View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Αρχικά δημιουργήθηκε από f_aina
xaxaxaxaxaxaxaxaxa!! opws kai na exei kapoioi nomizoun oti otan emeis mporoume na kavalhsoume kai na sas prosperasoume (oxi ola ta arsenika) me 300 oti sas eunouxizoume!! Gi auto einai pikroxoloi oi perissoteroi!! an kai polu amfivallw me th taxythta pou pername na katalavainete oti eimaste gunaikes!! panta 8a lete thn ekfrash "koita to malaka pws paei! " xaxaxxaxaxa
kalh xronia se olous kai euxomai eidika stis gunaikes tou eidous mou, polles voltes, ametrhta lefta kai polla liwmena lastixa!!! :winka:
PANTA OR8IES KORITSARES MOY!!!
Cheers!!!!!
Ψιτ, κοπελιά, τράβα να κοιμηθείς να είσαι φρέσκια το βράδυ να στη μπέσουν τα σωστά αγοράκια....:winka:
Εγώ πάντως δε 300αρίζω στο δρόμο... :smokin:
:look: :look: :lol:
menelaos46
31/12/2009, 17:34
an kai polu amfivallw me th taxythta pou pername na katalavainete oti eimaste gunaikes!! panta 8a lete thn ekfrash "koita to malaka pws paei!
Καλε εσεις θα απογειωθειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Καλε εσεις θα απογειωθειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oti mporei o ka8enas gluke mou! opote ase thn eirwneia pls!!! :-)
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ψιτ, κοπελιά, τράβα να κοιμηθείς να είσαι φρέσκια το βράδυ να στη μπέσουν τα σωστά αγοράκια....:winka:
mike den uparxoun swsta agorakia! :P paw na etoimastw! exei xarti shmera! :P
menelaos46
31/12/2009, 17:45
oti mporei o ka8enas gluke mou! opote ase thn eirwneia pls!!!
Ρε δε ντρεπομαστε λιγο λεω γω, μας φτανετε στα ακρα καθε μερα τωρα θα μας την πειτε και στα μηχανακια....
Αααααα εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται .....γλυκια μου!!!
Κοιταξτε που τον φτασατε τον αμοιρο αυτο ανθρωπο...
http://www.youtube.com/watch?v=cHvy74ldFsc
menelaos46
31/12/2009, 17:55
http://www.youtube.com/watch?v=0K76LHM15kg
Κι αυτον τον καιμενο τον κανατε να ξενιτευθει...
Γι'αυτο αφηστε τα μηχανακια τουλαχιστον για μας...
Δεν φταίμε εμείς ρε παιδια. Αυτός που ανακάλυψε το πλυντήριο πιάτων φταίει που μας έκανε να χάσουμε το σκοπό της ζωής μας. Μη μας φωνάζετε. Χαμένες ψυχές είμαστε.:eek:
Καλή χρονιά σε όλους
[/B]
ΚΟΥΛΑΔΙ!:a029:
doctor x
31/12/2009, 18:32
παρε βεστρωμ....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΚΟΥΛΑΔΙ!:a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
παρε βεστρωμ....:wave2:
& νόμιζα ότι ήσασταν πιο έξυπνα παιδάκια......... αλλά το υπονοούμενο δε το πιάσατε..
300αρίζω αλλού εγώ... :smokin: :smokin:
Εμένα δε με πιάνει κανένας γιατί πιάνω 340 χλμ/ώρα
νια νια νια νια νια
kalgeorge
31/12/2009, 18:48
re telika poioi trexoun perisotero?
oi antres i oi gunaikes???
exw berdeutei me esas....:sick:
blackbusa
31/12/2009, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re telika poioi trexoun perisotero?
oi antres i oi gunaikes???
exw berdeutei me esas....:sick:
δηλαδη νομιζεις οτι ο Ζευκας ειναι αντρας???:look: :rolleyes:
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:sad: :sad: :sad: :sad:
kalgeorge
31/12/2009, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη νομιζεις οτι ο Ζευκας ειναι αντρας???:look: :rolleyes:
sad: :sad: :sad: :sad:
ma den anaferthika ston sugekrimeno, genika milaw....
giati berdeutika....
i mipws sugkrinoun taxutita sto plysimo piatwn ? :p
doctor x
31/12/2009, 18:52
o babis ine dikia tou katigoria....
Ο Μπάμπης είχε τη δική του Ιστορία...κάποιος την έγραψε στο δρόμο με λαστιχιά... :bigcry:
kalgeorge
31/12/2009, 18:57
pou pigan oloi kai oles?
lithike to thema????
mallon peftei plysimo -siderwma
makis206
31/12/2009, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΥΓ. Γιατί ρε, τι έχει το φακιόλι; Εσείς οι υπόλοιποι "άντρες" εδώ μέσα τι φοράτε όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού;
Σύντεκνε ότι το φοράμε το φοράμε! Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε και τα σύμβολα της αρρενωπότητας και του σεξ..!:D :lol:
menelaos46
31/12/2009, 20:03
Σύντεκνε ότι το φοράμε το φοράμε! Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε και τα σύμβολα της αρρενωπότητας και του σεξ
Τα πραγματα ειναι χειροτερα απ'οτι φανταζομουν...
....ολοι φακιολι φοραμε.
Και ειδικα τους κρητικους τους ειχα για ποιο....
...τι να πω ρε παιδι μου
:a021:
Ίσα λουκρητίες όλες σας....
Πα να πασπατέψω τη προβατίνα τώρα... :smokin:
blackbusa
31/12/2009, 20:24
προβατίνα
καλα ρε...ειπαμε...ειναι προβατο και πηρε bmw...αλλα την πασπατεψεις κιολλας???:look: :rolleyes: :sad:
καλα ρε...ειπαμε...ειναι προβατο και πηρε bmw...αλλα την πασπατεψεις κιολλας???:look: :rolleyes: :sad:
Μαλάκα Γιάννη για σένα λέειιιιι...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Νίνο@!
blackbusa
31/12/2009, 20:28
Νίνο@!
:sad: :sad: :sad:
χτυπημα κατω απο την μεση ηταν αυτο....αλλα το κανω για τα λεφτα....:sad: :sad: :sad:
δηλαδη αν ηξερες οτι περισυ πηγα και ακουσα Μπεζεντακου τι θα μου ελεγες???:blush: :blush: :blush:
kalgeorge
31/12/2009, 20:35
:sad: :sad: :sad:
χτυπημα κατω απο την μεση ηταν αυτο....αλλα το κανω για τα λεφτα....:sad: :sad: :sad:
δηλαδη αν ηξερες οτι περισυ πηγα και ακουσα Μπεζεντακου τι θα μου ελεγες???:blush: :blush: :blush:
san blouzaki...kolito mou...se forw kai den se allazwwwwww :lol:
Θεάαααααααααα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Εχετλαίος
01/01/2010, 05:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σύντεκνε ότι το φοράμε το φοράμε! Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε και τα σύμβολα της αρρενωπότητας και του σεξ..!:D :lol:
Θα διαφωνήσω!
184344
christostr
01/01/2010, 05:32
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
01/01/2010, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θα διαφωνήσω!
Ναι σωστά, είμαστε τα σύμβολα του σεξ για τις λέσβους..!:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ρε δε ντρεπομαστε λιγο λεω γω, μας φτανετε στα ακρα καθε μερα τωρα θα μας την πειτε και στα μηχανακια....
Αααααα εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται .....γλυκια μου!!!
Κοιταξτε που τον φτασατε τον αμοιρο αυτο ανθρωπο...
http://www.youtube.com/watch?v=cHvy74ldFsc
Monoi sas ftanete sta akra! Emeis kseroume ta akra ths taxythtas! opws emeis dexthkame oti oi kaluteroi sef einai antres kairos na dexteite oti telika mporei oi kaluteres odhgoi na einai gunaikes!!
:P
kalh xronia paides!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxa!! opws kai na exei kapoioi nomizoun oti otan emeis mporoume na kavalhsoume kai na sas prosperasoume (oxi ola ta arsenika) me 300 oti sas eunouxizoume!! Gi auto einai pikroxoloi oi perissoteroi!! an kai polu amfivallw me th taxythta pou pername na katalavainete oti eimaste gunaikes!! panta 8a lete thn ekfrash "koita to malaka pws paei! " xaxaxxaxaxa
kalh xronia se olous kai euxomai eidika stis gunaikes tou eidous mou, polles voltes, ametrhta lefta kai polla liwmena lastixa!!! :winka:
PANTA OR8IES KORITSARES MOY!!!
Cheers!!!!!
Είχα δίκιο, λοιπόν...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Είχα δίκιο, λοιπόν...:wave2:
se poio pragma eixes dikio telika kalo mou?
kalh xronia na xeis!! :smilea:
se poio pragma eixes dikio telika kalo mou?
kalh xronia na xeis!! :smilea:
Επίσης, αγαπητή μου...! Πάντα όρθια κ με προσοχή..! ;)
Monoi sas ftanete sta akra! Emeis kseroume ta akra ths taxythtas! opws emeis dexthkame oti oi kaluteroi sef einai antres kairos na dexteite oti telika mporei oi kaluteres odhgoi na einai gunaikes!!
:P
kalh xronia paides!!
αυτο που το στηριζεις???
:confused: :confused: :confused:
pocahondas
01/01/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν ήξερες πόσοι απ'αυτούς που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά σε καμάρωσαν πάνω στο R1 να ταξιδεύεις εκεί που οι ίδιοι ακόμα δεν αξιώθηκαν (μαζί τους και εγώ), δεν θα έδινες καμμία σημασία στη μειονότητα που πιστεύεις ότι σκέφτονται ρατσιστικά απέναντί σου..
Είναι θέμα αισθητικής για κάποιους αν και σε πολλά ποστς αποτυπώθηκε λάθος.. προσωπικά μπορώ να αποδεχτώ την γυναίκα πάνω σε μια μηχανή, την καμαρώνω μάλιστα! Ταυτόχρονα όμως με απωθεί αν την ακούσω να μιλάει για τον Ολυμπιακό/Παναθηναϊκό/Αεκ/κλπ ή αν την δω να περπατάει με το τσιγάρο στο χέρι.. δεν είμαι ρατσιστής αλλά με απωθεί η εικόνα και πολύ ευχαρίστως θα της το πω κιόλας, χωρίς βέβαια να περιμένω να το αλλάξει.
Εσένα σ'αρέσει ο άντρας με το φακιόλι στο κεφάλι;
Με την ηλεκτρική σκούπα ανά χείρας;
Αυτός που γράφει επιστολές στην "Αγαπητή Μαίρη" για να του λύσει τα υπαρξιακά του;:lol:
Υπάρχουν ανδροκρατούμενα και γυναικοκρατούμενα "χόμπυ" και παρόλο που οι εποχές τα κάνουν αχταρμά δεν μπορούμε να περιμένουμε απ'όλους να τα αποδεκτούν, τουλάχιστον από αισθητικής απόψεως..
Μην πάρεις στραβά το μήνυμά μου, σέβομαι απόλυτα το ότι σου "έκατσε στραβά" το θρεντ και ομολογώ κι ο ίδιος ότι και για μένα έχει ξεφύγει προ πολλού, σκέψου όμως το ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τις καταστάσεις κι επίσης διαφορετικά τις εξωτερικεύει..
Άνετα μπορεί κάποιος να με πει λατέρνα που ξέρω την "Αγαπητή Μαίρη" να φανταστείς..:lol: :beer:
δεν με απωθεί να ακούω κάποια να μιλάει για τον ολυμπιακό κλπ κλπ..
δεν μου αρέσουν ούτε οι άντρες που περπατούν με το τσιγάρο στο χέρι..
δεν μου αρέσουν ούτε οι γυναίκες με το φακιόλι στο κεφάλι και την ηλεκτρική σκούπα στο χέρι..
δεν ξεχωρίζω τις δουλειές και τα χόμπυ σε αντρικά και γυναικεία..
δεν παίρνω στραβά το μήνυμά σου γιατί δεν φταίτε εσείς που σας έχουν μεγαλώσει με λανθασμένο κατά την γνώμη μου τρόπο.. στην ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε όλα, πόσο μάλλον και στον τρόπο που αντιμετωπίζεται το γυναικείο φύλλο..
pocahondas
01/01/2010, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μπουάχαχαχαχχχ
εγω παντως τις προαλλες ημουν αθηνα..κ στο σταθμο λαρισης..ειδα ενα τυπακι τρελο με ενα ΤΔΜ..
καμια 38 ηταν..ολα τα λεφτα..
:a42: :a07: :a07:
ανταλλαξαμε χαμογελα..απλα..:(
makis206
01/01/2010, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
δεν με απωθεί....
Σεβαστότατα όλα, όσο αναφορά την αντιμετώπιση του γυναικείου φίλου όμως επέτρεψέ μου σε προσωπικό επίπεδο να διαφωνίσω μιας και δεν μίλησα για αντιμετώπιση αλλά καθαρά για αισθητική. Εννοείται ότι είμαστε όλοι ίσοι κι ο καθένας κάνει τις επιλογές του..:winka:
:beer:
δεν παίρνω στραβά το μήνυμά σου γιατί δεν φταίτε εσείς που σας έχουν μεγαλώσει με λανθασμένο κατά την γνώμη μου τρόπο.. στην ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε όλα, πόσο μάλλον και στον τρόπο που αντιμετωπίζεται το γυναικείο φύλλο..
Nα τα λέει αυτά, καμιά 50χρονη και καμιά γιαγιά 80-90 χρόνων, το καταλαβαίνω...
Αλλά να τα λές και σύ νέα κοπέλα...
Σήμερα, που όχι μόνο σεβόμαστε την γυναίκα όσο ποτέ άλλοτε, μέχρι που τα σημερινά ζευγαράκια ψωνίζουν χεράκι-χεράκι τα καλλυντικά/εσώρουχα/καλσόν (για να να αλλάζουν και μεταξύ τους αν χρειαστει)...
Σήμερα, που χρεώνονται πατόκορφα για κούπερS, και μερτσεντόνια γιατί ξέρουν ότι ό κώλος σας είναι καλομαθημένος και δεν καβαλάτε c50 30ετίας με το βούλγαρι/πράντα...
Σήμερα, που οι άντρες δεν έχουν απαιτήσεις από εσάς, για πλυντήρια, σιδερώματα, μαγειρέματα κλπ...
όχι επειδή είστε άχρηστες ή επειδή δεν θέλησαν να σας τα μάθουν οι μαμάδες σας λόγω απωθημένων δικών τους, αλλά δια τον απλούστατον λόγον, ότι όλοι ή σχεδόν όλοι έκαναν φοιτητές και εκ τών πραγμάτων μπήκαν και στο χώρο της νοικοκυράς/σπιτικό/ομελέτα/ρούχο.. κλπ...
Σήμερα τα λές αυτά, που ο άντρας είναι πλέον ευγενέστατος απέναντί σας, που θα πάει σούπερμάρκετ, ΔΕΝ απαιτεί προίκα που ανακουφίζει τον πατέρα σας από την παρουσία σας, που θα σας βοηθήσει και στα πιάτα, και τρώει και τις καρπαζιές σας αδιαμαρτύρητα...
Διάολε, πολλά έγραψα...
Εδιτ1: συγγνώμη, αλλά τώρα είδα έτος γέννησης... :(
Σε κάποια θέματα υπάρχει ισότητα ενώ σε κάποια άλλα δεν υπάρχει ακόμη κι αν θα ήταν εφικτή. Για παράδειγμα αν αναζητήσεις δουλειά πιό γρήγορα θα βρεις αν είσαι γυναίκα και δη κοπελούδα παρά άντρας. Στο τιμόνι μιλάμε για μια κατηγορία που γίνονται βήματα εδώ και αρκετά χρόνια. Ναι υπάρχουν και οι γραφικοί κύριοι άνω των 40 που πετάνε τα γνωστά τους ''άντε πλύνε καμιά ντομάτα'' κλπ αλλά από τους νεότερους υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση. Αλλά όσο κακός κι αν φανώ αν εξαιρέσω κοπέλες που έχω συναντήσει με Ζ, fz6, hornet (ειδικά κάποια με ένα χρυσαφί στις Σπέτσες πριν μερικά χρόνια) κλπ στριτοειδή και ss, όσες φορές έχω συναντήσει γυναίκα πάνω σε scooter, on off, eduro, παπί καμία δεν είχε χωροαντίληψη και σε κάποιες περιπτώσεις είδα τροχούς να ψαρώνουν συστηματικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν έχω δει αντίστοιχα και άντρες onoffάδες να συμπεριφέρονται σαν τζιπάδες, αλλά είναι λιγότεροι.
pocahondas
03/01/2010, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
[B]Nα τα λέει αυτά, καμιά 50χρονη και καμιά γιαγιά 80-90 χρόνων, το καταλαβαίνω...
Αλλά να τα λές και σύ νέα κοπέλα...
Σήμερα, που όχι μόνο σεβόμαστε την γυναίκα όσο ποτέ άλλοτε, μέχρι που τα σημερινά ζευγαράκια ψωνίζουν χεράκι-χεράκι τα καλλυντικά/εσώρουχα/καλσόν (για να να αλλάζουν και μεταξύ τους αν χρειαστει)...
Σήμερα, που χρεώνονται πατόκορφα για κούπερS, και μερτσεντόνια γιατί ξέρουν ότι ό κώλος σας είναι καλομαθημένος και δεν καβαλάτε c50 30ετίας με το βούλγαρι/πράντα...
Σήμερα, που οι άντρες δεν έχουν απαιτήσεις από εσάς, για πλυντήρια, σιδερώματα, μαγειρέματα κλπ...
όχι επειδή είστε άχρηστες ή επειδή δεν θέλησαν να σας τα μάθουν οι μαμάδες σας λόγω απωθημένων δικών τους, αλλά δια τον απλούστατον λόγον, ότι όλοι ή σχεδόν όλοι έκαναν φοιτητές και εκ τών πραγμάτων μπήκαν και στο χώρο της νοικοκυράς/σπιτικό/ομελέτα/ρούχο.. κλπ...
Σήμερα τα λές αυτά, που ο άντρας είναι πλέον ευγενέστατος απέναντί σας, που θα πάει σούπερμάρκετ, ΔΕΝ απαιτεί προίκα που ανακουφίζει τον πατέρα σας από την παρουσία σας, που θα σας βοηθήσει και στα πιάτα, και τρώει και τις καρπαζιές σας αδιαμαρτύρητα...
Διάολε, πολλά έγραψα...
επειδή βλέπω τι γίνεται τριγύρω μου, γι' αυτο ακριβώς τα γράφω..
αυτά που λες εσύ είναι η μειοψηφία.. η πλειοψηφία είναι ακόμα πολλά χρόνια πίσω..
ξέρω πολλούς νέους που δεν κουνάν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι σε δουλειές του σπιτιού..
τελος πάντων, αυτό είναι εκτός θέματος οπότε ας το αφήσουμε..
επειδή βλέπω τι γίνεται τριγύρω μου, γι' αυτο ακριβώς τα γράφω..
αυτά που λες εσύ είναι η μειοψηφία.. η πλειοψηφία είναι ακόμα πολλά χρόνια πίσω..
ξέρω πολλούς νέους που δεν κουνάν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι σε δουλειές του σπιτιού..
τελος πάντων, αυτό είναι εκτός θέματος οπότε ας το αφήσουμε..
εισαι λαθος...μην τρελαθουμε πως η γυναικα ειναι το 2010 οπως το 1960, ελεος:sick:
και για τους νεους που λες...μαλλον εννοεις νεες κοπελες, ετσι?που δε ξερουν ουτε ενα αβγο να βρασουν και μπερδευουν τη σκουπα με την κρεμαστρα των ρουχων...
Akatanomastos
03/01/2010, 17:22
μιας και ειναι το θρεαντ τετοιο,
διαβαζει το φορουμ καποια λενα που ειναι πρωταθλητρια στο enduro ελλαδα, και μολις 23 ετων?
α ναι στειλε μου,
μιλαγα με καποια φιλη σου και μου λεγε για σενα προχτες:wave2:
ΕΝΤΙΤ: moto cross οχι εντουρο:look:
κοίτα που ποστάρει ο άνθρωπος για να γ@μήσει...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αυτο που το στηριζεις???
:confused: :confused: :confused:
Μα φυσικα στο οτι ο rossi, o doohan, o sena, o shumaher μπλα μπλα ειναι... γκομεναρες ολες τους :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
όσες φορές έχω συναντήσει γυναίκα πάνω σε scooter, on off, eduro, παπί καμία δεν είχε χωροαντίληψη και σε κάποιες περιπτώσεις είδα τροχούς να ψαρώνουν συστηματικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν έχω δει αντίστοιχα και άντρες onoffάδες να συμπεριφέρονται σαν τζιπάδες, αλλά είναι λιγότεροι. [/B]
ποτε δεν με εχει ενοχλησει κοπελα με σκουτερ ονοφ εντουρο παπι παντα με ενοχλουν κατι πανηλιθια αγορακια που γ@$@$νε και δ#$@#ρνουν (χαχααχαχαχαχ τες πα) θετωντας τον εαυτο τους κατα κυριω λογο σε κινδυνο και οσους καταλαθος της μοιρας βρεθουμε στο (αν ειναι δυνατον) ιδιο δρομο (τους) με αυτους.Και δεν ειναι λιγοτεροι....αν υποθεσουμε οτι σε ενα φαναρι σταματανε 10 μηχανακια τα 8 ειναι με αρσενικα.Σωστα?
Επισεις δε ξερω τι εχεις με τις κοπελες και τα σκουτερ και επειδη κυκλοφορεις πειραια και εγω το ιδιο και ειμαι ολη μερα με το σκουτερ μου αν με πετυχεις ποτε μην γραψεις τπτ στο <<σε ειδα>> περι κουλαμαρας :blush:
:cry: :cry: :p
Σε γενικες γραμμες παραξεφυγατε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ή προβλημα που μια γυναικα να καβαλαει μηχανη και κατα την αποψη μου δε χανει τη θυληκοτητα της......
εγω ξερω κοπελα που σκοτωνομασταν στην αττικη σε περναω με περνα & την επομενη μερα,της Πρωτοχρονιας ηταν μια κουκλαρα!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
αλλο ειναι το θεμα που δε μπορεις να αντεξεις με τπτ...& νομιζεις οτι τελικα βρηκες τον εαυτο απλα εχεις μακρια μαλλια & αντι για 3ο ποδι μια τουφα αναμεσα στα ποδια....
1. να σου ζαλιζει τα @@@@@ ποτε θα πατε βολτα τωρα που εχει καλο καιρο,ωραια μερα και δε κανει κρυο...
2.να σε ζαλιζει ποτε θα πατε Σερρες λες πως εχουμε μια Τραπεζα 'η ο μπαμπας μας ειναι συνταξιουχος λαστιχας και εμεις πηραμε την επιχειρηση!!!
3.να σε ζαλιζει γιατι δεν εκανε καλο χρονο στη Πιστα και τι φταιε και γιατι γιατι γιατι γιατι γιατι.....κτλ
4.να σε ζαλιζει οτι φταιει το μηχανακι & να καβατσωνει τη μηχανη σου σα να ηταν δικο της...
5.να σε ζαλιζει επειδη ανοιξε το στομα της αντι να μασησει καμια τσιχλα ή να φαει μια μεγαλη μπουκια φαγητου και ειπε οτι πηγαινει ταπα αλλα το pdf αλλα εδειξε και εγινε ρομπα κατα τη κριση της λες πως ολες οι μερες ειναι ιδιες....
6.να σε ζαλιζει οτι πρεπει να παει βολτα με μαντραχαλους για να τους δειξει τι εστι τσαι lipton ice tea...
7.να σε ζαλιζει γιατι δε σηκωνεσαι απο το κρεβατι να πατε νυχτερινη βολτα αντι να κατσετε στο σπιτι για αγκαλιτσες & φιλακια....
8.να σου σπαει τα νευρΑ:a018: :a018: :a018: που κοντευει να βγαλει καρτες με το ονομα της & το τηλ με ονομασια ΣΤΡΙΒΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΠΑ.......& να το μοιραζει δεξια-αριστερα.....
9.να σου σπαει κυριολεκτικα τα @@@@@@ που σε γραφει κανονικα & με το νομο κανονιζει να παει Πιστα χωρις να σου πει τπτ αλλα να εισαι παρων σε κουβεντα οτι θα διοργανωθει trackbike με ΧΧ ημερομηνια & να λεει οκ θα ειμαστε εκει,, αφου το κανονισει, πληρωσει το χρηματικο ποσον, να σε ρωταει ή οχι,σα να μη συμβαινει τπτ κιολας,αν μπορει να παει,ετσι για την εσχατη των ποινων!!
10. σπανια συμβαινει αυτο δλδ να συναντησεις τετοια κοπελα! οταν ανοιξει το στομα της σε παρεα νομιζει οτι βγηκες για καφε ή βολτα με το κολλητο σου--αδερφο σου κτλ κτλ...
νομιζω κατα την αποψη μου ολα τα παραπανω χαλανε την θυληκοτητα μιας γυναικας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
1. να σου ζαλιζει τα @@@@@ ποτε θα πατε βολτα τωρα που εχει καλο καιρο,ωραια μερα και δε κανει κρυο...
2.να σε ζαλιζει ποτε θα πατε Σερρες λες πως εχουμε μια Τραπεζα 'η ο μπαμπας μας ειναι συνταξιουχος λαστιχας και εμεις πηραμε την επιχειρηση!!!
3.να σε ζαλιζει γιατι δεν εκανε καλο χρονο στη Πιστα και τι φταιε και γιατι γιατι γιατι γιατι γιατι.....κτλ
4.να σε ζαλιζει οτι φταιει το μηχανακι & να καβατσωνει τη μηχανη σου σα να ηταν δικο της...
5.να σε ζαλιζει επειδη ανοιξε το στομα της αντι να μασησει καμια τσιχλα ή να φαει μια μεγαλη μπουκια φαγητου και ειπε οτι πηγαινει ταπα αλλα το pdf αλλα εδειξε και εγινε ρομπα κατα τη κριση της λες πως ολες οι μερες ειναι ιδιες....
6.να σε ζαλιζει οτι πρεπει να παει βολτα με μαντραχαλους για να τους δειξει τι εστι τσαι lipton ice tea...
7.να σε ζαλιζει γιατι δε σηκωνεσαι απο το κρεβατι να πατε νυχτερινη βολτα αντι να κατσετε στο σπιτι για αγκαλιτσες & φιλακια....
8.να σου σπαει τα νευρΑ:a018: :a018: :a018: που κοντευει να βγαλει καρτες με το ονομα της & το τηλ με ονομασια ΣΤΡΙΒΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΠΑ.......& να το μοιραζει δεξια-αριστερα.....
9.να σου σπαει κυριολεκτικα τα @@@@@@ που σε γραφει κανονικα & με το νομο κανονιζει να παει Πιστα χωρις να σου πει τπτ αλλα να εισαι παρων σε κουβεντα οτι θα διοργανωθει trackbike με ΧΧ ημερομηνια & να λεει οκ θα ειμαστε εκει,, αφου το κανονισει, πληρωσει το χρηματικο ποσον, να σε ρωταει ή οχι,σα να μη συμβαινει τπτ κιολας,αν μπορει να παει,ετσι για την εσχατη των ποινων!!
10. σπανια συμβαινει αυτο δλδ να συναντησεις τετοια κοπελα! οταν ανοιξει το στομα της σε παρεα νομιζει οτι βγηκες για καφε ή βολτα με το κολλητο σου--αδερφο σου κτλ κτλ...
νομιζω κατα την αποψη μου ολα τα παραπανω χαλανε την θυληκοτητα μιας γυναικας... [/B]
ναι ε?
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :sick: :bawl: :bawl: :sad:
ας μου πει καποιος κανα καλο λογο πριν πεσω στα ναρκωτικα.....ανοιξεεεε πετραααααα για να μπωωωωωω θυληκοτητα μου που να σε βρωωωωωωω
(και μου τελειωσαν και οι καρτες ρπμ-Ρε Πουστη Μου οτι βριζουμε σαν νταλικιεριδες το ξεχασες- τωρα που το πες)
:bawl:
ποτε δεν με εχει ενοχλησει κοπελα με σκουτερ ονοφ εντουρο παπι παντα με ενοχλουν κατι πανηλιθια αγορακια που γ@$@$νε και δ#$@#ρνουν (χαχααχαχαχαχ τες πα) θετωντας τον εαυτο τους κατα κυριω λογο σε κινδυνο και οσους καταλαθος της μοιρας βρεθουμε στο (αν ειναι δυνατον) ιδιο δρομο (τους) με αυτους.Και δεν ειναι λιγοτεροι....αν υποθεσουμε οτι σε ενα φαναρι σταματανε 10 μηχανακια τα 8 ειναι με αρσενικα.Σωστα?
Επισεις δε ξερω τι εχεις με τις κοπελες και τα σκουτερ και επειδη κυκλοφορεις πειραια και εγω το ιδιο και ειμαι ολη μερα με το σκουτερ μου αν με πετυχεις ποτε μην γραψεις τπτ στο <<σε ειδα>> περι κουλαμαρας :blush:
:cry: :cry: :p
Έγραψα, απ' όσες έχω δει.... δε γενίκευσα για όλες τις κοπέλες που καβαλάνε, αλλά μόνο για όσες έχω δει.
Και να το κάνω πιο προσωπικό. Η κοπέλα μου όταν οδηγεί το jog κάνει του κόσμου τις σαχλαμάρες επειδή όπως λέει είναι φτερό στον άνεμο και το κάνει ό,τι θέλει. Όταν οδηγεί το xmax και πάλι κάνει σαχλαμαρίτσες αλλά με περισσότερο μέτρο μιας και μιλάμε για 225 κιλά με τον κινητήρα πίσω (εν αντιθέσει με τις μοτό που το βάρος πάει μεταξύ κέντρου και μπροστά) και όταν καβαλάει κάποιες ελάχιστες φορές το tdm του πατέρα της (κι εκείνη Πειραιά κινείται, αν την έχεις δει, λευκό jog, μαύρο-ανθρακί xmax, μπλε tdm) συμπεριφέρεται απόλυτα ώριμα. Κάτι μας λέει αυτό!!
Α και για το θέμα θηλυκότητα, προφανώς εμένα μ' αρέσει όπως είναι, όπου κι αν είναι αλλά ειδικά πάνω στο tdm είναι πως να το θέσω :D εξαιρετική.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Έγραψα, απ' όσες έχω δει.... δε γενίκευσα για όλες τις κοπέλες που καβαλάνε, αλλά μόνο για όσες έχω δει.
Και να το κάνω πιο προσωπικό. Η κοπέλα μου όταν οδηγεί το jog κάνει του κόσμου τις σαχλαμάρες επειδή όπως λέει είναι φτερό στον άνεμο και το κάνει ό,τι θέλει. Όταν οδηγεί το xmax και πάλι κάνει σαχλαμαρίτσες αλλά με περισσότερο μέτρο μιας και μιλάμε για 225 κιλά με τον κινητήρα πίσω (εν αντιθέσει με τις μοτό που το βάρος πάει μεταξύ κέντρου και μπροστά) και όταν καβαλάει κάποιες ελάχιστες φορές το tdm του πατέρα της (κι εκείνη Πειραιά κινείται, αν την έχεις δει, λευκό jog, μαύρο-ανθρακί xmax, μπλε tdm) συμπεριφέρεται απόλυτα ώριμα. Κάτι μας λέει αυτό!!
Α και για το θέμα θηλυκότητα, προφανώς εμένα μ' αρέσει όπως είναι, όπου κι αν είναι αλλά ειδικά πάνω στο tdm είναι πως να το θέσω :D εξαιρετική.
δυστηχως και εγω με το σκουτερ κανω αρκετες μαλακιες στο δρομο γιατι το οδηγω 2000 χρονια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο την αλλη με το Ζ ειμαι ποιο σοβαρη μεχρι ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα καποιος και να @:$%#@&#&$%&@#%@#^&#$&$&$#%@^!&@#$^&((*^&%^#$@%@
:blush:
VegasKitty
03/01/2010, 22:49
Εγω ενα εχω να πω: ΡΕ ΤΙ ΠΗΝΕΤΕ ΕΝ ΕΤΗ 2010??????? :eyepop:
Αυτο το θρεαντακι παει και ερχετε τοσα χρονια, δλδ πιο το νοημα??? :rolleyes:
Δεν εχετε τπτ αλλο να ασχοληθειτε καπιοι με φαινετε...
Και βασικα, πριν αρχησετε το ολο θεμα για το αν η γυναικα χανει τη θυληκοτητα της
πανω στη μηχανη, δε κοιτατε πρωτα να δειτε αν οι αντρες εχετε χασει την αρρενωποτητα
σας γενικα στις μερες μας... :sick:
Ολο να κριτικαρετε και να λετε και να λετε και να λετε....
Μια την θελετε ετσι, αλλα μολις κανει προς εκει βηματα ξυνιζετε... Απ την αλλη αν δεν αλλαξει
οπως εσεις θελετε παλι γκρινιαζετε οτι δε νοιαζετε για σας κτλ κτλ...
Ε αποφασιστε επιτελους!!! :alien:
Η γυναικα απ τη στιγμη που ειναι θυληκο, δε το χανει επιδη καβαλαει μηχανη! Και πανω σε
μπουλντοζα η σε νταλικα να ειναι, παλι θυληκο θα ειναι!!!
Αμα σας βολευει βεβαια να λετε οτι δεν ειναι θυληκο το καβαλημα μηχανης... Ε τοτε τι να σας
πω... Ειστε αξιοι της μοιρας σας... ΤΕΛΟΣ! :smokin:
*τυχον ορθογραφικα λαθη παιζουν, οποτε μη με πριξετε με αλλαγες γιατι ετσι εμαθα να γραφω και ετσι συνεχιζω! Τι να κανω... Ετσι ειμαι εγω, οπως λεει το τραγουδι!!! :evil:
*επισης δεν εκατσα να διαβασω ολες τις σελιδες, οποτε καταλαβαινετε... ολο και με καποιον/α θα συμφονουμε και θα διαφονουμε!
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΒΕΓΚΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ
http://www.youtube.com/watch?v=tmoy-xX1DGY
:a25:
VegasKitty
03/01/2010, 23:05
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΒΕΓΚΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ
http://www.youtube.com/watch?v=tmoy-xX1DGY
:a25:
Ετσι, ετσι!!!! :D
Ακομα και αυτοι με αντεγραψαν λεμε!!! :o
:smokin:
Παντος εχω μια απορια??? :look:
γιατι δε μπορει ο καθενας να καταλαβει οτι αρκετες απο εμας ειμαστε χαμαλεοντες και
προσαρμοζομαστε και αλλαζουμε αναλογος με το πως θα μας τι δωσει??
Που λεμε και γατουλα και αγριογατα ενα πραγμα..... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Που λεμε και γατουλα και αγριογατα ενα πραγμα..... :smokin: [/B]
rooooooooarrrrrrr...niaoy?:blush:
:rotflmao: :lol:
οπως λεμε βββροοοουμ βροοοουμ...γκααανγκαααν :ninja:
VegasKitty
03/01/2010, 23:08
rooooooooarrrrrrr...niaoy?:blush:
οπως λεμε βββροοοουμ βροοοουμ...γκααανγκαααν :ninja:
Το χεις κοπελια, τοχεις!!!! :D
Μεκανες και ανατριχιασα καλε!!!!! :eek:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
blackbusa
03/01/2010, 23:20
Μια ωραια και σεξουαλικη γυναικα οτι και να φορεσει παραμενει ωραια και σεξουαλικια...οπως και ενα μπαζο οτι και να κανει παραμενει μπαζο...απλα καποια λιγουρια χαλανε την ''πιατσα''και για τις 2 πλευρες βεβαια...γιατι παντα το μ@υνι (οπως και να ειναι)εκανε και κανει κουμαντο...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
:wave2:
γιατι παντα το μ@υνι (οπως και να ειναι)εκανε και κανει κουμαντο...
κι εσύ από που το ξέρεις αυτό μωρή παλιαδέρφω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
03/01/2010, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κι εσύ από που το ξέρεις αυτό μωρή παλιαδέρφω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δουλευα χρονια σε gaybar (οπου και σε γνωρισα:blush: ) και εχουν δει τα ματακια μου πολλα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
03/01/2010, 23:35
γκουχουγκουχου
Δε θελω να σας ενοχλησω γλυκα αγορια...
γκουχουγκουχου....
αλλα το θρεαντ ειναι για γυναικες και θυληκοτητα... :blush:
Ξερω θελετε και σεις το χωρο σας...
Αλλα μη περνετε και το δικο μας βρε κοριτσια.... :smokin:
blackbusa
03/01/2010, 23:38
γκουχουγκουχου
Δε θελω να σας ενοχλησω γλυκα αγορια...
γκουχουγκουχου....
αλλα το θρεαντ ειναι για γυναικες και θυληκοτητα... :blush:
Ξερω θελετε και σεις το χωρο σας...
Αλλα μη περνετε και το δικο μας βρε κοριτσια.... :smokin:
μα δεν ''περνομαστε''...:sad:
VegasKitty
03/01/2010, 23:41
μα δεν ''περνομαστε''...:sad:
Εγω κραταω τσιλιες, δε ξερω τι κανετε εσεις μεσα!!!! :look:
:a9: :a9: Θα λαμψει και για σενα ο ηλιος....
Θα βγεις και για ηλιιοθεραπια βρε! Μονο προσεξε αν βαλετε
καλο λαδακι μη καειτε πολυ.... :evil:
blackbusa
03/01/2010, 23:44
Εγω κραταω τσιλιες, δε ξερω τι κανετε εσεις μεσα!!!! :look:
ασε...τωρα γυρισες το μαχαιρι πανω στην πληγη...και ειναι και βαθια μεσα....το μαχαιρι μονο....:sad:
xaxaxaxaxa apo th mera pou to ksanatsiglisa to 8ema exw psofhsei sto gelio! eimaste 8ees ekei pou 8eloume kai opote to 8eloume!!
Kontroula kaneis??? :beer: :p
makis206
03/01/2010, 23:52
eimaste 8ees ekei pou 8eloume kai opote to 8eloume!!
Gia na se do sto "pipi sta orthia";;;:evil:
:lol: :beer: :lol:
pipi sta or8ia to afhnoume se esas! :P
kalh mas xronia! ante na perasei o kairos na kanoume kana taksidaki! h mikrh sto gkaraz paraponietai! :P
Girls 8a prepei na kanonisoume gunaikovolta! secret one! ;)
makis206
03/01/2010, 23:57
Είπα να του βάλω λίγο σασπένς, εμείς το κάνουμε συνέχεια εξάλλου..!:look: :lol:
pilotos_xtreme
04/01/2010, 00:10
kernas tipota meta?
kalh mas xronia! ante na perasei o kairos na kanoume kana taksidaki! h mikrh sto gkaraz paraponietai! :P
Girls 8a prepei na kanonisoume gunaikovolta! secret one! ;)
μαλάκα Πάνο τι λες?
φοράμε τα πέτσινα και πάμε κι εμείς? :blush: :D
blackbusa
04/01/2010, 00:17
μαλάκα Πάνο τι λες?
φοράμε τα πέτσινα και πάμε κι εμείς? :blush: :D
καλα...κατσε να μαζευτουνε και βλεπουμε....:lol: :lol: :lol:
Καλη Χρονια και σε εσενα κοπελλια....
:wave2:
Cpt. Haddock
04/01/2010, 05:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
kernas tipota meta?
Τσάι... :look:
Akatanomastos
04/01/2010, 05:37
κοίτα που ποστάρει ο άνθρωπος για να γ@μήσει...:lol:
σε τρωει ο ποπος σου και σενα ε?:wacko:
αντε στειλε και συ:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
σε τρωει ο ποπος σου και σενα ε?:wacko:
έχω τον Πανούλη για αυτά τα θέματα... :blush:
pilotos_xtreme
04/01/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τσάι... :look:
του βουνου???:confused:
Cpt. Haddock
04/01/2010, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
του βουνου???:confused:
Εαν κάνει εντούρο, ναι :D
Akatanomastos
04/01/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εαν κάνει εντούρο, ναι :D
κοντα τα χερια σας:evil:
8es kai kerasma? :P R1 exw! xlwmo na anevw to vouno! :D
pilotos_xtreme
05/01/2010, 00:11
ε ρε συ κοπελια εγω 600 εχω , θα πιω που θα πιω το τσαι μου , να μη κερασεις κ καμια μπυρα μετα να κατεβει κατω η πικρα?:p
Cpt. Haddock
05/01/2010, 08:53
You two, get a room :smokin:
Το ξεθάψατε μετά από ένα χρόνο και κατόπιν το χέσατε. Ανέκαθεν πίστευα κι ακόμα πιστευω πως άμα είσαι λιγούρι κομπλεξικό και μπάζο στα μικρατα σου, το ίδιο ξενέρωτος θα είσαι κι όταν μεγαλώσεις. Επίσης όλες οι γκόμενες που σε κέρασαν "χυλόπιτα" είναι "πουτανάκια" ή Λεσβίες, είναι δεδομένο. Απλά αναφέρω ότι η γυναίκα μου (που σημειώστε της την έπεφτα από τότε που ήταν 16) ήταν και παραμένει αστέρι, καβαλάει δίτροχο και βρίζει όταν αυτό είναι απαραιτητο, χωρίς να χάνει (για μένα πάντα) ίχνος της θηλυκότητάς της. Η μεγάλη μου κόρη (17 τώρα) που της την πέφτει όλο το σχολείο, έβγαλε μόλις δίπλωμα, πηγαίνουμε μαζί στην πίστα στη Ζαστοβα στην Πάτρα με DR650 και κάνει και καλούς χρόνους. Τελικά η άποψη μου: αν είσαι θηλυκό δεν πα να φοράς κουρέλια δεν πα να καβαλάς γαϊδουρι, θηλυκό θα είσαι. Τώρα πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά δεν πειράζει, ανέκαθεν μου άρεσε να μην είμαι με την μάζα.
Φιλικά πάντα
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Το ξεθάψατε μετά από ένα χρόνο και κατόπιν το χέσατε. Ανέκαθεν πίστευα κι ακόμα πιστευω πως άμα είσαι λιγούρι κομπλεξικό και μπάζο στα μικρατα σου, το ίδιο ξενέρωτος θα είσαι κι όταν μεγαλώσεις. Επίσης όλες οι γκόμενες που σε κέρασαν "χυλόπιτα" είναι "πουτανάκια" ή Λεσβίες, είναι δεδομένο. Απλά αναφέρω ότι η γυναίκα μου (που σημειώστε της την έπεφτα από τότε που ήταν 16) ήταν και παραμένει αστέρι, καβαλάει δίτροχο και βρίζει όταν αυτό είναι απαραιτητο, χωρίς να χάνει (για μένα πάντα) ίχνος της θηλυκότητάς της. Η μεγάλη μου κόρη (17 τώρα) που της την πέφτει όλο το σχολείο, έβγαλε μόλις δίπλωμα, πηγαίνουμε μαζί στην πίστα στη Ζαστοβα στην Πάτρα με DR650 και κάνει και καλούς χρόνους. Τελικά η άποψη μου: αν είσαι θηλυκό δεν πα να φοράς κουρέλια δεν πα να καβαλάς γαϊδουρι, θηλυκό θα είσαι. Τώρα πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά δεν πειράζει, ανέκαθεν μου άρεσε να μην είμαι με την μάζα.
Φιλικά πάντα
Δεν αφηνεις την γυναικα σπιτι και να παρεις μαζι την κορη???:lol: :lol: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν αφηνεις την γυναικα σπιτι και να παρεις μαζι την κορη???:lol: :lol: :lol: :wave2:
Τι μλκς Θεέ μου!!
:nono: :nono: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Φιλικά πάντα
:beer: να τις χαιρεσε φιλε
:beer: να τις χαιρεσε φιλε
EVI, Τις χαιρομαι, τις καμαρώνω καθε μέρα και τις απολαμβάνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Το εκπληκτικό είναι ότι ακολουθεί και μια μικρούλα 5 χρονων η οποία όταν βγαινουμε βόλτες έχει και άποψη για τους άλλους οδηγούς. Μα πάνω απ' όλα τις σέβομαι και σαν γυναίκες και σαν προσωπικότητες.
Πάντως όπως όλα τα φόρα έτσι και το MOTO αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε, οπότε μη απελπίζεστε. Ακόμα κι αν μπεις μα κάποιον πίστα και του τα χώσεις πάντα κάτι άλλο θα φταίει εκτός από τον ίδιο ( τα γ@μημενα τα φρενα, τα λάστιχα, ο καιρός, το καυσιμο κλπ). Οδηγείτε τα μηχανακια σας κι αφήστε μας να σας θαυμάζουμε!!!
:beer: :beer: :beer:
Πάντως εγώ θυμάμαι μια κοπελιά καλοκαιράκι στην παραλιακή μετά το φανάρι της Βάρης πρός Βάρκιζα να σπάει ένα R1 φορώντας φουστίτσα μίνι,μποτάκι τζήν με τακουνάκι και tshirt..
Το κλού του θεάματος ήταν ότι λόγω ταχύτητας το Tshirt είχε ανέβει στον λαιμό αποκαλύπτωντας τα πανέμορφα στηθάκια της..
Δεν δοκίμασα να ακολουθήσω γιατί η Ειρήνη εκτός από κούκλα κατέχει και μάστερ στην παντόφλα...
ΥΣ:Πάντως κρανάκι δεν φόραγε..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Πάντως εγώ θυμάμαι μια κοπελιά καλοκαιράκι στην παραλιακή μετά το φανάρι της Βάρης πρός Βάρκιζα να σπάει ένα R1 φορώντας φουστίτσα μίνι,μποτάκι τζήν με τακουνάκι και tshirt..
Το κλού του θεάματος ήταν ότι λόγω ταχύτητας το Tshirt είχε ανέβει στον λαιμό αποκαλύπτωντας τα πανέμορφα στηθάκια της..
Δεν δοκίμασα να ακολουθήσω γιατί η Ειρήνη εκτός από κούκλα κατέχει και μάστερ στην παντόφλα...
φανταστικο παραδειγμα :beer:
το περιγραφεις σαν κατι ονειρικο σαν σεναριο τσοντας για μηχανοβιους
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......:sad:
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......:sad: [/B][/QUOTE]
:a23: :a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......:sad:
:a23: :a23: :a23: :a23: [/B][/QUOTE]
εχμ δε το πιασα....
το παραπανω το εγραψα διοτι οι 2 ροδες παντα επιφερουν πτωση ειτε μεγαλη ειτε μικρη και με αυτην την ενδυμασια που μας περιεγραψε ο συνφορουμιτης δεν θα ειναι καλα τα πραγματα για εκεινη.Για αυτο ειναι κριμα.
:a23: :a23: :a23: :a23:
εχμ δε το πιασα....
το παραπανω το εγραψα διοτι οι 2 ροδες παντα επιφερουν πτωση ειτε μεγαλη ειτε μικρη και με αυτην την ενδυμασια που μας περιεγραψε ο συνφορουμιτης δεν θα ειναι καλα τα πραγματα για εκεινη.Για αυτο ειναι κριμα. [/B][/QUOTE]
κ να συμπληρωσω οτι η κοπελια δε ντυθηκε μαλλον τυχαια ετσι.....(χαζο-γκομενακι ειπαμε)
κ πειτε μου εσεις οτι η katja poensgen δεν εχει θηλυκοτητα πανω στη μηχανη......
http://forums.pelicanparts.com/uploads3/250racerkatjaPoensgen1096941251.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
κ πειτε μου εσεις οτι η katja poensgen δεν εχει θηλυκοτητα πανω στη μηχανη......
http://forums.pelicanparts.com/uploads3/250racerkatjaPoensgen1096941251.jpg [/B]
boldor900f
15/02/2010, 16:37
Μ'αρέσουν οι κυρίες πάνω σε μοτό.
Καλοτάξιδες πάντα κούκλες !!!!
Coming soon λέμε. Τρέμετε οι γληγοροι
http://www.youtube.com/watch?v=biRWs9V8-qY
vagelis24
16/02/2010, 00:04
Αστερι το μωρο ε?:a8:
188953
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
ωραια πραγματααααααααααααα:a03: :a03: :a03: :a07: :a07: :a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
--------------------------------------------------------------------------------
φανταστικο παραδειγμα
το περιγραφεις σαν κατι ονειρικο σαν σεναριο τσοντας για μηχανοβιους
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......
16/02/2010, 09:32
μονο εγω τις θελω στην κουζινα και στο κρεββατι ρε παιδια?:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μονο εγω τις θελω στην κουζινα και στο κρεββατι ρε παιδια?:lol: :lol:
:D :a01: :a01: :a01:
:a18: :beer: :beer: :beer:
geotriada
16/02/2010, 22:57
Η συγκεκριμενη κοπελια ερχεται Μεγαρα ,και σας πληροφορω μπαινει στο γκρουπ
των αγωνιζομενων ,,,,
ειναι χαρμα οφθαλμων να την βλεπεις πως παει το R1
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Η συγκεκριμενη κοπελια ερχεται Μεγαρα ,και σας πληροφορω μπαινει στο γκρουπ
των αγωνιζομενων .....
Άμα μπαίνει μέγαρα, γιαδέ μπαίνει και εδώ...?? :confused: ;)
Akatanomastos
16/02/2010, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
και σας πληροφορω μπαινει στο γκρουπ
των αγωνιζομενων ,,,,
μηπως απλα μπαινει αυτη:a8: στη πιστα , και τρεχουν απο πισω οι παντες ολοι(μαζι και οι αγωνιζομενοι),
και γινετε το μπερδεμα?
λεω εγω τωρα..:lol: