View Full Version : πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese
bentouza
05/02/2010, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
κανε ενα καλο και αλλαξε τις προστασιες...
γιατι ετσι; εχει τις μαλακες;
3/4 ηταν κ το πρωτο του μπουφαν, εγω ειπα , καπου χανεις κ καπου κερδιζεις , το Richa ειναι πιο αδιαβροχο κ το Dainese αναπνει καλητερα .Απο προστασιες φενεται να χει καλητερες το dainese αλλα αυτο θες τεστ να το αποδειξεις κ οχι με το ματι, εννοειται οτι το Richa εχει τη μιση τιμη......
Νά πω κάτι... Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο καλύτερα "αναπνέει" το ένα μπουφάν απο το άλλο... Οταν είχα το dainese, ο καιρός ήταν καλός χωρίς παγωνιές κ.λ.π, οπότε το είχα χωρίς την επένδυση.
Το richa το φοράω συνέχεια με την επένδυση λόγω του καιρού... Ομως ποτέ δεν έχω αισθανθεί δυσφορία η ζέστη στο σώμα μου, σε σημείο που να "ενοχλεί", όταν είμαι σε κλειστούς χώρους...
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω, είναι ότι το (δικό μου dainese) εκτός ισως απο "διαπνέον" σίγουρα ήταν και "εισπνέον"....... Ρουφάει την βροχή σαν σφουγάρι... :lol: :lol:
Βέβαια.... εγώ βρήκα τον λόγο που τα μανίκια του (δικού μου dainese), γίνονταν παπάρα μετά απο βροχή, αλλά ποτέ δεν το πόσταρα γιατί μάλλον θα βγαίναν πάλι φωτό με ποτιστήρια - συντριβάνια - στολές δυτών κ.λ.π..
Ενα άλλο που με εξέπληξε θα έλεγα με το richa (και πιστεύω ότι πρέπει να συμβαίνει σέ όλα τα μπουφάν), είναι το γεγονός ότι τις προάλλες που έφαγα την "πρώτη" καλή βροχή, γυρνώντας στην εταιρεία το έβγαλα και το άφησα στη καρέκλα να στραγγίξει, όπως άλλωστε έκανα και με το άλλο....
Οπως ήταν λογικό, αφού ήταν η πρώτη φορά που έφαγε βροχή, πήγα μετά απο καμιά ώρα χονδρικά να δώ "άν" είχε παπαριάσει και αυτό όπως το άλλο...., καί όχι μόνο δεν είχε παπαριάσει αλλά είχε στεγνώσει κιόλας...
Το άλλο στέγνωνε την επόμενη.... μέρα εννοώ..:D
Και για μην παρεξηγηθώ.. επανά-διευκρινίζω.
Αναφερόμαι στο "δικό μου" μπουφάν.... και στη "δική μου" εμπειρία....