PDA

View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

ERRIKA
15/07/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Αχ και εκει που ελεγα οτι παει το θρεντ δεν θα εχει αλλο πλακα

:beer:

:p :p :p :p

Η πλάκα ποτέ δε σταματά σ'ένα σοβαρό φόρουμ σαν κι αυτό.
Άκου μια αληθινή ιστορία:
Την περασμένη βδομάδα ένας (άντρας) συνάδελφος με παρακάλεσε να τον κατεβάσω από Ευελπίδων στο κέντρο με το μηχανάκι μου γιατί είχε αργήσει... Φυσικά δεν είπα όχι, αλλά όταν ανέβηκε πίσω έτρεμε σαν το ψάρι από το φόβο και μου είπε "μην τρέχεις γιατί φοβάμαι τις μηχανές"... Ξαφνικά ένοιωσα Ράμπο και... χαλάστηκα :bawl: :bawl: :lol: :lol: :rotflmao:

Akatanomastos
15/07/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
έτρεμε σαν το ψάρι από το φόβο

μηπως ετρεμε σαν το ψαρι, απο ηδονη που ηταν τοσο κοντα σου?:blush:

bonnie
15/07/2010, 14:43
Η όταν ανέβηκε πίσω έτρεμε σαν το ψάρι από το φόβο και μου είπε "μην τρέχεις γιατί φοβάμαι τις μηχανές"... Ξαφνικά ένοιωσα Ράμπο και... χαλάστηκα :bawl: :bawl: :lol: :lol: :rotflmao:

χαχαχαχα μου χει τυχει κ μενα... εσφιγγε τα ποδια του τοσο πολυ απο τον φοβο του που πηγα να τσακιστω! μετα απο λιγο τον κατεβασα... κ του ειπα να παρει ταξι... :D

reinmeister
15/07/2010, 15:26
errika,bonnie...

σα δεν ντρεπεστε...αντι να τους μιλησετε ηρεμα και γλυκα να τους ηρεμησετε,η μια αχνα και ξενερωμα και η αλλη κατεβασμα και ξενερωμα...

ειστε σκληρες και ακαρδες...

:blush: :sad:

bonnie
15/07/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
errika,bonnie...

σα δεν ντρεπεστε...αντι να τους μιλησετε ηρεμα και γλυκα να τους ηρεμησετε,η μια αχνα και ξενερωμα και η αλλη κατεβασμα και ξενερωμα...

.....frankly my dear, i dont give a damn...;)

reinmeister
15/07/2010, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
.....frankly my dear, i dont give a damn...;)

με πληγωνννεις κοπελια...

bonnie
15/07/2010, 15:31
μην κλαις... εσενα θα σου μαθω να ανεβαινεις σωστα δικαβαλος.. :beer:

reinmeister
15/07/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
μην κλαις... εσενα θα σου μαθω να ανεβαινεις σωστα δικαβαλος.. :beer:

αχ...αληθεια το λες? κι αν φοβηθω? πες μου οτι θα ειμαστε ασφαλεις...:blush: :a2: :a07:

Shaolin Monk
15/07/2010, 15:36
αχ...αληθεια το λες? κι αν φοβηθω? πες μου οτι θα ειμαστε ασφαλεις...:blush: :a2: :a07:

Μην φοβασαι, θα φορας και προστατευτικα.

203907

reinmeister
15/07/2010, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μην φοβασαι, θα φορας και προστατευτικα.

σε ροζ δεν εχει?:sad:

Shaolin Monk
15/07/2010, 15:38
σε ροζ δεν εχει?:sad:

Οχι, αλλα εχει καποια δοκιμασμενα...

203908

ERRIKA
15/07/2010, 15:43
errika,bonnie...

Τι να πω δηλαδή? "Μη φοβάσαι γλυκέ μου, βόλτα είναι θα περάσει???"
Ή κάτι σε "κλείσε τα μάτια και θα δεις πόσο εύκολα θα κυλήσουν όλα???"

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Άστο καλύτερα.

Tpap
15/07/2010, 15:45
Πω πω, εσείς λυσσιάξατε τελείως....! Ειρήνη υμίν αγόρια και κορίτσια...
Προσωπικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gixxerpap που μια χαρά τα λέει παραπάνω (δε μπορώ να κάνω quote τώρα, συγχωρείστε με) αφού έχει απόλυτο δίκιο στο ότι είμαστε ίσα αλλά όχι όμοια βρε παιδιά...
Σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι (εκ φύσεως) οι άντρες σε κάποια οι γυναίκες (ουφ, κλισέ). Ο ανταγωνισμός δεν έχει κανένα νόημα. Μια χαρά βρίσκω τους άντρες με τις τρίχες τους (έλεος, λέμε ΟΧΙ στους ξυρισμένους), τις ράφλες τους, τις μπύρες τους και τα πάθη τους. Εάν προσέτι διαθέτουν και μυαλό και χιούμορ, είναι αξιαγάπητοι. Έλεος, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες αλλά ΟΧΙ αυτές που βρίζουν και φτύνουν σα νταλικιέρηδες (ΟΧΙ στις ανδροπρεπείς γυναίκες όπως και ΟΧΙ στους θηλυπρεπείς άντρες).
Ναι μου αρέσει να κυκλοφορώ με τη μηχανή μου αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ δε με χαλάει να κάτσω στο πίσω σελάκι και να με πάει μία απολαυστική βόλτα κάποιος που θα εμπιστεύομαι... Και δεν ντρέπομαι να το ζητήσω. Ούτε ζορίζομαι εάν με προσπερνούν άντρες στο δρόμο και δε θα χαλαστώ για να τους συναγωνιστώ ή για να το παίξω πιο "γρήγορη" (Δεν είμαι άλλωστε :blush: )
Καθείς με τη χάρη του λοιπόν, βάλτε τα ξίφη μέσα και ας απολαμβάνουμε εκατέρωθεν τις χάρες και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ του άλλου φύλου....

(Πολύ σοβαρά μιλάω σήμερα και θα μου βγει σε κακό....:lol: )

Γουστάρω Έρρικα. Με 1000.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :sun:

reinmeister
15/07/2010, 15:45

Άστο καλύτερα.

ε ναι...τι πιο φυσικο? εγω αν καθομουν πισω σου κι ετρεμα δεν θα με ηρεμουσες?:blush:

bonnie
15/07/2010, 15:46

Άστο καλύτερα.

..κ μετα κανεις μια σουζιτσα γλυκια, κ παρτον πισω τον καλο σου! :smokin:

bonnie
15/07/2010, 15:50
Οχι, αλλα εχει καποια δοκιμασμενα...

κριμα ρπμ.. λειτουργησαν αυτα... :winka:

δεν χρειαζεσαι μπρατσακια... το μηχανακι μου εκτος απο καταρτι κ αγκυρα, εχει κ σωσιβια διασωσης... ειμαστε κομπλε σου λεω! :D

aakkuan
15/07/2010, 15:53
ξεχειλησε τεστοστερονη το θρεντ.... παραξενο και γω νομιζα οτι μονο οι γυναικες εχουν ορμονες οπως μας πληροφορησε ο επιστημονας απο πανω... και αναρωτιεστε γιατι βγαινουν φεμινιστριες ακομα και διεκδικουν το αυτονοητο δικαιωμα να συμπεριφερονται οπως θελουν χωρις να εχουν τον πατερα/ αδερφο/ γκομενο που θα τις κραξει με καθε τι μη θηλυκο που θα κανουν...

απλα συγχαρητηρια σε οσες γυναικες δεν αυτοπεριοριζονται και κανουν οτι θελουν και οχι οτι θελουν να δουν/ ακουσουν οι (εν δυναμει ) γκομενοι τους...

.η κοινωνικη κατασκευη του φυλου μαλλον αποτελει ψιλα γραμματα για αυτο το θρεντ αφου οι επιστημονες μας εχουν καταληξει στο οτι

1) οι ορμονες επηρεαζουν τη συμπεριφορα μονο των γυναικων
2) η επιτυχια και η δυναμικοτητα ειναι χαρακτηριστικα μονο των αντρων αρα οποια γυναικα τα κανει αυτα "αντρευει".
3) η πραγματικη αξια της γυναικας (ακομα και της "σκκληρης" ) αποκαλυπτεται οταν θα βρει εναν στιβαρο ανδρα διπλα της. δηλαδη οι λεσβιες
ειναι λειψες να υποθεσω...
4) και φυσικα οποιος εναντιωνεται στα κυριαρχα προτυπα σεξουαλικης συμπεριφορας χαρακτηριζεται αγαμητος και δεν συμμαζευεται... η ιστορια βεβαια αποδεικνυει οτι τα μεγαλυτερα απωθημενα σεξουαλικα (εγκληματικα πολλες φορες ) που τα κρατανε και κρυφα κιολας τα χουν οι πρωτοστατες ειτε της σεμνοτυφιας (παπαδες) ειτε του ανδρισμου και της επιδειξης δυναμεως (στρατιωτικοι, μπατσοι, πολιτικοι).
5) η ευφυια των γυναικων ειναι χαμηλοτερη η απλα "δεν την αξιοποιουν ολοκληρη". χμ, ναι απλα δεν μας ειπατε αν ειναι χαμηλοτερη και απ αυτη των μαυρων;; να υποθεσω δηλαδη οτι μια μαυρη γυναικα ειναι στον πατο της βαθμιδας του iq;; καλα για μαυρη λεσβια δεν το συζηταμε δεν θα πρεπε να γεννηθει καν.. :rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
15/07/2010, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan

5) η ευφυια των γυναικων ειναι χαμηλοτερη η απλα "δεν την αξιοποιουν ολοκληρη". χμ, ναι απλα δεν μας ειπατε αν ειναι χαμηλοτερη και απ αυτη των μαυρων;; να υποθεσω δηλαδη οτι μια μαυρη γυναικα ειναι στον πατο της βαθμιδας του iq;; καλα για μαυρη λεσβια δεν το συζηταμε δεν θα πρεπε να γεννηθει καν.. :rotflmao: :rotflmao:

you have issues...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tpap
15/07/2010, 15:57
τι λέει ρε, ο φίλος..?

aakkuan
15/07/2010, 15:59
πες μου οτι δεν καταλαβες την ειρωνια τωρα...

η ακομα καλυτερα γυρισε τα μου τωρα αυτα που ειπες περι ευφυιας γυναικων και πες οτι εκανες πλακα...

reinmeister
15/07/2010, 16:02
πες μου οτι δεν καταλαβες την ειρωνια τωρα...

η ακομα το καλυτερο γυρισε τα μου τωρα αυτα που ειπες περι ευφυιας γυναικων και πες οτι εκανες πλακα...

ηταν ειρωνια στην ειρωνια...αλλα μαλλον το πηρες ως διπλη καταφαση και μπερδευτηκες...

το σκεπτικο ειχε να κανει με την επιλεκτικοτητα σου και περιορισμο αναφορικα με την δηλωση μου περι ορμονων...

aakkuan
15/07/2010, 16:05

σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...

οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...

οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...

αναρωτιεμαι οι παραπανω "αποψεις" ποσες διαφορετικες ερμηνειες μπορει να εχουν και ποσο λαθος και μεμονωμενα μπορει να τις εχω ερμηνευσει....:dizzy: :dizzy:

reinmeister
15/07/2010, 16:11
αναρωτιεμαι οι παραπανω "αποψεις" ποσες διαφορετικες ερμηνειες μπορει να εχουν και ποσο λαθος και μεμονωμενα μπορει να τις εχω ερμηνευσει....:dizzy: :dizzy:

μην αναρωτιεσαι...ειναι απλα τα πραγματα...ερμαιο ορμονης ειπα,απουσια ορμονων στον αντρα καταλαβες...η καταλαβες ακριβως τι εννοουσα αλλα εγραψες οτι εγραψες για να χαιδεψεις τα αυτακια του εταιρου φυλλου...συ ξερς...

στο θεμα χρησιμοποιουμενης φαιας ουσιας ημουν απολυτως σαφης και φυσικα εμμενω οπως κανω παντα σε οτι λεω-γραφω...

ERRIKA
15/07/2010, 16:14
ε ναι...τι πιο φυσικο? εγω αν καθομουν πισω σου κι ετρεμα δεν θα με ηρεμουσες?:blush:

Καλά τώρα ας μη περάσουμε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας....:bawl: :bawl: :rotflmao:

reinmeister
15/07/2010, 16:15
Καλά τώρα ας μη μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας....:bawl: :bawl: :rotflmao:

προσβαλλεις την ευαισθητη μου φυση και οφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσει καθολου αυτο...:bawl:

aakkuan
15/07/2010, 16:15
ναι αλλα οταν γραφεις ερμαια των ορμονων οι γυναικες σημαινει οτι το αντιπαραβαλεις με κατι που δεν ειναι ερμαιο...και αυτοι οι αλλοι ειναι αρκετα εξυπνοι (σε αντιθεση με τις γυναικες ) ωστε να μην αφηνουν τις οποιες ορμονες να τους ρυθμιζουν τη συμπεριφορα σε ... χμ αραγε ποιους να εννοεις.......

ενταξει αφου εμμενεις παλι καλα προς στιγμην νομιζα οτι πηγαινες να με βγαλεις τρελο

reinmeister
15/07/2010, 16:17
ναι αλλα οταν γραφεις ερμαια των ορμονων οι γυναικες σημαινει οτι το αντιπαραβαλεις με κατι που δεν ειναι ερμαιο...και αυτοι οι αλλοι ειναι αρκετα εξυπνοι (σε αντιθεση με τις γυναικες ) ωστε να μην αφηνουν τις οποιες ορμονες να τους ρυθμιζουν τη συμπεριφορα σε ... χμ αραγε ποιους να εννοεις.......

ενταξει αφου εμμενεις παλι καλα προς στιγμην νομιζα οτι πηγαινες να με βγαλεις τρελο

οχι...αλλα με το τελευταιο κανεις οτι μπορεις για να με πεισεις...

ERRIKA
15/07/2010, 16:24
προσβαλλεις την ευαισθητη μου φυση και οφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσει καθολου αυτο...:bawl:

Το ξέρω ότι είσαι ευαίσθητος γλυκέ μου, αλλά, να, πρέπει να καταλάβεις ότι κι εγώ είμαι έρμαιο των ορμονών μου ώρες ώρες και απλά δεν αντέχω τους άντρες που τρέμουν...:rotflmao: :rotflmao:

aakkuan
15/07/2010, 16:24
http://www.youtube.com/watch?v=zAp5435HYJc&feature=PlayList&p=EAC949622D5CBF04&playnext_from=PL&playnext=1&index=3

ERRIKA
15/07/2010, 16:25

Άσε δε αυτούς που δεν έχουν χιούμορ....

takis-kk
15/07/2010, 16:36
ορμόνες 10-50 ή ημισυνθετικές?

arxaios
15/07/2010, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Γουστάρω Έρρικα. Με 1000.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :sun:

Κι εγώ !!!
Τσακώνεσαι ρε ;;;:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

arxaios
15/07/2010, 16:52
ξεχειλησε τεστοστερονη το θρεντ.... παραξενο και γω νομιζα οτι μονο οι γυναικες εχουν ορμονες οπως μας πληροφορησε ο επιστημονας απο πανω... και αναρωτιεστε γιατι βγαινουν φεμινιστριες ακομα και διεκδικουν το αυτονοητο δικαιωμα να συμπεριφερονται οπως θελουν χωρις να εχουν τον πατερα/ αδερφο/ γκομενο που θα τις κραξει με καθε τι μη θηλυκο που θα κανουν...

απλα συγχαρητηρια σε οσες γυναικες δεν αυτοπεριοριζονται και κανουν οτι θελουν και οχι οτι θελουν να δουν/ ακουσουν οι (εν δυναμει ) γκομενοι τους...

.η κοινωνικη κατασκευη του φυλου μαλλον αποτελει ψιλα γραμματα για αυτο το θρεντ αφου οι επιστημονες μας εχουν καταληξει στο οτι

1) οι ορμονες επηρεαζουν τη συμπεριφορα μονο των γυναικων
2) η επιτυχια και η δυναμικοτητα ειναι χαρακτηριστικα μονο των αντρων αρα οποια γυναικα τα κανει αυτα "αντρευει".
3) η πραγματικη αξια της γυναικας (ακομα και της "σκκληρης" ) αποκαλυπτεται οταν θα βρει εναν στιβαρο ανδρα διπλα της. δηλαδη οι λεσβιες
ειναι λειψες να υποθεσω...
4) και φυσικα οποιος εναντιωνεται στα κυριαρχα προτυπα σεξουαλικης συμπεριφορας χαρακτηριζεται αγαμητος και δεν συμμαζευεται... η ιστορια βεβαια αποδεικνυει οτι τα μεγαλυτερα απωθημενα σεξουαλικα (εγκληματικα πολλες φορες ) που τα κρατανε και κρυφα κιολας τα χουν οι πρωτοστατες ειτε της σεμνοτυφιας (παπαδες) ειτε του ανδρισμου και της επιδειξης δυναμεως (στρατιωτικοι, μπατσοι, πολιτικοι).

Πω, πωωωω νευραααααααααα ........ :lol: :lol: :lol:

Το 2) το έγραψε γυναίκα :wave2: :wave2: :wave2:

ERRIKA
15/07/2010, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

+ 1000 (από τη Λέσβο άραγε?)

arxaios
15/07/2010, 17:00
+ 1000 (από τη Λέσβο άραγε?)

Αυτο είναι η ερώτηση παγίδα ......... ;;;;;;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :lol: :lol: :lol:

Shaolin Monk
15/07/2010, 17:02

Φιλε aakkuan, μηπως χρειαζεσαι διακοπες;

Γιατι εχεις μαλωσει με το χιουμορ... Λεω εγω τωρα, δεν ξερω... :confused:

ERRIKA
15/07/2010, 17:02
Αυτο είναι η ερώτηση παγίδα ......... ;;;;;;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :lol: :lol: :lol:

Ε καλά, δε θα περάσουμε κι όλο το βράδυ μας αναρωτώμενοι... :bawl: Σκοπός μας δεν είναι να παγιδεύσομεν κανένα (ή καμία...):beer:

Tpap
15/07/2010, 18:02
Κι εγώ !!!
Τσακώνεσαι ρε ;;;:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι ρε κωστή...σιγά που θα τσακωθούμε για γυναίκα. Ο καλλίτερος, κερδάει. :rotflmao:

EVI
15/07/2010, 19:02
α μαλιστα ελα που πρεπει να λεω και στους αντρες οτι ειναι οι καλυτεροι για να μην εχουν ψυχολογικα μετα :rotflmao:

ρε ενας ΑΝΤΡΑΣ ΑΚΟΜΠλΕΞΑΡΙΣΤΟΣ δε χρειαζετε κανεναν και καμμια να του πει τι ειναι .... ξερει αυτος.

αντε γεια μας :beer:

α...και στα μακρυα πουλια μας :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: ψαρουκλες :lol:

blackbusa
15/07/2010, 19:09
Κι εγώ !!!
Τσακώνεσαι ρε ;;;::

κοριτσια οσο και να πλακωνεστε δεν θα βγαλετε ακρη....ειπαμε...το στιγμα το εδωσε η κοπελλια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

granazi
15/07/2010, 19:49
:a13:

http://www.youtube.com/watch?v=OeMBly9vnZI&feature=related

blackbusa
15/07/2010, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
:a13:

http://www.youtube.com/watch?v=OeMBly9vnZI&feature=related

βρε βρε βρε...γιαυτο μας ερχεσε με το μουτρακι ''φραπα'' τις τελευταιες μερες???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
15/07/2010, 20:02
καλα,

στις μερες μας,

εχουμε φτασει να λεμε

"αυτη η γυναικα θα σε βαλει να ξυρισεις και την κ@λ@τρυπιδα σου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

granazi
15/07/2010, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βρε βρε βρε...γιαυτο μας ερχεσε με το μουτρακι ''φραπα'' τις τελευταιες μερες???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εχω βρει καλο μπαρμπερη :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=KBV1kCLfPRM&feature=related

aakkuan
15/07/2010, 20:18

και που το περιεργο;;;

η ακομα καλυτερα γυρισε τα μου τωρα αυτα που ειπες περι ευφυιας γυναικων και πες οτι εκανες πλακα...

Άσε δε αυτούς που δεν έχουν χιούμορ....

Φιλε aakkuan, μηπως χρειαζεσαι διακοπες;

Γιατι εχεις μαλωσει με το χιουμορ... Λεω εγω τωρα, δεν ξερω... :confused:

μαγος ειμαι ρε γαμωτο;;....

το αν κανετε πλακα η οχι φαινεται και απ το γενικοτερο θρεντ και απ τα πραγματα που γραφονται γενικα στο φορουμ...

:wave2:

xrlantz
16/07/2010, 04:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το περιορίζεις πολύ και δεν κάνει .... αν μια γυναίκα θεωρητικά ''αντρεύει'' με κατορθώματα επιτυχίες κλπ, τότε ο άντρας που θα βρει για να απελευθερώσει την θυληκότητά της, θα πρέπει να είναι πιο άντρας κρίνοντας πάλι απο τις επιτυχίες, κατορθώματα κλπ κλπ??????
δλδ θα πρέπει να είναι πιο επιτυχημένος για να θεωρηθεί πιο άντρας?

ενδιαφέρον να το διαβάζεις απο μια γυναίκα ....

έχει χαθεί το νόημα και η ουσία πλέον, κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και τα απλά περίπλοκα ....

Λαθος! αλλιώς τα γράφω, αλλιώς τα διαβάζεις.

δεν κρινεται απο τις επιτυχιες και τα κατορθόματα. δεν θα πρέπει να είναι πιο πετυχιμένος για να θεωρηθεί πιο άντρας. ούτε να είναι ο πίο γρήγορος, ούτε να έχει το τοπ μιχανάκι, ούτε να έχει εξασφαλίσει τα τρεισέγγονα του.
ΑΛΛΑ να θυμίσει τον άντρα, που είναι αγωνιστής, που παλεύει, που πατάει στα πόδια του. που μπορεί να είναι αφραγκος αλλα να σε έχει βασίλισα. που σε μια δύσκολη, θα σκαρφιστεί κάτι και θα το περάσει. δεν κλαίγετε, δεν καυχιέται, είναι σεμνός και σίγουρος για τον εαυτό του.

takis-kk
16/07/2010, 04:30
ΑΛΛΑ να θυμίσει τον άντρα, που είναι αγωνιστής, που παλεύει, που πατάει στα πόδια του. που μπορεί να είναι αφραγκος αλλα να σε έχει βασίλισα. που σε μια δύσκολη, θα σκαρφιστεί κάτι και θα το περάσει. δεν κλαίγετε, δεν καυχιέται, είναι σεμνός και σίγουρος για τον εαυτό του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι αυτό είναι το προφίλ μου...

daz
16/07/2010, 06:35
Δεν ήθελα να το βάλω αλλά προκειμένου να μη βαρεθεί η Evi..

«…Ορισμένα τινά Ελληνικά θήλεα ζητούν να δοθή ψήφος εις τας γυναίκας. Σχετικώς με το ίδιον τούτο θέμα διαπρεπέστατος επιστήμων είχεν άλλοτε αναπτύξει από του βήματος της Βουλής το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε, γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπον και έξαλλον πνευματικήν κατάστασιν ωρισμένας ημέρας εκάστου μηνός… Νεώτεραι και ακριβέστεραι έρευναι καταδείκνυσιν ότι ου μόνον ωρισμένας ημέρας, αλλά δι’ όλου του μηνός τελούσιν άπαντα τα θήλεα εις πνευματικήν και συναισθηματικήν ανισορροπίαν, τινά δε μετρίαν, τα πλείστα δε σφοδροτάτην και ακατάσχετον, άτε και παντοιοτρόπως εκδηλουμένων και κλιμακουμένων συν τω χρόνω… Επειδή εν τούτοις αι ημέραι αύται, δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θήλεα, είναι αδύνατον να ευρεθή ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θηλέων, ώστε την ευτυχή εκείνην ημέραν να ορίζονται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος είναι πράγμα επικίνδυνον, άρα αποκρουστέον».

Ρε σεις! Να το αναλύσουμε και αυτό ή να το αφήσουμε για άλλο θρεντ? :smokin:
Η συζήτηση έχει παρεκτραπεί νομίζω. Το θέμα μας είναι αν η γυναίκα χάνει τη θηλυκότητα της ή μέρος αυτής οδηγώντας μηχανή. Ή ακόμα καλύτερα, αν στα μάτια ενός άντρα συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αν πιάσουμε το αυγό.. εεεε το θέμα δλδ, για το πως αισθάνεται ο άντρας όταν η γυναίκα του βγάζει περισσότερα απ' αυτόν, αν αυτό την κάνει αντράκι, πόσες στάσεις έκανε η ιστορία στην ανδροκρατία και πόσες στη γυναικοκρατία, η ευτυχή εκείνη ημέρα που θα βγάλουμε άκρη δε θα έρθει ποτέ.
Στο θέμα άντρας-γυναίκα η διαφορετικότητα είναι δεδομένη, το ίδιο και η ισότητα. Αν δε δεχτούμε τουλάχιστον αυτό, τις σελίδες στο παρών θρεντ θα τις εκατοστήσουμε και ακόμα θα συζητάμε για την περιοδική βάση των ορμονών.

Δε πιστεύω τι κάθομαι και γράφω πρωί πρωί. :wave2:

Tpap
16/07/2010, 07:06
α μαλιστα ελα που πρεπει να λεω και στους αντρες οτι ειναι οι καλυτεροι για να μην εχουν ψυχολογικα μετα :rotflmao:

ρε ενας ΑΝΤΡΑΣ ΑΚΟΜΠλΕΞΑΡΙΣΤΟΣ δε χρειαζετε κανεναν και καμμια να του πει τι ειναι .... ξερει αυτος.

αντε γεια μας :beer:
α...και στα μακρυα πουλια μας :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: ψαρουκλες :lol:

Τypical...:rotflmao: :bigcry:

Tpap
16/07/2010, 07:09
:D

203972

ERRIKA
16/07/2010, 07:57
(οι πρώτες μηχανόβιες, μόλις κατέκτησαν, έπειτα από πολύχρονους αγώνες, το δικαίωμα ψήφου..)

203986

daz
16/07/2010, 08:25
(οι πρώτες μηχανόβιες, μόλις κατέκτησαν, έπειτα από πολύχρονους αγώνες, το δικαίωμα ψήφου..)

:lol: :lol: Nice photo

Και μια απ' τα νιάτα τους. :beer: :beer:

203994

reinmeister
16/07/2010, 08:30
:D

απο αριστερα προς τα δεξια κατα σειρα αρεσκειας...

Νο 5, Νο 9, Νο 11...

υ.γ. χρονια ειχα να δω αυτη την φωτο...ακομη παντως μου φερνει δακρυα στα ματια...:a07: :a07: :a07:

daz
16/07/2010, 08:35

Νο 5, Νο 9, Νο 11...

υ.γ. χρονια ειχα να δω αυτη την φωτο...ακομη παντως μου φερνει δακρυα στα ματια...:a07: :a07: :a07:

Νομίζω πως το Νο 11 έχει το πιο ωραίο πρόσωπο απ' όλες. :cool:

reinmeister
16/07/2010, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Νομίζω πως το Νο 11 έχει το πιο ωραίο πρόσωπο απ' όλες. :cool:

το μονο,απολυτως σιγουρο αγαπητε,ειναι οτι δεν θα τσακωθουμε...:D

ERRIKA
16/07/2010, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι αυτό είναι το προφίλ μου...

Να ενημερώσεις σχετικά και το προφίλ σου στο φόρουμ. Α! και για άβαταρ σου προτείνω αυτό...

ERRIKA
16/07/2010, 09:12
Να ενημερώσεις σχετικά και το προφίλ σου στο φόρουμ. Α! και για άβαταρ σου προτείνω αυτό...

204000

mats8282
16/07/2010, 09:12

Νο 5, Νο 9, Νο 11...

Το τελευταίο που σκέφτηκα ήταν να βαθμολογήσω πάντως :lol:

Ιεροσυλία :blush:

takis-kk
16/07/2010, 09:33
Ρε αφήστε τα μίση...

Υπάρχει ομορφότερη εικόνα απο κοπελιά πανω στο εντουράκι της ??

σύγχρονες αμαζόνες ... ξεκούραση στο βλέμμα μου... μανάδες , αδελφές , ερωμένες

Ολες οι γυναίκες ... όμορφες γλυκειές ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....

EVI
21/07/2010, 18:47
Τypical...:rotflmao: :bigcry:

αυτο τι ηταν.????....αυτοκριτικη?

btw ωραιες καλτσες φορας στη φωτο :rotflmao: :bigcry: :lol:

EVI
21/07/2010, 18:48
Δεν ήθελα να το βάλω αλλά προκειμένου να μη βαρεθεί η Evi..

«…Ορισμένα τινά Ελληνικά θήλεα ζητούν να δοθή ψήφος εις τας γυναίκας. Σχετικώς με το ίδιον τούτο θέμα διαπρεπέστατος επιστήμων είχεν άλλοτε αναπτύξει από του βήματος της Βουλής το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε, γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπον και έξαλλον πνευματικήν κατάστασιν ωρισμένας ημέρας εκάστου μηνός… Νεώτεραι και ακριβέστεραι έρευναι καταδείκνυσιν ότι ου μόνον ωρισμένας ημέρας, αλλά δι’ όλου του μηνός τελούσιν άπαντα τα θήλεα εις πνευματικήν και συναισθηματικήν ανισορροπίαν, τινά δε μετρίαν, τα πλείστα δε σφοδροτάτην και ακατάσχετον, άτε και παντοιοτρόπως εκδηλουμένων και κλιμακουμένων συν τω χρόνω… Επειδή εν τούτοις αι ημέραι αύται, δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θήλεα, είναι αδύνατον να ευρεθή ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θηλέων, ώστε την ευτυχή εκείνην ημέραν να ορίζονται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος είναι πράγμα επικίνδυνον, άρα αποκρουστέον».

Ρε σεις! Να το αναλύσουμε και αυτό ή να το αφήσουμε για άλλο θρεντ? :smokin:
Η συζήτηση έχει παρεκτραπεί νομίζω. Το θέμα μας είναι αν η γυναίκα χάνει τη θηλυκότητα της ή μέρος αυτής οδηγώντας μηχανή. Ή ακόμα καλύτερα, αν στα μάτια ενός άντρα συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αν πιάσουμε το αυγό.. εεεε το θέμα δλδ, για το πως αισθάνεται ο άντρας όταν η γυναίκα του βγάζει περισσότερα απ' αυτόν, αν αυτό την κάνει αντράκι, πόσες στάσεις έκανε η ιστορία στην ανδροκρατία και πόσες στη γυναικοκρατία, η ευτυχή εκείνη ημέρα που θα βγάλουμε άκρη δε θα έρθει ποτέ.
Στο θέμα άντρας-γυναίκα η διαφορετικότητα είναι δεδομένη, το ίδιο και η ισότητα. Αν δε δεχτούμε τουλάχιστον αυτό, τις σελίδες στο παρών θρεντ θα τις εκατοστήσουμε και ακόμα θα συζητάμε για την περιοδική βάση των ορμονών.

Δε πιστεύω τι κάθομαι και γράφω πρωί πρωί. :wave2:

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΡΕ ΕΙΔΕΣ? :blush:

+636 συμφωνω!!!!

και για να ξερουμε και τι λεμε

στα @@ ΜΟΥ ΑΝ (ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ) ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΘΗΛΥΚΌ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΩ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Tpap
21/07/2010, 19:06
btw ωραιες καλτσες φορας στη φωτο :rotflmao: :bigcry: :lol:

EVI, καλό μου κορίτσι...

1. είσαι η μόνη που στην παραπάνω φωτό κοιτάει τις κάλτσες.

2. είσαι η μόνη που θα μπέρδευε τον δικό μου πΏλο με κάποιον από όλους της φωτό.

3. είσαι η μόνη που πρέπει να κάθεται τόσο πίσω στο Ζ για να υπάρχει επάρκεια χώρου για τα @@ σου.

4. (ισως) είσαι η μόνη γυναίκα που δεν καταλαβαίνει πως τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν γυναίκα που είσαι και όχι σαν άντρας που θά θελες να'σουν.

5. είσαι η μόνη που πιστεύεις ότι μια γυναίκα πρέπει να φτύνει κάτω και να σκαλίζει τα κάρβουνα με την ψ@λή της.

6. είσαι η μόνη που θα τσαμπουκαλευόταν στον δρόμο και θα κοπάναγε μπουνίδια σε οδηγό κουτιού.

7. είσαι η μόνη που θές να δείχνεις θυληκή κάποιες φορές και όχι ΠΑΝΤΑ.

8. είσαι η μόνη που λές πιό συχνά από 100 άντρες την έφραση ''στα @@ μου''
Και η μόνη που την λές συχνότερα από 1.000.000 γυναίκες.

Θές να το πάω μέχρι το 20...?

:rotflmao: :bigcry:

EVI
22/07/2010, 08:36
EVI, καλό μου κορίτσι...

1. είσαι η μόνη που στην παραπάνω φωτό κοιτάει τις κάλτσες.

2. είσαι η μόνη που θα μπέρδευε τον δικό μου πΏλο με κάποιον από όλους της φωτό.

3. είσαι η μόνη που πρέπει να κάθεται τόσο πίσω στο Ζ για να υπάρχει επάρκεια χώρου για τα @@ σου.

4. (ισως) είσαι η μόνη γυναίκα που δεν καταλαβαίνει πως τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν γυναίκα που είσαι και όχι σαν άντρας που θά θελες να'σουν.

5. είσαι η μόνη που πιστεύεις ότι μια γυναίκα πρέπει να φτύνει κάτω και να σκαλίζει τα κάρβουνα με την ψ@λή της.

6. είσαι η μόνη που θα τσαμπουκαλευόταν στον δρόμο και θα κοπάναγε μπουνίδια σε οδηγό κουτιού.

7. είσαι η μόνη που θές να δείχνεις θυληκή κάποιες φορές και όχι ΠΑΝΤΑ.

8. είσαι η μόνη που λές πιό συχνά από 100 άντρες την έφραση ''στα @@ μου''
Και η μόνη που την λές συχνότερα από 1.000.000 γυναίκες.

Θές να το πάω μέχρι το 20...?

:rotflmao: :bigcry:

φαντασου να με εβλεπες κιολας!!!!γιατι χωρις να με εχεις δει ποτε στη ζωη σου
χωρις να μου εχεις μιλησει ποτε στη ζωη σου
χωρις να ξερεις ΤΙΠΟΤΑ για μενα

εβγαλες τοσα συμπερασματα πς πςςςςςςς πω αδικησε ρε Φροιντ :bigcry: :rotflmao: :lol:

το πηγες επι προσωπικού με την ποκαχοντας και τωρα κανεις δειλα βηματα να το πας και με μενα....αρ γιου σουρ οτι θες να ανοιξουμε μετωπα τετοιου ειδους μεταξυ μας εδω μεσα????εεεεεε?

αντε αγορακι να μαγειρεψεις τπτ μεσημεριασε

:bigcry: :rotflmao: :lol:

1)ναι σορρυ κιολας που δεν λιγουρευομε γυναικεια κωλαρακια χαχαχΧΑΧΑΧΑΑΧ

2)εγω για καλτσες μιλησα αλλα ο καθενας...οτι του λειπει χαχαχαχ

3)δεν εχω ποια Ζ ρε... και στο 636 τα μαρσπιε ειναι ποιο πισω και θα βολευωμε

4)εχεις δικιο..μαθε με το γυναικειο τροπο που τον ξερεις καλα ....χαχαχαχ ε τι να σου πω τωρα χαχαχαχ

5)εγω δε φτυνω κατω ποτε ουτε βαζω σε καρβουνα τπτ , εσυ τωρα τι ανωμαλιες κανεις δεν με ενδοιαφερει χαχαχαχαχαχ

6)δεν ειμαι η μονη εχω δει και αλλες ...αυτο το ειπες για κακο τωρα? wtf?

7)ναι ρε γαμωτο....και τις λιγες φορες που θελω δε τα καταφερνω τι να κανω?πες κανα tip

8) ΞΕΡΕΙΣ 1.000.000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ? ψαρωσα τωρα :P

DUKASII
22/07/2010, 08:43
φαντασου να με εβλεπες κιολας!!!!γιατι χωρις να με εχεις δει ποτε στη ζωη σου

εβγαλες τοσα συμπερασματα πς πςςςςςςς πω αδικησε ρε Φροιντ :bigcry: :rotflmao: :lol:

το πηγες επι προσωπικού με την ποκαχοντας και τωρα κανεις δειλα βηματα να το πας και με μενα....αρ γιου σουρ οτι θες να ανοιξουμε μετωπα τετοιου ειδους μεταξυ μας εδω μεσα????εεεεεε?

:bigcry: :rotflmao: :lol: EVOULA Μια χαρά είσαι μην αλλάξεις τιποτες!

EVI
22/07/2010, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EVOULA Μια χαρά είσαι μην αλλάξεις τιποτες!

:blush: :a07: :blush:

Tpap
22/07/2010, 08:50
1. φαντασου να με εβλεπες κιολας!!!!γιατι χωρις να με εχεις δει ποτε στη ζωη σου

2. το πηγες επι προσωπικού με την ποκαχοντας και τωρα κανεις δειλα βηματα να το πας και με μενα....αρ γιου σουρ οτι θες να ανοιξουμε μετωπα τετοιου ειδους μεταξυ μας εδω μεσα????εεεεεε?

:bigcry: :rotflmao: :lol:

1. Δεν χρειάζεται να σε δώ Εvaki. Τα ανωτέρω συμπεράσματα βγήκαν ΜΟΝΟ εκ των γραπτών σου.

2. Δεν θα μπορούσα να κάνω προσωπική διένεξη με την κοπέλα, διότι ΔΕΝ την γνωρίζω προσωπικά.
Θα ήταν σαφέστατα εύλογο, ωστόσο, να μην προκαλούσε. Όπως ας πούμε με την υπογραφή της.
Όταν όμως προκαλείς, πρέπει να είσαι σε θέση να δέχεσαι ΚΑΙ τα επικριτικά σχόλια.

Σε καμία περίπτωση δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού, περισσότερο απ'ότι το κάνετε ήδη εσείς.

Συν ότι τα πόστ μου διακατέχονται από τεράστιες ποσότητες χιούμορ (μπορεί και μπλακ), καθώς θα μπορούσε να ΜΗΝ ήταν κι έτσι.

:wave2: :beer:

PS. καλά που τό'πες γιατί πρέπει να κατεβάσω και την φασΟΥλάδα από την φωτιά...

EVI
22/07/2010, 08:56
1. Δεν χρειάζεται να σε δώ Εvaki. Τα ανωτέρω συμπεράσματα βγήκαν ΜΟΝΟ εκ των γραπτών σου.

2. Δεν θα μπορούσα να κάνω προσωπική διένεξη με την κοπέλα, διότι ΔΕΝ την γνωρίζω προσωπικά.
Θα ήταν σαφέστατα εύλογο, ωστόσο, να μην προκαλούσε. Όπως ας πούμε με την υπογραφή της.
Όταν όμως προκαλείς, πρέπει να είσαι σε θέση να δέχεσαι ΚΑΙ τα επικριτικά σχόλια.

Σε καμία περίπτωση δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού, περισσότερο απ'ότι το κάνετε ήδη εσείς.

Συν ότι τα πόστ μου διακατέχονται από τεράστιες ποσότητες χιούμορ (μπορεί και μπλακ), καθώς θα μπορούσε να ΜΗΝ ήταν κι έτσι.

:wave2: :beer:

PS. καλά που τό'πες γιατί πρέπει να κατεβάσω και την φασΟΥλάδα από την φωτιά...

εφοσον δεν γνωριζεις καποιος πρωσοπικα δε μπορεις να λες και αυτα που λες και να βγαζεις συμπερασματα...

περι κριτικης το ιδιο υσχιει και για σενα πρεπει να τη δεχεσε

εμενα να δεις ποσο χιουμορ εχουν τα ποστ μου.... :winka:

προσεχε με τη φασολαδα λενε φερνει αερια :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Tpap
22/07/2010, 09:03
...περι κριτικης το ιδιο υσχιει και για σενα πρεπει να τη δεχεσε..

Δεν έχω δείξει ποτέ το αντίθετο...:wave2:

John Steed
22/07/2010, 14:06
Παρακαλούνται άπαντα αρσενικά να μεταφερθούν εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74297&perpage=15&pagenumber=1

Και μετά να επιστρέψουν να συνεχιστεί η παρούσα συζήτηση, να αναλυθούν τα της παιδείας, διότι καμία δεν φέρει κράνος και προστατευτικό εξοπλισμό, καθώς και τα της ισότητας και σωβινισμού τινά.....

daz
22/07/2010, 15:26
Νομίζω πως απάντηση δόθηκε μέσα απ' το "Σε είδα" σελ 90-91. :sun:

John Steed
22/07/2010, 16:47
Νομίζω πως απάντηση δόθηκε μέσα απ' το "Σε είδα" σελ 90-91. :sun:

:nono: :a13: :a13:

ERRIKA
23/07/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Παρακαλούνται άπαντα αρσενικά να μεταφερθούν εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74297&perpage=15&pagenumber=1

Και μετά να επιστρέψουν να συνεχιστεί η παρούσα συζήτηση, να αναλυθούν τα της παιδείας, διότι καμία δεν φέρει κράνος και προστατευτικό εξοπλισμό, καθώς και τα της ισότητας και σωβινισμού τινά.....

Τι κράνος και προστατευτικό εξοπλισμό να φορέσουν ρε φίλε....
Αν βάλει και η θεία Κούλα το βρακί της και κάτσει πάνω σε μία μοτο στηριγμένη στο σταντ για φωτογράφηση σημαίνει πως την οδηγεί κιόλας????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τώρα σοβαρά εσύ πίστεψες πως οποιαδήποτε από τις κοπέλες των φωτο οδηγεί μοτο???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (Ναι'σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε και σήμερα)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :l

PortisHead
23/07/2010, 08:34
Αν βάλει και η θεία Κούλα το βρακί της και κάτσει πάνω σε μία μοτο στηριγμένη στο σταντ για φωτογράφηση σημαίνει πως την οδηγεί κιόλας????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τώρα σοβαρά εσύ πίστεψες πως οποιαδήποτε από τις κοπέλες των φωτο οδηγεί μοτο???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (Ναι'σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε και σήμερα)

Σωστοτατη.
Για να διατηρηθει αυτο το μαλλι , μακιγιαζ , νυχι κλπ κλπ κλπ , ουτε σε cordura μπαινει , ουτε σε κρανος , ουτε σε γαντια/μποτες.

Το λιγοτερο σε alcadara καθισμα bucket με διζωνικό κλιματισμό , και φιμέ παράθυρα.
:rotflmao:

menelaos46
23/07/2010, 08:34
Καλε κοριτσα σιγα.... σιγα ..... θα σκιστει κανα καλσον....:smokin:

John Steed
23/07/2010, 09:07

Εμμμμ:look:

Πλάκα έκανα.....:a7:

...Δεν το εννοούσα....

...Το ξέρω.....

....Μη με αποπέρνετε....:a35:

gmitsiakis
16/09/2010, 10:55
δυσκολα θα βρεις ωραια γκομενα με μηχανακι...
.....
........
..........

.......................................................................

....................................................................................

...................................αλλα γκομενα με Smartακι????????:beer: :a25: :a25: :a25: :a25:

cityfly
16/09/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
δυσκολα θα βρεις ωραια γκομενα με μηχανακι...
.....
........
..........
...................................αλλα γκομενα με Smartακι????????:beer: :a25: :a25: :a25: :a25:

που δεν παίρνει χαμπάρι το μηχανάκι που είναι δίπλα της όταν αλλάζει λωρίδα..
.

..

άπειρες

EVI
16/09/2010, 11:08
:confused:

gmitsiakis
16/09/2010, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
που δεν παίρνει χαμπάρι το μηχανάκι που είναι δίπλα της όταν αλλάζει λωρίδα..
.
..

άπειρες

ε καλα δεν χρειαζεται να οδηγει Smart. μια χαρα στις παπαριες τα καταφερνουν και οι αλλες...

κοριτσια μην βαρατε!!!

απλα οτι γυναικα εχω δει σε μηχανακι μεχρι τωρα ηταν...αστα καλυτερα πλην 2...

μιας Θεας με Cb1000r λευκο γυμνο
και μιας με f650 gs

Οτι αλλο εχω δει...απογοητευση!!
σταματαει ενα gsxr600 και πανω της ειναι ενα κορμι...κολαση! βγαζει κρανος...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

αντιθετα οι Smartογκομενες ειναι ολες οσες εχω δει....πενα!!!
βεβαια η ονομασια του αυτοκινητου δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνει με την νοημοσυνη τους...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mankam
16/09/2010, 11:48
μαλλον εχετε φαει χυλοπιτες,η τσαγακι απο 2καβαλα θυλικα:smilea:

EVI
16/09/2010, 11:59
:dizzy: :confused: :alien:

EVI
16/09/2010, 12:02
α ενταξη εχεις tdm τωρα το ειδα

:alien:

Λεωνίδας
16/09/2010, 12:05

:alien: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
16/09/2010, 12:12
Οτι αλλο εχω δει...απογοητευση!!
σταματαει ενα gsxr600 και πανω της ειναι ενα κορμι...κολαση! βγαζει κρανος...

Δε σε αρέσουν οι γαρίδες εσένα πουλίμ';;; :D

Shaolin Monk
16/09/2010, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δε σε αρέσουν οι γαρίδες εσένα πουλίμ';;; :D

:rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: Ελιωσα...:lol:

gmitsiakis
16/09/2010, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δε σε αρέσουν οι γαρίδες εσένα πουλίμ';;; :D πνιγηκα ρε! ! !

Σκορπισα απο το γελιο εγραψες!

gmitsiakis
16/09/2010, 12:33

:alien: ακυρο εντελως. Και το καβουρακι σου...ε ...δεν ειναι και κανα εργαλειο...! Στο δικο μου μπροστα ναι αλλα σε αλλα...αστο καλυτερα.

Αλλα εσυ γιατι προσβληθηκες τοσο? Εισαι σε αυτη την κατηγορια που περιγραφω?

DimChios
16/09/2010, 12:37
ακυρο εντελως. Και το καβουρακι σου...ε ...δεν ειναι και κανα εργαλειο...! Στο δικο μου μπροστα ναι αλλα σε αλλα...αστο καλυτερα.

Αλλα εσυ γιατι προσβληθηκες τοσο? Εισαι σε αυτη την κατηγορια που περιγραφω?

οχι αλλα εσυ μαλλον εισαι στην κατηγορια που περιγραφει ολος ο πλανητης!

:lol: :lol: :lol:

Volo
16/09/2010, 12:40
Εμένα μου αρέσει να βλέπω κοπέλες να οδηγούν SS μηχανές. Εκεί το χάνω εντελώς τους πάνε πολύ:winka:
Αυτό έχει συμβεί 2 φορές. Την μία ήταν στην Καβάλας με ένα CBR 900 κίτρινο με ροζ κράνος. Ξανθιά και πρέπει να ήταν με το αγόρι της δίπλα με ένα άλλο ss. Έφυγαν και οι 2 από το φανάρι με τα μπούνια πολύ τους χάρηκα.

Και άλλη μία κοπέλα σε ένα CSS στις Σέρρες με ένα GSXR όπου το είχε η τύπισσα μία χαρά. Εύγε (και ήταν και όμορφη)

Για τα τουτού δεν ξέρω γιατί αλλά άσχημη σε smart δεν έχω δει ποτέ :sick: Και οι πιο πολλές είναι ξανθές ααααχχχχ :hypnotize

Gandalf dr685sm
16/09/2010, 12:43
:a014: :a014: :a34: :a51:

Tpap
16/09/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Εμένα μου αρέσει να βλέπω κοπέλες να οδηγούν SS μηχανές. Εκεί το χάνω εντελώς τους πάνε πολύ:winka:

Eσείς χαλάσατε τις γυναίκες ρε, όταν σας ακούνε να λέτε τέτοια πράγματα.

Και βγήκαν όλες στους δρόμους με τις ρόδες τους.

Εμένα μου αρέσουν στο σπίτι. Και οι μόνες μηχανές που χαίρομαι να τις βλέπω να χρησιμοποιούν είναι οι ηλεκτρικές σκούπες/αποχυμωτές/μηχανές καφέ, κλπ.

Τέλος. :wave2: :beer:

gmitsiakis
16/09/2010, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:lol: :lol: :lol: μαλιστα...
Για πες...

Volo
16/09/2010, 12:48
χαχαχαχα :a014: :a014:

Tpap
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:lol: :lol: :lol:

Μίλησε κ ο πρώην κάτοχος πυροσβεστικού/αρδευτικού. :lol:

sniper
.....

Εμένα μου αρέσουν στο σπίτι. Και οι μόνες μηχανές που χαίρομαι να τις βλέπω να χρησιμοποιούν είναι οι ηλεκτρικές σκούπες/αποχυμωτές/μηχανές καφέ, κλπ.

Τέλος. :wave2: :beer:

+954/105/1395

:smokin:

DimChios
16/09/2010, 12:49
μαλιστα...
Για πες...

μπα!

DimChios
16/09/2010, 12:49