PDA

View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

kerasaki
26/02/2010, 17:27
:(
ποσο ασχετος κοσμος κυκλοφορει με μηχανακια
ακομα και αναποδα τα λουρακια ανεμιζουν στο αερακι
θα μου πεις εδω δεν ηξερε να το βαλει σωστα....θα το δεσει κιολας?

contravener
27/02/2010, 00:00
Σε είδα με το σαράβαλο το αμάξι με βουλγάρικες πινακίδες στην Κ.Καραμανλή κατεύθυνση κέντρο στο φανάρι στην διασταύρωση με Παπαναστασίου να κάνεις αναστροφή αριστερά.
Απέναντί σου ακριβώς, τουλάχιστον 5 ζητάδες σταματημένοι περιμένουν το πράσινο. Ο ένας σε βλέπει και γυρνάει και λέει κάτι στους άλλους... Εκεί είπα μέσα μου "την πάτησες"...
Μετα όμως θυμήθηκα ότι ζω στην Ελλάδα.
Είδα εσένα να απομακρύνεσαι και τους ζητάδες να συνεχίζουν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη πόλη

menelaos46
27/02/2010, 05:21
Σε ειδα εξι το πρωι Μπιλη ενω ειχα πιει τα ποτακια μου και ειχες παει για δουλεια μολις, κρατα γερα γιατι μερικα πραγματα οπως αυτα που αντιμετωπιζεις ειναι δυσκολα αλλα τα δυσκολα ειναι αυτα που αξιζουν φιλε.

route 66
27/02/2010, 09:51
απεναντι απο την τροχαια στη δεληγιανη με το μανστερακι το μαυρο,με το shoei το κρανακι αυτο με την πεταλουδιτσα και το μπορντω το μινι...
εκει επεσα και στην αντιφαση.
ωραιο θεαμα απ'τη μια τυπισα με το μανστερακι και το μινακι

:eek:
αλλα απ'την αλλη μινακι σε μονστερακι?:(
να προσεχεις τα μπουτακια σου κουκλα:wave2:

DimChios
27/02/2010, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
απεναντι απο την τροχαια στη δεληγιανη με το μανστερακι το μαυρο,με το shoei το κρανακι αυτο με την πεταλουδιτσα και το μπορντω το μινι...
εκει επεσα και στην αντιφαση.
ωραιο θεαμα απ'τη μια τυπισα με το μανστερακι και το μινακι

:eek:
αλλα απ'την αλλη μινακι σε μονστερακι?:(
να προσεχεις τα μπουτακια σου κουκλα:wave2:

:mad: :a11:

Γ@μωτ' χτες που την ειδα εγω φοραγε τζην!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Greg_950 S
27/02/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
Σε είδα με το σαράβαλο το αμάξι με βουλγάρικες πινακίδες στην Κ.Καραμανλή κατεύθυνση κέντρο στο φανάρι στην διασταύρωση με Παπαναστασίου να κάνεις αναστροφή αριστερά.
Απέναντί σου ακριβώς, τουλάχιστον 5 ζητάδες σταματημένοι περιμένουν το πράσινο. Ο ένας σε βλέπει και γυρνάει και λέει κάτι στους άλλους... Εκεί είπα μέσα μου "την πάτησες"...
Είδα εσένα να απομακρύνεσαι και τους ζητάδες να συνεχίζουν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη πόλη

Άστα να πάνε !!! Μάλλον θα φορούσαν κανονικά τις ζώνες ασφαλείας τους ...:ZZZ:
Τώρα, αν αυτό το έκαναν στην πλατεία Λέφσκι, στη Σόφια, ακόμα θα τους είχαν "μπουζουριασμένους", σε κανένα μπαλαούρο.... :a26:

xrlantz
27/02/2010, 19:23
Σε είδα Κηφισίας λίγο μετά την γέφυρα του Ψυχικού... σταματημένα τα αυτοκίνητα απο την κίνηση... μισή γκάφα δική σου μισή δική μου..... κοκκάλωσα.

αλλά αηδίασα.... άνοιξες την πόρτα του κόκκινου RAV4 ξεπρόβαλε το κεφαλάκι σου με τα ξανθά μακρυά μαλλιά και έφτυσες.... μου είπες συγνώμη.... έκανα πιό πίσω για να μπορέσεις να κλείσεις την πόρτα και έφυγα...

πάλι καλά....

jimmy10
27/02/2010, 20:19
σε εβλεπα... αναπαφασιστος μου φανηκες... να αλλαξεις λωριδα να μην αλλάξεις, γιατι με ειδες στον καθρεφτη σου και ενω υπολογιζα οτι θα την εκανες τελικα δεν την εκανες και εκανες οτι εκανες...

τουλαχιστο και οσο οξυμωρο ακουγεται αυτο με εσωσαν τα φτενα του V-Strom και ενα αορατο χερι (ή μαλλον ποδι) το οποιο με εζμπρωξε στη σωστη μερια.

Αντε βρε... βοηθεια μας

camen
27/02/2010, 21:12
Σε ειδα σημερα αρχικα στο Ριο(χαιρετηθηκαμε...) και μετα στην Εθνικη μπαινοντας Πατρα μου βγηκες απο την toyota ντριφταροντας το κτηνος...
BMW 1200 κοκκινο και εσυ με κοκκινο BELL κρανακι και μπουφαν colori.

ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,το bmw το πηγαινες αεροπορια...Σταματησαμε σε ενα φαναρι μαζι και γνεψαμε
ο ενας στον αλλο...Παντα ορθιος ρε αγορινα...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

webassasin
27/02/2010, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener

Αφου δε σταματησαν εσενα επειδη εισαι αλητης μηχανοβιος τσαντακιας τεντιμποις παλι καλα να λες.

EVI
28/02/2010, 00:29
σε ειδα στον Πειραια προ λιγου με το duke σου να σταματας στο πορτο λεονε να κλαις και να βριζεις.Δεν ξερω τι ειχες , μακαρι ομως να σου εχει ηδη περασει.

faraway
28/02/2010, 12:21
Tους χαιρετισμούς μου στους ,

endurαδες που πέτυχα στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο βενδινάδικο ,

στο cbf που χαιρετηθήκαμε λίγο πριν την Αμφιλοχία ,

και στο groupακι με τις 10-12 moto που χαιρετηθήκαμε λίγο έξω από την Άρτα !!!

Καλούς δρόμους σε όλους !!!:wave2:

pocahondas
28/02/2010, 16:38
σε είδα @@άρα στην παλιά εθνική οδό πρίν το μεγάλο πεύκο, πηγαίνοντας προς επίδαυρο
που ήρθες από το αντίθετο ρεύμα επίτηδες κατά πάνω μου ενώ είχες πολύ χώρο,
και τελευταία στιγμή έκανα ελιγμό και γλίτωσα γ@μιόλη αυτοκινητόβιε δολοφόνε..

EVI
28/02/2010, 16:39
σας ειδα δεκαδες μηχανοβιοι στα μεγαρα σημερα τι λαος ηταν αυτος ρε?:eyepop:

EVI
28/02/2010, 16:43
σε ειδα μανταμ κατοχε ΝτορσοΝΤουρο με καφεδακο απο το σπιτι σε μπουκαλακι του νερου εισαι Θεαααα

:lol: :beer:

giannis21
28/02/2010, 16:59
ειδα και εγω πολυ κοσμο σημερα στη διαδρομη αγ προδρομος-αρναια.Αρκετος λαος στη γυρα.
Γεια χαρα στο φιλο που πηγαιναμε μαζι για λιγο με το ασπρο busa:wave2:

jimmy10
28/02/2010, 17:30
σας εβλεπα και σας χαιρομουν οοοοοοοοοολους σας απο την Πατρα, στην Ναυπακτο, στην Ιτεα, στην Λειβαδια.... χαιρετουρες, σινιαλα καιτα σχετικα

καλους δρομους ρε και παντα ορθιοι
:beer: :wave2:

guzzistas
28/02/2010, 17:45
Σας είδα κι εγώ από Ναύπακτο μέχρι Δελφούς κατά τις 11 και κάτι το πρωί και άλλους τόσους μετά τις 2:30.. Πολύ χαιρετούρα όντως!! Πολύ μηχανή σήμερα! Επιτέλους... μυρίζει άνοιξη!!!!

:wave2: :beer:

Greg_950 S
28/02/2010, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
ειδα και εγω πολυ κοσμο σημερα στη διαδρομη αγ προδρομος-αρναια.Αρκετος λαος στη γυρα.
Γεια χαρα στο φιλο που πηγαιναμε μαζι για λιγο με το ασπρο busa:wave2:

Καλά όλοι σήμερα βόλτα βγήκαμε και στην επιστροφή σουβλάκια και γιαουρτόμελο , στον Αγ. Πρόδρομο???

ikarosk
28/02/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σας είδα κι εγώ από Ναύπακτο μέχρι Δελφούς κατά τις 11 και κάτι το πρωί και άλλους τόσους μετά τις 2:30.. Πολύ χαιρετούρα όντως!! Πολύ μηχανή σήμερα! Επιτέλους... μυρίζει άνοιξη!!!!

:wave2: :beer:
Σα να σας είδα κοντά στο Μεσολόγγι στην επιστροφή σας. Πήγαινα προς Αντίριο. Δεν κυκλοφορούν και πολλά Breva εδώ κοντά.
Καλό βράδυ νά'χετε.

guzzistas
28/02/2010, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Σα να σας είδα κοντά στο Μεσολόγγι στην επιστροφή σας. Πήγαινα προς Αντίριο. Δεν κυκλοφορούν και πολλά Breva εδώ κοντά.
Καλό βράδυ νά'χετε.

Σωστός ο φίλος!!! Εγώ κι ένα ΚΤΜ 950 είμασταν!:beer:
:wave2:

jimmis5
28/02/2010, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σωστός ο φίλος!!! Εγώ κι ένα ΚΤΜ 950 είμασταν!:beer:

Σε ειδα quzzista και επεσαν οι χαιρετουρες την εκανες αλεκος δεν ηρθες στο κοπη τι πιτα Mybike και εχασες το κοπη εδω (http://www.mybike.gr/topic/30819-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%82-2010/)

Σημερα χαμος πολυ χαιρετουρα με το ενα χερι οδηγηση:beer: :wave2:

webassasin
28/02/2010, 19:59
Σας ειδα στην Καλαματα,εξω απο το γνωστο στεκι,πριν ξεκινησετε εκδρομουλα για σπηλαιο των λιμνων. Η γνωστη ΛΕ.ΜΟ. Μεσσηνιας. Κριμα που οι μισοι τουλαχιστον εισαστε χοντροι μπυροκοιλιαδες. Τσαμπα πανε τα μηχανακια σας.

camen
28/02/2010, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σας ειδα στην Καλαματα,εξω απο το γνωστο στεκι,πριν ξεκινησετε εκδρομουλα για σπηλαιο των λιμνων. Η γνωστη ΛΕ.ΜΟ. Μεσσηνιας. Κριμα που οι μισοι τουλαχιστον εισαστε χοντροι μπυροκοιλιαδες. Τσαμπα πανε τα μηχανακια σας.

Εγω ηξερα(γτ δεν ειναι πια μαζι μας:( ) εναν "μπυροκοιλια" παντως που κατι λεπτουλιδες
τους περνουσε σουβλακι μεγαλε....:wave2:
Οποτε ασε τους προσβλητικους χαρακτηρισμους στην ακρη...:winka:

liakaros
28/02/2010, 20:05

Δεν καταλαβενω γιατι ενας ''μπυροκοιλιας'' χαραμιζει το μηχανακι του...

:rolleyes: :rolleyes:

xrlantz
28/02/2010, 20:07
Σας είδα στο περίπτερο, στην Εθνική με τις στολές σας τα SS να κάνετε οικονομία στα λάστιχα, ονοφάδικα τουριστάδικα δικάβαλα και χαλαρά, στην Παλαιά Εθνική, στα Μέγαρα φρόνιμους όρθιους και ωραίους, και τους χωματερούς με τα ΚΤΜια σας.... όλους σας είδα.... χώρτασε το μάτι μου....

:sun:

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε ειδα μανταμ κατοχε ΝτορσοΝΤουρο με καφεδακο απο το σπιτι σε μπουκαλακι του νερου εισαι Θεαααα

:lol: :beer:

:blush: :blush: :blush: :blush:
I need gas & coffee

webassasin
28/02/2010, 20:07
Eιναι χοντρομπαλαδες ρε και σκανε με τα κολλητα τα μπλουζακια :P

guzzistas
28/02/2010, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Σε ειδα quzzista και επεσαν οι χαιρετουρες την εκανες αλεκος δεν ηρθες στο κοπη τι πιτα Mybike και εχασες το κοπη εδω (http://www.mybike.gr/topic/30819-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%82-2010/)

Αφού με περιμένανε στους Δελφούς ρε συ τα παιδιά με τα Ducati.... επιφυλλάσσομαι για το μέλλον!:beer:

jimmis5
28/02/2010, 20:25

Παρε το μηχανακι σου και κανε καμια βολτα γνωρισε ανθρωπους και θα δεις οτι με την παρεα σε καθε προορισμο θα εχει μασα και χαβαλε νομιζω θα σου αρεσει ο μεγαλος κοιλιακος τοτε:wave2:

webassasin
28/02/2010, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Παρε το μηχανακι σου και κανε καμια βολτα γνωρισε ανθρωπους και θα δεις οτι με την παρεα σε καθε προορισμο θα εχει μασα και χαβαλε νομιζω θα σου αρεσει ο μεγαλος κοιλιακος τοτε:wave2:
Εχω υποψην μου τι εννοεις. Απλα μην το παρακανουμε. Και αυτοι το εχουν παρακανει :P

Opisthogonia
28/02/2010, 22:13
sas eida arketous apo edo k apo alou simera sta megara ;) panta tetia pedia ;)

ΨΑΡΑΚΑΣ
01/03/2010, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Tους χαιρετισμούς μου στους ,

endurαδες που πέτυχα στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο βενδινάδικο ,

στο cbf που χαιρετηθήκαμε λίγο πριν την Αμφιλοχία ,

και στο groupακι με τις 10-12 moto που χαιρετηθήκαμε λίγο έξω από την Άρτα !!!

Καλούς δρόμους σε όλους !!!:wave2:

Καλημερα φιλε μου εγω ημουν με το cbf να εισαι παντα καλα και παντα ορθιος!

faraway
01/03/2010, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Καλημερα φιλε μου εγω ημουν με το cbf να εισαι παντα καλα και παντα ορθιος!

Nα σαι καλά φίλε και καλούς δρόμους σου εύχομαι πάντα !!!:beer:

Πραγματικά , κάθε φορά που βγαίνω εκεί έξω , και χαιρετιέμαι με όλους εσάς ,
νιώθω πως δεν είμαι μόνος μου και πως πάντα κάποιος θα είναι εκεί για να με

βοηθήσει στη δύσκολη μου στιγμή ,
όπως και γω θα είμαι εκει για όλους !!!!:wave2:

McGyver
01/03/2010, 12:11
Σε είδα Τάκη με το άσπρο μπάσταρδο τούμπανο χθες το μεσημέρι στα φανάρια της Ήβη στο Μαρούσι...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

mizz
01/03/2010, 16:17
σε είδα ηλίθια να πηγαίνεις ανάποδα στο παράδρομο της Κηφισίας στο ύψος της Αβάνας με ταχύτητα κιόλας! και όταν σου έγνεψα με το χέρι ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ μαρέσει μου κάνεις και σήμα λίγο θα πάω... άμα δεν έκανα στην άκρη θα με πάταγες κιόλας... αφιερωμένη η μούτζα. έπρεπε να μπει καμιά νταλίκα στο παράδρομο κανονικά να σου πω εγώ :yuck:

jimmy10
01/03/2010, 17:03
harris-x

ιζ δατ γιου????

μηπως περναγες απο Ιερα Οδο σημερις στο απογευματακι κατα τις 5??? Δεν προλαβα να δω καλα αλλα νομιζω οτι ειδα την αγγλιδα σου... για αριθμο μη ψαχνεις...

2stroker
03/03/2010, 14:17
Σε ειδα φιλε με το xr650 σημερα στην γαλατσιου που μου κανες σημα να περασω
σε ευχαριστω και παντα ορθιος:beer:
σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το μεσημερι στην ηλιουπολη με το διχρονακι το husqwarna πολυ σε χαρηκα:beer:

arxaios
03/03/2010, 14:40
Σε είδα παππού με το δεκανίκι που έπεσες στη διαχωριστική νησίδα ........ τυχερός είσαι που δεν χτύπησες πολύ !!!
Είδα και το πλικάρι με τη Harley που ήρθε μαζί με μένα να σε σηκώσει ....
Χαλάλι σου που με πονάνε πάλι τα πλευρά (ραγισμένα) από την προσπάθεια να σε σηκώσουμε ...
Απορία όμως το έχω ...... παιδιά δεν έχεις να σε προσέξουν λίγο ;;; Πως σε αφήνουν να κυκλοφορείς μόνος μέσα στη νύχτα ;;;
Απορία δεύτερη ........ τόσοι και τόσοι πέρναγαν ....... κανείς άλλος δεν σε είδε να σε βοηθήσει ;;;
:wave2: :wave2: :wave2:

pocahondas
03/03/2010, 21:20
σε είδα κόκκινο αμάξι, που είχες ντελαπάρει κατά τις 9 το βράδυ στην ποσειδώνος στο ρεύμα προς αθήνα στο ύψος της γλυφάδας..
εύχομαι το ατύχημα να μην ήταν θανατηφόρο..

thePrince
03/03/2010, 21:58
Σε είδα ελληναρά με τη μερσεντέ στην αριστερή λωρίδα της εθνικής, έκανες σινιάλο σε 1-2 προπορευόμενους και ως όφειλαν σου άνοιξαν τον δρόμο αλλά εμένα με «το μηχανάκι» με ανάγκασες να προσπεράσω από δεξιά...

Gilles27
03/03/2010, 22:44
Τα είπαμε για λίγο εχτές στη Στουρνάρη που με ρώτησες για το μηχανάκι και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ που σε ξέρω...
Αργότερα σε θυμήθηκα...
Χάρηκα πολύ που τα είπαμε έστω και για λίγο!
Καλούς δρόμους να 'χεις!

veletzas
04/03/2010, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
Σε ειδα φιλε με το xr650 σημερα στην γαλατσιου που μου κανες σημα να περασω
σε ευχαριστω και παντα ορθιος:beer:
σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το μεσημερι στην ηλιουπολη με το διχρονακι το husqwarna πολυ σε χαρηκα:beer:

με τι ησουν?

2stroker
04/03/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
με τι ησουν?

με klx300R καταπρασινο:) και εντουραδικο κρανος:beer:

veletzas
04/03/2010, 13:08
μπα δεν ησουν εσυ:rotflmao:

xrlantz
04/03/2010, 15:07
Σας άκουσα και σας είδα κατεβαίνοντας την Κατεχάκη.
YZ και XR λασπωμένοι και οι δυό, εσείς γυρνάγατε από τα βουνά και εγώ απο δουλειά :cry:

:beer: :beer:

harris_x
04/03/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
harris-x

ιζ δατ γιου????

μηπως περναγες απο Ιερα Οδο σημερις στο απογευματακι κατα τις 5??? Δεν προλαβα να δω καλα αλλα νομιζω οτι ειδα την αγγλιδα σου... για αριθμο μη ψαχνεις...
Oh yes!
That was me!

:beer: :beer: :beer:

Δε σε είδα όμως, που κρυβόσουν εεεεεεεε;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmy10
04/03/2010, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Oh yes!
That was me!

Δε σε είδα όμως, που κρυβόσουν εεεεεεεε;;;;;

ατιμουληηηηηη

στο φαναρι επι της Σπυρου Πατση.

stef@N.O.S
05/03/2010, 08:45
Φιλαρακι σε ειδα σημερα το πρωι ανεβαινες την Γαλατσιου με ενα ασημι παπακι (αγνωστης προελευσης) και μπλε κρανος.

Μεσα στο πηξιμο της Γαλατσιου κραταγες στο αριστερο σου χερι το κινητο με ανοιχτη ακροαση και με το δεξι σου το τιμονι κανοντας ζικ ζακ σαν να ειχες πιει ολο τον βοσπορο:hypnotize

Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν στο δεξι σου χερι ειχες και την φραπεδια....

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ??:a26:

Εχετλαίος
05/03/2010, 08:50
Πως θες να σεβαστούν και εσένα και αυτό που πρεσβεύεις, κε της δίκυκλης τροχαίας, αν οδηγάς και στο δεξί κρατάς τσιγάρο;
Ρωτάω τώρα εγώ...

LiakosVstrom
05/03/2010, 08:54
ρε παλουκάρι με το λευκό Tiger σήμερα το πρωί στην Π. Ράλλη.... κάτι γκάριξες στην οδηγό του κουτιού που δεν μπορούσες να περάσεις ανάμεσα από αυτήν και το φορτηγό... και εκείνη καλά σου απάντησε "και τι να κάνω... που να πάω" αντί να βρίσει η γυναίκα. ώρες ώρες γινόμαστε πολύ κάγκουρες και δεν καταλαβαίνουμε πως στην κίνηση ναι μπορεί να κάνουν μαλακίες αλλά όταν σου έρχονται μηχανάκια από δεξιά και αριστερά που να πρωτοπάς.... και στην τελική εμείς είμαστε οι παράνομοι... οπότε υπομονή αν μας κλείσει κάποιος.. δεν έγινε και τίποτα.

αυτό που βλέπω και χαίρομαι τελευταία είναι οδηγούς κουτιών που κάνουν έστω και 20 εκ μπροστά να περάσεις. εκεί η χειρονομία του "ευχαριστώ" είναι απαραίτητη! και πιστεύω όλοι πρέπει να το κάνουμε γιατί μετά θα δείτε να μας υπολογίζουν περισσότερο.

sober
05/03/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ρε παλουκάρι με το λευκό Tiger σήμερα το πρωί στην Π. Ράλλη.... κάτι γκάριξες στην οδηγό του κουτιού που δεν μπορούσες να περάσεις ανάμεσα από αυτήν και το φορτηγό... και εκείνη καλά σου απάντησε "και τι να κάνω... που να πάω" αντί να βρίσει η γυναίκα. ώρες ώρες γινόμαστε πολύ κάγκουρες και δεν καταλαβαίνουμε πως στην κίνηση ναι μπορεί να κάνουν μαλακίες αλλά όταν σου έρχονται μηχανάκια από δεξιά και αριστερά που να πρωτοπάς.... και στην τελική εμείς είμαστε οι παράνομοι... οπότε υπομονή αν μας κλείσει κάποιος.. δεν έγινε και τίποτα.

αυτό που βλέπω και χαίρομαι τελευταία είναι οδηγούς κουτιών που κάνουν έστω και 20 εκ μπροστά να περάσεις. εκεί η χειρονομία του "ευχαριστώ" είναι απαραίτητη! και πιστεύω όλοι πρέπει να το κάνουμε γιατί μετά θα δείτε να μας υπολογίζουν περισσότερο.

+640..

σημερα αναλογος καγκουρας αρχιζει κατι ξερογκαζιες σε αμαξι που ειχε μηχανακια αριστερα και δεξια , ειχαμε κολλησει ολοι και ο τυπος συνεχιζε με το παρκισον στο δεξι χερι...:rolleyes: ευτυχως ξεκολλησαμε σχετικα γρηγορα...

stef@N.O.S
05/03/2010, 09:03
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φιλε Liako.

:beer:

PortisHead
05/03/2010, 09:09

Να συμπληρωσω , οτι υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι οι οποιοι ενω βλεπουν οτι 40 μηχανακια εχουν επιλεξει ενα διακενο αναμεσα σε αυτοκινητα και περνανε , και τα αυτοκινητα εχουν μαζευτει ολα καπως δεξια ή αριστερα ,αναλογα, για να μας κανουν χωρο....ερχονται αυτοι και επιλεγουν να στριμωχτουν απο την αλλη πλευρα.
Κατσε ρε φιλε , ή δεξια θα κανουν για να περασουμε ή αριστερα.
Δεν μπορουν να εχουν το νου τους σε 40 μεριες και να κανουν συνεχως σλάλομ.
:smokin:

TROOPER
05/03/2010, 09:18
+1000 σε λιακο και πορτισχεντ.

παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν.

Nefos
05/03/2010, 09:21

επιβάλλεται νομίζω ένα ευχαριστώ...

chris 1150
05/03/2010, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν.

+1150

κάφρος
05/03/2010, 17:19
Σας είδα σήμερα στη πηγμένη Μάρνης κύριοι με τα δίκυκλα σας παντως τύπου να έχετε μπει στο αντίθετο ρεύμα.Κ εντάξει όταν είναι άδειο.Αλλά όταν υπάρχει κίνηση γίνεται επικίνδυνο.Ένα τδμ κ ενα τζι ες πέρασαν ξυστα δίπλα μου κ ένα παπί βγήκε με φόρα κ σταμάτησε με το ζόρι στη μούρη του δικού μου..τον κοίταξα με απορία κ άρχισε να κορνάρει να κάνω πιο εκεί.Κ έτσι βρέθηκα στη μέση του δικου μου ρεύματος με ένα αλλο παπί μπροστά μου αλλά με αντίθετη φορά.........Ήμαρτον Ύψιστε.....

manos*gsxr
05/03/2010, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
Σας είδα σήμερα στη πηγμένη Μάρνης κύριοι με τα δίκυκλα σας παντως τύπου να έχετε μπει στο αντίθετο ρεύμα.Κ εντάξει όταν είναι άδειο.Αλλά όταν υπάρχει κίνηση γίνεται επικίνδυνο.Ένα τδμ κ ενα τζι ες πέρασαν ξυστα δίπλα μου κ ένα παπί βγήκε με φόρα κ σταμάτησε με το ζόρι στη μούρη του δικού μου..τον κοίταξα με απορία κ άρχισε να κορνάρει να κάνω πιο εκεί.Κ έτσι βρέθηκα στη μέση του δικου μου ρεύματος με ένα αλλο παπί μπροστά μου αλλά με αντίθετη φορά.........Ήμαρτον Ύψιστε..... Αγγλος θα ητανε ο τυπος....:lol: :lol: :lol:
Και μη χειροτερα.....

Ichigo
05/03/2010, 18:30
Σας είδα όλους εσάς με τα αυτοκίνητα που όντως κάνατε χώρο σήμερα στις μοτοσυκλέτες στην Κηφισίας. :beer:

Πάντως ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο κάγκουρας είναι κάγκουρας ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας, όσους έχω δει με triumph συμπεριφέρονται εντελώς κάφρικα και καγκούρικα. (δεν πάει σε σένα captain αυτό :D ) Και σαν εταιρεία σου δίνει την εντύπωση ότι οι μοτοσυκλετες της απευθύνονται σε ποιο σοβαρό κοινό. :sick:

argy_kap
05/03/2010, 18:41
Σας είδα καινούργια Μetzeler M5 που ήρθατε σήμερα....απο εβδομάδα θα σας βάλω πάνω στον Τίγρη......:beer: :beer: Καλά χιλιόμετρα να έχουμε!

McTalas
06/03/2010, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σας είδα καινούργια Μetzeler M5 που ήρθατε σήμερα....απο εβδομάδα θα σας βάλω πάνω στον Τίγρη......:beer: :beer: Καλά χιλιόμετρα να έχουμε!
kalorizika filaraki!!!!

ανωνυμος
06/03/2010, 00:58
σε ειδα φιλε στην πειραιως με χαμοστερνας με το λευκο μπουσα που μια αλητοπαρεα πιτσιρικαδων με παπια και σκουτερ σταματησε διπλα σου.ενας απο αυτους με μια πλατινε (!) τουφα κάτι σε ρώτησε και σε άκουσα να λες για το μηχανάκι κάποιου ότι από κάτι τέτοιο ξεκίνησες.
Ελπίζω να σε είδαν τα παιδιά με το κράνος σου κομπλε και τον εξοπλισμό σου και να πάρουν παράδειγμα.

costas106
06/03/2010, 08:47
Σε είδα χτες τα ξημερώματα πάνω σ' ένα ss, δεν πρόλαβα να καταλάβω μάρκα - μοντέλο,
να περνάς κάθετα κεντρικό δρόμο της Αθήνας με κόκκινο και καμιά 130άρα χλμ, ο οποίος είχε κανονική ροή οχημάτων.
Περνώντας, πέρασες ξυστά από ένα ταξί.
Φορούσες κράνος με αυτά τα αυτάκια που βάζουν πάνω.
Πρόσεχε,την επόμενη φορά δε θα σαι τοσο τυχερός.

Μικe777
06/03/2010, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν. :beer:

stef@N.O.S
06/03/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
Σε είδα χτες τα ξημερώματα πάνω σ' ένα ss, δεν πρόλαβα να καταλάβω μάρκα - μοντέλο,
να περνάς κάθετα κεντρικό δρόμο της Αθήνας με κόκκινο και καμιά 130άρα χλμ, ο οποίος είχε κανονική ροή οχημάτων.
Περνώντας, πέρασες ξυστά από ένα ταξί.
Φορούσες κράνος με αυτά τα αυτάκια που βάζουν πάνω.
Πρόσεχε,την επόμενη φορά δε θα σαι τοσο τυχερός.

Δωρητης οργανων....

ggs
06/03/2010, 16:40
Σας είδα (λίγους)σήμερα το απόγευμα στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου να κάνουμε… WIND SURF με τον λυσσασμένο πλάγιο άνεμο και να κρατάμε στα ισα την μηχανή με γκάζι και…τακ
Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ στην διαδρομη Κιατο-Στυμφαλία -Γκούρα- Καρυά – Τρικαλα-Ξυλόκαστρο…
Κρίμα γιατί ήταν όμορφα..

Diablito
06/03/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σας είδα (λίγους)σήμερα το απόγευμα στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου να κάνουμε… WIND SURF με τον λυσσασμένο πλάγιο άνεμο και να κρατάμε στα ισα την μηχανή με γκάζι και…τακ
Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ στην διαδρομη Κιατο-Στυμφαλία -Γκούρα- Καρυά – Τρικαλα-Ξυλόκαστρο…
Κρίμα γιατί ήταν όμορφα..

Αν έκανες τη διαδρομή Χιλιομόδι - Ναύπλιο όλο και κάτι θα έβλεπες ;)

jimtarasxt660x
06/03/2010, 18:27
Σας είδα μάγκες σταματημένους στα διόδια του Σπαθοβουνίου κατά τις 1 το μεσημέρι!

Ήμουν με την κούτα και ζήλεψα:sad: :sad: :sad:

Σε είδα και σένα φιλαράκι με το Tiger λίγο έξω από το Άργος που παραλίγο να κόλλαγες πίσω από ένα αγροτικό!

Άγιο είχατε και εσύ και η κοπελιά που ήταν πίσω!

argy_kap
06/03/2010, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
kalorizika filaraki!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

laziokos600
07/03/2010, 02:32
και στην τελική εμείς είμαστε οι παράνομοι... οπότε υπομονή αν μας κλείσει κάποιος.. δεν έγινε και τίποτα.

νομιζω οτι ο κοκ προβλεπει οταν τα οχηματα ειναι σταματημενα σε σειρα μπορεις να περνας και απο δεξια....

VANDA
07/03/2010, 13:44
:rolleyes:

191022

granazi
07/03/2010, 13:52
:nono: δεν θελω να δω αλλα!
οκ οσα εχω δει απο αλλους.............
:smokin: κ απο μενα καποιες φορες (να βλεπουμε κ εμας)
αλλα.................................γινεται να μην δω αλλα? :smokin:

Greg_950 S
07/03/2010, 14:50
Σας είδα, σήμερα το πρωί, 8-10 endurάδες από Χορτιάτη για Άγιο Βασίλειο, "αρματωμένους" και τι πιο φυσικό, όλα σχεδόν "πορτοκαλί" EXC.... :beer:

koulis19
07/03/2010, 15:14
Σε ειδα πριν 15 λεπτα στην Βουλιαγμενης στην Δάφνη με ss και οδηγουσες λες και σε ειχε πιασει λυσσα.Ελεος ρε φιλε,κουλαρε λιγο.(Σκεφτομουν μαλιστα να σου πεταξω το καρβελι που μολις ειχα αγορασει αλλα επερεπε να φαω)ΚΟΥΛΑΡΕ.

McTalas
07/03/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Σε ειδα πριν 15 λεπτα στην Βουλιαγμενης στην Δάφνη με ss και οδηγουσες λες και σε ειχε πιασει λυσσα.Ελεος ρε φιλε,κουλαρε λιγο.(Σκεφτομουν μαλιστα να σου πεταξω το καρβελι που μολις ειχα αγορασει αλλα επερεπε να φαω)ΚΟΥΛΑΡΕ.
θα ετρεχε για να μην τον προλαβαινει η βροχη...:lol: :lol:

webassasin
07/03/2010, 15:53
Σε ειδα γιαγια τσιγγανα που περασες το δρομο στην ευθεια του αεροδρομιου της Καλαματας,χωρις να υπολογιζεις και πολυ την κατασταση.. Ετρεχα, δε θα πω ψεμματα. Ενας θεος ξερει πως σταματησε το cb1 χωρις να σκορπισει στα 4 σημεια ( ειναι λιγο ριμαδι ) οταν κατεβασα μεχρι και 1η για να αποφυγω τα χειροτερα.. Η μονη μου απορια.. Καλα οκ,δε με ειδες να ερχομαι απο μακρια. Τη motorsport που κανει πιο πολυ φασαρια απο τα αεροπλανα που περνανε απο εκει ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ?
Την αλλη μερα εμαθα οτι εκει καπου μενει μια κωφαλαλη τσιγγανα...Απορω ποιος την αφησε λυμμενη..

koulis19
07/03/2010, 16:02
. Τη motorsport που κανει πιο πολυ φασαρια απο τα αεροπλανα που περνανε απο εκει ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ?
ΨΩΝΙΟ:lol:

LiakosVstrom
09/03/2010, 08:25
ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι με το κόκκινο στρομ που ενώ περίμενα στο φανάρι μου έκλεισε το top case και μου έδωσε και τα κλειδιά που είχα ξεχάσει πάνω! :p

επίσης.... την προηγούμενη βδομάδα είδα 2 τρακαρίσματα σε 2 συνεχόμενες μέρες στα οποία εμπλέκονταν ταρίφας πάντα. όλα ήταν παραβιάσεις προτεραιότητας. δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γινόταν αν το ένα από τα δύο οχήματα ήταν μηχανή αντί κουτιού...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nktR
09/03/2010, 08:47
σε είδα που δε με είδες.....

Acacius
09/03/2010, 11:47
Σε είδα πριν 1-2 ώρες στη λεωφόρο Δημοκρατίας, πάνω σε παπάκι, με ένα ωραίο γυαλιστερό Shoei στο κεφάλι. Κοίταξες καθρέφτες πριν έρθεις πιο αριστερά και με άφησες να περάσω (αν κι εγώ είχα ψιλοφρενάρει για να αφήσω εσένα). Είμαι σίγουρος ότι έχεις και μεγάλη μοτό. Πάντα όρθιος και με τις δύο φίλε.

BLiTzER
09/03/2010, 14:09
Σε είδα με το Dominator, πριν λίγη ώρα, στη Βουλιαγμένης, μέχρι Γλυφάδα, όπου έστριψα προς παραλία. Δεν άντεχα να σε βλέπω να ανοίγεις και με ανάγκασες να φτάσω στη δουλειά μου νωρίτερα :P Εγώ με μαύρο XT. Πλάκα είχε. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιος.

Ichigo
09/03/2010, 21:33
Σας είδα όλους εσάς που διευκολύνατε να περάσει το ασθενοφόρο στη συμβολή Μιχαλακοπούλου και Β.Σοφίας. Μπράβο :a18:

EVI
09/03/2010, 21:35
φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι :rolleyes:

pocahondas
10/03/2010, 07:32
φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι :rolleyes:

:a029:

DimChios
10/03/2010, 09:16

η σωστη απαντηση ηταν: "εχω αντρα"! :wave2:

:rotflmao:

christostr
10/03/2010, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
η σωστη απαντηση ηταν: "εχω αντρα"! :wave2:

:rotflmao:

Acacius
10/03/2010, 10:55
η σωστη απαντηση ηταν: "εχω αντρα"!

Εγώ ψηφίζω "είμαι λεσβία". :bigcry:

zephyr1
10/03/2010, 11:01
Σας ειδα να σβηνεται το thread της βδομαδας.:evil: :sad:

DimChios
10/03/2010, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Εγώ ψηφίζω "είμαι λεσβία". :bigcry:

αν ειναι να αρχισουμε ετσι...εχω κι αλλα, πιο προστυχα!

harris_x
10/03/2010, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σας ειδα να σβηνεται το thread της βδομαδας.:evil: :sad:

Και οχι τπτ άλλο "τα ακουσε" ο Γιώργος (trooper) και δεν ήξερε και τπτ!

:lol: :lol: :lol:

pocahondas
10/03/2010, 21:16
σε είδα ρε ufo με το παπί που έπεσες μόνος σου στην αμφιθέας μπροστά απο τις ρόδες του
αυτοκινήτου μου την ώρα που πήγαινα να ξεκινήσω..!!!
σε είδα @@ρα πεζέ ενώ πήγαινα με όσα στην ποσειδώνος που διέσχιζες κάθετα τον δρόμο..
σε είδα στην βούλα τρόμπα, ε τρόμπα που κατέβαινες τον δρόμο που ανέβαινα και μίλαγες στο κινητό
κι ερχόσουν κατά πάνω μου..:eek:

aris_n
11/03/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas

σε είδα @@ρα πεζέ ενώ πήγαινα με όσα στην ποσειδώνος που διέσχιζες κάθετα τον δρόμο..

Με όσα ε;.......τότε δεν είναι μόνο ο πεζός @@ρας....σόρυ κιόλας...

Ferro
11/03/2010, 13:49
Σας είδα όλους σήμερα το πρωί αραχτός να φτιάχνω στο πεζοδρόμιο τις δαγκάνες στη παλιά μου μηχανή και να της περνάω σωληνάκια υψηλής.Κάναμε και τα τσιγάρα μας,άγνωστοι μεταξύ αγνώστων,ανταλλάξαμε απόψεις.Αυτό είναι η μοτοσυκλέτα για όποιον δεν το έχει καταλάβει. :beer:

Σε είδα κι εσένα βλάκα με το Tiger εποχικέ,δυστυχώς φτιάχνει ο καιρός και όλοι οι τυχάρπαστοι ξαναβγαίνετε από τα καβούκια σας...Μακάρι να ξαναέρθουν τα τεκμήρια βλάκα.

dark1n
11/03/2010, 14:56
Σε είδα στη Λένορμαν πριν μισή ώρα με σπασμένα μπροστινά,
καλάμια αλλού κλπ..είχες πέσει πάνω σενα αυτοκίνητο που πήγε να στρίψει από το αντίθετο..
μου 'κοψες το αίμα ρε φίλε γιατί νόμισα οτι το ΧΤ σου ήταν ενός πολύ φίλου..
είχατε και σχεδόν ίδια πίνακίδα..

ευτυχώς και συ ήσουν μια χαρά..αν και έτσι όπως είδα το μοτόρι..
ήμουν σίγουρος οτι εκείνη την ώρα άλλαζες πλευρό για ακτινογραφίες..
αλλά εσύ κυριλέ..όρθιος.. (πως το έκανε άραγε???)..

πάντα όρθιος άνθρωπε..

και κάτι τελευταίο..

δυστυχώς ήσουν άλλος ένας μ@λ&κ@ς με μοτόρι που πήγαινε παράνομα
σ'αυτο το κομμάτι της Λένορμαν..όπως τόσοι κάθε μέρα..

είναι και πάρα πολύ δύσκολο να πας για 500μ απτην Πέτρας..

αυτά..

Υ/Γ: αν ότι έβλεπα κάθε μέρα το έγραφα..γμτ!!!!

Red Rider
11/03/2010, 15:12
Σε ειδα πριν απο καμια ωρα με το μαυρο Transalp,να πηγαινεις αναποδα στο δρομο μετα το τουνελ της Δραπετσωνας.:nono:

xrlantz
11/03/2010, 16:12
Το Α4 σε 50% ειναι Α5!

:evil:

:nono:
δεν είναι 50%...είναι 33,κατι % σμίκρυνση...

thagro
11/03/2010, 16:39
Σε είδα σήμερα το μεσημαράκι κατα τις 1:30 έξω από το ΟΚΑΝΑ στη Σταυρούπολη
να είσαι αραγμένος με το κράνος φορεμένο και ανθρώπους γύρω σου να σου δίνουν κουράγιο.
Το λευκό σου TDM να έχει σημάδια πτώσης από αριστερά και το BMW που μάλλον είχε εμπλακεί
με σένα να έχει τρακάρει αυτοκίνητα στον παράδρομο της Λαγκαδά!
Φίλε ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό,και κυρίως να μην έχεις μπλέξει με άτομα της μονάδας εκεί δίπλα...
Τα σίδερα φτιάχνονται :sad:

caesarsk
11/03/2010, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
kai o Acacius kai o sof kala ta lene... apla bale na phototypiseis apo A4 se A5 kai des se mia o8onh sto menu to pososto %

kai pali einai ayto pou eipe o Acacius, exoyme diaforetiko shmeio anaforas...

anyway....

Sas eida na spamarete asustolos sto se eida ._

ΜΑ εγω δεν την ειπα σε σενα...Στον Acacius την ειπα....ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ....σιγα ρε κυριε....πως μας τρως ετσι το χιλιοστο μας!!!!!

xrlantz
11/03/2010, 16:58
ma den eipa oti mou thn eipes.. apla deixnw thn allh optikh.
allo to diplwnw kai allo to metatrepw A3-A4 h A4-A5 kai anapoda...

so keep in mind oti kapoia pragmata ta zoume ta eispratoume ta diabazoyme diaforetika apo oti oi alloi upokeimenika 8elan na mas grapsoun, perasoyn, poyn, kanoyn klp klp...

opote to antikeimenika den stekei kai yparxei mono to ypokeimenika...

c'est la vie...
(mallon anazitiseis skepseis problimatismoys prepei na pane ta postakia) :p

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

Acacius
11/03/2010, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΜΑ εγω δεν την ειπα σε σενα...Στον Acacius την ειπα....ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ....σιγα ρε κυριε....πως μας τρως ετσι το χιλιοστο μας!!!!!
Sorry κύριος, μια στιγμή αδυναμίας ήταν, δε θα το ξανακάνω... και δε σου έκοψα ένα, μισό χιλιοστάκι πήγα να καβατζώσω ο πτωχός (297/2 = 148.5) και πλακώσατε οι ISOμπάτσοι να με φάτε να ουμ'. :D :D

Edit: "Cleanup on aisle three please!"