View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
koulis19
17/03/2010, 15:45
Στην ηλιουπολεως στο υψος της Δαφνης με ενα golf πηγες να με ριξεις απο το παπι αφου αλλαξες λωριδα χωρις φλας.Στο φαναρι ηρθα στο παραθυρο και σε ειδα κυριε καθηγητα που μου εκανες οικονομια στο φροντιστηριο γ λυκειου.Εχε χαρει που σε εχω σε εκτιμηση.:beer:
pocahondas
17/03/2010, 18:22
σας είδα που μου την λέτε αλλά ειλικρινά :a12: ..
το να πεταχτεί ο πεζός μπροστά μου στα 5 μέτρα το θεωρώ απαράδεκτο ακόμα και με 10χλμ να πηγαίνω.. :a12:
Θα σας δω σε ένα-δύο μήνες το πολύ,μαύρους καβαλάρηδες με τα λευκά τα σπαστά τα κράνη
καβάλα στα ολοκαίνουργια σας Dorsoduro.... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Θα σας δω σε ένα-δύο μήνες το πολύ,μαύρους καβαλάρηδες με τα λευκά τα σπαστά τα κράνη
:confused: ορίστε?
:look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
:confused: ορίστε?
:look: :look:
χελόου...οι ζητάδες θα καβαλάν δορσοδούρα.
τιμή σου! :lol:
webassasin
17/03/2010, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
χελόου...οι ζητάδες θα καβαλάν δορσοδούρα.
τιμή σου! :lol:
Κομπλε,θα εχει ενδιαφερον πλεον...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σας είδα όλους εσάς με τα αυτοκίνητα που όντως κάνατε χώρο σήμερα στις μοτοσυκλέτες στην Κηφισίας. :beer:
Πάντως ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο κάγκουρας είναι κάγκουρας ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας, όσους έχω δει με triumph συμπεριφέρονται εντελώς κάφρικα και καγκούρικα. (δεν πάει σε σένα captain αυτό :D ) Και σαν εταιρεία σου δίνει την εντύπωση ότι οι μοτοσυκλετες της απευθύνονται σε ποιο σοβαρό κοινό. :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:sad: αληθεια ειναι :sad:
Να φανταστείς ότι το λεγα αυτό κάτι σελίδες παραπάνω. :eyepop: :rotflmao:
Πάντως το ίδιο συμβαίνει και με τις BMW. Τυχαίνει και συναντώ πολλές φορές κάποιον BMWακια στο φανάρι κάθε πρωί ο οποίος μάλλον δουλεύει στην κλινική δίπλα από τη δουλειά μου. Το πόσο τον χαίρομαι δεν περιγράφεται. Προβλεπόμενο BMW μπουφανάκι με ενισχύσεις κάργα και κράνος μποτούλες κομπλέ. Παίζει να είναι από τους λίγους -δυστυχώς- στο είδος του.
Κρίμα γιατί απευθύνονται σε ποιο σοβαρό κοινό αυτές οι μηχανές :(
2stroker
18/03/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
ωχ!!εκτος απο τις σουζες θα αρχισουν και τα endo τωρα!!:lol: :lol: :lol:
στη Μεγαλη Βρετανια λευκα τιγρακια,με λευκα σπαστα κρανη με εθνοσημο και ομαδα αιματος,αραγμενα στο πεζοδρομιο(τα πολιτικα τα χε σηκωσει ολα ο γερανος μαλλον)με διπλα remus...
BELZEBOYLIS
18/03/2010, 12:54
Σε είδα μλκα στην Λεωφόρο Αθηνών κατά τις 01.30 με το παπάκι σου ! Τυχερός ήσουν ,γιατί σε είδαν και οι άλλοι και ας μην είχες φώτα !!! Τα φανάρια που πέρασες με κόκκινο τα μέτρησες ? Τι ρωτάω ,σε κανένα δεν σταμάτησες !!! Αν θες να αυτοκτονήσεις υπάρχουν πιο ανώδυνοι τρόποι.....μικρονοϊκε βλακάκο
Τελικά ΔΕΝ είναι θέμα προσοχής αλλά θέμα τύχης ....
Cpt. Haddock
18/03/2010, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
στη Μεγαλη Βρετανια λευκα τιγρακια,με λευκα σπαστα κρανη με εθνοσημο και ομαδα αιματος,αραγμενα στο πεζοδρομιο(τα πολιτικα τα χε σηκωσει ολα ο γερανος μαλλον)με διπλα remus...
αμα τα λεω εγω
Επίσης...
Εαν δειτε tiger μαυρο
Με αναβατη με ασπρο κρανος και μαυρο μπουφάν...
Ειναι αυτό που νομίζετε :bawl: :sick:
PortisHead
18/03/2010, 13:05
αμα τα λεω εγω
E και τι σε χαλαει.
Δεν θα ξεμεινεις ποτε απο ανταλακτικα.
:D
Cpt. Haddock
18/03/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
E και τι σε χαλαει.
Δεν θα ξεμεινεις ποτε απο ανταλακτικα.
:D
Ασε που προσπερναω στα μπλοκα :lol:
nakedorange
18/03/2010, 14:37
Σε ειδα με το μαυρο μπουσα στην Καβαλας να κανεις "σλαλομ"αναμεσα στα τριαξονικα,ειδα που δεν με ειδες και τα ειδα ολα!
Να προσεχεις....φιλε μου,"εσενα" και τους αλλους!
harris_x
18/03/2010, 15:29
Χθές βράδυ στην Λ. Αθηνών κατα τις 20.00.
Χωρίς κράνος συνεπιβάτη και μλκια στον εγκέφαλο θα σε πρόσεχα/έβλεπα σίγουρα, βλακάκο με το Fazer.
Δεν ήταν απαραίτητο να περάσεις filer δίπλα μου. :a31:
Μπράβο, πάει γρήγορα το ρημάδι σου... :a31:
atom_smasher
18/03/2010, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε λες να ηταν?:look:
Εχετε καμια γνωστη στην Κοπενχαγη....?
DimChios
18/03/2010, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
μα κι εσυ αδερφακι μου, τι γυρευεις εκει περα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
guzzistas
18/03/2010, 19:22
Γύρισα όλα τα Τζουμέρκα σήμερα.... και κανέναν δεν είδα :(
panathas
19/03/2010, 07:02
se eida re megale simera prwi prwi stin ilioupolews me to transalp sou....irthes kai me perases apo ta dexia otan imoun dexia idi apo ena aytokinito !!!
poso xazos mporei na eisai??eythxws katalava oti tha ekanes vlakeia otan se akousa apo pisw mou kai den piga na perasw!!kai otan sou kornara ekanes mia kinisi kai edeixes to kranos sou...den tin katalava omws ti itheles na deixeis..poso vlakas eisai???eides papi kai eprepe na peraseis e??
telika paidia mporei na leme asxetous autous me ta koutia alla kai polu mixanovioi den pane pisw....
PortisHead
19/03/2010, 08:00
Εγω κιαν σας ειδα......
Χτες , απογευμα.
4-5 διποδα , που το μονο κοινο που ειχαν με την ανθρωπινη φυλη ηταν οτι και αυτοι περπαταγαν ορθιοι στα 2 πισω τους ποδια.
Κατεβαιναν την Λεοφωρο Σκαραμαγκα ΑΝΑΠΟΔΑ, με καμια 100στη χιλιομετρα,μεχρι την Γρηγοριου Λαμπρακη , στηναν τις μηχανες τους , και καναν κοντρες μεχρι περιπου το 1ο φαναρι στην ανοδο.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,μες την κινηση.
Μαλιστα , οταν ανοιγε το φαναρι απο κατω και ερχοντουσαν τσουρμο τα αυτοκινητα , καρφι δεν τους καιγοταν.Τους αναγκαζαν με τσαμπουκα :eek: να σταματησουν κανονικα κι αυτοι με το πασο τους στηνοντουσαν στη γραμμη , να ειναι ολοι ευθεια , Τα αυτοκινητα κολλουσαν στη μεση της διασταυρωσης να τους περιμενουν ποτε θα ξεκινησουν.
Απιστευτο σκηνικο.
Για την ιστορια (και πολυ λυπαμαι) ηταν ολα TDM , χωρις πινακιδες.Καλά, το χωρις κρανη , φανταζομαι πως ειναι περιττο να το αναφερω.
Ζουν αναμεσα μας ρε γμτ. :sad: :sad: :sad:
DimChios
19/03/2010, 08:02
Εγω κιαν σας ειδα......
Χτες , απογευμα.
4-5 διποδα , που το μονο κοινο που ειχαν με την ανθρωπινη φυλη ηταν οτι και αυτοι περπαταγαν ορθιοι στα 2 πισω τους ποδια.
Κατεβαιναν την Λεοφωρο Σκαραμαγκα ΑΝΑΠΟΔΑ, με καμια 100στη χιλιομετρα,μεχρι την Γρηγοριου Λαμπρακη , στηναν τις μηχανες τους , και καναν κοντρες μεχρι περιπου το 1ο φαναρι στην ανοδο.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,μες την κινηση.
Μαλιστα , οταν ανοιγε το φαναρι απο κατω και ερχοντουσαν τσουρμο τα αυτοκινητα , καρφι δεν τους καιγοταν.Τους αναγκαζαν με τσαμπουκα :eek: να σταματησουν κανονικα κι αυτοι με το πασο τους στηνοντουσαν στη γραμμη , να ειναι ολοι ευθεια , Τα αυτοκινητα κολλουσαν στη μεση της διασταυρωσης να τους περιμενουν ποτε θα ξεκινησουν.
Απιστευτο σκηνικο.
Για την ιστορια (και πολυ λυπαμαι) ηταν ολα TDM , χωρις πινακιδες.Καλά, το χωρις κρανη , φανταζομαι πως ειναι περιττο να το αναφερω.
Ζουν αναμεσα μας ρε γμτ. :sad: :sad: :sad:
τηλεφωνο δεν ειχες μαζι σου?
χτυπα κι αλλο :bawl: :bawl: :bawl:
PortisHead
19/03/2010, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τηλεφωνο δεν ειχες μαζι σου?
Ειχα , και το αστυνομικο τμημα στα 500 μετρα ειναι.
Αλλα αμα εβλεπες "φατσες"....δεν θα ηθελες να μπλεξεις :(
Εχετλαίος
19/03/2010, 08:21
Σύμφωνοι βρε Γιώργο, αλλά αν καρφονώταν κανένας επάνω σου (χτύπα και ξαναχτύπα ξύλο) θα έμπλεκες ούτως ή άλλως...
Τηλέφωνο σε αστυνομία, πάντα!
DimChios
19/03/2010, 08:31
οπως το βλεπει κανεις!
:wave2:
atom_smasher
19/03/2010, 08:48
μα κι εσυ αδερφακι μου, τι γυρευεις εκει περα?
Να καλοπαντρευτω...χοχο :beer:
LiakosVstrom
19/03/2010, 08:52
σας είδα παπιόβλακες:
1) εσένα στη διασταύρωση Ατταλείας & Γρ. Λαμπράκη που μου ξεκίνησες από το αντίθετο ρεύμα (εκεί την κάνουν πολλοί στο αντίθετο γιατί έχει μια μικρή νησίδα στο φανάρι και ευνοούν τα φανάρια για να την κάνεις στη λούφα κάπως έτσι (http://www.youtube.com/watch?v=F7oBBBAAS9o&feature=related) ) και κατέληξες τέρμα δεξιά λωρίδα λες και έστριβες καμιά βάρκα. κι ούτε να πάρεις χαμπάρι ποιός είναι δίπλα σου. αλλά αντί να σε αφήσω να περάσεις έπρεπε να φας κλωτσά.
2) κι εσένα ρε κόπανε που είχες πιάσει αριστερή και ξαφνικά έκοψες και πήγαινες με 10 για να κάνεις την αναστροφή στην Π. Ράλλη και πλακωθήκαμε στα φρένα εγώ και το αυτοκίνητο μπροστά μου που έπρεπε να σε περάσει από πάνω μαλακοπίτουρα.
έχουμε γίνει σαν την Ινδία (http://www.youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM) ρε πούστη μου..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
atom_smasher
19/03/2010, 08:53
χτυπα κι αλλο :bawl: :bawl: :bawl:
:rolleyes: Ελα για καμια Τουμποργκ μπας και την βρουμε ξανα!
DimChios
19/03/2010, 08:54
:rolleyes: Ελα για καμια Τουμποργκ μπας και την βρουμε ξανα!
δε μιλαει για τη γκομενα!
Σας είδα χθες τρικάβαλο στο μεταξουργείο να το έχετε κόψει αζιμούθιο στη κυκλική, θα μου πεις με 3 ενήλικες πως να σταματήσει ένα παπάκι? Αν έσκαγες απάνω σε κανένα αμάξι θα σταμάταγες! (φυσικά ακράνωτοι επιβάτες)
Σε είδα με τις κορούλες σου πάνω στο στρώμα (2 κοριτσάκια επιβάτες) τουλάχιστον φόραγαν κράνη. Αλλά ρε φίλε όταν έχεις επιβάτες περιόρισε τις διηθήσεις και τις σφήνες, όχι για σένα για τα κοριτσάκια σου τουλάχιστον.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σκεφτηκες οτι μπορει να πηγαιναν με οσα και να μην σε ειδαν?:look:
Σταματημένος εγώ, στην λωρίδα ασφαλείας και κάτω από τα φώτα της εξόδου για να φαίνομαι μην με πατήσει κανένας sunday-driver.
Φαινόμουν από μακρια, αλάρμ αναμένα, και περάσαν από μπροστά μου στα 5 μέτρα, ήταν καμιά 10αρια και δεν πήγαιναν πάνω από 80-90.
Μερικοί απ' αυτούς με κοίταξαν κίολας .......καθώς παιδευόμουνα.......
Δεν σκέφτηκα...είδα.......αλλά τεσπα.....ω τέμπορα ....ω μόρες......:wave2:
atom_smasher
19/03/2010, 13:01
δε μιλαει για τη γκομενα!
Μιλάει για την χώρα??!! ...κατι δεν καταλαβαινω ε.
Ζουν αναμεσα μας ρε γμτ.
Αν συνεχίσουν έτσι, μάλλον όχι για πολύ.
Σε είδα κυρία δίπλα στο παράνομα παρκαρισμένο αμάξι σου (μην κάνεις κανένα μέτρο παραπάνω για να πας σούπερ μάρκετ). Σε είδα μετά να περνάς το δρόμο χωρίς να ρίξεις ούτε βλέφαρο ενώ ήμουνα σχεδόν δίπλα σου. Η κόρνα μου σε ξύπνησε από το λήθαργο και κοκκάλωσες, αλλιώς δε γλυτώναμε αφού τα φρένα δεν έφτασαν. Η τρομαγμένη συγγνώμη σου ήταν τουλάχιστον κάτι, αλλά αν ήμουνα με το τετράτροχο θα είχες γίνει διακοσμητικό στη γρίλια του ψυγείου.
Με κοψοχόλιασες πανάθεμά σε.
DimChios
19/03/2010, 13:29
Μιλάει για την χώρα??!!
:winka:
Greg_950 S
19/03/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Σταματημένος εγώ, στην λωρίδα ασφαλείας και κάτω από τα φώτα της εξόδου για να φαίνομαι μην με πατήσει κανένας sunday-driver.
Φαινόμουν από μακρια, αλάρμ αναμένα, και περάσαν από μπροστά μου στα 5 μέτρα, ήταν καμιά 10αρια και δεν πήγαιναν πάνω από 80-90.
Μερικοί απ' αυτούς με κοίταξαν κίολας .......καθώς παιδευόμουνα.......
Δεν σκέφτηκα...είδα.......αλλά τεσπα.....ω τέμπορα ....ω μόρες......:wave2:
Δυστυχώς, έχοντας το XTZ δεν ανήκες στo target group του ενδιαφέροντος τους....:confused:
Σίγουρα άλλαξαν οι καιροί και τα ήθη. Παλιότερα, ο "ινδιάνος" με το ΙΤ 250 βοηθούσε τον "choperά" με την HD και το σκασμένο λάστιχο, ο "παπόβιος" θα έφερνε μπιτονάκι με βενζίνη για τον "Suzukόβιο" με το Katana, που ξέμεινε στην Εθνική από καύσιμο,κλπ. :wave2:
atom_smasher
19/03/2010, 14:47
:winka:
χμ. οκ. Και παλι ελα καμια βολτα να πιουμε καμια τουμποργκ!
Σε είδα ηλίθια (άλλα ωραίο μωρό :smokin: ) να πετάγεσαι από στοπ στην Αγ. Λάυρας με ένα διθέσιο-κάτι κοκαλώνοντας στη μέση του δρόμου :a53: κινδυνεύοντας να με στείλεις στο νοσοκομείο να περάσω το υπόλοιπο της άδειάς μου. :mad:
Παρ όλο που δεν σου κατέβασα κανένα καντήλι και μόνο στον ήχο της παρατεταμένης κόρνας μου σεληνιάστηκες.
Μα καλά τι παθένετε εσείς οι γυναίκες στο άκουσμα τις κόρνας και μόνο όταν κάνετε μ@λ@κίες ; :lol:
LiakosVstrom
21/03/2010, 18:50
σας είδα σήμερα που έκανε ζέστη... και πηγαίνατε όλοι σαν παλαβοί. πεταγόσασταν από στοπ.. περνάγατε κόκκινα... στρίβατε όποτε γουστάρατε.... αλλά αυτό είναι πλέον καθημερινότητα. τέσπα. :rolleyes:
σας είδα κι όλους εσάς με τα ss σας και τα on/off σας και τα σκούτερ σας... το 90% χωρίς κράνος... για μπουφάν δεν το συζητάμε, μια ζακετούλα είναι αρκετή. ειδικά για κάτι τουδουμου και ss. τουλάχιστον οι καγκουρομπεβερλάδες είναι κρυουλιάριδες και φοράνε κάτι πιο χοντρό. όχι πως θα προστατέψει και πολύ.. αλλά θα κρατήσει λίγο παραπάνω από τη ζακετούλα μέχρι να φτάσει δέρμα.
σας είδα μ@λ@κες με τα tmax στην Ελευθερίας στον Κορυδαλλό... που παραλίγο να πέσετε πάνω μου γιατί προταιρεότητες δεν σας έμαθαν στη σχολή οδηγών.. αν πήγατε. δώσατε 10.000 για το μπουρδέλο σας κι άλλα τόσα για να το "τουμπανιάσετε".... πάρτε κάνα μπουφάν της προκοπής που μου είστε με τα αγιοβαρβαρήτικα.
:yuck: :yuck:
μπράβο στα ζευγάρια με το varadero στο Περιστέρι, στο ninja στη Αγ. Βαρβάρα και στο gsxr στον κορυδαλλό που φόραγαν και οι δύο κράνος! και σε εμάς με την κοπέλα μου :p
:beer: :beer:
castoras
21/03/2010, 18:56
Σας είδα όοοολους τους δίτροχους το πρωί στο ??Στόμιο??(εκεί που κάνουμε την παράκαμψη των Τεμπών),πίνατε το καφεδάκι σας σε ένα ωραίο παραλιακό μαγαζάκι και πολύ σας χάρηκα!!!Στη συνέχεια του δρόμου προς Αθήνα χαιρόμουν και καμάρωνα τα ζευγάρια πάνω σε δυο bmw,το ένα rt,το άλλο νομίζω gt ή παλιότερο rt,που ήταν πίσω από το αμάξι μου,μέχρι που κινδύνευσαν και οι δύο όταν με πέρασαν εξαιτίας κάποιου ηλίθιου με ένα saab που προφανώς χάζευε και προκάλεσε καραμπόλα 3ων αυτοκινήτων.Ευτυχώς οι δύο μηχανές αντέδρασαν έγκαιρα και γλίτωσαν τα χειρότερα!!
Να είστε καλά ρε παίδες!!:beer: :beer:
Σας είδα όλους εσάς με τα τούμπανα SS σας από και προς Σούνιο οι περισσότεροι με full εξοπλισμό κρανωμένοι κτλ. :beer:
Σας είδα και όλους εσάς τους Sunday drivers που ουκ ολίγες φορές κοντέψατε να με στείλετε νοσοκομείο. :mad:
σας ειδα σημερα στη Δημητσανα με το fazer,τα varadero,την bmw full εξοπλισμο ολοι,μονοκαβαλα και δικαβαλα,σας ζηλεψα η αληθεια ειναι που εγω ημουνα δουλεια και εσεις απολαμβανατε τον ωραιο καιρο.παντα ορθιοι παιδια!
Σας είδα να ετοιμάζεστε για φιέστα και στο τέλος να πίνετε, αντί για σαμπάνια, διπλό ελληνικό σκέτο...
σας ειδα στην παραλιακη..... ακινητους , μιλαμε τοσο ακίνητους που νομιζα το ταιφουν να πηγαινει με 800χαω :lol:
Σας ειδα ολους σημερα...:D Πολλες δεκαδες μηχανες στο δρομο...
Αλλοι κυριλε και τουριστικοι,αλλοι καυλωμενοι απο τον χειμωνα,αλλοι δικαβαλοι και φορτωμενοι,
αλλοι στριφτεροι,αλλοι ευθειακηδες...:smokin:
Αν και καποιοι μου την δωσατε ασχημα στα νευρα με τον επιθετικο τροπο που οδηγηγουσατε,
σας συγχωρω γτ ηταν η πρωτη ανοιξιατικη βολτα και εχω καλη διαθεση:winka:
Αλλα ειναι μαλακια να συμπεριφερεστε ετσι...:yuck:
Να ειστε ολοι καλα και καλα χιλιομετρα:beer: :beer: :beer:
koulis19
21/03/2010, 21:37
Σε ειδα στην Δαφνη πλατεια καλογηρων με bmw f800gs την ωρα του αγωνα φιλε.Η μηχανη μιλαμε γυαλιζε.Τοση καθαριοτητα και λαμπεροτητα δεν εχω ξαναδει σε μηχανη.Καλες βολτες.:beer: :beer:
Σας είδα κι εγώ στη Μαρκοπούλου σήμερα το απόγευμα, στο ύψος του Μαρκόπουλου, να σιχτηρίζετε την τύχη σας που σας έβαλε μέσα στα κουτάκια και με βλέπατε εμένα να περνάω ανάμεσά σας και να σκάω μύτη πρώτος στο φανάρι...:smokin:
(Α, να χαθώ ο κάγκουρας...!) :bigcry: :bigcry: :D
Επίσης, σε είδα κι εσένα (τώρα που το θυμήθηκα, αγκρρρρρρρρρρρρρρ) γύφτουλα τζιπάτε, ελεεινέ μπάσταρδε, που χτύπησες το σκυλάκι πάνω στη Μαρκοπούλου και ενώ το είδες να σπαρταράει από τον πόνο, συνέχισες την καγκουροβόλτα σου με προορισμό το σαβούριασμα στα Καλύβια....
:sad:
Είδα τον DimChios και του 'πα να μικρύνει την γραμματοσειρά του για τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ.
Κι αυτός εντάξει, την μίκρυνε.
Και έγραψε σιδηρόδρομο τώρα. :confused:
Αλλά κατά τ' άλλα είναι καλό παιδί. (νομίζω)
DimChios
22/03/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Είδα τον DimChios και του 'πα να μικρύνει την γραμματοσειρά του για τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ.
Κι αυτός εντάξει, την μίκρυνε.
Και έγραψε σιδηρόδρομο τώρα. :confused:
Αλλά κατά τ' άλλα είναι καλό παιδί. (νομίζω)
δε θα βαλεις αγγελια ρε? :evil:
BELZEBOYLIS
22/03/2010, 14:11
δε θα βαλεις αγγελια ρε? :evil:
εγώ έβαλα.....:smokin: :evil:
DimChios
22/03/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
εγώ έβαλα.....:smokin: :evil:
θες να εξακολουθησει να υπαρχει?
:smokin:
BELZEBOYLIS
22/03/2010, 14:26
θες να εξακολουθησει να υπαρχει?
:smokin:
να σου πω την μαύρη μου αλήθεια ,δεν θέλω !! Αλλά τι να κάνω που η αναποφασιστικότητα μερικών ,έχει βαρέσει κόκκινο !!!! :evil:
:lol:
LiakosVstrom
22/03/2010, 16:31
καμιά μέρα θα φάει κανένας κάνα πτυσόμενο στον κώλο....
όπως εσύ κουλέ καριολάκο με το Ζ που μου ανοίγεις και μαρσάρεις στο φανάρι κάτω από τη γέφυρα που έχεις κάνει αριστερά από Χαμοστέρνας στα 120.... και με το που είδες τη στροφή έκοψες σαν πουτάνα.... ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜΑΚΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ????
και στο φανάρι έξω από το Ρούφ για να το παίξεις μάγκας άνοιξες αφού είχες μείνει πίσω και με έφτασες και μπήκες μπροστά μου και πλακώθηκες στα φρένα... επείτηδες...
ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ... γιατί αν σε τρακάρω από πίσω θα πέσουμε και οι δύο μούλε γαμώ τη μάνα σου.
σε πλεύρισα και σε κοίταζα και κρατιόμουν... μου έκανες νόημα τι τρέχει γιατί ήξερες πολύ καλά τι έκανες... σου είπα "στην ευθεία καλά πάει... στη στροφή κουλάδι?" κι έφυγα και ευτυχώς δεν το συνέχισες γιατί δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα...
καριόλια πότε θα αρχίσω να σας πλευρίζω με το στρομ και να σας ρίχνω κάτω να δούμε ( που είναι και δοκιμασμένο με κάτι καγκουράδες στον Πειραιά )
ά στο διάολο εκεί έξω με όλους τους μαλάκες... και να πεις ότι τον έκλεισα τον αρχίδα να πω οκ να μου κάνει την μαλακία....
επειδή τον πέρασα στη στροφή το κουλάδι? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
(σορυ για τις βρισιές και τα ορθογραφικά αλλά......)
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
καμιά μέρα θα φάει κανένας κάνα πτυσόμενο στον κώλο....
όπως εσύ κουλέ καριολάκο με το Ζ που μου ανοίγεις και μαρσάρεις στο φανάρι κάτω από τη γέφυρα που έχεις κάνει αριστερά από Χαμοστέρνας στα 120.... και με το που είδες τη στροφή έκοψες σαν πουτάνα.... ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜΑΚΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ????
και στο φανάρι έξω από το Ρούφ για να το παίξεις μάγκας άνοιξες αφού είχες μείνει πίσω και με έφτασες και μπήκες μπροστά μου και πλακώθηκες στα φρένα... επείτηδες...
ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ... γιατί αν σε τρακάρω από πίσω θα πέσουμε και οι δύο μούλε γαμώ τη μάνα σου.
σε πλεύρισα και σε κοίταζα και κρατιόμουν... μου έκανες νόημα τι τρέχει γιατί ήξερες πολύ καλά τι έκανες... σου είπα "στην ευθεία καλά πάει... στη στροφή κουλάδι?" κι έφυγα και ευτυχώς δεν το συνέχισες γιατί δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα...
καριόλια πότε θα αρχίσω να σας πλευρίζω με το στρομ και να σας ρίχνω κάτω να δούμε ( που είναι και δοκιμασμένο με κάτι καγκουράδες στον Πειραιά )
ά στο διάολο εκεί έξω με όλους τους μαλάκες... και να πεις ότι τον έκλεισα τον αρχίδα να πω οκ να μου κάνει την μαλακία....
επειδή τον πέρασα στη στροφή το κουλάδι? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
(σορυ για τις βρισιές και τα ορθογραφικά αλλά......) :uplate: :eyepop: :eyepop: :hypnotize
Cpt. Haddock
22/03/2010, 16:37
...
Λιακο, ξεκίνα να παίρνεις συγκοινωνία αγόρι μου... :look:
LiakosVstrom
22/03/2010, 16:40
Λιακο, ξεκίνα να παίρνεις συγκοινωνία αγόρι μου... :look:
να αλλάξω χώρα μπορώ?
βιάζομαι εγώ.. έχω πιάσει 120 σε σχετικά άδεια Π . Ράλλη και έρχεται ο μαλάκας και με προσπερνάει και πλακώνεται στα φρένα μπροστά μου...
όλα τα κουλά σε εμένα δηλαδή..? :rolleyes:
κι όχι τίποτα άλλο αλλά ευτυχώς που έχει φρενάρες το στρομ και σταμάτησα εγκαίρως (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) :p
Cpt. Haddock
22/03/2010, 16:43
να αλλάξω χώρα μπορώ?
βιάζομαι εγώ.. έχω πιάσει 120 σε σχετικά άδεια Π . Ράλλη και έρχεται ο μαλάκας και με προσπερνάει και πλακώνεται στα φρένα μπροστά μου...
όλα τα κουλά σε εμένα δηλαδή..? :rolleyes:
Δεν ξέρω αν μπορείς, αλλα αν σε χαλάει τόσο πολυ καθε μέρα, κανε κατι...
Δεν περνάει μέρα που να μη γραψεις εδώ, οπότε ή σε σένα συμβαίνουν όλα, ή εσύ δίνεις σημασία.
Επειδή μαλλον συμβαίνει το δεύτερο, θα έλεγα να παψεις να ασχολείσαι τοσο για καλό δικό σου :sick:
ασε που γράφεις κι ενα σωρο παραμυθια για το βεστρωμ :rotflmao:
nai re liako cool kathe mera grafeis edo...mi dineis simasia ..odiga k ligo amintika..giati k dikio na xeis an fas ta moytra den exei k poly simasia..:wave2:
DimChios
22/03/2010, 16:46
....
εγω πάντως εχω ηρεμησει φιλε ε?
:blush:
:blush: sta papa@@@ mas:rotflmao: :lol: :bawl: file e?
Cpt. Haddock
22/03/2010, 16:49
Αλήθεια ειναι αυτό. :a013:
Είσαι σαν RICOH MP6001 σε standby mode :a18:
DimChios
22/03/2010, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
sta papa@@@ mas:rotflmao: :lol: :bawl: file e?
ειμαι νηφαλιος, δεν τσακωνομαι!
:o
και γμαω τις πρτιδεας ατυή :dizzy:
ειμαι νηφαλιος, δεν τσακωνομαι!
:o
και γμαω τις πρτιδεας ατυή :dizzy: ma..oyte ego tsakonome adelfe...:wave2: :beer: :lol:
DimChios
22/03/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ma..oyte ego tsakonome adelfe...:wave2: :beer: :lol:
αυτη η κουβεντα που ειπες ηταν πολυ βαρια και σηκωνει τσαμπουκα ομως!
:mad:
:look:
harris_x
22/03/2010, 17:28
Είσαι σαν RICOH MP6001 σε standby mode :a18:
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
koulis19
22/03/2010, 17:36
:blush: Γιατι Δημητρη,τσακωνοσουν πολυ στον δρομο?
Cpt. Haddock
22/03/2010, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Γιατι Δημητρη,τσακωνοσουν πολυ στον δρομο?
193099
koulis19
22/03/2010, 17:43
Καταλαβα καπετανιε.Δημητρη παλι καλα που ηρεμησες.:beer:
DimChios
22/03/2010, 17:53
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ?
Ε?
Ε?????????????
:mad: :mad:
Cpt. Haddock
22/03/2010, 17:56
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ?
Πάνω που είχε ηρεμήσει... :sad:
DimChios
22/03/2010, 17:57
Πάνω που είχε ηρεμήσει... :sad:
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ?
ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ!
:mad: :mad:
Cpt. Haddock
22/03/2010, 18:00
Βάλτε τον πάλι στο κλουβί και αύριο θα δοκιμάσουμε τη δεύτερη φόρμουλα :sick:
Να φάει καλά για βράδυ :wave2:
DimChios
22/03/2010, 18:02
Βάλτε τον πάλι στο κλουβί και αύριο θα δοκιμάσουμε τη δεύτερη φόρμουλα :sick:
Να φάει καλά για βράδυ :wave2:
Τζουτζουκακια θελω!
mantadakis
23/03/2010, 07:39
ti na peis
193195
Άργησα :blush: .. αλλά σε είδα, Σωτηράκη! :beer: :wave2:
Σας είδα χθές το μεσημέρι στο Μαρούσι , μπαμπάδες, που 'φορτώσατε' τα παιδιά σας μετά το σχολείο στο μηχανάκι, ο ένας με κράνος ποδηλάτου -δεν 'φτάνει' αδερφέ- και ο άλλος με την κουκούλα του μπουφάν!!!
Δεν είναι μόνο η ευελιξία κ η ταχύτητα το θέμα στα μηχανάκια.... είναι και η ασφάλεια!
(Άσε που ότι σπέρνεις σήμερα, αυτό θα θερίσεις αύριο)
Equalpresent
24/03/2010, 00:46
Με είδα σήμερα να είμαι όλη μέρα στους δρόμους απολαμβάνοντας την πρώτη μου μηχανή!!
Άρη κ Σταύρο, λίαν συντόμως πάλι έξω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Equalpresent
Με είδα σήμερα να είμαι όλη μέρα στους δρόμους απολαμβάνοντας την πρώτη μου μηχανή!!
Άρη κ Σταύρο, λίαν συντόμως πάλι έξω!
καλοταξιδη !:beer:
Cpt. Haddock
24/03/2010, 08:17
καλοταξιδη !:beer:
+1050
Λ. Αλεξανδρας χθες, ανοδος.
Παπι
Κρανος στον καθρεφτη
Κινητο στο αυτι
Κουβέντα και οδηγηση
:a18: φιλε
PortisHead
24/03/2010, 08:26
+1050
Παπι
Κρανος στον καθρεφτη
Κινητο στο αυτι
Κουβέντα και οδηγηση
Πολυτάλαντος !!!
LiakosVstrom
24/03/2010, 08:30
τδμ χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά με 2 πιτσιρικάδες πάνω...
σηκώνει σούζα και παραλίγο να φύγει ο πίσω.... το αριστερό του πόδι έφτασε τον αγκώνα του μπροστά... παίρνει και λίγο δεξιά τη μηχανή... αλλά τη γλυτώσανε....!
πρέπει να παίξει κάνα τζόκερ σήμερα αυτός!
:a53: :a53:
Παπι
Κρανος στον καθρεφτη
Κινητο στο αυτι
Κουβέντα και οδηγηση
Ούτε ένα τσιγαράκι; :wacko:
Cpt. Haddock
24/03/2010, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ούτε ένα τσιγαράκι; :wacko:
Δεν εβλεπα καλά το δεξί χέρι :lol:
LiakosVstrom
24/03/2010, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Χαλάρωσε λίγο !! Αν δεν σου αρέσει μπορείς να ξανακατέβεις στην Κρήτη :winka:
ναι! να χαλαρώσεις μια και καλή με τους τρελούς εκεί κάτω! :rotflmao: :rotflmao:
Εντάξει, κι εγώ μέχρι που πήρα μηχανή σιχτίριζα όταν για διάφορους ηλίθιους λόγους 50 νοματέτοι κλείνανε το κέντρο ταλαιπωρώντας χιλιάδες, αλλά το να καθυστερήσεις μισή ώρα (και μία ακόμα, που αποκλείεται, γιατί ένα δρόμο κλείσανε και κάλλιστα μπορούσες να κάνεις αναστροφή και να πας απο κάποιον άλλο) επειδή κάποιοι τιμούσαν αυτούς που θυσιάστηκαν για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας και να το κάνεις θέμα και να λες γ@μώ τις παρελάσεις σας κτλ. κτλ... δε νομίζω ότι είναι πρέπον.
Σε είδα χθες στο Χαλάνδρι και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου!
Πάντα στις ρόδες σου να είσαι κούκλα'μ.
193357
junkier6
24/03/2010, 14:13
σημερα το πρωι:
οδηγω σε δρομο με προτεραιοτητα κ φτανω σε διασταυρωση με ταχυτητα 60χλμ.
βανακι με στοπ κοντευει στη διασταυρωση...
λεω θα σταματησει αλλα καλου κακου χερι ποδι στα φρενα κ μια κατω...
ο τρομπας ουτε καν κοιταει δεξια αριστερα κ κανει να βγει με τη μια...
του κορναρω ελαφρα...
στον πουτσο του...
φρενα πανικου να μην καρφωθουμε κ παρατεταμενο κορναρισμα μπας κ γυρισει...
στ'αρχιδια του...
ουτε καν γυρισε, περασε κ παρκαρε κι ολας...
σταματαω διπλα του, τον κοιταζω κ τι μου λεει;
ΣΕ ΕΙΔΑ!!! :eyepop:
οχι ρε μαλακα, δεν παιζει ρε φιλε...
αφου το στολισα κανονικα, χωρις καντηλια γυρναει κ μου λεει:
ενταξει, ενταξει, αφου σε ειχα δει.
αγγουρια ειδες...
του τα χωνω αλλη μια κ :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
επρεπε να του πεις:λαθος παιχνιδι μεγαλε δε παιζουμε κρυφτο σημερα.σημερα το παιχνιδι ειναι το μπιζ και να του τραβηξεις ενα χαστουκι :lol: :lol: :lol: :lol:
Operater
24/03/2010, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σας είδα όλους σήμερα, μ@λ@κες στην Αθήνα. Ζώα. Τι σκ@τ@ πίνετε?? Γαμώ τις παρελάσεις μου γαμώ το κέρατο του Δία, γαμώ :mad: :mad: :mad: :mad: Μία ώρα να κατέβω στο γ@μημένο το κέντρο
Μετρό :)
Cpt. Haddock
24/03/2010, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μετρό :)
Μη λέμε τα ίδια :lol:
Operater
24/03/2010, 15:13
Μη λέμε τα ίδια :lol:
ε, τουλάχιστον θα γλίτωνε τη ψυχική του ηρεμία... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Χαλάρωσε λίγο !! Αν δεν σου αρέσει μπορείς να ξανακατέβεις στην Κρήτη :winka:
+750
---------------------------------------------
Σε ειδα μαλακα με το ραλυ το μαυρο στη συγγρου να μπαινεις αναμεσα σε μενα και στο λεωφορειο ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ και να κανεις ξερογκαζιες ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ σου και κοντεψες να μας ριξεις θελοντας να κανεις προσπεραση απο κει ενω η λωριδα διπλα ηταν αδεια .... καθικι ετσι και επεφτα και εριχνα και την φιλη μου θα επρεπε να αυτοκτονησεις μετα αν ησουν λιγο εξυπνος.
(την πινακιδα σου τη θυμαμαι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
ουτε καν γυρισε, περασε κ παρκαρε κι ολας...
σταματαω διπλα του, τον κοιταζω κ τι μου λεει;
Μια απο τα ιδια πριν μερικες μερες με την διαφορα οτι εμενα μου ειπε :
ΜΗ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !!!!
Την συνεχεια δεν την γραφω .. :p
junkier6
25/03/2010, 10:36
φανταστειτε να μη μας εβλεπαν!!!
:uplate:
castoras
25/03/2010, 10:47
Χθες λοιπόν στο δρόμο που μένω,στο δρόμο που μένω,βγάζω το μηχανάκι από το σπίτι και τί να δω!!Μια 'κυρία' με ένα γιαρις αντί να παρκάρει σε μια κανονική,έως μεγάλη θέση παρκαρίσματος για το αυτοκίνητό της,καβαλάει το πεζοδρόμιο με τη μούρη.Σκεφτομαι ο αφελής ότι ανέβασε τη μούρη για να τη ρίξει και να κάνει αυτό το κουλό παρκάρισμα που κάνουν οι άσχετοι,αλλά μπααααα,ούτε καν,ανέβασε και τις δύο μπροστινές ρόδες στο πεζοδρόμιο,το έκλεισε όλο και το άφησε εκεί για να κάνει τα ψώνια της στην αγορά!!!!!!!!Την κοίταξα με απορία σα να περίμενα να μου πει κάτι,αλλά εκείνη με κοίταξε επίσης με απορία σα να έκανε κάτι φυσιολογικό και να μου έλεγε 'τι κοιτάς ρε βλάκα,δεν έχεις ξαναδει άνθρωπο να παρκάρει'!!!:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Χθες λοιπόν στο δρόμο που μένω,στο δρόμο που μένω,βγάζω το μηχανάκι από το σπίτι και τί να δω!!Μια 'κυρία' με ένα γιαρις αντί να παρκάρει σε μια κανονική,έως μεγάλη θέση παρκαρίσματος για το αυτοκίνητό της,καβαλάει το πεζοδρόμιο με τη μούρη.Σκεφτομαι ο αφελής ότι ανέβασε τη μούρη για να τη ρίξει και να κάνει αυτό το κουλό παρκάρισμα που κάνουν οι άσχετοι,αλλά μπααααα,ούτε καν,ανέβασε και τις δύο μπροστινές ρόδες στο πεζοδρόμιο,το έκλεισε όλο και το άφησε εκεί για να κάνει τα ψώνια της στην αγορά!!!!!!!!Την κοίταξα με απορία σα να περίμενα να μου πει κάτι,αλλά εκείνη με κοίταξε επίσης με απορία σα να έκανε κάτι φυσιολογικό και να μου έλεγε 'τι κοιτάς ρε βλάκα,δεν έχεις ξαναδει άνθρωπο να παρκάρει'!!!:evil:
:eyepop:
Επρεπε να της απαντουσες οτι εχεις δει απειρες φορες ανθρωπο να παρκαρει... ΖΩΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!
Συχτρια με την καθε κ@ριολ@ πια! :evil:
σε ειδα γειτονα παλι ξεκρανωτο!
καθε μερα χωρις κρανος σε βλεπω με το
Transalp σου
καλα κρανος δεν εχεις?
πήγα βολτα στην πάρνηθα και σας είδα όλουυυς :beer: :beer:
Panos1313
25/03/2010, 20:24
Σε ειδα μαμα με το κουτι, να στριβεις αριστερα απο σταση στην Λεωφορο Φυλης χωρις καν να δεις το scooter που ερχοταν ουτε με 50κμ απο το αλλο ρευμα. (Πραγματικα δεν μπορω να συνειδητοποιησω πως δεν το ειδε, σε ευθεια ηταν). Εσκασε πανω σου ενω εγω ερχομουν 5 μετρα πισω του.... Σηκωθηκε σχετικα γρηγορα και το πρωτο πραγμα που ειπεσ στο περιπου ηταν οτι εσυ ξεκινησες κανονικα.. τι κανονικα ρε τουβλο? Ευτυχως ο τυπος ηταν πολυ ψυχραιμος, δεν ειπε τιποτα και απλα τηλεφωνησε ασφαλιστικη. Αρχισες να σκουζεις ομως οταν ενω τηλεφωνουσε και την αστυνομια λιποθυμησε στα καλα καθουμενα. Του εριξα λιγο νερο στο προσωπο και αυτη την φορα επεμενα να μην σηκωθει.
Ευτυχως ηταν και αλλοι μαρτυρες και ευτυχως ο τυπος ηταν μαλλον αστυνομικος (η ειδκος φρουρος η κατι) οποτε λογικα δεν θα εχει προβλημα να βρει το δικιο του. Φορουσε κρανος το οποιο γδαρθηκε λιγο αλλα μεχρι εκει, λιγα αιματα στις παλαμες και μαλλον φτηνα την εβγαλε. Το σκουτερακι στραβο τιμονι και η μια πλευρα κατεστραμμενη
guzzistas
25/03/2010, 21:03
Σας είδα μετά το Μεσολλόγι καμιά 15αριά TDM πηγαίνατε πορεία προς Αγρίνιο σήμερα κατά τις 11 με 11:30.. χαιρετηθήκαμε όλοι!! Πήγαινα προς Ρίο.....Καλό δρόμο μάγκες!!!