Σύνδεση

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

STOYBI
28/07/2008, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και εσας ετοιμος ειναι!!!

:D

<<< Ο Άγγελος Μπασινάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έπειτα, αφού το ταλέντο του είχε ήδη παρατηρηθεί από τους προπονητές του μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκόυ την περίοδο 1995-1996.

Στην συνέχεια της παρουσίας του στο "τριφύλλι" έφθασε 4 φορές μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου (1999-2000, 2001-2002, 2002-2003, 2004-2005.)

Ετσι... Αφου ειδε οτι δεν τα καταφερνε αποφασισε να πληρωσει αδρα πηγαινοντας στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας τον Ολυμπιακο.

Η παε ολυμπιακος ( αφου δεν μπορει να αντισταθει στο να δειχνει ποσο ευκολα ξεπουλιουνται σε συνηδηση και μνημη παιχτες " σημαιες" του παναθηναικου θα σκεφθει σοβαρα την αποχτηση του. >>>

Γεια σου Αγγελε βαζελα "αιχμαλωτε "........:wave2:

el_hymador
28/07/2008, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
<<< Ο Άγγελος Μπασινάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έπειτα, αφού το ταλέντο του είχε ήδη παρατηρηθεί από τους προπονητές του μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκόυ την περίοδο 1995-1996.

Στην συνέχεια της παρουσίας του στο "τριφύλλι" έφθασε 4 φορές μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου (1999-2000, 2001-2002, 2002-2003, 2004-2005.)

Ετσι... Αφου ειδε οτι δεν τα καταφερνε αποφασισε να πληρωσει αδρα πηγαινοντας στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας τον Ολυμπιακο.

Η παε ολυμπιακος ( αφου δεν μπορει να αντισταθει στο να δειχνει ποσο ευκολα ξεπουλιουνται σε συνηδηση και μνημη παιχτες " σημαιες" του παναθηναικου θα σκεφθει σοβαρα την αποχτηση του. >>>

Γεια σου Αγγελε βαζελα "αιχμαλωτε "........:wave2:

Λαθος...λαθος...

<< Ο Άγγελος Μπασινάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έπειτα, αφού το ταλέντο του είχε ήδη παρατηρηθεί από τους προπονητές του μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκόυ την περίοδο 1995-1996.

Αξιζει δε να αναφερουμε το οτι πασχει απο υψοφοβια και τρεμει μονο και μονο στην ιδεα της πτησης με αεροπλανο.

Για αυτο αποφασισε να πληρωσει αδρα ωστε να μεταγραφει σε μια ομαδα που ειναι σιγουρο οτι απο Οκτωβρη εχει "τελειωσει" με τις Ευρωπαϊκες τις υποχρεωσεις και οι μετακινησεις της γινονται αποκλειστικα εντος των συνορων της Ελλαδος με το ΠΟΥΛμαν>>

να τα γραφεις ολα...:winka:

Με γεια σας και να τον χαιρεστε :lol:

STOYBI
28/07/2008, 20:46

Με γεια σας και να τον χαιρεστε :lol:

Θα τον προσεχουμε.....

Τον Αγγελο.....

Τον Βαζελα...... :a9:

:wave2:

zzr2005
28/07/2008, 20:49
να δουμε τι θα λενε τωρα οι Ολυμπιακοι για τους λουζερ της Ριζουπολης....:lol: :lol:
που τωρα παρελαυνουν ενας ενας στα γεράματα απο την υπερομάδα του Ολυμπιακου και γινονται θεοί .....:lol:

αν δουμε τι θα λενε τωρα για τα παλτα και του λουζερ που στο ανθος της ηλικιας τους επαιζαν στον Παναθηναικο και τωρα στα γεράματα τους χρησοπληρώνει ο Ολυμπιακος ....
:lol:
ε ρε πως τα φερνει η ζωη και ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ.....
:bawl:
οποιος γαυρος πατησει φετος στο γηπεδο πρεπει να εχει πολυ λιγο σεβασμο στον ευατό του...
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.....
αυτη η μεταγραφη του Μελιση ειναι τελειως ακυρη τοσο ως προς τα ανταλαγματα οσο και ως προς την αξια του παιχτη....ελπιζω να μην προσπαθουν να κανουν γιουσουφακι τον ΠΑΟΚ....κατι αντιστοιχο με την Ξανθη και τον Ολυμπιακο δηλαδη...:mad:

και αυτος ο Βραζιλιανος που φερνουμε εχω ενα κακο προαισθημα οτι θα βγει πολύ παλτό...:rolleyes:

και για να μην ξεχνιοαμαστε
NINIS RULES....να ειναι υγιες το παλικάρι και θα πληρωνω εισιτηριο μονο για αυτον....

STOYBI
28/07/2008, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
[B]
οποιος γαυρος πατησει φετος στο γηπεδο πρεπει να εχει πολυ λιγο σεβασμο στον ευατό του...
:lol: :lol: :lol:

Επ....

Το χανετε παλι..... :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
28/07/2008, 21:06
Επ....

Το χανετε παλι..... :look:

Εσείς το έχετε ήδη χάσει !!!
:lol: :lol: :lol: :wave2:

el_hymador
28/07/2008, 21:09
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!

Τωρα που πηραν φορα οι γαυροι, εκδηλωσαν ενδιαφερον καποιοι παλιοι γνωριμοι του Παναθηναϊκου :lol: :lol: :lol:

137931

STOYBI
28/07/2008, 21:12
Απο οτι βλεπω...

Εχει ωραια βραδια..... :D

137932

STOYBI
28/07/2008, 21:14
Ολα τα παιδακια ...

Παιζουν....:D

137933

STOYBI
28/07/2008, 21:16
Ξεχνοντας δυστηχως οτι καποια στιγμη θα πρεπει να βαλουν.....

137934

STOYBI
28/07/2008, 21:17
Γιατι οταν θα ελθει η

137935

el_hymador
28/07/2008, 21:17
Εχω-εχωωωωω

Και Igor Biscan εχω!!!

παρε-παρε-παρε-παρε :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

137936

STOYBI
28/07/2008, 21:19
Θα παψουν να μιλανε...... :sad:

137937

el_hymador
Γιατι οταν θα ελθει η

ετσι με τα περσινα να ασχολεισαι εσυ....

πολυ γελιο φετος!!!

STOYBI
Εχω-εχωωωωω

Και Igor Biscan εχω!!!

παρε-παρε-παρε-παρε :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Α τον μλκ..... :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Τι μου το χαλας ρε...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
28/07/2008, 21:23
ετσι με τα περσινα να ασχολεισαι εσυ....

πολυ γελιο φετος!!! \

τα φετινα δεν εχουν αρχισει ακομα...

el_hymador
28/07/2008, 21:27
Να ενα προσφατο πρωτοσελιδο, προφητικο....

21/7/2008

137941

STOYBI
28/07/2008, 21:28
Αντε γεια μας .......... Παιδες.....

Και μην χαλιομαστε.......

Κοκκινοι-κιτρινοι-πρασινοι Μπασιναδες κλπ....

Μας δειχνουν τον δρομο..... :rolleyes:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

:a01:

137944

arxaios
28/07/2008, 23:29
Να ενα προσφατο πρωτοσελιδο, προφητικο....

21/7/2008
Μπα ........ 5 είναι οι υποψήφιοι ..............
Σμόλαρεκ, Σεβαντόν, Βορονίν ................... Μπόλεκ και Λόλεκ !!! :lol: :lol: :lol:

Και μάλλον τους 2 τελευταίους θα πάρει ο γαύρος !!! :lol: :lol: :lol:

la_villa
29/07/2008, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
να δουμε τι θα λενε τωρα οι Ολυμπιακοι για τους λουζερ της Ριζουπολης....:lol: :lol:
που τωρα παρελαυνουν ενας ενας στα γεράματα απο την υπερομάδα του Ολυμπιακου και γινονται θεοί .....:lol:

αν δουμε τι θα λενε τωρα για τα παλτα και του λουζερ που στο ανθος της ηλικιας τους επαιζαν στον Παναθηναικο και τωρα στα γεράματα τους χρησοπληρώνει ο Ολυμπιακος ....

το θεοί που το είδες?
ο Νικοπολίδης ποτε δεν χαρακτηρίστηκε παλτό...μακα΄ρι να ήταν ακόμα 34 να έπαιζε κι αλλο (ποιον έχετε σταναρ βασικό τερμα μετα τον αντωνάκη???ε ποιον???μήπως κανέναν και ψάχνεστε καθε χρόνο...όπως και εμεις πριν και τώρα μετα απο τον αντωνάκη)
τον Κωνσταντίνου τον θέλαμε και δεν ήρθε σε γεράματα

αλλά τον μπασινά...μπλιαχ....αν τον πάρουμε έλεος...ούτε αγώνα δεν με βλέπω να βλέπω φέτος...μπασινά ρεεεεεεεεεεεεεε.....ξεφτύλα...τέλος

υ.γ ασχέτως αν παίξει καλή μπ΄λα ΑΝ έρθει....τότε απλά θα γίνει υποφερτός απο εμετικός

la_villa
29/07/2008, 01:11
ρε βαζέλια

το μελισσάκη είναι ο παικταρας που θα παίρνατε πίσω????το χάμερ???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο Ντάρκο μόλις το άκουσε του κόπηκαν τα γόνατα...μιλάμε δεν βγαίνει απο κατω από το κρεβάτι του...βρε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την χώρα :lol: :lol: :lol:
και άλλο παράρτημα ρε....μετα τον όφη επίσημα και τον μπαοκ....

καλα όχι ότι ο ζιβε που θέλατε είναι καλύτερος.....

ε ρε δούλεμα που τρώτε κι εσεις...η διαφορά μας είναι ότι εσεις χαιρόσαστε και δεν καταλαβαίνετε γρι....πανυγηρίζετε κ απο πάνω....μιλάμε είστε τα τέλεια πρόβατα.........:lol: :lol: :lol:

υ.γ παπαδόπουλος...στην καλύτερη 10αδα του Ε.πρωτθλήματος
http://www.sport-fm.gr/article/140036
αντε κ εις ανώτερα

giobazolias
29/07/2008, 04:48
παει ο καστιγιο....................
παει ο Λουα Λουα.............................

αλλα η μεγαλυτερη απωλεια απο φετος θα ειναι ο....................................

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15420&m=A44&aa=1

:a5: :a18: :a9::a5: :a5: :a57: :a57:

el_hymador
29/07/2008, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε βαζέλια

το μελισσάκη είναι ο παικταρας που θα παίρνατε πίσω????το χάμερ???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο Ντάρκο μόλις το άκουσε του κόπηκαν τα γόνατα...μιλάμε δεν βγαίνει απο κατω από το κρεβάτι του...βρε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την χώρα :lol: :lol: :lol:
και άλλο παράρτημα ρε....μετα τον όφη επίσημα και τον μπαοκ....

καλα όχι ότι ο ζιβε που θέλατε είναι καλύτερος.....

ε ρε δούλεμα που τρώτε κι εσεις...η διαφορά μας είναι ότι εσεις χαιρόσαστε και δεν καταλαβαίνετε γρι....πανυγηρίζετε κ απο πάνω....μιλάμε είστε τα τέλεια πρόβατα.........:lol: :lol: :lol:

υ.γ παπαδόπουλος...στην καλύτερη 10αδα του Ε.πρωτθλήματος
http://www.sport-fm.gr/article/140036
αντε κ εις ανώτερα

ρε στο γηπεδο θα δειξουν ολα ....

Τα περι Hummer κτλ κατσε να τα δουμε στην διαρκια του πρωταθληματος που μου εχεις μεινει με 2CV και σκαραβαιους και αντι να κοιτας τα χαλια σου, βγαζεις και γλωσσα...:lol:

Εχθες το βραδυ "ενας φιλος ηρθε απο τα παλια" στο EXTRA3....

Μαλλον χεστηκε ο κατασκοπος που εχετε αφιονιστει και εριξε τα κοπροσκυλα του στην μαχη της προπαγανδας....

Μιλαμε εριξα πολυ γελιο...."ολα μια χαρα", "θα παρουμε παικταραδες" κτλ-κτλ...τσιμουδια για Μπασινα, τον οποιο αν θυμαστε πικαρε σε μια εκτελεση κορνερ...

μια χαρα ειστε. μην αλλαξετε τιποτα:lol:

Φατε τον στην μαπα:
http://www.youtube.com/watch?v=0Q4Zw6fb0Wk

kalgeorge
29/07/2008, 08:24
Mελισσης λοιπον.....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με παπαρολογιες, γαι τον στοπερ που ερχεται...αλλη μια παρελαση ονοματων...αλλη μια καταληξη σε κατι ζιβε και πουγκρενιε...και τελικα...μελισσης...

τι να πω ρε πουστη μου :(

el_hymador
29/07/2008, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Mελισσης λοιπον.....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με παπαρολογιες, γαι τον στοπερ που ερχεται...αλλη μια παρελαση ονοματων...αλλη μια καταληξη σε κατι ζιβε και πουγκρενιε...και τελικα...μελισσης...

τι να πω ρε πουστη μου :(

Η παρελαση ονοματων μην ξεχνας Γιωργο οτι οφειλεται πρωτιστως και κυριως στου δημοσιογραφισκους της πο*τσας...

Για στοπερ, δεν λεω, ο Μελισσης δεν ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη.... Πολυ πιθανον να ερθει και καποιος αλλος, αφου το πλανο ηταν και ειναι η αγορα δυο παικτων σε αυτη την θεση.

Τωρα για Αϊμαρ, Σισε, Πεγερανο κτλ-κτλ θεωρω οτι το παλεψαμε και προσπαθησαμε να τους αποκτησουμε...το να δωσουμε ομως ενα σκασμο χρηματα για εναν παικτη - ονομα μονο και μονο για να τον μετα-πεισουμε να ερθει στην Ελλαδα το θεωρω μεγαλη μ@λ@κι@...

Γιατι κακα τα ψεμματα, το γ@μω πρωταθλημα μας ειναι η νο 1 αιτια που ενας παικτης θα το σκεφτει πενταπλα για να ερθει να παιξει.

Οι προσφορες για Αϊμαρ και Πεγερανο ηταν ισαξιες η και ελαφρως καλυτερες απο αυτες που διναν οι αλλες ομαδες, ομως οι παικτες προτιμησαν να πανε αλλου...τι να καναμε δηλαδη; Να τους χρυσωναμε το χαπι με + 50% της αξιας τους για να ερθουν καπου που δεν πολυγουσταρουν; Αυτα ειναι αστεια και η αληθεια ειναι μια...δεν ερχονται ευκολα μεγαλης ποδοσφαιρικης ποιοτητας παικτες στην Ελλαδα και κυριως, δεν ερχονται στο peak της καρριερας τους!

...αυτο που επιχειρειτε τωρα στον Παναθηναϊκο ειναι η εξυγιανση και η ευρυθμη λειτουργια του σε ολα τα επιπεδα...

μου αρκει που υπαρχει ενας προπονητης με @@δια, μου αρκει που υπαρχει ενα ικανο και με γνωση του ποδοσφαιρου team στελεχων, μου αρκει που η αρρωστημενη κατασταση των τελευταιων χρονων αποτελει παρελθον.

Ολα τα αλλα και τα βαρυγδουπα ονοματα εναι χαντρες για τους ιθαγενεις...

kalgeorge
29/07/2008, 08:54
Η παρελαση ονοματων μην ξεχνας Γιωργο οτι οφειλεται πρωτιστως και κυριως στου δημοσιογραφισκους της πο*τσας...

ρε κωστα δεν ειανι αυτο το θεμα...
το θεμα ειανι οτι ειμαστε 3 ΧΡΟΝΙΑ χωρις στοπερ ....και τρεια χρονια ακους τις ιδιες μαλακιες....
εχω τα πρωτοσελιδα σε ενα φακελο, απο το 2005 που ελεγαν για τα τρομερα και φοβερα στοπερ που ερχονται.....και ακομα στον δρομο ειναι....

δεν λεω να παρεις τον σισε, η΄τον πιζαρο...που στην τελικη ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ επειδη ακριβως εδω ειναι ελλαδα......

αλλα ΠΑΡΕ ΡΕ ΠΣΤΜ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ....ΕΣΤΩ ΕΝΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ :mad:

el_hymador
29/07/2008, 09:05
ρε κωστα δεν ειανι αυτο το θεμα...
το θεμα ειανι οτι ειμαστε 3 ΧΡΟΝΙΑ χωρις στοπερ ....και τρεια χρονια ακους τις ιδιες μαλακιες....
εχω τα πρωτοσελιδα σε ενα φακελο, απο το 2005 που ελεγαν για τα τρομερα και φοβερα στοπερ που ερχονται.....και ακομα στον δρομο ειναι....

δεν λεω να παρεις τον σισε, η΄τον πιζαρο...που στην τελικη ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ επειδη ακριβως εδω ειναι ελλαδα......

αλλα ΠΑΡΕ ΡΕ ΠΣΤΜ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ....ΕΣΤΩ ΕΝΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ :mad:

Σωστος και η αποψη μου ειναι οτι μια καλη λυση θα ηταν ο Κυργιακος, αλλα ας οψεται η μ@λ@κι@ του ανικανου σωφερ...

Ακομα δεν εχει τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος ομως.... :winka:

Παντως και ο Χενρικσεν δεν ηταν το "μεγαλο" ονομα που προκαλεσε σεισμο με τον ερχομο του....αν θυμασαι μαλιστα στην αρχη εκανε απιστευτες π@π@ριες....τι αλλαξε και εγινε μεγαλος παικτης; (πραγματικα απο του καλυτερους στοπερ που εχουν περασει απο τα Ελληνικα γηπεδα...) απλα υπηρχε ενα σωστο προπονητικο team τοτε...οπως και τωρα...:wave2:

kalgeorge
29/07/2008, 09:18
Σωστος και η αποψη μου ειναι οτι μια καλη λυση θα ηταν ο Κυργιακος, αλλα ας οψεται η μ@λ@κι@ του ανικανου σωφερ...

Ακομα δεν εχει τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος ομως.... :winka:

Παντως και ο Χενρικσεν δεν ηταν το "μεγαλο" ονομα που προκαλεσε σεισμο με τον ερχομο του....αν θυμασαι μαλιστα στην αρχη εκανε απιστευτες π@π@ριες....τι αλλαξε και εγινε μεγαλος παικτης; (πραγματικα απο του καλυτερους στοπερ που εχουν περασει απο τα Ελληνικα γηπεδα...) απλα υπηρχε ενα σωστο προπονητικο team τοτε...οπως και τωρα...:wave2:

ναι ρε κωστακη...αλλα ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με γκουμα και σαριεγκι....
ημαρτον δηλαδη...

el_hymador
29/07/2008, 09:44
Οχι Γκουμα και Σαριεγκι ρε...

πλεον θα εχουμε Βυντρα και Μελισση επισης...:lol:

τεσπα πολυ ξενερωμενος μου φαινεσαι, anyway....στο γηπεδο θα αποδειχθουν ολα... :wave2:

AntoD
29/07/2008, 09:48
Προς τους φιλους ολυμπιακους....

Επειδη ο καραγκούνης εχει κλεισει....

Οτον μπασινα τον κυνηγατε, τον αντωνακι και τον μιχαλακι τους πήρατε......

Τρέξτε...η ατλέτικο δινει τον Γιουρκα........

Ετσι θα τους μαζεψετε όλους ...στα γεραματα τους.....

Lazio
29/07/2008, 09:50
ναι ρε κωστακη...αλλα ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με γκουμα και σαριεγκι....
ημαρτον δηλαδη...

Ωρες θα πρεπει να βαζουμε και λιγακι το μυαλο μας να δουλευει αντι να γκρινιαζουμε σαν τις κατινες.....
Ο γκουμας επρεπε να καταλαβεις οτι ανανεωσε για εναν ακομα χρονο για να κλεισει την καριερα του τιμωντας το τριφυλλι και δεν υπολογιζεται για βασικος.

Ο Σαριεγκι δεν ειναι το μεγιστο μπακ αλλα ειναι σκυλος μαχητης βεβαια χρειαζεται διπλα του το μεγαλο μπακ ψηλο δυνατο για να μην περναει ουτε μυγα. Αλλωστε αυτος ειναι και ο επομενος μεταγραφικος στοχος της ομαδας

Θα το ξαναπω μια ακομη φορα μην στεκεστε μονο στους παχτες που ηρθαν σε χρηματα και σε νουμερα μεταγραφων. Η καλυτερη μεταγραφη του Παναθηναικου ειναι η επιστροφη του κοσμου το καλο κλιμα η αλλαγη νοοτροπιας η οργανωμενη διοικηση η αναθεση των ποστων σε ανθρωπους που αγαπουν το τριφυλλι και η επιλογη προπονηταρα αντι των τουριστων που βλεπαμε να παρελαυουν τα τελευταια χρονια

Εχουμε πιστη οτι ολα αυτα θα φανουν σαν καλο αποτελεσμα στο γηπεδο βλεποντας επιτελους μπαλαρα απο το τριφυλλι.

Για εμενα το τελευταιο φιλικο στο ΟΑΚΑ ηταν ενα καλο δειγμα αν και χρειαζεται πολυ δουλεια ακομα :wave2:

kalgeorge
29/07/2008, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Προς τους φιλους ολυμπιακους....

Επειδη ο καραγκούνης εχει κλεισει....

Οτον μπασινα τον κυνηγατε, τον αντωνακι και τον μιχαλακι τους πήρατε......

τσι θα τους μαζεψετε όλους ...στα γεραματα τους.....
ρε ειπαμε....ο γαυρος κανει αναγερωση.:rotflmao:

AntoD
29/07/2008, 09:54
Νεο στοπερ για τον θρυλο

στα πλαισια αναεωσης του ροστερ κατατεθηκε προταση στον Μαλντινι!!!!!!

:rotflmao:

kalgeorge
29/07/2008, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ωρες θα πρεπει να βαζουμε και λιγακι το μυαλο μας να δουλευει αντι να γκρινιαζουμε σαν τις κατινες.....
Ο γκουμας επρεπε να καταλαβεις οτι ανανεωσε για εναν ακομα χρονο για να κλεισει την καριερα του τιμωντας το τριφυλλι και δεν υπολογιζεται για βασικος.

Ο Σαριεγκι δεν ειναι το μεγιστο μπακ αλλα ειναι σκυλος μαχητης βεβαια χρειαζεται διπλα του το μεγαλο μπακ ψηλο δυνατο για να μην περναει ουτε μυγα. Αλλωστε αυτος ειναι και ο επομενος μεταγραφικος στοχος της ομαδας

φιλε σορρυ που δεν βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει...εχουμε εσενα να το κανεις...

ισως δεν εχεις καταλαβει οτι τοσα χρονια δεν εχεις αμυνα...
αν ο σαριεγκι ειναι σκυλος, να παει σε κυνομαχιες...ειναι επισης κοντος, πιο αργος απο το ριπλευ...και χανει ολες τις μαχες μεσα στην περιοχη...

ο γκουμας ξερω πολυ καλυτερα απο σενα γαιτι ανανεωσε...οπως και γιατι ανανεωνει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τωρα.. και μαλιστα ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ....καθε χρονο.

οσο για το τι θα φανει στο γηπεδο , δεν ειπε κανεις το αντιθετο...αλλα σκεψου λιγο...

ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως λεγατε ( για να μην παω πολυ μακρυα) και περυσι...κατσε ρε πρωτα να δεις τον ενακαριρε...και μετα φωναζεις....κατσε να δεις τον σαριεγκι και μετα φωναζεις..κατσε τον ενα κατσε τον αλλον

εχω βαρεθει να βλεπω παιχτες στον παναθηναικο που να ειναι αγνωστοι και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ μπας και μου βγουν..καταλαβες τωρα τι εννοω:;;;;;

-» ΚΩΣΤΑ αυτο ειναι σιγουρο που λες...απλα καταλαβαινεις πιστευω στο σκεπτικο που τα λεω....:wave2:

Lazio
29/07/2008, 10:15
φιλε σορρυ που δεν βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει...εχουμε εσενα να το κανεις...

ισως δεν εχεις καταλαβει οτι τοσα χρονια δεν εχεις αμυνα...
αν ο σαριεγκι ειναι σκυλος, να παει σε κυνομαχιες...ειναι επισης κοντος, πιο αργος απο το ριπλευ...και χανει ολες τις μαχες μεσα στην περιοχη...

ο γκουμας ξερω πολυ καλυτερα απο σενα γαιτι ανανεωσε...οπως και γιατι ανανεωνει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τωρα.. και μαλιστα ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ....καθε χρονο.

οσο για το τι θα φανει στο γηπεδο , δεν ειπε κανεις το αντιθετο...αλλα σκεψου λιγο...

ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως λεγατε ( για να μην παω πολυ μακρυα) και περυσι...κατσε ρε πρωτα να δεις τον ενακαριρε...και μετα φωναζεις....κατσε να δεις τον σαριεγκι και μετα φωναζεις..κατσε τον ενα κατσε τον αλλον

εχω βαρεθει να βλεπω παιχτες στον παναθηναικο που να ειναι αγνωστοι και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ μπας και μου βγουν..καταλαβες τωρα τι εννοω:;;;;;

-» ΚΩΣΤΑ αυτο ειναι σιγουρο που λες...απλα καταλαβαινεις πιστευω στο σκεπτικο που τα λεω....:wave2:

Λεγωντας γνωστοι παιχτες εννοεις μεγαλα ονοματα φανταζομαι

Πες μου εσυ ενα μεγαλο φτασμενο ονομα σε κανονικη ηλικια που θα ερθει να παιξει στο Ελληνικο
πρωταθλημα. Εγω σου λεω χρυσαφι να του δινεις καθε μερα δεν θα ερθει παρα μονο στην δυση της ποδοσφαιρικης του καριερας

Δε νομιζω οτι οι φετινες επιλογες παιχτων εχουν σχεση με τα προηγουμενα χρονια ......εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε :wave2:

kalgeorge
29/07/2008, 10:21
Λεγωντας γνωστοι παιχτες εννοεις μεγαλα ονοματα φανταζομαι

Πες μου εσυ ενα μεγαλο φτασμενο ονομα σε κανονικη ηλικια που θα ερθει να παιξει στο Ελληνικο
πρωταθλημα. Εγω σου λεω χρυσαφι να του δινεις καθε μερα δεν θα ερθει παρα μονο στην δυση της ποδοσφαιρικης του καριερας

Δε νομιζω οτι οι φετινες επιλογες παιχτων εχουν σχεση με τα προηγουμενα χρονια ......εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε :wave2:

δεν διαφωνω και πολυ αλλα δες κατι...

1) οι φετινες μεταγραφες εκτος Σιλβα....ειναι οτι θα επαιρνε και ο τζιγκερ μονος του.
2) αν δεν παρεις αλλον εκτος απο μελιση, και αρχισει η πλυμηρα στην αμυνα...θα εχεις ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
3) αν δεν σου βγει ο Σοουζα, στην επιθεση μενεις παλι με , μαντζιο,εντοι, και μονο σαλπιγγιδη αξιοπιστη λυση...δηλαδη;;, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

καταλαβες λοιπον τι εννοω;; παλι φετος θα παρακαλαμε να βγει παιχτουρα ο σοουζα, και ο μελισης, και θα παρακαλαμε να παιζουν φοβερη μπαλα τα ακρα μας...γαιτι παλι απο δεκαρι....γιοκ.....

και μην μου πεις καραγκουνης :rotflmao:

la_villa
29/07/2008, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD

κοίτα ι γιούρκας είναι απο τα καλύτερα μπακ που βγήκαν ποτε στην ελλάδα....
έχει πέσει λίγο τελευταία αλλά πιστεύω παραμένει παικταράς....

μα απο όλους που είχατε τον ΓΚΟΥΜΑ βρήκατε να κρατήσετε...πως φαίνεται ότι γνωρίζετε απο μπάλα...:lol: :lol: :lol: :lol:

αν πέρναμε πριν 2~3 χρόνια τον μπασινά να πω εντάξει....αλλά στα 32 του ρε π#@$ μου....για το κέντρο είναι πολύ μεγάλος...

κάτσε μην μας τον πάρει το αεκάκι....

kalgeorge
29/07/2008, 10:27
κοίτα ι γιούρκας είναι απο τα καλύτερα μπακ που βγήκαν ποτε στην ελλάδα....
έχει πέσει λίγο τελευταία αλλά πιστεύω παραμένει παικταράς....

μα απο όλους που είχατε τον ΓΚΟΥΜΑ βρήκατε να κρατήσετε...πως φαίνεται ότι γνωρίζετε απο μπάλα...:lol: :lol: :lol: :lol:

αν πέρναμε πριν 2~3 χρόνια τον μπασινά να πω εντάξει....αλλά στα 32 του ρε π#@$ μου....για το κέντρο είναι πολύ μεγάλος...

κάτσε μην μας τον πάρει το αεκάκι....

παντως ρε φιλε περα απο την πλακα....εσεις φετος ειστε για πολυ γιουχα....
δεν εχετε παρει τιποτα...και συνεχιζετε ακαθεκτοι :lol:

la_villa
29/07/2008, 10:28
Θα το ξαναπω μια ακομη φορα μην στεκεστε μονο στους παχτες που ηρθαν σε χρηματα και σε νουμερα μεταγραφων. Η καλυτερη μεταγραφη του Παναθηναικου ειναι η επιστροφη του κοσμου το καλο κλιμα η αλλαγη νοοτροπιας η οργανωμενη διοικηση η αναθεση των ποστων σε ανθρωπους που αγαπουν το τριφυλλι και η επιλογη προπονηταρα αντι των τουριστων που βλεπαμε να παρελαυουν τα τελευταια χρονια

πατριωτάκι δεν στα είπαν καλά :lol: :lol: :lol:

ο τέΝτας μόνο προπονηταράς δεν είναι...κατσε να σκάσει η πρώτη βόμβα να δεις τι έχει να γίνει
ειρωνικός,χλευαστικός προσβλητικός και αλαζόνας...πόσο λες να κρατήσει σε βαλκανικό πεδίο....κρίμα που έφυγε ο γκονζαλες...θα είχαν πέσει μπουκέτα ήδη

αλλά αυτό που γουστάρω είναι ένα...οτι επιτέλους ΠΑΛΙ μιλάτε....αν διαβασεις τοστ μου παλιότερα καθε χρόνο αυτό σας έλεγα...να μιλάτε πολύ ....μπλα μπλα μπλα.......

ΓΙΑΤΙ

τότε η 4αρα πονάει περισσότερο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:

Lazio
29/07/2008, 10:32
δεν διαφωνω και πολυ αλλα δες κατι...

1) οι φετινες μεταγραφες εκτος Σιλβα....ειναι οτι θα επαιρνε και ο τζιγκερ μονος του.
2) αν δεν παρεις αλλον εκτος απο μελιση, και αρχισει η πλυμηρα στην αμυνα...θα εχεις ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
3) αν δεν σου βγει ο Σοουζα, στην επιθεση μενεις παλι με , μαντζιο,εντοι, και μονο σαλπιγγιδη αξιοπιστη λυση...δηλαδη;;, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

καταλαβες λοιπον τι εννοω;; παλι φετος θα παρακαλαμε να βγει παιχτουρα ο σοουζα, και ο μελισης, και θα παρακαλαμε να παιζουν φοβερη μπαλα τα ακρα μας...γαιτι παλι απο δεκαρι....γιοκ.....

και μην μου πεις καραγκουνης :rotflmao:

Αν δε κανω λαθος το ροστερ θα κλεισει με ενα ξενο μπακ ? :confused:

la_villa
29/07/2008, 10:33
δεν εχετε παρει τιποτα...και συνεχιζετε ακαθεκτοι :lol:

και ούτε πρόκειται να πάρουμε....δεν γαμιέται θα βάλουμε τον γκόγκιτς επιθετικό...
μπορεί να παίξει και ο Βαλβέρδε.....

καλά αν κατέβει ο σωκράτης φύγετε απο το γήπεδο...θα μπει ο θεος στο γήπεδο....

ο Σόουζα είναι πέρα βρέχει επιθετικός...ξεχασε τον αυτόν......με Σάλπι και Μάντζιο θα την βγάλεις φέτος...
ο σόουζα πότε έπαιξε για να παίξει φέτος...του χρόνου τον βλέπω να φέυγει

κοιτα ρε που θ'έλουν να μας φορτώσουν πάλι τον καστίγο...κοίτα ρε θα τρελαθούμε τελείως....τον βλέπω τίποτα μεσάνυχτα τον Βαλβέρδε να την κάνει μόνος του...

τουλάχιστον εκεί που φτάσαμε να πάρουμε τον Ααρον....απο το τίποτα
δίνουμε λέει στον Ντιόγο 9 εκ???και μου λες εσυ ότι δεν δίναμε 8εκ για Εντού....και τώρα δίνουμε 9 τώρα???ε ρε δούλεμα....
το βλέπω να αρπάζει κανεναν που πουλάει cd ο κόκκαλης και να τον πηγαίνει στον Βαλ

blackbusa
29/07/2008, 10:34
φωτια εχει παρει το πρωταθλημα βλεπω.....http://www.youtube.com/watch?v=FzygICrsOBo

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
29/07/2008, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φωτια εχει παρει το πρωταθλημα βλεπω.....http://www.youtube.com/watch?v=FzygICrsOBo

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

δεν βλεπω το λινκ :(

la_villa
29/07/2008, 10:50
και ύστερα μου λέτε δεν ερχόταν ο Κυργιάκος....εδω πάει στο αεκάκι
αμα του δώσεις λεφτά θα έρθει....τζάμπα δεν έρχεται κανείς...

σωστός ο παίκτης
"Τελικά, μήπως η μεταγραφική απραξία του Ολυμπιακού είναι αυτή που δημιουργεί τον ενθουσιασμό και την ευεξία στο πράσινο στρατόπεδο; Κι άλλες χρονιές απέκτησε ο Παναθηναϊκός παίχτη της ελληνικής αγοράς από τα χέρια του Ολυμπιακού (Σαλπιγγίδης, Κωνσταντίνου). Κι άλλες χρονιές αποκτήθηκαν παίχτες εγνωσμένης αξίας, διεθνείς και με προϋπηρεσία σε μεγάλα club του εξωτερικού (Κονσεϊσάο, Μπίσκαν). Κι άλλες χρονιές ήρθαν προπονητές τροπαιούχοι στο παρελθόν ή με πλούσιο βιογραφικό σε ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα (Μουνιόθ, Μαλεζάνι), όμως πρώτη φορά αναγνωρίζεται με τόση βεβαιότητα ακόμη και από οπαδούς του Ολυμπιακού η ανωτερότητα του ρόστερ που χτίζει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague. Μήπως λοιπόν για να χορέψει κάποιος ζεϊμπέκικο απαιτείται κάποιοι άλλοι να κάνουν στην άκρη; Κάποιος κάποτε έπαιζε με τον Καρεμπέ και κάποιος με τον Μπασινά, τώρα κάποιος παίζει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και κάποιος …(ουπς τι σύμπτωση) με τον Μπασινά."

el_hymador
29/07/2008, 15:47
για τους Παναθηναϊκους μονο....:winka:

http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=735450.html

el_hymador
29/07/2008, 15:52
και ύστερα μου λέτε δεν ερχόταν ο Κυργιάκος....εδω πάει στο αεκάκι
αμα του δώσεις λεφτά θα έρθει....τζάμπα δεν έρχεται κανείς...

σωστός ο παίκτης
"Τελικά, μήπως η μεταγραφική απραξία του Ολυμπιακού είναι αυτή που δημιουργεί τον ενθουσιασμό και την ευεξία στο πράσινο στρατόπεδο; Κι άλλες χρονιές απέκτησε ο Παναθηναϊκός παίχτη της ελληνικής αγοράς από τα χέρια του Ολυμπιακού (Σαλπιγγίδης, Κωνσταντίνου). Κι άλλες χρονιές αποκτήθηκαν παίχτες εγνωσμένης αξίας, διεθνείς και με προϋπηρεσία σε μεγάλα club του εξωτερικού (Κονσεϊσάο, Μπίσκαν). Κι άλλες χρονιές ήρθαν προπονητές τροπαιούχοι στο παρελθόν ή με πλούσιο βιογραφικό σε ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα (Μουνιόθ, Μαλεζάνι), όμως πρώτη φορά αναγνωρίζεται με τόση βεβαιότητα ακόμη και από οπαδούς του Ολυμπιακού η ανωτερότητα του ρόστερ που χτίζει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague. Μήπως λοιπόν για να χορέψει κάποιος ζεϊμπέκικο απαιτείται κάποιοι άλλοι να κάνουν στην άκρη; Κάποιος κάποτε έπαιζε με τον Καρεμπέ και κάποιος με τον Μπασινά, τώρα κάποιος παίζει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και κάποιος …(ουπς τι σύμπτωση) με τον Μπασινά."

μην μου πεις....γαυρος το εχει γραψει ε;

σας εχουμε χεσμενους... αυτη ειναι η αληθεια...

Αν ο κοσμος του Παναθηναϊκου ειναι ενθουσιασμενος με κατι, αυτο ειναι η αλλαγη της νοοτροπιας στην ομαδα και οχι το γεγονος οτι ο gayρος ειναι γ.τ.π.

εσεις συνεχιστε να μετρατε τα κουκια για να βγαλετε ποσα ξοδεψαμε και αν μας κοροϊδεψανε κ.τ.λ.-κ.τ.λ...

STOYBI
29/07/2008, 16:15

εσεις συνεχιστε να μετρατε τα κουκια για να βγαλετε ποσα ξοδεψαμε και αν μας κοροϊδεψανε κ.τ.λ.-κ.τ.λ...

Γιατι θελετε να πιστευετε οτι ολοι ασχολουνται μαζι σας...????

Ολυμπιακος φιλε δεν γινεσε απο την μια μερα στην αλλη....... :nono:

kalant
29/07/2008, 16:19

εσυ ζηταγες τοποθετηση στα οικονομικα σας...

Θα ηθελα να τοποθετηθεις στο οτι δεν πεφτει χρημα...

el_hymador
29/07/2008, 16:22
Γιατι θελετε να πιστευετε οτι ολοι ασχολουνται μαζι σας...????

Ολυμπιακος φιλε δεν γινεσε απο την μια μερα στην αλλη....... :nono:

Ποιος ασχολειται ρε συ STOUBI μαζι σας;

ο la villa πηγε και postαρε ενα κειμενο 100% φτιαγμενο απο γαυρο που αναφερει οτι ο ενθουσιασμος τον Παναθηναϊκων ειναι αποτελεσμα της ανυπαρξιας του gayρου...:rolleyes: τοσα καταλαβενετε...

ακομα και οταν ναυαγειτε νομιζετε οτι ειστε το κεντρο του κοσμου...πιο εγωκεντρικο και μισαλοδοξο κειμενο απο αυτο δεν εχω διαβασει τελευταια!

Αλλη σκασιλα δεν ειχαμε παρα να ασχολουμαστε με το *δελο σας...δεν κοιτατε να ασχολειθειτε εσεις λιγο, γιατι απο Σεπτεμβρη σας βλεπω ολους μπασκετικους ξανα και με συνοπτικες διαδικασιες μαλιστα...και τοτε θα πεσει χοτρο γελιο!!!

el_hymador
29/07/2008, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εσυ ζηταγες τοποθετηση στα οικονομικα σας...

this; Laaast year...:wave2:

kalant
29/07/2008, 16:31
this; Laaast year...:wave2:

τι last year? πριν 15 μερες το εθεσες το θεμα...

και δεν σου απαντησε κιολας κανεις μιας και οι μεταγραφες δεν ειχαν προχωρησει τοσο, οποτε τωρα ή στο τελος της μεταγραφικης περιοδου πρεπει να σου απαντησουν...

el_hymador
29/07/2008, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
τι last year? πριν 15 μερες το εθεσες το θεμα...

και δεν σου απαντησε κιολας κανεις μιας και οι μεταγραφες δεν ειχαν προχωρησει τοσο, οποτε τωρα ή στο τελος της μεταγραφικης περιοδου πρεπει να σου απαντησουν...

ας μου απαντησουν...:a12:

α, by the way....σας εφτυσε και ο Μπασινας μαλλον...:lol: :lol: :lol:

Την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο Μπασινά γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. "H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο.", αναφέρει η ανακοίνωση ως λόγο αυτής της κίνησης.

Παει στην ΑΕΚ...

sport-fm

kalant
29/07/2008, 16:40
ας μου απαντησουν...:a12:

Την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο Μπασινά γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. "H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο.", αναφέρει η ανακοίνωση ως λόγο αυτής της κίνησης.

Παει στην ΑΕΚ...

sport-fm

ναι καλα :a12: αλλα επεμενες ομως να παρεις απαντηση...

οσο για αυτον τον π@@στη τον μπασινα :a2: :a09: να ναια καλα το παλικαρι...

:beer:

STOYBI
29/07/2008, 16:40
Ποιος ασχολειται ρε συ STOUBI μαζι σας;

ο la villa πηγε και postαρε ενα κειμενο 100% φτιαγμενο απο γαυρο που αναφερει οτι ο ενθουσιασμος τον Παναθηναϊκων ειναι αποτελεσμα της ανυπαρξιας του gayρου...:rolleyes: τοσα καταλαβενετε...

ακομα και οταν ναυαγειτε νομιζετε οτι ειστε το κεντρο του κοσμου...πιο εγωκεντρικο και μισαλοδοξο κειμενο απο αυτο δεν εχω διαβασει τελευταια!

Αλλη σκασιλα δεν ειχαμε παρα να ασχολουμαστε με το *δελο σας...δεν κοιτατε να ασχολειθειτε εσεις λιγο, γιατι απο Σεπτεμβρη σας βλεπω ολους μπασκετικους ξανα και με συνοπτικες διαδικασιες μαλιστα...και τοτε θα πεσει χοτρο γελιο!!!

Να διορθωσω οτι....

Ο ενθουσιασμος των παναθηναικων ειναι αποτελεσμα το οτι πρωτη φορα εχουν συνολο ισαξιο με του γαυρου ( που φυσικα για να γινει αυτο επρεπε ο γαυρος σε μεταγραφες να βρισκετε στο απολυτο 0 ..)

Ετσι οπως καταλαβαινεις απο Σεπτεμβρη Θα μας αερισετε μια μαντρα καρχυδια.........

Και εμεις θα απολαμβανουμε το γελιο που θα βγαζει ο διχασμος στα διοικητικα της ομαδας σας....
:
wave2:

el_hymador
29/07/2008, 16:42
Να διορθωσω οτι....

Ο ενθουσιασμος των παναθηναικων ειναι αποτελεσμα το οτι πρωτη φορα εχουν συνολο ισαξιο με του γαυρου ( που φυσικα για να γινει αυτο επρεπε ο γαυρος σε μεταγραφες να βρισκετε στο απολυτο 0 ..)

Ετσι οπως καταλαβαινεις απο Σεπτεμβρη Θα μας αερισετε μια μαντρα καρχυδια.........

Και εμεις θα απολαμβανουμε το γελιο που θα βγαζει ο διχασμος στα διοικητικα της ομαδας σας....
:
wave2:

:a16: οκ...

πανικοβληθειτε τωρα που εχετε παρει τα οικοδομικα υλικα της μαντρας απο μεταγραφες και τα λεμε.... :wave2:

υ.γ. Μα ουτε ο Μπασινας ρ.π.μ.; ουτε αυτος; :lol: :lol: :lol:

Lazio
29/07/2008, 18:14
Να διορθωσω οτι....

:
wave2:

Παγια τακτικη ο κομπλεξισμος και η προπαγανδα σας.

Εχετε ηδη βγαλει και πορισμα οτι θα υπαρχει διχασμος στα διοικητικα μας .....

Να σου πω και εγω το πορισμα μου ......προβλεπω κορνεδες και γιαουρτια στο Ρεντη φετος εκει να δεις γελια που θα κανουμε :lol: :lol:

la_villa
29/07/2008, 18:46

μάλλον τον διώξαμε ... οι αντιδράσεις ήταν πολλές και γι'αυτό δεν προχζώρησε η μεταγραφή...ευτυχώς....

ας τον λουστεί το αεκακι....

οι κορνέδες όπως πάμε είναι 100% σίγουροι φέτος στου ρέντη....αν δεν αλλάξει κάτι που δεν βλέπω α αλλάζει

είπαμε ως τώρα 0? για μεταγραφές ...0 ....όσο και να θες να κοροιδέψεις τα νούμερα μιλάνε μόνα τους....

βλέπω να επαναλαμβάνεται η ιστορία του μπάσκετ...πριν 10ετίας...αφου ξεφτυλλίσαμε τον βάζελο επι σειρα ετών ο σόκρατες σταμάτησε να βάζει λεφτά ... η ιστορία επαναλαμβάνεται μάλλον τώρα κ στο ποδόσφαιρο....μετα απο τόσα χρόνια να διασύρουμε τον βάζελο με 4αρες μάλλον θα πρέπει να περιένουμε κάποια στιγμη το νέο διοικητικό σχήμα (π.χ αγγελοπουλοι ) για να δούμε κάτι καλό....όχι ότι οι άλλοι θα είναι καλύτεροι αλλα εμείς θα κατέβουμε κ θα τους φτάσουμε...κατεβάζουμε επίπεδο παίδες....

Cpt. Haddock
29/07/2008, 18:47
....όχι ότι οι άλλοι θα είναι καλύτεροι αλλα εμείς θα κατέβουμε κ θα τους φτάσουμε...κατεβάζουμε επίπεδο παίδες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
29/07/2008, 18:53
μάλλον τον διώξαμε ... οι αντιδράσεις ήταν πολλές και γι'αυτό δεν προχζώρησε η μεταγραφή...ευτυχώς....

ας τον λουστεί το αεκακι....

οι κορνέδες όπως πάμε είναι 100% σίγουροι φέτος στου ρέντη....αν δεν αλλάξει κάτι που δεν βλέπω α αλλάζει

είπαμε ως τώρα 0? για μεταγραφές ...0 ....όσο και να θες να κοροιδέψεις τα νούμερα μιλάνε μόνα τους....

βλέπω να επαναλαμβάνεται η ιστορία του μπάσκετ...πριν 10ετίας...αφου ξεφτυλλίσαμε τον βάζελο επι σειρα ετών ο σόκρατες σταμάτησε να βάζει λεφτά ... η ιστορία επαναλαμβάνεται μάλλον τώρα κ στο ποδόσφαιρο....μετα απο τόσα χρόνια να διασύρουμε τον βάζελο με 4αρες μάλλον θα πρέπει να περιένουμε κάποια στιγμη το νέο διοικητικό σχήμα (π.χ αγγελοπουλοι ) για να δούμε κάτι καλό....όχι ότι οι άλλοι θα είναι καλύτεροι αλλα εμείς θα κατέβουμε κ θα τους φτάσουμε...κατεβάζουμε επίπεδο παίδες....

Και δεν ειναι μονο οι κορνεδες στου Ρεντη αλλα ακουγεται παρα πολυ στη πιατσα οτι ο Κοκκαλης κουναει το μαντιλι..... και αυτα δεν τα λεω εγω αλλα τα ακουγονται απο εσας τους ολυμπιακους
σε εκπομπες και ραδιοφωνα

la_villa
29/07/2008, 19:19
Και δεν ειναι μονο οι κορνεδες στου Ρεντη αλλα ακουγεται παρα πολυ στη πιατσα οτι ο Κοκκαλης κουναει το μαντιλι..... και αυτα δεν τα λεω εγω αλλα τα ακουγονται απο εσας τους ολυμπιακους

δεν μου φαίνεται απίθανο....όπως είπα η ιστορία μου θυμίζει το μπάσκετ πριν 10ετία...

ας φύγει....

προσωπικά θα ήθελα την ίδια ομάδα με πέρσυ (με Λούα και Νούνιες) και ακόμα 4~5 παίκτες..
+Αβρααμ,Κυργιάκο πίσω (οπότε άμυνα με αντζα-κυργιάκο-παπαδόπουλο θα ήμασταν φουλ)
+έναν στο κέντρο (καρντόσο) κ έναν αριστερό χαφ (ας ήταν ο Λετο) να αποσυρθεί σιγα σιγα ο γεροτζόλε και να μην κρεμόμαστε απο τον επιρρεπή στους τραυματισμούς λεντέσμα (οπότε κ ο λυκος θα προφυλασσόταν)
+κ έναν μπροστά ,ας ήταν ο Τζιμπούρ

τίποτα άλλο...
κ η ομάδα θα ήταν υπερπλήρης

πίαω είναι δύσκολα τα πράματα σε παίκτες γενικά...βλέπε και εσάς...καταντήσατε να πάρετε την μελισσούλα και ήσαστε με βύντρα,μελισσούλα,σαριέγκι και γκούμα...δηλ κεντρικό αμυντικο δίδυμο της πλάκας

εντιτ:τέλος..πιστευω αυτός ο ντιόγο θα κάτσει βαριά πατάτα...τόσα χρήματα για ένα παίκτη που ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να γίνει μεγάλος....τι να λέμε τώρα...κινήσεις στο σκοτάδι

Lazio
29/07/2008, 19:28
δεν μου φαίνεται απίθανο....όπως είπα η ιστορία μου θυμίζει το μπάσκετ πριν 10ετία...

ας φύγει....

προσωπικά θα ήθελα την ίδια ομάδα με πέρσυ (με Λούα και Νούνιες) και ακόμα 4~5 παίκτες..
+Αβρααμ,Κυργιάκο πίσω
+έναν στο κέντρο (καρντόσο) κ έναν αριστερό χαφ (ας ήταν ο Λετο) να αποσυρθεί σιγα σιγα ο γεροτζόλε
+κ έναν μπροστά ,ας ήταν ο Τζιμπούρ

τίποτα άλλο...
κ η ομάδα θα ήταν υπερπλήρης

πίαω είναι δύσκολα τα πράματα σε παίκτες γενικά...βλέπε και εσάς...καταντήσατε να πάρετε την μελισσούλα και ήσαστε με βύντρα,μελισσούλα,σαριέγκι και γκούμα...δηλ κεντρικό αμυντικο δίδυμο της πλάκας

Το ροστερ της ομαδας μου λεγεται οτι θα κλεισει με ενα ξενο μπακ γνωστο ονομα

Ο γκουμας ειχα πει πριν οτι θα παιξει ελαχιστα και ο λογος που ανανεωσε ηταν για να κλεισει την καριερα του

ο βυντρα ειναι επταψυχος ποσες φορες ηταν να φυγει αλλα ...... :lol: :lol:

mats8282
29/07/2008, 19:53
Τι γαματος που ειναι αυτος ο Παπαρατσι :D

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/206881.html

la_villa
29/07/2008, 19:55
καλά ο paparazzi δεν παίζεται με τίποτα ....

giobazolias
29/07/2008, 20:42

το προβλημα ειναι οτι οι γαυροι που αναπαραγουν τις φημες περι αποχωρησης του Κοκκαλη, εχουν μπερδεψει την πραγματικοτητα με αυτο που πραγματικα ευχονται!!!

δεν φευγει ετσι ευκολα ο Κοκκαλης....................

και δεν αφηνει ετσι ευκολα σε αλλους ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, για εκμεταλλευση!!!!!!!!!!

μενουν ακομα 36 περιπου χρονια που θα μπαινουν τα εσοδα του γηπεδου Καραισκακι στην τσεπη του Κοκκαλη!!!!

:lol::rotflmao: :lol: :rotflmao:

el_hymador
29/07/2008, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
το προβλημα ειναι οτι εχουν μπερδεψει την πραγματικοτητα με αυτο που πραγματικα ευχονται!!!

δεν φευγει ετσι ευκολα ο Κοκκαλης....................

και δεν αφηνει ετσι ευκολα σε αλλους ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, για εκμεταλλευση!!!!!!!!!!

μενουν ακομα 36 περιπου χρονια που θα μπαινουν τα εσοδα του γηπεδου Καραισκακι στην τσεπη του Κοκκαλη!!!!

:lol::rotflmao: :lol: :rotflmao:

Δεν ξερει τι του ξημερωνει ομως....

το πρωτο γραμα ειναι s και τελειωνει σε iemens :winka:

πολυ μαζεμενος σε δηλωσεις ο χο-χο-χο-χο ρε παιδι μου...πολυ μαζεμενος...

giobazolias
30/07/2008, 04:36
Δεν ξερει τι του ξημερωνει ομως....

το πρωτο γραμα ειναι s και τελειωνει σε iemens :winka:

πολυ μαζεμενος σε δηλωσεις ο χο-χο-χο-χο ρε παιδι μου...πολυ μαζεμενος...

ελα μωρε, δεν εγινε και τιποτα.............
απλα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ του εχουν μπλοκαρει τους τραπεζικους λογαριασμους για την υποθεση αυτης της...... s που τελειωνει σε iemens.
Το πολυ πολυ το Καραισκακι να αλλαξει ονομα και να γινει SIEMENS ARENA!!!:lol:

αμ με τον ΟΤΕ..................
οταν ο Βγενοπουλος πουλησε το μετρικο του στους Γερμανους, εβαλε ορο ΝΑ ΜΗΝ εχουν ως προμηθευτη την Ιντρακομ!!!
ο Βγενοπουλος δεν ειχε δηλωσει τυχαια πως τα χο χο χο θα γινουν αχ αχ αχ!!!!!

και ο Γκαγκατσης..................ετοιμαζει βαλιτσες!!!!!!

πλεον..................εχει ανοιξει το τσουβαλι με τα κωλοδαχτυλα!!!!!!!!!

iosif
30/07/2008, 08:43
καμια περιπτωση να ερθει ο κυργιακος ελλαδα. ο ντεμης μας ξενερωνει ασχημα.
το σεναριο ειναι γνωστο : θα βγει ανακοινωση του τυπου "συντομα οι ανακοινωσεις για το προπονητηριο"...αληθεια γιατι ενω πουλαμε με 10.000 τον παππα(!) αφηνουμε ελευθερο τον δελλα που θα μπορουσε να φερει καμια τρακοσαρα?

ο αβρααμ ειναι σαφως υπερεκτιμημενος. η καλητερη ελληνικη μεταγραφη ειναι ο μελισσης!

el_hymador
30/07/2008, 09:58
Για οσους παναθηναϊκους βιαστηκαν να ξενερωσουν, ετοιμαζεται αλλη μια μεταγραφη κεντρικου αμυντικου απο το εξωτερικο....:D

kalgeorge
30/07/2008, 10:09
Για οσους παναθηναϊκους βιαστηκαν να ξενερωσουν, ετοιμαζεται αλλη μια μεταγραφη κεντρικου αμυντικου απο το εξωτερικο....:D

poia megali paixtoura tha einai autin tin fora? :lol:

el_hymador
30/07/2008, 10:20
poia megali paixtoura tha einai autin tin fora? :lol:

ο Φουφουτοβιτς απο τον ΑΟ Κατω Κερασιας :lol:

Για τον Βαλιεντε απο την β΄ομαδα της Μπαρτσα συζητανε (επιλογη του 10 Κ) η για τον Ντιαζ της Χεταφε.

(μπορει να ερθουν και οι δυο....ποτε δεν ξερεις...):winka:

kalgeorge
30/07/2008, 10:40
ο Φουφουτοβιτς απο τον ΑΟ Κατω Κερασιας :lol:

Για τον Βαλιεντε απο την β΄ομαδα της Μπαρτσα συζητανε (επιλογη του 10 Κ) η για τον Ντιαζ της Χεταφε.

(μπορει να ερθουν και οι δυο....ποτε δεν ξερεις...):winka:

kala krasia diladi :rotflmao:

el_hymador
30/07/2008, 10:54
kala krasia diladi :rotflmao:

μιρλι-μιρλι-μιρλι-μιρλι....

:lol: :lol: :wave2:

iosif
30/07/2008, 12:46
ακουγεται και για μπλανκο με αντικατασταση τζιμπουρ

και ο γιες μαν δωνης συμφωνει......

la_villa
30/07/2008, 14:18
ευκαιρία για τρελά λεφτά σήμερα στο στοίχημα......

πόσο δίνει το Χ......ε ρε χρήμα...
αν και σκέφτομαι για διπλό...λίγο πιο δύσκολο αλλά παίζει να κάτσει....

mats8282
30/07/2008, 14:32
Κανενας προγραμματισμος και καθολου επαγγελματικη συμπεριφορα των διοικησεων....

Ο,τι να ναι,οπου να ναι,οπως να ναι....Αρκει να εχουν δουλεια οι εφημεριδες....Μεταγραφες κατα την διαρκεια της προετοιμασιας,μεταγραφες μετα...Ελευθεροι παιχτες πριν και κατα την προετοιμασια...Αγοραπωλησιες μετα....

Και ο μονος που πηγε ηρεμα και χωρις φωνες ολο το καλοκαιρι(ΠΑΟΚ) εκανε 2 μεταγραφουλες της προκοπης....Ειδικα για το οικονομικο μεγεθος του...Δεν θα εκπλαγω αν τα παει παρα πολυ καλα φετος...Ο ΠΑΟ παιζει σημερα το πρωτο του παιχνιδι για CHL και δεν εχει ακομα την 11αδα του ετοιμη...Στον ΟΣΦΠ τωρα καταλαβανε οτι με πορδες δεν βαφεις αυγα και κοπηκαν τα χ0χ0χ0...Ειδικα με την ενισχυση του ΠΑΟ...

Οσο για εμας φιλοι ΑΕΚτζηδες αν δεν κραταει κανα μαγικο ραβδακι ο Δωνης και ο Ντεμης δεν βγαλει τους ασσους απο το μανικι(Κατσουρανη/Κυργιακο/Μπασινα(?)) προβλεπω να γινομαστε τροφη για τις τιγρεις...Κυριολεκτικα...

STOYBI
30/07/2008, 14:34

E......

Aς σοβαρευτουμε..... :smilea:

Χαλαρα σκορ προκρισης θα παρουνε... :cool:

la_villa
30/07/2008, 14:57
συμφωνώ....για την Ντιναμό εννοείς και εσύ ε?:smokin: :smokin: :D

el_hymador
30/07/2008, 15:25

Αφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι δεν πας να βαλεις 200 ευρω στο διπλο; Αντε, βαλε 100 στο Χ στην χειροτερη

Απο :a16: χορτασαμε, αν εχεις τα αντερα περιμενω να postαρεις το δελτιο γαυρακο!!

STOYBI
30/07/2008, 15:28
Αφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι δεν πας να βαλεις 200 ευρω στο διπλο; Αντε, βαλε 100 στο Χ στην χειροτερη

Απο :a16: χορτασαμε, αν εχεις τα αντερα περιμενω να postαρεις το δελτιο γαυρακο!!

Απο ΒΕΤΟΤΟ κλπ......

Πως μπορει να ποσταρει δελτιο ?:confused:

el_hymador
30/07/2008, 15:31
Απο ΒΕΤΟΤΟ κλπ......

δεν με ενδιαφερει...ακομα δεν ειπα κατι, αρχισατε τις κολοτουμπες :lol: :lol: :lol:

STOYBI
30/07/2008, 15:37
δεν με ενδιαφερει...ακομα δεν ειπα κατι, αρχισατε τις κολοτουμπες :lol: :lol: :lol:

Ασχετο......

Μετοχος εγινες...????

Καρφιτσες για το πετο πηρες..???

Μανικετοκουμπα..???

Σκουλαρικια..???

Τικετακια για να κανεις τον παναθηναικο πιο πρασινο απο οτι ειναι..??? :confused:

el_hymador
30/07/2008, 15:47
Ασχετο......

Μετοχος εγινες...????

Καρφιτσες για το πετο πηρες..???

Μανικετοκουμπα..???

Σκουλαρικια..???

Τικετακια για να κανεις τον παναθηναικο πιο πρασινο απο οτι ειναι..??? :confused:

Οχι :rolleyes:

Εσυ μελος εγινες η ειχες γινει ποτε σου;

Καρτοκινητη θρυλος εχεις στο κινητο σου;

"Θα εισαι μεσα...εχω διαρκειας'' ;

Λουτρινο θρυλεων εχεις για τις κρυες νυχτες του χειμωνα;

αλλα το καλυτερο...

μπαλακια ( :lol: :lol: :lol: ) αντι -stress πηρες η θα χρησιμοιησεις τα δικα σου στην φετινη σεζον; :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

138043

STOYBI
30/07/2008, 15:50
Οχι :rolleyes:

Εσυ μελος εγινες η ειχες γινει ποτε σου;

αλλα το καλυτερο...

μπαλακια ( :lol: :lol: :lol: ) αντι -stress πηρες η θα χρησιμοιησεις τα δικα σου στην φετινη σεζον; :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Εχω τα δικα μου..... .......

Αλλα συνηθως τα χρησιμοποιω τεσσερα , τεσσερα ... :D

el_hymador
30/07/2008, 15:53
Εχω τα δικα μου..... .......

Αλλα συνηθως τα χρησιμοποιω τεσσερα , τεσσερα ... :D

προσεχε μην καψεις κανα @@δι... :lol: :lol: :lol:

STOYBI
30/07/2008, 15:55
προσεχε μην καψεις κανα @@δι... :lol: :lol: :lol:

Και γιατι νομιζεις τα εχουμε τεσσερα...... :lol: :lol: :lol:

el_hymador
30/07/2008, 15:58
Και γιατι νομιζεις τα εχουμε τεσσερα...... :lol: :lol: :lol:

γιατι "το βουτυρωνετε το ταψι";

STOYBI
30/07/2008, 16:19
γιατι "το βουτυρωνετε το ταψι";

Παρακαλω....????? :evil:

kalgeorge
30/07/2008, 17:00
Απο ΒΕΤΟΤΟ κλπ......

to kaneis print screen re :wave2:

el_hymador
30/07/2008, 17:09
to kaneis print screen re :wave2:

σιγα μην παιζουν betoto οι γαυροι ρε συ....ενισχυουν τον κατασκοπο που αγαπησαν παιζοντας αποκλειστικα και μονο "παμε στοιχημα"!

blackbusa
30/07/2008, 17:15
σιγα μην παιζουν betoto οι γαυροι ρε συ....ενισχυουν τον κατασκοπο που αγαπησαν παιζοντας αποκλειστικα και μονο "παμε στοιχημα"!

πςςςςς.....και το betoto του Θειου ειναι......σσσσσσσσ :winka:

el_hymador
30/07/2008, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πςςςςς.....και το betoto του Θειου ειναι......σσσσσσσσ :winka:

καλα υπαρχει κατι παρανομο και λαμογιαρικο που να μην ειναι του χοχοχαλη;

:D

la_villa
30/07/2008, 18:20
πάμε ρε βάζελε γεράαα λέμε.....τίναξε την μπάνκα σήμερα...........

σιγά μην παίξω 200 ρε...και με την ΑΟ ζεστης βρύσης να παίζετε δεν θα ποντάριζα 200.......να χάσετε...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

την ανόρθωση γιατι την μπλοκάραν????γαμωτ

el_hymador
30/07/2008, 18:26
πάμε ρε βάζελε γεράαα λέμε.....τίναξε την μπάνκα σήμερα...........

σιγά μην παίξω 200 ρε...και με την ΑΟ ζεστης βρύσης να παίζετε δεν θα ποντάριζα 200.......να χάσετε...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

την ανόρθωση γιατι την μπλοκάραν????γαμωτ

Παρε καφεδακι δυνατο και αραξε....τα χαραματα θα σου πουν αν ερθει ο Ντιογκο η οχι....καλο ξενυχτι!

:lol: :wave2:

la_villa
30/07/2008, 18:30
μωρε δεν πάει να κάνει ότι θέλει...

γιατι τον έχεις δει κ ξέρεις αν είναι καλός???ειδικά για 11εκ??

με 11 έπαιρνα Τζιμπούρ (2~2.5)-Καρντόσο (1)- Εντού (7~8) και μπασινά (τζαμπέ) για δεύτερη ρεζέρβα αν δεν μπορούν Λεντέσμα-Καρντοσο-Στολτίδης (και οι 3 μαζί να παίξουν).....
και ήμουν όχι απλώς πλήρης αλλά γ#@$α και εδερνα σε όλες τις γραμμές...

τι να λέμε τώρα...τι Ντιόγο κ πράσσειν άλογα....

irinia
30/07/2008, 19:55
ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ............ΠΑΤΕ

Γιά κανά μπάνιο..........:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

la_villa
30/07/2008, 20:12
Πάμε και για μπάνιο αλλά εδώ είναι κοντά η θάλασσα....χο-χο-χο:smokin: :smokin:
σε 5 λεπτά φτάνουμε και σε 6 γυρνάμε....

el_hymador
31/07/2008, 00:36
Γεια σου ρε la nilla με τα προγνωστικα σου :beer: :lol:

Οκ, η Ντιναμο ηταν επιεικως γ.τ.π. ....παρ΄ολα αυτα δεν παυει να ηταν το πρωτο εισημο παιχνιδι του ΠΑΟ.

Η ομαδα θελει στρωσιμο ακομα. Λογικο.

(+)

Νινης, Σαλπιγγιδης, Ιβανσιτς στα γνωστα stnadard αποδοσης με τον Σαλπι ειδικα να κενταει! Αυτη η θεση του παει πολυ περισσοτερο απο αυτη που τον εβαζαν να παιζει στο παρελθον, ελεω ελειψης κλασσικου φορ...

Super Σιμαο, θα εξελιχθει σε πολυ καλο παικτη και με τον 10 K, εχει την ευκαιρια να βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο.

[Προσωπικη αποψη on] Η καλυτερη μεταγραφη φετος ειναι ο Ρουκαβινα.[Προσωπικη αποψη off] Το παλικαρι ξερει πολλα κιλα μπαλα και παρ ολο το νεαρο της ηλικιας του εχει ποδοασφαιρικη ωριμοτητα. Εχει ταχυτητα, σεντρα, σουτ, βλεπει γηπεδο με η χωρις το τοπι στα ποδια του και ειναι ανικητος στον αερα. Σε καποια φαση που του ηρθε μια σεντρα καμιναδα απο το κεντρο ενω ηταν μονος μπροστα υπο την πιεση δυο αμυντικων και εκανε ενα απιστευτο κοντρολ, μειναμε μ@λ@κες ενα γηπεδο ολοκληρο.

Γενικα καλη κυκλοφορια της μπαλας, αλλα και καποια στραβα, για τα οποια ο 10 Κ θα τραβηξει πολυ αυτι...Παιζαμε βεβαια παρακτικα χωρις φορ (πιο κατω για Μαντζιο...) και με αμυντικο τον Λουκα...anyway

(-)

Μαντζιος: Ελεος! Απλα δεν....ειναι αργος, βαρυς και δειχνει να βαριεται...μπαλα μπορει να ξερει (λιγο...) αλλα δεν το δειχνει μεσα στο γηπεδο σε καμια περιπτωση! Οξω!

Γκαλινοβιτς: Συνεχιζω να τον θεωρω χειροτερο του Μαλαρτζ, πηγε να το πνιξει το κουνελι σε κανα δυο φασεις και αυτα τα πραγματα ΔΕΝ επιτρεπονται σε τερματοφυλακες!!

Βυντρα: Εγω δεν του χρεωνω το οτι δεν προσπαθει, - αντιθετως-, αλλα μεχρι εκει ειναι οι δυνατοτητες του. Απλα δεν μπορει για κατι περισσοτερο....

Αυτα

Cpt. Haddock
31/07/2008, 00:40
Μαντζιος: Ελεος! Απλα δεν....ειναι αργος, βαρυς και δειχνει να βαριεται...μπαλα μπορει να ξερει (λιγο...) αλλα δεν το δειχνει μεσα στο γηπεδο σε καμια περιπτωση! Οξω!

για κάποιο λογο οι εκφωνητες στη ΝΕΤ τον εκθείαζαν συνεχώς, ειδικά όταν έπαιρνε τη μπάλα...

Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...

el_hymador
31/07/2008, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για κάποιο λογο οι εκφωνητες στη ΝΕΤ τον εκθείαζαν συνεχώς, ειδικά όταν έπαιρνε τη μπάλα...

Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...

Εδω εκθειαζαν τον Τζιολη την περασμενη χρονια, δεν ειναι να απορεις με την αμπαλοσυνη τους...

τεσπα αχρηστος οσο δειχνει δεν ειναι, κανει αυτα που πρεπει να κανει ενα φορ, αλλα οταν δεν εχει την μπαλα στα ποδια του δυστυχως...:rolleyes:

giobazolias
31/07/2008, 04:48
Ο Ματζιος............
μπορει να ξερει μπαλλα αλλα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ..........
ελπιζουμε να το καταλαβει συντομα ο Τεν Κατε οτι πρεπει να παρει αλλον στη θεση του Ματζιου!!!

ο Ματζιος ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργος και δεν εχει μυαλο ουτε γρηγορη σκεψη αντιθετα με αλλους αργους παικτες που χαρη στο μυαλο τους καναν καριερα (πχ Λυμπε, Τσιαρτας, Ρικελμε).

η φαση που με εκπληκτικο κοντρολ και προωθηση της μπαλλας μαζι, αφησε 2 μετρα πισω του τον αμυντικο και εκανε 1 αχαρο σουτ αντι να πλησιασει...........
ειναι το σημα κατατεθεν της ανικανοτητας του να κανει 1 σπριντ εστω 5/6 μετρων η τουλαχιστον να πλησιασει καλυπτοντας τη μπαλλα με το σωμα..............
ελληψη φυσικων χαρισματων και ελληψη μυαλου!!!!

χρησιμος ειναι μονο οταν η ομαδα ειναι μπροστα στο σκορ και θελει να ταλαιπωρησει τη μπαλλα για να περασει ο χρονος!!!!

1 φορα το χρονο μπορει να του κατσουν 2 φασης, και να γινεται παικτης του αγωνα (οπως περσι με ΑΕΚ)..................και τιποτα περισσοτερο!!!!
ο Ματζιος δεν προκειται να κανει καριερα!!!
ας τον ξεφορτωθουμε το γρηγοροτερο δυνατον!!!

Ο Βυντρα..............
ειναι φιλοτιμος, παθιασμενος με πολλα φυσικα προσοντα, αλλα τι να το κανεις που δεν εχει αυτοσυγκεντρωση, ψυχραιμη σκεψη αλλα ουτε και προσωπικοτητα!!!!
η συμπεριφορα του στο γηπεδο δειχνει 1 ανθρωπο με κομπλεξ κατωτεροτητας που προπαθει να δειξει στους αλλους οτι οντως αξιζει.........αλλα ομως, υποσυνηδητα ουτε ο ιδιος το πιστευει!!!
το κομπλεξ του το εχουμε δημιουργησει εμεις οι φιλαθλοι, αλλα αυτος ειναι η αιτια μιας και παντα προσπαθουσε να κανει το κατι παραπανω χωρις να το χει!

παρολο που εχει κακιστη μεταβιβαση ψαχνει σχεδον παντα τη μακρινη πασα...............
σαν να θελω εγω να παιξω την 7η συμφωνια του Μπετοβεν στο πιανο.........παρολο που δεν ξερω ουτε τα καλαντα!!!!:lol:

ξεχνιεται στην αμυνα και καταστρεφει το τεχνικο οφσαιντ..............

τη μπαλλα ξερει να την κλωτσαει μονο με το εσωτερικου του δεξιου ποδιου, για αυτο παντα προσπαθει φερει το σωμα σε τετοια θεση ωστε να μπορεσει να την κλωτσησει ετσι οπως τον βολευει..........
σαν τον ποντιο που γυριζει γυρω γυρο απ τον αξονα του........ για να βιδωσει τη λαμπα!!!!!:lol::lol:

οταν παει να βαρεσει πλαγιο αουτ.............παντα κανει προσποιηση οτι θα δωσει σε 1 συμπαικτη του που ειναι διπλα.............καθυστερει (επιτηδες) ετσι ωστε να μαρκαριστει ο συμπαικτης του και μετα αποφασιζει να στειλει τη μπαλλα σε καποιον που ειναι μακρια..........απλα και μονο για να δειξει οτι εχει δυνατο πλαγιο!!!!

οταν εχει τη μπαλλα μαρκαρισμενος στην αμυνα και κανει μαλακια........γυριζει και τσαμπουκαλευται στον αντιπαλο που τον μαρκαρε............για να δειξει οτι και καλα του εγινε φαουλ!!!!:lol:

επισης πρεπει να ρουφιανευει ρεπορταζ στους δημοσιογραφους του ΠΑΟ και ιδιος στον Χρηστο Κοντο..........
η πλακα ειναι να βλεπεις τον αγωνα στην τηλεωραση και να ακους ταυτοχρονα τον Χρηστο Κοντο στο ραδιο να λεει: .........ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗς ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΛΑΒΕ!!!!!!!
(στην πραγματικοτητα η μπαλλια του Βυντρα ηταν 40 μετρα εκτος τροχιας και δεν την προλαβαινε ουτε ο Αζαφα Παουελ ντοπαριμενος!!!):lol:

αυτο το παιδι θα επρεπε να παει σε ψυχολογο!!!!
ισως εβαζε μια ταξη στο μυαλο του και γινοταν αυτος που καταφερε να εκμηδενισει για 90 λεπτα το Ροναλντινιο του 2005 που ηταν στα φορτε του (πριν γινει Χοντρινιο)!!!!
αλλα μαλλον εκεινη η μερα ηταν απλα μια αναλαμπη!!!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: