Σύνδεση

View Full Version : πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

rizlaaa
26/10/2009, 15:24
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μέ λένε Γιάννη.

Φέτος έκανα έγκαιρα κάποια αγορά μπουφάν dainese. Κάθε χρόνο με το αδιάβροχο, μου είχαν σπάσει να νεύρα. Η δουλειά μου είναι εξωτερικός υπάλληλος σε εταιρεία.

Λοιπόν, πρίν αρχίσω αδίκως να (κατηγορώ) το κατάστημα, και πέσουνε οι τζίροι, θέλω τήν εμπειρία σας σε όποιους έχουν dainese.

To μπουφάν αγοράστηκε αρχές Σεμπτέμβρη μαζί με γάντια αδιάβροχα της ίδιας εταιρείας.
Σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που το φόρεσα.

Τήν πρώτη φορά που το φόρεσα σε βροχή μαζί και τα γάντια ήταν πρίν περίπου 1 εβδομάδα.
Η διαδρομή που έκανα με μπουφάν και γάντια ήταν χονδρικά από Πεντάγωνο μέχρι Αργυρούπολη. Η βροχή αρκετά δυνατή....

Το αποτέλεσμα τής πρώτης επαφής με την βροχή ήταν, τα γάντια να γίνουν υποβρύχιο, σε σημείο που τα έστιβες και γέμιζες νεροπότηρο,
και το μπουφάν απο το σημείο που τελειώνουν τα μανίκια και 4-5 εκατοστά πάνω, να έχουν ποτίσει μέσα.

Εκτός απο τα μανίκια, το ίδιο θέμα είχα και περιμετρικά στο τελείωμα του μπουφάν όπου περίπου 3-4 εκατοστά να έχει ποτίσει και απο μέσα.

Οπως ήμουν αφού τελείωσα απο την δουλειά, πήγα στο κατάστημα με τα γάντια παραμάσχαλα.
Του λέω το και το και μένει εκπληκτος.... Πρώτη φορά μου τυχαίνει λέει το γεγονός.

Μου είπε άστα να τα δώ, και θα τα αντικαταστήσουμε αν υπάρχει πρόβλημα. ο.κ μέχρι εδώ.

Ρωτώντας τον και για το μπουφάν γιατί πότισε απο μέσα, μου είπε ότι κανένα μπουφάν δεν έχει την αδιάβροχη επένδυση μέχρι τα τελειώματα....:D :D :sick:

Λέω τέλως πάντων λίγο το κακό και φεύγω....

Σήμερα όμως...... έφαγα βροχή απο Αργυρούπολη μέχρι Παιανία και επιστροφή...

Το αποτέλεσμα το ίδιο και χειρότερο. Τα μανίκια 8-10 εκατοστά ποτισμένα μέσα με νερό, και το μπουφάν περιμετρικά στο τελείωμα ποτισμένο και αυτό, και στο σημείο του φερμουάρ δεξια και αριστερά, να το στίβεις στην κυριολεξία....:dizzy:

Βέβαια ειπώθηκαν και άλλα..... αλλα μην σας κουράσω ρε παιδιά ακόμα δεν ήρθα.

Και ερωτώ ρε παιδιά όσοι έχετε φάει βροχές...

Ειναι λογικό.....
Οντως δεν υπάρχει το αδιάβροχο στρώμα μέχρι κάτω.....
Εχετε παρόμοια προβλήματα;....
Μήπως έπεσα στην μούφα;......

Βέβαια το θέμα δεν το αφήνω, και σκέφτομαι να αρχίσω να ρωτάω και παιδια στο δρόμο που φοράνε dainese, αν έχουν παρόμοια προβλήματα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Η γνώμη σας θα είναι πολύτιμη.

:)

Cpt. Haddock
26/10/2009, 15:28
Το μονο που μπορω να φανταστώ ειναι οτι τα γάντια όπως πότισαν, περασαν την υγρασία απο μέσα. Δεν έχει να κανει με την αδιαβροχοποίηση του μπουφάν.

McGyver
26/10/2009, 15:30
Μερικές ερωτήσεις...

1. Ποιο μοντέλο jacket πήρες;
2. Ποιο μοντέλο γαντιών πήρες;
3. Με τι μηχανή ήσουν;
4. Τα γάντια τα φοράς πάνω από τα μανίκια ή κάτω από αυτά;

devil's animal
26/10/2009, 15:45
αν φας ΔΥΝΑΤΗ βροχη για αρκετη ωρα, οτι και να φορας απο καπου θα μπασει. το νερο παντα βρισκει διοδο.
γι'αυτο υπαρχουν τα αδιαβροχα.

τα μπουφαν και κατ'επεκταση και τα γαντια απο cordura και gore tex αντεχουν μεχρι καποια ποσοτητα νερου.

αυτο που λες με το τζακετ μου κανει περισσοτερο οτι περασε το νερο απο τα λαστιχα στα μανικια. (αν εχει)
τα γαντια ειναι καπως αλλα επειδη εγω ποτε δεν εχω παρει γαντια για βροχη δεν ξερω κιολας ποσο μπορει να μπασουν.

178386

camen
26/10/2009, 15:50
Aν λογω δουλειας εισαι ολοι μερα στους δρομους και τρως πολυ νερο τοτε αναγκαστικα θα χρειαστεις αδιαβροχη φορμα...
Ολα τα μπουφαν απο καπου θα μπασουν αν βρεχει πολυ...
Το ιδιο κ τα γαντια...

Μια λυση για να εχεις στεγνα χερια ειναι, απο μεσα να φορας χειρουργικα γαντια:winka:
Κ παρε κ μια αδιαβροχη φορμουλα να κανεις την δουλεια σου...:winka:

:wave2:

Tpap
26/10/2009, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το μονο που μπορω να φανταστώ ειναι οτι τα γάντια όπως πότισαν, περασαν την υγρασία απο μέσα. Δεν έχει να κανει με την αδιαβροχοποίηση του μπουφάν.

Κι όμως έχει...
Όντως η αδιαβροχοποίηση φτάνει μέχρι την αρχή της μανσέτας.
Βρέχεται η μανσέτα, ποτίζει η μπλούζα που φοράς από μέσα και η υγρασία ανεβαίνει διαβρέχοντας αρκετά παραπάνω.

Το θέμα είναι το παλλικάρι να ψαχτεί με ψηλά -και καλά- γάντια.
Αν πηγαίνεις με χλμ -πάντα υπό βροχήν- και το μηχανάκι σου έχει ψιλό τιμόνι, τα γάντια πάνω από το μπουφάν.
Αν τα χλμ είναι λίγα ή το μηχανάκι έχει κλιπόνς τα γάντια μέσα από το μπουφάν.

Αυτά γενικά, ειδικά θέλει πείραμα.

Το παντελόνι αδιάβροχο το φοράς αρκετά πιό ψηλά στην μέση, επίσης. :wave2:

Σημ:
πολλά μπουφάν που είχα/έχω το κάνουν αυτό, σύμφωνα πάντα με την δική μου εμπειρία.

@rizlla: χ@σε την δαινέσε και στρέψου προς άλλες μάρκες.

kyko
26/10/2009, 15:56
ρε παιδες μην λετε κ οτι θελετε....αν το μπουφαν ειναι καλο ακομη κ με το λαστιχο να ριξεις δεν περναει μια....εχω μπουφαν richa των 200? παντελονι richa των 100? μποτες gaerne των 100?
γαντια richa των 40? κ εχω φαει βροχα της αρκουδας απο αθηνα μεχρι λαμια ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ κ οταν τα εβγαλα τπτ απολυτως...ουτε να στυψω ουτε τπτ

MAG/FMX
26/10/2009, 16:08
Μηπως ομως δεν αναπνεει καλα το μπουφαν/παντελονι σου κ ειναι πολυ ζεστο την ανοιξη?????

rizlaaa
26/10/2009, 16:11
Παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα.....

Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω που γράφει το τύπο του μπουφάν..:p Αν μπορείτε βοηθήστε.

Τά γάντια και στις δύο περιπτώσεις, τα είχα καβαλήσει με τα μανίκια. Δηλαδή, γάντι - μανίκι απο πάνω - σφίξιμο και κλείσιμο στο τελευταίο κουμπί. Αν και το αντίθετο να έκανα, δεν νομίζω ότι θα άλλαζε τίποτε... Ειναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά σίγουρα οι τελευταίοι πόντοι πρέπει δεν πρέπει να είναι αδιάβροχοι. (για αυτό ρώτησα άν όντως ισχύει).

Βέβαια τα γάντια της dainese δεν εχω πάει ακόμα στο κατάστημα να δώ ποιο είναι το πόρισμα, και σήμερα έβαλα τα παλιά που είχα. (σημειωτέον αντέχουν καλύτερα στην βροχή)....

Ούτε και για αυτά ξέρω τι μοντέλο είναι...

Το μοτό μου είναι ένα sym 300.

Φίλε devil's animal, μπήκα στο κατάστημα και ήμουν ξεκάθαρος.

Του λέω: Θέλω ένα μπουφάν. Δέν με ενδιαφέρει πόσο θα κάνει, αλλά θέλω να είναι παντελώς αδιάβροχο, ακόμα και άν βρέχομαι όλη μέρα.....

Και μου είπε: ο.κ έχω... και το πήρα....

Τώρα μάλλον.................. ή κάτι δεν εξήγησα εγώ καλά, ή κάτι δεν κατάλαβε αυτός καλά. :D

Για αυτό και οι ερωτήσεις μου, μήπως τελικά κάτι μου έχει ξεφύγει....

kyko
26/10/2009, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Μηπως ομως δεν αναπνεει καλα το μπουφαν/παντελονι σου κ ειναι πολυ ζεστο την ανοιξη?????

μια χαρα αναπνεει...βγαζω την επενδυση κ ειμαι κομπλε:winka:
απλα ειναι αυτο που εγραψα πριν...καλο μπουφαν παντελονι γαντια μποτες κ σωστο ντυσιμο
δλδ στη βροχη μανικια απο μεσα παντελονι πανω απο μποτες:winka:

MAG/FMX
26/10/2009, 16:16
Ποσο πηρες το μπουφαν κ ποσο το παντελονι να σου πω ποιο ειναι κ τι ειναι??????Πρωτα φιλε θα μπαινεις ΕΔΩ K θα ρωτας κ θα ρωτας κ μετα απο χρονο θα πηγαινεις κ θα αγοραζεις......

rizlaaa
26/10/2009, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
ρε παιδες μην λετε κ οτι θελετε....αν το μπουφαν ειναι καλο ακομη κ με το λαστιχο να ριξεις δεν περναει μια....εχω μπουφαν richa των 200? παντελονι richa των 100? μποτες gaerne των 100?
γαντια richa των 40? κ εχω φαει βροχα της αρκουδας απο αθηνα μεχρι λαμια ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ κ οταν τα εβγαλα τπτ απολυτως...ουτε να στυψω ουτε τπτ

Φίλε kyko, ίσως έχεις πεί μια μεγάλη αλήθεια....

Ο αδερφός μου χρόνια μηχανόβιος, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα. richa είχε και αυτός.
Και με έφαγε, και μου τα έλεγε πρίν αγοράσω... Πάρε richa και πάρα richa, αλλά εγώ αγρόν ηγόραζα. Και μάλλον τον αγόρασα τελικά...:confused:

Αλλά ξέρεις πιο είναι το κυριότερο πρόβλημα. Αυτο που είπα και στην αρχή. Είναι όντως έτσι τα πράγματα, ή εγώ έπεσα σε φόλα. Γιατί δεν νομίζω μια εταιρία σαν την dainese, να λυπηθεί να βάλει ακόμα 10 εκατοστά αδιάβροχο....

Manalishi
26/10/2009, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko

Να συμφωνήσω και εγώ, μπουφάν richa εδω και ένα χρόνο με κάθε τύπο βροχής, ούτε σταγόνα απο πουθενά. Μιά φορά μόνο ξέχασα να κουμπώσω τα κουμπιά μπροστά απο το φερμουάρ και μπήκε νερό, αλλιώς ούτε απο μανίκια ούτε απο μέση.

SVX
26/10/2009, 16:21
εσυ φιλε rizla χρησιμοποιησες την κοινη λογικη... ειπες οτι αφου θα αγοραζες απο την ακριβοτερη των εταιρειων, τα αδιαβροχα της θα ηταν ΠΙΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ απο ΟΛΑ...

ο πωλητης στηριχτηκε στην παπατζα, στη διαφημιση και στο οτι η εταιρεια που πουλαει ειναι ευρεως διαδεδομενη αναμεσα στους "ψαγμενους" μοτοσυκλετιστες και δε χωραει αμφισβητηση περι ποιοτητας......

εκανε μια ευκολη πωληση ...κι αυτο ηταν.... γνωμη μου οτι επρεπε να επιστρεψεις τα προ'ι'οντα που αγορασες για αδιαβροχα με τον πωλητη που στα πουλησε παροντα...

MAG/FMX
26/10/2009, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Να συμφωνήσω και εγώ, μπουφάν richa εδω και ένα χρόνο με κάθε τύπο βροχής, ούτε σταγόνα απο πουθενά. Μιά φορά μόνο ξέχασα να κουμπώσω τα κουμπιά μπροστά απο το φερμουάρ και μπήκε νερό, αλλιώς ούτε απο μανίκια ούτε απο μέση.
Την ανοιξη φοριεται ομως η σκατε απτη ζεστη????

camen
26/10/2009, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
Φίλε kyko, ίσως έχεις πεί μια μεγάλη αλήθεια....

Ο αδερφός μου χρόνια μηχανόβιος, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα. richa είχε και αυτός.
Και με έφαγε, και μου τα έλεγε πρίν αγοράσω... Πάρε richa και πάρα richa, αλλά εγώ αγρόν ηγόραζα. Και μάλλον τον αγόρασα τελικά...:confused:

Αλλά ξέρεις πιο είναι το κυριότερο πρόβλημα. Αυτο που είπα και στην αρχή. Είναι όντως έτσι τα πράγματα, ή εγώ έπεσα σε φόλα. Γιατί δεν νομίζω μια εταιρία σαν την dainese, να λυπηθεί να βάλει ακόμα 10 εκατοστά αδιάβροχο....

Πηγαινε το πισω λοιπον κ εξηγησε στον πολιτη οτι αλλο ζητησες και αλλο σου εδωσε...

Κ αν σου φερει την οποια αντιρρηση ,πες του οτι θα επικοινωνησεις με τα κεντρικα της dainese:winka:

Μονο ετσι κανεις την δουλεια σου την σημερον ημερα...

MAG/FMX
26/10/2009, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εσυ φιλε rizla χρησιμοποιησες την κοινη λογικη... ειπες οτι αφου θα αγοραζες απο την ακριβοτερη των εταιρειων, τα αδιαβροχα της θα ηταν ΠΙΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ απο ΟΛΑ...

ο πωλητης στηριχτηκε στην παπατζα, στη διαφημιση και στο οτι η εταιρεια που πουλαει ειναι ευρεως διαδεδομενη αναμεσα στους "ψαγμενους" μοτοσυκλετιστες και δε χωραει αμφισβητηση περι ποιοτητας......

εκανε μια ευκολη πωληση ...κι αυτο ηταν.... γνωμη μου οτι επρεπε να επιστρεψεις τα προ'ι'οντα που αγορασες για αδιαβροχα με τον πωλητη που στα πουλησε παροντα...
Εγω παντως ξερω οτι δεν υπαρχει αδιαβροχομπουφαν για παρα πολυ βροχη, ουτε καν ειδικο αδιαβροχο για παρα πολυ δυνατη βροχη.
ΜΟΝΟ κατι αδιαβροχα απο 80ε κ ανω αντεχουν..{δεν μιλαω εκ πειρας} μονο απο πολυ διαβασμα.:a027:

MAG/FMX
26/10/2009, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πηγαινε το πισω λοιπον κ εξηγησε στον πολιτη οτι αλλο ζητησες και αλλο σου εδωσε...

Κ αν σου φερει την οποια αντιρρηση ,πες του οτι θα επικοινωνησεις με τα κεντρικα της dainese:winka:

Μονο ετσι κανεις την δουλεια σου την σημερον ημερα...
Εχω ακουσει οτι τελευταια σε γραφουν στα παπα τους για κατι τετοια κ κατι φερμουαρ......

camen
26/10/2009, 16:30
Εχω ακουσει οτι τελευταια σε γραφουν στα παπα τους για κατι τετοια κ κατι φερμουαρ......

Τι να πω...Δε ξερω...
Αλλα δε χανει τιποτα να προσπαθησει.Τοσα λεφτα εδωσε...

Εγω το colori daytona που εχω μεχρι στιγμης δεν εχει μπασει νερο.
Δεν εχει φαει βεβαια καμια τρελη βροχα γτ αμα βλεπω τον καιρο βαρυ, παιρνω και ενα μουσαμα μαζι και τον φοραω οταν αρχισει ο κατακλισμος:cry: :bigcry:

Manalishi
26/10/2009, 16:33
Την ανοιξη φοριεται ομως η σκατε απτη ζεστη????

η επένδυση είναι αφαιρούμενη και έχει φερμουάρ "εξαερισμού" στους ώμους, ανοίγωντας αυτά και σε συνδυασμό με τις δύο (απο τις 4 συνολικά ) τσέπες ανοιχτές, χαίρεις άκρα δροσιάς. Το εν λόγω μπουφάν είναι το RICHA , μοντέλο δεν θυμάμαι, αλλά είναι αυτό που γράφει "06" επάνω.

rizlaaa
26/10/2009, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κι όμως έχει...
Όντως η αδιαβροχοποίηση φτάνει μέχρι την αρχή της μανσέτας.
Βρέχεται η μανσέτα, ποτίζει η μπλούζα που φοράς από μέσα και η υγρασία ανεβαίνει διαβρέχοντας αρκετά παραπάνω.

Αυτο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σκέψου να έχω φάει μια καλή βροχή, και μετά να μπώ σε μια τράπεζα να κάνω κάποια συναλλαγή, και έχει ουρά. Δηλαδή μέχρι να φύγω, θα μανίκια απο το πουκάμισο θα έχουν μουσκέψει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
[B]
@rizlla: χ@σε την δαινέσε και στρέψου προς άλλες μάρκες.

Θά το έκανα, αλλά μόνο dainese έχει, και μάλλον όπως γίνεται συνήθως, χρήματα δεν επιστρέφονται...

dond4le
26/10/2009, 16:34
Προτημησα να μην παρω ακριβω επωνυμο μπουφαν.......απο περιεργεια και μονο για να δω ποσο καιρο να κρατησει η μεμβρανη (gortex) σε συγκριση με των αντιστοιχων επονυμων.

Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα και πολλα πραγματα αλλα εγινε το αντιθετο.

ΤΟ σαββατοκυριακο που εκανα ενα ταξιδακι με εποιασε βροχη. Επι 3 ωρες συνεχομενες ετρωγα βροχη(καρεκλοποδαρα) ανελεητα.

Το μονο αδιαβροχο που φορουσα ηταν το μπουφαν.

Γαντια καλοκαιρινα, τζινακι και παπουτσι αθλητικο.

Μπορω να πω πως τα ποδια μου ακομα ειναι παγωμενα αφου μεχρι και το βρακι μουσκεμα ηταν

αλλα το μπουφαν δεν τραβηξε καθολου νερο.......παραπολυ λιγο στα μανικια λογο του γαντιου.

Λεφτα για κορντουρα επονυμη δεν ξαναδινω.........για δερμα ομως σιγουρα.

stefanos
26/10/2009, 16:37
Το αδιάβροχο είναι μεγάλη κουβέντα όταν μιλάμε για μπουφάν.
Δεν έχω φορέσει κανένα.Το revit που κυκλοφορώ τώρα έχει επένδυση εσωτερική που δεν βρέχεσαι μέν αλλά όλο το υπόλοιπο παπαριάζει στο πρώτο λεπτό.
Ενα colori χρειάζόταν κανα μισάωρο για να γίνεις μούσκεμα αλλά δεν είχε επένδυση αδιάβροχη.
Ενα παλιότερο δέρμα έκανε πολύ ώρα να μπάσει αλλά τελικά και αυτό μούσκεμα γινόσουν.
Με λίγα λόγια το πιό σωστό για μένα είναι αδιάβροχο πάνω κάτω και είσαι κομπλέ.

rizlaaa
26/10/2009, 16:47
Παιδιά για αυτό σας ρωτάω, να έχω κάποια άποψη. Οπως προείπα, δεν θα το αφήσω το θέμα και να είστε σίγουροι ότι θα δώσω και το όνομα του καταστήματος. Αλλά πρώτα θα ήθελα να είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι ή δεν είναι έτσι.

Δύο χρόνια τώρα που είμαι στην εταιρεία, φορούσα το κλασικό αδιάβροχο, και ήμουν σάν μ@κάκας.
Ειναι δύσκολο όταν έχεις να κάνεις με τράπεζες, εφορίες, νομαρχίες, εισπράξεις κ.λ.π + το στήσιμο στην ουρά, να είσαι με το αδιάβροχο..... Οσοι έχουν δουλέψει εξωτερικοί το κατανοούν.

Επί ευκαιρίας, μήπως ξέρει κανείς που είναι η αντιπροσωπεία της dainese. Γιατι σκέφτομαι να περάσω και απο εκεί..... αν βρώ άκρη βρήκα.

Πάντως μέχρι τώρα, έχω κατανοήσει ότι μάλλον δεν είναι λογικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω...
Οπως είπα απο αύριο, θα ρωτάω και στον δρόμο όποιον βρίσκω, αν δώ τί γίνεται.

Α..........πρέπει να σας πώ ότι κάνω πολλά χιλιόμετρα παιδιά.
Πήρα το μηχανάκι στις πρίν δύο μήνες, και έχω 6000 χιλιόμετρα. Και επειδή δεν ξέρεις που θα σε πιάσει η βρόχα, για αυτό πρέπει να οργανωθώ γρήγορα.

Πάντως ρε παιδιά χίλια ευχαριστώ. Δεν περίμενα τόση ανταπόκριση.:beer:

kyko
26/10/2009, 16:49
παρεπιπτοντως σε λιγο καιρο που θα βγαλει το lidl μπουφαν-παντελονια κ αλλα ειδη μοτοσυκλετας
τσιμπηστε μπουφαν παντελονι...πληρως αδιαβροχα κ πολυυυ ζεστα:winka: κ σε τιμες αρκετα χαμηλες:beer:

Costas KLE
26/10/2009, 18:11
Τι να πω...Δε ξερω...
Αλλα δε χανει τιποτα να προσπαθησει.Τοσα λεφτα εδωσε...

Εγω το colori daytona που εχω μεχρι στιγμης δεν εχει μπασει νερο.
Δεν εχει φαει βεβαια καμια τρελη βροχα γτ αμα βλεπω τον καιρο βαρυ, παιρνω και ενα μουσαμα μαζι και τον φοραω οταν αρχισει ο κατακλισμος:cry: :bigcry:

Ούτε το Ultimate που έχω, έχει βάλει σταγόνα και τον προηγούμενο χειμώνα οι βόλτες μου ήταν 80% βρόχινες και με αρκετό νερό.

HORNET600F
26/10/2009, 19:48
1. Απ'οτι λένε κ από την εμπειρία μου οι Cordures εξωτερικά είναι αδιάβροχες μόνο όσο είναι καινούριες.
Μετά από καποια χιλιόμετρα, πλυσίματα, βροχές, αρχίζουν να ποτίζουν κ γίνονται ασήκωτες.
Βέβαια αυτό έχει να κάνει κ με τη μηχανή. Το μπουφάν καταπονείται απο τον αέρα (ανοίγει το υλικό του) πολύ περισσότερο σε ενα γυμνό μηχανάκι απ'οτι σε κάποιο με μεγάλη ζελατίνα + οτι βρέχεται περισσότερο.

2. Νερό θα περάσει σίγουρα είτε απο τον αυχένα (το κράνος το οδηγεί εκεί), είτε απο την ένωση μανίκια-γάντια κ τα γάντια αργά ή γρήγορα θα ποτίσουν εσωτερικά. Η μόνη λύση (που ξέρω) είναι να έχεις ένα 2ο ζευγάρι γάντια κ να στεγνώνεις το 1ο στο μοτέρ, αν αυτο γίνεται.
Ακόμη στα γάντια καλά είναι να κοιταζουμε αν είναι water resistant (αντστέκονται στο νερό αλλα τελικά ... υποκύπτουν) ή waterproof (αδιάβροχα).

3. Τα δερμάτινα μπουφάν (δεν είχα ποτέ) αλλα λέγεται οτι μπάζουν απο τις ραφές.

4. Προφανώς η μόνη "λύση" είναι ένα καλό νάυλον αδιάβροχο κ οχι τσουβάλι για λόγους αισθητικής αλλά κ για να μην ανεμίζει όταν πας πιο γρήγορα, αν κ στον αυχένα μάλλον το πρόβλημα θα εξακολουθεί να υπάρχει, ίσως μειωμένο.

5. Καλό κ στεγνό χειμώνα!

SVX
26/10/2009, 19:53
με τα πλυσιματα ο κατασκευαστης προειδοποιει οτι χρειαζεται επαναδιαβροχοποιηση ...

κυκλοφορουν και ειδικα σκευασματα στο εμποριο γιαυτη τη δουλεια....

τα δερματινα παλι μπορουν να σε προστατεψουν με συνεχη φροντιδα(αλοιφη-κερι)

γαντια υπαρχουν ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ 100% αλλα οι περισσοτεροι δεν τα προτιμανε λογω αισθησης (μηδενικη) και λογω εμφανισης ( Gauntlet γκουμουτσες)

el_hymador
26/10/2009, 19:56
Kαι που να δεις φιλε μου σε κανα 6 μηνο που εκτος απο αδιαβροχα θα ψανχεις και για φερμουαρ...

filipp0s
26/10/2009, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
....
Το revit που κυκλοφορώ τώρα έχει επένδυση εσωτερική που δεν βρέχεσαι μέν αλλά όλο το υπόλοιπο παπαριάζει στο πρώτο λεπτό.
....

το revit off track παντως που εχω κι εγω, ναι μεν παπαριαζει αμεσως απ' εξω, αλλα μεσα δεν μου έχει περασει ποτε η βροχη -και το έχω δοκιμασει αρκετα.

Ειναι μεγαλη μαγκια η ξεχωριστη αδιαβροχη επενδυση. Τη βγαζεις και το υπολοιπο μπουφαν πλενεται κανονικα ακομα και στο πλυντηριο χωρις να έχεις κανενα φοβο. Ασε που αν καταστραφει παραγγελνεις καινουρια!

rizlaaa
26/10/2009, 20:23
Τί να πώ ρε παιδιά..... Αν είναι τόσο χάλια τα πράγματα, τότε την πάτησα απο την άποψη ότι θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με 160 ευρώ και όχι με 400..

Βέβαια προηγούμενη εμπειρία δεν είχα αφενώς, αλλά είμαι και ξεροκέφαλος αφετέρου.:rolleyes:

Επί ευκαιρίας, αύριο θα πάω να δώ τί πόρισμα έχει βγεί για τα γάντια, και θα κάνω μια νύξη για αλλαγή, να δώ τι θα γίνει. Μέχρι και τώρα που σας γράφω, ακόμα τα μανίκια είναι βρεγμένα.

Το άλλο κάτω στο τελείωμα έχει στεγνώσει, εκτός απο 2-3 εκατοστά δεξιά και αριστερά στο φερμουάρ... Καλά είναι απαράδεκτη η φάση.

Αλλά απο την άλλη, δυστυχώς με το αδιάβροχο είναι πίκρα. Είναι τελείως διαφορετικά να βάλεις ένα αδιάβροχο να πάς στην δουλειά σου και να το βγάλεις μέχρι να σχολάσεις, και τελείως διαφορετικά να το φοράς σχεδόν 6 ώρες την ημέρα.

camen
26/10/2009, 20:36
Τί να πώ ρε παιδιά..... Αν είναι τόσο χάλια τα πράγματα, τότε την πάτησα απο την άποψη ότι θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με 160 ευρώ και όχι με 400..

Βέβαια προηγούμενη εμπειρία δεν είχα αφενώς, αλλά είμαι και ξεροκέφαλος αφετέρου.:rolleyes:

Επί ευκαιρίας, αύριο θα πάω να δώ τί πόρισμα έχει βγεί για τα γάντια, και θα κάνω μια νύξη για αλλαγή, να δώ τι θα γίνει. Μέχρι και τώρα που σας γράφω, ακόμα τα μανίκια είναι βρεγμένα.

Το άλλο κάτω στο τελείωμα έχει στεγνώσει, εκτός απο 2-3 εκατοστά δεξιά και αριστερά στο φερμουάρ... Καλά είναι απαράδεκτη η φάση.

Αλλά απο την άλλη, δυστυχώς με το αδιάβροχο είναι πίκρα. Είναι τελείως διαφορετικά να βάλεις ένα αδιάβροχο να πάς στην δουλειά σου και να το βγάλεις μέχρι να σχολάσεις, και τελείως διαφορετικά να το φοράς σχεδόν 6 ώρες την ημέρα.

Καλα μην απελπιζεσε.Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...
Τα περισσοτερα μπουφαν,αν οχι ολα, μπαζουν νερα...
Το φερμουαρ αν δεν του φερεσε βιαια δε νομιζω να παθει τιποτα...

Αν δεν στο αλλαξουν κρατα το για να το φορας ως προστασια κ ασφαλεια και παρε ενα σετακι αδιαβροχη ναυλον φορμα και θα κανεις την δουλεια σου...
Οχι οτι και αυτη ειναι απιθανο να μπασει απο καπου εεε!!!

HORNET600F
26/10/2009, 20:37

...............

Κατά κανόνα το μπουφάν των 400Ε θα είναι καλύτερο από αυτό των 160Ε σε πολλους τομείς (ασφάλεια, αντοχή, προστασία απο κρύο, αισθητική).

Τώρα που έχεις συνηθίσει στο ακριβό πήγαινε δοκίμασε κ ένα φθηνό, θα αισθανθείς σαν να κατεβαίνεις από τη μηχανή κ να ανεβαίνεις σε παπί. Αν δεν το αισθανθείς αυτό, τότε το μπουφάν δεν άξιζε τα λεφτά του κ ίσως το έχει υπερτιμολογήσει ο έμπορος.

Τώρα αν το μπουφάν των 160 σε καλύπτει για τη χρήση που το θες, αλλάζει το πράμα ...

Gandalf dr685sm
26/10/2009, 20:46
Δεδομένο 1ο...

Καμία cordura δεν αντέχει εσαεί νερό με το τσουβάλι. Μην λέτε ότι σας κατέβει... το να φάτε νερό αρκετό για 2-10-30 λεπτά δεν είναι το ίδιο όπως το παληκάρι που είναι 3 ώρες στον δρόμο. Αν ο εξοπλισμός cordura ήταν 100% αδιάβροχος , θα τον φόραγαν στα GP και δεν θα είχαν ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ πάνω απο τα δερμάτινα. Ούτε φυσικά θα πωλούνταν αδιάβροχα μοτοσυκλετιστικά.

Δεδομένο 2ο...

Τα γάντια μπάζουν ώς εξής (απο το manual της Dainese)...

"Gloves should be worn under the sleeves if your palms are below your elbows line , or over the sleeves if your wrists are over your elbows line"...όπερ αν οι καρποί σου είναι σε πιο χαμηλή ευθεία απο τους αγκώνες σου , για να μην τρέχει μέσα στο γάντι το νερό απο το jacket, τα φοράς μέσα απο τα μανίκια και το αντίστροφο αν οι καρποί σου είναι πάνω απο την νοητή γραμμή των αγκώνων σου όπως κρατάς την μπαριέρα(τιμόνι).

Στην δική σου περίπτωση πώς ήταν;

Δεδομένο 3ο...

Η υγρασία που δημιουργείται με τόσο πολύ νερό και την μεγάλη θερμότητα του σώματος είναι ικανή να σου δώσει την αίσθηση του βρεγμένου. Μιλάμε για πολύωρη οδήγηση σε αστικό περιβάλλον που πέρα απο την βροχή του ουρανού , τρώς και spray αβέρτα.

Το ίδιο φαινόμενο μπορείτε να το δείτε σε Ι.Χ. μέσα όπου απο το πολύ νερό κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ανοίξετε το καλοριφέρ για να κάνετε κύκλωμα αέρα και να μην θολώνουν τα τζάμια... για τέτοια υγρασία μιλάμε και μάλιστα ίσως και περισσότερη καθώς εκέι όλο το σώμα αναπνέει σε περιθώριο μερικών εκατοστών ενώ δέχεται πολλά λίτρα νερού την ώρα.

Δεδομένο 4ο...

Πλέον δεν χρειάζεται να φοράς "νιτσεράδα". Υπάρχουν αρκετά αδιάβροχα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού απο πολλές εταιρίες για μηχανές. Π.χ. SHOEI, UVEX κτλ. Κάποια μάλιστα είναι τόσο καλά που δεν φαίνεται καν οτι τα φοράς απο πάνω. Κόστος κοντά στα 100-150 ευρώ εξαρτωμένης μάρκας και ποιότητος.

Γενικά μιλώντας καλό είναι να έχουμε υπόψη μας , πως όσο και κα(τ)λωμένοι να είμαστε , το να οδηγάς μηχανή υπό ισχυρή βροχή είναι ΑΦΕΛΕΣ.. για να μην πω κάτι καλύτερο. Περιμένουμε να φύγει το χοντρό νερό-μπόρα και μόνο τότε καβαλάμε. Δεν είναι μόνο το να είμαστε στεγνοί, αλλά και να είμαστε ασφαλείς καθώς σε ισχυρές μπόρες ούτε σε βλέπουν μέσα στον χαλασμό, ούτε φρένα έχεις σωστά, ούτε πρόσφυση ούτε τίποτα..

Αν τώρα σε πιέζουν για παραδόσεις , ρώτα τους πόσα θα σου δώσουν αν τελικά πέσεις λόγω της βροχής και αν είναι διατεθειμένοι να επιφορτιστούν εργατικό ατύχημα. Μην είσαι χαζός.. καμία δουλειά δεν αξίζει την σωματική μας ακεραιότητα οτι και αν μας λένε. Ούτως ή άλλως το πολύ που μπορεί να κρατήσει μια μπόρα, είναι δεν είναι 30 λεπτά... μετά είναι απλά βροχή.

Ας περιμένουν και λίγο.. πες οτι σε έπιασε "κόψιμο" στην τελική... Ιερός σκοπός είναι και αυτό... πάνω σου θα τα κάνεις;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

camen
26/10/2009, 20:50
+640...
Συμφωνω απολυτα σε ολα...

MAG/FMX
26/10/2009, 20:54
Υπαρχουν μπανικα κυριλε αδιαβροχα.Τι να σου πω.Πουλα μου το dainese 160e k παρε το richa na kaneis τη δουλεια σου.Τα d-dry ths dainese einai pio αδιαβροχα απτα gortex ths.Εγω αμα λαχει φοραω εσωτερικη αδιαβροχη αναπνεον επενδυση spidi 45e.

camen
26/10/2009, 20:58
Υπαρχουν κατι αδιαβροχα σε ημιδιαφανες χρωμα που ειναι σαν τσιγαροχαρτα και εχουν και λαστιχα στις ακρες...Πρεπει να ειναι πολυ βολικα και ευχρηστα...

MAG/FMX
26/10/2009, 21:02
Και απο μεσα φορας κ ζαρτιερες αμα γουσταρεις κ τους περνεις κτον τσαμπουκα {με χαλασε ο καινουργιος μου φιλος} :lol: :wave2:

rizlaaa
26/10/2009, 21:05
Λοιπόν φίλε HORNET600F, όσο και άν σου φανεί παράξενο, σε πληροφορώ ότι το μπουφάν των 160 ευρώ, ήταν μιά χαρά...

Γιατί δεν το πήρα........ Γιατί όταν ρώτησα τί εγγύηση έχει, μου είπε ένα χρόνο για την αδιαβροχοποίηση. Και όταν ρώτησα γιατί ένα χρόνο, μου είπε ότι τόσο μπορώ να σου δώσω.

Αντίστοιχα ό άλλος με το dainese μου λέει δύο χρόνια. Οπότε κόλλησα.
Και λέω και εγώ.... 160 ευρώ φέτος και 160 ευρώ (άν είναι 160) του χρόνου, έρχονται σχεδόν μια η άλλη.

Οπότε πάρε τώρα που γυρίζει.... Είπα εγώ. καί μάλλον την ήπια.

Απο τήν άλλη ρε παιδιά λέω με το φτωχό μου το μυαλό. Παρ' όλη την βροχή που έφαγα, το μπουφάν δεν πήρε πουθενά νερό εκτός απο αυτό που περιέγραψα. Και ρωτώ....

Τί την χάλαγε την dainese, να βάλει ακόμα 10 εκατοστά αδιαβροχοποίηση, και να έχει ένα ευχαριστημένο πελάτη, παρά να έχει πολλούς δυσαρεστημένους.

Μήπως τελικά τα μαιμουδιάρικα, κυκλοφορούν και στα καταστήματαhttp://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31321

MAG/FMX
26/10/2009, 21:05
Μη σκας ρε παληκαρι παντα χωραει κ αλλο μπουφαν στη ντουλαπα.Με ενα θα την βγαλεις??? , θα πιασει ΛΥΓΔΑ .Κρατα το δαινεσε για αλλους καιρους κ χιονια κ παρε κατι πραγματικα αδιαβροχο.:beer:

MAG/FMX
26/10/2009, 21:07
τα τελευταια κοματια της δεν ειχαν καλο ναυλον ,, αλλα απο που το πηρες , να δουμε αν εχει αυθεντικα.???

SVX
26/10/2009, 21:21
τελικα , αυτη η αμοιρη η εταιρεια δεχεται απο παντου χτυπηματα...δεν την αφηνουν ησυχη....:mad:

μια για τις μα'ι'μουδες, μετα για τα φερμουαρ, τωρα οτι μπαζουν.... θα μας πουν οπου να'ναι κι οτι ειναι ακριβα και δεν αξιζουν..... ΕΛΕΟΣ!ΗμΑρΤΟΝ!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

camen
26/10/2009, 21:25
τελικα , αυτη η αμοιρη η εταιρεια δεχεται απο παντου χτυπηματα...δεν την αφηνουν ησυχη....:mad:

μια για τις μα'ι'μουδες, μετα για τα φερμουαρ, τωρα οτι μπαζουν.... θα μας πουν οπου να'ναι κι οτι ειναι ακριβα και δεν αξιζουν..... ΕΛΕΟΣ!ΗμΑρΤΟΝ!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ναι αλλα εχει καποια δερματινα που ειναι απλα ονειρωξη...:hypnotize :uplate: :eyepop: :sick:
Το santa monica ας πουμε απλα δεν υπαρχει...:winka:

MAG/FMX
26/10/2009, 21:35
Σημερα πηγα κορινθο με το μονικα κ ειχε τελεια αεροδυναμικη.Επιασα 180κλμ με το φμχ :a2:
αλλα ξεκολησε η πινακιδα :a021:

camen
26/10/2009, 21:38
Σημερα πηγα κορινθο με το μονικα κ ειχε τελεια αεροδυναμικη.Επιασα 180κλμ με το φμχ :a2:
αλλα ξεκολησε η πινακιδα :a021:

Ποσα αλογα δινει τροχο???:lol: :lol: :lol:

Χιουμορ ετσι?!:beer: :beer: :beer:

Ηταν να το παρω απο ενα παιδι σε πολυ καλη τιμη αλλα πηρα την μηχανη και δεν υπαρχει σαλιο...
:bawl: :bawl: :bawl:

rizlaaa
26/10/2009, 21:44
Λοιπόν.........πάμε.

Φίλε MAG/FMX, δεν σκάω. Το σίγουρο είναι, ότι δεν θα βγώ εγώ χαμένος.

Φίλε Gandalf dr685sm, δεν διαφωνώ για την cordura, ότι ίσως να μην αντέχει σε πολύωρη βροχόπτωση, αλλά ας το διευκρινίζουν πρίν τους χώσουμε το χρήμα, και όχι μετά. (γιατί το έζησα και αυτό)...:eyepop:

Επίσης για το ύψος που είναι οι αγκώνες σε σχέση με το τιμόνι, δεν μπορώ να πώ ακριβώς.
Βάλε με το μυαλό σου, πώς είναι να οδηγάς scootet. Ούτε ψηλά ούτε χαμηλά.

Δέν μιλάμε απλά για υγρασία...... το μπουφάν έχει ποτίσει κανονικά στα σημεια που έχω περιγράψει, με όλη την σημασία της λέξης.

Οχι.........στην εταιρεία που εργάζομαι δεν έχω πιέσεις σόνυ και καλά να πάω εχθές για την είσπραξη.

Ομως ξεκίνησα με σχετικά ευνοϊκές συνθήκες, και μόλις βγήκα περιφερειακό, άρχισε να ρίχνει.
Είχα δει και το meteo, που έλεγε και αύριο ο καιρός χάλια, οπότε το ξεκίνησα.

MAG/FMX
26/10/2009, 21:48
Ρε τι χιουμορ ,σου λεω το μπουφανακι με κανει κ γλυστραω μες τον αερα κ δε νιωθω πιεση στο στηθως κ τα χερια.Τουλαχιστον 7 αλογα τροχο κ +15κλμ στην τελικη.:eyepop: :beer: :rotflmao:
κ το θεμα ειναι οτι το εννοω πλακα πλακα λες να μου φανηκε ????

camen
26/10/2009, 21:50
Μην το ψαχνεις αλλο,ειπαμε τι θα κανεις...:winka:

Αρχικα,θα κανεις μια νειξη στον πωλητη για αλλαγη.αν σου πει "μα και μου" κρατα το μπουφανακι που θα ειναι οτι πρεπει για πιο μετα και παρε ενα σετακι αδιαβροχα να κανεις την δουλεια σου...

Κ βαζε τα γαντια απο πανω για να μην σουρωνουν τα νερα μεσα στο μανικι...

:beer:

rizlaaa
26/10/2009, 21:53

Δέν μπήκα στο forum, με κακή πρόθεση να κατηγορήσω κανένα επαγγελματία και καμία φίρμα. Μπήκα απλά να ρωτήσω, αν ισχύουν τα όσα περιγράφω.

Ψάχνω απλά να βρώ, άν πιάστηκα κορόιδο ή όχι.

Για ότι λέω, έχω αποδείξεις, και δεν μιλάω στον βρόντο. Αν το φαινόμενο είναι γενικό, και ισχύει για όλα τα μπουφάν της εν' λόγω εταιρείας, είμαστε ο.κ. Εχει μιά πολιτική και καλά κάνει.

Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να την πατήσει και ο επόμενος.....

MAG/FMX
26/10/2009, 21:53
Παντως τα μπουφαν λενε ποσο βροχη αντεχουν, δεθυμαμαι καλα πως την μετρανε{ κατι με τον ογκο της σταγονας κ την ταχυτητα}Αλλο βροχη κ αλλο καταιγιδες αλλο gortura k allo nailon....
To μπουφαν σου λεει πουθενα GORTEX???????

camen
26/10/2009, 21:54
Ρε τι χιουμορ ,σου λεω το μπουφανακι με κανει κ γλυστραω μες τον αερα κ δε νιωθω πιεση στο στηθως κ τα χερια.Τουλαχιστον 7 αλογα τροχο κ +15κλμ στην τελικη.:eyepop: :beer: :rotflmao:
κ το θεμα ειναι οτι το εννοω πλακα πλακα λες να μου φανηκε ????

Ολα παιζουν ρολο στις υψηλες ταχυτητες...
Κ ειδικα να μπουφαν(και οχι μονο) που επηρεαζουν την ευσταθεια και την αεροδυναμικη...:winka:

camen
26/10/2009, 21:56
Δέν μπήκα στο forum, με κακή πρόθεση να κατηγορήσω κανένα επαγγελματία και καμία φίρμα. Μπήκα απλά να ρωτήσω, αν ισχύουν τα όσα περιγράφω.

Ψάχνω απλά να βρώ, άν πιάστηκα κορόιδο ή όχι.

Για ότι λέω, έχω αποδείξεις, και δεν μιλάω στον βρόντο. Αν το φαινόμενο είναι γενικό, και ισχύει για όλα τα μπουφάν της εν' λόγω εταιρείας, είμαστε ο.κ. Εχει μιά πολιτική και καλά κάνει.

Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να την πατήσει και ο επόμενος.....

Νομιζω οτι και ο φιλος SVX εννοει οτι τα dainese ειναι υπερτιμημενα...:cool:

MAG/FMX
26/10/2009, 22:03
Μπες ρε φιλε στο dainese.com k βρες ποιο μοντελο πηρες...Εδω εγω εχω dainese κ περνω 10 αλογα στροφαλο.Η αποδειξη σου τι λεει????

camen
26/10/2009, 22:06
εχω dainese κ περνω 10 αλογα στροφαλο.

Ααααααααα...
Θα το παρω κ εγω ,δε γινεται:sad: :sad: :sad:

MAG/FMX
26/10/2009, 22:09
Παρτο με τα 1000+. Εγω το πηρα κ στενο/εφαρμοστο κ εδωσα τοσο φταλε που δεν προκειται να ξαναπαχυνο ποτε.Α κ οσοι φαγαν τουμπα στο εξωτερικο , απολυτα ευχαριστημενοι:beer:

camen
26/10/2009, 22:11
Παρτο με τα 1000+. Εγω το πηρα κ στενο/εφαρμοστο κ εδωσα τοσο φταλε που δεν προκειται να ξαναπαχυνο ποτε.Α κ οσοι φαγαν τουμπα στο εξωτερικο , απολυτα ευχαριστημενοι:beer:

Ποσο το πηρες καινουργιο???
Γτ το ειδα προσφορα απο 600ε σε 400ε...

road spirit
26/10/2009, 22:13
rizlaa το καλύτερο αδιαβροχο συνθετικό μπουφάν του κόσμου να παρεις, αν δεν το φορέσεις σωστά σε 10' θα γίνεις μούσκεμα.. ..

πολλά μπορούν να παίζουν, απο το να πήρες απλά ενα ελατωματικό κομμάτι, μέχρι να έφαγες παραπάνω βροχή που μπορεί να αντέξει η - πιθανόν - αδιάβροχη μεμβράνη του μπουφάν σου.

τέλος, λίγη κοινή λογική: ακόμα και η dainese έχει στη γκάμα της αδιάβροχα (τα κλασσικά) γιατί πολύ απλά κάποια στιγμή όλα τα μπουφάν θα μπάσουν ... είναι πολές οι παράμετροι

MAG/FMX
26/10/2009, 22:19
Μη μου πληγωθεις ομως οκ..... Το πηρε ενας ξαδερφος κ ντρεποταν να το φοραει , επειδη εχει καμπουρα κ του το ανταλαξα με κατι ρουχα για snowboard.:D To ειχε παρει απο καλιροης κ ειχε κ δικο του σακο φαντασου , γυρω στα 600ε με πλατη κ ηταν το καινουργιο με δερμα καγκουρο { pelle B } poy einai pio μαλακο/βολικο απτο παλιο σαντα μονικα.

camen
26/10/2009, 22:21
Μη μου πληγωθεις ομως οκ..... Το πηρε ενας ξαδερφος κ ντρεποταν να το φοραει , επειδη εχει καμπουρα κ του το ανταλαξα με κατι ρουχα για snowboard.:D To ειχε παρει απο καλιροης κ ειχε κ δικο του σακο φαντασου , γυρω στα 600ε με πλατη κ ηταν το καινουργιο με δερμα καγκουρο { pelle B } poy einai pio μαλακο/βολικο απτο παλιο σαντα μονικα.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Το θελωωωωωωωωωωωω....:bawl: :bawl: :bawl:

MAG/FMX
26/10/2009, 22:27
Ενα θα σου πω ....... απλα εβαλα τα αλλα μου μπουφαν στη ντουλαπα να μην τα βλεπω.......
400ε τα αξιζει γιατι κραταει χρονια αυτη η κολονια.Τωρα στην ηλιουποληη 470ε μου ειπε η 370ε{χλωμο} . Κανα 50αρι κ η πλατη.Το revit TT poso τοχεις βρει , φενεσαι ψαγμενος... Ποσα κιλα εισαι???:a46:

road spirit
26/10/2009, 22:31
Ποσα κιλα εισαι???:a46: 15 κουβάδες νερό θα σας ρίξω ρε, για αδιάβροχα μιλάμε :smokin:

camen
26/10/2009, 22:34
Ενα θα σου πω ....... απλα εβαλα τα αλλα μου μπουφαν στη ντουλαπα να μην τα βλεπω.......
400ε τα αξιζει γιατι κραταει χρονια αυτη η κολονια.Τωρα στην ηλιουποληη 470ε μου ειπε η 370ε{χλωμο} . Κανα 50αρι κ η πλατη.Το revit TT poso τοχεις βρει , φενεσαι ψαγμενος... Ποσα κιλα εισαι???:a46:

70 κιλακια ειμαι...:p :p :p

Πολυ ωραιο και το revit:uplate: :eyepop:
Δεν εχω κοιταξει τιμες για αλλα,δε ξερω ποσο εχει...
Αν παρω θα παρω ή το santa monica ή κατι σαν αυτο...:winka:

Απλα δεν παιζουν φραγκα τωρα γτ πηρα την μηχανη και ειναι στριμοκωλα τα πραγματα...Φοιτητης ειμαι

:winka: :sad:

camen
26/10/2009, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
15 κουβάδες νερό θα σας ρίξω ρε, για αδιάβροχα μιλάμε :smokin:

Κ εμεις αλλα σε δερμα...Να μπαζουν αραγε???:smokin:

road spirit
26/10/2009, 22:37
Κ εμεις αλλα σε δερμα...Να μπαζουν αραγε???:smokin: εξαρτάται το δέρμα, άμα είναι ιπποπόταμου είναι δοκιμασμένο :smokin:

camen
26/10/2009, 22:39
εξαρτάται το δέρμα, άμα είναι ιπποπόταμου είναι δοκιμασμένο :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rizlaaa
26/10/2009, 22:43
Eνας φίλος είπε κάποτε.......

Την πρώτη φορά έτυχε, τη δεύτερη ήταν σύμπτωση, την τρίτη.... μήπως πρέπει να ψάξεις γιατι ?.........

Και ρωτάω......

...........απο το ίδιο κατάστημα, και γάντια και μπουφάν που μπάζουν νερό....
Μάλλον τελικά, πρέπει να το ψάξω καλύτερα. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχω νεότερα.

Οπως και να έχει, θα ενημερώσω. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.:smilea:

camen
26/10/2009, 22:44
Eνας φίλος είπε κάποτε.......

Την πρώτη φορά έτυχε, τη δεύτερη ήταν σύμπτωση, την τρίτη.... μήπως πρέπει να ψάξεις γιατι ?.........

Και ρωτάω......

...........απο το ίδιο κατάστημα, και γάντια και μπουφάν που μπάζουν νερό....
Μάλλον τελικά, πρέπει να το ψάξω καλύτερα. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχω νεότερα.

Οπως και να έχει, θα ενημερώσω. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.:smilea:

Καλη τυχη και ενημερωσε μας...:beer: :wave2:

MAG/FMX
26/10/2009, 22:55
15 κουβάδες νερό θα σας ρίξω ρε, για αδιάβροχα μιλάμε :smokin:
Ναι αλλα ταπηνωθηκε μια εταιρια που εχει κ τα καλα της.Οι ανθρωποι εχουν τραβηξει πολλα απτις μαιμουδες.Λοιπον δεν εχω ορεξη να κλεισει η δαινεσε στην ελλαδα , γιατι εγω bering de φοραω σας τολεω:a13:

camen
26/10/2009, 22:59
Ναι αλλα ταπηνωθηκε μια εταιρια που εχει κ τα καλα της.Οι ανθρωποι εχουν τραβηξει πολλα απτις μαιμουδες.Λοιπον δεν εχω ορεξη να κλεισει η δαινεσε στην ελλαδα , γιατι εγω bering de φοραω σας τολεω:a13:

Καλα αμα κλεισει δωστο σε εμενα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...:lol: :lol: :lol:
Περναω και το περνω,δεν ειναι θεμα...:a13:

Pardalotzatziki
26/10/2009, 23:00
Φιλε RIZLAA με ενα μπουφαν δεν τη βγαζεις καθαρη στη δουλεια σου

Για να εχεις προστασια αλλα και αδιαβροχοποιηση βαλε στην τσαντα/βαλιτσα σου και κατι τετοιο (πανω/κατω)

http://www.acerbistore.it/product.aspx?ID=2406&C=204&L=4
ή
http://www.spidi.it/spidi-jsp/index.jsp?lang=en

που το αγοραζεις ενα νουμερο μεγαλυτερο για να μπαινει πανω απο το μπουφαν σου και οταν δεις τις χοντρες να πεφτουν το φορας και εφυγες..

Το θεμα γαντια ειναι λιγο δυσκολο...βρες κατι 100% αδιαβροχο...αλλα και παλι μπορει με την πολυ χρηση και πολυ νερο να γινεις ψιλομουσκεμα..

Και οπως ειπαν και αλλοι...χαλαρα στη βροχη, πιο χαλαρα στην χοντρη βροχη...

Γιατι το προβλημα που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι μια πτωση.....και ξερεις ποναει ακομα και αν εισαι στεγνος...
Οποτε μην σκεφτεσαι το αν σε κοιτανε περιεργα στις τραπεζες...κοιτα να εισαι πρακτικος..

Και τελος παντων για να αστειευτουμε και λιγο...το μονο προιον 100% αδιαβροχο ειναι η πανα βρακακι... και επισης δεν παιρνει φωτια βρεγμενη..

:wave2: :wave2:

MAG/FMX
26/10/2009, 23:02
Μπα δε το δινω το μονικα ειναι κ το γαμπριατικο μου , παντρευομαι !!!!!!!! :evil:

camen
26/10/2009, 23:07
Μπα δε το δινω το μονικα ειναι κ το γαμπριατικο μου , παντρευομαι !!!!!!!! :evil:

Τσιγουνη...:smokin: :smokin: :smokin:
Αντι να παρεις μια ολοσωμη ...Θα σου χρειαστει μετα τον γαμο...:smokin: :sun:

MAG/FMX
26/10/2009, 23:13
Σορυ αλλα απο κατω παιζω μονο γυμνος μπαλα:a25: :a23:
Δεν ειμαι τσιγγουνις απλα το χρειαζομαι :a2: , το μηχανακι μου δεν ειναι γληγορο .... ακομα.....
κ ισα ισα που σε ρωτησα ποσα κιλα εισαι για να στο δωσω,, εγω ειμαι 80 κ φοβαμαι μη μου το ξεχειλωσεις:wacko:

camen
26/10/2009, 23:15
Σορυ αλλα απο κατω παιζω μονο γυμνος μπαλα:a25: :a23:
Δεν ειμαι τσιγγουνις απλα το χρειαζομαι :a2: , το μηχανακι μου δεν ειναι γληγορο .... ακομα.....
κ ισα ισα που σε ρωτησα ποσα κιλα εισαι για να στο δωσω,, εγω ειμαι 80 κ φοβαμαι μη μου το ξεχειλωσεις:wacko:

Μπα δε θα μου κανει...Θα μου ειναι λιγακι φαρδουτσικο:sad: :sad: :sad:

MAG/FMX
26/10/2009, 23:19
Ηι Ηι ΗΙ 67 ειμαι αλλα η μονικα κ το αυτοκινητο δε δινεται......:p

camen
26/10/2009, 23:22
Ηι Ηι ΗΙ 67 ειμαι αλλα η μονικα κ το αυτοκινητο δε δινεται......:p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμα αποφασισεις να το πουλησεις ξερεις ποιος το θελει...

fotisdragon
26/10/2009, 23:22
my 2 cents....
Είμαι διανομέας 5 χρόνια (ελπίζω όχι για πολύ ακόμα :) )
Μετά το πρώτο χειμώνα στο επάγγελμα, μπήκα στο μαγαζί και πήρα αδιάβροχο μπουφάν Dainese goretex μαζί με παντελόνι Goretex αδιάβροχο που κουμπώνει με το μπουφάν με φερμουάρ, Dainese μπότες αδιάβροχες, Dainese αδιάβροχα γαντια Goretex. Full set δηλαδή.
3 χειμώνες, έφαγα ΤΙΣ βροχές, και στη δουλειά (10ωρα και 12ωρα έ;) αλλά και με τη μηχανή.
ΟΣΟ νερό και αν έφαγα (μα ΟΣΟ, και κάποιες φορές ήταν ΠΟΛΥ) δε πέρνουσε ΤΙ ΠΟ ΤΑ

ΤΙ ΠΟ ΤΑ

(η μόνη πίπα ήταν το βάλε βγάλε στα γάντια για να δίνεις ρέστα....)
(μου τρύπησε η δεξιά μπότα πέρσι, επειδή έδινα μανιβελιές να πάρει το SRX, πόσο να αντέξουν, και ειλικρινά ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ που τις πέταξα. Το μπουφάν ο ΜΑΛΑΚΑΣ το πήγα στεγνοκαθαριστήριο και του χάλασε η αδιαβροχοποίηση. Πλέον, επειδή δουλεύω 4ωρα πλέον και δε με πολυνοιάζει αν θα αργήσω κιόλας (στις χοντρές μπόρες αράζω κάτω απο υπόστεγα) φοράω απλά ένα Uvex (χορηγία του Ledz :D ) πάνω απο το τζίν μου και πάνω απο το μπουφανάκι ένα Admiral αντιανεμικό/αδιάβροχο που το πήρα 10Ε και δε μπάζει χριστό...)

Συμπέρασμα (δικό μου) : ΑΞΙΖΑΝΕ και με το παραμικρό τα λεφτά που έδωσα. Οτι το μπουφάν το έχω 5 χρονάκια εμένα μου λέει πολλά...

υ.γ. δεν έστειλα πμ την εμπειρία μου στο νέο μας φίλο για να δω πόσο θα με κράξετε

rizlaaa
26/10/2009, 23:23
Καλη τυχη και ενημερωσε μας...:beer: :wave2:

Ε νοείται φίλε camen.

Γιατί καλό και το χιούμορ που γίνεται καλοπροαίρετα πιστεύω, εγώ όμως, απο το επάγγελμα που κάνω ζω.

Τώρα άν κάποιοι θέλουν να πατήσουν στίς πλάτες μου (μας), πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, καλά κάνουν αφενώς, όμως καλώς η κακώς σήμερα με ένα κλίκ του ποντικιού, έχουμε τα πάντα στην πόρτα μας.

Το διαδύκτιο μπορεί να σε κάνει γνωστό μέν, αλλά την ίδια στιγμή σε πατάει κάτω αν δεν είσαι εντάξει.

Και επειδή τα λεφτά δεν μου τα χάρισε κανείς, ώστε να τα σκορπάω απο εδώ και απο εκεί, ούτε ζήτησα δανεικά απο κανένα για να πάρω ένα μπουφανάκι για τον χειμώνα, για να είμαι και εγώ άνθρωπος, αντί να ψάχνω στο πουθενά κανένα υπόστεγο ή κανένα δένδρο να σταματήσω, ώστε να βάλω το αδιάβροχο όταν πιάσει η μπόρα απότομα.........

Και όταν αυτό το μπουφανάκι σου κοστίζει μισό μηνιάτικο, νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω περετέρω.

Τήν καληνύχτα μου και πάλι ευχαριστώ.

camen
26/10/2009, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Πλέον, επειδή δουλεύω 4ωρα πλέον και δε με πολυνοιάζει αν θα αργήσω κιόλας (στις χοντρές μπόρες αράζω κάτω απο υπόστεγα)

Εγω για αυτο θα σε κραξω...
:evil: :evil: :evil:

Καλα ρε ,δε ντρεπεσε καθολου???
Εμας τους φοιτητες δε μας σκεφτεσε καθολου ,που μας ερχεται το φαγητο ψυγειο???:smokin:

Αστειευομαι ετσι?!...:beer: :beer: :beer:
Οταν βρεχει κ αναγκαστικα πρεπει να παραγγγειλω παντα σας σκεφτομαι...:winka:

camen
26/10/2009, 23:30
Ε νοείται φίλε camen.

Γιατί καλό και το χιούμορ που γίνεται καλοπροαίρετα πιστεύω, εγώ όμως, απο το επάγγελμα που κάνω ζω.

Τώρα άν κάποιοι θέλουν να πατήσουν στίς πλάτες μου (μας), πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, καλά κάνουν αφενώς, όμως καλώς η κακώς σήμερα με ένα κλίκ του ποντικιού, έχουμε τα πάντα στην πόρτα μας.

Το διαδύκτιο μπορεί να σε κάνει γνωστό μέν, αλλά την ίδια στιγμή σε πατάει κάτω αν δεν είσαι εντάξει.

Και επειδή τα λεφτά δεν μου τα χάρισε κανείς, ώστε να τα σκορπάω απο εδώ και απο εκεί, ούτε ζήτησα δανεικά απο κανένα για να πάρω ένα μπουφανάκι για τον χειμώνα, για να είμαι και εγώ άνθρωπος, αντί να ψάχνω στο πουθενά κανένα υπόστεγο ή κανένα δένδρο να σταματήσω, ώστε να βάλω το αδιάβροχο όταν πιάσει η μπόρα απότομα.........

Και όταν αυτό το μπουφανάκι σου κοστίζει μισό μηνιάτικο, νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω περετέρω.

Τήν καληνύχτα μου και πάλι ευχαριστώ.

Ετσι που εχει γινει η ζωη,χωρις χιουμορ δεν αντεχεις μια μερα...:winka:
Σε καταλαβαινουμε ολοι γτ και απο εμας δεν νομιζω να ειναι κανενας πλουσιος...
Ολοι το σκ@το μας παξιμαδι κανουμε...

Αλλα ξαναλεω,οτι δεν πηγαν χαμενα τα λεφτα σου σε καμια περιπτωση...
Αν δε στο αλλαξουν με καποιο πιο αδιαβροχο τοτε ή κρατησε το ή πουλατο και παρε κατι αλλο πιο αδιαβροχο...

MAG/FMX
26/10/2009, 23:30
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμα αποφασισεις να το πουλησεις ξερεις ποιος το θελει...
Basika σκεφτηκα λιγο πονηρα κ το πηρα να το βαλω 2/3 φορες κ να το μοσχοπουλησω.
Αλλα μου αρεσει τοσο πολυ τελικα κ πολεμος να γινει αυτο θα φορεσω , ρε το μπουφαν σου μιλαει λεμε κατι σανα φορας τον valentino Rossi .
Εκτος αν τωραπου θα ρθει ημανα μου ,παρω 10 κιλα κ σου χτυπησω τηλεφωνακι......:wave2:

camen
26/10/2009, 23:32
Basika σκεφτηκα λιγο πονηρα κ το πηρα να το βαλω 2/3 φορες κ να το μοσχοπουλησω.
Αλλα μου αρεσει τοσο πολυ τελικα κ πολεμος να γινει αυτο θα φορεσω , ρε το μπουφαν σου μιλαει λεμε κατι σανα φορας τον valentino Rossi .
Εκτος αν τωραπου θα ρθει ημανα μου ,παρω 10 κιλα κ σου χτυπησω τηλεφωνακι......:wave2:

Ε φαε και εσυ τιποτα να ουμε...Σε βλεπω,αδυνατουλης εισαι...:lol: :lol: :lol:

MAG/FMX
26/10/2009, 23:35
ΑΑΑΑΑΑΑΑ γιαυτο την αλλη φορα ο τυπος με το δαινεσε εφερε το σουβλακι κρυο....... α μαλιστα..... Δηλαδη δαινεσε+μηχανη+βροχη+ταπι+σουβλακι=κρυο:bawl:

Tpap
26/10/2009, 23:35

178421

camen
26/10/2009, 23:37
ΑΑΑΑΑΑΑΑ γιαυτο την αλλη φορα ο τυπος με το δαινεσε εφερε το σουβλακι κρυο....... α μαλιστα..... Δηλαδη δαινεσε+μηχανη+βροχη+ταπι+σουβλακι=κρυο:bawl:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

MAG/FMX
26/10/2009, 23:37
Κοντος ειμαι ρε , οχι αδυνατος , αφηστε με στο πονο μου ....... δε φτανω το xtz660 που μου aresei...............:bawl: :bawl: :bawl:

rizlaaa
27/10/2009, 13:27
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα πήγα στο κατάστημα για να δώ για τα γάντια.
Νεότερο δεν είχε, και μου έδωσε ένα ζευγάρι άλλα. Είναι τα ίδια, αλλά δεν είχε άλλη πρόταση.

Οσο για το μπουφάν όταν τον ρώτησα, ισχυρίστηκε ότι φταίει το τρόπος που φοράω τα γάντια.

Ο.κ λοιπόν, στην επόμενη βροχή θα φορέσω τα γάντια πάνω απο τα μανίκια (όπως μου είπε) για να δούμε και έτσι τί γίνεται. Επίσης μου είπε ότι η εγγύηση δεν καλύπτει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μόνο λέει αν μπάσει απο πλάτη - ώμους κ.λ.π. Οχι βέβαια ότι περίμενα να ακούσω κάτι άλλο......

Υπάρχει μια σκέψη να κρεμάσω το μπουφάν στην ντουζιέρα να να ρίχνω νερό στο μανίκι απο πάνω.
Ειναι σωστό σαν test ή όχι;

Σάς λέω τα έχω πάρει. Είμαι ικανός μέχρι να ξηλώσω την φόδρα αν δώ τι γίνεται....

HORNET600F
27/10/2009, 13:39
:nono: Μην καταστρέψεις το μπουφάν.

Στειλε email στην dainese κ εξηγησέ τους ακριβώς τι έγινε δώσε τους κ τα στοιχεία του καταστήματος. Θα σου απαντήσουν σύντομα (οι σοβαρές εταιρείες απαντούν σε μερικές ώρες ή την επόμενη μερα) κ θα σου πουν αν γίνεται κάτι.

Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Μη φοράς το μπουφάν μέχρι να πάρεις απάντηση, ώστε αν χρειαστεί να αλλαχτεί να μην έχει φθορά.

road spirit
27/10/2009, 13:42
α) εξακολουθείς να μη μας γράφεις ποιό είναι το μπουφάν (μοντέλο) (το ενδεχόμενο να μη φταίει η dainese αλλά ο πωλητής να σου έδωσε ότι να 'ναι)

β) το ίδιο και για τα γάντια

γ) σου έχουμε γράψει μερικά πόστ για τα γάντια πάνω απο τα μανίκια, δοκίμασε το και μετά προχωράμε σε αφορισμούς και εφόσον τα α) και β) απαντηθούν :winka:

rizlaaa
27/10/2009, 16:13
Ζήτησα απο εχθές να μου πείτε βρε παιδιά πώς θα βρώ που γράφει το μοντέλο του μπουφάν....
Εγώ που κοίταξα δεν βλέπω τίποτα. Σε ποιο σημείο το έχει....

Οσο για τα γάντια "παπανικολής" σας επισυνάπτω φωτό.....

178469

rizlaaa
27/10/2009, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
:nono: Μην καταστρέψεις το μπουφάν.

Στειλε email στην dainese κ εξηγησέ τους ακριβώς τι έγινε δώσε τους κ τα στοιχεία του καταστήματος. Θα σου απαντήσουν σύντομα (οι σοβαρές εταιρείες απαντούν σε μερικές ώρες ή την επόμενη μερα) κ θα σου πουν αν γίνεται κάτι.

Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Μη φοράς το μπουφάν μέχρι να πάρεις απάντηση, ώστε αν χρειαστεί να αλλαχτεί να μην έχει φθορά.

Βεβαίως και να στείλω mail. Αλλά δεν πρέπει πρώτα να σιγουρευτώ άν φταίει το μπουφάν, ή φταίει η λάθος εναλλαγή "μανίκι - γάντι"

Γιατί πρόσεξε να δείς το απίστευτο..........
Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα τα γάντια μούσκεμα στο κατάστημα με ρωτάει ο πωλητής..

Τά φόραγες απο μέσα απο το μανίκι ή απο έξω.
Του λέω απ΄εξω.

Μου λέει τότε μάλλον για αυτο πότισαν επειδή έτρεχε το νερό απο το μπουφάν μέσα.

Μέ τα άλλα γάντια που φόρεσα εχθές απ' έξω, και του εξηγώ για το μανίκι μου λέει...

Τά φόραγες απο μέσα απο το μανίκι η απ΄έξω.
Του λέω απο μέσα και τα έσφιγα με το μανίκι.

Μου λέει τότε, κανονικά πρέπει να τα φοράς απ' έξω απο το μανίκι, γιατί όπως πήγαινες πέρναγε το νερό ενδιάμεσα στο γάντι και στην κάτω μεριά του μανικιού...

Δηλαδή είναι τρέλα ρε παιδιά..... Δεν υπάρχει μέση λύση.
Η το μανίκι θα βραχεί η το γάντι....:lol: :lol: :uplate:

Μπάς και να πάρω καμιά χαρτοταινία να τα δένω γύρω γύρω.....:wacko:

rizlaaa
27/10/2009, 16:48
Αρχισα και προσωπικά test, μήπως και βγεί κάποια άκρη...

178470

Pardalotzatziki
27/10/2009, 17:09

E...δεν ειναι γαντι καταδυσεων...
Το τεστ ειναι λιγο..πως να το πω....ακυρο

MAG/FMX
27/10/2009, 17:43
Αν δεν τραβηξεις κ καζανακι , δε κανεις δουλεια....... ιδιοτροπε :lol:

kyko
27/10/2009, 17:45
@rizlaaa χωρις να θελω να παρεξηγηθω νομιζω οτι καπου τα εχεις χασει...
καλο θα ειναι να συναντηθεις με καποιον μοτοσυκλετιστη γενικοτερα κ να σε συμβουλευσει ΠΩΣ να φορας το καθετι κ αναλογως τις καιρικες συνθηκες κ τι πρεπει να εχεις κατα νου οσον αφορα ποιοτητα κ ευρος εξοπλισμου...

φιλικα παντα:winka: :wave2:

rizlaaa
27/10/2009, 17:58
:lol: :lol: :lol: αυτό με το καζανάκι ήταν καλό...:wave2:

Γιατί ρε παιδιά με βρίσκετε παράλογο. Δηλαδή αν βρέχεσαι για μία ώρα, δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Τι αλλάζει.... δεν ξέρω μήπως και είναι και χειρότερα, καθώς τώρα βούτηξα μόνο τα δάχτυλα, γιατί τα σκασμένα τα γάντια επιπλέουν...:lol: Θά τα γεμίσω μολύβι..;)

Λοιπόν απο το παρών test, βγήκε το εξής πόρισμα, μετά απο μία ώρα στο νερό.

Το αριστερό γάντι έδειξε ανθεκτικό στην καταπόνηση.... των δαχτύλων.:a25:
Το δεξί δεν άντεξε... Το δάχτυλο του δείκτη έγινε παπάρα.

Νά παραβλέψω το γεγονός, η να τα πάω πίσω και να πάρω κανένα καλοκαιρινό που δεν θα μπάζει σίγουρα... Τι λέτε και εσείς ρε παιδιά. Helpppp..

MAG/FMX
27/10/2009, 18:14
Βαζε κανα αδιαβροχο απο πανω ωραιο κυριλε κ εξω απτην τραπεζα το βγαζεις , δεν πιανουν καθολου χορο.Μεσα απτα γαντια να φορας , γαντια χειρουργικα ασπρα.
Φαντασου οτι το μπουφαν σου ,σε ενα χρονο θαναι λιγοτερο αδιαβροχο.
Πριν παρεις αλλο μπουφαν , ρωτα αν εχει τουαλετα, μπες μουλοκτα προσπιοισου τον δισκιλιο κ κανε το τεστακι σου...........:eek:

ermiss
27/10/2009, 18:17
Λέμε ότι την έχεις δει κατάδυση

ΆΚου μια ώρα μέσα σε λεκάνη.

Και το αδιάβροχο θα είχε μουσκέψει απο υγρασία...

δοκίμασε ντουσιέρα για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα

THEOD
27/10/2009, 18:22

ενώ ξεκίνησες σωστά, στην πορεία το μάμησες και ψοφησε....

Μεγάλε κάπου τα έχεις μπερδέψει λίγο....αν ψάχνεις κάτι που το φοράς και βουτάς στην πισίνα χωρίς να βραχείς τότε λάθος προιόντα κοιτάς....Ψάξου στις καταδύσεις καλύτερα....

MAG/FMX
27/10/2009, 18:31
Εγω παληκαρι περα απτη πλακα ειμαι μαζι σου κ εχεις δικιο.Πληρωσες χοντρα κ δικαιουσε να παρεις αυτο που ζητησες......
Τωρα αν μετα ειπες κ καμια μαμακια , ειναι κατι που παλυ αυτοι σε ωθησαν σε αυτο.