Σύνδεση

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

idi
10/07/2008, 12:27
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ Η ΑΕΚ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ....) ΚΑΙ ΤΟ 19% ΣΑΝ ΦΠΑ??????

ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ (ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ....)

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ "Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΡΕΗ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ 19% ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ε?

Α ΡΕ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

AntoD
10/07/2008, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε σε χαλαει που η καταχρεωμενη ΕΡΤ εδωσε 7 και 6 εκατ αντιστοιχα σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο για τηλεοπτικα δικαιωματα φετος ε?

Κακως

[i]
δε σε χαλαει που η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ το πρωην σταδιο Καραισκακι παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ σε ιδιοτικη εταιρεια συμφεροντων Κοκκαλη (και οχι στον Ολυμπιακο...) [/B]

Ντροπή - σκανδαλο

[i]
σε χαλαει που η ΑΕΚ μπηκε σε ενα ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ μαζι με ακομα εκατονταδες (ισως χιλιαδες) εταιριες ε?[/B]

Κακως

Ντροπή - σκανδαλο

Δεν με νιαζει εαν ειναι η Αεκ Ο Παο, ο Οσφπ , Η Αναγεννηση Καρδίτσας, οι Λυκοι ή το Καματερο.

Δεν με νιαζει εαν ειναι η Κλωννατεξ, η Λαννετ ή ΣΕξ Φορμ

Με νοιάζει που τα παίρνουν απο αυτους που ΔΕΝ εχουν για να τα δωσουν σε αυτου που τα βγαζουν με ουρα!!!!

[i]
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ!! [/B]

Μην χρησιμοποιεις λέξεις που δεν γνωριζεις.
Διαβασε και ΚΑΤΑΛΑΒΕ αυτα που γραφω....
Δεν ειμαι κατα της Αεκ-μου ειναι αδιαφορη....Τελος

Θελω να ξερω όμως που πανε τα χρηματα μου κάθε μηνα….

Διοτι εγω φιλε ξυπναω κάθε πρωι στις 6 και τρεχω 15 χλμ για να παω στην δουλεια μου…δεν μενω στην εκαλη ή στην φιλοθεη με την σουπερ-ψευτικα βιζια- μοντελοτραγουδιστρια γκομενα μου…ξυνοντας τα π@π@ρι@ μου λέγοντας και από πανω ότι προσφέρω…

blackbusa
10/07/2008, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αφου δεν ασχολησε να μην γραφεις και ανακριβιες....ο Ντεμης δεν χρωσταγε τιποτα....η Αεκ χρωσταγε....η Αεκ χρωσταγε πολλα παραπανω....και δεν κυρησε πτωχευση.....αυτοκινητο,σκαφος,κλπ παρελκομενα τα ειχε πολυ καιρο πριν.....ποδοσφαιριστης ηταν και αυτος...και πολυ καλα αμοιβωμενος.....ο Ντεμης δεν φεσωσε κανενα κοσμο...χρησημοποιησε εναν νομο του Κρατους για την ΑΕΚ και οχι για την παρτη του.....οι καθαριστριες,κηπουροι (ασε τους βοηθους στην απ'εξω γιατι περνουν πολλα παραπανω) ηταν να παρουν και αυτοι το 60 %...αλλα τελικα τα πηραν ολα μεχρι τελευταιου ευρω.....

δεν μασαω,στ@@ μου τα κομματα,την τσεπη μου κοιταω και εγω....αλλα αν δεν ασχολησε δεν θα καταλαβεις ποτε....ενα πραγμα που με συνδεει με τον συνγχωρεμενο παππου μου και απο τα πρωτα βιωματα μου ειναι 5-6 χρονων στην Νεα Φιλαδελφια....να βλεπουμε μαζι την ΑΕΚ.....

υ.γ. ρπμ καθε χρονο τα ιδια.....να γραφω και να ασχολουμε με τα αυτονοητα....δεν μπορειτε καποιοι να κανετε μια αναζητηση και να δειτε οτι αυτα εχουν χιλιοειπωθει....

διορθωση....το 70% θα επερναν.....

:wave2:

la_villa
10/07/2008, 13:15
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ Η ΑΕΚ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ....) ΚΑΙ ΤΟ 19% ΣΑΝ ΦΠΑ??????

ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ (ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ....)

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ "Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΡΕΗ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ 19% ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ε?

Α ΡΕ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τελικά ποδοσφαιρικό σωματείο είστε ή φιλανθρωπική οργάνωση???

δεν θες να πλερώνεις το ΟΑΚΑ???δήλωσε άλλη έδρα
ρε τι διαβάζουμε

σε λίγο θα μας πεις ότι κάνετε και χάρες
κοίτα ρε αξιώσεις και οι μικρομεσαίες ομάδες

Gia
10/07/2008, 13:45
Μαλιστα...δηλαδη τα χρεη της αεκ προς το δημοσιο δεν εξαφανιστηκαν ε;
Τα χρεη αρη, πανιωνιου, οφη και οπου να'ναι παοκ δεν ζημιωνουν το δημοσιο;
Εσυ φιλαρακο μπορει να εχεις τη λογικη ¨μου πιανουν το κωλο με εφοριες, φπαδες, φορους και διαφορα κερατα αλλα..εξυγιανθηκε η ΑΕΚ/ο οσφπ/ο αρης/... ρε γαμωτο.."

Δεκτο. Γιατι απαιτεις να το βλεπουν ολοι ετσι δεν καταλαβαινω...
Φανταζομαι δεν μπηκες ποτε στον κοπο να σκεφτεις ποσο ζημιωνει τον εργαζομενο το οποιοδηποτε χρεος καποιας αε στο ικα..ουτε φανταζεσαι καθολου πως ειναι να δουλευεις καπου και ο μαγκας προεδρος να βαραει κανονι, να υπαγεται στο 44, να ρυθμιζει τα χρεη του και εσυ να εισαι στο δρομο χωρις αποζημιωση.
Και μη μου πεις τωρα ο ντεμης εξοφλησε τους εργαζομενους μεχρι τελευταια δεκαρα και κουραφεξαλα...Το δημοσιο ειναι ο χαμενος φιλε. Και δημοσιο ειμαστε ολοι μας.

AntoD
10/07/2008, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
...Φανταζομαι δεν μπηκες ποτε στον κοπο να σκεφτεις ποσο ζημιωνει τον εργαζομενο το οποιοδηποτε χρεος καποιας αε στο ικα..ουτε φανταζεσαι καθολου πως ειναι να δουλευεις καπου και ο μαγκας προεδρος να βαραει κανονι, να υπαγεται στο 44, να ρυθμιζει τα χρεη του και εσυ να εισαι στο δρομο χωρις αποζημιωση. ...Το δημοσιο ειναι ο χαμενος φιλε. Και δημοσιο ειμαστε ολοι μας.

θα το καταλαβει οταν θα παει να παρει συνταξη στα...70 και το ΙΚΑ δεν θα μπορει να πληρωσει διοτι καποιο κυριοι...επιχειρηματιες...δεν το πληρωσαν (Φαγε, Κλωννατεξ, Ιντεραμερικαν, Αεκ, Παοκ κλπ...)...και το ταμειο ειναι μειον.....

la_villa
10/07/2008, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Μαλιστα...δηλαδη τα χρεη της αεκ προς το δημοσιο δεν εξαφανιστηκαν ε;
Τα χρεη αρη, πανιωνιου, οφη και οπου να'ναι παοκ δεν ζημιωνουν το δημοσιο;
Εσυ φιλαρακο μπορει να εχεις τη λογικη ¨μου πιανουν το κωλο με εφοριες, φπαδες, φορους και διαφορα κερατα αλλα..εξυγιανθηκε η ΑΕΚ/ο οσφπ/ο αρης/... ρε γαμωτο.."

Δεκτο. Γιατι απαιτεις να το βλεπουν ολοι ετσι δεν καταλαβαινω...
Φανταζομαι δεν μπηκες ποτε στον κοπο να σκεφτεις ποσο ζημιωνει τον εργαζομενο το οποιοδηποτε χρεος καποιας αε στο ικα..ουτε φανταζεσαι καθολου πως ειναι να δουλευεις καπου και ο μαγκας προεδρος να βαραει κανονι, να υπαγεται στο 44, να ρυθμιζει τα χρεη του και εσυ να εισαι στο δρομο χωρις αποζημιωση.
Και μη μου πεις τωρα ο ντεμης εξοφλησε τους εργαζομενους μεχρι τελευταια δεκαρα και κουραφεξαλα...Το δημοσιο ειναι ο χαμενος φιλε. Και δημοσιο ειμαστε ολοι μας.

άσε μας ρε φίλε
μας δουλεύεις τώρα

εδώ ψάχνουν που πήγαν τα 100εκ ευρώ της siemens και εσύ έχεις κολλήσει με τις ΠΑΕ

δεν τα έχασες εσύ φιλε...οι πουσταράδες οι πολιτικοί τα έχασαν που θα τα έχωναν στην τσέπη

τα εκ των ασφαλιστικών ταμείων που χαθήκαν δεν σε πείραξαν

τουλάχιστον στο ποδοσφαιρο βλέπουμε και κατι...σωθήκαν με τα λεφτά μας αλλά υπάρχουν και παρακολουθούμε ένα θέαμα

τα άλλα όλα που μπροστά τους των παε τα χαμένα είναι ψίχουλα και όχι μονο δεν σου έμεινε κάτι αλλα το πλερωνεις και απο πάνω και παίρνεις συντάξη 200? δεν σε πείραξαν

la_villa
10/07/2008, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
θα το καταλαβει οταν θα παει να παρει συνταξη στα...70 και το ΙΚΑ δεν θα μπορει να πληρωσει διοτι καποιο κυριοι...επιχειρηματιες...δεν το πληρωσαν (Φαγε, Κλωννατεξ, Ιντεραμερικαν, Αεκ, Παοκ κλπ...)...και το ταμειο ειναι μειον.....

σε αυτό δεν φταίνε τα χρέη των παε

αλλά τα @@ οι πολιτικοί που αδειάσαν τα ταμεία

μην τα μπερδεύεται

AntoD
10/07/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σε αυτό δεν φταίνε τα χρέη των παε

αλλά τα @@ οι πολιτικοί που αδειάσαν τα ταμεία

μην τα μπερδεύεται

Πως τα αδειασαν ρε μεγαλε τα ταμεια....με κατι παπαριες σαν και αυτη που σου περιγραψαμε πιο πανω..

Με την ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ των εισφορων αδειαζουν τα ταμεια.

Εαν αντι να εισπραξεις 100 εισπρατεις 50 και παραλληλα πληρωνεις σε συνταξεις 80 λογικο δεν ειναι καποια στιγμη να πατωσει....

Οι πολιτικοι δεν ειναι αυτοι που εκαναν τις πιο πανω "εξυπηρετησούλες"

Προβληματισου λιγο....

la_villa
10/07/2008, 14:31
μα τα ταμεία ήταν γεμάτα και τα λεφτά δεν δόθηκαν σε συντάξεις
απλά εξαφανιστήκαν

τεσπα άμα βγάλεις ποτέ άκρη σε αυτό το μπουρδέλο...

εδώ ψάχνουν ακόμα τα λεφτά της siemens λες και δεν ξέρουν τι γίναν

εδώ "τσέπωμα" γίνεται σε μικρές κλίμακες,τοπικά, φαντάσου (εξάλλου το βλέπεις) τι γίνεται εκει που παίζονται χοντρά παιχνίδια

οι παε είναι η κορυφή του παγόβουνου....

πες μου εναν πολιτικό που πήγε μέσα....ο κοσκωτας μια φορά πήγε

mats8282
10/07/2008, 15:01
Στις ΠΑΕ που μπηκαν στο 44 εγινε ρυθμιση και σβηστηκαν τα προστιμα...Να το ξαναπουμε??

Αν η ΑΕΚ και η οποια ΑΕΚ τραβαγε μια πτωχευση και δεν επερνε φραγκο το δημοσιο δηλαδη τι θα ελεγες?

Και στην τελικη τα ειπαμε...Οπου υπαρχει απατη να πανε οι ορκωτοι λογιστες και να πιασουν απο το αυτι τους καταχραστες και φυλακη....Γιατι αν κλεισει μετα η ΠΑΕ/ΑΕ/κτλ και το δημοσιο θα παρει τα @@ τους και οι υπαλληλοι και οι πιστωτες και ολοι....Και φυσικα τα λαμογια θα ειναι στην Χονολουλου και περα βρεχει....

Μην λεμε οτι να ναι...

Δεν ειναι θεμα ΠΑΕ και οπαδων/φιλαθλων....Ειναι θεμα λειτουργιας του κρατους(χαχαχα) και μετα το θεσμικο πλαισιο μεσα στο οποιο λειτουργουν οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ που διοικουν τις ΠΑΕ....

ΥΓ Για τα ταμεια οι απατες ειναι δις ευρω και οχι εκατομμυρια....Εδω και 30+ χρονια τα ρημαξαν...

AntoD
10/07/2008, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
.................Οπου υπαρχει απατη να πανε οι ορκωτοι λογιστες και να πιασουν απο το αυτι τους καταχραστες και φυλακη.... ....

:rotflmao: :rotflmao: χαχαχαχαχαχ:rotflmao:

Γελασα παλι!!!!!!

ΕΕΕΕΕ στην Ελλαδα ζεις.........

Αυτα στο χολυγουντ και στα παραμύθια μονο.....

Ακου να τιμωρηθεί καποιος....

αχαχα

mats8282
10/07/2008, 15:09
Ειναι θεμα λειτουργιας του κρατους(χαχαχα)

:rolleyes:

la_villa
10/07/2008, 15:25
Και στην τελικη τα ειπαμε...Οπου υπαρχει απατη να πανε οι ορκωτοι λογιστες και να πιασουν απο το αυτι τους καταχραστες και φυλακη....Γ

καλά αυτό ας κάνουμε ότι δεν το διαβάσαμε

π.χ στις δημόσιες υπηρεσίες ο εκάστοτε δήμαρχος επιλέγει τον ορκωτό λογιστή που θα κάνει τον έλεγχο...καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό
:lol: :lol: :lol:

σε όλα τ'άλλα συμφωνω...εξάλλου τα ίδια έλεγα κ εγώ

idi
10/07/2008, 15:40

:lol: :lol: :lol: :lol:
θα αργησω να παρω συνταξη γιατι μπηκε η ΑΕΚ στο αρθρο 44

τι αλλο θα διαβασω ακομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gia
10/07/2008, 15:48
Στις ΠΑΕ που μπηκαν στο 44 εγινε ρυθμιση και σβηστηκαν τα προστιμα...Να το ξαναπουμε??

Αν η ΑΕΚ και η οποια ΑΕΚ τραβαγε μια πτωχευση και δεν επερνε φραγκο το δημοσιο δηλαδη τι θα ελεγες?

Και στην τελικη τα ειπαμε...Οπου υπαρχει απατη να πανε οι ορκωτοι λογιστες και να πιασουν απο το αυτι τους καταχραστες και φυλακη....Γιατι αν κλεισει μετα η ΠΑΕ/ΑΕ/κτλ και το δημοσιο θα παρει τα @@ τους και οι υπαλληλοι και οι πιστωτες και ολοι....Και φυσικα τα λαμογια θα ειναι στην Χονολουλου και περα βρεχει....

Μην λεμε οτι να ναι...

Δεν ειναι θεμα ΠΑΕ και οπαδων/φιλαθλων....Ειναι θεμα λειτουργιας του κρατους(χαχαχα) και μετα το θεσμικο πλαισιο μεσα στο οποιο λειτουργουν οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ που διοικουν τις ΠΑΕ....

ΥΓ Για τα ταμεια οι απατες ειναι δις ευρω και οχι εκατομμυρια....Εδω και 30+ χρονια τα ρημαξαν...

Να σου πω..
Πτωχευση σημαινει δεσμευση των περιουσιακων στοιχειων της ΑΕ. Απο αυτα εξοφλουνται υπαλληλοι, πιστωτες κλπ,κλπ.
Αρθρο 44 οπως παιχτηκε στην Ελλαδα ειναι : εχω 2 πιστωτες (πχ) και τους χρωσταω πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσοστο των χρεων μου νομιζω 60%. Συμφωνω με αυτους τους δυο οτι θα τους ξοφλησω τοσα πχ το 70%. το δημοσιο και οι αλλοι μικροτεροι πιστωτες μου, αν υπαχθω στο 44 ως ΑΕ υποχρεουνται να αρκεστουν σε αυτο το ποσοστο.
Στις περιπτωσεις των ΠΑΕ και ειδικοτερα στην ΑΕΚ μια και τα χρεη ηταν υπερογκα, στις εφεσεις που εγιναν στα δικαστηρια απλως το δημοσιο δεν απαιτησε τα φραγκα του. Αυτο τωρα εμενα μου φαινεται μιλημενο.
Σιγουρα δεν ειναι θεμα οπαδων, σιγουρα ειναι θεμα του μπουρδελου που ζουμε. Μην μπαινετε ομως σε συγκρισεις "και ο οσφπ τι εκανε το 92" και ποσα ητανε κλπ. Λαμογια και τοτε λαμογια και τωρα. Βλεπεις οπως ειπε ενας φιλος πριν και πολυ σωστα το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο. Ποιος πληρωνει ομως το λογαριασμο στο τελος;
καλο απογευμα τελος απο εμενα.

dukeandthecity
10/07/2008, 15:56
"Ηρθαν και αποθεώθηκαν οι Ντελόρτε και Λέμπο"

ρε μαφιόζε, αυτος ο ντελορτε ξέρει τπτ απο καρμπυρατερ ή το χειμώνα θα κάνει παρέα με το αλλο το βιζόν των 7.000 υποδοχέων ? :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
10/07/2008, 16:31
neo sustima gia tin diaitisia apo tin nea xronia :rotflmao:
http://www.contra.gr/Soccer/Belarus/204984.html

el_hymador
10/07/2008, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
neo sustima gia tin diaitisia apo tin nea xronia :rotflmao:
http://www.contra.gr/Soccer/Belarus/204984.html

ενω οι δικοι μας που δεν πινουν ειναι καλυτεροι;

kalgeorge
10/07/2008, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ενω οι δικοι μας που δεν πινουν ειναι καλυτεροι;

oxi re alla twra tha exoun dikaiologia :rotflmao:

iosif
11/07/2008, 08:54
νικητρια η original στις εκλογες της ερα αεκ με 9 εδρες εναντι 4 της απερχομενης διοικησης και 2 των "ε1924"

μεγαλη νικη-μεγαλη ευθυνη

Gandalf dr685sm
11/07/2008, 09:05
iosif... τώρα θα δούμε τι απίδια πιάνει ο Σάκκος τους... γιατί οι πράξεις απο τα λόγια απέχουν διαστημικές αποστάσεις.

Εκτός και αν υπάρχει κανένας κρυμμένος απο πίσω και ετοιμάζει και το βήμα του για την ΠΑΕ, έχοντας ήδη υπό κατοχή την ερασιτεχνική. Σας θέλω πονηρούς!

;) :ninja:

Gandalf

Gandalf dr685sm
11/07/2008, 09:14
Σίγουρα τα φιλικά είναι για τους προπονητές και είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρούμε οτι οι ομάδες θα είναι όπως δείχνουν τώρα και στις κανονικές διοργανώσεις.

Αλλά ρε παιδιά, ειδικά χθες το φιλικό του ΟΣΦΠ , μου έκανε πως έχει ο κόκκινος πρόβλημα γενικό φέτος. Δεν ξέρω... σίγουρα όπως είπα είναι τεράστιο λάθος να βγάλεις απο τώρα συμπεράσματα , αλλά με δεδομένο οτι τον Αύγουστο δίνει παιχνίδι χρονιάς (CH.L.) τους βλέπω πολύ χαλαρούς.

Επίσης... αγοράζει μάλλον Σίλβα ο ΠΑΟ.Η απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου θα κοστίσει συνολικά περίπου 11,5 εκατ. ευρώ. :eyepop: :eyepop: :eyepop:

(ξεπερνάει τα Ελληνικά συνήθη όρια των 5-6 μυρίων ευρώ!!!! )

Πέρα απο το δεδομένο ιστορικό του παίκτη, την υποτιθέμενη απόδοση του (αν είναι καλή...θα δούμε), το δεδομένο που κερδίζει ο ΠΑΟ είναι λάμψη! Λάμψη διότι κάνει μεταγραφή απο την Premier League με δεδομένα μεγάλου συλλόγου, αφού χτυπάει Ajax, Fenerbache, Werder κτλ... και παίρνει με το έτσι θέλω , οικονομικά, τον παίκτη.
Αυτό κύριοι , είναι όπως και να το κάνεις attraction glow για παίκτες που πιθανόν ώς μεγάλα ονόματα να μην δεχόντουσαν να έρθουν εδώ. Κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει ο ΟΣΦΠ με τον Ριβάλντο και στην συνέχεια όμως κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα και χάλασε αυτό το κλίμα στην Ευρώπη.

Περιμένω με ενδιαφέρον τώρα να δώ αν θα έχει απάντηση ο ΟΣΦΠ , σε τέτοιου είδους κίνηση, ή θα εμμείνει στα δεδομένα που ξέρουμε. Για την ΑΕΚ δεν το συζητώ.... σε τέτοιες κινήσεις ποτέ δεν έχει δώσει παρών. Να φέρει δηλαδή παίκτη αξίας απο το εξωτερικό που να ξεσηκώσει κερκίδες και ΜΜΕ.
Δυστυχώς.... ακόμα και τώρα εμμένει σε Βενετίδη και Μπασινά.

Gandalf

el_hymador
11/07/2008, 10:54
Οσο και αν δεν ενθουσιαζομαι με τα "μεγαλα" ονοματα, αν ερθει ο Σισε θα παρω αντισκηνο διαρκειας εξω απο το ΟΑΚΑ!!!

:a08: :a25: :a30: :a013:

136323

AntoD
11/07/2008, 10:57
θα αργησω να παρω συνταξη γιατι μπηκε η ΑΕΚ στο αρθρο 44

τι αλλο θα διαβασω ακομα

Δεν θα αργησεις...απλα δεν θα παρεις...ΚΑΙ γιατι η ΑΕΚ δεν τα ακουμπησε οπως επρεπε, και άλλοι διαφοροι....

Gandalf dr685sm
11/07/2008, 11:20
el_hymador...

την συζήτηση αυτή την είχα με τον Alex Africaner απο το motokafeneio που είναι και παρα πολύ καλός φίλος και δηλωμένος πράσινος με νοημοσύνη.

Η κουβέντα του και το παράπονο του ήταν το εξής.

Ακούει για πολυμετοχικό προ 1-2 μηνών και για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δεν έβλεπε κινήσεις που να τα δικαιολογούν. Σήμερα λοιπόν τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν είναι ικανοποιημένος πλέον με την 99% μεταγραφή Σίλβα και με μια πιθανή του Σισέ...

Μου απάντησε οτι είπες και εσύ... Διαρκείας και αντίσκηνο... συννενοημένοι είστε;

Γεγονός πάντως είναι πως παίκτες με τέτοια προσωπικότητα, αν μπορέσει και τους κουλαντρίσει ο προπονητής, θα κάνουν αχτύπητο σύνολο εντός χώρας , ακόμα και για τα μαυροφορεμένα κοράκια.

ίδωμεν.

Gandalf

iosif
11/07/2008, 11:23
h "κυβερνηση" R ειναι μεταβατικη ετσι και αλλιως οπως ειχαν δηλωσεις εξαρχης. να προετοιμαστει το εδαφος για ναρθει κανας σοβαρος, ισως ο μελισσαν.

Gandalf dr685sm
11/07/2008, 12:19
http://www.sport-fm.gr/article/138097

Και προτού αλέκτωρ λαλήσει τρίς.... η συνέντευξη δίνει το πάτημα στην διοίκηση Ντέμη να κάνει το γήπεδο εκεί που θέλει ουσιαστικά αν έχει τα χρήματα να τα δώσει.

Γιατί μπορεί στις πρώτες γραμμές να αναφέρεται πως το γήπεδο μπορεί να γίνει στην Ν.Φιλαδέλφεια κτλ κτλ κτλ... αλλά πέφτει και η "μπηχτή" πως αν έχει χρήματα η ΠΑΕ ας το κάνει εκεί που είπε.

Είπαμε αλλιώς τα λες απο τις κερκίδες και αλλιώς απο μια "καρέκλα".

Ε ρε γλέντια!!!!

Gandalf

iosif
11/07/2008, 12:52
και οπως εχω γραψει ενα χρονο τωρα, πολυ αμφιβαλλω οτι υπαρχουν επενδυτες για οδδυ!

idi
11/07/2008, 15:18
Δυστυχώς.... ακόμα και τώρα εμμένει σε Βενετίδη και Μπασινά.

Gandalf [/B]

symfonw me ola osa eipew alla ayto to teleytaio poy to ksereis? giati to diavasew stiw skatofylades???? re mage perimena kati kalytero apo esena nomiza oti exeiw katalavei pw doylevoyn..... kanena apo ta onomata poy grafoyn oi efimerides de tha parei i AEK kai to kserw poly kala kai einai kai klasiki periptosi...tosa xronia de to emathes?

idi
11/07/2008, 15:19
Δεν θα αργησεις...απλα δεν θα παρεις...ΚΑΙ γιατι η ΑΕΚ δεν τα ακουμπησε οπως επρεπε, και άλλοι διαφοροι....

nai ok oti peis..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: h eisai afelis h mas kaneis plaka....

Gandalf dr685sm
11/07/2008, 15:39
κοίταξε για τον Βενετίδη συμφωνώ και εγώ... το βλέπω λίγο "χλωμό". Αλλά για Μπασινά να είσαι σίγουρος οτι υπάρχει ενδιαφέρον.

Αν πάντως , η ΑΕΚ είχε κάτι καλύτερο να δείξει σαν μεταγραφή θα το έιχε κάνει μέχρι τώρα. Ειδικά με τα διαρκείας να είναι κάτω απο τις 7.000 σαν ένδειξη. Μην ξεχνάς οτι τα διαρκείας πέρισυ έδωσαν 25.000 Χ 400 ευρώ μέσο όρο ...περίπου 10.000.000 ευρώ, ποσό διόλου κακό.

Αν δεν φτάσει τουλάχιστον στα 15.000 φέτος (αριθμό δύσκολο για μένα) δεν νομίζω οτι θα ειναι και ευχαριστημένοι. Οπότε φίλε idi, πίστεψε και εσύ εμένα , αν η ΑΕΚ είχε κάτι καλό θα το είχε ανακοινώσει μέχρι στιγμής για να ανατρέψει και λίγο αυτή την εικόνα.

Gandalf

el_hymador
11/07/2008, 20:07
Η πιο μεγαλη μεταγραφη στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρο εχει ολοκληρωθει κατα 99%....

Ο Ζιλμπερτο Σιλβα ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αρχηγος της εθνικης Βραζιλιας και βασικος της Αρσεναλ, θα ερθει στον Παναθηναϊκο.

Αμεσως μετα την ολοκληρωση των συνομιλιων με τους μανατζερ του παικτη η ΠΕΚ αυξησε το μπατζετ στα 25 - 30 εκτομμυρια ευρω προκειμενου να αποκτηθει κυριως ενα πολυ καλος επιθετικος (εχουν ακουστει τα ονοματα του Πιζαρο και του Σισε :a2: :a08: ) και καποιοι αλλοι παικτες στην αμυνα.

Εκεινοι που βελαζαν οτι ειμαστε προβατα, οτι η ΠΕΚ ειναι μια φουσκα και οτι δεν θα παρουμε παικτες που ειναι ρε γαμοτο; αναρωτιεμαι...

kalgeorge
11/07/2008, 21:18
Η πιο μεγαλη μεταγραφη στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρο εχει ολοκληρωθει κατα 99%....

Ο Ζιλμπερτο Σιλβα ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αρχηγος της εθνικης Βραζιλιας και βασικος της Αρσεναλ, θα ερθει στον Παναθηναϊκο.

Αμεσως μετα την ολοκληρωση των συνομιλιων με τους μανατζερ του παικτη η ΠΕΚ αυξησε το μπατζετ στα 25 - 30 εκτομμυρια ευρω προκειμενου να αποκτηθει κυριως ενα πολυ καλος επιθετικος (εχουν ακουστει τα ονοματα του Πιζαρο και του Σισε :a2: :a08: ) και καποιοι αλλοι παικτες στην αμυνα.

Εκεινοι που βελαζαν οτι ειμαστε προβατα, οτι η ΠΕΚ ειναι μια φουσκα και οτι δεν θα παρουμε παικτες που ειναι ρε γαμοτο; αναρωτιεμαι...

re kwsta luse mou mia aporia......

giati o arxigos tis ethnikis vrazilias...pou EPAIZE sthn arsenal vasikos...mono sta 32 toy na erthei ston panathinaiko????

den me xalaei...apla anarwtiemai

giobazolias
11/07/2008, 21:33
re kwsta luse mou mia aporia......

giati o arxigos tis ethnikis vrazilias...pou EPAIZE sthn arsenal vasikos...mono sta 32 toy na erthei ston panathinaiko????

den me xalaei...apla anarwtiemai

ο Ζιλμπερτο Σιλβα εχασε περσι την προετοιμασια της Αρσεναλ γιατι επαιζε στο Κοπα Αμερικα!!!!
η Βραζιλια πηρε το τροπαιο νικοντας 3-0 την Αργεντινη στον τελικο με αρχηγο το Ζιλμπερτο Σιλβα!!!!

ετσι ο Βενγκερ ξεκινησε τη χρονια με το Φλαμινι βασικο στη θεση του Ζιλμπερτο!
ο Ζιλμπερτο γυρισε αλλα εμεινε πισω απ το Φλαμινι που εκανε παρα πολυ καλη χρονια!

ολοι στη Βραζιλια αναρωτιουντουσαν πως γινεται ο αρχηγος της εθνικης αλλα και στην Αρσεναλ, να μην ειναι βασικος (στην Αρσεναλ).

ολοι ξερουμε οτι παικτες ανω των 28 ετων (πλην των τερματοφυλακων) για τον Βενγκερ, ειναι βετερανοι.

ο Ζιλμπερτο στραβωσε και παραλιγο να παει στη Γιουβεντους το χειμωνα αλλα ο Βενγκερ ειπε οτι τον υπολογιζει και τον θελει στην ομαδα!!!
Τελικα το καλοκαιρι ο Βενγκερ (εχοντας κατι αλλο στο νου του) εβαλε πωλητηριο στο Ζιλμπερτο και ..................Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ............. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!

kalgeorge
11/07/2008, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ο Ζιλμπερτο Σιλβα εχασε περσι την προετοιμασια της Αρσεναλ γιατι επαιζε στο Κοπα Αμερικα!!!!
η Βραζιλια πηρε το τροπαιο νικοντας 3-0 την Αργεντινη στον τελικο με αρχηγο το Ζιλμπερτο Σιλβα!!!!

ετσι ο Βενγκερ ξεκινησε τη χρονια με το Φλαμινι βασικο στη θεση του Ζιλμπερτο!
ο Ζιλμπερτο γυρισε αλλα εμεινε πισω απ το Φλαμινι που εκανε παρα πολυ καλη χρονια!

ολοι στη Βραζιλια αναρωτιουντουσαν πως γινεται ο αρχηγος της εθνικης αλλα και στην Αρσεναλ, να μην ειναι βασικος (στην Αρσεναλ).

ολοι ξερουμε οτι παικτες ανω των 28 ετων (πλην των τερματοφυλακων) για τον Βενγκερ, ειναι βετερανοι.

ο Ζιλμπερτο στραβωσε και παραλιγο να παει στη Γιουβεντους το χειμωνα αλλα ο Βενγκερ ειπε οτι τον υπολογιζει και τον θελει στην ομαδα!!!
Τελικα το καλοκαιρι ο Βενγκερ (εχοντας κατι αλλο στο νου του) εβαλε πωλητηριο στο Ζιλμπερτο και ..................Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ............. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!

nai auta einai gnwsta...apla euxomai na EINAI auta ontws....
gaiti pisteuw oti mia alli megali omada borouse aneta na mas ton parei

giobazolias
11/07/2008, 22:40
nai auta einai gnwsta...apla euxomai na EINAI auta ontws....
gaiti pisteuw oti mia alli megali omada borouse aneta na mas ton parei

οχι και τοσο ευκολα!!!

η προσφορα του ΠΑΟ ηταν πολυ καλη και αμμεση!!!!
σχεδον 3εκ. το χρονο θα παιρνει ο παικτης με 3ετες συμβολαιο κλειστο!!!!
και μιλαμε για παικτη που ναι μεν ειναι σε καλη κατασταση χωρις τραυματισμους αλλα δεν εχει μεταπωλητικη αξια!!!!(μετα απο 3 χρονια θα ειναι 35)

και η Αρσεναλ δεν κοιταξε να βγαλει λεφτα απ την πωληση για 2 λογους!

1. δεν ηθελε να σταθει εμποδιο στη συνεχεια της καριερας του πρωην αρχηγου της και παικτη της για 7 χρονια!
2. προτιμησε να δωσει τον παικτη στον ΠΑΟ χωρις να ψαξει την καλυτερη δυνατη προσφορα, εχοντας ομως τον πρωτο λογο σε μια πιθανη μελλοντικη πωληση του Νινη!!!

αν ο παικτης ειχε παρει την κατω βολτα (στιλ Κονσεισαο) δεν θα ειχαν δειξει ενδιαφερον τοσες ομαδες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.......με πρωτη και καλυτερη τη Γιουβεντους που τον χειμωνα τον ηθελε τοσο πολυ!!!!!!!

στα βαρη παντως ειναι καλος!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XEDdHeZxYL4&feature=related

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ySWm6J1uG-k&feature=related

la_villa
12/07/2008, 09:34
καλά καλή μεταγραφή είναι....μετα τον Ρίμπο

αλλά που τον πάτε τον παππού ρε παιδιά???πάλο κορόιδα σας πιάσαν....

εκεί που φωνάζατε για τους παππουδες που έφερναν οιάλλες ομάδες και γελάγατε τώρα πάτε και φέρνετε και εσείς τα δικά σας

τεσπα καλή σύνταξη θα πάρει ο παίκτης....3 χρονάκια διακοπές και 9 εκ ?....αρχηγός

στην υγειά σας :lol: :lol: :lol:

καλές διακοπές να έχει...θα βαρεθεί να περπατάει...:lol: :lol: :lol:

kalant
12/07/2008, 09:37
ωραιος ο βαζελος :blush:

για να δουμε θα παιξει ομως ή θα σας βγει κονσεισαο :lol:

μακαρι να παιξει παντως για το καλο ολων μας...

αντε για να δουμε μπας και ξυπνησουμε κι εμεις και φερουμε κανενα παικτη (ας ειναι και μικρο ονομα αλλα να παιξει) γιατι με οσκαρ και παπαδοπουλο δεν γινεται δουλεια...

:evil:

el_hymador
12/07/2008, 10:02
καλά καλή μεταγραφή είναι....μετα τον Ρίμπο

αλλά που τον πάτε τον παππού ρε παιδιά???πάλο κορόιδα σας πιάσαν....

εκεί που φωνάζατε για τους παππουδες που έφερναν οιάλλες ομάδες και γελάγατε τώρα πάτε και φέρνετε και εσείς τα δικά σας

τεσπα καλή σύνταξη θα πάρει ο παίκτης....3 χρονάκια διακοπές και 9 εκ ?....αρχηγός

στην υγειά σας :lol: :lol: :lol:

καλές διακοπές να έχει...θα βαρεθεί να περπατάει...:lol: :lol: :lol:

Ελα τωρα που δεν σας πειραζει...κλαψτε λιγο ακομα...αμα οργανωθειτε μπορειτε να τον πεισετε....:lol: :lol: :lol:

Την αποψη μου για τα μεγαλα ονοματα την εχω διατυπωσει σε αλλο post.

To θεμα μας ειναι αν τελικα μας δουλευει η ΠΕΚ που δεν ριχνει λεφτα...:rolleyes: μα τι προβατα που ειμαστε ρε γαμοτο!!!

136400

kalant
12/07/2008, 10:44
Ελα τωρα που δεν σας πειραζει...κλαψτε λιγο ακομα...αμα οργανωθειτε μπορειτε να τον πεισετε....:lol: :lol: :lol:

Την αποψη μου για τα μεγαλα ονοματα την εχω διατυπωσει σε αλλο post.

To θεμα μας ειναι αν τελικα μας δουλευει η ΠΕΚ που δεν ριχνει λεφτα...:rolleyes: μα τι προβατα που ειμαστε ρε γαμοτο!!!

αυτοι που εφτιαξαν το εξωφυλλο "πειραχτηκαν" απο το μεγεθος του ονοματος που φερατε...

αν θα παιξει μπαλα ειναι αλλο θεμα...

ο rivaldo που τον λεγατε ολοι παππου και ειναι και πολυ μεγαλυτερο ονομα απο τον silva ηρθε γερος στην ελλαδα αλλα επαιξε και μπαλα ομως...

για να δουμε τι θα κανει και ο δικος σας...

la_villa
12/07/2008, 10:50
το θέμα είναι καλά μου βαζελάκια ότι ΠΑΛΙ κάνετε κωλοτούμπες

οι 32+ για εσας είναι παππούδια (σύμφωνα με λεγομενά σας τα τελευταία χρόνια)
τώρα πως καταφέρνετε και πανηγυρίζετε που φέρατε ένα ΚΑΠΗ (όπως λέγατε) στην ελλάδα μόνο εσείς το ξέρετε

αλλά να φανταστείς ήσασταν η ΜΟΝΗ ομάδα που ζήτατε τον σίλβα και η άρσεναλ τον έδωσε με 1,25εκ ?....κανεις άλλος δεν τον ήθελε...μα γιατι???:lol: :lol: :lol:

να ευχηθ'ω ΑΛΛΗ μια φορά στον σίλβα καλες διακοπές και να απολαύση τις κραιπάλες του αυτά τα 3 χρόνια

ε ρε γλέντια :lol: :lol: :lol:

el_hymador
12/07/2008, 11:14

τώρα πως καταφέρνετε και πανηγυρίζετε που φέρατε ένα ΚΑΠΗ (όπως λέγατε) στην ελλάδα μόνο εσείς το ξέρετε

αλλά να φανταστείς ήσασταν η ΜΟΝΗ ομάδα που ζήτατε τον σίλβα και η άρσεναλ τον έδωσε με 1,25εκ ?....κανεις άλλος δεν τον ήθελε...μα γιατι???:lol: :lol: :lol:

να ευχηθ'ω ΑΛΛΗ μια φορά στον σίλβα καλες διακοπές και να απολαύση τις κραιπάλες του αυτά τα 3 χρόνια

Συνεχιζεις να εισαι εκτος τοπου και χρονου....αλλο σε ρωτησα αλλα υπεκφευγεις να απαντησεις αναφερομενος στην ηλικα του Σιλβα.

Πρωτα απ ολα, εχοντας στις ταξεις της ομαδας σου τον γερο - Τζορτζεβιτς ο οποιος πιθανοτατα και αυτη την χρονια θα παρει στις πλατες του την ομαδα δεν μπορει να αναφερεσαι σε ηλικιες....στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σχοινι...

Σε ξαναρωταω τελευταια φορα...

Εσυ δεν ελεγες πως η ΠΕΚ ειναι καιροσκοποι οι οποιοι θα δωσουν ψιχουλα και μας δουλευουν ψιλο γαζι;

Το οτι πηραμε τον Σιλβα, εμενα δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο αλλα εχουμε και εμεις του Ταλιμπαν - οπαδους που διψανε για οναμτα...anyway...

Θα ηθελα να τοποθετηθεις στο οτι δεν πεφτει χρημα...

giobazolias
12/07/2008, 13:14

καποιος εδω μεσα...........εχει τσακωθει με τη αληθεια!!!!!!!:a13:

Αλλα δεν πειραζει!!!
Βολεψου εσυ με τον αδερφο του Αλονσο............. και ολα θα πανε καλα!!!

la_villa
12/07/2008, 14:21
Πρωτα απ ολα, εχοντας στις ταξεις της ομαδας σου τον γερο - Τζορτζεβιτς ο οποιος πιθανοτατα και αυτη την χρονια θα παρει στις πλατες του την ομαδα δεν μπορει να αναφερεσαι σε ηλικιες....στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σχοινι...

Εσυ δεν ελεγες πως η ΠΕΚ ειναι καιροσκοποι οι οποιοι θα δωσουν ψιχουλα και μας δουλευουν ψιλο γαζι;
Θα ηθελα να τοποθετηθεις στο οτι δεν πεφτει χρημα...

για τον γέρο Τζόλε έχω γράψει την άποψη μου....
καλός χρυσός αλλά εδω και 2 χρόνια έπρεπε σιγα σιγα να παίζει λιγότερο...στυλ βαζέχα στα τελειώματα του

για την πεκ όταν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές θα δούμε

εξάλλου δεν ξηλώθηκαν....1,25 εκ ζήταγε η αρσεναλ και δεν υπήρχε άλλη ομάδα να τον θέλει τον παίχτη
οπότε που είδες εσύ να ρίχνουν χρήμα??
ότι έκανε ο κόκκαλης πριν 3 χρόνια....όπου τζάμπα παίχτης εκανε ντου...δεν βλέπω λάτι διαφορετικό...το ότι δίνει 2,5 εκ στον παίχτη δεν μου λέει κάτι...ίσως το θεωρώ και βλακεία...
τι έκανε?...αντί να δώσει 5εκ σε ομάδα και 1.5~1,8 σε παίχτη έδωσε 1,25 σε ομάδα και 2,5 σε παίχτη...;)...έξυπνος ο Πατέρας...και τον κόσμο τον έχει στο αυλάκι και τα λεφτά στην τσέπη (2~3 εκακια τα γλίτωσε)

kalant
12/07/2008, 17:08
Βολεψου εσυ με τον αδερφο του Αλονσο............. και ολα θα πανε καλα!!!

ελα ντε, ακου κατι παικτες...

δεν παιρνουμε παραδειγμα απο σας, καθε χρονο 4-5 ροναλντινιο και 3-4 κακα παιρνετε κι εμεις την σαρα και τη μαρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
12/07/2008, 18:50

Πατριωτακι θα σε μαλωσω παλι, περυσι Ο Σιλβα ειχε 30 συμμετοχες με την αρσεναλ δε θεωρειται παιχτης που θα ερθει μονο για τουρισμο.

Ο Ριβαλντο οταν ηρθε σε εσας δεν ειχε παιξει ουτε σε ενα αγωνα με την Ιντερ ..... ε δεν ηξεραν οι Ιταλοι οτι ηταν τελιωμενος κια γιαυτο ηταν μανουλα για το Ελληνικο πρωταθλημα

Η περιπτωση Σιλβα ειναι τελειως διαφορετικη ο παιχτης ειναι ετοιμοπολεμος απλα επιασε τα 32
αλλα βλεπεις ειστε λιγουλακι γαυρακια και δεν μπορειται να χωνεψετε οτι αλλαξαν τα πραματα.......

giobazolias
12/07/2008, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ελα ντε, ακου κατι παικτες...

δεν παιρνουμε παραδειγμα απο σας, καθε χρονο 4-5 ροναλντινιο και 3-4 κακα παιρνετε κι εμεις την σαρα και τη μαρα...

μουνας γελακι........:a01:

και αοριστολογεις γιατι δεν εχεις τι να πεις...........

ποτε δεν μιλησαμε για Κακα η.......... Χοντρινιο!!!!

πηραμε απλα................Ζ ι λ μ π ε ρ τ ο Σ ι λ β α!!!!!

kalant
12/07/2008, 21:11
μουνας γελακι........:a01:

και αοριστολογεις γιατι δεν εχεις τι να πεις...........

ποτε δεν μιλησαμε για Κακα η.......... Χοντρινιο!!!!

πηραμε απλα................Ζ ι λ μ π ε ρ τ ο Σ ι λ β α!!!!!

πηγαινε στην ομονοια να πανυγυρισεις...

:rotflmao:

el_hymador
12/07/2008, 23:16

για την πεκ όταν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές θα δούμε

Eτσι,ετσι...:a01:

αυτο γουσταρω! η βεβαιοτητα σας οτι μας δουλευουν και οτι δεν θα δωσουν δεκαρα τσακιστη να μετατρεπεται σιγα-σιγα σε "θα δουμε"...:lol: :lol: :lol:

Πας στοιχημα οτι μολις τελειωσουν οι μεταγραφες θα αναγκαστεις να πεις "ενταξει μωρε, λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα";

LOS KOLOTOUMPEIROS! :lol: :wave2:

TROOPER
13/07/2008, 16:41
τα ιδια λεγατε και για κονσεισαο αλλα μαπα το καρπουζι.μην εκπλαγειτε παλι...:wave2:

el_hymador
13/07/2008, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα ιδια λεγατε και για κονσεισαο αλλα μαπα το καρπουζι.μην εκπλαγειτε παλι...:wave2:

χεστηκαμε.

Lazio
13/07/2008, 22:48

Ενταξει ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε ...... δεν εχετε χωνεψει την νεα πραγματικοτητα γαυρακια.

Ειναι παγια τακτικη σας η προπαγανδα και η προσπαθεια να μειωσετε οτιδηποτε γινεται
προς ωφελος του Ελληνικου πρωταθληματος που θα πρεπει να ειναι επιτελους ανταγωνιστικο και με ΠΑΟ δυνατο οπως παλια αλλα και τις υπολοιπες ομαδες δυνατες ΑΕΚ ΠΑΟΚ κλπ.

Αλλα βλεπεις καλομαθατε τοσα χρονια με τον αλλο η με τον αλλο τροπο να παιρνετε πρωταθλημα και τον προεδρο να αλωνιζει ανενοχλητος ... και πως να ξεχασει καποιος τι εγινε και στο φετινο :wave2:

la_villa
13/07/2008, 23:21
κάνεις λάθος

εμείς απλά χρησιμοποιουμε δικές ΣΑΣ εκφράσεις του πρόσφατου παρελθόντος ως προς την ηλικία των παιχτών.....και τώρα ξεκινάτε κ φέρνετε ΚΑΠΗ στην ομάδα σας και αντι να γιουχάρετε χαίρεστε!!!

πως γίνετε αυτό δεν ξέρω....μάλλον κωλοτούμπα μου φέρνει
:beer: :beer: :wave2:

Gandalf dr685sm
14/07/2008, 10:06
Λοιπόν κύριοι...

Μάθημα πρώτο...

Κανένας... ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ... μεγάλος παίκτης που μπορεί να παίξει άνετα σε Premier League, Primera Division, Squdeto κτλ... δεν έρχεται σε ποδοσφαιρική ακμαία ηλικία στην Ελλάδα.

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι δεν είμαστε δα και πρωτάθλημα με μεγάλες αξίες και υποδομές. Ούτε καν τους Ολλανδούς δεν πιάνουμε!

Παίκτες με αξία που έρχονται είναι σχεδόν πάντα άνω των 32 ετών. Ο συγκεκριμένος (Σίλβα) μπορεί να παίξει όμως άνεταααααα , πολύ καλή μπάλα (αν το θέλει) στην Ελλάδα που δεν έχει καμία σχέση με την δυναμική των ομάδω στην Αγγλία , ούτε στον αριθμό των αγώνων που έδινε εκεί.

Εδώ θα δώσει 30-32 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, 4-5 στο κύπελο και μερικούς ακόμα στην Ευρώπη. Απο τα 30-32 μόνο τα 7-8 θα είναι με μεγάλη πίεση (βλ. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΟΣΦΠ, αίντε και καμιά Λάρισσα - Αστέρα)

Θέλετε να συγκρίνετε το τι έδινε εκεί;... 54 παιχνίδια πρωταθλήματος (ομάδες σαν Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Νιουκάστλ, Σίτυ, Τσέλσυ κτλ..) Βάλτε τις δύο διοργανώσεις κυπέλου, συν σίγουρα αρκετούς αγώνες Ευρώπη και μερικά playoffs. Τοποθετήστε και τις συνθήκες τρεξίματος και πίεσης εκεί και έχετε την σύγκριση...

Οπότε εδώ και πιο ξεκούραστα θα είναι για τα 32 του αλλά και θα μπορεί να αποδώσει σε μια χώρα που κλιματικά μοιάζει πάρα πολύ με την χώρα γέννησης τους.

Είναι win win κατάσταση για τον ΠΑΟ (που φέρνει όνομα μεγάλο , κάνει αίσθηση για τα χρήματα που δίνει , σε θέση δύσκολη - αμυντικό χαφ -, τραβάει κόσμο κοντά του και μπαίνει και στο μάτι των αντιπάλων του που δεν έχουν δείξει κάτι ανάλογο φέτος).

Αν θα παίξει βέβαια είναι ενα θέμα που θα πρέπει να το χειριστεί ο προπονητής και η διοίκηση του ΠΑΟ. Είναι στοίχημα ... ακόμα και αν έφερνε κάποιος τον Κακά να παίξει μπάλα στην Ελλάδα (:bawl: :rotflmao: ).

Δεν ξέρεις τι "καρπούζι" θα σου βγεί... αλλά με οτι έχεις δεί και τσεκάρεις αγοράζεις.

Αλλά εαν του βγεί... και πάρει και τον Πιζάρο που πλέον φημολογείται αρκετά.... τότε πείτε μου τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ και τι μπορεί ο ΟΣΦΠ απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες σαν και αυτούς... ειδικά αν έχει κάνει και χημεία δυνατή.

Μιλώ βέβαια για τα ντέρμπυ.. γιατί το πρωτάθλημα είναι και θέμα σταθερής απόδοσης και σχέσεις με κοράκια.

Gandalf

Gandalf dr685sm
14/07/2008, 10:09
α.... και ενα μπράβο στον Λυμπερόπουλο που κατάφερε να παίξει πλέον και στο εξωτερικό με την Αίντραχτ.

Οτι καλύτερο ευχόμαστε σαν ΑΕΚτζήδες σε κάποιον που σεβάστηκε και προσέφερε... πολλά... πάρα πολλά στην ΑΕΚ όσο ήταν.

Gandalf

deusXT
14/07/2008, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Λοιπόν κύριοι...

Μάθημα πρώτο...

Κανένας... ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ... μεγάλος παίκτης που μπορεί να παίξει άνετα σε Premier League, Primera Division, Squdeto κτλ... δεν έρχεται σε ποδοσφαιρική ακμαία ηλικία στην Ελλάδα.

αυτο σκεφτηκα και πονηρευτηκα
Μακάρι να ερθει και να παιξει και να αφησει ιστορια ο ανθρωπος αλλά μου κανει εντυπωση
1) που εχασε τοσα χρηματα η ομαδα του απο την πωληση
2) που εχει δωσει κανα δυο αλλους αμυντικους μεσους και δε τον κρατησε.

τεσπα. ενας θεος ξερει ποσο χρειαζομαστε στο ελληνικο πρωταθλημα καλους παιχτες με λαμψη. αλλα τουλαχιστον να παιζουν λίγο και να μη καταληξουμε νεκροταφείο παλτων.

Gandalf dr685sm
14/07/2008, 11:12
α... και για όσους λένε πως δεν τον θέλουν άλλες ομάδες...

sport24.gr

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Άρσεναλ μπορεί να θεωρείται κλεισμένος από τους "πράσινους", όμως την ίδια στιγμή τα "ζαχαρωτά" (Έβερτον) καταβάλουν απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να ανατρέψουν το στάτους κβο.

Ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες επικοινώνησε από την Ελβετία, όπου βρίσκεται με τον σύλλογο του Λίβερπουλ με τους εκπροσώπους του Ζιλμπέρτο Σίλβα προκειμένου να τους γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του.

Ο Μόγες θεωρεί πως ο 31χρονος άσος αποτελεί τον ιδανικό αντικατιστάτη του Λι Κάρσλεϊ.

Όπως τονίζουν οι Άγγλοι, ο Ζιλμπέρτο είναι προβληματισμένος από το ενδιαφέρον της Έβερτον και καλείται να επιλέξει μία από τις δύο προοπτικές που ανοίγονται στην καριέρα του.

Παράλληλα επισημαίνεται, πως η ομάδα του Χενκ Τε Κάτε διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Και το θέμα είναι πως ο ίδιος ο παίκτης παρόλο που παίρνει 3 εκ ανά χρόνο , δηλώνει "προβληματισμένος"... κάτι που δεν θα ίσχυε αν η Ελλάδα πραγματικά είχε δυνατό πρωτάθλημα.

Και καθίστε... να δείτε...

Τώρα το πήραν χαμπάρι οτι πωλείται ο παίκτης. Ρόλο σύμφωνα με τα ΜΜΕ έπαιξαν οι καλές σχέσεις του ΠΑΟ με την Άρσεναλ για αυτό το έμαθαν και πρώτοι. Ήδη ακούγεται πως ο Ajax και μια ισπανική (αδιευκρίνιστο όνομα) ετοιμάζονται να μπούν σαν 2η και 3η σφήνα.

Αν τελικά τον πάρει ο ΠΑΟ , θα είναι μεγάλη επιτυχία...

Α.. για την ΑΕΚ... απο όσο φαίνεται τελειώνει το θέμα Μπασινά , ευτυχώς θα πω εγώ , με αρνητική εξέλιξη για την ομάδα μου. Κινούνται προς Αουμάδα αλλά και υποκινούν ( ;;; δεν ξέρω αν ισχύει ;;; ) θέμα με τον Νάτσο Γκαρσία του ΑΡΗ που κάνει σαματά στην Θεσσαλονίκη.

Για τον ΟΣΦΠ... σιγή ισχύος προς το παρόν απο διοίκηση, αλλά αντίδραση απο Λούα που δεν θέλει να πάει στο Κατάρ και φανφάρες απο τον Μπελούτσι που λέει πως θέλει να περάσει τον Σίλβα στο γήπεδο (κάτσε ρε άνθρωπε να παίξεις 11αδα πρώτα, να έρθει και εκείνος στον ΠΑΟ ... και βλέπουμε).

Καλημέρα μας.

Y.Γ. MHN ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... Aρχίζει το προ-Ολυμπιακό τουρνουά , στις 22.00 σήμερα με τον Λίβανο για το Basket... Πάμε ρε παιδιά... αίντε να δoύμε... 5 παιχνίδια.. 5 νίκες θέλουμε.

Gandalf

idi
14/07/2008, 12:55
:(

136589

la_villa
14/07/2008, 14:35
α... και για όσους λένε πως δεν τον θέλουν άλλες ομάδες...

Τώρα το πήραν χαμπάρι οτι πωλείται ο παίκτης. Ρόλο σύμφωνα με τα ΜΜΕ έπαιξαν οι καλές σχέσεις του ΠΑΟ με την Άρσεναλ για αυτό το έμαθαν και πρώτοι. Ήδη ακούγεται πως ο Ajax και μια ισπανική (αδιευκρίνιστο όνομα) ετοιμάζονται να μπούν σαν 2η και 3η σφήνα.

Αν τελικά τον πάρει ο ΠΑΟ , θα είναι μεγάλη επιτυχία...

άσε ρε μάγε
τα πιστεύεις τώρα αυτές τις μαλακίες

οι άλλες παίζουν αγγλία,ισπανια και το μάθαν τελευταίες ... ελεος δηλ πόσο κουτόχορτο καταναλώνεται????
3 βδομάδες το γράφουν στην ελλάδα και στην αγγλία και σήμερα το μάθαν οι άλλες ομάδες...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

δεν ειναι και άσημος παικτης ο Σίλβα....απο πότε είχε καλές σχέσεις με Άρσεναλ...τι διαβάζουμε
θεέ μου

τεσπα το ΚΑΠΗ δεν έχει άλλη πρόταση και η Άρσεναλ δεν τον θέλει...όποτε θα καταλήξη κάνοντας διακοπές πολυτελείας

la_villa
14/07/2008, 14:40
Λοιπόν κύριοι...
Μάθημα πρώτο...
Αλλά εαν του βγεί... και πάρει και τον Πιζάρο που πλέον φημολογείται αρκετά.... τότε πείτε μου τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ και τι μπορεί ο ΟΣΦΠ απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες σαν και αυτούς... ειδικά αν έχει κάνει και χημεία δυνατή.

συμφωνώ εν μέρη

το αεκάκι φέτος δεν το βλέπω να έχει πολλές ελπίδες απέναντι στις μεγάλες ομάδες...
ειναι ζήτημα αν φέτος καταφέρει να τερμτίσει και πάνω απο Αρη,Πάοκ

για τον Θρύλο όμως δεν ισχύει το ίδιο...με 2 παίκτες ο βάζελος δεν φτάνει να μας φτάσει
αν συνεχίσει έτσι σε 2~3 χρόνια θα είναι ισάξιοι...έχει ακόμα όμως

γιατι ο γέρο-Σίλβα δεν είναι επιθετικός να μην θέλει πολλές ανάσες...η θέση του έχει αλλες απαιτήσεις...σε μικρομεσαία ματς θα είναι άνετος όμως

ο Θρύλος θέλει έναν Γκαλέτι απο αριστερά,έναν κόφτη (αν φύγει και ο Λεντέσμα) και έναν καλό επιθετικό μαζί με τον Κοβάσεβιτς

Ραούλ Μπράβο φέτος θα παίξει και αν ο Μπελούτσι δεν κάνει εγχείρηση τελικά ...άντε γεια

Gandalf dr685sm
14/07/2008, 15:05
εγώ λέω... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... και σταμάτα να διαβάζεις πρωταθλητή...

Για δική σου ενημέρωση λοιπόν..

http://www.everton.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=115487
http://www.soccernews.com/everton-to-hijack-greek-gilberto-move/4048/
http://www.toffeeweb.com/season/07-08/comment/mailbag/mailbagitem.asp?submissionID=8005 (ειδικά εδώ να δείς και τα σχόλια των Άγγλων της Έβερτον απο κάτω , για να καταλάβεις τι εκτίμησης χαίρει εκεί. )

Για το θέμα Σίλβα τα παραπάνω και απο κάτω για το θέμα σχέσεων των δύο ομάδων.

The news coming out of Athens sounds very decisive.

Gilberto’s representatives, The Base Soccer Agency, who traveled yesterday to the Greek Capital, have agreed personal terms with Panathinaikos after negotiations which lasted several hours.

And after communicating with Gilberto himself they declared that he was in agreement too.

“It is true that we have come to an agreement with Panathinaikos and Gilberto is very happy” Leon Angel, the Agency’s Chairman, said to the waiting reporters whom he described as worse than The Sun’s reporters in England!

Gilberto also spoke to the Panathinaikos President and is reported to have said:

“I am very happy to come to Greece…Panathinaikos is a big club and if an agreement is reached with Arsenal I will be very happy to join you”

This sentiment was reiterated by Leon Angel:

“We have finished our business here and we are on our way now. It is now a matter between the two teams to agree so that the transfer can go through” he continued.

It seems therefore that all that remains now is for Arsenal to agree to a fee with Panathinaikos and Gilberto will be plying his trade next season under the Greek sun.

Arsenal’s agreement looks as a given.

As we first revealed a few days ago on this site, Ken Friar has already said that if Gilberto agrees personal terms then Arsenal will not hinder the transfer process.

“If Gilberto agrees personal terms then we will not stand in his way. If this happens then it seems that we will agree a transfer fee with Panathinaikos" Friar said to Greek paper "SportDay".

Speaking to the same newspaper today, Nikos Pateras the Panathinaikos President said:

“There is an in principle agreement with the player. All that remains is for Arsenal to send the necessary legal papers confirming the oral agreement we struck with them earlier”.

Gilberto will be rewarded with a three year contract with the same wages he is currently on at Arsenal, £2m a year, plus bonuses which may add another £0.4m a year.

The third year however will come into force if Gilberto plays in 50% of the games the year before.

Arsenal will receive a fee of £1m and the player’s representatives who hold part of his registration will get another £0.8m.

Sounds pretty final to me.

But the question for us Arsenal fans is: Who will be partnering Fabregas in the central midfield area for Arsenal next season?
http://arsenalanalysis.blogspot.com/2008/07/gilberto-agrees-personal-terms-for.html

Όσον αφορά την ΑΕΚ... έχω μάθει εδώ και χρόνια να βλέπω πρώτα το γήπεδο και πως παίζουμε και μετά να μιλώ... προς το παρόν , μόνο απο τις ενδείξεις κρίνω οτι δεν έχουμε κάνει βήματα σε μέσο αμυντικό και ακραίο αριστερό. Θέσεις που χρόνια τώρα πονάει η ομάδα, αλλά δεν λένε να διαθέσουν χρήματα (πολλά η αλήθεια) να φέρουν μια σοβαρή λύση.

- Για εσάς... το οτι προβληματίστηκε ο Κόκκαλης με την εικόνα με τους Πολωνούς σου λέει κάτι;
- Το οτι παίζετε 14/8 νομίζω και δεν έχετε ακόμα τελειώσει με τις μεταγραφές και ο άλλος απλά προπονεί
- Σε ποιό ανέκδοτο ακριβώς διάβασες οτι ο Μπελούτσι θα ανταποκριθεί φέτος , που ξεκίνησε και πάλι με τραυματισμό και λεζάντες;
- Θέλετε παίκτη αμυντικο χαφ, θέλετε ακραίο αριστερό (ο Τζόρτζεβιτς θα μουμιοποιηθεί όπως πάει), θέλέτε τερματοφύλακα (ο Νικοπολίδης τελείωσε αν δεν το έχετε καταλάβει), θέλετε επιθετικό (Μόνο με Μήτρογλου και τον κουρασμένο απο πέρισυ Κοβάσεβιτς δεν τραβάει), θέλετε και ενα κεντρικό παίκτη να οργανώνει το παιχνίδι σας(πέρισυ παίζετε όλοι πάνω και όλοι κάτω... χωρίς συνδετικές μπαλιές απο το κέντρο). Τα βλέπω εγώ ώς ΑΕΚτζης... εσύ δεν τα βλέπεις; Εκτός και αν επαφίεστε πάλι στα .... "μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"....:D

Gandalf

Gandalf dr685sm
14/07/2008, 15:24
a.... και για να μην ξεχνιόμαστε... πάρε και μια γνώμη για τον ΟΣΦΠ απο ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟ...

http://www.sport-fm.gr/article/138397

Gandalf

el_hymador
14/07/2008, 16:14
άσε ρε μάγε
τα πιστεύεις τώρα αυτές τις μαλακίες

οι άλλες παίζουν αγγλία,ισπανια και το μάθαν τελευταίες ... ελεος δηλ πόσο κουτόχορτο καταναλώνεται????
3 βδομάδες το γράφουν στην ελλάδα και στην αγγλία και σήμερα το μάθαν οι άλλες ομάδες...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

δεν ειναι και άσημος παικτης ο Σίλβα....απο πότε είχε καλές σχέσεις με Άρσεναλ...τι διαβάζουμε
θεέ μου

τεσπα το ΚΑΠΗ δεν έχει άλλη πρόταση και η Άρσεναλ δεν τον θέλει...όποτε θα καταλήξη κάνοντας διακοπές πολυτελείας

ετσι, ετσι βεντουζα!!!

γραψε κι αλλα να εκτονωθεις...:lol:

Συμφωνω με τον μαγο στο οτι και μεγαλο ονομα και "φρεκια" ηλικια ειναι δυο πραγμτα που δεν μπορουν να υπαρξουν στην ελλαδα...τουλαχιστον προς το παρων

Δειτε τα πραγματικα μεγαλα ονοματα που εχουν σκασει στην χωρα μας και αναλογιστειτε:

Ζιλμπερτο Σιλβα
Παουλο Σουζα
Ριβαλντο
Φλαβιο Κονσεϊσαο

Όλοι πανω απο 30 και στο απογειο της καρριερας τους...τι περιμεναταε δηλαδη; να ερθει ο Μεσι η ο Ροναλντινιο;

Ακομα και αν καποιος τους εδινε τα απιστευτα χρηματα που ζητανε, θα το σκεφτοντουσαν τριπλα και τετραπλα να ερθουν σε μια χωρα που το πρωταθλημα της ειναι γ.τ.π. επιπεδου, που οι ευρωπαϊκες πορειες ειναι σπανιες, που ο ανταγωνσιμος ειναι μηδενικος και που στην τελικη δεν θα τους βοηθησει καθολου στο να φανουνε και να εξλιχθουνε σαν παικτες...η ταφοπλακα μια λαμπρα προδιαγραφομενης καρριερας ειναι η χωρα μας και οχι ευκαιρια...αυτη ειναι η αληθεια.

Καλα ειναι που ερχονται εστω και παππουδες και αποκτα λιγη λαμψη και αιγλη η γελοιοτητα που λεγεται πρωταθλημα ελλαδος...βεβαια φανταζει σαν βιαστικο μπογιατισμα στην προσοψη τελειωμενου μπουρδελου η ολη ιστορια...τεσπα.

Γενικα ειμαι αντιθετος σε τετοιου ειδους κινησεις (και το εχω δηλωσει επανειλημενως), αλλα στην ανωριμη ποδοσφαιρικα χωρα μας κατι τετοια μετρανε στους βλαμμενους οπαδους που νομιζουν οτι αρκει ενα ονομα για να φερει την ανοιξη...¨στοιν Πανθηναϊκο το εχουμε διαπιστωσει αυτο...

Αυτο που εχει πολυ γελιο, ειναι οτι τελικα ειναι μεγαλυτερη η κομπλα που εχουν παθει οι γαυροι, παρα ο ενθουσιασμος των Παναθηναϊκων για την ελευση του Σιλβα :lol:

idi
14/07/2008, 16:54

το αεκάκι φέτος δεν το βλέπω να έχει πολλές ελπίδες απέναντι στις μεγάλες ομάδες...
ειναι ζήτημα αν φέτος καταφέρει να τερμτίσει και πάνω απο Αρη,Πάοκ

για τον Θρύλο όμως δεν ισχύει το ίδιο...με 2 παίκτες ο βάζελος δεν φτάνει να μας φτάσει

γιατι ο γέρο-Σίλβα δεν είναι επιθετικός να μην θέλει πολλές ανάσες...η θέση του έχει αλλες απαιτήσεις...σε μικρομεσαία ματς θα είναι άνετος όμως

ο Θρύλος θέλει έναν Γκαλέτι απο αριστερά,έναν κόφτη (αν φύγει και ο Λεντέσμα) και έναν καλό επιθετικό μαζί με τον Κοβάσεβιτς

Ραούλ Μπράβο φέτος θα παίξει και αν ο Μπελούτσι δεν κάνει εγχείρηση τελικά ...άντε γεια

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΘΟΝΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕς ΓΕΛΙΟΥ ΣΚΟΡΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΥΝΕΧΙΣΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
14/07/2008, 16:56
BTW Ο "ΓΕΡΟΣ" ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ(ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΜΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΤΙΔΗ (ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
14/07/2008, 19:56

Διαβασα ολο το Post σου σοβαρα...

το ξαναδιαβασα...

και στα καπακια αλλη μια φορα απο την αρχη μεχρι το τελος...

σε ευχαριστω...

136624

la_villa
14/07/2008, 22:22
Συμφωνω με τον μαγο στο οτι και μεγαλο ονομα και "φρεκια" ηλικια ειναι δυο πραγμτα που δεν μπορουν να υπαρξουν στην ελλαδα...τουλαχιστον προς το παρων

Δειτε τα πραγματικα μεγαλα ονοματα που εχουν σκασει στην χωρα μας και αναλογιστειτε:

Ζιλμπερτο Σιλβα
Παουλο Σουζα
Ριβαλντο
Φλαβιο Κονσεϊσαο

Όλοι πανω απο 30 και στο απογειο της καρριερας τους...τι περιμεναταε δηλαδη; να ερθει ο Μεσι η ο Ροναλντινιο;

να συνεχίσω την λίστα

Ζιοβάνι
Καρεμπέ
Ζε Ελίας
Κοβασεβιτς

πιο νέοι???Ραούλ Μπράβο,Γκαλέτι

το θέμα ξερεις πιο είναι??ότι λέτε αυτά που λέγαμε ΤΟΣΑ χρόνια ...ότι ηλικία και όνομα είναι σχεδόν ασυμβίβαστα στην ελλάδα...και ενώ τότε κοροιδεύατε τώρα κάνετε κωλοτούμπες και το ασπάζεστε....

αν δεν έχεις καταλάβει (που δεν το έχεις δηλ) αυτό το πράμα σας κοροιδεύω...όχι την μεταγραφή σας αλλά το ότι γλύφετε αυτό που φτύνατε...και με μανία

υ.γ βλέπω έχετε ποιλομορφια στους οπαδούς σας :lol: :lol: :lol:

la_villa
14/07/2008, 22:29
BTW Ο "ΓΕΡΟΣ" ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ(ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) .................... ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΤΙΔΗ

ρε παραπληροφόρηση για γράψε μας και την ηλικία του καθενός...έλα μικρό χανουμάκι...γρ'αψε να γελάσουμε

πέρα απο την ηλικία μετράει και η θέση
για τον Τζόλε τα λέμε έδω και 2 χρόνια

el_hymador
14/07/2008, 22:41
να συνεχίσω την λίστα

Ζιοβάνι
Καρεμπέ
Ζε Ελίας
Κοβασεβιτς

το θέμα ξερεις πιο είναι??ότι λέτε αυτά που λέγαμε ΤΟΣΑ χρόνια ...ότι ηλικία και όνομα είναι σχεδόν ασυμβίβαστα στην ελλάδα...και ενώ τότε κοροιδεύατε τώρα κάνετε κωλοτούμπες και το ασπάζεστε....

αν δεν έχεις καταλάβει (που δεν το έχεις δηλ) αυτό το πράμα σας κοροιδεύω...όχι την μεταγραφή σας αλλά το ότι γλύφετε αυτό που φτύνατε...και με μανία

Καρεμπε και Κοβασεβιτς τους ξεχασα (πραγματικα οχι σκοπιμως) και επιβεβαιωνουν οντως το φαινομενο αυτο.

Οι Ζιοβανι, Ζε Ελιας, Ραουλ Μπραβο και Γκαλετι ειναι μεγαλα ονοματα μονο αν γραφτουν με bold γραμματοσειρα 78 νουμερο...ελεος σε λιγο θα μας πεις οτι και ο Μπελουτσι ειναι μεγαλο ονομα, νομιζω πως μιλαγαμε σοβαρα...:rolleyes:

Τωρα σε οτι αφορα τα της ηλικιας, νομιζω τα εξηγησα πιο πανω.... Λογικο ειναι να πεσει καζουρα και απο γαυρους και απο βαζελους στο συγκεκριμενο θεμα...λεγαμε για τον Ριβαλντο, λεγατε για τον Σουζα, λεγαμε για τον Καρεμπε, λετε για τον Σιλβα...τι τα ψαχνεις τωρα;....αληθεια ειναι πως ειναι παππουδες ποδοσφαιρικα ολοι οι μεγαλοι που εχουν περασει απο τα ελληνικα γηπεδα.

Το θεμα ειναι να παιξουν αυτο που μπορουν να δωσουν ακομα και σε αυτο μας νικατε κατα κρατος αφου τοσο ο Καρεμπε, όσο και ο Ριβαλντο αποδειχθηκαν πολυ πιο χρησιμοι και αποδοτικοι σε σχεση με τον Σουζα (αν και με το φαουλ προκρισης στο παινιδι με την Juve αποζημιωσε ο ανθρωπος...) οσο και με την πιο αχρηστη μεταγραφη στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου (σχεση τιμης/ αποδοσης) τον Κονσεϊσαο.

voufi
14/07/2008, 23:09
Γιατί ρε παιδιά μόνο παππούδες έρχονται?
Τους Ντέταρι, Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και Ζάετς τους ξεχάσατε ή μήπως νομίζετε ότι δεν ήταν μεγάλα ονόματα?
Απλά πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα για να έρθουν και τότε τα έσκαγαν αφού ήταν αλλουνού (Κοσκωτάς).....

giobazolias
15/07/2008, 04:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Γιατί ρε παιδιά μόνο παππούδες έρχονται?
Τους Ντέταρι, Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και Ζάετς τους ξεχάσατε ή μήπως νομίζετε ότι δεν ήταν μεγάλα ονόματα?
Απλά πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα για να έρθουν και τότε τα έσκαγαν αφού ήταν αλλουνού (Κοσκωτάς).....

αυτοι ηρθαν μια φορα και 1 καιρο.......και ενας σοβαρος λογος ειναι οτι τοτε η καθε μεγαλη ευρωπαικη δυναμη μπορουσε να εχει το πολυ 2/3 ξενους..........οποτε ολο και κατι καλο περισευε και για τις μικροτερες ομαδες!

Για ρωτα ομως το Ντεταρι αν μετανιωσε για την επιλογη να ερθει στην ελλαδα.........τοτε που απο καλυτερος ποδοσφαιριστης της ευρωπης..........κατεληξε καπου στην Ξαμαξ χωρις καν να πλησιασει τα -αντα!
Ρωτα και το Ζαετς αν θα προτιμουσε να ειχε καθυστερησει λιγο τη μεταγραφη στον ΠΑΟ, ετσι ωστε να προλαβαινε η Γιουβεντους να τον παρει!!!

και στην τελικη, δεν καναν δα και καμια παρελαση τα μεγαλα ονοματα απ το ελληνικο πρωταθλημα..........καμια 10αρια μεγαλα ονοματα ηρθαν, και τα περισσοτερα απ αυτα μετα τα -αντα...............εδω και 40 χρονια!!!!

giobazolias
15/07/2008, 05:00
να συνεχίσω την λίστα

Ζιοβάνι
Καρεμπέ
Ζε Ελίας
Κοβασεβιτς

XAXAXAXAXAXAXAXAXA

.......να συνεχισω και γω!!!

Καζιμιερσκι
Γιουσκοβιακ
Ντανι
Φουνες
Εσται
Εσταμβιλιο
.....................και γενικα, οτι εχει να κανει με Ολυμπιακο ε???

και μην ξεχναμε τον...... Αλονσο που εχει ονομα (απ τον αδερφο του) αλλα εχει και προσωπικο μανατζερ ολοκληρο προπονητη (Βαλβερδε). Ποιος Ζαχαβι και μαλακιες τωρα!!!:lol:

υ.γ. τι να πει και ο ΠΑΟΚ που εχει φερει ολοκληρο Σεργιο Κονσεισαο αλλα ακομα και Τετρατζε δηλαδη...........αλλα ομως δεν ανηκει στο ΠΟΚ!!!

kalant
15/07/2008, 06:13
Καρεμπε και Κοβασεβιτς τους ξεχασα (πραγματικα οχι σκοπιμως) και επιβεβαιωνουν οντως το φαινομενο αυτο.

Οι Ζιοβανι, Ζε Ελιας, Ραουλ Μπραβο και Γκαλετι ειναι μεγαλα ονοματα μονο αν γραφτουν με bold γραμματοσειρα 78 νουμερο

γιατι δεν ειναι μεγαλα ονοματα αυτοι ρε φιλε?

στις εθνικες τους και σε μεγαλους συλλογους ειχαν παιξει, μπορει να μην ειναι ονοματα εμβελειας ριβαλντο αλλα ηταν πολυ γνωστοι παικτες...

και το σημαντικοτερο, ποιος απο αυτους δεν εχει παιξει/παιζει μπαλα στον ολυμπιακο, αντε εκτος απο τον ραουλ που τραυματιζεται...

kalant
15/07/2008, 06:15
XAXAXAXAXAXAXAXAXA

.......να συνεχισω και γω!!!

Καζιμιερσκι
Γιουσκοβιακ
Ντανι
Φουνες
Εσται
Εσταμβιλιο
.....................και γενικα, οτι εχει να κανει με Ολυμπιακο ε???

και μην ξεχναμε τον...... Αλονσο που εχει ονομα (απ τον αδερφο του) αλλα εχει και προσωπικο μανατζερ ολοκληρο προπονητη (Βαλβερδε). Ποιος Ζαχαβι και μαλακιες τωρα!!!:lol:

υ.γ. τι να πει και ο ΠΑΟΚ που εχει φερει ολοκληρο Σεργιο Κονσεισαο αλλα ακομα και Τετρατζε δηλαδη...........αλλα ομως δεν ανηκει στο ΠΟΚ!!!

δεν μου ειπες, θα πας στο αεροδρομιο να πανυγυρισεις οταν ερθει ο παππους?

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

el_hymador
15/07/2008, 07:28
γιατι δεν ειναι μεγαλα ονοματα αυτοι ρε φιλε?

στις εθνικες τους και σε μεγαλους συλλογους ειχαν παιξει, μπορει να μην ειναι ονοματα εμβελειας ριβαλντο αλλα ηταν πολυ γνωστοι παικτες...

και το σημαντικοτερο, ποιος απο αυτους δεν εχει παιξει/παιζει μπαλα στον ολυμπιακο, αντε εκτος απο τον ραουλ που τραυματιζεται...

Ζιοβανι, Ζε Ελιας, Ραουλ Μπραβο και Γκαλετι

εχεις δικιο!

Αν τους συνδυασεις ολους μαζι βγαζουν ενα πολυ μεγαλο ονομα...

τον Ραουλ Ζε Ελιας ντι Ζιοβανεϊρο λος Γκαλετος Μπραβο.

Φανταστικος παικτης και με πραγματικα μεγαλο ονομα.... :D

kalant
15/07/2008, 07:34
Ζιοβανι, Ζε Ελιας, Ραουλ Μπραβο και Γκαλετι

εχεις δικιο!

Αν τους συνδυασεις ολους μαζι βγαζουν ενα πολυ μεγαλο ονομα...

τον Ραουλ Ζε Ελιας ντι Ζιοβανεϊρο λος Γκαλετος Μπραβο.

Φανταστικος παικτης και με πραγματικα μεγαλο ονομα.... :D

μα που το σκεφτηκες ρε μπαγασακο?

ελυωσα στο γελιο λεμε :rolleyes:

el_hymador
15/07/2008, 07:37
μα που το σκεφτηκες ρε μπαγασακο?

ελυωσα στο γελιο λεμε :rolleyes:

δεν το ειπα για να γελασεις.

Αν θες να γελασεις δες ποιους θελετε να φερετε. :lol: :lol: :lol:

δεν τους ξερει ουτε η μανα τους....τι διαολο σε αλανες κανετε scouting;

Gandalf dr685sm
15/07/2008, 08:15
Και όμως νεαρός παίκτης ήρθε... στον ΟΣΦΠ μάλιστα και είχε τεράστιο όνομα στην εποχή του, μιας και πάρα πολλές... μά πάρα πολλές ομάδες τον ήθελαν , αλλά λόγω χαρακτήρα και προσωπικότητας δεν τον πλησίαζαν...

Μαντέψτε παρακαλώ.

ΖΑΧΟΒΙΤΣ.

Ο παίκτης βέβαια δεν ήταν αυτό που λέγαμε , Ριβάλντο σε διάρκεια και απόδοση, αλλά το διάστημα που είχε έρθει στον ΟΣΦΠ ήταν μια αριστερή πλευρά μόνος του. Αλλά άλλο τόσο ήταν και ιδιότροπος χαρακτήρας.

Το διάστημα που έπαιξε στον γαύρο , τα πράγματα που έκανε ήταν 2-3 επίπεδα πιο πάνω απο το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε κίνηση και τρέξιμο. Αν θυμάστε είχε καταφέρει μόνος του , την απίθανη ομάδα αταλάντων (Σλοβενία) να την φέρει μέχρι τα προημιτελικά διοργάνωσης.

εφημερίδα της εποχής ακολουθεί

http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=12771&m=A63&aa=1

Gandalf

la_villa
15/07/2008, 09:11
Και όμως νεαρός παίκτης ήρθε... στον ΟΣΦΠ μάλιστα και είχε τεράστιο όνομα στην εποχή του, μιας και πάρα πολλές... μά πάρα πολλές ομάδες τον ήθελαν , αλλά λόγω χαρακτήρα και προσωπικότητας δεν τον πλησίαζαν...

Μαντέψτε παρακαλώ.

ΖΑΧΟΒΙΤΣ.
Gandalf

εμείς τον θυμόμαστε αλλα τι να τον κάνεις που όπως ήρθε έφυγε....

γι'αυτό και δεν τον ανέφερα...όλοι οι άλλοι κάτι πρόσφεραν...

kalant
15/07/2008, 12:28
δεν το ειπα για να γελασεις.

Αν θες να γελασεις δες ποιους θελετε να φερετε. :lol: :lol: :lol:

δεν τους ξερει ουτε η μανα τους....τι διαολο σε αλανες κανετε scouting;

τελικα θες ονοματα η οχι, αποφασισε επιτελους, μια ζωη κωλοτουμπες ρε πτμ...

el_hymador
15/07/2008, 12:40
τελικα θες ονοματα η οχι, αποφασισε επιτελους, μια ζωη κωλοτουμπες ρε πτμ...

εγω ονοματα; :nono: κατηγορηματικα!

ξερω ομως ποσο σας ποναει για αυτο το χτυπαω :D

kalant
15/07/2008, 12:52
εγω ονοματα; :nono: κατηγορηματικα!

ξερω ομως ποσο σας ποναει για αυτο το χτυπαω :D

ουτε εγω θελω ονοματα σε πληροφορω οποτε ζε ελιες και γκαλετηδες δεν με χαλανε καθολου...

φυσικα αν ειναι μεγαλα ονοματα και παιξουνε δεν με χαλαει επισης καθολου...

;)

giobazolias
15/07/2008, 13:53
δεν μου ειπες, θα πας στο αεροδρομιο να πανυγυρισεις οταν ερθει ο παππους?

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

δεν εχω παει ποτε για κανεναν, αλλα και να θελα........δουλευω!!!

παντως στη θεση σου/σας θα πηγαινα για χαρη του Λουα Λουα να μην τον αφησω να φυγει γιατι η ομαδα σας κανει το μεγαλο λαθος να θελει να τον διωξει!!!!:lol:

ρε το Βλαβερδε!!!!!
θελει να κρατησει τον Αλονσο και να διωξει το Λουα Λουα!!!!!!
Ρε το τσακαλι!!!!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

kalant
15/07/2008, 14:08
δεν εχω παει ποτε για κανεναν, αλλα και να θελα........δουλευω!!!

δηλαδη αν δεν δουλευες θα πηγαινες?

ο el το εχει πιασει το νοημα, εσυ θες λιγη προσπαθεια ακομα...

:beer:

TROOPER
15/07/2008, 14:16
χεστηκαμε.

παρτε ρε φτοχωμπινεδες

136661

TROOPER
15/07/2008, 14:19
BTW Ο "ΓΕΡΟΣ" ΡΙΒΑΛΝΤΟ

α τωρα που μου το θυμισες....πες του οταν τον ξαναδεις οτι νταξει τον συγχωρουμε αφου το ζητησε ο κωλοτουμπας.

el_hymador
15/07/2008, 14:24
παρτε ρε φτοχωμπινεδες

ευχαριστουμε ,αλλα χρησιμοποιουμε εδω και χρονια ενα υπερ - αποροφητικο και απαλο κολοχαρτο αλλου τυπου....:D

136662

TROOPER
15/07/2008, 14:28
ξερουμε ποσο καλη ποιοτητα εχουνε οι φανελες μας.το διαπιστωνουμε καθε φορα που σας :a021: .ο πωπος σας ειναι πραγματι σα μωρου παιδιου

Gandalf dr685sm
15/07/2008, 14:30
νάτα ... ακόμα δεν αρχίζουμε... ντέρμπυ με την μία... ΑΕΚ-ΠΑΟ στις 31/8

http://www.sport-fm.gr/article/138533

Gandalf

mats8282
15/07/2008, 14:33
Και καπακια Τουμπα...Ωραια :)

giobazolias
15/07/2008, 14:35

Gandalf

2 ντερμπυ!!!

ΑΕΚ-ΠΑΟ
Ολυμπιακος-Aστερας Τριπολης

Gandalf dr685sm
15/07/2008, 14:42
Mats απο την 1η μέχρι την 6η , έχουμε πολύ δυνατά παιχνίδια..

Με ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΛ.

Πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΚ.

Gandalf

STOYBI
15/07/2008, 14:46

Gandalf

:ZZZ: :ZZZ: Βαρετα ντερμπακια αιωνιων δευτεροτριτων. :ZZZ: :ZZZ:

STOYBI
15/07/2008, 14:48
ευχαριστουμε ,αλλα χρησιμοποιουμε εδω και χρονια ενα υπερ - αποροφητικο και απαλο κολοχαρτο αλλου τυπου....:D

Φυλαξτε μπολικα ρολλα για την επομενη συναντηση μας..... :D

irinia
15/07/2008, 14:55
ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.........

ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ..........στήν άρχή θά πετάνε.......ΕΚΤΟΣ ΑΝ.....

γίνει αύτό πού έγινε μέ τήν ΑΕΚ.........όταν πέρασε στούς όμίλους...

Περάσαμε,χαλαρώσαμε καί ήμασταν γιά τόν......ΟΥΤΣΟ....!!!

Άλλά 1η άγωνιστική μέ ΠΑΟ...???

Πάρτε τά κουβαδάκια σας,παίδες τίς ΑΕΚ καί μετράτε.....

μέχρι τήν 5η....??

Βλέπουμε....

Έτσι κι άλλιώς γιά τά μπάζα θάμαστε φέτος......

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.......!!!!!

Όποιος Άεκάρας άμφιβάλλει.........ΧΑ......ΧΑ.....!!!!

STOYBI
15/07/2008, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.........

ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ..........στήν άρχή θά πετάνε.......ΕΚΤΟΣ ΑΝ.....

γίνει αύτό πού έγινε μέ τήν ΑΕΚ.........όταν πέρασε στούς όμίλους...

Περάσαμε,χαλαρώσαμε καί ήμασταν γιά τόν......ΟΥΤΣΟ....!!!

Άλλά 1η άγωνιστική μέ ΠΑΟ...???

Πάρτε τά κουβαδάκια σας,παίδες τίς ΑΕΚ καί μετράτε.....

μέχρι τήν 5η....??

Βλέπουμε....

Έτσι κι άλλιώς γιά τά μπάζα θάμαστε φέτος......

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.......!!!!!

Όποιος Άεκάρας άμφιβάλλει.........ΧΑ......ΧΑ.....!!!!

Ο τερρενς ειναι αυτος..???? :look:

:sad:

Gandalf dr685sm
15/07/2008, 15:05
STOYBI... εσείς κοιτάχτε να περάσετε απο τον Αστέρα πρώτα που σας έκοψε 3+3 πέρισυ και αφήστε εμάς...

Για να μην πω τίποτα για CH.L. όπου το θεωρώ πολύ πιθανό να αρχίσετε παλιές συνήθειες (π.χ. χελιδόνια και γαύροι αποδημούν τον φθινόπωρο κτλ. ) Μιας και πλέον θα πρέπει να παίξετε και προκριματικά για να περάσετε ... κάτι που δεν είναι και οτι ευκολότερο αν πέσετε με καμιά σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα.

Μην ξεχνάμε οτι ομάδες δευτερό-τρίτες απο Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Γαλλία, μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν είναι.

Gandalf

el_hymador
15/07/2008, 15:06
2 ντερμπυ!!!

ΑΕΚ-ΠΑΟ
Ολυμπιακος-Aστερας Τριπολης

Ωραια, θα αρχισουν νωρις οι ενστασεις φετος!

Εκτος απο την ομαδα του γαυρου, προετοιμασια κανει και η διοικηση του σε γνωστο δικηγορικο γραφειο, οπου προπονουνται στις εφεσεις, στις ενστασεις και αποστηθιζουν τα παραθυρακια των κανονισμων...χρεη προπονητη εκτελει ο Γκαγκατσης...

Gandalf dr685sm
15/07/2008, 15:11
Terens...

Εμένα με προβληματίζει το 4-3-3... δεν ξέρω... αν η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ταχύτητα που λένε έχει ενα σημαντικό ατού στα χέρια της.

Ούτε πέρισυ ήμασταν καλύτεροι αλλά ούτε και φέτος βλέπω μεγάλες διαφορές. Το μόνο ίσως που για μένα είναι διαφορετικό , είναι πως μπορεί να τρέξουν λίγο απο οτι όταν τους είχαμε ακίνητους ώς αγάλματα στο χορτάρι..

Βιαζόμαστε όμως... εδώ καλά καλά ρε φίλε δεν πήγαμε διακοπές ακόμα. Άσε σου λέω... θα την δώ την ΑΕΚ με Μπόλτον στις 8/8 και θα σου πω αν μου αρέσει ή οχι. Σίγουρα πάντως δεν με βλέπω για διαρκείας μέχρι στιγμής. Δεν έχω πειστεί απο την προδιάθεση της ομάδος ακόμη.

Για τον ΠΑΟ... ναι μεγάλα ονόματα... αλλά ας δούμε και την χημεία της ομάδος πρώτα. Αφού τα ξέρεις τώρα.

Για τον ΟΣΦΠ.. δεν ξέρω. Δεν τους βλέπω πολύ σίγουρους φέτος. Βλέπεις η ΠΕΚ έχει φροντίσει να τους ταρακουνήσει με μεταγραφές και αποφαστικότητα που δείχνει..

Θα δούμε...είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα... μα πάρα πολύ νωρίς!!!

Gandalf