View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Η συγκεκριμενη κοπελια ερχεται Μεγαρα ,και σας πληροφορω μπαινει στο γκρουπ
των αγωνιζομενων ,,,,
ειναι χαρμα οφθαλμων να την βλεπεις πως παει το R1
xmmm εγω μονο την φιλεναδα μου την Τινα ξερω με R1 Μεγαρα και δεν θα φοραγε ποτε τακουνι πανω στη μηχανη και δεν ειναι αυτη στη φωτο....αλλα μπορει να υπαρχει και αλλη οκ και να μην την ξερω :beer:
pilotos_xtreme
18/02/2010, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μονο εγω τις θελω στην κουζινα και στο κρεββατι ρε παιδια?:lol: :lol:
οχι!!!! υπαρχουν κ αλλοι!!!!!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μηπως απλα μπαινει αυτη:a8: στη πιστα , και τρεχουν απο πισω οι παντες ολοι(μαζι και οι αγωνιζομενοι),
και γινετε το μπερδεμα?
λεω εγω τωρα..:lol:
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.........:sun:
189165
chr1s_86
18/02/2010, 22:05
από bikepics.com :D
189251
kai apo dreamstime
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
189261
Greg_950 S
21/02/2010, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kai apo dreamstime
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλύτερα να σουζάρει με τη "μαλαστούπα" και να κάνει endo με τον κουβά των απόνερων, παρά να συνηθίζει στο οδήγημα-καβάλημα, που μπορεί να της γίνει και γενικότερη συνήθεια !!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Καλύτερα να σουζάρει με τη "μαλαστούπα" και να κάνει endo με τον κουβά των απόνερων, παρά να συνηθίζει στο οδήγημα-καβάλημα, που μπορεί να της γίνει και γενικότερη συνήθεια !!!:beer:
:a46:
Lioulios
22/02/2010, 23:56
Οταν ειναι η γυναικα να το χει ...το χει. Δε παει να καβαλαει και νταλικα...το χει.
Δεν εχετε δει αλλες , που δεν καβαλανε ???
...Βγηκαν (τοτε) τα κολαν και επιασαν και τα εβαλαν και οι χοντρες.(χωρις παραξηγηση)
Και επειδή και πάλι μπορεί να βαρεθείς, (ή το σπίτι να χρειάζεται επειγόντως γενική) εναλλακτικά:
189837
Lioulios
23/02/2010, 17:37
Ρε συ Tpap ,αυτες καβαλανε?
Lioulios
23/02/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Χαλαρά. :D
Φτου !
Εψαχνα για κατι πιο δυνατο .
Greg_950 S
23/02/2010, 20:01
Και επειδή και πάλι μπορεί να βαρεθείς, (ή το σπίτι να χρειάζεται επειγόντως γενική) εναλλακτικά:
Αυτό το γραφείο με τις "οικιακές βοηθούς", χρεώνει με το κομμάτι το σφουγγάρισμα και τις άλλες σπιτικές δραστηριότητες ή πάει με την ώρα???:D
Τα οικονομικά στοιχεία θα βοηθούσαν σε τεχνικο-οικονομική μελέτη του κόστους διαβίωσης και της απόσβεσης των συζύγων...:rotflmao:
Σε κάθε περίπτωση σε συΦέρνει...
Και μόνο να συνυπολογίσεις ότι θα κοιμάσαι μόνος σου στο διπλό.
Αυτό, φτάνει. :lol: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Η συγκεκριμενη κοπελια ερχεται Μεγαρα ,και σας πληροφορω μπαινει στο γκρουπ
των αγωνιζομενων ,,,,
ειναι χαρμα οφθαλμων να την βλεπεις πως παει το R1
σε ποια td εχει γκρουπ αγωνιζομενων?
σορυ για το ασχετο :look:
Εχετλαίος
24/02/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Φτου !
Εψαχνα για κατι πιο δυνατο .
Η Σόνια σου κάνει;
189936
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Η Σόνια σου κάνει;
Παναγίτσα μου ........ σκιάχτηκα !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ο Σβαρτσενέγκερ με βυζιά !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
φτου-φτου-φτου !!! μακριά από μας !!!:sick: :sick: :sick:
:lol: :lol: :lol:
Εχετλαίος
24/02/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Παναγίτσα μου ........ σκιάχτηκα !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ο Σβαρτσενέγκερ με βυζιά !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
φτου-φτου-φτου !!! μακριά από μας !!!:sick: :sick: :sick:
Το σκέφτεσαι; Να τηνέ μανίσεις ποθές και να γυρίσει να σου παίξει κάνα παλαμίδι να θρουλίσεις σαν το παξιμάδι!
(αν όμως τηνε προσέχεις θα έχεις και προσωπικό σφίχτη να σε προστατεύει από τις κακοτοπιές. Λέει!)
Lioulios
24/02/2010, 09:21
Η Σόνια σου κάνει;
Οηδαααα !!!
Το σκέφτεσαι; Να τηνέ μανίσεις ποθές και να γυρίσει να σου παίξει κάνα παλαμίδι να θρουλίσεις σαν το παξιμάδι!
(αν όμως τηνε προσέχεις θα έχεις και προσωπικό σφίχτη να σε προστατεύει από τις κακοτοπιές. Λέει!)
Τηνέ προσέχω, δεν τηνέ προσέχω ......... εμένα μου σφίγγονται τα @@δια μόνο που τηνέ θορώ !!!
Αυτή κάμει μόνο για την οικοδομή να κουβαλά το πηλοφόρι !!!
Η Σόνια σου κάνει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Οηδαααα !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τηνέ προσέχω, δεν τηνέ προσέχω ......... εμένα μου σφίγγονται τα @@δια μόνο που τηνέ θορώ !!!
Αυτή κάμει μόνο για την οικοδομή να κουβαλά το πηλοφόρι !!!
Αγάπες μου έχετε μαζευτεί επαέ 4 -5 γρόθοι και μιλάτε (πολύ μου αρέσουν τα Κρητικά) μα δεν καταλαβαίνω πράμα. Κάντε και την μετάφραση βρε ζαγάρια να μαθαίνουμε νέες λέξεις.
Ακου "Οηδααα".
Εχετλαίος
25/02/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ακου "Οηδααα".
Οηδά ή Οϊδά.
Επιφώνημα μεγάλου θαυμασμού και (ενδεχομένως) τρομάρας!
Σύνθετο, από τις λέξεις Όη ή Όϊ (όχι στο Κρητικό ιδίωμα) και δα (τώρα, εδώ χάμω)
Σε ελεύθερη μετάφραση "Μα τι λες τώρα! Πωπώ!"
Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι το Κρητικό ιδίωμα, ειδικά αυτό των πολύ ορεινών χωριών, διατήρησε σεδόν αυτούσιες τις αρχαίες γλωττικές ρίζες! Τουτέστιν:
Όη ή Όϊ, από το αρχαίο Ουχί με απαλοιφή του φαρυγγικού χ και μάκρυνση του όμικρον.
Δα, από το αρχέγονο Γα της Γραμμικής Β' ή Γη, Γαία!
Όλο μαζί "Όχι, μα το όνομα της Γης!", επιφώνημα μεγάλης έκπληξης!
(ο μπαμπινιώτης του φόρουμ σας...)
:D
Lioulios
25/02/2010, 10:38
Οηδά ή Οϊδά.
Επιφώνημα μεγάλου θαυμασμού και (ενδεχομένως) τρομάρας!
Σύνθετο, από τις λέξεις Όη ή Όϊ (όχι στο Κρητικό ιδίωμα) και δα (τώρα, εδώ χάμω)
Σε ελεύθερη μετάφραση "Μα τι λες τώρα! Πωπώ!"
Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι το Κρητικό ιδίωμα, ειδικά αυτό των πολύ ορεινών χωριών, διατήρησε σεδόν αυτούσιες τις αρχαίες γλωττικές ρίζες! Τουτέστιν:
Όη ή Όϊ, από το αρχαίο Ουχί με απαλοιφή του φαρυγγικού χ και μάκρυνση του όμικρον.
Δα, από το αρχέγονο Γα της Γραμμικής Β' ή Γη, Γαία!
Όλο μαζί "Όχι, μα το όνομα της Γης!", επιφώνημα μεγάλης έκπληξης!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ...UNPLAYABLE
:eyepop: ...οντως!!!
:beer:
Akatanomastos
25/02/2010, 14:07
αλλο ενα ονειρο, που μονο αμα πλουτισουμε σε αυτη τη ματαιη ζωη
θα πραγματοποιησουμε:wacko:
κι αυτό τι λέει? Με όλη την ανάλυση παρακαλώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ποια td εχει γκρουπ αγωνιζομενων?
σορυ για το ασχετο :look:
Ρε φιλαρακι αφου εισαι ασχετος με το θεμα τι ασχολησε???
και για να σε φωτισω λιγο και να πουλας μουρη στους φιλους σου, το γρουπ των αγωνιζομενων ειναι το ασπρο, με τους γληγορους, τους αεροπορους ντε...!!!
εκει μπαινουμε ολοι εμεις, γκε-γκε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έχω τον Πανούλη για αυτά τα θέματα... :blush:
το νου σου εσενα, σε βλεπω...
μονο εγω τις θελω στην κουζινα και στο κρεββατι ρε παιδια?:lol: :lol:
+!!!
Lioulios
25/02/2010, 20:07
Δεν θα σου πω εγω μιας και αναμενω ...μια πιο επιστημονικη διατυπωση:D
Για να μην ξεχνιόμαστε...:
191076
και για να μην θυμόμαστε (άχρηστες πληροφορίες)...:
191078
Greg_950 S
08/03/2010, 10:24
και για να μην θυμόμαστε (άχρηστες πληροφορίες)...:
Άνοιξε πάλι το γραφείο εύρεσης εργασίας ... οικιακών "εξυπηρετήσεων" ??? :sun:
Εχετλαίος
08/03/2010, 10:42
Συγνώμη, εδά είδα την αναζήτηση της "μετάφρασης".
Λοιπόν έχουμε:
Ρήση: Να τηνέ μανίσεις ποθές και να γυρίσει να σου παίξει κάνα παλαμίδι να θρουλίσεις σαν το παξιμάδι!
Μανίζω. Τσαντίζω, διαολίζω, φέρνω τον άλλο στα άκρα. Από το αρχαίο μένος (μεγάλη οργή, τεράστιος θυμός λχ πολεμικό μένος). Ο Όμηρος μας λέει για τη μάνητα (το "στράβωμα") μεταξύ Αχιλλέα και Αγαμέμνονα. Τουτέστιν, να φέρεις το έτερο ήμιση σε σημείο παροξυσμού.
Ποθές. Κρητικό τοπικό επίρρημα. Μάλλον από το "πουθενά" που βαθμιδών γίνεται πουθενά-ποθενά (Δυτικοκρητικό ιδίωμα ιδιαίτερα επαρχ. Σελίνου) και καταλήγει ποθέ (όπως σύντμιση σε Κρητικό ιδίωμα τοπονυμίων λχ Φουρνές-Φουρνέ, Αργουλιδές-Αργουλιδέ, χούφτα-χουφτέ κτλ). Το τελικό ς φαίνεται να δίδει έμφαση και αξία θαυμασμού στη λέξη. Τουτέστιν, σε κάποια στιγμή, κάποτε, κάπου.
Παλαμίδι. (Καμία, προφανώς, σχέση με τον Πάνσοφο Παλαμήδη, γνήσιο τέκνο της Ισιώνης και του Ναύπλιου που δολερά θανάτωσαν οι σύντροφοί του στην Τροία) Από την παλάμη του χεριού. Σημαίνει το δυνατό και ηχηρό (προπάντων οχηρό, καθότι χτύπημα με το οπίσθιο μέρος της παλάμης δεν κάνει τόσο θόρυβο) χαστούκι με όλο το εύρος της παλάμης.
Θρουλίσει. Από το Κρητικό ρήμα θρουλάω. Αρχ. Θρυμματίζω, κάνω κάτι μικρά κομμάτια, ψίχουλα. Θρυμματίζω-θραψαλίζω-θρουλάω. Τουτέστιν δυαλύω σε μικρά κομμάτια που δεν ξανα-ενώνονται.
Οπότε: Να τσαντίσεις τη γκόμενα, να σου γυρίσει κάνα χτύπο να πέσεις κάτω να πεθάνεις σε κομμάτια.
Οπότε: Να τσαντίσεις τη γκόμενα, να σου γυρίσει κάνα χτύπο να πέσεις κάτω να πεθάνεις σε κομμάτια.
γι΄αυτο σημερα μερα που ειναι να ειστε διακριτικοι....:evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνώμη, εδά είδα την αναζήτηση της "μετάφρασης".
Λοιπόν έχουμε:
Ευχαριστώ πολύ, η αναμονή (μεγάλη θα έλεγα) άξιζε. Μπορώ χωρίς να καταχράζομαι την καλοσύνη σου να ενοχλώ και γι' άλλες Κρητικο-Ελληνικές μεταφράσεις?
Εχετλαίος
11/03/2010, 12:52
Ευχαριστώ πολύ, η αναμονή (μεγάλη θα έλεγα) άξιζε. Μπορώ χωρίς να καταχράζομαι την καλοσύνη σου να ενοχλώ και γι' άλλες Κρητικο-Ελληνικές μεταφράσεις?
Άνε κατέω θα απεκριθώ σου.
:wave2:
Άνε κατέω θα απεκριθώ σου.
"Αν ξέρω θα σου απαντήσω" . Ε? δάσκαλε? ε?
chr1s_86
11/03/2010, 23:32
bikepics.com ξανά... :a07: :D
chr1s_86
11/03/2010, 23:33
.
191478
Greg_950 S
13/03/2010, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
.
Αυτή πιάτα πλένει ???:sun:
http://www.youtube.com/watch?v=YzwhN6DE2MM&feature=related
Akatanomastos
13/03/2010, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
http://www.youtube.com/watch?v=YzwhN6DE2MM&feature=related :rotflmao: :rotflmao:
αυτη ουτε για ποδηλατο δεν την κοβω
καβαλησε ανοιγει το γκαζι και παει..:bigcry: :rotflmao:
καλα μερικες γυναικες δεν την παλευουν καθολου
δινω σε φιλη μου, το χειριστηριο απο βενζινοκινητο τηλεκατευθυνομενο φιλου,
τερματιζει το γκαζι, το "κλειδωνει" εκει, και ενω για 2 δευτερολεπτα ειναι ξεκαθαρο οτι το αμαξακι παει να απογειωθει εκτος πιστας δεν υπαρχει καμια αντιδραση, το γκαζι τερμα!!!
το αμαξακι φευγει και καρφωνετε σε χωματινο λοφακι με χορταρικα:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
κιαι φυσικα το γκαζι δεν το εχει κλεισει:bigcry:
:rotflmao: :rotflmao:
αυτη ουτε για ποδηλατο δεν την κοβω
καβαλησε ανοιγει το γκαζι και παει..:bigcry: :rotflmao:
καλα μερικες γυναικες δεν την παλευουν καθολου
δινω σε φιλη μου, το χειριστηριο απο βενζινοκινητο τηλεκατευθυνομενο φιλου,
τερματιζει το γκαζι, το "κλειδωνει" εκει, και ενω για 2 δευτερολεπτα ειναι ξεκαθαρο οτι το αμαξακι παει να απογειωθει εκτος πιστας δεν υπαρχει καμια αντιδραση, το γκαζι τερμα!!!
το αμαξακι φευγει και καρφωνετε σε χωματινο λοφακι με χορταρικα:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
κιαι φυσικα το γκαζι δεν το εχει κλεισει:bigcry:
που είναι το παράξενο? Μια σταση ξέρει η κοπέλα την "ξαπλωτή" κι αυτήν έκανε. Τούμπανη όμως έτσι?
pocahondas
16/03/2010, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
xmmm εγω μονο την φιλεναδα μου την Τινα ξερω με R1 Μεγαρα και δεν θα φοραγε ποτε τακουνι πανω στη μηχανη και δεν ειναι αυτη στη φωτο....αλλα μπορει να υπαρχει και αλλη οκ και να μην την ξερω :beer:
ναι μπαίνω μέγαρα, όχι δεν φοράω τακούνι ποτέ πάνω στη μηχανή..
φιλενάδα τι θα έκανα χωρίς εσένα που με υπερασπίζεσαι για να μην λασπωθεί η εικόνα μου.. :D
nikos1400
31/03/2010, 20:51
:bigcry: :bigcry:
τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα !!
ελιωσα...
:bigcry:
:rotflmao:
Το ξεθάψατε μετά από ένα χρόνο και κατόπιν το χέσατε. Ανέκαθεν πίστευα κι ακόμα πιστευω πως άμα είσαι λιγούρι κομπλεξικό και μπάζο στα μικρατα σου, το ίδιο ξενέρωτος θα είσαι κι όταν μεγαλώσεις. Επίσης όλες οι γκόμενες που σε κέρασαν "χυλόπιτα" είναι "πουτανάκια" ή Λεσβίες, είναι δεδομένο. Απλά αναφέρω ότι η γυναίκα μου (που σημειώστε της την έπεφτα από τότε που ήταν 16) ήταν και παραμένει αστέρι, καβαλάει δίτροχο και βρίζει όταν αυτό είναι απαραιτητο, χωρίς να χάνει (για μένα πάντα) ίχνος της θηλυκότητάς της. Η μεγάλη μου κόρη (17 τώρα) που της την πέφτει όλο το σχολείο, έβγαλε μόλις δίπλωμα, πηγαίνουμε μαζί στην πίστα στη Ζαστοβα στην Πάτρα με DR650 και κάνει και καλούς χρόνους. Τελικά η άποψη μου: αν είσαι θηλυκό δεν πα να φοράς κουρέλια δεν πα να καβαλάς γαϊδουρι, θηλυκό θα είσαι. Τώρα πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά δεν πειράζει, ανέκαθεν μου άρεσε να μην είμαι με την μάζα.
Φιλικά πάντα
:a19:
Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια για τις κυρίες σου!!
Αν και ΠΟΛΥ καινούργια στους 2 τροχούς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μια γυναίκα όταν οδηγεί μηχανή να είναι "θηλυκό". Όταν οδηγείς είσαι οδηγός, δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι 'θηλυκό". Αυτό είναι για άλλη ώρα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Οδηγώ γιατί μου αρέσει και όχι γιατί θα με δούνε και πώς θα με δούνε. Αν φοράω το μίνι και πέσω και πάω νοσοκομείο ποιος θα έρθει να με δει; Αυτός που θα σφυρίζει; Οι δρόμοι μας χωράνε όλους και όλες, έτσι δεν είναι; Είναι τόσο τέλειο να οδηγείς μηχανή (έστω και μικρούλι) γιατί το κάνουμε περίπλοκο;
Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε την οδήγηση!!!!!!!!!
:a15:
reinmeister
11/06/2010, 08:15
α ρε υπερτεραστιε πανμεγιστε βασκα...
τι ωραιο παλληκαρι και μαγκας θα σαι για να χεις παντρευτει κουκλα και να χεις βγαλει και μια...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:a20: :a18: :a19: :a44:
:p :p :p
α ρε υπερτεραστιε πανμεγιστε βασκα...
τι ωραιο παλληκαρι και μαγκας θα σαι για να χεις παντρευτει κουκλα και να χεις βγαλει και μια...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:a20: :a18: :a19: :a44:
:p :p :p
Ρε λακαμά δύο έχω βγάλει αλλά η 2η είναι μικρούλα (6 χρονών), είναι το πιτσιρίκι που είναι πασαλειμμένο γιαούρτι στο αβαταρ μου.
Και ναι και μάγκας είμαι και "ωραίο" παλικάρι (43 ετών) είμαι και BMW έχω και τσαγιώνω κάτι λιγούρια σαν και του λόγου σου. χαχαχα
:rotflmao: :wave2:
reinmeister
11/06/2010, 08:30
Ρε λακαμά δύο έχω βγάλει αλλά η 2η είναι μικρούλα (6 χρονών), είναι το πιτσιρίκι που είναι πασαλειμμένο γιαούρτι στο αβαταρ μου.
Και ναι και μάγκας είμαι και "ωραίο" παλικάρι (43 ετών) είμαι και BMW έχω και τσαγιώνω κάτι λιγούρια σαν και του λόγου σου. χαχαχα
:rotflmao: :wave2:
μαζευω για πλαστικη...τελλλλος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
:a19:
Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια για τις κυρίες σου!!
Αν και ΠΟΛΥ καινούργια στους 2 τροχούς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μια γυναίκα όταν οδηγεί μηχανή να είναι "θηλυκό". Όταν οδηγείς είσαι οδηγός, δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι 'θηλυκό". Αυτό είναι για άλλη ώρα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Οδηγώ γιατί μου αρέσει και όχι γιατί θα με δούνε και πώς θα με δούνε. Αν φοράω το μίνι και πέσω και πάω νοσοκομείο ποιος θα έρθει να με δει; Αυτός που θα σφυρίζει; Οι δρόμοι μας χωράνε όλους και όλες, έτσι δεν είναι; Είναι τόσο τέλειο να οδηγείς μηχανή (έστω και μικρούλι) γιατί το κάνουμε περίπλοκο;
Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε την οδήγηση!!!!!!!!!
:a15:
Εύη καλώς ήρθες, τις απόψεις μου καταθέτω κι εγώ κατά καιρούς σε τούτο το φόρουμ. Πολλές απ' αυτές σε μερικούς δεν αρέσουν αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Επειδή είμαι 43 χρονών και ζω στην Πάτρα (επαρχία) έχω βιώσει μη λαλακία των "αρσενικών" αναβατών πολλάκις. Θα σου πω μια ιστορία που πιθανότατα θα σου αρέσει για να καταλάβεις τι εννοώ. Ήταν που λες την εποχή που ήμουν 16 κι ακόμα δεν είχα τη δικιά μου μηχανή αν και πολύ θα το ήθελα. Έκανα όμως παρέα με την 1η ίσως γυναίκα (εγώ δεν ήξερα άλλη με μοτο) που είχε δικό της το ΧΤ 500. Το μηχανάκι το γούσταρα τρελά και πάντα ήθελα να κάνω μια βόλτα και η φίλη μου επειδή καταλάβαινε την τρέλα μου μου έδινε το ΧΤ να πάω για τσιγάρα ή ότι άλλη μαλακία της ερχόταν στο μυαλό. Δεν ήθελε βλέπεις να νιώθω άσχημα και να λιγουρεύομαι τη μηχανή. Εγώ πάντα όποτε το έπαιρνα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Η συγκεκριμένη κοπελιά ήταν και πολύ καλό οδηγάκι και φιλότιμο κορίτσι. Μιά μέρα λοιπόν της ζήτησα το ΧΤ να πάω με την κοπελιά μου για μπάνιο. Αυτή δεν μου το αρνήθηκε αλλά μου ζήτησε να της επιστρέψω τη μηχανή το απόγευμα γιατί ήθελε να βγεί με τον δικό της. Οπότε όλα καλά. Παίρνω τη μηχανή παίρνω και την κοπελιά μου και πάμε για μπάνιο στο Ρίο. Κάποια στιγμή εμφανίζονται 2 μπάτσοι και άρχισαν τα πέρα δώθε στην παραλιακή. Σταμάτησαν λοιπόν δίπλα στο ΧΤ κι άρχισαν να κοιτάνε δεξιά κι αριστερά. Σηκώθηκα κι εγώ που ήμουν ξαπλωμένος και πήγα κοντά τους.
ΜΠΑΤΣΟΙ: Της τάδε δεν είναι η μηχανή?
ΕΓΩ: Ναι, έγινε κάτι?
ΜΠΑΤΣΟΙ: Εσύ με την κοπέλα που είναι στην παραλία είσαι?
ΕΓΩ: Ναι.
ΜΠΑΤΣΟΣ: Να σε ρωτήσω ρε φίλε, την "τάδε" που έχει το ΧΤ την πηδ@ς ή είναι Λεσβία όπως έχω ακούσει?
ΕΓΩ: Άντε γ@μήσου ρε μαλάκα, κωλόμπατσε με τις π@παριές που λες.
Η συνέχεια γνωστή, εγώ αυτόφορο, για αντίσταση κατά της αρχής και λοιπές λαλακίες, μέχρι που μου έλεγαν ότι έκλεψα το ΧΤ και με συνέλαβαν μετά από καταδίωξη. Μετά από αρκετές ώρες με άφησαν να κάνω ένα τηλ. Πήρα την κάτοχο του ΧΤ και της είπα την ιστορία. Η κοπέλα ήρθε στην ασφάλεια και μέχρι που την παρότρυναν να μου κάνει μήνυση για κλοπή.
Λοιπόν στην Πάτρα του '83 όποια γυναίκα καβαλούσε μηχανάκι ήταν ή πουτάνα ή λεσβία, όσοι δε τις έκαναν παρέα άσε να μη σου πω τι ήταν.
Τα συμπεράσματα δικά σου.
Τες πα ευτυχώς σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αλλά έτσι κι αλλιώς εμένα πάντα με άφηνε αδιάφορο η γνώμη των άλλων.
Πάντα όρθια και καλούς δρόμους να έχεις. Και μην ανησυχείς λαλάκες υπάρχουν ακόμα αλλά όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν.
LOUKILOUK
11/06/2010, 08:58
Εγώ την έκανα μικρός και τώρα απολαμβάνω... Λάθος προτεραιότητες είχες αρχηγέ...όλο με τα λάθος άλογα ασχολούσουν...; τα γκανιάν καθαρόαιμα είναι το θέμα μας...:winka: :evil:
Η θυληκότητα δεν κρύβεται, ούτε χάνεται..., βγαίνει από μέσα..., μερικές απλά το έχουν..., άλλες πάλι νομίζουν ότι μπορούν να το αποκτήσουν ξοδεύοντας... :confused: :bigcry: :lol:
Vaska γερά με τις κοράκλες..."μπορεί ο γάτος να μη΄ρθει, μα θα ΄ρθουν άλλα ζώα..."
Mevi geia xava kai na xaivese tn mixanava sou...mia mpiva :beer: stin ugeia sou kai stin ovaia Naxo...den peivazei pou den mpoveis na peis to vo...Mpovei tova na mi mpoveis alla meta na mpoveseis...:rotflmao: :bawl: :bigcry:
sorry για την πλακίτσα αλλά δεν κρατήθηκα... :beer: :wave2:
υ.γ..Αν είναι παρεξηγήσιμο να σβηστεί παρακαλώ...δεν υπάρχει σκοπός να προσβληθεί κανείς... :nono:
koulis19
11/06/2010, 09:37
Εγω προτιμω την δευτερη περιπτωση διοτι μια γυναικα για να ανεβει στην μηχανη θελει πολλα κοτσια με την εννοια οτι δεν βολευεται σε ασφαλεια και σε λουσιματα μαλλιων αλλα κανει πραγματικα αυτο που γουσταρει.Πολλες ειναι οι γυναικες που τρελαινονται για μηχανες αλλα λιγες το επιδιωκουν να οδηγησουν μια.Και οχι επειδη φοβουνται τους δρομους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Εγώ την έκανα μικρός και τώρα απολαμβάνω... Λάθος προτεραιότητες είχες αρχηγέ...όλο με τα λάθος άλογα ασχολούσουν...; τα γκανιάν καθαρόαιμα είναι το θέμα μας...:winka: :evil:
Η θυληκότητα δεν κρύβεται, ούτε χάνεται..., βγαίνει από μέσα..., μερικές απλά το έχουν..., άλλες πάλι νομίζουν ότι μπορούν να το αποκτήσουν ξοδεύοντας... :confused: :bigcry: :lol:
Vaska γερά με τις κοράκλες..."μπορεί ο γάτος να μη΄ρθει, μα θα ΄ρθουν άλλα ζώα..."
Mevi geia xava kai na xaivese tn mixanava sou...mia mpiva :beer: stin ugeia sou kai stin ovaia Naxo...den peivazei pou den mpoveis na peis to vo...Mpovei tova na mi mpoveis alla meta na mpoveseis...:rotflmao: :bawl: :bigcry:
sorry για την πλακίτσα αλλά δεν κρατήθηκα... :beer: :wave2:
χαχα εγώ μπορώ άκου: ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Ευχαριστούμε για τη μπύρα!
υ.γ..Αν είναι παρεξηγήσιμο να σβηστεί παρακαλώ...δεν υπάρχει σκοπός να προσβληθεί κανείς... :nono:
Τι θα βάλεις πλαστική καρίνα στο busa?
:confused: :confused: :confused:
Τι να σε πω δικό σου είναι, κάμε οτι θέλεις
:bigcry: :rotflmao:
Τώρα πρωτοείδα αυτό το θρεντ και ομολογώ ότι είναι... χάλια... μα πολύ χάλια.
Δηλαδή εάν εμένα (ή οποιασδήποτε άλλης γυναίκας) μου αρέσει πολύ απλά να κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα αυτό με κάνει λιγότερο ή περισσότερο θηλυκό ή λεσβία ή terminator? Έλεος.... Στη μηχανή θα φορέσω τα κατάλληλα ρούχα, αυτό θα με κάνει Γιαγκούλα?? Μια γυναίκα που είναι "θηλυκό" θα είναι θηλυκό ό,τι και αν φορέσει. Και ξέρω κάτι άντρες-ξέρετε εσείς, "χαρωπούς" - με μοτοσυκλέττες...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Δηλαδή εάν εμένα (ή οποιασδήποτε άλλης γυναίκας) μου αρέσει πολύ απλά να κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα αυτό με κάνει λιγότερο ή περισσότερο θηλυκό ή λεσβία ή terminator? Έλεος.... Στη μηχανή θα φορέσω τα κατάλληλα ρούχα, αυτό θα με κάνει Γιαγκούλα?? Μια γυναίκα που είναι "θηλυκό" θα είναι θηλυκό ό,τι και αν φορέσει. Και ξέρω κάτι άντρες-ξέρετε εσείς, "χαρωπούς" - με μοτοσυκλέττες...:wave2:
Εννοείς αυτούς που την ανοίγουν τη ζελατίνα? :rotflmao:
Η θηλυκότητα ή ο ανδρισμός δεν είναι θέμα ούτε του τι οδηγείς, ούτε του τι φοράς κτλ. κτλ. Κάποια απ' αυτά όμως μερικές φορές μας κάνουν να φαινόμαστε πιο σέξι στο άλλο φύλλο είτε πρόκειται για άντρες, είτε για γυναίκες. Δε νομίζω πως ένας άντρας που γυρίζει με το μποξεράκι και τις κάλτσες μέσα στο σπίτι είναι το ίδιο σέξι με τον ίδιο την ώρα που... (άντε για βοήθησε γιατί εμένα θα με παρεξηγήσουν)
Νομίζω πως το θρεντ εστιάζει πότε μια γυναίκα φαίνεται πιο σέξι στα μάτια ενός άντρα και όχι σε αυτό που λες. Αλλά ακόμα δεν το έχω τελειώσει, μιας και εγώ άργησα να το ανακαλύψω οπότε...
αν είσαι θηλυκό και οδηγείς μοτό είναι σέξι.ορισμένοι το δέχονται άλλοι όχι.γούστα είναι αυτά:wave2:
Ναι είναι πολύ sexy να βλέπεις μια ωραία γυναίκα να οδηγάει μια SS μηχανή ή και ένα sport αυτοκίνητο. Άλλωστε πάντα οι ωραίες μηχανές και τα ωραία αυτοκίνητα ταιριάζουν με τις όμορφες γυναίκες :winka: . Το θέμα είναι όταν ανοίξουν το στόμα τους και αρχίζουν να μιλάνε ή συμπεριφέρονται σαν νταλικέρηδες στο δρόμο και οπουδήποτε αλλού... Και δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες που μόνο για σφαλιάρες είναι. :wave2:
Cpt. Haddock
12/07/2010, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Ναι είναι πολύ sexy να βλέπεις μια ωραία γυναίκα να οδηγάει μια SS μηχανή ή και ένα sport αυτοκίνητο.[...]
Λιγούρη :smokin: :smokin: :smokin:
PortisHead
12/07/2010, 07:55
Η θεση της sexy γυναικας ειναι στην θεση του συνοδηγου.
http://www.youtube.com/watch?v=9CX7c0AQszA&feature=related
:)
reinmeister
12/07/2010, 07:55
οι θεσεις της γυναικας ειναι,κατα σειρα προτεραιοτητας, οι εξης...
1) κρεββατι
2) κουζινα
3) πισω σελακι...
υ.γ. το φιμωτρο ειναι προαιρετικο...
Cpt. Haddock
12/07/2010, 07:59
1) κρεββατι
2) κουζινα
3) πισω σελακι...
Νομιζω εχει γραψει ο Μακις ενα βιβλίο σχετικα :smokin:
reinmeister
12/07/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
εχο κι ενα tshirt που πισω γραφει?IF YOU CAN SEE THIS THE BITCH FELL OFF:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λιγούρη :smokin: :smokin: :smokin:
πφφφ ποιος μιλάει!! :smokin: :evil:
transalpblack
12/07/2010, 09:19
Βρε παιδια!!!
Έπρεπε να κυλήσουμε 32 σελίδες για να καταλήξουμε τελικά μόνο σε μυνήματα?
32pagesx25threads=800 threads
Και φωτό?Πόσες? 30??????
Βάλτε κάνα μούν@ρο μέσα να ζαλιστούμε........
Μόνο οι... νοικοκυρές σε απόγνωση άξιζαν
transalpblack
12/07/2010, 09:42
Άξια:beer: :a19: :a23: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εννοείς αυτούς που την ανοίγουν τη ζελατίνα? :
Όχι φίλε μου...
Εννοεί αυτόν που...
το φορτίζει το κινητό
το συνδέει το ηχείο
τα βερνικώνει τα φασόλια
τα κουνάει τα ζάρια
τα λέει τα κάλαντα
τα τραβάει τα βυζιά της πεταλούδας
τη βάζει τη κάλτσα στο συρτάρι
τη γαργαλάει την μπάμια
τη γυαλίζει την κάννη
τη γυρνάει τη μπετονιέρα
τη ζευγαρώνει την κάλτσα
τη μαδάει τη μαργαρίτα
τη μαδάει την παπαρούνα
τη μαρκαλίζει την κατσίκα
τη ματσακονιάζει τη βάρκα
τη ρυθμίζει την ένταση
τη σουρώνει την κουρτίνα
τη σουρώνει την ψαρόσουπα
τη στύβει την αντσούγια
τη φυσάει την σούπα
τη χαλαρώνει τη βαλβίδα
την αδειάζει την μπομπονιέρα
την ανοίγει την πίσω πόρτα
την ζουπάει την κέτσαπ
την καβουρδίζει την καραμέλα
την καθαρίζει την οδοντόβουρτσα
την καίει τη βάτα
την καρφώνει την μπαγλαντόπηχα
την καρφώνει την τσιμούχα
την κομποζάρει την πολυθρόνα
την κουνάει την αχλαδιά
την κουνάει την καμπάνα
την κρατάει την τιάρα
την κυνηγάει την πέρδικα
την ματσακονιάζει τη βάρκα
την ξελεπιάζει την ζαργάνα
την ξεφλουδίζει τη μπανάνα
την ξυρίζει τη μασχάλη
την οπισθογραφεί την επιταγή
την παριστάνει τη μπασκέτα
την παριστάνει τη σκούπα
την πλένει την εξωλέμβιο
την τζαγκουρνάει την πεύκα
την τινάζει την βερικοκιά
την τυπώνει τη σελίδα
τις βλέπει τις ειδήσεις των 8
τις γυρίζει τις μπριζόλες
τις μαζεύει τις ελιές
τις παίζει τις χορδές
το αλατίζει το γιαούρτι
το αρμέγει το φίδι
το βάζει το βέλος στη φαρέτρα
το βάζει το καλαμάκι στο φραπέ
το βάζει το ταψί στο φούρνο
το βγάζει το καπέλο
το γρασάρει το ρουλεμάν
το γυαλίζει το πόμολο
το γυαλίζει το σκαρπίνι
το γυαλίζει το φυνιστρίνι
το δαγκώνει το αντίδωρο
το δαγκώνει το μαξιλάρι
το δένει το μπουρνούζι
το δίνει το μπουρμπουάρ
το διπλώνει το σεντόνι
το εξαερώνει το καλοριφέρ
το ευλογάει το γένι
το ζυμώνει το μπιφτέκι
το καβουρδίζει το φιστίκι
το κανελώνει το ριζόγαλο
το καταπίνει το κουκούτσι
το κουνάει το μίλκο
το κουρδίζει το ρολόι
το κρατάει το δόρυ
το κρεμώνει το γαλακτομπούρεκο
το κρύβει το σαλάμι
το λαδώνει το σασμάν
το λαδώνει το τηγάνι
το λερώνει το πουκάμισο
το μαζεύει το λάστιχο
το μακιγιάρει το μπαρμπουνάκι
το μασουλάει το τουλουμπάκι
το μαστιγώνει το δελφίνι
το ματώνει το γόνατο
το μελώνει το παστέλι
το ξεβγάζει το πινέλο
το ξεπλένει το μαρούλι
το ξύνει το μολύβι
το ξυρίζει το ακτινίδιο
το πάει σούζα το τρίκυκλο
το πάει το γράμμα
το παρκάρει το μηχανάκι
το πατάει το γκαζι
το πεταλώνει το μυρμήγκι
το πιπιλίζει το καλαμάκι
το πλάθει το σουτζουκάκι
το πνίγει το κουνέλι
το ρουφάει το μύδι
το σηκώνει το σακάκι
το σηκώνει το χειρόφρενο
το σκουπίζει το μπαλκόνι
το στρώνει το σεντόνι
το στύβει το λεμόνι
το σφίγγει το καπάκι
το σφίγγει το μπουλόνι
το σφουγγαρίζει το κατάστρωμα
το τεντώνει το σεντόνι
το τινάζει το χαλί
το τραβάει το καζανάκι
το τρίβει το πιπέρι
το τσουλάει το διφραγκάκι
το τυλίγει το καλώδιο
το φοράει το περουκίνι
το φτύνει το κουκούτσι
το φυσάει το αχνιστό
το φυσάει το καλάμι
το χαϊδεύει το τριζόνι
το χαστουκίζει το δελφίνι
το χορεύει το λάτιν
το ψέλνει το ευαγγέλιο
το ψήνει το μπιφτέκι (κι από τις δυο μεριές)
τον αδειάζει το σκουπιδοτενεκέ
τον απλώνει τον τραχανά
τον αχνίζει τον κουραμπιέ
τον βάζει τον φορτιστή στην πρίζα
τον βαφτίζει τον Αλβανό
τον βοσκάει τον κένταυρο
τον βουτάει τον κολιό στο ξύδι
τον γυαλίζει τον αστακό
τον ζωγραφίζει τον πίνακα
τον κάνει τον σημαιοφόρο
τον μπουγελώνει τον παπαγάλο
τον ντραλονάρει τον καναπέ
τον ξεπατώνει τον αργαλειό
τον ξηλώνει τον καβάλο
τον πάει καλά τον σκαραβαίο
τον πάει τον απορροφητήρα
τον παλουκώνει τον δράκουλα
τον πασπαλίζει τον κουραμπιέ
τον πνίγει τον ιππόκαμπο
τον στρίβει τον ντολμά
τον τσουρουφλίζει τον αστακό
τον φεσώνει τον περιπτερά
τον φτύνει τον ταραμά
1) κρεββατι
2) κουζινα
3) πισω σελακι...
Αχ, ναι! Επιτέλους, κορίτσια βρήκαμε τη θέση μας σ'αυτόν τον κόσμο. Με μία διευκρίνιση:
Το κρεββάτι να είναι του γείτονα....:lol: :rotflmao: :sun:
Cpt. Haddock
12/07/2010, 09:51
Αχ, ναι! Επιτέλους, κορίτσια βρήκαμε τη θέση μας σ'αυτόν τον κόσμο. Με μία διευκρίνιση:
Το κρεββάτι να είναι του γείτονα....:lol: :rotflmao: :sun:
Κανένα πρόβλημα, αρκεί να λειπει συχνα :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Όχι φίλε μου...
Εννοεί αυτόν που...
το φορτίζει το κινητό
το συνδέει το ηχείο
.............................
τον φεσώνει τον περιπτερά
τον φτύνει τον ταραμά [/B]
:beer: Άριστα! Άξιος! Έπιασες όλα τα λεπτά νοήματα....:a19:
Κανένα πρόβλημα, αρκεί να λειπει συχνα :D
Και οι αναπληρωματικοί????:evil:
Cpt. Haddock
12/07/2010, 09:56
Και οι αναπληρωματικοί????:evil:
Γυαλιζουν πάγκο, ώς συνήθως :smokin:
1) κρεββατι
2) κουζινα
3) πισω σελακι...
«Ο ευγενής άνθρωπος δίνει αξιοπρέπεια σ’ όλες τις πράξεις.»
Πλούταρχος (Ιστορικός και βιογράφος από τη Βοιωτία)
Cpt. Haddock
12/07/2010, 18:44
"Λυχνιας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία"
Διογένης, κυνικος φιλόσοφος
Σαφέστατα και συμβαίνει αυτό που επισημαίνεις...
εκτός αν εννοείς ότι είναι αναξιοπρεπές μια γυναίκα να πλένει, να σιδερώνει ή να μαγειρεύει.
Διότι αν θεωρείς κάτι τέτοιο, μάλλον υποτιμάς το φύλο σου...:wave2: :beer:
Akatanomastos
12/07/2010, 19:02
εκτός αν εννοείς ότι είναι αναξιοπρεπές μια γυναίκα να πλένει, να σιδερώνει ή να μαγειρεύει.
να τα κανει ενας αντρας ειναι αναξιοπρεπες?
να τα κανει ενας αντρας ειναι αναξιοπρεπες?
Αν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι, ναί. :rotflmao:
Akatanomastos
12/07/2010, 19:33
Αν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι, ναί. :rotflmao: :rotflmao:
"Λυχνιας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία"
Διογένης, κυνικος φιλόσοφος
Φλου φίλε, όλα είναι φλου !!!
Μπάμπης
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Shaolin Monk
13/07/2010, 01:22
:lol:
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Shaolin Monk
13/07/2010, 02:02
Την Κυριακη στο Μπαλιγκτον ηταν ενα ωραιο ζευγαρι. Το παλικαρι με ενα gsxr 750 και η κοπελα με ενα R6. Ειχαν Πολωνικες πινακιδες, οποτε μαλλον εκαναν γρηγορο τουρισμο μαζι. Ωραιο και μονο να το βλεπεις.
συνφωνω οτι ειναι ωραιο ''θεαμα '' αλλα δυστηχως σπανια βλεπω γυναικα να οδηγαει (ισως να ετυχε)
παντως θελω να πω πως δεν νομιζω πως υπαρχει αρκετη υποστηριξη στο να παρει μια γυναικα μηχανη. Τι θελω να πω.... για παραδειγμα η φιλη μου μολις εκλεισε τα 19 και θελει να παρει ενα cbf125 , η κοπελα ξερει να οδηγαει , παρ'ολα αυτα εχει προβλημα με τους γονεις της.....σπανια οι γονεις αφηνουν κοπελα να παρει μηχανη ......αντε το πολυ πολυ καμια βεσπα
και επειδη το θεμα μας ειναι η θηλυκοτητα μιας γυναικας πανω στην μηχανη ..πιστευω πως αν η γυναικα το εχει και τρακτερ να την βαλεις να οδηγαει ολοι ΘΕΑ θα την βλεπουν!
Akatanomastos
13/07/2010, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAYAGOS
αν η γυναικα το εχει και τρακτερ να την βαλεις να οδηγαει ολοι ΘΕΑ θα την βλεπουν!
:rotflmao: :rotflmao:
ρε παιδια τι συζηταμε..
αφου το ξερουμε ολοι μας καλα,
οτι δεν ζηταμε πολλα απο μια γυναικα για να μας αρεσει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και αν ειναι..:beer:
203568
reinmeister
13/07/2010, 14:14
η ζημια εγινε απο την στιγμη που τους επετραπει η ψηφος...απο κει και μετα ολα ειναι ιστορια...
αχ ατιμη δημοκρατια τι μας εκανες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η ζημια εγινε απο την στιγμη που τους επετραπει η ψηφος...απο κει και μετα ολα ειναι ιστορια...
eipe kai gyrise sth shplia toy ... :ninja:
de theloyme re thylikotita pano stis mhxanes , kai sta @@ mas an mas vlepete thylikes h oxi( osoi prolavenete na mas deite).
koyladia
:D :smokin: :blush: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAYAGOS
συνφωνω οτι ειναι ωραιο ''θεαμα '' αλλα δυστηχως σπανια βλεπω γυναικα να οδηγαει (ισως να ετυχε)
παντως θελω να πω πως δεν νομιζω πως υπαρχει αρκετη υποστηριξη στο να παρει μια γυναικα μηχανη. Τι θελω να πω.... για παραδειγμα η φιλη μου μολις εκλεισε τα 19 και θελει να παρει ενα cbf125 , η κοπελα ξερει να οδηγαει , παρ'ολα αυτα εχει προβλημα με τους γονεις της.....σπανια οι γονεις αφηνουν κοπελα να παρει μηχανη ......αντε το πολυ πολυ καμια βεσπα
και επειδη το θεμα μας ειναι η θηλυκοτητα μιας γυναικας πανω στην μηχανη ..πιστευω πως αν η γυναικα το εχει και τρακτερ να την βαλεις να οδηγαει ολοι ΘΕΑ θα την βλεπουν!
Γιατί πρέπει να υποστηρίξει κάποιος μια γυναίκα να πάρει μηχανή??? Η φίλη σου, όπως αναφέρεις, έκλεισε τα 19 άρα (για την περίπτωση που δεν το γνωρίζει) είναι ενήλικη άρα (για την περίπτωση που επίσης δεν το γνωρίζει) δεν χρειάζεται την έγκριση ή την υποστήριξη κανενός για να αγοράσει ό,τι θέλει, αρκεί να έχει το χρήμα....... Ας εργαστεί λοιπόν, να μαζέψει χρήματα, να πάρει ό,τι θέλει. Κοινώς, το "έχει πρόβλημα με τους γονείς της" μεταφράζεται σε "δεν δουλεύει/δεν έχει χρήματα/μένει με τους γονείς οπότε αυτοί ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού". Λογικό... όλα τ'άλλα...
eipe kai gyrise sth shplia toy ... :ninja:
de theloyme re thylikotita pano stis mhxanes , kai sta @@ mas an mas vlepete thylikes h oxi( osoi prolavenete na mas deite).
koyladia
:D :smokin: :blush: :p
Μη τους λες τέτοια και τους πληγώνεις Ευάκι. Οι άντρες΄έχουν ευαίσθητες ψυχές. :blush:
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου Αντώνη! Όλο το κακό ξεκίνησε από τότε που μας επετράπη η ψήφος... για να μην πω νωρίτερα, όταν μας επετράπη η (εκτός σπιτιού και χωραφιού) εργασία γιατί αυτό έφερε ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα και το δικαίωμα ψήφου. Και μετά μας άνοιξε η όρεξη και θελήσαμε όχι μόνο να ψηφίζουμε αλλά και να ... πολιτευόμαστε!! Και πες μου τώρα εσύ, Παπαρήγα και θηλυκότητα συμβαδίζουν??? Σού κάνει η Θάτσερ σε θηλυκό??
Καλά να πάθουμε λοιπόν! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...kai sta @@ mas...
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Cpt. Haddock
14/07/2010, 06:50
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου Αντώνη! Όλο το κακό ξεκίνησε από τότε που μας επετράπη η ψήφος... για να μην πω νωρίτερα, όταν μας επετράπη η (εκτός σπιτιού και χωραφιού) εργασία γιατί αυτό έφερε ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα και το δικαίωμα ψήφου. Και μετά μας άνοιξε η όρεξη και θελήσαμε όχι μόνο να ψηφίζουμε αλλά και να ... πολιτευόμαστε!! Και πες μου τώρα εσύ, Παπαρήγα και θηλυκότητα συμβαδίζουν??? Σού κάνει η Θάτσερ σε θηλυκό??
Καλά να πάθουμε λοιπόν! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατι ηξεραν οι Ελβετοι που ήταν η τελευταίοι στην Ευρώπη που έδωσαν ψηφο στις γυναίκες. :smokin:
Το '70
(φυσικα με δημοψήφισμα όπου ψηφισαν μονο αντρες :lol: )
Κατι ηξεραν οι Ελβετοι που ήταν η τελευταίοι στην Ευρώπη που έδωσαν ψηφο στις γυναίκες. :smokin:
Το '70
(φυσικα με δημοψήφισμα όπου ψηφισαν μονο αντρες :lol: )
Kι αυτό γιατί χρειάστηκαν γυναίκες για να στελεχώσουν τις Τράπεζες! Μέχρι τότε η Ελβετία παρήγαγε μόνο τυρί και σοκολάτες.... (άντε και κανα ρολογάκι).:lol:
Cpt. Haddock
14/07/2010, 06:57
Kι αυτό γιατί χρειάστηκαν γυναίκες για να στελεχώσουν τις Τράπεζες! Μέχρι τότε η Ελβετία παρήγαγε μόνο τυρί και σοκολάτες.... (άντε και κανα ρολογάκι).:lol:
Βασικα είχαν γίνει πολλές οι δικηγορίνες (sic) στην Ελβετία :evil: :smokin: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω πηγα με μια που οδηγαγε τρολευ........ :sad:
Αλλα μου τραβαγε συνεχεια τα αυτια και με ξενερωσε.....:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Kαλο:lol:
Σκεφτομουνα ποσο πιο πλακα θα ειχαν οι συζυγικες σχεσεις αν γυριζε ο αντρας κουρασμενος απο την δουλεια και εβρισκε την γυναικα στο κρεββατι με τα ποδια ανοιχτα να του λεει ευγενικα,"Ελα κοπιασε να φας" :lol: και ακομα ποσο πιο γαματο θα ηταν να γυρναγε απο την δουλεια πεινασμενος και να την εβλεπε ξεμαλλιασμενη με σκισμενα ρουχα πανω απο καμια δεκαρια κατσαρολες με απιστευτα φαγητα να χτυπιεται "βαλε ολο το κοντοσουβλι μεσα καβλιαρη μου" :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί πρέπει να υποστηρίξει κάποιος μια γυναίκα να πάρει μηχανή??? Η φίλη σου, όπως αναφέρεις, έκλεισε τα 19 άρα (για την περίπτωση που δεν το γνωρίζει) είναι ενήλικη άρα (για την περίπτωση που επίσης δεν το γνωρίζει) δεν χρειάζεται την έγκριση ή την υποστήριξη κανενός για να αγοράσει ό,τι θέλει, αρκεί να έχει το χρήμα....... Ας εργαστεί λοιπόν, να μαζέψει χρήματα, να πάρει ό,τι θέλει. Κοινώς, το "έχει πρόβλημα με τους γονείς της" μεταφράζεται σε "δεν δουλεύει/δεν έχει χρήματα/μένει με τους γονείς οπότε αυτοί ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού". Λογικό... όλα τ'άλλα...
η φιλη μου εργαζεται (η αληθεια ειναι πως με τα λεφτα που παιρνει σε 2 χρονια θα παρει μηχανη) αλλα το βασικο της προβλημα ειναι οι επικοι καυγαδες που θα γινονται στο σπιτι
Αρχικά δημιουργήθηκε από efxxxx
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλε η φαντασια σου δεν παιζεται με τιποτα!!!!
ειδικα αυτο με το ''κοντοσουβλι'' γαμαει και δερνει!!!:beer: :rotflmao: :rotflmao: