Σύνδεση

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45

Lazio
11/11/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
get a room ¨boys¨

:rotflmao: :rotflmao:

:blush: :blush: :blush:

STOYBI
11/11/2008, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στα της ΑΕΚ...

υποθεση Τσιγκοφ

η ουσια που βρεθηκε στα ουρα του Τσιγκοφ ηταν 1000% μεσα στη λιστα με τις απογορευμενες ουσιες (= ΝΤΟΠΑ)

να αναλυσω το παραπανω ? θελει αναλυση? το πρωταθλημα του '88 ανοικει στην ΑΕΚ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυ περισσοτερο απο αυτο του 2008 στο γαυρο...

αλλα ειπαμε: αν ηταν στη θεση της ΑΕΚ ο γαυρος.... το πρωταθλημα του '88 θα "κοσμουσε" τη τροπαιοθηκη των αλλων κλεμενων σας.... και θα βαζατε ακομα 2-3 αστερακια πανω απο το συμβολο του αποκεφαλισμενου gay εφηβου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οχι ρε..............:eyepop: :cry:

Δηλ εισασταν παλι πρωταθλητες το 88...???? :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Αληθεια..... Ο ρουφιανος που εκανε τον βαζελο υπαληλο σας τοτε......

Ποιος ηταν..??? :confused:

idi
11/11/2008, 16:21
ρουφιανος ειπες?

Σωκρατης Κοκκαλης γραφει το λεξικο διπλα σε αυτη τη λεξη

AKA ΚΡΟΚΟΥΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
11/11/2008, 16:44
o Λίνεν είναι ελεύθερος...καιρός να παρει πόδι ο Βαλβέρδε....άιντε αρκετά είδαμε

mats8282
11/11/2008, 16:59
Ρε τον Χουτο,παλι σκατα τα εκανε :lol:

Σοβαρα παντως,ειναι κριμα ο Λινεν να φυγει απο το ελληνικο πρωταθλημα...Τον συμπαθω ιδιαιτερα και τον βλεπω τεχνικο στον Ηρακλη λιαν συντομως,εκτος και αν καποια αλλη ομαδα,μεγαλυτερου βεληνεκους,τον πλησιασει...

Κατσε να δουμε αν θα κανουμε το πρωτο μας διπλο για φετος σημερα γιατι αν αποτυχουμε τον βλεπω στα κιτρινα :lol:

blackbusa
11/11/2008, 18:43
θα παιξουμε παραταση με τον Τσιτσομητσο αντιπαλο....ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ....τετοια απαθεια απο τους παιχτες της ΑΕΚ δεν εχω ξαναδει....για να μην πω οτι μου φαινονται χωρις ανασες...

ΡΕ ΔΩΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ???ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ΤΟΥΣ.....ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ....ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΠΑΘΟΣ....ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ....

TROOPER
11/11/2008, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Na sou thimiso kati thermes xeirapsies tou arxifasistara mparpmpi pou emfanizete sto kolokanalou sas me eklekta meli tis xountas i ta ekatomuria pou eksasfalisate gia to karaiskaki alla kai tis maketes tou gipedou afieromenes sti xounta to sintagmatarxon.......re eiste eleini propagandistes pseutes kai epidi me prokalese me pseuties opos panta tha fero ntokoumenta kai tha sta tripso sti mouri gia to poios einai omada tis xountas ......

το οτι σε πονανε οι αληθειες φενεται απο το υφακι σου.
το γεγονος οτι και ο ολυμπιακος ειχε τα φασισταρια του δεν το αρνειτε κανενας αλλα εμεις δε πηγαμε στο γουεμπλει.επισης να σου θυμισω τη συνομιλια παττακου-σιδερη στη λεωφορο οταν ο πρωτος φωναξε τον δευτερο για να του βαλει χερι για το δυναμικο παιχνιδι του?η μηπως να σου ξαναβαλω τη συνεντευξη της γυναικας του παπαδοπουλου?η μηπως να μας πεις τι σημαινει νοπο και ποιας ομαδας οπαδοι ηταν οι νοπιτες?η μηπως να μας πεις τι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των λατσιαλι?
και τελος αυτα τα ''θα σου τριψω στη μουρη τα ντοκουμεντα'' και αλλες τινες ψευτομαγκες στα φιλαρακια σου.αλλιως ξερεις που συναντιομαστε καθε δευτερα και παρασκευη μπορεις να ρθεις με τα ντοκουμεντα σου και να δοκιμασεις να ''μου τα τριψεις στη μουρη''.και τελος αν εδω μεσα δεν εχεις καταλαβει γιατι γραφουμε τραβα κανε μια εγγραφη σε εναν απο τους συνδεσμους σας και ξηγησου τριψιμο μουρης σε τριφτες στα πολυ ομορφα ραντεβου των καλοπαιδων.

και να μην ξεχνιομαστε ε ΖΙΓΚ ΧΑΙΛ !!!!!!!!

Lazio
11/11/2008, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το γεγονος οτι και ο ολυμπιακος ειχε τα φασισταρια του δεν το αρνειτε κανενας αλλα εμεις δε πηγαμε στο γουεμπλει.επισης να σου θυμισω τη συνομιλια παττακου-σιδερη στη λεωφορο οταν ο πρωτος φωναξε τον δευτερο για να του βαλει χερι για το δυναμικο παιχνιδι του?η μηπως να σου ξαναβαλω τη συνεντευξη της γυναικας του παπαδοπουλου?η μηπως να μας πεις τι σημαινει νοπο και ποιας ομαδας οπαδοι ηταν οι νοπιτες?η μηπως να μας πεις τι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των λατσιαλι?
και τελος αυτα τα ''θα σου τριψω στη μουρη τα ντοκουμεντα'' και αλλες τινες ψευτομαγκες στα φιλαρακια σου.αλλιως ξερεις που συναντιομαστε καθε δευτερα και παρασκευη μπορεις να ρθεις με τα ντοκουμεντα σου και να δοκιμασεις να ''μου τα τριψεις στη μουρη''.και τελος αν εδω μεσα δεν εχεις καταλαβει γιατι γραφουμε τραβα κανε μια εγγραφη σε εναν απο τους συνδεσμους σας και ξηγησου τριψιμο μουρης σε τριφτες στα πολυ ομορφα ραντεβου των καλοπαιδων.

:lol: :lol: :a46: :a46:

kalgeorge
11/11/2008, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
θα παιξουμε παραταση με τον Τσιτσομητσο αντιπαλο....ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ....τετοια απαθεια απο τους παιχτες της ΑΕΚ δεν εχω ξαναδει....για να μην πω οτι μου φαινονται χωρις ανασες...

ΡΕ ΔΩΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ???ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ΤΟΥΣ.....ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ....ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΠΑΘΟΣ....ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ....

kai soy ta eipa....exei enisxuthei KAI i kastoria, KAI o xaraugiakos KAI alles omades.
tha exete duskolo ergo tou xronou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mipws emeis tha perasoume tin kavala??:sick: :sick:

TROOPER
11/11/2008, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kai soy ta eipa....exei enisxuthei KAI i kastoria, KAI o xaraugiakos KAI alles omades.
tha exete duskolo ergo tou xronou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mipws emeis tha perasoume tin kavala??:sick: :sick:

φιλαρακι μηπως εχεις κανενα εισητηριο ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
11/11/2008, 19:40
:lol: :lol: :a46: :a46:

:wave2:

kalgeorge
11/11/2008, 20:17
φιλαρακι μηπως εχεις κανενα εισητηριο ???

βεβαιως φιλε μου, μισο να σκουπισω τα αιματα :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
11/11/2008, 20:33
Na sou thimiso kati thermes xeirapsies tou arxifasistara mparpmpi pou emfanizete sto kolokanalou sas me eklekta meli tis xountas i ta ekatomuria pou eksasfalisate gia to karaiskaki alla kai tis maketes tou gipedou afieromenes sti xounta to sintagmatarxon.......re eiste eleini propagandistes pseutes kai epidi me prokalese me pseuties opos panta tha fero ntokoumenta kai tha sta tripso sti mouri gia to poios einai omada tis xountas ....

ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

Προστατεψτε το thread! Μην εκτοξευετε απειλες και βιαιους υπαινιγμους μεταξυ σας!

Ειμεθα ολοι ορθοδοξοι!

Ας παραδειγματιστουμε απο το μονιασμα και τους δεσμους αιωνιας φιλιας των Ελληνο Αρμενιων αδερφων μας στον Παναγιο Ταφο :D

http://www.youtube.com/watch?v=lULj2EkevFQ

Lazio
11/11/2008, 20:51

Αν εχετε αποδειξεις για τον τροπο που εφτασε ο ΠΑΟ στον τελικο να μας τα δειξετε και εμας με πραγματικα ντοκουμεντα ομως και οχι με ψευτιες και κουτοχορτο που σας εχουν ποτισει ..... η γυναικα του παπαδοπουλου μας ειπε επισης οτι κανεις δεν βασανιστηκε διωχθηκε και οτι ολα ηταν φυσιολογικα τα χρονια της χουντας .... οσο ηταν αληθεια αυτα αλλο τοσα ειναι και οι ψευτιες σας

Να σου θυμησω οτι οι αγνοι καλοι φιλαθλοι της ομαδας σου εκεινη την εποχη στηριζαν τον παναθηναικο στη λεωφορο με πανο και παρουσια στο γηπεδο..... κριμα για μερικους απο εσας που εχετε υιοθετησει την προπαγανδα και τις τραμπουκοτακτικες των τσουκαλαδων και λοιπων

Ευτυχως ομως υπαρχουν και πολλοι υγιης σκεπτομενοι ολυμπιακοι

Οσον αφορα τις απειλες δημοσια εγω σου απαντησα πμ :wave2:

idi
11/11/2008, 20:58

σημερα εφτασα στα ορια μου! τον γουσταρα τον Δωνη μεχρι το καλοκαιρι πρεπει να το παραδεχτω! :D σιγα σιγα αρχισε να με τσαντιζει με το θεαμα που παρουσιαζει η ΑΕΚ, αλλα σημερα ηθελα να ειμαι πανω απο τον παγκο και να του πεταξω τιποτα στο κεφαλι! χουλιγκαν θα με κανει ο μαλακας! ΕΛΕΟΣ αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο... ακομα και ο μπαρμπας στο καφενειο θα εφτιαχνει καλυτερη ομαδα απο το Δωμη με αυτο το υλικο!!!!

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

εχουμε το διαμαντι-ανθρωπο στο συλογο ...Τονυ Σαβεβσκι... και ψαχνουμε παπαρολογους προπονητες της σφαλιαρας απο εδω και απο εκει..

Lazio
11/11/2008, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

Προστατεψτε το thread! Μην εκτοξευετε απειλες και βιαιους υπαινιγμους μεταξυ σας!

Ειμεθα ολοι ορθοδοξοι!

Ας παραδειγματιστουμε απο το μονιασμα και τους δεσμους αιωνιας φιλιας των Ελληνο Αρμενιων αδερφων μας στον Παναγιο Ταφο :D

http://www.youtube.com/watch?v=lULj2EkevFQ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
11/11/2008, 21:06
Αν εχετε αποδειξεις για τον τροπο που εφτασε ο ΠΑΟ στον τελικο να μας τα δειξετε και εμας με πραγματικα ντοκουμεντα ομως και οχι με ψευτιες και κουτοχορτο που σας εχουν ποτισει ..... η γυναικα του παπαδοπουλου μας ειπε επισης οτι κανεις δεν βασανιστηκε διωχθηκε και οτι ολα ηταν φυσιολογικα τα χρονια της χουντας .... οσο ηταν αληθεια αυτα αλλο τοσα ειναι και οι ψευτιες σας

Να σου θυμησω οτι οι αγνοι καλοι φιλαθλοι της ομαδας σου εκεινη την εποχη στηριζαν τον παναθηναικο στη λεωφορο με πανο και παρουσια στο γηπεδο..... κριμα για μερικους απο εσας που εχετε υιοθετησει την προπαγανδα και τις τραμπουκοτακτικες των τσουκαλαδων και λοιπων

Ευτυχως ομως υπαρχουν και πολλοι υγιης σκεπτομενοι ολυμπιακοι

Οσον αφορα τις απειλες δημοσια εγω σου απαντησα πμ :wave2:

αν εχτε αποδειξεις οτι ο κοκκαλης ειναι πρακτορας και οτι υπηρξε ποτε παραγκα, αποδειξεις ειπα ετσι...οχι ενδειξεις, να κανετε αυτο που μας προτρεπεται να κανουμε εμεις.

να σου πω επισης οτι αν αυριο σηκωσω μεσα στο καραισκακη ενα πανο που θα λεει ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' μετα απο 30 χρονια θα βρεθει καποιος που θα υποστηριξει οτι οι βαζελοι ητανε μαζι μας (ποιος τρωει κουτοχορτο δε ξερω τωρα...).

τωρα για μερικους απο εμας η και ολους μας αν θελεις το γεγονος οτι 1.δε μας ξερεις, 2.δε μας εχεις διαβασει, 3.δε ρωτας και κανεναν δικο σου παλιοτερο εδω μεσα και παρ' ολα αυτα βγαζεις συμπερασματα δειχνει αν μη τι αλλο κατι.το τι βρες το εσυ.

οσον αφορα τις απειλες που εξτομισες δημοσια, σου απαντησα δημοσια.και τωρα που μου απαντησες με πμ εχεις την απαντηση σου με πμ.

la_villa
11/11/2008, 21:06
"Το πόσο έχει εξαπλωθεί η ιστορία με τα πέναλτι αποδεικνύεται την τελευταία αγωνιστική. Στον Παναθηναϊκό μιλάνε για δύο πέναλτι. Εκεί όμως που η πεναλτολαγνεία ξέφυγε ήταν στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Στο οποίο ο ΠΑΟΚ όχι μόνο διεκδίκησε τρία ακόμα πέναλτι εκτός από αυτό που πήρε, αλλά ο Μουσλίμοβιτς λάνσαρε και ένα νέο πέσιμο. Της «γόπας στο αγκίστρι», που ο παίκτης αφού πηδήξει στον αέρα αρχίζει να σπαρταράει. Μια ενδιαφέρουσα χορογραφία που στέκεται επάξια δίπλα στο «πατημένο γατάκι» του Καραγκούνη και του «μικρού επαίτη της Καλκούτα» που κάνει ο Ντιόγο και είναι μια παραλλαγή χορογραφίας πέναλτι που είχε λανσάρει ο Ντέμης.

Στη νηφάλια Λωζάννη ο υποτιθέμενος γιος του Σάββα συνέχιζε τον περίπατό του με τον Πλατινί. «Τεό», άρχισε να λέει ο Πλατινί. «Τεό, τα ντέρμπι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πραγματικά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την πρόσκληση του notre Savvas και να δούμε το κλασικό ελληνικό ντέρμπι. Αλλωστε και η Λωζάννη έχει τη δική της βία». Πράγματι στη διπλανή λιμνούλα δύο κύκνοι είχαν πλακωθεί στις γρήγορες με τους Ελβετούς αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν. «Πράγματι, Μισέλ. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάμε στην Αθήνα για να απολαύσουμε το ντέρμπι με τον Σάββα». Ο πρίγκιπας του Λουξεμβούργου συνόδευσε τη φράση του με ένα στεναγμό ανακούφισης.

«Κόψε από το στενό που βγάζει στη Μαγούλα. Τους ξέρω πόσο ύπουλοι είναι και είναι κρυμμένοι παντού». Ο οδηγός του πούλμαν έστριψε το τιμόνι αριστερά και μπήκε στον πεζόδρομο. Ενα παιδάκι τρομαγμένο πήδηξε μέσα σε ένα παρτέρι. Ο οδηγός πάτησε φρένο. Ο Σάββας όρθιος δίπλα του κλότσησε το πόδι από το φρένο και με το δικό του πόδι πάτησε το γκάζι. «Μην τους αφήνεις να σε κοροϊδέψουν. Νόμιζες ότι είναι παιδάκι; Λάθος σου. Αυτός είναι ο σατανικός νάνος Midget 13. Ηθελε να μας παρασύρει να σταματήσουμε το πούλμαν για να μπορέσουν να επιτεθούν οι σύντροφοί του». Πίσω από το πούλμαν ακούστηκε μια ξεψυχισμένη κόρνα ενός παπιού. Ο Σάββας άρπαξε ένα παπούτσι, άνοιξε το παράθυρο και το πέταξε στο κεφάλι του οδηγού του παπιού. Το «ωχ» του οδηγού τη στιγμή που έπεφτε καλύφθηκε από το «σκράπατα» των σιδερικών του παπιού που σερνόντουσαν στην άσφαλτο. «Πάρε λίγο από το φάρμακό σου, Papi 13», φώναξε από το παράθυρο ο Σάββας. «Εσύ και οι 500 σύντροφοί σου που σε ακολουθούν δεν είσαστε ικανοί να σταματήσετε την «ερυθρόλευκη» στρατιά στον δρόμο προς το ΟΑΚΑ». Ο οδηγός βγήκε από τον πεζόδρομο του Ασπρόπυργου σπινάροντας πάνω στη γριά. Ο Σάββας πήγε να μιλήσει. «Δεν χρειάζεται, κύριε Σάββα. Το κατάλαβα αμέσως. Είναι η φοβερή Gria 13 που κυνηγάει τους Ολυμπιακούς από την εποχή που ο Ηλίας Ρωσσίδης ήταν αμούστακο αγόρι». «Σοβαρά;», απάντησε ο Σάββας. «Ούτε που την ήξερα τη γιαγιούλα».

Στο ΟΑΚΑ ο Ανδρέας Βγενόπουλος σταμάτησε να κουνάει τη σημαία. Ηταν έξαλλος με τον διπλανό του. «Μην ξεχνάς ότι είμαστε Παναθηναϊκοί, Αλέξανδρε. Είμαστε Παναθηναϊκοί και πρέπει να φερόμαστε σαν Παναθηναϊκοί». Ο Αλέξανδρος με αυθάδεια επανέλαβε. «Ρούλα, ρούλα, ρούλα, λα». «Αλέξανδρε, καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου. Καταλαβαίνω ότι με τη σημερινή διαιτησία δεν μπορείς να συγκρατηθείς και να μη βρίσεις. Μήπως θα μπορούσες όμως να μετριάσεις τις βρισιές; Θα σου ήταν μεγάλος κόπος να κόψεις το "λα" μετά το τελευταίο ρούλα;».

Μία σειρά πιο μπροστά ο Παύλος κρατούσε τον Θανάση να μην πηδήξει μέσα στο γήπεδο. «Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος, αλλά πρέπει να θωρακίσουν την ομάδα», φώναζε ο Θανάσης. «Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος», ξεκίνησε να απαντάει ο Παύλος. Ηξερε ότι τώρα πια δεν είχε νόημα να το λέει, αλλά από τα χρόνια που ο ίδιος και ο Θανάσης το επαναλάμβαναν τους είχε μείνει τικ. «Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος, Θανάση, αλλά ποιοι πρέπει να τον θωρακίσουν;». «Ο Πανειενκαδιαίρ», απάντησε για συντομία ο Θανάσης, «αλλά το είπαμε, Παύλο. Η διοίκηση πρέπει να τον θωρακίσει». «Η διοίκηση είμαστε εμείς, Θανάση», του θύμισε ο Παύλος. Και δάγκωσε το στόμα του. Είχε ξεχάσει να πει το «Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος». Ο Κώστας άρχισε να πληκτρολογεί. «Σε μια βραδιά που ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ενιαίος και αδιαίρετος, έστελνε μήνυμα νίκης η παραφωνία ερχόταν...». Game over. Αλλά όχι ακριβώς. Η αγωνιστική συνεχιζόταν στο στούντιο της «Αθλητικής Κυριακής»."

:lol: :lol: :lol:

Lazio
11/11/2008, 21:24
αν εχτε αποδειξεις οτι ο κοκκαλης ειναι πρακτορας και οτι υπηρξε ποτε παραγκα, αποδειξεις ειπα ετσι...οχι ενδειξεις, να κανετε αυτο που μας προτρεπεται να κανουμε εμεις.

να σου πω επισης οτι αν αυριο σηκωσω μεσα στο καραισκακη ενα πανο που θα λεει ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' μετα απο 30 χρονια θα βρεθει καποιος που θα υποστηριξει οτι οι βαζελοι ητανε μαζι μας (ποιος τρωει κουτοχορτο δε ξερω τωρα...).

τωρα για μερικους απο εμας η και ολους μας αν θελεις το γεγονος οτι 1.δε μας ξερεις, 2.δε μας εχεις διαβασει, 3.δε ρωτας και κανεναν δικο σου παλιοτερο εδω μεσα και παρ' ολα αυτα βγαζεις συμπερασματα δειχνει αν μη τι αλλο κατι.το τι βρες το εσυ.

οσον αφορα τις απειλες που εξτομισες δημοσια, σου απαντησα δημοσια.και τωρα που μου απαντησες με πμ εχεις την απαντηση σου με πμ.

Οκ ολοι οι οπαδοι εχουμε τις αποψεις μας αλλα καποια πραματα ειναι υπερβολικα εως και προκλητικα να λεγονται και να διαδιδονται

Anyway επειδη παρεξηγησα το καλεσμα σου .... θα ερθω και θα κερασω και μπυρα :beer:

STOYBI
11/11/2008, 21:26
ρουφιανος ειπες?

Σωκρατης Κοκκαλης γραφει το λεξικο διπλα σε αυτη τη λεξη

AKA ΚΡΟΚΟΥΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μιλαω για τον ρουφιανο που σφυριξε στους βαζελους οτι ο τσιγκοφ ηταν ντοπε.... (Και οι βαζελοι σαν καλα αδελφακια προχωρησαν στην ενσταση......)

Μηπως δεν καταλαβες κατι απο αυτο που σε ρωτησα...??? :evil:

idi
11/11/2008, 21:29
αδερφακια οι βαζελοι μονο με εσας μπορουν να γινουν που εχετε τις ιδιες αποψεις για το αθλημα (για καθε αθλημα βασικα στην Ελλαδα)

STOYBI
11/11/2008, 21:38
ΝΤΕΜΗΣ........ :D

Αντε το κ@λοπαιδο ο Τσιαρτας .....

Αντε και με τον πικραμενο τον Δελλα που θυμηθηκε να ανοιξει το στομα του και να το παιξει μαγκια στον Ντεμη αφου πηγε στην Κυπρο πρωτα..... :rolleyes:

Παμε τωρα φιλοι μου να δουμε τι θα πειτε για ΤΙΣ.....ΣΗΜΑΙΕΣ !!!

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8189&subid=2&tag=6112&pubid=1491093

STOYBI
11/11/2008, 21:41
αδερφακια οι βαζελοι μονο με εσας μπορουν να γινουν που εχετε τις ιδιες αποψεις για το αθλημα (για καθε αθλημα βασικα στην Ελλαδα)

Βρε ιντι..... Την ξερεις την ιστορια με τον τσιγκοφ...???

Μηπως να στην βαλω να την διαβασεις....???? :rolleyes:

blackbusa
11/11/2008, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Αντε και με τον πικραμενο τον Δελλα που θυμηθηκε να ανοιξει το στομα του και να το παιξει μαγκια στον Ντεμη αφου πηγε στην Κυπρο πρωτα..... :rolleyes:

XAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΦΙΛΑΡΑΚΟ....ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.....:winka:

STOYBI
11/11/2008, 21:51
XAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΦΙΛΑΡΑΚΟ....ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.....:winka:

Δηλαδη....???? :confused:

TROOPER
11/11/2008, 22:14
Οκ ολοι οι οπαδοι εχουμε τις αποψεις μας αλλα καποια πραματα ειναι υπερβολικα εως και προκλητικα να λεγονται και να διαδιδονται

Anyway επειδη παρεξηγησα το καλεσμα σου .... θα ερθω και θα κερασω και μπυρα :beer:

συμφωνω αλλα στα πλαισα της πλακας ενοειται οτι θα πουμε υπερβολες αλλιως δεν εχει πλακα.

κατα τα αλλα δεν παρξηγησες το καλεσμα μου.αν θες να μου τριψεις κατι στα μουτρα ελα να δουμε.απο την αλλη αν ερθεις να πιουμε μπυρα και να κανουμε χαβαλε,καλοδεχουμενος και παλι.κοινως...εγω προβλημα δεν εχω.εσυ αποφασιζεις.

τιπ:αν ερθεις για μπυρες, πινω kaiser

idi
11/11/2008, 22:24

1on o τσαρτας για να μιλαει για το Ντεμη πρεπει πρωτα να πλενει το στομα του... ο τυπος δε περναει ουτε εξω απο το ΟΑΚΑ ...

2ο ο Νικολαου να τα ελεγε αυτα οταν ηταν γιατρος στο γαυρο

και στη τελικη τωρα καταλαβαινω ποσο σασς ποναγε ο Ντεμης σα παιχτης... ακομα και τωρα που εφυγε με αυτον ασχολεισαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
11/11/2008, 22:26
Βρε ιντι..... Την ξερεις την ιστορια με τον τσιγκοφ...???

Μηπως να στην βαλω να την διαβασεις....???? :rolleyes:

απο το φορουμ του Τσουκαλα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε καλυτερα να διαβασω τον ΞΕΡΝΑΚΗ που που εβαλες την αλλη φορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
11/11/2008, 22:56

Δηλαδη ενω εισαι μεγαλος και τρανος γιατρος.....και πρωην προεδρος της ΑΕΚ....δεν πας να δουλεψεις για τον γαυρο....μονο και μονο απο ιδεολογια....:winka:

la_villa
11/11/2008, 23:44
έχετε μπερδέψει τα επαγγελματικά με τα οπάδικα...

το έχουμε χάσει τελείως.....helloooooo επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε...

λες ο επιστήμονας γιατρός Νικολάου να μην δούλευε για τον ΟΣΦΠ για ιδεολογία της ΠΟΥΤΣΑΣ????
μόνο στην κωλοελλάδα τα σκέφτονται αυτά!!!
έλεος ρεεε:wave2:

giobazolias
12/11/2008, 05:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

λες ο επιστήμονας γιατρός Νικολάου να μην δούλευε για τον ΟΣΦΠ για ιδεολογία της ΠΟΥΤΣΑΣ????

..........μονο που το μπερδεμα ΟΠΑΔΙΚΑ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ το εκανε ο Νικολαου.....................
απ τη μια δουλεψε για τον οσφπ ως καλος επαγγελματιας..................
και απ την αλλη πουλησε οπαδιλικι στην ΑΕΚ λεγοντας.............οι φιλαθλοι ΜΑΣ......... η ομαδα ΜΑΣ.......... το γηπεδο ΜΑΣ...........κτλ!!!

ο κυριος Νικολαου που εκτος απο γιατρος ...................ειναι και εκ των υστερων προφητης!!!!

δεν χρειαζονται αποδειξεις αν και υπηρξαν που ομως στην ελλαδα δεν ειναι αρκετες για να τιμωρηθουν τα μεγαλα κεφαλια!!!

μας φτανει που η φημη του γαυρου ως απατεωνας που παιρνει καλπικα πρωταθληματα εχει φτασει και εκτος συνορων......................

και ετσι και γινει και το συλλαλητηριο κατα της διαιτησιας..........................ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΡΟΜΠΑ ΛΕΜΕ..............μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ασχολιαστο απ τα ΜΜΕ ολου του κοσμου!!!!

TROOPER
12/11/2008, 06:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
..........

δεν χρειαζονται αποδειξεις .........................

ε ενταξει τοτε !!!

el_hymador
12/11/2008, 07:58
και ετσι και γινει και το συλλαλητηριο κατα της διαιτησιας..........................ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΡΟΜΠΑ ΛΕΜΕ..............μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ασχολιαστο απ τα ΜΜΕ ολου του κοσμου!!!!

Διαφωνω 100% με το συλλαλητηριο που συζητιεται...

Σαφως και ευνοειται εξοφθαλμα και προκλητικα ο gayρος, σαφως και εχουν αναγει το σπρωξιμο απο τα κορακια σε ενα νεο παγκοσμιο και υψηλο επιπεδο, αλλα η μαγκια και η κ@υλ@ ειναι να κερδισεις ακομα και αυτη την συνισταμενη στο γηπεδο.

Ασε που δεν θα αλλαξει τιποτα.

Κατα τα αλλα μερικοι καναν λογο για τα "στραβα" της πολυμετοχικοτητας...τωρα που τους χτυπα την πορτα αυτο το μοντελο διοικησης, ας κανουν διατασεις για να μην τραυματισουν την μεση τους απο τις κολοτουμπες:D

irinia
12/11/2008, 09:25
AKOMA KAΘΕΣΤΕ ΡΕ............???

Βγείτε νά άποδείξετε...............ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ....!!!!

Πού ξέρεις μπορεί νάχει καί γωνίες,νά κρύβονται............

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ..............ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ....!!!!

Τί βροχή ,............τί φτύσιμο............καί τά 2 νερό περιέχουν..........

ΟΥΣΤ...............ΡΕ............ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

Gandalf dr685sm
12/11/2008, 09:32
Για το τι λέγεται τώρα που έφυγε ο Νικολαϊδης , νομίζω δεν αξίζει σχολίων... όποιος είχε τα @@ και ήθελε να τα πεί , ας τα έλεγε πιο πρίν. Αλλά τότε βλέπεις θα είχε να τα βάλει με το σύνολο των ΑΕΚτζήδων που ακόμα πίστευαν... τώρα είναι εύκολος στόχος και για αυτό "ξεσπαθώνουν".

Βέβαια αποδυκνείουν ακόμα περισσότερο το ποιόν τους , έτσι... τέλος πάντω.. άλλα λόγια τώρα.

Για το χθεσινό εξαιρουμένων των Σκόκο και Μπλάνκο... τίποτα... το απόλυτο κενό.

Όταν παίζεις με ομάδα Β εθνικής (που πάει προς Γ) και παρουσιάζεις αυτό το απίστευτο συνονθύλευμα που μάλιστα ο απέναντι προπονητής σου λέει οτι δεν ήθελε την παράταση (!!!:hypnotize ) απο ευθιξία και μόνο τα παρατάς και διατηρείς έστω και λίγη απο την αξιοπρέπεια σου.

Είχαμε και πάλι δηλώσεις "περί βελτίωσης" :uplate: :uplate: .. και οτι απλά δεν την βλέπουν οι υπόλοιποι...

Ξέρετε κ. Δώνη... αν το βλέπετε μόνο εσείς ίσως είναι μια καλή δικαιολογία για επίσκεψη σε οπτικό.

Σίγουρα η ΑΕΚ μπορεί καλύτερα απο το χθεσινό αλλά προφανώς δεν μπορεί να μεταδοθεί ούτε ψυχολογία , ούτε αγωνιστική πειθαρχία.

Σε καμία περιπτωση αυτή η ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα (αμφιβάλω ακόμα και Ευρώπη πλέον).

Για την διοίκηση.. τι έγινε κύριοι;... την έκανε ο Νικολαϊδης και παίζετε την κολοκυθιά ποιός θα γίνει πρόεδρος και θα βγεί μπροστά; Τέρμα πλέον οι εύκολοι στόχοι και ψάχνετε για θύματα σε παλαίμαχους; ή νομίζετε οτι οι Μανωλάς-Μαύρος είναι κορόιδα ή τόσο παθιασμένοι που θα γίνουν οι "ασπίδες" στις όποιες αδυναμίες έχετε παρουσιάσει;

Δεν θέλουν λέει να κάνουν την υπέρβαση τον Ιανουάριο στην ήδη μεγάλη υπέρβαση που έκαναν!!! εμ... για ποιά υπέρβαση του καλοκαιριού μιλάμε; Για τον Μπασινά που δεν μπορούσε να κάνει πάσα;... για τον Πελετιέρι που γυαλίζει πάγκο.. ή για τον Μαιστόροβιτς που δεν μπορεί να πετάξει πάσα στα δύο μέτρα χωρίς να κάνει καρδιακούς τους υπόλοιπους;

Γιατί αν είναι να ξανακάνετε τέτοια υπέρβαση... έχετε δίκιο... μην το κάνετε.

Και επειδή πολύ κουβέντα γινεται για το ρόστερ της ομάδος και το τι μπορεί να κάνει...

να θυμίσω κάτι στους φίλους της ΑΕΚ αλλά και όσους διαβάζουν και έχουν στοιχειώδη λογική.

Η ΑΕΚ του 2004 είχε 5 παίκτες που έκαναν όλη την δουλειά... Άλβεζ, Ασουνσάο, Κατσουράνη, Λυμπερόπουλο, Τσιρίλο και ενα καλό τερματοφύλα Σορεντίνο.. είχε όμως και νεαρούς μέσα που κοιτάγαμε το πρόγραμμα να τους αναγνωρίσουμε!!!

Το κυριότερο όμως... είχε ενα δάσκαλο στον παγκο που ήταν η μεγαλύτερη μαλακία που έγινε και εκδιώχθηκε. Τον Σάντος... Και όποιος σπεύσει να πεί κάτι , ας δεί τον σημερινό ΠΑΟΚ και που είναι τώρα και με τι υλικό είναι εκεί.

Για μένα η ΑΕΚ αυτή την στιγμή ούτε προπονητή με όραμα έχει, ούτε παίκτες που μπορούν (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά ούτε και διοίκηση που έχει τα @@ να τους πάρει απο το χέρι να πάνε σωστά ή να αποκεφαλίσει αναλαμβάνοντας το κόστος. Δεν υπάρχει κανείς λόγος ούτε αφορμή να περιμένω κάτι απο την φετινή ΑΕΚ πέρα απο την 6-7η θέση.

Περαστικά μας.

Gandalf

blackbusa
12/11/2008, 09:34

ρε batman δεν λεμε αν εκανε καλα η οχι....απλα λεμε οτι δεν θεωρειτε σημαια ο Νικολαου....απλα του Stubi δεν του εχει μεινει καθολου κομπλεξ με τον Ντεμη...οπως φαινεται και αλλωστε.....:lol: :lol: :lol:

giobazolias
12/11/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Διαφωνω 100% με το συλλαλητηριο που συζητιεται...

Σαφως και ευνοειται εξοφθαλμα και προκλητικα ο gayρος, σαφως και εχουν αναγει το σπρωξιμο απο τα κορακια σε ενα νεο παγκοσμιο και υψηλο επιπεδο, αλλα η μαγκια και η κ@υλ@ ειναι να κερδισεις ακομα και αυτη την συνισταμενη στο γηπεδο.

εμεις δεν ενδιαφερομαστε για τη μαγκια και την καυλα..........μονο!!!
εμεις θελουμε πρωταθλημα που να εχουν ολοι δικαιωμα στην ελπιδα για κατακτηση!!!

τις υπολοιπες ομαδες τις ρωτησες αν θελουν η μπορουν να παιζουν και με κοντρα τη διαιτησια???

τους μεγαλο επιχειρηματιες τους ρωτησες αν εχουν διαθεση να επενδυσουν στον οποιονδηποτε ΠΑΟΚ ΑΡΗ κτλ γνωριζοντας οτι ποιο πανω απ τη δευτερη θεση δεν προκειται να πανε με τιποτα?????

και στην τελικη για μενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ΜΟΝΟ................. αν με το συλλαλητηριο αλλαξει κατι στο παρασκηνιο της διαιτησιας!!!
Γουσταρω να βρωμισει ο κοσμος για την απατη που τοσα χρονια δινει τα πρωταθληματα στο γαυρο!!!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!
και το ματι του γαυρου κρεμεται πλεον απ το οπτικο νευρο!!!

εχει χαντακωσει πολλες ομαδες η παρασκηνιακη δραση του γαυρου.............και δεν θα παω μακρια!!!!!!
περσι χαντακωσε την ΑΕΚ και την Καλαμαρια!!!

Κοιτα σε ποια βαθμολογικη θεση ηταν η Καλαμαρια πριν τον αγωνα με τον οσφπ και δες και πως εφτασε να μεινει 4 βαθμους πισω απ τη γραμμη του υποβιβασμου στο τελος................απλα και μονο για να μην τραβηξει μακρια το σχοινι με το CAS, υποβιβασμενη και χωρις πλεον κανενα οφελος!!!

κοιτα τη διχονοια που εχει ξεσπασει στην ΑΕΚ και τον πολεμο που δεχεται απ τα ΜΜΕ απο τοτε που εξεθαισε το συστημα!!!!!

το θεμα δεν ειναι μονο του ΠΑΟ!!!!
ειναι ολων οσων θελουν ενα ..................ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!

CIRUS
12/11/2008, 13:26
:rolleyes: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

idi
12/11/2008, 13:57
εμεις δεν ενδιαφερομαστε για τη μαγκια και την καυλα..........μονο!!!
εμεις θελουμε πρωταθλημα που να εχουν ολοι δικαιωμα στην ελπιδα για κατακτηση!!!

τις υπολοιπες ομαδες τις ρωτησες αν θελουν η μπορουν να παιζουν και με κοντρα τη διαιτησια???

τους μεγαλο επιχειρηματιες τους ρωτησες αν εχουν διαθεση να επενδυσουν στον οποιονδηποτε ΠΑΟΚ ΑΡΗ κτλ γνωριζοντας οτι ποιο πανω απ τη δευτερη θεση δεν προκειται να πανε με τιποτα?????

και στην τελικη για μενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ΜΟΝΟ................. αν με το συλλαλητηριο αλλαξει κατι στο παρασκηνιο της διαιτησιας!!!
Γουσταρω να βρωμισει ο κοσμος για την απατη που τοσα χρονια δινει τα πρωταθληματα στο γαυρο!!!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!
και το ματι του γαυρου κρεμεται πλεον απ το οπτικο νευρο!!!

εχει χαντακωσει πολλες ομαδες η παρασκηνιακη δραση του γαυρου.............και δεν θα παω μακρια!!!!!!
περσι χαντακωσε την ΑΕΚ και την Καλαμαρια!!!

Κοιτα σε ποια βαθμολογικη θεση ηταν η Καλαμαρια πριν τον αγωνα με τον οσφπ και δες και πως εφτασε να μεινει 4 βαθμους πισω απ τη γραμμη του υποβιβασμου στο τελος................απλα και μονο για να μην τραβηξει μακρια το σχοινι με το CAS, υποβιβασμενη και χωρις πλεον κανενα οφελος!!!

κοιτα τη διχονοια που εχει ξεσπασει στην ΑΕΚ και τον πολεμο που δεχεται απ τα ΜΜΕ απο τοτε που εξεθαισε το συστημα!!!!!

το θεμα δεν ειναι μονο του ΠΑΟ!!!!
ειναι ολων οσων θελουν ενα ..................ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!

+1

ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΡΟΛΟΙ.... ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΠΧ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΟΔΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ===ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ=== ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ .. ΔΕ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PLAN B (ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΣΙΑ ΚΤΛ)

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΕΡΣΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΥΤE ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΟΦ ΣΑΙΝΤ ΚΤΛ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΟ 2ο ΜΙΣΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΚΑΤΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ CAS (ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ 100%....) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ CAS ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ .. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???

ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΣΙΜΑΤΑ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΟΠΩς ΨΕΥΔΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ... ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΠΛΑ... ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ... ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ .. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ) , ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΛΕΟΣ!!!!)

irinia
12/11/2008, 14:47

ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ...........Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ.....!!!!

Έκτός άν μού διαφεύγει κάποιος καλύτερος.........

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.........!!!!!

Άφού έφαγε πόρτα άπό τόν ΠΑΟ ήρθε σ' αύτούς πού ξέρουν άπό προσφυγιά!!!!!

Κάτι σάν....... ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.............καί άν θές πιό σύγχρονον....

ΜΑΝΩΛΑ............!!!!!!!!

STOYBI
12/11/2008, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
:rolleyes: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
12/11/2008, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ...........Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ.....!!!!

Έκτός άν μού διαφεύγει κάποιος καλύτερος.........

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.........!!!!!

Άφού έφαγε πόρτα άπό τόν ΠΑΟ ήρθε σ' αύτούς πού ξέρουν άπό προσφυγιά!!!!!

Κάτι σάν....... ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.............καί άν θές πιό σύγχρονον....

ΜΑΝΩΛΑ............!!!!!!!!

Δηλ...???:confused:

STOYBI
12/11/2008, 14:54
....απλα του Stubi δεν του εχει μεινει καθολου κομπλεξ με τον Ντεμη...οπως φαινεται και αλλωστε.....:lol: :lol: :lol:

Οχι ρε.....

Παρεξηγησες..... :(

Παντα το αγαπαγα αυτο το παιδι...... :D

Σαν παιχτη..... Και σαν προεδρο..... :wacko:

:beer: :beer:

irinia
12/11/2008, 14:56
+1

ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΡΟΛΟΙ.... ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΠΧ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΟΔΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ===ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ=== ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ .. ΔΕ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PLAN B (ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΣΙΑ ΚΤΛ)

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΕΡΣΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΥΤE ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΟΦ ΣΑΙΝΤ ΚΤΛ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΟ 2ο ΜΙΣΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΚΑΤΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ CAS (ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ 100%....) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ CAS ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ .. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???

ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΣΙΜΑΤΑ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΟΠΩς ΨΕΥΔΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ... ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΠΛΑ... ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ... ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ .. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ) , ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΛΕΟΣ!!!!)

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ.........ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ....???

ΤΙ ΕΓΙΝΕ.............ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΟ......????

Έλάτε γαύροι όπως είπε κάποτε καί ό Παπαδόπουλος..........

μπορεί έσείς νά τετραγωνίσατε τόν κύκλο.............έμείς όμως

ΘΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ.............ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.........!!!!!!!!

Άποδείξεις.............θέλουμε άποδείξεις...........θέλουμε άποδείξεις.......θέλουμε άποδείξεις....

STOYBI
12/11/2008, 14:57
AKOMA KAΘΕΣΤΕ ΡΕ............???

Βγείτε νά άποδείξετε...............ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ....!!!!

Πού ξέρεις μπορεί νάχει καί γωνίες,νά κρύβονται............

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ..............ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ....!!!!

Τί βροχή ,............τί φτύσιμο............καί τά 2 νερό περιέχουν..........

ΟΥΣΤ...............ΡΕ............ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

Πεστα........

Σας εβγαλαν την ψυχη με το ηλυσιακο ............

Και θελουν να λεγονται...... Ομαδα Α εθνικης... :mad:

irinia
12/11/2008, 15:06
Πεστα........

Σας εβγαλαν την ψυχη με το ηλυσιακο ............

Και θελουν να λεγονται...... Ομαδα Α εθνικης... :mad:

ΔΙΚΑΙΟ..........ΕΧΕΙΣ

Είχα καί σάν κριτήριο βλέπεις αύτή τή φοβερή έμφάνιση πού κάνατε

στή Ρόδο..........τιμώντας καί τό νεκρό παλικαράκι...!!!

STOYBI
12/11/2008, 15:13

στή Ρόδο..........τιμώντας καί τό νεκρό παλικαράκι...!!!

Μπορεις να το τεκμηριωσεις η.......

Θα πεσεις για υπνο..??? :confused:

maeonapii-1100
12/11/2008, 15:20
έχετε και γενέθλια σήμερα και πιάσατε τα 84...ψευτοδικέφαλοι!!!:wave2: :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :smokin: :smokin: :ZZZ:

147903

idi
12/11/2008, 15:30
καλα ψευτοδικεφαλοι εμεις? ή εσεις που κλεισατε τα φτερα του δικεφαλου και τον κανατε σα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ? χαχαχαχαχα τι βλακες θεε μου ..... εχουμε τους γαυρους του πειραια.. εχουμε και τους γαυρους του βορρα να κανουν κομπανια στερεο ΕΛΕΟΣ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
12/11/2008, 15:34
δικεφαλο περιστερι σμπαογκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

147907

idi
12/11/2008, 15:34
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΚ :beer: :beer: :beer: :beer:

147905

idi
12/11/2008, 15:35
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ORIGINAL ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ :beer: :beer: :beer:

147906

slacker
12/11/2008, 15:36
καλα ψευτοδικεφαλοι εμεις? ή εσεις που κλεισατε τα φτερα του δικεφαλου και τον κανατε σα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ? χαχαχαχαχα τι βλακες θεε μου ..... εχουμε τους γαυρους του πειραια.. εχουμε και τους γαυρους του βορρα να κανουν κομπανια στερεο ΕΛΕΟΣ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πες τους και για την ασπρόμαυρη στολή, γιατί τα κιτρινόμαυρα του Βυζαντίου τα πρόλαβαν άλλοι νωρίτερα, προς Χαριλάου μεριά ;)

irinia
12/11/2008, 15:39
Δηλ...???:confused:

ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΒΡΕ............ΕΝΝΟΩ

ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΩΜΑ...........μή μπερδεύεσαι....!!!!

STOYBI
12/11/2008, 15:40
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ORIGINAL ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ :beer: :beer: :beer:

Ο δικεφαλος ORIGINAL εχει ενα στεμα.....

Εσας εχει δυο στεματα... :sick:

Και τα κιτρινομαυρα του βυζαντιου τα εχουν προλαβει απο χαριλαου μερια...

Εχεις καποια εξηγηση για αυτο...??? :confused:

irinia
12/11/2008, 15:44
Μπορεις να το τεκμηριωσεις η.......

Θα πεσεις για υπνο..??? :confused:

ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ.........

Λόγω ήλικίας βλέπεις........θά πώ 2 λόγια...

ποιό άπό τά 2 νά τεκμηριώσω ,τό πώς τιμήσατε τό νεκρό παιδί........??
ή.......
τό πόσο μεγαλειώδης ήταν ή έμφάνιση σας...???

idi
12/11/2008, 15:44
δεν πρόλαβε κάνεις τίποτα... οταν υπήρχε λόγος να ιδρυθεί η ΑΕΚ ... έγινε με κάθε τιμή στο σωστο timing και στα σωστά χρώματα και με το σωστό έμβλημα

:beer:

slacker
12/11/2008, 15:46
Σημείωση: όταν ανέφερα τα κιτρινόμαυρα του Άρη, αναφερόμουν στον μΠΑΟΚ κι όχι στην ΑΕΚ

irinia
12/11/2008, 15:50
Ο δικεφαλος ORIGINAL εχει ενα στεμα.....

Εσας εχει δυο στεματα... :sick:

Και τα κιτρινομαυρα του βυζαντιου τα εχουν προλαβει απο χαριλαου μερια...

Εχεις καποια εξηγηση για αυτο...??? :confused:

ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΟΜΩΣ................ΕΧΕΙ ΔΥΟ Μ.........!!!!!!

Σήμερα δέ διδάσκουμε ίστορία σέ .........γαύρους, άδιάβαστους...!!!

STOYBI
12/11/2008, 15:50

ποιό άπό τά 2 νά τεκμηριώσω ,τό πώς τιμήσατε τό νεκρό παιδί........??
ή.......
τό πόσο μεγαλειώδης ήταν ή έμφάνιση σας...???

το ...α

idi
12/11/2008, 15:58
stoubi ΜΟΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ...

Στη φωτογραφια ο προεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντεμης Νικολαϊδης συναντα τον πατριαρχη Βαρθολομαιο το 2004. Ο οικουμενικος πατριαρχης εκανε τοτε την εξης δηλωση: Πάντοτε θα ευρίσκωνται άνθρωποι, οι οποίοι πέραν από το ποδόσφαιρον καθ' αυτό θα διακρίνουν ότι η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν».

:beer: :beer: :beer: :beer:

147909

idi
12/11/2008, 16:00
http://www.aek.com/news/ecpatr041011.pdf

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

STOYBI
12/11/2008, 16:01

(Δεν τα καταφερε...... Τον πηρε ο υπνος τελικα... :sad: )

STOYBI
12/11/2008, 16:08
[B:beer: :beer: :beer: :beer: [/B]

Εγω απλα ρωτησα....

Τον δικεφαλο... Τον φορεσε πρωτα ο παοκ η εσεις...??? :confused:

( μιας και τους αναφερεις σαν.... ψευτοδικεφαλους.)

:beer: :beer: :beer:

irinia
12/11/2008, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Σημείωση: όταν ανέφερα τα κιτρινόμαυρα του Άρη, αναφερόμουν στον μΠΑΟΚ κι όχι στην ΑΕΚ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΣΩΣΕΣ..........

Διότι οί πολλοί δέν ξέρουν ότι ό ΠΑΟΚ τό 1925 όνομαζόταν

ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........καί τό 1926 όπότε καί ίδρύθηκε......

άλλαξε χρώμα φανέλλας,έμβλημα κ.λ.π......

φυσικά άπό τούς πρόσφυγες πού ήρθαν άπό Άθήνα γιά μιά καλύτερη ζωή

μιά καί τά καράβια τούς είχαν κατεβάσει στόν Πειραιά....

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΝΤΡΕΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ........

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ........

Γιαυτό καί ύπάρχει αύτή ή ίδιαίτερη σχέση μέ τό Πατριαρχείο

τής Κωνσταντινούπολης........

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.........Η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ..........ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ κ.λ.π....

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.........ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ....!!!

Γιαυτό καί δέ μάς πάει ή Εύρώπη,γιατί αύτό τό έμβλημα

όπου καί όποτε καί νά προβάλλεται άποτελεί τιμή καί δόξα γιά μάς

καί κόλαφο γιά τούς έχθρούς μας καί είδικά αύτούς πού θυμούνται

τό Βυζάντιο.....!!!!

Η ΑΕΚ............ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ...........ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ..........!!!!!

Βαρθολομαίος.....

idi
12/11/2008, 16:12
Εγω απλα ρωτησα....

Τον δικεφαλο... Τον φορεσε πρωτα ο παοκ η εσεις...??? :confused:

( μιας και τους αναφερεις σαν.... ψευτοδικεφαλους.)

:beer: :beer: :beer:

ΑΕΚ --->1924

ΠΑΟΚ---> 1926

....

STOYBI
12/11/2008, 16:15
ΑΕΚ --->1924

ΠΑΟΚ---> 1926

....

:beer: :beer:

STOYBI
12/11/2008, 16:17

τό Βυζάντιο.....!!!!

:eyepop:

Ενταξει η ευρωπη βρε τερενς...... :(

Αλλα.. Και η Ελλαδα..??? :uplate:

irinia
12/11/2008, 16:26
:eyepop:

Ενταξει η ευρωπη βρε τερενς...... :(

Αλλα.. Και η Ελλαδα..??? :uplate:

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..............ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ

Πρασινοκόκκινο..........έδώ καί πολλά -πολλά χρόνια......

STOYBI
12/11/2008, 16:28
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..............ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ

Πρασινοκόκκινο..........έδώ καί πολλά -πολλά χρόνια......

Ξεχασες το..... Α...???

Η... Ανακαλεις ?? :rolleyes:

irinia
12/11/2008, 16:54
Ξεχασες το..... Α...???

Η... Ανακαλεις ?? :rolleyes:

ΟΧΙ..........ΑΛΛΑ

Νόμιζα ότι μέ είχες στείλει γιά ύπνο...........,όπότε

Μέ λίγα λόγια.........ή ζωή είναι πολλή σκληρή καί συνεχίζεται....ΑΛΛΑ......

καί νά παίζεις μπάλλα καί νά πανηγυρίζεις...??

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.........ΕΞ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ.....!!!

Μή μού ζητάς όμως νά τό άναλύσω παραπάνω.........δέν νομίζω

ότι ένδιαφέρεται ούτε καί θά θέλει νά καταλάβει κανείς....!!!

Έξάλλου πρωτάθλημα είχαν καί οί δύο,νά κουρασθούν δέ θέλανε,

άεροπλάνα μπορεί νά μή βρίσκανε.........έ ό πρώτος ήταν ή ό

τελευταίος πού αύτοκτόνησε...??

ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....??

Καί ποιός τό θυμάται μήπως τό παλικαράκι....??

Άστο Στούμπι ,άστο.......άστο νά πάει........σημεία τών καιρών...!!!

Δέν περιμένω καί τίποτε καλύτερο........

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ...........

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ..........

ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....!!!!!!

STOYBI
12/11/2008, 21:53
ΟΧΙ..........ΑΛΛΑ

Νόμιζα ότι μέ είχες στείλει γιά ύπνο...........,όπότε

Μέ λίγα λόγια.........ή ζωή είναι πολλή σκληρή καί συνεχίζεται....ΑΛΛΑ......

καί νά παίζεις μπάλλα καί νά πανηγυρίζεις...??

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.........ΕΞ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ.....!!!

Μή μού ζητάς όμως νά τό άναλύσω παραπάνω.........δέν νομίζω

ότι ένδιαφέρεται ούτε καί θά θέλει νά καταλάβει κανείς....!!!

Έξάλλου πρωτάθλημα είχαν καί οί δύο,νά κουρασθούν δέ θέλανε,
τηκε
άεροπλάνα μπορεί νά μή βρίσκανε.........έ ό πρώτος ήταν ή ό

τελευταίος πού αύτοκτόνησε...??

ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....??

Καί ποιός τό θυμάται μήπως τό παλικαράκι....??

Άστο Στούμπι ,άστο.......άστο νά πάει........σημεία τών καιρών...!!!

Δέν περιμένω καί τίποτε καλύτερο........

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ...........

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ..........

ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....!!!!!!

Ολοι ειδαν τι εγινε στην συνεντευξη τυπου ( οπου στην ουσια τοτε μαθευτηκε το τι εγινε..)

Παρολα αυτα... Δεν μπορω να καταλαβω σαν τι θα ηθελες να γινει η τι θα εκανε η ομαδα σου...

από Terens

πού κάνατε στή Ρόδο..........τιμώντας καί τό νεκρό παλικαράκι...!!!

Βρε τερενς..... Την παλευεις...????? :uplate:

irinia
13/11/2008, 07:12
Ολοι ειδαν τι εγινε στην συνεντευξη τυπου ( οπου στην ουσια τοτε μαθευτηκε το τι εγινε..)

Παρολα αυτα... Δεν μπορω να καταλαβω σαν τι θα ηθελες να γινει η τι θα εκανε η ομαδα σου...

από Terens

Βρε τερενς..... Την παλευεις...????? :uplate:

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.............ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑ......!!!!

Όταν γνώρισα τούς άνθρώπους..........

ΑΓΑΠΗΣΑ............ΤΑ ΖΩΑ........!!!!!

CIRUS
13/11/2008, 13:44
ΠΑΟΚ θυμίσου εδώ ειναι Πειραιάς, εμείς θα σε ****** και εσύ θα προσκυνάς!!!!!

έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα εν όψει ντέρμπι, γιατί δεν βλέπω κανέλας φίλος από Θεσσαλονίκη μερια να έχει γράψει τίποτα.

Ας αρχίσουν τα όργανα λοιπόν!!!!:lol: :lol: :lol:

mats8282
13/11/2008, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σοβαρα παντως,ειναι κριμα ο Λινεν να φυγει απο το ελληνικο πρωταθλημα...Τον συμπαθω ιδιαιτερα και τον βλεπω τεχνικο στον Ηρακλη λιαν συντομως,εκτος και αν καποια αλλη ομαδα,μεγαλυτερου βεληνεκους,τον πλησιασει...

Κατσε να δουμε αν θα κανουμε το πρωτο μας διπλο για φετος σημερα γιατι αν αποτυχουμε τον βλεπω στα κιτρινα :lol:

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/220153.html

AntoD
13/11/2008, 14:02
!

147976

STOYBI
13/11/2008, 14:58
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.............ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑ......!!!!

Όταν γνώρισα τούς άνθρώπους..........

ΑΓΑΠΗΣΑ............ΤΑ ΖΩΑ........!!!!!

Αργησες !!! Δεν πειραζει ομως..... :nono:

Ποτε δεν ειναι αργα...... Ξεκινα τωρα !!!! http://eyploia.aigaio-net.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1853

irinia
13/11/2008, 16:47
Αργησες !!! Δεν πειραζει ομως..... :nono:

Ποτε δεν ειναι αργα...... Ξεκινα τωρα !!!! http://eyploia.aigaio-net.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1853

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΤΟΥΜΠΙ......

Αύτό έχει γίνει έδώ καί καμμιά 35αριά χρόνια..........

Κί έρχεσαι τώρα νά μού πείς πώς άργησα...??

Πρίν πατήσω τά 20 είχα ήδη κατασταλλάξει....!!!!!!

ΑΜΑΝ.......ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...........ΑΜΑΝ........!!!!!!

Bavarian
13/11/2008, 23:19
:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=dz_oNP3Oj3E&feature=related

Gandalf dr685sm
14/11/2008, 11:59
Ακούγεται αρκετά έντονα οτι ο Μανωλάς θα αναλάβει γενικός αρχηγός καθηκόντων στην ομάδα της ΑΕΚ... Δεν ξέρω αν θα είναι κάτι τις σαν πρόεδρος επί τεχνικών/αγωνιστικών θεμάτων , αλλά πλέον ακούγεται έντονα το όνομα του.

Η ερώτηση μου είναι πολύ απλή.

Με δεδομένο οτι ο Μανωλάς σε κάποια άρθρα του έχει εκφραστεί οτι η ΑΕΚ τώρα έχει προβλήματα αγωνιστικής κατάστασης και σε σημεία έχει διαφωνήσει και με το στήσιμο της ομάδος... τι μπορεί να σημαίνει αυτο , όσον αφορά την ύπαρξη του Δώνη στην ομάδα;... μήπως εισάγει το πρώτο βήμα για την αποχώρηση του μέχρι τον Δεκέμβρη;

Το μόνο σίγουρο για μένα πάντως είναι πως η ΑΕΚ στην επόμενη γκέλα θα έχει τέτοιες αναταράξεις που πολύ δύσκολα θα βγεί αναίμακτα απο την κρίση αυτή , τόσο το σύνολο της ομάδας (με ελάχιστες εξαιρέσεις των Μπλάνκο, Σκόκο, Σάχα, Κυργιάκο) όσο και το τεχνικό κομμάτι της ομάδος (προπονητής, βοηθοί).

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ και προμηνύονται ακόμα δυσκολότερα στο κομμάτι του ποδοσφαίρου.

BTW... για όποιον ενδιαφέρεται .. το Goalday.gr έχει ενα πολύ μεγάλο και καλό αφιέρωμα στο τι συμβαίνει στην ΑΕΚ ... τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφημερίδα του.

Gandalf

AntoD
14/11/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

Ολα τα λεφτα!!!!

:lol:

el_hymador
14/11/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

Πω πω ανατριαχιασα μιλαμε...απολυτο ξενερωμα...:lol: :lol: :lol:

ειδκα εκει που εμφανιζετι η τριφυλλαρα mix με το εμβλημα των αρουραιων του περαια...:yuck:

la_villa
14/11/2008, 19:26
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

+1

γαμη σε τα (αναφέρομαι για σελ. 270)

το πράγμα έχει ξεφύγει εντελώς...ο κόκκαλης τα έχει υπολογίσει όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μετα από αυτό πιστεύω ότι και να διαβάσω δεν θα μου λέει τπτ...δύο παραληρήματα των χανουμοβάζελων έβαλαν ταφόπλακα σε κάθε έννοια λογικής...

γαμα τα...η υπόλοιπη ξεφτύλα

υ.γ έρχομαι με σχετικά για την εκκλησία/βυζ'αντιο/αεκακι

la_villa
14/11/2008, 19:28
stoubi ΜΟΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ...

Στη φωτογραφια ο προεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντεμης Νικολαϊδης συναντα τον πατριαρχη Βαρθολομαιο το 2004. Ο οικουμενικος πατριαρχης εκανε τοτε την εξης δηλωση: Πάντοτε θα ευρίσκωνται άνθρωποι, οι οποίοι πέραν από το ποδόσφαιρον καθ' αυτό θα διακρίνουν ότι η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν».

:beer: :beer: :beer: :beer:

μ'άλιστα...μίλησε ο τραγόπαπας και τα χανούμια χάρηκαν....

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ με τέτοια μυαλά.....Αν δει η ελλάδα ποτέ άσπρη μέρα ....

ρε είμαστε πολύ τριτοκοσμικοί τελικά

la_villa
14/11/2008, 19:31
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΣΩΣΕΣ..........

Διότι οί πολλοί δέν ξέρουν ότι ό ΠΑΟΚ τό 1925 όνομαζόταν

ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........καί τό 1926 όπότε καί ίδρύθηκε......

άλλαξε χρώμα φανέλλας,έμβλημα κ.λ.π......

φυσικά άπό τούς πρόσφυγες πού ήρθαν άπό Άθήνα γιά μιά καλύτερη ζωή

μιά καί τά καράβια τούς είχαν κατεβάσει στόν Πειραιά....

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΝΤΡΕΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ........

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ........

Γιαυτό καί ύπάρχει αύτή ή ίδιαίτερη σχέση μέ τό Πατριαρχείο

τής Κωνσταντινούπολης........

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.........Η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.........ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ....!!!

τό Βυζάντιο.....!!!!

Η ΑΕΚ............ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ...........ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ..........!!!!!

Βαρθολομαίος.....

πας καλά ρε/????

έχεις κάνει την ρωμαική ιστορία ελληνική???\

ποιο βυζάντιο και ποιος ελληνισμός....μόνο έλληνες δεν το φτιάξαν το βυζάντιο...

και μετα απορείτε γιατι οι ξένοι στηρίζουν την Σκοπιανή Μακεδονία....μα γιατι όπως εμείς κλέβουμε ονόματα και ιστορίες έτσι κάνουν και αυτοί ρεεεεεε.

λοτι κάναμε μας κάνουν .... και τα θ'έλουμε κ όλα δικά μας

"Ο ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.........Η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.........ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ....!!!"
μην λές για όλον το ελληνισμό....μίλά για σένα και όσους κλέβουν ιστορίες....

giobazolias
14/11/2008, 21:08
πας καλά ρε/????

ποιο βυζάντιο και ποιος ελληνισμός....μόνο έλληνες δεν το φτιάξαν το βυζάντιο...

και μετα απορείτε γιατι οι ξένοι στηρίζουν την Σκοπιανή Μακεδονία....μα γιατι όπως εμείς κλέβουμε ονόματα και ιστορίες έτσι κάνουν και αυτοί ρεεεεεε.

ενδιαφερον αποψη!

εσυ που εισαι τοσο ψαγμενος μπορεις να απαντησεις σε 1 ερωτηση?
γιατι οι τουρκοι σηκωνουν το πανο που λεει -Instabul since 1453- οταν παιζουν κατα των ελληνικων ομαδων, και οχι κατα των Ιταλικων ..................μιας και το Βυζαντιο -κατα τα λεγομενα σου- ηταν μερος της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας????

εφοσον -κατα τα λεγομενα σου- το Βυζαντιο ηταν μερος της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας γιατι οι δυτικοι του επιτεθηκαν και το εξασθενησαν με αποτελεσμα λιγο μετα να πεσει απ τους Τουρκους???

και αλλη μια ερωτηση!!!
εισαι ελληνας?

Cpt. Haddock
14/11/2008, 21:15
...
εφοσον -κατα τα λεγομενα σου- το Βυζαντιο ηταν μερος της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας γιατι οι δυτικοι του επιτεθηκαν και το εξασθενησαν με αποτελεσμα λιγο μετα να πεσει απ τους Τουρκους???

Πιστεύω πως όποιος έχει λιιιιγες γνώσεις ιστορίας (ακόμα και λυκείου) ξέρει καλα οτι αυτό που μεταγενέστερα απο ιστορικούς ονομάστηκε Βυζάντιο, επισήμως λεγόταν Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε...

Τώρα, εάν θέλετε να συνεχίσετε να ταυτίζετε ενα άθλημα με ιδέες/σύμβολα/αυτοκρατορίες/πατριαρχεία κλπ κλπ, μεγεια σας, αλλα μην απορείτε που το πρωτάθλημα το βλέπετε με το κυάλι (τις καλές μέρες)

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

giobazolias
14/11/2008, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιστεύω πως όποιος έχει λιιιιγες γνώσεις ιστορίας (ακόμα και λυκείου) ξέρει καλα οτι αυτό που μεταγενέστερα απο ιστορικούς ονομάστηκε Βυζάντιο, επισήμως λεγόταν Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Τώρα, εάν θέλετε να συνεχίσετε να ταυτίζετε ενα άθλημα με ιδέες/σύμβολα/αυτοκρατορίες/πατριαρχεία κλπ κλπ, μεγεια σας, αλλα μην απορείτε που το πρωτάθλημα το βλέπετε με το κυάλι (τις καλές μέρες)

βρε αδερφε...........

την ιστορια πως εχει με το σχιζμα και τους λογους που εγινε, τους γνωριζω!

εγω απλα ρωταω την αποψη του συνχωριανου μου!

Cpt. Haddock
14/11/2008, 21:26
βρε αδερφε...........

την ιστορια πως εχει με το σχιζμα και τους λογους που εγινε, τους γνωριζω!

εγω απλα ρωταω την αποψη του συνχωριανου μου!

Καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει το θρησκευτικό σχίσμα με το χωρισμό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας σε ανατολική και δυτική... Το σχίσμα έπεται του χωρισμου κατα περίπου 600 χρόνια...

Κατα συνέπεια... Ρωμαϊκή αυτοκρατορία λεγόταν ως το τέλος και ο Παλαιολόγος ως "Αυτοκράτορας Ρωμαίων" πέθανε. Οπότε ας ξεχάσουμε τα Βυζάντια και τα λογής συμπαραμαρτούντα (χρυσοβουλα κλπ) και ας κοιτάξει η ΑΕΚ αντί να ανατρέχει κάθε φορά σε ιδέες και σύμβολα, να παίξει ποδόσφαιρο...

(το αν μπορεί ειναι άλλο θέμα :rotflmao: )

voufi
14/11/2008, 21:29
Η αυτοκρατορία του Βυζαντίου δημιουργήθηκε όταν αυτοκράτορας της Ρωμαικής αυτοκρατορίας,Μέγας Κωνσταντίνος, μετέφερε την πρωτεύουσα του κράτους από την Ρώμη στην αρχαία αποικία της Κορίνθου το Βυζάντιο, το οποίο μετονομάστηκε σε Κωνσταντινούπολη προς τιμήν του. Εκτοτε , σταδιακά το Ρωμαικό κράτος διασπάστηκε σε 2 κομμάτια, το Δυτικό με κέντρο τη Ρώμη και το Ανατολικό με κέντρο την Κωνσταντινούπολη, τα οποία λόγω οικονομικών (όπως πάντα), και θρησκευτικών συμφερόντων και διαφορών, σταδιακά μετατράπηκαν σε αντίζηλα. Εαν δείς τις καταγωγές των Βυζαντινών αυτοκρατόρων και αξιωματούχων, δεν ήταν όλοι Ελληνες ή να το πώ καλύτερα ελάχιστοι ήταν. Από τους λαούς της επικράτειας της αυτοκρατορίας, το μεγαλύτερο υπόβαθρο σε πολιτισμό το είχαν σαφώς οι Ελληνες υπήκοοι και λογικά ενστερνίστηκαν την Ελληνική γλώσσα και πολιτισμό. Ποτέ δεν αναφέρθηκαν στον εαυτό τους ως Ελληνες αλλά δήλωναν Βυζαντινοί ή Ρωμαίοι. Και κανένας άλλος σύγχρονος τους, λαός δεν τους ονόμαζε Ελληνες.

Εχεις ακουστά φαντάζομαι τους όρους ¨Ρωμιός, ρωμιοσύνη....κ.α" μήπως φαντάζεσαι από ποιά λέξη βγαίνει? Από το Ρωμαίος φυσικά.

Εν ολίγοις...Η Βυζαντινή αυτοκρατορία ξεκίνησε από Ρωμαική καθαρά. και μετεξελίχτηκε σε Ρωμαική με Ελληνικό πολιτισμό.
Αλλά ποτέ δεν ήταν Ελληνική Αυτοκρατορία.

Τώρα να εμεις θέλουμε να την παρουσιάζουμε Ελληνική επειδή έτσι μας βολεύει είναι άλλη κουβέντα....

idi
14/11/2008, 23:45
+1

γαμη σε τα (αναφέρομαι για σελ. 270)

το πράγμα έχει ξεφύγει εντελώς...ο κόκκαλης τα έχει υπολογίσει όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μετα από αυτό πιστεύω ότι και να διαβάσω δεν θα μου λέει τπτ...δύο παραληρήματα των χανουμοβάζελων έβαλαν ταφόπλακα σε κάθε έννοια λογικής...

γαμα τα...η υπόλοιπη ξεφτύλα

υ.γ έρχομαι με σχετικά για την εκκλησία/βυζ'αντιο/αεκακι

φιλε μου ζησε χαρουμενος στη νιρβανα σου... εμεις λεμε τις μαλακιες μας και κοροιδευουμε τον εαυτο μας

idi
14/11/2008, 23:48
μ'άλιστα...μίλησε ο τραγόπαπας και τα χανούμια χάρηκαν....

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ με τέτοια μυαλά.....Αν δει η ελλάδα ποτέ άσπρη μέρα ....

ρε είμαστε πολύ τριτοκοσμικοί τελικά

ενω με τα δικα σου μυαλα και αντιληψη θα παμε πιο μππροστα

ζητω τα 100 κλεμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
14/11/2008, 23:48
πας καλά ρε/????

ηξερα οτι εισαι ειδικος στο ποδοσφαιρο οπου με σοβαροτητα και αντικειμενικότητα σχολιαζει διχως προκαταληψη τα τεκταινόμενα

τωρα ειδα και τη κλήση σου στην ιστορια

ευγε νεε μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
14/11/2008, 23:49

ταυτιζομαστε με οτι γουσταρουμε τραβας κανα ζορι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
15/11/2008, 04:53

EΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΛΥΚΕΙΟ..................

Κάνε μας λίιιιιιιγη..........ΙΣΤΟΡΙΑ..........σέ παρακαλώ......!!!!!!!

Αύτοσκοπός μας ............ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.............

άλλιώς θά δηλώναμε ............ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ...........γιά νάχουμε σιγουριά..

irinia
15/11/2008, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Η αυτοκρατορία του Βυζαντίου δημιουργήθηκε όταν αυτοκράτορας της Ρωμαικής αυτοκρατορίας,Μέγας Κωνσταντίνος, μετέφερε την πρωτεύουσα του κράτους από την Ρώμη στην αρχαία αποικία της Κορίνθου το Βυζάντιο, το οποίο μετονομάστηκε σε Κωνσταντινούπολη προς τιμήν του. Εκτοτε , σταδιακά το Ρωμαικό κράτος διασπάστηκε σε 2 κομμάτια, το Δυτικό με κέντρο τη Ρώμη και το Ανατολικό με κέντρο την Κωνσταντινούπολη, τα οποία λόγω οικονομικών (όπως πάντα), και θρησκευτικών συμφερόντων και διαφορών, σταδιακά μετατράπηκαν σε αντίζηλα. Εαν δείς τις καταγωγές των Βυζαντινών αυτοκρατόρων και αξιωματούχων, δεν ήταν όλοι Ελληνες ή να το πώ καλύτερα ελάχιστοι ήταν. Από τους λαούς της επικράτειας της αυτοκρατορίας, το μεγαλύτερο υπόβαθρο σε πολιτισμό το είχαν σαφώς οι Ελληνες υπήκοοι και λογικά ενστερνίστηκαν την Ελληνική γλώσσα και πολιτισμό. Ποτέ δεν αναφέρθηκαν στον εαυτό τους ως Ελληνες αλλά δήλωναν Βυζαντινοί ή Ρωμαίοι. Και κανένας άλλος σύγχρονος τους, λαός δεν τους ονόμαζε Ελληνες.

Εχεις ακουστά φαντάζομαι τους όρους ¨Ρωμιός, ρωμιοσύνη....κ.α" μήπως φαντάζεσαι από ποιά λέξη βγαίνει? Από το Ρωμαίος φυσικά.

Εν ολίγοις...Η Βυζαντινή αυτοκρατορία ξεκίνησε από Ρωμαική καθαρά. και μετεξελίχτηκε σε Ρωμαική με Ελληνικό πολιτισμό.
Αλλά ποτέ δεν ήταν Ελληνική Αυτοκρατορία.

Τώρα να εμεις θέλουμε να την παρουσιάζουμε Ελληνική επειδή έτσι μας βολεύει είναι άλλη κουβέντα....

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟ

Βυζάντιο καί Έλληνισμός........!!!!!!!!

Είχαν άραγε καμμιά σχέση μεταξύ τους..........???

Άντε παιδιά............ή κουβέντα άνεβαίνει έπίπεδο..........

Καλά λέει ό ANTOD...........μπαίνω έδώ μέσα,διαβάζω καί άλλάζω .........άνεβαίνω

νοιώθω άνώτερος......!!!!!!!

ΑΝΤΕ...............ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΙ..............

πέστε μας κιάλλα νά μορφωθούμε.....

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ.............ΟΤΙ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...........

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ............ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΔΙΠΛΑ -- ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..........!!!!!!!!

Τελικά έκτός άπό χαβαλέ...........δέν τό περίμενα ότι θά μορφωνόμουνα κιόλας

μέσα στό μοτό...........νάστε καλά ρέ μάγκες.....

Τελικά μπάς κι ό Μέγας Άλέξανδρος.........μαζί μέ τούς....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...........

ΘΕΟΔΟΣΙΟ..............

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ...............

ΗΡΑΚΛΕΙΟ...................

ΛΕΟΝΤΑ ΣΟΦΟ...............

ΙΣΑΥΡΟΥΣ........................

ΚΟΜΝΗΝΟΥΣ...............

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥΣ...............

ΗΤΑΝ..........ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.....??????

Εάλω μέν η πατρίς, αλλ' ανδρί σοφώ πάς τόπος Ελλάς".

ΑΝΘΕΜΙΟΣ..............ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Έχτισαν τό σύμβολο πού κράτησε όρθιο τόν Έλληνισμό 1500 χρόνια..........

καί όχι μόνο........ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΥΣΗ....!!!!!!!

Σταματείστε νά γράφετε.............μαλακίες ύποκεινούμενες άπό όπαδικά

καί τού κώλου κουλτουριάρικα αίσθήματα.........

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...........

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ........!!!!!!!

υγ. Δέν ψηφίζω ΛΑΟΣ...........ούτε.........ΔΕΞΙΑ

irinia
15/11/2008, 05:47
ενδιαφερον αποψη!

εσυ που εισαι τοσο ψαγμενος μπορεις να απαντησεις σε 1 ερωτηση?
γιατι οι τουρκοι σηκωνουν το πανο που λεει -Instabul since 1453- οταν παιζουν κατα των ελληνικων ομαδων, και οχι κατα των Ιταλικων ..................μιας και το Βυζαντιο -κατα τα λεγομενα σου- ηταν μερος της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας????

και αλλη μια ερωτηση!!!
εισαι ελληνας?

ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ..............ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ

Σέ ήλιθιότητες καί μαλακίες......??

CIRUS
15/11/2008, 09:45
Σταματείστε νά γράφετε.............μαλακίες ύποκεινούμενες άπό όπαδικά

καί τού κώλου κουλτουριάρικα αίσθήματα.........

και συ επείσης μη γράφεις λαλακίες, μπερδεύοντας μία ΠΑΕ με βυναντιο, θρησκεία κτλ. Η ΑΕΚ είναι απλά η ΑΕΚ, τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Αγαπάτε πολύ την ομάδα σας, καλά κάνετε, αλλά απο εκεί και πέρα μη συσχετίζετε άσχετα πράγματα.

irinia
15/11/2008, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
και συ επείσης μη γράφεις λαλακίες, μπερδεύοντας μία ΠΑΕ με βυναντιο, θρησκεία κτλ. Η ΑΕΚ είναι απλά η ΑΕΚ, τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Αγαπάτε πολύ την ομάδα σας, καλά κάνετε, αλλά απο εκεί και πέρα μη συσχετίζετε άσχετα πράγματα.

ΘΑ ΤΟΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.............γαύρος.....???

ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΕΓΩ............

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣ...........ΑΥΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ......!!!!!!!

Γιατί τό...............

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ..........

Δέν είναι δικό μου.........ούτε οί έπισκέψεις καί τό δέσιμο μέ τό

Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης είναι δικό μου.........

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.............έκφραση αύτή........!!!!!!!!!!

ΟΥΤΕ...................τό ΚΑΠΠΑ............στό Α.Ε.ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

είναι δικό μου.........!!!!!!

ΟΥΤΕ............Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

Τόν κουβαλούσε σάν έμβλημα μιά άπό τίς μεγαλύτερες αύτοκρατορίες

πάνω άπό 1000 χρόνια........!!!!!!!

Ούτε οί παραστάσεις καί οί διαμαρτυρίες Τούρκων καί λοιπών είναι

δικά μου...........

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ .............ΕΙΤΕ ΟΧΙ..............

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.................ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...........!!!!!!!!

Ούτε μπερδεύουμε τίποτε ,ούτε χαμένες πατρίδες ψάχνουμε.........

Δέν πά νά παίζουνε 60 Κινέζοι στήν ΑΕΚ.....??

Αύτός ό κιτρινόμαυρος Δικέφαλος Άετός κάτι θά συμβολίζει γιά πάντα γιά όλον τόν

Έλληνισμό...........

ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ.............γιά τούς τίτλους.........

Λίαν έπιεικώς.................ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.........!!!!!!!!!

CIRUS
15/11/2008, 12:52
ΘΑ ΤΟΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.............γαύρος.....???

ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΕΓΩ............

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣ...........ΑΥΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ......!!!!!!!

Γιατί τό...............

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ..........

Δέν είναι δικό μου.........ούτε οί έπισκέψεις καί τό δέσιμο μέ τό

Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης είναι δικό μου.........

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.............έκφραση αύτή........!!!!!!!!!!

ΟΥΤΕ...................τό ΚΑΠΠΑ............στό Α.Ε.ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

είναι δικό μου.........!!!!!!

ΟΥΤΕ............Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

Τόν κουβαλούσε σάν έμβλημα μιά άπό τίς μεγαλύτερες αύτοκρατορίες

πάνω άπό 1000 χρόνια........!!!!!!!

Ούτε οί παραστάσεις καί οί διαμαρτυρίες Τούρκων καί λοιπών είναι

δικά μου...........

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ .............ΕΙΤΕ ΟΧΙ..............

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.................ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...........!!!!!!!!

Ούτε μπερδεύουμε τίποτε ,ούτε χαμένες πατρίδες ψάχνουμε.........

Δέν πά νά παίζουνε 60 Κινέζοι στήν ΑΕΚ.....??

Αύτός ό κιτρινόμαυρος Δικέφαλος Άετός κάτι θά συμβολίζει γιά πάντα γιά όλον τόν

Έλληνισμό...........

ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ.............γιά τούς τίτλους.........

Λίαν έπιεικώς.................ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.........!!!!!!!!!

ρε είστε καλά??? πήρατε ένα σημά που έχει ιστορική σημασία και το βάλλατε σε μια ομάδα και νομίζετε ότι έχετε ιστορική ομάδα για αυτό το λόγο???

θα πάω και εγώ να βγάλω σε σήμα τον παρθενώνα και θα τον βάλω πάνω στο αυτοκίνητο μου, σημαίνει ότι έχω ιστορικό αυτοκίνητο???

Συνέλθετε λιγακι, η μόνη ιστορία που έχει η ΑΕΚ είναι αυτή από την στιγμή που ιδρύθηκε, τίποτα παραπάνω.

Ακου εκεί η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα και κουραφέξαλα.