Σύνδεση

View Full Version : πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

rizlaaa
20/11/2009, 09:14
Μήν ανχώνεστε βρέ.......δεν το έχω πάρει ακόμα το μπουφάν.:D

amyroukai
01/12/2009, 08:58
Ε να προσθέσω ένα σπαμάκι ακόμα.... :lol:
Dainese gore-tex G-Gator μπουφάν, Rock παντελόνι, Fulcrum μπότες και Richa γάντια (δεν θυμάμαι το μοντέλο) πέρυσι Θεσσαλονίκη Αθήνα όλο υπό βροχή και δεν πέρασε σταγόνα. Ούτε μέσα στην πόλη. Και φέτος με τις βροχές του Σεπτέμβρη το ίδιο μέσα στην Αττική. Τα γάντια από μέσα, γιατί δεν χωράνε να μπουν από πάνω από το μανίκι και εννοείται το παντελόνι πάνω από τη μπότα. Όντως δύο τρία εκατοστά από τη φόδρα στο μανίκι βρέχονται, αλλά δεν το νιώθεις επάνω σου, είναι το γάντι εκεί. Εκτός αν φοράς κοντά γάντια... Αν δεν κάνω λάθος, τα Dainese Jerico πιάνουν κάτω από το μπουφάν το αδιάβροχο κομμάτι και πάνω από το μπουφάν η cordura τους και έχουν "νεροχύτη" για να μην κάθεται το νερό μέσα στο γάντι και περνάει προς το χέρι. Θα πάω να τα ξαναδώ, είναι η επόμενη αγορά... Τα richa δεν έχουν βάλει ποτέ νερό, αλλά δεν κρατάνε κρύο και η αντιολισθητική επένδυση στα δάχτυλα, διαλύθηκε από την πρώτη χρονιά.

Πάντως στο σκούτερ που τα χέρια σου είναι περίπου οριζόντια, είναι αναμενόμενο να "πάρει" πιο βαθιά νερό. Στα στρητ που οδηγούμε οι περισσότεροι, τα χέρια και κατ' επέκταση τα μανίκια είναι προς τα κάτω.

dmf
03/12/2009, 22:09
μολις διαβασα και τις 21 σελιδες :D
αληθεια τωρα που δεν εχεις μπουφαν τί κανεις;;

rizlaaa
04/12/2009, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
μολις διαβασα και τις 21 σελιδες :D
αληθεια τωρα που δεν εχεις μπουφαν τί κανεις;;

Παλιά μου τέχνη κόσκινο....... αδιάβροχο και ταλαιπωρία..:sad:

Cpt. Haddock
04/12/2009, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
Παλιά μου τέχνη κόσκινο....... αδιάβροχο και ταλαιπωρία..:sad:

Ενώ θα είχες το μπουφανάκι σου και θα ΄σουν κύριος...

Αλλά δεν ακους :sick:

amyroukai
04/12/2009, 10:04
Δεν άκουσες το βροχοποιό; Ε καλά να πάθεις... Μιλάμε για εμπειρία στο θέμα, ο λόγος του νόμος. :rotflmao:

rizlaaa
04/12/2009, 14:44
Γιατί δεν καταλαβαίνετε ένα φτωχό πλήν τίμιο μοτοσικλετιστή....

Cpt. Haddock
04/12/2009, 14:58
Γιατί δεν καταλαβαίνετε ένα φτωχό πλήν τίμιο μοτοσικλετιστή....

Αυτός δε μας καταλαβαίνει... :sad:

dmf
04/12/2009, 15:58
rizlaaa να σε ρωτήσω κάτι.. Κατ'αρχας συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ πρακτικό να έχεις αδιάβροχο μπουφάν-παντελόνι-γάντια. Αλλά δεν σε ενοχλεί ρε παιδάκι μου που όλη η βρώμα του δρόμου θα βρεθεί ξαφνικά πάνω στο dainese σου των 400? ? Γιατί αυτό γίνεται όταν βρέχει.. Λίγο τα αυτοκίνητα με τις ρόδες τους, λίγο οι λακούβες με τα βρωμόνερα, λίγο ο αέρας, λίγο το ιδιο το μηχανάκι σου που μπορεί να είναι βρόμικο, ε δεν θέλει και πολυ να στο λερώσουν...
Τα παλιά σου αδιάβροχα τα εχεις δει ποτε σου πόσο βρώμικα είναι;;;
Θες να γίνει ετσι και το μπουφαν σου;;

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να φοράω αδιάβροχα* παρά αυτό.

* Ρίξε και καμιά ματιά σε κάτι αδιάβροχα σετ που μοιάζουν σαν να φοράς κανονικό μπουφάν και παντελόνι μηχανής και όχι νιτσεραδα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να το βγάζεις όταν θα πηγαίνεις στην τράπεζα π.χ :beer:

rizlaaa
04/12/2009, 16:23
Καλησπέρα....:wave2:

Λοιπόν παιδιά επειδή μόλις πρίν απο 20 λεπτά, ενημερώθηκα τηλεφωνικά, ότι το μπουφάν θα είναι Ελλάδα την Δευτέρα, και απο ότι μου είπαν απο το κατάστημα, το μπουφανάκι πέρασε απο "κοντρόλ", και βρέθηκε απολύτως εντάξει.........:hypnotize :uplate: :sick: :eek: :D

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, και άν γνωρίζετε και έχετε την καλή διάθεση να μου απαντήσετε.

Πιστεύετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και άν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να έχω κάποια απάντηση πιο υπεύθυνη, εκτός απο το να μου πεί ο πωλητής ότι είναι ο.κ.

Δηλαδή κάποιο χαρτί η κάποιο mail απο την αντιπροσωπεία, και όχι απλά ένα ξερό "πέρασε απο τον έλενχο και δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα". Είναι λογικό αυτό που ρωτάω η παράλογο...:eyepop:

Εχεις κάποιος κάποια σχετική εμπειρία με παρόμοιο περιστατικό.... για να είμαι ενήμερος.

Ευχαριστώ για την έκ' νέου κατανόηση.......:beer:

Cpt. Haddock
04/12/2009, 16:29
Συγγνώμη...

Εσύ πιστεύεις οτι ΟΝΤΩΣ βγήκε απ' την Ελλάδα το μπουφάν; :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

(ρε σύ έλεος :bigcry: )

rizlaaa
04/12/2009, 16:35

* Ρίξε και καμιά ματιά σε κάτι αδιάβροχα σετ που μοιάζουν σαν να φοράς κανονικό μπουφάν και παντελόνι μηχανής και όχι νιτσεραδα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να το βγάζεις όταν θα πηγαίνεις στην τράπεζα π.χ :beer:

Νά σε ρωτήσω κάτι.........
Εχεις μπεί ποτέ σε τράπεζα χειμώνα με μπουφάν και αδιάβροχο απο πάνω, και να δουλεύουν τα
air contision στο full.... Μετά απο 10 λεπτά, θές να βγάλεις το δέρμα σου απο την ζέστη, όχι μόνο το μπουφάν. Πόσο μάλλον να έχεις και αδιάβροχο απο πάνω.
Μήν τα βλέπετε απλά ρε παιδιά.... η πραγματικότητα απέχει πολύ.

rizlaaa
04/12/2009, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συγγνώμη...

Εσύ πιστεύεις οτι ΟΝΤΩΣ βγήκε απ' την Ελλάδα το μπουφάν; :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

(ρε σύ έλεος :bigcry: )

Οχι ρε φίλε... Φυσικά και δεν το πιστεύω. Αλλωστε σε προηγούμενο πόστ το ανέφερα.:wacko:
Ισως όμως, κρατάω μια πολύ μικρή επιφύλαξη ότι μπορεί και έγινε θαύμα.:lol:

Ομως........επειδή ακριβώς, δεν μπορώ να το αποδείξω, γιαυτό ρωτάω τί "προτάσεις" έχουμε.

Δηλαδή ρωτάω απλά. Πρέπει να απαιτήσω κάποιο χαρτί απο το κατάστημα, η απλά παίρνω το μπουφανάκι στο χέρι, και προχωράω στο σχέδιο "Β".:wacko:

Tpap
04/12/2009, 16:48
σχέδιο ''Β'', είπες...?

40 σελίδε.

:bigcry: :bigcry:

devil's animal
04/12/2009, 16:55
Οχι ρε φίλε... Φυσικά και δεν το πιστεύω. Αλλωστε σε προηγούμενο πόστ το ανέφερα.:wacko:
Ισως όμως, κρατάω μια πολύ μικρή επιφύλαξη ότι μπορεί και έγινε θαύμα.:lol:

Ομως........επειδή ακριβώς, δεν μπορώ να το αποδείξω, γιαυτό ρωτάω τί "προτάσεις" έχουμε.

Δηλαδή ρωτάω απλά. Πρέπει να απαιτήσω κάποιο χαρτί απο το κατάστημα, η απλά παίρνω το μπουφανάκι στο χέρι, και προχωράω στο σχέδιο "Β".:wacko:

αν ειναι 48αρι στο αγοραζω εγω το μπουφανακι σου 50€.
αφου ειναι ελλατωματικο και δεν κανει την δουλεια του και κατα 99% δεν θα παρεις τα λεφτα σου απο τον εμπορο εφ'οσον το εβγαλε καλο, προκειμενου να σου μεινει στην ντουλαπα, σε συμφερει.

τι λες?
:wave2:

amyroukai
04/12/2009, 16:57
...όλη η βρώμα του δρόμου θα βρεθεί ξαφνικά πάνω στο dainese σου των 400? ? Γιατί αυτό γίνεται όταν βρέχει...
Ε ναι ρε φίλε, αλλά όταν ο δρόμος σκάσει πάνω στο χεράκι σου, την πλατούλα σου, τα μούτρα σου, που εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν ποτέ ξανά, αλλά λέμε ΑΝ βρεθείς σε τέτοια φάση, για αυτό το παίρνεις το dainese των 400? και των 500?... Για τη βρώμα, σαπουνάκι... Το φοράω 3 χρόνια κάθε (χειμωνιάτικη) μέρα το gator και είναι σαν καινούριο.

rizlaaa
04/12/2009, 16:59
Μήν στεναχωριέσαι. Δέν θα επιβαρύνω το forum με το σχέδιο "Β". :)

rizlaaa
04/12/2009, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ειναι 48αρι στο αγοραζω εγω το μπουφανακι σου 50€.
αφου ειναι ελλατωματικο και δεν κανει την δουλεια του και κατα 99% δεν θα παρεις τα λεφτα σου απο τον εμπορο εφ'οσον το εβγαλε καλο, προκειμενου να σου μεινει στην ντουλαπα, σε συμφερει.

τι λες?

Κρίμα ρε φίλε, είσαι άτυχος. Είναι 58άρι.:wave2:
Τά λεφτά μου μπορεί να μην τα πάρω πίσω, αλλά ίσως μέσα απο εδώ, γλυτώσουν κάποια παιδιά τα δικά τους λεφτά.:wacko:

MAG/FMX
04/12/2009, 17:06
Χτες εξαιτιας σου πηρα ενα richa super αδιαβροχο .Το καλο ειναι οτι δεν περναει σταγονα, το κακο οτι δεν αναπνεει οσο το dainese.Κανονισε να τα ανταλαξουμε αμα θελεις nο 46.....:wave2:
58 ari ........ τελικα εφαγες τον μαγαζατορα ζωντανο........ Παιζει ενα richa 140e πετρου ραλλη 1,, ειναι πολυ αδιαβροχα κ φενοντε.........:cool:

rizlaaa
04/12/2009, 17:08
Τι να σου κάνω που είμαι λίγο εύσωμος.... φοράω 58. Τουλάχιστον έτσι γράφει το μπουφάν.

devil's animal
04/12/2009, 17:18
Κρίμα ρε φίλε, είσαι άτυχος. Είναι 58άρι.:wave2:
Τά λεφτά μου μπορεί να μην τα πάρω πίσω, αλλά ίσως μέσα απο εδώ, γλυτώσουν κάποια παιδιά τα δικά τους λεφτά.:wacko:

:sad: :sad:
παντως επειδη 58 ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο νουμερο εχεις σκεφτει οτι μπορει να εμπασε νερο επειδη δεν σου ειναι εφαρμοστο?

MAG/FMX
04/12/2009, 17:23
Φορα κ ενα ισοθερμικο 20ε απο μεσα να μην ζεστενεσαι κ υδρωνεις κ εγω λεω σαν πολυ ποφανατο το πηρες..........:wave2:

rizlaaa
04/12/2009, 17:46
Ρε σείς......πλάκα μου κάνετε. Αφού σας είπα ότι είμαι εύσωμος.

182298

chico82
04/12/2009, 17:55
Καλησπέρα....:wave2:

Λοιπόν παιδιά επειδή μόλις πρίν απο 20 λεπτά, ενημερώθηκα τηλεφωνικά, ότι το μπουφάν θα είναι Ελλάδα την Δευτέρα, και απο ότι μου είπαν απο το κατάστημα, το μπουφανάκι πέρασε απο "κοντρόλ", και βρέθηκε απολύτως εντάξει.........:hypnotize :uplate: :sick: :eek: :D

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, και άν γνωρίζετε και έχετε την καλή διάθεση να μου απαντήσετε.

Πιστεύετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και άν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να έχω κάποια απάντηση πιο υπεύθυνη, εκτός απο το να μου πεί ο πωλητής ότι είναι ο.κ.

Δηλαδή κάποιο χαρτί η κάποιο mail απο την αντιπροσωπεία, και όχι απλά ένα ξερό "πέρασε απο τον έλενχο και δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα". Είναι λογικό αυτό που ρωτάω η παράλογο...:eyepop:

Εχεις κάποιος κάποια σχετική εμπειρία με παρόμοιο περιστατικό.... για να είμαι ενήμερος.

Ευχαριστώ για την έκ' νέου κατανόηση.......:beer:

Καλησπερα

Το πιο λογικο ειναι να υπαρχει παραστατικο ή δελτιο αποστολης ή καποιος αριθμος πρωτοκολου για το οτι ''κινηθηκε'' εμπορευμα προς επισκευη/ελεγχο(απο την εμπειρεια μου στην εταιρεια που δουλευω)
Ζητησε του να στα δωσει λεγοντας του οτι θες ΕΣΥ, Ο ΙΔΙΟΣ να επικοινωνησεις με την DAINESE και οτι τα χρειαζεσαι για να τους ''πεις'' για ποιο τεμαχιο αναφαιρεσαι.
Πιστευω απο την απαντηση που θα σου δωσει να βγαλεις συμπερασμα αν οντως το μπουφαν εκανε το ταξιδακι του
ααααα
και κατι ακομα
Για κανε μια προσπαθεια και στειλε στην DAINESE ενα email με το προβλημα που αντιμετωπιζεις και τις ενεργειες τις οποιες εχεις κανει απεναντι στον καταστηματαρχη.
Αλλα πρωτα παρε το μπουφαν και δες το ταμπελακι. Κοιταξα το δικο μου και εχει κατι αριθμους, ισως να ειναι και serial number.

dmf
04/12/2009, 18:06
Νά σε ρωτήσω κάτι.........
Εχεις μπεί ποτέ σε τράπεζα χειμώνα με μπουφάν και αδιάβροχο απο πάνω, και να δουλεύουν τα
air contision στο full.... Μετά απο 10 λεπτά, θές να βγάλεις το δέρμα σου απο την ζέστη, όχι μόνο το μπουφάν. Πόσο μάλλον να έχεις και αδιάβροχο απο πάνω.
Μήν τα βλέπετε απλά ρε παιδιά.... η πραγματικότητα απέχει πολύ.

Α δηλ το αδιαβροχο κανει την διαφορα;; Οταν μπαινεις με το μπουφαν και εχει air condition στο φουλ ειναι οκ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ε ναι ρε φίλε, αλλά όταν ο δρόμος σκάσει πάνω στο χεράκι σου, την πλατούλα σου, τα μούτρα σου, που εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν ποτέ ξανά, αλλά λέμε ΑΝ βρεθείς σε τέτοια φάση, για αυτό το παίρνεις το dainese των 400? και των 500?... Για τη βρώμα, σαπουνάκι... Το φοράω 3 χρόνια κάθε (χειμωνιάτικη) μέρα το gator και είναι σαν καινούριο.

Αδιάβροχο πανω απο το μπουφαν εννοουσα, την πεπατημενη.. Ειναι δυνατον να φορας αδιαβροχο για προστασια απο πτωση;

rizlaaa
04/12/2009, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82

Για κανε μια προσπαθεια και στειλε στην DAINESE ενα email με το προβλημα που αντιμετωπιζεις και τις ενεργειες τις οποιες εχεις κανει απεναντι στον καταστηματαρχη.
Αλλα πρωτα παρε το μπουφαν και δες το ταμπελακι.

Ε νοείται. Είναι ενέργειες που θα γίνουν στο σχέδιο "Β", και όχι μόνο.:beer:

tman
04/12/2009, 18:22
Βασικά μην ξεχνάς ότι σε λίγους μήνες καλοκαιριάζει και δεν θα το χρειάζεσαι.

ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!!!

ΠΑΡΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ:beer:

rizlaaa
04/12/2009, 18:27
[B]Α δηλ το αδιαβροχο κανει την διαφορα;; Οταν μπαινεις με το μπουφαν και εχει air condition στο φουλ ειναι οκ;;

Τώρα τι να κάτσω να σου εξηγήσω.... Οτι και να πείς, δίκιο θα έχεις.

MAG/FMX
04/12/2009, 18:51
Ρε σείς......πλάκα μου κάνετε. Αφού σας είπα ότι είμαι εύσωμος.
Ε ενταξει αμα δε ρουφας κοιλια , γυμνασμενος λεγεσε ..........Απλα μια ερωτηση, παντως γιαμενα εχεις δικιο κ αδικο............
Οσοι εχουν cordures , στην πολυ βροχη περνουν κ αδιαβροχο γιατι δεν αντεχει..........
Απτην αλλη εχω ενα μπουφανακι filla των 120 ε που δεν περναει τιποτα .........
Τι να πω ...........

chico82
04/12/2009, 18:57
Τώρα τι να κάτσω να σου εξηγήσω.... Οτι και να πείς, δίκιο θα έχεις.

Αφου η δουλεια σου ειναι εξωτερικη σιγουρα θα εχεις μπαγκαζιερα.
Τρια λεπτα χρειαζεσαι για να βγαλεις το σετ.
1 λεπτο για το πανω μερος
1 λεπτο για το κατω, και μην μου πεις οτι ντρεπεσαι να κατεβασεις το αδιαβροχο παντελονι εξω απο την τραπεζα
και 1 λεπτο να τα τιναξεις και να τα βαλεις μεσα σε μια πλαστικη σακουλιτσα που θα εχεις μεσα στην μπαγκαζιερα για να μην λερωνεις τα υπολοιπα πραγματα που θα εχεις.
Συνολο 6 λεπτα για το ''μπες - βγες'', και το μπουφαν το κρατας σε αριστη κατασταση οπως προειπε και ενας συμφορουμιτης

Υ.Γ.Σου ειχα στειλει, για επανω μερος, ενα της urbano tuccano που ειναι και διαπνεων

dmf
04/12/2009, 19:12
παρ'οτι με ειρωνευεσαι εξακολουθω να θελω να σε βοηθησω :smilea:
Λοιπον παντελονι αδιαβροχο πηρες; Στο παντελονι δεν θα συναντησεις το ιδιο πρβλημα λογικα γιατι εχει ελαχιστες ραφες, πρεπει ομως να το παρεις gore tex... Αρα στα ποδια μαζι με τις sidi μποτες που πήρες θα είσαι αδιαβροχος. Στα χερια ειπες οτι τα clover ήταν ζεστα και δεν εβαλαν νερό, οποτε και εκει οκ! Στο κεφαλι εχεις κρανος, αρα ουτε εκει θα βρεχεσαι!
Αρα υπαρχει προβλημα μονο με τον κορμο. Εκει θα φορεσεις πανω απ'το μπουφαν αυτό:http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-klink-g-imp.html?cat=51&subcat=54
ειναι καπως στυλατο, και στην τελικα αμα σε ζεσταινει τοσο πολυ στους κλειστους θερμαινομενους χωρους,
βγαλ'το και βαλ'το στην μπαγκαζιερα οταν μπαινεις στην τραπεζα. Δεν θελει πανω απο 30 sec να το κανεις, ουτε πιανει πολυ χωρο.
Επισης μπορεις να βγαλεις την θερμομόνωση απο το dainese τις βροχερες μερες (φανταζομαι αφαιρειται) για να μην αναγκαζεσαι να το βγαζεις καν..

Τί θα βρεις να πεις τωρα;; :beer:

chico82
04/12/2009, 19:33
Δεν θελει πανω απο 30 sec να το κανεις, ουτε πιανει πολυ χωρο.

Φιλικα παντα
Οποιος βιαζεται --->Σκονταφτει!!!!!!

:beer: :beer:

dmf
04/12/2009, 19:37
θα ριξεις και καμια επεξηγηση ομως, ή να'χαμε να λεγαμε?

MAG/FMX
04/12/2009, 19:42
Παντως εγω καταλαβα , οτι το παληκαρι εχει στυλ ze premie , τι του ζητατε τωρα ναβγαζει παντελονια εξω απο τρεπεζες.
Τεσπα πηρα παντελονι revit 180e k ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι πολυ καλητερο απο dainese , ενω ενας συμφορουμιτις μου ειπε οτι με το ιδιο παντελονι , του βραχηκαν τα π@π@ρια , υπαρχει παντελονι που ναμη στα βρεχει, το σημειο ειναι πολυ δυσκολο.....:wave2:

rizlaaa
04/12/2009, 20:10
παρ'οτι με ειρωνευεσαι εξακολουθω να θελω να σε βοηθησω :smilea:

Οπως έχει ξαναειπωθεί, κάποιες στιγμές......κάποια γραφόμενα..........δεν μεταφέρουν σωστά κάποιες έννοιες.

Κακώς πιστεύεις ότι σε ειρωνεύτηκα. Σου ξαναλέω ότι είναι δύσκολο να εξηγήσεις μια κατάσταση που εσύ την βλέπεις λογική και εύκολη, σε σχέση με την πραγματικότητα.

Εσύ βλέπεις απλά, τα 5 λεπτά που θές να βγάλεις το μπουφάν έξω απο μιά τράπεζα.
Ξέρεις φίλε μου, πόσες φορές μέ έχει πιάσει η βροχή στην εθνική ή στον περιφερειακό.....

Εκεί έλα να μου πείς για τα 5 λεπτά..... και να σταματήσεις πού; να ντυθείς. Και όταν και άν σταματήσεις, θα είσαι τόσο μούσκεμα, που δεν θα μπαίνει το αδιάβροχο. Γιαυτό λέω, μήν τα βλέπεται όλα απλά... άν δεν τα έχετε βιώσει.

Για αυτό σου είπα ότι, ότι και να πείς έχεις δίκιο. Κάποια πράγματα, αν δεν τα νιώσεις Live, απλά φαίνονται εύκολα.... Θέλω να πιστεύω ότι με κατανοείς..

Ασχετο με το παραπάνω, σας έχω ξαναπεί, ότι στο αδιάβροχο δεν ξαναγυρνάω...
Παρ' όλα αυτά επιμένετε. ο.κ Δέν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Οπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, τα αδιάβροχα είναι για τα ψώνια στην λαϊκή.... και εκεί θα μείνουν.

Την στιγμή που έχουν βγεί παιδιά εδώ και έχουν ποστάρει την εμπειρία τους με μπουφάν που δέν έμπασαν νερό, έχω πειστεί απόλυτα ότι ψώνισα απο "σβέρκο".

Απο εκεί και πέρα, άν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά, θα είμαι υπόχρεος.

dmf
04/12/2009, 20:41
βασικα εγω προσπαθω να σου βρω λυση ωστε να κανεις χρηση του μπουφαν σου, για να μην αναγκαστεις να σκασεις καμια αλλη 300αρα για να παρεις αλλο! Αλλα αφου δεν σε πειραζει οκ!

Το dainese λοιπον αφου δεν σου αρεσει ή επεστρεψε το (δεν νομιζω να το παρουν πισω με τοση βροχη και κουβαδες νερο που εχει φαει) ή πούλα το (θα χασεις λεφτα) ή κρατα το για εφεδρικο ή κανα tour.

Εψαξα για σενα. Βρηκα αυτο http://www.alpinestars.com/Space_Drystar_Jacket/pd/c/123/np/123/p/320618.html

Εψαξα και για κριτικες. Βρηκα στο motorcycle-superstore.com . 4 ατομα που το εχουν αγορασει λενε τα καλυτερα λόγια. Ενας μαλιστα λεει οτι οδηγησε 8 ωρες στην βροχη, και βραχηκε μονο το κινητο στην εξωτερικη τσεπη.
Επισης λενε οτι ειναι πολυ ζεστο, αρα για καλοκαιρι το ξεχνας.

182324

rizlaaa
09/12/2009, 09:24
Καλημέρα....:wave2:

Λοιπόν παιδιά μετά απο συζήτηση που είχα με το κατάστημα, και αφού ήπιαμε και καφεδάκι:D , τελικά μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αφού επιμένω ότι το μπουφανάκι έχει "πρόβλημα" κατ' εμέ, να το αντικαταστήσουν.

Ετσι λοιπόν, πήρα ένα καινούργιο ίδιο μπουφανάκι, ελπίζοντας ότι θα πάει καλά....
Ομως, οσο και άν φαίνεται περίεργο, δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία των δοκιμών.... μου έμεινε ψυχολογικό...:uplate:

Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, το έχω βάλει αγγελία άν κάποιος ενδιαφέρεται.

MAG/FMX
09/12/2009, 14:56
Δηλαδη πηρες το ιδιο μοντελο κ ιδια μαρκα κ πουλας το "παλιο"?

MikeG
09/12/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Δηλαδη πηρες το ιδιο μοντελο κ ιδια μαρκα κ πουλας το "παλιο"?

Πουλάει το καινούριο που του έδωσαν.

McGyver
09/12/2009, 15:02
Spidi H2Out . + _

Cpt. Haddock
09/12/2009, 15:04
Καλημέρα....:wave2:

Λοιπόν παιδιά μετά απο συζήτηση που είχα με το κατάστημα, και αφού ήπιαμε και καφεδάκι:D , τελικά μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αφού επιμένω ότι το μπουφανάκι έχει "πρόβλημα" κατ' εμέ, να το αντικαταστήσουν.

Ετσι λοιπόν, πήρα ένα καινούργιο ίδιο μπουφανάκι, ελπίζοντας ότι θα πάει καλά....
Ομως, οσο και άν φαίνεται περίεργο, δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία των δοκιμών.... μου έμεινε ψυχολογικό...:uplate:

Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, το έχω βάλει αγγελία άν κάποιος ενδιαφέρεται.

:alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien:

Όταν λες στο αντικατέστησαν, εννοείς οτι σου πήραν το παλιο;

Ρε φίλε ειλικρινα, μια χαρα ειναι το μπουφάν, ουτε δοκιμες χρειάζεται ουτε τιποτα. Άκουσέ μας μια φορά :sad:

MAG/FMX
09/12/2009, 15:04
Σωστα , αλλα επρεπε να βρεις αγοραστη κ μετα να παρεις νουμερο...........:wave2:

rizlaaa
09/12/2009, 15:54
Για τυχόν παρεξηγήσεις, λέω ότι απο το κατάστημα μου αντικατέστησαν το μπουφάν με καινούργιο.

Το παλιό το κράτησε το κατάστημα..... Εγώ πουλάω το καινούργιο, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους και μόνο.

Το μπουφάν το φόρεσα απο το κατάστημα μέχρι το σπίτι μου, μόνο και μόνο για να μήν το τσαλακώσω, άν το έβαζα στην μπαγαζιέρα... Αυτό είναι όλο και τίποτε άλλο. Ακόμα ο ήλιος δεν το έχει δεί..... Εντελώς παρθένο που λένε.

Μπορεί και να είναι απολύτως εντάξει, μπορεί και να παρουσιάσει πάλι το "γνωστό πρόβλημα".

Και επειδή δεν θέλω να το ξαναζήσω, προτιμώ να χάσω 80 - 100 ευρώ, παρά να χάσω τον ύπνο μου. Βέβαια αν δεν "φύγει", δεν θα κάτσω να το μοιρολογάω.... Θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός που λένε....

tman
09/12/2009, 16:31
εγώ πάντως προσφέρω μία εξάδα ζαγόρι για δοκιμή μέχρι να βρέξει. να υποστηρίξουμε και τα παιδάκια της Αφρικής

MAG/FMX
09/12/2009, 19:58
Κουραγιο φιλε , κρατα γερα, εσυ να σαι καλα μη ξανασκας γιατι ολα αυτα βασικα ειναι ψιλα γραμματρα..........:beer:

McGyver
09/12/2009, 21:25
Αύριο θα βρέξει...

harisvfr
09/12/2009, 22:29
Αν τα είδα καλά , το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να το κάνουμε sticky...
Είναι το 3ο σε επισκέψεις και το 1ο σε απαντήσεις θέμα από καταβολής της κατηγορίας "Προστατευτικός εξοπλισμός" :D

Αντε να πάμε για ρεκόρ
:beer:

Κατά σειρά είναι :

1) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19713

και

2) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26732

Αγαπητέ rizlaaa με παντελονάκι, παπουτσάκια έχουμε κάτι ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(με την καλή ένοια)

rizlaaa
10/12/2009, 10:14
Καλημέρα...:wave2:

Τά μποτάκια μου είναι sidi, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο θέμα βροχής...
Οσο αφορά το παντελόνι, έχω βρεί και μάλιστα το περίμενα ενάμισι μήνα. Ειναι τύπου πλουτζήν, και αδιάβροχο με προστασίες στα γόνατα.

Ομως επειδή δεν ήρθαν στην ίδια παραγγελία και οι προστασίες, το έχω αφήσει ώστε να το δοκιμάσω κομπλέ. Πάντως μιλάμε για τέλεια εφαρμογή, και ικανοποιητικό μάκρος.

Το μόνο που με χάλασε, είναι ότι έχει περίπου 30 πόντους φερμουάρ χαμηλά στα παντζάκια, το οποίο δεν είναι αδιάβροχο. Πάντως μου είπε ο πωλητής, ότι υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε αδιάβροχο φερμουάρ.... Οταν και άν το πάρω τελικά, θα σας πώ εντυπώσεις...

Εκτός αυτού, περιμένω επίσης απο άλλο κατάστημα μέσα στον μήνα, πάλι να φέρει παντελόνια τύπου πλουτζήν αδιάβροχα, οπότε θα έχω και ένα μέτρο σύγκρισης....

Πλέον το ψάχνω το θέμα, γιατί έχω βάλει πείσμα να γίνω αδιάβροχος.....

rizlaaa
10/12/2009, 10:18
:alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien:

Όταν λες στο αντικατέστησαν, εννοείς οτι σου πήραν το παλιο;

Ρε φίλε ειλικρινα, μια χαρα ειναι το μπουφάν, ουτε δοκιμες χρειάζεται ουτε τιποτα. Άκουσέ μας μια φορά :sad:

Φίλε Cpt. Haddock, νομίζω ότι πρέπει να βρεθούμε για ένα τσιγάρο στο πόδι που λένε.....:beer:
Το τηλεφωνό μου, υπάρχει στις αγγελίες...:winka: Ειμαι σίγουρος οτι θα σου αλλάξω γνώμη.:wacko:

Cpt. Haddock
10/12/2009, 10:24
[...]

Ειλικρινά, δε μπορώ να φανταστώ τι θα έκανες εαν ζουσες στην Αγγλία :bigcry:

rizlaaa
10/12/2009, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αύριο θα βρέξει...

Ευτυχώς φίλε και δεν έβρεξε, γιατί θα τήν έπεφτα πάλι στο αδιάβροχο... Εχω σκοπό για όλη την εβδομάδα να μήν φορέσω το μπουφάν, ώστε άν πουληθεί να είναι παρθένο. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, μετά θα υποστεί ατέλειωτη ταλαιπωρία σε βροχόπτωση...

rizlaaa
10/12/2009, 10:30
Ειλικρινά, δε μπορώ να φανταστώ τι θα έκανες εαν ζουσες στην Αγγλία :bigcry:

Δέν ξέρω......

McGyver
10/12/2009, 10:46
Πάντως μου είπε ο πωλητής, ότι υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε αδιάβροχο φερμουάρ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αδιάβροχο φερμουάρ...

MAG/FMX
10/12/2009, 12:32
Απλα εχε τονου σου γιατι σε 2 χρονια σε βλεπω να λες ......."Υστερα απο ατελειωτες δοκιμες κ κοστος 2000ε καταλαβα οτι γιαμεσα στη πολη με πολυ βροχη , πρεπει να φοραμε αδιαβροχο''
Βεβαια ο αλλος θα σουπει " δεν θελω αδιαβροχο με καταλαβαινεις" κ τοτε εσυ :a018:
κ αδιαβροχο μπουφαν να βρεις , μετα απο κανα χρονο για σενα , θα φυγει η αδιαβροχοποιηση απο πανω .
Εσυ θεςμπουφαν για ορειβασια κ απομεσα γυλεκο με προστασιες.
Τα μπουφαν γιαμηχανες για να αντεχουν τις τριβες , χρισιμοποιουν αναγκαστικα συγκεκριμενα υλικα , που δεν ειναι για την περιπτωση σου.........:wave2:

Ζεύκας
10/12/2009, 14:22
You got me begging you for mercy...why don't you release me... (http://www.youtube.com/watch?v=oGK8ynBeASg&feature=fvw) :bigcry:

Cpt. Haddock
10/12/2009, 14:26

Φτου....

Αλλα 200 ποστ :bawl:

tman
10/12/2009, 21:04
έχεις σκεφτεί την περίπτωση να πάρεις αδιάβροχο... αυτοκίνητο? θα βάζεις μέσα το μπουφάν, το παντελόνι, τα γάντια και τα μποτάκια, και θα μένουν τελείως στεγνά!

rizlaaa
10/12/2009, 21:56
Φίλε tman, ολα καλά, και τα αυτοκινητα και τα ζαγόρια, αλλα εμένα με χρεώνουν με 24 σελίδες πόστ......

Ομως.............αδιάβροχος θα γίνω.:eyepop:

tman
11/12/2009, 00:33
είσαι ο πιο διάσημος του forum;)

συνέχισε με το παντελόνι

MAG/FMX
11/12/2009, 00:54
Σημερα το βραδυ το Richa μου αντεξε 20 λεπτα μεσης εντασεως βροχης χαλαλι τα 170ε......
Σε μια φαση ενιωσα οτι βραχηκα απτους αγκωνες κ κατω , για λιγα λεπτα ενιωσα οτι ειμαι ο rizla k εξαγριωθηκα........:evil: .Οταν εφτασα σπιτι , τελικα ηταν κατι σαν υγρασια που ενιωσα καθως δεν ειχα την επενδυση αλλα το χερι τελικα θεοστεγνο...........βεβαια περιμενω μια πιο δυνατη μπορα για τεστ.Καθοτι τι Richa μου προοριζεται κ για σκι .........:wave2:

rizlaaa
11/12/2009, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από tman
είσαι ο πιο διάσημος του forum;)

συνέχισε με το παντελόνι

Μα.....δεν τελειώσαμε με το μπουφάν....:D

byron
11/12/2009, 07:32
Βρε άνθρωπε, γιατί δεν φοράς μια στεγανή στολή κατάδυσης να τελειώσεις?
Εχει μοντέλα για βουτιά απ΄τον Αρκτικό κύκλο μέχρι μέσα σε βόθρους. Ποιό φθηνά θα σου ρθει....:sick:

McGyver
11/12/2009, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βρε άνθρωπε, γιατί δεν φοράς μια στεγανή στολή κατάδυσης να τελειώσεις?

Βατραχάνθρωπε έπρεπε να γράψεις ρε Βύρωνα...

byron
11/12/2009, 07:35
Βατραχάνθρωπε έπρεπε να γράψεις ρε Βύρωνα...

Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα ρε με το νερό. :lol:

byron
11/12/2009, 07:39
Πάρε ιδέες....:wave2:

http://www.aerostar.com/protective/anti-exposure_coveralls.htm

182912

bentouza
11/12/2009, 12:39

υπαρχει.σε διαφορες εκδοσεις.προσφατα εγβαλε και η goretex για μπουφαν μηχανακιων.φυσικα υπηρχαν χρονια για dry suits σαν αυτη που εβαλε ο byron κτλ κτλ.

rizlaaa
11/12/2009, 14:13
Σήμερα παιδιά έπεσε πάλι αδιάβροχο..... πίκρα.
Ανακάλυψα όμως καινούργιο υπόστεγο στου Γκύζη....:lol:

Cpt. Haddock
11/12/2009, 14:17
Σήμερα παιδιά έπεσε πάλι αδιάβροχο..... πίκρα.
Ανακάλυψα όμως καινούργιο υπόστεγο στου Γκύζη....:lol:

Έχεις καινουριο ωραιότατο αδιάβροχο μπουφάν, σου κόστισε ενα σωρό λεφτά κι εσύ επιμένεις με τις νιτσεράδες...

Νομίζω οτι οι όποιες συμβουλές / γνώμες μας έχουν χάσει το νόημά τους εδω και καιρό

rizlaaa
11/12/2009, 14:38
Ειπα να κάνω μια προσπάθεια, να το κρατήσω καθαρό δύο τρεις μέρες, μήπως και το θέλει κάποιος.
Αλλά επειδή ενδιαφέρον δεν υπάρχει, απο Δευτέρα θα βγεί στην κυκλοφορία...:winka:
Οι βροχές συνεχίζονται....:beer:

MAG/FMX
11/12/2009, 14:44
Αντε ρε μπραβο, θαρρος θελει...........Απλα φορα το χωρις την επενδυση κ βαλε μια επενδυση της spidi που ειναι σα ξεχωριστο αναπνεον αδιαβροχο απο μεσα....... 50ε.....:wave2:

rizlaaa
11/12/2009, 18:34
Σημερα το βραδυ το Richa μου αντεξε 20 λεπτα μεσης εντασεως βροχης χαλαλι τα 170ε......
Σε μια φαση ενιωσα οτι βραχηκα απτους αγκωνες κ κατω , για λιγα λεπτα ενιωσα οτι ειμαι ο rizla k εξαγριωθηκα........:evil: .Οταν εφτασα σπιτι , τελικα ηταν κατι σαν υγρασια που ενιωσα καθως δεν ειχα την επενδυση αλλα το χερι τελικα θεοστεγνο...........βεβαια περιμενω μια πιο δυνατη μπορα για τεστ.Καθοτι τι Richa μου προοριζεται κ για σκι .........:wave2:

Σοβαρά τώρα φίλε MAG/FMX, θα με ενδιέφερε μια γνώμη απο το μπουφανάκι...
Βέβαια δεν ξέρω άν έχεις την δυνατότητα να κάνεις extreem κατάσταση, τουλάχιστον μισή ώρα έντονη βροχόπτωση, αλλά ότι παραθέσεις καλό θα ήταν.

Τις προάλλες είχα σταματήσει σε ένα τυροπιτάδικο να φάω κάτι στα όρθια, και βρήκα ένα παλικάρι που πείναγε και αυτός, και είχε richa.... τον ρώτησα τι παίζει, και μου λέει οτι μπάζει και αυτό...:uplate: Οταν τον ρώτησα απο που το πήρε, είπε ότι του το κάνανε δώρο...
Οπότε υπέθεσα ότι θα του πήραν κανένα καλοκαιρινό.....και δεν το κατάλαβε.:p

Αναμένω νεότερα...:beer:

MAG/FMX
11/12/2009, 19:13
Καλα θα σου πω για το μπουφαν.......... Αλλα η επενδυσουλα που σου προτεινα γιαμεσα απτο dainese σου ειναι ολα τα λεφτα...... ειναι λεπτη , αδιαβροχη , φοριεται κ μονη της κ αμα την τυλιξεις ειναι σαν 2 πακετα τσιγαρα........επισης αναπνεεικαλητερα απτο αδιαβροχο..........:wave2: Παντως αποτι καταλαβα χτες με την βροχη καλο ειναι τομπουφαν μας ναμην κανει διπλες........

rizlaaa
11/12/2009, 20:11
Αλλα η επενδυσουλα που σου προτεινα γιαμεσα απτο dainese σου ειναι ολα τα λεφτα...... ειναι λεπτη , αδιαβροχη , φοριεται κ μονη της κ αμα την τυλιξεις ειναι σαν 2 πακετα τσιγαρα........

Κάτι μου λέει ότι θα μου εμφανίσεις κανένα αδιάβροχο...........και δεν θα το αντέξω..:eek:
Γιά βάλε κανένα link, αλλά με τρόπο.......ξέρεις τώρα.

MAG/FMX
11/12/2009, 22:52
Re ασε το αδιαβροχο, αφου ξερεις οτι εδω μεσα μονο εγω σε καταλαβαινω........μιλαμε για φαση james bond.H spidi poy ισως ειναι η καλητερη εταιρια , καταλαβε οτι μερικοι ωραιοι δε γουσταρουν αδιαβροχο απο εξω κ ετσι αναγκαστικα εφτιαξε κατι παρομιο για απο μεσα.........,δεν ειναι τοσο χοντρο οσο φενεται στη φοτο.......http://www.kneedraggers.com/details/Spidi_Rain_Chest_Liner_Jacket--640537.html
Το φορας κ για ποδηλατο κ βολτα κ με το καλοκαιρινο μπουφαν αν πιασει ψυχρα.
Αυτα ειναι ψαγμενα τεχνικα ρουχα.1 στρωμα , ισοθερμικο 2 στρωμα , αυτο η καποιο flece 3 στωμα, το κελυφος δηλαδη to dainese σου....:beer:

182987

rizlaaa
14/12/2009, 14:17
Αγαπητοί φίλοι, πρέπει να σας πώ οτι το μπουφανάκι πουλήθηκε.... Τώρα άν έκανα καλά ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος και η επόμενη αγορά.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά.

MAG/FMX
14/12/2009, 18:18
Κριμα κ στα ειπα ωραια......Απλα πριν παρεις αλλο ρωτα μας ποιο..........Μην το παρεις ξαφνικα........Παντως αν παρεις κανενα , χωρις αεραγωγους να ξερεις οτι στην ζεστη θα ειναι δυσκολα τα πρργματα........:beer: :wave2:

rizlaaa
14/12/2009, 18:41
Είναι αλήθεια, ότι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα...

MAG/FMX
14/12/2009, 20:33
Γιατι δεν πηρες την επενδυση που σου ειπα κ με πληγωσες? Πες μου τι σε χαλασε? Αυτη η επενδυση προσφερει τα παντα χωρις να πιανει χωρο.........:bigcry:

rizlaaa
14/12/2009, 20:58
Δέν με χάλασε κάτι. Αλλά δεν έχω μπουφάν τώρα..:rolleyes:

tman
14/12/2009, 22:13
Ξέρω ένα καλό Dainese αν θες να σου πω πάντως

road spirit
14/12/2009, 22:26
θα κρατήσει πολύ ακόμα αυτή η σαπουνόπερα? :confused:

tman
15/12/2009, 14:59
δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να την παρακολουθεί

harisvfr
15/12/2009, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
θα κρατήσει πολύ ακόμα αυτή η σαπουνόπερα? :confused:

Δεν είπαμε ότι πάμε για ρεκόρ ? :D

tombell
18/12/2009, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
my 2 cents....
Είμαι διανομέας 5 χρόνια (ελπίζω όχι για πολύ ακόμα :) )
Μετά το πρώτο χειμώνα στο επάγγελμα, μπήκα στο μαγαζί και πήρα αδιάβροχο μπουφάν Dainese goretex μαζί με παντελόνι Goretex αδιάβροχο που κουμπώνει με το μπουφάν με φερμουάρ, Dainese μπότες αδιάβροχες, Dainese αδιάβροχα γαντια Goretex. Full set δηλαδή.
3 χειμώνες, έφαγα ΤΙΣ βροχές, και στη δουλειά (10ωρα και 12ωρα έ;) αλλά και με τη μηχανή.
ΟΣΟ νερό και αν έφαγα (μα ΟΣΟ, και κάποιες φορές ήταν ΠΟΛΥ) δε πέρνουσε ΤΙ ΠΟ ΤΑ

ΤΙ ΠΟ ΤΑ

(η μόνη πίπα ήταν το βάλε βγάλε στα γάντια για να δίνεις ρέστα....)
(μου τρύπησε η δεξιά μπότα πέρσι, επειδή έδινα μανιβελιές να πάρει το SRX, πόσο να αντέξουν, και ειλικρινά ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ που τις πέταξα. Το μπουφάν ο ΜΑΛΑΚΑΣ το πήγα στεγνοκαθαριστήριο και του χάλασε η αδιαβροχοποίηση. Πλέον, επειδή δουλεύω 4ωρα πλέον και δε με πολυνοιάζει αν θα αργήσω κιόλας (στις χοντρές μπόρες αράζω κάτω απο υπόστεγα) φοράω απλά ένα Uvex (χορηγία του Ledz :D ) πάνω απο το τζίν μου και πάνω απο το μπουφανάκι ένα Admiral αντιανεμικό/αδιάβροχο που το πήρα 10Ε και δε μπάζει χριστό...)

Συμπέρασμα (δικό μου) : ΑΞΙΖΑΝΕ και με το παραμικρό τα λεφτά που έδωσα. Οτι το μπουφάν το έχω 5 χρονάκια εμένα μου λέει πολλά...

υ.γ. δεν έστειλα πμ την εμπειρία μου στο νέο μας φίλο για να δω πόσο θα με κράξετε

Πολύ σωστά

Υπάρχουν μεμβράνες (όπως η goretex αλλά και άλλες πολλές) που όσο νερό και να φάνε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να πάρουν νερό. Τα ορειβατικά υλικά καλής ποιότητας, όλα χρησιμοποιούν αντίστοιχες μεμβράνες και επειδή από προσωπική εμπειρία έχω χρησιμοποιήσει κάποιες, ΚΑΜΙΑ δεν έχει πάρει νερό. ΤΕΛΟΣ. Καλή μεμβράνη εγγυάται 100% αδιαβροχοποίηση

Τώρα, εάν το μπουφάν δεν έχει σωτές ραφές (θερμοκολημένες) τότε θα μπάσει, ότι μεμβράνη και να έχει

Αλλά, δηλώσεις ότι δεν υπάρχουν αδιάβροχα μπουφάν δεν ισχύουν

MAG/FMX
18/12/2009, 14:18
Το θεμα ειναι οτι τα μπουφαν μηχανης θελουν μια μεμβρανη και για προστασια τριβης κ αναπνοης κ αδιαβροχη κ για διαφορες θερμοκρασιες σε σχεση με τα ορειβασιας , οποτε δεν ειναι τοσο αδιαβροχα οσο τα ορειβασιας.Τα richa π.χ που φενοντε πολυ καλα στην βροχη δεν αναπνεουν οσο ενα dainese κ ειναι κ πιο ζεστα............
Ολα τα ρουχα εχουν ενα δικο τους οριο στη βροχη......
Εχετε δει αγωνες me kotera που στο πολυ κυμα ριχνουν αδιαβροχο πανω απτο μπουφαν..........εκτος αν τα τυπακια δεν εχουν λεφτα για καλο μοουφαν......... :lol:

bentouza
18/12/2009, 18:11
Το θεμα ειναι οτι τα μπουφαν μηχανης θελουν μια μεμβρανη και για προστασια τριβης κ αναπνοης κ αδιαβροχη κ για διαφορες θερμοκρασιες σε σχεση με τα ορειβασιας , οποτε δεν ειναι τοσο αδιαβροχα οσο τα ορειβασιας.Τα richa π.χ που φενοντε πολυ καλα στην βροχη δεν αναπνεουν οσο ενα dainese κ ειναι κ πιο ζεστα............
Ολα τα ρουχα εχουν ενα δικο τους οριο στη βροχη......
Εχετε δει αγωνες me kotera που στο πολυ κυμα ριχνουν αδιαβροχο πανω απτο μπουφαν..........εκτος αν τα τυπακια δεν εχουν λεφτα για καλο μοουφαν......... :lol:

αντε παλι.
εχουν γραψει 2-3 ανθρωποι 5 σωστα πραγματα μεσα σ'αυτην την αβυσσο που ειναι υπεραρκετα για ολους.
ξανα μανα ανακριβιες...
γιατι;

rizlaaa
22/01/2010, 19:25
Παλληκάρια συμφουρίτες..........καλησπέρα.:wave2:
Τί έγινε.......βραχήκατε σήμερα... Εγώ καθόλου. :D

I will be back.....:beer:

AUFGEBRACHT
22/01/2010, 19:41
Παλληκάρια συμφουρίτες..........καλησπέρα.:wave2:
Τί έγινε.......βραχήκατε σήμερα... Εγώ καθόλου. :D

I will be back.....:beer:

Τελικά εσύ είσαι σαν τα σαλιγκάρια ένα πράγμα...εμφανίζεσαι μετά τη βροχή....

nic mor
22/01/2010, 19:44
πηγες με το αμαξι; :confused: :look: :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

matas
26/01/2010, 17:15
καλησπερα καταρχην.
προσφατα εβαλα το νεο μου μπουφαν Dainese με υλικο Goretex (δεν θυμαμαι μοντελο) και βγηκα επιτηδες στην βροχη για μια διαδρομη απο ηλιουπολη εως ζωγραφου μεσω περιφεριακου για να δω αν πραγματικα ειναι αδιαβροχο.
ΔΕΝ περασε σταγονα μεσα,μιλαμε τιποτα εκτος απο χαμηλα στα μανικια που ενιωθα λιγη υγρασια παραπανω. Πιστευω οτι φιλε ησουν απλα ατυχος με το δικο σου Dainese :S

My 2 cents...

rizlaaa
27/01/2010, 20:50
Φίλε matas την καλησπέρα μου. Πές μου πότε πήγες την διαδρομή που περιγράφεις (ημέρα και ώρα) για να σου πώ τι γίνεται.

Το δικό μου μπουφάν ήταν d-dry. Ασχετο......
Και ναί...........πράγματι ήμουν άτυχος, γιατί τόοοοοοοοοοσες 10άδες μαγαζιά, εγώ πέτυχα τον joker.:hypnotize

Εδώ και αρκετό καιρό, είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός πραγματικά αδιάβροχου μπουφάν. Ομως...........περιμένω την καταρακτώδη, την χωρίς έλεος βροχή ώστε να βγάλω το τελικό πόρισμα.

Τώρα βέβαια θα μου πείς.......... Μα καλά, πρίν απο μία ώρα έβρεχε αρκετά καλά.... γιατί δεν πήγες για test.

Και σου απαντώ...... δεν χρειάζεται. Ηδη έφαγα μια βροχή τις προηγούμενες μέρες, και εκτός αυτού, ήδη έχω κάνει στο σπίτι τίς ίδιες δοκιμές που είχα κάνει και με το "άλλο"...........
Απλά, δεν υπάρχει σύγκριση....... και απλά, περιμένω τον κατακλυσμό, για την πλήρη επιβεβαίωση.:D

Φυσικά ώς ευχαριστημένος πελάτης που είσαι, πές μου (μας) απο που αγόρασες το μπουφανάκι, ώστε να μήν ξαναπατήσουμε την επόμενη φορά.:beer:

matas
27/01/2010, 22:04
Φιλε rizlaa την μερα που βγηκα οντως εριχνε αρκετα δεν θυμαμαι ωρα και ημερομηνια ομως. Σκεψου οτι σε κατι σημεια το νερο ηταν ως τα μαρσπιε και ισως παραπανω :S
Το μονο σημειο που βραχηκε και ενιωσα νερο ειναι οπως σου ειπα χαμηλα στα μανικια και επισης οταν καποια στιγμη εσκυψα λιγο μπροστα ενιωσα κατι σταγονες στον σβερκο μου.
Το μπουφανακι το πηρα απο την καλλιροης στο καταστημα που ειναι διπλα απο ενα ξενοδοχειο σχεδον.

:)

MAG/FMX
27/01/2010, 22:09
Το θεμα ειναι οτι για να λες gortex εδωσες 350ε + οποτε δεν καταλαβαινω γιατι να νιωσεις υγρασια απο τη στιγμη που εγω με 150ε Richa δεν την νιωθω.
Γενικα καλοριζικο κ προσεχε να μαθεις να το πλενεις για να μην σου φυγει η αδιαβροχοποιηση......:wave2:

SVX
27/01/2010, 22:13
Ρε... μηπως εχει λυθει το θεμα με το "Ποσο αδιαβροχο πρεπει να ειναι ενα Dainese"?

Να ανοιξω ενα καινουριο " Ποσο αθορυβη πρεπει να ειναι μια Akrapovic" ?:wacko: :lol:

THEOD
27/01/2010, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ρε... μηπως εχει λυθει το θεμα με το "Ποσο αδιαβροχο πρεπει να ειναι ενα Dainese"?

Το μόνο που απομένει πια είναι να βγεί κι ο Μερσινιώτης και να ζητάει αίμα... :a48:

rizlaaa
27/01/2010, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
Το μπουφανακι το πηρα απο την καλλιροης στο καταστημα που ειναι διπλα απο ενα ξενοδοχειο σχεδον.
:) [/B]

Ωραίος.....:winka:
Εκεί είχα παραγγείλει το παντελόνι μου και απο εκεί το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.
Οπως είπα και σε άλλο πόστ, καλύτερα λίγο πιο ακριβά και απο επώνυμο μαγαζί, (επίσημο δίκτυο).. παρά απο όπου "γής και πατρίς".

McGyver
28/01/2010, 06:58
περιμένω τον κατακλυσμό, για την πλήρη επιβεβαίωση.

186940

chr1s_86
05/02/2010, 02:08
Εδώ και αρκετό καιρό, είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός πραγματικά αδιάβροχου μπουφάν. Ομως...........περιμένω την καταρακτώδη, την χωρίς έλεος βροχή ώστε να βγάλω το τελικό πόρισμα.

Τι πήρες τελικά; Ή το έγραψες και δεν το είδα; :look:

rizlaaa
05/02/2010, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Τι πήρες τελικά; Ή το έγραψες και δεν το είδα; :look:

Οχι φίλε μου δεν το έγραψα. Αλλά μιας και ήρθε η κουβέντα.... πήρα τελικά αυτό που έπρεπε να είχα πάρει απο την αρχή, αλλά βλέπεις............. :a31:

Και όπως λέει και το ρητό... "όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις"..

http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=524&category_id=91&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=18

McTalas
05/02/2010, 10:34
Οχι φίλε μου δεν το έγραψα. Αλλά μιας και ήρθε η κουβέντα.... πήρα τελικά αυτό που έπρεπε να είχα πάρει απο την αρχή, αλλά βλέπεις............. :a31:

Και όπως λέει και το ρητό... "όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις"..

http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=524&category_id=91&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=18
κανε ενα καλο και αλλαξε τις προστασιες...
ps. το μπουφαν αυτο ειναι μακρι 3/4 το dainese που ειχες παρει νομιζω ηταν κοντο, ειναι ενα θεμα και αυτο ξερεις...