Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Akatanomastos
10/01/2008, 00:04
petouse pali i aek.
etoimi gia protathlima einai.

tora siga siga tha ton (ksana)vgaloun(opos prin erthei) asxeto ton ribo kai tha ton dioksoun

tha rthei o katsour??????????? me 6 000 000 euro?

Akatanomastos
10/01/2008, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

Αναθαρρησε το γαβροποπολο ε?:lol:

vazeloukos edo
kses ti ginete re si, oi gavroi mas zalizan tosa xronia alla eixan kai logo.mas pigainan fifa polo kai mas tin legan.
oi aektzides meta apo tin palaiolithiki epoxi <<Xtipane>> kapos to protathlima kai ekane i miga kolo kai xese ton kosmo olo

that's all

Vstrommer71
10/01/2008, 00:10
Οχι,υπαρχει λυση!
Να παρουμε προπονητη τον Λεμονη:lol:

Οχι αλλο καρβουνο ρε!

Να επισημανω βεβαια για πολλοστη φορα οτι οταν η ΑΕΚ δεν παιζει καλα,απλα...χανει.Καποιοι αλλοι παιζουνε με λιμπερο τον εποπτη μη φυγει καμμια μπαλια και φανε κανα γκολ.Και καποιοι αλλοι ακομα κανουνε τουμπες στη περιοχη,μηπως τρακαρουνε με καναν αμυντικο και παρουν κανα πεναλτυ... :lol:

la_villa
10/01/2008, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Φετος παντως η ΑΕΚ εδειξε τα δοντια της και την ανωτερωτητα της....... :look:
Η διαφορα με τον περσυνο αποκλεισμο της απο το Χαιδαρι φανηκε και εδειξε μεσα σε μια χρονια ποσες κατηγοριες ανεβηκε !!!!! :D

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:

strommer μην μιλάτε για επόπτες...ειδικά φέτος....άστο καλύτερα

8~9 βαθμοί ήταν αυτοί
και την κυριακή σας έρχεται το ένα απο τα πρόβατα που σφάξατε
ντροπή

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 09:04
μετά γίνομαι κακός ΑΕΚτζής όταν τα λέω απο την αρχή της χρονιάς.

Η ΑΕΚ έπαιζε το ποδόσφαιρο που έπαιζαν κάποιες Αγγλικές ομάδες του 80 σε καχέκτυπο.

Καμινάδες απο τα πλάγια, χωρίς να έχει και φόρ κεφαλιάς. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΠΑΛΙΑ μπροστά για να βρούν σωστά Μπλάνκο.

Δύο φορές έγινε και μετά ο Λύμπε τις έστειλε στα όρη της Ξάνθης. Τόζερ και Καφές, ανύπαρκτοι στην κυριολεξία... ωσεί παρόν και οι δύο.

Μόνος που έτρεξε λίγο ο Μανού και ο Ράμος στο Α ημίχρονο και συνεχώς ο Μπλάνκο που για μένα... ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ.... ούτε μια μπαλιά κοντά του.
Όλες στα 10-15 μέτρα και να τρέχει να προλάβει.

Ο Μορέτο έπαιξε κάπως καλύτερα η αλήθεια, αλλά η άμυνα της ΑΕΚ τελικά , είναι ενας Παπασταθόπουλος που θέλουν και να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.

Η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δεί ποτέ μου, ακόμα και απο τότε που την είχα πρωτοδεί. Ούτε δημιουργία, ούτε ανάπτυξη... ενα απόλυτο 0.

Βγαίνει και ο Λύμπε στο τέλος στην ΝΕΤ και λέει πως ..." ο κόσμος μας"..."κομβικό σημείο" ... κτλ..

Ο κόσμος κύριοι της ΑΕΚ, θέλουν να παίζετε μπάλα και ας χάνετε. Δεν είναι η ήττα που πικραίνει και αδειάζει το γήπεδο αλλά η ποιότητα ποδοσφαίρου που παίζετε.

Κοίτα να δείς με την Βέρροια που μπορεί να είναι και μονοψήφιος ο αριθμός χιλιάδων που θα πάνε στο γήπεδο.

Αίντε μπας και πάρουν το μήνυμα στην ΑΕΚ και συνέρθουν , και παρατήσουν το "πάμε για πρωτάθλημα" και αρχίσουν το "πάμε να παίξουμε μπάλα".

2ον... Τι άκουσα ρε;... Βγήκε λέει ο Τζίγγερ σε δημόσια εκδήλωση και σε μικρόφωνο είπε, "Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ";...
΄- ο Πρόεδρος της Λίγκας;... αυτός που είναι κατά της βίας και τηρεί σιγή για την ομαλή διεξαγωγή του S.L.;

Πάλι καλά που είδα και το Άρσεναλ - Τότεναμ μετά και συνήρθα , κατανοώντας τι εστί πραγματικό ποδόσφαιρο.

Gandalf

Akatanomastos
10/01/2008, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

2ον... Τι άκουσα ρε;... Βγήκε λέει ο Τζίγγερ σε δημόσια εκδήλωση και σε μικρόφωνο είπε, "Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ";...
΄- ο Πρόεδρος της Λίγκας;... αυτός που είναι κατά της βίας και τηρεί σιγή για την ομαλή διεξαγωγή του S.L.;

Gandalf

gavroste eipe:lol: :lol:

alla den ksero itan anoixti ekdilosi?

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 09:08
και η επιβεβαιώση απο την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΠΑΟ.

Τους καλεσμένους υποδέχονταν με χαμόγελα και ευχές ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης ενώ το παρών έδωσαν τόσο ο επίτημος πρόεδρος κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης όσο και ο νυν πρόεδρος κ. Μήτσου.

Στην λαμπρή αυτή εκδήλωση, ο "παλιός" Παπαδόπουλος, ο "νέος" Μάλαρτζ και ο "πιτσιρικάς" Νταντάμης ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν τα τρία φλουριά στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού, που φέτος έκοψε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (σε αντίθεση με πέρσι που την έκοψε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης).

Ο "Τζίγγερ" κατάφερε να κλέψει την παράσταση αφού απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους και κυρίως προς τους παίκτες του "έκλεισε" την σύντομη ομιλία με ένα σύνθημα της εξέδρας σε μια κίνηση να ανυψώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών.

"Ενα μονο σας ζητώ, να.... τον Ολυμπιακό" είπε και άπαντες ξεσηκώθηκαν ενώ ταυτόχρονα ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας, μέσα σε χειροκροτήματα.

source: http://www.sport24.gr/html/ent/078/ent.214078.asp

Μπράβο σε όλους μας που ακόμα καθόμαστε και τους παρακολουθούμε και δεν τους πετάμε καμιά ντοματιά (όπως έλεγε και ο Ζήκος στο "της κακομοίρας") να τους πάει σύννεφο.

Ο ένας με κότες και λαγούς, ο άλλος με ερωτικές πράξεις ... και μετά μιλάμε για Λαύριο κτλ.

Gandalf

mats8282
10/01/2008, 09:11
Αρχισαν τα οργανα να παιζουνε για εσεεεενααααα

Εξεγερση κυριες και κυριε.

Αμε.

116546

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 09:15
είναι αυτό που έλεγα...

Εντάξει καλή η εμπιστοσύνη σε κάποιον που αποδεδειγμένα γνωρίζει μπάλα και τα μυστικά της... .αλλά ΠΟΤΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ!

Τώρα για τα ΜΜΕ , άστο καλύτερα... αν κερδίσει την Βέρροια , πάλι για "πρωτάθλημα θα πηγαίνουμε".

Gandalf

Akatanomastos
10/01/2008, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αρχισαν τα οργανα να παιζουνε για εσεεεενααααα

ntaksi re guys i aek sernete teleftea alla kai afto einai malkia, meta apo ena seri kakon apotelesmaton na peftei toso kraksimo.

tespa protathlima me afto to roster den exei, alla eseis oi opadoi den mporeite na allazete kathe 2 vdomades apopsi

GyPsy
10/01/2008, 09:16
Μάγε μαζί σου.

Βάση ρόστερ, για μένα,η ΑΕΚ δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα.

Θέλει και άλλους,ποιοτικούς, παίχτες.

Αν το πάρει θα έχει κάνει ΤΗΝ υπέρβαση.

Στα "δύσκολα" ματς δεν έχει κάνει τίποτα.

Μπάλα εγώ ΔΕΝ την έχω δει να παίζει φέτος.

ΠΑΟ,Βέροια,ΕΛΦκατι,Φιορεντίνα,Ξάνθη,ΟΣΦΠ.

ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ....

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 09:20
Akatanomastos...

τούμπες κάνουν οι Βαμμένοι και τα ΜΜΕ ,... οι σκεπτόμενοι φίλαθλοι και αυτοί που θέλουν να βλέπουν καλή μπάλα, τα λένε απο την αρχή της χρονιάς, όταν οι νίκες ήταν στην σειρά.

Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ... και δεν είναι μόνο το ρόστερ...

Ρόστερ δεν είχαμε και το 2004 αλλά και πέρισυ ... καμία σχέση όμως η ποιότητα του παιχνιδιού μας με την φετεινή.

Είναι καθαρά θέμα ελέγχου του προπονητή. Είναι καλός και γνώστης, αλλά όποιον και να αφήσεις εν λευκώ και δεν του έχεις πίεση , θα τα κάνει σαλάτα κάποια στιγμή.

Εδώ ο Μέγας Μουρίνιο με τεράστιο και καλύτερο ρόστερ και να τα κάνει "ρόιδο" μόλις ο Αμπράμοβιτς τον άφησε λάσκα.

Gandalf

Akatanomastos
10/01/2008, 09:26

Gandalf

simfono gia ta MME.

sigoura den ftaiei mono to roster.polla pragmata paizoun rolo.profanes oti ena tromero roster apo mono tou den ftiaxnei tin omada.

epikaloume to roster giati mia epagelmatiki omada prepei na xei vathos kai stin mesi tou protathlimatos(me paixnidia kathe kiriaki) na mporei na ksekourasei paixtes na freskarei.
emena afto mou fenete stin aek, poli kourasi somatiki kai oso stravonoun kapoia apotelesmata tha papsoun kai oi idioi na to pistevoun (to protathlima)

mats8282
10/01/2008, 09:35
Εγω ειχα την ελπιδα για πρωταθλημα αλλα οι μεταγραφες που καναμε το καλοκαιρι δεν βγηκαν.Απλα και ωραια.Επισης δεν βγηκε η αισθηση που ειχα οτι θα ειμασταν οι μονοφθαλμοι αναμεσα στους τυφλους λογω καλυτερου προπονητη.

Φερρερ ελεγα,Μπαρτσελονα ελεγα και λοιπες Ισπανικες ομαδες....

Και τωρα βλεπω μια ΑΕΚ απο την αρχη του πρωταθληματος να σερνεται και να περνει βαθμους χωρις να παιζει μπαλα.Γνωρισμα των πρωταθλητων λενε.Ναι αμα δεν τους κατσουν ενα-δυο-τρια παιχνιδια.Οταν παει σερι ομως ειναι γνωρισμα των κωλοφαρδων.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι παιζουμε οπως και με τον Σαντος σε χειροτερη εκδοχη.Δεν βλεπω την σφραγιδα του Φερρερ πουθενα στον τροπο παιχνιδιου της ΑΕΚ.

Θα μου πεις τι ξερεις εσυ...

Δεν ξερω.Αυτο καταλαβαινω εγω.Μπορει να ειμαι και λαθος.Αλλα δεν μου αρεσει.Ουτε θα σκασω παλι 20 και 30 ευρω να πηγαινω να καθομαι στα χωματα,ναι ναι καφε οι καρεκλες, και στο κρυο του ΟΑΚΑ να βλεπω ενα τσουρμο με κιτρινες φανελες.

Καλη η ομαδα,χρυση η ομαδα και το <<οπαδιλικι>>,με την καλη εννοια,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα με μικρο value for money στα βαρβαρικα,που λεει και ο Λιακο :alien:

Και επειδη δεν βγαινουν και ευκολα τα ρημαδια καναπες και παλι καναπες :wave2:

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 09:44
έτσι... έτσι...

Δεν ξερω.Αυτο καταλαβαινω εγω.Μπορει να ειμαι και λαθος.Αλλα δεν μου αρεσει.Ουτε θα σκασω παλι 20 και 30 ευρω να πηγαινω να καθομαι στα χωματα,ναι ναι καφε οι καρεκλες, και στο κρυο του ΟΑΚΑ να βλεπω ενα τσουρμο με κιτρινες φανελες.

Καλη η ομαδα,χρυση η ομαδα και το <<οπαδιλικι>>,με την καλη εννοια,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα με μικρο value for money στα βαρβαρικα,που λεει και ο Λιακο

Και επειδη δεν βγαινουν και ευκολα τα ρημαδια καναπες και παλι καναπες

Αν δεν δούμε "προϊόν" , δεν πληρώνουμε ... απλός νόμος της αγοράς αυτός.

Το έκαναν και οι κόκκινοι και αν δεν το έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι... έφτιαξαν ομάδα και μαζεύουν ακόμα αφρόκρεμα απο πιτσιρικάδες... βλ. Γκαλίτσιος και μάλλον και Παπαδόπουλος του Ηρακλή.

Κάτι κάναμε με Κονέ, Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο , αλλά οι δύο πρώτοι ειναι στον πάγο και ο τρίτος θα φύγει σε καλή πρόταση...

Πολύ ωραία... αλλά έτσι δεν φτιάχνεις ομαδα... έτσι κάνεις supermarket.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Gandalf

mats8282
10/01/2008, 09:55
Κάτι κάναμε με Κονέ, Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο

Ο Πλιατσικας θα μεινει,μαλλον,ελευθερος συμφωνα με δημοσιευματα και τον θελει ο Σαντος στον ΠΑΟΚ.

Ο Κονε δεν μου λεει τιποτα προσωπικα.Δεν εχω δει να κανει κατι.

Για τον Σωκρατη οτι και να πουμε......Ενας απο τους καλυτερους Ελληνες στοπερ ηδη και απο οτι λενε οι ειδικοι εχει περιθωρια βελτιωσης πολλα ακομα.

Και καλα θα κανει να φυγει.Τι να κατσει να κανει εδω που δεν θα το κανει σε μια Γιουβεντους και κατι τετοιες ομαδες που τον θελουνε.....

la_villa
10/01/2008, 11:20

Πάλι καλά που είδα και το Άρσεναλ - Τότεναμ μετά και συνήρθα , κατανοώντας τι εστί πραγματικό ποδόσφαιρο.

Gandalf

έλα ντε....
ενταξει ζήτησε λέει να κλείσουν κάμερες κ μικρόφωνα
:alien: :alien:

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 12:50
ωπ... τι έγινε ρε...

Ακούω τώρα στο ραδιόφωνο οτι αφαιρέθηκε λέει η ιδιότητα του Ντέμη Νικολαϊδή σαν διεθύνων σύμβουλο. Καλά κανείς δεν τους είπε οτι αυτό έγινε πολύ πριν για να μην έχει συγκεντρωμένες ίδιότητες επάνω του;

Κατά τα άλλα, .... ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΑΕΚ και έπονται αρκετές αναταράξεις.... και που να μην μπορέσει να κάνει τίποτα στο ΟΑΚΑ με Βέρροια και με Χετάφε το Φλεβάρη.

Αρχίσαν τα γλέντια μου φαίνεται , σαν νεο-Ελληνες που είμαστε και γυρίσαμε στους αφορισμούς απο τα λουλούδια.

Το θέατρο του παραλόγου.

Τα "παπαγαλάκια" κοινώς των ΜΜΕ, έχουν αρχίσει και πάλι την δουλειά τους, καθώς μυρίστηκαν και πάλι "αίμα".

Αλήθεια για τον Βαρδινογιάννη και τις δηλώσεις του , ελάχιστα ακούω... τι έγινε;... "γαργάρα!!;;"

Gandalf

alximistis
10/01/2008, 13:33
ωπ... τι έγινε ρε...

Ακούω τώρα στο ραδιόφωνο οτι αφαιρέθηκε λέει η ιδιότητα του Ντέμη Νικολαϊδή σαν διεθύνων σύμβουλο. Καλά κανείς δεν τους είπε οτι αυτό έγινε πολύ πριν για να μην έχει συγκεντρωμένες ίδιότητες επάνω του;

Κατά τα άλλα, .... ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΑΕΚ και έπονται αρκετές αναταράξεις.... και που να μην μπορέσει να κάνει τίποτα στο ΟΑΚΑ με Βέρροια και με Χετάφε το Φλεβάρη.

Αρχίσαν τα γλέντια μου φαίνεται , σαν νεο-Ελληνες που είμαστε και γυρίσαμε στους αφορισμούς απο τα λουλούδια.

Το θέατρο του παραλόγου.

Τα "παπαγαλάκια" κοινώς των ΜΜΕ, έχουν αρχίσει και πάλι την δουλειά τους, καθώς μυρίστηκαν και πάλι "αίμα".

Αλήθεια για τον Βαρδινογιάννη και τις δηλώσεις του , ελάχιστα ακούω... τι έγινε;... "γαργάρα!!;;"

Gandalf

Τι έγινε ρε μάγε; Γιατί αναρωτιέσαι τι έγινε δεν καταλαβαίνω!!!
Αυτά που βλέπεις και διαβάζεις είναι απόρροια των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ μυαλών και νοοτροπιών. Επειδή εσύ βέβαια και ορισμένοι άλλοι είστε πιο ήπιο αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η λογική είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΙΔΙΑ!
Τρώγεστε από την αρχή της χρονιάς. Δεν παίζουμε μπάλα δεν κάνουμε δεν δείχνουμε δεν ράνουμε. Να αλλάξει το ένα να αλλάξει το άλλο να φύγει αυτός να έρθει εκείνος.
Χρόνια ολόκληρα η ίδια και η ίδια ιστορία. 100-200 άτομα να κάνουν την ομάδα άνω κάτω.
Αυτοί βγαίνουν μπροστά αυτοί φαίνονται. Γιατί σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ζείτε στην ίδια μιζέρια και γκρίνια για χρόνια και χρόνια τώρα.
Μόλις έρθουν οι πρώτες στραβές αρχίζετε α τα έλεγα εγώ και να που δενέχουμε ομάδα και να αυτό και να εκείνο...
Και βγαίνει σήμερα η κωλοφυλλάδα και λέει το απίστευτο:
Βλαξ ή Ανόητος!
Από εκεί που προσκυνάγατε το φερέερ και λέγατε τι γαμάτος και ουάου ξαφνικά έγινε ο χάλιας και ο αποδιοπομπαίος τράγος.
Μπράβο σας! Όταν θα φύγει και θα φέρουμε τον πρώτο τυχόντα καιόταν θα ξαναπέσουμε στην ίδια τραγική κατάσταση των τελευταίων ετών και κάνουμε άλλα 20 χρόνια να δούμε κούπα γιατί αυτό θα γίνει τότε εσύ καιορισμένοι άλλοι σε παρακαλώ πολύ να συνεχίστε να μιλάτε για... καλή μπάλα και ρόστερ. Μην το ξεχάσετε θερμή παράκληση...

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 13:42
alximisti... αρχίζεις και μου θυμίζεις Tsoykalas και τον τύπο στο Magic... που λέει θα δείτε και θα κάνετε..

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ!!!.... Αν δεν βλέπω μπάλα, δεν γουστάρω...

Εκτός και αν τόσοι και τόσοι που βγαίνουν ακόμα και στο forum της AEK , είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν ... ακόμα και εδώ μέσα , τόσοι και τόσοι ΑΕΚτζήδες πιο πάνω εκφέρουν δυσαρέσκεια για το πως παίζει η ΑΕΚ.

Κατσαρολικό αν είναι να το πάρω , με "πλάγιους τρόπους" και οχι με μπάλα...

ΜΗΝ ΣΩΣΩ!

Και αν αναρρωτιέσαι πότε η ΑΕΚ έκανε θαύματα ήταν όταν έπαιζε μπάλα και οχι όταν σερνόταν στο γήπεδο.

Ο Φερέρ ποτέ δεν έχασε την αξία του αφού απευθύνεσαι σε μένα, αλλά δεν μπαίνει και στον κόπο να με διαβάσεις στο τι είπα απο την αρχή της χρονιάς. Αλλά τον χάλια τρόπο με το πως λειτουργεί η ΑΕΚ εντός γηπέδου , δεν το έχω δεί ποτέ. Και έχω δεί την ΑΕΚ απο πολύ μικρός με Ραβούση και Αρδίζογλου ώς παίκτες.

Απο εκεί και πέρα, αν θες να εθελοτυφλείς κάντο... αλλά μην μας λές οτι φταίνει οι ΄φίλαθλοι επειδή δεν τραβάει η ομάδα... μου θυμίζει τον γ.διευθυντή των Βάζελων και είναι τουλάχιστον αστείο αυτό.

Gandalf

alximistis
10/01/2008, 14:03
alximisti... αρχίζεις και μου θυμίζεις Tsoykalas και τον τύπο στο Magic... που λέει θα δείτε και θα κάνετε..

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ!!!.... Αν δεν βλέπω μπάλα, δεν γουστάρω...

Εκτός και αν τόσοι και τόσοι που βγαίνουν ακόμα και στο forum της AEK , είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν ... ακόμα και εδώ μέσα , τόσοι και τόσοι ΑΕΚτζήδες πιο πάνω εκφέρουν δυσαρέσκεια για το πως παίζει η ΑΕΚ.

Κατσαρολικό αν είναι να το πάρω , με "πλάγιους τρόπους" και οχι με μπάλα...

ΜΗΝ ΣΩΣΩ!

Και αν αναρρωτιέσαι πότε η ΑΕΚ έκανε θαύματα ήταν όταν έπαιζε μπάλα και οχι όταν σερνόταν στο γήπεδο.

Ο Φερέρ ποτέ δεν έχασε την αξία του αφού απευθύνεσαι σε μένα, αλλά δεν μπαίνει και στον κόπο να με διαβάσεις στο τι είπα απο την αρχή της χρονιάς. Αλλά τον χάλια τρόπο με το πως λειτουργεί η ΑΕΚ εντός γηπέδου , δεν το έχω δεί ποτέ. Και έχω δεί την ΑΕΚ απο πολύ μικρός με Ραβούση και Αρδίζογλου ώς παίκτες.

Απο εκεί και πέρα, αν θες να εθελοτυφλείς κάντο... αλλά μην μας λές οτι φταίνει οι ΄φίλαθλοι επειδή δεν τραβάει η ομάδα... μου θυμίζει τον γ.διευθυντή των Βάζελων και είναι τουλάχιστον αστείο αυτό.

Gandalf

Καταρχάς απεταξάμην μετά βδελυγμίας τύπους όπως Τσουκαλάς. :D
Να σου πω όμως μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μπας και καταλάβεις εσύ και ορισμένοι άλλοι εδωμέσα τι λέω.
Ο Τσουκαλάς στον αναφέρω γιατί μου τον θύμισες ΔΕΝ παράτησε ποτέ την ομάδα του. Αυτό είναι αυτό γουστάρει βαμμένος γαύρος και την στηρίζει.
Εδώ είναι η τεράστια διαφορά.
Ποιος σου είπε για πλάγιους τρόπους και αυτά που λες; Με είδες να λέω κάτι τέτοιο;
Με διάβασες πουθενά να λέω πως φταίνε οι οπαδοί και οι φίλαθλοι για τα αποτελέσματα;;;;;;;
έχεις αντιληφθεί τι σου λέω τόσο καιρό και γενικά τι γράφω ή γράφεις για να γράφεις;;;;;;;

Τα λέω για τελευταία φορά κι αν ακαταλάβεις κατάλαβες αλλιώς δεν με νιάζει να ξαναδοκιμάσω.

1 λοιπόν!
ΔΕΝ παίζουμε χάλια μπάλα! ΔΕΝ παίζουμε το χάλια ποδόσφαιρο που νομίζεις εσύ και κάποιοι άλλοι!
Δεν παίζουμε θεαματικό ποδόσφαιρο ούτε κάνουμε τις μαγικές κινήσεις αλλά σε πληροφορώ ΑΝ ευλογήσει ο κύριος και κοιτάξεις λίγο περισσότερο πως σε πολλά παιχνίδια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το τονίζω αυτό παίξαμε πολύ πειθαρχημένη και πολύ ορθή μπάλα.
Ο φερέρ ξέρει πως ΔΕΝ έχουμε το υλικό του γαύρου ξέρει πως δεν έχουμε παίκτες που θα πάρουν το τόπι για να κάνουν τη διαφορά και τι κάνει ο άνθρωπος.
Μέσα από την ομαδικότητα και την πειθαρχία επιχειρεί να προχωρά η ομάδα και να κατακτήσει τον ΑΜΕΣΟ στόχο της που είναι το πρωτάθλημα.
Ούτε πλάγιους τρόπους ούτε τίποτα.

2 και τελευταίο.
Η κριτική μου για τους φίλαθλους μας και τους οπαδούς παραμένει πάντα η ίδια.
Δεν έχουν ευθύνη άμεση για τα αποτελέσματα αλλά έχουν και ΕΧΕΤΕ τεράστια ευθύνη γιατί σε κάθε στραβοπάτημα ξεσηκώνετε επανάσταση!
Χάσαμε από την Ξάνθη και βγήκαμε εκτός κυπέλλου! Και;;;;;;;;; Ε και;;;;;;
Είσαι ακόμη μέσα στο πρωτάθλημα; Είσαι! Το χτυπάς; Το χτυπάς.
Είσαι ακόμα στην Ευρώπη; Είσαι. Ε τι σκατά θες δηλαδή!!!!
ΆΜα ρε μάγε θες να δεις την μπάλα που ονειρεύεσαι ε άνοιξε την τηλεόραση όταν έχει ισπανικό και αγγλικό ποδόσφαιρο και χάζεψε.
Γιατί για κάτσε ρε μάγε. Ο Γαύρος και ο ΠΑΟ έχουν παίξει μπάλα στην ελλάδα φέτος;;;;;;;;;;;
Ξεκολάτε λίγο το μυαλό σας.

kalgeorge
10/01/2008, 14:18
ρε για κοιτα τι γινεται :p

οταν ελεγα αεκακι και οτι δεν παει πουθενα ειχαν πεσει να με φανε....και τωρα καταλαβαν οτι δεν εχουν ομαδα :)

σαν τους δικους μας που πανηγυριζαν με καραγκουνη και τα αλλα τσιρκα....και τωρα τους πεφτουν λιγοι σιγα σιγα :lol: :lol: :wave2:

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 14:18
1... παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο;

Για κάτσε ρε φίλε... έκανες αυτό που σου είπα; Μέτρησες μήπως μπαλιές απο το κέντρο και μπρος να δείς αν περνάμε τις 2 πριν μας κόψουν;

Το οτι δεν έγινε μια...ΜΙΑ... μπαλιά κάθετη στην επίθεση παρά μόνο καμινάδες (τυφλές κιόλας) απο τα πλάγια σε στύλ-καχέκτυπο του αγγλικού ποδοσφαίρου του 80 , δεν το είδες;

Το οτι η άμυνα μας ήταν ανύπαρκτη και αργή μήπως, όταν έπαιζαν στην ευθεία;

Το οτι το κέντρο επίσης με Τόζερ και Καφέ είχε μηδέν ανασταλτική αποτελεσματικότητα;

Το οτι ο Μορέτο, στην φάση του 2ου goal, αποκρούει απο την μια γωνία στην άλλη με 3 secs διαφορά δεν σου λέει κάτι για την άμυνα μας;

Το οτι ο Σέζαρ δεν μπορούσε να ανοίξει την μπάλα μπροστά παρά μόνο απο αριστερό στο δεξί δεν το είδες;

Το οτι ο Λύμπε είναι ντεφορμέ άπο την αρχή της χρονιάς μήπως; Έχει καμία σχέση με τον περισυνό;

Το οτι ο Μπλάνκο κυνηγούσε χαμένες μπαλιές στα 15-20 μέτρα, επειδή δεν τον τροφοδοτούσαν;

Αυτό είναι το ορθολογικό ποδόσφαιρο μας;... αν ναι... προτιμώ το χαώδες περισυνό τότε.

2.....

Ρε alxmisti... το ξαναλέω... έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφω;... σε νίκες και ήττες; Η ΑΕΚ για μένα απο την αρχή δεν παίζει μπάλα.
Επίσης δεν με πειράζει να χάνω... έχω βαρεθεί να το γράφω... με πειράζει να χάνω όμως με αυτό τον τρόπο.. με κατεβασμένα χέρια και σηκωμένα πόδια.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..

Όσον αφορά για τους άλλους δύο, δεν με αφορά. Θέλω η δική μου ομάδα να παίζει καλά. Αυτό με νοιάζει. Δεν τους έχω σαν μέτρο σύγκρισης... Μέτρο σύγκρισης είναι πάντα το καλύτερο και οχι κάτι ενδιάμεσο.

Oi παίκτες και προπονητής δεν ξέχασαν την μπάλα... απλά δεν ταιριάζει ο τρόπος ανάπτυξης και είναι φανερό.

Gandalf

alximistis
10/01/2008, 14:26
1... παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο;

Για κάτσε ρε φίλε... έκανες αυτό που σου είπα; Μέτρησες μήπως μπαλιές απο το κέντρο και μπρος να δείς αν περνάμε τις 2 πριν μας κόψουν;

Το οτι δεν έγινε μια...ΜΙΑ... μπαλιά κάθετη στην επίθεση παρά μόνο καμινάδες (τυφλές κιόλας) απο τα πλάγια σε στύλ-καχέκτυπο του αγγλικού ποδοσφαίρου του 80 , δεν το είδες;

Το οτι η άμυνα μας ήταν ανύπαρκτη και αργή μήπως, όταν έπαιζαν στην ευθεία;

Το οτι το κέντρο επίσης με Τόζερ και Καφέ είχε μηδέν ανασταλτική αποτελεσματικότητα;

Το οτι ο Μορέτο, στην φάση του 2ου goal, αποκρούει απο την μια γωνία στην άλλη με 3 secs διαφορά δεν σου λέει κάτι για την άμυνα μας;

Το οτι ο Σέζαρ δεν μπορούσε να ανοίξει την μπάλα μπροστά παρά μόνο απο αριστερό στο δεξί δεν το είδες;

Το οτι ο Λύμπε είναι ντεφορμέ άπο την αρχή της χρονιάς μήπως; Έχει καμία σχέση με τον περισυνό;

Το οτι ο Μπλάνκο κυνηγούσε χαμένες μπαλιές στα 15-20 μέτρα, επειδή δεν τον τροφοδοτούσαν;

Αυτό είναι το ορθολογικό ποδόσφαιρο μας;... αν ναι... προτιμώ το χαώδες περισυνό τότε.

2.....

Ρε alxmisti... το ξαναλέω... έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφω;... σε νίκες και ήττες; Η ΑΕΚ για μένα απο την αρχή δεν παίζει μπάλα.
Επίσης δεν με πειράζει να χάνω... έχω βαρεθεί να το γράφω... με πειράζει να χάνω όμως με αυτό τον τρόπο.. με κατεβασμένα χέρια και σηκωμένα πόδια.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..

Όσον αφορά για τους άλλους δύο, δεν με αφορά. Θέλω η δική μου ομάδα να παίζει καλά. Αυτό με νοιάζει. Δεν τους έχω σαν μέτρο σύγκρισης... Μέτρο σύγκρισης είναι πάντα το καλύτερο και οχι κάτι ενδιάμεσο.

Oi παίκτες και προπονητής δεν ξέχασαν την μπάλα... απλά δεν ταιριάζει ο τρόπος ανάπτυξης και είναι φανερό.

Gandalf

Μπράβο εντάξει.
Τώρα ετοιμάζεται η ομάδα να βάλει εσένα προπονητή και μερικούς από δω για βοηθούς σου. Νομίζω πως θα λειτουργήσει στο σύστημα! :(
Η συζήτηση έλαβε τέλος. Βαρέθηκα να προσπαθώ να εξηγήσω.
Είναι απλά τα πράγματα.
Αυτό πιστεύεις μάτια μου;
Ε πίστευε το. Δίκιο έχεις οκ και δικαίωμα σου. Απλά πράγματα.
Εφόσον εσύ θεωρείς ότι έχεις απαντήσει σε όλα αυτά που σου γράφω οκ δίκο έχεις έληξε.

ΠΡΟΣΕΞΕ όμως.
Ξηγημένα πράγματα. Για να είμαστε τίμοι μιας και ανήκουμε στην ίδια ομάδα.
ΑΝ χάσουμε το πρωτάθλημα που εσένα δεν σε ενδιαφέρει επειδή παίζουμε... χάλια μπάλα ή ΑΝ συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις και φύγει ο Φερέρ και γίνει ο χαμός του χαμού στην ομάδα...
μην αλλάξεις γνώμη! Να μείνεις σταθερός σε αυτά που έχεις πει και γράψει.
Γιατί ξέρεις ε... τα γραπτά μένουν!!!!!!

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 14:34
εμ... έτσι είναι όταν οι απαντήσεις στερεύουν... χαρακτηρίζουμε κάποιον ώς "υπερφίαλο" για να μειώσουμε τα γραπτά του και αποχωρούμε.

Να επαναλαβω λοιπόν... δεν είμαι προπονητής , δεν δίνω λύσεις και δεν ξέρω να το κάνω... Λέω οτι βλέπω στο χορτάρι απο την κερκίδα ή απο το γυαλί. Αν τώρα μπορώ να τα δώ αυτά εγώ ο άσχετος, τότε αναρρωτιέμαι γιατί δεν τα βλέπει ο προπονητής...

Εκτός και αν χάνουν τις μπάλες επίτηδες , για να μπερδέψουν αντιπάλους.

όσο για τα γραπτά μου, πότε τα αρνήθηκα εδώ και μερικά χρόνια για να τα αρνηθώ και τώρα;

Εδώ τα έλεγα όταν είχαμε την υποτιθέμενη dream-team , τώρα δεν θα τα πώ;

ή μήπως δεν τα έλεγα στην αρχή του χρόνου, όταν ακόμα ήμασταν μπροστά και νικούσαμε;

τespa... είναι φανερό οτι έχουμε διάσταση απόψεων και το αποδέχομαι... αλλά προτιμώ να μην χαρακτηρίσω κατά την αποχώρηση μου σε αυτή την διαμάχη.

Υ.Γ. Εισαγγελέας λέει για τον Τζίγγερ... θα τον κάνει ντα!

Gandalf

la_villa
10/01/2008, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Γιατί για κάτσε ρε μάγε. Ο Γαύρος έχουν παίξει μπάλα στην ελλάδα φέτος;;;;;;;;;;;
Ξεκολάτε λίγο το μυαλό σας.

ναι κ μεγάλη μάλιστα
άλλο που απο κάμποια στιγμή και μετα δεν μπορούμε να διατηρήσουμε μια σταθερή ενδεκάδα λόγω τραυματισμών

μέχρι την ρεάλ που ξεκληριστήκαμε ναι

τώρα τι σχέση μπορεί να εχει ο ΘΡΥΛΟΣ με το αεκακι???
τεσπα

τι να πάθει ο πρόεδρος ρε?

mats8282
10/01/2008, 14:54
Συμφωνω και επαυξανω με τον Gandalf.

θελω ακομα να προσθεσω οτι αυτο που εχω διαισθανθει φετος και δεν υπηρχε περσυ ειναι...

Πως να το πω....Μια αντιπαλοτητα μεταξυ καποιων ποδοσφαιριστων και κλικες να το πω....Γκρινια που περιοριζεται στα αποδυτηρια να το πω....

Σαν να μην τον θελουνε τον Φερρερ οι παιχτες και να προσπαθουν να τον φανε......Κατι τετοιο νομιζω οτι συμβαινει και με Μπλανκο,Παππα.....

Δεν ξερω.....Αμα ηξερα θα ειμουνα προπονητης....

Alximisti η γκρινια μας περιοριζεται στο φορουμ.....Δεν γινεται να επηρρεασει μια ομαδα....Ουτε εχουμε ευθυνη εμεις που γραφουμε εδω για κατι.....Ρεπορτερ της Ωρας κτλ δεν ειμαστε..Ουτε καν στην original δεν ειμαι εγω ωστε να γκρινιαξω πιο επισημα..Στο γηπεδο οσες φορες πηγα φετος μονο χειροκροταγα,φωναζα κανα συνθηματακι(οχι υβριστικα),μουρμουραγα απο μεσα μου, και πληρωνα.

Μια κουβεντα κανουμε για την ομαδα μας....Λεμε οτι δεν μας αρεσει οπως παιζει...Ουτε βλεπουμε συστημα και τακτικη.Πειθαρχια ειναι σημαντικη απο την στιγμη που υπαρχουν τα υπολοιπα.Αμα εισαι πειθαρχημενος σε λαθος τακτικη ή σχεδιο τι να το κανεις?Εαν ειναι ανετοιμος ο παιχτης?

Προσωπικα μου αρεσει ο Ντεμης και οι κινησεις που κανει αλλα δεν βλεπω πρωταθλημα ουτε τα τα επομενα 2-3 χρονια.Φετος ηλπιζα οτι με τα χαλια του ΠΑΟ και τον Λεμονη προπονητη στον ΟΣΦΠ να καναμε κατι.Αλλα ο δευτερος μας εβγαλε μαλακες ολους και ο πρωτος ειναι τελικα στην ιδια κατασταση με εμας.Ειδικα ο Λεμονης που εχει την πληρη πλεον στηριξη διοικησης και κοσμου και πολλα λεφτα για μεταγραφες.Τα οποια τα ακουμπαει σε παιχταραδες και ταλεντα.Αντε τωρα να τον κοντραρεις.

Ελπιζω αυτη η κατασταση να αλλαξει και να κανει η ομαδα το καλυτερο δυνατο.Αλλα δεν το βλεπω.Αμα την παρουμε την κουπα συνεχιζοντας να εχουμε αυτη την αποδοση θα ειναι θαυμα θαυματων.

Vstrommer71
10/01/2008, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ναι κ μεγάλη μάλιστα(...)

Μαλλον παρακολουθεις καποιο αλλο αθλημα,μετα συγχωρησεως...
Πες μας και μας καποιο παιχνιδι που επαιξε ΠΟΛΥ μεγαλη μπαλλα ο Θρυλεων,να το συζητησουμε:hypnotize

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 15:16
la_villa... μάλλον εννοούσε εντός πυλών.

Οχι στο CH.L. που όντως παίζει ο γαύρος πάρα πολύ καλά κατά την γνώμη μου.

Gandalf

mats8282
10/01/2008, 15:24
Απο Contra (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/182701.html)
<<Mια έκπληξη επιφύλασσε στους φίλους του Αρη ο Λάμπρος Σκόρδας που κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου του Σάνελ Γιάχιτς, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτσιο Αμορόζο. Όπως δήλωσε και ο ισχυρός άνδρας του των "κίτρινων", ο 33χρονος άσος θα φορά τη φανέλα του Αρη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και την Κυριακή το απόγευμα (13/12) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.>>

Κοιτα δουλειες ο Αρης.....

<<Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χέλντερ Πόστιγκα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (10/01) προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκηση των "πρασίνων" τις τελικές λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Πόρτο για τον εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου Πορτογάλου επιθετικού με την οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.>>

Να και το αλλο ερειπιο.....

alximistis
10/01/2008, 15:33
ναι κ μεγάλη μάλιστα
άλλο που απο κάμποια στιγμή και μετα δεν μπορούμε να διατηρήσουμε μια σταθερή ενδεκάδα λόγω τραυματισμών

μέχρι την ρεάλ που ξεκληριστήκαμε ναι

τώρα τι σχέση μπορεί να εχει ο ΘΡΥΛΟΣ με το αεκακι???
τεσπα

τι να πάθει ο πρόεδρος ρε?

Για ποδόσφαιρο μιλάμε φιλαράκι όχι για... βόλει! :D
ΔΕΝ έχετε παίξειόχι μεγάλη μπάλα ούτε καν σοβαρή μπάλα. Στην Ελλάδα μιλάμε το ξαναλέω αυτό. Στην Ευρώπη βγάζω το καπέλο που δεν φοράω. Μπαλάρα ασυζητητί.
Αλλά στην ελλάδα όσες κόκκινες παρωπίδες και να φοράς ότι και να λες... δεν παίζει.
Μπάλα δεν έχετε παίξει. Καθόλου!
Και η σταθερότητα ξέρεις φίλε είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αν δεν την έχεις... δείχνει πολλά. :)

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 15:34
εμ.. είναι και αυτά που δεν φαίνονται ακόμα ... και μιλώ για τις Ελληνικές περιπτώσεις πιτσιρικάδων που θα είναι και ικανοί να αποτελέσουν κορμό μελλοντικής ομάδας.

Για σκέψου το λίγο καλύτερα.

Άστους τους ξένους , που ούτως ή άλλως , δεν είναι αυτό που λέμε ψυχή της ομάδος εκτός και αν είσαι τόσο φάρδος και πετύχεις τον νέο Σαβέβσκι σε ηλικία εφήβου.... που είναι απο απίθανο εώς ακατόρθωτο αν σκεφτείς το scouting που υπάρχει πλέον απο ομάδες με κάτι budget δυσθεώρητα.

Gandalf

alximistis
10/01/2008, 15:44
Συμφωνω και επαυξανω με τον Gandalf.

Alximisti η γκρινια μας περιοριζεται στο φορουμ.....Δεν γινεται να επηρρεασει μια ομαδα....Ουτε εχουμε ευθυνη εμεις που γραφουμε εδω για κατι.....Ρεπορτερ της Ωρας κτλ δεν ειμαστε..Ουτε καν στην original δεν ειμαι εγω ωστε να γκρινιαξω πιο επισημα..Στο γηπεδο οσες φορες πηγα φετος μονο χειροκροταγα,φωναζα κανα συνθηματακι(οχι υβριστικα),μουρμουραγα απο μεσα μου, και πληρωνα.

Μια κουβεντα κανουμε για την ομαδα μας....Λεμε οτι δεν μας αρεσει οπως παιζει...Ουτε βλεπουμε συστημα και τακτικη.Πειθαρχια ειναι σημαντικη απο την στιγμη που υπαρχουν τα υπολοιπα.Αμα εισαι πειθαρχημενος σε λαθος τακτικη ή σχεδιο τι να το κανεις?Εαν ειναι ανετοιμος ο παιχτης?

Προσωπικα μου αρεσει ο Ντεμης και οι κινησεις που κανει αλλα δεν βλεπω πρωταθλημα ουτε τα τα επομενα 2-3 χρονια.Φετος ηλπιζα οτι με τα χαλια του ΠΑΟ και τον Λεμονη προπονητη στον ΟΣΦΠ να καναμε κατι.Αλλα ο δευτερος μας εβγαλε μαλακες ολους και ο πρωτος ειναι τελικα στην ιδια κατασταση με εμας.Ειδικα ο Λεμονης που εχει την πληρη πλεον στηριξη διοικησης και κοσμου και πολλα λεφτα για μεταγραφες.Τα οποια τα ακουμπαει σε παιχταραδες και ταλεντα.Αντε τωρα να τον κοντραρεις.

Ελπιζω αυτη η κατασταση να αλλαξει και να κανει η ομαδα το καλυτερο δυνατο.Αλλα δεν το βλεπω.Αμα την παρουμε την κουπα συνεχιζοντας να εχουμε αυτη την αποδοση θα ειναι θαυμα θαυματων.

Φίλε η γκρίνια εδωμέσα οκ μένει εδώ. Δεκτόν.
Αλλά αυτό που λέω τόση ώρα και σε τόσα ποστ και έχει μαλλιάσει η γλώσα μου... στο τέλοθ δεν θα μπορώ να θαθα μιλάω απ τα μαλλιά :D είναι ότι είναι η ΙΔΙΑ λογική και η ΙΔΙΑ μιζέρια!
Λες και το έχουμε τάμα ρε παιδάκι μου. Περιμένουμε στη γωνία και μόλις γίνει η στραβή... αρχίζουμε!
Α ΟΥ Ε... κι όλα τα γνωστά φωνήεντα.
ΔΕΝ πιστεύω φίλε ότι είναι ανέτοιμοι οι παίκτες ούτε πως η τακτική είναι λάθος. Αρνούμαι να πιστέψω πως ένας προπονητής όπως ο Φερέρ επιμένει σε λάθος τακτική και δεν έκανε σωστή προετοιμασία στους παίκτες. Μην τρελλαθούμε παιδιά. Ο άνθρωπος έχει περγαμηνές έχει δείξει έργο στην Ισπανία. Μην λέμε κουλά τώρα.
ΑΠλώς ΔΕΝ έχουμε τους παίκτες το ρόστερ του Ολυμπιακού ΤΙΜΙΑ πράγματα και προσπαθούμε ανάλογα τους παίκτες που έχουμε να προχωρήσουμε.
Επειδή ΔΕΝ διαθέτουμε το ρόστερ που θα έπρεπε ΔΕΝ γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ όμως να χτυπάμε τους ίδιους στόχους το ίδιο ή να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε όλα. Και πρωτάθλημα και κύπελο και Ευρώπη. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Θυμηθείτε το γαύρο πριν κάποια χρόνια. Όταν ξεκινούσε το σερί. Ποια Ευρώπη ποιο κύπελλο κ.λπ. Πρωτάθλημα έπαιρνε παιδιά.
Οπότε το χθεσινό με την Ξάνθη μοιραία κάποια στιγμή θα ερχόταν.
Το θέμα είναι να μείνει ήρεμη η ομάδα και να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλουμε πιο πολύ. Το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα.

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 15:51
βρε δεν λέμε το αντίθετο....

δεν μας πειράζει η ήττα... κάποια στιγμή θα χάσεις. Και σε δύσκολα και σε εύκολα παιχνίδια.

Εδώ πέρισυ χάσαμε απο Χαιδάρι και δεν πείραξε κανέναν.

Η διαφορά όμως είναι οτι βλέπαμε παίκτες να παίζουν. Όσο μπορούν... και μερικές φορές σερνόντουσαν... αναμενόμενο και αυτό.

Αλλά εδώ λέμε πως δεν βλέπονται.

Και αν μιλάμε για ρόστερ κτλ... ποιανού επιλογές ήταν οι φετεινοί;
Γιατί αν δεν ήταν να κάνουν την διαφορά να έρθουν , να μην μένανε οι περισυνοί με κάποιες προσθήκες παραπάνω;

Αυτά είναι λογικά ερωτήματα πιστεύω..

Επίσης προσθέτω κάτι που δεν ξεχνάμε ποτέ...

Προπονητικό και γήπεδο ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Gandalf

Vstrommer71
10/01/2008, 15:52
Ναι,αλλα στην Ελλαδα η γκρινια ειναι...εθνικο σπορ!
Με δυο τρεις νικες γινεσαι θεος και με δυο τρεις ηττες εισαι ξεφτιλα...
Αμα γινουμε καποτε ανθρωποι,θα καταλαβουμε οτι ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο αυτα!
Ας αφησουμε λοιπον τις βαρυγδουπες δηλωσεις που ακουγονται στα ραδια οτι θα παμε,θα δειξουμε κλπ στον Φερρερ το Σαββατο κι ας αφησουμε την ομαδα να συνεχισει τον δρομο της και ταμειο τον Μαϊο...
Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη την στιγμη εχουμε το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων το οποιο μπορει να σηκωσει την κουπα!Μην ξεχναμε οτι με την γκρινια και την μιζερια ΠΟΤΕ δεν παει μπροστα τιποτα!:beer:

Gandalf dr685sm
10/01/2008, 15:55
Μην ξεχναμε οτι με την γκρινια και την μιζερια ΠΟΤΕ δεν παει μπροστα τιποτα!

Σαφώς... αλλά μην τα μπερδεύουμε με την κριτική που είναι πάντα εποικοδομητική.

Έχουμε παίκτες σε αριθμό και πάρα πολύ καλό προπονητή. Το λογικό συμπέρασμα είναι να θέλουμε να το δούμε και στο γήπεδο... όταν δεν το βλέπουμε έτσι όπως πρέπει κριτικάρουμε... τόσο απλό είναι.

Μην ξεχνάμε οτι η ΑΕΚ δεν είναι μόνο παίκτες , οργανωμένοι και διοίκηση... οι 60τόσες χιλιάδες δεν ήταν μόνο αυτοί στο ΟΑΚΑ... ήταν κάποιοι που είδαν κάτι διαφορετικό που μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναεμφανιστεί.

Ενα δείγμα μόνο και θα δείς πως το ΟΑΚΑ θα έχει πάλι 40-50-60.000 κόσμο μέσα.

Gandalf

alximistis
10/01/2008, 15:58
Ναι,αλλα στην Ελλαδα η γκρινια ειναι...εθνικο σπορ!
Με δυο τρεις νικες γινεσαι θεος και με δυο τρεις ηττες εισαι ξεφτιλα...
Αμα γινουμε καποτε ανθρωποι,θα καταλαβουμε οτι ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο αυτα!
Ας αφησουμε λοιπον τις βαρυγδουπες δηλωσεις που ακουγονται στα ραδια οτι θα παμε,θα δειξουμε κλπ στον Φερρερ το Σαββατο κι ας αφησουμε την ομαδα να συνεχισει τον δρομο της και ταμειο τον Μαϊο...
Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη την στιγμη εχουμε το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων το οποιο μπορει να σηκωσει την κουπα!Μην ξεχναμε οτι με την γκρινια και την μιζερια ΠΟΤΕ δεν παει μπροστα τιποτα!:beer:

Ακριβώς έτσι! +10000000000000000000!!!
Το Μάιο κάνουμε ταμείο και βλέπουμε. :)
Στο κάτω κάτω όλο και κάποια ενίσχυση θα υπάρξει.

alximistis
10/01/2008, 16:00
βρε δεν λέμε το αντίθετο....

δεν μας πειράζει η ήττα... κάποια στιγμή θα χάσεις. Και σε δύσκολα και σε εύκολα παιχνίδια.

Εδώ πέρισυ χάσαμε απο Χαιδάρι και δεν πείραξε κανέναν.

Η διαφορά όμως είναι οτι βλέπαμε παίκτες να παίζουν. Όσο μπορούν... και μερικές φορές σερνόντουσαν... αναμενόμενο και αυτό.

Αλλά εδώ λέμε πως δεν βλέπονται.

Και αν μιλάμε για ρόστερ κτλ... ποιανού επιλογές ήταν οι φετεινοί;
Γιατί αν δεν ήταν να κάνουν την διαφορά να έρθουν , να μην μένανε οι περισυνοί με κάποιες προσθήκες παραπάνω;

Αυτά είναι λογικά ερωτήματα πιστεύω..

Επίσης προσθέτω κάτι που δεν ξεχνάμε ποτέ...

Προπονητικό και γήπεδο ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Gandalf

Οι επιλογές των παικτών μάγε είναι από τον προπονητή αλλά... και ανάλογα τι χρήματα διαθέτει η ομάδα.
Τεσπα, ας τον εμπιστευθούμε ρε παιδί μου τον άνθρωπο. Το ξαναλέω έχει κάποιες περγαμηνές.
Περιμένουμε και βλέπουμε.

ΥΓ. Για το γήπεδο και το προπονητικό έχεις απόλυτο δίκιο. Ας όψεται ο πούστης ο Γρανίτσας και η αλητοπαρέα του τότε... :(

Vstrommer71
10/01/2008, 16:00
Η διαφορά όμως είναι οτι βλέπαμε παίκτες να παίζουν...
Gandalf
Εδω βαζεις στην ιδια μοιρα τα χλωρα και τα ξερα φιλε Gandalf...
Δεν μπορουμε να κατηγορησουμε πχ τον Ριβαλντο(που τρεχει ακομα και ατην αμυνα να κοψει!) ή τον Δελλα ή τον Νικολα οτι δεν τρεχουν!
Η μαγια της ομαδας ειναι καλη.Απλα σε καποιες θεσεις φωναζει οτι θελει παικτες...
Μπορουμε-το μονο!-να καταλογισουμε του Φερρερ ειναι οτι δισταζει να αφησει ντεφορμε παικτες εξω.Στο κατω κατω απ'εξω ολοι προπονηταραδες ειμαστε!

EVI
10/01/2008, 16:02
θυμαμαι τα χρονια που δε ειχαμε παρει τιτλο

πιτσιρικη πηγαινα στο γηπεδο και στα ντερμπι που δεν με αφηναν να πηγαινω ελεγα οτι παω να δω τον αγωνα στο πασαλιμανι και εκρυβα το κασκολ μου στο λυκο μεσα επερνα το 040 κρυφα και πηγαινα καραισκακη

ναι χρονια ολακαιρα δεν ειχα δει τιτλο εγω σαν πιτσιρικι τιποτα την ομαδα μου ομως δεν την εβριζα ΕΓΩ ΕΤΣΙ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ δε με ενοιαζε δεν μουρμουραγα μου αρεσε να βλεπω ποδοσφαιρο απλα
να βλεπω των χατζιδι να βαζει γκολ απο κορνερ (τον φουστη ουτε τις γραμμες απο το πλει στεσιον να ειχε αχαχαχ) τον μπατιστα καραπιαλη καραταιδη μεχρι και οταν ειχαμε τερμα τον μηρτσο δε με ενοιαζε (το γκολ που φαγαμε απο ατλεντικο τοτε ηταν μνημιοδες αχαχαχαχαχαχαχ) μαζευα υπογραφες κολλαγα φωτογραφιες απο περιοδικα σε τετραδιο και το πρωι επερνα μιλκο και το φως απο το περιπτερο πριν παω σχολειο (προκομενη αχαχαχαχ) ηταν ολα πολυ αγνα μεσα στο κεφαλακι μου και γουσταρα ακομα και οταν παιζαμε ξυλο για την ομαδα (μαλακια δε λεω) ακομα και τοτε ολα ειχαν μια λογικη

περναγα την ωρα μου στο συνδεσμο και ξαφνικα...............μεγαλωσα

και μου την σπαγαν οι τραμπουκισμοι αρχισα να αναλυω και να καταλαβαινω καποια κακως κειμενα και τοτε παρατησα των Ιωαννιδη και τον σιγαλα και τον πασπαλιε που για εκεινη την βολη τοτε σπασαμε ολο το πειραια τα μαλακισμενα και γυρισα το βλεμα μου σε μια νεα ομαδα που επερνε τιτλους που που

νομιζω οτι με την πολλυ αναλυση χανουμε αυτον τον ''ρομαντισμο'' τελικα

ετσι νομιζω

μην με παρεξηγητε αναπολω μα τι με επιασε?

alximistis
10/01/2008, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θυμαμαι τα χρονια που δε ειχαμε παρει τιτλο

πιτσιρικη πηγαινα στο γηπεδο και στα ντερμπι που δεν με αφηναν να πηγαινω ελεγα οτι παω να δω τον αγωνα στο πασαλιμανι και εκρυβα το κασκολ μου στο λυκο μεσα επερνα το 040 κρυφα και πηγαινα καραισκακη

ναι χρονια ολακαιρα δεν ειχα δει τιτλο εγω σαν πιτσιρικι τιποτα την ομαδα μου ομως δεν την εβριζα ΕΓΩ ΕΤΣΙ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ δε με ενοιαζε δεν μουρμουραγα μου αρεσε να βλεπω ποδοσφαιρο απλα
να βλεπω των χατζιδι να βαζει γκολ απο κορνερ (τον φουστη ουτε τις γραμμες απο το πλει στεσιον να ειχε αχαχαχ) τον μπατιστα καραπιαλη καραταιδη μεχρι και οταν ειχαμε τερμα τον μηρτσο δε με ενοιαζε (το γκολ που φαγαμε απο ατλεντικο τοτε ηταν μνημιοδες αχαχαχαχαχαχαχ) μαζευα υπογραφες κολλαγα φωτογραφιες απο περιοδικα σε τετραδιο και το πρωι επερνα μιλκο και το φως απο το περιπτερο πριν παω σχολειο (προκομενη αχαχαχαχ) ηταν ολα πολυ αγνα μεσα στο κεφαλακι μου και γουσταρα ακομα και οταν παιζαμε ξυλο για την ομαδα (μαλακια δε λεω) ακομα και τοτε ολα ειχαν μια λογικη

περναγα την ωρα μου στο συνδεσμο και ξαφνικα...............μεγαλωσα

και μου την σπαγαν οι τραμπουκισμοι αρχισα να αναλυω και να καταλαβαινω καποια κακως κειμενα και τοτε παρατησα των Ιωαννιδη και τον σιγαλα και τον πασπαλιε που για εκεινη την βολη τοτε σπασαμε ολο το πειραια τα μαλακισμενα και γυρισα το βλεμα μου σε μια νεα ομαδα που επερνε τιτλους που που

νομιζω οτι με την πολλυ αναλυση χανουμε αυτον τον ''ρομαντισμο'' τελικα

ετσι νομιζω

μην με παρεξηγητε αναπολω μα τι με επιασε?

Γερνάς... :D

EVI
10/01/2008, 16:04
Γερνάς... :D

κακε αχαχαχαχ (τα εμοτικον δε βγαινουν απεργουν)

alximistis
10/01/2008, 16:06
κακε αχαχαχαχ (τα εμοτικον δε βγαινουν απεργουν)

Ναι κι αυτά τα αχαχαχαχ... μπορεί να παρεξηγηθούν... ;)
μην αλλάξουμε το θρεντ από αθλητικό σε... σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. :D

ΥΓ Δεν πιστεύω να είναι δίπλα σου ο συνάρρωστος αεκτζής...

Vstrommer71
10/01/2008, 16:09
ΥΓ. Για το γήπεδο και το προπονητικό έχεις απόλυτο δίκιο. Ας όψεται ο πούστης ο Γρανίτσας και η αλητοπαρέα του τότε... :(
Στελιο κι εσυ εισαι αδικος εδω.Ο μπαρμπα Γιαννης ειναι παρα τα λαθη που εχει κανει,μεγαλος Αεκτζης και ποναει την ομαδα.Ετρεχε και τοσο καιρο τα ερασιτεχνικα μονος του προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπαλωτα...
Αν θες και την γνωμη μου,καλα εκανε και γκρεμισε εκεινο το ερειπιο της Φιλαδελφειας πριν πεσει στα κεφαλια μας!
Εκανε μεγαλες προσπαθειες να συνεχισει το γηπεδο αλλα πεσανε οι βλαχοδημαρχαιοι και πηγε περιπατο η δουλεια.Εγω,παρα τα λαθη που εκανε οπως προειπαμε,τον σεβομαι τον Γρανιτσα σαν ανθρωπο.
Η αληθεια ειναι οτι το γηπεδο και το προπονητικο εχουν βαλτωσει και περιμενουμε μπας και δουμε φως...
Οχι τιποτα αλλο αλλα με ενα ωραιο γηπεδακι θα ερχονται οι φιλοι μας οι Θρυλεοντες και οι εκατο χρονια τριφυλλια,οπως παλια.Τοτε που χανανε ηδη απο την Δεκελειας,πριν μπουν στο γηπεδο:lol: :lol:

CIRUS
10/01/2008, 16:10
εντάξει καλούς παίχτες για το μπατζετ σας έχετε και σίγουρα για μένα έχετε και φοβερό προπονητή και έχετε και το ντέμη που σας έσωσε απο χρέη κτλ και σας οδήγησε σε λύση βγάζοντας σας από το αδιέξοδο. μην ξεχνάτε θα είχατε πέσει δ εθνικη χρεωκοπίες κτλ, μην είστε αχάριστοι καλή είναι η κριτική και να διαφωνείτε είναι καλό (πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις) αλλα στην τελική θα πρέπει να παραδεχθειτε όλοι οτι η άεκ είναι σε καλό δρόμο όταν με τέτοιο μπάτζετ και παίχτες είναι μέσα στη διεκδήκιση του τίτλου (αν και θα το χάσετε:D ) σε σχέση με τον ολυμπιακό που έχει αντικειμενικά καλύτερους παίχτες και μπάτζετ και τον παναθηναικο που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ μόνο. τώρα βέβαια θα ήταν καλό να λυθεί και το θέμα του γηπέδου και η άεκ να βρεί κάποιους ανθρώπους που να χώσουν χρήματα στην ομάδα για παίχτες γιατι χρυσός ο ντέμης αλλα κακά τα ψέματα οχι αρκετός, αλλά γενικά εγω νομίζω οτι αν το δείτε αντικειμενικά σε καλό δρόμο βαδίζετε. αυτή είναι η άποψη μου για το αεκάκι, ας πούμε τώρα τίποτα και για καμοιά ομάδα της προκοπής!!!!:lol: :lol: :wave2:

alximistis
10/01/2008, 16:12
Στελιο κι εσυ εισαι αδικος εδω.Ο μπαρμπα Γιαννης ειναι παρα τα λαθη που εχει κανει,μεγαλος Αεκτζης και ποναει την ομαδα.Ετρεχε και τοσο καιρο τα ερασιτεχνικα μονος του προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπαλωτα...
Αν θες και την γνωμη μου,καλα εκανε και γκρεμισε εκεινο το ερειπιο της Φιλαδελφειας πριν πεσει στα κεφαλια μας!
Εκανε μεγαλες προσπαθειες να συνεχισει το γηπεδο αλλα πεσανε οι βλαχοδημαρχαιοι και πηγε περιπατο η δουλεια.Εγω,παρα τα λαθη που εκανε οπως προειπαμε,τον σεβομαι τον Γρανιτσα σαν ανθρωπο.
Η αληθεια ειναι οτι το γηπεδο και το προπονητικο εχουν βαλτωσει και περιμενουμε μπας και δουμε φως...
Οχι τιποτα αλλο αλλα με ενα ωραιο γηπεδακι θα ερχονται οι φιλοι μας οι Θρυλεοντες και οι εκατο χρονια τριφυλλια,οπως παλια.Τοτε που χανανε ηδη απο την Δεκελειας,πριν μπουν στο γηπεδο:lol: :lol:

Ίσως δεν το ξέρω φίλε αλλά... πριν γαμώ το κέρατό μου γκρεμίσεις κάτι... ΕΧΕΙΣ έτοιμη την άλλη λύση!!!
Δεν γκρεμίζεις και μετά πας να παρακαλέσεις για να φτιάξεις!!!!

EVI
10/01/2008, 16:12

ΥΓ Δεν πιστεύω να είναι δίπλα σου ο συνάρρωστος αεκτζής...

ασε με ρε εχω προβλημα πρεπει να το παιζω θλιμμενη για να μην μου φωναζει καταπιεζομε
σε λιγο δε θα θελει να τον πηγαινω βολτα και με την μηχανη αχαχαχαχαχαχαχαχαχα(προστυχα)

:)

mats8282
10/01/2008, 16:13
Σε αυτα(alximisti) που λες πανω κατω συμφωνω.Εκτος απο 1.

Χασαμε απο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.Γκρινιαξε κανενας?Οχι.Εχουμε και 2ο γυρο στην εδρα μας.
Χασαμε απο Ηρακλη εδω μεσα.Γκρινιαξε κανενας?Οι πιο πολλοι τα ειχαμε με την τυχη.Ηταν και η πρωτη ηττα.
Χασαμε απο Βιγιαρεαλ.Οκ Βιγιαρεαλ ειναι αυτη.
Χασαμε απο Αστερα.Αρχισανε τα οργανα.
Χασαμε απο Ξανθη.Μπηκαν και οι μαεστροι :sick:

Και δεν εχουνε και μεγαλο αδικο οσο αφορα αυτο που βλεπουμε στο γηπεδο.Φυσικα και δεν θελω να φυγει ο Φερρερ.Δεν ειναι χαζος ουτε αμπαλος.Οσα ξερει αυτος δεν τα ξερουν ολοι οι αλλοι μαζι.Στην θεωρια τουλαχιστον.Στην πραξη ομως δεν βγαινει.

Στην πραξη εχουμε εναν στην κορυφη να τρεχει ακαταπαυστα.Εναν τερμα αριστερα στην γραμμη,εναν τερμα δεξια στην γραμμη και ολοι οι αλλοι απο το κεντρο και πισω.Εαν αυτο ειναι το σχεδιο του Φερρερ ή απλα λαθος εκτελεση δεν το γνωριζω.

Αλλα δεν μου αρεσει.Δεν εχει αποτελεσματα κιολας τον τελευταιο καιρο.Οσο νικαγαμε λεγαμε διαφορα. Αλλα δεν τραβανε οι παιχτες και φαινεται.Ουτε ο Αρουαμπαμπαμπαρενα, ουτε ο Ριμπο εχει κανει αυτα που περιμεναμε,ουτε ο Λυμπε κανει τα περσινα,ο Ζηκος μια παιζει τρεις δεν παιζει,ο Τοζερ δεν ειναι αμυντικο χαφ,ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ με κατι πολυ δυσκολα γκολ και χανει τα τετ-α-τετ και αυτα σε κενη εστια,ο Σεζαρ και ο Μαντουκα ασε μην πω γιατι θα συγχιστω,Καφες και Ενσαλιβα δεν τραβανε.Τον Παππα καπου τον εχουνε πεταμενο σε καμμια χωματερη,Μορετο............

Μονο ο Σωκρατης τραβαει φετος.

Και δεν ξερω τι φταιει.

Η προπονηση,η τακτικη,οι τραυματισμοι,οι τσακωμοι,ο φροντιστης,ο Ντεμης,η Οριτζιναλ,η θεια μου η Κουλα?

Εμενα σαν Κωστα αυτη η ομαδα δεν μου αρεσει.Απο την αρχη της χρονιας οταν και αρχισανε τα ματς.Ισως περιμενα πολλα.....

Οποτε θα κανω και αλλη υπομονη παρεα με την γκρινια μου και θα λεω εδω στο φορουμ τον πονο μου να τον ακους εσυ alximisti :P

alximistis
10/01/2008, 16:14
ασε με ρε εχω προβλημα πρεπει να το παιζω θλιμμενη για να μην μου φωναζει καταπιεζομε
σε λιγο δε θα θελει να τον πηγαινω βολτα και με την μηχανη αχαχαχαχαχαχαχαχαχα(προστυχα)

:)

Α την παλιοκουλάτζα. Θέλει να τον πηγαίνεις και βολτάκι.
Α παπαπαπα... το παλιοχούφταλο! :D
Λες ρε ευλακι ν αρχίσει σε λίγο; Τσάι χαμόμηλο τήλιο και τα τοιαύτα; Δεν κουνιέμαι από το σπίτι που να τρέχουμε δεν βγαίνω;;;;

Vstrommer71
10/01/2008, 16:16
Ίσως δεν το ξέρω φίλε αλλά... πριν γαμώ το κέρατό μου γκρεμίσεις κάτι... ΕΧΕΙΣ έτοιμη την άλλη λύση!!!
Δεν γκρεμίζεις και μετά πας να παρακαλέσεις για να φτιάξεις!!!!
Μπορει ο μπαρμπα Γιαννης να θεωρουσε οτι ειχε ετοιμη την λυση,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει..
Σου ξαναλεω οτι ο ναος δυστυχως ειχε καταντησει ερειπιο το οποιο καποια στιγμη θα επεφτε
Αν εκεινη την εποχη πηγαινες γηπεδο θα θυμασαι για τι χαλι μιλαμε...

alximistis
10/01/2008, 16:19
Σε αυτα που λες πανω κατω συμφωνω.Εκτος απο 1.

Χασαμε απο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.Γκρινιαξε κανενας?Οχι.Εχουμε και 2ο γυρο στην εδρα μας.
Χασαμε απο Ηρακλη εδω μεσα.Γκρινιαξε κανενας?Οι πιο πολλοι τα ειχαμε με την τυχη.Ηταν και η πρωτη ηττα.
Χασαμε απο Βιγιαρεαλ.Οκ Βιγιαρεαλ ειναι αυτη.
Χασαμε απο Αστερα.Αρχισανε τα οργανα.
Χασαμε απο Ξανθη.Μπηκαν και οι μαεστροι :sick:

Και δεν εχουνε και μεγαλο αδικο οσο αφορα αυτο που βλεπουμε στο γηπεδο.Φυσικα και δεν θελω να φυγει ο Φερρερ.Δεν ειναι χαζος ουτε αμπαλος.Οσα ξερει αυτος δεν τα ξερουν ολοι οι αλλοι μαζι.Στην θεωρια τουλαχιστον.Στην πραξη ομως δεν βγαινει.

Στην πραξη εχουμε εναν στην κορυφη να τρεχει ακαταπαυστα.Εναν τερμα αριστερα στην γραμμη,εναν τερμα δεξια στην γραμμη και ολοι οι αλλοι απο το κεντρο και πισω.Εαν αυτο ειναι το σχεδιο του Φερρερ ή απλα λαθος εκτελεση δεν το γνωριζω.

Αλλα δεν μου αρεσει.Δεν εχει αποτελεσματα κιολας τον τελευταιο καιρο.Οσο νικαγαμε λεγαμε διαφορα. Αλλα δεν τραβανε οι παιχτες και φαινεται.Ουτε ο Αρουαμπαμπαμπαρενα, ουτε ο Ριμπο εχει κανει αυτα που περιμεναμε,ουτε ο Λυμπε κανει τα περσινα,ουτε ο Καφες,ο Ζηκος μια παιζει τρεις δεν παιζει,ο Τοζερ δεν ειναι αμυντικο χαφ,ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ με κατι πολυ δυσκολα γκολ και χανει τα τετ-α-τετ και αυτα σε κενη εστια,ο Σεζαρ και ο Μαντουκα ασε μην πω γιατι θα συγχιστω,Καφες και Ενσαλιβα δεν τραβανε.Τον Παππα καπου τον εχουνε πεταμενο σε καμμια χωματερη,

Και δεν ξερω τι φταιει.

Η προπονηση,η τακτικη,οι τραυματισμοι,οι τσακωμοι,ο φροντιστης,ο Ντεμης,η Οριτζιναλ,η θεια μου η Κουλα?

Εμενα σαν Κωστα αυτη η ομαδα δεν μου αρεσει.Απο την αρχη της χρονιας οταν και αρχισανε τα ματς.Ισως περιμενα πολλα.....

Οποτε θα κανω και αλλη υπομονη παρεα με την γκρινια μου και θα λεω εδω στο φορουμ τον πονο μου να τον ακους εσυ alximisti :P

Μάλλον θα γίνω η Τένια Μακρή του φόρουμ. :D
ΝΑ πω μόνο δύο πραγματάκια. Πως στην στάση που λέγεται Τρίπολη σταματήσαμε όλοι! ΚΑι οι τρεις "μεγάλοι" οπότε μην απορείτε.
Και κατά τη γνώμη μου παίξαμε καλύτερα και από το γαύρο και από το βάζελο. Νομίζω.
Για την Ξάνθη νομίζω πως είναι αυτό που είπα πριν. Με το ρόστερ που έχουμε μην περιμένετε να κρατήσουμε την ίδια πορεία σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Είναι αδύνατον.
Ας επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μας και θα δεις πως θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας.
όσο για την μπάλα που λες πως δεν σ αρέσει να σου πω. Ούτε εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά βλέπω πιστεύω κάποιες αλλαγές που μ αρέσουν σε σχέση με πέρσι.

alximistis
10/01/2008, 16:19
Μπορει ο μπαρμπα Γιαννης να θεωρουσε οτι ειχε ετοιμη την λυση,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει..
Σου ξαναλεω οτι ο ναος δυστυχως ειχε καταντησει ερειπιο το οποιο καποια στιγμη θα επεφτε
Αν εκεινη την εποχη πηγαινες γηπεδο θα θυμασαι για τι χαλι μιλαμε...

Θυμάμαι... :(
βλέπεις όμως που τώρα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα;

Vstrommer71
10/01/2008, 16:26

Κι εδω μηδενιζουμε λιγακι...
Μηπως τα τελευταια χρονια ειχαμε καλυτερο δεξι μπακ απον Ραμος?
Ειχαμε μηπως Ριβαλντο( ο οποιος τοσο τρεξιμο φετος δεν το ειχε ριξει οσο ολα τα χρονια του στον ΟΣΦΠ,τα χρονια ομως περνανε...)
Καναν καλυτερο φορ απο τον Μπλανκο?
Δεν κανει πολυ καλο πρωταθλημα κι ο Λυμπε?Ο Δελλας μηπως?
Ειναι κακος ο Μανου?

Ακομα και οι τερματοφυλακες,δεν θυμαμαι να ειχαμε καναν καλυτερο τα τελευταια χρονια με εξαιρεση τον Σορεντινο του οποιου η γυναικα του τον εκανε οτι ηθελε...

Στο κατω κατω με τον γκαφατζη(κατα τους ειδημονες της κερκιδας) εχουμε φαει ποσα?Στα 20 παιχνιδια καμμια 12αρια γκολ,τοσο χαλια!
Κανενας δεν ειπε οτι ειμαστε καμμια σουπερ ομαδα αλλα μην παμε στο αλλο ακρο και τα μηδενισουμε ολα!

mats8282
10/01/2008, 16:47
Δηλαδη θες να μου πεις οτι εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση τους?Ολων οσους ειπες.

Προσωπικα μονο με την αμυντικη λειτουργια ειμαι ευχαριστημενος.Και αυτο στηριζεται σε Δελλα και Παπασταθοπουλο κυριως.

Εσυ δηλαδη εισαι ευχαριστημενος με το αν ειχαμε ή δεν ειχαμε.

Εγω λεω οτι κανενας πλην του Παπασταθοπουλου δεν εχει δειξει κατι παραπανω φετος.Ισα ισα που οι περισσοτεροι παιζουν κατω απο τις ικανοτητες τους ή δεν αρκουν(πχ Αλβες και Μορετο).

Θα στα κανω σουμα.

Τα πανε καλα.Αντε επειδη ειμουνα σκληρος πριν θα αναγνωρισω και την προσπαθεια.

Δελλας οταν δεν χρειαζεται να τρεξει και να στριψει,Ραμος πολλες κουρσες,Παπασταθοπουλος φοβερη ανοδος,Μπλανκο λογω γκολ(αλλα ειπαμε τα ευκολα τα χανει),Λυμπε και Ριβαλντο μονο λογω τρεξιματος και προσπαθειας(ματαια τις περισσοτερες φορες).

Δεν τα πανε καλα ή ειναι μετριοτατοι ή τραυματιστηκαν και δεν προσεφεραν

Καφες,Αραουμπαρενα,Σεζαρ,Μαντουκα,Τοζερ,Ζηκος,Μανου(ο ι δεν μου αρεσει,ισως φταιει η θεση),Ενσαλιβα,Μορετο(πιανει τα δυσκολα τρωει τα ευκολα...Μαλλον κανει προπονηση με τον Μπλανκο),Μαχο(τραυματιας οχι οτι φταιει περα απο μια σουπα που εφαγε),Αλβες,Παππας(δεν παιζει),Λαγος(αντε να συνελθει απο το περσινο),Χετεμαι,Πλιατσικας,Μπουρμπος.

Γεωργεας και Αλεξοπουλος που ειναι?ΟεΟ

Κανε ομαδα με 3 που αποδιδουν καλα και 2 που παλευουνε.

Το τι φταιει τωρα δεν γνωριζω να σου πω.Εγω αυτα βλεπω.

TROOPER
10/01/2008, 16:54
http://www.aek.com/phpforum/viewtopic.php?t=9375
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που ειναι ο idi ???????????

οεο !!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
10/01/2008, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
http://www.aek.com/phpforum/viewtopic.php?t=9375

:):):):):):):)

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ωχου τι του εφτιαξε.............

χα χαχαχαχχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε του ειπες τελικα οτι ειναι τριτοι ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
10/01/2008, 18:10
ρε π@π@ρες γαυροι!!!!

θα κανουμε καμια διαμαχη της προκοπης η θα ασχολειστε με την ΑΕΚ;

Χεστηκα για την ΑΕΚ!!

παιζουμε δυο παιχνιδια στα καπακια μεσα σε μια εβδομαδα και εσεις ψ*λοβροντατε με τα κοτοπουλα!

εχουμε και μια ιστορια να διαφυλαξουμε.....ειναι θεσμος πλεον η ανταλλαγη μπινελικιων!

εκτος και αν εχετε κλασει τοσο που αποφευγετε να το συζητατε:winka:

SPORAKIAS
10/01/2008, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

με εκανες και γελασα....μπα σε καλο σου.....:bawl:

la_villa
10/01/2008, 18:14
ρε δεν το έχετε καταλάβει ότι πλέον ΔΕΝ ασχολούμαστε ούτε και με σας

σας έχουμε για τον πεουλα καβάλα :smokin: :smokin:

ρε δεν έχουμε αντίπαλο φέτος
κ παρόλο που μας λείπουν τα πνευμόνια τις ομάδας οι ψ***ς τις θα είναι μέσα
τι να συζητάμε τώρα

ο Μπελούτσι θα παίξει και θα βάλει γκολ...να θυμάστε ότι το είπα

υ.γ στο καραισκάκη ο ΘΡΥΛΟΣ γενικά έχει αποδόση καλό ποδόσφαιρο
εκτος πέρα του Αρη,Παο όλο μισή παίζαμε

υ.γ 2 ρε TROOPER που το βρήκες :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
κάτσε πως το είπε ...που είντο????
α νάτο...

"γιατι τι εχουμε να χασουμε πια?

κυπελο εξω

πρωταθλημα δε θα παρουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ευρωπη.... αστο....

τωρα αλλαγες για του χρονου λεω εγω...

δεν υπαρχει ελπιδα τελος"
ρε idi όχι απο τώρα :lol: :lol:

el_hymador
10/01/2008, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

με εκανες και γελασα....μπα σε καλο σου.....:bawl:

:lol: :lol: :lol: :lol: και εγω γελαω

http://www.youtube.com/watch?v=R51dF7G_t4I

STOYBI
10/01/2008, 18:16
ρε π@π@ρες γαυροι!!!!

θα κανουμε καμια διαμαχη της προκοπης η θα ασχολειστε με την ΑΕΚ;

Χεστηκα για την ΑΕΚ!!

παιζουμε δυο παιχνιδια στα καπακια μεσα σε μια εβδομαδα και εσεις ψ*λοβροντατε με τα κοτοπουλα!

εχουμε και μια ιστορια να διαφυλαξουμε.....ειναι θεσμος πλεον η ανταλλαγη μπινελικιων!

Eχετε πολυ γ@μηκουλ@ προεδρο και μας εχει παει τρεις και μια..... :lol: :lol:

Καιρο κρατησε η καραμελα της ριζουπολης........ Βρηκε αλλη απο Δευτερα να πιπιλαει ο παρεδρας σας...... :rolleyes:

:smokin:

el_hymador
10/01/2008, 18:19
Eχετε πολυ γ@μηκουλ@ προεδρο και μας εχει παει τρεις και μια..... :lol: :lol:

Καιρο κρατησε η καραμελα της ριζουπολης........ Βρηκε αλλη απο Δευτερα να πιπιλαει ο παρεδρας σας...... :rolleyes:

ελα μωρε καθεσαι τωρα και ασχολεισαι με τον σωφερ!!!

προσπαθει να περασει και καλα ενα οπαδικο προφιλ, αντιστοιχο του δικου σας καραγκιοζη με τις Da Pipes κ.τ.λ....

δεν υπαρχει βαζελος που να θελει αυτη την διοικηση πλεον στην ομαδα.-

SPORAKIAS
10/01/2008, 18:25
:lol: :lol: :lol: :lol: και εγω γελαω

http://www.youtube.com/watch?v=R51dF7G_t4I

ελα ρε τωρα...

ειπαμε να κανουμε μανουρα....και μου βαζει τον ανατωλακη....σοβαρεψου....:smokin:

:rotflmao:

el_hymador
10/01/2008, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ελα ρε τωρα...

ειπαμε να κανουμε μανουρα....και μου βαζει τον ανατωλακη....σοβαρεψου....:smokin:

:rotflmao:

σωστα επερεπε να βαλω τον Αντζα με τα κ*λοδαχτυλα...:lol: :lol: :lol:

el_hymador
10/01/2008, 18:28
ειναι εντελως μλκς!!! :lol: :lol: :lol:

''Την άποψη πως ότι ειπώθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού ήταν σε οικογενειακο περιβάλλον και λυπάται εάν αυτά έθιξαν κάποιους, εξέφρασε με επίσημη τοποθέτησή του ο μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΠΑΕ Γιάννης Βαρδινογιάννης.''

τραβα ρυθμισε κανα καμπερ ρε καραγκιοζη :lol: :lol:

αφου δεν σου παει ο ρολος, γ@μησε το ....

STOYBI
10/01/2008, 18:29

προσπαθει να περασει και καλα ενα οπαδικο προφιλ, αντιστοιχο του δικου σας καραγκιοζη με τις Da Pipes κ.τ.λ....

δεν υπαρχει βαζελος που να θελει αυτη την διοικηση πλεον στην ομαδα.-

Da Pipes ??? Ψεματα ελεγε....... :look:

Απο τοτε που ειχε καβουρια ο μεγαλος , σας εκανε μπυρα, σας εκοψε τα ειστηρια , δεν τον θελατε διοικηση...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απλα...... Σας εχουν γραμενους εντελως .... :lol: :lol:

Κατα τα αλλα..............

116570

el_hymador
10/01/2008, 18:31

Απο τοτε που ειχε καβουρια ο μεγαλος , σας εκανε μπυρα, σας εκοψε τα ειστηρια , δεν τον θελατε διοικηση...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα ο Αντζας ειναι εριστικος με ολους...εχει ψυχολογικα ...νομιζει οτι ο καθενας εκανε ''παρεα'' με την γυναικα του...:lol:

SPORAKIAS
10/01/2008, 18:34

etsi....

http://www.youtube.com/watch?v=f4BYd8HzIIQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5_ZVwc1gJig&feature=related

αυτα ειναι βιντεακια για μανουρα....

:rotflmao: :smokin: :rotflmao:

giobazolias
10/01/2008, 19:40

ωραια φωτο!!!!
μονο που αυτες τις μαγκιες ΔΕΝ μπορουσε να τις κανει και στη γυναικα του ........ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ!!!!

:bigcry: :bigcry: :lol: :bigcry: :bigcry:

STOYBI
10/01/2008, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ!!!!

Aντι της γυναικας του ?? :confused: :eyepop: :eyepop:

el_hymador
10/01/2008, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ωραια φωτο!!!!
μονο που αυτες τις μαγκιες ΔΕΝ μπορουσε να τις κανει και στη γυναικα του ........ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ!!!!

και οχι τιποτα αλλο....στον Κυργιακο πηγε να τα κανει αυτα...

τσ,τσ...αγνοια κινδυνου:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJh8_0i0&feature=related

idi
10/01/2008, 20:52
:lol: :lol: :lol: :lol:

εχετε πολυ πλακα... περιμενετε την ΑΕΚ στη γωνια για στραβοπατημα να τα χωσετε... αλλα δε μπορειτε να κρυφτείτε λιγο ρε παιδάκια? το ξερω οτι σας ποναει αλλα μη κανετε σα γκομενες!!!

καιρος να σας πληροφορήσω οτι στο παιχνιδι με την Ξανθη δε χασαμε 3 βαθμους απο το πρωταθλημα... το παιχνιδι ειναι για το κυπελο... και παρα τη ντροπιαστική ηττα... ακομα ειμαστε το πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα δε ξερω αν το βλεπετε εσεις αλλα ετσι ειναι τα πραματα και αρχιζουμε απο τη Δευτερα να το αποδειξουμε...

αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site.... και ειναι πιεση για μεταγραφες!!! φυσικα και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και εσεις θα αλλαξετε χωρα τελος Απριλη γιατι οπου κοιταξετε θα με βλεπετε μπροστα σας :lol:

τα "σας τα' λεγα εγω για τα ΑΕΚακι" να τα πειτε απο τη Δευτερα που θα δειτε παλι την ΑΕΚ στη χειρότερη περιπτωση 2η με ενα ποντο διαφορα.... απο τον πρωτο και πιθανοτατα και 1η....(καμια ελπιδα για πρωταθλημα το λενε και οι αριθμοι! :lol: ) αρε καλα τα λετε αλλα εγω βλεπω μονο τη βαθμολογια......

βαζω βαθμολογια ετσι γιατι βγαλατε γλωσσα... και οι μεν και οι δε κλεφτες... απο Δευτερα τουλαχιστον οι μισοι θα εισατε κατω απο την ΑΕΚ.....:sun: :sun: :sun:

1 Ολυμπιακός 34 (15) 30-12
2 Παναθηναϊκός 33 (15) 23-6
- ΑΕΚ 33 (15) 30-8
4 Asteras Tripolis 28 (15) 16-7
5 Άρης 25 (15) 13-8
6 ΠΑΟΚ 23 (15) 19-16
7 Πανιώνιος 22 (15) 19-20
8 Ατρόμητος 21 (15) 12-14
9 Ξάνθη 18 (15) 16-16
10 Λάρισσα 15 (15) 11-15
- Ηρακλής 15 (15) 12-17
12 Βέρια FC 14 (15) 11-17
- ΟΦΗ 14 (15) 19-29
14 Απολλων Καλαμαριάς 13 (15) 14-28
15 Λεβαδειακός 12 (15) 11-28
16 Εργοτέλης 9 (15) 9-24

(με πειραξε η ηττα απο τη Ξανθη γιατι εγινε με κατω τα χερια ... και οχι γιατι αποκλειστηκαμε απο το κυπελο.... χεσμενο το εχω...) :wave2:

vangelis 64
10/01/2008, 20:56
και οχι τιποτα αλλο....στον Κυργιακο πηγε να τα κανει αυτα...

τσ,τσ...αγνοια κινδυνου:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJh8_0i0&feature=related Πωπωω...τι αλητείες είν' αυτές..τσ τσ τσ :rolleyes: :rolleyes:

Κοιτάξτε εδώ πώς ο παίχτης τής ΑΕΚ σώζει από βέβαιο πνιγμό τον αντίπαλό του.

Και λέω από βέβαιο πνιγμό διότι εκείνη τη μέρα είχε ρίξει πολλή βροχή και ο άτυχος παίχτης με τα κόκκινα έπεσε σε μια λιμνούλα που ήταν άπατα.

Για να δείτε ότι είμεθα και αλτρουισταί.Πώς!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

116586

STOYBI
10/01/2008, 21:59
κοιτα ο Αντζας ειναι εριστικος με ολους...εχει ψυχολογικα ...νομιζει οτι ο καθενας εκανε ''παρεα'' με την γυναικα του...:lol:

Εεεεεεε....... :nono:

Προκαλειτε και εσεις ....

Πως να το κανουμε τωρα ??? :sick:

:D

116593

zubitos
11/01/2008, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:

αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site.... και ειναι πιεση για μεταγραφες!!! φυσικα και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και εσεις θα αλλαξετε χωρα τελος Απριλη γιατι οπου κοιταξετε θα με βλεπετε μπροστα σας :lol:

μην συνεχίζεις,μας έπεισες. :lol: :lol:

Akatanomastos
11/01/2008, 05:37

χεσμενο το εχω...) :wave2:

me tosous titlous ta teleftea xronia den pidiete to kipelo?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

de tha sas xalage katholou to kipelaki, opos kai mas fisika.

Gandalf dr685sm
11/01/2008, 09:08
αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site

κάτι ξέρεις εσύ....χεχεχεχε

Όσον αφορά το θέμα της ΑΕΚ... βαρέθηκα να μιλάμε για εμάς. Κύριε Φερέρ και παίκτες της ΑΕΚ... μια απάντηση υπάρχει μόνο και αυτή φαίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο... τα υπόλοιπα είναι αναλύσεις επι αναλύσεων για να μιλάνε τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι.

Πείστε μας εντός γηπέδου και δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Δεν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος (βλ. πρωτάθλημα) που έχει αναχθεί απο ΜΜΕ σε "αυτοσκοπό". Κρίνουμε απο αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι και αν ικανοποιεί ή οχι.

Μου είναι αδιάφορο αν θα παίξει ο Ρίμπο, ή η Βανδή με ψηλο-τάκουνα στην περιοχή. Επίσης μου είναι αδιάφορο αν η ΑΕΚ πάρει μόνο 2 μύρια επειδή δεν θα βγεί στο CH.L. ή 16 όπως πέρισυ που βγήκε. Εκείνο που θέλω είναι να βλέπω πάθος και ενα ποδόσφαιρο ικανοποιητικό (γνωρίζω πως δεν είμαστε στην Premiere league ή στην Primera Division).

Aρχίστε να μας πείθετε απο την Βέρροια, καθώς τα 25.000 διαρκείας πάρα πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν 5-6.000 μόνο του χρόνου.

Για το derby και τον Jigger, έμαθα πως θα γίνει σε "οικογενειακή ταβέρνα" για να πέσουν πιο εύκολα τα "οικογενειακά μπινελίκια"... τρομάρα σας.

Διακινδυνεύω προγνωστικό με σκορ 1 - 1 , με τις συνθέσεις που ακούω οτι θα κατέβουν στο χορτάρι.

Gandalf

idi
11/01/2008, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
μην συνεχίζεις,μας έπεισες. :lol: :lol:

αγαπουλα μου δε σου φτανει η δηλωση μου εδω?

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ...

τι αλλο θες????

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

idi
11/01/2008, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
me tosous titlous ta teleftea xronia den pidiete to kipelo?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

de tha sas xalage katholou to kipelaki, opos kai mas fisika.

4 κυπελα απο τη τελευταια φορα που πηρα πρωταθλημα... το ηξερες????

κανενας δε το ξερει γιατι κανενας δεν ασχολειται με το κυπελο my friend...

zubitos
11/01/2008, 09:48
αγαπουλα μου δε σου φτανει η δηλωση μου εδω?

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ...

τι αλλο θες????

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

και όταν έρθει ο Απρίλης εάν δεν το έχει πάρει η Αεκ για να μην εκτεθείς κατι θα φταίει,

η διαιτησία,ο Ερμής που ήταν ανάδρομος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.:lol: :wave2:

idi
11/01/2008, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
και όταν έρθει ο Απρίλης εάν δεν το έχει πάρει η Αεκ για να μην εκτεθείς κατι θα φταίει,

η διαιτησία,ο Ερμής που ήταν ανάδρομος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.:lol: :wave2:

ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? τουλαχιστον 4 πρωταθληματα απο τα τα τελυτεταια 13 επεπε να παρει η ΑΕΚ και δε τα πηρε απο τη διαιτησια... τι να κανουμε να αλλαξουμε το παρελθον ή να το ξεχασουμε?????τεσπα δεν υπαρχει λογος να το κανουμε θεμα παλι... ο καιρος θα δειξει...

zubitos
11/01/2008, 10:32
ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? τουλαχιστον 4 πρωταθληματα απο τα τα τελυτεταια 13 επεπε να παρει η ΑΕΚ και δε τα πηρε απο τη διαιτησια... τι να κανουμε να αλλαξουμε το παρελθον ή να το ξεχασουμε?????τεσπα δεν υπαρχει λογος να το κανουμε θεμα παλι... ο καιρος θα δειξει...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. :beer: :beer:

la_villa
11/01/2008, 11:06
αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site.... και ειναι πιεση για μεταγραφες!!! φυσικα και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ :

:lol: :lol: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao:

idi δείξε οίκτο
:lol: :lol:
δεν ξέρω με ποιο να γελάσω περισσότερο πλέον

α ρε TROOPER να είσαι καλά που τον ξετρύπωσες :lol: :lol:

και περιπολικό λεει στην προπόνηση του αεκακιου:bawl:

el_hymador
11/01/2008, 11:27
Απο το σημερινο ΦΩΣ

''Με Ολυμπιακο, Μπεσικτας και Φλαμενγκο μιλαει ο Ροναλντο....''

:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

παρτε και ενα ζευγαρι γονατα να σας βρισκονται...που ξερεις καπου μπορει να χρειαστουν...:lol: :lol: :lol: :wave2:

alximistis
11/01/2008, 11:33

εχετε πολυ πλακα... περιμενετε την ΑΕΚ στη γωνια για στραβοπατημα να τα χωσετε... αλλα δε μπορειτε να κρυφτείτε λιγο ρε παιδάκια? το ξερω οτι σας ποναει αλλα μη κανετε σα γκομενες!!!

καιρος να σας πληροφορήσω οτι στο παιχνιδι με την Ξανθη δε χασαμε 3 βαθμους απο το πρωταθλημα... το παιχνιδι ειναι για το κυπελο... και παρα τη ντροπιαστική ηττα... ακομα ειμαστε το πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα δε ξερω αν το βλεπετε εσεις αλλα ετσι ειναι τα πραματα και αρχιζουμε απο τη Δευτερα να το αποδειξουμε...

τα "σας τα' λεγα εγω για τα ΑΕΚακι" να τα πειτε απο τη Δευτερα που θα δειτε παλι την ΑΕΚ στη χειρότερη περιπτωση 2η με ενα ποντο διαφορα.... απο τον πρωτο και πιθανοτατα και 1η....(καμια ελπιδα για πρωταθλημα το λενε και οι αριθμοι! :lol: ) αρε καλα τα λετε αλλα εγω βλεπω μονο τη βαθμολογια......

βαζω βαθμολογια ετσι γιατι βγαλατε γλωσσα... και οι μεν και οι δε κλεφτες... απο Δευτερα τουλαχιστον οι μισοι θα εισατε κατω απο την ΑΕΚ.....:sun: :sun: :sun:

1 Ολυμπιακός 34 (15) 30-12
2 Παναθηναϊκός 33 (15) 23-6
- ΑΕΚ 33 (15) 30-8
4 Asteras Tripolis 28 (15) 16-7
5 Άρης 25 (15) 13-8
6 ΠΑΟΚ 23 (15) 19-16
7 Πανιώνιος 22 (15) 19-20
8 Ατρόμητος 21 (15) 12-14
9 Ξάνθη 18 (15) 16-16
10 Λάρισσα 15 (15) 11-15
- Ηρακλής 15 (15) 12-17
12 Βέρια FC 14 (15) 11-17
- ΟΦΗ 14 (15) 19-29
14 Απολλων Καλαμαριάς 13 (15) 14-28
15 Λεβαδειακός 12 (15) 11-28
16 Εργοτέλης 9 (15) 9-24

(με πειραξε η ηττα απο τη Ξανθη γιατι εγινε με κατω τα χερια ... και οχι γιατι αποκλειστηκαμε απο το κυπελο.... χεσμενο το εχω...) :wave2:

Άντε ρε Idi βοήθα! Πες τους τα κι έχω μπλέξει με το μάγο εδώ που κοντεύει να μου βγει... γαύρος. :D

ΡΕ! Είπαμε, τελείωσε. Δικό μας είναι το κατσαρόλι φέτος έληξε!!! Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; :)

alximistis
11/01/2008, 11:35
:lol: :lol: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao:

idi δείξε οίκτο
:lol: :lol:
δεν ξέρω με ποιο να γελάσω περισσότερο πλέον

α ρε TROOPER να είσαι καλά που τον ξετρύπωσες :lol: :lol:

και περιπολικό λεει στην προπόνηση του αεκακιου:bawl:

Μια χαρά τα λέει ο Ίδης.
ΑΝ πρόσεξες ούτε εγώ το έχω πάρει πίσω ούτε έχω αλλάξει γνώμη. Το έχουμε το πρωτάθλημα φέτος. Πάρτε το χαμπάρι.
ΚΑι οι ΑΕΚτζήδες συνάρρωστοί μου που χτυπιούνται για την Ξάνθη θα το έχουν ξεχάσει μέσα σε μερικές βδομαδούλες. :)
Το πρωτάθλημα είναι ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ φέτος. :)

Akatanomastos
11/01/2008, 11:46
4 κυπελα απο τη τελευταια φορα που πηρα πρωταθλημα... το ηξερες????

κανενας δε το ξερει γιατι κανενας δεν ασχολειται με το κυπελο my friend...

afto akrivos thelo na sou po, oti einai ilithio na apaksioneis ton 2o poio simantiko titlo tis xoras.

tespa an eixate kana kipelo teleftea tha mas to kopanagate sigoura

Gandalf dr685sm
11/01/2008, 11:56
άστους alximistis...

Ακόμα και εμείς που διαμαρτυρόμαστε, γνωρίζουμε οτι το κατσαρολικό είναι δικό μας φέτος. Και αυτός είναι και ενας λόγος που διαμαρτυρόμαστε παραπάνω...

Θέλουμε να το έχουμε πάρει , παίζοντας και μπάλα.

Για πολλούς και διάφορους λόγους κύριοι , φέτος το πρωτάθλημα είναι της ΑΕΚ.

Θα το δείτε.

Gandalf

mats8282
11/01/2008, 11:57
Φερτε λοιπον την ισοπαλια τωρα και τα λεμε στο ΟΑΚΑ και με τους 2 :smokin:

alximistis
11/01/2008, 11:58
άστους alximistis...

Ακόμα και εμείς που διαμαρτυρόμαστε, γνωρίζουμε οτι το κατσαρολικό είναι δικό μας φέτος. Και αυτός είναι και ενας λόγος που διαμαρτυρόμαστε παραπάνω...

Θέλουμε να το έχουμε πάρει , παίζοντας και μπάλα.

Για πολλούς και διάφορους λόγους κύριοι , φέτος το πρωτάθλημα είναι της ΑΕΚ.

Θα το δείτε.

Gandalf

Άντε μπράβο φιλαράκι! Έτσι να χαρώ να... σκάσει το χειλάκι μου! :)
Άντε μωρή ΑΕΚάρα άντε μωρή αρρώστια!!!

Akatanomastos
11/01/2008, 11:59
aftin tin aisiodoksia re xanoumia apo pou tin pernete? ta gerontopalikara sas tin dinoun?

mats8282
11/01/2008, 12:01
aftin tin aisiodoksia re xanoumia apo pou tin pernete? ta gerontopalikara sas tin dinoun?

Απο τα χαλια του Βαζελου,την βοηθεια που χρειαζεται ο ΟΣΦΠ να παρει αποτελεσμα στα παιχνιδια του και το φιλοτιμο/ικανοτητα του Φερρερ και των παιχτων που δεν εχουν αποδωσει οσο θα επρεπε.

el_hymador
11/01/2008, 12:08
Ρε χανουμια!!!

μην απασχολειτε του Gayρους...

σειρα μας να παιξουμε με τα βλαμμενα!!!

οκ το ξαντλησατε το θεμα ...αντε ειστε καλυτεροι, θα παρετε πρωταθλημα (τα @@ μου θα παρετε αλλα τεσπα)

μπορειτε να μας δανεισετε τα γαυρακια του Forum να παιξουμε και εμεις λιγο;

για λιγο σας λεω...μετα θα σας τα δωσουμε πισω :lol: :lol: :lol:

mats8282
11/01/2008, 12:09
Ευχαριστως να σας τους δανεισουμε

αλλα δεν υπαρχετε :smokin:

idi
11/01/2008, 12:09

aπο τα χαλια των γαυροβαζελων....

μη βλεπουμε μονο τη καμπουρα της ΑΕΚ... αν δεις πως παιξατε (γαυρος δεν εισαι?) στα τελευταια παιχνδια σας και πως πηρατε 2 νικες και 1 ισποπαλια.... θα καταλαβεις...

στη Λαρισα δε χασατε γιατι η Λαρισα δεν ειχε παιχτη να σπρωξει τη μπαλα μεσα, με τη Ξανθη κερδισατε γιατι ο μαλακας δεν ηξερε να χτυπαει πεναλτυ και με τον Ηρακλη γιατι δε μετρισε κανονικο γκολ....

εγω τα λεω αλλα δε με πιστευετε! με τετοια αβαντα απο τα ΜΜΕ και οπαδους σα το la_villa.... ειναι λογικο να λεω οτι δε βλεπετε η μπαλα που παιζετε!

ναι ναι θα μου πειτε παλι για το CL.... αλλα δε πειθομαι... αλλα βλεπω στη διοργανωση που σας εχουμε αντιπαλους.... και στο καραισκακι με τυχη κερδισατε... αλλα ακουτε τα ΜΜΕ και εχετε φτιαξει παραμυθιες στο μυαλο σας...

χαλια η ΑΕΚ ναι ... αλλα δειτε και τα δικα σας... και οι βαζελοι το ιδιο και χειροτερα... και εισαστε ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡ ΓΚΑΝΤΣ ΣΕΙΚ!!! ελεος με τα φαβορι....

idi
11/01/2008, 12:15
BTW ο Ντεμης δε μιλησε ακομα μεταγραφικα.... περιμενετε λιιιιγο ακομα..... :smokin:

στα ταμεια μπηκαν 15,000,000 ευρω απο την προσφατη αυξηση του κεφαλαιου.... και δε βλεπω προπονητηριο..... αρα λεφτα υπαρχουν.....

el_hymador
11/01/2008, 12:27
Ευχαριστως να σας τους δανεισουμε

αλλα δεν υπαρχετε :smokin:

ΑΕΚτζης το ειπε αυτο;

δεν ακουστηκες ρε φιλε...

πιο δυνατα δεν σε ακουω μεσα απο το πηγαδι που βρισκεσαι..

το οτι θα τεθει θεμα ανυπαρξιας απο ΑΕΚτζηδες πραγματικα δεν το περιμενα...:lol: :lol: :lol:

mats8282
11/01/2008, 12:38
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

Gandalf dr685sm
11/01/2008, 12:42
χαχαχαχα...οχι μωρέ... εντάξει υπάρχετε... πως αλλιώς θα πάρετε την ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ;

Γιατί για νίκη , ακόμα και προφυλακτικό να βάλετε για να κάνετε πράξη την ευχή του προέδρου σας, μάλλον για μετέπειτα αυτο-ικανοποίηση το κόβω μέσα στο γήπεδο.

Τους δε γαύρους, ....

Έμαθα οτι έξω απο του Ρέντη έχουν ανοίξει κιόσκι που έχει αιτήσεις , για υποψήφιους παίκτες και τα καταχωρημένα ταλέντα τους. Στο τέλος αν δεν βρούν και κανέναν, τότε πολύ πιθανόν Λεμονής και Ιvic να βάλουν κοντοβράκια και αυτοί να παίξουν εντός γηπέδου.

:D :evil: :D

Α... ξέχασα... είναι και οι βοηθοί του Βασσάρα και ο Καλόπουλος ...οπότε μια 18αδα την έχετε χαλαρά.

Gandalf

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
11/01/2008, 12:57
Oλο λετε λετε λετε

Το αεκακι διαλυθηκε και θα το δειτε.
οσο ειδατε λιγο κορφη αυτο ητανε
παντως ενταξει εισασταν πρωταθλητες Νοεμβριου

Σαν τις γκομενες με τα ημερολογια :lol: :lol:

Οσο για τους φιλους πελατες Βαζελες

ολο κατι τετοιες μαλακιες κανετε,
δηλωσεις και μετα ερχεται το φυστικι

περσι δεν μιλαγατε παιζατε ολοι πισω το πηρατε το ματσακι!

Πλακα πλακα μου θυμιζετε το ανεκδοτο
με τον κυνηγο και την αρκουδα που στο τελος
του λεει τελικα δεν ερχεσαι για το κυνηγι μου φαινετε!!!