PDA

View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

trigger
28/11/2009, 13:03
Σε είδα με το κόκκινο γυαλιστερό-γαμιστερό Ferrari σου στην παραλιακή και το γούσταρα όπως και το θόρυβο του... σου έγνεψα οτι είναι ωραίο αλλά άρχισες τις μαλακίες για να μας το αποδείξεις....
Είναι κακό να κολλάς πίσω από τον άλλο και να του μαρσάρεις επίμονα για να κάνει στην άκρη ώστε να περάσεις και ας είσαστε στην δεξιά λωρίδα!
Αυτό που χάρηκα είναι οτι είχα πάρει βόλτα το ΧΤάκι μου και μόλις σου έσκασα τους κόφτες κάνοντας τα Τermignoni να δίνουν ρεσιτάλ δίπλα στο αυτί σου ταράχτηκες σε πέρασα και έμεινες θυμωμένος να κοιτάς :eek:
Πολύ σε χάρηκα ρε φίλε :wave2:

fast_gr
28/11/2009, 13:06
Σε ειδα μικρη 18αρα που ακους στο ονομα Ελσα με την R1 ενω εβγενα απτην δουλεια κοντα στις 6 το πρωι κ ειχες παρκαρι διπλα μου!

Μου χαρισες μια βολτα μεχρι κοντα στο σπιτι μου κ μετα εστριψες για να πας κ εσυ στο δικο σου!

Τα ξανα λεμε συντομα μιας κ 90% συχναζεις στο μαγαζι που δουλευω!:p
:beer: :beer: :beer:

Tpap
28/11/2009, 15:31
...να μένεις κάγκελο/έκπληκτος/απορημένος,
ακόμη και αν ήσουν πίσω από 4 μπαλακλάβες, 8 κράνη και 5 καπαρντίνες,

όταν μέχρι τα 150-160χλμ/ω* βρισκόμουν με το ''παλιό'' δίπλα ακριβώς στον πίσω τροχό του ολοκαίνουργιου χρυσομυγέ 1050 με την mivv....:lol:

Σας τόχω πέι 50 φορές εδω μέσα...μην αλλάζετε εξατμΗσεις στα μηχανάκια σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να πηγαίνουν χειρότερα από πρίν.

Ιδίως αν δεν ξέρετε να τα ρυθμίσετε... :rotflmao: :rotflmao:

όργια...:lol:

* μετά άφησες αλεξίπτωτο, είχε στροφή μπροστά.

klebouras
28/11/2009, 15:44
Ti einai to "palio",aderfe? :)

Ichigo
28/11/2009, 18:00
Σε είδα πάνω στο XT σήμερα στα Πατήσια. Ήσουν χάρμα οφθαλμών κοπελιά. Το πας ωραία το εργαλείο :D :cool:

Road67
28/11/2009, 18:09
Σε είδα με το παπί σου στην Κωνσταντινουπόλεως που με έκλεισες απλώς σου κόρναρα κι ήρθες στο φανάρι και μ' έλεγες μαλάκα. Έδωσα πριν κάποιους μήνες υπόσχεση σε 'μενα να μην ξανατσακωθώ στους δρόμους και να προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Αν σε ξαναπετύχω πάντως και ξαναπείς τα ωραία λογάκια που έλεγες φεύγοντας για Ρουφ θα σε πλακώσω στις σφαλιάρες χωρίς άλλες κουβέντες. Ούτε έβρισα εσένα προσωπικά ούτε την οικογένεια σου.

sabayam
29/11/2009, 09:03
σε ειδα κουφαλα με μηχανη απο φροντιδα ατυχηματος--χωρις κρανος και κινιοσουν ανεμελος στη Π.ραλλη προς αθηνα μολις ειδες το σημειο του ατυχηματος σταματησες αποτομα χωρις φλας χωρις τπτ...στο τσακ προλαβα να το κοψω αριστερα για να μη καρφωθω απο πισω σου...
Σκατομ@λ@κ@ επρεπε να πεσω απο πισω σου και να σου κοκκινισω τη καραφλα σου απο τις σφαλιαρες παλιο κερατα....

arxaios
29/11/2009, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
σε ειδα κουφαλα με μηχανη απο φροντιδα ατυχηματος--χωρις κρανος και κινιοσουν ανεμελος στη Π.ραλλη προς αθηνα μολις ειδες το σημειο του ατυχηματος σταματησες αποτομα χωρις φλας χωρις τπτ...στο τσακ προλαβα να το κοψω αριστερα για να μη καρφωθω απο πισω σου...
Σκατομ@λ@κ@ επρεπε να πεσω απο πισω σου και να σου κοκκινισω τη καραφλα σου απο τις σφαλιαρες παλιο κερατα....

Μήπως έπρεπε να κρατάς μεγαλύτερη απόσταση ;;;:confused: :confused: :confused:
Μήπως η ευθύνη είναι δική σου ;;; Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ;;;
:confused: :confused: :confused:

Μόνο για το ότι δε φόραγε κράνος μπορείς να πεις κάτι ............. άντε και για το φλας ........... αλλά και πάλι .............. κρατάμε αποστάσεις .............
:wave2: :wave2: :wave2:

johnpan
29/11/2009, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
Σε ειδα μικρη 18αρα που ακους στο ονομα Ελσα με την R1 ενω εβγενα απτην δουλεια κοντα στις 6 το πρωι κ ειχες παρκαρι διπλα μου!

Μου χαρισες μια βολτα μεχρι κοντα στο σπιτι μου κ μετα εστριψες για να πας κ εσυ στο δικο σου!

Τα ξανα λεμε συντομα μιας κ 90% συχναζεις στο μαγαζι που δουλευω!:p
:beer: :beer: :beer:

Ω ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!! :beer: :beer: :beer:

Red Rider
29/11/2009, 14:13
Σε ειδα χτες το βραδυ στην Αττικη οδο προς Μαρκοπουλο με το μαυρο Buell μονος σου,οδηγοντας χαλαρα με το V να γουργουριζει,σαν να το απολαμβανεις:beer:

sabayam
29/11/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μήπως έπρεπε να κρατάς μεγαλύτερη απόσταση ;;;:confused: :confused: :confused:
Μήπως η ευθύνη είναι δική σου ;;; Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ;;;

Μόνο για το ότι δε φόραγε κράνος μπορείς να πεις κάτι ............. άντε και για το φλας ........... αλλά και πάλι .............. κρατάμε αποστάσεις .............
:wave2: :wave2: :wave2:

ειχα αποσταση περιπου 5 μετρα ξεκινησε μετα απο λαθος σημειο και μετα απο 10 μετρα πεταξε αγκυρα στα φρενα του γιατι τους ειδε τελευταια στιγμη......

jimmis5
29/11/2009, 17:26
Σε ειδα φιλε V-strom κατεβαινες Νεαπολη Λακωνιας ανταλαξαμε χαιρετισμους παντα ορθιος man:wave2:

Road67
29/11/2009, 17:40
Σε είδα με το λευκό 696 έξω απ' το κολυμβητήριο στη σχολή δοκίμων. Σου πήγαινε πολύ το κράνος στο μπράτσο όπως και στην κοπελιά σου επίσης!! :evil:

κάφρος
30/11/2009, 11:14
Σας είδα να κοκκαλώνετε τα κουτιά σας στην ευθεία στα Καμ.Βούρλα λόγω μπλόκου.
Κ με είδα με 160 κ δικάβαλλο να προσπαθώ να σταματήσω έγκαιρα...:sick: :sick:

2stroker
30/11/2009, 12:11
σε ειδα γρηγορη γρηγοριαδη με το fazer σημερα το πρωι στην πατησιων να μην κρατιεσαι και να θες να προσπερασεις σωνει και ντε αναμεσα σε μενα και στο ταξι που βρισκοταν στο μισο μετρο αριστερα μου με αποτελεσμα παρολιγο να αγκαλιαστουμε:a29:

σε ειδα και σενα πανευρωπανηλιθιε με το κολοπαπο σου να πηγαινεις αναποδα στη βουλιαγμενης επανω στη αριστερη λωριδα τρικαβαλο με τη γυναικα σου και το παιδακι σου ενοειτε ξεκρανωτοι!!ποσα κιλα μ@@@@@@@ εισαι ρε???:a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:

Εχετλαίος
01/12/2009, 07:47
Tα θερμά μου συγχαρητήρια στoυς τροχαίους με το λευκό Octavia σήμερα το πρωί στον κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών που, ενώ από μπροστά τους πέρασε βλάκας με μαύρο Nissan Qasqai την ώρα που προσπερνούσε συρμό και πατούσε τις διαχωριστικές και κινδύνεψε να συγκροστεί και με φορτηγό με αδρανή στο άλλο ρευμά, αυτοί απλά τον κοιτούσαν να φευγει μακριά και δεν έκαναν το παραμικρό. Δε γ. , ας πάει να σκοτώσει και να σκοτωθεί παρακάτω, έτσι; Ε;
:mad: :mad: :mad:

LIBANEZOS
01/12/2009, 08:31
:cry:
σε ειδα χτες βραδυ στης Βασ. Σοφιας (ανοδο - υψος μέγαρου μουσικής) πανηλιθιε με το βαρκαντερο σου :look: (ΒΗΟ ΧΧ) και ξεκρανωτος για επιδειξη της κουφιας κεφάλας σου να προσπαθεις να περάσεις από παντου να αναβεις φωτα και τελικά να φέρνεις σε δυσκολη θέση και διτροχα και τετρατροχα :alien:
εισαι Ω Ρ Α Ι Ο Σ :bawl:

mikios400
01/12/2009, 09:06
Σε είδα χρυσό Τρανσαλπ χτες το βράδυ που παραλίγο να σου κόψω το δρόμο έξω από το Νικολούδη στην Κνωσσού κ σε τρόμαξα... :( συγγνώμη :blush:

harris_x
01/12/2009, 09:17
Σε είδα μπάτσε με το "υπερτουμπανιασμενο" :rotflmao: V-Strom σου με την υπηρεσιακή σου ενδυμασία χωρίς κράνος και χωρίς πινακίδα!
Ωραίος... :a31:

Δε σε παίρνει σβάρνα κάποιος να σε δούμε και μετά... :evil: :a01:

klebouras
01/12/2009, 16:56
se eida simera me to mavro golf,apo kallimarmaro pros kallirois sti dexia strofi prin ti diastavrwsi me vouliagmenis esena me to mavro golf...kai s ekleisa me ti mixani.Mou kornares ki egw gia na mi xasw ti kontra me to burgman to 650,de sou zitisa oute syggnwmi,to gaidouri...........FILE,AN AFTO EXEI KAPOIA SIMASIA GIA SENA,SUGGNWMI EILIKRINA gia ti kagouria mou....

Eida ki esena kata tis 4.20 stin anodo tis kifissias me to CBR na fevgeis labada ap to fanari kifissias kai panormou..WRAIOS RE MAGGA KAI PANTA ORTHIOS:D alla...............giati ksekranwtos kai me to fouteraki?krima den einai,re file?:nono:

Giorgos19
01/12/2009, 21:36
Σε ειδα ρε μπομπιρα να με κοιτας απο το παιδικο σου καθισμα και οταν σε χαιρετησα, εσκασες ενα χαμογελο!!

Δεν την γλιτωνεις, ενας απο εμας θα γινεις!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Εχετλαίος
02/12/2009, 08:29
Ρε παπάρα Παντελή, έδωκες ένα σκασμό λεφτά για το Lexus και ειδικά σήμερα που έβρεχε έπρεπε να πας και τα δυο κοπέλια σου στο σχολείο με το παπί και οι τρεις ξεκράνωτοι; Τι σου φταίνε τα αγγελούδια βρε παπάρα; Να σου δίδω 3 ευρώ κάθε μέρα να τα πηγαίνεις με ταξί μη και σου λερωθεί το Lexus, παλιοπαπάρα;

TROOPER
02/12/2009, 08:34
σε ειδα kalgeorge να στριβεις απο ερμου για αθηνας κατα τις 5 χτες.σου φωναξα αλλα μαλλον η προχθεσινη τσοντα σε κουφανε :lol: :lol: :lol:

:wave2:

DUKASII
02/12/2009, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα kalgeorge να στριβεις απο ερμου για αθηνας κατα τις 5 χτες.σου φωναξα αλλα μαλλον η προχθεσινη τσοντα σε κουφανε :lol: :lol: :lol:

:wave2: ...an pas gia athinas giorgaki moy apo tis 5.. exei pesei peina e?kai toso noris??ti pas na tis petixeis freskompaniarismenes?:D

TROOPER
02/12/2009, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
...an pas gia athinas giorgaki moy apo tis 5.. exei pesei peina e?kai toso noris??ti pas na tis petixeis freskompaniarismenes?:D

εισαι μεγαλο τσογλανι ρε !!!!:lol:

:lol: :lol: :lol:

Εχετλαίος
03/12/2009, 11:02
Σε είδα χτες το απόγευμα και καλύτερα να μη σε έβλεπα...
Κάθε φορά που σε βλέπω με πιάνει μια κακιά μελαγχολία και κάνω αρκετή ώρα να συνέλθω. Υπάρχουν και φορές που απλά αλλάζω δρόμο για να μην περάσω από εκεί που σταθμεύεις, αλλά υπάρχουν και φορές που επίτηδες περνώ απ' εκεί για να σε δω...
Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που πρωτοπήγαμε βόλτα μαζί, 10 χρόνια! Θεέ μου!
Έχουν περάσει και 4 από τότε που αναγκάστηκα να σε πουλήσω...
Και σε είδα πάλι χτες. Πάντα, αν βρεθώ εκεί πλησιάζω και σε κοιτάω από κοντά. Δε σου άλλαξε και πολλά ο νέος αφεντικός...έχεις όμως ακόμα πάνω σου τα σημαδάκια που αποκτήσαμε μαζί. Τις γρατζουνιές κάτω από τήν δεξιά εξάτμιση (κακό πεζοδρόμιο στη Θεσαλλονίκη), το αυτοκόλητο στον μπροστά προφυλακτήρα, το βαμένο αριστερό καπάκι του κυλίνδρου (πως τη βγάλαμε τότε και δε φύγαμε κάτω από τη γέφυρα), τα σημάδια από τα χταπόδια στα πίσω πλαστικά από τα ταξείδια και τα μπαγκάζια που σέρναμε εδώ και εκεί. Δε μπορείς να πεις, ευχαριστηθήκαμε βόλτες μαζί! Ε;
Και τώρα πήζεις στο μονόχνωτο κέντρο-καφετέρια στο λιμάνι-κέντρο...το βλέπω...Τουλάχιστον σε προσέχει καλά, πάντα καθαρή σε έχει, πάντα σένια.
Α μωρή, 100 χρόνια να περάσουνε δε θα φύγεις από το μυαλό μου...
Πάντα όρθια!

chris_honda
03/12/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Κάθε φορά που σε βλέπω με πιάνει μια κακιά μελαγχολία και κάνω αρκετή ώρα να συνέλθω. Υπάρχουν και φορές που απλά αλλάζω δρόμο για να μην περάσω από εκεί που σταθμεύεις, αλλά υπάρχουν και φορές που επίτηδες περνώ απ' εκεί για να σε δω...
Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που πρωτοπήγαμε βόλτα μαζί, 10 χρόνια! Θεέ μου!
Και σε είδα πάλι χτες. Πάντα, αν βρεθώ εκεί πλησιάζω και σε κοιτάω από κοντά. Δε σου άλλαξε και πολλά ο νέος αφεντικός...έχεις όμως ακόμα πάνω σου τα σημαδάκια που αποκτήσαμε μαζί. Τις γρατζουνιές κάτω από τήν δεξιά εξάτμιση (κακό πεζοδρόμιο στη Θεσαλλονίκη), το αυτοκόλητο στον μπροστά προφυλακτήρα, το βαμένο αριστερό καπάκι του κυλίνδρου (πως τη βγάλαμε τότε και δε φύγαμε κάτω από τη γέφυρα), τα σημάδια από τα χταπόδια στα πίσω πλαστικά από τα ταξείδια και τα μπαγκάζια που σέρναμε εδώ και εκεί. Δε μπορείς να πεις, ευχαριστηθήκαμε βόλτες μαζί! Ε;
Και τώρα πήζεις στο μονόχνωτο κέντρο-καφετέρια στο λιμάνι-κέντρο...το βλέπω...Τουλάχιστον σε προσέχει καλά, πάντα καθαρή σε έχει, πάντα σένια.
Πάντα όρθια!

:a19: :a19:

gixxerpap
03/12/2009, 13:31
Πάντα όρθια!

συγγνώμη φιλαράκι, αλλά αν σου προκαλεί τέτοια συναισθήματα, βρίσκεις τον τρόπο, και την ξανακάνεις δική σου!
και αφού πρόκειται για σχέση δεκαετίας, δε θα στοιχίσει και πολύ φαντάζομαι ... αξίζει τον κόπο να στριμωχτείς λίγο παραπάνω....τι λές?

arxaios
03/12/2009, 13:40
Σε είδα μαλάκα ........... τελευταία στιγμή ............ αλλά ευτυχώς σε είδα και πρόλαβα να σταματήσω !!! Ίσως να έκανα και το πρώτο μου έντο !!!
Αντίθετα σε μονόδρομο με το βεσπάκι, σε στροφή χωρίς ορατότητα !!!
Με είδες που ετοιμάστηκα και ξεκωλλόθηκες στις συγγνώμες !!!
Μην ζητάς από μένα συγγνώμη .......... το πολύ να μου πλήρωνες τις ζημιές .............. από την κορούλα σου 4-5 χρονών που είχες όρθια στην ποδιά χωρίς κράνος, που με κοίταγε με τα μάτια γουρλωμένα, να ζητήσεις συγνώμη !!!
ΖΩΟΝ !!!
:mad: :mad: :mad: :sad: :sad: :sad: :mad: :mad: :mad:

Ηθελα να ήξερα το μαλακομαγνήτη έχω ;;;
Που μου τυχαίνετε όλοι ;;;

Εχετλαίος
03/12/2009, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
συγγνώμη φιλαράκι, αλλά αν σου προκαλεί τέτοια συναισθήματα, βρίσκεις τον τρόπο, και την ξανακάνεις δική σου!
και αφού πρόκειται για σχέση δεκαετίας, δε θα στοιχίσει και πολύ φαντάζομαι ... αξίζει τον κόπο να στριμωχτείς λίγο παραπάνω....τι λές?

Όχι, όχι...με την άσφαλτο έχω τελειώσει! Το επόμενο θα είναι καθαρά χωμάτινο. Εγώ στους κωλόδρομους δεν ξαναβγαίνω. Αλλά αν είχα τα φράγκα όντως θα την ξαναγόραζα και θα την έβαζα κάπου να τη βλέπω.
Αλλά...αλλά...

Road67
03/12/2009, 14:11
σε είδα παλιομαλάκα με το μπατσικο. πετάχτηκες χωρίς φλας σαν τη π@τσα απ' το πουθενά, παραλίγο να με κάνεις πίτα κι ούτε ένα συγνώμη. Αλλά την έχω την πινακίδα σου παλιοκ@ρι#λη.

PortisHead
03/12/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
σε είδα παλιομαλάκα με το μπατσικο. πετάχτηκες χωρίς φλας σαν τη π@τσα απ' το πουθενά, παραλίγο να με κάνεις πίτα κι ούτε ένα συγνώμη. Αλλά την έχω την πινακίδα σου παλιοκ@ρι#λη.

Ε...με το μαλακό τωρα.
Μην τον ξεσκισεις τελειως.
:lol:
:beer:

LiakosVstrom
03/12/2009, 18:38
σε είδα με το ninja στην Λαμπράκη πριν από καμιά βδομάδα.... γύρναγα από τη δουλειά κατά τη 1 το βράδυ περίπου και βιαζόμουν να πάω σπίτι να φάω και να κοιμηθώ. πήγαινα λίγο σπασμένος και εσύ βλέποντας με να ανοίγω λες και κάνω ντραγκ.. απλά σήκωσες σούζα και πήγαινες μαζί μου μέχρι το επόμενο φανάρι! σου έκανα :a18: κι έστριψα... μου έφτιαξες το βράδυ. :beer:

antsoar
03/12/2009, 22:06
Σε είδα πιτσιρίκο με την πάπια, πέρασες με σούζα στην αχαρνών μπροστά από την στάση

μπας και ψαρώσουν τα γκομενάκια, ούτε που γύρισαν να σε δουν :sad:

(εγώ ψάρωσα περισσότερο:blush: :lol: :lol: )

Cpt. Haddock
04/12/2009, 12:18
Ρε φίλε...

εσύ με το ATV, τη γουρούνα, σήμερα το πρωί...

Το ATV το πήρες για γλυτώσεις την κίνηση; :rotflmao:

Για να κάνεις διηθήσεις; :rotflmao:

Σου είπαν οτι ειναι μηχανή; :rotflmao:

faraway
06/12/2009, 20:17
....να δώσω συγχαρητήρια στο κύριο με το κίτρινο ss που ερχόμενος από τα Γιάννενα , και ενώ ο δρόμος ήταν άδειος και βρισκόμασταν σε ευθεία , επέλεξε να με προσπεράσει ξυστά από αριστερά μου.....:a14:

...μπράβο λαλακα και πάλι με κέρδισες , είσαι φοβερός , ο καλύτερος , απίστευτος οδηγός ....:a24:

:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

:a26: :a26: :a26: :a26: :a26: :a26:

chester24
07/12/2009, 14:03
Σε ειδαμε πανιβλακα εχθες, καπου σε ενα νησι στο ανατολικο αιγαιο με το superduke να μαρσαρεις επειδη μας ειδες με κοφτες και να περνας με σουζες και endo 10 εκατοστα απο διπλα μας!!!:eyepop: Γαματε υπεροδηγε, στριφτερε power ranger!!!! Και εμεις χειροκροτουσαμε ειρωνικα και σου καναμε διαφορα νοηματα οπως..:a31::a31: μηπως και καταλαβεις ποσο υπερβλακας εισαι!!! Ευτυχως που δεν εκανες την μαλακια να φας καπακι και να πεσεις επανω μας.. Θα τις ετρωγες και απο τους 5 μας, μεχρι την επομενη κυριακη!!!!!! Ηλιθιε!!!:yuck: :yuck:

J.T.R
07/12/2009, 15:59
Να δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια στους απανταχου οδηγους παραθυρογοποριχτες,οπως ο εξαιρετος κυριος με το Citroen που εκανε μια μεγαλοπρεπη βολη και το κ...τσιγαρο του με πετυχε στο κρανος.Συγνωμη μεγαλε που ανεκοψα την πορεια του τσιγαρου σου προς το παγκοσμιο ρεκορ.ΗΛΙΘΙΕ.:mad:

LiakosVstrom
07/12/2009, 17:29
ένα μήνα τώρα σχόλαγα μετά τις 10-11 το βράδυ.... και τώρα που σχολάω κανονικά έχω πάθει πλάκα με αυτό που βλέπω....

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ??? γιατί τέτοια κίνηση?? εγώ δεν θυμάμαι καλά ή έχει αυξηθεί η κίνηση τον τελευταίο μήνα? :cry: :cry: :cry:

Cpt. Haddock
08/12/2009, 15:41
Σε είδα ρε φίλε χθες το απογεμα με το ΤΔΜ

Εφυγες απ' τη Ριζάρη με κόκκινο και μπηκες στη Β. Κωνσταντίνου απέναντι, την ώρα που ξεκινάγαμε απ΄το φανάρι για Παγκράτι. Κρίμα ρε ήσουν και δικάβαλος (το ακράνωτος το θεωρώ δεδομένο)

Τη μούτζα εγώ στη έριξα :wave2:

...

3 ώρες μετά εγώ ο :a31: έκανα σχεδόν το ίδιο απο Κηφισίας προς Πανόρμου και δε βρέθηκε ενας να με φασκελώσει :sick:

Tpap
08/12/2009, 15:47
Ήσουν πίσω μου με το μαύρο τρίπλ, από πανόρμου μέχρι σχεδόν και το μέγαρο...
σκουλαρικάκι στην μύτη μέσα από κρανάκι σόι, γαντάκι...
διστακτική μου φαινόσουν-ίσως ήσουν νέα οδηγός.

Να προσέχεις μέχρι να εξοικιωθείς πλήρως.:wave2: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
08/12/2009, 15:49
Πορνογερε :smokin:

Tpap
08/12/2009, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πορνογερε :smokin:

μεγάλη ήταν, ρε.

Γύρω στα 22 μΕ φάνηκε...:bigcry: :rotflmao:

nionio$
08/12/2009, 15:52
Σε ειδα χθες βρε υπερκαρναβαλε...με το beneton στη καλογρεζα...με τη θεια σου πισω ξεκρανωτη,,,να την περνας κολλα αναμεσα στ αυτοκινητα να περνας με κοκκινα να τα εχεις γ***** ολα ...να μαρσαρεις με την υπεργαματη ξεταπωτη σου κ η θεια να τα χει δει ολα....:lol:
την επομενη φορα φορτωσε κ τη γιαγια σου με το πι επανω κ δωστης να καταλαβει τι γαματα περναμε εμεις οι ''μηχανοβιοι'' :yuck: :a31:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

johnpan
08/12/2009, 16:38
Σε είδα κουκλάρα ρωσίδα, συνοδηγό σε ένα παλιάμαξο. Στο φανάρι μου έκανες νοήματα να σε πάρω μαζί μου. Ημουν στο τσακ να ανοίξω τα πίσω πατητήρια... Μια γουλιά για πάρτυ σου. :beer:

LiakosVstrom
10/12/2009, 09:12
σε είδα ρε μπερβελιότικο ακράνωτο καρτούν με την καλτσούλα με τα σχεδιάκια και την φόρμα να φτάνει μέχρι της μέση της γάμπας να πηγαίνεις σαν κάγκουρας (σφήνες - γλήγορος) στη Χαμοστέρνας.. και στην στροφή να σε περνάνε μέχρι και τα σαλιγκάρια. χέστη.

σε είδα κι εσένα μαλάκα που με έκλεισες και έκανες να με χτυπήσεις όταν σου έβαλα μέσα τον καθρέφτη επειδή με έκλεισες και μου το έπαιζες και μάγκας μετά και ζήταγες και τα ρέστα γιατί σου κόρναρα... κι όταν κατέβηκα είχες κλείσει πόρτες - παράθυρα και μου έλεγες "τώρα παίρνω το 100" και έκανες πως παίρνεις τηλέφωνο. μπουρδομπεμπέ κλανόμαγκα που μου θες να εντυπωσιάσεις και τη γκόμενα αλλά όταν βλέπεις τα σκούρα...

α στο διάολο συγχύστηκα... πάω να παίξω με το pet μου στο facebook. :ZZZ: :ZZZ:

EVI
10/12/2009, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μεγάλη ήταν, ρε.

Γύρω στα 22 μΕ φάνηκε...:bigcry: :rotflmao:

αν ειναι αυτη που ξερω εγω ειναι γυρω στα 30 :beer:

Εχετλαίος
11/12/2009, 12:09
Καλό και άξιο και γ. αμάξι η Ferrari, δε λέω.
Αλλά όταν σε είδα να κόβεις από Λ. Σούδας από Αγροκήπιο για Χανιά έκαμα αμέσως τη σκέψη "Θα φτάσει στα Χανιά ο άθρωπος;"
Λοιπόν, έφτασες;

mikros boudas
11/12/2009, 17:44
Καλό και άξιο και γ. αμάξι η Ferrari, δε λέω.
Αλλά όταν σε είδα να κόβεις από Λ. Σούδας από Αγροκήπιο για Χανιά έκαμα αμέσως τη σκέψη "Θα φτάσει στα Χανιά ο άθρωπος;"
Λοιπόν, έφτασες; ναι χαχαχαα:beer: :beer: τι να πεις ρε φιλε...τοσα καθε μερα τοσα εκει στην πατριδα...

Tpap
11/12/2009, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αν ειναι αυτη που ξερω εγω ειναι γυρω στα 30 :beer:

...και για πές...:blush:

Zorbas
11/12/2009, 19:37
Συγχαρητήρια :a31: παιδαρέλι που διπλοπάρκαρες το κολοχόντα σου (που το θεωρείς τζίπ) δίπλα απο το αυτοκινητό μου κι καθόμουνα κι έψαχνα σαν μαλάκας να σε βρώ κι εσύ στα @@ σου να δώσεις σημασία αν δεν τελείωνες την φραπεδιέρα σου κι το :a16: . Κρίμα που δέν σε πρόλαβε η αστυνομία να σου δώσει μια ωραία κλησούλα για την :a31: σου επηδή βαριόσουνα να ψάξεις να παρκάρεις κι να πληρώσεις το πάρκινγ.

Ευχαριστώ τον μοτοσυκλετιστή κι την παρέα του :beer: :beer: που προσφερθήκανε να καλέσουν την αστυνομία γιατι έπεσε η μπαταρία μου.

dodos 900
12/12/2009, 18:34
Οδηγούσες ένα freewind μπλέ και πηγαίναμε για λίγο μαζί στην Μαραθώνος.:beer:

Με είδα να γυρίζω απο Ραφήνα με βροχή και να μήν έχω πάρει αδιάβροχα γιατί "έλα μωρέ πάω μία κοντινή βόλτα,άσε βαριέμαι να πάρω.":bigcry:

2stroker
14/12/2009, 12:27
σας ειδα την παρασκευη το βραδυ μ@@@@@ κολοπαιδα με το αμαξι του μπαμπα να βγαινετε καθετα με το ετσι θελω στην πειραιως κουνωντας τα χερια απο τα παραθυρα και παραλιγο να με εμβολισετε!!!Αστα διαλαααα!!!!!

Cpt. Haddock
14/12/2009, 12:30
Κιτρινο σκουτερ, τα υπόλοιπα μαύρα

Κουκλί φαινόσουν :wave2:

McGyver
16/12/2009, 19:59
Σε είδα ρε ταρίφα να σφηνοπουτσιάζεσαι στην Αττική Οδό και να με προσπερνάς μαλακωδώς από δεξιά με 180+ ... :mad:

...σε είδαν όμως και κάτι τύποι σε ένα άσπρο Octavia δίπλα μου και είδες κι εσύ τα μπλε LED μετά από λίγο πίσω σου :D .

EVI
17/12/2009, 13:23
σε ειδα με το τρανσαλπ που ηθελες να με περασεις (ημουν με το ταιφουν) και δε σε χαλασε που ειχε τοσα αμαξια και τοση κινηση που περασα και εσενα σε επιασε το κοκκινο και κοπανισες το κρανος με το χερι (εχω καθρεφτες και ειδα χαχαχαχ) :a9: :a22: :a22: κατα ταλλα ησουν προβλεπομενος και ωραιος οδηγος :beer:

mikios400
17/12/2009, 13:27
ε, κοπελιά με το ασημί κ εγώ με το τουτου της δουλειάς... μπήκες από τον κόμβο Παπαναστασίου πίσω από τις νταλίκες, βαριόσουν να περιμένεις και μπήκες με 50 στην αριστερή όπου με είδες πως ερχόμουνα με φόρα, με άκουσες που φρέναρα και σου κόρναρα εντόνως... έκανες στην άκρη γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ότι ενοχλούσες, και πάλι κοίταζες από τον καθρεύτη και μου έγνεφες "τι θες" με αγριεμένο ύφος... ε σε πέρασα και σε μούντζωσα μες τη μάπα (που μου κάνεις κ πως δεν καταλαβαίνεις κιόλας) και το χάρηκα, κ εκεί ξεκίνησε το γλέντι :smilea:
με ακολουθούσες μολονότι λίγο διαστακτικά και νευρικά από μια ψιλοαπόσταση έχοντας τσαντιστεί προφανώς πολύ άγρια (χωρίς κανένα δίκιο) και εγώ γελούσα ήδη με την αντίδρασή σου... όταν είδες ότι έβγαζα φλας για να βγω στον επόμενο κόμβο στο Γιόφυρο πρέπει να πήρες τα πάνω σου και γκάζωσες όταν έκοβα για να με περάσεις κ "να μου την πεις" που τόλμησα και στην είπα πριν και μου κουνούσες παλινδρομικά την γροθιά... εγώ είχα κατεβάσει το παράθυρο και σου'στελνα φιλάκια γελώντας, με είδες με είδες;;; :a36:

πε μου ειλικρινά κοπελιά, τσαντίστηκες πιο πολύ που σε κοροϊδεψα κ από πάνω; Είσαι για πολλές μπάτσες αλλά εκείνη την ώρα έσκασα στα γέλια με την τραγελαφική αντίδρασή σου :lol: φιλάκια στη μούρη :cool:

LiakosVstrom
17/12/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
ε, κοπελιά με το ασημί κ εγώ με το τουτου της δουλειάς... μπήκες από τον κόμβο Παπαναστασίου πίσω από τις νταλίκες, βαριόσουν να περιμένεις και μπήκες με 50 στην αριστερή όπου με είδες πως ερχόμουνα με φόρα, με άκουσες που φρέναρα και σου κόρναρα εντόνως... έκανες στην άκρη γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ότι ενοχλούσες, και πάλι κοίταζες από τον καθρεύτη και μου έγνεφες "τι θες" με αγριεμένο ύφος... ε σε πέρασα και σε μούντζωσα μες τη μάπα (που μου κάνεις κ πως δεν καταλαβαίνεις κιόλας) και το χάρηκα, κ εκεί ξεκίνησε το γλέντι :smilea:
με ακολουθούσες μολονότι λίγο διαστακτικά και νευρικά από μια ψιλοαπόσταση έχοντας τσαντιστεί προφανώς πολύ άγρια (χωρίς κανένα δίκιο) και εγώ γελούσα ήδη με την αντίδρασή σου... όταν είδες ότι έβγαζα φλας για να βγω στον επόμενο κόμβο στο Γιόφυρο πρέπει να πήρες τα πάνω σου και γκάζωσες όταν έκοβα για να με περάσεις κ "να μου την πεις" που τόλμησα και στην είπα πριν και μου κουνούσες παλινδρομικά την γροθιά... εγώ είχα κατεβάσει το παράθυρο και σου'στελνα φιλάκια γελώντας, με είδες με είδες;;; :a36:

πε μου ειλικρινά κοπελιά, τσαντίστηκες πιο πολύ που σε κοροϊδεψα κ από πάνω; Είσαι για πολλές μπάτσες αλλά εκείνη την ώρα έσκασα στα γέλια με την τραγελαφική αντίδρασή σου :lol: φιλάκια στη μούρη :cool:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι γυναίκες σιφιλιάζονται με τη μούτζα! έχω τύχει σε περίπτωση που έχει βγει η μισή έξω από το παράθυρο (δεξί χέρι στο τιμόνι και αριστερό να κάνει χειρονομίες) και βρίζει όταν έφαγε τη μούντζα ακριβώς μπροστά στη μάπα της στο παρμπρίζ.

Banana hammock#
18/12/2009, 11:27
Σε ενιωσα στο αριστερο μου ποδι, που με πατησες καφριλο με το μερκεντε, αφου παραβιασες το stop και αναγκαστηκα να σταματησω εντελως για να μη διακοσμησω το καπο της καποτας σου με το κορμι μου και στριβοντας αριστερα χωρις φλας και μην εχοντας ιδεα, αφου δεν εκανες τον κοπο να κοιταξεις αριστερα σου, πως παραλιγο να καρφωθω πανω σου, χτυπησες τον καθρεφτη σου στο αριστερο γκριπ και πατησες και το αριστερο μου ποδι με την πισω ροδα σου! Μετα εκανες να φυγεις αλλα σταματησες τελικα καμμια 50αρια μετρα πιο περα, αλλα βιαζομουν και εδωσα τοπο στην οργη και σηκωθηκα κι εφυγα γιατι ηδη ειχα αργησει.

Road67
18/12/2009, 15:14
μωρό μου εσύ με το triumph :blush: και πολύ προβλεπέ οδηγός μπράβο ;) :beer: :beer:

belvedere
19/12/2009, 13:14
σε είδα αρχιμ@λ@κ@ με το φορτηγάκι της rainbow group, εσύ γιατί δε με είδες?:confused:

byron
19/12/2009, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από belvedere
σε είδα αρχιμ@λ@κ@ με το φορτηγάκι της rainbow group, εσύ γιατί δε με είδες?:confused:

Ηταν Παλαιστίνιος ο οδηγός :wave2:

belvedere
19/12/2009, 19:30
ήταν σκουροχρωμος, βρωμιαρης, μπρουταλ με χρυση αλυσιδα και τζαμπα μαγκας κατι σαν σωματοφυλακας αυτου του χαμιγια πως τον λενε της χαμας ;)

MikeG
19/12/2009, 19:31
:evil: :evil:

sabayam
20/12/2009, 04:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Σε ενιωσα στο αριστερο μου ποδι, που με πατησες καφριλο με το μερκεντε, αφου παραβιασες το stop και αναγκαστηκα να σταματησω εντελως για να μη διακοσμησω το καπο της καποτας σου με το κορμι μου και στριβοντας αριστερα χωρις φλας και μην εχοντας ιδεα, αφου δεν εκανες τον κοπο να κοιταξεις αριστερα σου, πως παραλιγο να καρφωθω πανω σου, χτυπησες τον καθρεφτη σου στο αριστερο γκριπ και πατησες και το αριστερο μου ποδι με την πισω ροδα σου! Μετα εκανες να φυγεις αλλα σταματησες τελικα καμμια 50αρια μετρα πιο περα, αλλα βιαζομουν και εδωσα τοπο στην οργη και σηκωθηκα κι εφυγα γιατι ηδη ειχα αργησει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ωραια τα λες αλλα εσυ επρεπε να κανεις burn out στα δοντια του επανω !!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sabayam
20/12/2009, 04:58
Σε ειδα παλιο χαζοσκυλο να κατουρας το παπλωμα μου 5 ηωρα το πρωι και με αναγκασες να σηκωθω Κυριακατικα........& δε φτανει αυτο αφηνεις και κατι υπουλες-υποκουφες κλανιες......!!!!!!!

ηθελα απιστευτα να σε κρεμασω αλλα ησουν τυχερος που ηταν η γυναικα μου μαζι........αχ...ποσο τυχερος εισαι ποσο τυχερος εισαι.....
την επομενη φορα ομως εισαι για πεναλντι...........:a9: :a9: :a9: :a9:

menelaos46
20/12/2009, 05:41
Σε ειδα που αραξες το κουτι μες τη μεση του δρομου στη Σουτσου για να φας βρωμικο και ολοι απο πισω κορναραν!!! Αλλα εσυ τη δουλεια σου.......

aanas
20/12/2009, 15:18
Σε είδα φίλε στις 15:45 στην Αγ. Βαρβάρα στην Κηφισίας που με βοήθησες να σηκώσω τη μηχανή οταν πάτησα μεσα σε ζαρντινιέρα δέντρου και μου έπεσε. Είχα μολις ανέβει και ήμουν πολυ ζαλισμένος (όχι από ποτό) και στεναχωρημένος. Μετά είδα ότι φοραγες Dainese jacket. Ευχαριστώ και πάντα όρθιος.
ΥΓ έφτασα σπίτι καλά

TROOPER
20/12/2009, 16:01
σε ειδα στο ποταμι να οδηγεις σαν παραφρων σημερα το μεσημερακι λες και θα χανες το κουραδοκαστρο!!!

το μονο που καταφαιρνες ηταν να γινεσαι επικινδυνος χωρις να πηγαινεις βημα αφου ημουν συνεχεια απο πισω σου.καποια στιγμη κολησες στον μπροστινο σου αλλα δε μπορουσε να παει πουθενα και τοτε περασα το μαυρο σου κολτ και σου εκανα νοημα να ηρεμησεις.μακαρι να καταλαβες οτι η ζωη που σου ανηκει ειναι μονο δικια σου.μπορεις να αυτοκτονησεις καπου ησυχα μονος σου αν θελεις....

konsttanttinos
20/12/2009, 17:24
Σε ειδα χθες το πρωι, εγω επινα καφεδακι στην παραλιακη Αγριας Βολου, κι εσυ καβαλωντας μια μαυρη κουκλα, ενα αψογα συντηρημενο κλασσικο BMW, με boxer κινητηρα.
Χαρηκα που υπαρχουν ανθρωποι με το μερακι σου, και ολοι μας σε χαρηκαμε.
Μετα απο καμμια ωρα ομως, ξαναδιεσχυσες την παραλιακη, και επειδη το ρευμα σου ηταν βρεγμενο, προτιμησες να περασεις στο αντιθετο ρευμα, περνωντας ξυστα στα ηδη παρανομα παρκαρισμενα κουτια και τα διερχομενα, για εκετονταδες μετρα, αγνοωντας κορνες, κοκ, τους υπολοιπους, αλλα και την ιδια σου την ζωη.
Μπορει να εχεις γουστο στα μηχανακια, και ταλεντο στην συντηρηση, αλλα καλυτερα να κανεις βολτα στην αυλη σου, γιατι εχεις πουρε στο κεφαλι σου,και πολλα κατσαβιδια στην αποθηκη σου.

:mad: :mad: :mad:

Shinji Ikari
20/12/2009, 19:11
Σε ειδα στην Εθνικη σημερα γυρω στις τεσσερις απο κηφισια προς τα κατω μαυρο ss.
Εισαι ενας δαιμονας της ταχυτητας. Πως τα καταφερνεις να πηγαινεις ετσι;

mparmpanik
20/12/2009, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Σε ειδα στην Εθνικη σημερα γυρω στις τεσσερις απο κηφισια προς τα κατω μαυρο ss.
Εισαι ενας δαιμονας της ταχυτητας. Πως τα καταφερνεις να πηγαινεις ετσι;

εσυ τον ειδες στην εθνικη σημερα γυρω στις τεσσερις απο κηφησια προς τα κατω
να ειναι ενας δαιμονας της ταχυτητας.

εγω ελπιζω να ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΤΕ πρωταγωνιστη σε ποστ που να αναφερεται σε ατυχημα.

Εχετλαίος
21/12/2009, 11:35
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον οδηγό του μικρού βυτιοφόρου πετρελαίου (μάλλον) που με το ένα οδηγούσε και με το άλλο κάπνιζε πουράκλα και έριχνε τη στάχτη από το παράθυρο.
Το καλό παράδειγμα πάνω απ όλα! (τι και αν όλο το όχημα έχει σήματα "μη καπνίζετε" παντού ολόγυρα...)

zephyr1
21/12/2009, 11:54
Κοιτατε και λιγο μπροστα σας που ολο τους αλλους βλεπετε.:mad:

Κουτσομπολιδες.:evil:

lantz
21/12/2009, 22:02
Σε είδα στον σταυρό της Αγίας Παρασκευής που με πλησίασες στο φανάρι και ήρθες να μου μιλήσεις.

Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου έλεγες ότι δεν ανάβει το φανάρι του STOP, αλλά τελικά είχες δει το αυτοκόλλητο moto.gr και ήρθες να μου συστηθείς.. Χάρηκα για την γνωριμία zephyr1:beer:

Akatanomastos
22/12/2009, 03:54
Αρχικά δημιου
ργήθηκε από LiakosVstrom
για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι γυναίκες σιφιλιάζονται με τη μούτζα!

αυτο πρεπει να ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια..

μου εχει συμβει και μενα, και μετα απο τη μουτζα, οπως στην περιπτωση του φιλου, αρχισε τις παλινδρομικες κινησεις και τα καντηλια που επιδεικτικα εκανε προς τον καθρεφτη για να τα βλεπω εγω απο πισω..αφου ειχε βγει απο στοπ ολα αυτα..

βεβαια στο επομενο φαναρι, και καθως επειδη ηταν ζωο, δεν φανταστηκε οτι θα την πετυχαινα,

και ακουσε πολλα..

μα παρα πολλα:rotflmao:

τεσπα, το θεμα ειναι να κανουμε πειραμα, να δουμε τι συμβαινει με το μυστηριο γυναικα και μουτζα:lol:

Akatanomastos
22/12/2009, 03:56
Αρχικά δημιου
ργήθηκε από LiakosVstrom
για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι γυναίκες σιφιλιάζονται με τη μούτζα!

αυτο πρεπει να ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια..

μου εχει συμβει και μενα, και μετα απο τη μουτζα, οπως στην περιπτωση του φιλου, αρχισε τις παλινδρομικες κινησεις και τα καντηλια που επιδεικτικα εκανε προς τον καθρεφτη για να τα βλεπω εγω απο πισω..αφου ειχε βγει απο στοπ ολα αυτα..

βεβαια στο επομενο φαναρι, και καθως επειδη ηταν ζωο, δεν φανταστηκε οτι θα την πετυχαινα,

και ακουσε πολλα..

μα παρα πολλα:rotflmao:

τεσπα, το θεμα ειναι να κανουμε πειραμα,

μετα το
"η γυναικα και ο οργασμος" πρεπει να γινει και το
"η γυναικα και η μουτζα":lol:

Εχετλαίος
22/12/2009, 07:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τεσπα, το θεμα ειναι να κανουμε πειραμα, να δουμε τι συμβαινει με το μυστηριο γυναικα και μουτζα:lol:

Αν αναλογιστεί κανείς πως προήλθε η μούντζα, ίσως και να λύεται άμεσα το μυστήριο!

filipp0s
22/12/2009, 08:16
σε ειδα χτες να ανεβαινεις την Kηφισιας γυρω στις 11:30-12:00. Πράσινο arai, Gsxr 750 μπλε σκουρο με αυτοκολλητο moto πανω απο το κωλοφαναρο.

ρε DUKASII εσυ ησουν?:look:

TROOPER
22/12/2009, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
σε ειδα χτες να ανεβαινεις την Kηφισιας γυρω στις 11:30-12:00. Πράσινο arai, Gsxr 750 μπλε σκουρο με αυτοκολλητο moto πανω απο το κωλοφαναρο.

ρε DUKASII εσυ ησουν?:look:

μαλλον ο θανος

filipp0s
22/12/2009, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλλον ο θανος

K5 πρεπει να ηταν... ο Θανος τι εχει?

Banana hammock#
22/12/2009, 08:47
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον οδηγό του μικρού βυτιοφόρου πετρελαίου (μάλλον) που με το ένα οδηγούσε και με το άλλο κάπνιζε πουράκλα και έριχνε τη στάχτη από το παράθυρο.
Το καλό παράδειγμα πάνω απ όλα! (τι και αν όλο το όχημα έχει σήματα "μη καπνίζετε" παντού ολόγυρα...)

Δεν παιρνει φωτια. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=25756&perpage=15&pagenumber=1) :rolleyes:

TROOPER
22/12/2009, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
K5 πρεπει να ηταν... ο Θανος τι εχει?

κ5 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1312565#post1312565) :wave2:

Εχετλαίος
22/12/2009, 08:50
Δεν παιρνει φωτια. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=25756&perpage=15&pagenumber=1) :rolleyes:

Το ξέρω! Στο στρατό πετούσαμε τσιγάρα σε ξετάπωτα βαρέλια με πετρέλαιο και αυτά δεν έκαναν κιχ.
Το (μη) ηθικό του (γελοίου) θεάματος με ενόχλησε. Παντού No Smoking και νεκροκεφαλές και αυτός την πουράαααααααααακλα!

Cpt. Haddock
22/12/2009, 08:58
Σε είδα (για την ακρίβεια σε κατάλαβα) οτι θα έκοβες αριστερα και πρόλαβα να φρενάρω

Το απορημένο βλέμμα σου όταν ήρθα διπλα ήταν όλα τα λεφτα :rotflmao:

Μην οδηγείς με τσιγάρο στο χέρι (άσε που προκαλεί και στυτική δυσλειτουργία :wave2: )

LiakosVstrom
22/12/2009, 10:44
αυτές τις γιορτινές μέρες βλέπουν πολλά τα μάτια μου με όλους τους γκατζολοδηγούς!

αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα τρελό αγόρι γύρω στα 50.. με μουστάκι, ντυμένος στα μάυρα με μια σέξυ σαπιοκοιλιά.. πάνω σε παπί, να τρώει με το δεξί χέρι κάτι που έμοιαζε με σταφιδόψωμο και με το αριστερό να κρατάει το τιμόνι αλλά να έχει και αναμένο τσιγάρο! ά ρε άρχοντα!!! το σπινθηροβόλο βλέμα της αγελάδας που είχες όταν μασούλαγες μου άρεσε πιο πολύ όμως!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zephyr1
22/12/2009, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Σε είδα στον σταυρό της Αγίας Παρασκευής που με πλησίασες στο φανάρι και ήρθες να μου μιλήσεις.

Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου έλεγες ότι δεν ανάβει το φανάρι του STOP, αλλά τελικά είχες δει το αυτοκόλλητο moto.gr και ήρθες να μου συστηθείς.. Χάρηκα για την γνωριμία zephyr1:beer:

:beer: :wave2: :beer:

Akatanomastos
22/12/2009, 13:38
Αν αναλογιστεί κανείς πως προήλθε η μούντζα, ίσως και να λύεται άμεσα το μυστήριο!

μισο, γιατι η ιστορια που ξερω δεν παραπεμπει σε τιποτα..

για λεγε τι ξερεις εσυ:look:

Cpt. Haddock
22/12/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μισο, γιατι η ιστορια που ξερω δεν παραπεμπει σε τιποτα..

για λεγε τι ξερεις εσυ:look:

Βυζάντιο :look:

Akatanomastos
22/12/2009, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βυζάντιο :look:

μιλας με γριφους γεροντα:look:

κατσε να γκοογκλαρο γιατι με σας..:lol:

ΕΝΤΙΤ: η εξηγηση για το βυζαντιο που λες που βρηκα ειναι αυτη που ηξερα, αλλα γιατι εχει για τις γυναικες ιδαιτερη βαρυτητα?

μαλλον κατι αλλο εννοει ο εχετλαιος:look:

Εχετλαίος
22/12/2009, 14:16
Εξ όσων έχω διαβάσει, στο βυζάντιο η ποινή του μουντζώματος (ή μουτζουρώματος) είχε να κάνει με τρίψιμο στάχτης ή αιθάλης στη μάπα του κατηγορούμενου και καταδικαζόμενου.
Στην αρχαιότητα το ίδιο γίνοταν με περιττώματα και μάλιστα γυναικεία για περισσότερο εξευτελισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μούντζωμα με γυναικεία περιττώματα της κάπας του Ρωμαίου Μόμμιου από τους Κορίνθιους, κάτι το οποίο οδήγησε στην ξεθεμελίωση της πόλης αργότερα! Το μούντζωμα με γυναικεία "κακά" γινόταν και επί τουρκοκρατίας. Το αναφέρει και ο Μακρυγιάννης, ότι μούντζωσαν αφίσες πέριξ της Ακροπόλεως που προ(σ)καλούσαν σε μη έγερση κατά του κατακτητή.
Τώρα, γιατί οι γυναίκες συφιλιάζονται με αυτό...μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για το έγκυρο του θέματος.

webassasin
22/12/2009, 14:21
Εξ όσων έχω διαβάσει, στο βυζάντιο η ποινή του μουντζώματος (ή μουτζουρώματος) είχε να κάνει με τρίψιμο στάχτης ή αιθάλης στη μάπα του κατηγορούμενου και καταδικαζόμενου.
Στην αρχαιότητα το ίδιο γίνοταν με περιττώματα και μάλιστα γυναικεία για περισσότερο εξευτελισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μούντζωμα με γυναικεία περιττώματα της κάπας του Ρωμαίου Μόμμιου από τους Κορίνθιους, κάτι το οποίο οδήγησε στην ξεθεμελίωση της πόλης αργότερα! Το μούντζωμα με γυναικεία "κακά" γινόταν και επί τουρκοκρατίας. Το αναφέρει και ο Μακρυγιάννης, ότι μούντζωσαν αφίσες πέριξ της Ακροπόλεως που προ(σ)καλούσαν σε μη έγερση κατά του κατακτητή.
Τώρα, γιατί οι γυναίκες συφιλιάζονται με αυτό...μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για το έγκυρο του θέματος.

Λες να κατεχουν οι θηλυκιες ολη αυτη τη γνωση?
Η μηπως τους το περασαν υποσυνειδητα στο σχολειο και τους βγαινει τωρα?

Εχετλαίος
22/12/2009, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Λες να κατεχουν οι θηλυκιες ολη αυτη τη γνωση?
Η μηπως τους το περασαν υποσυνειδητα στο σχολειο και τους βγαινει τωρα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ernti
22/12/2009, 20:04
Μήπως επειδή στα καλιαρντά οι γυναίκες λέγονται έτσι?
:confused:

Pappios
22/12/2009, 22:32

Σωστος...για πες μας τωρα και απο που βγηκε η Τριτη και 13 που την αποκαλουμε γρουσουζικη ημερα...

οι γυναικες νομιζουν οτι ειναι προστατευομενο ειδος γ'αυτο και παρεξηγουνται οταν τις γυρναμε στην πραγματικοτητα......

hidefnick
22/12/2009, 23:38
Ποσο βλάκας πρέπει να εισαι για να ξεκινήσεις γρήγορα σε φανάρι, να κοψεις, να ξανα δώσεις, και μετά τα σταματήσεις σχεδόν τελείως στην μεσαία της Κηφισίας για να περάσει ο δεινόσυαρος και να μπεις στον παράδρομο?????????

Ακόμα και η ξεκράνωτη Σούλα κατάλαβε οτι μάλλον δεν έπρεπε να καβαλήσει πίσω σου....

Akatanomastos
23/12/2009, 01:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios

οι γυναικες

μικρη διορθωση..

οι ελληνιδες γυναικες νομιζουν οτι ειναι προστατευομενο ειδος..

Banana hammock#
23/12/2009, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
Σωστος...για πες μας τωρα και απο που βγηκε η Τριτη και 13 που την αποκαλουμε γρουσουζικη ημερα...
......

Ναι ναι! Επισης πες μας ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα σκυλο και τι ποναει περισσοτερο, η κλωτσια στα @@ ή η γεννα; :confused:

Εχετλαίος
23/12/2009, 10:29
Ναι ναι! Επισης πες μας ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα σκυλο και τι ποναει περισσοτερο, η κλωτσια στα @@ ή η γεννα; :confused:

Τι κοπέλια είστε σεις ρε...

TROOPER
24/12/2009, 16:53
..chris_86 κατα τις 4.15 στη πειραιως.πηγαινες προς αθηνα.