View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
vangelis 64
28/08/2008, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να κάνει 2000 χλμ. μπροστά σου και να μην σ' αφήνει να αγγίξεις !!! Τι σαδίσταρος που είμαι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a016: :a017: :a29: :a26:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ψιτ..... και για το τραπεζωμα πεστου......... :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Θα καταλάβει,ε;:a01:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.............ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Μόνο γιά μένα κιθάρα.........νέο κύμα....!!!!
Φύγαμε.........
:wave2: Έφυγε!
εεεε....μπορώ να βάλω και ολίγη από φλαμένκο μέσα; :blush:
el_hymador
28/08/2008, 19:02
Με Ιντερ, Βερντερ, και ......Ανορθωση (!!!) ο Παναθηναϊκος.
Καλη η κληρωση ειδικα αν αναλογιστει κανεις τι γινεται στους αλλους ομιλους...
Πως τα φερνει η μοιρα μερικες φορες :rotflmao: να βλεπει γαυρος το Παναθηναϊκος - Ανορθωση και να του πεφτουν τα λεπια :lol: :lol: :lol: :lol:
οι ομιλοι:
139854
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.............ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Μόνο γιά μένα κιθάρα.........νέο κύμα....!!!!
Φύγαμε.........
:wave2:
Δώσ' του εσύ το μπούσα ............. και όχι νέο κύμα ............ ΤΣΟΥΝΑΜΙ θα σου παίξει !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
28/08/2008, 20:00
για την Βέρντερ
"Ο Τόμας Σάαφ βρίσκεται στον πάγκο της Βέρντερ από το 1999,..."
μπορούμε να το κάνουμε και εμείς αυτό μια φορά επιτέλους???αΐντε...
ωρε γέλιο φέτος με τα βαζελάκια....
Gandalf dr685sm
28/08/2008, 20:44
Zilepsame kai emeis kai eipame na paroume thesi ston kanape...xali mauro. Oute me 2 mpoukalia whiskey den vlepomastan.
oute psixi zosa sto OAKA den tha einail. perissotera aurio..
vangelis 64
28/08/2008, 20:50
Άντε ρε Terens,πάω να μελετήσω και θ' αρχίσω από Βιολάρη:lol: :lol: .Από Νοέμβρη και μετά my ass is yours.:rotflmao:
Πάμε τώρα να κονταροχτυπηθούμε με το θρύλο για το πρωτάθλημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άντε ρε Terens,πάω να μελετήσω και θ' αρχίσω από Βιολάρη:lol: :lol: .Από Νοέμβρη και μετά my ass is yours.:rotflmao:
Πάμε τώρα να κονταροχτυπηθούμε με το θρύλο για το πρωτάθλημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nα σε δω με τετράγωνο πατομπούκαλο, μαλλί αφανέ και υποκάμισο με γιακά ως τη μασχάλη ..... και δε θέλω άλλο !!!
Βέβαια με περούκα αλλά Χωματά ................... λες ;;;;:confused: :confused: :confused:
Κατάλαβες νομίζω κάτι φωτό σου τι έχουν να πάθουν, ε ;;;
Πάντως η ΑΕΚ δεν ήταν κακή σήμερα ............. η αποβολή του Σκοκο νομίζω ότι έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα !!!
Να πω ακόμα πως οι Ελληνικές ομάδες ΟΛΕΣ πρέπει να μάθουν επιτέλους ότι το παιχνίδι είναι 90 λεπτά !!! ΔΕΝ είναι 20 δεν είναι 60 είναι 90 !!!
Το πρώτο δε ημίχρονο ΔΕΝ είναι διακοσμητικό και τα ματς ΔΕΝ κερδίζονται στα 20 τελευταία λεπτά !!!
:sick: :sick: :sick:
vangelis 64
28/08/2008, 21:31
Nα σε δω με τετράγωνο πατομπούκαλο, μαλλί αφανέ και υποκάμισο με γιακά ως τη μασχάλη ..... και δε θέλω άλλο !!!
Βέβαια με περούκα αλλά Χωματά ................... λες ;;;;:confused: :confused: :confused:
Κατάλαβες νομίζω κάτι φωτό σου τι έχουν να πάθουν, ε ;;; Ρε συ,πού είναι αυτή που με είχες κάνει ράστα;:lol: :lol:
Όσο για τον Βιολάρη,ξέρεις......ζιααααα την καρ-ι-άαααν τσε την αγκάλην τουουουουου:rotflmao: :rotflmao:
Όσο για την ΑΕΚ,ούτε αυτήν είδαν είδα,ούτε τον ολυμπιακό.Ένα ημίχρονο άντεξα τον ΠΑΟ και τέλος. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Zilepsame kai emeis kai eipame na paroume thesi ston kanape...xali mauro. Oute me 2 mpoukalia whiskey den vlepomastan.
ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ..........
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ.............. :a33:
el_hymador
28/08/2008, 21:37
Τωρα θα την σπασω σε πολλους αν πω...
ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!:a08: :a18:
:lol: :lol:
ΧΙΚ ......... :hypnotize
139866
mats8282
28/08/2008, 21:41
Το γκολ του Ντουρο εκρινε το πρωτο ημιχρονο και η αποβολη του Σκοκο το 2ο....
Ακομα και ετσι ομως αν ο Μπλανκο σε 2 φασεις ειχε το καθαρο μυαλο να σκεφτει κατι παραπερα απο ενα βιαστικο σουτ ισως το αποτελεσμα να ηταν διαφορετικο....
Περαστικα και σε εμας λοιπον και καλη πορεια στους κουμπαρους :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
....Ένα ημίχρονο άντεξα τον ΠΑΟ και τέλος. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Είδες πόσο ήσυχοι μπορούμε να κοιμόμαστε εμείς οι Παναθηναϊκοί !;!;!;!;!;!; :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα θα την σπασω σε πολλους αν πω...
:lol: :lol:
Μπα μην αγχωνεσε.......
Σας εχουν ξεχασει και δεν δινουν πολλη σημασια....
vangelis 64
28/08/2008, 21:54
ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ..........
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ.............. :a33: Υγεία υγεία και άντε γειά μας.:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πως τα φερνει η μοιρα μερικες φορες :rotflmao: να βλεπει γαυρος το Παναθηναϊκος - Ανορθωση και να του πεφτουν τα λεπια :lol: :lol: :lol: :lol:
ε ρε και να σας τη κανει η ανορθωση...να πεφτουν τα λεπια απο μας και να σας τα κολαμε στο κουτελο !!!:lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ.μη παιρνει ο πωπος σου αερα...(γιατι μετα θα εχει πολυ μαυρο δακρυ.κρατα πισινες κωστακη !!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
............. και καλη πορεια στους κουμπαρους :)
τα ειπες ολα !!!
E ρε βαζελια τι θα παθετε την Κυριακη το τραινο ξεκινησε ρεεεεεεεεεεεεε
Βαλε ρε STOYBI ενα ποτηρακι ουισκι και για μενα απο το καλο που εχεις καβαντζα
Αντε και ειναι μεγααααααααλη η χρονια φετος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πτου ρε γαμωτο γελαω με τα χαλια μας:( :(
power hornet
28/08/2008, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε ρε και να σας τη κανει η ανορθωση...να πεφτουν τα λεπια απο μας και να σας τα κολαμε στο κουτελο !!!:lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ.μη παιρνει ο πωπος σου αερα...(γιατι μετα θα εχει πολυ μαυρο δακρυ.κρατα πισινες κωστακη !!!)
:wave2: μπα ρε εσυ trooper τι λες τωρα οι βαζελοι ειναι αποδειγμενο την κολοφαρδια που εχουν.ασε που ο ομιλος που κληρωθηκαν μια χαρα ειναι για τα μετρα τους.
εγω ενα εχω να πω σε σενα το λεω ξερεις εσυ(τον δαιμων του νικ ναιμ μου)
μεταγραφη ματ εκανε ο Δελλας θα δει τσου λου :rotflmao: ρε τι εγινε :rotflmao: δε μπορω να σταματησω να γελαω :rotflmao: λες να γυρισει ο κετσπαγια παλι στο διπλο?προπονητης και παικτης?να δει και αυτος τσου λου στα γεραματα?νοτ μπαντ 6 αγωνες ειναι αυτοι.
τανα μπαλα
υσ¨ειδατε που η μπλουζα του κετσπαγια εγραφε κοουτς πανω?:rotflmao: ειναι μπας και τον μπερδεψουν :rotflmao: παικτοπροπονητοπροεδροσκαουτερ :rotflmao:
το ασχετακι μου:
και επειδη δε γυρναω πισω να δω αλλα θελω να το πω....γεια σου ρε Ριμπο υπερανω χρηματων:bawl:
δε ξενερωνουμε ποτε θρυλε ολε θρυλε
:smokin:
Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, που έχει χαρακτήρα προκριματικού, ενώ θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς. Φυσικά και το επίπεδο είναι χαμηλότερο από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλής διάκρισης και στον Πειραιά δεν θα ενοχλούσε κανέναν μία καλή πορεία στον θεσμό.
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 08:19
Ψιτ EVI... Ντόρτμουντ, η Νάπολι, η Βόλφσμπουργκ, η Σταντάρ Λιέγης και η Σεντ Ετιέν είναι και αυτοί στους "αδύνατους". Βάστα μην πέσετε με τίποτα τέτοιους γιατί θα αρχίσουμε να μην χωράμε καλά καλά στον καναπέ πάλι. Αίντε...θέλουμε τον χώρο μόνο για εμάς και τον ΑΡΗ... μην παίρνετε αέρα έτσι;
Για χθες...
ΡΕ ΑΕΚτσήδες... τι ψάχνετε δικαιολογίες; Αν περνάγαμε απο τους Κύπριους δηλαδή με αυτό που είδαμε χθες, πόσα χαστούκια θα τρώγαμε μετά;
Αμ αυτό με τις μεταγραφές;... ετεροχρονισμένος φόρ και ψάξιμο για μέσο; Τώρα το είδαν;
Χάλι μαύρο.. είμαι 35 χρονών και τέτοια κατάντια στην ΑΕΚ δεν έχω δεί ποτέ... ούτε καν με την συντριμ-τιμ που είχαμε.
Στενοχώρια, οργή, πίκρα.... αλλά και μειδίασμα γιατί το χαστούκι στην υπεροψία κάποιων που λένε οτι έχουμε καλή ομάδα χρειαζόταν.
Οι κάρτες (2η του Σκόκο και απεύθείας κόκκινη στον Χουαφράν)απόλυτα δίκαιες.. στην μία θέατρο στην άλλη τσεκούρι με τον παίκτη σε προφανή θέση για goal (1-1 με τερματοφύλακα πλέον).
Απο που να πιάσω και που να τελειώσω... μόνο ο Μπλάνκο και Κυριάκος έτρεχαν αλλά χωρίς την μπάλα τι να κάνουν;
Παίκτες Β επιπέδου που δεν είχαν ψυχή να καταθέσουν. Ο Σουηδός να κάνει γκέλες , τα μπακ να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και όποτε το έκαναν , τα μπέρδευαν (βλ. Χουαφράν). Στην μέση η μετουσία του ανύπαρκτου κορμού , όπου ο καθείς ήθελε μια μπάλα για να κάνει παιχνίδι. Μπασινάς αναμενόμενα μέτριος... Καφές ... δεν το έχει ρε παιδι μου.. δεν έφυγε ελεύθερος τυχαία απο τον ΟΣΦΠ. Σκόκο κάτι έκανε αλλά την κουβαλάει πολύ την μπάλα (και τι να την κάνει όμως; ).
Σε στιγμές μου φαινόταν οτι έβλεπα αγάλματα στο γήπεδο που διακοσμούσαν παρά παίκτες που έπρεπε να καταθέσουν ψυχή και τσαμπουκά.
Δώνης... ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 4-3-3 ... αφού δεν σου βγαίνει , τι το παλεύεις;
Κάτι έκανε ο Παυλής στο τέλος μετά το πέρασμα στην θέση του Εντίνιο που φανερά δεν είχε ανάσες ούτε ηρεμία.
Κάποιος φίλος μου είχε πεί οτι χαιρόμαστε τσάμπα με τον Δώνη μιας και το μόνο που έκανε ήταν 1-2 εμφανίσεις της Λάρισσας στην Ευρώπη αλλά απο εκεί και πέρα κόντεψε να την υποβιβάσει την ΑΕΛ.... μπορεί και να έχει και δίκιο... τι να πω;...
Αυτή την στιγμή δεν έχω ψυχρό μυαλό να πώ κάτι , μιας και ειλικρινά έχω τσαντιστεί με το τι έχει γίνει στην ΑΕΚ που πραγματικά πλήν 3-4 παικτών οι άλλοι θέλουν πόδι το δυνατόν συντομότερο απο εκεί μέσα. Τι νοοτροπία είναι αυτή;
Έχει καταρχάς παιδιά δικά μας όπως τον Ζορμπά και τον Γκέντσογλου και τον Παυλή που σίγουρα θα δώσουν οτι έχουν για να διακριθούν και βάζει παίκτες μισθοφόρους με αντίστοιχη νοοτροπία μέσα που δείχνουν οτι δεν ξέρουν που βρίσκονται.
Φοβάμαι οτι στο ΟΑΚΑ ο κόσμος δεν θα περνά τις 10-11.000 και αυτό κυρίως επειδή είναι ντέρμπυ με ΠΑΟ. Για κανένα άλλο λόγο.. Ντροπή σας εδώ που καταντήσατε την ΑΕΚ που πάντα αν μη τι άλλο στεκόταν με πάθος στο γήπεδο.
Ντρέπομαι για τα χάλια μας ...
Για τον ΑΡΗ.. .καλά ρε... αυτό το 1ο goal ούτε στην αλάνα δεν το τρώνε.. τι κανανε;... Δυστυχώς ήταν και άτυχοι μιας και αρκετά σουτ στο τέλος δεν τους έκαναν το χατήρι. Γενικά πάντως δεν έκαναν καλή εμφάνιση. Σαν κοιμισμένοι.
Περαστικά μας για φέτος λοιπόν και ας δούμε τουλάχιστον τους δύο που απέμειναν στην Ευρώπη τι θα κάνουν και εκείνοι... α... και πολύ περιεργη κλήρωση για τον ΠΑΟ με τους Κύπριους που δείχνουν με τον τύπο που έχουν στην αντιπροεδρεία της UEFA να σπρώχνει καταστάσεις... για πονηρευτείτε λίγο. Περιέργη η κλήρωση μιας και στον όμιλο του ΠΑΟ, το θηρίο είναι μόνο ενα και λέγεται Ίντερ... οι άλλες ομάδες δεν μπορείς να πείς οτι είναι αποκαλούμενα θηρία...
Gandalf
la_villa
29/08/2008, 08:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]Τωρα θα την σπασω σε πολλους αν πω...
[QUOTE]
εννοείται...αλλά μόνο στα χανούμια
ο Θρύλος συνεχίζει έστω και ουέφα
αλλά να παίζει ο αιώνια τρίτος C.L και ανύπαρκτος εδώ και χρόνια και στην ευρώπη όσο να ναι είναι μια ξεφτύλα και κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος
ας προσέχαμε....δεν πειράζει θα γελάσουμε φετο....χρονιά τσίρκου στο C.L
la_villa
29/08/2008, 09:01
Μίλαν (Ιταλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Βαλένθια (Ισπανία), Στουτγκάρδη (Γερμανία), Άγιαξ (Ολλανδία)Λα Κορούνια (Ισπανία),Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)Άστον Βίλα (Αγγλία),.....
+ αρκετες πολύ γνωστές ομάδες αλλα όχι σαν τις απο πάνω
ρε βαζελάκια , και ρωτάω εσάς λόγω συνεχους συμμετοχής στον θεσμό σαν αιώνια τρίτοι, πάντα τόσες πολλές μεγάλες ομάδες συμμετέχουν στο ουέφα ή έτυχε φέτος????
ευτυχώς αυτες είναι μαζί μας στους ισχυρούς...
Ψιτ EVI... Ντόρτμουντ, η Νάπολι, η Βόλφσμπουργκ, η Σταντάρ Λιέγης και η Σεντ Ετιέν είναι και αυτοί στους "αδύνατους". Βάστα μην πέσετε με τίποτα τέτοιους γιατί θα αρχίσουμε να μην χωράμε καλά καλά στον καναπέ πάλι. Αίντε...θέλουμε τον χώρο μόνο για εμάς και τον ΑΡΗ... μην παίρνετε αέρα έτσι;
Για χθες...
ΡΕ ΑΕΚτσήδες... τι ψάχνετε δικαιολογίες; Αν περνάγαμε απο τους Κύπριους δηλαδή με αυτό που είδαμε χθες, πόσα χαστούκια θα τρώγαμε μετά;
Αμ αυτό με τις μεταγραφές;... ετεροχρονισμένος φόρ και ψάξιμο για μέσο; Τώρα το είδαν;
Χάλι μαύρο.. είμαι 35 χρονών και τέτοια κατάντια στην ΑΕΚ δεν έχω δεί ποτέ... ούτε καν με την συντριμ-τιμ που είχαμε.
Στενοχώρια, οργή, πίκρα.... αλλά και μειδίασμα γιατί το χαστούκι στην υπεροψία κάποιων που λένε οτι έχουμε καλή ομάδα χρειαζόταν.
Οι κάρτες (2η του Σκόκο και απεύθείας κόκκινη στον Χουαφράν)απόλυτα δίκαιες.. στην μία θέατρο στην άλλη τσεκούρι με τον παίκτη σε προφανή θέση για goal (1-1 με τερματοφύλακα πλέον).
Απο που να πιάσω και που να τελειώσω... μόνο ο Μπλάνκο και Κυριάκος έτρεχαν αλλά χωρίς την μπάλα τι να κάνουν;
Παίκτες Β επιπέδου που δεν είχαν ψυχή να καταθέσουν. Ο Σουηδός να κάνει γκέλες , τα μπακ να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και όποτε το έκαναν , τα μπέρδευαν (βλ. Χουαφράν). Στην μέση η μετουσία του ανύπαρκτου κορμού , όπου ο καθείς ήθελε μια μπάλα για να κάνει παιχνίδι. Μπασινάς αναμενόμενα μέτριος... Καφές ... δεν το έχει ρε παιδι μου.. δεν έφυγε ελεύθερος τυχαία απο τον ΟΣΦΠ. Σκόκο κάτι έκανε αλλά την κουβαλάει πολύ την μπάλα (και τι να την κάνει όμως; ).
Σε στιγμές μου φαινόταν οτι έβλεπα αγάλματα στο γήπεδο που διακοσμούσαν παρά παίκτες που έπρεπε να καταθέσουν ψυχή και τσαμπουκά.
Δώνης... ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 4-3-3 ... αφού δεν σου βγαίνει , τι το παλεύεις;
Κάτι έκανε ο Παυλής στο τέλος μετά το πέρασμα στην θέση του Εντίνιο που φανερά δεν είχε ανάσες ούτε ηρεμία.
Κάποιος φίλος μου είχε πεί οτι χαιρόμαστε τσάμπα με τον Δώνη μιας και το μόνο που έκανε ήταν 1-2 εμφανίσεις της Λάρισσας στην Ευρώπη αλλά απο εκεί και πέρα κόντεψε να την υποβιβάσει την ΑΕΛ.... μπορεί και να έχει και δίκιο... τι να πω;...
Αυτή την στιγμή δεν έχω ψυχρό μυαλό να πώ κάτι , μιας και ειλικρινά έχω τσαντιστεί με το τι έχει γίνει στην ΑΕΚ που πραγματικά πλήν 3-4 παικτών οι άλλοι θέλουν πόδι το δυνατόν συντομότερο απο εκεί μέσα. Τι νοοτροπία είναι αυτή;
Έχει καταρχάς παιδιά δικά μας όπως τον Ζορμπά και τον Γκέντσογλου και τον Παυλή που σίγουρα θα δώσουν οτι έχουν για να διακριθούν και βάζει παίκτες μισθοφόρους με αντίστοιχη νοοτροπία μέσα που δείχνουν οτι δεν ξέρουν που βρίσκονται.
Φοβάμαι οτι στο ΟΑΚΑ ο κόσμος δεν θα περνά τις 10-11.000 και αυτό κυρίως επειδή είναι ντέρμπυ με ΠΑΟ. Για κανένα άλλο λόγο.. Ντροπή σας εδώ που καταντήσατε την ΑΕΚ που πάντα αν μη τι άλλο στεκόταν με πάθος στο γήπεδο.
Ντρέπομαι για τα χάλια μας ...
Για τον ΑΡΗ.. .καλά ρε... αυτό το 1ο goal ούτε στην αλάνα δεν το τρώνε.. τι κανανε;... Δυστυχώς ήταν και άτυχοι μιας και αρκετά σουτ στο τέλος δεν τους έκαναν το χατήρι. Γενικά πάντως δεν έκαναν καλή εμφάνιση. Σαν κοιμισμένοι.
Περαστικά μας για φέτος λοιπόν και ας δούμε τουλάχιστον τους δύο που απέμειναν στην Ευρώπη τι θα κάνουν και εκείνοι... α... και πολύ περιεργη κλήρωση για τον ΠΑΟ με τους Κύπριους που δείχνουν με τον τύπο που έχουν στην αντιπροεδρεία της UEFA να σπρώχνει καταστάσεις... για πονηρευτείτε λίγο. Περιέργη η κλήρωση μιας και στον όμιλο του ΠΑΟ, το θηρίο είναι μόνο ενα και λέγεται Ίντερ... οι άλλες ομάδες δεν μπορείς να πείς οτι είναι αποκαλούμενα θηρία...
Gandalf
ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΠΙΚΡΑ............
Μάγε..........
Θύμισε μου μιά 2η κίτρινη πού έχει δωθεί σέ τέτοιο σημείο τού γηπέδου....???
Οί κίτρινες στήν ΑΕΚ έβγαιναν βροχή.........
Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ ΦΡΑΝ....??
Μάλλον δέν ξέρεις μπάλλα.........!!!!!!!
Όπως είπες ό άντιπρόεδρος ήθελε τήν Όμόνοια.......αύτό όχι άπλά φαινόταν άλλά
έβγαζε μάτια..........
Η..........ΑΕΚ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ.........ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.........
Ό Μπασινάς ...?? Τουρίστας...!!!
Ό Καφές..?? Νά φύγει μέ έλευθέρας.......ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ......!!!!!
Ό Ρίκκα...?? Έλα μέ τόν κηδεμόνα σου σέ 2 χρόνια...!!!
.Ο Μαιστόροβιτς...?? Μισθοφόρος κουρασμένος τού κώλου....!!!
Ράμος...?? Δεξί μπάκ......??? ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ....!!!
Καί όμως ό Μπλάνκο είναι πολύ βελτιωμένος.....!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ...!!!
Κυργιάκος.........ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ.....
Χουάν Φράν.......?? ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ........ό καλύτερος μετά τόν Κυργιάκο...!!!
Έδειξε ότι έχει φιλότιμο,...........
ΒΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ...............ΚΡΙΣΤΟΦΗ......καί τόν έστειλε άλλαγή
Ή φάση τού 90 ήταν πολύ τυχερή ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΣΙΚΑ....!!!!
Ούτε προφανή θέση γιά γκόλ 6-7 μέτρα έξω άπό τήν περιοχή καί πλάγια μέ τά άλλα 2
μπάκ τής ΑΕΚ ..........ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ........
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ............
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[QUOTE]
αλλά να παίζει ο αιώνια τρίτος C.L και ανύπαρκτος εδώ και χρόνια και στην ευρώπη όσο να ναι είναι μια ξεφτύλα και κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος
ας προσέχαμε....δεν πειράζει θα γελάσουμε φετο....χρονιά τσίρκου στο C.L [/B]
Πρωι πρωι αρχισες το ποτο....!!!!
:a31:
la_villa
29/08/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Πρωι πρωι αρχισες το ποτο....!!!!
:a31:
δεν νομίζω
απλά ο αιώνια τρίτος και ανύπαρκτος εδώ και χρόνια και στην ευρώπη παίζει C.L ... όσο να ναι είναι μια ξεφτύλα και κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος...
δεν βλέπω κάποιο ψέμα σε αυτό...βλέπεις εσύ?
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 10:21
Τerens...
Για την Κόκκινη μπορεί να την δώσει εφόσον είναι ο τελευταίος παίκτης σε θέση για σκοράρισμα... επαφίεται στην κρίση του διαιτητή. Δεν παρέβηκε κανένα κανόνα... μάλιστα το μαρκάρισμα γίνεται απο πίσω οπότε είναι ακόμα πιο εύκολο για αυτόν να το δώσει...
Θυμήσου όμως που χάνει την μπάλα... τελευταίος παίκτης και αντί να την στείλει στα περιστέρια , κάθεται και κάνει ντρίμπλες και φυσικά ο Οκκάς την παίρνει και σίγουρα με δυνατή ερμηνεία παίρνει και την κάρτα... (Όσκαρ πολλά ο Κύπριος για παραστάσεις.. τον ξέρουμε καλά) αλλά το θέμα είναι οτι δίνει το δικαίωμα ο αμυντικός.
Επίσης.. ναι έτρεχε... αλλά χωρίς σκοπό και χωρίς να κοιτάει γήπεδο. Απλά πέταγε την μπάλα άουτ ή πλάγιο. Δεν είχε πάνω απο 2-3 μεταβιβάσεις σωστές σε όλο το παιχνίδι.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ πλην του Ρίκκα που δεν περιμένω στα πρώτα δυνατά παιχνίδια του έξω και σε αυτή την ηλικία να σηκώσει όλη την ΑΕΚ... αν το μπορούσε δεν θα ήταν σε εμας φίλε αλλά σε κάποια πολύ μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα.
Κάτσε να δείς είσπραξη σε τεμμάχια απο ΠΑΟ που θα έχουμε την Κυριακή... Δεν σε βλέπω όμως να σχολιάζεις τον Δώνη.. θέλω την γνώμη σου στο πως κατεβάζει την ΑΕΚ παρόλο που δεν τραβάει και είναι εμφανές αυτό.
Gandalf
Ο μόνος ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΣ στην Ευρώπη είναι ο Γαύρος ............. LaVilla
Είσαστε άλλωστε η ΜΟΝΗ ομάδα που έχει κάνει ΜΠΙΡΙΜΠΑ !!!
Έχετε φάει από 1 - 7 !!!
:a029: :a029: :a029:
Και παρά το ότι δεν παίξαμε 3 χρόνια .............. ακόμα πίσω μας είσαστε στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ο Ολυμπιακός .... θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς. ... αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλής διάκρισης και στον Πειραιά ......
EVI ....... ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ !!!
Έχετε αγγίξει μιλάμε τα όρια του σουρρεαλισμού .............. μιλάμε !!! Νταλί και βάλε !!!
Διάκριση στον Πειραιά ................
Να 'σαι καλά ρε EVI .................. καλαμπούρια που κάνεις ....................
To ποτο σκοτωνει τον ερωτα lavilla
Το να το λες και να το σκέφτεσαι μονος σου ΔΕΝ σημαίνει οτι ειναι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Μεγαλύτερος γελοτοποιος απο τον γαυρο στην Ευρώπη απλα δεν υπάρχει...
10 χρονια ευρωπη 1 νικη μεχρι περσι εκτος εδρας δεν ειχατε κανει....
Εξαιτιας σας επαιξαν ολες οι ελληνικες ομαδες προκριματικα για τους ομιλους!!!!
Εαν θεωρεις τον Παναθηναικο (και την ΑΕΚ) ανυπαρκτες στην ευρωπη αρκει να σου πω οτι ακομη και ο Παοκ εχει περισσοτερες εκτος εδρας νικες απο σας!!!
Πιες ενα καφε...και ξαναγραψε αργότερα...
:hypnotize
Μίλαν (Ιταλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Βαλένθια (Ισπανία), Στουτγκάρδη (Γερμανία), Άγιαξ (Ολλανδία)Λα Κορούνια (Ισπανία),Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)Άστον Βίλα (Αγγλία),.....
+ αρκετες πολύ γνωστές ομάδες αλλα όχι σαν τις απο πάνω
ρε βαζελάκια , και ρωτάω εσάς λόγω συνεχους συμμετοχής στον θεσμό σαν αιώνια τρίτοι, πάντα τόσες πολλές μεγάλες ομάδες συμμετέχουν στο ουέφα ή έτυχε φέτος????
ευτυχώς αυτες είναι μαζί μας στους ισχυρούς...
Εχεις μεγαλη πλακα ρε πατριωτακι...... αυτο το αιωνια τριτος μη το μελετας γιατι προβλεπω φετος που αρχιζουν και τα πετρινα σου χρονια οχι τριτος μπορεις να βγεις αλλα και πολυ πιο κατω :lol: :lol:
Ευτυχως που ειστε και στο ουεφα με τους ισχυρους ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, που έχει χαρακτήρα προκριματικού, ενώ θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς. Φυσικά και το επίπεδο είναι χαμηλότερο από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλής διάκρισης και στον Πειραιά δεν θα ενοχλούσε κανέναν μία καλή πορεία στον θεσμό.
ΕΤσι ετσι αρχιζετε να προσαρμοζεστε στη νεα πραγματικοτητα ......
Καλη επιτυχια στο ΟΥΕΦΑ :wave2:
To ποτο σκοτωνει τον ερωτα lavilla
Το να το λες και να το σκέφτεσαι μονος σου ΔΕΝ σημαίνει οτι ειναι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Μεγαλύτερος γελοτοποιος απο τον γαυρο στην Ευρώπη απλα δεν υπάρχει...
10 χρονια ευρωπη 1 νικη μεχρι περσι εκτος εδρας δεν ειχατε κανει....
Εαν θεωρεις τον Παναθηναικο (και την ΑΕΚ) ανυπαρκτες στην ευρωπη αρκει να σου πω οτι ακομη και ο Παοκ εχει περισσοτερες εκτος εδρας νικες απο σας!!!
Πιες ενα καφε...και ξαναγραψε αργότερα...
:hypnotize
Μπορεις να το τεκμηριωσεις...???? ( Καποιο λινκ η κστι τελος παντων...???)
Η να πεις εσυ ενα καφε και να ξαναγραψεις αργοτερα.......
ακομη και ο Παοκ εχει περισσοτερες εκτος εδρας νικες απο σας!!!
Για σε παρακαλώ . Έχουμε αποκλείσει και μια Αρσεναλ :wave2:
power hornet
29/08/2008, 13:22
χαχα εχετε πολυ πλακα βαζελακια,βγαλατε γλωσσα,προσεξτε μην σας κοπει αποτομα οπως περισυ και μετα αρχισατε και βριζατε τον προεδρο σας,αλα φετος μιας που γινατε πολυεθνικη εννωθηκαν ολα τα λαμογια μπας και ριξουν το κοκκαλη,αμα γινουν στραβες δεν σας περνει να αρχισετε να βριζετε γιατι κατι ειπε ο βαρδιλογιαννης θα σας κανει ντα ντα μπουαχαχα.
ψιτ το πρωταθλημα παλι δικο μας, ειναι το oufea κατι θα κανουμε τουλαχιστον εμεις δεν ειμαστε γλυφτες οπως εσεις που παιζατε με την ρεαλ και βγαζατε αδερφικα πανο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
...................................... τουλαχιστον εμεις δεν ειμαστε γλυφτες οπως εσεις που παιζατε με την ρεαλ και βγαζατε αδερφικα πανο.
Ναι είδες ξενέρα . Αντι να ρίξουν καμιά πετρούλα να σπάσουν κανα κεφάλι, να ανοίξουν μύτες και όλα αυτά τα μάγκικα.
Και να σκεφτεί κανείς οτι έχουμε 2008 :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
power hornet
29/08/2008, 13:33
αλου το πηγα λαιως το εφερες φιλε μου εσυ στα μετρα σου ειπα εγω για πετρες και διαφορα αλλα?
αλλα τι να κανουμε οτι ειστε οι μεγα γλυφτες το εχετε αποδειξει η το κανετε μηπως γιατι ειστε πως να το πω καλιεργημενοι?χαχα
mats8282
29/08/2008, 13:40
Ναι οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ ειναι πολυ καλλιεργημενοι και γλυφτες...Ειδικα εκει στην 4 αστα να πανε....
χαχα εχετε πολυ πλακα βαζελακια,βγαλατε γλωσσα,προσεξτε μην σας κοπει αποτομα οπως περισυ και μετα αρχισατε και βριζατε τον προεδρο σας,αλα φετος μιας που γινατε πολυεθνικη εννωθηκαν ολα τα λαμογια μπας και ριξουν το κοκκαλη,αμα γινουν στραβες δεν σας περνει να αρχισετε να βριζετε γιατι κατι ειπε ο βαρδιλογιαννης θα σας κανει ντα ντα μπουαχαχα.
ψιτ το πρωταθλημα παλι δικο μας, ειναι το oufea κατι θα κανουμε τουλαχιστον εμεις δεν ειμαστε γλυφτες οπως εσεις που παιζατε με την ρεαλ και βγαζατε αδερφικα πανο.
Γαυρακι αρρωστακι εμεις δε γλυφουμε προεδρους και καρεκλες ουτε γινομαστε θυματα του καθε τσουκαλα.....
Πρωταθλημα θελετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε παρακαλω θημησε μου κατι ο Ερηθρος Αστερας Βελιγραδιου με ποιον ειναι αδελφοποιημενος??? Και κατι ακομα κατι Σερβους που ειχαν πιασει καπωτε σε κατι επισοδεια στην αθηνα.......μηπος ξερεις κατι???
Εμεις φιλε μου θα εδερφοποιηθουμε και με την Ανορθωση , Χερεφειν,Ροζερμποργκ,και με καθε ειδουσ καφε που εχετε παιξει και μας εχετε ΔΟΞΑΣΕΙ ..............και φισηκα να μην ξεχασω τον μεγαλο μας πελατη την Γιουβεντους......
Και ξερεις κατι ακομα ετσι ειναι αν παιρνεις τα προταθληματα στα ........ΧΑΡΤΙΑ......
Α και κατι ακομα ο Κοκαλης θα κανει λεει ενσταση γιατι η Ανορθωση επαιζε με 11 παικτες και ο διατητης επαιζε 50-50 ................και τελος δεν εδωσε κανενα πεναλτι απο αυτα που εχετε συνηθησει να παιρνετε,,,,,,,,,,,,,,,,,
Υ.Γ.Εμεις μπορει να μην κανουμε καμια νικη στους ομηλους αλλα δεν θα πουμε ποτε οτι εχουμε τεραστια ομαδα αν αυτο δεν ειναι αληθεια και δεν πεταμε στα ουρανια ...εμεισ απο εκει που ειμαστε θα περασουμε ουεφα και αυτο μας φτανει γιατι ακομα δεν παταμε γερα στα ποδια μας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
power hornet
29/08/2008, 13:43
δεν αναφερομαι στους φιλαθρους του παοκ
mats8282
29/08/2008, 13:43
<<Την ευκαιρία να παίξει στους ομίλους του κυπέλλου UEFA, αρκεί βέβαια να παρουσιαστεί αυτή τη φορά σοβαρός, έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κληρώθηκε για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης με τη Νόρτζελαντ από τη Δανία. Δύσκολα τα πράγματα για Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ που κληρώθηκαν με Μάντσεστερ Σίτι και Σάλκε αντίστοιχα.>>
Δυσκολα τα πραγματα για τους κουμπαρους....Οι καταρες της μισης Ελλαδας μαλλον πιασαν τοπο :rolleyes:
ΥΓ1 Ο φιλος που μιλαγες ειναι ΠΑΟΚ ομως....
ΥΓ2 Ο Γαυρος θα περασει???
Εκτος απο σενα δεν θυμαμαι αλλον να εχει βρισει εδω.....
@ powerhornet ...............
συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα που άρχισες .................. δε παίρνεις καλύτερα κάτι να ηρεμήσεις ;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ........
Μπορεις να το τεκμηριωσεις...???? ( Καποιο λινκ η κστι τελος παντων...???)
Η να πεις εσυ ενα καφε και να ξαναγραψεις αργοτερα.......
:a21: :a029: :a9:
Δεν εχω χρονο για χασιμο για να αποδειξω τα αυτονοητα......
11 χρονια χωρις εκτος εδρας νικη σου λενε τιποτα....
power hornet
29/08/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
Σε παρακαλω θημησε μου κατι ο Ερηθρος Αστερας Βελιγραδιου με ποιον ειναι αδελφοποιημενος??? Και κατι ακομα κατι Σερβους που ειχαν πιασει καπωτε σε κατι επισοδεια στην αθηνα.......μηπος ξερεις κατι???
Εμεις φιλε μου θα εδερφοποιηθουμε και με την Ανορθωση , Χερεφειν,Ροζερμποργκ,και με καθε ειδουσ καφε που εχετε παιξει και μας εχετε ΔΟΞΑΣΕΙ ..............και φισηκα να μην ξεχασω τον μεγαλο μας πελατη την Γιουβεντους......
Και ξερεις κατι ακομα ετσι ειναι αν παιρνεις τα προταθληματα στα ........ΧΑΡΤΙΑ......
Α και κατι ακομα ο Κοκαλης θα κανει λεει ενσταση γιατι η Ανορθωση επαιζε με 11 παικτες και ο διατητης επαιζε 50-50 ................και τελος δεν εδωσε κανενα πεναλτι απο αυτα που εχετε συνηθησει να παιρνετε,,,,,,,,,,,,,,,,,
Υ.Γ.Εμεις μπορει να μην κανουμε καμια νικη στους ομηλους αλλα δεν θα πουμε ποτε οτι εχουμε τεραστια ομαδα αν αυτο δεν ειναι αληθεια και δεν πεταμε στα ουρανια ...εμεισ απο εκει που ειμαστε θα περασουμε ουεφα και αυτο μας φτανει γιατι ακομα δεν παταμε γερα στα ποδια μας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τωρα φιλαρακο τα ειπες ολλα ετσι εσεις μια ζωη χαιρεστε με τις ξενες ομαδες που νικανε τον ολυμπιακο με ξενες πο***ες δηλαδη τοσο κομπεξικοι εισαστε γιατι με την ομαδουλα που εχετε δεν προκειτε να χαρειτε.αλλα οπως ειπα αφηστε την καραμελα οτι περνουμε πρωταθληματα στα χαρτια γιατι και εσεις περνατε πρωταθληματα με τα κουμπουρια
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Φιλε ειμουν μεσα στο χαιμπουρι οταν εβαλε το γκολ ο Βρύζας......
τι μου θυμισες τώρα!!!
power hornet
29/08/2008, 13:50
Εκτος απο σενα δεν θυμαμαι αλλον να εχει βρισει εδω.....
:wave2: γιατι φιλε που εβρισα?τα λαμογια εννοεις?γιατι αδερφος σου ειναι ο βαρδηλογιαννης?
power hornet
29/08/2008, 13:51
@ powerhornet ...............
συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα που άρχισες .................. δε παίρνεις καλύτερα κάτι να ηρεμήσεις ;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ........ μια χαρα ηρεμος ειμαι σε αντιθεση με εσενα.
μια χαρα ηρεμος ειμαι σε αντιθεση με εσενα.
Γιατί τότε ΠΑΛΙ στη λένε ;;; ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ;;;
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 13:54
power hornet..
αν συνεχίσεις να αισχρολογείς και να επιτίθεσαι με αυτό τον τρόπο , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις γραφικός. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά άνθρωπο ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να καταφέρεται χωρίς επιχειρήματα, απλά και μόνο για να δείξει οτι είναι φανατισμένος με μια ομάδα.
Όσον αφορά το θέμα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ... σιγά μην λυθεί εδώ... αφού και οι δύο έχουν ιστορία όπως όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα και πάει λέγοντας...
Μόνο εμείς είμαστε "αγγελούδια".....:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Μπάμπη "Σουγιά" ακούς;... το βράδυ λέει συνάντηση στο γνωστό στέκι να σπάσουμε τις κεφάλες μας!!!:a31: :a022:
Gandalf
mats8282
29/08/2008, 13:56
Μόνο εμείς είμαστε "αγγελούδια"
:a05: :a05: :a05: :a05: :a05:
Φιλε ειμουν μεσα στο χαιμπουρι οταν εβαλε το γκολ ο Βρύζας......
τι μου θυμισες τώρα!!!
giobazolias
29/08/2008, 13:57
τωρα φιλαρακο τα ειπες ολλα ετσι εσεις μια ζωη χαιρεστε με τις ξενες ομαδες που νικανε τον ολυμπιακο με ξενες πο***ες δηλαδη τοσο κομπεξικοι εισαστε γιατι με την ομαδουλα που εχετε δεν προκειτε να χαρειτε.αλλα οπως ειπα αφηστε την καραμελα οτι περνουμε πρωταθληματα στα χαρτια γιατι και εσεις περνατε πρωταθληματα με τα κουμπουρια
σωπα ρε μεγαλε!!!
ενω εσυ με τι χαιρεσαι????
με τις παρασκηνιακες μαγκιες τοσων χρονιων?????
κατσε κατω απ την Ανορθωση τωρα και μη λες κουβεντα!!!!!
:a9: :a9: :a9:
:a21: :a029: :a9:
Δεν εχω χρονο για χασιμο για να αποδειξω τα αυτονοητα......
Τιποτα......
Κατα τα αλλα....
Δεν εχω καιρο για χασιμο...... :a9:
power hornet
29/08/2008, 13:57
δηλαδη που αισχρολογισα να καταλαβω?που εγραψα λαμογια?η το αλο που εγραψα πο**ες?γαιτι απο τι εχω παρατηρησει ολοι αυτο κανουν αντι να γραψουν μαλακας γραφουν μ@λ@λκ@ς δηλαδη αυτο τι ειναι δεν ειναι βρισια?και απο καταλαβα εδω ειναι αντιπαραθεσεις τι εχω γραψει παραπανω απο τι εχουν φραψει ολοι οι υπολοιποι?
la_villa
29/08/2008, 14:00
Και παρά το ότι δεν παίξαμε 3 χρόνια .............. ακόμα πίσω μας είσαστε στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ
:wave2: :wave2: :wave2:
περίμενε να σου εξηγήσω κάτι....γνωστοί οι λόγοι...
3 χρόνια ΔΕΝ παίξατε C.L...ευρώπη παίζατε αλλα Ουέφα...καταλαβες τώρα τίποτα?
power hornet
29/08/2008, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
σωπα ρε μεγαλε!!!
ενω εσυ με τι χαιρεσαι????
με τις παρασκηνιακες μαγκιες τοσων χρονιων?????
κατσε κατω απ την Ανορθωση τωρα και μη λες κουβεντα!!!!!
:a9: :a9: :a9: οχι βεβαια δεν χαιρομαι ουτε με αυτα,αλλα μην το παιζετε και εσεις αθωες περιστερες που ο δικος σας προεδρος εμπενε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και εβγαζε τα κουμπουρια τα ξεχασατε?και οσο αφορα την ανορθωση κατσε γιατι σας περιμενει και εσας
la_villa
29/08/2008, 14:04
εσείς δηλ 10 χρόνια δεν παίζατε ευρώπη??γιατι τότε δεν μαζεύτηκαν βαθμοί...??
να σου θυμήσω ότι 96-97 και 97-98 παίξαμε προκριματικά...
πριν το 1996 εσείς παίζατε ευρώπη αλλά παίζαμε προκριματικά......2 χρονιές αφότου βγήκαμε σταματησαν να παίζουν προκριματικά ...λες να είναι τυχαίο?αν αναλογιστούμε ότι είχαμε μέχρι 2002 την καλύτερη έδρα μαζί με M.U μάλλον όχι...αν θυμάμαι καλά 2 ήττες μόνο
καλό το παραμύθι που λέτε αλλα δεν ισχύει....είστε μεγάλα παιδιά πλέον και πρεπει να μλαθετε την αλήθεια...
πιες και εσύ έναν καφέ μπας και ξυπνήσεις
giobazolias
29/08/2008, 14:05
οχι βεβαια δεν χαιρομαι ουτε με αυτα,αλλα μην το παιζετε και εσεις αθωες περιστερες που ο δικος σας προεδρος εμπενε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και εβγαζε τα κουμπουρια τα ξεχασατε?και οσο αφορα την ανορθωση κατσε γιατι σας περιμενει και εσας
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΤΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 96............
και λες εμας κομπλεξικους γιατι γουσταρουμε αυτους που σας πατανε στην Ευρωπη????????
εχεις πολυ πλακα φιλε μου!!!!!!!!!!!
la_villa
29/08/2008, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Πρωταθλημα θελετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:D :D
για πε μου πότε πήρατε τελευταία φορά πρωτάθλημα???και πριν απο αυτό πότε ήταν το τελευταίο??
χεχεχε
οπότε μεχρι να ξαναπάρεις αστο....έχετε κτίσει συνοικία πέτρινων χρόνων εσείς...
και που είσαι ακόμα...
τωρα φιλαρακο τα ειπες ολλα ετσι εσεις μια ζωη χαιρεστε με τις ξενες ομαδες που νικανε τον ολυμπιακο με ξενες πο***ες δηλαδη τοσο κομπεξικοι εισαστε γιατι με την ομαδουλα που εχετε δεν προκειτε να χαρειτε.αλλα οπως ειπα αφηστε την καραμελα οτι περνουμε πρωταθληματα στα χαρτια γιατι και εσεις περνατε πρωταθληματα με τα κουμπουρια
Καθολου φιλε μου εχω πολλα και να πω και να γραψω .......
Οσο για το κομπλεξικοι θα σου θημησω μονο μια φραση
<<ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ .........>>
Ισος ξεχνας την περιοδο 94-95 τον ημητελικο με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ ποιοι ηταν αυτοι που ειχαν αναψει βεγκαλικα στο πασα λημανι?????και πανιγυριζαν σαν τρελοι???
Σας εχει περασει η ιδεα οτι μπωρει να νικησουμε την Ανορθωση μεσα εξω?????????
καλυτερα να μην το σκεφτεστε καθολου ........
Αλλα και αν χασουμε παλυ τιποτα δεν μπορειτε να πειτε ..............γιατι ακομα θα ποναει.......
la_villa
29/08/2008, 14:09
εσυ πόσες εχεις κάνει???
απο το 1993 μήπως μονο 6 νίκες????
και εμεις πολύ καλύτερη έδρα απο εσας!!!
power hornet
29/08/2008, 14:10
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΤΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 96............
και λες εμας κομπλεξικους γιατι γουσταρουμε αυτους που σας πατανε στην Ευρωπη????????
εχεις πολυ πλακα φιλε μου!!!!!!!!!!! εμεις προσεξε το καναμε μια φορα,βεβαια αφου μας τα ειχατε κανει τουμπανο ειχε σηκωθει η μυτη σας μεχρι τα ουρανια,εσεις ομως εκει καθε χρονο στον καναπε οταν παιζει ο ολυμπιακος εκει σφιγγεστε να βαλει η αλλη ομαδα το γκολ κατα του ολυμπιακου,οποτε ποιος ειναι ο κομπλεξικος.
αλλα τι κανουμε αμα περνεις 10 χρονια πρωταθλημα κατι παθαινετε εσεις,αφου ανεχεστε τον βαρδιλογιαννη να σας δουλευει.
:D :D
για πε μου πότε πήρατε τελευταία φορά πρωτάθλημα???και πριν απο αυτό πότε ήταν το τελευταίο??
χεχεχε
οπότε μεχρι να ξαναπάρεις αστο....έχετε κτίσει συνοικία πέτρινων χρόνων εσείς...
και που είσαι ακόμα...
φιλε τα ( ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ) δεν ειναι στο Μαρουσι ΕΙΝΑΙ ΤΙΧΕΟ???
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΤΕ ???????
ΚΑΙ ΘΗΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ????
ΑΣΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΩΝΙΑ ...
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 14:11
εγώ ξέρω οτι όλοι έχουμε φάει και απο μία στον πισινό...
Ο ΟΣΦΠ με μια 4αρα απο εμάς... εμείς απο τον ΠΑΟ άλλη μια 4αρα... και εκείνος απο τον ΟΣΦΠ...
ρε τι αλλαξόκ...λιες είναι αυτές;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως τελικά είμαστε τα ίδια χάλια όλοι και τσάμπα τρωγόμαστε;.. οτι τίποτα άλλο αλλά μασουλάω και μια πίτσα τώρα και δεν μπορώ να γράψω και άλλα γμτ.
:D
Gandalf
ΚΑΙ ΘΗΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ????
ΑΣΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΩΝΙΑ ...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
29/08/2008, 14:13
!
θες να θυμηθούμε ΤΙ κάνατε εσεις στο τελικό του μπάσκετ στο τελ αβιβ το 1994 και μετα να μιλήσουμε για κόμπλεξ....
φαντάσου στο μπάσκετ....που να ήταν και ποδόσφαιρο...ακόμα πορεία θα κάνατε απ το 1994
la_villa
29/08/2008, 14:15
εγώ ξέρω οτι όλοι έχουμε φάει και απο μία στον πισινό...
Ο ΟΣΦΠ με μια 4αρα απο εμάς... εμείς απο τον ΠΑΟ άλλη μια 4αρα... και εκείνος απο τον ΟΣΦΠ...
ρε τι αλλαξόκ...λιες είναι αυτές;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως τελικά είμαστε τα ίδια χάλια όλοι και τσάμπα τρωγόμαστε;.. οτι τίποτα άλλο αλλά μασουλάω και μια πίτσα τώρα και δεν μπορώ να γράψω και άλλα γμτ.
Gandalf
τρελές παρτούζες....καλά ο βάζελος συνηθισμένος...10 χρόνια κ@λοσκαμπίλια τρώει...
εμεις πως στο διάολο τι πατήσαμε!!!???φαντάζομαι απο περιέργεια....τόσα χρόνια σας ρίχνουμε είπαμε να δοκιμάσουμε κι εμείς να δούμε πως είναι
οχι βεβαια δεν χαιρομαι ουτε με αυτα,αλλα μην το παιζετε και εσεις αθωες περιστερες που ο δικος σας προεδρος εμπενε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και εβγαζε τα κουμπουρια τα ξεχασατε?και οσο αφορα την ανορθωση κατσε γιατι σας περιμενει και εσας
Εμείς όμως αυτή τη συμπεριφορά και αυτόν τον πρόεδρο τους έχουμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ αποκυρήξει !!!
Ενώ εσείς έχετε τον Κόκκαλη θεό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να παίρνετε την κούπα και ας είναι και κάλπικη !!!
εμεις προσεξε το καναμε μια φορα,βεβαια αφου μας τα ειχατε κανει τουμπανο ειχε σηκωθει η μυτη σας μεχρι τα ουρανια,εσεις ομως εκει καθε χρονο στον καναπε οταν παιζει ο ολυμπιακος εκει σφιγγεστε να βαλει η αλλη ομαδα το γκολ κατα του ολυμπιακου,οποτε ποιος ειναι ο κομπλεξικος.
αλλα τι κανουμε αμα περνεις 10 χρονια πρωταθλημα κατι παθαινετε εσεις,αφου ανεχεστε τον βαρδιλογιαννη να σας δουλευει.
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑΙ......... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΕΥΡΩΠΕΟΣ :wave2:
Ερχεται και νεα σφαλιαρα το Σαββατο..... Αστερας Τριπολης
Υ.Γ Ωραια φαβοριτα εχει ο Βαλβερδε Ντελαφουεντες :lol: :lol:
power hornet
29/08/2008, 14:18
καλα φιλε μου αλλος ειναι ο ευροπεως την 4αρα την ξεχασες?που επαιζες ευρωπη και μας το επαιζες ευρωπαιος και η μυτη πανω και παιζαμε μεταξυ μας παιχνιδι και φαγατε την 4αρα?αλα εμεις φταιμε που σας σεβαστηκαμε και σταματησαμε να βαζουμε κιαλα γκολ.τσακα μια μπυρα:beer: ειναι και ωρα καλη
power hornet
29/08/2008, 14:20
Εμείς όμως αυτή τη συμπεριφορά και αυτόν τον πρόεδρο τους έχουμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ αποκυρήξει !!!
Ενώ εσείς έχετε τον Κόκκαλη θεό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να παίρνετε την κούπα και ας είναι και κάλπικη !!! εγω ειμαι αναμεσα οπως και πολλοι αλλοι που βριζουν τον κοκκαλη για τις π@π@ριες που κανει.εγω σε ρωτω αμα αρχισουν λεω οι στραβες για εσας θα εχετε τα κοτσια τωρα με πατερα και τους αλλους να τους γιουχαρετε?μπα δεν νομιζω
Δεν μου δείχνεις να αποκυρήσεις τον Κόκαλη εδώ ................. μάλλον το αντίθετο !!!
giobazolias
29/08/2008, 14:32
θες να θυμηθούμε ΤΙ κάνατε εσεις στο τελικό του μπάσκετ στο τελ αβιβ το 1994 και μετα να μιλήσουμε για κόμπλεξ....
φαντάσου στο μπάσκετ....που να ήταν και ποδόσφαιρο...ακόμα πορεία θα κάνατε απ το 1994
ακριβως............ la_villa!!!!!!
στο μπασκετ στο ποδοσφαιρο.........παντου!!!!!!
σε ολο κσμο τον σημβαινει!!!!!!!!
οπως στο Μιλανο οταν χανει η Μιλαν η Ιντερ.............
στο Μαντσεστερ οταν χανει η Σιτυ...............
στη Μαδριτη οταν χανει η Ρεαλ...............
εβλεπα σε καφετερια σε νησι τον αγωνα Σπαρτα-ΠΑΟ και στη διπλα τηλεοραση ηταν κατι φιλοι της Εβερτον και υποστηριζαν καργα Στανταρ Λιεγης που επαιζε με τη Λιβερπουλ!!!
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!
τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι και το γουσταρουμε!!!!!!
η ποιο ΑΣΤΟΧΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ομως.............ειναι ο χαρακτηρισμος του κομπλεξικου για οποιον το κανει!!!!!!!!!!!!
Αφου ολοι το κανουμε!!!!!!
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!!!!!
power hornet
29/08/2008, 14:34
επειδη υποστιριζω την ομαδα μου σημαινει οτι ειμαι με το κοκκαλη?δηλαδη τι θες να σου πω επειδη χασαμε φταει ο κοκκαλης?τα λαθη ηταν οτι η ομαδα δεν ηταν προετοιμασμενοι σωστα και οταν πας στη κυπρο με το υφος εγω ειμαι ο ολυμπιακος και μονο την φανελα θα σε νικησω ε ετσι δεν γινοντε τα πραματα.
για να παρεις ενα παιχνιδι πρεπει να παιζεις και τα 90 λεπτα συγκεντρωμενα.
la_villa
29/08/2008, 14:38
εβλεπα σε καφετερια σε νησι τον αγωνα Σπαρτα-ΠΑΟ και στη διπλα τηλεοραση ηταν κατι φιλοι της Εβερτον και υποστηριζαν καργα Στανταρ Λιεγης που επαιζε με τη Λιβερπουλ!!!
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!
έτσι μπράβο....απολύτως σωστό και σεβαστό και ανθρώπινο
παντού το ίδιο είναι...λες αν αποκλειόσασταν εσείς να με στενοχωρούσε???:lol: :lol:
δεν νομίζω...ούτε που δεν θα σταυρώσετε νίκη θα με πειράξει...αντιθέτως
giobazolias
29/08/2008, 14:38
για να παρεις ενα παιχνιδι πρεπει να παιζεις και τα 90 λεπτα συγκεντρωμενα.
Και για διαιτητη, αντι του Γερμανου Φαντελ να εχεις ...............το Γερμανακο!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
giobazolias
29/08/2008, 14:40
έτσι μπράβο....απολύτως σωστό και σεβαστό και ανθρώπινο
παντού το ίδιο είναι...λες αν αποκλειόσασταν εσείς να με στενοχωρούσε???:lol: :lol:
δεν νομίζω...ούτε που δεν θα σταυρώσετε νίκη θα με πειράξει...αντιθέτως
:a19: :a18:
power hornet
29/08/2008, 14:41
Και για διαιτητη, αντι του Γερμανου Φαντελ να εχεις το Γερμανακο!!!!!!
:lol: :lol: :lol: ο βασαρας που κληρωθηκε με εσας με την αεκ για ακομα μια φορα πως το βλεπεις?
Ρε.......
Τη Νόρντζελαντ την ξερετε...????
(Οποιος απαντησει σε πεντε δευτερολεπτα κερδιζει το παπακι του τερενς....)
la_villa
29/08/2008, 14:42
Δεν μου δείχνεις να αποκυρήσεις τον Κόκαλη εδώ ................. μάλλον το αντίθετο !!!
ρε την παλεύεις???τι να αποκυρήξω???ποιος είναι ο βασιλιάς!!!στον μεσαίωνα ήμαστε?
ρε θα μας παλαβώσετε τελειώς...τόσο πολύ τον φοβόσαστε που ασχολείστε τόσο μαζί του????ή επειδή σας έχει ταραξει στην φάπα??μάλλον
να σου δείξουμε κιόλας??ποιος είσαι δηλ και σου έχουμε καμια υποχρεωση...
κρίνουμε τις κινήσεις για την ομάδα (και για το cas καλά έκανε....όπως φάνηκε στο τελος όλοι το ίδιο θα καναν)
και τα γράφω για μένα οταν τον βρίζω όχι για σένα...έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά
el_hymador
29/08/2008, 14:57
Αλλη μια αγνωστη και ασημη ομαδα θα εχει την ευκαιρια να "ανδρωθει" με τον καλυτερο τροπο απο τις "υπηρεσιες" του γαυρου....
Νορτζελαντ!
Ηδη κανουν χωριστρες με μπριγιαντινη και γυαλιζουν τα λουστρινια τους για την πρωτη τους φορα...
α ρε γαυρε, οι στιχοι απο "Τα λαδαδικα" σου ταιριαζουν γαντι:
"πόσα παιδιά ήρθαν να βρουν το αντριλίκι τους
και σου ακουμπήσανε δειλά το χαρτζιλίκι τους"
:lol: :lol: :lol: :lol:
οσο για τις απελπιεσμενες κραυγες της πικρας, μονο γελιο....
πρωτη φορα συμμετασχουν δυνατες ομαδες στο ΟΥΕΦΑ λεει...:lol: α! και ειναι και στο γκρουπ των ισχυρων...
τωρα τους αρεσει η διοργανωση...οταν επαιζε ο ΠΑΟ ηταν ενα αθλιο τουρνουα, αλλα απο την στιγμη που συμμετασχει ο θιασος εγινε γαμω τους θεσμους μιλαμε...:lol: :lol:
ελα παμε ολοι μαζι οι γαυροι....
139914
giobazolias
29/08/2008, 15:00
ο βασαρας που κληρωθηκε με εσας με την αεκ για ακομα μια φορα πως το βλεπεις?
εφτασε ψηλα χαρη στις ακρες που ειχε απ τον πατερα του..............
ειναι αναγνωρισμενος στην ευρωπη γι αυτο δεν ειχε ποτε αναγκη τον Γκαγκατση και σφυριζε παντα αυτο που ο ιδιος ηθελε, χωρις να επιρεαζεται απο τηλεφωνηματα του Γκαγκατση πριν τους αγωνες!!!
ειναι ο ποιο φιλικος διαιτητης προς τον ΠΑΟ!
Ηταν φιλικος και με την ΑΕΚ μεχρι που οι ΑΕΚτζηδες αρχισαν να τον βριζουν για το πεναλτυ που δεν τους εδωσε στη Λεωφορο..............απο τοτε τα πηρε μαζι τους και δεν τους παει!!!
Εκτιμηση μου....................
αν και η ΑΕΚ ειναι γηπεδουχος..........ο Βασσαρας θα παιξει τουλαχιστον 50/50.
Αν χρειαστει ομως........... νομιζω οτι θα παιξει Παναθηναικο!!!
τρελές παρτούζες....καλά ο βάζελος συνηθισμένος...10 χρόνια κ@λοσκαμπίλια τρώει...
εμεις πως στο διάολο τι πατήσαμε!!!???φαντάζομαι απο περιέργεια....τόσα χρόνια σας ρίχνουμε είπαμε να δοκιμάσουμε κι εμείς να δούμε πως είναι
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΝΕΙ ΣΥΝΙΘΕΙΑ...........
ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΟΕΦΤΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΝΕΙ ΣΥΝΙΘΕΙΑ...........
ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΟΕΦΤΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!!!!
Καθενας στο ειδος του....
Εσεις στην Ελλαδα απο εμας...... Εμεις στην ευρωπη απο τους αλλους....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΡΟΚΡΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ???????Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ,,,,,,.....,,,,,.....,,,,,...ΚΑΙΚ ΛΕΩ ΑΝ .............ΤΙ ΓΥΝΕΤΕ????
ΑΠΟΡΕΙΑ ..........ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΓΟ??????
ΑΛΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΛΗ............ ΡΕ ΓΑΜ@Τ@ ΠΑΛΥ ΠΡΟΚΡΗΜΑΤΙΚΑ.........
ΠΑΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ...........
ΘΑ ΓΥΝΕΙ ΕΚΔΡΩΜΗ ΣΤΟ ΕΚΤΩΣ ΕΔΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.........
ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ((ΑΝΟΡΘΩΣΗ)) ΗΘΙΚΟΥ
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry:
ρε την παλεύεις???τι να αποκυρήξω???ποιος είναι ο βασιλιάς!!!στον μεσαίωνα ήμαστε?
ρε θα μας παλαβώσετε τελειώς...τόσο πολύ τον φοβόσαστε που ασχολείστε τόσο μαζί του????ή επειδή σας έχει ταραξει στην φάπα??μάλλον
να σου δείξουμε κιόλας??ποιος είσαι δηλ και σου έχουμε καμια υποχρεωση...
κρίνουμε τις κινήσεις για την ομάδα (και για το cas καλά έκανε....όπως φάνηκε στο τελος όλοι το ίδιο θα καναν)
και τα γράφω για μένα οταν τον βρίζω όχι για σένα...έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά
Ήσουνα που ήσουνα άρχισε και το αλτσχάϊμερ !!!
Δε μιλούσα σε εσένα ωρέ βαρεμένο ............ :lol: :lol: :lol: :confused: :confused: :confused:
ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ(ΜΠΑΣΚΕΤ) ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑΙ???
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ.......
Προσέξτε γαύροι ................ μετά την Ανόρθωση και τις σεφταλιές, έρχεται η Νορτζενλαντ με σκανδιναβικούς κεφτέδες !!!
Και μην ξεθαρεύετε επειδή κανείς δεν την έχει ξανακούσει ............. έτσι ήταν και η Χερενφεεν, ναι βρε, αυτή με τις καρδούλες ................... μην κάνετε πως δεν την θυμάστε ............
ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ........
ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ................
ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ...................
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ναι οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ ειναι πολυ καλλιεργημενοι και γλυφτες...Ειδικα εκει στην 4 αστα να πανε....
Παίδες μην τρελαίνεστε. Κάφροι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες , 'οπως και φίλαθλοι :wave2:
Προσέξτε γαύροι ................ μετά την Ανόρθωση και τις σεφταλιές, έρχεται η Νορτζενλαντ με σκανδιναβικούς κεφτέδες !!!
H Χερενφεν αγνωστη...?????
Κατα τα αλλα.........
Εμπρος στον δρομο της νικης και των ευρωπαικων επιτυχιων που εχουν χαραξει τοσα χρονια ο βαζελος και η αεκ..........
Ωρα να γινουμε και εμεις τεραστιοι..........
Να σας φτασουμε στην βαθμολογια στην ουεφα.....
Να την τρως απο την ιντερ και να σου κουνιεμαι με την Νορτζενλαντ.......
Στοιχηματακια με παπακια , τελικα , κτλ δεκτα.......
mats8282
29/08/2008, 15:49
Παίδες μην τρελαίνεστε. Κάφροι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες , 'οπως και φίλαθλοι :wave2:
Το ειπα γιατι σε μπερδεψε για βαζελο :)
el_hymador
29/08/2008, 16:02
H Χερενφεν αγνωστη...?????
Κατα τα αλλα.........
Εμπρος στον δρομο της νικης και των ευρωπαικων επιτυχιων που εχουν χαραξει τοσα χρονια ο βαζελος και η αεκ..........
Ωρα να γινουμε και εμεις τεραστιοι..........
Να σας φτασουμε στην βαθμολογια στην ουεφα.....
Στοιχηματακια με παπακια , τελικα , κτλ δεκτα.......
...πολυ "σιγουρο" το εχεις με τους Δανους...κατσε μην σας τον σφιξουν και αυτοι και εχουμε αλλα μετα :lol:
α και να ειστε καλα παιδια...δεν φταινε σε τιποτα οι Δανοι να φανε ξυλο ε; φιλησυχοι ανθρωποι ειναι...:rolleyes:
H
ναι... οπως μας κουνηθηκες με την Ανορθωση.....:lol: :rotflmao: :lol: