Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

vangelis 64
08/10/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

δηλαδή για να καταλάβω ο Βασσάρας σας έσφαξε γιατί σας έδωσε ένα καρα μούφα πέναλντι??? Δηλαδή τώρα.....βουτιά έκανε ο Σέζαρ;:confused: :confused:
Υ.Γ. μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε το παράδοξο φαινόμενο, η μονη ομάδα που δεν εχει οφέλη ή ζημίες απο τις διαιτησία ειναι ο Ολυμπιακός..... :eek: Πριν τη φάση τού γκολ τού Ολυμπιακού και κάπου στο 43,σουτάρει ο Μπούσι έξω από την περιοχή,η μπάλα χτυπάει σε πλάτη αμυντικού και φεύγει κόρνερ.
Ο διαιτητής έδειξε άουτ που,ούτε ο Μίχος δεν μπόρεσε να καταλάβει.:lol: :lol:

zzr2005
08/10/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δηλαδή τώρα.....βουτιά έκανε ο Σέζαρ;:confused: :confused: Πριν τη φάση τού γκολ τού Ολυμπιακού και κάπου στο 43,σουτάρει ο Μπούσι έξω από την περιοχή,η μπάλα χτυπάει σε πλάτη αμυντικού και φεύγει κόρνερ.
Ο διαιτητής έδειξε άουτ που,ούτε ο Μίχος δεν μπόρεσε να καταλάβει.:lol: :lol:

η φάση του Ολυμπιακού ηταν απλά θέμα ανικανότητας διαιτητή....δεν ηταν θεμα πρόθεσης....γιατι ο Απολλωνας δεν πιέζει....εντάξει μην τρελαθουμε...
σιγουρα ηταν καθαρότατη φάση....αλλα δεν ειχε δόλο
με αυτή τη λογική θα θυμηθώ και εγώ το πεντακάθαταρα ανάποδο πλάγιο που δίνει στον Εθνικό Αστέρα και ξεκινάει η φάση του γκολ.....:eek:

η φάση του ΣΕΖΑΡ ειναι καρα βουτιά του κερατάαααααα....τελειωμένη φάση....δινεται πέναλτι μονο στην Ελλάδα.....

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 12:25
zzr2005,

Πέναλταρα ήταν... ακόμα και ώς πρόθεση! Ναι μεν όντως ο Σέζαρ βουτάει , αλλά τα πόδια του αμυντικού είναι σε τέτοια θέση που και να έκανε το βήμα ο Βραζιλιάνος, πάλι θα έπεφτε απο το τάκλιν του αντιπάλου. Ειδικά στο SSP1 το έδειξε 3 φορές απο διαφορετικές κάμερες και φαίνεται καθαρά οτι η απόσταση είναι 10mm και δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει. Απλά για να μην χτυπήσει ο Βραζιλιάνος , το "παίρνει" με την κίνηση. Αλλά σου λέω και πάλι πως δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει.

iosif... οχι ρε φίλε , αυτό που λες για τον Μάχο δεν ισχύει... σε κάθε σέντρα έβλεπες μια γροθιά να αποκρούει ή να μπλοκάρει. Μην λέμε και οτι θέλουμε. Εκείνο ίσως που θα μπορούσες να του χρεώσεις είναι οτι έχει μια δυσκολία όταν είναι κοντά στο τέρμα και δέχεται συρτά μακρινά και δυνατά σουτ. Εκεί όντως έχει δυσκολία , και λόγω του ύψους του. Αλλά στον αέρα;... .ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Για την διαιτησία... βαριέμαι να το λέω.. δεν υφίσταται παράγκα... άσχετοι διαιτητές ή προσωπικές εκφράσεις απο διαιτητές μπορεί... αλλά τίποτα το οργανωμένο!

Gandalf

CIRUS
08/10/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αλλο τυχη και αλλο διαιτησια φιλε για να μην μπερδευομαστε....και η ομαδα μου εχει κανει το 4χ4 χωρις να παιζει και σπουδια μπαλλα συνεχεια....αλλα δεν τις χαρισαν τιποτα.....και ακομα δεν εχει χρειαστει να μπουν τα μεγαλα μεσα για καποιους (αν εξαιρεσουμε το πεναλντυ που δεν εδωσε στον Παοκ με τον βαζελο)γιατι ειμαστε ακομα στην αρχη.....κατσε να ρολαρει λιγο το πραγμα και θα δουμε.....

Υ.Γ.και οταν μιλαω για διαιτησια που ανεφερες θα πω πχ για εναν αγωνα που η ομαδα Α κερδιζε 2-0 μεχρι το ημιχρονο την ομαδα Β που εκανε τελικα το ματς 2-3....βεβαια το ματς γυρισε αφου μετα απο 2 σεντρες ενος παικτης της Β ομας εγινε η ισοφαριση....που ειναι το περιεργο???αυτος ο παικτης επρεπε να ειχε αποβληθει στο 2-0 με δευτερη κιτρινη....

ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ) ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!! :wave2:

blueblack
08/10/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω απορω με μερικους που ηδη εχουν χρισει το αεκακι ομαδαρα, την στιγμη που δεν εχει παιξει ουτε ενα δυνατο παιχνιδι, και που το μονο καλο τεστ που εδωσε με πανιωνιο ηταν αποτελεσμα ¨¨αναμενωμεν﨨

και για οσους δεν καταλαβαν......ας θυμηθουν ποια ομαδα ¨¨ σεβομενη την ιστορια της ¨¨ εκατσε περισυ να χασει γαι να βγει ο πανιωνιος ουφα

η παρουσα απαντηση απευθυνεται μονο σε οσους δεν εθελοτυφλουν :lol:

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.............ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Τί έκανε πέρσυ ό Πανιώνιος μέ τούς άλλους δύο μεγάλους...........όταν διεκδικούσαν
τόν τίτλο...???
Έτσι γιά νά βάλουμε τά πράγματα στή θέση τους...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...........ΛΟΙΠΟΝ..........
Τί έγινε στή Ν.Σμύρνη μέ ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ....???????

:wave2:

kalgeorge
08/10/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.............ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Τί έκανε πέρσυ ό Πανιώνιος μέ τούς άλλους δύο μεγάλους...........όταν διεκδικούσαν
τόν τίτλο...???
Έτσι γιά νά βάλουμε τά πράγματα στή θέση τους...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...........ΛΟΙΠΟΝ..........
Τί έγινε στή Ν.Σμύρνη μέ ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ....???????

an thumamai kala RE MAGA nikisan kai oi duo
alla prospathise na meineis sto postaki oso boreis...kai stin logiki pou anefera...
oti diladi...pairnw tin niki na vgw ouefa....kai ta vriskoume tou xronou

zzr2005
08/10/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
zzr2005,

Πέναλταρα ήταν... ακόμα και ώς πρόθεση! Ναι μεν όντως ο Σέζαρ βουτάει , αλλά τα πόδια του αμυντικού είναι σε τέτοια θέση που και να έκανε το βήμα ο Βραζιλιάνος, πάλι θα έπεφτε απο το τάκλιν του αντιπάλου. Ειδικά στο SSP1 το έδειξε 3 φορές απο διαφορετικές κάμερες και φαίνεται καθαρά οτι η απόσταση είναι 10mm και δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει. Απλά για να μην χτυπήσει ο Βραζιλιάνος , το "παίρνει" με την κίνηση. Αλλά σου λέω και πάλι πως δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει.

Gandalf

ρε παιδιά απο πότε ο διαιτητής μυρίζει τα νυχια του και βλέπει οτι ο αμυντικός έχει πρόθεση....
αν θελει να φυλάξει τα πόδια του ο Σεζαρ να κατσει σπίτι του....
με αυτή τη λογική δεν υπάρχει θέατρο απλά ολοι προσπαθούν να φυλάξουν τα πόδια τους......:eek:

με τέτοια πέναλτι περιμένετε να δουμε εξυγείανση στη διαιτησία???
δεν καταλαβαίνετε οτι τετοιου ειδους πέναλντι (όπως και του Ρομέρο, που τυπικά μπορεί να ηταν) καλλιεργούν μια αντίληψη στους παίχτες και δεν πρέπει να δύνονται ποτέ????
αυτά τα πέναλτι μονο ο Γιαννακοπουλος τα έπερνε....και τώρα τα λέτε καθαρά???οχι ρε παιδιά...δεν ειναι πέναλτι....

πέναλντι ειναι οταν ο παίχτης δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθειά του...όχι οταν τον παρεμποδίζουν και επειδή ειναι κομπλεξικός και loser προτιμά να πέσει παρά να τελειώσει την προσπάθεια.....

blueblack
08/10/2007, 12:37
και εμένα η αποψή μου ειναι οτι δεν υπήρχε δόλος....

ΑΛΛΑΑΑΑ μου κανει εντύπωση τα δύο μετρα και δυο σταθμά που κρινεις....
το πέναλντι του Ρομέρο ειναι πολύ περισσότερο πέναλντι απο αυτό που πηρε ο Αστέρας....εκεί υπήρχε πρόθεση διαιτητή....
επίσης μας ακυρώνει καθαρό γκολ με το οποίο τελειώναμε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ...εκει δεν υπήρχε πρόθεση....

και φυσικά στις δύο φάσεις με τον Αστέρα ο διαιτητής δεν ειχε πρόθεση για σενα....
τυχαία οταν ειναι εις βάρος του Παναθηναικού δεν έχει δόλο ενώ οταν ειναι υπέρ εχει δόλο....:eek:

και ρωτάω εγώ....μια ομάδα που συμφωνα με εσένα πέρνει σφυρίγματα ειναι δυνατόν να την παίζουν έτσι στον Αστέρα Τρίπολης???
απλά ο διαιτητής θα έβαζε τον Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή του με συνεχή σφυρίγματα (δόξα το θεό για αυτό εχουμε τον κωλοτούμπα-Καραγκούνη) και θα τελειώνε το παιχνίδι καπου εκεί....
όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές με τον Ολυμπιακό....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........

Δέν μπορούμε νά συγκρίνουμε τή φιλοσοφία καί τή συμπεριφορά δύο διαφορετικών
διαιτητών σέ δύο διαφορετικούς άγώνες..........
Όσο γιά τόν Τεροβίτσα δέν πιστεύω νά διαβάζεις πράσινη........?????
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ............
Χρονικά............ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.............
καί μετά έδωσε ένα άνύπαρκτο...........άπό 0-1 δηλαδή 1-0..........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ...............ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.........

Τό τί έγινε παρακάτω έφόσον..........ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑΚΙ...........δέν άπασχολεί.........
Δέ πά νά σάς άκύρωσαν καί 5 γκόλ...???
Πήρατε τή νίκη...???

vangelis 64
08/10/2007, 12:39
η φάση του Ολυμπιακού ηταν απλά θέμα ανικανότητας διαιτητή....δεν ηταν θεμα πρόθεσης....γιατι ο Απολλωνας δεν πιέζει....εντάξει μην τρελαθουμε...
σιγουρα ηταν καθαρότατη φάση....αλλα δεν ειχε δόλο
με αυτή τη λογική θα θυμηθώ και εγώ το πεντακάθαταρα ανάποδο πλάγιο που δίνει στον Εθνικό Αστέρα και ξεκινάει η φάση του γκολ.....:eek:

η φάση του ΣΕΖΑΡ ειναι καρα βουτιά του κερατάαααααα....τελειωμένη φάση....δινεται πέναλτι μονο στην Ελλάδα..... Είναι ανικανότητα όταν ο διαιτητής,ο βοηθός,ο τέταρτος δεν είδαν αυτό που είδαν όλοι οι υπόλοιποι ακόμα και εμείς από τη τηλεόραση;
Ε τότε να πάει να γίνει σταθμάρχης,αν τού αρέσει να σφυράει.:lol: :lol:

Όσο για τη φάση τού Σέζαρ,άσ'το καλύτερα.Εσύ είδες βουτιά και τη φάση τού Μπούρμπου.Κι έχεις παίξει και μπάλα πανάθεμά σε.:beer: :wave2:

blueblack
08/10/2007, 12:39
an thumamai kala RE MAGA nikisan kai oi duo
alla prospathise na meineis sto postaki oso boreis...kai stin logiki pou anefera...
oti diladi...pairnw tin niki na vgw ouefa....kai ta vriskoume tou xronou

ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ............ΑΠΛΑ...........

Άπό 0-2 καί οί δύο..............3-2.............καί ό ΠΑΟ είδικά όλως έπικώς
στά τελευταία λεπτά........!!!!!!!
Είδες σύμπτωση...?????

zzr2005
08/10/2007, 12:41
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........

Δέν μπορούμε νά συγκρίνουμε τή φιλοσοφία καί τή συμπεριφορά δύο διαφορετικών
διαιτητών σέ δύο διαφορετικούς άγώνες..........
Όσο γιά τόν Τεροβίτσα δέν πιστεύω νά διαβάζεις πράσινη........?????
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ............
Χρονικά............ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.............
καί μετά έδωσε ένα άνύπαρκτο...........άπό 0-1 δηλαδή 1-0..........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ...............ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.........

Τό τί έγινε παρακάτω έφόσον..........ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑΚΙ...........δέν άπασχολεί.........
Δέ πά νά σάς άκύρωσαν καί 5 γκόλ...???
Πήρατε τή νίκη...???

1. ενας διαιτητής που πέζει μια ομάδα δεν ακυρώνει καθαρό της γκολ...γιατι μετά μπορεί να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ και να εκτεθεί περισσότερο....τα άλλα ολα ειναι φιλολογίες
2. το πέναλντι του Ρομέρο ειναι σαν του Σέζαρ....φυσικά του σΣεζαρ ειναι πεντακάθαρο ε???
3. δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες....ειναι πολύ χαμηλού επιπέδου...και αν ποτέδ διάβαζα δεν θα διάβαζα οπαδικές....
4. και εσείς πήρατε το τριποντάκι με μούφα πέναλντι και με μούφα γκολ οφσαιντ στο Λεβαδειακό και οτι εγινε απο εκει και πέρα δεν με απασχολεί (σύμφωνα με τη λογική σου)...αλλά για την ομάδα σου σε απασχολεί απο ό,τι ειδα....γιατι εκανες ολόκληρη ανάλυση για τις υπόλοιπες φάσεις του αγώνα και τη διαιτησία του Βασσάρα..

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 12:41
ώπα CIRUS>.....

δεν μιλάμε και για τα 10 χρόνια κυριαρχίας του ΟΣΦΠ... τα πρώτα 3-4 η διαιτησία οχι παράγκα ήταν... αλλά η καλύβα του Μπαρμπα-Θωμά (κυριολεκτικά) με ενδείξεις που ποτέ δεν δέχτηκαν ώς αποδείξεις (βλ. Τηλέφωνα με "Θείους" κτλ.). Μην τα πιάσουμε καλύτερα γιατί αν μπλέξεις με σκατά θα λερωθείς σίγουρα.

Μιλώ για τα τελευταία 3 χρόνια (2003 και δώθε). Εκεί που φαίνεται ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ... κάπως να έχει καθαρίσει η βρώμα. Χωρίς αυτό να αποτελεί βέβαια σίγουρο και απόλυτο , έτσι;

Ο ΟΣΦΠ όντως τα τελευταία 3 χρόνια είχε την καλύτερη ομάδα αλλά και πάλι , είχε δημιουργηθεί το κλίμα.

kalgeorge..... Δεν μιλώ τώρα.. θα δούμε και εσάς και ΟΣΦΠ με Πανιώνιο μέσα στην Ν.Σμύρνη και πόσο εύκολος αντίπαλος θα είναι!

Iriniaa... ποιά φάουλ;... αφού όντως έπεφτε τσεκούρι εκ μέρους μας ρε φίλε.. χαρακτηριστικά θυμάμαι το περίεργο τάκλιν του Ζήκου με προέκταση προς τα πίσω (!!!) του δεξιού του ποδιού, φανερά για να τον ανατρέψει στο Β ημίχρονο στο 1-0.

Μπορεί του Βασσάρα να του ξεφύγαν φάσεις, αλλά ας πούμε στο πέναλτυ, όπως λέει και ο zzr2005 θα μπορουσε να κάνειι το παγώνι και να μην το έδινε!!!
Ή στο faul του Rimbo να έδινε επιθετικό στην διεκδίκηση του Λύμπε πάνω στον αμυντικό για να πάρει την κεφαλιά και οτι άλλο!

Μην βλέπουμε φαντάσματα ρε φίλε...

Και η κίτρινη στον Μάχο σωστή , μιας και όπως και να το κάνεις , κάνει καθυστέρηση. Ακόμα και αν δεν μπορεί ο Πανιώνιος να το γυρίσει. Απλά το τράβηξε στα φάουλ , σταματώντας το παιχνίδι πάρα πολύ!!!

Gandalf

vangelis 64
08/10/2007, 12:42
ρε παιδιά απο πότε ο διαιτητής μυρίζει τα νυχια του και βλέπει οτι ο αμυντικός έχει πρόθεση....
αν θελει να φυλάξει τα πόδια του ο Σεζαρ να κατσει σπίτι του....
Λοιιπόν,επειδή έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...
Πρόθεση υπάρχει μόνο στο χέρι,όχι στην ανατροπή.

Μην ερμηνεύετε τούς κανονισμούς όπως γουστάρετε.:D

zzr2005
08/10/2007, 12:44
Είναι ανικανότητα όταν ο διαιτητής,ο βοηθός,ο τέταρτος δεν είδαν αυτό που είδαν όλοι οι υπόλοιποι ακόμα και εμείς από τη τηλεόραση;
Ε τότε να πάει να γίνει σταθμάρχης,αν τού αρέσει να σφυράει.:lol: :lol:

Όσο για τη φάση τού Σέζαρ,άσ'το καλύτερα.Εσύ είδες βουτιά και τη φάση τού Μπούρμπου.Κι έχεις παίξει και μπάλα πανάθεμά σε.:beer: :wave2:

εκεί που έπαιζα εγώ μπάλα αν δεν πήγαινες νοσοκομείο για να σου βγάλουν τα χαλικια απο το γόνατο και το φρύδι δεν έπαιρνες φάουλ..όχι πέναλτι...

και φυσικά ουτε του Μπούρμπου ηταν πέναλτι..... εσεις για να καλύψετε τις αδυναμίες σας κανατε σημαία μια τελειωμένη φάση στη γραμμή του κόρνερ και μια βουτα....
και τώρα που το πήρατε το αντίστοιχο πέναλτι το θεωρείται πεντακάθαρο...
να το χαίρεστε....αλλά όταν θα βουτήξει ο Τζόλε μην διαμαρτυρηθείτε......;)

zzr2005
08/10/2007, 12:46
Λοιιπόν,επειδή έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...
Πρόθεση υπάρχει μόνο στο χέρι,όχι στην ανατροπή.

Μην ερμηνεύετε τούς κανονισμούς όπως γουστάρετε.:D

:lol: :lol:
ωραία γιατί εξέθεσες τον φίλο σου ΑΕΚΤΖΗ....αυτός μίλησε για πρόθεση αμυντικού....:lol:
η δικιά μου απάντηση επέκρινε αυτή την άποψή....αλλά μαλλον δεν το κατάλαβες όπως το έγραψα....

ΥΓ. και για να μην ξεχνιμαστε ...ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ...ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ....:lol:

vangelis 64
08/10/2007, 12:48
εκεί που έπαιζα εγώ μπάλα αν δεν πήγαινες νοσοκομείο για να σου βγάλουν τα χαλικια απο το γόνατο και το φρύδι δεν έπαιρνες φάουλ..όχι πέναλτι...

Δηλαδή άμα δεν βγεί αίμα,φάουλ δεν έχει!:lol: :lol:

Τέλος πάντων,άσ'το γιατί είναι βαρετό.:wave2:

zzr2005
08/10/2007, 12:49
Δηλαδή άμα δεν βγεί αίμα,φάουλ δεν έχει!:lol: :lol:

Τέλος πάντων,άσ'το γιατί είναι βαρετό.:wave2:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ....ΑΛΛΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....:lol: :lol:

Υ.Γ. 1. (ΆΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ) ....ΟΥΣΤ... ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ....

iosif
08/10/2007, 12:51
μονο που πλεον με τους νεους κανονισμους δεν υφίσταται θεμα υπαρξης η μη πρόθεσης!

vangelis 64
08/10/2007, 12:52
:lol: :lol:
ωραία γιατί εξέθεσες τον φίλο σου ΑΕΚΤΖΗ....αυτός μίλησε για πρόθεση αμυντικού....:lol:
η δικιά μου απάντηση επέκρινε αυτή την άποψή....αλλά μαλλον δεν το κατάλαβες όπως το έγραψα....

Απ' ό,τι κατάλαβα,μιλάει για πρόθεση και δόλο τού διαιτητή.:winka:

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 12:54
πσιτ... παληκάρια...

τον όρο "επικίνδυνη προβολή" τον έχετε ακουστά;.... το επικίνδυνη προβολή δεν υποδηλώνει ανατροπή αλλά πρόθεση. Έτσι για να μην προτρέχετε.

Όσο για το πέναλτυ... Ρε φίλε... "ζουζούρι"... Είναι σχεδόν γόνατο με γόνατο , όπου μάλιστα κατά την πτώση του Σέζαρ , ακουμπάνε πόδια. Πως να μην το έδινε;... είδες τον αμυντικό να διαμαρτύρεται;

Τι θα κάνει ο Σέζαρ...;;... θα πετάξει απο πάνω για να συνεχίσει την προσπάθεια;.. οτι θέλουμε λέμε;

Gandalf

vangelis 64
08/10/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μονο που πλεον με τους νεους κανονισμους δεν υφίσταται θεμα υπαρξης η μη πρόθεσης! Για κάν'το λιανά γιατί δεν κατάλαβα.:D

zzr2005
08/10/2007, 12:59
πσιτ... παληκάρια...

τον όρο "επικίνδυνη προβολή" τον έχετε ακουστά;.... το επικίνδυνη προβολή δεν υποδηλώνει ανατροπή αλλά πρόθεση. Έτσι για να μην προτρέχετε.

Όσο για το πέναλτυ... Ρε φίλε... "ζουζούρι"... Είναι σχεδόν γόνατο με γόνατο , όπου μάλιστα κατά την πτώση του Σέζαρ , ακουμπάνε πόδια. Πως να μην το έδινε;... είδες τον αμυντικό να διαμαρτύρεται;

Τ

αμα παρεις φορα και βουτήξεις πανω σε ενα αμυντικό όχι γονατα θα βρουν....και καρωτίδα με καρωτίδα θα βρουν.....:lol: :lol:

τέλοσπαντων....εγώ με τη δική μου ποδοσφαιροθεωρία αυτά τα πέναλτι δεν θέλω να τα βλέπω να δίνονται....όπως προείπα καλλιεργούν κακές νοοτροπίες στους επιθετικούς.....και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στην Ευρωπη....ή στην Ελλάδα οταν θα χασουμε καποια στιγμή ενα πρωτάθλημα απο ενα αντίστοιχο πέναλτι του αντιπάλου....

γενικά εγώ θέλω να βλέπω ποδοσφαιριστές να παίζουν ποδόσφαιρο, όχι να πέφτουν....και ο Σέζαρ εχει αποδειξει κατ επανάληψη οτι ειναι καλύτερος στο να πέφτει....κατι σαν τον Καραγκούνη μιας και το έφερε η συζήτηση....:lol: :lol:

iosif
08/10/2007, 13:03
στο χερι και στην ανατροπή-αν δεν κανω λάθος -δεν παίζει ρόλο πια αν ο αμυντικός είχε πρόθεση

ε του σεζαρ είναι πέναλτι άσχετα αν ο ζουλιο είναι ετοιμος για βουτα. τον βρίσκει κανονικά μην τρελλαθούμε!

ασχετα αν και γω δεν γουσταρω τετοια πεναλτι. είμαι της αγγλικής σχολής!

vangelis 64
08/10/2007, 13:05
πσιτ... παληκάρια...

Gandalf Αυτό μάγε σημαίνει"κάρτα",κίτρινη ή κόκκινη.Αυτό που λέω είναι ότι "ανατροπή στην περιοχή=πέναλτι"
Χέρι στην περιοχή=τίποτα αν είναι ακούσιο και πέναλτι αν υπάρχει πρόθεση.:wave2:

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 13:06
στο "πέφτειν" ώς συνήθεια δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά η ένσταση μου είναι πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χωρούσε αμφιβολία πέναλτυ, για αυτό και κατά τους φίλους μου ΑΕΚτζήδες , κάποιοι διαπίστωσαν πως κατά την δική τους γνώμη, ο Βασσάρας το έδωσε γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Α... και ξαναδές την φάση , για να δείς πως ο Σέζαρ δεν τρέχει.. κάνει προσποίηση και πάει για αλλαγή πορείας απο στάση.

Και μιας και το έφερε και η κουβέντα και για να έχουμε και ενα καλό σημείο αναφοράς...

Κανονισμοί ποδοσφαίρου εντός πεδιάς 2007 (http://www.diaitisia.gr/content/view/1295/198/)

και όσον αφορά το θέμα με τον Σέζαρ...

Άμεσο Ελεύθερο Λάκτισμα

Εάν ένας παίκτης διαπράξει οποιαδήποτε από τις έξι παραβάσεις που ακολουθούν στη
συνέχεια κατά τρόπο ο οποίος θεωρείται από το διαιτητή ως απρόσεκτος, ριψοκίνδυνος, ή
με την χρήση υπερβολικής δύναμης, κατακυρώνεται ένα άμεσο ελεύθερο λάκτισμα υπέρ
της αντίπαλης ομάδας:

λακτίζει ή επιχειρεί να λακτίσει έναν αντίπαλο

ανατρέπει με το πόδι ή αποπειραθεί να ανατρέψει με το πόδι έναν αντίπαλο

πηδήξει κατά αντιπάλου

μαρκάρει έναν αντίπαλο

χτυπά ή αποπειραθεί να χτυπήσει έναν αντίπαλο

σπρώχνει έναν αντίπαλο

Εάν ένας παίκτης διαπράξει οποιαδήποτε από τις τέσσερις παραβάσεις που ακολουθούν
στη συνέχεια, κατακυρώνεται επίσης ένα άμεσο ελεύθερο λάκτισμα:

κάνει τάκλιν σε αντίπαλο προκειμένου να αποκτήσει κατοχή της μπάλας, ερχόμενος
σε επαφή με τον αντίπαλο πριν αγγίξει τη μπάλα

κρατά έναν αντίπαλο

φτύνει προς έναν αντίπαλο

αγγίζει τη μπάλα από πρόθεση με το χέρι (εκτός του τερματοφύλακα όταν βρίσκεται
μέσα στην δική του περιοχή πέναλτι)

Το άμεσο ελεύθερο λάκτισμα εκτελείται από το σημείο όπου έγινε η παράβαση.
* (βλ. Κανόνα 8)

Οπότε κατά τον ΚΑΠ του 2007-2008 δικαίως έδωσε το πέναλτυ έτσι και αλλιώς. Δεν κρίνω αν είναι σωστό για το ποδοσφαιρικό θέαμα,.... απλά λέω πως έτσι είναι οι κανονισμοί.

Gandalf

kalgeorge
08/10/2007, 13:07
GANDALF den milw gai sena man alla gia ta aekakia pou xafnika tin exrisan omadara
exei paixei 3 paixnidia mikra kai ena dunato stimeno
as vgei apo ta duskola kai tote ok...as parei kai to tsou lou :lol:

DUKASII
08/10/2007, 13:22
GANDALF den milw gai sena man alla gia ta aekakia pou xafnika tin exrisan omadara
as vgei apo ta duskola kai tote ok...as parei kai to tsou lou :lol: giorgo sory re poy epembeno e?

alla mporeis na grafeis sta anekdota re man...exeis poly gelio..
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

vangelis 64
08/10/2007, 13:29
Μάγε,μάλλον δεν σού έδωσα να καταλάβεις.

Εννοώ ότι,όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ανατροπή στην περιοχή,δίνεται πέναλτι,ενώ όταν υπάρχει χέρι τότε εξετάζεται η πρόθεση.
Η πρόθεση τού να χτυπήσω αντίπαλο είναι φάουλ και κόκκινη,όπως σωστά λες.

kalgeorge
08/10/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
giorgo sory re poy epembeno e?

alla mporeis na grafeis sta anekdota re man...exeis poly gelio..
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

eleuthera re man,
alla den grafw ekei, ematha to exeis parei orthopetalia monos sou :)

iosif
08/10/2007, 13:36
ΕΕΕΕΕΕ

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΚΟΥΣΙΟ-ΕΚΟΥΣΙΟ ΧΕΡΙ

ΧΕΡΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ=ΠΕΝΑΛΤΙ

giobazolias
08/10/2007, 13:55
ΕΧΕΙΣ.............ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ............

Άπλά δέν ύπάρχει κανένα .........ΠΕΝΑΛΤΥ......
Έπειδή κάποιος άπλωσε τό χέρι καί άκούμπησε τόν έπιθετικό...???

Νομίζω πώς ό Σαλπιγγίδης κρατήθηκε πολύ περισσότερο.......

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ..............
ΚΑΝΕΝΑ...........ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..............

Όσο γιά τά συμπεράσματα όπως είπες καί σύ ....ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.......

Πιστεύω ότι χθές στήν Τρίπολη ό διαιτητής πήρε δύο πολύ ...ΛΑΘΟΣ...
άποφάσεις.......
Έδωσε ένα πού..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ...........καί δέν έδωσε ένα πού σύμφωνα
μέ τό σκεπτικό του γιά τό παιχνίδι θά έπρεπε νά ....ΤΟ ΔΩΣΕΙ.......

Δέν είδα όμως πρόθεση.........
Στήν περίπτωση τού Άστέρα......ξεγελέστηκε λόγω λάθους όπτικής γωνίας
καί στήν περίπτωση τού ΠΑΟ άπλά δέν είδε τίποτε μέ τόσους παίκτες
μπροστά του.......!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΔΑ.............ούτε δόλο ούτε πρόθεση.........!!!!!!

ωραια μεχρι εδω!!!!
συμφωνουμε!!!!
δεν ειχε προθεση γιατι δεν ειχε οπτικη γωνια ο διαιτητης με τον αστερα τριπολης!!!!!

με την ιδια λογικη......................................
και ο τεροβιτσας με τον ΠΑΟΚ δεν ειχε οπτικη γωνια, γιατι ο βυντρα ετρεχε με πλατη προς τον τεροβιτσα.........με αποτελεσμα ο τεροβιτσας να ΜΗΝ βλεπει αν ο βυντρα στοπαρει με το χερι η με το στηθος!!!

ειναι πολυ λογικο, υπο τετοιες συνθηκες, και σε μια φαση χωρις υποψια απειλης..........ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!

ΟΣΟ ΔΟΛΟ ΕΙΧΕ/ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ............. ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

alximistis
08/10/2007, 14:23
Και φυσικά όπως ΟΛΟΙ οι γνήσιοι Έλληνες ξεκινάμε κάθε Δευτέρα το αγαπημένο μας χόμπι.
Τι... διαιτητείν! :D

Ρε παίδες τα πράγματα είναι απλά. Όπως κάθε Κυριακή έτσι και αυτήν υπήρξαν αμφισβητούμενς φάσεις άλλες που βγάζαν μάτια και... πάει λέγοντας.
Η διαφορά μεταξύ της μίας φάσης και της άλλης είναι η εξής:
Στην περίπτωση της ΑΕΚ που καταφανέστατα ΔΕΝ υπάρχει πέναλτι στον Σέζαρ κι απορώ με τις μπούρδες που έλεγε ο παρουσιαστής κερδίσαμε.
Ενώ ο ΠΑΟ έχασε. ΑΝ το είχε δώσει στον ΠΑΟ και έφερνε ισοπαλία θα μιλάγαμε λιγότερο γι αυτό ενώ αν δεν το έδινε του Καραγκούνη αλλά ο βάζελος είχε κερδίσει θα το είχαμε ξεχάσει κιόλας.
Του ΠΑΟ πάντως για να είμαι τίμιος δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη.
Του Σέζαρ πάντως δεν ήταν με τίποτα!
Και οκ πρόθεση δεν υπάρχει από το διαιτητή αλλά μας τρέλλανε ο βασσάρας την Κυριακή. Σφύριζε με τέτοια σχολαστικότητα λες κι εγώ δεν ξέρω ποιος παρακολουθούσε και έδωσε και την μάπα πέναλτι.

Πάντως φίλοι βάζελοι νομίζω ότι δεν θα πρέπει να σας απασχολεί το τι δεν σας δόθηκε ούτε καν το αποτέλεσμα.
Το χειρότερο είναι πως... θυμηθήκατε τον παλιό κακό κάκιστο εαυτό σας.

giobazolias
08/10/2007, 14:32

φυσικά εγώ χαίρομαι που χάσαμε γιατί ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλύτερα και εμείς ήμασταν άθλιοι για μια ακόμη φορά....
και θέλω να βγουν πάλι οι υποστηριχτές του Καραγκούνη να πουν οτι ηταν ο καλύτερος παιχτης...:lol: :lol: :lol:

δυστηχως................ εχεις δικιο για τον καραγκουνη σε αγωνιστηκο επιπεδο!
οσο ηταν στην μπενφικα επαιζε καλα..........
αλλα εδω πλεον, σαν να εχει αρχισει να αιθανεται τον παναθηναικο ....κτημα του!
δεν ειναι ο καλυτερος αλλα ουτε και αχρηστος...........
λιγος παγκος, γιατι οχι και εξεδρα..................... ισως του κανουν καλο!
ειμουν και ειμαι θετικος που ηρθε στην ομαδα γιατι βαζει ψυχη στον αγωνα.......κατι που δεν υπηρχε περσυ!

εκει που ομως εχω κολλησει...............ειναι ο τζιολης!
ειναι ο ποιο υπερτιμημενος παικτης της ομαδας!!!!
βαρυς............
αργος..............
δυσκαμπτος............
χωρις εκρηξη............. πεφτει παντα δευτερος πανω στη μπαλλα, και φυσικα με φαουλ!
με πολυ κακες μεταββιβασεις...........
αν και χαφ............περσυ επαιξε σε ολα τα ματς και δεν εβγαλε ουτε 5 μπαλλιες τρυπες της προκοπης!!!
ακομα και οταν καταφερει να στειλει πασα σε συμπαικτη.............στα γονατα του τη ριχνει!!!!
και το χειροτερο...............παιζει για την παρτυ του!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!

για βυντρα................
οτι και να πουμε ειναι λιγο!
θα τραβανε τις π@υτσ@τριχες τους οι παραγοντες της χερτα μολις παρουν μυρωδια για τι παικτη σκανε 1,8 μυρια!!!!!

ο μορις μονο οταν 30αρισει θα ωριμασει και θα γινει παικτης της προκοπης...αλλα μεχρι τοτε...............

δυστηχως και ο σαριεγκι αν και αψογος στα ψηλα..............φανηκε οτι ειναι αργος παικτης!

ο νιλσον ο καημενος απ τ αριστερα.................ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!

μονο με τους γκονζαλες, ιβανσιτς, νινη θα δουμε ποιοτητα!

blackbusa
08/10/2007, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ) ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!! :wave2:

αν διαβαζεις γενικα τι γραφω δεν εχω πει ποτε οτι και τα 10 ηταν καλπικα.....και με πιο τρανο παραδειγμα το 4-3 στο Σταδιο.....και συμφωνω οτι εχουμε αχρηστους διαιτητες που μπορει να μην εχουνε δολο....η ερμηνεια μιας αμφισβητουμενης φασης αλλαζει απο το καθε διαιτητη....αλλα το θεμα μας ομως φιλε στην προκειμενη φαση ειναι οτι μιλαμε για απλη εφαρμογη των κανονισμων....απο την μια πλευρα η μπαλλα απο την αλλη ο Χαβιτο....ο Γεωργατος ΚΑΘΑΡΑ αφου δεν τον προλαβαινει του κανει το φαουλ=2 κιτρινη καρτα.....αυτο για μενα δεν ειναι ασχετοσυνη αλλα δολος....για να μην ξεχασουμε που επιασε η καμερα τον διαιτητη να ξυπναει τον Solid (νομιζω) και να του λεει να τον βγαλει πριν τον αποβαλει....φιλικα παντα....:wave2:

idi
08/10/2007, 14:44

ma kaneis den asxoleitai me to panathinaikaki (de moy aresoyn ayta ala esy ta eleges ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
08/10/2007, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Πάντως φίλοι βάζελοι νομίζω ότι δεν θα πρέπει να σας απασχολεί το τι δεν σας δόθηκε ούτε καν το αποτέλεσμα.
Το χειρότερο είναι πως... θυμηθήκατε τον παλιό κακό κάκιστο εαυτό σας.

ειδες καποιον βαζελο να απασχολειται, για κατι που δεν του δοθηκε?
απλα δικαιωνομαστε για τις υποψιες περι παρασκηνιου του παο στον αγωνα............ απ τον παοκ!

υ.γ.ασε που ειχα φορτωσει την ισοπαλια............για 1500ευρα!:winka:

idi
08/10/2007, 14:48
...και φυσικά ουτε του Μπούρμπου ηταν πέναλτι..... εσεις για να καλύψετε τις αδυναμίες σας κανατε σημαία μια τελειωμένη φάση στη γραμμή του κόρνερ και μια βουτα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
08/10/2007, 14:51
για το πεναλντυ του Cesar....

ρε θα μας τρελλανετε ολους?????
ο Cesar κλεβει την μπαλλα...την στιγμη που παει να τον κοψει ο αμυντικος....του σκαει αποτομη τριπλα αριστερα.....και παει να αλλαξει πορεια με το σωμα του......ο αμυντικος του πετυχαινει το μπροστα ποδι(αριστερο γονατο)την στιγμη που παει να τον αποφυγη με την αποτομη αλλαγη πορειας...αρα και το σταθερο του ποδι.....εκει φυσιολογικα ο Cesar βλεποντας οτι δεν παιρναει με τιποτα και υπαρχει και επαφη αφηνει το σωμα του ελευθερο να πεσει....που την ειδατε την βουτεια....και αν ηταν βουτεια γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΙΣ απο τους Πανιωνιους???

blackbusa
08/10/2007, 14:54
για το πεναλντυ με τον Παοκ....

ναι ο διαιτητης δεν ειχε καλο οπτικο πεδιο.....
ο εποπτης ομως που κοιταζε????δεν λεω οτι ηταν ευκολη φαση.....αλλα μην ακουγονται και οτι δεν ηταν πεναλντυ.....

idi
08/10/2007, 14:54
... γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΙΣ απο τους Πανιωνιους???

τι ρωτας τωρα και εσυ..... αφου ηταν στημενο ρε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
08/10/2007, 14:58
για το πεναλντυ με τον Παοκ....

ναι ο διαιτητης δεν ειχε καλο οπτικο πεδιο.....
ο εποπτης ομως που κοιταζε????δεν λεω οτι ηταν ευκολη φαση.....αλλα μην ακουγονται και οτι δεν ηταν πεναλντυ.....

ακομα και για τον εποπτη ηταν δυσκολη φαση..........
και ειπαμε!!!!!
δεν δινονται ετσι ευκολα τα πεναλτυ σε φασεις που δεν υπαρχει υποψια για απειλη!!!!

μην ακουγονται ομως ...................... οτι υπηρχε και δολος!!!!!!

kalgeorge
08/10/2007, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ma kaneis den asxoleitai me to panathinaikaki (de moy aresoyn ayta ala esy ta eleges ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kala kaneis...kai to upostirizw oti kaneis den asxoleitai me to aekaki...
apla gelaw me tin nootropia merikwn...pou akoma dne ton eidame gianni ton vaftisame...:lol: :lol: :lol: :lol:

la_villa
08/10/2007, 15:02

ΑΛΛΑΑΑΑ μου κανει εντύπωση τα δύο μετρα και δυο σταθμά που κρινεις....

και φυσικά στις δύο φάσεις με τον Αστέρα ο διαιτητής δεν ειχε πρόθεση για σενα....
τυχαία οταν ειναι εις βάρος του Παναθηναικού δεν έχει δόλο ενώ οταν ειναι υπέρ εχει δόλο....:eek:

e ζζρα σε παρακαλώ!!
ο irinia 2 μετρα κ 2 σταθμα?ελεος δηλ :lol: :lol: :lol:

τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας δικα τους

εδω ο άλλος τολμησε και είπε ότι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος γιατι λεει δεν είδε ο διαιτητης ένα κορνερ!!!:bigcry:
τρομερο πράμα.αεκακια ρε

το πέναλτυ του σεζαρ μουφα ήταν πέρα απο όλα αυτά
έτσι λοιπόν έχουμε το καημένο το αεκακι που δεν σπρώχνεται ποτε την τελευταία τριετία να έχει σε 4 αγωνιστικες 2 γκολ offside (0-1 κ το άλλο καθαρισε τον αγώνα) να μετραν κανονικα και ένα μούφα πέναλτυ να καθαρίζει τον αγώνα χτες.
τι να λέμε τώρα
αλλα ούτως ή αλλος μετρημενες μερες είναι.και ο παοκ καποια χρονια στην μεση του πρωταθλήματος πρώτος ήταν.μετα κλάταρε.
και το αεκακι δεν είναι καλύτερο.απορώ τι ασχολούνται με εμας τυς μεγάλους???:confused: :confused:

blueblack
08/10/2007, 15:03
Απ' ό,τι κατάλαβα,μιλάει για πρόθεση και δόλο τού διαιτητή.:winka:

TI ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΣΕΝΑ............ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....

CIRUS
08/10/2007, 15:06
αν διαβαζεις γενικα τι γραφω δεν εχω πει ποτε οτι και τα 10 ηταν καλπικα.....και με πιο τρανο παραδειγμα το 4-3 στο Σταδιο.....και συμφωνω οτι εχουμε αχρηστους διαιτητες που μπορει να μην εχουνε δολο....η ερμηνεια μιας αμφισβητουμενης φασης αλλαζει απο το καθε διαιτητη....αλλα το θεμα μας ομως φιλε στην προκειμενη φαση ειναι οτι μιλαμε για απλη εφαρμογη των κανονισμων....απο την μια πλευρα η μπαλλα απο την αλλη ο Χαβιτο....ο Γεωργατος ΚΑΘΑΡΑ αφου δεν τον προλαβαινει του κανει το φαουλ=2 κιτρινη καρτα.....αυτο για μενα δεν ειναι ασχετοσυνη αλλα δολος....για να μην ξεχασουμε που επιασε η καμερα τον διαιτητη να ξυπναει τον Solid (νομιζω) και να του λεει να τον βγαλει πριν τον αποβαλει....φιλικα παντα....:wave2:

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ Β ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟ, ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩ 2 ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΕ 11 ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ( ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΩΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ!!!! ΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟ!!!!:wave2: ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!!

alximistis
08/10/2007, 15:09
για το πεναλντυ του Cesar....

ρε θα μας τρελλανετε ολους?????
ο Cesar κλεβει την μπαλλα...την στιγμη που παει να τον κοψει ο αμυντικος....του σκαει αποτομη τριπλα αριστερα.....και παει να αλλαξει πορεια με το σωμα του......ο αμυντικος του πετυχαινει το μπροστα ποδι(αριστερο γονατο)την στιγμη που παει να τον αποφυγη με την αποτομη αλλαγη πορειας...αρα και το σταθερο του ποδι.....εκει φυσιολογικα ο Cesar βλεποντας οτι δεν παιρναει με τιποτα και υπαρχει και επαφη αφηνει το σωμα του ελευθερο να πεσει....που την ειδατε την βουτεια....και αν ηταν βουτεια γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΙΣ απο τους Πανιωνιους???

Μάλλον... εσύ θα μας τρελλάνεις όλους!!!
Ο σέζαρ κάνει όλα αυτά που είπες υπάρχει επαφή αλλά υπάρχει και υπέροχη βραζιλιάνικη βουτιά. Μάλιστα αν το δεις πολύ προσεκτικά και στο αργό θα διαπιστώσεις πως ο σεζαράκος με το λίγο που τον ακουμπάει ήδη βουτάει προς τα κάτω. Δέστο έχει πλάκα. :)
Για του ΠΑΟΚ δεν ξέρω δεν το είδα.

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 15:12
Πεστα ρε Busa... γιατί εδώ αλλάζουν τους κανονισμούς κατά πως θέλουν και μας βγάζουν και τυφλούς και απο πάνω.

Ρε γμτ... δεν το έχει και το youtube να το βάλω για να το δούν.

ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΝΑΙ... μόνο που δεν έβγαλε αίμα... τι να κάνουμε τώρα;

Έλεος δηλαδή!!

Gandalf

blackbusa
08/10/2007, 15:15
Μάλλον... εσύ θα μας τρελλάνεις όλους!!!
Ο σέζαρ κάνει όλα αυτά που είπες υπάρχει επαφή αλλά υπάρχει και υπέροχη βραζιλιάνικη βουτιά. Μάλιστα αν το δεις πολύ προσεκτικά και στο αργό θα διαπιστώσεις πως ο σεζαράκος με το λίγο που τον ακουμπάει ήδη βουτάει προς τα κάτω. Δέστο έχει πλάκα. :)
Για του ΠΑΟΚ δεν ξέρω δεν το είδα.

Στεαλλακι σε μια τοσο γρηγορη φαση το slow motion βοηθαει μοναχα να δουμε αν οντως υπαρχει επαφη η οχι.....μολις γινεις καλα θα κανουμε μια αναπαρασταση......θα τρεχεις προς τα εμενα....θα κανεις αποτομη αλλαγη πορειας προς τα αριστερα....θα σου ακουμπησω λιγο το γονατο.....και αν μεινεις ορθιος εκτος απο το οτι θα κατσω και θα σου λεω για ενα χρονο οτι ο rossi ειναι κουλος θα σου κανω και το τραπεζι...

alximistis
08/10/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
e ζζρα σε παρακαλώ!!

εδω ο άλλος τολμησε και είπε ότι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος γιατι λεει δεν είδε ο διαιτητης ένα κορνερ!!!:bigcry:
τρομερο πράμα.αεκακια ρε

έτσι λοιπόν έχουμε το καημένο το αεκακι που δεν σπρώχνεται ποτε την τελευταία τριετία να έχει σε 4 αγωνιστικες 2 γκολ offside (0-1 κ το άλλο καθαρισε τον αγώνα) να μετραν κανονικα και ένα μούφα πέναλτυ να καθαρίζει τον αγώνα χτες.
τι να λέμε τώρα
αλλα ούτως ή αλλος μετρημενες μερες είναι.και ο παοκ καποια χρονια στην μεση του πρωταθλήματος πρώτος ήταν.μετα κλάταρε.
και το αεκακι δεν είναι καλύτερο.απορώ τι ασχολούνται με εμας τυς μεγάλους???:confused: :confused:

ΨΙΤ! Τι λες ρε!!! Τι λες!!!
Τα 2 γκολ οφσάιντ από που προκύπτουν;
Το πέναλτι μούφα καθάρισε τον αγώνα χτες; Σοβαρά; Και τα άλλα δύο γκολ τι ήταν; Μέχρι τη φάση του πέναλτι γιατί δεν είχε ισοφαρίσει ο πανιώνιος; και μέσα στο γήπεδό του και από μία μεγάλη εμφάνιση στην Ευρώπη;
Μου φαίνεται άλλος έχει το όνομα (αεκάκι) κι άλλος έχει τη χάρη και το κόμπλεξ!!!
Για τα υπόλοιπα... κάνε λίγη υπομονή και θα δούμε. Έχει ακόμα χρόνο το πρωτάθλημα.

alximistis
08/10/2007, 15:19
Στεαλλακι σε μια τοσο γρηγορη φαση το slow motion βοηθαει μοναχα να δουμε αν οντως υπαρχει επαφη η οχι.....μολις γινεις καλα θα κανουμε μια αναπαρασταση......θα τρεχεις προς τα εμενα....θα κανεις αποτομη αλλαγη πορειας προς τα αριστερα....θα σου ακουμπησω λιγο το γονατο.....και αν μεινεις ορθιος εκτος απο το οτι θα κατσω και θα σου λεω για ενα χρονο οτι ο rossi ειναι κουλος θα σου κανω και το τραπεζι...

ΕΧΑΣΕΣ!!! Το slow motion δείχνει και κάτι ακόμα!
Τη... φορά του παίκτη!!! Από εκεί θα καταλάβεις.
Στο καναλέω δες το αργά και δες την κατεύθυνση του Σέζαρ. Δες που ακριβώς τον ακουμπά ο αντίπαλος και μετά... πρόσεξε πάλι την κατεύθυνση του σώματός του.
Ήταν θεατρινισμός με τα όλα του! Δεν ήταν όμως βλάκας ο Βασάρας απλώς τον ξεγέλασε και αυτά συμβαίνουν.

Μάγε τα ίδια που γράφω ισχύουν και για σένα για δική σου απάντηση. :)

ΥΓ. Ιταλέ μου... για τον Ρόσι θα τα πεις έτσι κι αλλιώς. :D Τώρα για το φαί... δεν ξέρω αν σε συμφέρει. :)

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 15:22
alximistis...ok...το "παίρνει" το πέναλτυ , αλλά ακόμα και αν συνέχιζε , θα το έπαιρνε έτσι και αλλιώς με την φορά και την απόσταση που είχαν. Για αυτό και οι αμυντικοί του Πανιωνίου δεν έβγαλαν κουβέντα. Είναι καθαρή κίνηση με σκοπό να ανατρέψει παίκτη... έλεος ρε γμτ.

Όσο για θέμα κανονισμών δες , στην 35 ή 36 σελίδα εδώ να δείς τι λέει για τέτοια περίπτωση στο κείμενο που έβαλα.

Gandalf

blackbusa
08/10/2007, 15:25
Και για να ανψουν λιγο τα αιματα.....το πεναλντυ του βαζελου με την Αρτμεντια για μενα ηταν ΕΞΥΠΝΑ κερδισμενο.....γιατι???γιατι πολυ απλα ο αμυντικος του παταει οντως το ποδι,αλλα το μπροστα (δηλαδη οχι το σταθερο)και αρχιζει να πεφτει ο παικτης......βεβαια μπορει να επεσε απο τον πονο....
και πριν πεταχτουν καποιοι εξυπνακηδες το περσινο του Καπανταη (με ποια ομαδα αραγε???)ηταν περιπου το ιδιο αλλα με μια μικρη διαφορα......ο Καπαναταης αφου του παταει το μπροστινο ποδι ο αμυντικος συνεχειζει την κινηση του (τρεξιμο)......εεεεεεε....καποια στιγμη το ενα ποδι δεν μπορουσε να το κουνησει για καποιος του τα παταγε....και με την φορα που εχεις οταν τρεχεις πεφτεις.....

blueblack
08/10/2007, 15:30

ΣΙΓΟΥΡΑ............ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ..........

Ή ΑΕΚ μία έχει καί αύτή έπίσημη.........ΚΑΡΔΙΤΣΑ.........καί παίζει πολύ μακρυά...
Καί μία μισή .......ΤΕΩΣ..........Θρασύβουλος.........

Ώς πρός τίς άλλες.........ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ..........
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ...........:rotflmao: :rotflmao:

Άντιλαμβάνομαι τόν πόνο σας καί σάς..........συμπαραστέκομαι

ΑΣΤΕΡΑΣ.............ΟΛΕΕΕΕΕ..........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

o_gavros
08/10/2007, 15:31
.....για να μην ξεχασουμε που επιασε η καμερα τον διαιτητη να ξυπναει τον Solid (νομιζω) και να του λεει να τον βγαλει πριν τον αποβαλει....φιλικα παντα....:wave2:

Φίλε σε προκαλώ αν μπορείς να βρεις αυτά τα πλάνα τα οποία όπως λέει...ο μύθος,δείχνουν το διαιτητή να τα λέει αυτά στον Σόλιντ!!!

Ο μόνος λόγος που διακόπτω την καθ'όλα "επικοδομητική" (για καφενέ) συζήτηση,είναι για να σου (σας αν θέλεις) δείξω πόσο εύκολο με την τακτική του "λέγε λέγε",όλο και κάτι θα μείνει!
Έτσι το έχετε κάνει τακτική εδώ και 10+ χρόνια -ειδικά εσείς οι ΑΕΚτζήδες- το κλάμα που λέμε,και παραπονιέστε όλοι για τα πάντα!
Ε λογικό είναι να βγαίνουν και φίδια μέσα σε τόσα φύκια...
τον φιδέμπορα όμως κανείς δεν τον θυμάται.αυτό που μένει είναι η ραδιο αρβύλα που αφήνει πίσω του.
Μάλλον δεν θυμάσαι ότι η άποψη αυτή εκφράστηκε απο "στεναχωρημένους" παραγοντίσκους του Αρη που μπροστά στην πίκρα τους αρχίσαν τις αρλούμπες.

Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τα 2 πέναλτυ που δεν δώθηκαν με τον ΟΦΗ???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για το 1 πέναλτυ που δεν δώθηκε με τον Αρη στο Χαριλάου???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τις 2-3 κίτρινες που δεν βγήκαν εναντίον του Απόλλωνα προχτές για κάποια δολοφονικά τάκλιν?
και ούτω καθεξής.
Όχι!δεν είδες κανέναν γιατί εμείς δώσαμε σημασία στα σημαντικά και όχι σητν κλάψα.
Δεν ψάξαμε να βρούμε δικαιολογίες για το άσχημο για εμάς αποτέλεσμα στο Χαριλάου μια και δεν είχαμε παίξει μπάλα καθόλου.

Σας διαβάζω τόσα ποστ τώρα πως πάτε να δικαιολογήσετε την βουτιά του Ιούλιου που δώθηκε πέναλτυ και παρόλα αυτά συνεχίζετε κάποιοι να κλαίγεστε για Βασσάρα και διαιτησία.

Αντί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν στο ταμπούρι και το σούπερ κατενάτσιο απο το 25-30 του 1ου και μετά,(σε κάποια φάση και για κάνα δεκάλεπτο περίπου όλοι οι παίχτες σας ήταν λίγο πάνω απο το όριο της περιοχής σας!!!),το γεγονός ότι για το μεγαλύτερο διαστημα του αγώνα δεν μπορούσατε να αλλάξετε πάνω απο δυο πάσες και αντί να ευχαριστείτε τον Πανάγαθο Αλλάχ για την ατυχία του Πανιωνίου (μία με το δοκάρι και μία με το τετ α τετ,που όσο και να λέτε πόσο καλός ήταν ο Μάχος,αν δεν έκανε μαλακία στο άνοιγμα ο παίκτης του Πανιωνίου τώρα θα λέγατε άλλο τραγούδι) κάθεστε και προσπαθείτε να βγάλετε απο τη μύγα ξύγκι!

alximistis
08/10/2007, 15:34
alximistis...ok...το "παίρνει" το πέναλτυ , αλλά ακόμα και αν συνέχιζε , θα το έπαιρνε έτσι και αλλιώς με την φορά και την απόσταση που είχαν. Για αυτό και οι αμυντικοί του Πανιωνίου δεν έβγαλαν κουβέντα. Είναι καθαρή κίνηση με σκοπό να ανατρέψει παίκτη... έλεος ρε γμτ.

Όσο για θέμα κανονισμών δες , στην 35 ή 36 σελίδα εδώ να δείς τι λέει για τέτοια περίπτωση στο κείμενο που έβαλα.

Gandalf

ΟΧΙ μάγε! Κατηγορηματικά όχι! Αν και αεκτζής στο λέω είσαι λάθος.
ΔΕΝ θα το έπαιρνε έτσι κι αλλιώς. Μην επιμένεις άστο.
Το έχω ελέγξει πολλές φορές. :)
Τώρα για τους κανονισμούς που λες έχεις δίκιο δεν σου είπα όχι.
ΑΠλώς πολύ πιθανό στην Ευρώπη ένας άλλος διαιτητής να θεωρούσε την παράβαση κοροϊδία και προσπάθεια να τον ξεγελάσει οπότε θα εισέπραττε μία μεγαλόπρεπη κίτρινη. :)

STOYBI
08/10/2007, 15:34
:a014: :a014:

Μουφα ηταν ολα..... :a014:

Και τα πεναλτυ και τα αραουτ....:a014:

blackbusa
08/10/2007, 15:35
ΕΧΑΣΕΣ!!! Το slow motion δείχνει και κάτι ακόμα!
Τη... φορά του παίκτη!!! Από εκεί θα καταλάβεις.
Στο καναλέω δες το αργά και δες την κατεύθυνση του Σέζαρ. Δες που ακριβώς τον ακουμπά ο αντίπαλος και μετά... πρόσεξε πάλι την κατεύθυνση του σώματός του.
Ήταν θεατρινισμός με τα όλα του! Δεν ήταν όμως βλάκας ο Βασάρας απλώς τον ξεγέλασε και αυτά συμβαίνουν.

Μάγε τα ίδια που γράφω ισχύουν και για σένα για δική σου απάντηση. :)

ΥΓ. Ιταλέ μου... για τον Ρόσι θα τα πεις έτσι κι αλλιώς. :D Τώρα για το φαί... δεν ξέρω αν σε συμφέρει. :)

ναι το ειδα και πολλες φορες μαλιστα...και μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα.....ο Cesar κανει αποτομη κινηση αριστερα αφου εχει σκασει την ντριπλα στον αμυντικο.....αυτος πιανει αερα και πετυχαινει το γονατο του Cesar ακριβως στην αλλαγη της πορειας του.....αυτοματα ολη η ισορροπεια του χανεται....εεεεεε εκει αφηνεται....και πεφτει οντως εντυπωσιακα....δεν ειπα οτι δεν φαινεται καπως....αλλα το θεμα ειναι γιατι το κανει.....δεν παει πεφτει ο Cesar στο ποδι του αμυντικου.....αυτο το πετυχαινει.....

Υ.Γ.ο Rossi ειναι ο ΘΕΟΣ.....επειδη ειμαι σιγουρος για την αναπαρασταση για αυτο σου προτεινα και το φαει....:D :D :D :D

alximistis
08/10/2007, 15:41
ναι το ειδα και πολλες φορες μαλιστα...και μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα.....ο Cesar κανει αποτομη κινηση αριστερα αφου εχει σκασει την ντριπλα στον αμυντικο.....αυτος πιανει αερα και πετυχαινει το γονατο του Cesar ακριβως στην αλλαγη της πορειας του.....αυτοματα ολη η ισορροπεια του χανεται....εεεεεε εκει αφηνεται....και πεφτει οντως εντυπωσιακα....δεν ειπα οτι δεν φαινεται καπως....αλλα το θεμα ειναι γιατι το κανει.....δεν παει πεφτει ο Cesar στο ποδι του αμυντικου.....αυτο το πετυχαινει.....

Υ.Γ.ο Rossi ειναι ο ΘΕΟΣ.....επειδη ειμαι σιγουρος για την αναπαρασταση για αυτο σου προτεινα και το φαει....:D :D :D :D

Αφού ρε γαμώτο... όλοι τελικά συμφωνείτε και λίγο πολύ αρχίζετε και το λέτε γιατί μου βγάζετε την παναγία του ανθρώπου;
τι αφήνεται και μαλακίες; ΚΑΝΕΙ τούμπα! Τέλος; Ναι... αφήνεται. Κάνει ένα αχ... και αφήνεται. Για να αφεθεί κάποιος πρέπει να... πε΄σει όχι να γίνει ιπτάμενος! Τι σκατά δεν ισχύει γι' αυτόν η
βαρύτητα;;;;;;;;;

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 15:44
o_gauros...

Έτσι το έχετε κάνει τακτική εδώ και 10+ χρόνια -ειδικά εσείς οι ΑΕΚτζήδες- το κλάμα που λέμε,και παραπονιέστε όλοι για τα πάντα!

Θεωρείς οτι άδικα παραπονιόντουσαν όλοι , ειδικά τα πρώτα 3-4 χρόνια , νικών σας; Δεν ειναι δα και δύσκολο απο εκεί και πέρα όπως λες, απο τα τόσα και τόσα να δημιουργηθεί νοοτροπία και αντιμετώπιση ανάλογη , κάθε φορά που έχεις την εντύπωση οτι αδικείσαι.

Για το θέμα του πέναλτυ , ειμαι μαζί με τον Busa. Αψηφά τους νόμους της βαρύτητας το να συνεχίσει χωρίς να έχει συμβεί κάτι και να μπορεί να κάνει σωστή κίνηση με την θέση που είχαν τα σώματα των εμπλεκομένων.

Όσον αφορά το τι μπάλα έπαιξε η ΑΕΚ.... δεν έπαιξε καθόλου , αλλά ακόμα και έτσι κέρδισε. Και εμάς μας προβληματίζει γιατί δεν βλέπουμε την μπάλα που θέλουμε... αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Μήπως να προβληματιστείτε και εσείς όμως, γιατί αν η ΑΕΚ κερδίζει με 3αρες και 4αρες, τότε αν παίξει τι θα κάνετε; Αν πιάσει απόδοση που θέλουμε , τι θα κάνετε εσείς;

Gandalf

o_gavros
08/10/2007, 15:44
ότι η βουτιά του Ιούλιου αρχίζει πρωτού έρθει η οποιαδήποτε επαφή λέει σε κανέναν τίποτα ή τα λέμε έτσι για να περνάει η ώρα?

alximistis
08/10/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ότι η βουτιά του Ιούλιου αρχίζει πρωτού έρθει η οποιαδήποτε επαφή λέει σε κανέναν τίποτα ή τα λέμε έτσι για να περνάει η ώρα?

ΔΕΣ τι λέω εγώ κι αναλόγως κάνουμε συζήτηση. :)

o_gavros
08/10/2007, 15:52
o_gauros...

Θεωρείς οτι άδικα παραπονιόντουσαν όλοι , ειδικά τα πρώτα 3-4 χρόνια , νικών σας; Δεν ειναι δα και δύσκολο απο εκεί και πέρα όπως λες, απο τα τόσα και τόσα να δημιουργηθεί νοοτροπία και αντιμετώπιση ανάλογη , κάθε φορά που έχεις την εντύπωση οτι αδικείσαι.

Για το θέμα του πέναλτυ , ειμαι μαζί με τον Busa. Αψηφά τους νόμους της βαρύτητας το να συνεχίσει χωρίς να έχει συμβεί κάτι και να μπορεί να κάνει σωστή κίνηση με την θέση που είχαν τα σώματα των εμπλεκομένων.

Όσον αφορά το τι μπάλα έπαιξε η ΑΕΚ.... δεν έπαιξε καθόλου , αλλά ακόμα και έτσι κέρδισε. Και εμάς μας προβληματίζει γιατί δεν βλέπουμε την μπάλα που θέλουμε... αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Μήπως να προβληματιστείτε και εσείς όμως, γιατί αν η ΑΕΚ κερδίζει με 3αρες και 4αρες, τότε αν παίξει τι θα κάνετε; Αν πιάσει απόδοση που θέλουμε , τι θα κάνετε εσείς;

Gandalf
Μάγε,
νομίζω ότι το πνεύμα του ποστ μου ήταν ξεκάθαρο!
για αυτό κάνω λόγο για τακτική "λέγε λέγε" όλο και κάτι θα μείνει.και όντως έτσι είναι!
Νομίζεις ότι τόσα χρόνια εμείς δεν έχουμε παράπονα απο τη διαιτησία???ότι δεν μας δώθηκαν ποτέ αρνητικά σφυρίγματα?ότι δεν μας αρνήθηκαν ποτέ κάποιο πέναλτυ ή κάποιο φάουλ,κ.ο.κ.?
Σαφώς και είχαμε και κακές διαιτησίες αλλά δεν μένουμε εκεί!αυτό προσπαθούμε χρόνια τώρα να σας πούμε αλλά κάποιοι (βλέπε iriniaa) κάνανε κανόνα τους τα 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Άντε και εγώ να το δεχτώ ότι τα 3 πρώτα ήταν σικέ.(εγώ δε το πιστεύω γιατί ειδικά το 99 έπαιξα τη μπάλα της ζωής μου αλλά έστω).
Τι έτος έχουμε τώρα ρε φίλε???πόσα χρόνια έχουν περάσει απο τότε???
μήπως το καραμελάκι σας παραμένει ίδιο και αναλλοίωτο στο χρόνο???
που αντί να φθίνει σε ένταση αυτό μεγαλώνει?

για αυτό προκάλεσα το φίλο Μπούσα.επειδή αυτή η μαλακία με το μύθο-ράδιο αρβύλα για τα και καλά λεγόμενα του διαιτητή είναι καραχαρακτηριστικό παράδειγμα!

Επίσης το ότι σε σένα και στο Μπούσα κάθομαι και γράφω κείμενα,έχει και αυτό κάποιο λόγο.
με τον IDI ας πούμε δε θα κάτσω να κάνω ανάλυση.θα του γράψω ένα πουθενάδες,θα μου γράψει μια χαζομάρα δικιά του και ως εκεί.

Στο θέμα με το πέναλτυ,μόνο ο Αλχημιστής με το μεγάλο στομάχι,το λέει ανοιχτά ότι ο Ιούλιος βούτηξε!
τι φοβάστε δηλαδή να το απραδεχτείτε?

o_gavros
08/10/2007, 15:53
ΔΕΣ τι λέω εγώ κι αναλόγως κάνουμε συζήτηση. :)

τα είδα και αναφέρθηκαν στο απο πάνω ποστ.

ε μα θα μας τρελάνουν οι ομοϊδεάτες σου ρε φίλε...

ο τύπος ξεκινάει την βουτιά πριν απο κάθε πρόθεση/υποψία/ότιθεςγράψε του αμυντικού

blackbusa
08/10/2007, 15:54
Φίλε σε προκαλώ αν μπορείς να βρεις αυτά τα πλάνα τα οποία όπως λέει...ο μύθος,δείχνουν το διαιτητή να τα λέει αυτά στον Σόλιντ!!!

Ο μόνος λόγος που διακόπτω την καθ'όλα "επικοδομητική" (για καφενέ) συζήτηση,είναι για να σου (σας αν θέλεις) δείξω πόσο εύκολο με την τακτική του "λέγε λέγε",όλο και κάτι θα μείνει!
τον φιδέμπορα όμως κανείς δεν τον θυμάται.αυτό που μένει είναι η ραδιο αρβύλα που αφήνει πίσω του.
Μάλλον δεν θυμάσαι ότι η άποψη αυτή εκφράστηκε απο "στεναχωρημένους" παραγοντίσκους του Αρη που μπροστά στην πίκρα τους αρχίσαν τις αρλούμπες.

Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τα 2 πέναλτυ που δεν δώθηκαν με τον ΟΦΗ???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για το 1 πέναλτυ που δεν δώθηκε με τον Αρη στο Χαριλάου???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τις 2-3 κίτρινες που δεν βγήκαν εναντίον του Απόλλωνα προχτές για κάποια δολοφονικά τάκλιν?
και ούτω καθεξής.
Όχι!δεν είδες κανέναν γιατί εμείς δώσαμε σημασία στα σημαντικά και όχι σητν κλάψα.
Δεν ψάξαμε να βρούμε δικαιολογίες για το άσχημο για εμάς αποτέλεσμα στο Χαριλάου μια και δεν είχαμε παίξει μπάλα καθόλου.

Σας διαβάζω τόσα ποστ τώρα πως πάτε να δικαιολογήσετε την βουτιά του Ιούλιου που δώθηκε πέναλτυ και παρόλα αυτά συνεχίζετε κάποιοι να κλαίγεστε για Βασσάρα και διαιτησία.

Αντί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν στο ταμπούρι και το σούπερ κατενάτσιο απο το 25-30 του 1ου και μετά,(σε κάποια φάση και για κάνα δεκάλεπτο περίπου όλοι οι παίχτες σας ήταν λίγο πάνω απο το όριο της περιοχής σας!!!),το γεγονός ότι για το μεγαλύτερο διαστημα του αγώνα δεν μπορούσατε να αλλάξετε πάνω απο δυο πάσες και αντί να ευχαριστείτε τον Πανάγαθο Αλλάχ για την ατυχία του Πανιωνίου (μία με το δοκάρι και μία με το τετ α τετ,που όσο και να λέτε πόσο καλός ήταν ο Μάχος,αν δεν έκανε μαλακία στο άνοιγμα ο παίκτης του Πανιωνίου τώρα θα λέγατε άλλο τραγούδι) κάθεστε και προσπαθείτε να βγάλετε απο τη μύγα ξύγκι!

κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω θα το κανω για τελευταια φορα.....

οκ....ο διαιτητης δεν ειπε στον Solid τιποτα.....
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???

Στα φετινα τωρα......
1.Με τον ΟΦΗ δεν σου εδωσε 2 πεντακαθαρα πεναλντυ......το ενα στο 3-1 και το αλλο στο 5-1...οταν ομως (και αν λεω) σου δωσει το μαιμου και πετσινο που θα σου χαρισει βαθμους μην μου ξανα αναφερεις τον ΟΦΗ γιατι πηρες 3 βαθμους....
2.Με τον Αρη???ποιο πεναλντυ εννοεις????αυτο που δεν ζητησε ουτε καν ο Λεμονης και ειπε μονο για το υψος του χορτου???εντελως πληροφοριακα ουτε καν οι εφημεριδες σας το εκαναν πρωτοσελιδο....απλα το ανεφεραν για να πουλησουν παραπανω...
3.Τον αγωνα προχτες δεν τον ειδα.....για να το λες εσυ θα ηταν.....το αποτελεσμα ομως του αγωνα δεν ηταν 1-0 υπερ σου???πηρες 3 βαθμους????αν ενας απο αυτους τους παιχτες που επρεπε να αποβληθουν σε ισοφαριζε θα ειμουν περιεργος να δω τι θα εγραφες....
και ναι δεν ισοφαρισε ο Γεωργατος στον Αρη,αλλα τα 2 γκολ τις ισοφαρισης σας περισυ ηταν και τα δυο απο μπαλλιες του....

Το τι κανω και λεω εγω για την ομαδα μου ουτε σε νοιαζει ουτε σε αφορα....

idi
08/10/2007, 16:03

και ούτω καθεξής.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
08/10/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
e ζζρα σε παρακαλώ!!

τρομερο πράμα.αεκακια ρε

τι να λέμε τώρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
08/10/2007, 16:05
κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω θα το κανω για τελευταια φορα.....

οκ....ο διαιτητης δεν ειπε στον Solid τιποτα.....
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???

Στα φετινα τωρα......
1.Με τον ΟΦΗ δεν σου εδωσε 2 πεντακαθαρα πεναλντυ......το ενα στο 3-1 και το αλλο στο 5-1...οταν ομως (και αν λεω) σου δωσει το μαιμου και πετσινο που θα σου χαρισει βαθμους μην μου ξανα αναφερεις τον ΟΦΗ γιατι πηρες 3 βαθμους....
2.Με τον Αρη???ποιο πεναλντυ εννοεις????αυτο που δεν ζητησε ουτε καν ο Λεμονης και ειπε μονο για το υψος του χορτου???εντελως πληροφοριακα ουτε καν οι εφημεριδες σας το εκαναν πρωτοσελιδο....απλα το ανεφεραν για να πουλησουν παραπανω...
3.Τον αγωνα προχτες δεν τον ειδα.....για να το λες εσυ θα ηταν.....το αποτελεσμα ομως του αγωνα δεν ηταν 1-0 υπερ σου???πηρες 3 βαθμους????αν ενας απο αυτους τους παιχτες που επρεπε να αποβληθουν σε ισοφαριζε θα ειμουν περιεργος να δω τι θα εγραφες....
και ναι δεν ισοφαρισε ο Γεωργατος στον Αρη,αλλα τα 2 γκολ τις ισοφαρισης σας περισυ ηταν και τα δυο απο μπαλλιες του....

Το τι κανω και λεω εγω για την ομαδα μου ουτε σε νοιαζει ουτε σε αφορα....

Ναι ήταν δεύτερη κίτρινη.πεντακάθαρα!
δε μου λες όμως,είναι η πρώτη φορά που έχεις δει να χαρίζεται κάποια κίτρινη κάρτα σε παίκτη?
ειδικά σε κρίσιμο ματς?
ειδικά σε παίκτη μεγάλης ομάδας?
μας αρέσει δε μας αρέσει,ο μεγάλος θα παρει καικάποια σφυρίγματα παραπάνω.αυτό δεν συνεπάγεται δόλο.Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!ψέμματα?

Για τα φετινά.
Νομίζω ότι δεν με έπιασες καθόλου φίλε!
και νομίζω το ύφος σου στην τελευταία πρόταση αδικεί και εσένα και εμένα.

1)Η αναφορά για τα μη δοθέντα σφυρίγματα δεν έγινε για να κλαφτώ.
έγινε για να σου δείξω ότι σαν οπαδοί δε μένουμε σε αυτά προσκολλημένοι!
Αν θες και μπορείς να το καταλάβεις έχει καλώς.
2)Από πότε αποτελεί κριτήριο εγκυρότητας μιας παράβασης το ακόλουθο εξώφυλλο???
Δεν διαμαρτυρηθήκαμε φίλε για εκείνο το πέναλτυ γιατί εκείνο το βράδυ παίξαμε τραγικά!
το διανοήσαι αυτό?δεν παίξαμε καλά και δε θελήσαμε να βρούμε δικαιολογία για το κακό αποτέλεσμα στον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ!
3)το τρίτο σου επιχείρημα συγνώμη αλλά είναι για τα παιδάκια.
δηλαδή μου λες να τους γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τους κανόνες αφού νικάμε ε?

Πολύ στραβά τα πήρες αυτά που έγραψα και μάλλον θόλωσες και έγραψες πράγματα τα οποία πάνε αντίθετα με τη λογική που μου έχεις δείξει ότι έχεις για το ποδόσφαιρο.

la_villa
08/10/2007, 16:07
πέναλτυ δεν υπήρχε._(τελεία και παύλα)

ΟΜΩΣ το κέρδισε ο σέζαρ και πολύ καλά έκανε.και εγω να ήμουν διαιτητης θα το έκανα λάθος.
και οι διαιτητες ότι βλέπουν δίνουν.
ας πρόσεχαν του πανιωνίου που καναν βολτα την μπάλα μεσα στην μικρη περιοχή τους
ενταξει στημένο ματς ήταν.

ποιες 3αρες ρε μαγε.το 1ο γκολ ούτε σε ερασιτεχνικο επίπεδο δεν το τρώει ο τερμας.
στην βέροια 0-1 με offside
την προηγούμενη το 3ο γκολ offside
χτες ο τερματοφυλακας γιορταζε του Αγ.Πνιγμένου
και ο πανιωνιος κατεβηκε αποστολή
αρα...

idi
08/10/2007, 16:07
παω παλι να φορεσω το παλτο μου... κανει κρυο βλεπετε (-4) και θα κανει για καμια 15ρια μερες ακομα.....

μετα θα πιασουν τα πιο μεγαλα κρυα (-6 και βλεπουμε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΞΥΔΑΚΙ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

la_villa
08/10/2007, 16:09
idi βλέπω προετοιμαζεσαι για το -6 και ντυνεσαι απο τώρα

μην βιάζεσαι ακομα έχει ζέστη +4.τα κρύα έρχονται.χειμώνα όμως που θα σας έχουμε κατω απο το παπλωματακι μας και θα σας κανουμε γουτσου γουτσου
με πιανς??:lol: :lol: :lol:

idi
08/10/2007, 16:16
GAY-RO-VAZELOI ΞΕΡΕΤΕ ΟΤI ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ playoff ???

Η ΑΕΚ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ CL :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
08/10/2007, 16:30
νατά που μου "ξεμυτίσατε"...οκ...

και η Βέροια χάλια, με Offisde το goal..
και με τον Λεβαδειακό έκατσαν να τους @!#@#$!@...
και ο Πανιώνιος έχει τερματοφύλακα καφενείο.
και ο Ατρόμητος έκατσε και δεν έπαιξε όπως έπρεπε ...

και η Σάλτζμπουργκ καφενείο ...

τι λες ρε παιδί μου... όλο το σύμπαν δηλαδή έχει συνομωτήσει υπέρ μας;

Καταλαβαίνετε πόσο αστεία είναι αυτά που γράφονται απο εσάς όσον αφορά το τι έχει κάνει η ΑΕΚ μέχρι τώρα;

Α και για να συνεχίσουμε...

Ο ΟΣΦΠ φέρνει μια καλή ισοπαλία στο 90+ και του φταίει το χόρτο... χάνει βαθμούς απο μια με τις ομάδες που για μένα θα ζορίσουν τον ΠΟΚ... απο την άλλη η ΑΕΚ ρίχνει τριάρα στον Πανιώνιο με σβυστές μηχανές , μιας και όλοι παραδεχόμαστε οτι δεν παίξαμε μπάλα.

Ο ΠΑΟ αφήνει χαρακτηριστικά βαθμούς απο εδώ και απο εκεί.

Απο την άλλη εκνευρίζομαι όταν ακούω για παράγκες και τέτοια , εδώ και 2-3 χρόνια... το έλεγα και πέρισυ... δεν υπαρχουν πλέον εντεταλμένες υπηρεσίες. Υπάρχουν όμως διαιτητές με προσωπικές πεποιθήσεις αλλά και ανικανότητες.

Να συνοψίσω γιατί την κάνω εντός ολίγου;

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής και όπως παίζει , παίρνει αποτελέσματα και αυτό ενοχλεί (σε αυτό έχει δίκιο ο idi) αφού και δεν κουράζεται και φοβίζει πως μόλις πιάσει απόδοση (γιατί θα πιάσει σίγουρα!) θα αρχίσουν να πέφτουν κάτι κατραπακιές που θα βουίξει το σύμπαν!!!

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα δείχνει να είναι πιο έτοιμη και καλύτερη σε σημεία απο τους άλλους διεκδικητές.

Το άσχημο για μένα, ειλικρινά , είναι οτι έχουμε πάρει όντως ψηλά αμανέ και θέλει κάποια προσγείωση στους παίκτες (απο Φερέρ)... για τους φιλάθλους... αυτοί δεν παίζουν μπάλα , οπότε μπορούν και να κάνουν την ομάδα μας , νέα Ρεάλ επί Ελλάδος. Το θέμα είναι να αντέξουμε την καζούρα μετά αν χρειαστεί.

Αν δεν χρειαστεί όμως... όπως λέμε ... "αν σου κάτσει; ".... καλό είναι να έχετε υπομονή γιατί θα ακούσετε και θα διαβάσετε και άλλα. 13 χρόνια χωρίς κούπα είναι αυτά... λογικό δεν είναι;

Καλησπέρα παίδες και προσοχή στην κιμμαδομηχανή εκεί έξω... τα μυαλά μέσα απο τα κράνη και προσοχή.

Gandalf

STOYBI
08/10/2007, 16:38
Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής και όπως παίζει , παίρνει αποτελέσματα και αυτό ενοχλεί (σε αυτό έχει δίκιο ο idi) αφού και δεν κουράζεται και φοβίζει πως μόλις πιάσει απόδοση (γιατί θα πιάσει σίγουρα!) θα αρχίσουν να πέφτουν κάτι κατραπακιές που θα βουίξει το σύμπαν!!!

Η Αεκ δεν εχει παιξει με καμμια ΟΜΑΔΑ ακομα.........

Με ολους αυτους που πανηγυριζετε σημερα......

Με τους μισους θα πεταξετε βαθμους στον Β γυρο οπως κανετε παραδοσιακα τα τελευταια χρονια !!! :D

Συνεχιστε........:winka:

Αλλωστε στο τελος.....

Εμεις θα φταιμε..... :D

Θα σας το πει και ο Θεμιστοκλης.... :yuck:

blueblack
08/10/2007, 16:48
ΤΩΡΑ.............ΤΟ ΓΑΜΙΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ........!!!!!!!!!

Χάλασε κι ό χαβαλές........άκουσα διάφορα,κινδυνεύσαν τά μαλλιά μου........
Άλλοι ξέρουν καί δέ θέλουν,άλλοι θέλουν καί δέν ξέρουν........!!!!!!!!!

Αύτή τήν τρίπλα μάγκες ό Σέσαρ τήν έχει κάνει άπειρες φορές........καί κάνοντας
αύτή τήν τρίπλα .....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ..........βάλει τό ποδαράκι του έπειδή είναι
καί μέ τά δύο πόδια ταυτόχρονα χωρίς ίσορροπία.............
τόν ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ..........όπως άκριβώς καί έγινε.........

Γελάω μέ τίς συγκρίσεις τών φίλων μας βάζελων........
Άστέρας-------Πάοκ.......
Είδατε τό Σαριέγκι νά φωνάξει.....?????
Έγώ τό μόνο πού είδα ήταν ένα βλέμμα σά νά έλεγε........τήν πάτησα......ίσως
ή ποδοσφαιρική του κουλτούρα.......ίσως ό χαρακτήρας του...??

Έν πάσει περιπτώσει μ'άρέσει ό τζερτζελές.........

υγ.......

GAYROS................

Τουλάχιστον πές μου άν τό είδες τό Π.Μ. σου.......!!!!!!!

blackbusa
08/10/2007, 17:06
Ναι ήταν δεύτερη κίτρινη.πεντακάθαρα!
δε μου λες όμως,είναι η πρώτη φορά που έχεις δει να χαρίζεται κάποια κίτρινη κάρτα σε παίκτη?
ειδικά σε κρίσιμο ματς?
ειδικά σε παίκτη μεγάλης ομάδας?
μας αρέσει δε μας αρέσει,ο μεγάλος θα παρει καικάποια σφυρίγματα παραπάνω.αυτό δεν συνεπάγεται δόλο.Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!ψέμματα?

Για τα φετινά.
Νομίζω ότι δεν με έπιασες καθόλου φίλε!
και νομίζω το ύφος σου στην τελευταία πρόταση αδικεί και εσένα και εμένα.

1)Η αναφορά για τα μη δοθέντα σφυρίγματα δεν έγινε για να κλαφτώ.
έγινε για να σου δείξω ότι σαν οπαδοί δε μένουμε σε αυτά προσκολλημένοι!
Αν θες και μπορείς να το καταλάβεις έχει καλώς.
2)Από πότε αποτελεί κριτήριο εγκυρότητας μιας παράβασης το ακόλουθο εξώφυλλο???
Δεν διαμαρτυρηθήκαμε φίλε για εκείνο το πέναλτυ γιατί εκείνο το βράδυ παίξαμε τραγικά!
το διανοήσαι αυτό?δεν παίξαμε καλά και δε θελήσαμε να βρούμε δικαιολογία για το κακό αποτέλεσμα στον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ!
3)το τρίτο σου επιχείρημα συγνώμη αλλά είναι για τα παιδάκια.
δηλαδή μου λες να τους γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τους κανόνες αφού νικάμε ε?

Πολύ στραβά τα πήρες αυτά που έγραψα και μάλλον θόλωσες και έγραψες πράγματα τα οποία πάνε αντίθετα με τη λογική που μου έχεις δείξει ότι έχεις για το ποδόσφαιρο.

Λοιπον....οντως μια μεγαλη ομαδα θα γλιτωσει μια αμφισβητουμενη καρτα.....σε εκεινο τον αγωνα ο Γεωργατος εκανε αρκετα φαουλ που ηταν στην ευχαιρια του διαιτητη να δωσει η οχι καρτα....αλλα η συγκεκριμενη φαση ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δεν μπορει να παραβλεψει απο την στιγμη που γνωριζει τους κανονισμους....αρα μιλαμε για ΚΑΘΑΡΟ ΔΟΛΟ....

1.αμα δεν κερδιζες ΣΙΓΟΥΡΑ θα παραπονιοσουνα.....εχεις παρει 10 στα 11 και ακομα αναφερεστε στον Δουρο....για την ευρωπη υπαρχει Μερκ,Κρουγκ και αυτοι φταιγανε που δεν κανατε διπλο στην ευρωπη οπως λεγανε καποιοι.....και οπως ειπα τα 2 πεναλντυ εγιναν στο 3-1&5-1....δηλαδη ηταν αχρειαστα....αν σου δωσει κανα πεναλντυ μαιμου που θα σου δωσει βαθμους η βαθμο,μην ακουσω ''ναι μου το εδωσε αλλα δεν πηρα δυο με τον Οφη''
2.Οντως δεν επαιξες μπαλλα με τον Αρη γιαυτο και δεν εγινε θεμα.....πεταξε και ο Τακης για το χορτο και εγινε το ελα να δεις.....και παλι ομως αν ηταν οντως πεναλντυ γιατι να μην διαμαρτυρηθεις???τι σχεση που δεν επαιξες μπαλλα???δηλαδη πχ αν σε εναν αγωνα ο αλλος σε εχει πατησει,αλλα δεν την βαζει την μπαλλα μεσα με τιποτα,και εσυ σε μια και μοναδικη αντεπιθεση εκει που πας να βαλεις το γκολακι γινεται πεναλντι και δεν στο δινει ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???μαλλον χλωμο το κοβω.....τις εφημεριδες τις εγραψα σαν παραδειγμαμ που αν οντως ηταν θα ειχαν πρωτοσελιδα για 3 μερες συνεχομενα.....οπως με τον Δουρο πχ....τον Κρουγκ.....κλπ
3.Οι κανονες ειναι κανονες και πρεπει εστω οι ΕΜΦΑΝΕΙΣ να ισχυουν για ολους......γιατι αν ηταν ετσι οι μικροτερες ομαδες δεν θα επρεπε να κατεβουν ποτε να παιξουν.....δεν ειδα τις φασεις και δεν μπορω να εκφερω γνωμη.....καταλαβες ομως τωρα πως αισθανθηκαν οι παικτες του Αρη περισυ με τους ΕΜΦΑΝΕΙΣ κανονες.....κοινο στοιχειο......και στους δυο αγωνες κερδισες....και βεβαια δεν λεω οτι δεν αξιζες να κερδισεις την Καλαμαρια.....τον Αρη ομως ετσι οπως εγινε δεν αξιζες και πιστευω δεν θα μπορουσες....

Η ομαδα μου δεν παιζει ακομα την μπαλλα που θελω να βλεπω,αλλα εχω κερδισει ολους τους αγωνες δικαια (και με αρκετη τυχη θα ελεγα) αλλα χωρις καμμια διαιτητικη βοηθεια....και επειδη καταφερα να μην εχω απωλεια δεν κλαιγομαι,απλα παραπονιεμαι για τις εμφανισεις τις καποιες στιγμες(βασικα οχι εγω αλλα αρκετοι αλλοι)....απο την στιγμη που εχω παρει ολους τους βαθμους που μπορουσα δεν χρειαζεται να κλαφτω οπως νομιζεις....αρα το να μου συγκρινεις ανομια πραγματα (διαιτητικα λαθη εναντιον μη καλης αποδοσης) πιστευω ειναι τελιος ασχετο....οταν θα υπαρχει κατι μεμπτο θα δεκτο καθε σχολιο σου....

δεν θολονω ουτε τσαντιζομαι ΠΟΤΕ....και παντα ξερω τι γραφω....αν το υφος μου σου φανηκε καπως...απλα μαλλον παρεξηγησες.....

blueblack
08/10/2007, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η Αεκ δεν εχει παιξει με καμμια ΟΜΑΔΑ ακομα.........

Με ολους αυτους που πανηγυριζετε σημερα......

Με τους μισους θα πεταξετε βαθμους στον Β γυρο οπως κανετε παραδοσιακα τα τελευταια χρονια !!! :D

Συνεχιστε........:winka:

Αλλωστε στο τελος.....

Εμεις θα φταιμε..... :D

Θα σας το πει και ο Θεμιστοκλης.... :yuck:

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕ...........

ΞΑΝΘΗ...........
ΙΩΝΙΚΟ.............
ΠΑΝΙΩΝΙΟ.............
ΛΑΡΙΣΣΑ.................
ΛΕΙΒΑΔΙΑ..................
ΑΤΡΟΜΗΤΟ.....................
ΟΦΗ............................
ΒΕΡΟΙΑ............................:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

STOYBI
08/10/2007, 17:14

ΞΑΝΘΗ...........
ΙΩΝΙΚΟ.............
ΠΑΝΙΩΝΙΟ.............
ΛΑΡΙΣΣΑ.................

Υπονοεις κατι ??? :confused:

blueblack
08/10/2007, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Υπονοεις κατι ??? :confused:

ΟΧΙ..........ΡΕ

Τρελλός είσαι......??????

STOYBI
08/10/2007, 17:20
ΟΧΙ..........ΡΕ

Τρελλός είσαι......??????

Α.... Γιατι εχεις βαλει παραπανω απο τις μισες ομαδες του πρωταθληματος...:rolleyes:

Αλλες δεν εχει ??? :rolleyes:

zzr2005
08/10/2007, 17:27

ΞΑΝΘΗ...........
ΙΩΝΙΚΟ.............
ΠΑΝΙΩΝΙΟ.............
ΛΑΡΙΣΣΑ.................

Η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ???....:rolleyes:

zzr2005
08/10/2007, 19:02
αφού υπεραναλύσαμε τις π@π@ριες των διαιτητών ας μπουμε και λιγο στην ουσία...

ΠΑΟ...: δυστυχώς φιλοι βάζελοι ο Πεσέιρο εδειξε τι θελει απο την ομάδα....σφιχτοδεμένο κέντρο για να πιέζει ψηλά για να κλέψει μπάλες που θα βγάλουν την ομάδα κοντά στην αντίπαλη περιοχή και αν δεν του βγει πετάει πετσέτα....δεν εχει κανένα σύστημα να αναπτυχθεί η ομάδα οταν εχει τη μπάλα στα πόδια της....

κατεβάζει την ομαδα απέναντι στην Αστέα Τρίπολης με 4 αμυντικά χαφ... :eek:
Τζιολης, Μάτος στο κέντρο και στα άκρα ακουσον-ακουσον Καραγκούνης, και Δημούτσος....
οταν βλέπεις οτι ο αλλος παιζει 3-6-1.....
και στις πτέρυγες που πρέπει να χτυπήσεις εχεις, στην αριστερή πλευρά: δύο δεξιοπόδαρους....:eek:
και στην δεξιά: τον Δημούτσο (εναν αμυντικογενή χαφ) και το χειρότερο μπακ της τελευταία 50ετιας που εχει περάσει απο τον Παναθηναικό....

και στις αλλαγές βάζει τον Ν ντιογέ να παιξει δεξί χαφ....χωρις καν στηριξη....και τους Ρομέρο και Ιβανσιτς που μπορούν να κανουν μια ενέργεια σε κλειστό χώρο και να βγάλουν μια σέντρα της προκοπής τους αφήνεις εκτός....:eek:

αυτή η ομάδα αν συνεχίσει έτσι ...ειδικά με Καραγκούνη στα αριστερά ή στα δεξιά δεν πρόκειται να βάλει πανω απο 15 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα....

απο τον Παναθηναικό περιμένω μετά το Δεκέμβρη να δω μια ενδεκάδα του τύπου: Μαλαρτζ - Νιλσον, Σεριτς, Μορις, (και οποιος αλλος κατσει...πχ Σαριέγκι) στην άμυνα - και στο κέντρο Ματος, Γκονζάλες , Νίνης, ίβανσιτς - επίθεση: Σαλπιγγίδης - Ν Ντιογέ....

μονο με αυτή την ενδεκάδα υπάρχει μια περιπτωση να παιξουμε λίγο μπάλα....αν και αμφίβολο αφού δεν έχουν κανει προετοιμασία μαζί και δεν πρόκειται αν δέσουν με τίποτα.....αλλά τουλάχιστον εχουν τις προοπτικές....

STOYBI
08/10/2007, 20:04

Εκει που κολλανε και οι υπολοιποι..... :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
08/10/2007, 23:09
Τσ τσ τσ ... κρίμα :sad: :sad:

581 posts και 59 σελίδες... και δεν το βλέπω να τελειώνει σύντομα...

Τελικά αυτοί οι τρεις του κέντρου πρέπει να είναι οι πιο αδικημένες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Μιλάμε τους έχουν γαμήσει κανονικά οι παράγκες του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, της Λάρισας, του ΠΑΣ και τόσων άλλων πανίσχυρων και διαπλεκόμενων σωματείων...:sad:

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα της επανάστασης των αδυνάτων! Τζίγκερ, Σωκράτης και Ντέμης θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καθαρίσουν επιτέλους το καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο από τα μιάσματα και να το οδηγήσουν εκεί που του αξίζει!

Τέρμα πια η αδικία!

giobazolias
09/10/2007, 02:19
αφού υπεραναλύσαμε τις π@π@ριες των διαιτητών ας μπουμε και λιγο στην ουσία...

ΠΑΟ...: δυστυχώς φιλοι βάζελοι ο Πεσέιρο εδειξε τι θελει απο την ομάδα....σφιχτοδεμένο κέντρο για να πιέζει ψηλά για να κλέψει μπάλες που θα βγάλουν την ομάδα κοντά στην αντίπαλη περιοχή και αν δεν του βγει πετάει πετσέτα....δεν εχει κανένα σύστημα να αναπτυχθεί η ομάδα οταν εχει τη μπάλα στα πόδια της....

κατεβάζει την ομαδα απέναντι στην Αστέα Τρίπολης με 4 αμυντικά χαφ... :eek:
Τζιολης, Μάτος στο κέντρο και στα άκρα ακουσον-ακουσον Καραγκούνης, και Δημούτσος....
οταν βλέπεις οτι ο αλλος παιζει 3-6-1.....
και στις πτέρυγες που πρέπει να χτυπήσεις εχεις, στην αριστερή πλευρά: δύο δεξιοπόδαρους....:eek:
και στην δεξιά: τον Δημούτσο (εναν αμυντικογενή χαφ) και το χειρότερο μπακ της τελευταία 50ετιας που εχει περάσει απο τον Παναθηναικό....
και στις αλλαγές βάζει τον Ν ντιογέ να παιξει δεξί χαφ....χωρις καν στηριξη....και τους Ρομέρο και Ιβανσιτς που μπορούν να κανουν μια ενέργεια σε κλειστό χώρο και να βγάλουν μια σέντρα της προκοπής τους αφήνεις εκτός....:eek:

αυτή η ομάδα αν συνεχίσει έτσι ...ειδικά με Καραγκούνη στα αριστερά ή στα δεξιά δεν πρόκειται να βάλει πανω απο 15 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα....

απο τον Παναθηναικό περιμένω μετά το Δεκέμβρη να δω μια ενδεκάδα του τύπου: Μαλαρτζ - Νιλσον, Σεριτς, Μορις, (και οποιος αλλος κατσει...πχ Σαριέγκι) στην άμυνα - και στο κέντρο Ματος, Γκονζάλες , Νίνης, ίβανσιτς - επίθεση: Σαλπιγγίδης - Ν Ντιογέ....

μονο με αυτή την ενδεκάδα υπάρχει μια περιπτωση να παιξουμε λίγο μπάλα....αν και αμφίβολο αφού δεν έχουν κανει προετοιμασία μαζί και δεν πρόκειται αν δέσουν με τίποτα.....αλλά τουλάχιστον εχουν τις προοπτικές....

η ενδεκαδα που εδωσες ειναι πραγματικα η ιδανικη..........για τον Παναθηναικο!
καποια στιγμη ολοι αυτοι, θα παιξουν μαζι και η ομαδα λογικα θα αποδωσει.......αρκει να προλλαβουν πριν η ομαδα βγει εντελως απ τους στοχους!

το οτι η ομαδα επαιξε οπως περσυ.............. δεν φταιει ο πεσειρο ουτε ο καραγκουνης (κανεις τους δεν ηταν περσυ στην ομαδα)

δυστηχως λιγοι το εχουν παρει χαμπαρι αλλα.....................
η ελληψη των γρηγορων και ποιοτικων πλαγιων αλλα και του εκι, ειναι οι 2 λογοι που ο ΠΑΟ ειχε/εχει προβλημα με τους μικρους αντιπαλους!

Ο ΠΑΟ ΕΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ, ΔΕΝ ΕIΧΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΑΓΙΟ ΜΠΑΚ/ΧΑΦ!
-ο βυντρα ειναι καραγκιοζης (για τον π@υτσο)
-ο νιλσον απ τ αριστερα ειναι αχρει(α)στος.........απ τα δεξια ομως μπορει να απειλησει, αν και αμυντικα υστερει.
-ο καραγκουνης δεν κανει για τετοιες δουλειες. Ειναι παικτης που μπορει να κρατησει μπαλλα και να δωσει ψυχη στην ομαδα, κατι που ελλειπε περσι...........αλλα μεχρι εκει..............γιατι για αγωνες με υποδεεστερους αντιπαλους και πολυπροσωπες αμυνες, καλυτερα να ειναι στον παγκο!
-ο δημουτσος ειναι στο ιδιο στιλ με τον καραγκουνη, ποιο απειρος αλλα ποιο ομαδικος........αλλα και αυτος μεχρι εκει!
-ο σεριτς.......ουτε κρυο ουτε ζεστη........μπορει να κανει τη δουλεια του σωστα, αλλα σπανια παιρνει επιθετικες πρωτοβουλιες.
-ο ρομερο.........αργος χωρις καθολου φυσικα προσοντα!
-ο ιβανσιτς δεν ειναι σπριντερ αλλα ουτε αργος, εχει ομως πολυ ποιοτητα.........(γι αυτο διακριθηκε περσι)
-ο νινης τα εχει και τα 2.............( γι αυτο διακριθηκε περσι και αυτος)
-ο εντογιε ειναι παικταρας!

το αλλο μεγαλο προβλημα του ΠΑΟ ειναι η ελληψη ενος Γκονζαλες απ τον αξονα!!!!!!

Ειναι ομως μεγα λαθος να κρινεις τον Πεσειρο!!!!

εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια ως προπονητης.........και με τον καιρο θα μπορεσει να βαλει τον καθε παικτη στη θεση του!
ακομα και με τον καραγκουνη, εχει δειξει να ενοχλειται με τη συμπεριφορα του μεσα στο γηπεδο, αλλα δεν θελει ακομα να τον κοντραρει................μην ξεχναμε οτι 1 σοβαρος λογος που εφυγε απ τη σπορτινγκ ηταν η κοντρα του με το αστερι της ομαδας!

εκανε και αρκετα λαθη.............
μαλλον υποτιμησε τον αντιπαλο και υπερτιμησε την ομαδα.......γι αυτο δεν εβαλε τον εντογιε απ την αρχη!
καλα εκανε ομως που τον εβαλε στα πλαγια (αλλωστε ειναι η φυσικη του θεση) μπας και μπορεσει να χτυπησει το παιχνιδι απο εκει.........ουτως η αλλως απ τον αξονα δεν υπηρχε παικτης να το κανει ( με τζιολη δεν πας πουθενα)................και πραγματικα ετσι ο ΠΑΟ εγινε ποιο απειλητικος.

Δεν ρισκαρε (και ισως λανθασμενα) αφηνοντας τον Ιβανσιτς εξω, ενω θα μπορουσε να δωσει πολλα, με την ποιοτητα του!
φημιζεται αλλωστε, να μην ρισκαρει με παικτες που προερχονται απο τραυματισμο!

blueblack
09/10/2007, 05:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Τελικά αυτοί οι τρεις του κέντρου πρέπει να είναι οι πιο αδικημένες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Μιλάμε τους έχουν γαμήσει κανονικά οι παράγκες του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, της Λάρισας, του ΠΑΣ και τόσων άλλων πανίσχυρων και διαπλεκόμενων σωματείων...:sad:

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα της επανάστασης των αδυνάτων! Τζίγκερ, Σωκράτης και Ντέμης θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καθαρίσουν επιτέλους το καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο από τα μιάσματα και να το οδηγήσουν εκεί που του αξίζει!

Τέρμα πια η αδικία!

MHΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ..........

Τά τελευταία 7-8 χρόνια σέ αύτή τήν ίστορία.......????

Μπάς καί βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους ........??????

blueblack
09/10/2007, 05:13

ΠΕΡΙΜΕΝΕ...........ΠΕΡΙΜΕΝΕ.........

Βιαστικέ................
Περίμενε μήν άγχώνεσαι...........παίζουν καί οί μεταγραφές.......

Sferopetadhn
09/10/2007, 08:27
MHΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ..........

Τά τελευταία 7-8 χρόνια σέ αύτή τήν ίστορία.......????

Μπάς καί βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους ........??????

Σίγουρα μικρότερο από αυτόν ποθ έχει παίξει η δική σου όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι ο πρώτος που λέω ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οι οργανωμένοι, αλλά εμείς είχαμε για διοικήσεις λαμόγια και απατεωνίσκους. Εσύ είχες τη μαφία την ίδια που έκλεινε φώτα, έκανε ντου σε σπίτια παικτών και γενικά έλυνε και έδενε. Απλά ποτέ δεν είχαν το μέγεθος ενός Βαρδινογιάννη ή ενός Κόκκαλη.

Αν όλοι εσείς αισθάνεστε αδικημένοι τί πρέπει να λέω εγώ που για μια δεκαετία που έπρεπε να τα έχω σαρώσει όλα μου τα στερήσανε; Τί πρέπει να λέω για τους τόσους τελικούς κυπέλλου στην έδρα του αντιπάλου (και τόσα που έχω καλά είναι!).

Τί να πουν ομάδες όπως ο παλιός Ηρακλής, η Δόξα, ο ΠΑΣ, η Νάουσσα και τόσοι άλλοι που μόλις πάνε να σηκώσουνε κεφάλι τους πατάνε στο λαιμό και τους ξεζουμίζουν;

Κάθεστε και αναλύεται, γράφετε κανονισμούς, μας αραδιάζετε θεωρίες! Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πειστείς εσύ ότι του Σέζαρ δεν ήταν πέναλτι ή ένας βάζελος ότι του Ρομέρο δεν ήταν; Θα καταλάβει ποτέ ένας γαύρος γιατί τον έχουν στην μπούκα όλοι (και δεν είναι ζήλια φίλοι ολυμπιακοί πιστέψτε με!) με Κασναφέρηδες, Παπαπέτρηδες και Ριζούπολες;

Εδώ τους λές ότι στο 0-0 δεν έδωσε πέναλντι που ήταν και μετά έδωσε ένα που ήταν και σου λένε για τη φάση του Δημούτσου μισή ώρα μετά! Ε, τί να λέμε τώρα! Σημασία έχουν μόνο τα γεγονότα και όχι η χρονολογική σειρά...;

Εγώ ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χειρότερο κι απ' το Σκωτία και από Βέλγιο. Σαν την πολιτική ένα πράγμα. Ένας που ζούσε το 60 ακούει σήμερα τα ίδια ονόματα όπως και τότε...

Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος αδικημένος την Κυριακή... Για να δούμε τί ετοιμάζει η παράγκα.... του Εργοτέλη.

Gandalf dr685sm
09/10/2007, 08:44
Sferopetadhn... το συγκεκριμένο thread φτιάχτηκε στην αρχή του πρωταθλήματος και αφορά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Έτσι μπορούμε να μην ζαλίζουμε τον κόσμο με χιλιάδες διάσπαρτα threads που είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις κιόλας.

Αν πρόσεξες δεν μιλάμε μόνο για διαιτησία , αλλά για διάφορα θέματα που ακουμπούν το πρωτάθλημα μας.

Οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην μιλήσουν οι Αρειανοί (έχουμε αρκετούς εδώ) , οι ΠΑΟΚτσήδες (και απο αυτούς έχουμε) και οι Λαρισσαίοι(εμφανιστήκαν αρκετοί πρόσφατα και μπράβο τους!) και όλοι οι υπόλοιποι... ίσα ίσα ... εκεί θα έχουμε αυτό που θέλουμε σαν διαμάχη... εκεί να δείς κόντρες!!!

Τώρα όσον αφορά τα πεπραγμένα ....

Διάβασα στο Φώς σήμερα στο web, που λέει πως αντίπαλος του ΟΣΦΠ δεν είναι ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ αλλά ο Ριβάλντο!!!
Έχει σκυλιάσει λέει για να πάρει πάνω του , την ΑΕΚ προς το πρωτάθλημα και να σταματήσει τον ΟΣΦΠ για ευννόητους λόγους.

Μάλιστα οι ίδιοι παίκτες του ΟΣΦΠ αναφέρουν σε "πηγαδάκια" τους πως ο Ρίμπο κλασσικά ανεβαίνει κοντά στον Νοέμβρη... και λέω εγώ ο δυστυχής... τι πρόκειται να κάνει άλλο δηλαδή πέρα απο αυτό που είδαμε με τον Πανιώνιο;

Άμυνά, κέντρο, και επίθεση στα 35φεύγα του....

Και έρχομαι και αναρρωτιέμαι πάλι ο δυστυχής. Οι παικταράδες σαν τον Ρίμπο, τον Γκαλέτι, τον Ζάχοβιτς, τον Λούα, τον Σόουζα (παλαιότερα), τον Ντέταρι κτλ... θα είναι οι μοναδικοί που βλέπουμε κατά νομάδες κιόλας στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

Σε γήπεδα μαύρο χάλι, σε καταστάσεις διαιτησίας απίστευτες (είδατε τι έγινε χθες με Γκαγκάτση και Ε.Δ.; ), σε αντιμετωπίσεις ΜΜΕ αστείες ("πεθαμένος ο Ρίμπο, κούτσαυλος ο Σόουζα, αχαλίνωτος και ατίθασος ο Λούα κτλ.)

Πόσο μαλάκες είναι οι υπόλοιποι που δεν τραβάνε απο αυτά τα αστέρια και την λάμψη τους;

Έχεις ενα Γκαλέτι στην ομάδα... βάλε τους νεαρούς σου δίπλα του... να πάρουν λίγα μαθήματα πως παίζεται το μοντέρνο χαφ. Τον Κοβάσεβιτς ... βάλε τον Μήτρογλου να πάρει λίγο λάμψη μαζί του.

Έχεις τον Ρίμπο... ο Φερέρ το κάνει... δίνει τους "πιτσιρικάδες" σε αυτόν , να τους δείξει κάποια πράγματα στην προπόνηση (πρέπει να πάτε να το δείτε... απίστευτο θέαμα).

Έχεις τον Γκονζάλες, τον Ρομέρο κτλ... βάλε τους "μικρούς" να πάρουν λίγο απο την εμπειρία τους μιας και απο ταλέντο τόσο ο Δημούτσος , όσο και ο Νίνης έχουν πλεόνασμα.

Από όσους ανέφερα ,μόνο ο Φερέρ έχει κάνει μια παρόμοια κίνηση με τον Ρίμπο που πραγματικά είναι σχολείο για τους νεαρούς. Προσθέστε οτι στις ακαδημίες των ομάδων αν και γίνεται κάποια δουλειά... θέλει πολύ ακόμα.

Οπότε ας κάνουμε και ενα απολογισμό πρωταθλήματος... έχουμε τα εξής αλλοδαπά αστέρια της αφρόκρεμας του ποδοσφαίρου.

Ρίμπο ...χωρίς άλλα σχόλια.
Γκαλέτι... μέσα στην καλύτερη πεντάδα παικτών για τον μήνα απο την UEFA.
Λούα... φημισμένος απο την Premiership.
Κοβάσεβιτς... τεράστιος φορ.
Αρουαμπαρένα..αμυντικός ρολόι (δανείσμένο απο Φερέρ)

αυτοί είναι διαφήμιση για το Ελληνικό πρωτάθλημα...

ακολουθεί και η δυσφήμιση...

Γήπεδα... τα έχουμε επισκεφτεί όλοι και πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων (Πανθεσσαλικό , Καραϊσκάκη, Παγκρήτιο, ΟΑΚΑ) τα υπόλοιπα έχουν το μαύρο τους το χάλι.

Διαιτησία... δεν μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα πλέον , μιας και οι ταχύτητες εναλλαγές φάσεων έχουν αυξηθεί και δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

Νοοτροπία... την ξέρετε ... μην σχολιάσω... είμαστε όλοι μας κάτι μεταξύ φιλάθλων και θεατών του Κολοσσαίου σε μονομαχίες θανάτου, σε συμπεριφορά.

Ποιότητα παιχνιδιών... οι περισσότερες ομάδες , με εξαίρεση φέτος των ΑΡΗ, Λάρισσα, Πανιώνιο οι υπόλοιποι δεν παίζουν μπάλα που θα δυσκολέψει τις "μεγάλες ομάδες". Άρα δεν υπάρχει και κίνητρο για εξέλιξη μέσω δουλειάς. Για αυτό και βλέπουμε το κλωτσοσκούφι που υπάρχει στα Ελληνικά γήπεδα.
Παράδειγμα η ομάδα μου , που απέναντι σε μια ξένη ισχυρή ομάδα το σύστημα που έπαιξε στην Ν.Σμύρνη , θα μας είχε βάλει 3-4 goal και δεν θα ξέραμε τι είχε γίνει.

Σε ενα πρωτάθλημα τέτοιο λοιπόν , με τέτοια ανάποδα ( βασικά για την εξέλιξη του) έχουμε ανά διαστήματα παικταράδες (κυρίως χάριν του Κόκκαλη... κακά τα ψέμματα!)αλλά κανείς δεν κοιτάει (πλήν ελαχίστων) να τους εκμεταλευθεί στην δομή και στην οργάνωση του.. Μόνο στην απόδοση του γρήγορου κέρδους.

Για αυτό και τελικά το ποδόσφαιρο μας , έχει μείνει πίσω δεκαετίες απο άλλα... και δεν κάνω σύγκριση με Ισπανικά ή Γερμανικά/Ιταλικά... αλλά ακόμα και με Αυστριακά , Ολλανδικά, και Τουρκικά αν θέλετε πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχει σκέψη για μακρόβιο ανάπτυξη.

Πέραν του ΠΟΚ και της Λάρισσας φέτος.... οι άλλοι που είναι;

Τόσα χρόνια, καμία κίνηση για γήπεδο , για ακαδημίες , για επενδύσεις!!...και περιμένουμε εμείς σαν ζάκια κάθε ΣΚ να δούμε μια σούπα μπας και ξεχαρμανιάσουμε.

Και έρχεται η Τετάρτη και η Ευρώπη και πέφτουν κάτι σβουριχτές που δεν ξέρουμε απο που ήρθαν. Φέτος κάτι γίνεται , αλλά σκεφτείτε πως ενώ είχαμε το 5 στα 6 σαν νίκες στον πρώτο γύρο , στον δεύτερο είχαμε το ανάποδο 1 στα 6!!!! Το οτι είχαμε σκορ πρόκρισης δεν είναι δικαιολογία.

Αλήθεια... μια τελική ερώτηση... αν τελικά ανέβουμε στην 13 θέση και έχουμε πάλι ενα ικανό αριθμό ομάδων στην Ευρώπη... τότε πως είμαστε σίγουροι οτι δεν θα εφησυχάσουν πάλι και ώς άλλοι "Ατρόμητος" θα παίζουν με αναπληρωματική ενδεκάδα στο UEFA για να παίξουν καλά στο πρωτάθλημα μετά; (μιλάμε για Ελληνικό παράδοξο έτσι; )

Gandalf

Gandalf dr685sm
09/10/2007, 08:47
Sferopetadhn

και ενα τελευταίο... αφήστε τον Σάντος να δουλέψει...

Έχει ενα ταλέντο ο άνθρωπος να βγάζει το καλύτερο απο τους παίκτες του όποιο και αν είναι αυτό.

Επίσης κάτι άκουσα για δεύτερο κοντρόλ σε Βρύζα που τον ξαναβρήκε "ντοπέ"...ισχύει;

Gandalf

CIRUS
09/10/2007, 09:28
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ:

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΣ ΔΙΑΚΟΦΤΟ-ΑΝΩ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 90 ΛΕΠΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΥΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ!!!! ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΟΝΟ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ???

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
09/10/2007, 09:54

Τέρμα πια η αδικία!

TO OTI ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ" ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΡΑ..... ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΗΤΕ (ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ... BTW....) ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΡΑ.....

ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.... ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!

Sferopetadhn
09/10/2007, 12:20
TO OTI ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ" ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΡΑ..... ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΗΤΕ (ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ... BTW....) ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΡΑ.....

ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.... ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!

Αν θυμάμαι καλά στην ίδρυση της σούπερ λίγκας συμμετείχε και ο Ντέμης...

Όσον αφορά το άλλο... Φτου, κολύμπα! Θα το ήθελες πολύ αλλά δεν θα σου κάνουμε τη χάρη. Αδικημένοι... :bawl:

idi
09/10/2007, 12:25
Αν θυμάμαι καλά στην ίδρυση της σούπερ λίγκας συμμετείχε και ο Ντέμης...

Όσον αφορά το άλλο... Φτου, κολύμπα! Θα το ήθελες πολύ αλλά δεν θα σου κάνουμε τη χάρη. Αδικημένοι... :bawl:

οχι εισαστε ΕΣΕΙΣ αδικημενοι... ελεος....

τσατσοι του Κοκκαλη εισασταν μεχρι προχθες....

Sferopetadhn
09/10/2007, 12:47

μΕ αρέσετε ρε χανουμάκια που είστε γαμώ τους επαναστάτες και ανεξάρτητους! Ο Τσε δεν ήταν τίποτα μπροστά σας!

Τώρα όμως που τσιμπάτε και τα σφυριγματάκια οι διαιτητές έγιναν μόνο ανίκανοι και χωρίς δόλο...

ΥΓ: Το τί κάνουν οι διοικήσεις δεν αφορά τον κόσμο φίλε, μη μπερδεύεσαι! Αν αυτοί τακιμιάζουν δε σημαίνει ότι οι γαύροι μπορούν να έρθουν βολτούλα...

blackbusa
09/10/2007, 13:30
μΕ αρέσετε ρε χανουμάκια που είστε γαμώ τους επαναστάτες και ανεξάρτητους! Ο Τσε δεν ήταν τίποτα μπροστά σας!

Τώρα όμως που τσιμπάτε και τα σφυριγματάκια οι διαιτητές έγιναν μόνο ανίκανοι και χωρίς δόλο...

ΥΓ: Το τί κάνουν οι διοικήσεις δεν αφορά τον κόσμο φίλε, μη μπερδεύεσαι! Αν αυτοί τακιμιάζουν δε σημαίνει ότι οι γαύροι μπορούν να έρθουν βολτούλα...

Και για πες ποια σφυριγματακια πηραμε φετος???

blueblack
09/10/2007, 13:58

ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ............ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΣΦΕΡΟ..........

Τρελλίτσα............πουλάει...........είδε καί σφυριγματάκια.........
Κάτι κωλαράκια πού στήνονταν..............ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ............δέν τά βλέπει...
Άντε μέ λύσσα καί φέτος νά κερδίσουμε τήν ΑΕΚ............. μέ τά πολλά
σφυριγματάκια..........

Ξέρεις ποιό είναι τό πρόβλημα τού ΠΑΟΚ έδώ καί χρόνια....???
Θεωρούν τήν ΑΕΚ άντίπαλο στά μέτρα τους...........αύτήν όνειρεύονται
νά σκίσουν..........κι όταν τήν βλέπουν χάλια.........πανηγυρίζουν.....!!!!!!!!!
Τούς άλλους δύο πιστεύουν ότι ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.........νά τούς πλησιάσουν...!!

idi
09/10/2007, 14:24

νά σκίσουν..........κι όταν τήν βλέπουν χάλια.........πανηγυρίζουν.....!!!!!!!!!

+1924... ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ (my ass) ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΡΗΣ....

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΙΜΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Τ ΑΥΤΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ" ΕΙΜΕΙΣ (ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΗΣ)....

ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ...

Sferopetadhn
09/10/2007, 14:26
ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ............ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΣΦΕΡΟ..........

Τρελλίτσα............πουλάει...........είδε καί σφυριγματάκια.........
Κάτι κωλαράκια πού στήνονταν..............ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ............δέν τά βλέπει...
Άντε μέ λύσσα καί φέτος νά κερδίσουμε τήν ΑΕΚ............. μέ τά πολλά
σφυριγματάκια..........

Ξέρεις ποιό είναι τό πρόβλημα τού ΠΑΟΚ έδώ καί χρόνια....???

Μ' αρέσει που μένεις και Θεσσαλονίκη και υποτίθεται τα ξέρεις τα πράγματα λίγο καλύτερα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρεις πού πάνε, όχι τα τέσσερα, αλλά τα χίλια δεκατέσσερα.

Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτά που λες τα πιστεύεις, στα λένε οι φίλοι σου ή τα διάβασες πουθενά;

Από πότε η ΑΕΚ είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ; Χεσμένη την έχουμε. Έχουμε δικά μας πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε από το τί κάνει η ΑΕΚ, ο Ντέμης, ο Σέζαρ κλπ. Τα λες και θα σε πιστέψουν και οι υπόλοιποι...

Πάσχετε από σύνδρομο καταδίωξης φίλοι χανούμια. Μέχρι πέρυσι σας πηδούσαν γιατί θέλατε να είστε πρώτοι, φέτος σας πηδάν γιατί είστε... Νομίζω ότι αρχίζετε να επιβεβαιώνετε τους γαύρους περί κλάψας και μιζέριας.

Όλες τις μέρες πριν το ματς στη Νέα Σμύρνη μας ζαλίσατε για τον Βασσάρα, μόλις πέρασε το ματσάκι και σας έδωσε και πέναλτι όλα τα πήρε το ποτάμι... μέχρι την επόμενη φορά.

Δεν παλεύεστε παιδιά!

Η γενικότερη ένστασή μου είναι στο ότι όλοι γράφετε ότι αδικείστε κλπ κλπ και ρωτώ:

Τί πρέπει να πουν οι υπόλοιπες ομάδες που δεν τις αφήνετε να πάρουν ανάσα; Ποιοί είναι αυτό το γαμημένο το κατεστημένο για να καταλάβω;

ΥΓ: Αν εσένα iriniaa τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα με Κασναφέρη, Παπαπέτρου, Ποντίκη και Σία σου φαίνονται στημένα κωλαράκια πάω πάσο. Το 6-1 τότε τί είναι; :wave2:

idi
09/10/2007, 14:31
Μ' αρέσει που μένεις και Θεσσαλονίκη και υποτίθεται τα ξέρεις τα πράγματα λίγο καλύτερα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρεις πού πάνε, όχι τα τέσσερα, αλλά τα χίλια δεκατέσσερα.

Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτά που λες τα πιστεύεις, στα λένε οι φίλοι σου ή τα διάβασες πουθενά;

Από πότε η ΑΕΚ είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ; Χεσμένη την έχουμε. Έχουμε δικά μας πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε από το τί κάνει η ΑΕΚ, ο Ντέμης, ο Σέζαρ κλπ. Τα λες και θα σε πιστέψουν και οι υπόλοιποι...

Πάσχετε από σύνδρομο καταδίωξης φίλοι χανούμια. Μέχρι πέρυσι σας πηδούσαν γιατί θέλατε να είστε πρώτοι, φέτος σας πηδάν γιατί είστε... Νομίζω ότι αρχίζετε να επιβεβαιώνετε τους γαύρους περί κλάψας και μιζέριας.

Όλες τις μέρες πριν το ματς στη Νέα Σμύρνη μας ζαλίσατε για τον Βασσάρα, μόλις πέρασε το ματσάκι και σας έδωσε και πέναλτι όλα τα πήρε το ποτάμι... μέχρι την επόμενη φορά.

Δεν παλεύεστε παιδιά!

Η γενικότερη ένστασή μου είναι στο ότι όλοι γράφετε ότι αδικείστε κλπ κλπ και ρωτώ:

Τί πρέπει να πουν οι υπόλοιπες ομάδες που δεν τις αφήνετε να πάρουν ανάσα; Ποιοί είναι αυτό το γαμημένο το κατεστημένο για να καταλάβω;

ΥΓ: Αν εσένα iriniaa τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα με Κασναφέρη, Παπαπέτρου, Ποντίκη και Σία σου φαίνονται στημένα κωλαράκια πάω πάσο. Το 6-1 τότε τί είναι; :wave2:

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ..........

ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΣΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ...ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!

ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.... ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΑΡΑΞΕ!!!

idi
09/10/2007, 14:33
ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΑΟΚ-ΑΡΗΑΝΕ..... ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ "ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΕΩΣ ΤΗΝ ...8Η....

ΕΛΕΟΣ....