PDA

View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

EVI
14/07/2010, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Προβλεψιμο απλα περιμενα ΠΟΙΟΣ θα το εκανε κουοτ....:winka: :smokin:

EVI
14/07/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Μη τους λες τέτοια και τους πληγώνεις Ευάκι. Οι άντρες΄έχουν ευαίσθητες ψυχές. :blush:

:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

να παρουν αμαξι :ninja: :bigcry: :rotflmao: :lol:

Panos1313
14/07/2010, 13:58
Γιατί πρέπει να υποστηρίξει κάποιος μια γυναίκα να πάρει μηχανή??? Η φίλη σου, όπως αναφέρεις, έκλεισε τα 19 άρα (για την περίπτωση που δεν το γνωρίζει) είναι ενήλικη άρα (για την περίπτωση που επίσης δεν το γνωρίζει) δεν χρειάζεται την έγκριση ή την υποστήριξη κανενός για να αγοράσει ό,τι θέλει, αρκεί να έχει το χρήμα....... Ας εργαστεί λοιπόν, να μαζέψει χρήματα, να πάρει ό,τι θέλει. Κοινώς, το "έχει πρόβλημα με τους γονείς της" μεταφράζεται σε "δεν δουλεύει/δεν έχει χρήματα/μένει με τους γονείς οπότε αυτοί ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού". Λογικό... όλα τ'άλλα...

Ελα νταξ εδω υπαρχουν 30ρηδες οικονομικα ανεξαρτητοι που δεν παιρνουν μηχανη(ή καν σκουτεροπαπακι) γιατι "εχουν θεματα με τους γονεις τους" και δεν θα σκεφτει ετσι 19χρονη κοπελα?(που ως ποσο οικονομικα ανεξαρτητη να ειναι)

EVI
14/07/2010, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Ελα νταξ εδω υπαρχουν 30ρηδες οικονομικα ανεξαρτητοι που δεν παιρνουν μηχανη(ή καν σκουτεροπαπακι) γιατι "εχουν θεματα με τους γονεις τους" και δεν θα σκεφτει ετσι 19χρονη κοπελα?(που ως ποσο οικονομικα ανεξαρτητη να ειναι)

δεν ειναι εκει το θεμα....αν καταλαβα καλα η ερρικα ειχε ενσταση ως προς την προταση <<μια κοπελα δεν εχει υποστήριξη να παρει μηχανη>>

ασχετος ηλικιας κλπ αν καποιος / Α θελει μηχανη αμαξι πατινι η διαστημοπλοιο θα το παρει οταν θα μπορει -οικονομικα- δε πα να χτυπιουντε σαν χταποδια ολοι.....και εγω τοσο ημουν οταν δουλευα 2 δουλειες να παρω ενα μηχανακι και το ειχα πανω απο 6 μηνες χωρις να το πω στους γονεις μου -που σημειωτεων ειναι και οι 2 μηχανοβιοι- . Οχι οτι συμβουλευω κανεναν να κανει τη δικια μου τη παπαρια , απλα ηθελα μηχανακι και πηρα που να γυρναγε ο πλανητης τουμπα.

και δεν εχει να κανει με το αν ειμαι αγορι η κοριτσι :winka:

NAYAGOS
14/07/2010, 16:42
καλυτερα να μην εχει η γυναικα μηχανη ...ετσι δινεται η ευκαιρια για μια βολτα ,η βολτα γινεται τσιγαρο και το τσιγαρο παει λεγοντας

ΡΕ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

reinmeister
14/07/2010, 17:14
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου Αντώνη! Όλο το κακό ξεκίνησε από τότε που μας επετράπη η ψήφος... για να μην πω νωρίτερα, όταν μας επετράπη η (εκτός σπιτιού και χωραφιού) εργασία γιατί αυτό έφερε ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα και το δικαίωμα ψήφου. Και μετά μας άνοιξε η όρεξη και θελήσαμε όχι μόνο να ψηφίζουμε αλλά και να ... πολιτευόμαστε!! Και πες μου τώρα εσύ, Παπαρήγα και θηλυκότητα συμβαδίζουν??? Σού κάνει η Θάτσερ σε θηλυκό??
Καλά να πάθουμε λοιπόν! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τιμημενο παρελθον...γιατι ξυνεις πληγες κοπελια?:sad:

Tpap
14/07/2010, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Προβλεψιμο απλα περιμενα ΠΟΙΟΣ θα το εκανε κουοτ....:winka: :smokin:

Μα ΕΓΩ, φυσικά...

Γιατί, μπορεί και να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα βρίζει σαν νταλικιέρης εξαφανίζει κάθετι θηλυκό από πάνω της...:wave2:

reinmeister
14/07/2010, 17:25
Μα ΕΓΩ, φυσικά...

Γιατί, μπορεί και να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα βρίζει σαν νταλικιέρης εξαφανίζει κάθετι θηλυκό από πάνω της...:wave2:

μην αιθανεσαι μονος...εχεις παρεα...:D

Εχετλαίος
14/07/2010, 17:29

Ε όχι δα!

203818

sniper
14/07/2010, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Κύριοι,

Αν η γυναίκα δεν λεει την λέξη "μαλάκα" σε κάθε πρόταση, τι σοι θηλυκότητα να έχει;

:smokin:

sniper
14/07/2010, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε όχι δα!

Πότε πήγε σε γυμναστήριο ο Ιdi? :confused:

nihristo
14/07/2010, 17:31
ΑΜΑΝ! προειδοποίησε πρώτα ρε κοπέλι !! :eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Shaolin Monk
14/07/2010, 17:32
Μα ΕΓΩ, φυσικά...

Μεγαλυτερη απ'οσο νομιζεις...:D

reinmeister
14/07/2010, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι,

Αν η γυναίκα δεν λεει την λέξη "μαλάκα" σε κάθε πρόταση, τι σοι θηλυκότητα να έχει;

εμενα προσωπικα με φτιαχνει τρελλα το "ξερω γω" που λενε 10 φορες στην ιδια προταση τα πιπινακια...

κανω τουμπες λεμε...ειδικα αν συνοδευεται απο μπεμπεκοφατσα και τονιζονται τα ξ...

.:blush:

sniper
14/07/2010, 17:37
εμενα προσωπικα με φτιαχνει τρελλα το "ξερω γω" που λενε 10 φορες στην ιδια προταση τα πιπινακια...

κανω τουμπες λεμε...ειδικα αν συνοδευεται απο μπεμπεκοφατσα και τονιζονται τα ξ...

Εσύ το γύρισες στο σοβαρό....

NAYAGOS
14/07/2010, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε όχι δα!
Ε ΟΧΙ !!! αυτο παει πολυ

sniper
14/07/2010, 17:39
Εσύ το γύρισες στο σοβαρό....

Οπότε για να σοβαρευτούμε,

αν η γκόμενα δεν έχει τριχες παντου, δεν καβαλάει τουλάχιστον μηχανή με +70 άλογα, δεν φτύνει και δεν μιλάει σαν νταλικιέρης δεν αξίζει να την υπολογίζουμε....

Αν είναι και άπλυτη, φοράει γαλότσες και μυρίζει τυρί, είναι το κορίτσι των ονείρων μας....

EVI
14/07/2010, 18:20
Μα ΕΓΩ, φυσικά...

Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?
ti se kanei na pisteveis oti OLOI eseis poy kritikarete kai lete ta diafora eiste oi brand pittides ths ellados ? eleos leme poia...thylikotita kai mhxanes my ass.

mevi
14/07/2010, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAYAGOS
η φιλη μου εργαζεται (η αληθεια ειναι πως με τα λεφτα που παιρνει σε 2 χρονια θα παρει μηχανη) αλλα το βασικο της προβλημα ειναι οι επικοι καυγαδες που θα γινονται στο σπιτι

Ενας χαμός γινότανε και στο δικό μου σπίτι. Όταν ακούγανε για μηχανή γύρναγε ο εγκέφαλος τους...Τελικά τα παράτησα αλλά πάντα μου άρεσαν. Μετά από 20 χρόνια άλλαξαν οι περιστάσεις, έμαθα και οδηγώ και εγώ. Το μετάνιωσα που τους άκουσα και έχασα όλα αυτά τα χρόνια. Και τι γυρνάνε και μου λένε σε μια φάση; Α! θα μάθω και εγώ!! Τι να πεις τώρα.... Εγώ φταίω που τους είχα ακούσει, το ομολογώ!!

sniper
14/07/2010, 18:43
Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?
ti se kanei na pisteveis oti OLOI eseis poy kritikarete kai lete ta diafora eiste oi brand pittides ths ellados ? eleos leme poia...thylikotita kai mhxanes my ass.

δεν μας ενδιαφέρει η κάθε γυναίκα.... αν μας ενδιέφερε η ΚΑΘΕ γυναικα βράσε όρυζα...

και δεν περνάνε τους εαυτούς τους για μπραντ πιτ..... απλά, λένε την γνώμη τους....

Κι ο idi πήρε διαρκείας στο Καραϊσκάκι να ούμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
14/07/2010, 18:45
δεν μας ενδιαφέρει η κάθε γυναίκα.... αν μας ενδιέφερε η ΚΑΘΕ γυναικα βράσε όρυζα...

και δεν περνάνε τους εαυτούς τους για μπραντ πιτ..... απλά, λένε την γνώμη τους....

Κι ο idi πήρε διαρκείας στο Καραϊσκάκι να ούμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Niko , shmera phge kapoios na me skotosei. Den hksera anti na toy rikso ekatomyria kanthlia na toy milhso kai glykoylika....

Exo pesei kai exo ponesei sthn asfalto.

Nomizeis oti me noiazei an me pernaei kapoios gia thyliko h oxi pano sth mhxanh?????

E STA @@ MOY

:D

ys: mpa de vazei myalo

Allst@rf
14/07/2010, 18:45

μπραντ πίτις(ο):ουσ.
ο νεοέλληνας(βλ.λ.) ζεν πρεμιέ που έχει μια α ιδέα για τον εαυτό του ωσάν άλλος Ναρκισσος.ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ειρωνικά με το δεύτερο συνθετικό της λέξης από το αγγλικό pity.

sniper
14/07/2010, 18:47
.....

E STA @@ MOY

.....

Αν ξυρίζεσαι, ΟΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
14/07/2010, 18:48

:bigcry: :lol: :smokin:

EVI
14/07/2010, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπραντ πίτις(ο):ουσ.
ο νεοέλληνας(βλ.λ.) ζεν πρεμιέ που έχει μια α ιδέα για τον εαυτό του ωσάν άλλος Ναρκισσος.ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ειρωνικά με το δεύτερο συνθετικό της λέξης από το αγγλικό ουσιαστικό pity.

e nai~!

pocahondas
14/07/2010, 18:51
Κύριοι,

εμένα μου αρέσει.. :smokin:

Tpap
14/07/2010, 18:51

Εσείς διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας ότι από κάτω από τα δερμάτινα είστε γυναίκες με γάμμα κεφαλαίο...

Εμείς λέμε ότι είστε καλλίτερα στην κουζίνα σας, με την ποδιά σας.

Αφήστε τα μηχανάκια για τους άντρες.

Τώρα αν πρέπει ντε και καλά να καβαλάτε (δουλειά, ψώνια κλπ) ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΤΕ, αλλά μην καβαλάτε το καλάμι.
Περιοριστείτε στην σέλα.

Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι άποψη και κρίση ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν όλοι. Όχι μονο ο μπραντ πητ.

Tpap
14/07/2010, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
εμένα μου αρέσει.. :smokin:

δεν θα σου αρέσει καθόλου, αν βγούμε και με αποκαλέσεις έτσι...

Αλλά πάλι δεν νομίζω να βγαίναμε.. :wave2: :smokin:

pocahondas
14/07/2010, 18:55

μπουάχαχααχαχα :lol: :lol:

sniper
14/07/2010, 18:56

Της αρεσει αλλά δεν την χρησιμοποιεί... :D

EVI
14/07/2010, 18:56
Εσείς διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας ότι από κάτω από τα δερμάτινα είστε γυναίκες με γάμμα κεφαλαίο...

Εμείς λέμε ότι είστε καλλίτερα στην κουζίνα σας, με την ποδιά σας.

Αφήστε τα μηχανάκια για τους άντρες.

Τώρα αν πρέπει ντε και καλά να καβαλάτε (δουλειά, ψώνια κλπ) ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΤΕ, αλλά μην καβαλάτε το καλάμι.
Περιοριστείτε στην σέλα.

Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι άποψη και κρίση ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν όλοι. Όχι μονο ο μπραντ πητ.

sopa re file....ti moy les?ego mageirepsa kai eplyna kai ta piata moy kai exo kai xrono na deikso pos paei mia mhxanh se kati antrakia poy kritikaroyn :winka:

Ζεύκας
14/07/2010, 18:57

και ταυτόχρονα στριφογυρίζουν τούφες μαλλιών :blush:

pocahondas
14/07/2010, 18:57
Της αρεσει αλλά δεν την χρησιμοποιεί... :D

νομίζεις.. :smokin:

pocahondas
14/07/2010, 18:58

:a12: :a12:

EVI

:rotflmao: :lol:

reinmeister

το οτι καθε γυναικα εκει εξω αποτριχωνει το κορμι της,βαφει τα μουτρα της και τα μαλλια της και βαζει οτι ρουχο κανει το κορμι της να φαινεται καλυτερο...εκτος αν ταλαιπωρειται μονο για να της αρεσει η εικονα στον καθρεφτη οποτε μιλαμε οτι ειναι βουρ για δαφνι...

elementary λοιπον watson...

o brad pitt παντρευτηκε την τζολι που πριν απο αυτον "στραγγιζε" εναν 55χρονο και τον ειχε και συζυγο...ξεφτυλισμενος λοιπον ,οποτε ακυρος...

sniper
14/07/2010, 19:00
sopa re file....ti moy les?ego mageirepsa kai eplyna kai ta piata moy kai exo kai xrono na deikso pos paei mia mhxanh se kati antrakia poy kritikaroyn :winka:

Και μετά γελάμε με τις φαντασιώσεις του Κρούκη.....

EVI
14/07/2010, 19:01
το οτι καθε γυναικα εκει εξω αποτριχωνει το κορμι της,βαφει τα μουτρα της και τα μαλλια της και βαζει οτι ρουχο κανει το κορμι της να φαινεται καλυτερο...εκτος αν ταλαιπωρειται μονο για να της αρεσει η εικονα στον καθρεφτη οποτε μιλαμε οτι ειναι βουρ για δαφνι...

elementary λοιπον watson...

o brad pitt παντρευτηκε την τζολι που πριν απο αυτον "στραγγιζε" εναν 55χρονο και τον ειχε και συζυγο...ξεφτυλισμενος λοιπον ,οποτε ακυρος...

a malista h mataiodoksia dld ths emfanishs den ysxiei gia toys antres poy lionoyn sta sideradika olo to xrono , poy gemizoyn ta kentra aisthtikhs gia apotrixosh , poy exoyn katanthsei na forane poio kollhta mployzakia apo tis gkomenes e?

oraios o narkisismos de leeo alla ti doyleia exei afto?????krazoyme tis gkomenes me ta ksekola pano sta 2kykla alla an forane motosykletistika kai lene <<malaka>> einai ntalikierises kai de ksero ti allo...ela tora....

EVI
14/07/2010, 19:02
Και μετά γελάμε με τις φαντασιώσεις του Κρούκη.....

:rotflmao: pos to eixe pei re gamoto...<<na mpo sth koyzina kai na ths po poytana ta ekanes pali agaph moy?>> gamoti de to thymame...:lol:

pocahondas
14/07/2010, 19:06
a malista h mataiodoksia dld ths emfanishs den ysxiei gia toys antres poy lionoyn sta sideradika olo to xrono , poy gemizoyn ta kentra aisthtikhs gia apotrixosh , poy exoyn katanthsei na forane poio kollhta mployzakia apo tis gkomenes e?

oraios o narkisismos de leeo alla ti doyleia exei afto?????krazoyme tis gkomenes me ta ksekola pano sta 2kykla alla an forane motosykletistika kai lene <<malaka>> einai ntalikierises kai de ksero ti allo...ela tora....

άντε να βγάλεις άκρη..:rolleyes:

reinmeister
14/07/2010, 19:08

εσυ ρωτησες τι μας κανει να πιστευουμε οτι σας νοιαζει.. και σου ειπα...που κολλαει οτι το ιδιο κανουμε κι εμεις?

ποια ματαιοδοξια? ματαιοδοξια θα ηταν αν τα κανατε ολα αυτα και δεν σας πλησιαζε κανεις...ψηστηρι ειναι η σωστη λεξη...η δολωμα...

νταλικερηδες ειναι οταν μιλανε σαν αντρες και φερονται σαν αντρες και οχι οταν φορανε ρουχα μοτοσυκλεττας...αλλωστε υπαρχουν γυναικεια και αντρικα...καποιος λογος θα υπαρχει δεν νομιζεις?

sniper
14/07/2010, 19:09

Αναφέρεσε σε στην gay κοινότητα ή στον Devils τώρα και δεν ειναι σωστό....

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο....

Tpap
14/07/2010, 19:10

Δυστυχώς το τελευταίο, πρέπει να το κοιτάξεις...

Συμβουλευτικά: το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ένας άντρας , είναι μια γυναίκα που να του δείχνει πώς πάει ένα μηχανάκι.
Μια έξυπνη γυναίκα δεν ευνουχίζει, εξυψώνει. ;)

Tpap
14/07/2010, 19:12

Έχεις δίκιο, κανείς....γιαυτό και για άλλα ίσως, θα μείνεις μόνη σου. ;)

EVI
14/07/2010, 19:13
εσυ ρωτησες τι μας κανει να πιστευουμε οτι σας νοιαζει.. και σου ειπα...που κολλαει οτι το ιδιο κανουμε κι εμεις?

ποια ματαιοδοξια? ματαιοδοξια θα ηταν αν τα κανατε ολα αυτα και δεν σας πλησιαζε κανεις...ψηστηρι ειναι η σωστη λεξη...η δολωμα...

νταλικερηδες ειναι οταν μιλανε σαν αντρες και φερονται σαν αντρες και οχι οταν φορανε ρουχα μοτοσυκλεττας...αλλωστε υπαρχουν γυναικεια και αντρικα...καποιος λογος θα υπαρχει δεν νομιζεις?

Nai yparxei . h palamh moy den einai toso megalh oso h dikia soy px sta gantia , to patron allazei ksereis , gia afto yparxoyn kai megethh?

dld an ego ntytho kai vafto kai me plhsiazoyn oi antres FTAIO EGO as poyme. Aftoi einai ermaia dika moy , thymata

wow :rotflmao: :lol:

telos panton. Ego eipa... de me noiazei pos me vlepoyn pano sth mhxanh...mhxanh exo gia parth moy kai oti spanios kykloforo me megaloy kyvismoy mhxanh kai eimai synexeia me mikra mesa sth polh kai afto exei th shmasia toy.

exoyme diaforetikh apopsh gia ena thema poy pistevo to ksero kalytera apo sena...giati esy mporei na goystareis xazogkomenes na lene <<KSSSSSero go>> emena pali oxi.

Esy mporei na theoreis ton antra ton prostyxo poy einai macho kai tsampoykas , emena oi ntaides moy xtypane sta miliggia.

apla den symfonoyme.

:beer:

EVI
14/07/2010, 19:14

Συμβουλευτικά: το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ένας άντρας , είναι μια γυναίκα που να του δείχνει πώς πάει ένα μηχανάκι.

mia eksypnh gynaika den tha eixe dipla ths enan antra poy thn ypotima kai thn kritikarei sta thelo ths...ara den tha yphrxe anagkh gia evnoyxismo :winka:

sniper
14/07/2010, 19:15

Εχει Καβασάκι,
Είναι Ολυμπιακός
Κολητάρι του Αμάνικου,
με τον idi,
εκ Πειραιώς....
με @@.....
με τον idi

pocahondas
14/07/2010, 19:16

γυναικεία και αντρικά ρούχα είναι διαφορετικά γιατί εχουμε διαφορετικό σωματότυπο..
κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και
καλύτερα..
τι θα πει ακριβώς μιλάει κάποια σαν άντρας?? υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν άσχημα και άνθρωποι
που μιλούν όμορφα.. και οι άντρες που μιλούν άσχημα έχουν απλά κακή ανατροφή, δεν σημαινει
οτι βρίζουν επειδή είναι άντρες..
το να πει κάποια, κάποιον μαλάκα δεν σημαίνει ότι είναι και νταλικιέρης..

EVI
14/07/2010, 19:16
Εχει Καβασάκι,
Είναι Ολυμπιακός
Κολητάρι του Αμάνικου,
με τον idi,
εκ Πειραιώς....
με @@.....
με τον idi

akoyo kai metal SATANISTIKA PRAGMATA :rotflmao:

pocahondas
14/07/2010, 19:17

αυτό λέγεται κομπλεξισμός..

pocahondas
14/07/2010, 19:18
Έχεις δίκιο, κανείς....γιαυτό και για άλλα ίσως, θα μείνεις μόνη σου. ;)

:a12:

καλύτερα μόνη μου και κυρία του εαυτού μου παρά με κάποιον που δεν με σέβεται
και δεν εκτιμάει τις δυνατότητές μου...

pocahondas
14/07/2010, 19:20
akoyo kai metal SATANISTIKA PRAGMATA :rotflmao:

α πα πα πα πα μακριά... ξου ξου :a48:

Tpap
14/07/2010, 19:20
Εχει Καβασάκι,
Είναι Ολυμπιακός
Κολητάρι του Αμάνικου,
με τον idi,
εκ Πειραιώς....
με @@.....
με τον idi

οκ, τόπιασα. :wave2: :beer:

EVI
14/07/2010, 19:21
οκ, τόπιασα. :wave2: :beer:

krata to mh soy fygei :beer:

sniper
14/07/2010, 19:21
γυναικεία και αντρικά ρούχα είναι διαφορετικά γιατί εχουμε διαφορετικό σωματότυπο..

Εννίοτε

κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και
καλύτερα..

Το κατεστημένο δεν αφηνει τις γυναικες στα GP...

τι θα πει ακριβώς μιλάει κάποια σαν άντρας??

το να λεει μια γυναίκα "στα @@ μου" είναι τουλάχιστον άκομψο (σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)

υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν άσχημα και άνθρωποι
που μιλούν όμορφα..

Ξέρεις τον oldman?

και οι άντρες που μιλούν άσχημα έχουν απλά κακή ανατροφή, δεν σημαινει

Σωστά

Όχι, αλλά προσπαθεί να πάει στο νοσοκομείο αν ο άλλος δεν εχει χιούμορ.

Φιλικά.... :beer: :lol: :lol:

EVI
14/07/2010, 19:22
(σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)

to ksero re....exo kawasaki .... :smokin:

Ζεύκας
14/07/2010, 19:22
:rotflmao: pos to eixe pei re gamoto...<<na mpo sth koyzina kai na ths po poytana ta ekanes pali agaph moy?>> gamoti de to thymame...:lol:

θυμάμαι εγώ.

:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μάλιστα,δλδ θα μπαίνεις στη κουζίνα και θα λες:

"μπράβο αγάπη μου, τα'κανες πάλι πουτάνα..." :wacko:

σελ 6 κάτω-κάτω :lol:

pocahondas
14/07/2010, 19:25
Εννίοτε

Το κατεστημένο δεν αφηνει τις γυναικες στα GP...

το να λεει μια γυναίκα "στα @@ μου" είναι τουλάχιστον άκομψο (σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)

Ξέρεις τον oldman?

Σωστά

Όχι, αλλά προσπαθεί να πάει στο νοσοκομείο αν ο άλλος δεν εχει χιούμορ.

Φιλικά.... :beer: :lol: :lol:

σε όλα ταιριάζει η λέξη κατεστημένο... γι' αυτό κι έχουμε όλη την ώρα κόντρες.. αν είχατε
ελευθερο μυαλό χωρίς προκαταλήψεις θα ήταν όλα τέλεια..

Tpap
14/07/2010, 19:27
:a12:

καλύτερα μόνη μου και κυρία του εαυτού μου παρά με κάποιον που δεν με σέβεται
και δεν εκτιμάει τις δυνατότητές μου...

άλλα αντί άλλων..:lol:

pocahondas
14/07/2010, 19:28
άλλα αντί άλλων..:lol:

καθόλου.. οι απαντήσεις μου πάντα στηρίζονται κάπου..

reinmeister
14/07/2010, 19:29
καλύτερα..
τι θα πει ακριβώς μιλάει κάποια σαν άντρας?? υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν άσχημα και άνθρωποι
που μιλούν όμορφα.. και οι άντρες που μιλούν άσχημα έχουν απλά κακή ανατροφή, δεν σημαινει

αυτο με τον σωματοτυπο ηταν οντως κορυφαιο...:lol: :lol:

για τον σωματοτυπο να υποθεσω οτι βγαινουν σε ροζ,με στρας,πεταλουδιτσες κλπ...

σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...

οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...

οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...

το να δεις εναν πιθηκο να χεζει και να ναι στ @@ του σου φαινεται φυσιολογικο...

το να δεις ενα λουλουδι να φτυνει και να ξυνει τα @@ του ειναι ατοπο...

αν δεν αντιλαμβανεσαι το παραπανω crude παραδειγμα,που τεθηκε ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους ευκολης κατανοησης,δεν αντιλαμβανεσαι την φυσικη διαφορα των δυο φυλλων,οποτε,ως εκ των πραγματων, η κουβεντα τελειωνει εδω...

sniper
14/07/2010, 19:31
καθόλου.. οι απαντήσεις μου πάντα στηρίζονται κάπου..

δεν έχει σχέση με κοντοσούβλια ή άλλα τινά το σημειο στήριξης; :lol: :lol:

Tpap
14/07/2010, 19:33
κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και καλύτερα..

όπως στο παραπάνω ας πούμε..?:lol:

pocahondas
14/07/2010, 19:38
αυτο με τον σωματοτυπο ηταν οντως κορυφαιο...:lol: :lol:

για τον σωματοτυπο να υποθεσω οτι βγαινουν σε ροζ,με στρας,πεταλουδιτσες κλπ...

σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...

οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...

οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...

το να δεις εναν πιθηκο να χεζει και να ναι στ @@ του σου φαινεται φυσιολογικο...

το να δεις ενα λουλουδι να φτυνει και να ξυνει τα @@ του ειναι ατοπο...

αν δεν αντιλαμβανεσαι το παραπανω crude παραδειγμα,που τεθηκε ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους ευκολης κατανοησης,δεν αντιλαμβανεσαι την φυσικη διαφορα των δυο φυλλων,οποτε,ως εκ των πραγματων, η κουβεντα τελειωνει εδω...

η φυσική διαφορά είναι μόνο η εξωτερική..
η μυική δύναμη δεν έχει να κάνει με την οδήγηση ή το μυαλο.. πολλές φορές ακόμα και σε καυγά
παιζει ρόλο η τέχνη και το νεύρο και όχι η δύναμη..
κατ' αρχάς δεν ειναι όλοι οι άντρες τριχωτοί.. ειδικά τα τελευταία χρόνια ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί
που φροντίζουν τον εαυτό τους και προσεχουν να μην μοιάζουν με πιθίκια.. ευτυχώς για εμάς..
ούτε άντρα μου αρέσει να βλέπω να φτύνει ή να ξύνει τα @@ του...
δεν διαχωρίζω τα δύο φύλλα οπότε ότι και να πεις θα ειναι μάταιο.. ειμαι υπερ της ισότητας όλων
των ανθρώπων σε όλα τα θέματα..
όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμός των αντρών και φόβος μήπως τους ξεπεράσουμε..

καληνύχτα

pocahondas
14/07/2010, 19:39
δεν έχει σχέση με κοντοσούβλια ή άλλα τινά το σημειο στήριξης; :lol: :lol:

μπρρρρρ.. τελικά είσαι μεγάλος σπάμμερ!!! :a38:

Tpap
14/07/2010, 19:41

καληνύχτα

Τα θές και τα λές, άραγε όλα αυτά..?

πουθενά δεν υπάρχει ισότητα στην φύση...εσύ γιατί την αναζητάς μετά τόσης μανίας..?

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, κάποια στιγμή πρέπει να την αντμετωπίσεις.

:wave2:

reinmeister
14/07/2010, 19:42

καληνύχτα

επειδη, οπως φανταζομουν, δεν υπαρχει κοινος τοπος συνεννοησης,θα σχολιασω μονο ενα τμημα των γραφομενων σου...

αυτος ο κομπλεξισμος των αντρων ειναι ,να υποθεσω, που εχει να κανει με το οτι οι γυναικες σε ιθυνουσες θεσεις να ειναι κατα γενικη ομολογια ,ανδρων και γυναικων,σκυλες μαυρες...

:lol:

Ζεύκας
14/07/2010, 19:47
επειδη, οπως φανταζομουν, δεν υπαρχει κοινος τοπος συνεννοησης,θα σχολιασω μονο ενα τμημα των γραφομενων σου...

αυτος ο κομπλεξισμος των αντρων ειναι ,να υποθεσω, που εχει να κανει με το οτι οι γυναικες σε ιθυνουσες θεσεις να ειναι κατα γενικη ομολογια ,ανδρων και γυναικων,σκυλες μαυρες...

οι σκύλες είναι ντόμπρες δεν θα σου παίξουν μπινιά από πίσω σου, θα σου ορμήξουν κατάμουτρα.

αυτός ο τύπος γυναικών είναι φίδια.

sorry girls but that's the ugly truth

PortisHead
15/07/2010, 03:36
Μεχρι πρότινος , στον Κηφισσο με περναγε μονο ο ODT σαν σταματημενο ( :D καλα , καλα και 2-3 αλλοι).
Απο προχτες ηπιαμε τσαϊ απο μια κοπελιτσα με ενα πορτοκαλί XTX και μια άλλη με ενα BMW 650.
Χωρις να ειναι ο αγαπημενος μου συνδυασμος "γυναικα+μηχανη" τις χαρηκα πολυ και τις 2.

:)

vaska
15/07/2010, 03:48
Τι διαλα σας πιάνει κάθε καλοκαίρι και ξεθάβετε αυτό το θρεντ, δεν καταλαβαίνω.
Νεκρανάστες..........
:bigcry: :bigcry:

daz
15/07/2010, 07:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι διαλα σας πιάνει κάθε καλοκαίρι και ξεθάβετε αυτό το θρεντ, δεν καταλαβαίνω.
Νεκρανάστες..........
:bigcry: :bigcry:

Ένα παλαιότερο παρόμοιο θρεντάκι είχε κλειδωθεί ή είχε ξυριστεί? Νομίζω είχε και πολλές φωτογραφίες.

Πάντως τέτοια θρεντάκια ποτέ δεν πεθαίνουν. Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν!
Τις πταιει άραγε?

Tpap
15/07/2010, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
! Τις πταιει άραγε?

Εμείς φταίμε φίλε.

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τις γυναίκες. Δεν καταλαβαίνουν. :D

Εχετλαίος
15/07/2010, 07:36
Εμείς φταίμε φίλε.

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τις γυναίκες. Δεν καταλαβαίνουν. :D

Femina Res?

gixxerpap
15/07/2010, 08:08
η φυσική διαφορά είναι μόνο η εξωτερική..
η μυική δύναμη δεν έχει να κάνει με την οδήγηση ή το μυαλο.. πολλές φορές ακόμα και σε καυγά
παιζει ρόλο η τέχνη και το νεύρο και όχι η δύναμη..
κατ' αρχάς δεν ειναι όλοι οι άντρες τριχωτοί.. ειδικά τα τελευταία χρόνια ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί
που φροντίζουν τον εαυτό τους και προσεχουν να μην μοιάζουν με πιθίκια.. ευτυχώς για εμάς..
ούτε άντρα μου αρέσει να βλέπω να φτύνει ή να ξύνει τα @@ του...
δεν διαχωρίζω τα δύο φύλλα οπότε ότι και να πεις θα ειναι μάταιο.. ειμαι υπερ της ισότητας όλων
των ανθρώπων σε όλα τα θέματα..

καληνύχτα

κομπλεξισμός γλυκιά μου είναι να προσπαθείς με κάθε τρόπο να αποδείξεις ότι είσαι το ίδιο καλή ή και καλύτερη σε οτιδήποτε, χωρίς να σε έχουν κατηγορήσει για το αντίθετο....

Σε κάποια πράγματα τα καταφέρνουν καλυτερα οι γυναίκες και σε κάποια οι άντρες. Το γιατί, δεν είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς...Η μανία ορισμένων γυναικών να αποδείξουν ότι δεν υστερούν κάπου, είναι αυτή που μηδενίζει πολλές φορές την θυληκότητά τους.
Αν παρολ΄αυτά βρεθεί ο ανοιχτόμυαλος που θα παραδεχτεί τις ικανότητες ή την ανωτερότητα μιας γυναίκας σε κάποια θέματα, τότε παύει να είναι και άντρας στα μάτια της.
Υπάρχει μια γενικότερη τάση τις τελευταίες δεκαετίες (όχι τελείως αδικαιολόγητη) να προσπαθεί το γυναικείο φύλο να ευνουχίσει το αντρικό και μετά βέβαια να παραπονιέται ότι δεν υπάρχουν άντρες πια..

Tpap
15/07/2010, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[...]

Ρε κολλητέ, γιατί πιστεύεις ότι θα σε καταλάβει η κοπέλα...?

Μήπως τα λές πιό όμορφα από εμάς, γιά είσαι πιό όμορφος..?? :lol: :lol:

gixxerpap
15/07/2010, 08:48
Ρε κολλητέ, γιατί πιστεύεις ότι θα σε καταλάβει η κοπέλα...?

Μήπως τα λές πιό όμορφα από εμάς, γιά είσαι πιό όμορφος..?? :lol: :lol:

είπαμε, έχω τον τρόπο μου και δε με παρεξηγούν εύκολα..:blush:

δεν σου απαντάω στα υπόλοιπα, δε θέλω να σε στενοχωρήσω ...:lol:

sniper
15/07/2010, 09:00
είπαμε, έχω τον τρόπο μου και δε με παρεξηγούν εύκολα..:blush:

δεν σου απαντάω στα υπόλοιπα, δε θέλω να σε στενοχωρήσω ...:lol:

Το διπλωμάτικό σώμα δεν έχει θέση στις αντιπαραθέσεις.

xrlantz
15/07/2010, 09:36
........και το κομπλεξ πάει σύννεφο.......
:sad:

Με σταναχωρούν πολύ αυτά που διαβάσα...

Σίγουρα πλέον ζούμε σε μια ζούγκλα όπου για να επιβοιώσουμε έχουμε καταντήσει θεριά με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει είτε για τους άντρες, είτε για τις γυναίκες. ΑΛΛΑ!
Να επισυμάνω ότι
- πρέπει να υπάρχει μια ισοροπία και σεβασμός εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε...
- και να νοιώθουμε ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλον.

Κρατάω αυτό για να "ξαναδιαβαστεί"

και αυτό

πουθενά δεν υπάρχει ισότητα στην φύση...εσύ γιατί την αναζητάς μετά τόσης μανίας..?

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, κάποια στιγμή πρέπει να την αντμετωπίσεις.

και να προσθέσω ότι μια γυναίκα που έχει "αντρέψει" όχι με βαρύ λεξιλόγιο αλλά με συμπεριφορές/καταρθόματα/δυνατότητες/επιτυχίες/κ.α. όταν βρεί έναν άντρα πιό άντρα απο εκείνη, η "καταπιεσμένη/κεκαλυμμένη" θηλυκότητά της επιτέλους απελευθερώνεται και εκμπέμπει απο μίλια μακρυά...

ο καθένας στην θέση του!
και όπως το πάρει κανείς... μόνο υποκειμενικές μπορούν να είναι οι απόψεις. Αντικειμενοκότητα δεν υπάρχει δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει.

sniper
15/07/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
......

και να προσθέσω ότι μια γυναίκα που έχει "αντρέψει" όχι με βαρύ λεξιλόγιο αλλά με συμπεριφορές/καταρθόματα/δυνατότητες/επιτυχίες/κ.α. όταν βρεί έναν άντρα πιό άντρα απο εκείνη, η "καταπιεσμένη/κεκαλυμμένη" θηλυκότητά της επιτέλους απελευθερώνεται και εκμπέμπει απο μίλια μακρυά...

.....

Μέχρι τότε; Κι αν δεν βρει; :D

Tpap
15/07/2010, 09:48
...και να προσθέσω ότι μια γυναίκα που έχει "αντρέψει" όχι με βαρύ λεξιλόγιο αλλά με συμπεριφορές/καταρθόματα/δυνατότητες/επιτυχίες/κ.α. όταν βρεί έναν άντρα πιό άντρα απο εκείνη, η "καταπιεσμένη/κεκαλυμμένη" θηλυκότητά της επιτέλους απελευθερώνεται και εκμπέμπει απο μίλια μακρυά...

Χριστινάκι για το παραπάνω, αν και δεν είσαι λάθος πουθενά, απλά μια επισήμανση:

Ο άντρας όταν θέλει να βρεί άντρα και να πεί 5 αντρικές κουβέντες, θα το κάνει με τους κολητούς του και τους φίλους του.

Όταν θέλει να βρεί γυναίκα και διαπιστώνει αντρικά στοιχεία, για κάθε ένα, κάνει βήματα πίσω.

Γυναίκα που άγεται και φέρεται σαν άνδρας, δεν ελκύει.

(και ΑΝ ελκύσει κάποιον, τότε μάλλον ο μάγκας θα πρέπει να κοιτάξει τα επίπεδα οιστρογόνων στο αίμα του...) :wave2: :beer:

Cpt. Haddock
15/07/2010, 09:50
[....](και ΑΝ ελκύσει κάποιον, τότε μάλλον ο μάγκας θα πρέπει να κοιτάξει τα επίπεδα οιστρογόνων στο αίμα του...) :wave2: :beer:

:look: :uplate: :sick: :sad:

Tpap
15/07/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:look: :uplate: :sick: :sad:

Ναί ρε, γιατί μάλλον δεν θα πήγε να κάνει τον άντρα...:lol: :rotflmao:

Να στο σπάσω κιάλλο..?:rotflmao:

Cpt. Haddock
15/07/2010, 09:54
Να στο σπάσω κιάλλο..?:rotflmao:

Oxi...

ηλίθιε :mad:

Tpap
15/07/2010, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Oxi...

ηλίθιε :mad:

:rotflmao: :bigcry: x 1000

dukeandthecity
15/07/2010, 09:59
αβαδιστα, αβιαστα,

κοριτσια και κατανοηση διαθετουμε και συμπαθεια και γουστάρουμε κορασίδες με κεκαλυμένη θυληκότητα.

με ενα πμ στον χώρο σας. :D :D

sniper
15/07/2010, 10:10
Ρε σεις, κάτι σχετικό είχα διαβάσει κάπου από τον μέγα φιλόσοφο Αμάνικο τον στοκατζή...

Α ναι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για να σωθουνε και να σωθουμε κι εμεις.

υ.γ.οσες εχετε μεινει απλως κατα βαθος φορατε στραπονα και δεν το ξερετε if u know what i mean :winka:

mevi
15/07/2010, 10:52
" Η βαθιά κατανόηση των διαφορών μας βοηθά στην καταπολέμηση της απογοήτευσης που αισθανόμαστε, όταν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε και να καταλάβουμε το αντίθετο φύλο. Έχοντας αυτές τις γνώσεις, οι παρεξηγήσεις γρήγορα διαλύονται ή αποφεύγονται και οι λανθασμένες προσδοκίες εύκολα διορθώνονται. Αν θυμάστε ότι ο σύντροφος σας διαφέρει από εσάς τόσο όσο και κάποιος που έρχεται από άλλο πλανήτη, θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να συνεργαστείτε μαζί του, αντί να αντιστέκεστε και να προσπαθείτε να αλλάξετε αυτές τις διαφορές ".

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να διαβάσουμε το βιβλίο "Άντρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη"
Αφού κατά βάθος δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλο γιατί ταραζόμαστε;;;:

a15: :a15:

sniper
15/07/2010, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
.....
Αφού κατά βάθος δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλο γιατί ταραζόμαστε;;;:

:a15: :a15:

Δεν ταραζόμαστε..... εκείνες έρχοναται και μας τα ζαλίζουν.... για να πέσουν, να τα πάρουν και να λένε μετά "στ' @@ μας" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

ERRIKA
15/07/2010, 13:34
Πω πω, εσείς λυσσιάξατε τελείως....! Ειρήνη υμίν αγόρια και κορίτσια...
Προσωπικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gixxerpap που μια χαρά τα λέει παραπάνω (δε μπορώ να κάνω quote τώρα, συγχωρείστε με) αφού έχει απόλυτο δίκιο στο ότι είμαστε ίσα αλλά όχι όμοια βρε παιδιά...
Σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι (εκ φύσεως) οι άντρες σε κάποια οι γυναίκες (ουφ, κλισέ). Ο ανταγωνισμός δεν έχει κανένα νόημα. Μια χαρά βρίσκω τους άντρες με τις τρίχες τους (έλεος, λέμε ΟΧΙ στους ξυρισμένους), τις ράφλες τους, τις μπύρες τους και τα πάθη τους. Εάν προσέτι διαθέτουν και μυαλό και χιούμορ, είναι αξιαγάπητοι. Έλεος, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες αλλά ΟΧΙ αυτές που βρίζουν και φτύνουν σα νταλικιέρηδες (ΟΧΙ στις ανδροπρεπείς γυναίκες όπως και ΟΧΙ στους θηλυπρεπείς άντρες).
Ναι μου αρέσει να κυκλοφορώ με τη μηχανή μου αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ δε με χαλάει να κάτσω στο πίσω σελάκι και να με πάει μία απολαυστική βόλτα κάποιος που θα εμπιστεύομαι... Και δεν ντρέπομαι να το ζητήσω. Ούτε ζορίζομαι εάν με προσπερνούν άντρες στο δρόμο και δε θα χαλαστώ για να τους συναγωνιστώ ή για να το παίξω πιο "γρήγορη" (Δεν είμαι άλλωστε :blush: )
Καθείς με τη χάρη του λοιπόν, βάλτε τα ξίφη μέσα και ας απολαμβάνουμε εκατέρωθεν τις χάρες και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ του άλλου φύλου....

(Πολύ σοβαρά μιλάω σήμερα και θα μου βγει σε κακό....:lol: )

blackbusa
15/07/2010, 13:35
Προσωπικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gixxerpap που μια χαρά τα λέει παραπάνω (δε μπορώ να κάνω quote τώρα, συγχωρείστε με) αφού έχει απόλυτο δίκιο στο ότι είμαστε ίσα αλλά όχι όμοια βρε παιδιά...
Σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι (εκ φύσεως) οι άντρες σε κάποια οι γυναίκες (ουφ, κλισέ). Ο ανταγωνισμός δεν έχει κανένα νόημα. Μια χαρά βρίσκω τους άντρες με τις τρίχες τους (έλεος, λέμε ΟΧΙ στους ξυρισμένους), τις ράφλες τους, τις μπύρες τους και τα πάθη τους. Εάν προσέτι διαθέτουν και μυαλό και χιούμορ, είναι αξιαγάπητοι. Έλεος, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες αλλά ΟΧΙ αυτές που βρίζουν και φτύνουν σα νταλικιέρηδες (ΟΧΙ στις ανδροπρεπείς γυναίκες όπως και ΟΧΙ στους θηλυπρεπείς άντρες).
Ναι μου αρέσει να κυκλοφορώ με τη μηχανή μου αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ δε με χαλάει να κάτσω στο πίσω σελάκι και να με πάει μία απολαυστική βόλτα κάποιος που θα εμπιστεύομαι... Και δεν ντρέπομαι να το ζητήσω. Ούτε ζορίζομαι εάν με προσπερνούν άντρες στο δρόμο και δε θα χαλαστώ για να τους συναγωνιστώ ή για να το παίξω πιο "γρήγορη" (Δεν είμαι άλλωστε :blush: )
Καθείς με τη χάρη του λοιπόν, βάλτε τα ξίφη μέσα και ας απολαμβάνουμε εκατέρωθεν τις χάρες και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ του άλλου φύλου....

ετοιμη για ροικη σε κοβω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bonnie
15/07/2010, 13:41

διαβαζω τοσο καιρο τα παντα εδω μεσα...

ερρικα.... συμφωνω μαζι σου.... νομιζω οτι η ισσοροπια ειναι το ζητουμενο.... οι ακραιες - οριακες καταστασεις, σε οποιοδηποτε θεμα, μονο σε καλο δεν οδηγουν..

τι να πω παραπανω... στο ποστ σου με καλυψες σε μεγαλο βαθμο θα ελεγα... :beer:

ERRIKA
15/07/2010, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ετοιμη για ροικη σε κοβω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το'πιασες ε??????:sun:

ERRIKA
15/07/2010, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
διαβαζω τοσο καιρο τα παντα εδω μεσα...

ερρικα.... συμφωνω μαζι σου.... νομιζω οτι η ισσοροπια ειναι το ζητουμενο.... οι ακραιες - οριακες καταστασεις, σε οποιοδηποτε θεμα, μονο σε καλο δεν οδηγουν..

τι να πω παραπανω... στο ποστ σου με καλυψες σε μεγαλο βαθμο θα ελεγα... :beer:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

John Steed
15/07/2010, 13:59
Ένα πράγμα θα πώ... (λέμε τώρα, μέχρι να γεράσω αυτό το thread θα διαβάζουμε και σε αυτό θα ποστάρουμε...)

Cherchez la femme

Ά, και επίσης δεν με νοιάζει η θηλυκότητα, και μόνο να δώ κοτσιδούλα να εξέχει από κράνος, φτιάχνομαι....:smokin:

(Θέλει προσοχή, όμως, κάποιοι άνδρες είναι αρκετά λεπτοί...:( )

gixxerpap
15/07/2010, 14:03
........και το κομπλεξ πάει σύννεφο.......
:sad:

Με σταναχωρούν πολύ αυτά που διαβάσα...

Σίγουρα πλέον ζούμε σε μια ζούγκλα όπου για να επιβοιώσουμε έχουμε καταντήσει θεριά με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει είτε για τους άντρες, είτε για τις γυναίκες. ΑΛΛΑ!
Να επισυμάνω ότι
- πρέπει να υπάρχει μια ισοροπία και σεβασμός εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε...
- και να νοιώθουμε ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλον.

Κρατάω αυτό για να "ξαναδιαβαστεί"

και αυτό

ο καθένας στην θέση του!
και όπως το πάρει κανείς... μόνο υποκειμενικές μπορούν να είναι οι απόψεις. Αντικειμενοκότητα δεν υπάρχει δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει.

το περιορίζεις πολύ και δεν κάνει .... αν μια γυναίκα θεωρητικά ''αντρεύει'' με κατορθώματα επιτυχίες κλπ, τότε ο άντρας που θα βρει για να απελευθερώσει την θυληκότητά της, θα πρέπει να είναι πιο άντρας κρίνοντας πάλι απο τις επιτυχίες, κατορθώματα κλπ κλπ??????
δλδ θα πρέπει να είναι πιο επιτυχημένος για να θεωρηθεί πιο άντρας?

ενδιαφέρον να το διαβάζεις απο μια γυναίκα ....

έχει χαθεί το νόημα και η ουσία πλέον, κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και τα απλά περίπλοκα ....

bonnie
15/07/2010, 14:15
..

έχει χαθεί το νόημα και η ουσία πλέον, κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και τα απλά περίπλοκα ....

..και ειναι τοσο κριμα... :sad:

EVI
15/07/2010, 14:18
:a16:

δεν εχετε ποια πλακα :cry:

reinmeister
15/07/2010, 14:22
:lol: :lol:

εχετε πλακα τελικα...

εικονες προς γυναικες που θεωρουν οτι ειμαστε το ιδιο...

καθεστε στον καναπε του σπιτιου και βλεπετε τηλεοραση...σκαει το μωρο σας βουρκωμενο και λεει...

"αγαπη μου...μου μιλησε ασχημα ενας σημερα στην δουλεια κι στεναχωρηθηκα πολυ...τι κακοηθεις ανθρωποι που υπαρχουν τελικα..."

παραλληλα με το κλεισιμο της ανωτερω προτασης ξαπλωνει στον καναπε κι ακουμπα το κεφαλι του στα ποδια σας λεγοντας...

"εχω αναγκη απο μιαν αγκαλια να χαλαρωσω..."

δευτερο σκηνικο...στον ιδιο καναπε εσεις ε...

"μωρο μου...κατι επαθε το αυτοκινητο κι εχω τρελλαθει...τι ζημια ειναι? σοβαρη?ακριβη?θελει καιρο να φτιαχτει?τι θα κανουμε αν δεν μπορουμε να το φτιαξουμε...εχω πανικοβληθει...κανε κατι"

τριτο σκηνικο...

"μωρο μου...ερχεσαι λιγο να σηκωσεις τον καναπε ,γιατι ειναι βαρυς και θελω να καθαρισω απο κατω?"

ολα τα παραπανω χωρις ιχνος θηλυπρεπειας,απλως διανθισμενα με πολλη ευαισθησια,πανικο και αδυναμια σωματικη...

δεν νομιζω να εχετε προβλημα εφ οσον ειμαστε το ιδιο σωστα?

θα γραφα τωρα και για αντιστοιχο σκηνικο στο κρεββατι του ποθου με εσας καβαλα και τον γκομενο να χτυπιεται απο κατω φωναζοντας διαφορα,οταν εσεις τον παρατηρειτε-χαιρεστε απολυτως ψυχραιμες, αλλα δεν με βλεπω να την παλευω να το δω γραμμενο...

:lol: :lol: :bawl: :bawl:

EVI
15/07/2010, 14:24
Αχ και εκει που ελεγα οτι παει το θρεντ δεν θα εχει αλλο πλακα

:beer:

:p :p :p :p

EVI
15/07/2010, 14:27
Ρε σεις, κάτι σχετικό είχα διαβάσει κάπου από τον μέγα φιλόσοφο Αμάνικο τον στοκατζή...

Α ναι....

κατι θα ξερει για να το λεει ο παγκοσμιος ψηστης :bigcry: :rotflmao: :lol: ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 5

αηδια μη σου πω Αιμομιξία :lol: