View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
caesarsk
11/03/2010, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
ma den eipa oti mou thn eipes.. apla deixnw thn allh optikh.
allo to diplwnw kai allo to metatrepw A3-A4 h A4-A5 kai anapoda...
so keep in mind oti kapoia pragmata ta zoume ta eispratoume ta diabazoyme diaforetika apo oti oi alloi upokeimenika 8elan na mas grapsoun, perasoyn, poyn, kanoyn klp klp...
opote to antikeimenika den stekei kai yparxei mono to ypokeimenika...
c'est la vie...
(mallon anazitiseis skepseis problimatismoys prepei na pane ta postakia) :p
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Ad hoc και Ad infinitum Bona fide Carpe diem Ceteris paribus Divide ut imperes Dum spiro spero ex post facto Mea culpa Pro bono publico Verba volant,scripta manent
και εν κατακλειδι Vox populi, vox dei
caesarsk
11/03/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Sorry κύριος, μια στιγμή αδυναμίας ήταν, δε θα το ξανακάνω... και δε σου έκοψα ένα, μισό χιλιοστάκι πήγα να καβατζώσω ο πτωχός (297/2 = 148.5) και πλακώσατε οι ISOμπάτσοι να με φάτε να ουμ'. :D :D
Edit: "Cleanup on aisle three please!"
το 0.5 mm το έβαλα ως τόκο υπερημεριας επειδη καθυστερησα να σου απαντησω!!! αντε τωρα μην σου φορτωσω και αλλο 1 γιατι ειμαι στις στραβες μου....τελειωσε το toner
filipp0s
11/03/2010, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
τ.. γιατι ειμαι στις στραβες μου....τελειωσε το toner
Ε και ρε μλκ? Ελα να πλακωθουμε στις σιλικόνες :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
caesarsk
11/03/2010, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Ε και ρε μλκ? Ελα να πλακωθουμε στις σιλικόνες :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
το Σαββατο ειναι η σειρα σου εσενα...θα φέρω και βενζινοκολλα...βαραει καλυτερα!!!
Καλλιρόης->Συγγρού κατά τις 7.30
Παπί CruptonR,η μπαγκαζιέρα είχε αυτόκολλητο moto.gr
2 αναβάτες,
ο οδηγός κρανάκι XR-1000 με αυτοκόλλητο moto.gr,
ο συνεπιβάτης Arai με νεκροκεφαλή.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Καλλιρόης->Συγγρού κατά τις 7.30
Παπί CruptonR,η μπαγκαζιέρα είχε αυτόκολλητο moto.gr
2 αναβάτες,
ο οδηγός κρανάκι XR-1000 με αυτοκόλλητο moto.gr,
ο συνεπιβάτης Arai με νεκροκεφαλή.
:beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
εσύ ήσουνα ρε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εσύ ήσουνα ρε?
Με το Trooper
όχι ρε...κριμα κ ελεγα να σας μίλαγα.
ήμουν από πίσω σας με το DR.
εσείς απ'ότι θυμάμαι στρίψατε προς θάλασσα μεριά κ γώ προς Σύνταγμα
θα τα πούμε αύριο στο δουσου :beer: :beer: :beer:
Panos1313
12/03/2010, 00:20
Σας ειδα σημερα να πλακωνεστε στο ξυλο στην Πλατωνος στην Καλλιθεα. Οδηγος παπιου που επεσε πανω σε οδηγο κουτιου που εστριψε χωρις να βγαλει φλας. Μπηκα στη μεση και σας χωρισα με την ασφαλεια που μου παρειχε το nolan n84 για να μην φαω καμια αδεσποτη :cool:
Και οι 2 προσπαθουσατε να με πεισετε οτι εχετε δικιο : λιγο με ενοιαζε. Ειχε πλακα παντως που ο παποβιος επεμενε "γιατι δεν με αφησες να του ριξω μερικες?" Ηταν 40χρονος και προς το κοντο, και ο οδηγος του αμαξιου 25χρονος και 2 μετρα :D
@Στον φιλαρακο που χτες το βραδυ περασε απο τα διοδια της Α.Ο και εδωσε τα κερματα κολυμενα με ζελοτειπ...
Φιλαρακι το τι κραξιμο και βρισίδι εφαγες απο την κοπελα δεν λεγεται... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ρε φιλαρακι και εσυ τι πας και τα τιλιγεις με το ζελοτειπ λες και τι ητανε...
παλευε να τα ξεκολισει και δεν ειχε κα ψαλιδι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ιznogood
12/03/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Με όσα ε;.......τότε δεν είναι μόνο ο πεζός @@ρας....σόρυ κιόλας...
Σε ειδα να χρησιμοποιεις τη φωτο μου για αβαταρ σου...:wave2:
σε ειδαμε μπαρμπα (αφοτου μας ειδε ο ζευκας) που βροντηξες με το ΑΧ1 στην ηλια ηλιου απο μπροστινο με 5χαω.ειδαμε οτι εισαι καλα και οταν ο μαικ σου ειπε να φορας κανα κρανος απαντησες ''μα εδω διπλα παω'',''για λιγο'' και ολες τις σχετικες μαλακιες που ακουμε για να ρθει η αποστομοτικη απαντηση μου ''ειδες που στο λιγο επεσες???''.τελος καλο ολα καλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
@Στον φιλαρακο που χτες το βραδυ περασε απο τα διοδια της Α.Ο και εδωσε τα κερματα κολυμενα με ζελοτειπ...
Φιλαρακι το τι κραξιμο και βρισίδι εφαγες απο την κοπελα δεν λεγεται... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ρε φιλαρακι και εσυ τι πας και τα τιλιγεις με το ζελοτειπ λες και τι ητανε...
παλευε να τα ξεκολισει και δεν ειχε κα ψαλιδι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χυσαμε το καφε ρε μαλακα !!!!
LiakosVstrom
12/03/2010, 09:08
σε είδα μωρή που έπεσες πάνω στον μπροστινό σου ενώ ήσασταν κολλημένοι στην κίνηση..... με σχεδόν 5 χλμ.
σε είδα βλήμα με το παπί να κάνεις αναστροφή στη Χαμοστέρνας... και ενώ με είχες δει ότι έρχομαι και ανοίχτηκα ....αντί να μείνεις τέρμα αριστερά όπως μπορούσες μπήκες μπροστά μου.
σας βλέπως επί καθημερινής βάσης ρε κουλάδια με τα smart που έχετε πάρει τον κουβά και νομίζετε πως οδηγάτε κάνα πύραυλο. που βάζετε ζαντολάστιχα, εξατμίσεις, φιμέ τζάμια... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΤΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. :rolleyes: :rolleyes:
Cpt. Haddock
12/03/2010, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σε είδα μωρή που έπεσες πάνω στον μπροστινό σου ενώ ήσασταν κολλημένοι στην κίνηση..... με σχεδόν 5 χλμ.
σε είδα βλήμα με το παπί να κάνεις αναστροφή στη Χαμοστέρνας... και ενώ με είχες δει ότι έρχομαι και ανοίχτηκα ....αντί να μείνεις τέρμα αριστερά όπως μπορούσες μπήκες μπροστά μου.
σας βλέπως επί καθημερινής βάσης ρε κουλάδια με τα smart που έχετε πάρει τον κουβά και νομίζετε πως οδηγάτε κάνα πύραυλο. που βάζετε ζαντολάστιχα, εξατμίσεις, φιμέ τζάμια... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΤΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. :rolleyes: :rolleyes:
Ρε συ Λιακο...
Το δρόμο τον κοιτας καθόλου; :lol:
LiakosVstrom
12/03/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε συ Λιακο...
Το δρόμο τον κοιτας καθόλου; :lol:
μόνο όταν έχω 2ο άτομο πάνω :smokin: :p
harris_x
12/03/2010, 09:19
Ήμουν με το κουτί στην Λ. Αθηνών και σε είδα φιλαράκι με το Varadero που ερχόσουν "μαλλιά" από πίσω και δεν άλλαξα λωρίδα, το ‘πιασες όμως και χαιρέτισες, καλούς δρόμους να έχεις!
:beer:
σε ειδα μπατσουλη να σουζαρεις μπαινοντας στο στενο απο χαμοστερνας αριστερα προς καλλιθεα.
ειδα και σενα τυπε με το σιμπιαρ 1000 ρρ ακρανωτος να φευγεις απο το φαναρι γραφωντας αλλα πηγαινοντας για ρουφ κατω απο τη γεφυρα απο τη χαμοστερνας σε εκεινη την ωραια στροφη ουτε που καταλαβες τι σε περασε απο εξωτερικη.το παπι που κοιτουσες υποτιμητικα στο φαναρι με τον πληρη εξοπλισμο ητανε ''τουμπανε''.σε ξαναειδα στο φαναρι κατω απο τη γεφυρα του ενα και ενα που ηθελες ρεβανς.αλλα ξεκινωντας απο κει για να βγουμε πετρου ραλλη ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ!!!
μετα δε σε ξαναειδα ουτε στο καθρεφτη μου.θα μπηκε σκουπιδακι στο ματι σου μαλλον...κριμα γιατι σου ειχα και μια εκπληξη στη γεφυρα στα βιλατζ...:evil: :evil: :evil:
DimChios
12/03/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα μπατσουλη να σουζαρεις μπαινοντας στο στενο απο χαμοστερνας αριστερα προς καλλιθεα.
ειδα και σενα τυπε με το σιμπιαρ 1000 ρρ ακρανωτος να φευγεις απο το φαναρι γραφωντας αλλα πηγαινοντας για ρουφ κατω απο τη γεφυρα απο τη χαμοστερνας σε εκεινη την ωραια στροφη ουτε που καταλαβες τι σε περασε απο εξωτερικη.το παπι που κοιτουσες υποτιμητικα στο φαναρι με τον πληρη εξοπλισμο ητανε ''τουμπανε''.σε ξαναειδα στο φαναρι κατω απο τη γεφυρα του ενα και ενα που ηθελες ρεβανς.αλλα ξεκινωντας απο κει για να βγουμε πετρου ραλλη ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ!!!
μετα δε σε ξαναειδα ουτε στο καθρεφτη μου.θα μπηκε σκουπιδακι στο ματι σου μαλλον...κριμα γιατι σου ειχα και μια εκπληξη στη γεφυρα στα βιλατζ...:evil: :evil: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
12/03/2010, 09:45
Αλήτη μηχανόβιε, τσαντάκια...
ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ!!!
:lol: :lol: :lol:
PortisHead
12/03/2010, 10:23
The Punisher !!!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
The Punisher !!!
:smokin:
not at all!!!
εγω ετσι θα πηγαινα ουτως η αλλως.το παπι δεν εχει ενδιαμεση διαδρομη στη γκαζιερα.ειναι on-off.απλα ετσι οπως πηγαινα κοιταξα διπλα μου και...ΩΧ ΕΝΑ CBR !!! :eek:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ωραίος ο Trooper :beer:
Σε είδα dimzab χθες το βράδυ στο Wild Thing :winka:
PortisHead
12/03/2010, 10:38
Εγω παλι , ή που δεν βλεπω πολλα ή που εχω μαθει να συγχωρω και να κατανοω διαφορα ευτραπελα.
Μιλαμε για μια ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ χωρα που το 90% εχουν παρει διπλωμα μηχανης περνώντας αναμεσα απο 10 κωνους και διπλωμα αυτοκινητου με 4 μαθηματα και 2 τενεκεδες λαδι.
Δλδ τι διαφορετικο να περιμενω ?
:lol:
LiakosVstrom
12/03/2010, 10:49
Εγω παλι , ή που δεν βλεπω πολλα ή που εχω μαθει να συγχωρω και να κατανοω διαφορα ευτραπελα.
σωστός! αλλά κάπου πρέπει να εκτονωθούμε βρε παιδί μου.... :cool:
Μιλαμε για μια ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ χωρα που το 90% εχουν παρει διπλωμα μηχανης περνώντας αναμεσα απο 10 κωνους και διπλωμα αυτοκινητου με 4 μαθηματα και 2 τενεκεδες λαδι.
Δλδ τι διαφορετικο να περιμενω ?
χαχαχα όσο θυμάμαι όταν έδινα για το δίπλωμα του κουτιού... όπου πρέπει να ήμουν και ο μοναδικός εκείνη τη μέρα που δεν λάδωσε.. και μου έλεγε ο δάσκαλος "άμα σε ρωτήσουν αν λαδώνεις πες ναι εσύ"... φαντάσου σε τι χώρα ζούμε....:rotflmao:
hidefnick
12/03/2010, 10:53
Σας είδα με την μαυρο-κόκκινη Bonnie, Κηφισσίας και Αλεξάνδρας. Είδα το σήμα στο τεπόζιτο ανάμεσα στα αυτοκίνητα και νόμιζα ότι ήταν καινούργιο.
Μετά το άκουσα και το είδα ολόκληρο :a03: :a03: :a03:
σωστός! αλλά κάπου πρέπει να εκτονωθούμε βρε παιδί μου.... :cool:
οπως το δει κανεις...
Σε ειδα μ@λ@κ@ σκουτερακια στην 3ης Σεπτεμβριου
Ελπιζω να μαθεις καποτε ποσο κοστιζει το να μιλας στο κινητο ξεκρανωτος περνοντας με κοκκινο το φαναρι.
LiakosVstrom
12/03/2010, 11:06
οπως το δει κανεις...
πλέον, προτιμώ να εκτονώνομαι εδώ μέσα στο θέμα του δρόμου παρά να παίζω το κεφάλι μου κορόνα γράμματα με τον κάθε τρελό εκεί έξω...
πλέον, προτιμώ να εκτονώνομαι εδώ μέσα στο θέμα του δρόμου παρά να παίζω το κεφάλι μου κορόνα γράμματα με τον κάθε τρελό εκεί έξω...
και γω :winka:
δεν επαιξα το κεφαλι μου πουθενα.αυτος χαροπαλευε.
:wave2:
Mipws exeis kanei kana sxoleio KS ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
:lol: :lol: ωραίος ο Trooper :beer:
Σε είδα dimzab χθες το βράδυ στο Wild Thing :winka:
Την επόμενη φορά... παίξε τα φώτα σου, να σε δω κι εγώ! :lol: :wave2:
Ιznogood
12/03/2010, 12:43
... όπου πρέπει να ήμουν και ο μοναδικός εκείνη τη μέρα που δεν λάδωσε..
Ετσι λενε ολοι...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Την επόμενη φορά... παίξε τα φώτα σου, να σε δω κι εγώ! :lol: :wave2:
Κορνάρησα αλλά είχες "κουβέντα" :D και δεν πρόσεξες φίλε :beer: :wave2:
Σας είδα χθες βράδυ γύρω στις 9 στο Φάληρο λίγο πριν την έξοδο για Πειραιά ένα τσούρμο 30 παπιά "τούμπανα" 16χρονα και 17χρονα να κάνετε μαλακίες χωρίς ίχνος προστασίας.Σας πήγαινα λάου λάου γιατί είχα κακό προαίσθημα :( ...φρενάρει ένας από το τσούρμο και πίσω του καρφώθηκε ο άλλος απογειώθηκε από το μηχανάκι και προσγειώθηκε στο κράσπεδο.Οι φίλοι σου εξαφανίστηκαν...Σταμάτησα σε έβγαλα στην άκρη, τράβηξα και το μηχανάκι, σε σκέπασα με το μπουφάν μου, σου σκούπισα τα αίματα.Τα πόδια σου σμπαράλια και τα δύο...Εκλαιγες και έλεγες δεν θα ξαναανέβεις σε μηχανάκι, φοβόσουν να πάρεις τηλέφωνο τον πατέρα σου...Το ΕΚΑΒ δεν έβγαζε γραμμή :mad: ήρθε ο αδερφός σου, σε βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγατε για κρατικό Νίκαιας...κρύωνες, το μπουφάν στο άφησα να σε ζεσταίνει και να σου θυμήζει ότι πρέπει να είσαι σωστός πάνω στο μηχανάκι για να μη ξαναπεράσεις τα ίδια.
Ελπίζω να μη μπήκες χειρουργείο για λάμες :sad:
Ο γιατρός που σε περιμάζεψε και γύρισε σπίτι του παγωμένος και προβληματισμένος :wave2:
ΥΓ. τουλάχιστον 30 μοτοσυκλέτες πέρασαν από κει...καμμία δεν σταμάτησε γαμώ το φελέκι μου :mad:
koulis19
12/03/2010, 15:02
Σας είδα χθες βράδυ γύρω στις 9 στο Φάληρο λίγο πριν την έξοδο για Πειραιά ένα τσούρμο 30 παπιά "τούμπανα" 16χρονα και 17χρονα να κάνετε μαλακίες χωρίς ίχνος προστασίας.Σας πήγαινα λάου λάου γιατί είχα κακό προαίσθημα :( ...φρενάρει ένας από το τσούρμο και πίσω του καρφώθηκε ο άλλος απογειώθηκε από το μηχανάκι και προσγειώθηκε στο κράσπεδο.Οι φίλοι σου εξαφανίστηκαν...Σταμάτησα σε έβγαλα στην άκρη, τράβηξα και το μηχανάκι, σε σκέπασα με το μπουφάν μου, σου σκούπισα τα αίματα.Τα πόδια σου σμπαράλια και τα δύο...Εκλαιγες και έλεγες δεν θα ξαναανέβεις σε μηχανάκι, φοβόσουν να πάρεις τηλέφωνο τον πατέρα σου...Το ΕΚΑΒ δεν έβγαζε γραμμή :mad: ήρθε ο αδερφός σου, σε βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγατε για κρατικό Νίκαιας...κρύωνες, το μπουφάν στο άφησα να σε ζεσταίνει και να σου θυμήζει ότι πρέπει να είσαι σωστός πάνω στο μηχανάκι για να μη ξαναπεράσεις τα ίδια.
Ο γιατρός που σε περιμάζεψε και γύρισε σπίτι του παγωμένος και προβληματισμένος :wave2:
ΥΓ. τουλάχιστον 30 μοτοσυκλέτες πέρασαν από κει...καμμία δεν σταμάτησε γαμώ το φελέκι μου :mad: Μπραβο σου φιλε και συγχαρητηρια.Η ανθρωπια λειπει στις μερες μας
Cpt. Haddock
12/03/2010, 15:16
:sick: :sick: :sick:
και μετα μας λενε φασιστες και κολλημενους οταν μιλαμε για κρανη....<<το κεφαλι ειναι δικο μου ρε>> .....ναι.....
περαστικα το παιδι να γινει καλα!.Μπραβο σου ferro. Λυπαμε για τους μοτοσυκλετιστες που δεν κοψαν εστω λιγο να δουν τι συμβαινει (δεν χρειαζετε αν δεν ειναι ασφαλες να σταματαμε μπουγιο αλλα....).
Allst@rf
12/03/2010, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μπραβο σου φιλε και συγχαρητηρια.Η ανθρωπια λειπει στις μερες μας
ω καιροί ,ω ήθη...φτάσαμε να λέμε μπράβο σε γιατρό που έκανε τα αυτονόητα...
Κουλι19,μην παρεξηγήσεις φίλε δεν το λέω για σένα.απλά ορμώμενος από αυτό που είπες ,το λέω για όλους μας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Mipws exeis kanei kana sxoleio KS ?
οχι απλα τον ηξερα σε αντιθεση με το παλικαρι.:lol: :lol: :lol: :lol:
καλα δε σου λεω τι θα γινοτανε αμα ειχα παρει και αυτογραφο...! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σας βλέπω τους περισσότερους γεμάτους καφέ σημαδάκια από την λάσπη.... σήμερα όμως διαπίστωσα και πολλούς χ?σμ?νους! πολύ κουτσουλιά... τα πουλάκια, η άνοιξη, ο έρως...
:bigcry: :bigcry:
orizontas
12/03/2010, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Σας βλέπω τους περισσότερους γεμάτους καφέ σημαδάκια από την λάσπη.... σήμερα όμως διαπίστωσα και πολλούς χ?σμ?νους! πολύ κουτσουλιά... τα πουλάκια, η άνοιξη, ο έρως...
:bigcry: :bigcry:
γιατι εσυ οταν ερωτευεσαι χεζεσαι συνεχεια ????
:rotflmao: :rotflmao:
:nono: Προφανώς χέζονται οι άλλοι...
webassasin
12/03/2010, 22:23
το μπουφάν στο άφησα να σε ζεσταίνει και να σου θυμήζει ότι πρέπει να είσαι σωστός πάνω στο μηχανάκι για να μη ξαναπεράσεις τα ίδια.
το μπυφαν ακριβο?
harris_x
13/03/2010, 14:02
Σε είδα όργανο :lol: να βολτάρεις με την μικρή, ξεκράνωτοι και οι δύο. :a31:
Το δικό σου το κεφάλι δε με νοιάζει γιατί είναι τόσο ξερό που εκεί που θα κοπανίσει -γιατί θα κοπανίσει κάποια στιγμή- θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά απ’ αυτή που θα πάθει το ίδιο.
Τη μικρή σου δε την σκέφτεσαι;
Άμα τσακιστείτε παρέα "καλά θα είναι", άμα σου την τσακίσει κανας άλλος με ίδια άποψη περί εξοπλισμού με εσένα; Αλίμονό του εεεεε; :a31:
Μη νομίζεις... θα ανέβει και σε κάποιο φίλο, και το κακό ξέρεις ποιο είναι... ότι θα χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό που έμαθε από τον μπαμπά! ΚΑΝΕΝΑΝ
Κοιτά να την μάθεις να καβαλάει σωστά γιατί αλλιώς σε βλέπω να τρέχεις και να μη φτάνεις.
Σου εύχομαι να μη σου/σας/της τύχει ποτέ τίποτα, αλλά στο δρόμο, ποτέ δεν ξέρεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
το μπυφαν ακριβο?
εσυ απο το ολο σκηνικο αυτο μονο σου εκανε εντυπωση???
webassasin
13/03/2010, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
εσυ απο το ολο σκηνικο αυτο μονο σου εκανε εντυπωση???
ναι,αυτο μου εκανε εντυπωση. ολο το υπολοιπο δεν το διαβασα καν.
Σε είδαμε τύπε με την κόκκινη μπέμπα, ενώ κατεβαίναμε από Ελασσόνα προς Λάρισα, να έχεις μπει ο μισός στο ρεύμα μας...Ελπίζω να πρόλαβες να μέτρησες κΩλοδ@χτυλα...:a43: :a66:
ολο το υπολοιπο δεν το διαβασα καν. :a19: :a012:
webassasin
13/03/2010, 21:10
Εννοειται οτι κανω χαβαλε ετσι? Τον θαυμασα τον φιλο, εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε τετοιο σκηνικο. θα μου πεις,για αυτο ειμαι σερβιτορος και δεν ειμαι γιατρος,αλλα τελος παντων. Τελικα το μπουφαν ποσο εκανε? :P
Εννοειται οτι κανω χαβαλε ετσι? Τον θαυμασα τον φιλο, εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε τετοιο σκηνικο. θα μου πεις,για αυτο ειμαι σερβιτορος και δεν ειμαι γιατρος,αλλα τελος παντων. Τελικα το μπουφαν ποσο εκανε? :P
:(
Λυπάμαι αν σου έμεινε μόνο αυτό, πραγματικά !! Για να σου φύγει η κάψα το μπουφάν ήταν ένα Clover αγορασμένο από Μπαξεβάνη πριν 4 χρόνια 260 ευρώ...
Το θέμα μου λοιπόν ήταν αν θα άφηνα ένα 17χρονο στη μέση του δρόμου τραυματισμένο να κρυώνει για να μη χαλάσω το ωραίο μου μπουφάν...
Εχουμε χάσει το νόημα,πως γίναμε έτσι οι μοτοσυκλετιστές μωρέ ; Απογοήτευση σκέτη :(
Λυπάμαι αν σου έμεινε μόνο αυτό, πραγματικά !! Για να σου φύγει η κάψα το μπουφάν ήταν ένα Clover αγορασμένο από Μπαξεβάνη πριν 4 χρόνια 260 ευρώ...
Το θέμα μου λοιπόν ήταν αν θα άφηνα ένα 17χρονο στη μέση του δρόμου τραυματισμένο να κρυώνει για να μη χαλάσω το ωραίο μου μπουφάν...
Εχουμε χάσει το νόημα,πως γίναμε έτσι οι μοτοσυκλετιστές μωρέ ; Απογοήτευση σκέτη :(
+!
σε ειδα παπ να κατεβαινεις κηφισιας με το τζι ες εξ μετα τη δουλεια! :winka:
Φίλε μου μπράβο σου !!!! Τπτ άλλο , χαρά στην οικογένεια που σε μεγάλωσε !!!!!
Τέλος για τον φίλο που ρωτάει , προφανώς αστειευόμενος , για την τιμή του μπουφάν , την αξία την δίνει η χειρονομία και όχι η τιμή στο κατάστημα .
chris_honda
14/03/2010, 20:33
ΥΓ. τουλάχιστον 30 μοτοσυκλέτες πέρασαν από κει...καμμία δεν σταμάτησε γαμώ το φελέκι μου :mad:
Τελικά υπάρχουν Ανθρωποι!!! Το να πώ μπράβο είναι λίγο...
+1000 :beer: :beer:
Panos1313
14/03/2010, 21:20
Και μενα το μπουφαν μου εκανε εντυπωση, for the record. (ελεος με τον καθε ειδους ηθικο δικαστη). Ενα μπουφαν που ισως να ηθελε τον κουμπαρα δουλειας μερικων μηνων για καποιον για να το αγορασει .(δεν ειναι ολοι γιατροι)
Τα υπολοιπα που περιεγραψε αν και σκληρα ηταν λιγοτερο "περιεργα" , για να το θεσω ετσι. Συγχαρητηρια για την πραξη σου παντως
koulis19
15/03/2010, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Και μενα το μπουφαν μου εκανε εντυπωση, for the record. (ελεος με τον καθε ειδους ηθικο δικαστη). Ενα μπουφαν που ισως να ηθελε τον κουμπαρα δουλειας μερικων μηνων για καποιον για να το αγορασει .(δεν ειναι ολοι γιατροι)
Τα υπολοιπα που περιεγραψε αν και σκληρα ηταν λιγοτερο "περιεργα" , για να το θεσω ετσι. Συγχαρητηρια για την πραξη σου παντως Φιλε μου δεν μιλαμε για ηθικη δικαιοσυνη.Ενα μοτοσυκλετιστικο μπουφαν κανει 300 ευρω.Εσυ την ζωη σου ποσο την κοστολογεις?Αμα ειναι πες μου την τιμη για να ξερουμε και εμεις.(Δεν θελω να ξεκινησω επιθεση προς εσενα αλλα προσωπικα θελω καποιες στιγμες της ζωης μου να τις ζω οπως πρεπει χωρις να τις κοστολογω)Με σεβασμο Κυριακος.:beer:
Panos1313
15/03/2010, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Φιλε μου δεν μιλαμε για ηθικη δικαιοσυνη.Ενα μοτοσυκλετιστικο μπουφαν κανει 300 ευρω.Εσυ την ζωη σου ποσο την κοστολογεις?Αμα ειναι πες μου την τιμη για να ξερουμε και εμεις.(Δεν θελω να ξεκινησω επιθεση προς εσενα αλλα προσωπικα θελω καποιες στιγμες της ζωης μου να τις ζω οπως πρεπει χωρις να τις κοστολογω)Με σεβασμο Κυριακος.:beer:
Τι σχεση εχει η ζωη εδω? Το μπουφαν του του εδωσε, οχι το φιλι της ζωης ουτε το νεφρο του. Κοινως το αντιτιμο του να μην δωριζε αυτα τα 300 ευρω, θα ηταν να κρυωνε λιγο παραπανω ο πιτσιρικας.
Μαγκια του που το εκανε, χωρις καμια αμφιβολια. Αλλα οχι και να κραξουμε (δεν το λεω για εσενα) οποιον του εκανε εντυπωση το παραπανω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Τι σχεση εχει η ζωη εδω? Το μπουφαν του του εδωσε, οχι το φιλι της ζωης ουτε το νεφρο του. Κοινως το αντιτιμο του να μην δωριζε αυτα τα 300 ευρω, θα ηταν να κρυωνε λιγο παραπανω ο πιτσιρικας.
Μαγκια του που το εκανε, χωρις καμια αμφιβολια. Αλλα οχι και να κραξουμε (δεν το λεω για εσενα) οποιον του εκανε εντυπωση το παραπανω.
τι λες ρε φιλε?
για ξανασκεψου...και παρακαλειστε να σταματησετε εδω τη κουβεντα.
μαικ...
Μη ξεφεύγετε κύριοι και δεσποινίδες. Προσοχή
Moto.GR Moderation Team
Σε είδα και με είδες, στο Κηφισό, Παρασκευή πρωί. Εσύ με ένα ΧΤ600 και εγώ με το αυτοκίνητο (μπλε octavia) Επειδή θεώρησες ότι σε έκλεισα, δεν αρκέστηκες στο να με μουντζώσεις, αλλά θεώρησες καλή ιδέα και το να ρίξεις μπουνιά στο τζάμι εν κινήσει...
Σου κόρναρα και σου έπαιξα και φώτα...δεν σταμάτησες όμως να το "συζητήσουμε"
Σας είδα λεβέντες συμπατριώτες μου........να περνάτε από τον κομβό για Σέρρες πάνω στην Εγνατία, με τα καλογιαλυσμένα σας κρανάκια.....καμιά 10αρια νοματαίοι.....μάλλον γυρνάγατε από extreme καφεδάκι στην Καβάλα....
.....και κανένας δεν πρόσεξε το κράνος μου στην άσφαλτο πίσω απ' την μηχανή
......και κανένας δεν πρόσεξε το ξεζανταρισμένο πίσω Tourance........
.....ίσως να φταίνε οι φιμέ ζελατίνες απ' τα shoei ........9 η ώρα το βράδυ.....ίσως το πολύ κρύο...ποιος ξέρει......????
..............τα λέμε μπούληδες........και ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι από δω μέσα για να το διαβάσετε.......
....Αι σικτίρ πια......
:mad: :wave2:
pocahondas
16/03/2010, 06:56
Με όσα ε;.......τότε δεν είναι μόνο ο πεζός @@ρας....σόρυ κιόλας...
όχι θα πηγαίνω σε άδεια ποσειδώνος με 80.. και για να μιλάμε σωστά, μπορεί
να είμαι @@ρω όχι όμως @@αρας..
harris_x
16/03/2010, 08:17
Κώστα (BELZEVOYLIS), was that you????
0830 σήμερα στην Λ. Αθηνών στο ύψος του ΤΕΙ Αθήνας με το GS σου...
Σε χαιρέτησα αλλά δε με κατάλαβες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
όχι θα πηγαίνω σε άδεια ποσειδώνος με 80.. και για να μιλάμε σωστά, μπορεί
να είμαι @@ρω όχι όμως @@αρας..
Σόρρυ για το φύλο, αλλά γιατί σε χαλάνε τα 80 στην άδεια Ποσειδώνος; Αν θες πίστα σκάσε τα ευρά ένα ΣΚ και κάντο αεροπλάνο το μηχανάκι. Κατά τα λοιπά αποτελείς κίνδυνο για τον εαυτό σου και για τους υπόλοιπους χρήστες της ίδιας οδού. Μήπως θες να γίνεις και εσύ μια μικρή συμβολή στη μακρά στατιστική των νεκρών;
Σόρρυ για το φύλο, αλλά γιατί σε χαλάνε τα 80 στην άδεια Ποσειδώνος; Αν θες πίστα σκάσε τα ευρά ένα ΣΚ και κάντο αεροπλάνο το μηχανάκι. Κατά τα λοιπά αποτελείς κίνδυνο για τον εαυτό σου και για τους υπόλοιπους χρήστες της ίδιας οδού. Μήπως θες να γίνεις και εσύ μια μικρή συμβολή στη μακρά στατιστική των νεκρών;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mparmpanik
16/03/2010, 09:37
μα τι λεμε τωρα??
αμα ειναι αδεια η π(τ)οσειδωνος απαγορευεται αυστηρα να βγει καποιος απο καθετο στενο,
να διασχισει πεζος στο ξεκουδουνο το δρομο, να βρεθει κουτι μπροστα που κανει οχταρια
και γενικα να υπαρχει καποιος αλλος στο οδοστρωμα
οποτε
αμα ειναι αδεια η ποσειδωνος..
μπορεις μια χαρα να πετας χαμηλα.
Εχετλαίος
16/03/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
μα τι λεμε τωρα??
αμα ειναι αδεια η π(τ)οσειδωνος απαγορευεται αυστηρα να βγει καποιος απο καθετο στενο,
να διασχισει πεζος στο ξεκουδουνο το δρομο, να βρεθει κουτι μπροστα που κανει οχταρια
οποτε
μπορεις μια χαρα να πετας χαμηλα.
Ξανασκέψου το!
http://www.youtube.com/watch?v=xi19RtcPTuE
BELZEBOYLIS
16/03/2010, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Κώστα (BELZEVOYLIS), was that you????
0830 σήμερα στην Λ. Αθηνών στο ύψος του ΤΕΙ Αθήνας με το GS σου...
Σε χαιρέτησα αλλά δε με κατάλαβες!
εγώ θα ήμουν !!! Την επόμενη φορά πάτα καμία κόρνα ,ρίξε καμία κλοτσιά ,μπας και πάρω γραμμή !!! :lol: :wave2:
harris_x
16/03/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
εγώ θα ήμουν !!! Την επόμενη φορά πάτα καμία κόρνα ,ρίξε καμία κλοτσιά ,μπας και πάρω γραμμή !!! :lol: :wave2:
ok
:rotflmao: :lol: :lol:
route 66
16/03/2010, 14:37
σε ειδα
σημερα το μεσημερι.μεσογειων/κανελοπουλου συμβολη(πανω απο τη γεφυρα της κατεχακη)
εσυ "χειραφετημενη" γυναικα με αμαξι με ολα τα συγχρονα δικαιωματα σου που καιρος ειναι να τα διεκδικησεις με τον τροπο που αρμοζουν οι εποχες μας, και γω με ενα χρεπι παπακι.αναβει πρασινο να παμε προς τα πανω(προς ηλιουπολη)και μια γιαγια προσπαθει να περασει απεναντι το δρομο.ειμαι πρωτος και την περιμενω.ξαφνικα η κορνα κολαει στο χερι σου αμαζονα μου.γυρναω πισω σε κοιταω σου δειχνω τη γιαγια αλλα εσυ εκει στο "φεμινιστικα" σου που τα παρωδεις με το χερι κολημενο στην κορνα.περνας, με μουτζωνεις(τι σπανια κινηση για τη συγχρονη χειραφετημενη κοτα που πηρε με λαδωμα το διπλωμα) και ως εκ θαυματος σε πιανει το επομενο φαναρι.ηρθα διπλα σου ειδα το νευρωτικο προσωπο της συγχρονης ελληνιδας και σου γκαριξα απλα
"ρε ζωο μουτζωνεις κιολας, να την παταγα τη γιαγια?"(μου φαινεται οτι ειχε και πρασινο κιολας για τους πεζους)
μετα ειδα αυτο το γυαλινο βλεμα της συγχρονης ελληνιδας γυναικας κοτας που λεει "αι γαμησου μαλακα"
ουτε που παραδεχτηκε ρε πουστη μου τη μαλακια της,ουτε ενα συγνωμη εστω στο βλεμα της τι ζωα ειστ'εσεις ρε(συγνωμη ζωα)
ελπιζω να μη σε ξαναδω γαμωτο
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
σε ειδα
σημερα το μεσημερι.μεσογειων/κανελοπουλου συμβολη(πανω απο τη γεφυρα της κατεχακη)
εσυ "χειραφετημενη" γυναικα με αμαξι με ολα τα συγχρονα δικαιωματα σου που καιρος ειναι να τα διεκδικησεις με τον τροπο που αρμοζουν οι εποχες μας, και γω με ενα χρεπι παπακι.αναβει πρασινο να παμε προς τα πανω(προς ηλιουπολη)και μια γιαγια προσπαθει να περασει απεναντι το δρομο.ειμαι πρωτος και την περιμενω.ξαφνικα η κορνα κολαει στο χερι σου αμαζονα μου.γυρναω πισω σε κοιταω σου δειχνω τη γιαγια αλλα εσυ εκει στο "φεμινιστικα" σου που τα παρωδεις με το χερι κολημενο στην κορνα.περνας, με μουτζωνεις(τι σπανια κινηση για τη συγχρονη χειραφετημενη κοτα που πηρε με λαδωμα το διπλωμα) και ως εκ θαυματος σε πιανει το επομενο φαναρι.ηρθα διπλα σου ειδα το νευρωτικο προσωπο της συγχρονης ελληνιδας και σου γκαριξα απλα
"ρε ζωο μουτζωνεις κιολας, να την παταγα τη γιαγια?"(μου φαινεται οτι ειχε και πρασινο κιολας για τους πεζους)
μετα ειδα αυτο το γυαλινο βλεμα της συγχρονης ελληνιδας γυναικας κοτας που λεει "αι γαμησου μαλακα"
ουτε που παραδεχτηκε ρε πουστη μου τη μαλακια της,ουτε ενα συγνωμη εστω στο βλεμα της τι ζωα ειστ'εσεις ρε(συγνωμη ζωα)
ελπιζω να μη σε ξαναδω γαμωτο
:yuck:
να ηταν ανοργασμικια αραγε? κ αν οχι ηταν κλειτοριδεικη η κολπικη? αβυσος η ψυχη του ανθρωπου.............:smokin:
stefanara
16/03/2010, 15:58
σε ειδα Σαββατο βραδυ στην Κυμης στο ρευμα προς Αττικη οδο να πηγαινεις αντιθετα στην αριστερη λωριδα. Δεν ενιωθες παρολα τα φωτα-κορνες-γαμωσταυριδια...
stefanara
16/03/2010, 16:01
αφου πρωτα ειχα δει μια BMW X6 στα φαναρια της Κηφισιας πριν το φαρο στο Ψυχικο απο τερμα δεξια να θελει να παει κατω απο την γεφυρα....
Αποτελεσμα ηταν να βρεθει η μια ροδα στον παραδρομο η αλλη στην Κηφισιας και αναμεσα το κρασπεδο. Μπραβο παπαρα καταλαβες πιστευω οτι το θηριο δεν τα καταπινει ολα...
mparmpanik
16/03/2010, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ξανασκέψου το!
ξαναδιαβασε το!!!
Ξανασκέψου το!
:a23: :a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Σας είδα λεβέντες συμπατριώτες μου........να περνάτε από τον κομβό για Σέρρες πάνω στην Εγνατία, με τα καλογιαλυσμένα σας κρανάκια.....καμιά 10αρια νοματαίοι.....μάλλον γυρνάγατε από extreme καφεδάκι στην Καβάλα....
.....και κανένας δεν πρόσεξε το κράνος μου στην άσφαλτο πίσω απ' την μηχανή
......και κανένας δεν πρόσεξε το ξεζανταρισμένο πίσω Tourance........
.....ίσως να φταίνε οι φιμέ ζελατίνες απ' τα shoei ........9 η ώρα το βράδυ.....ίσως το πολύ κρύο...ποιος ξέρει......????
..............τα λέμε μπούληδες........και ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι από δω μέσα για να το διαβάσετε.......
....Αι σικτίρ πια......
:mad: :wave2:
Σκεφτηκες οτι μπορει να πηγαιναν με οσα και να μην σε ειδαν?:look:
webassasin
16/03/2010, 21:10
Σας ειδα παλι σημερα και με νευριασατε.. Κλασσικοι ηλιθιοι με τις δηθεν βεσπες ( τα αρχιδοβεσπακια εννοω που μιμουνται την κλασσικη Vespa ) να κανετε βολτες πανω στις βλακειες σας και να φορατε ενα επισης ηλι8ιο μισο κρανος επειδη ταιριαζει ( ετσι σας ειπαν δλδ οταν την πηρατε ) με τη βεσπα. Εισαστε σαν αμερικανοι πιλοτοι των Spitifire, το κρανος δεν εχει κανενα στυλ και καμια προστασια. Αυτος ο κυκλος στο πλαι τι ειναι,καλλιτεχνικη ανησυχια? Και οχι κοπελια,κοκκινο βεσπακι με μωβ ΓΑΛΟΤΣΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ και μπλε κρανος δεν ταιριαζουν,δεν ειναι ωραια,ειναι χαλια..
Και οχι κοπελια,κοκκινο βεσπακι με μωβ ΓΑΛΟΤΣΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ και μπλε κρανος δεν ταιριαζουν,δεν ειναι ωραια,ειναι χαλια..
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
atom_smasher
16/03/2010, 21:42
Ειδα και γω βικινγκ μαμα με το παιδακι της φουλ εξοπλισμενο να το παιρνει απο το σχολειο με το er6n εξοπλισμενη και αυτη και καθως περνουσαν το λεωφορειο που ημουν να ανεμιζουν τα ξανθα μαλλια μαμας και κορης και γω αναρωτιομουν ποτε θα γινω μανα...ε ... οχι...ποτε θα βρω τα λεφτα για μηχανη βασικα...
Cpt. Haddock
17/03/2010, 06:41
[....] αμερικανοι πιλοτοι των Spitifire[...]
:look: :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
Ειδα και γω βικινγκ μαμα με το παιδακι της φουλ εξοπλισμενο να το παιρνει απο το σχολειο με το er6n εξοπλισμενη και αυτη και καθως περνουσαν το λεωφορειο που ημουν να ανεμιζουν τα ξανθα μαλλια μαμας και κορης και γω αναρωτιομουν ποτε θα γινω μανα...ε ... οχι...ποτε θα βρω τα λεφτα για μηχανη βασικα...
ρε λες να ηταν?:look:
Μπορεί...
DimChios
17/03/2010, 08:07
:winka:
furious4bikez
17/03/2010, 08:25
Σε είδα χθές ξανθιά δεσποινίδα έξω απ το electro world στη Συγγρού πάνω στο ducati σου και παρατηρούσα τα πλούσια μαλλιά σου που ανέμιζαν.................................................................................... ......................ξεκράνωτα!!!!!!!!Μήπως να το ξανασκεφτόσουνα????
Σε είδα και σένα φίλε με το Transalp(έστω και καθυστερημένα)να προσπαθείς να ξεκολλήσεις στην Καλλιρόης σου ζήτησα συγγνώμη που δεν σε πρόσεξα εξ' αρχής για να μην κινδυνεύουμε και μεταξύ μας....
Εχετλαίος
17/03/2010, 09:24
ξαναδιαβασε το!!!
Εγώ; Εγώ ούτε χαμηλά ούτε ψηλά πετάω...
Απλά υπενθυμίζω στο ευρύ κοινό τι είδους sidewinder μπορεί να σε καταρίψει σε κάποια "πτήση" στο δρόμο...
makis206
17/03/2010, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μπορεί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:winka:
Ρε τη Λίνα λέτε; Το "F" δεν έχει η λιονταρίνα; Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος οπότε.. να πάτε να δείτε αν έρχομαι κι εγώ από κάπου :lol:
mparmpanik
17/03/2010, 11:52
Εγώ; Εγώ ούτε χαμηλά ούτε ψηλά πετάω...
Απλά υπενθυμίζω στο ευρύ κοινό τι είδους sidewinder μπορεί να σε καταρίψει σε κάποια "πτήση" στο δρόμο...
το ιδιο ακριβως λεμε φιλε μου.
χρησιμοποιησα ομως εναν ειρωνικο τροπο για να το πω.
"αμα ειναι αδεια η π(τ)οσειδωνος απαγορευεται αυστηρα να βγει καποιος απο καθετο στενο,
οποτε
μπορεις μια χαρα να πετας χαμηλα."
Εχετλαίος
17/03/2010, 12:09
το ιδιο ακριβως λεμε φιλε μου.
χρησιμοποιησα ομως εναν ειρωνικο τροπο για να το πω.
Ε τότεσές τσάκω μερικές Duvel
PortisHead
17/03/2010, 12:14
Εγω προτεινω ανοιγμα νεας υποκατηγοριας :
Ο LiakosVstrom κι ο Εχετλαιος είδαν:
Εχετλαίος
17/03/2010, 12:24
:D
LiakosVstrom
17/03/2010, 13:46
Σε είδα κοπελιά στο κόκκινο σκούτερ που ήσουν μπροστά μου... με το ροζ κρανάκι σου και... το ροζ βρακάκι σου με τις κόκκινες καρδούλες! :blush: :rotflmao:
σε είδα κι εσένα ρε υπερτεράστιε με το GS που σε άφησα να περάσεις μέσα στην κίνηση και δεν είπες ούτε ένα ευχαριστώ. σιγά ρε καρδινάλιε...
σας είδα κι εσάς με τα 3 "κωλοφτιαγμένα" smart να τα στήνετε σε φανάρι στη Γρ. λαμπράκη χθες βράδυ... ήθελα να κάτσω να δω το θέαμα να γελάσω λίγο αλλά πήγαινα την κοπέλα σπίτι...
Εγω προτεινω ανοιγμα νεας υποκατηγοριας :
Ο LiakosVstrom κι ο Εχετλαιος είδαν:
:bigcry: :bigcry: :rotflmao:
ρε σεις....εχω μια υποψια οτι μεγαλος αριθμος αναβατων TDM εχει παρει TIGER 1050 δε μπορει τις ιδιες λαλακιες κανουν στο δρομο :hypnotize
Cpt. Haddock
17/03/2010, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε σεις....εχω μια υποψια οτι μεγαλος αριθμος αναβατων TDM εχει παρει TIGER 1050 δε μπορει τις ιδιες λαλακιες κανουν στο δρομο :hypnotize
:sad: αληθεια ειναι :sad:
PortisHead
17/03/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ε ναι βρε.
Ειναι το TDM που δεν εβγαλε ποτε η Yamaha.
Τα 2 αιωνια παραπονα των TDMαδων : 100 αλογα και USD μπροστινο :lol:
LiakosVstrom
17/03/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:sad: αληθεια ειναι :sad:
το υποψιαζόμουν κι εγώ όταν άρχισα να βλέπω πιο πολλά Tiger παρά TDM στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό :rotflmao: :rotflmao: :p
δεν πειράζει Captain.. σε κάνα χρόνο θα τα δώσουν όλοι για να πάνε να χρεωθούνε το Multistrada1200 και θα ξαναγίνετε λίγοι :lol:
(εδιτ: όχι πως έχει τίποτα το εργαλείο.. απλά ο έλληνας έχει ένα θέμα με τη μόστρα)
Cpt. Haddock
17/03/2010, 14:15
Επίσης...
Εαν δειτε tiger μαυρο
Με αναβατη με ασπρο κρανος και μαυρο μπουφάν...
Ειναι αυτό που νομίζετε :bawl: :sick:
webassasin
17/03/2010, 14:20
Σε ειδα γλυκια μου,σκονισμενη,κουρασμενη να περιμενεις στο γκαραζ του φανοποιειου.. Καποιος ακαρδος σε χτυπησε μπροστα και σε παρατησε εκει,κατω απο ενα ναυλον να περιμενεις τη λυτρωση σου.. Σε εψαχνα καιρο και επιτελους σε βρηκα.. Σε λιγο καιρο θα ερθω να σε παρω και να
σε αναστησω.. Βρηκα CB-1 επιτελους !!!!
Σε ειδα και εσενα ομως αγαπη μου μεγαλη, να γυρναω σπιτι και να με κοιτας με ενα βλεμμα θλιμμενο.. Ηξερες που ημουνα και δε θα το αρνηθω.. Δε μπορουμε να συνεχισουμε μαζι.. Αλλα θα κρατησω ενα κομματι σου για να σε θυμαμαι ( ο λογος για το τωρινο μου CB-1 που ραγισε το πλαισιο του ) ...
Παμε για αλλα λοιπον...