadhn,περαστικά ρε συ.:lol: :lol: :wave2:

Sferopetadhn
10/10/2007, 19:58
Sferopetadhn,περαστικά ρε συ.:lol: :lol: :wave2:

Ευχαριστώ ρε συ!

Για ποιό απ' όλα;;;; :confused:

fanis-ael
10/10/2007, 21:21
pantos den xero ti lete eseis edo sti larisa eine diaforetika ola ta pitsirikia eine AEL k tipota alo. . . . .

vangelis 64
10/10/2007, 23:05
Ευχαριστώ ρε συ!

Για ποιό απ' όλα;;;; :confused: Ε να..... για το ματς κυπέλλου λέω:D

Sferopetadhn
10/10/2007, 23:20
Ε να..... για το ματς κυπέλλου λέω:D

Τί έγινε ρε παιδιά;... Κάτσε να δω!

Είδα! Ε, καλά... πρώτη φορά είναι;

Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σου πω κάτι; Ότι και να έγινε εγώ αύριο πάλι θα πάω για δουλειά και τα ίδια λεφτά θα πάρω. Αν αυτοί που παίζουν δεν ντρέπονται εγώ τί να κάνω;

Γι' αυτό κι έχω το διαρκείας στην Εθνική που τουλάχιστον με αντιπροσωπεύει -πλέον- πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο κι έχει κι ευρωπαϊκή κούπα που οι σύλλογοι δε θα δουν ποτέ!

Κατά τα άλλα... ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!! Όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις (με τόσες πίκρες που έχουμε τραβήξει πρέπει να είμαστε τρελά πωρωμένος λαός πάντως!) :wave2:

vangelis 64
10/10/2007, 23:53
Τί έγινε ρε παιδιά;... Κάτσε να δω!

Είδα! Ε, καλά... πρώτη φορά είναι;

Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σου πω κάτι; Ότι και να έγινε εγώ αύριο πάλι θα πάω για δουλειά και τα ίδια λεφτά θα πάρω. Αν αυτοί που παίζουν δεν ντρέπονται εγώ τί να κάνω;

Γι' αυτό κι έχω το διαρκείας στην Εθνική που τουλάχιστον με αντιπροσωπεύει -πλέον- πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο κι έχει κι ευρωπαϊκή κούπα που οι σύλλογοι δε θα δουν ποτέ!

Κατά τα άλλα... ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!! Όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις (με τόσες πίκρες που έχουμε τραβήξει πρέπει να είμαστε τρελά πωρωμένος λαός πάντως!) :wave2: :a012: :a012: :a012:

idi
20/10/2007, 13:08
για να μη ξεχναμε... σα σημερα 20/10/1999 Πεθαίνει σε ηλικία 79 ετών ο πρόεδρος των προέδρων της ΑΕΚ Λουκάς Μπάρλος από καρκίνο του πνεύμονα. Ως πρόεδρος (Σεπτέμβριος 1974- Ιούνιος 1980) δημιούργησε την ανεπανάληπτη εποχή, την χρυσή οκταετία της ΑΕΚ με το νταμπλ το 1977, τον τίτλο του πρωταθλητή το 1979, την 4άδα στο Κύπελλο UEFA 1976-77, τα έργα των Προπυλαίων και της Σκεπαστής εξέδρας στο στάδιο και την θεμελίωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ. δε ξερω τι αλλο να πω για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ....
ΑΘΑΝΑΤΟΣ :( :( :( :( :( :(

blackbusa
20/10/2007, 13:42
για να μη ξεχναμε... σα σημερα 20/10/1999 Πεθαίνει σε ηλικία 79 ετών ο πρόεδρος των προέδρων της ΑΕΚ Λουκάς Μπάρλος από καρκίνο του πνεύμονα. Ως πρόεδρος (Σεπτέμβριος 1974- Ιούνιος 1980) δημιούργησε την ανεπανάληπτη εποχή, την χρυσή οκταετία της ΑΕΚ με το νταμπλ το 1977, τον τίτλο του πρωταθλητή το 1979, την 4άδα στο Κύπελλο UEFA 1976-77, τα έργα των Προπυλαίων και της Σκεπαστής εξέδρας στο στάδιο και την θεμελίωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ. δε ξερω τι αλλο να πω για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ....

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

HEATSEEKER750
20/10/2007, 21:10
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ 5 ΣΤΑ 5 !!!!!

FORZA AEKΑΡΑ.......

la_villa
21/10/2007, 10:53
FORZA RE ΚΑΣΝΑΦΕΡΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ξεχνόμαστε όταν λέω ότι εδώ και τρία χρόνια το αεκακι το σπρώχνει αβέρτα η διαιτησία.
μετα απο βέροια,ατρόμητο (δεν θυμάμαι το γκολ Offside lλέω) ήρθε χθες και η ώρα της Λάρισας.

τι ειρωνία...το τόπικ για στημένο το ξεκίνησε χανούμι...

Vstrommer71
21/10/2007, 12:00
FORZA RE ΚΑΣΝΑΦΕΡΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ξεχνόμαστε όταν λέω ότι εδώ και τρία χρόνια το αεκακι το σπρώχνει αβέρτα η διαιτησία.
μετα απο βέροια,ατρόμητο (δεν θυμάμαι το γκολ Offside lλέω) ήρθε χθες και η ώρα της Λάρισας.

Διπλωματια Κασναφερη...
Κανει πως δεν ειδε το πεναλτυ που ειδαν και οι στραβοι,κι αυριο μεθαυριο με καναν ΟΣΦΠ θα παιζει η σφυριχτρα του τον υμνο του Ολυμπιακου....
Και θα λεει μετα τι φωναζετε?Αφου δεν σας εδωσα το πεναλτυ με την Λαρισα...
Αθανατη ελληνικη διαιτησια....:yuck:

Vstrommer71
21/10/2007, 12:05
Kατι ηξερε κι ο Ναβας,απλα ''ξυθηκε'' λιγο διαφορετικα απο τον Βουλη κι εφαγε 3 αγωνιστικες.Κασναφερης σε μεγαααααλες στιγμες,να μην ξεχνιομαστε!:lol:

109542

Vstrommer71
21/10/2007, 12:08
Μικρη λεπτομερεια.Ο κυρΛουκας ηταν και βαζελος...
Για να δειτε τι προκοπη καναμε με τους ''Αεκαρες'' παραγοντες....

HEATSEEKER750
21/10/2007, 12:40
FORZA RE ΚΑΣΝΑΦΕΡΗ

Τσοπα τσοπα μην κλαις...:a9: :a9: :a9:
Την άλλη αγωνιστική θα φάμε κάνα γκολ ή μπορεί και να χάσουμε...
Αντε μην στεναχωριέσαι κρίμα είναι... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

la_villa
21/10/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Διπλωματια Κασναφερη...

έτσι αυτά θέλω να λέτε για να εκτίθεστε μόνοι σας

για να αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ φωνάζατε για καθαρή διαιτησία (όπως υποτίθεται ότι θέλατε) αλλά θέλετε διαιτησία που να σας σπρώχνει.
αγίες Παρθένες δεν υπάρχουν.

ωραίο πράμα οι κωλοτούμπες.

κοίτα εγώ δεν ανησυχώ...όσο βλέπω τον βάζελο πεθαμένο δεν με νοιάζει τίποτα.
οι μικρομεσαίες ομάδες δεν έχουν διάρκεια.μέχρι τα χριστούγεννα.το έχουμε ξαναδει το έργο.
αλλά να μην μιλάνε για τους μεγάλους θέλω και όταν σπρώχνονται κάνουν τουμπεκί

zzr2005
21/10/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Διπλωματια Κασναφερη...
Κανει πως δεν ειδε το πεναλτυ που ειδαν και οι στραβοι,κι αυριο μεθαυριο με καναν ΟΣΦΠ θα παιζει η σφυριχτρα του τον υμνο του Ολυμπιακου....
Και θα λεει μετα τι φωναζετε?Αφου δεν σας εδωσα το πεναλτυ με την Λαρισα...
Αθανατη ελληνικη διαιτησια....:yuck:

απο τα μικρά παιχνίδια παίρνεις το πρωτάθλημα...
και τα σφυρίγματα σε αυτά είναι πιο σημαντικά;)
γιατί απλά κρατάνε την ψυχολογία των παιχτών στα ύψη....
το ντέρμπι ειναι ντέρμπι...και να χάσεις δεν χάθηκε ο κόσμος...άμα σε έχει σφάξει και η διαιτησία βρίσκεις και άλλοθι...
αλλά οι γκέλες μέσα στην έδρα σου δεν αντέχονται...;)
αρχίζει η μουρμούρα και η κάτω βόλτα...
και αν θυμάστε καλά τα χρόνια που είχατε επιρροή στη διαιτησία και περνάτε το πρωτάθλημα οι σφαγές γινόντουσαν με τους μικρούς...στα ντέρμπι παίρνατε το πέος....;)

Vstrommer71
21/10/2007, 14:52
έτσι αυτά θέλω να λέτε για να εκτίθεστε μόνοι σας

για να αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ φωνάζατε για καθαρή διαιτησία (όπως υποτίθεται ότι θέλατε) αλλά θέλετε διαιτησία που να σας σπρώχνει.
αγίες Παρθένες δεν υπάρχουν.

Το αντιθετο φιλε μου,ΘΕΛΩ οταν ο Αρουαμπαρενα κανει εμφανες πεναλτι και κοκκινη καρτα ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ο Κασναφερης!
ΔΕΝ θα γινω ποτε Πορομποπομ και Μιχος οταν κανει πεναλτυ ο δικος μας παικτης να κανουμε γαργαρα κι οταν ο Τζολε πεφτει ''αερινα'' να φωναζω ''Πεναλταρα!"
Αντε μπας και ξεβρωμισουμε απο τους Κασναφερηδες καποια στιγμη....

idi
21/10/2007, 15:29
FORZA RE ΚΑΣΝΑΦΕΡΗ

εχετε πολυ γελιο ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο εποπτης εκοψε 4 φορες οφσαιντ την ΑΕΚ ... χαρησε κοκκινη στη Λαρισα.... και το δικο σας πεναλτακι του Γκαλετι ????

δε πειραζει... -4 ακομα κρυο κανει...

5ο παιχνιδι χωρις να φαμε γκολ (ρεκορ Α εθνικης..... )

πικρα μεγαλη σκορπαει ομας....

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

Η μεγαλυτερη ως τωρα... αλλες χρονιες ουτε καν Χ δε θα παιρναμε σε τετοιο παιχνιδι 80 λεπτα με 10 παιχτες και απεντι μας η καλυτερη ομαδα που παιξαμε ως σημερα (μπραβο Λαρισα και μπραβο που δε κανατε κανενα σχολιο για τη διατησια... οχι σα κατι αλλους ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ που κοπτονατι για την διατησις ΦΕΤΟΣ στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε .....)
....

ΨΥΧΗ.ΠΙΣΤΗ. σε ΤΙΤΛΟ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ=αντε γεια ολοι....

ειναι ο μονος λογος που πιστευω στο πρωταθλημα... η ομαδα ετσι και αλλιως θα κερδισει! μεγαλο πραμα! μεγαλη ομαδα! τελος

περαστικα γαυροι παρτε τα παλτα σας.... ουτε με Μορετο τερμα δε χανουμε φετος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

la_villa
21/10/2007, 15:57
ποια εφημερίδα διαβάζεις ????:lol: :lol:
νωρίς είναι ακόμα....ούτε καν χειμώνας δεν μπήκε...εκεί θα ρθουν τα κρύα...

alx255
21/10/2007, 18:05
αλλες χρονιες οταν κανατε αρχες κατι 3χ3 μας πρηζατε τα @ρχιγιδι@ για το οτι το πηρατε και αλλα τετοια. φετος που ειστε πισω 5η αγωνιστικη ειναι νωρις ε;
α ρε κωλοτουμπες μια ζωη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

STOYBI
21/10/2007, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
αλλες χρονιες οταν κανατε αρχες κατι 3χ3 μας πρηζατε τα @ρχιγιδι@ για το οτι το πηρατε και αλλα τετοια. φετος που ειστε πισω 5η αγωνιστικη ειναι νωρις ε;
α ρε κωλοτουμπες μια ζωη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Και φετος θα το παρουμε .........

Αλλα φετος θα εχει την πιο ωραια πλακα οπως τοτε....... Θυμασαι ???????

:smokin:

109618

idi
21/10/2007, 19:44
Και φετος θα το παρουμε .........

θα το παρετε... αλλα πρεπει να σου δειξω ποιο..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BTW μη ξεχνας στο δευτερο γυρο 3 περισσοτερα παιχνιδια μεσα στην εδρα μας... + τα δυο ντερμπυ μεσα... οσο χειμωνιαζει τοσο κααλυτερα

STOYBI
21/10/2007, 19:49
θα το παρετε... αλλα πρεπει να σου δειξω ποιο..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BTW μη ξεχνας στο δευτερο γυρο 3 περισσοτερα παιχνιδια μεσα στην εδρα μας... + τα δυο ντερμπυ μεσα... οσο χειμωνιαζει τοσο κααλυτερα

:D :D :D

109620

idi
21/10/2007, 20:07
ποια εφημερίδα διαβάζεις ????:lol: :lol:

αποβολη Macho.....

http://www.sport.gr/football/hellas08/071020/aek2.wmv

για κοιτα ... ο Πάρα σπρώχνει τον Αρουαμπαρένα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Μάχο δεν ακουμπάει με το πόδι του τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή.... γαργαρα τα ΑΡΔακια... η ουσία είναι ότι ο Μάχο άδικα αποβλήθηκε. μειναμε με 10 παιχτες απο το 12' (!!!) και με το επομενο παιχνιδι παλι τον Μορετο στο τερμα....

Γιώργος Δώνης:
".........στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή του τερματοφύλακα της ΑΕΚ.........Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, που κατάφερε με έναν παίκτη λιγότερο, να πάρει αυτό το παιχνίδι........" Οσο για το μη καταλογισμό πέναλτι στον Πάρα, ο Δωνης απάντησε σε σχετική ερώτηση: "Για άλλη μία φορά δεν μας δόθηκε πέναλτι, αλλά η διαιτησία δεν μπορώ να πω ότι διαμόρφωσε αποτέλεσμα".

idi
21/10/2007, 20:09
:D :D :D

Superleague 2007-2008

1 Α.Ε.Κ. 15
.. Ολυμπιακός 11
.. Παναθηναϊκός 10

http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=3168

STOYBI
21/10/2007, 20:19
Superleague 2007-2008

1 Α.Ε.Κ. 15
.. Ολυμπιακός 11
.. Παναθηναϊκός 10

http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=3168

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τον Μαιο παιζει.... Να ειστε οριακα δευτεροι......

Εγω στο λεω.... Για να μην μου πληγωθεις...... :(

:beer: :beer:

la_villa
21/10/2007, 20:57
αποβολη Macho.....

re idi την παλεύεις????
θέλεις να πεις ότι δεν ήταν αποβολή???πεντακάθαρη ήταν
όπως και στπ 49 πεναλτυ και κόκκινη κάρτα
τι θες να πεις ότι δεν σφάξατε την λάρισα δηλ?

idi
21/10/2007, 21:00
re idi την παλεύεις????
θέλεις να πεις ότι δεν ήταν αποβολή???πεντακάθαρη ήταν
όπως και στπ 49 πεναλτυ και κόκκινη κάρτα
τι θες να πεις ότι δεν σφάξατε την λάρισα δηλ?

εσυ?

δεν ηταν αποβολη αυτη η φαση!

και επρεπε να δωσει πεναλτυ στη φαση του Αρουαμπαρενα...

αυτα πιστευω!

οχι δε τη "σφαξανε" τη Λαρισα αγορι μου... ουτε καν η ιδια η ομαδα της ο προπονητης και οι παιχτες της δεν ειπαν κατι τετοιο..... βγαλε τα κοκκινα γυαλια σου ....

idi
21/10/2007, 21:01
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τον Μαιο παιζει.... Να ειστε οριακα δευτεροι......

Εγω στο λεω.... Για να μην μου πληγωθεις...... :(

:beer: :beer:

το Μαη εχει Play-offs για την ομαδα σου.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
22/10/2007, 08:44
να πώ και εγώ την γνώμη μου;..

Κανονικότατη κόκκινη του Μάχο... αφού σε 3 replay δείχνει πως τα δύο κουντουπιέ των παικτών συναντιούνται.

Ντροπή που δεν δόθηκε καθαρότατο πέναλτυ στην Λάρισσα. Φανερά για goal o παίκτης και τον τραβάει ο Αρουαμπαρένα απο την φανέλα.

Όμως... απο εκεί και πέρα..

Έχεις μια ΑΕΚ που παίζει επί 80 λεπτά ταμπούρια απέναντι στην Λάρισσα με διάλειμα του Λύμπε σε μια δύο φάσεις.

Παίζει με τον Μορέτο που παραδόξως τα πήγε καλά εκτός απο την φάση του δοκαριού που έκατσε με τον κώλο κάτω αντί να πέσει κανονικά.

Και παρόλα αυτά τσιμπάει το 3ποντο. Έστω και με την βοήθεια της διαιτησίας, απέναντι σε μια Λάρισσα που για μένα αδικήθηκε (όπως όλοι οι "μικροί" απέναντι στο ΠΟΚ).

Οι γαύροι ειδικά τα έχουν πάρει κρανίο , ξεχνώντας τα δικά τους ...ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ. Μιλώ για τους φιλάθλους και οχι για την ομάδα τους , που για μένα τα πάει περίφημα στην επίθεση , αλλά θέλει δουλειά στην άμυνα.

Η ΑΕΚ φέτος δείχνει καλά σημάδια και πάει δυνατά για τους στόχους της. Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς όμως δεν το βλέπω εύκολο , μιας και ακόμα δεν έχει παίξει με ΑΡΗ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ που με τέτοια απόδοση , δύσκολα περνάμε.

Είναι νωρίς ακόμα... θα δούμε.

Gandalf

la_villa
22/10/2007, 10:14
να πώ και εγώ την γνώμη μου;..

Οι γαύροι ειδικά τα έχουν πάρει κρανίο , ξεχνώντας τα δικά τους ...ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ.

Gandalf

όχι μάγε δεν τα έχουμε παρει στο κρανίο...
έλεγα ότι πέρα απο την διαιτησία χωρίς ομάδα πρωτάθλημα δεν...
και δεν με νοιάζει τι κάνει η διαιτησία...παντού τα ίδια γίνονται...κάποια είναι εθελημένα,μέσα στο παιχνίδι είναι...στην ελλάδα τους τρομοκρατούν και οι κάθε λογής δημοσιογράφοι που υπεραναλύουν καθε φάση...και καλά κάνουν απλά πιστεύω ότι το κάνουν για "τροφή" και όχι ενημέρωση...
αλλά να σπρώχνεται μια μικρομεσαία ομάδα πρώτη φορά γίνεται...καλό είναι αποκτά λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα απο πειραματική σκοπιά...

αυτό που ήθελα να δω είναι τα χανουμάκια που φώναζαν και σκίζονταν τι έχουν να πουν τώρα που σπρώχνονται εμφανέστατα...αν και ήδη το ήξερα γιατι εδώ και 3 χρόνια το ίδιο γίνεται,φέτος όμως πιο καθαρά...
άλλο πράμα να εκτίθονται μπροστά στα πρώην λόγια τους

Gandalf dr685sm
22/10/2007, 10:32
xexexe....kala to mikromesaia einai apopsi soy mono.

Mia omada poy kanei 5 stis 5 nikes, kai me to iliko poy exei san monades , sin ton kosmo tis , mono mikromesaia den logizetai.

Gia to thema diaitisia , exo topothetithei idi... polloi diaitites xoris ikanotites pou theloyn "epanektimisi".

Gia to topiko protathlima... kai pali exo topothetithei..

prosopika ... DEN ME ENDIAFEREI.

Thelo na vlepo tin omada moy na paizei kali mpala kai na travaei kosmo sto gipedo. Me tetoies emfaniseis, parolo pou kerdizoyme , sorry alla...... den me ikanopoiei.

Apopsi moy ayti.

p.s. sorry gia ta greeklish alla ta UNIX termatika , apexthanontai ta ellinika fonts.

Gandalf

la_villa
22/10/2007, 10:59
xexexe...

με πιάνεις :D

εμείς τουλάχιστον φέτος,μετα την χάλια σε εμφανίσεις περσυνή χρονιά, βλέπουμε καλή μπαλίτσα...
οι παίχτες που ήρθαν ανέβασαν πολύ το επίπεδο...

alximistis
22/10/2007, 11:36
ΑΝ θέλουμε όσο το δυνατόν πιο καθαρό ποδόσφαιρο με όσοτο δυνατόν λιγότερα λάθη και βέβαια πιο ανταγωνιστικό... τότε λάθη όπως του Κασναφέρη πρέπει να τα κριτικάρουμε όλοι μας!
Ασχέτως ομάδας!
Και ήταν πεναλτάρα πέναλτι μαρς που λέμε και βεβαιότατα αποβολή!
Αν δίνω μία ελαφρά δικαιολογία στον Κασναφέρη αυτή είναι πως ο παίκτης της Λάρισας αργεί να πέσει καθυστερεί ελαφρά.
Παρόλα αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων ήταν καραπέναλτι! Ο επόπτης ρε παιδιά... τι στην ευχή έκανε;;;;;
Στο κάτω κάτω αεκτζής είμαι και θα ήθελα και τι δεν θα έδινα να δω την ομάδα μου να κερδίζει έστω και με εννέα παίκτες! Αυτό θα πει χαρακτήρας ομάδας στην τελική.

Κατά τα άλλα το πέντε στα πέντε παραμένει συνεχίζουμε απτόητοι και βλέπουμε.

idi
22/10/2007, 11:59
όχι μάγε δεν τα έχουμε παρει στο κρανίο...
έλεγα ότι πέρα απο την διαιτησία χωρίς ομάδα πρωτάθλημα δεν...
και δεν με νοιάζει τι κάνει η διαιτησία...παντού τα ίδια γίνονται...κάποια είναι εθελημένα,μέσα στο παιχνίδι είναι...στην ελλάδα τους τρομοκρατούν και οι κάθε λογής δημοσιογράφοι που υπεραναλύουν καθε φάση...και καλά κάνουν απλά πιστεύω ότι το κάνουν για "τροφή" και όχι ενημέρωση...
αλλά να σπρώχνεται μια μικρομεσαία ομάδα πρώτη φορά γίνεται...καλό είναι αποκτά λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα απο πειραματική σκοπιά...

αυτό που ήθελα να δω είναι τα χανουμάκια που φώναζαν και σκίζονταν τι έχουν να πουν τώρα που σπρώχνονται εμφανέστατα...αν και ήδη το ήξερα γιατι εδώ και 3 χρόνια το ίδιο γίνεται,φέτος όμως πιο καθαρά...
άλλο πράμα να εκτίθονται μπροστά στα πρώην λόγια τους

για το χέρι του Βενετίδη δεν έχω δει να λες τιποτα......

για τη 2η κίτρινη που έπρεπε να δεχθεί ο Λεντέσμα ή την κοκκινη στο χερι του Αντζα?

:wave2: :wave2:

blackbusa
22/10/2007, 12:02

για τη 2η κίτρινη που έπρεπε να δεχθεί ο Λεντέσμα ή την κοκκινη στο χερι του Αντζα?

εχμμμμμμμμμμμμμμμ.......και την βουτια του Γκαλεττι που πηρε πεναλντυ.......χμμμμμμμμμμμμμμ......

idi
22/10/2007, 13:15
''Η ΑΕΚ και η Καρδιτσα να κερδανε και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουνε''

:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:

la_villa
22/10/2007, 13:31

σε ποιο λεπτό ήταν???μήπως θα ήταν 1-1 και με 9??το αποτέλεσμα είχε ήδη διαμορφωθεί.δεν έχει νόημα να μιλάμε για τις επόμενες

κόκκινη ο Άντζας???απο πότε αυτό??κάρτα πήρε όπως έπρεπε.

αμα αρχίζετε και βγάζετε δικούς σας κανονισμούς...γαμα τα

άλλο να διαμορφώνεις αποτέλεσμα και αγωνιστικές ισορροπίες,μην μπερδεύεσαι

αυτα που λες μόνο από εσένα τα βλέπω...ούτε καν οι φυλλάδες σας δεν μπορέσαν να τα επινοήσουν!!!

idi
22/10/2007, 13:47
σε ποιο λεπτό ήταν???μήπως θα ήταν 1-1 και με 9??το αποτέλεσμα είχε ήδη διαμορφωθεί.δεν έχει νόημα να μιλάμε για τις επόμενες

κόκκινη ο Άντζας???απο πότε αυτό??κάρτα πήρε όπως έπρεπε.

αμα αρχίζετε και βγάζετε δικούς σας κανονισμούς...γαμα τα

άλλο να διαμορφώνεις αποτέλεσμα και αγωνιστικές ισορροπίες,μην μπερδεύεσαι

αυτα που λες μόνο από εσένα τα βλέπω...ούτε καν οι φυλλάδες σας δεν μπορέσαν να τα επινοήσουν!!!

να σου πω ρε παλικαρε... τα "offside" που λες εσυ οτι δε σφυριζουν στην ΑΕΚ... σε ποιο λεπτο ηταν και με τι σκορ????

idi
22/10/2007, 13:49
Και στη τελικη απανταω σε καποιον που πιστεύει οτι ο γαύρος πηρε δικαια τα τελευταια 10 πρωταθλήματα .... δε μιλάω στα δεντρα καλύτερα?

la_villa
22/10/2007, 14:15
να σου πω ρε παλικαρε... τα "offside" που λες εσυ οτι δε σφυριζουν στην ΑΕΚ... σε ποιο λεπτο ηταν και με τι σκορ????

σκορ 0-0 και έληξε 0-1 με γκολ offside.
2-1 και έγινε 3-1.δηλ τελείωσε το ματς ο διαιτητης πάλι και στα σύο

καλύφθηκες?