View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε με λες παληκάρι μ'....καμμιά εικονίτσα απ' την εποχή που έπαιζε ο Θωμάς,έχεις; :p :p :D :D
Ή ο Δημήτρης ;;;;;;; :smokin:
Άσε Βαγγέλη ............. Γαύριος μνήμη ............... βραχύβια & επιλεκτική !!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ασε!!!!!!!
αλλοι εχουν τη χαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=txAn3HRBWbI
..............και χωρις μονταζ η παραπλανητικες φωτογραφιες!!!!!
:a029:
Και σε φωτό ............. για να μην πείτε για μεμονομένο ολίσθημα .................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
138482
el_hymador
04/08/2008, 10:48
και για να μην ξεχνιομαστε ε;
(προς αποφυγη παρεξηγησεων, το τραγουδακι απο το 8:00 και μετα ειναι λιγο καφρικο και υπερβολικο...σε καθε περιπτωση πλακα κανουμε...)
η μεγαλυτερα ομαδα της Ελλαδος, διακριθεισα εις την Βαλακανικην και στας Ευρωπας, στο ευγενες αθλημα της κολοτουμπας...ο ολυμπιακος (http://www.youtube.com/watch?v=ZzOuWalF9Y8)
138490
mats8282
04/08/2008, 12:08
Σχετικα με το δημοσιευμα της Goal News περι δυσφοριας του Βαλβερδε....
"Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου."
el_hymador
04/08/2008, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σχετικα με το δημοσιευμα της Goal News περι δυσφοριας του Βαλβερδε....
"Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου."
:lol: :lol: :lol: :lol:
Κοκκαλης: Ερνεστο!!!...για ελα λιγο εδω...λοιπον ακου τι θα πεις:
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Κοκκαλης: Ερνεστο!!!...για ελα λιγο εδω...λοιπον ακου τι θα πεις:
......... [/B]
ΔΕΝ του το είπε έτσι !!!:nono: :nono: :nono:
Του είπε ...............
Ελ Τσίκι - Τσίκι!!!...για ελα λιγο εδω...λοιπον ακου τι θα πεις:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε με λες παληκάρι μ'....καμμιά εικονίτσα απ' την εποχή που έπαιζε ο Θωμάς,έχεις; :p :p :D :D [/QUOTE
Απο ποια εποχη Βαγγελη μου.... :rolleyes:
( Μηπως απο εκεινη την εποχη που σε συννενοηση με την τοτε διοικηση ειχε πιασει κοροιδο ολη την τοτε ομαδα του για να τσιμπαει το 1000ρικακι ανα γκολ...??? ) :confused:
:wave2:
[B]και για να μην ξεχνιομαστε ε;
(προς αποφυγη παρεξηγησεων, το τραγουδακι απο το 8:00 και μετα ειναι λιγο καφρικο και υπερβολικο...σε καθε περιπτωση πλακα κανουμε...
Γιατι δεν εκπλησομαι...???? :confused:
el_hymador
04/08/2008, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι δεν εκπλησομαι...???? :confused:
με τι ακριβως εκπληχθεις ; :hypnotize
vangelis 64
04/08/2008, 13:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε με λες παληκάρι μ'....καμμιά εικονίτσα απ' την εποχή που έπαιζε ο Θωμάς,έχεις; :p :p :D :D [/QUOTE
Απο ποια εποχη Βαγγελη μου.... :rolleyes:
( Μηπως απο εκεινη την εποχη που σε συννενοηση με την τοτε διοικηση ειχε πιασει κοροιδο ολη την τοτε ομαδα του για να τσιμπαει το 1000ρικακι ανα γκολ...??? ) :confused:
:wave2: Εγώ αυτό που ξέρω για το Θωμά είναι ότι είναι ότι είναι ο πρώτος σκόρερ τής Α Εθνικής,άρα και πολύ πλούσιος.Χιχιχι.
Και τα μεταξύ μας παιχνίδια,ξεκίναγαν με 1-0 πρίν τη σέντρα.Άσε που δεν βάραγε πέναλτυ σαν τον Ρεξόνα.:lol: :lol: :beer: :beer:
vangelis 64
04/08/2008, 13:13
με τι ακριβως εκπληχθεις ; :hypnotize Πώς το προφέρεις αυτό ρε Κώστα;:rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
04/08/2008, 13:20
Πώς το προφέρεις αυτό ρε Κώστα;:rotflmao: :rotflmao:
ο εκπληχθεισας...η εκπληχθεισασα...:lol: :lol: :lol:
la_villa
04/08/2008, 14:01
Εγώ αυτό που ξέρω για το Θωμά είναι ότι είναι ότι είναι ο πρώτος σκόρερ τής Α Εθνικής,άρα και πολύ πλούσιος.Χιχιχι.
και όχι μόνο αυτός....
ποσοστά πέρναν και οι αντίπαλοι για να "διευκολύνουν" το έργο του....1000ακι ήταν αυτό....γιατι να το χάσουν....
και μάντεψε ποιοι έχαναν.....:lol: :lol: :lol:
μιλάμε κοροίδα απο τότε
vangelis 64
04/08/2008, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και όχι μόνο αυτός....
Υπάρχουν κι άλλοι πρώτοι σκόρερς;:confused:
ποσοστά πέρναν και οι αντίπαλοι για να "διευκολύνουν" το έργο του....1000ακι ήταν Ο Μπάρλος δηλαδή δωροδοκούσε την άμυνα τού θρύλου να κάθεται να τα αρπάζει από τον Μαύρο.:rotflmao: :rotflmao:
μιλάμε κοροίδα απο τότε Οι γαύροι!Ααααχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:
και όχι μόνο αυτός....
ποσοστά πέρναν και οι αντίπαλοι για να "διευκολύνουν" το έργο του....1000ακι ήταν αυτό....γιατι να το χάσουν....
μιλάμε κοροίδα απο τότε
Καλά μεγάλε εσύ μας έχεις φύγει στον κόσμο της ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑΣ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σβούρες κάνει και χρώματα αλλάζει το παράλληλο σύμπαν που ζεις !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι γαύροι!Ααααχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:
Αμα γυρισουμε πισω ( και αρχισουμε να βλεπουμε τα μεταξυ μας Βαγγελη μου......)
Θα εκπληχθεις ( που λεει και ο χορατατζης με διορια .... )
el_hymador
04/08/2008, 14:38
La Villa....:alien:
Θεωριες συνομωσιας...
-Η πραγματικη ομαδα του gayρου βρισκεται στην βαση 51 στην Αριζονα και ειναι ολοι τους εξωγηινοι.
-Ο Αναστοπουλος εχει κλωνοποιηθει και μεγαλωνει στον Αρη, οπου προπονειται στα ψαλιδακια....λογο ελειψεως βαρυτητας, το μουστακι δυστυχως δεν αναπτυσεται κανονικα.
-Ο Κοκκαλης χρησιμοποιει εναν σωσια του στις δημοσιες εμφανισεις του, αφου ως γνωστον δουλευει ακομα για την Σταζι την Μπαζει και την Νυσταζει...
-Το DNA του Μητροπουλου ηταν πιο καντα σε αυτο του αυστραλοπιθηκου, παρα στο ανθρωπινο
-Το Καραϊσκακη ειναι κουφιο και γεματο στοες που επικοινωνουν με το Ολντ Τρανφορντ και το Μπερναμπεου
-Η ομαδα Γ εχει συσταθει πριν την ομαδα Ε, εργαζεται για το καλο του γαυρου και αρχηγος της ειναι ο Αλεφαντος
-Ο Βαλνερ και οι διοικηση της καλαμαριας ειναι cyborgs προγραμματισμενα να εκτελουν εντολες της ομαδας Γ
-Ο θρυλεων ειναι παραγματικο ον και οχι απλως μια στολη. Αμφιβιο, ζει στις νοτιοδυτικες παρακτιες περιοχες της Αττικης και ειναι στειρο.
-Αν παιξεις αναποδα τον υμνο του ολυμπιακου ακουγεται ξεκαθαρα μια συνταγη για μπριαμ.
-Αν κατσεις στην θεση νο 115, στο τριτο διαζωμα δεξια του διαδρομου, στην θυρα 6 του ΣΕΦ, ωρα 17:45 στις 5 Μαρτιου καθε ετους και κοιταξεις στο κεντρο του γηπεδου, τζαμπα κοπος....δεν γινεται τιποτα...
-Ας μην γελιομαστε...ποτε δεν υπηρξαν οι τρεις ομαδες του ΠΟΚ....συγκαλυψη ηταν (και ειναι_ για την μαχη μεταξυ των Νεφελιμ, των Ελοχιμ και των Ατλαντων...
el_hymador
04/08/2008, 14:41
χο-χο-χορατατζης με διορια;
καλο! :lol:
συνεχισε...:a16:
:winka:
[B]
συνεχισε...:a16:
Ειναι νωρις ακομα........ :a9:
:smokin:
vangelis 64
04/08/2008, 15:45
:wave2: Τον Θωμά εσύ τον ανέφερες,όχι εγώ.:D Τι τό'θελες;Αφού ξέρεις τι απάντηση θα πάρεις.
Πάντως εγώ δεν εξεπλάγχομαι με τίποτα,ένεκα που θυμάμαι.Μην κοιτάς τούς γκρίζους κροτάφους μου.:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
vangelis 64
04/08/2008, 15:46
Θεωριες συνομωσιας...
-Η πραγματικη ομαδα του gayρου βρισκεται στην βαση 51 στην Αριζονα και ειναι ολοι τους εξωγηινοι.
-Ο Αναστοπουλος εχει κλωνοποιηθει και μεγαλωνει στον Αρη, οπου προπονειται στα ψαλιδακια....λογο ελειψεως βαρυτητας, το μουστακι δυστυχως δεν αναπτυσεται κανονικα.
-Ο Κοκκαλης χρησιμοποιει εναν σωσια του στις δημοσιες εμφανισεις του, αφου ως γνωστον δουλευει ακομα για την Σταζι την Μπαζει και την Νυσταζει...
-Το DNA του Μητροπουλου ηταν πιο καντα σε αυτο του αυστραλοπιθηκου, παρα στο ανθρωπινο
-Το Καραϊσκακη ειναι κουφιο και γεματο στοες που επικοινωνουν με το Ολντ Τρανφορντ και το Μπερναμπεου
-Η ομαδα Γ εχει συσταθει πριν την ομαδα Ε, εργαζεται για το καλο του γαυρου και αρχηγος της ειναι ο Αλεφαντος
-Ο Βαλνερ και οι διοικηση της καλαμαριας ειναι cyborgs προγραμματισμενα να εκτελουν εντολες της ομαδας Γ
-Ο θρυλεων ειναι παραγματικο ον και οχι απλως μια στολη. Αμφιβιο, ζει στις νοτιοδυτικες παρακτιες περιοχες της Αττικης και ειναι στειρο.
-Αν παιξεις αναποδα τον υμνο του ολυμπιακου ακουγεται ξεκαθαρα μια συνταγη για μπριαμ.
-Αν κατσεις στην θεση νο 115, στο τριτο διαζωμα δεξια του διαδρομου, στην θυρα 6 του ΣΕΦ, ωρα 17:45 στις 5 Μαρτιου καθε ετους και κοιταξεις στο κεντρο του γηπεδου, τζαμπα κοπος....δεν γινεται τιποτα...
-Ας μην γελιομαστε...ποτε δεν υπηρξαν οι τρεις ομαδες του ΠΟΚ....συγκαλυψη ηταν (και ειναι_ για την μαχη μεταξυ των Νεφελιμ, των Ελοχιμ και των Ατλαντων... Έλεος ρε μλκ!!!:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:
Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΑ......???
Ή θά χάσουμε τά 5 μύρρια ,όπως πέρσι τά 2,5 τού Λύμπε.....??
ΞΥΠΝΑ..........ΝΤΕΜΗ.........καί παρατρεχάμενοι.....!!!!!!
la_villa
04/08/2008, 18:50
Θεωριες συνομωσιας...
-Ας μην γελιομαστε...ποτε δεν υπηρξαν οι τρεις ομαδες του ΠΟΚ....συγκαλυψη ηταν (και ειναι_ για την μαχη μεταξυ των Νεφελιμ, των Ελοχιμ και των Ατλαντων...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα έμαθες και εσύ ε???
:lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer:
la_villa
04/08/2008, 19:53
:smokin: :smokin: :smokin:
el_hymador
04/08/2008, 20:53
κοφτο το ρημαδι
la_villa
05/08/2008, 10:31
λες???
κάτσε να δούμε αν έρθουν κ Μπραντάο, Ντελγκάδο τι έχει να γίνει....έτη φωτός μπροστά
ο ντούντου έρχεται...
:smokin: :smokin:
el_hymador
05/08/2008, 11:02
λες???
κάτσε να δούμε αν έρθουν κ Μπραντάο, Ντελγκάδο τι έχει να γίνει....έτη φωτός μπροστά
ο ντούντου έρχεται...
:smokin: :smokin:
ο ντουντου; ---->πατα εδω (http://www.youtube.com/watch?v=POv-3yIPSWc)
la_villa
05/08/2008, 11:15
ahahahha
καλά καλά κοιτάξτε μην ξεχάσετε τα χάπια του παππού εκεί (και προσέξτε μην έχει επιπλοκές με αυτά που παίρνει για το πρόβλημα σπονδύλου που έχει στην μέση)
el_hymador
05/08/2008, 11:32
Εμενα μου αρεσει η σταθεροτητα στις αποψεις των γαυρων....
:lol:
μωρε δεν πάει να κάνει ότι θέλει... γιατι τον έχεις δει κ ξέρεις αν είναι καλός???ειδικά για 11εκ?? με 11 έπαιρνα Τζιμπούρ (2~2.5)-Καρντόσο (1)- Εντού (7~8) και μπασινά (τζαμπέ) για δεύτερη ρεζέρβα αν δεν μπορούν Λεντέσμα-Καρντοσο-Στολτίδης (και οι 3 μαζί να παίξουν)..... και ήμουν όχι απλώς πλήρης αλλά γ#@$α και εδερνα σε όλες τις γραμμές... τι να λέμε τώρα...τι Ντιόγο κ πράσσειν άλογα....
138558
el_hymador
05/08/2008, 11:33
κάτσε να δούμε αν έρθουν κ Μπραντάο, Ντελγκάδο τι έχει να γίνει....έτη φωτός μπροστά ο ντούντου έρχεται...
138559
vangelis 64
05/08/2008, 11:59
Κάτσε Κώστα και σε λίγο θα το γυρίσει σε σοροκάδα.:lol: :lol:
Κάτσε Κώστα και σε λίγο θα το γυρίσει σε σοροκάδα.:lol: :lol:
Υπομονη βρε παιδια..... :sick:
Μην βιαζεστε........ :D
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΑ......???
Ή θά χάσουμε τά 5 μύρρια ,όπως πέρσι τά 2,5 τού Λύμπε.....??
ΞΥΠΝΑ..........ΝΤΕΜΗ.........καί παρατρεχάμενοι.....!!!!!!
Τουλαχιστον ο αλλος.....
Τα ετρωγε σε κωλοχαρτα & καφεδες......
Δεν τα εχανε τσαμπα και βερεσε...... :(
la_villa
05/08/2008, 13:13
Εμενα μου αρεσει η σταθεροτητα στις αποψεις των γαυρων....
γιατι βλέπεις να λέω κάτι διαφορετικό????
ελπίζω να πρόσεξες ότι ΔΕΝ έγραψα για Ντιόγκο ΑΛΛΑ για ντελγκάδο.....
όχι ότι θα στεναχωρηθώ αν τον πάρει αλλά δεν πιστεύω να σπρώξει τόσο χρήμα (και δεν ξερεις τι παίκτης είναι π.χ όπως ξερεις για Εντου)....τώρα τι άλλαξε και ξαφνικά πάει να δώσει ~30εκ για παίκτες δεν μπορώ να ξέρω....ισως οι δηλώσεις Βαλβέρδε να λειτουργήσαν καταλυτικά
υπάρχει τελικά σοβαρό πρόβλημα αντίληψης περι τι εστι κωλοτούμπα...
Ντούντου προέκυψε πολύ μετα απο αυτά που είχα γράψει και αν φύγει και ο Λεντέσμα ίσως να πρέπει να πάρουμε και Καρντόσο που τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη ....
Ντούντου , Ντελγκάδο θέλαμε και πέρσυ αλλά δεν μας έκατσε....άρα που την βλέπεις την κωλοτούμπα??πήραμε έναν παικταρά άρα τι περιμένεις να επιμείνω σε Καρντόσο αντι Ντούντου???έλεος δηλ
ή να προτιμήσω Τζιμπούρ αντι Ντελγκάδο???
καλοί παίκτες και οι δε αλλά αφού τελικά αποφάσισε να σπρώξει χρήμα γιατι να μην θέλω καλύτερους απο αυτούς που είχα γράψει τότες???
ρε βαζέλια κάντε πανηγυρια που πήρατε ΕΝΑΝ (1) γνωστό παίκτη και αυτόν μισοσακάτη και σε προχωρημένη ηλικία και αφήστε εμας.....
[B]
υπάρχει τελικά σοβαρό πρόβλημα αντίληψης περι τι εστι κωλοτούμπα...
Εσυ δηλ τι περιμενες.....
Να μην υπαρχει προβλημα μετα απο τοσες 100νταδες χιλιαδες χιλμ κωλοτουμπας..??? :confused:
Ποιο αξιοπιστη μαρκα απο τον .... Χαμογελαστο βαζελο ......
Υπαρχει..???? :confused:
el_hymador
05/08/2008, 13:44
Ετσι , ετσι να σας βλεπω να ξετσουτσουρωνετε!!
δεν θελω κατηφιες και προβληματισμους....αισιοδοξους και σιγουρους σας θελω, να ξαναρχισουν οι δηλωσεις περι ομαδαρας.
:wacko: :D
la_villa
05/08/2008, 13:50
άμα κλείσουμε και Μπραντάο,Ντιόγκο ή καναν Ντελγκάδο (τον οποίο γουστάρω τρελά...θέλω να δω Σαριεγκι,Βυντρα να κυνηγουν τον Ντελγκάδο ...για πολύ γέλιο) τότε στάνταρ ομαδάρα....
τουλάχιστον από άποψη μονάδων.... το τι θα φανει μεσα στο γήπεδο είναι θέμα προπονητη και πόσο γρήγορα θα τους δέσει...
για να δούμε τι λέει και ο Λέτο....
εσεις βαζέλια να δω με ποιους θα παίζεται :lol: :lol: :lol:
:D :D :beer:
υ.γ φήμες λένε ότι το Σίλβα τον ζήτησε ο γιαννακόπουλος....βλέπει λέει τρελό χρήμα στα φάρμακα που πέρνει εδω και δύο χρόνια για το πρόβλημα στην μέση του.....ήδη έκανε τις πρώτες εισαγωγές των αντίστοιχων φαρμάκων για να καλύψη την ζήτηση απο τον Σίλβα....:lol: :lol: :lol:
επιχειρηματίας τρελός ο παύλος.....ικανοποίησε και τα πρόβατα θα πουλήσει και αβέρτα φαρμακα
la_villa
05/08/2008, 13:51
Να μην υπαρχει προβλημα μετα απο τοσες 100νταδες χιλιαδες χιλμ κωλοτουμπας..??? :confused:
ελα ντε.....μια Α ζάλη την έχουν όσο να ναι...
ρε τα καυμένα...
el_hymador
05/08/2008, 13:55
άμα κλείσουμε και Μπραντάο,Ντιόγκο ή καναν Ντελγκάδο (τον οποίο γουστάρω τρελά...θέλω να δω Σαριεγκι,Βυντρα να κυνηγουν τον Ντελγκάδο ...για πολύ γέλιο) τότε στάνταρ ομαδάρα....
τουλάχιστον από άποψη μονάδων.... το τι θα φανει μεσα στο γήπεδο είναι θέμα προπονητη και πόσο γρήγορα θα τους δέσει...
για να δούμε τι λέει και ο Λέτο....
εσεις βαζέλια να δω με ποιους θα παίζεται :lol: :lol: :lol:
:D :D :beer:
υ.γ φήμες λένε ότι το Σίλβα τον ζήτησε ο γιαννακόπουλος....βλέπει λέει τρελό χρήμα στα φάρμακα που πέρνει εδω και δύο χρόνια για το πρόβλημα στην μέση του.....ήδη έκανε τις πρώτες εισαγωγές των αντίστοιχων φαρμάκων για να καλύψη την ζήτηση απο τον Σίλβα....:lol: :lol: :lol:
επιχειρηματίας τρελός ο παύλος.....ικανοποίησε και τα πρόβατα θα πουλήσει και αβέρτα φαρμακα
γραψε και αλλα...:D :a013: :a54: :a46:
el_hymador
05/08/2008, 13:57
και εσυ, και εσυ...μην ντρεπεσαι! χωσε πραμα, εκδηλωσε τον ενθουσιασμο σου! :a30: :a08: :a25:
el_hymador
05/08/2008, 14:01
Η αποψη μου ειναι οτι αλλαζει το σκηνικο πλεον...παρ οτι διαφαινοταν μια ξεκαθαρη υπεροχη του ΠΑΟ, με τις κινησεις του κοκκαλη (εστω και τελευταια στιγμη) τα πραγματα θα ειναι απο δυσκολα εως πολυ δυσκολα για εμας. Οι παικτες που ερχοται ειναι πολυ καλοι και δυναμωνουν σημαντικα τον γαυρο σε ολες τις γραμμες...σε συνδυασμο με τον Βαλβερδε που -περα απο την πλακα- ειναι πολυ καλος προπονητης πολυ πιθανο ειναι να παρουσιασθει μια πολυ γρηγορη ομαδα, με ικανοτατους επιθετικους...
Φυσικά και υπάρχει ..........
ο τυφλός πλήρως απολεπισμένος γαύρος !!!
la_villa
05/08/2008, 14:23
όλα θα φανούν στο γήπεδο...
για εμας το ότι αργήσαμε να κάνουμε τις μεταγραφές τόσο πολύ μπορεί να φανεί καθοριστικό για την φετινή χρονιά...
να δούμε τι θα προλάβει να δέσει ο Βαλβέρδε γιατι όσο καλός προπονητης και να είναι σε 7 μερες παίζουμε C.L και σε 20 πρωτάθλημα....είναι μεγάλο το ρίσκο
Η αποψη μου ειναι οτι αλλαζει το σκηνικο πλεον...παρ οτι διαφαινοταν μια ξεκαθαρη υπεροχη του ΠΑΟ, με τις κινησεις του κοκκαλη (εστω και τελευταια στιγμη) τα πραγματα θα ειναι απο δυσκολα εως πολυ δυσκολα για εμας. Οι παικτες που ερχοται ειναι πολυ καλοι και δυναμωνουν σημαντικα τον γαυρο σε ολες τις γραμμες...σε συνδυασμο με τον Βαλβερδε που -περα απο την πλακα- ειναι πολυ καλος προπονητης πολυ πιθανο ειναι να παρουσιασθει μια πολυ γρηγορη ομαδα, με ικανοτατους επιθετικους...
Μας συγκινησες βρε ...... Παλιοπαιδο..... :(
Ωρα να μας πεις οτι θα αρχισετε και τα μπινελικια στους........
Πατερες...... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Φυσικά και υπάρχει ..........
ο τυφλός πλήρως απολεπισμένος γαύρος !!!
4 !!!!!!!!!!
el_hymador
05/08/2008, 14:28
Μας συγκινησες βρε ...... Παλιοπαιδο..... :(
Ωρα να μας πεις οτι θα αρχισετε και τα μπινελικια στους........
Πατερες...... :sad:
οχι, οχι αληθεια λεω!!
δεν τσιμπησες....αντε ρε παρτε φορα και γραψτε παπαδες να γελασουμε :a01:
δεν τσιμπησες....αντε ρε παρτε φορα και γραψτε παπαδες να γελασουμε :a01:
Υπομονηηηη.................. Λεμε... :winka:
Υπομονηηηη.................. Λεμε... :winka:
Άντε να ξεκινάμετις αγωνιστικές δραστηριότητες .............. για να έχουμε και αριθμιτικά στοιχεία, για να τα ρίχνουμε καλύτερα !!!
4 !!!!!!!!!!
7 !!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
έχει και C.L. μόνο ................ συγκεντρώσουουουουουουου ..................
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
7 !!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
έχει και C.L. μόνο ................ συγκεντρώσουουουουουουου ..................
Ετσι.... Ετσι...... :D
:a013:
el_hymador
05/08/2008, 15:16
Ετσι.... Ετσι...... :D
:a013:
Kαι Γουεμπλεϊ!
:wacko:
Kαι Γουεμπλεϊ!
Και....
Παιχτες πουλημενοι....
Ο Παο δεν πεθαινει.........
el_hymador
05/08/2008, 15:40
Και....
Παιχτες πουλημενοι....
Ο Παο δεν πεθαινει.........
Ναι, ναι...αντιστασιακοι μου εσεις που δεν ειχατε καμια σχεση με την χουντα....φτου σας βρε!! :lol: :lol: :lol:
Ναι, ναι...αντιστασιακοι μου εσεις που δεν ειχατε καμια σχεση με την χουντα....φτου σας βρε!! :lol: :lol: :lol:
Ποιος μιλησε για χουντα...???? :confused:
Το αλλο το εμαθες....<<< Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 65εκ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η οποία καλύφθηκε μερικώς, καθώς δεν έφτασε τα 80 εκ. ευρώ αλλά σταμάτησε στα 65εκ. Από αυτά, περίπου 27εκ. κατέθεσαν τα μέλη της ΠΕΚ (18 εκ. ο Ανδρέας Βγενόπουλος και περίπου 9εκ. ευρώ οι κ.κ. Ξυλάς, Πολέμης και Νίκας). Περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ τοποθέτησαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και άλλα τόσα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας.
Τα, κατά προσέγγιση, άλλα 14εκ. που απομένουν, τοποθέτησαν οι κ.κ. Δάβαρης και Ζολώτας. Αλλα 4.3εκ. κατατέθηκαν με δημόσια προσφορά ενώ τα υπόλοιπα είναι οι μετοχές που ανήκουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται να συγκροτηθεί στο τέλος του Αυγούστου και το νέο Δ.Σ. θα είναι 20μελές ....................................με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να διατηρεί βέβαια την πλειοψηφία.
....................................με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να διατηρεί βέβαια την πλειοψηφία.
....................................με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να διατηρεί βέβαια την πλειοψηφία.
....................................με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να διατηρεί βέβαια την πλειοψηφία. >>>
Ειναι πολλα τα λεφτα....
:D
el_hymador
05/08/2008, 15:50
Ποιος μιλησε για χουντα...???? :confused:
Το αλλο το εμαθες....<<< Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 65εκ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η οποία καλύφθηκε μερικώς, καθώς δεν έφτασε τα 80 εκ. ευρώ αλλά σταμάτησε στα 65εκ. Από αυτά, περίπου 27εκ. κατέθεσαν τα μέλη της ΠΕΚ (18 εκ. ο Ανδρέας Βγενόπουλος και περίπου 9εκ. ευρώ οι κ.κ. Ξυλάς, Πολέμης και Νίκας). Περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ τοποθέτησαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και άλλα τόσα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας.
Τα, κατά προσέγγιση, άλλα 14εκ. που απομένουν, τοποθέτησαν οι κ.κ. Δάβαρης και Ζολώτας. Αλλα 4.3εκ. κατατέθηκαν με δημόσια προσφορά ενώ τα υπόλοιπα είναι οι μετοχές που ανήκουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται να συγκροτηθεί στο τέλος του Αυγούστου και το νέο Δ.Σ. θα είναι 20μελές ....................................με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να διατηρεί βέβαια την πλειοψηφία.
....................................με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να διατηρεί βέβαια την πλειοψηφία. >>>
Ειναι πολλα τα λεφτα....
:D
τι μου λες; οχι ρε γαμοτο...:rolleyes:
τι μου λες; οχι ρε γαμοτο...:rolleyes:
Τι επαθες..??? :confused:
Εχεις προβλημα με τους νεους μετοχους..?? :confused:
el_hymador
05/08/2008, 16:11
Τι επαθες..??? :confused:
Εχεις προβλημα με τους νεους μετοχους..?? :confused:
Να σου πω ρε συ STOUBI....
βλεπεις να παιζει κανας Τζιολης;
βλεπεις να παιζει κανας Μορις;
βλεπεις να εχουμε για σημαια μας τον Γκονζαλες;
βλεπεις να εχουμε ενα ακυρο προπονητη που δεν γνωριζει τα βασικα;
βλεπεις εναν Παναθηναϊκο να παιζει με γιομες;
βλεπεις τους φιλαθλους/ οπαδους να απεχουν απο το γηπεδο;
βλεπεις τον Πατερα να "μασαει";
βλεπεις να μην υπαρχει σχεδιασμος και να κανουμε μεταγραφες εντυπωσιασμου τελευταια στιγμη για να ικανοποιηθουν οι μαζες; (οποιαδηποτε ομοιοτητα με αλλο σωματειο ΔΕΝ ειναι συμπτωματικη...)
τι διαολο βλεπεις;
θα σου πω εγω τι βλεπεις! Αριθμους!! παρε εναν αβακκα και κανε τις προσθαφαιρεσεις σου μπας και βρεις κατι να ασχολεισαι και θυμισου πιο ηταν το πρωτο μηνυμα που ξεκινησε αυτο το post :wave2:
ραντεβου τον Σεπτεμβρη
giobazolias
05/08/2008, 17:05
Να σου πω ρε συ STOUBI....
βλεπεις να παιζει κανας Τζιολης;
βλεπεις να παιζει κανας Μορις;
βλεπεις να εχουμε για σημαια μας τον Γκονζαλες;
βλεπεις να εχουμε ενα ακυρο προπονητη που δεν γνωριζει τα βασικα;
βλεπεις εναν Παναθηναϊκο να παιζει με γιομες;
βλεπεις τους φιλαθλους/ οπαδους να απεχουν απο το γηπεδο;
βλεπεις τον Πατερα να "μασαει";
βλεπεις να μην υπαρχει σχεδιασμος και να κανουμε μεταγραφες εντυπωσιασμου τελευταια στιγμη για να ικανοποιηθουν οι μαζες; (οποιαδηποτε ομοιοτητα με αλλο σωματειο ΔΕΝ ειναι συμπτωματικη...)
τι διαολο βλεπεις;
θα σου πω εγω τι βλεπεις! Αριθμους!! παρε εναν αβακκα και κανε τις προσθαφαιρεσεις σου μπας και βρεις κατι να ασχολεισαι και θυμισου πιο ηταν το πρωτο μηνυμα που ξεκινησε αυτο το post :wave2:
ραντεβου τον Σεπτεμβρη
αστους.............
θελουν να συνεχισουν να ελπιζουν οτι ο Τζιγγερ κανει κουμαντο!
μην τους στερεις αυτη την αυταπατη!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
αστους.............
θελουν να συνεχισουν να ελπιζουν οτι ο Τζιγγερ κανει κουμαντο!
μην τους στερεις αυτη την αυταπατη!!!!!
138580
la_villa
05/08/2008, 20:42
e ton malaka
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/207541.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
05/08/2008, 20:48
κοιτα τα περι λαγων και δουλεματος και κολοτουμπας και καροτου πιανουν τοπο μονο εκει που υπαρχει προσφορο εδαφος...
....και στις ταξεις των οπαδων σας υπαρχει πολυ...
138581
el_hymador
05/08/2008, 20:49
αντε πες ενας εκανε λαθος....σε επισημη ταμπελα "μαγαζιου" ομως; τσ, τσ, τσ...
138582
el_hymador
05/08/2008, 20:50
τριτωσε το κακο....:lol:
138583
el_hymador
05/08/2008, 20:52
θρυυυυυυλε των γηπεεεεεδωωωων ουμΠΙΑΚΕ ....
φτου να μην σας ματιασω, IQ αμοιβαδας εχετε...:lol:
138585
el_hymador
05/08/2008, 20:53
Εδω εχουμε εναν αρτιστα, ηθελε να προσδωσει και κατι παραπανω στο graffiti τρομαρα του...
138586
el_hymador
05/08/2008, 20:55
Μετα λοιπον απο ολα αυτα δεν ειναι να απορεις που βγαιναν, βγαινουν και θα βγαινουν πρωτοσελιδα σαν και αυτο....και θα τα πιστευετε κιολας!!!
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Φελιξ Μπορχα....μεγαλος παικτης!!!!
138588
e ton malaka
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/207541.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
Μετα λοιπον απο ολα αυτα δεν ειναι να απορεις που βγαιναν, βγαινουν και θα βγαινουν πρωτοσελιδα σαν και αυτο....και θα τα πιστευετε κιολας!!!
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Εχεις δικιο.... :lol: :lol:
138591
el_hymador
05/08/2008, 21:46
Εχεις δικιο.... :lol: :lol:
Την διαφορα δεν την καταλαβες οπαδε του ουμπιακου, ομπλιπικαου η κατι τετοιο τελως παντων...οι εφημεριδες την δουλεια τους κανουν....εσεις τα πιστευετε κιολας!
αποδειξη;
δες τις κυκλοφοριες των αθλητικων εφημεριδων....
ΦΩΣ και πρωταθλητης ειναι σταθερα στην πρωτη τριαδα με πολυ μεγαλυτερο αριθμο φυλλων απο το Derby και την πρασινη οπου φιγουραρουν στις τελευταιες θεσεις...
la_villa
06/08/2008, 09:25
αν αναλογιστείς και τον αριθμο των φιλάθλων κάθε ομάδας λογικό οι δυο κόκκινες να πουλάνε περισσότερο απο τις 4 πράσινες
...α έχετε και τον πράσινο τύπο (1,5? :lol: :lol: :lol: ) εσεις όπως και τον φίλαθλο........:lol: :lol: :lol:
α καιη derby 1,30?....μάλλον έχουν καταλάβει σε τι κοινό πουλάνε....μπεεεεεεεεεεεεε
el_hymador
06/08/2008, 09:48
αν αναλογιστείς και τον αριθμο των φιλάθλων κάθε ομάδας λογικό οι δυο κόκκινες να πουλάνε περισσότερο απο τις 4 πράσινες
...α έχετε και τον πράσινο τύπο (1,5? :lol: :lol: :lol: ) εσεις όπως και τον φίλαθλο........:lol: :lol: :lol:
α καιη derby 1,30?....μάλλον έχουν καταλάβει σε τι κοινό πουλάνε....μπεεεεεεεεεεεεε
μπα...
ειναι η αναλογια γιδιων ανα 1000αδα οπαδων που στην δικη σας περιπτωση ειναι συντριπτικα μεγαλυτερη απο καθε αλλης ομαδας...
εξου και εκπομπες τυπου Τσουκαλα...(ξαναγυρισε αυτος!)
οπλυμιαοκς :lol:
la_villa
06/08/2008, 10:11
να σε ρωτησω εσεις γι'αυτο γράφεται συνεχεια ΠΑΟ??:lol: :lol: :lol:
ούτε καν πανασδασδκος δεν μπορείται να γράψετε????:lol: :lol: :lol:
ενώ το παο ε??και να θες να το γράψεις λάθος δεν γίνεται...πρόκειται γι άθλο
1,5? ο πράσινος τύπος ....ahahhahah...βρε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
06/08/2008, 11:07
Ο Παύλος Κ. αποκαλύπτει ότι η αξία του Ντιόγκο είναι ίση με δύο παικτών...
Αλλο νούμερο στη φανέλα, άλλο στο σορτσάκι. Παίρνεις έναν παίκτη, δηλώνεις δύο στην ΟΥΕΦΑ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E πώς να μη γράφει μετά ο άλλος "ολυμιπακος"
...
138611
el_hymador
06/08/2008, 12:39
να σε ρωτησω εσεις γι'αυτο γράφεται συνεχεια ΠΑΟ??:lol: :lol: :lol:
ούτε καν πανασδασδκος δεν μπορείται να γράψετε????:lol: :lol: :lol:
ενώ το παο ε??και να θες να το γράψεις λάθος δεν γίνεται...πρόκειται γι άθλο
1,5? ο πράσινος τύπος ....ahahhahah...βρε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol:
Aς γραφετε και εσεις οσφπ ρε!
σας μποδαει κανεις;
αλλα εκει να το γραψετε ολο...ομπιλκοας
Ιδου οι λειτουργιες του εγκεφαλου σας...
138618
vangelis 64
06/08/2008, 12:45
Ρε Κωστήδες(STOYBI και hymador),τα ρέστα μου λέμεεεε!!!:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
makis206
06/08/2008, 12:51
Ρε Κωστήδες(STOYBI και hymador),τα ρέστα μου λέμεεεε!!!:bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
Πολλά πολλά ++++++ !:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Μας πεθάνατε ερ μαάλεκς !:look: :beer: :rotflmao:
μπα...
ειναι η αναλογια γιδιων ανα 1000αδα οπαδων που στην δικη σας περιπτωση ειναι συντριπτικα μεγαλυτερη απο καθε αλλης ομαδας...
εξου και εκπομπες τυπου Τσουκαλα...(ξαναγυρισε αυτος!)
οπλυμιαοκς :lol:
Αναλογια γιδιων-προβατων κλπ....???? :confused:
Τη ιστορια του σηματος κατατεθεν της ομαδας σου την ξερεις...?????
Δεν σου την λεω..... Θα πικραθεις....
Κατα τα αλλα..... Ξεκινησε ο τσουκαλας..???
Που ποτε..??? :confused:
Αναλογια γιδιων-προβατων κλπ....???? :confused:
Τη ιστορια του σηματος κατατεθεν της ομαδας σου την ξερεις...?????
Δεν σου την λεω..... Θα πικραθεις....
Κατα τα αλλα..... Ξεκινησε ο τσουκαλας..???
Που ποτε..??? :confused:
Μην ανησυχείς ρε συ ..................... όλο και κάποιος θα τις έχει γράψει τις εκπομπές που έχασες !!!
Ζήτησέ τις σε οποιονδήποτε σύνδεσμό σας !!!
kalgeorge
07/08/2008, 09:01
re seis o gauros extes evale to eurwpaiko tou kostoumi????:rotflmao:
la_villa
07/08/2008, 09:58
πω πω πω...
φωτιές και λάβρα ....
kalgeorge
07/08/2008, 10:21
kai mia alli aporia......
autos o zive.....
einai tetoia...
paixtoura.....
pou tou dinoume 2.5 kai ton parakalame toso kairo??????:confused: :confused: :confused:
la_villa
07/08/2008, 10:23
και ο οποίος τελικά πάει γουεστ χαμ
και απότι διάβαζα δεν είναι και πολύ παικτούρα....τουλαχιστον για να δωσει κατι παραπάνω απο τους ήδη υπάρχοντες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re seis o gauros extes evale to eurwpaiko tou kostoumi????:rotflmao:
ΒΕΒΑΙΩΣ !!!
Δεν το είδες που ήταν όλο μπαλλόματα στον πισινό τους ;;;:confused: :confused:
el_hymador
07/08/2008, 11:05
πω πω πω...
φωτιές και λάβρα ....
ουτε η Μονη Αρκαδιου τετοιο πραμα...:D
kalgeorge
07/08/2008, 11:09
και ο οποίος τελικά πάει γουεστ χαμ
και απότι διάβαζα δεν είναι και πολύ παικτούρα....τουλαχιστον για να δωσει κατι παραπάνω απο τους ήδη υπάρχοντες...
aporw....autoi den ton kseroun oti den einai kai gia polla???
giati ton parakalame toso poly?:confused:
Επειδή δε βρίσκουν καλύτερο ίσως??
kalgeorge
07/08/2008, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Επειδή δε βρίσκουν καλύτερο ίσως??
diladi den boreis na vreis kalutero stoper apo ton zive???
kai me tosa pou dineis????:confused:
la_villa
07/08/2008, 13:54
μπορεί να έχει κάποια χαρακτηρστικά που να θέλει ο τεντας...
θα μου πεις βοηθός ήταν μια ζωή...προπονητης τώρα κάνει αγροτικό ...πόσο καλή κρίση μπορεί να έχει...
και δεύτερη απορία....ε΄δω χρυσοπληρώσατε τζάμπα τόσους :lol: :lol: :lol: επείδή σας πιάνουν και οι ξένοι λίγο τον κώλο κάνετε έτσι....
αφού σας αρέσει να σας τον τσιμπάνε βρε...:rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
07/08/2008, 14:26
θα μου πεις βοηθός ήταν μια ζωή...προπονητης τώρα κάνει αγροτικό ...πόσο καλή κρίση μπορεί να έχει...
και δεύτερη απορία....ε΄δω χρυσοπληρώσατε τζάμπα τόσους :lol: :lol: :lol: επείδή σας πιάνουν και οι ξένοι λίγο τον κώλο κάνετε έτσι....
ναι ε?
ε δεν ειμαστε τοσο τσακαλια οσο εσεις που βρηκατε λαβρακι αμυντικο απ τη Ρεαλ.............και ιστιοπλοος!!!!!!!
με 9.000.000 περιπου που σας κοστιζει ο Ραουλ Μπραβο εσας σας αρεσει να σας τσιμπανε η μηπως κατι παραπανω????
el_hymador
07/08/2008, 14:47
Να ρωτησω....οι φυσιοθεραπευτες και το spa συμπεριλαμβανοντουσαν σε αυτα που δωσατε για τον Μπελουτσι η τα πληρωνετε εξτρα; :lol: :lol: :lol:
la_villa
07/08/2008, 19:40
πιστε΄τω τα spa και λοιπά είναι έξτρα....
για τον Μπελούτσι περιμένουμε τον χρόνο να δείξει πραγματικά τι αξίζει....ως τώρα πάντως κινείται στα ρηχά και εμφανίζεται ευαισθητούλης....σανμαρτεαν ενα πράμα...
στον άλλο τώρα...ο Ραούλ Μπράβο ήρθε σαν όνομα και με βαρύ βιογραφικο...ρεάλ μαδρίτης είναι αυτή....φυσικά ως τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τιποτα...ο Πάντος έχει προσφέρει απείρως περισσοτερα...
αλλά όπως είχα πει και για τον Τζίγγερ για τις περιπτώσεις Μπίσκαν,Κονσεισαο και τώρα Σίλβα...
άλλο να πέρνεις όνομα και να μην σου βγαίνει....και αλλο να δινεις χρυσο για μέτριους παίκτες ...ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.....
Idi σπικινγκ μιας και η ευη δεν αξιωθηκε να ξελογκαρει παλι απο το Pc Μου
για το μπελουτσι οταν τα ελεγε περσυ ο idi ηταν γραφικος....
btw ο Ντεμης πουλησε Παπασταθοπουλο και Τοζερ ΜΟΝΟ (για το Παππα πρεπει να πηρε κατι σε 10,000 μονο για την αποζημιωση του)
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΛΥΕΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΝΕ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ. ΔΕ ΠΟΥΛΗΣΕ!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ, ΝΟΥΝΙΕΖ, ΛΕΝΤΕΣΜΑ.... ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΕΖΑΡ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ-ΠΑΤΖΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ... ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΑΥΡΑΚΙΑ... ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ!)
Α ΚΑΙ "ΚΑΠΟΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ".... :rotflmao: :rotflmao:
ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΠΗΡΕ 15 ΜΥΡΙΑ ΠΕΡΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ-ΓΙΟ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΒΑ ΜΕΣΑ ΛΕΦΤΑ.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΘΕΙΑΣ....
ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ (ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΟ ΣΤΑΔΙΟΝ" ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ'ΟΛΛΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΑ .... "Ο ΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ" (ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥ... ΓΙΑ 2 ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ .... Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ... ΙΔΙΑ ΚΟΨΙΑ, ΙΔΙΑ ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ, ΙΔΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣΠΟΥΣΤΑΣ, ΙΔΙΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο "ΛΥΚΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? :rotflmao: :rotflmao:
ΟΙ ΝΕΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ" ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ Β ΟΜΑΔΑ??????
Ε ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΘΕΙΑΣ....
καλα που εχουμε και σενα και μας ανοιγεις τα ματια... :rotflmao:
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
αφου θα κρυφτεις ρε idi παλι, μας δουλευεις? πως θα τα λεμε?
ξερω εσυ κρυβεσαι και επανερχεσαι πρωταθλητης :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ? ΜΕΤΑ Η ΠΡΙΝ ΤΙΣ 4ΡΕΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ.... ΕΧΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.... ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...(ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ....) ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ !!!!! ΟΛΑ ΛΕΜΕ!!!! ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ.... ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
ΚΑΙ ΖΩΗ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ :wave2:
ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ? ΜΕΤΑ Η ΠΡΙΝ ΤΙΣ 4ΡΕΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φετος ειδικα σας βλεπω να τρωτε πολλες...
παιζει να ειναι και 6αρες, ξερετε εσεις...
γι'αυτο κρυψου απο τωρα για καλο και για κακο και ελα οταν μας ξαναριξετε καμια 4αρα, βεβαια παιζει να μην ζουμε κιολας τοτε... :rotflmao:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ :wave2:
την ωρα που θα βοσκατε δηλαδη θα τα λετε κιολας :lol:
doctor x
07/08/2008, 20:41
meta tin...pagosmia prototipia tou ithikou protathlmatos les na dosoun ke ithika hrisa stous olympiakous????????????????
odos belushi liga pragmata mehri stigmis
(vevea me to styl valverde apo ta akra diskola tha vri thesi)
ala...
papdopoulos kamia shesi me anatol ...bala gia stoper xeri min xehname oti gia mia thesi pou apeti ebiria ine poli mikros ke apiros)
tora gia to leto opios xeri bala ide htes ...
AN leo AN doudou ke opion epithetiko pari ine tou idiou epipedou otan desoun pali o osfp tha ne ena epipedo pano...
(an ke pali vlepo na vgeni i glosa tou stoltidi fetos:bigcry: )
la_villa
07/08/2008, 21:00
ιδι πάλι δραπέτευσες ρε.....και δεν πήρες τα χάπια σου???
για τον Μπελούτσι ΤΙ ακριβώς μας είπες...γιατι αυτό που λέγαν ολοι αλλά και εμείς ΦΕΤΟΣ θα κριθεί ο παίκτης...άρα ελέγες ακριβώς ΤΙ??:lol: :lol: :lol:
ρε καταντήσατε γραφικοί
για Λέτο ΑΝ εξασφαλίσει άδεια εργασίας μπορεί να φύγει σε ένα χρόνο...αλλιώς ο δανεισμός είναι για 2...αλλά ας δούμε με τι θα καλύψει η Λίβερπουλ φέτος τι θέση και βλέπουμε για του χρόνου....
ο Λύκος παικτούρα μεν αλλά τραυματίζεται πιο συχνά και απο το χρόνο που πέρνεις εσύ τα χάπια σου :lol: :lol: :lol:
αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι παικτούρα...εξάλλου θυμάσαι στο καραισκάκη που μέχρι να τραυματιστει δεν ΕΦΤΑΣΕΣ (πρόσεξε όχι πέρασες...ούτε καν έφτασες) στο κέντρο του γηπέδου...
πουλάει???καλά κάνει...αν φέρει καλύτερους....έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες....αλλά εσύ απέχεις πολύ ακόμα απο το γίνεις απλά μεσαία ομάδα....ακόμα είσαι μικρομεσαία....
εγώ ως τώρα είδα Ντουντού,Λέτο,Παπαδόπουλο,Όσκαρ όλοι τους παίκτες που πολύ απλά δεν μπορείς να πλησιάσεις ... δεν τολμας ούτε καν να ρωτήσεις γιατι φοβάσαι τον ίλιγγο....και αν έρθουν Μπραντάο , Ντιόγκο ..... αν και αδυναμία μου είναι απο πέρσυ ο Ντελγκάδο...εσύ ΟΛΟΥΣ αυτούς μπορείς ΜΟΝΟ να τους ονειρεύεσαι...και πάλι θα πρέπει να κοκκινίζεις...
14 χρόνια και keep walking ....
υ.γ μάλλον χτες δεν τον είδες τον αγώνα...