View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
ρε ειστε τρελλοι ρε?
ποτε ξανα ντουσαν στην αεκ!
οχι γιατι ειναι "προδοτης" κλπ. προπονηταρας ειναι ο ανθρωπος ασχετα αν εγω δεν του συγχωρω τα γνωστα. και ξεπερνωντας την αναταραχη που θα δημιουργηθει σε μια ομαδα που δεν εχει αναγκη αλλον ενα πολο συγκρουσης
απλα η ζωη προχωραει. δεν μπορει η αεκ και η καθε αεκ να ζει μια ζωη στη σκια και με την προσμονη ενος πριγκιπα.
αν ας πουμε ερθει και πετυχει τοτε αυτο σημαινει οτι οποιος ερθει μετα (οποτε ερθει το μετα) θα εχει την πιο βαρια σκια πανω του. η αεκ θα ειναι ταυτισμενη με εναν κοουτς. αν αποτυχει επιστρεφουμε ολοταχως στο 04 και με χειροτερους οιωνους. διοτι θα πεσει το παραμυθι "απετυχε λογω φιλαθλων, διοικησης κλπ" αντε παλι να περιμενουμε την 4η επιστροφη κλπ.
και σε τελικη δεν ειναι ο ενας και μονος αξιολογος προπονητης σε ολο τον πλανητη. life rools!
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 13:16
iosif... δεδομένα παραθέτουμε... δεν είπα αν τον προτιμώ ή οχι..
Για μένα αν θες λοιπόν , καλύτερα Κωστένογλου, σημερινή διοίκηση (με τα όποια λάθη της) και Μανωλάς σε τεχνικό πόστο.. το βρίσκω πιο υγιές αν θές.
Αλλά σε κάθε περίπτωση άλλος έχει το καρπούζι και το μαχάιρι (βλ. μετόχους) σε μια εταιρία ΠΑΕ.
Gandalf
μονο που στη παε υπαρχει και ενα 10%. και η παε δεν πουλα καρπουζια ή απλα ποδοσφαιρικο θεαμα. τοτε θα ηταν νοβα σπορ.
και οι αποψεις των φιλαθλων οφειλουν να ειναι σεβαστες γιατι οι φιλαθλοι ειναι η ομαδα και γιατι σαν ¨πελατες" αυτοι πληρωνουν
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 13:30
βρε iosif... δεν διαφωνώ.. αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία των μετόχων αποφασίσει που έχει το 90%
Εμένα φίλε εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να δώ μια ομάδα να παίζει επιτέλους λίγο καλή μπάλα και να έχει μια καλή εικόνα γενικά. Τώρα αν θα το κάνει με τον Murinio ή με τον Σέρβο... ολίγον με ενδιαφέρει.
ΠΑΕ είναι και εκείνη έχει τα χρήματα και πληρώνει..αν δεν μου αρέσει όπως το έχω πεί πολλές φορές.. σαν πελάτης θα πάω τα λεφτά μου σε άλλη δραστηριότητα. Τόσο απλά.
Οι ρομαντισμοί ανήκουν σε άλλες εποχές... εδώ ρε σύ πουλήθηκε ολόκληρος Ανρί απο την Άρσεναλ και έφυγε απο την Chelsea ο Mourinio παίρνοντας την λίστα υποψήφιων μεταγραφών μαζί του στην Ίντερ... τι ψάχνεις εσύ τώρα;
Gandalf
blackbusa
18/11/2008, 14:58
βρε βρε βρε... (http://www.sport-fm.gr/article/154767)
αιντε να αρχιζουν να βγαινουν σιγα σιγα απο τις ντουλαπες τα βατραχακια....προβλεπω να εχουμε παλι ενδοξες μερες...το καλο ειναι βεβαια οτι θα εχουμε με κατι να ασχολουμαστε στο γηπεδο μια και απο μπαλλα τζιφος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. Idi γαμα τις ωτοασπιδες....με ειδικα ακουστικα που απομονονουν ολους τους θορυβους (αυτα που φορανε αυτοι με τα κομπρεσερ ντε )σε βλεπω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αιντε να αρχιζουν να βγαινουν σιγα σιγα απο τις ντουλαπες τα βατραχακια....προβλεπω να εχουμε παλι ενδοξες μερες...το καλο ειναι βεβαια οτι θα εχουμε με κατι να ασχολουμαστε στο γηπεδο μια και απο μπαλλα τζιφος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. Idi γαμα τις ωτοασπιδες....με ειδικα ακουστικα που απομονονουν ολους τους θορυβους (αυτα που φορανε αυτοι με τα κομπρεσερ ντε )σε βλεπω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάποιος έκανε Δήλωση πως δεν γράφει πια σε αυτό το thread!!!!
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
[
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
18/11/2008, 15:00
εγω θα συμφωνησω με την σταση του παναγιωτη...αλλωστε αυτο σημαινει και διαχωρισμος γαι το πως βλεπει ο καθενας την ομαδα του :)
και που σαι..πανουληηηηηηηηηηη.....τι θα κανεις το διαρκειας τωραααα ;;;:rotflmao:
Που ειναι και αυτος ο τερενς........
(Να μας πει την γνωμη του...... :confused: )
blackbusa
18/11/2008, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάποιος έκανε Δήλωση πως δεν γράφει πια σε αυτό το thread!!!!
καποιος δηλωσε οτι δεν ασχολητε με τα γραφομενα αυτου του θρεντ...και θα παψει να ασχολητε και τελειως με τα τεκτενομενα της ομαδας αν παει το πραγμα οπως φαινεται πως παει...βεβαια το φετινο διαρκειας το εχουμε πλερωσει (κασερι μαλιστα)....αρα μεχρι το τελος του χρονου βλεπω τον Idi κουφο...η με ατροφικα αυτια....
υ.γ.που παιζει ειπαμε ο Ριβαλντο???:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dukeandthecity
18/11/2008, 15:03
απο contra.gr δηλώσεις χατζηχρήστου
"Ο Κωστένογλου για μένα είναι ιδανική λύση. Να έρθει ως υπηρεσιακός και αν πάρει το πρωτάθλημα, να μείνει."
Ρε μάγκα αν παρει το ελληνικο "πρωταθλημα" απο το -8 με την τωρινή ομάδα της ΑΕΚ σιγα μην μείνει. Για ρεαλ μαδρίτης το λιγότερο θα είναι.
"Ολοι αυτοί που αγωνιούν για τον Σκόκο και τον Μπλάνκο, να βοηθήσουν την Ερασιτεχνική. Εκεί υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, εκεί δεν υπάρχουν χρήματα."
Μήπως ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουμε το ΑΕΚτσιλίκη κ. Πρόεδρε ?
καποιος δηλωσε οτι δεν ασχολητε με τα γραφομενα αυτου του θρεντ...και θα παψει να ασχολητε και τελειως με τα τεκτενομενα της ομαδας αν παει το πραγμα οπως φαινεται πως παει...βεβαια το φετινο διαρκειας το εχουμε πλερωσει (κασερι μαλιστα)....αρα μεχρι το τελος του χρονου βλεπω τον Idi κουφο...η με ατροφικα αυτια....
υ.γ.που παιζει ειπαμε ο Ριβαλντο???:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περσινά ξυνά σταφίλια!!!!
Αν είναι να το λες μέχρι να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, μάλλον βλέπω να το ακούω για καμιά δεκαετία ακόμα! (μήπως λέω λίγο????)
:wave2: :wave2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackbusa
18/11/2008, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω θα συμφωνησω με την σταση του παναγιωτη...αλλωστε αυτο σημαινει και διαχωρισμος γαι το πως βλεπει ο καθενας την ομαδα του :)
και που σαι..πανουληηηηηηηηηηη.....τι θα κανεις το διαρκειας τωραααα ;;;:rotflmao:
καλα ρε ανθρωπε ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ???ειπαμε...ως το τελος τις χρονιας θα πεφτει η γιουχα του αιωνα....εχουμε πλερωσει...θα πρεπει να μας ανεχτουν....αν οχι δεχομαστε και τα υπολοιπα των χρηματων μας πισω ευχαριστως....:D
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:06
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81655
Είπατε τίποτα;
Αρχίζουν τα όργανα τώρα... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
Και ξέρετε κάτι;... απο ανθρωπολογικό ενδιαφέρον και μόνο.. θέλω να κάνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ όπως είναι να πετάει στην κυριολεξία... και να αρχίσουν οι κωλοτούμπες...
Κρίμα μόνο γιατί πάμε πίσω και οχι μπροστά όπως θα έπρεπε... Να αναμείνετε και την συμμετοχή του Τίγρη τώρα, για αύξηση του μετοχικού και αγορά νέων παικτών τον Δεκέμβρη ώς αιτιολογία... συν το γήπεδο.
Έχουμε να συζητάμε τώρα..
Gandalf
blackbusa
18/11/2008, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Περσινά ξυνά σταφίλια!!!!
Αν είναι να το λες μέχρι να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, μάλλον βλέπω να το ακούω για καμιά δεκαετία ακόμα! (μήπως λέω λίγο????)
και να το παρει (λεμε τωρα) εσυ θα το καταλαβεις???αφου ο Ριμπο παιζει στον Ολυμπιακο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και να το παρει (λεμε τωρα) εσυ θα το καταλαβεις???αφου ο Ριμπο παιζει στον Ολυμπιακο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ερώτημά σου είναι άτοπο!!!!!
Αρχίζει με τέσσερις λάθος λέξεις!!!!!
Άλλα πράγματα μπορεί να πάρει!!! (καινούργιο πρόεδρο ας πούμε.....) αλλά για κάτι σαν πρωτόθλημα........... πάλι ονειρεύεσαι! Καλό είναι αυτό! Όσο ονειρεύεται ο άνθρωπος ζει καλύτερα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλά τι να πω! Ό,τι και να πω μπορεί να το θυμηθείς σε 10 χρόνια και να μου πεις πως είχα άδικο!!!!!
:lol: :lol:
Vstrommer71
18/11/2008, 15:12
Oταν στα ελεγα εγω,κοροϊδευες:lol:
Επιστρεφει ο Πριγκηψ καβαλα στο ασπρο αλογο:lol:
Ευτυχως δηλαδη που την εκανε ο Ντεμης γιατι αλλιως Κυριος οιδε τι θα ακουγε!:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:15
Στο τραπέζι οι μέτοχοι και ο Σέρβος όπως μιλάμε...
http://www.sportdog.gr/new/TeamPage.aspx?team_id=3
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΛΕΜΕ... ΠΆΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ FROGGY... πάλι ανάρπαστα θα γίνουν αυτά και έχουμε και οικονομική κρίση.
Gandalf
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:17
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=12847&catID=24
να τα.. πήγε παντού η είδηση πλέον..
Για να δούμε τι θα γίνει τώρα.
Gandalf
blackbusa
18/11/2008, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Και ξέρετε κάτι;... απο ανθρωπολογικό ενδιαφέρον και μόνο.. θέλω να κάνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ όπως είναι να πετάει στην κυριολεξία... και να αρχίσουν οι κωλοτούμπες...
Μαγε ωραια τα λες αλλα ακομα δεν εχεις δωσει ξεκαθαρο στιγμα με ποιον και με τι εισαι....και μην γραψεις και εσυ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ....ολα εδω πληρωνονται....
Εγω δηλωνω οτι αν γυρισει ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ (με Μπουρουτζικα Περσια για οποιον δεν ξερει :yuck: ) μαζι με τον ΦΤΩΧΟ ΓΙΑΤΡΟ....ΠΑΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ...ΤΕΛΟΣ....απλα θα παρακολουθω μπαλλα,ακριβως οπως βλεπω τωρα και βαζελο και γαυρο....με ΑΠΑΘΕΙΑ....και δινω καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε αυτους που με ξερουν (Trooper,Kalgeorge κλπ) αν ποτε κανουμε συζητηση και υπερασπιστω η ασχοληθω παλι ενεργα με την ΑΕΚ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ....
υ.γ. επειδη τα λεφτακια μου τα εχω δωσει για φετος....γηπεδο θα εξακολουθω να πηγαινω....ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΩ....ΙDI T'ΑΚΟΥΣ????ΑΚΟΥ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit....ΔΗΛΩΣΕΣ...:winka:
Vstrommer71
18/11/2008, 15:20
Είπατε τίποτα;
Αρχίζουν τα όργανα τώρα... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
Κρίμα μόνο γιατί πάμε πίσω και οχι μπροστά όπως θα έπρεπε... Να αναμείνετε και την συμμετοχή του Τίγρη τώρα, για αύξηση του μετοχικού και αγορά νέων παικτών τον Δεκέμβρη ώς αιτιολογία... συν το γήπεδο.
Έχουμε να συζητάμε τώρα..
Gandalf
Ποια οργανα,γελιο μεγαλο θα πεσει...
Τριαδα Ντουσκο,Μανωλας,Νικολαου σουπερ!
Να δω με τι μουτρα καποιοι καποιοι θα θελουν να βρισουν...
Ποιον να βρισουν,αφου ο Στελλαρας ο ιδιος ψηνει τον Ντουσκο...
Τωρα βεβαια μεταξυ μας,σε αυτους τους ''θερμοαιμους'' καλα καλα μπορει να μην θυμιζουν και τιποτα τα ονοματα Μανωλας,Νικολαου...
blackbusa
18/11/2008, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Oταν στα ελεγα εγω,κοροϊδευες:lol:
Επιστρεφει ο Πριγκηψ καβαλα στο ασπρο αλογο:lol:
Ευτυχως δηλαδη που την εκανε ο Ντεμης γιατι αλλιως Κυριος οιδε τι θα ακουγε!:lol: :lol:
:nono: :nono: :nono:
εγω δεν κοροιδευω ποτε με τοσο σοβαρα θεματα....τωρα θα αρχισω ομως....οχι εσενα βεβαια....:winka:
:wave2:
blackbusa
18/11/2008, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ποια οργανα,γελιο μεγαλο θα πεσει...
Τριαδα Ντουσκο,Μανωλας,Νικολαου σουπερ!
Να δω με τι μουτρα καποιοι καποιοι θα θελουν να βρισουν...
Ποιον να βρισουν,αφου ο Στελλαρας ο ιδιος ψηνει τον Ντουσκο...
Τωρα βεβαια μεταξυ μας,σε αυτους τους ''θερμοαιμους'' καλα καλα μπορει να μην θυμιζουν και τιποτα τα ονοματα Μανωλας,Νικολαου...
Μανωλας μπορει οχι...αλλα πιστευω οτι κατω απο 4 χρονων παιδακια δεν εχουμε....:winka:
Vstrommer71
18/11/2008, 15:27
:nono: :nono: :nono:
εγω δεν κοροιδευω ποτε με τοσο σοβαρα θεματα....τωρα θα αρχισω ομως....οχι εσενα βεβαια....:winka:
Το πλεον σοβαρο θεμα ειναι να τελειωσουνε τα φεουδα στον κοσμο της ΑΕΚ και να ειμαστε ολοι κοντα στην ομαδα για να βγει το καρο απο την λασπη.Αμα συνεχισουμε την διχονοια και τα αντιπαλα στρατοπεδα εντος των τειχων,προκοπη δεν βλεπουμε μαγκες!:beer:
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:28
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...
Ούτε με την ΠΑΕ, ούτε με τον Σέρβο, ούτε με την Original, ούτε με τον Ντέμη.
Αν ο Σέρβος φέρει την ομάδα σε ποιότητα του 1991-4 πίσω ... καλώς έρχεται.
Αν δεν τα καταφέρει...θα φύγει και αυτός όπως και άλλοι πριν απο αυτόν.
Δεν θεοποιώ πρόσωπα ούτε τους καταράσσομαι... θέλω απλά να βλέπω καλή μπάλα στην ομάδα της ΑΕΚ , ακόμα και αν παίζουμε εμείς μέσα αντί για 5Χ5... κατανοητό;
Δεν σας καταλαβαίνω.. τι σημαίνει αντι-Μπάγιεβιτς ή φιλο-Μπάγιεβιτς... αν η ΑΕΚ παίξει μπάλα , θα συνεχίσει να είναι κακός;
Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην κάνετε σαν παιδιά που θυμώσαν σε κάποιον άλλο και κατεβάζουν μούτρα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Την μια είναι καλός ο Ντέμης.. την άλλη κακός.
Την μιά ο Δώνης είναι σωτήρας.. την άλλη απλά δεν κάνει.
Την μια είναι ο Φερέρ μάγος (κρίση ματαιοδοξίας.. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ :D ) ..την άλλη αλμπάνης..
Δεν είναι τίποτα απο τα δύο οι παραπάνω πέρα απο συμμετέχοντες σε μια ομάδα που έχει μακρά ιστορία και λέγεται ΑΕΚ... αντιληπτό;
Αν είναι εγκληματίες ας τους καταδικάσουν...
Αν δεν μας αρέσει κάτι δεν πάμε στο γήπεδο.. αν μας αρέσει πάλι τότε πάμε... τόσο απλό είναι..
Το ποδόσφαιρο προσφέρει συγκινήσεις και διασκέδαση... είναι πολύ επιφανειακό όμως να λαμβάνω αποφάσεις εξαιτίας προσώπων και οχι αποδόσεων.
Gandalf
blackbusa
18/11/2008, 15:31
Μαγε και Vstrommer και καλα θα κανετε....εγω ειμαι ακομα ενας μαλακας ρομαντικος....:sad: :sad: :sad:
ΤΕΛΟΣ
kalgeorge
18/11/2008, 15:31
Δεν σας καταλαβαίνω.. τι σημαίνει αντι-Μπάγιεβιτς ή φιλο-Μπάγιεβιτς... αν η ΑΕΚ παίξει μπάλα , θα συνεχίσει να είναι κακός;
Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην κάνετε σαν παιδιά που θυμώσαν σε κάποιον άλλο και κατεβάζουν μούτρα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Gandalf
εισαι λαθος :wave2:
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:34
Έχεις δίκιο ρε φίλε Busa... αλλά τι να κάνουμε που φαινόμαστε πιο καλά μαζί παρά χωρισμένοι;
χαχαχαχα... ελπιζω να μην το παρεξηγήσουν αυτό...
Προσωπική μου γνώμη είναι πως αν η ΑΕΚ δείξει δυνατή επιστροφή με όποιον και αν είναι στον Πάγκο, θα υπάρξει γενικότερη υποστήριξη. Δική μου γνώμη αυτή...
Gandalf
blackbusa
18/11/2008, 15:35
Μαγε και Vstrommer και καλα θα κανετε....εγω ειμαι ακομα ενας μαλακας ρομαντικος....:sad: :sad: :sad:
ΤΕΛΟΣ
α ναι σορρυ....πραγματικα τελευταιο....ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:36
Kalgeorge.. γνώμη σου.
Για μένα το ξαναλέω... απο την στιγμή που μια ΠΑΕ πουλάει προϊόν μαζεύει κόσμο όποιος και αν είναι στο τιμόνι της...
Θα σταματήσει κανείς να είναι ΑΕΚ ή ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ, γιατί είναι κάποιος αντιπαθής στις τάξεις της;
Μπορείτε να σκεφτείτε πόσο ρηχό είναι αυτό;
Gandalf
el_hymador
18/11/2008, 15:36
o Βατραχος στην ΑΕΚ...
Deja vous, Bεdoujavous...:lol: :lol: :lol: :lol:
φτου, φτου μακρια απο μας Παναϊα μου...
kalgeorge
18/11/2008, 15:45
Kalgeorge.. γνώμη σου.
Για μένα το ξαναλέω... απο την στιγμή που μια ΠΑΕ πουλάει προϊόν μαζεύει κόσμο όποιος και αν είναι στο τιμόνι της...
Θα σταματήσει κανείς να είναι ΑΕΚ ή ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ, γιατί είναι κάποιος αντιπαθής στις τάξεις της;
Μπορείτε να σκεφτείτε πόσο ρηχό είναι αυτό;
Gandalf
φυσικα γνωμη μου μαγε...δεν πηγα να στην επιβαλω....
δεν ιεναι κατι που μπορω να στο εξηγησω....η το νοιωθεις ή όχι..
θα προσπαθησω εστω και αν θεωρηθει αποτυχημενο παραδειγμα
αλλα σκεψου το......ειναι σαν να σε παραταει μια γκομενα για καποιον καλυτερο.....και μετα να ζηταει να ερθει παλι σε σενα..
και εσυ να σκεφτεσαι....ωραια περνουσα τοτε...γιατι να μην ξαναπεσω στα ιδια;
εξαλου ειχε καθε δικαιωμα να φυγει και να παει αλλου.
( και το θεωρω αποτυχημενο πισωγυρισμα και σκεψου οτι δεν ειναι η μονη γκομενα στον κοσμο )
αυτα για το πως σκεφτεται ( φανταζομαι ο πανος και ο καθε πανος )
οσο για εμας τους αλλους...ειναι σαν να δεχομασταν τοτε τον μητροπουλο....( επαιξε ενα παιχνιδι και εφυγε με πετρες ) , ή τον γεωργατο που ακουγοταν τοτε.....ή τον ντουσκο που σε εκλεβε τοτε.....έιτε έιτε είτε....
υπαρχει και μια αξιοπρεπεια μαν....δεν πωλουνται ολα στον βωμο της καλης εμφανισης.
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 15:51
Συμφωνώ οτι είναι πισωγύρισμα... μόνο που δεν μιλάμε όπως σωστά είπες για γκόμενα αλλά για μια υπηρεσία απο κάποιον που πληρώνεται για να το κάνει... άρα για μια τύποις "πόρνη" που κακώς είχε θεοποιηθεί εξαρχής απο τους ΑΕΚτζήδες..
Όποιος πληρώνει περισσότερα την παίρνει.. όπως κατά μια έννοια είμαστε όλοι σαν επαγγελματίες στον χώρο μας.
Για σκεφτείτε το λίγο.
Gandalf
kalgeorge
18/11/2008, 15:58
Συμφωνώ οτι είναι πισωγύρισμα... μόνο που δεν μιλάμε όπως σωστά είπες για γκόμενα αλλά για μια υπηρεσία απο κάποιον που πληρώνεται για να το κάνει... άρα για μια τύποις "πόρνη" που κακώς είχε θεοποιηθεί εξαρχής απο τους ΑΕΚτζήδες..
Όποιος πληρώνει περισσότερα την παίρνει.. όπως κατά μια έννοια είμαστε όλοι σαν επαγγελματίες στον χώρο μας.
Για σκεφτείτε το λίγο.
Gandalf
αρα σαν να μου λες οτι δεν θα σε χαλαγε να την πληρωνει μια ο πανος, μια ο τροοπερ, και μια καποιος αλλος, αρκει οταν ερχοταν σε σενα...να σε εβγαζε απο τον ¨πονο ¨ σου και το ¨αδιεξοδο¨ σου;
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 16:34
Μα αυτή δεν είναι η δουλειά τους;... sex επί πληρωμή... ή επι του προκειμένου... να προσφέρουν υπηρεσίες προπονητή σε όποιον πληρώνει;
Αυτή δεν είναι η δουλειά κάθε επαγγελματία; Υπηρεσίες επί πληρωμή;
....
Ακόμα και αν δεχτώ τώρα οτι μια ομάδα αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία , φίλε Γιώργο... έχει πολύ λίγο να κάνει με πρόσωπα και εταιρίες. Έχει να κάνει μόνο με την ομάδα.
Γνώμη μου πάντα όπως είπα βέβαια... απλά το συζητάμε.
Gandalf
kalgeorge
18/11/2008, 16:51
Μα αυτή δεν είναι η δουλειά τους;... sex επί πληρωμή... ή επι του προκειμένου... να προσφέρουν υπηρεσίες προπονητή σε όποιον πληρώνει;
Αυτή δεν είναι η δουλειά κάθε επαγγελματία; Υπηρεσίες επί πληρωμή;
....
Ακόμα και αν δεχτώ τώρα οτι μια ομάδα αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία , φίλε Γιώργο... έχει πολύ λίγο να κάνει με πρόσωπα και εταιρίες. Έχει να κάνει μόνο με την ομάδα.
Γνώμη μου πάντα όπως είπα βέβαια... απλά το συζητάμε.
Gandalf
α μπραβο ρε μαγε....τα ιδια λεμε και καταληγουμε σε αυτο που ειπα εξ΄αρχης.
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
δεν υπαρχει λαθος και σωστο, απλα υπαρχει η ¨σχεση¨ με την ομαδα.
παραδειγμα: εσυ ( οποιοσδηποτε εσυ, δεν μιλαω επι προσωπικου, ετσι;; ) θα χασεις απο την ταδε ομαδα...θα πεις..ρε δεν πανε να γα@@@ τα μουν@@@ που ασχολουμαι και μαζι τους;;ετσι οπως επαιξαν καλα επαθαν.
ο πανος ( ο καθε πανος ) θα στενοχωρεθει τοσο, που δεν θα βγει το βραδυ, θα τον παρει απο κατω..και οταν του πω....χαχαχα...ωραιο μπουρδελο εχετε ρε....θα κοιταξει να μου ανοιξει το κεφαλι.
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις......
ο μεν πρωτος εχει μια τυπικη σχεση (σωστο ή οχι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ )
ο δε δευτερος εχει πιο ¨κλειστη¨, προσωπικη, ή οπως αλλιως θες πες το.
:wave2: :beer:
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 16:53
Δεν διαφωνώ σε τίποτα με αυτό...
Την μπυρίτσα - κέρασμα είναι οτι πρέπει τώρα....χεχεχεχε...
Α... τώρα που σας πέτυχα κιόλας...
Δώστε ενα προγνωστικό για το αυριανό με Ιταλία... Θα έχει ενδιαφέρον σίγουρα.
Gandalf
kalgeorge
18/11/2008, 16:56
Δεν διαφωνώ σε τίποτα με αυτό...
Την μπυρίτσα - κέρασμα είναι οτι πρέπει τώρα....χεχεχεχε...
Α... τώρα που σας πέτυχα κιόλας...
Δώστε ενα προγνωστικό για το αυριανό με Ιταλία... Θα έχει ενδιαφέρον σίγουρα.
Gandalf
ντοντ νοου.....δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αυριανο.
αλλα μιας και ιεμαστε στις διαμαχες.....
παιχτες απο το αεκακι εχει καλεσει;;:rotflmao: :rotflmao: ή ΄παλι εμεις θα βγαλουμε τα καστανα απο την φωτια;;;
εκεινος ο παιχτουρας ο πλιατσικας τελικα που ειναι;;;
:lol: :lol: :wave2:
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 19:27
έχει καλέσει πολλούς... Μάντζιο (ο αγαπημένος σου..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ), Πλιάτσικας... και η έκπληξη...τον Κουτσιανικικούλη..
Βέβαια το ποιός θα παίξει το γνωρίζουμε ήδη... Εκτός του Χαριστέα που δεν έχει έρθει όπως και ο Σεϊταρίδης... είναι οι υπόλοιποι απο την ομάδα του 04 συν την "ανανέωση".
Gandalf
Gandalf dr685sm
18/11/2008, 19:35
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Οι μέτοχοι πήραν τις αποφάσεις τους και εκτός συγκλονιστικού πλέον απροόπτου, αύριο το μεσημέρι (19/11) θα έχουμε ανακοινώσεις για όλα τα θέματα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog τα πράγματα θα έχουν ως εξής: Πρόεδρος στην ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Νίκος Νοτιάς, προπονητής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο πόστο του football manager, ο Στέλιος Μανωλάς και πιθανότατα υψηλό πόστο στην ΠΑΕ, θα έχει και ο Λάκης Νικολάου. Στον πάγκο της Ένωσης επιστρέφει και ο γυμναστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας ενώ βοηθός του Σερβοέλληνα, πιθανότατα θα είναι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.
Η δεύτερη συνάντηση μέσα σε λιγότερο από δέκα ώρες, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, όπως έγκαιρα σας ενημερώσαμε σε προηγούμενό μας κομμάτι. Οι Κανελλόπουλος και Κούλης, αλλά και ο Νοτιάς (μέσω τηλεφώνου), διαβεβαίωσαν τον Μπάγεβιτς ότι θα έχει την ηρεμία που θέλει για να δουλέψει στην ΑΕΚ και του επισήμαναν, ότι βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους οργανωμένους και εκτιμούν ότι δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
Για τον Μπάγεβιτς, άλλωστε, το συγκεκριμένο ζήτημα, αποτελούσε τον μοναδικό ενδοιασμό αφού φέρεται να είπε στους μετόχους, πως δεν τον απασχολεί καν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ή τα χρήματα που θα εισπράξει!
Ταυτόχρονα, οι μέτοχοι των ενημέρωσαν ότι πόστο football manager θα έχει ο Στέλιος Μανωλάς ενώ υψηλή θέση στην διοίκηση, θα κατέχει και ο Λάκης Νικολάου. Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του Σερβοέλληνα θα είναι ο γυμναστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας και πιθανότατα ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.
Ο Νοτιάς υποσχέθηκε, πέραν την ηρεμίας που θα επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές τον Ιανουάριο κι επίσης, ότι το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, θα είναι έτοιμο την άνοιξη!
Γι’ όλες αυτές τις ανακοινώσεις λοιπόν έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα αύριο (19/11) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και φυσικά για να αναγγείλει και το ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την προεδρία! Μια κίνηση, με την οποίαν αποδεικνύει σαφέστατα, την πρόθεσή του να ηγηθεί πλέον ουσιαστικά του «Δικεφάλου»!
πηγή: www.sportdog.gr
Το μόνο που μου έκανε έκπληξη είναι η ανάληψη προεδρικής θέσης απο τον Νοτιά...ευχάριστη έκπληξη όπως και η τοποθέτηση του Μανωλά στο πόστο του διευθυντή... Για τον Σέρβο τα είπαμε..
Περσία πάντως δε βλέπω.. Μποροτζίκα και Γεωργαμλή μόνο..
Εντύπωση δεν σας κάνει οτι δεν μίλησε για χρονο και χρήματα ο Σέρβος;... το έχω πεί... Επειδή γνωρίζω ιστορίες απο πολύ κοντά σας λέω οτι είναι ΑΕΚ πολύ περισσότερο απο άλλους. Το κακό είναι οτι έχει υπέρμετρο εγωισμό.... που προκαλεί...
Θα δούμε πάντως αύριο που θα έχει και επίσημη ανακοίνωση.
Gandalf
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol:
erothsh:
zoyne oi vatraxoi sta xionia?giati sto oaka xionizei
otan leo ego oti de prepei na milate gia kanenan giati ta loyzeste meta...
http://www.sport-fm.gr/article/154833
συμφωνω 100% με τον χχ
και μην ξεχναμε!
με 35 ευρω ολοι μελη της αεκ!
οσοι γραφετε εδω μεσα και ειστε αεκ ΠΡΕΠΕΙ να ενταχθειτε στην αεκ!
αν θελετε πληροφοριες για τον τροπο ρωτησστε με ή aek.gr
υγ. φετος δεν προωλεπονται κερμιτ. και το 04 παντως προσωπικα δεν αποδοκιμαζα. αυτο που ηθελα ηταν τιτλο με τον βατραχο να περνα απαρατηρητος...
αυτο που θελω και φετος και του χρονου και για παντα
Gandalf dr685sm
19/11/2008, 08:45
Λοιπόν πληροφορίες που είχα απο παιδιά που έχουν να κάνουν με την original (εκ των έσω).
Γενικά υπάρχει μια δυσαρέσκεια.. όμως απο όσο ακούγεται ενώ θα υπάρξουν κάποια συνθήματα ...αντιδράσεις πολύ δύσκολα θα δούμε σε τέτοια χάλια ώς άλλοτε.
Το σκεπτικό που έχει ακουστεί είναι οτι η ΑΕΚ στο χάλι που είναι τώρα, το τελευταίο που της λέιπει είναι και μια αντίστοιχη διχόνοια στην εξέδρα. Οπότε ναι μεν θα είναι φρόνιμοι αλλά οχι "Παναγίες".
Δεν μπορώ πάντως να πώ οτι δεν στέκει λογικά το παραπάνω... ας δούμε τι θα κάνει είναι το σκεπτικό και πράττουμε αναλόγως.
Πάντως ενδιαφέρουσες μέρες έρχονται.
Gandalf
Gandalf dr685sm
19/11/2008, 08:52
a...μάλιστα το είπαν και επίσημα βλέπω..
http://www.sport-fm.gr/article/154833
Gandalf
el_hymador
19/11/2008, 09:17
Χωρις σχολια...
148405
Gandalf dr685sm
19/11/2008, 09:23
iosif... μιλάς για το Basket;... έχω πάρει διαρκείας και όποτε μπορώ θα πηγαίνω. Αλλά τι εννοείς μέλη;
Gandalf
mats8282
19/11/2008, 10:45
Και οπως ηταν φυσικο αρχισε η διπλωματια...Θελουν τους οργανωμενους(ή μη) <<αντιφρονουντες>> και <<αντιΜπαγιεβιτσικους>> με καθε τροπο να υποστηριξουν τον <<εχθρο>>...Προσωπικα ποτε δεν εβρισα τον Μπαγιεβιτς,ουτε τον υποστηριζω....
Ενωτικος και ο Χατζηχρηστος http://www.sport-fm.gr/article/154833
148407
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Χωρις σχολια...
κουιζ: ποιο ειναι εκεινο το παιδι με τη φανελα 10 που βρηκε τη γυναικα του καβαλα με τον πρεκα ??
:a43:
el_hymador
19/11/2008, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κουιζ: ποιο ειναι εκεινο το παιδι με τη φανελα 10 που βρηκε τη γυναικα του καβαλα με τον πρεκα ??
:a43:
O Aντζας; :confused:
O Aντζας; :confused:
όχι ρε μπερδευτηκες...
δεν φοραει το δεκα ο Αντζας....
απλα βρηκε τη γυναικα του με 10....για αυτο μαλλον μπερδευτηκες...:lol:
Υ.Γ. ΑΝΤΖΑ Μ@Λ@Κ@ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ....:lol:
ψιτ παιδακια ακομα περιμενω ενα ονομα....:smokin:
el_hymador
19/11/2008, 11:53
Εγω πραγματικα δεν γνωριζω ποια πηδαγε στα κρυφα ο Πρεκας...καμια γυναικα παικτη του ΠΑΟ θα ηταν προφανως για να επιμενεις....
στα @@δια μου anyway...
Φανταζομαι ομως διαλογους:
"Πολυαγαπημενε και λατρεμενε μου παρανομε ερωτα...ριγη συγκινησης συγκλονιζουν το κορμι μου...ελα παρε μου μια πιπ@..."
:lol: :lol: :lol: :lol:
Χωρις σχολια...
δεν μου φαινεται καθόλου περιεργο ο πρεκας οπαδος του ολυμπιακου :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ο δομαζος παιδακι
Εγω πραγματικα δεν γνωριζω ποια πηδαγε στα κρυφα ο Πρεκας...καμια γυναικα παικτη του ΠΑΟ θα ηταν προφανως για να επιμενεις....
αδιαβαστος στην ιστορια κωστα.
αυριο με τον κηδεμονα σου :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Κάπελας
ο δομαζος παιδακι
μπραβο!!
αριστα 20 !!!
ετοιμασου για σημαιοφορος :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μέλη στην αεκ θα γίνετε?
οχι :wave2:
μπραβο!!
αριστα 20 !!!
ετοιμασου για σημαιοφορος :lol: :lol: :lol:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
el_hymador
19/11/2008, 12:38
:lol:
148413
makis206
19/11/2008, 13:29
:lol:
Αμήν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συγνινήθηκα ρε γαμώτο:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
όχι ρε μπερδευτηκες...
δεν φοραει το δεκα ο Αντζας....
απλα βρηκε τη γυναικα του με 10....για αυτο μαλλον μπερδευτηκες...:lol:
Υ.Γ. ΑΝΤΖΑ Μ@Λ@Κ@ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ....:lol:
Δεν σε ακουει.......
Ξυνει το κεφαλι του τωρα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
19/11/2008, 23:49
ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ''ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ'' ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....και οταν η σχεση/γκομενα/γυναικα,που περασατε μαζι σχεδον ολη την ζωη σας,παει να ΓΑΜΗΘΕΙ αλλου επειδη παιζουν πιο πολλα φραγκα,αφου τους ξεΚΟΚΚΑΛΗσει ολους και γυρισει σε εσας,να την πιστεψετε που θα σας πει οτι σας ΑΓΑΠΑΕΙ και παντα σας αγαπουσε....απλα εσεις φταιτε που εφυγε....
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΛΕΜΕ...
148457
καλα ας φερει κανα τιτλο ας φτιαξει και ομαδα που απο τοτε που εφυγε (τη πρωτη φορα) ειμαστε για το πεο και μετα τον αφοριζουμε και τον διαολοστελνουμε και παλι :lol:
blackbusa
20/11/2008, 00:06
ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ.....Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ'' ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.....
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 96 BΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ...''ΠΟΙΟΣ ΝΤΟΥΣΑΝ(ΟΥΣΤ)???ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ''
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΙΚΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΩΣ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ.....ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 96....
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΛΕΜΕ...
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ..........ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ.....
Κανένας Ντέμης,κανένας Μπάγιεβιτς,κανένας Ψωμιάδης,Μελισσανίδης,Δώνης
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ...........ΚΕΡΑΤΑΣ
δέν πρόκειται νά μού στερήσει τή χαρά καί τήν εύτυχία νά λατρεύω
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ.........
Κανένας δέν τό κατάφερε άπό τό 1964........ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ......!!!!!!!!!
Τά πρόσωπα έρχονται καί παρέρχονται......
Γιαυτό καί έκανα σκληρή κριτική στόν Νικολαίδη καί στόν ...
ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ....!!!!
Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ
Άπλά τά πρόσωπα ταυτίζονται μέ τήν ΑΕΚ....
Καί άν κάποιοι λατρέψατε πρόσωπα κατά καιρούς καί τά θεοποιήσατε....
ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ..........καί άπλά έπιβεβαιώνετε τόν κανόνα,ότι θέλετε
πατρώνες όπως στήν πολιτική σκηνή.....!!!!!!
ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..............ΑΝ ΖΩ ΠΑΛΙ ΑΕΚΑΡΑ ΘΑΜΑΙ....!!!
Ό κάθε Μπάγιεβιτς,πιθανόν όχι..........!!!!!!
Θέλω ένα διαρκείας νά άγοράσω..........
Άμα τό πουλάει κανείς ,τό παίρνω όσο έκανε τόν Αύγουστο.....!!!!
Όχι όμως γιά νά κράζω...........άλλά γιά νά φωνάζω...
ΑΕΚ..........ΑΕΚ...........ΑΕΚ...........ΑΕΚ..........ΑΕΚ.........ΑΕΚ........
Ούτε έγώ είμαι πρόβατο.........ούτε όμως καί ή ΑΕΚ γκόμενα...!!!!!
ΑΕΚΑΡΑ...............ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ.........
kalgeorge
20/11/2008, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Θέλω ένα διαρκείας νά άγοράσω..........
Άμα τό πουλάει κανείς ,τό παίρνω όσο έκανε τόν Αύγουστο.....!!!!
Όχι όμως γιά νά κράζω...........άλλά γιά νά φωνάζω...
ΑΕΚ..........ΑΕΚ...........ΑΕΚ...........ΑΕΚ..........ΑΕΚ.........ΑΕΚ........
πανο πουλα του το δικο σου ρε.
ελα να η ευκαιρια να παρεις πισω τα λεφτα σου.
πανο πουλα του το δικο σου ρε.
ελα να η ευκαιρια να παρεις πισω τα λεφτα σου.
( φτου..γμτ... Και οτι ειχα πει του αδελφου μου οτι του βρηκα πελατη...) :(
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 08:49
Πέστα ρε Terens...γιατί κολάνε όλοι σε πρόσωπα και ξεχνάνε οτι ο ασθενής αυτή την στιγμή (ΑΕΚ) είναι στην εντατική.
Όσοι δεν τον γουστάρετε καλά κάνετε... αλλά αν ειναι να πάτε γήπεδο, μόνο και μόνο για να τον κράξετε , επειδή ήρθε πίσω στην ΑΕΚ .... καθίστε στον καναπέ σας καλύτερα.
Λάθος που τον κάναμε πρίγκιπα... λάθος και πάλι που μπαίνει το όποιο ζήτημα σχέσεων προ 15ετιας πάνω απο το να σωθεί η ΑΕΚ..
Γιατί ότι και αν είναι ο Σέρβος (βάτραχος, κέρμιτ, κτλ.. ) δεν παύει να είναι και ο καλύτερος προπονητής που γνωρίζει το Ελληνικό περιβάλλον και μπορει να κάνει καλύτερο το χάλι που βλεπουμε.
Αίντε μπράβο... Μεγαλώστε λίγο και βαλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.
Μαζί σου Terens σε όσα είπες.
Gandalf
kalgeorge
20/11/2008, 08:59
Πέστα ρε Terens...γιατί κολάνε όλοι σε πρόσωπα και ξεχνάνε οτι ο ασθενής αυτή την στιγμή (ΑΕΚ) είναι στην εντατική.
Όσοι δεν τον γουστάρετε καλά κάνετε... αλλά αν ειναι να πάτε γήπεδο, μόνο και μόνο για να τον κράξετε , επειδή ήρθε πίσω στην ΑΕΚ .... καθίστε στον καναπέ σας καλύτερα.
Λάθος που τον κάναμε πρίγκιπα... λάθος και πάλι που μπαίνει το όποιο ζήτημα σχέσεων προ 15ετιας πάνω απο το να σωθεί η ΑΕΚ..
Γιατί ότι και αν είναι ο Σέρβος (βάτραχος, κέρμιτ, κτλ.. ) δεν παύει να είναι και ο καλύτερος προπονητής που γνωρίζει το Ελληνικό περιβάλλον και μπορει να κάνει καλύτερο το χάλι που βλεπουμε.
Αίντε μπράβο... Μεγαλώστε λίγο και βαλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.
Μαζί σου Terens σε όσα είπες.
Gandalf
κριμα.....:(
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 09:07
Kalgeorge... μαζί τα είπαμε φίλε μου... και όπως σου είπα καταννοώ και αν θες συμμερίζομαι και ώς ενα σημείο εκείνο που λένε περί "προδοσίας"....
Αλλά για πολλούς απο εμάς όπως πλέον δείχνει απο κάτω....
Σαφή θέση υπέρ της πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς παίρνει η πλειοψηφία των φιλάθλων. Η δημοσκόπηση του www.sport-fm.gr (στην οποία πάντως δεν υπάρχει ο περιορισμός συμμετοχής σε φιλάθλους της ΑΕΚ) είναι ενδεικτική του κλίματος. Το πρωί της Πέμπτης σε σύνολο 7.209 ψήφων το 67% (4.823 άτομα) τασσόταν υπέρ και το 33% (2.386 άτομα) κατά στο ερώτημα «Συμφωνείτε με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ;».
θέση πάνω απο πρόσωπα παίρνει η ΑΕΚ. Οχι το ποιός έκανε τι πριν απο 15 χρόνια. Οπότε ναι... συμμερίζομαι όσα λένε και αν θες εν μέρει καταννοώ και την θέση τους..
Αλλά απο εκεί μέχρι να αρχίσουν να βρίζουν τον προπονητή αντί να κοιτάνε πως η ΑΕΚ θα μπορέσει να ορθοποδήσει πάει αλλού το θέμα. Οι οργανωμένοι δεν είναι η ΑΕΚ... είναι απλά μέρος των οπαδών της.
Είναι κακό πράγμα το να κολλάς σε καταστάσεις που μόνο κακό θα προκαλέσουν. Αν δεν τον θέλουν ας μην του δωσουν σημασία... αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή , το μόνο που λείπει απο την ΑΕΚ για να διαλύσει τελείως είναι οι αντιδράσεις απο μια μικρή μερίδα οπαδών.
Επιτέλους ας μεγαλώσουν και ας σκεφτούν λίγο. Δεν θα τον παντρευτούν κιόλας.
Gandalf
kalgeorge
20/11/2008, 09:16
Kalgeorge... μαζί τα είπαμε φίλε μου... και όπως σου είπα καταννοώ και αν θες συμμερίζομαι και ώς ενα σημείο εκείνο που λένε περί "προδοσίας"....
Gandalf
αν υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως λες απο πανω ..τοτε δεν εχει θεση το παρακατω
¨¨Gandalf dr685sm
Αίντε μπράβο... Μεγαλώστε λίγο και βαλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.¨¨
kalgeorge
20/11/2008, 09:18
ωρε θα του φτιαξετε την μερα παλι του παναγιωτη.:rotflmao: :rotflmao:
και να πω και κατι αλλο;;;
ειστε ολοι τοσο σιγουροι οτι αυτο που λειπει απο την αεκ τωρα ειναι ο μπαγεβιτς;;
δηλαδη αλλοι 5.325.343..... προπονητες στον κοσμο, δεν κανουν;;;
ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα λετε ΟΛΟΙ εσεις που ξεσκιζεστε για να ερθει ο σωτηρας μπαγεβιτς στην αεκ, αν συνεχισει να πατωνει :wave2:
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 09:22
έχει να κάνει φίλε...
Έχει να κάνει οτι βάζουν πάνω απο όλα τον δικό τους Εγωισμό απο το καλό που μπορεί να κάνει ενας αποδεδειγμένα καλός τεχνικός στην ομάδα. Ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο.
Δεν παίζει η ΑΕΚ για τον Σέρβο... για εκείνους παίζει. Για εμάς που θέλουμε να την δούμε να παίζει μπάλα πάλι.
Οι εγωισμοί μόνο κακό προκαλούν. Και αν αυτός , θες είναι προδότης , κακός, ηλίθιος , εγωιστής, προδότης, βάτραχος κοκ... πρέπει και οι οπαδοί να φτάσουν εκεί , για να αποδείξουν αλήθεια τι;... οτι δεν τον θέλουν;...αυτό είναι γνωστό και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το δείξεις χωρίς όμως να επηρρεάσεις την ομάδα.
Σκέψου δηλαδή να παίζει η ΑΕΚ όπως τώρα, το τομάρι της πλέον και να έχεις 1000 άτομα απο πάνω που να μην τους απασχολεί αυτό , αλλά το τι κάνει ο προπονητής.
Σαν πιτσιρίκια που τσακώνονται ποιός πήρε το παιχνίδι τους, την ώρα που τους παίρνουν το σπίτι κάνουν.
Ας σώσουμε το σπίτι πρώτα και βλέπουμε για τα παιχνίδια μετά. Αυτό είναι μεγάλωμα και λογική σκέψη.
Υ.Γ. Επίσης μιλάς για προπονητή... οκ.. δείξε μου ενα με αποδεδειγμένη γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος, με αρκετά επιτεύγματα/εμπειρία σε αυτό , που να είναι ελεύθερος και να ξέρει αν μη τι άλλο τι σημαίνουν αποδυτήρια ΑΕΚ , και εγώ είμαι μαζί σου.
Gandalf
blackbusa
20/11/2008, 09:22
EΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΚΡΑΖΩ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΩΛΗΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 12 ΣΕΙΡΑ 5 ΤΜΗΜΑ Β ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ....200 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ...
kalgeorge
20/11/2008, 09:24
έχει να κάνει φίλε...
Έχει να κάνει οτι βάζουν πάνω απο όλα τον δικό τους Εγωισμό απο το καλό που μπορεί να κάνει ενας αποδεδειγμένα καλός τεχνικός στην ομάδα. Ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο.
Δεν παίζει η ΑΕΚ για τον Σέρβο... για εκείνους παίζει. Για εμάς που θέλουμε να την δούμε να παίζει μπάλα πάλι.
Οι εγωισμοί μόνο κακό προκαλούν. Και αν αυτός , θες είναι προδότης , κακός, ηλίθιος , εγωιστής, προδότης, βάτραχος κοκ... πρέπει και οι οπαδοί να φτάσουν εκεί , για να αποδείξουν αλήθεια τι;... οτι δεν τον θέλουν;...αυτό είναι γνωστό και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το δείξεις χωρίς όμως να επηρρεάσεις την ομάδα.
Σκέψου δηλαδή να παίζει η ΑΕΚ όπως τώρα, το τομάρι της πλέον και να έχεις 1000 άτομα απο πάνω που να μην τους απασχολεί αυτό , αλλά το τι κάνει ο προπονητής.
Σαν πιτσιρίκια που τσακώνονται ποιός πήρε το παιχνίδι τους, την ώρα που τους παίρνουν το σπίτι κάνουν.
Ας σώσουμε το σπίτι πρώτα και βλέπουμε για τα παιχνίδια μετά. Αυτό είναι μεγάλωμα και λογική σκέψη.
Gandalf
δεν συμφωνω με τιποτα..
και τους λογους τους εξηγησα πιο πανω στα ποστακια μου :wave2:
kalgeorge
20/11/2008, 09:24
EΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΚΡΑΖΩ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΩΛΗΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 12 ΣΕΙΡΑ 5 ΤΜΗΜΑ Β ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ....200 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ...
τΕΡΕΕΕΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
να το εισητηριο που ηθελες....
ή ήταν απλα λογια;;;;
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 09:25
Πάσο Γιώργο... αν και διαφωνούμε κάθετα... αποδεκτή η γνώμη.
Gandalf
blackbusa
20/11/2008, 09:26
τΕΡΕΕΕΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ή ήταν απλα λογια;;;;
ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ....ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....
kalgeorge
20/11/2008, 09:28
Πάσο Γιώργο... αν και διαφωνούμε κάθετα... αποδεκτή η γνώμη.
Gandalf
ε ναι ρε μαγε, την γνωμη μου λεω απλα, ουτε επικρινω ουτε επιβαλω :wave2:
ρε πανο, εσυ τι ανακατευεσαι ρε; αφου ψαχνει διαρκειας λεμε :p :D
iosif... μιλάς για το Basket;... έχω πάρει διαρκείας και όποτε μπορώ θα πηγαίνω. Αλλά τι εννοείς μέλη;
Gandalf
ΕΝΝΟΩ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ.
http://www.aek.gr/pdf/reg_form.pdf
υγ αρκει ο ακατανομαστος να μην γινει ασπιδα για να συνεχιστει η τωρινη διοικητικη ανεπαρκεια. ελπιζω να αλλαξουν μυαλα και να ασχοληθουν σοβαρα με την ομαδα. ο ντεμης αν εφευγε στην 2ετια θαταν ηρωας. αλλα ο μετριοςδεν γνωριζει οτι εχει πεπερασμενα και χαμηλα ορια. και εαν φετος ειναι χαμενη χρονια (ενταξει τριτοι θαμαστε) του χρονου ο τιτλος ειναι μονοδρομος. μονο με τιτλο και γηπεδο (οχι βεβαια στην φυλη οπου εξαρχης λεω οτι δεν γινεται εκει για χρημοτοοικονομικους λογους αλλα και γιατι το οικοπεδο μπορει να δοθει μονο στην ερασιτεχνικη και οχι σε παε)
τΕΡΕΕΕΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ή ήταν απλα λογια;;;;
Τρεις μερες σκεφτετε τι θα γραψει......:winka:
Γιατι του το χαλας τωρα..??? :sad:
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 09:45
iosif... συγχώρεσε με φίλε μου.. .αλλα γιατί να γίνω μέλος;
Τα στοιχεία μου ήδη τα έχουν απο το διαρκείας. Την "βοήθεια" μου στην ομάδα την δίνω απο εκεί. Γιατί να γίνω και μέλος;...
Και να το πω και πιο χοντρά...
Αυτά που κοροϊδεύουμε στους γαύρους θα κάνουμε; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...οχι ρε φίλε..προτιμώ με διαρκείας που στην τελική είναι και πιο υγιές αλλά δίνεις και προσωπική βοήθεια έτσι. Τα μέλη και λοιπά άλλα (βλ. μέτοχος) μου θυμίζουν οικονομικά κόλπα απο ανώνυμες εταιρίες για να έχουν περισσότερες εισφορές στο παγκάρι τους.
Busa μπορεί να έχω φιλαράκι αν το λές σοβαρά... θα τον ρωτήσω και θα σου πω.
Gandalf
kalgeorge
20/11/2008, 09:48
Αυτά που κοροϊδεύουμε στους γαύρους θα κάνουμε; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...οχι ρε φίλε..
Gandalf
αυτο σε πειραξε ρε μαγε;;:rotflmao: :rotflmao:
εδω τους καταλογιζετε και το οτι ειναι καθοδηγουμενοι απο την διοικηση τους , αλλα τωρα γινεται το ιδιο με εσας ;) ( και δεν αναφερομαι σε σενα που ειχες αυτην την γνωμη απο την αρχη)
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 09:51
Kalgeorge... όλοι οι οργανωμένοι ανεξαρτήτως ομάδος , κινούνται σε αγέλες.. ώς πρόβατα...
Για αυτό και κατευθύνονται πιο εύκολα απο εκείνον που μπορεί να το κάνει. Παραδείγματα άπειρα.
Για αυτό προτιμώ να είναι φίλαθλος με ατομική σκέψη..
Έχω περάσει και απο το δωματιάκι.. και απο την original παλιότερα... ξέρω πως είναι τα πράγματα. Για αυτό και λέω πως προτιμώ να είμαι ΑΕΚ παρά original.
Gandalf
kalgeorge
20/11/2008, 10:02
Kalgeorge... όλοι οι οργανωμένοι ανεξαρτήτως ομάδος , κινούνται σε αγέλες.. ώς πρόβατα...
Gandalf
αληθεια ρε μαγε;;
τοτε εγω πως ειχα βρεθει σε πορεια εναντιον του να ερθει ο μπαγεβιτς στον παναθηναικο....
:confused: :uplate: :uplate:
ρε λες να τα εχω χασει και να εχω παραισθησεις;;;:uplate: :uplate:
iosif... συγχώρεσε με φίλε μου.. .αλλα γιατί να γίνω μέλος;
Τα στοιχεία μου ήδη τα έχουν απο το διαρκείας. Την "βοήθεια" μου στην ομάδα την δίνω απο εκεί. Γιατί να γίνω και μέλος;...
Και να το πω και πιο χοντρά...
Αυτά που κοροϊδεύουμε στους γαύρους θα κάνουμε; ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...οχι ρε φίλε..προτιμώ με διαρκείας που στην τελική είναι και πιο υγιές αλλά δίνεις και προσωπική βοήθεια έτσι. Τα μέλη και λοιπά άλλα (βλ. μέτοχος) μου θυμίζουν οικονομικά κόλπα απο ανώνυμες εταιρίες για να έχουν περισσότερες εισφορές στο παγκάρι τους.
Gandalf
πορω να σε πεισω εαν θες
διοτι υπαρχουν απειρες διαφορες απο τα "μελη " του οσφπ και στην διαδικασια και στην ουσια.
διοτι ειμαστε αεκ σε ολα τα αθληματα και ιδιως σε αυτα που ειναι ερασιτεχνικα
διοτι η αεκ ειχε καποτε 7000 ενεργα μελη και ηταν η μονη ομαδα που διατηρησε επι μακρον τη σχεση 60-40. διοτι θα εχεις λογο στην αεκ. λογο οχι μαλακιες.
διοτι δεν θελουμε κοκκαληδες και μεσσιες.
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 10:21
γιατί αυτό έλεγαν οι οργανωμένοι του ΠΑΟ...γενικά..
Δεν μιλάω μόνο μαζί σου.. ξέρω και άλλα παιδιά που είναι ή ήταν σε αντίστοιχα club. Εκείνο που έλεγαν είναι οτι δεν τον θέλουν λόγω του ιστορικού του και το τι προκαλεί σε κάθε εξέδρα.
Κουβέντα όμως για το αν είναι καλός προπονητής ή οχι.
Αλλά σου έχω μια ερώτηση... έστω και ερχόταν στον ΠΑΟ... και ο ΠΑΟ είχε τα χάλια στην προ πολυμετοχικής φάσης. Και μαζί με αυτόν ερχόταν και το "κότερο". Θα πήγαινες για να κράξεις τον προπονητή μόνο και μόνο , ή για να στηρίξεις την ομάδα σου;.. για σκέψου το λίγο.
Gandalf
kalgeorge
20/11/2008, 10:23
Αλλά σου έχω μια ερώτηση... έστω και ερχόταν στον ΠΑΟ... και ο ΠΑΟ είχε τα χάλια στην προ πολυμετοχικής φάσης. Και μαζί με αυτόν ερχόταν και το "κότερο". Θα πήγαινες για να κράξεις τον προπονητή μόνο και μόνο , ή για να στηρίξεις την ομάδα σου;.. για σκέψου το λίγο.
Gandalf
δεν θα παταγα γηπεδο.
αυτοι που με ξερουν μπορουν να στο επιβεβαιωσουν
θα πηγαινα (και θα το σκεφτομουν πολυ ) μονο οταν εφευγε.
οπως εγινε και οταν αφησε εξω τους οργανωμενους. μπορουσα ανετα να παω γηπεδο να υποστηριξω την ομαδα μου, αλλα ενα ολοκληρο χρονο δεν πατησα ουτε σε ενα παιχνιδι.
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 10:26
iosif... τα περί λόγου τα έλεγαν και στον ΟΣΦΠ ... και τα ίδια περί Μεσσιών κτλ..
Ο φίλαθλος έχει λόγο διά της παρουσίας του ή της απουσίας του στην εξέδρα. Και είναι και πολύ ηχηρός και σημαντικός (όβολος διά εισητηρίων). Οι αποφάσεις δεν παίρνονται πλέον διά της βοής πλήθους.. οι κρίσιμες αποφάσεις (και οχι μόνο οι εκλογές) παίρνονται απο μια χούφτα ανθρώπων.
Οπότε κάθε προσπάθεια "πολιτικοποιημένης ένταξης" διά των μελών-μικρομετόχων σε μια εταιρία δεν είναι παρά ενα καλό κόλπο για να έχουν κάποιοι ενισχυμένη εξουσία ή οικονομική δυνατότητα.
Άστο ρε φιλαράκι σου λέω έχω περάσει πολύ πιο πριν απο εκεί. Τα ξέρω καλά τα κόλπα και τα τερτίπια...
Ελα μαζί αν θες να φωνάξουμε για την ΑΕΚ.. να δούμε μπάλα... να το διασκεδάσουμε με καφέ και μπυρίτσα και βρώμικο μαζί.. να κάνουμε πλακίτσα με φιλαράκια κόκκινους και πράσινους... αλλά αυτά περί μελών και είστε η βάση μας... είναι για εκείνους που έχουν άλλους σκοπούς με εμάς.
Gandalf
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 10:28
δεν θα παταγα γηπεδο.
αυτοι που με ξερουν μπορουν να στο επιβεβαιωσουν
θα πηγαινα (και θα το σκεφτομουν πολυ ) μονο οταν εφευγε.
οπως εγινε και οταν αφησε εξω τους οργανωμενους. μπορουσα ανετα να παω γηπεδο να υποστηριξω την ομαδα μου, αλλα ενα ολοκληρο χρονο δεν πατησα ουτε σε ενα παιχνιδι.
Γιά σου ρε Γιώργη.. για αυτό σε παραδέχομαι.. γιατί αυτή είναι υγιής αντίδραση. Αυτό λέω και για εμάς...
Μην τον γουστάρετε... δεν τον αντέχετε;.. μην πάτε γήπεδο.. αλλά αυτό με το να πας γήπεδο μόνο και μόνο για να βρίσεις κάποιον , είναι ρε παιδάκι μου , μη υγιές.
Gandalf
blackbusa
20/11/2008, 10:30
Gandalf
Δεν συνηθειζω να κανω πλακα σε τετοια θεματα...ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΕΚΤΖΗ...ΕΓΩ ΠΙΑ ΔΕΝ....
kalgeorge
20/11/2008, 10:34
Γιά σου ρε Γιώργη.. για αυτό σε παραδέχομαι.. γιατί αυτή είναι υγιής αντίδραση. Αυτό λέω και για εμάς...
Μην τον γουστάρετε... δεν τον αντέχετε;.. μην πάτε γήπεδο.. αλλά αυτό με το να πας γήπεδο μόνο και μόνο για να βρίσεις κάποιον , είναι ρε παιδάκι μου , μη υγιές.
Gandalf
και παλι ειναι θεμα το πως το βλεπει κανεις.
δηλαδη...υπηρχαν παρα πολλοι που πηγαιναν μονο και μονο για να φωναξουν για την επιστροφη μας στο γηπεδο, και για να βρισουν τον τζιγγερ.
και αυτη, ειναι μια σωστη τακτικη, μην νομιζεις.
δεν μπορει να πατας 20-30 χρονια γηπεδο για παραδειγμα, και να ερχεται ο καθε τζιγγερ και να σε διωχνει
blackbusa
20/11/2008, 10:48
Καλη επιτυχια ΝΙΚΟΛΑ... (http://www.sport-fm.gr/article/155006)
απο οτι φαινεται σιγα σιγα αρχιζουν να τρωνε/ξενερωνουν/διωχνουν τους λιγους αεκτζηδες που εμειναν στα δυσκολα κοντα στην ομαδα...σειρα βλεπω να εχει ο ''παππους''...το μελλον θα δειξει...
Gandalf dr685sm
20/11/2008, 10:54
έλα ρε busa...ποιός τον έδιωξε;
Ο Κωστένογλου και καλά κάνει, αναλαμβάνοντας την θέση του πρώτου προπονητή σε μια ελπιδοφόρα ομάδα! Ακόμα και αν όπως λένε οι φήμες του έγινε πρόταση για το τεχνικό τιμ (δεν νομίζω αλλά λέμε...) καλά κάνει και επιλέγει να πάει εκεί. Το μέλλον του πρέπει να κοιτάξει.
Σταματήστε να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα..
Αν ηταν να διώξει ΑΕΚτζήδες, είναι πολλοί μέσα στην ομάδα που θα έφευγαν. Όπως ο Μανωλάς (που θα μπορούσε να αρνηθεί)... ο Σαβέβσκι (που και αυτός θα μπορούσε να φέρει αντιδράσεις σε περιπτώσεις συνεργασίας) κτλ.
Οι άνθρωποι αυτοί περα απο το οτι είναι ΑΕΚ , είναι και επαγγελματίες και κοιτάνε να ζήσουν. Καλά κάνει το παληκάρι και πηγε εκεί που πήγε και μακάρι να έχει μεγάλη σταδιοδρομία.
Gandalf
blackbusa
20/11/2008, 11:05
Oταν καθεσαι σε μια ομαδα με τοσα προβληματα,τοσα χρονια,το κανεις για 2 λογους...ενα επειδη ειναι η ομαδα που γουσταρεις (λογικα παντα) και δευτερο γιατι περιμενεις να σου δωσουν την ευκαιρια να αποδειξεις τι αξιζεις....μια μικροευκαρια την πηρε περυσι και τα πηγε περιφημα χωρις να αντιδρασει...φετος παλι εκατσε κανοντας την παπια βλεποντας να ερχετε ο Δωνης....και την χρονικη στιγμη που επιτελους ειναι η ωρα σου,πανε και σου φερνουν καποιον αλλον....δεν χρειαζεται να σου πουν φυγε...απλα χρειαζεται να στο δειξουν οτι δεν σε υπολογιζουν και πολυ....και αυτο κανανε λεγοντας του κατσε 6 μηνες και βλεπουμε(δηλαδη παρε τον μπουλο)....και ακουει και για συμβολαιο 2,5 χρονων...τι να κανει δηλαδη???
ειμαι περιεργος να δω τα γλεντια και τις κωλοτουμπες απο καποιους σε μια ενδεχομενη επιστροφη Μελισσανιδη....απο καποιους που τον κραζανε και λεγανε κιολας οτι θα τον επνιγαν....:look:
blackbusa
20/11/2008, 11:17
ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΕΙΠΕ... (http://www.sport-fm.gr/article/154992) ο ΑΕΚΤΖΗΣ προεδρος που επι εποχης του εγιναν οι χειροτερες σφαγες απο τον ΚΟΚΚΑΛΗ και βεβαια ειναι και επαγγελματιας ειχε αναλαβει προσωπικα τον γαυρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
''Να είστε σίγουροι πως αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβλεπε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, δεν θα δεχόταν να επιστρέψει.''
ωπα ωπα ωπα....τελικα αγαπαει την ΑΕΚ η την υστεροφημια του???
''Η πολυμετοχική διοίκηση που δεν στηρίζει τα πάντα σε ένα μόνο άνθρωπο, τον Ντέμη Νικολαΐδη, με τη σύμπραξη των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιου Μανωλά μπορεί να πετύχει πολλά.''
αυτα κυριε Νικολαου τα λεμε στην ωρα τους...και ο κολιος τον αυγουστο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ
E ΜΑΓΕ
εξαρταται πως βλεπεις την σχεση σου με την ομαδα , με το σωματειο. (οχι με την παε) ειμαι μελος στην ερα απο το 2000 και μετανιωσα που δεν ημουν απο πιο παλια.
προσωπικα δεν αντιλαμβανομαι τη σχεση μου με την αεκ μονο "πελατειακα" μεσω εισητηριου ή σαν σοου που με διασκεδαζει.
ας εχουμε και ενα παραμυθι-εν γνωσει μας- να πιστευουμε. οπως λενε οι αγγλοι "football is the second best thing" με την ΖΩΗ το πρωτο.
φανταζομαι και η μπαρτσελονα και η ρεαλ των 80.000 μελων δεν ειναι ακριβως στρατοι....
το αν καποιος 'στρατολογειται" επαφιεται στην ικανοτητα του να αντιλαμβανεται καταστασεις και στην αξιοπρεπεια του
αλλωστε δεν μιλαμε για μετοχους σε αε αλλα για μελη σε σωματειο. η διαφορα προφανης.