View Full Version : Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
Mokilock
17/08/2010, 03:23
Αν ενδιαφέρεται κάνεις για ζελατίνα της ERMAX για XJ6N.. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=108915
the_phantom_boy
25/08/2010, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από bizeli
Έχω diversion το μαύρο. Έχει κάποιος να μου προτείνει full face κράνος 250-300 ? σχετικά ελαφρύ και να φοριούνται και γυαλιά;
Έχω πάρει το Shark S900 Dual Black (http://www.shark-helmets.com/product.php?modele=S900%20DUAL%20BLACK%20|Black&sous_gamme=S900&gamme=Sport/route&code_sous_gamme=S900&code_gamme=ROUTE&reference_modele=HE0620EBLK)... Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος...
Το αγόρασα απο www.fc-moto.de (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-S900-Dual-Black/SubProducts/Shark-S900-Dual-Black-0001) , γιατί στην Ελλάδα δεν το έφερναν το συγκεκριμένο...
Δεν χάνεις τίποτα αν ρωτήσεις όμως... Μπορεί κάτι να έχει αλλάξει...
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ ανταλακτικά (καθρέφτη, λεβιέ πίσω φρένου, πατουρα ποδιού) εκτός της Yamaha.? επίσης που προτείνετε να πάρω τηλέφωνο για τιμές? (ρωτάω γιατί είμαι από Σύρο και θέλω να δω μήπως με εκμεταλευτεί ο ντόπιος μαγαζιάτορας)
Συμπληρώστε και πλαινά πλαστικά και faring.(παιδιά είναι πολύ ακριβά αυτά. τα πλαινά πλαστικά 213 και το faring 270 περίπου).Οπότε όποιος ξέρει για το αν μπορώ να τα βρώ φθηνότερα το λέει και με σώζει
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μα δεν είναι κουκλί???
κουκλι ειναι...αλλα βγαλε τα κοκκινα σιριτια απο τις ζαντες...
αλλοι πλερωνουν για να εχουν αυτο το χρυσο που εχεις εσυ απο το εργοστασιο...
μη το χαλας οπτικα :winka: :wave2:
giovani64
01/09/2010, 08:35
ειχα υποσχεθει να βαλω φωτο απο τους αποστατες των καθρεφτων πριν απο αρκετο καιρο. σημερα βρηκα τον χρονο.βοηθανε παρα πολυ. δεν χρειαζεται πλεον να μαζευω τα χερια οταν θελω να δω πισω.
208397
giovani64
01/09/2010, 08:38
και μια απο μπροστα
208399
giovani64
01/09/2010, 08:42
και μια με τους αποστατες και την νεα ζελατινα
208400
giovani64
01/09/2010, 08:46
η παλια σχαρα της YAMAHA
208401
giovani64
01/09/2010, 08:49
και η νεα πολυ πιο μικρη της SW-MOTECH
208402
giovani64
01/09/2010, 08:51
και μια με τον ανταπτορα
208403
giovani64
01/09/2010, 08:52
με τον ανταπτορα πανω στη βαση
208404
giovani64
01/09/2010, 08:55
παροχη ρευματος και βαση για GPS
giovani64
01/09/2010, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
παροχη ρευματος και βαση για GPS
208407
giovani64
01/09/2010, 09:00
με ολο τον εξοπλισμο στο δρομο για την κρητη (πειραια)
208408
Από που αγόρασες την βάση γι την βαλίτσα?
giovani64
16/09/2010, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από skamman
Από που αγόρασες την βάση γι την βαλίτσα?
η βαση της βαλιτσας αγοραστηκε απο εδω. http://www.motoraid.eu/shop/index.php
Για όποιον ενδιαφέρεται πωλείται καρίνα yamaha για το diversion lava red σε άψογη κατάσταση. Τιμή 150 ευρώ.
Είναι από το Fazer 600 s2 αλλά είναι η ίδια που δίνει η Yamaha για το xj
Τηλ. 6944832509
Γιώργος
greatmanos
08/10/2010, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_phantom_boy
Μπαίνω και γω στην λίστα! :)
#| Όνομα | Χρώμα | Έκδοση | ABS |
1. fonzareli. Black Naked Ναι
2. giovani64. Red Diversion Οχι
3. mchris. - Diversion Οχι
4. ilion10. Graphite Diversion Ναι
5. Panagis83. White Naked Οχι
6. Mokilock. White Naked Ναι
7. CIRUS. Red Diversion Ναι
8. zevlakof. Black Naked -
9. clone. Black Naked Οχι
10. kastrinos. Graphite Diversion Ναι
11. raven_g20. Black Naked Ναι
12. RENAULT. Red Diversion Ναι
13. manolisxj6. Black Diversion -
14. rgman. Red Diversion Οχι
15. manolisgi. Red Diversion Οχι
16. Chris K. Black Diversion "F" Οχι
17. panaconic1 Black Naked Ναι
18. grigo73 White Naked Όχι
19. skamman Blue Diversion Όχι
20. the_phantom_boy Black Naked Όχι
21.manos Blue Diversion Όχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από greatmanos
καλώς όρισες στο forum και καλορίζικο το μηχανάκι σου :beer: :beer: :beer:
the_phantom_boy
11/10/2010, 15:54
Καλησπέρα παίδες...
Έχει κανείς, (ή αν μπορεί να βγάλει) φωτογραφία απο XJ6, με μανιτάρια της Yamaha?
Έχω δει μερικά αλλά όλα είναι στο στυλ... γκουμουτσας!
Παίδες μιά απορία, μέχρι πόσα κιλά μπορεί να είναι ο συνεπιβάτης χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τη μηχανή (αμορτισέρ, αλυσίδα);
zevlakof
22/10/2010, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_phantom_boy
Καλησπέρα παίδες...
Έχει κανείς, (ή αν μπορεί να βγάλει) φωτογραφία απο XJ6, με μανιτάρια της Yamaha?
Έχω δει μερικά αλλά όλα είναι στο στυλ... γκουμουτσας!
215770
zevlakof
22/10/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από zevlakof
215775
the_phantom_boy
25/10/2010, 16:28
Ευχαριστώ πολύ φίλε zevlakof...
Μήπως σου είναι εύκολο όμως να τις βάλεις σε full ανάλυση?
Υ.Γ.
Εγώ έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα (τουλάχιστον εμφανισιακά) τα Pro της Puig...
http://www.puigusa.com/imagenes/PUIG9794.jpg
Γνώμες κανείς?
--------------------------------------------------------------------------------
22. stone83 red Diversion οχι
giwrgos05
05/05/2011, 15:48
Καλησπερα σε ολους!
επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα μια xj6n θελω να ρωτησω με abs h χωρις?
Απλα γιατι πολλα εχω ακουσει γενικα με το abs και την ορθη λειτουργια στην πολη (κινηση κτλπ)
Mokilock
05/05/2011, 16:06
Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες, έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο ερώτημα..
giwrgos05
05/05/2011, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες, έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο ερώτημα..
Ευχαριστω πολυ τωρα που εχω περισσοτερο χρονο θα διαβασω το thread πιο προσεκτικα
the_phantom_boy
27/05/2011, 12:36
Τελικά αποφάσισα να αγοράσω ένα bagster αλλά δυστηχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό:
http://img715.imageshack.us/img715/6218/imag16472.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/1549/imag16522.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/1079/imag16552.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/6286/imag16482.jpg
Μικρό, δεν εφαρμόζει σωστά, στραβό αν το δεις απο την θέση του αναβάτη και το χειρότερο... η τρύπα της τάπας έχει σχήμα "αυγού"...
Ψάχνοντας στο internet βρήκα μια photo με φορεμένο Bagster, το οποίο όμως εφάρμοζε πολύ πολύ καλύτερα...
http://img710.imageshack.us/img710/507/yamahaxj6absblack263929.jpg
Άρα μιλάμε ίσως για λάθος κοπή, διότι απ ότι βλέπω στις photos δεν είναι ΟΛΑ τα Bagster για XJ6 έτσι (όπως είπε ο προμηθευτής)...
Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου?
Έχει τύχει σε κανέναν?
Υ.Γ.
Αν υπάρχουν photo απο XJ6 με Bagster και σας είναι εύκολο, please στείλτε μου μερικές για να τις τρίψω στη μούρη του προμηθευτή!
giovani64
28/05/2011, 10:10
G]
Άρα μιλάμε ίσως για λάθος κοπή, διότι απ ότι βλέπω στις photos δεν είναι ΟΛΑ τα Bagster για XJ6 έτσι (όπως είπε ο προμηθευτής)...
Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου?
Έχει τύχει σε κανέναν?
Υ.Γ.
Αν υπάρχουν photo απο XJ6 με Bagster και σας είναι εύκολο, please στείλτε μου μερικές για να τις τρίψω στη μούρη του προμηθευτή! [/B][/QUOTE]
φιλε μου απο οτι προσεξα μαλλον εχεις τεντωσει πολυ τους ιμαντες που δενουν μπροστα στον λαιμο. χαλαρωσε τους λιγο και τεντωσε τους πισω. στην δικια μου εχει καθησει καλα.
227458
giovani64
28/05/2011, 10:11
Υ.Γ.
Αν υπάρχουν photo απο XJ6 με Bagster και σας είναι εύκολο, please στείλτε μου μερικές για να τις τρίψω στη μούρη του προμηθευτή! [/B][/QUOTE]
2
227459
giovani64
28/05/2011, 10:12
Υ.Γ.
3
227460
giovani64
28/05/2011, 10:14
Υ.Γ.
4
227461
giovani64
28/05/2011, 10:15
Υ.Γ.
5
227462
Mokilock
14/06/2011, 12:00
Είμαι για αλλαγή ελαστικών σύντομα..
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό?
Ευχαριστώ
Mokilock
04/07/2011, 10:13
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο στοίχισε το service στα 10.000 km ?
giovani64
04/07/2011, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock [/
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο στοίχισε το service στα 10.000 km ?
76,51 ευρω. 20 ευρω τα εργατικα(ελεγχος και ρυθμισεις) και τα υπολοιπα λαδι CASTROL gps 15-50 και φιλτρο λαδιου.
Mokilock
04/07/2011, 11:46
Ευχαριστώ
giovani64
05/07/2011, 11:04
Ευχαριστώ
παρακαλω. τελικα φιλε μου εβαλες λαστιχα? απο οτι ειδα δεν ειχες καμμια προταση. να υποθεσω οτι εχεις κανει γυρω στα 10.000 χλμ και τα αλλαζεις? τι φορουσε οταν το πηρες?
Mokilock
05/07/2011, 11:46
Τα Dunlop Roadsmart φοράω ακόμα αλλά έχουν αρχίσει και γλιστράνε… abs πιάνει πολύ εύκολα, άμα ανοίξω γκάζι απότομα σπινάρει κατευθείαν η μηχανή… έχω κάτι τέτοια και λέω να μην το ρισκάρω.
Τα Metzeler Z8 interact λέω να βάλω, διάβασα καλές κριτικές.
εγώ έβαλα conti road attack και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια και για τα metzeller που λες, ό,τι και να διαλέξεις πάντα όρθιος εύχομαι:wave2:
perrakis
27/07/2011, 01:20
Παιδιά, όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι? Θα το παραλάβω τη δευτέρα μάλλον (περιμένω πινακίδα και άδεια).
Αλήθεια, την αφήνει κανείς σας έξω το βράδυ? Θα έχει συναγερμό βέβαια αλλά και η ασφάλεια κλοπής
είναι τόσο ακριβή, που μου έρχεται φτηνότερα να πάρω ένα λυκόσκυλο να το δένω στη μηχανή το βράδυ.
Βέβαια το λυκόσκυλο θα μου μασήσει τα λάστιχα και μπορεί άμα δει καμιά γάτα, να φύγει μαζί με τη μηχανή...
Πολύ όμορφη μηχανή με υπέροχα οπίσθια θα έλεγα και ήρεμο γκάζι.
Να είχε και λίγο πιο σοβαρό ψαλίδι με φαρδύτερο λάστιχο σαν το FZ6, ωραία θα ήταν..
...και το βρυσάκι που έχει για εξάτμιση... τέσπα..
ilias s.m.
27/07/2011, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από perrakis
Παιδιά, όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι? Θα το παραλάβω τη δευτέρα μάλλον (περιμένω πινακίδα και άδεια).
Αλήθεια, την αφήνει κανείς σας έξω το βράδυ? Θα έχει συναγερμό βέβαια αλλά και η ασφάλεια κλοπής
είναι τόσο ακριβή, που μου έρχεται φτηνότερα να πάρω ένα λυκόσκυλο να το δένω στη μηχανή το βράδυ.
Βέβαια το λυκόσκυλο θα μου μασήσει τα λάστιχα και μπορεί άμα δει καμιά γάτα, να φύγει μαζί με τη μηχανή...
Να είχε και λίγο πιο σοβαρό ψαλίδι με φαρδύτερο λάστιχο σαν το FZ6, ωραία θα ήταν..
Καλοταξιδη φιλε μου!Σε τη τιμη την πηρες?ΑBS?
perrakis
27/07/2011, 12:45
6.290 από motoifantis χωρίς ABS.
+ κερατιάτικα βέβαια (έξοδα φακέλου, πινακίδα) περ.220
+ εξτρά, συναγερμός, μανητάρια, λουκέτα.. περ. 300
+ ασφάλεια.... άστα... χαχαχχαχα....
το xj6 diversion κάνει 6.190 και έχει και κεντρικο στάντ.
Δηλαδή έδωσα 100 ευρώ παραπάνω για να μην έχω φέρινγκ και κεντρκό στάντ!
Εγλω θα το λέω μείωση βάρους... χεχε..
ναι αλλα το γυμνο ειναι πιο καυλα
:a56: :a016:
Πριν από όλα καλορίζικη και καλοτάξιδη φίλε μου,
ασφάλεια κλοπής βασικά είναι πολύ ακριβή για να βάλεις καλύτερα να νοικιάσεις σε κανα parking να στην προσέχουν παρά να πληρώνεις ασφάλεια κλοπής αν και εσύ ξέρεις καλύτερα τι σε εξυπηρετει και πόσα θα διαθέτεις
το xj6 είναι μια μηχανή με πολύ γραμμικό κινητήρα και τραβάει από χαμηλά τόσο που αν δεν θες δεν αλλάζεις ταχύτητα. Γκάζι δεν έχει βέβαια αλλά για μέσα στην πόλη είναι φοβερή. η εξάτμιση προσωπικά μαρέσει πάρα πολύ που είναι από κάτω και δεν είναι στο πλάι δεν υπάρχει και φόβος να καεί συνεπιβάτης. Τα οπίσθια της δεν μου αρέσουν πολύ αλλά μαρέσει πάρα πολύ το μούτρο. Τέλειο είναι επίσης ότι δεν υπάρχουν καθόλου κραδασμοί στο μηχανάκι όπως σε δικύλινδρα μοντέλα. Καλά το ψαλίδι ειναι άσχημο εμφανισιακά και παλιό αλλά σε μία budget μηχανή όπως αυτή είναι αναμενόμενο και σε γενικές γραμμές κάνει μια χαρά την δουλειά του. Οταν την καβαλάς μόνος είναι σταθερή, έχει καλή απόσβεση κραδασμών και άνεση. Με συνεπιβάτη δεν είναι τόσο άνετη και φαίνεται πια η αδυναμία των αναρτήσεων-ψαλιδιού κτλ. Εγώ που έχω το Diversion που έχει και το fairing, νομίζω πως η μηχανή εκτός πόλης είναι απόλαυση, έχω πάει αρκετά ταξιδάκια φορτωμένη. Μέχρι τα 160 πηγαίνεις άνετα καθώς δεν σε ενοχλεί και ο αέρας καθόλου πιο πάνω πηγαίνει το μηχανάκι χωρίς δυσκολία αλλά ο αναβάτης πρέπει να σκύψει αρκτά για να μην τον ενοχλεί ο αέρας πράγμα που δεν μου αρέσει και πολύ, εξάλου εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω γύρω σε αυτή την ταχύτητα. τώρα το xj6 για ταξιδάκια δεν είναι τόσο καθότι δεν έχει fairing αλλά μέσα στην πόλη είναι σαν να οδηγείς παπί, χωράει παντού και δεν χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητες αν βαριέσαι. Για τα χρήματα του πιστεύω είναι πολύ καλή μηχανή με αξιοπιστία Yamaha, όμορφη και θα την ευχαριστηθείς πολύ. Τώρα για γκάζι, καλύτερα περιφεριακά (ψαλίδι, πλαίσιο κτλ) μην τα θέλουμε και όλα σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Τέλος τα φρένα του είναι αρκετά καλά αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, το ABS λειτουργεί πολύ καλά και αξίζει πιστεύω τα παραπάνω χρήματα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.:wave2:
Υ.Γ. Σου προτείνω να βάλεις οπωσδήποτε τα μανιτάρια της Yamaha
perrakis
27/07/2011, 14:25
Ευχαριστω ολους.Το ξερω δεν εχει πολυ γκαζι αλλα δε με καιει τοσο, μια χαρα ειναι η ταχυτητα του, δε παραπονιεμαι,
για τα λεφτα του ειναι αψογο, στα χρηματα αυτα μονο το suzuki gladius επαιρνα που ειναι
δικυλινδρο και αεροψυκτο νομιζω....
ο λογος που πηρα το γυμνο ειναι ακριβως για την ευκινησια μεσα στη πολη.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω γτ να πώ την αλήθεια μου την είχα ψιλωπαρατήσει.
Μόλις έκλεισα 2 χρόνια,έχω κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα 12000, και τα πρώτα 5000 σε ένα μήνα.
Έκανα απίστευτο ταξιδι πριν δύο χρόνια με ένα φιλαράκι μου, που τον κουβαλούσα, αθήνα-πάτρα-ανκόνα-φλωρεντία-μονακό-νίκαια-κάννες και πίσω μιλάνο-ηγουμενίτσα-τρίκαλα-αθήνα.
Απίστευτη εμπειρία και πραγματικά θα το ξαναέκανα.
Μετά απο τόσο καιρό έχω ξαναψηθεί και βρεί τον χρόνο να ασχοληθώ με την καλή μου...
Εκεί στην Γαλλία που ήμουν είδα κάτι απίστευτες κατασκευές απο bagster και σαν πρώτο βήμα και για να γλυκάνω την κοπέλα μου,σκεφτόμαι να φτιάξω μια τέτοια σέλα...το κόστος είναι περίπου 400 ευρώ αλλά έχει φοβερό οπτικό αποτέλεσμα αλλά απο ουσία δεν ξέρω γτ δεν έχω κάτσει,κάποιος ποθ να έχει εμπειρία?
Πάντως η μαμά σέλα είναι πολύ κουραστική.
Μετά σκέφτομαι μια αλλαγή σε ζελατίνα, θέλω κατι σε πιο smoke αλλά δεν ξέρω τι. Μάλλον κάτι τέτοιο http://www.xikis.gr/html/details.aspx?pagenum=1&categoryID=&CategoryName=&subcategoryID=&SubCategoryName=&ManufactureID=31&ManufactureName=GIVI&description=&productCode=D444S&content=0&specialID=
Τρίτον όπωσδήποτε βαλίτσα με μαξιλαράκι, έλεγα για την givi την βάση αλλά δεν μ αρέσει πολύ οπτικά, καμιά γνώμη και θέλω αν έχετε άποωη να είναι πολυ σταθερή και να μην κοπανάει γτ η μαμά βάση για βαλίτσες δεν μου εμπνέει εμπιστούνη.Ακούω γνώμες...
Τέλος σκέφτομαι για κάτι τέτοιο σε φλάς
http://www.yamaha-motor.co.uk/uk/accessories/index.aspx?groupCode=MC+Acc&productCode=2
και κάτι τέτοιο σε καθρέφτες
http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=Barracuda_D-Version-MIRRORS
Περιμένω απόψεις...
perrakis
27/07/2011, 23:20
Η συγκεκριμένη ζελατινα μπαίνει μόνο στις εκδόσεις με φέρινγκ, οχι στο γυμνό.
Οι καθρέπτες ωραίοι, εχουν και ενσωματομένα φλας οπότε ξεχνας και το θέμα φλας.
Για μένα κοιτα στο ebay, έχει ωραία πραγματακια, 2-3 ζελατινες φιμέ πολύ ωραίες.
Εγώ σκέφτομαι για κωλοφάναρο led με ενσωματομένα φλας, βγαίνει και σε ανοιχτό και σε smoked
έχει και φτηνές αναδιπλούμενες βάσεις πινακίδας στο ebay.
Εγώ έχω το ντυμένο οπότε για αυτό το λέω...κάποια πρόταση ζελατίνας?
Οι καθρέπτες είναι πολύ ωραίοι..
giovani64
28/07/2011, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
Εγώ έχω το ντυμένο οπότε για αυτό το λέω...κάποια πρόταση ζελατίνας?
Οι καθρέπτες είναι πολύ ωραίοι..
εχω βαλει την ζελατινα που αναφερεις και σχαρα απο SW-MOTECH.
δες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=78222&perpage=15&pagenumber=34
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 7000 κμ........................
Άν είσαι πάνω άπό 1,80 μήν ψάχνεις τζάμπα ζελατίνες.
Έβαλα τήν καλύτερη, MRA μέ τό νυχάκι καί ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,
πρέπει νά σκύψεις...!!
Οί καθρέφτες όντως χρειάζονται άποστάτες,οί όποίοι δέν ξέρω
πόσο πρακτικοί είναι στήν πόλη καί πόσους κραδασμούς έχουν,
διότι βλέπεις τούς άγκώνες σου.
Άς μάς πούν αύτοί πού έβαλαν.
Ή σέλλα όντως ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ.
Δέν άντέχεται....!!
Έλυσε κανείς τό πρόβλημα καί πώς...??
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ .......
Δέν μπλοκάρουν προοδευτικά,άλλά άπότομα.
Ίσως είναι καί ή αίσθηση τού πίσω φρένου...!! ΠΡΟΣΟΧΗ.
Μπορεί σέ κάποια μηχανάκια έπειδή είναι προσφοράς άπό τό 2009
νά έχουν ήδη στεγνώσει καί νάναι άπό τό 2008...!!
Νομίζω πώς όποιος άγοράζει πρέπει νά προσθέσει καί
250 εύρώ γιά λάστιχα....ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...!!
Αύτά είναι τά μείον...........άν μπορούν νά θεωρηθούν.
Κατά τά άλλα,
Γιά 5990 πού κόστισε XJ-DIVERSION μέ φαίριγκ χωρίς ABS
ήταν πολύ καλή προσφορά...!!
ΤΩΡΑ ΠΙΑ............ΟΛΟΙ ΤΑΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ
Όπότε έχει κάποιος πολλές έπιλογές....
Ή διαφορά του μέ τά on-off είναι ότι συμπεριφέρεται καί κάθεται
καλύτερα στό δρόμο,είναι πολύ πιό εύχρηστο στήν πόλη .
ΟΜΩΣ στά ταξίδια καί όχι στά ταξιδάκια μειονεκτεί σέ ΑΝΕΣΗ....!!!
Έχει καλύτερο γκάζι άπό τά δικύλινδρα μέ διαφορά,διακοσαρίζει γρήγορα.
Χάνει στό φόρτωμα,στήν άνεση άπό τόν άέρα,στόν συνεπιβάτη.
Κερδίζει πολύ στήν πόλη....
ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ...??
Έ Γιαμάχα είναι...!!
Τό γυμνό..??
Θά κουράσει ΠΟΛΥ..........έξω άπό τήν πόλη πάνω άπό τά 130-140...!!
Καλό πράμμα ή μούρη,άλλά πληρώνεις καί τό άνάλογο τίμημα...!!
Καλή άγορά .........
καί καλές βόλτες μέ ύγεία.
:wave2:
Εγώ επειδή είμαι αρκετά ψηλός,1.70, νομίζω ότι η ζελατίνα θα με καλύψειτι λες φίλε μου εσυ που την έχεις βάλει;,αλλα σε εμφανισιακό κομμάτι δεν ξέρω πως φαίνεται σε σχέση με την μαμά.
Η βάση της mototech, μου φαίνεται πιο όμορφη απο της givi και της yamaha,απο κραδασμούς πως πάει;
Με τους καθρέπτες δεν έχω πρόβλημα και είναι μάλλον τους ύψους μου. όπως και με τα μαμά λάστιχα, ήταν μια χαρά.
giovani64
28/07/2011, 14:05
Εγώ επειδή είμαι αρκετά ψηλός,1.70, νομίζω ότι η ζελατίνα θα με καλύψειτι λες φίλε μου εσυ που την έχεις βάλει;,αλλα σε εμφανισιακό κομμάτι δεν ξέρω πως φαίνεται σε σχέση με την μαμά.
Η βάση της mototech, μου φαίνεται πιο όμορφη απο της givi και της yamaha,απο κραδασμούς πως πάει;
Με τους καθρέπτες δεν έχω πρόβλημα και είναι μάλλον τους ύψους μου. όπως και με τα μαμά λάστιχα, ήταν μια χαρά.
η ζελατινα δε χαλαει το LOOK της μηχανης. κατα την δικη μου αποψη φυσικα. κοβει πολυ καλυτερα απο την μαμα αλλα παλι αν δεν σκυψεις θα αισθανεσαι τον αερα στο κρανος. η σχαρα ειναι πολυ ομορφη και συμμαζεμενη. εχω και την γνησια YAMAHA η οποια ειναι κακασχημη. απλα η SW-MOTECH φερνει την βαλιτσα κοντα στον συνοδηγο και μαλλον δεν μπορεις να βαλεις μαξιλαρακι. ψαξε και στις αλλες σελιδες. εχω βαλει φωτο απο ολα τα αξεσουαρ που εχω βαλει.
εδω φωτο απο την ζελατινα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=78222&perpage=15&pagenumber=31
giovani64
28/07/2011, 14:08
προσοχη σε οσους εχουν βαλει το πισω φτερο της YAMAHA. σπαει απο τους κραδασμους και υπαρχει κινδυνος να μπλοκαρει τον πισω τροχο. εδω στις σερρες 2 ατομα ειχαμε βαλει και διαλυθηκαν και τα 2.
Εσένα πως κάθεται ο συνοδηγός πίσω?
Πως το βλέπεις?Έχει χώρο? Θέλω να βάλω μαξιλαράκι.
giovani64
29/07/2011, 17:44
Εσένα πως κάθεται ο συνοδηγός πίσω?
Πως το βλέπεις?Έχει χώρο? Θέλω να βάλω μαξιλαράκι.
η βαλιτσα ειναι στα ορια της σελας και δε νομιζω οτι θα βολευε να μπει και μαξιλαρακι.αν ο συνοδηγος εχει παραπανισια κιλακια θα υπαρχει προβλημα. θα προσπαθησω να βγαλω φωτο για να καταλαβεις καλυτερα. αν και δε νομιζω οτι το μαξιλαρακι ειναι και τοσο απαραιτητο.
θα περιμένω φίλε μου να δώ,αν και η κοπέλα μου είναι 50 κιλά.
Κανένας που να έχει εμπειρία απο την σέλα της bagster?
Μου φαίνεται ότι τελευταία βγάζει υπερβολικη θερμότητα,υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα?
Μου φαίνεται ότι τελευταία βγάζει υπερβολικη θερμότητα,υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα?
Δεν υπάρχει, συνίθησετ ή αλλαξετ :lol: :lol:
Ο κινητήρας αυτός έτσι είναι, ανεβάζει 100 βαθμούς για πλάκα το καλοκαίρι και στο Fazer (έχει τον ίδιο κινητήρα) έτσι είναι απλά το συνηθίζεις
Υ.Γ. Για μέσα στην πόλη μιλάω πάντα έτσι, σε εκδρομούλα είναι πολύ καλύτερα
giovani64
29/07/2011, 20:02
θα περιμένω φίλε μου να δώ,αν και η κοπέλα μου είναι 50 κιλά.
Κανένας που να έχει εμπειρία απο την σέλα της bagster?
αν μιλαμε για κοπελα 50 κιλων δε θα εχεις προβλημα. δες και στις φωτο για να καταλαβεις καλυτερα
232710
giovani64
29/07/2011, 20:03
αλλη μια
232711
giovani64
29/07/2011, 20:05
ελπιζω να βοηθησα
232712
perrakis
29/07/2011, 23:10
Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά το XJ6N μου, από τη λένορμαν βγήκα εθνική και ήρθα σπίτι....
Απίστευτη εμπειρία, ντάξει, μού σβησε καμιά 20αριά φορές στο φανάρι αλλά θα στρώσω.. χεχε..
Κάθομαι και αναρωτιέμαι, τι οδηγούσα μέχρι τώρα? Πως τη πάλευα με το παπί, να χοροπηδάει κάθε λίγο
λες και θα φύγω απ το δρόμο με το παραμικρό. Άλλη αίσθηση, δε πήγα πάνω από 100 αλλά ένιωθα
ένα με το δρόμο! Που πήγαν τα 205 κιλά έλεγα? Βέβαια σταματημένος τα 205 κιλά εμφανίστηκαν αισθητά.
Πάλευα να τη παρκάρω σωστά... και δώστου και σπρώξε και αχ και βαχ.. σα να είχα ένα πτώμα 200 κιλά και προσπαθούσα να το μετακινήσω... τι να το κάνω το γυμναστήριο μετά από αυτό?
Προς το παρών δεν έχω ιδέα τι ταχύτητα έχω μες τη μηχανή, ξέρω ότι υπάρχει ένα λάμπακι πράσινο που μου λέι αν έχω νεκρά η όχι...χαχαχα
Το μόνο που ξέρω, είναι ότι η μηχανή μου είναι υπέροχη γιατί είναι δική μου και κάπως έτσι νιώθετε
όλοι γιατί η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχουμε!!!!
Και κάπως έτσι, έστω και στα 31 μου, με μυαλό ευτυχώς, μπαίνω στο χώρο των μηχανών!!!
ΥΓ. Αυτό το κωλοαυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο με τις οδηγίες χρήσης, πώς βγαίνει το γα...μενο?
ΥΓ2. Πώς ρυθμίζω την ώρα στο ρολόι?
καλοταξιδο
ο καλυτερος τροπος για να αποφυγεις τισ γρατζουνιες στο τεποζιτο ειναι ζεσταμα με ενα πιστολακι για τα μαλια για κανα 5 λεπτο κανωντας κικλικες κινισεις και μην το κρατας σταθερο απο πανω για πολυ ωρα
perrakis
30/07/2011, 00:10
Ευχαρηστώ!
Αυτό αντί να βγεί σαν αυτοκόλλητο, θρυματίζεται σα να είναι μπλάνκο...
Θα το δοκιμάσω αυτό που λες..
Αφού δε βάλλανε και αυτοκόλλητο να λέει " εδώ είναι η τάπα" ή " βάλτε το κλειδί εδώ" πάλι καλά!
perrakis
30/07/2011, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Δεν υπάρχει, συνίθησετ ή αλλαξετ :lol: :lol:
Ο κινητήρας αυτός έτσι είναι, ανεβάζει 100 βαθμούς για πλάκα το καλοκαίρι και στο Fazer (έχει τον ίδιο κινητήρα) έτσι είναι απλά το συνηθίζεις
Υ.Γ. Για μέσα στην πόλη μιλάω πάντα έτσι, σε εκδρομούλα είναι πολύ καλύτερα
Και μένα μου χτύπαγε 100άρες σήμερα που το πήρα, σα να καβάλαγα πιστολάκι για τα μαλιά ήταν.
Φαντάζομαι έτσι είναι αυτές οι μηχανές.
στην αρχη και εμενα με ενοχλουσε η θερμοκρασα τωρα την συνηθισα, παντως ωταν παρκαρω την αφηνω στο ρελαντι η σβηνω τον κινητηρα και ανοιγω τον διακοπτη για να δουλεψει το βεντλατερ και να πεσει η θερμοκρασια κατω απο τους 95 για να μην δημιουργουντε αλοιωσιες στα μεταλα του κινητηρα απο την υψιλη θερμοκρασια
smooth criminal
30/07/2011, 08:19
Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά το XJ6N μου, από τη λένορμαν βγήκα εθνική και ήρθα σπίτι....
Απίστευτη εμπειρία, ντάξει, μού σβησε καμιά 20αριά φορές στο φανάρι αλλά θα στρώσω.. χεχε..
Κάθομαι και αναρωτιέμαι, τι οδηγούσα μέχρι τώρα? Πως τη πάλευα με το παπί, να χοροπηδάει κάθε λίγο
λες και θα φύγω απ το δρόμο με το παραμικρό. Άλλη αίσθηση, δε πήγα πάνω από 100 αλλά ένιωθα
ένα με το δρόμο! Που πήγαν τα 205 κιλά έλεγα? Βέβαια σταματημένος τα 205 κιλά εμφανίστηκαν αισθητά.
Πάλευα να τη παρκάρω σωστά... και δώστου και σπρώξε και αχ και βαχ.. σα να είχα ένα πτώμα 200 κιλά και προσπαθούσα να το μετακινήσω... τι να το κάνω το γυμναστήριο μετά από αυτό?
Προς το παρών δεν έχω ιδέα τι ταχύτητα έχω μες τη μηχανή, ξέρω ότι υπάρχει ένα λάμπακι πράσινο που μου λέι αν έχω νεκρά η όχι...χαχαχα
Το μόνο που ξέρω, είναι ότι η μηχανή μου είναι υπέροχη γιατί είναι δική μου και κάπως έτσι νιώθετε
όλοι γιατί η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχουμε!!!!
Και κάπως έτσι, έστω και στα 31 μου, με μυαλό ευτυχώς, μπαίνω στο χώρο των μηχανών!!!
ΥΓ. Αυτό το κωλοαυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο με τις οδηγίες χρήσης, πώς βγαίνει το γα...μενο?
ΥΓ2. Πώς ρυθμίζω την ώρα στο ρολόι?
Mπραβο,φιλε,καλοριζικο,καλοταξιδος,και all the time ορθιος:) ,ομορφο μηχανακι,συμπαθητικο γκαζακι,ειναι καλη επιλογη αμα απο παπι ηθελες να ανεβεις κατηγορια(εισαι και 31 αρα οχι lunatic),μια χαρα σε κοβω,σιγα σιγα θα μαθεις και πως να χειριζεσαι το βαρος του(οταν ειναι ακινητο η σχεδον ακινητο),και να μην σου σβηνει,ολα θα ρθουν απο μονα τους.
Προσοχη μονο,γιατι μπορει φωτια να μην βαζει στην ασφαλτο,αλλα εχει τα αλογακια του,καλες βολτες:beer: :beer: :beer: !!!!!!!!!!!!!!
Thanks για τις φωτογραφίες...
Πάντως εχτές πήρα βόλτα ένα scooter παλιό που έχω, gillera runner και έπαθα πλάκα απο σέλα και ζέστη,πρέπει να κάνω κάτι αντίστοιχο και για την σέλα στο xj6, δεν γίνεται αλλιώς,δεν αντέχεται.
Είμαι έτοιμος για σχεδιασμό σέλας baster και παραγγελία.
Με την ζέστη, παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ψυγείο της μηχανής και να έχει τόσο ζέστη?
perrakis
30/07/2011, 18:32
Σήμερα που γυρνούσα απ τη δουλειά, είχαν πάρει φωτιά τα @@ μου, πολύ θερμότητα κάτω απ τη σέλα.
έχει καλή επιτάχυνση πάντως, το στρώνω προς το παρόν και δε περνάω τις 5000 στροφές. αλλά λίγο
να τσιμπήσεις το γκάζι... προς το παρών έχω θέματάκι με τις στροφές, τις παίρνω πολύ ανοιχτές...
Ενοείται δεν ανεβάζω πάνω τη κυρά μου πρίν μάθω να χειρίζομαι καλά τη μηχανή.
Αν είχε κανένα σχολείο αυτές τις μέρες όπως αυτά του 0-300 καλά θα ήταν!!!
Όλα τα tips είναι ευπρόσδεχτα παιδιά και κανά καφεδάκι ε!
Να ιδρύσουμε και το XJ6 owners club χαχαχα...
ΥΓ. σημέρα το κοριτσάκι μου έριξε το πρώτο της κατούρημα (υπερχήληση βενζίνης από το σωλινάκι λόγο ζέστης)
Mokilock
01/08/2011, 09:18
Σήμερα που γυρνούσα απ τη δουλειά, είχαν πάρει φωτιά τα @@ μου, πολύ θερμότητα κάτω απ τη σέλα.
έχει καλή επιτάχυνση πάντως, το στρώνω προς το παρόν και δε περνάω τις 5000 στροφές. αλλά λίγο
να τσιμπήσεις το γκάζι... προς το παρών έχω θέματάκι με τις στροφές, τις παίρνω πολύ ανοιχτές...
Ενοείται δεν ανεβάζω πάνω τη κυρά μου πρίν μάθω να χειρίζομαι καλά τη μηχανή.
Αν είχε κανένα σχολείο αυτές τις μέρες όπως αυτά του 0-300 καλά θα ήταν!!!
Όλα τα tips είναι ευπρόσδεχτα παιδιά και κανά καφεδάκι ε!
Να ιδρύσουμε και το XJ6 owners club χαχαχα...
ΥΓ. σημέρα το κοριτσάκι μου έριξε το πρώτο της κατούρημα (υπερχήληση βενζίνης από το σωλινάκι λόγο ζέστης)
Καλοτάξιδη φίλε και καλωσόρισες στο XJ6 club!
Αφού τη στρώσεις και τη μάθεις, θα δεις ότι οδηγείτε σαν το παπί από θέμα ευκολίας μέσα στη κίνηση αλλά με την ενεργητική ασφάλεια μιας 600αρας μηχανής.. και με όσο γκάζι χρειάζεται... !
Το θέμα της θερμότητας κάτω από τη σέλα με απασχόλησε και εμένα από τις πρώτες φορές που την καβάλησα αλλά έτσι είναι αυτοί οι κινητήρες, έτσι είναι τα street..
Αυτό που έκανα από πέρυσι το καλοκαίρι είναι να του κολλήσω θερμομονωτικό αυτοκόλλητο κάτω από τη σέλα. Όχι πώς σώνεται τελείως η κατάσταση αλλά τουλάχιστον δεν φτάνεις στο σημείο να πάρουν φωτιά τα @@
Πάντα όρθιος και να τη χαρείς τη καλή σου!
perrakis
01/08/2011, 11:40
Thanks,
το χειμώνα φαντάζομαι θα είναι ότι πρέπει αυτή η θερμότητα κάτω απ τη σέλα!
Είναι όντως πολύ ευκολοδήγητη, σα παπί. μια χαρά και στη κίνηση, άψογη!
Να δούμε και πόσα χιλιόμετρα βγάζει η βενζίνα του...
εξαρτάται πάρα πολύ από το πόσο βαρύ χέρι έχεις :lol: :lol: και βέβαια αν είσαι μέσα στην πόλη καίει παραπάνω από το να πας στην εθνική με 150-160 σταθερά
κατανάλωση από 6.5 μέχρι 9 lt/100 km όπως την μέτρησα στο δικό μου ανάλογα που και πως πήγαινα
γενικά οικονομικό μηχανάκι είναι για 600 κυβικά
να το χαίρεσαι, θα το ευχαριστηθείς σίγουρα φίλε μου:wave2:
giovani64
02/08/2011, 21:10
Thanks,
το χειμώνα φαντάζομαι θα είναι ότι πρέπει αυτή η θερμότητα κάτω απ τη σέλα!
Είναι όντως πολύ ευκολοδήγητη, σα παπί. μια χαρά και στη κίνηση, άψογη!
το μηχανακι ειναι πολυ οικονομικο. φουλαρα στις σερρες πηγα φραγμα θυσαυρου - παρανεστη (για μπιφτεκι στου Μποζιδη) και πισω στις σερρες. συνολο χλμ 271. φουλαρισμα παλι στο ιδιο βενζιναδικο στις σερρες και πηρε με το ζορι 11 λιτρα. σε εθνικη με 130-140 συνεχως δεν περασε ποτε τα 5,5 λιτρα.
και μενα στην εθνικη τοσο καιει το εχω τσεκαρει πολλες φορες αλλα σε μιχτη χριση ή αστικη φτανει ως και τα 9 λιτρα που λεει και οφιλος ποιο πανω,
και κατι ασχετο εσεις με την σελα πως την παλεβετε εμενα μετα απο κανα δυορο γινεται ανυποφορη (απο αποψη ανεσης ενοω γιατι ειναι λιγο σκληρη) καποια συμβουλη?
Δεν αντεχεται με τπτ, εγώ σκέφτομαι να την στείλω στην bagster, να μου την φτιάξουν, υπάρχουν πολλοί πάντως και στην Ελλάδα που φτιάχνουν σελλες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
σε εθνικη με 130-140 συνεχως δεν περασε ποτε τα 5,5 λιτρα.
αυτό δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω τόση υπομονη μάλλον για να πηγαίνω με αυτα τα χλμ σταθερά στην εθνική :lol: :lol: :lol:
perrakis
03/08/2011, 21:28
Εμένα τελικά, μέσα στη πόλη, χωρίς να πηγαίνω πάνω από 100 (το στρώνω ακόμα) και χωρίς τις
καλύτερες αλλαγές ταχύτήτων, έκαψε 6,5lt/100klm.
giovani64
03/08/2011, 23:49
Εμένα τελικά, μέσα στη πόλη, χωρίς να πηγαίνω πάνω από 100 (το στρώνω ακόμα) και χωρίς τις
καλύτερες αλλαγές ταχύτήτων, έκαψε 6,5lt/100klm.
τωρα που ειναι ακομα καινουριο καιει, οσο παραπανω χλμ κανεις τοσο λιγοτερο θα καιει.
perrakis
04/08/2011, 00:22
Πάντως διαβάζω κριτικές (reviews) για τη συγκεκριμένη μηχανή και χαίρομαι. Άσε που κάθε μέρα βλέπω
όλο και περισσότερα XJ6 στο δρόμο (όχι τοσα γυμνά βέβαια).
Έχει βάλει κανεί σας το aftermarket κωλοφάναρο με led και ενσωματομένα φλας? Βγαίνει σε clear και
smoked. Αν ναι, είναι καλό η ταρακουνάει?
Εκείνα τα led φλασάκια που έχει στο site της yamaha μου αρέσουν, ξέρει κανείς πόσο κάνουν?
Τα led είχα ρωτήσει και μου είχαν πει 45 ευρώ νομίζω. Είναι πολύ όμορφα.
Mokilock
11/08/2011, 15:42
Ρε παιδιά πως ρυθμίζουμε πόσο ψηλά θα χτυπάνε τα φώτα??
Αυτή η βίδα πίσω από το φανάρι δε βλέπω να κάνει τίποτα...???
giovani64
11/08/2011, 16:20
Ρε παιδιά πως ρυθμίζουμε πόσο ψηλά θα χτυπάνε τα φώτα??
Αυτή η βίδα πίσω από το φανάρι δε βλέπω να κάνει τίποτα...???
για δες εδω. και στο ντυμενο και στο γυμνο το ιδιο ρυθμιζονται
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=78895&perpage=15&pagenumber=3
Αρχικά δημιουργήθηκε από stone83
--------------------------------------------------------------------------------
22. stone83 red Diversion οχι
23. nook white naked oxi
TAKSIMIS
25/01/2012, 11:20
Αυτό το μηχανάκι είναι πολύ κατώτερο του fz6 ποιοτικά, το μόνο θετικό ειναι η ροπή του σε σχέση με το fz6 που ηθελε ιδιαίτερο χειρισμό μεχρι να το μάθεις.
Οδηγιέται ευχάριστα, στη βολτα μου θύμισε cbf.
Hρεμη στρωτή οδήγηση, που σε εμένα αρέσει, γενικά απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα..και με δροσερα @@ γιατι αν μπλεξεις σε κινηση και έχει και ζέστη στο μισάωρο κάηκες :a52:
lazarosGR
16/05/2012, 18:57
γεια και χαρα και απο εμενα! εχω εδω και εναμιση μηνα την μηχανη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! κοκκινη γυμνη με abs!!
bar-code
18/05/2012, 22:46
γεια και χαρα και απο εμενα! εχω εδω και εναμιση μηνα την μηχανη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! κοκκινη γυμνη με abs!!
vale foto!!!
lazarosGR
25/05/2012, 22:44
vale foto!!!
259516
259518
giovani64
25/05/2012, 22:58
πολυ ομορφο. καλως ηρθες στην παρεα μας...
259516
259518
lazarosGR
25/05/2012, 23:05
Ευχαριστω! καλος σας βρηκα!! να μπαινουμε να τα λεμε λοιπον!
giovani64
25/05/2012, 23:08
φυσικα και να τα λεμε και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. πηρες ενα πολυ καλο μηχανακι χωρις προβληματα που κανει ολες τις δουλειες. εγω εχω το φεριγκατο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Ευχαριστω! καλος σας βρηκα!! να μπαινουμε να τα λεμε λοιπον!
lazarosGR
25/05/2012, 23:14
[QUOTE=giovani64;2194129]φυσικα και να τα λεμε και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. πηρες ενα πολυ καλο μηχανακι χωρις προβληματα που κανει ολες τις δουλειες. εγω εχω το φεριγκατο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
τελεια! και γω δεν κρυβω πως ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με την επιλογη μου!
αν και εχω διαβασει ολο το topic εχω καποιες αποριες! θα της στειλω αυριο για εχουμε να λεμε!
giovani64
26/05/2012, 15:48
το φτερο ειναι της YAMAHA? αν ναι προσεχε γιατι σπαει πολυ ευκολα. ελεγχε πολυ συχνα τις πλαστικες βιδες. λασκαρει αυτη που το κραταει στο ψαλιδι και σπαει απο τους κραδασμους. το δικο μου εγινε κομματια
allh mia photo...
stakantzi
28/05/2012, 20:42
Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το Topic και το έχω διαβάσει όλο εξ αρχής. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μηχανάκι και δεν κρύβω ότι εμφανισιακά με έχει κάνει το κλίκ. Νομίζω είναι το καλύτερο Value For Money στη κατηγορία του αυτή τη στιγμή.
Η τιμή του αυτή τη στιγμή (Naked - ABS ) είναι στα 6.990 και το βρήκα στα 6.500 περίπου. Έχω βρει και το Fazer S2 600 με ABS του 09 στα 5.500 και γνωρίζω ότι είναι πολύ καλύτερο μηχανάκι από το XJ6.
Να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία από μηχανές και θα είναι η πρώτη μου. Οπότε ερωτώ: Τι διαφορές έχει η XJ6 από τη FAZER του 09 και αν άπειρος ( 28 ετών με το μυαλό στο κεφάλι ) θα πρέπει να κινηθώ για αγορά 600άρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lazarosGR
28/05/2012, 23:46
Καλησπέρα φίλε!
Οι βασικές τους διαφορές είναι στα άλογα , στο πλαίσιο στις αναρτήσεις στην τιμή και νομίζω στα φρένα (κάτι λίγα)
5,500 μεταχειρισμένη έτσι?
Εγώ πάντως με σιγουριά θα σου πω σαν πρώτη σου μηχανή θα είναι πιο φιλική μαζί σου η xj6.
Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το Topic και το έχω διαβάσει όλο εξ αρχής. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μηχανάκι και δεν κρύβω ότι εμφανισιακά με έχει κάνει το κλίκ. Νομίζω είναι το καλύτερο Value For Money στη κατηγορία του αυτή τη στιγμή.
Η τιμή του αυτή τη στιγμή (Naked - ABS ) είναι στα 6.990 και το βρήκα στα 6.500 περίπου. Έχω βρει και το Fazer S2 600 με ABS του 09 στα 5.500 και γνωρίζω ότι είναι πολύ καλύτερο μηχανάκι από το XJ6.
Να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία από μηχανές και θα είναι η πρώτη μου. Οπότε ερωτώ: Τι διαφορές έχει η XJ6 από τη FAZER του 09 και αν άπειρος ( 28 ετών με το μυαλό στο κεφάλι ) θα πρέπει να κινηθώ για αγορά 600άρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stakantzi
29/05/2012, 09:06
Ναι ξέχασα να το αναφέρω. Η Fazer είναι καινούργια ( stock ) στο γυμνό της.
Οι διαφορές στα άλογα μπορούν να σου δίνουν παραπάνω δύναμη, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Στο μαγαζί μου είπαν ότι στη πράξη δεν θα δεις μεγάλες διαφορές στις καταναλώσεις μεταξύ τους.
Αυτό που δεν γνωρίζω καθόλου είναι η διαφορετικότητα των δύο πλαισίων και των αναρτήσεων και με ποιο τρόπο, πρακτικά, παίζει ρόλο στη οδήγηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει παραδείγματα ( ειδικά για το πλαίσιο ), άντε αναρτήσεις μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
Υ.Γ Λάζαρε, κούκλα η δική σου, αν και δεν ήξερα ότι το γυμνό βγαίνει σε κόκκινο.
Εχετλαίος
29/05/2012, 09:50
Aν με χαλάει ένα πράγμα είναι αυτό το ψαλίδι!
Εντάξει, παλαιάς κοπής αλλά αξιόπιστο.
Αλλά, ρπμ, δεν δένει με τίποτα με το λουκ της μοτοσυκλέτας. Στο βωμό μείωσης του κόστους, μια άσχημη πινελιά...
lazarosGR
29/05/2012, 12:05
Ναι ξέχασα να το αναφέρω. Η Fazer είναι καινούργια ( stock ) στο γυμνό της.
Οι διαφορές στα άλογα μπορούν να σου δίνουν παραπάνω δύναμη, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Στο μαγαζί μου είπαν ότι στη πράξη δεν θα δεις μεγάλες διαφορές στις καταναλώσεις μεταξύ τους.
Αυτό που δεν γνωρίζω καθόλου είναι η διαφορετικότητα των δύο πλαισίων και των αναρτήσεων και με ποιο τρόπο, πρακτικά, παίζει ρόλο στη οδήγηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει παραδείγματα ( ειδικά για το πλαίσιο ), άντε αναρτήσεις μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
Υ.Γ Λάζαρε, κούκλα η δική σου, αν και δεν ήξερα ότι το γυμνό βγαίνει σε κόκκινο.Σε ευχαριστώ φίλε!
Μμμμ.. για μισό λεπτό.. FZ600N s2 με ABS καινούρια με 5,500 ευρώ (κρίμα που δεν είναι με το φερινγκ) ….*
…. XJ600Ν ABS 6.500 ευρώ καινούρια..
Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τις 2 περιπτώσεις .. σαφώς η FZ θα είναι μπροστά σε πολλά.. Σε ένα πράγμα που θα πω ότι είναι μιoν είναι πως η YAMAHA σταμάτησε την παραγωγή της FZ6 , οπότε ίσως να δυσκολευτείς στο μέλλον με τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείς.
Και ένα ακόμη θετικό για την XJ είναι πως έχει ροπή στις χαμηλές-μεσαίες στροφές ενώ η FZ έχει στις ψιλές..(οπότε σαν πρώτη σου μηχανή θα σε διευκολύνει πολύ) και ένα δεύτερο είναι η χαμηλή απόσταση της σέλας από το έδαφος..(επίσης θα σε βοηθήσει)*
Όσον αφορά το πλαίσιο σε μια μηχανή εκτός τον άλλων το πιο βασικό είναι σε μια δυνατή *πτώση ( μακριά από μας) να μη ραγίσει..
(πάντως η XJ NAKED είναι πιο όμορφη απ την FZ6 ΝΑΚΕD :p )
stakantzi
29/05/2012, 12:26
Σε ευχαριστώ φίλε!
Μμμμ.. για μισό λεπτό.. FZ600N s2 με ABS καινούρια με 5,500 ευρώ (κρίμα που δεν είναι με το φερινγκ) ….*
…. XJ600Ν ABS 6.500 ευρώ καινούρια..
Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τις 2 περιπτώσεις .. σαφώς η FZ θα είναι μπροστά σε πολλά.. Σε ένα πράγμα που θα πω ότι είναι μιoν είναι πως η YAMAHA σταμάτησε την παραγωγή της FZ6 , οπότε ίσως να δυσκολευτείς στο μέλλον με τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείς.
Και ένα ακόμη θετικό για την XJ είναι πως έχει ροπή στις χαμηλές-μεσαίες στροφές ενώ η FZ έχει στις ψιλές..(οπότε σαν πρώτη σου μηχανή θα σε διευκολύνει πολύ) και ένα δεύτερο είναι η χαμηλή απόσταση της σέλας από το έδαφος..(επίσης θα σε βοηθήσει)*
Όσον αφορά το πλαίσιο σε μια μηχανή εκτός τον άλλων το πιο βασικό είναι σε μια δυνατή *πτώση ( μακριά από μας) να μη ραγίσει..
(πάντως η XJ NAKED είναι πιο όμορφη απ την FZ6 ΝΑΚΕD :p )
Στο μαγαζί μου είπαν ότι τα Service - Ανταλλακτικά είναι τα ίδια μεταξύ τους. Τώρα σε ένα πέσιμο αν σπάσει κάτι και δυσκολευτώ να βρω, αυτό δεν το ξέρω.
Όσον αφορά τα της οδήγησης και συμπεριφοράς, έχει καταλάβει κάποιος κάτι περίεργο; Ακούω ΜΟΝΟ θετικά!
Υ.Γ Θεωρούμε δεδομένο πως για κάποιους τα άλογα που έχει πάνω το μηχανάκι είναι αρκετά, και για κάποιους όχι.