View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
Gandalf dr685sm
07/10/2008, 08:21
θα πάμε πάλι στα ίδια Terens, γμτ μου..
ΦΤΑΙΜΕ ΑΡΑΓΕ............ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.........???
ΝΑΙ .. ΝΑΙ.. .ΝΑΙ..ΝΑΙ... ΝΑΙ...
- Γιατί οι σημερινοί 35αρηδες , όταν ήσασταν γονείς τους, δεν τους δώσατε αυτά που διακυρήσσεις σήμερα.
- Γιατί οι σημερινοί 35αρηδες ήταν ενα σπερματοζωάριο το 70-75...
- Γιατί τον κόσμο τον βρήκαμε όπως είχε γίνει αν θες και με ελλειματική βοήθεια όσον αφορά αρχές και αξίες του δώσαμε και εμείς μια κλωτσιά και τον στείλαμε παραπέρα.
Καταλάβες γιατί φίλε;
- Γιατί μην μου πεις οτι η κυβέρνηση του 81 που ρήμαξε την οικονομία της χώρας, (Τσοβόλα μπαγάσα, δώστα όλα) ψηφίστηκε απο τους σημερινούς 35αρηδες.
- Γιατί μην μου πεις οτι πάλι οι 35αρηδες ξετίναξαν τα ασφαλιστικά ταμεία;
- Γιατί όταν τα έκανε αυτά το 5% απο εσάς, εσείς δεν κάνατε τίποτα και περιμένατε τους σημερινούς 35αρηδες να σηκώσουν το βάρος και να το κάνουν εκείνοι...
Άσε μας ρε Terens... το οτι το βλέπεις εσύ έτσι ... είναι δικαίωμα σου, αλλά δεν σημαίνει οτι είναι γενικα΄σωστό και αποδεκτό.
Και τις ίδιες μαλακίες λέμε εμείς για τα παιδιά που έρχονται , γιατί και εμείς σας και τους προηγούμενους , καθόμαστε πάνω στον αντίχειρα και περιμένουμε τους επόμενους να κάνουν κάτι.
Για αυτό και η Ελλάδα πεθαίνει αλλά κανείς δεν την θάβει μπας και απο το κουφάρι της , φυτρώσει κάτι καινούριο για τους επομένους. Όλοι περιμένουν την κουφάλα τον νεκροθάφτη να τα κάνει όλα, αλλά αυτός έχει πάρει μερίδιο στα οικοπεδάκια του Βατοπεδίου , απο τα σκάνδαλα του Χ.Α.Α, απο τις υποκλοπές, απο τα pampers , απο τα λεφτά των δωρεών για αμυντικές δαπάνες κοκ...
Βάλτο στους προβληματισμούς αν θες ή κάπου αλλού να τα πούμε καλύτερα... άσε τον χώρο εδώ να χώνουμε κανά μπινελίκι και να κάνουμε γούστο με τα χρώματα των ομάδων και με το αν ο Ωλιμπυακώς έχει το 54,9 ή το 4,5 και κάνει αυτοδυναμία.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κανεις προπονηση για το οταν θα ξαναπαιξουμε 5χ5???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
εσύ μικρούλη ρούφα το τρομπόνι προς το παρόν, δεν κάνει να μιλάς όταν είσαι μπουκωμένος!!!!:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer:
Sferopetadhn
07/10/2008, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
θα πάμε πάλι στα ίδια Terens, γμτ μου..
ΝΑΙ .. ΝΑΙ.. .ΝΑΙ..ΝΑΙ... ΝΑΙ...
- Γιατί οι σημερινοί 35αρηδες , όταν ήσασταν γονείς τους, δεν τους δώσατε αυτά που διακυρήσσεις σήμερα.
- Γιατί οι σημερινοί 35αρηδες ήταν ενα σπερματοζωάριο το 70-75...
- Γιατί τον κόσμο τον βρήκαμε όπως είχε γίνει αν θες και με ελλειματική βοήθεια όσον αφορά αρχές και αξίες του δώσαμε και εμείς μια κλωτσιά και τον στείλαμε παραπέρα.
Καταλάβες γιατί φίλε;
- Γιατί μην μου πεις οτι η κυβέρνηση του 81 που ρήμαξε την οικονομία της χώρας, (Τσοβόλα μπαγάσα, δώστα όλα) ψηφίστηκε απο τους σημερινούς 35αρηδες.
- Γιατί μην μου πεις οτι πάλι οι 35αρηδες ξετίναξαν τα ασφαλιστικά ταμεία;
- Γιατί όταν τα έκανε αυτά το 5% απο εσάς, εσείς δεν κάνατε τίποτα και περιμένατε τους σημερινούς 35αρηδες να σηκώσουν το βάρος και να το κάνουν εκείνοι...
Άσε μας ρε Terens... το οτι το βλέπεις εσύ έτσι ... είναι δικαίωμα σου, αλλά δεν σημαίνει οτι είναι γενικα΄σωστό και αποδεκτό.
Και τις ίδιες μαλακίες λέμε εμείς για τα παιδιά που έρχονται , γιατί και εμείς σας και τους προηγούμενους , καθόμαστε πάνω στον αντίχειρα και περιμένουμε τους επόμενους να κάνουν κάτι.
Για αυτό και η Ελλάδα πεθαίνει αλλά κανείς δεν την θάβει μπας και απο το κουφάρι της , φυτρώσει κάτι καινούριο για τους επομένους. Όλοι περιμένουν την κουφάλα τον νεκροθάφτη να τα κάνει όλα, αλλά αυτός έχει πάρει μερίδιο στα οικοπεδάκια του Βατοπεδίου , απο τα σκάνδαλα του Χ.Α.Α, απο τις υποκλοπές, απο τα pampers , απο τα λεφτά των δωρεών για αμυντικές δαπάνες κοκ...
Βάλτο στους προβληματισμούς αν θες ή κάπου αλλού να τα πούμε καλύτερα... άσε τον χώρο εδώ να χώνουμε κανά μπινελίκι και να κάνουμε γούστο με τα χρώματα των ομάδων και με το αν ο Ωλιμπυακώς έχει το 54,9 ή το 4,5 και κάνει αυτοδυναμία.
Gandalf
Πες τα χρυσόβουλε... εεεε χρυσόστομε ;)
Πάμε για προβληματισμούς;
Α! Φίλοι γαύροι, Κυργιάκο δεν έχετε ότι και να λέτε! Φίλοι χάνουμοι, καλά που έχετε και αυτόν (συμφωνώ με Terens ότι η ΑΕΚ δεν έχει νοοτροπία -όπως κάποτε που με 10 γύριζε παιχνίδια)
:beer: σε όλους νέους και γέρους :beer:
το τοπικ εδώ είναι για μπινελίκια και πλάκα με το ποδόσφαιρο αν θέλετε να εκφέρετε την άποψη σας για κάτι σοβαρό παρακαλώ ανοίξτε άλλο τοπικ (sic) και να γράψουμε εκεί εδώ απλά δεν κολλάει!!!!:wave2:
blackbusa
07/10/2008, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εσύ μικρούλη ρούφα το τρομπόνι προς το παρόν, δεν κάνει να μιλάς όταν είσαι μπουκωμένος!!!!:lol: :lol: :lol:
νατα νατα....γυρισες επιτελους απο την περιοδεια σου???:confused: :look:
ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.....ΠΑΛΙΟΚΟΥΛΑΤΖΑ????:lol: :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
07/10/2008, 09:22
wraia....tsakwnontai oi duo abaloi twra...enas gauros kai ena aekaki...
katse na apolausw ligo :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
07/10/2008, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πες μου με πμ ................ λέμε !!!
Στο σκοτάδι θα μείνω ;;;
exeis pm
kai esy giobazo :wave2:
blackbusa
07/10/2008, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε ΚαραγκουνοΣαριεγκι....κανε μας την χαρη.....αιντε :evil:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
MEΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..........
Πρέπει νά πάμε κάπου άλλού νά τήν κάνουμε........
Τώρα..........γιατί έξαφανίστηκαν οί άξίες....???
ή γιά τό ότι όλοι πλέον γαμάνε τή γυναίκα τού γείτονα καί
γίνεται ένας γάμος καί βγαίνουν δύο διαζύγια.......
καί...........καί ............καί.
:wave2:
Γεια σου, Τerens. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 31 χρόνων και κατάγομαι από την Κρήτη. Τα προηγούμενα χρόνια είχα δύο σχέσεις που κράτησαν η μία δυόμισι χρόνια και η άλλη ενάμισι, αλλά δεν προχώρησαν. Οι χωρισμοί με πλήγωσαν. Εκτοτε έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στις γυναίκες και δεν μπορώ να βρω κάποιον να με καταλαβαίνει. Αυτή την περίοδο βγαίνω με πέντε γυναίκες, αλλά πάλι μένω ανικανοποίητος. Φοβάμαι πολύ να προχωρήσω με κάποια. Εχω και στρες λόγω δουλειάς, ανασφάλειες κ.λπ. Ακουσα πριν από καιρό στην τηλεόραση για μια ασθένεια, τον ψυχικό διπολισμό. Τα διπολικά άτομα έχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους και νιώθουν ανικανοποίητα. Συμπτώματα που σε κάποιον βαθμό νομίζω ότι έχω. Eχασε και η αεκ απο τον γαυρο προχθες .....Τι να κάνω; Υπάρχει τελικά μεγάλη αγάπη; Νίκος, Αθήνα
:sad:
blackbusa
07/10/2008, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γεια σου, Τerens. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 31 χρόνων και κατάγομαι από την Κρήτη. Τα προηγούμενα χρόνια είχα δύο σχέσεις που κράτησαν η μία δυόμισι χρόνια και η άλλη ενάμισι, αλλά δεν προχώρησαν. Οι χωρισμοί με πλήγωσαν. Εκτοτε έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στις γυναίκες και δεν μπορώ να βρω κάποιον να με καταλαβαίνει. Αυτή την περίοδο βγαίνω με πέντε γυναίκες, αλλά πάλι μένω ανικανοποίητος. Φοβάμαι πολύ να προχωρήσω με κάποια. Εχω και στρες λόγω δουλειάς, ανασφάλειες κ.λπ. Ακουσα πριν από καιρό στην τηλεόραση για μια ασθένεια, τον ψυχικό διπολισμό. Τα διπολικά άτομα έχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους και νιώθουν ανικανοποίητα. Συμπτώματα που σε κάποιον βαθμό νομίζω ότι έχω. Eχασε και η αεκ απο τον γαυρο προχθες .....Τι να κάνω; Υπάρχει τελικά μεγάλη αγάπη; Νίκος, Αθήνα
εχεις και προβλημα διχασμενης προσωπικοτητας γιατι στο προφιλ σου γραφεις Κωστας...:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βρε αντε ρούφα το αυγό σου κατακαιμένε με τον καραγκούνη σου που θα μας την πεις κιόλας:lol: :lol:
νατα νατα....γυρισες επιτελους απο την περιοδεια σου???:confused: :look:
ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.....ΠΑΛΙΟΚΟΥΛΑΤΖΑ????:lol: :lol: :lol: :lol:
πόνεσε ε????:D
kalgeorge
07/10/2008, 12:10
βρε αντε ρούφα το αυγό σου κατακαιμένε με τον καραγκούνη σου που θα μας την πεις κιόλας:lol: :lol:
enas karagounis omws (oso prosvlitiko kai an akougetai auto:lol: ) se pataei sunexia sto 5 x 5:rotflmao:
enas karagounis omws (oso prosvlitiko kai an akougetai auto:lol: ) se pataei sunexia sto 5 x 5:rotflmao:
ποιον πατάει μωρε, που τα βλέπεις αυτα σε όνειρα??
απλά ήμουν ντεφορμε στα τελευταία παιχνίδια, στα 2 πρώτα που σε κάναμε άλογο τα ξεχνάς ε???
blackbusa
07/10/2008, 12:18
απλά ήμουν ντεφορμε στα τελευταία παιχνίδια, στα 2 πρώτα που σε κάναμε άλογο τα ξεχνάς ε???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
τελικα οντως γυρισες απο την περιοδεια με το τσιρκο....και απο ''αλογο'' που σε ειχαμε κανει....αποφασησες να γινεις και κλοουν.....
blackbusa
07/10/2008, 12:20
πόνεσε ε????:D
οχι οσο το περσινο ξεκολιασμα και ξεβρακωμα που βαλαμε μονο 4.....:sad:
kalgeorge
07/10/2008, 12:24
re katsiki exeis parei duo paixnidia , kai olo ton upoloipo xrono se pataw :lol:
katsiko tragaro :rotflmao:
οχι οσο το περσινο ξεκολιασμα και ξεβρακωμα που βαλαμε μονο 4.....:sad:
καλα μη σκίσετε και καλτσόν μια φορά μας βάλατε 4 και σεις και κάτι τρέχει στα γύφτικα, για κάτσε να δεις ποσες φορές σου έχω βάλει 4 εγώ χώρια που δε θυμάσαι τα 6, τι να μας πεις ρε πελατάκο!!!!!
άντε πελάτη πιάσε μια μπυρίτσα και θα σου στείλω τα γκολάκια σε dvd να τα εχεις!!!
ΥΓ σου χρωστάω και ένα ξεκ@λιασμα στο τάβλι
re katsiki exeis parei duo paixnidia , kai olo ton upoloipo xrono se pataw :lol:
katsiko tragaro :rotflmao:
καλά κανόνισε εσύ για 5χ5 και θα σε κάνω ξανά άλογο γιατί έβγαλες γλώσσα και δεν κάνει.....
kalgeorge
07/10/2008, 12:31
καλά κανόνισε εσύ για 5χ5 και θα σε κάνω ξανά άλογο γιατί έβγαλες γλώσσα και δεν κάνει.....
eipame esy hta kanoniseis....ektos kai an ko ko ko ko ;)
eipame esy hta kanoniseis....ektos kai an ko ko ko ko ;)
εγώ δεν κανονίζω, κανόνισε εσύ και θα έρθω σίγουρα οπότε μη μου λες κοκοκο
blackbusa
07/10/2008, 12:37
καλα μη σκίσετε και καλτσόν μια φορά μας βάλατε 4 και σεις και κάτι τρέχει στα γύφτικα, για κάτσε να δεις ποσες φορές σου έχω βάλει 4 εγώ χώρια που δε θυμάσαι τα 6, τι να μας πεις ρε πελατάκο!!!!!
άντε πελάτη πιάσε μια μπυρίτσα και θα σου στείλω τα γκολάκια σε dvd να τα εχεις!!!
ΥΓ σου χρωστάω και ένα ξεκ@λιασμα στο τάβλι
αααααααααααα.....εγινες ο ΑρχιΚλοουν εεεεεεεεεεεε???
στα face2face πιπα/κωλο σε εχω ρε και μιλας ακομα???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
υ.γ. ασε...τωρα εχω βρει αλλο πελατη....μολις μου σπασει κανα ταβλι στο κεφαλι....θα ειμαι παλι available...:D
υ.γ.2 οταν κανεις μπιντε....παρε τηλεφωνο...μια προπονησουλα δεν χαλασε ποτε κανεναν....:lol:
blackbusa
07/10/2008, 12:38
θα φωναξεις και την γιαγια σου αυτην την φορα???:sad: :sad: :sad:
απο εσενα το κουτσαλογο καλυτερα θα παιζει.....
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
07/10/2008, 12:42
εγώ δεν κανονίζω, κανόνισε εσύ και θα έρθω σίγουρα οπότε μη μου λες κοκοκο
kkooooo koko ko ko ko ko ko k oko ko ko ko
βρε δε γ@μιεστε και οι 2!!!!!
κανονίστε ρε πελάτες και θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ αυτή την βδομάδα έχω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο, την επόμενη αν κανονίσεις είμαι μέσα, εγώ πάντως δεν το κάνω, εσύ πάντα ήσουν ο διοργανωτής!!!!!
kalgeorge
07/10/2008, 13:01
θα φωναξεις και την γιαγια σου αυτην την φορα???:sad: :
απο εσενα το κουτσαλογο καλυτερα θα παιζει.....
:bigcry: :bigcry: ::
katse na doume pano....
mexri twra exei ferei...ton aderfo tou, ton xaderfo tou, kati filous, batzanakides, kati ¨kolitous¨pou epaizan se omades....alla olo :a021: :a021:
to vlepw tin epomeni tha ferei ton diogo.....kai tha pei oti einai makrinos tou xaderfos apo makrino tou soi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
katse na doume pano....
to vlepw tin epomeni tha ferei ton diogo.....kai tha pei oti einai makrinos tou xaderfos apo makrino tou soi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μ@λ@κας που είσαι, πέθανα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mats8282
07/10/2008, 13:41
2oς όμιλος
Μπενφίκα
Ολυμπιακός
Γαλατασαράι
Xέρτα
Mέταλιστ Κάρκιβ
Οι ευχες του προεδρου επιασαν τοπο.Δεν σας εκατσε η Μιλαν :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
2oς όμιλος
Μπενφίκα
Ολυμπιακός
Γαλατασαράι
Xέρτα
Mέταλιστ Κάρκιβ
Οι ευχες του προεδρου επιασαν τοπο.Δεν σας εκατσε η Μιλαν :lol:
η χέρτα από τον 4ο ήταν η πιο δύσκολη του ομίλου, κατα τα άλλα γενικά βατή η κλήρωση.
η μπεμφίκα στα μέτρα μας πιστεύω
η γαλατα είναι πολή δυνατή στην έδρα της
η χέρτα μία καλή γερμανική ομάδα που βέβαια αν είμαστε σοβαροί είναι οκ
τέλος την μέταλιστ δεν την γνωρίζω, φαντάζομαι ότι δε θα είναι κάτι το φοβερό!!!!
γενικά αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε προβλήματα, αν παιξουμε όπως με την νορτζελαντ στο πρώτο παιχνίδι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
[B]η χέρτα από τον 4ο ήταν η πιο δύσκολη του ομίλου, κατα τα άλλα γενικά βατή η κλήρωση.
τέλος την μέταλιστ δεν την γνωρίζω, φαντάζομαι ότι δε θα είναι κάτι το φοβερό!!!!
εριξε 4αρα στην ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ και την πέρασε που ειναι 3η στο πρωταθλημα ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
mats8282
07/10/2008, 14:01
Η Μεταλιστ απεκλεισε την Μπεσικτας....
Τελος παντων.Αν καταφερετε να περασετε θα σας παραδεχτω.Οι πιθανοτητες σας ειναι 1/3 για εμενα.
ΥΓ Το τελευταιο παιχνιδι σας θελω να ειναι στο Καραισκακη,να θελετε νικη ή ισοπαλια για να περασετε και να χασετε στο 90 απο γκολ του Κατσουρανη.
:lol:
Η Μεταλιστ απεκλεισε την Μπεσικτας....
Τελος παντων.Αν καταφερετε να περασετε θα σας παραδεχτω.Οι πιθανοτητες σας ειναι 1/3 για εμενα.
ΥΓ Το τελευταιο παιχνιδι σας θελω να ειναι στο Καραισκακη,να θελετε νικη ή ισοπαλια για να περασετε και να χασετε στο 90 απο γκολ του Κατσουρανη.
:lol:
παραδέξου μας από τώρα δεν χρειάζετε να περιμένεις
καλώς τα τα παιδιά σε όλες τις αντιπάλους λέμε, και 3αρες θα ρίξουμε
χώρια που πιο πιθανό είναι να μας παρακαλάει ο κατσουράνης να τους αφήσουμε να μας βάλουν γκολ αυτοί γιατί θα έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση μας πανηγυρικά και θα είμαστε αδιάφοροι
ΥΓ το παράκανα ε? :lol: :lol: :lol:
SnakeMJK
07/10/2008, 14:19
Γαλατά εκτός (23/10)
Μπενφίκα εντός (27/11)
Μέταλιστ εκτός (3/12)
Χέρτα εντός (18/12)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Γαλατά εκτός (23/10)
Μπενφίκα εντός (27/11)
Μέταλιστ εκτός (3/12)
Χέρτα εντός (18/12)
Με αρκετο ζορι με..... τουρκους και γερμανους.....
Πιστευω οτι μπορουμε να παμε καλα....
:smilea:
εχεις και προβλημα διχασμενης προσωπικοτητας γιατι στο προφιλ σου γραφεις Κωστας...:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι..?? Δεν γραφει Λαμπρος..???? :look:
:lol: :lol:
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΩΣΩ..............ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ
Χαλασμένα τσουτζουκάκια θά σέ ταίσω...!!!!
υγ. Ή ζωντόχηρος είσαι ρέ πούστη ,ή γεροντοπαλίκαρο......
Άντε παντρέψου.......
el_hymador
07/10/2008, 16:23
καααααλαααα θα περασουμε καλααααα....
και να σου πω τωρα λιγο, να σου πω...
Τα πιστευεις καιρο αυτα;
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ......
Μόνο άπό τούς Τούρκους κινδυνεύουν οί γαύροι νά γίνουν ρόμπες.......
Τώρα τελευταία άγωνιστική...??
Νάχω άραγε τήν εύκαιρία νά δώ άλλο ένα παιδί τής ΑΕΚ......νά τούς
σκίζει...???
Ή τέλεια έκδίκηση τού Άεκτσή.......!!!!!
[B
υγ. Ή ζωντόχηρος είσαι ρέ πούστη ,ή γεροντοπαλίκαρο......
:wave2: [/B]
:sad: Παντρεμενος ειμαι.. :sad:
Αμα ημουνα ελευθερος θα καθομουν εδω να γραφω μλκς..... :nono:
(Με την Σβετλανα θα γυρναγα ολη μερα !!!) :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και να σου πω τωρα λιγο, να σου πω...
Τα πιστευεις καιρο αυτα;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Απο οταν πρωτοπαιξαμε στο ουεφακι...... :smilea:
Φετος δηλ... :winka:
el_hymador
07/10/2008, 17:26
Με την Σβετλανα θα γυρναγα ολη μερα !!!) :D
Δεν παει με γαυρους! :a028:
:sad: Παντρεμενος ειμαι.. :sad:
Αμα ημουνα ελευθερος θα καθομουν εδω να γραφω μλκς..... :nono:
(Με την Σβετλανα θα γυρναγα ολη μερα !!!) :D
ΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ
Είσαι καί σύ μιά πονεμένη ψυχούλα.......νά ξέρω νά μή σέ μαλώνω
πολύ.....!!!!!!!
υγ. Δηλαδή όσοι γράφουμε έδώ μαλακίες ,μάς κόβεις όλους
γιά παντρεμένους...?????
Καί μάλιστα καταπιεσμένους...??
Όπως άφήνεις νά διαφανεί......!!!
Γιατί έχω διαβάσει καί πολλά άπό έλεύθερους......
Μ' αύτούς τίτρέχει άραγε....???
μήπως άνήκουν σ' αύτή τήν κατηγορία τών δίπολων πού είπες...??
Αν καταφερετε να περασετε θα σας παραδεχτω.
μην εισαι πλεονεκτης !!!!
εσυ μας παραδεχτηκες την κυριακη.
περιμενουνε αλλοι να μας παραδεχτουνε τωρα.
ασε και καναν αλλο να γευτει !
εσεις περνατε καλα απο την εναρξη της αγωνιστικης περιοδου.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΩΣΤΗ :winka:
Δεν παει με γαυρους! :a028:
αντριανα ηθελε να γραψει αλλα μπερδευτηκε :winka:
Silver_Rider
07/10/2008, 19:23
Τι ομαδα ειστε;
ΩλειμποιΑκως 50%
Ολυμπιακος 4,95%
αυτη ειναι η διαφορα....κανε την σουμα και θα βγαλεις το αθροισμα...αλλα μην μπερδευεις το 50% με το 4,95%...
:winka:
Το 54,95% το είχε γράψει φιλάρα ο Αθηναικός τύπος πριν κανα2 χρόνια, θα βρω το απώκομμα να σας το τρύψω στη μούρη σας αεκάκια αλλά είστε πολλή άσχετοι όλοι σας απο μπάλα και το υπόλιπο ποσοστό είστε όλοι εσύς μαζί!!!! Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι η ιστορία και μη λέτε κουλά και αηδίες γιατί δεν ξέρετε απο μπάλα, γράφετε σε άσχετους που δεν ξέρουν μπας και σας πιστεψουν αλλά κουνια που σας κούναγε!!! Ξέρεις τι συμαίνει η λέξη ιστορία βρε;;;
Silver_Rider
07/10/2008, 19:24
Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925, από τη συγχώνευση δύο πειραϊκών σωματείων, του Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πειραιώς (Πειραϊκός Ποδοσφαιρικός Όμιλος) και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς. Ανάδοχος του συλλόγου ήταν ο Νότης Καμπέρος, ο οποίος έδωσε τέλος στις όποιες διαφωνίες με την έμπνευσή του. Ο Μιχάλης Μανούσκος πρόσθεσε το "Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς" και ο τίτλος ψηφίστηκε ομόφωνα. Το όνομα του νέου συλλόγου επιλέχθηκε ώστε να υποδηλώνει το πάθος, την αθλητική ισχύ, την ευγενή άμιλλα, τη δίκαιη νίκη, έννοιες που περικλείονται στο λεγόμενο ολυμπιακό ιδεώδες. Υπό το σκεπτικό αυτό επιλέχθηκε και ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος ως έμβλημα, με χρώματα το κόκκινο και το λευκό.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος. Επιφανείς παράγοντες του Πειραιά στήριξαν έμπρακτα την ίδρυση του Ολυμπιακού, έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσουν ένα αθλητικό σωματείο που να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Πειραϊκού Συνδέσμου. Μεταξύ άλλων, ενεργή συμμετοχή είχαν οι Μιχάλης Μανούσκος, βιομήχανος της πόλης, ο Νότης Καμπέρος, ανώτατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, διευθυντής του Ταχυδρομείου, ο Νίκος Ανδρόνικος, έμπορος, ο Δημήτρης Σκλιάς, αξιωματικός του Στρατού, ο Νικόλαος Ζαχαρίας, δικηγόρος, ο Αθανάσιος Μέρμηγκας, συμβολαιογράφος, ο Ιωάννης Κεκκές, χρηματομεσίτης και βεβαίως όλη η οικογένεια των Ανδριανόπουλων.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925. Ο Ολυμπιακός σύντομα κατάφερε να επισκιάσει τις υπόλοιπες πειραϊκές ομάδες, ενώ ακολούθησαν επιτυχίες εναντίον και των άλλων ιστορικών ομάδων της Ελλάδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να καταξιωθεί και ο κόσμος του Πειραιά να συσπειρωθεί γύρω από τον Ολυμπιακό, παραγκωνίζοντας ως ένα βαθμό την άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Εθνικό Πειραιώς. Παράλληλα ο Ολυμπιακός απέκτησε πανελλήνια φήμη και φιλάθλους σε ολόκληρη την Ελλάδα, πράγμα που αποδεικνύει και η ίδρυση πληθώρας ομάδων με το όνομα Ολυμπιακός σε διάφορες περιοχές, φαινόμενο μοναδικό και αξιοπρόσεκτο.
Το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, την περίοδο 1930-31, ενώ ακολούθησαν άλλα πέντε τη δεκαετία του 1930. Η πλήρης καταξίωση για τον Ολυμπιακό ήρθε την δεκαετία του 1950, όταν η ομάδα με σπουδαίους παίκτες στην σύνθεσή της, κατέκτησε επτά πρωταθλήματα, τα έξι εκ των οποίων συνεχόμενα, και πέντε νταμπλ. Τότε παρατηρείται η χρήση της ονομασίας "Θρύλος" για την πειραϊκή ομάδα, η οποία υφίσταται μέχρι και σήμερα, ενώ η ομάδα γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής, με τον φανατικό της κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά το τότε Ποδηλατοδρόμιο (το μετέπειτα Στάδιο Καραϊσκάκη) και να την ακολουθεί πιστά σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόταν.
Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο.
Silver_Rider
07/10/2008, 19:31
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ......
Μόνο άπό τούς Τούρκους κινδυνεύουν οί γαύροι νά γίνουν ρόμπες.......
Τώρα τελευταία άγωνιστική...??
Νάχω άραγε τήν εύκαιρία νά δώ άλλο ένα παιδί τής ΑΕΚ......νά τούς
σκίζει...???
Ή τέλεια έκδίκηση τού Άεκτσή.......!!!!!
Εμείς δε καταλαβαίνουμε τίποτα ούτε απο τουρκους ούτε απο άλλους! Εδώ νικήσαμε ομάδα του Πελέ, και κάτι άλλες εξάρες 6-2, 3-0, και πολλά άλλα!!!! Εμείς παίζουμε και με τους τούρκους αεκάκια εσυς με τι παίζετε αεκάκια;
Σε ποιον όμιλο είστε;
Δεν πρόσεξα καλά τους ομίλους δεν είδα πουθενά να λεει άεκ για πες μου σε ποιο όμιλο είστε;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρωτάθλημα και κύπελο μόνο στον Πειραιά
Silver_Rider
07/10/2008, 19:35
Με αρκετο ζορι με..... τουρκους και γερμανους.....
Θα πάθουν οι Γερμανοί ότι πάθαν και πέρσυ! 3 μέσα, 3 έξω! Έτσι να πονάει!
____Σύνολο 6____
mats8282
07/10/2008, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μην εισαι πλεονεκτης !!!!
εσυ μας παραδεχτηκες την κυριακη.
περιμενουνε αλλοι να μας παραδεχτουνε τωρα.
ασε και καναν αλλο να γευτει !
Αλλο χανω και αλλο παραδεχομαι.Σιγα τι κανατε.3 λεπτα μαλακιας μας φτασανε να παρετε το τριποντο.Μπραβο σας και δικαιο το αποτελεσμα και ολα καλα.
Αν περασετε τον ομιλο τοτε θα δεχτω οτι ειστε αξια ομαδα.
Silver_Rider
07/10/2008, 20:03
Ολυμπιακάρα βρε!
Και ξέρώ ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackbusa
07/10/2008, 20:13
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
νεα φρουτα μπηκαν.......εεεεεεεε.......λεμε εεεεεεεεεεεεεε.......εσυ απο επανω.......
ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ
μολις διαβασεις καλα ξαναελα.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Silver_Rider
07/10/2008, 20:21
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
νεα φρουτα μπηκαν.......εεεεεεεε.......λεμε εεεεεεεεεεεεεε.......εσυ απο επανω.......
ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ
μολις διαβασεις καλα ξαναελα.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι άσχετοι ας κάνουν άσχετα πράγματα κι όχι να σνομπάρουν όσους λένε την αλήθια γιατί ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και καταλάβετέ το! Μην ακούω άλλες βλακιες! Άκου κει νεα φρούτα μπήκαν εεεεεεεε και κουραφέξαλα! Μετεξεταστέος! Εσύ ποιος είσε και μου το λες αυτό το πράγμα;
Και σε τι έχω άδικο αποσα λέω μεχρι τώρα; Λεω την αλείθια;
blackbusa
07/10/2008, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Θα πάθουν οι Γερμανοί ότι πάθαν και πέρσυ! 3 μέσα, 3 έξω! Έτσι να πονάει!
____Σύνολο 6____
ΜΩΝΩ ΑΙΝΑΝ ΑΓΟΝΑ ΘΑ ΠΕΞΑΙΤΑΙ ΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΙΡΜΑΝΟΥΣ.......ΚΕ ΟΧΕΙ ΔΙΟ.....ΓΚΕ ΓΚΕ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ
Είσαι καί σύ μιά πονεμένη ψυχούλα.......νά ξέρω νά μή σέ μαλώνω
πολύ.....!!!!!!!
υγ. Δηλαδή όσοι γράφουμε έδώ μαλακίες ,μάς κόβεις όλους
γιά παντρεμένους...?????
Καί μάλιστα καταπιεσμένους...??
Όπως άφήνεις νά διαφανεί......!!!
Γιατί έχω διαβάσει καί πολλά άπό έλεύθερους......
Μ' αύτούς τίτρέχει άραγε....???
μήπως άνήκουν σ' αύτή τήν κατηγορία τών δίπολων πού είπες...??
''Πλακα κανω....... '' :smilea:
( Κατα τα αλλα δεν αφησα τιποτα να διαφανει εκτος αν οποιος εχει την μυγα..... Το ιδιο υποθετει και για τους αλλους.......:winka: )
Στο θεμα μας λοιπον ....
( Γιατι σου εχω και αλλες ιστοριες...)
el_hymador
07/10/2008, 21:57
Το 54,95% το είχε γράψει φιλάρα ο Αθηναικός τύπος πριν κανα2 χρόνια, θα βρω το απώκομμα να σας το τρύψω στη μούρη σας αεκάκια αλλά είστε πολλή άσχετοι όλοι σας απο μπάλα και το υπόλιπο ποσοστό είστε όλοι εσύς μαζί!!!! Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι η ιστορία και μη λέτε κουλά και αηδίες γιατί δεν ξέρετε απο μπάλα, γράφετε σε άσχετους που δεν ξέρουν μπας και σας πιστεψουν αλλά κουνια που σας κούναγε!!! Ξέρεις τι συμαίνει η λέξη ιστορία βρε;;;
Αμα η ιστορια του ολυμπιακου ειναι η ιστορια, ( :bigcry: :bigcry: :bigcry: ) δεν υπαρχει λογος να συζηταμε περαιτερω :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
07/10/2008, 22:01
Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925, από τη συγχώνευση δύο πειραϊκών σωματείων, του Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πειραιώς (Πειραϊκός Ποδοσφαιρικός Όμιλος) και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς.
10 Μαρτιου ιδρυθηκατε;
Ζυγος λοιπον...
Ξερεις Ωροσκοπο μηπως;
10 Μαρτιου ιδρυθηκατε;
Ζυγος λοιπον...
Ξερεις Ωροσκοπο μηπως;
τι μας λες μωρη λιτσα πατερα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολυμπιακάρα βρε!
Και ξέρώ ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν ειχατε τον 12κατο παιχτη και στην ευρωπη οχι μονο θα περναγατε μπορει να το
περνατε κιολας .............. :lol:
Αρρωστογαυροτσουκαλαδες αμπαλοι :wave2:
blackbusa
08/10/2008, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι μας λες μωρη λιτσα πατερα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κορυφαιο λεμε.....
πως θα λενε τον Πατερα οταν παρει ο βαζελος πρωταθλημα????:confused: :look:
ΠΑΠΠΟΥ.....
Αλλο χανω και αλλο παραδεχομαι.Σιγα τι κανατε.3 λεπτα μαλακιας μας φτασανε να παρετε το τριποντο.Μπραβο σας και δικαιο το αποτελεσμα και ολα καλα.
Αν περασετε τον ομιλο τοτε θα δεχτω οτι ειστε αξια ομαδα.
EΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.........
Τρείς άπό τούς πέντε περνάνε βρέ...........
Ποιός είναι ό άντίπαλος ........???
Ή Μέταλιστ.......????
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος. Επιφανείς παράγοντες του Πειραιά στήριξαν έμπρακτα την ίδρυση του Ολυμπιακού, έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσουν ένα αθλητικό σωματείο που να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Πειραϊκού Συνδέσμου. Μεταξύ άλλων, ενεργή συμμετοχή είχαν οι Μιχάλης Μανούσκος, βιομήχανος της πόλης, ο Νότης Καμπέρος, ανώτατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, διευθυντής του Ταχυδρομείου, ο Νίκος Ανδρόνικος, έμπορος, ο Δημήτρης Σκλιάς, αξιωματικός του Στρατού, ο Νικόλαος Ζαχαρίας, δικηγόρος, ο Αθανάσιος Μέρμηγκας, συμβολαιογράφος, ο Ιωάννης Κεκκές, χρηματομεσίτης και βεβαίως όλη η οικογένεια των Ανδριανόπουλων.
ως γνωστον ο οσφπ ειναι η ομαδα των εργατων λιμανιου (μαουνιερηδων).......:rotflmao:
αυτο που επισης δεν αναφερεται ειναι οτι ο συλλογος φτιαχτηκε σαν απαντηση των αστων του επιραια στον παο. η εργατικη ομαδα του λιμανιου ηταν ο ατρομητος πειραια (καμινια) τον οποιο βεβαια καταπιε ο λαομισητος...
α και τα χρωματα πως βγηκαν? μα ειναι μετεγραφη απο τη
αρσεναλ η οποια τοτε φοραγε ριγε και ηταν η μαγαλη αγαπη των ανδριανοπουλων
ε ενταξει ως εδω νμε τηνομαδα τωου 54% :rotflmao:
Gandalf dr685sm
08/10/2008, 08:32
Εντάξει λογικό είναι... ενα χωρίο απο τρελαμένους γαλάτες του ποδοσφαίρου που παίζουν μπούφλες αγαπημένοι μεταξύ τους , χρειάζονται και τον γραφικό βάρδο "κακοφωνίξ" που θα μπαίνει που και που να γράφει και καμιά παπαρδέλα να περνάει η ώρα...
Silver_Rider...ΑΞΙΟΣ.. ΑΞΙΟΣ...
Για να γυρίσουμε τώρα και σε πιο επιφανειακή σοβαρότητα... απο όσο άκουσα τελευταία αγωνιστική των κόκκινων είναι με Χέρτα και οχι με Μπενφίκα και θα είναι και εντός Καραϊσκάκη.
Για το αν περνάει ο κόκκινος...
ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ...
Καμία απο τις ομάδες που είναι στον όμιλο δεν είναι του χεριού σας , ειδικά με την άμυνα που έχετε. Μην κρίνετε απο το Ελληνικό πρωτάθλημα και την ανικανότητα των υπόλοιπων. Ειδικά οι παίκτες της Μπενφίκα, (Αιμάρ, Γκόμεζ, Κατσουράνης κτλ.. ) φτιάχνουν τρύπες όποτε θέλουν.
Η Γαλατασαράι έχει την UEFA στο πλάι της... θα το δείτε όταν σφυρίξει η διαιτησία σε εκείνο το παιχνίδι.
Η Χέρτα, εξαρτάται απο την κατάσταση που θα είναι. Δεν παύει να είναι Γερμανική ομάδα όμως.
Μέταλισκ, τώρα.... απο όσο λένε είναι σε άνοδο και θυμίζει κάτι απο την ΤΣΣΚΑ... τάδε έφη αθλητικά ρεπορτάζ.
Οπότε αν παίξετε την γνωστή μπάλα που παίζετε αυτό τον καιρό στην Ευρώπη , ετοιμάζουμε θέση στον καναπέ και για την πάρτη σας.
Gandalf
EΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.........
Ποιός είναι ό άντίπαλος ........???
Ή Μέταλιστ.......????
καλημερα
η ΑΕΚ , & ο ΠΑΟ
σε διπλους αγωνες θα περναγαν την ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ? (3η στην τουρκια)
ποσο μαλλον απο πια επιθεσή σας θα βαζατε 4 οπως οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ?
ΑΤΥΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
καλημερα
η ΑΕΚ , & ο ΠΑΟ
σε διπλους αγωνες θα περναγαν την ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ? (3η στην τουρκια)
ποσο μαλλον απο πια επιθεσή σας θα βαζατε 4 οπως οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ?
ΑΤΥΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
AMA EXETE ΠΡΟΒΛΗΜΑ............ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ...??
Τί νά σού πώ....!!!
Ό καλός ΠΑΟ............πούντος όμως ............θά τήν πέρναγε γιά πλάκα
Ή ΑΕΚ..........?? έχει χρόνια πού ήτανε καλή...!!!
Άλλά μέ παίχτες...........2 τών 8 μυρρίων,Ντούντου.........Κοβάσεβιτς..........Γκαλλέτι...??
Άστο τότε πάτε............γιά ούζο
Τούς Γερμανούς................χρόνια τώρα τού καθαρίζουμε.........
Μέ τή Χέρτα θά κολλήσετε τώρα.....??
Αύτά τά 2 μάτς θά πάρετε ...........ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.........
Όχι καί φόβητρο ,καί άνερχόμενη δύναμη ή Μέταλιστ............
ΜΗ ΚΟΥΦΑΘΟΥΜΕ...........ΤΩΡΑ....!!!!
Νά λέμε καί άπό κανένα σοβαρό.........
Εντάξει λογικό είναι... ενα χωρίο απο τρελαμένους γαλάτες του ποδοσφαίρου που παίζουν μπούφλες αγαπημένοι μεταξύ τους , χρειάζονται και τον γραφικό βάρδο "κακοφωνίξ" που θα μπαίνει που και που να γράφει και καμιά παπαρδέλα να περνάει η ώρα...
Για να γυρίσουμε τώρα και σε πιο επιφανειακή σοβαρότητα... απο όσο άκουσα τελευταία αγωνιστική των κόκκινων είναι με Χέρτα και οχι με Μπενφίκα και θα είναι και εντός Καραϊσκάκη.
Καμία απο τις ομάδες που είναι στον όμιλο δεν είναι του χεριού σας , ειδικά με την άμυνα που έχετε. Μην κρίνετε απο το Ελληνικό πρωτάθλημα και την ανικανότητα των υπόλοιπων. Ειδικά οι παίκτες της Μπενφίκα, (Αιμάρ, Γκόμεζ, Κατσουράνης κτλ.. ) φτιάχνουν τρύπες όποτε θέλουν.
Η Γαλατασαράι έχει την UEFA στο πλάι της... θα το δείτε όταν σφυρίξει η διαιτησία σε εκείνο το παιχνίδι.
Η Χέρτα, εξαρτάται απο την κατάσταση που θα είναι. Δεν παύει να είναι Γερμανική ομάδα όμως.
Μέταλισκ, τώρα.... απο όσο λένε είναι σε άνοδο και θυμίζει κάτι απο την ΤΣΣΚΑ... τάδε έφη αθλητικά ρεπορτάζ.
Οπότε αν παίξετε την γνωστή μπάλα που παίζετε αυτό τον καιρό στην Ευρώπη , ετοιμάζουμε θέση στον καναπέ και για την πάρτη σας.
Gandalf
ΡΕ ΜΑΓΕ...............ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.............
Οί Γερμανοί φτύνουν αίμα..............μονίμως μέ τίς Έλληνικές όμάδες..........
Έδώ ή μεγάλη τότε Μπάγιερν...............χτύπησε 3 φορές τό πέναλτυ στό
ΦΟΡΤΟΥΛΑ...............γιά νά περάσει τόν ΠΑΟΚ στά πέναλτυ...........
μετά τήν παράταση.....
Καί ή Μέταλιστ άνερχόμενη δύναμη....???
ΝΑΙ................ΣΤΟ...............ΥΓΡΑΕΡΙΟ..........!!!!!!!!
ΠΑΕΙ.................ΓΑΥΡΙΣΕΣ..........:rotflmao:
ΜΕ προβληματιζει η σειρα των παιχνιδιων δηλαδη
1) λενε και αληθεια ειναι η Ουκρανικη ειναι καλη στην εδρα της και πολικο κρύο τον Δεκέμριο
οποτε την ηθελα Καραισκακη
2) Χερτα καλη εκτος εδρας οπως φαινετε και απο το πρωταθλημα γερμανιας
οποτε καλυτερα να την ειχαμε στο Βερολινο
3)πρωτες 2 αγωνιστικες αυτο και αν ειναι στην τουρκιά και μετα Μπενφικα αν γινει στραβη 1+1 70% τελος
οποτε θα τα ήθελα αναποδα
Γαλατα στο Καραισκακη - Μπενφικα εκτος
αυτα...
Gandalf dr685sm
08/10/2008, 09:55
Τerens...
Η Μέταλισκ είδες ποιά απέκλεισε για να περάσει;
Η Χέρτα παραδοσιακά όπως κάθε Γερμανική ομάδα, αποδίδει μετά τον Νοέμβρη... εκεί που θα παίζει δηλαδή με τους Κόκκινους.
Γιατί γαύρισα φίλε;... γιατί με βρίζεις βρε;... Αντικειμενικός είμαι και σου λέω οτι απλά δεν περνάνε αν παίξουν όπως έκαναν με Ανόρθωση και με Νόρτζελαντ στο πρώτο παιχνίδι. Νομίζω οτι είμαι σαφής.
Αν τώρα παίξουν όπως έκαναν πέρισυ στο CH.L. εκεί είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν βλέπω να μπορούν να το κάνουν. Γνώμη μου.
Gandalf
el_hymador
08/10/2008, 10:50
Α ρε γαυρε...η formula σε μαρανε... παντου τα ιδια εισαι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=76&NEWS_DATA_ID=72176
οι γερμανικες ομαδες πλην της εκαστοτε πωταθλητριας και διαχρονικα την μπαγερν δεν τρομαζουν του 3 αθηναιους
το ιδιο ισχυει και για αγγλια οπου εκτος των 4 οι αλλες παιζονται στα ισα
οι τουρκοι ειναι ζορικη ομαδα. την μπενφικα την ειδα στ αματς με ναπολι και τα δυο. μπροστα ειναι σουπερ αλλα κλασικα λατινικη ομαδα μπορει να φαει και 5 σε κακη μερα
el_hymador
08/10/2008, 12:04
Εγω πιστευω οτι η καταταξη του ομιλου θα κριθει στα διπλα.
Ολες οι ομαδες ειναι περιπου στα ιδια απο αποψη δυναμικοτητας με πολυ καλες εδρες....οποτε οποιος καταφερει και τσιμπησει ποντους εκτος εδρας θα περασει...
kalgeorge
08/10/2008, 21:19
re oti kai na lete....
http://www.youtube.com/watch?v=GWmm-vGxad0
twra na deis poses selides tha exoume :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
08/10/2008, 22:47
re oti kai na lete....
http://www.youtube.com/watch?v=GWmm-vGxad0
twra na deis poses selides tha exoume :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a08: :a08: :a08: ετσι!!!!
144693
Τerens...
Η Μέταλισκ είδες ποιά απέκλεισε για να περάσει;
Η Χέρτα παραδοσιακά όπως κάθε Γερμανική ομάδα, αποδίδει μετά τον Νοέμβρη... εκεί που θα παίζει δηλαδή με τους Κόκκινους.
Γιατί γαύρισα φίλε;... γιατί με βρίζεις βρε;... Αντικειμενικός είμαι και σου λέω οτι απλά δεν περνάνε αν παίξουν όπως έκαναν με Ανόρθωση και με Νόρτζελαντ στο πρώτο παιχνίδι. Νομίζω οτι είμαι σαφής.
Αν τώρα παίξουν όπως έκαναν πέρισυ στο CH.L. εκεί είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν βλέπω να μπορούν να το κάνουν. Γνώμη μου.
Gandalf
AN ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΡΙΤΟΙ
Σέ αύτόν τόν όμιλο...........μετά άπό 11 πρωταθλήματα........
ΤΟΤΕ..........
ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...........!!!!!!!
Πάντως οί παίχτες τους έκαναν δηλώσεις.........
Ντομί...........πάμε νά πάρουμε τό Ούέφα.....!!!!
Ντούντου.........θά πάμε πολύ ψηλά.........!!!!!!!
Φιλοι μου αμπαλοι σας έλειψε ο πρωταθλητής idi?
Καιρος ειναι να σας βαλει κάποιος τα γυαλια γιατι σε λιγο θα γραφετε τις μαλακιες του siler_rider και θα τις πιστεύετε κιολλας αμα σας αφησω μποσικους αχαχαχααχαχα
Ο χεστης ο trooper δε παραδέχεται την ανωτερότητα ενος αντικειμενικού ΑΕΚτζη και μεσα στο φορουμ το παιζει καμποσος...
Χασαμε δίκαια το παιχνίδι (ελαχιστες φορες εχει γινει αυτο στην ιστορία-να ζησουμε να το θυμόμαστε) αν και απορώ πως θα μπορουσε να παρει 2 κιτρινη καρτα ο Χουανφραν με τετοιο μαρκάρισμα... αν ηταν παιχτης του ολυμπικου στο Καραϊσκάκη θα αποβαλοταν??? Ρητορικη ερωτηση που παντα εχει μια γνωστη απαντηση (δειτε ποσες κοκινες καρτες εχει παρει στα μεταξυ μας παιχνιδια ο γαυρος και ποσα η ΑΕΚ... ποσα πεναλτυ κτλ κτλ πραγματα που δε μπορεις να κρυψεις)
Παρεμπιπτόντως εύχομαι αργο και βασανιστικο ΨΟΦΟ σε ολο το ΝΕΤ και στο παπαρα τον σπίκερ και τον Μηχο... απλα γραφικοί.... εχουν ξεφυγει απο το αισχρο του «πουλημένου» και εχουν φτασει στο επίπεδο της φτηνης πουτανας... δεν αντέχετε η περιγραφή της ΝΕΤ
Σε ενα παιχνιδι με ανυπαρκτο ολύμπιακο καταφεραμε και φαγαμε 2 γκολ με κλασικο «τσαφ ΑΕΚ στο καραισκαικι» ® και υπνο στο δευτερο γκολ... χαρίζει η ομας...
Επιθετικα ανυπαρκτοι αν και με 3 καθαρόαιμους επιθετικους στην εντεκαδα (παλι καλα που μερικοι βλέπουν μπαλα εδωμεσα και ειδαν την ΑΕΚ «με ενα επιθετικο»)
Αναπτυξη 0 και το κεντρο μονο εκοβε. δημιουγια πουθενά. φταιει ο Δωνης αλλα φταιει και η αρρστεια να χανουμε τα τελευταια χρονια απο το γαυρο και τους καναμε να βγαλουν γλωσσα και να ξεχνανε που χανανε απο το σφυριγμα της σεντρας παλιοτερα
Ο γαυρος τιποτατο ιδιαιτερο, απλα περιμενε τη κλασικη γκαφα μας να βαλει γκολ. Οσοι ειδαν τον ολυμπιακο να «δημιουργει» και να «παιζει μπαλα» απλα ακουν και πιστεύουν τον Μηχο (Ψοφο μαλακα)
Ο Κυριακος δεν επρεπε να παρει ουτε τη πρωτη κιτρινη ΟΧΙ 2Η ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ (να μη ξεχασω να ξανα-ευχηθώ ΨΟΦΟ στο Μηχο)
Τεσπα δε ξενερονω τα λεμε αργοτερα... χαθηκε μια μαχη και οχι ο πολεμος...
Και περσυ τα ιδια λεγατε ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ αρα χαρείτε οσο μπορείτε γαυρακια
:beer: :beer: :beer: :beer:
144781
doctor x
10/10/2008, 01:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Φιλοι μου αμπαλοι σας έλειψε ο πρωταθλητής idi?
Καιρος ειναι να σας βαλει κάποιος τα γυαλια γιατι σε λιγο θα γραφετε τις μαλακιες του siler_rider και θα τις πιστεύετε κιολλας αμα σας αφησω μποσικους αχαχαχααχαχα
Ο χεστης ο trooper δε παραδέχεται την ανωτερότητα ενος αντικειμενικού ΑΕΚτζη και μεσα στο φορουμ το παιζει καμποσος...
Χασαμε δίκαια το παιχνίδι (ελαχιστες φορες εχει γινει αυτο στην ιστορία-να ζησουμε να το θυμόμαστε) αν και απορώ πως θα μπορουσε να παρει 2 κιτρινη καρτα ο Χουανφραν με τετοιο μαρκάρισμα... αν ηταν παιχτης του ολυμπικου στο Καραϊσκάκη θα αποβαλοταν??? Ρητορικη ερωτηση που παντα εχει μια γνωστη απαντηση (δειτε ποσες κοκινες καρτες εχει παρει στα μεταξυ μας παιχνιδια ο γαυρος και ποσα η ΑΕΚ... ποσα πεναλτυ κτλ κτλ πραγματα που δε μπορεις να κρυψεις)
Παρεμπιπτόντως εύχομαι αργο και βασανιστικο ΨΟΦΟ σε ολο το ΝΕΤ και στο παπαρα τον σπίκερ και τον Μηχο... απλα γραφικοί.... εχουν ξεφυγει απο το αισχρο του «πουλημένου» και εχουν φτασει στο επίπεδο της φτηνης πουτανας... δεν αντέχετε η περιγραφή της ΝΕΤ
Σε ενα παιχνιδι με ανυπαρκτο ολύμπιακο καταφεραμε και φαγαμε 2 γκολ με κλασικο «τσαφ ΑΕΚ στο καραισκαικι» ® και υπνο στο δευτερο γκολ... χαρίζει η ομας...
Επιθετικα ανυπαρκτοι αν και με 3 καθαρόαιμους επιθετικους στην εντεκαδα (παλι καλα που μερικοι βλέπουν μπαλα εδωμεσα και ειδαν την ΑΕΚ «με ενα επιθετικο»)
Αναπτυξη 0 και το κεντρο μονο εκοβε. δημιουγια πουθενά. φταιει ο Δωνης αλλα φταιει και η αρρστεια να χανουμε τα τελευταια χρονια απο το γαυρο και τους καναμε να βγαλουν γλωσσα και να ξεχνανε που χανανε απο το σφυριγμα της σεντρας παλιοτερα
Ο γαυρος τιποτατο ιδιαιτερο, απλα περιμενε τη κλασικη γκαφα μας να βαλει γκολ. Οσοι ειδαν τον ολυμπιακο να «δημιουργει» και να «παιζει μπαλα» απλα ακουν και πιστεύουν τον Μηχο (Ψοφο μαλακα)
Ο Κυριακος δεν επρεπε να παρει ουτε τη πρωτη κιτρινη ΟΧΙ 2Η ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ (να μη ξεχασω να ξανα-ευχηθώ ΨΟΦΟ στο Μηχο)
Τεσπα δε ξενερονω τα λεμε αργοτερα... χαθηκε μια μαχη και οχι ο πολεμος...
Και περσυ τα ιδια λεγατε ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ αρα χαρείτε οσο μπορείτε γαυρακια
:beer: :beer: :beer: :beer:
συμφωνω και προτεινω να διδασκονται και οι δυο φασεις σαν υποδειγμα αψογης αμυντικης κινησης και να απονεμηθει στην ΑΕΚ μετα τον τιτλο του ......ηθικου πρωταθλητη που ηδη εχει εκστασιασει την Ευρωπη και το νομπελ ειρηνης μαζι με το βραβειο παθητικοτητας Μαχατμα Γκαντι.......
ασε μας ρε ΙΝΤΙ ολα καλα αλλα αν τα εκανε τα ιδια μαρκαρισματα ο γαυρος γυμνη φωτο του Γκαγκατση θα μας εβαζες!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ????
ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.........
δυστυχως κατεβηκατε μονο για να καταστρεψετε και κοβατε ΜΟΝΟ με φαουλ!!!!
ΓΙΑΤΙ ?
στις μεταγραφες πηρατε αμυντικους
επιθετικους
καποιον να κανει καμια ......φαση στο κεντρο ομως????
αλλα ξερω η απαντηση ειναι
περσι προπερσι η ΕΠΟ κι ο........Γκαγκατσης.........
(o kapitalismos ta xena simferoda i kinonia i amerikani i dexia i komounistes ki i .......thia mou i maria .....)
kisses
Darko(καποιος που δεν...εχεται και για αυτο χασατε,απλο ειναι)
Η Κοκκαλικη αντιμετωπιση του Ντεμη σε οποιους τον αμφισβητησαν .....
Γιατι ο Ριμπο δεν ασχοληθηκε ποτε με την ΑΕΚ...???
Πραγματα που χιλιοειπωθηκαν εδω μεσα και καποιοι αεκτζηδες απλα κοροιδευαν....
Γεια σας αεκακια.....
Δειτε γιατι ειστε χειροτεροι απο αυτους που βριζετε.......
Τι συμβαινει αραγε και δεν μπορειτε να δειτε περα απο το δαχτυλο σας ( χρονια τωρα..)
Κοιμηθητε τον υπνο του δικαιου.....
Η διατησια φταιει.......
http://www.kontra.gr/Soccer/Cyprus/DivisionA/Anorthosis/215502.html
Γεια σας αεκακια.....
Τι συμβαινει αραγε και δεν μπορειτε να δειτε περα απο το δαχτυλο σας ( χρονια τωρα..)
Η διατησια φταιει.......
ΤΑΓΡΑΨΑ.......ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ
Δέν ήταν άνάγκη νά μάς τά πεί ό Δέλλας........
Όλοι οί νοήμονες άνθρωποι............τήν ίδια άποψη είχαν
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ....!!!!!!!
Γιά τίς δηλώσεις όμως τού Καστίγιο καί τού Σόλιντ.............
ΒΡΕ .................ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ......???
Gandalf dr685sm
10/10/2008, 08:40
ένα μπουρδέλο είμαστε...
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=10287&catid=92
έχει πολύυυυυ ενδιαφέρον η άποψη αυτή.. διαβάστε την προσεκτικά.
Gandalf
Γεια σας αεκακια.....
Η διατησια φταιει.......
δηλ απο οσα εγραψα καταλαβες οτι τα ριχνω στη διαιτησια για την ηττα?
να το κοιταξεις αυτο....
BTW μου αρεσει που ξεσπαθωσατε και τα χωνετε στην ΑΕΚ γουσταρω!
επιτελους καταλαβατε το μεγεθος της ομαδας και οτι καθε νικη ειναι ΜΕΓΑΛΗ οταν παιζεις με την ΑΕΚ ...
ηταν η τελευταια σας ομως για φετος με την ΑΕΚ και αυτο με κανει πολυ αισιοδοξο....και περιμενω να σας τα χωσω στη πρωτη ευκαιρια :lol: :lol: :lol:
idi ο πρωταθλητης :wave2:
Silver_Rider
10/10/2008, 18:02
Gandalf
Ετιμάστε θέση καλή και αναπαυτηκή γιατί θα δείτε πράματα που δε βλέπετε απο τη δικιά σας ομάδα βαζελάκια και αεκάκια!
Λέγετε ρε! Σε ποιο όμιλο είστε; Δεν βλέπω πουθενά να γράφη αεκ η παο καημέννα παιδούλια μου! Αλλά τι να μου πεις. Μιλάς εσύ που δεν ξέρης τι θα πει η λέξη πρωτάθλημα!
Άντε γειαααααααα!!!!!
Πρωτάθλημα και κύπελο μόνο στον Πειραιά!!!!:beer: :wave2:
Λέγετε ρε! Σε ποιο όμιλο είστε; Δεν βλέπω πουθενά να γράφη αεκ η παο καημέννα παιδούλια μου!
αμα κοιταξεις και Champions League μερια ολο και κατι θα δεις....:lol: :lol:
εκτος αν ο Πρόεδρος σας ειπε οτι φετος δεν διοργανωνεται το C.L. και για αυτο περνετε μερος στο ΟΥΕΦΑ....:lol:
Silver_Rider
10/10/2008, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αμα κοιταξεις και Champions League μερια ολο και κατι θα δεις....:lol: :lol:
εκτος αν ο Πρόεδρος σας ειπε οτι φετος δεν διοργανωνεται το C.L. και για αυτο περνετε μερος στο ΟΥΕΦΑ....:lol:
Τελευτέαια φορά που το ρωτάω! Σε ποιό όμιλο ήσαστε;
:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
ΦΙΛΕ...να σου κανω μια ερωτηση....???
καταγεσαι απο το Κωσταλεξη?
Το ότι είναι τελευταία φορά που ρωτάς ............. σημαίνει ότι αν δεν σου απαντήσουμε, ΔΕΝ θα ξαναγράψεις ;;;
Για να ξέρουμε δηλαδή ............. μην μας φάει και η αγωνία ............
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ότι είναι τελευταία φορά που ρωτάς ............. σημαίνει ότι αν δεν σου απαντήσουμε, ΔΕΝ θα ξαναγράψεις ;;;
Για να ξέρουμε δηλαδή ............. μην μας φάει και η αγωνία ............
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδια.....
Ας του γραψει ενας σε ποιον ομιλο στο τσου-λου εισαστε..... :(
Σας παρακαλω....... :a02:
Ωχ εσκασε και εδω μυτη τουτος ωρε?? :rotflmao: :rotflmao:
καλα τις υπολοιπες γραφικοτητες δεν τς σχολιαζω.
να σου θυμισω μονο οτι ο χεστης ο τροοπερ πανυγηρισε δις μεσα στο σπιτι σου.καληνυχτα κοτα !!!
δηλ απο οσα εγραψα καταλαβες οτι τα ριχνω στη διαιτησια για την ηττα?
να το κοιταξεις αυτο....
BTW μου αρεσει που ξεσπαθωσατε και τα χωνετε στην ΑΕΚ γουσταρω!
επιτελους καταλαβατε το μεγεθος της ομαδας και οτι καθε νικη ειναι ΜΕΓΑΛΗ οταν παιζεις με την ΑΕΚ ...
ηταν η τελευταια σας ομως για φετος με την ΑΕΚ και αυτο με κανει πολυ αισιοδοξο....και περιμενω να σας τα χωσω στη πρωτη ευκαιρια :lol: :lol: :lol:
idi ο πρωταθλητης :wave2:
Διορθωσε.........
Μετα απο οσα εγραφες τοσο καιρο........ :winka:
Οσο για το μεγεθος της αεκ.........
Μαλλον εσεις δεν εχετε καταλαβει το μεγεθος της ομαδας σας.... :lol: :lol:
Και πες στους υπολοιπους......Αν θα ξανακατσει καμμμια παρομοια φαση στο πρωταθλημα. Να μην τον παιζουν μαγκες στα οτι αφορα τον πρωταθλητη ολυμπιακο .....
Θα τους φαει ο ΝΤΕΜΗΣ....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδια.....
Ας του γραψει ενας σε ποιον ομιλο στο τσου-λου εισαστε..... :(
Σας παρακαλω....... :a02:
OXI !!!
:lol: :lol: :lol:
Πλησιάζει και η εθνική επΑΙτειος ...................
:lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ είναι ορθογραφικό ............ αν με πιάνετε ............
:wave2: :wave2: :wave2:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ
Πρώτος παίκτης τής Έθνικής στό Εύρωπαικό πού άποτύχαμε
άπό τήν Ούέφα..........τά στοιχεία παρακαλώ......
ήταν ή άποτυχημένη έπιλογή........
ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.........ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ MOTO.GR
Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ..........!!!!!!!
Αύτά ώς άπάντηση γιά τίς κακές έπιλογές τού Ρεχάγκελ........
καί τήν άξία τού παίκτη..........
πού κάρφωσε στόν τελικό τήν Πορτογαλλία.........
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....!!!!
Άντε τού ποδοσφαίρου είναι αύτή ή μπάλλα μέ τά μαύρα κυκλάκια...!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ
Πρώτος παίκτης τής Έθνικής στό Εύρωπαικό πού άποτύχαμε
άπό τήν Ούέφα..........τά στοιχεία παρακαλώ......
ήταν ή άποτυχημένη έπιλογή........
ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.........ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ MOTO.GR
Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ..........!!!!!!!
Αύτά ώς άπάντηση γιά τίς κακές έπιλογές τού Ρεχάγκελ........
καί τήν άξία τού παίκτη..........
πού κάρφωσε στόν τελικό τήν Πορτογαλλία.........
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....!!!!
Άντε τού ποδοσφαίρου είναι αύτή ή μπάλλα μέ τά μαύρα κυκλάκια..
Αιτιολογουνε τουλαχιστον με ποιο σκεφτικο βγηκε πρωτος παιχτης της εθνικης απο την ουεφα..???
Γιατι ...????
Πως..????
Τι εκανε..???
Ποια η διαφορα του με τους υπολοιπους..???
Υπηρχε λογος εκτος απο το τυπικο της διακρισης...???? :confused:
Akatanomastos
13/10/2008, 13:07
θα βγαλουμε παιχτουρα και τον χαριστεα τωρα?:eyepop:
Παιδιά μην μπερδεύεστε....δεν λέγεται Χαριστέας.....Αχριστέας λέγεται........
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Μάλλον το επίθετο των φιλολήσμονων Ελλήνων είναι ΑΧΑΡΙΣΤΕΑΣ !!!
Μην φτύνετε αυτούς που χειροκροτάγατε ..........
:sad: :mad: :sad: :mad: :sad:
blackbusa
13/10/2008, 15:14
:winka:
:sad: :mad: :sad: :mad: :sad: [/B]
Ουτε απαραιτητα πρεπει να εχουν και το ακαταλογιστο...... :rolleyes:
Πρεπει...??? Γιατι και για τον Νικοπολιδη πολλα ακουστηκαν (ειδικα απο καποιους προπονηταραδες; του μοτο που δεν ξερουν οτι η μπαλα με τις μαυρες βουλες εχει αλλαξει 200 σχεδια και χρωματα εδω και χρονια .... )
:rolleyes:
Akatanomastos
13/10/2008, 15:19
νταξ ρε παιδες δεν τους φτυνουμε
και να,ι
τοτε ΚΑΙ τωρα τους χειροκραταμε γιατι αυτο που εκαναν ξεπερναει καθε προσδοκια του ελληνα φιλαθλου
αλλα αυτο εξακολουθει να μην κανει τον χαριστεα καλο παικτη:D
μην μπερδεύεστε ρε παιδιά, απόψεις εκφέρουμε και οπως και να το κάνουμε ο Χαριστέας δεν ξέρει μπάλα τι να κάνουμε τώρα δηλαδή, αφού δεν ξέρει!!!
στο γήπεδο θα χειροκροτήσω όλη την εθνική ομάδα, και τον Χαριστέα και τον Καραγκούνη και τον οποιοδήπωτε παίζει στην εθνική και δεν θα αποδοκιμάσω κανέναν.
αλλά το να λέμε την άποψη μας για κάποιον δεν σημαίνει ότι είμαστε και αχάριστοι, δηλαδή ο χαριστέας έχει το απυρόβλητο??? μια χαρά θα σχολιάσω ότι και όπως θέλω, αν με δεις να αποδοκιμάζω στο γήπεδο τον Χαριστέα τότε ναι πες με κάφρο, πες με αχάριστο πες ότι θες αλλά το να λέω την άποψη μου κόσμια είναι δικαίωμα μου.
και άποψη μου είναι πως το παιδί προσπαθεί όσο μπορεί αλλά μπάλα δεν ξέρει ή τουλάχιστον υπάρχουν πολλοί καλύτεροι Έλληνες παίχτες που παίζουν στην ίδια θέση, απλά δεν είμαι εγώ ο προπονητης και αφού ο προπονητής είναι ο γερμανος αυτός αποφασίζει και εγώ απλά θα σεβαστώ την απόφαση του αλλά θα πω και την δική μου άποψη!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ...............
και συμφωνώ ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και ΟΛΟΙ είναι αντικείμενο κριτικής !!!
ΟΜΩΣ ............
άλλο ΚΡΙΤΙΚΗ και άλλο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ !!!
Τα όρια είναι σαφή και ευδιάκριτα !!!
ΚΑΙ εγώ λέω ότι η Ε.Ο. θέλει νέο αίμα ........... άλλο το ένα όμως και άλλο το να χλευάζεις αυτούς τους ανθρώπους που πριν κάποια χρόνια σε έκαναν να πανηγυρίζεις σαν παιδί .........
:sick: