View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
all right
29/08/2008, 12:27
Τπ ερωτημα ειναι σαφες και καθολου φιλοσοφικο
Μια γυναικα που συνειδητα ανεβαινει σε μηχανη ειτε ως οδηγος ειτε ως συνοδηγος χανει την θηλυκοτητα της η οχι;
Απλα σκεφτειτε την ιδια γυναικα:
Εικονα πρωτη:Βγαινει απο αυτοκινητο καλοκαιριακατικα:Καθολου ιδρωμενη απο το κλιματιστικο με ενα αερινο φορεματακι με γοβουλες και μεσα στα αρωματα
Εικονα δευτερη:Η ιδια γυναικα κατεβαινει απο την μηχανη:Ιδρωμενη με ενα τζιν και ενα μπλουζακι με τα μαλλια...τζιβα και με θεσπεσιες μυρωδιες απο καυσαερια.....
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 12:34
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
ωραία.. .πιάσαμε και θέση...
όσο για την γνώμη μου... επειδή έχω δεί γυναίκα μελαχροινή με υπέροχο σώμα και γαλάζιο μάτι να κατεβαίνει απο Κ7 με δερμάτινη στολή... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί μετά πήγα για επιδιόρθωση στο reservoir του τότε DR απο την λακουβίτσα που είχε κάνει σε επίμαχο σημείο.!!!
Gandalf
all right
29/08/2008, 12:35
Ναι αλλα ποσες εχουν αυτες τις αναλογιες;(μη βαρατε κοριτσια).Γιατι μια ..συνηθισμενη γυναικα με αυτη την στολη και κρανος κανεις προσπαθεια να την ξεχωρισεις απο ανδρα....
yannis24
29/08/2008, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
ωραία.. .πιάσαμε και θέση...
όσο για την γνώμη μου... επειδή έχω δεί γυναίκα μελαχροινή με υπέροχο σώμα και γαλάζιο μάτι να κατεβαίνει απο Κ7 με δερμάτινη στολή... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί μετά πήγα για επιδιόρθωση στο reservoir του τότε DR απο την λακουβίτσα που είχε κάνει σε επίμαχο σημείο.!!!
Gandalf
μια ωραια και ομορφη γυναικα λοιπον !!
τι σε κανει εσενα λοιπον φιλε μαγε να πιστευεις οτι ακριβως το ιδιο υπεροχο πλασμα που περιγραφεις αμα το εβλεπες να κατεβαινει απο ενα mx-5 πχ με ενα μικρο αερινο και καλοκαιρινο φορεματακι , οτι δεν θα ειχες ακριβως τα ιδια συμπτωματα ?
(...και δεν σου μιλαω για να φυσηξει και λιγο και να σηκωθει και λιγο το φουστακι ε ? )
:rotflmao: :rotflmao:
και εδώ σε επανάληψη της επανάληψης
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Βρε νέους, μην ανοίγεις νέα θέματα, διάβασε τα παλιά.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44071&highlight=%E8%F5%EB%E7%EA%FC%F4%E7%F4%E1
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54309&highlight=%E8%F5%EB%E7%EA%FC%F4%E7%F4%E1
all right
29/08/2008, 12:39
Δηλαδη αυτο ειναι γυναικα;
Ενω αμα την εβλεπες βαμμενη και με κανενα διαφανο ε ολο και κατι θα σου συνεβαινε...
139898
Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
Δηλαδη αυτο ειναι γυναικα;
Θα σε βρίσουνε ...!!!
(και να μην μΕ πεις ότι δεν σΕ το είπα ...) :winka:
all right
29/08/2008, 12:42
Aυτο;
139899
all right
29/08/2008, 12:42
η αυτο;
139900
η αυτο;
Το χαλαρό λουράκι στην φτέρνα χαλάει όλο το σκηνικό !!! :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
& τα μαζεμένα δάχτυλα..... :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& τα μαζεμένα δάχτυλα..... :(
Δείχνουν την συσπείρωση του αιλουροειδούς πριν την επίθεση ...!!! :winka:
ρεεεεε δεν την παλεύουμε σήμερα ...:beer:
all right
29/08/2008, 12:48
MIKE G εδω καλα ειμαστε;
139901
makis206
29/08/2008, 12:48
Ενώ αν φορούσε κάτι τέτοιο με το λουράκι τσίτα ε;...:D
:lol:
139902
Το θέμα πιστεύω δεν είναι πως φαίνεται η γυναίκα με τα δερμάτινα -cordures- κράνος
αλλά η αίσθηση που σε προκαλεί όταν βλέπεις τη γυναίκα πάνω στη μηχανή είτε οδηγεί είτε όχι.
Για αυτούς που οδηγούν μηχανές, η γυναίκα που είναι πάνω στους 2 τροχούς βγάζει μια ωμή
σεξουαλικότητα. (τα 2 πάθη συνδιάζονται μαζί και τότε :a03: :a07: και :a2: )
Επίσης το οτι κάποια γυναίκα ασχολείται με μηχανές δε σημαίνει πως πρέπει να μοιάζει ούτε με
το Γαρδέλη ούτε με τον Ψάλτη τη δεκαετία του 90 :lol: :lol:
Και τέλος πιστεύω πως μια γυναίκα αμα θέλει μπορεί να κρατήσει τη θυληκότητα και το sex
apil (yeah) της σε ότι και αν κάνει....
Αυτά
MIKE G εδω καλα ειμαστε;
Much better καμάρι μου... Αν & με δερμάτινη φόρμα & να βλέπεις τι καμπύλες......
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :blush: :blush: :blush:
makis206
29/08/2008, 12:50
MIKE G εδω καλα ειμαστε;
Αν αλλάξεις τον ματρακά με ένα CBF...:cool:
:p :dizzy:
all right
29/08/2008, 12:52
το ερωτημα makis ειναι στο cbf θα τα φορουσε αυτα;;;;;;
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 12:52
http://www.hud.ac.uk/hubs/news/academic/images/women_bikers1.jpg
ή αυτό;
http://farm1.static.flickr.com/116/299601199_4556d6d797.jpg?v=0
Δεν νομίζω οτι το να είναι κάποια-κάποιος επιμελημένος , έχει σχέση με το οτι οδηγεί μηχανή.
Gandalf
all right
29/08/2008, 12:55
ναι αλλα αλλο επιμελημενος αλλο ερωτικος.Το ερωτημα ειναι:Μια γυναικα οσο κουκλαρα και να ειναι πανω στην μηχανη χανει την θηλυκοτητα της η οχι σε συγκριση με το εαν οδηγουσε αυτοκινητο;
makis206
29/08/2008, 12:56
το ερωτημα makis ειναι στο cbf θα τα φορουσε αυτα;;;;;;
Ότι και να φοράει, ότι και να καβαλάει, την πιο ποθητή στιγμή θα είναι τα μεν στις παπουτσοθήκες και τα δε στα πάρκινκ..!!:smokin:
:lol: :lol:
catmaster
29/08/2008, 12:57
Άμα το εργαλείο είναι ωραίο νινάκι .... στα @@ μου και τα κάρα και τα αρκουδίσια και όλα ...
δέρματα και γκορντούρες ρουλζζζζζζ λέμε ...
(ειδικά άμα είναι και Hardcored εντουρού και πλακωθείς στα βουκολικά .... :smokin: )
:beer: :beer: :beer: :beer:
:sad: :uplate: :hypnotize :look:
ΡΕ??
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΗΓΑΤΕ??:uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
(ειδικά άμα είναι και Hardcored εντουρού και πλακωθείς στα βουκολικά .... :smokin: )
Σσσσσσσ... φωνάζεις !!!
vangelis 64
29/08/2008, 12:59
Ρε σεις,τά 'χουμε πει εκατό φορές.Οι γυναίκες δεν κάνει να οδηγούνε μηχανές,ακόμα να το πάρετε χαμπάρι;Οι μηχανές είναι για τούς άντρες.:mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
139903
catmaster
29/08/2008, 13:00
Σσσσσσσ... φωνάζεις !!!
γιατί ρε ;;; κακό είναι ;;;
(επιστροφή στη φύση δεν λένε ;; ) :confused:
makis206
29/08/2008, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε σεις,τά 'χουμε πει εκατό φορές.Οι γυναίκες δεν κάνει να οδηγούνε μηχανές,ακόμα να το πάρετε χαμπάρι;Οι μηχανές είναι για τούς άντρες.:mad: :mad:
Χωρίς γοβάκι ;:sad:
ναι αλλα αλλο επιμελημενος αλλο ερωτικος.Το ερωτημα ειναι:Μια γυναικα οσο κουκλαρα και να ειναι πανω στην μηχανη χανει την θηλυκοτητα της η οχι σε συγκριση με το εαν οδηγουσε αυτοκινητο;
Άμα κατέβει από τη μηχανή βγάλει κράνος και τινάξει το μαλλί σαν την Pamela στο Βaywatch?
:blush: :blush:
Αν η γυναίκα ΘΕΛΕΙ και ΞΕΡΕΙ πως να είναι γυναίκα ............ και σε σκάφανδρο να την βάλεις, πάλι ποθητή και σέξυ θα είναι ................
:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΡΕ??
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΗΓΑΤΕ??:uplate:
Πήγαμε ρε Σπύρε αλλά δεν είχαμε μάτια παρά μόνο για το βολάν μας ...:lol:
vangelis 64
29/08/2008, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χωρίς γοβάκι ;:sad: Σήμερα ντυθήκαμε κάζουαλ μωρό μου.:blush:
danaos75
29/08/2008, 13:02
Εγώ τουλάχιστον, γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο όσο όμορφη και να είναι (βλ. Megan Fox),
θα κοιτάξω, μπορει και να χαζεψω για λίγο, αλλα θα την αφήσω να πάει στο καλό,
ενώ γυναίκα ΟΔΗΓΟ μοτο, θα την ακολουθήσω όσο με "παιρνει", γιατι είναι απλα υπέροχο να τις βλέπεις να οδηγουν :uplate: :eyepop: :a8:
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 13:02
το είπα εγώ.. δεν το είπα;... αρχίσαμε πάλι...
:a17: :a27: :a08:
Και απο εκεί που θα μιλάγαμε για γυναικες.. αρχίσαμε να δίνουμε ο ένας τον άλλον πάλι..
μωρή "τρελοκοτσιδού" Vangelis... δεν μπορείς να μην διαφημίζεις συνέχεια τα "τερτίπια μας";...
Μας έχουν πάρει χαμπάρι πλέον...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :D :lol:
Gandalf
vangelis 64
29/08/2008, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από native
Άμα κατέβει από τη μηχανή βγάλει κράνος και τινάξει το μαλλί σαν την Pamela στο Βaywatch?
:blush: :blush: Τι να τινάξει σαν την Πάμελα;:D
vangelis 64
29/08/2008, 13:04
το είπα εγώ.. δεν το είπα;... αρχίσαμε πάλι...
:a17: :a27: :a08:
Και απο εκεί που θα μιλάγαμε για γυναικες.. αρχίσαμε να δίνουμε ο ένας τον άλλον πάλι..
μωρή "τρελοκοτσιδού" Vangelis... δεν μπορείς να μην διαφημίζεις συνέχεια τα "τερτίπια μας";...
Μας έχουν πάρει χαμπάρι πλέον...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :D :lol:
Gandalf Δεν μπορώ να κρατηθώ γαμώτο.Είναι και κίτρινο το μηχανάκι και πήγαινε μούρλια.:p
all right
29/08/2008, 13:04
Αυτα μονο στο baywatch γινονται.Εαν μετα απο μια διαδρομη (με κρανος η χωρις)προσπαθησει να τιναξει το μαλλι αυτο θα ειναι κολλημενο και θα θελει καμια ωρα κομμωτηριο μετα για να στρωσει
Τι να τινάξει σαν την Πάμελα;:D
....το...βυ...εεεε μαλλί εννοείται
:lol: :lol: :blush: :blush:
κρίμα που δε διαθέτω μακρύ μαλλί ρε γμτ
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 13:08
em.... προσοχή στα τινάγματα παιδιά ...μην "βγάλετε κανά μάτι"....:uplate: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
vangelis 64
29/08/2008, 13:09
κρίμα που δε διαθέτω μακρύ μαλλί ρε γμτ Έχω εγώ.
ακόμα :lol:
Αυτα μονο στο baywatch γινονται.Εαν μετα απο μια διαδρομη (με κρανος η χωρις)προσπαθησει να τιναξει το μαλλι αυτο θα ειναι κολλημενο και θα θελει καμια ωρα κομμωτηριο μετα για να στρωσει
Μάλλον είσαι από αυτούς που θέλουν τη γυναίκα γατούλα στο κρεββάτι και κυρία έξω
(ακα γυναίκα στο αμαξί και μηχανή μόνος)
Με τους περισσότερους που έχω μιλήσει όμως τους εξιτάρει το γεγονός και μόνο να ξέρει μια
γυναίκα το μοντέλο της μηχανής που πέρασε π.χ
Γενικότερα όταν εμείς τα κοριτσάκια έχουμε hobby εκτός από το κομμωτήριο και τη μπάλα ή
τις μηχανές πχ τρελλαίνεστε.
Λες δεν έπεσα πάλι σε μια χαζογκόμενα.
Πόσες γυναίκες οδηγούν (με μεγάλη επιτυχια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
αμάξι και πόσες μηχανή? Ποια σου κάνει αίσθηση?
Και τι που θα μυρίζει καυσαέριο και όχι coco channel? Εσείς δλδ μυρίζετε αγριολούλουδο όλη μέρα ε?
:sun:
all right
29/08/2008, 13:12
Mην τα λεμε εκατο φορες.Η γυναικα ειναι για κατω απο την μηχανη....
139904
catmaster
29/08/2008, 13:14
....Και τι που θα μυρίζει καυσαέριο και όχι coco channel? Εσείς δλδ μυρίζετε αγριολούλουδο όλη μέρα ε?
....
όταν είχα το Kdx μύριζα ροδόνερο όλη μέρα .... :blush:
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 13:15
native... μέχρι ενα σημείο όμως...χεχεχεχε... γιατί αν αρχίσει και μας ρίχνει και "τσάγια" μπορεί να καταντήσει joe bar δεσμός και αντί για αγάπες και φιλιά να πέφτουν στοιχήματα και χαζοσαβούρδες για το ποιός/ποιά πάει καλύτερα...:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν η γυναίκα ΘΕΛΕΙ και ΞΕΡΕΙ πως να είναι γυναίκα ............ και σε σκάφανδρο να την βάλεις, πάλι ποθητή και σέξυ θα είναι ................
:smokin: :smokin: :smokin:
+10000
an kai to olo thema ainai ligo gia ton @@ giati soni kai kala na xaraktirizei to meso metakinisis kai kavlas pou epilegeis?
Μάλλον είσαι από αυτούς που θέλουν τη γυναίκα γατούλα στο κρεββάτι και κυρία έξω
Εγω που θελω τη γυναικα νοικοκυρα στο κρεβατι και πορνη στην κουζινα;:sad:
all right
29/08/2008, 13:17
Και το ερωτημα Gandalf dr685sm ειναι εαν καμια γκομενα σου ριξει τσαγια μετα πας στο κρεββατι μαζι της η δεν;;;;
native... μέχρι ενα σημείο όμως...χεχεχεχε... γιατί αν αρχίσει και μας ρίχνει και "τσάγια" μπορεί να καταντήσει joe bar δεσμός και αντί για αγάπες και φιλιά να πέφτουν στοιχήματα και χαζοσαβούρδες για το ποιός/ποιά πάει καλύτερα...:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Φίλε Gandalf ντάξ είπαμε να χούμε ένα αντρικό hobby και μεις αλλά δε θα φυτρώσουμε και @@
Νομίζω είμαστε αρκετά έξυπνες έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην υποβαθμίσουμε τα εταιρα ήμιση τουλάχιστον.
Τους ξένους εννοείτε πως θα τους κεράσουμε τσάγια :lol:
Και το ερωτημα Gandalf dr685sm ειναι εαν καμια γκομενα σου ριξει τσαγια μετα πας στο κρεββατι μαζι της η δεν;;;;
Αν δεν έχεις κ'ομπλεξ κατωτερότητας θα την κεράσεις εκεί τσάγια εσύ.
:beer:
all right
29/08/2008, 13:22
ΝΑ ρωτησω κατι αυτους που ξερουν.
Μια γυναικα μηχανοβια ειναι καλυτερη στο κρεββατι απο μια αλλη που οδηγει μονο αυτοκινητο;
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 13:22
all right ... πας για να βγάλεις τα απωθημένα σου .... χαχαχαχαχαχαχα...
Gandalf
ΝΑ ρωτησω κατι αυτους που ξερουν.
Μια γυναικα μηχανοβια ειναι καλυτερη στο κρεββατι απο μια αλλη που οδηγει μονο αυτοκινητο;
Τι σχέση έχει η μηχανή και το αυτοκίνητο με το τρόπο που κάνει σεξ η άλλη?
Δλδ ο άντρας που οδηγά μηχανή κάνει καλύτερο σεξ από αυτόν που οδηγεί αμάξι?
Του μεγαλώνει μήπως με την αγορά μηχανής? Ανάλογα τα κυβικά και το μέγεθος?Για να ξέρω δλδ
Η κάνεις καλό κρεββάτι ή όχι δε πα να οδηγείς και ελικόπτερο..
εγω τις γυναίκες τις θέλω 2!
ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ!
και στην πίστα!:bigcry: :bawl: :wave2:
139905
all right
29/08/2008, 13:32
Το καλο κρεββατι δεν ειναι μονο σωματικο θεμα αλλα και εγκεφαλικο.Μια γυναικα μηχαβια εχει λοιπον τα εξης χαρακτηριστικα
-Δεν φοβαται να χωθει (αναμεσα στα αυτοκινητα βρε εννοω)
-Εχει πολυ πιο ανεπτυγμενο ...υβρεολογιο λογω των κακων συνθηκων οδηγησης στην Αθηνα (αυτο ολο και καπου θα χρησιμευσει)
-Της αρεσουν τα δερματινα
-Κινειται πολυ πιο γρηγορα οποτε ερχεται νωριτερα στο ραντεβου και φευγει αργοτερα
κλπ κλπ
Εγω πηγα με μια που οδηγαγε τρολευ........ :sad:
Αλλα μου τραβαγε συνεχεια τα αυτια και με ξενερωσε.....:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Έλαααααα ....????? :look: :confused: :hypnotize
all right
29/08/2008, 13:36
Eγω παλι τις θελω μυστηριωδεις.....
χαχαχα
139907
makis206
29/08/2008, 13:40
-Εχει πολυ πιο ανεπτυγμενο ...υβρεολογιο λογω των κακων συνθηκων οδηγησης στην Αθηνα
Έλα να δεις και τις δικές μας τις κατηχητικιές !:lol: :rotflmao:
Το καλο κρεββατι δεν ειναι μονο σωματικο θεμα αλλα και εγκεφαλικο.Μια γυναικα μηχαβια εχει λοιπον τα εξης χαρακτηριστικα
-Δεν φοβαται να χωθει (αναμεσα στα αυτοκινητα βρε εννοω)
-Εχει πολυ πιο ανεπτυγμενο ...υβρεολογιο λογω των κακων συνθηκων οδηγησης στην Αθηνα (αυτο ολο και καπου θα χρησιμευσει)
-Της αρεσουν τα δερματινα
-Κινειται πολυ πιο γρηγορα οποτε ερχεται νωριτερα στο ραντεβου και φευγει αργοτερα
κλπ κλπ
Αμα είναι στον χαρακτήρα της γυναίκας ο τσαμπουκάς, θα χωθεί (σε καυγάδες βρε εννοώ :p )
Θα βρίσει είτε οδηγεί αμάξι είτε μηχανή είτε ποδήλατο.
Οι γυναίκες ανέκαθεν λάτρευαν το δέρμα.
Η γυναίκα ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (εκτός από μενα)
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δε κάνουν τα ράσα τον παπά.
Μπορεί να μην είμαστε sexouales μέσα στη στολή αλλά ούτε εσείς.
Η μηχανή όπως και το αυτοκίνητο είναι θέμα επιλογών.
Όπως νιώθει και εξυπηρετείται καλυτερα ο καθένας.
Μια γυναικα μηχανοβια ειναι καλυτερη στο κρεββατι απο μια αλλη που οδηγει μονο αυτοκινητο; Nαι
makis206
29/08/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εγω τις γυναίκες τις θέλω 2!
Για να τις κάνεις πατερίτσες ωρέ ; :lol: :rotflmao:
makis206
29/08/2008, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Nαι
Η άλλη όμως μπορεί να είναι καλύτερη στον λεβιέ...:blush:
:lol:
all right
29/08/2008, 13:46
Δεν ειμαστε σεξουαλες ΕΜΕΙΣ πανω στην μοτο μας;Τι λες καλε native;
139908
Αφού δεν σε ρώταγες αν ακύρωσες το εισιτήριο, άγιο είχες....
All right στα λόγια μου έρχεσαι...
:beer:
all right
29/08/2008, 13:53
τελειωσε .Πρεπει να περασει νομος .Μονο ετσι πρεπει να κυκλοφορουν οι γυναικες μοτοσυκλετιστριες
139909
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 13:55
????????????? με βοηθητικές ρόδες;
Ε ρε γλέντια!!!
Έχω δεί πολύ όμορφες γυναίκες με δερμάτινες στολές μηχανής, οι οποίες στολές ήταν τόσο κομμένες-ραμένες πάνω τους, που οι καμπύλες διαγράφονταν λες και φορούσαν ολόσομο κολάν η κάτι :uplate:
Σε ενα τέτοιο θέαμα πιστεύω δεν υπάρχει αρσενικό (μηχανόβιος ή όχι) που θα γυρίσει αλλού το κεφάλι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αφού δεν σε ρώταγες αν ακύρωσες το εισιτήριο, άγιο είχες....
Ελεος....... :look:
:sick:
all right
29/08/2008, 14:04
cartman κατι τετοιο εννοεις;
139910
all right
29/08/2008, 14:28
Παντως οτι και να λεμε οι εταιριες εχουν ηδη κατασκευασει μοντελα μοτοσυκλετων απευθυνομενα σε γυναικες.
139911
Ελεος....... :look:
:sick:
Eεε τι ρε Κώστα να σου πω; :lol:
Αγιο είχες σου λέω. Ακουσα μια φάση με κάποιον που πήγε με νταλικιέρισα και πάνω στο σφύριγμα την ακούει να τραγουδάει
"Με λενε Γιωρίκα
κι οδηγάω νταλίκα".....
:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Eεε τι ρε Κώστα να σου πω; :lol:
Αγιο είχες σου λέω. Ακουσα μια φάση με κάποιον που πήγε με νταλικιέρισα και πάνω στο σφύριγμα την ακούει να τραγουδάει
"Με λενε Γιωρίκα
κι οδηγάω νταλίκα".....
:p
Ε ρε γμτ...... μου....
Ειπα να βαλω και εγω το λιθαρακι μου ( :a31: ) σε αυτο το θρεντακι....
:beer: :beer:
:wave2:
Εγω ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ και ΓΟΥΣΤΑΡΩ να οδηγεί η γυναίκα μηχανή!
Δείχνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ, πράγματα που έχουν εκκλείψει απο τις κοπέλες της γενιάς μου...
ΑΥΤΕΣ ειναι γυναίκες!
Εχουμε μπουχτίσει στις χαζογκόμενες με στυλάκι ντίβας, μαλλί των 50 Ε/Εβδομάδα και μυαλό δωδεκάχρονου...:mad:
Gandalf dr685sm
29/08/2008, 15:07
Εχουμε μπουχτίσει στις χαζογκόμενες με στυλάκι ντίβας, μαλλί των 50 Ε/Εβδομάδα και μυαλό δωδεκάχρονου..
εμ... και αυτό είναι κακό;.... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!! Ειδικά αν το πιπίνι είναι και κάποιων "σωματικών" προδιαγραφών;
χεχεχεχεχεχεχεχεχε.....
Καλά ρε κορίτσια μην βαράτε... ενα αστείο είπαμε (που λέει ο λόγος!)
:D
Gandalf
cartman κατι τετοιο εννοεις;
Μάλλον κάτι τέτοιο:
http://i42.photobucket.com/albums/e344/Motowheelscom/Dainese/2008%20collection/DaineseYUblackB.jpg
δεν σε χάλασε ε! :D
@Gi_4ce: Έτσι πες τα! ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ σε συνδιασμό με την θυληκότητα :beer: :beer:
Το βάζω και σε φώτο, τα καλά να τα δείχνουμε :D
139915
pilotos_xtreme
30/08/2008, 04:25
να πω και γω κατι απο προσωπικη εμπειρια? πριν μερικα χρονια που ειχα ενα yamaha z125 γνωρισα μια τυπισα με ενα dynamic 125 ... στο πρωτο μας ραντευου :a07: εμφανιστικε με μπουφαν dainese kai πεντελονι επισης κ στησαμε κοντρα και με κερασε μερικα τσαγακια καλα.... λιγες μερες μετα φυσικα το Ζ πηγε για ανοιγμα κυλινδρου για να τη φερω στα ....κυβικα μου....:a021:
και να πω την αληθεια ετσι πως την ειδα τι πρωτη φορα με τα δερματα ειπα .... τι ειν τουτο? με μια δευτερη σκεψη ομως καταλαβα οτι μου αρεσε πολυ.... τονιζε μερικα ''γυναικεια'':a8: σημεια και γενικα εμοιαζε για brutal τυπισσα. εμενα μου αρεσε παντως!
ειναι καλη φαση να εχεισ γυναικα με τα ιδια ενδιαφεροντα με σενα. γουσταρα πολυ τις βολτες που καναμε μαζι ( φυσικα μετα το ανοιγμα ,το τσαι ηταν δικο της...) που μοιραζομασταν το ιδιο παθος και μου λεγε οτι ονειρευετε το cbr 1000rr :eyepop: ...
και για αυτο το λογο θα κανω και τι δικια μου τωρα μηχανοβια χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοοχ
α και η ομορφια δε φαινετε μονο απο την εμφανιση αλλα και απο το χαρακτηρα.....
keep riding girls.... (με μηχανες ειστε πιο ακινδυνες τουλαχιστον...):beer: :beer: :beer:
Άμα το χει η γυναίκα το χει ότι και να φοράει ότι και να καβαλάει!άμα πάλι δε το έχει δύσκολα σώζεται η κατάσταση.
Aυτο;
:rolleyes:
αυτο τι μηχανη ειναι ?
charlie says
30/08/2008, 14:55
κουλουρι:winka:
Καλά πότε προλαβαίνετε και γράφετε τόσα πολλά???
Και βέβαια δεν θα κάτσω να διαβάσω τόσα ποστ!!!! Πήρα μια γεύση από τα πρώτα!!!!
Και βέβαια θα ήθελα πάρα πολύ να αντικρούσω όλα αυτά που λένε κάποιοι για το ότι η γυναίκα σε αμάξι είναι πιο σέξυ, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα την καινούργια μου μηχανή!!!!
Μόλις την πάρω (μαζι με τα κατάλληλα αξεσουάρ) τότες θα μπορώ να σας απανήσω με αποδείξεις!!!!
Μια γυναίκα που έχει θυληκότητα (όχι αντρογυναίκα) την βγάζει ό,τι κι αν οδηγάει (άλλη λέξη σκεφτόμουν αλλά θα πουν ότι πάω γυρεύοντας!)
:wave2: :wave2:
charlie says
30/08/2008, 15:43
μια γυναικα δε χρειαζεται κανει τιποτα απολυτως για να αποδειξει την θηλυκοτητα της .το θεμα ειναι οτι εκεινες νομιζουν οτι πρεπει να κανουν κατι για να αρεσουν και ετσι εχουν πεσει θυματα του καθε αρρωστου μυαλου, αποδειξη, οτι σχεδον ολες μοιαζουν στο δρομο.τωρα αν ξερουν και κουμανταρουν ψαροκαικο,ανεμοτρατα,μοτοσακο δειχνουν μονο οτι ειναι ικανες (και γιατι να μην ειναι).μπιουτι ιζ ιν δη αι οφ δε μπιχολντερ
:look:
Καλά υπάρχουν και γυναίκες που προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έχουν θυλικότητα!!!!
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.....!!!
charlie says
30/08/2008, 15:56
θα προσπαθησω να συγκρατηθω ,αλλα,στο συμποσιο του πλατωνα λιγο πριν αρχισει να μιλα ο σωκρατης , ο αριστοφανης λεει μια ωραια ιστορια για το πως ηταν στην αρχη του κοσμου, ο ανδρας και η γυναικα και το τι μπορουσαν να καταφερουν .επιδη ομως το γιαουρτι μου αρεσει με πολλα λιπαρα, θα σταματησω εδω, γιατι μαλλον παλι παρασυρθηκα εκτος θεματος
em.... προσοχή στα τινάγματα παιδιά ...
προσοχή, γιατί πάνω από δύο τινάγματα ξέρετε τι είναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
..... εμοιαζε για brutal τυπισσα. εμενα μου αρεσε παντως!
πάντα σε κάποιους άρεσε το ξύλο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
μια γυναικα δε χρειαζεται κανει τιποτα απολυτως για να αποδειξει την θηλυκοτητα της
Έτσι. Εμένα μου αρκεί να μαγειρεύει καλά και να είναι πρόθυμη.
Και όσο για γυναίκες και μηχανές, ας περιοριστούν στις ξυριστικές.
stratosZX10
30/08/2008, 22:59
η σεξουαλικότητα τησ γυναίκας δεν ειναι στο σώμα αγαπητοί συνάδελφοι.......ουτε στο τι
οδηγάει, αλλά είναι στο μυαλό της......
εκεινο ειναι που μας κανει να την θελουμε οσο τιποτα αλλο, και αυτό είναι που μας κάνει να μην θέλουμε να την ξαναδούμε μπροστά μας...
όσο κούκλα να είναι μια γυναίκα αν ανοίξει το στόμα της καταλαβαίνεις τι γίνεται......
do you catch my drift???
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Το βάζω και σε φώτο, τα καλά να τα δείχνουμε :D
φιλε δεν με νιαζει να ο σιγκεκρημενος οδηγος να με περασει απο <<πανω>> μου χαλαλη του.........:look: :look: :look: :look:
Εικονα πρωτη:Βγαινει απο αυτοκινητο καλοκαιριακατικα:Καθολου ιδρωμενη απο το κλιματιστικο με ενα αερινο φορεματακι με γοβουλες και μεσα στα αρωματα
Εικονα δευτερη:Η ιδια γυναικα κατεβαινει απο την μηχανη:Ιδρωμενη με ενα τζιν και ενα μπλουζακι με τα μαλλια...τζιβα και με θεσπεσιες μυρωδιες απο καυσαερια.....
φιλε μου...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
σε αλλους αρεσει η γυναικα να τους καθεται και σε αλλους να τους καβαλαει.
διαλεγεις και παιρνεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω που θελω τη γυναικα νοικοκυρα στο κρεβατι και πορνη στην κουζινα;:sad:
μάλιστα,δλδ θα μπαίνεις στη κουζίνα και θα λες:
"μπράβο αγάπη μου, τα'κανες πάλι πουτάνα..." :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Kαλο:lol:
Σκεφτομουνα ποσο πιο πλακα θα ειχαν οι συζυγικες σχεσεις αν γυριζε ο αντρας κουρασμενος απο την δουλεια και εβρισκε την γυναικα στο κρεββατι με τα ποδια ανοιχτα να του λεει ευγενικα,"Ελα κοπιασε να φας" :lol: και ακομα ποσο πιο γαματο θα ηταν να γυρναγε απο την δουλεια πεινασμενος και να την εβλεπε ξεμαλλιασμενη με σκισμενα ρουχα πανω απο καμια δεκαρια κατσαρολες με απιστευτα φαγητα να χτυπιεται "βαλε ολο το κοντοσουβλι μεσα καβλιαρη μου" :lol:
Kαλο:lol:
Σκεφτομουνα ποσο πιο πλακα θα ειχαν οι συζυγικες σχεσεις αν γυριζε ο αντρας κουρασμενος απο την δουλεια και εβρισκε την γυναικα στο κρεββατι με τα ποδια ανοιχτα να του λεει ευγενικα,"Ελα κοπιασε να φας" :lol: και ακομα ποσο πιο γαματο θα ηταν να γυρναγε απο την δουλεια πεινασμενος και να την εβλεπε ξεμαλλιασμενη με σκισμενα ρουχα πανω απο καμια δεκαρια κατσαρολες με απιστευτα φαγητα να χτυπιεται "βαλε ολο το κοντοσουβλι μεσα καβλιαρη μου" :lol:
εισαι άρρωστος ρε μλκα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρίν σε διαβάσω το έγραψα.
υπαρχει και ή απλή εκδοχή
στο κρεβάτι να μην αφήνει τιποτα να "λερώσει"
και στην κουζίνα να ειναι πάντα πρόθυμη οτι και αν κάνει
Αλλα φαίνεται πολύ ξενέρωμα τωρα:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
υπαρχει και ή απλή εκδοχή
στο κρεβάτι να μην αφήνει τιποτα να "λερώσει"
και στην κουζίνα να ειναι πάντα πρόθυμη οτι και αν κάνει
κι εγώ αυτή την εκδοχή είχα κατά νου! :cry: :rotflmao:
.... το κοντοσουβλι ..... :lol:
Για λογαριασμό σου πάλι μιλάς ε ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mην τα λεμε εκατο φορες.Η γυναικα ειναι για κατω απο την μηχανη....
:confused: να μην εχει καρινα ομως η να ειναι καμμια τυπου τσοπερ γιατι θα χαλασε το μαλλλλλλι :rotflmao: σε ψηλα μηχανακια μονο δλδ ελεος :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:rotflmao: σκατα τα εκανα με την κοκα κολα :rotflmao: :rotflmao: γυναικες παιδι μου κουλες παντου:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εισαι άρρωστος ρε μλκα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρίν σε διαβάσω το έγραψα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Yamaha maniac
21/09/2008, 13:02
Nai re sis to themamai me dio ginaikes, einai katapliktiko prin 5 meres pigaina athia me ton patera mou me to aytokinito kai pos eisai etimos na kimitheis sto pisw kathisma me to maxilaraki sou kai tin mousikoula xafnika apo makria akougontai 2 mixanes!!! Molis sikwnomai vlepw 2 mavres hayabusa na erxontai k na kokalonoun apo piso mas gt eixame pixei stin kinisi k opos einai fisiko m etrexan ta salia oxi mono gia tis mixanes alla k gia aytes p itan sinodigoi!!! Kai an esena s xalase t rezervouar emena na deis t egine apapa!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kadronias
ego leo kavalate tis
και μετά να της πηγαίνετε στην ποτίστρα να πίνουν νερό και μετά στην ταΐστρα για σανό:rolleyes:
μπαααα:nono:
το καβάλημα αμα ειναι ταϊσμένες και ποτισμένες ειναι πιο καλό :a024:
:hypnotize :eyepop: :alien: