View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Σε ειδα μαμα με το κουτι, να στριβεις αριστερα απο σταση στην Λεωφορο Φυλης χωρις καν να δεις το scooter που ερχοταν ουτε με 50κμ απο το αλλο ρευμα. (Πραγματικα δεν μπορω να συνειδητοποιησω πως δεν το ειδε, σε ευθεια ηταν). Εσκασε πανω σου ενω εγω ερχομουν 5 μετρα πισω του.... Σηκωθηκε σχετικα γρηγορα και το πρωτο πραγμα που ειπεσ στο περιπου ηταν οτι εσυ ξεκινησες κανονικα.. τι κανονικα ρε τουβλο? Ευτυχως ο τυπος ηταν πολυ ψυχραιμος, δεν ειπε τιποτα και απλα τηλεφωνησε ασφαλιστικη. Αρχισες να σκουζεις ομως οταν ενω τηλεφωνουσε και την αστυνομια λιποθυμησε στα καλα καθουμενα. Του εριξα λιγο νερο στο προσωπο και αυτη την φορα επεμενα να μην σηκωθει.
Ευτυχως ηταν και αλλοι μαρτυρες και ευτυχως ο τυπος ηταν μαλλον αστυνομικος (η ειδκος φρουρος η κατι) οποτε λογικα δεν θα εχει προβλημα να βρει το δικιο του. Φορουσε κρανος το οποιο γδαρθηκε λιγο αλλα μεχρι εκει, λιγα αιματα στις παλαμες και μαλλον φτηνα την εβγαλε. Το σκουτερακι στραβο τιμονι και η μια πλευρα κατεστραμμενη
25/03/2010, 22:46
σε είδα.... με την κ@υλ@ το X-bow...
πηγμένο στη Μαρίνα Ζέας (της καραπουτ@ν@ρ@ς στον Πειραιά σήμερα)... με το κρανάκι σου κανονικά :beer: ...
αλλά ρε φίλε κι εσύ το X-bow το πήρες για να πας για καφέ στα Flocafe??
είδες κόσμο κι είπες να κάνεις μόστρα? :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
(της καραπουτ@ν@ρ@ς στον Πειραιά σήμερα)... ...
στο μικρολιμανο να εβλεπες
σε ειδα δικαβαλο να κατεβαινεις μπροστα απο στηλες χτες το μεσημερακι βασιλη.εγω ανεβαινα δικαβαλος και φυσικα δε με ειδες.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα δικαβαλο να κατεβαινεις μπροστα απο στηλες χτες το μεσημερακι βασιλη.εγω ανεβαινα δικαβαλος και φυσικα δε με ειδες.
Στύλους (http://www.sarantakos.com/language/styles.html) ρε...
σε είδα.... με την κ@υλ@ το X-bow...
πηγμένο στη Μαρίνα Ζέας (της καραπουτ@ν@ρ@ς στον Πειραιά σήμερα)... με το κρανάκι σου κανονικά :beer: ...
αλλά ρε φίλε κι εσύ το X-bow το πήρες για να πας για καφέ στα Flocafe??
είδες κόσμο κι είπες να κάνεις μόστρα? :rotflmao: :rotflmao: asto dialo..alitheia??kai forage k kranos mesa?
LiakosVstrom
26/03/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
στο μικρολιμανο να εβλεπες
είχαν κατέβει όλα τα Δυτικά Πράστια στον Πειραιά....
είχε βγει και το Λιμενικό και μοίραζε κλήσεις σε κουτιά και μηχανές στη Ζέας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
asto dialo..alitheia??kai forage k kranos mesa?
κανονικά! :)
Σε είδα στη Ζέας με το ninja σου.Πήγαινες για καφέ.Χωρίς κράνος κλασικά...Αλλά ρε παιδί μου τις μπότες με τις ξύστρες τί τις ήθελες????...????Που θα έξυνες εκεί?????:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν θίχτηκες μη με διαβάζεις. Επίσης αν εσένα κοντέψουν να σε φάνε σε απόσταση 8 χιλιομέτρων 12 φορές επειδή έχουν λαλήσει όλοι & σ'αρέσει, μαγκιά σου και καπέλο σου.
Αντιλαμβάνεσαι σαφώς, ότι σύντομα τα παραπάνω μηνύματα θα ξυριστούν.
Ξυρίζω μηνύματα = ???
Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης?
:lol: :lol: :lol: :lol:
thanasiss
26/03/2010, 18:25
σε ειδα σημερα στο αιγαλεω με το σκυλακι σου και το τατουαζ στην πλατη και τρελαθηκα
μαλακια μου που δεν ηρθα να σου μιλησω και ας με κερναγες χυλοπιτα ......
DimChios
26/03/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
σε ειδα σημερα στο αιγαλεω με το σκυλακι σου και το τατουαζ στην πλατη και τρελαθηκα
:a13:
castoras
26/03/2010, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Για δώσε και το σημείο συνάντησης μήπως φάμε και μεις καμια νηστήσιμη πιτούλα!!!:lol:
thanasiss
26/03/2010, 19:29
θηβων εκει που ειναι το καινουργιο μαγαζι admiral δηλαδη απεναντι απο αιγλη
Σε είδα σου λέω κοπελιά στο μοναστηράκι, κι εσύ με χτ125 ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου. :p :wave2:
και μετα τράβαγα τα δικά μου μαλλιά που δεν σου μίλησα :hypnotize :bawl: :bawl:
koulis19
26/03/2010, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
Σε είδα σου λέω κοπελιά στο μοναστηράκι, κι εσύ με χτ125 ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου. :p :wave2:
και μετα τράβαγα τα δικά μου μαλλιά που δεν σου μίλησα :hypnotize :bawl: :bawl: Μπλε μαλλια ειχε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μπλε μαλλια ειχε?
:p :p
πορτοκαλοκόκκινα :smokin: :smokin:
Σε είδα κι εσένα φίλε στο φανάρι στην πατησίων με το κουκλί το TTR και το κρανάκι το arai :beer: :beer:
Ωραίος λέμεε! :beer: :beer:
καλές βόλτες :wave2:
pilotos_xtreme
26/03/2010, 23:19
σε ειδα φιλαρακι με το speed triple κατα της 9 σημερα στον ευαγγελισμο.
με περασες με σουζα,ξεκρανωτος με αμανικο,κ λιγο πιο περα μαλλον σου φυγε το πατιλικι και επεσες στο ταξι κ μετα κατω....
ειλικρινα κοκκαλωσα κ εγω κ η κοπελια μου.
σταματησα στην ακρη κ ειδα οτι εισαι καλα.
μεγαλε....ΑΝΑΨΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ γιατι σε ειχα για χαμενο ετσι πως επεσες.
παντα ορθιος κ την επομενη φορα που θα καβαλησεις παρε κ κανα εξοπλισμο
επειτα στο γυρισμο,στην καλλιροης σας ειδα εσας με το ττρ το πεγκασο κ το μπιουελ να θελετε κοντρα. βρες πως αλλαζει η διαθεση με τη μια λεμε!!! χαχαχααχα
παντα ορθιοι κ σεις
και τσακω μια μπυρα ολοι σας :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σε ειδα φιλαρακι με το speed triple κατα της 9 σημερα στον ευαγγελισμο.
με περασες με σουζα,ξεκρανωτος με αμανικο,κ λιγο πιο περα μαλλον σου φυγε το πατιλικι και επεσες στο ταξι κ μετα κατω....
ειλικρινα κοκκαλωσα κ εγω κ η κοπελια μου.
σταματησα στην ακρη κ ειδα οτι εισαι καλα.
μεγαλε....ΑΝΑΨΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ γιατι σε ειχα για χαμενο ετσι πως επεσες.
παντα ορθιος κ την επομενη φορα που θα καβαλησεις παρε κ κανα εξοπλισμο
επειτα στο γυρισμο,στην καλλιροης σας ειδα εσας με το ττρ το πεγκασο κ το μπιουελ να θελετε κοντρα. βρες πως αλλαζει η διαθεση με τη μια λεμε!!! χαχαχααχα
παντα ορθιοι κ σεις
και τσακω μια μπυρα ολοι σας :beer:
Έχει παραγίνει το κακό με τους triumphάδες μου φαίνεται. :eyepop:
Τόσο ποζεράδικο μηχανάκι είναι πια; :confused:
Cpt. Haddock
27/03/2010, 03:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Έχει παραγίνει το κακό με τους triumphάδες μου φαίνεται. :eyepop:
Τόσο ποζεράδικο μηχανάκι είναι πια; :confused:
Ναι :smokin:
Τι να πω και εγώ που με πλευρισε εχθές τιγρης και μου σκαγε γκαζιες για να κάνουμε κόντρες στη Βουλιαγμένης...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Τι να πω και εγώ που με πλευρισε εχθές τιγρης και μου σκαγε γκαζιες για να κάνουμε κόντρες στη Βουλιαγμένης...:sad:
Με το Άφρικα ήσουν ? :lol: :rotflmao: :lol:
Σε είδα ή μάλλον πρώτα σε άκουσα και μετά σε είδα Grande papara χτες το βράδυ 10:15 να περνάς με κόκκινο Κορίνθου και Καρόλου στην Πάτρα, ξεκράνωτος με το τριμπούρδελο το καφόμπρικο το ΚΤΜ. Αν ρε πανύβλακα ήμουν με το κουτί, θα έκανες Πάσχα στην ορθοπεδική του ΡΙΟΥ στην καλύτερη γιατί στη χειρότερη ....δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ήμουνα όμως με το παπί και παραλίγο να περάσεις από πάνω μου.
Ρε κάτι μ@λ@κες που κυκλοφορούν δίπλα μας και το παίζουν γλήγοροι. Την κακία μου πάντως την σκέφτηκα και μακάρι η ευχή μου να έπιασε, ήταν η μόνη φορά που παρακαλούσα να βρισκόταν εκεί ένας μπατσμαν και να σε ζωγράφιζε σαν νέος Dali.
Ρε καταλάβετέ το, η καγκουροσύνη σε ακολουθεί ακόμα κι αν οδηγάς έλκηθρο. Κλαμπανάρες...
:mad: :mad:
koulis19
27/03/2010, 10:23
Σε ειδα ηλιθιε ταξιτζη που πηγες να περασεις με κοκκινο το φαναρι της Αγιου Δημητριου και την ωρα που περνουσε η γιαγιακα την διαβαση αρχισες να την βριζεις.Γιατι ρε μαλακα?Μονο αυτο να μου απαντησεις,γιατι?Δικιο εχεις παλιο ηλιθιε?
gixxerpap
27/03/2010, 10:35
σε είδα ρε γυφτοταρίφα, πως έτριβες τα χέρια σου, όταν έπεσα πάνω σου χθες στην ιερά οδο ...
μου σβησε το μηχανάκι, ενω προσπαθούσα να κάνω μανουβρα ανάμεσα στα δεκάδες ταξί που έκαναν μανουβρες εκείνη την ώρα, έχασα την ισορροπία μου, και ακουμπησα με τον αγκώνα μου στην πόρτα σου για να μην πέσει η μηχανη πάνω σου ..
και νόμιζες ότι θα με κάνεις μεροκάματο, να φτιάξεις τις ζημιές που είχες ήδη στον πίζω προφυλακτήρα
:eyepop:
ε ρε κάτι κουραδόμαγκες που κυκλοφορούν ...
DimChios
27/03/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σε είδα ρε γυφτοταρίφα, πως έτριβες τα χέρια σου, όταν έπεσα πάνω σου χθες στην ιερά οδο ...
μου σβησε το μηχανάκι, ενω προσπαθούσα να κάνω μανουβρα ανάμεσα στα δεκάδες ταξί που έκαναν μανουβρες εκείνη την ώρα, έχασα την ισορροπία μου, και ακουμπησα με τον αγκώνα μου στην πόρτα σου για να μην πέσει η μηχανη πάνω σου ..
και νόμιζες ότι θα με κάνεις μεροκάματο, να φτιάξεις τις ζημιές που είχες ήδη στον πίζω προφυλακτήρα
:eyepop:
ε ρε κάτι κουραδόμαγκες που κυκλοφορούν ...
δε πιστευω να ψαρωσες!
:evil:
εσυ οκ?
gixxerpap
27/03/2010, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δε πιστευω να ψαρωσες!
:evil:
εσυ οκ?
ακόμα τρέμω ...:lol:
αφου είδα ότι δεν έβγαζα άκρη, ανέβηκα να φύγω, κάνε ότι νομίζεις μου λεει, αλλα να ξέρεις ότι θα έχουμε τραβήγματα, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος ....
έσκυψα, του ψιθύρισα κάτι στο αυτί και συννενοηθήκαμε νομίζω ...:)
DimChios
27/03/2010, 11:45
αφου είδα ότι δεν έβγαζα άκρη, ανέβηκα να φύγω, κάνε ότι νομίζεις μου λεει, αλλα να ξέρεις ότι θα έχουμε τραβήγματα, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος ....
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ξεκράνωτος με το τριμπούρδελο το καφόμπρικο το ΚΤΜ.
Πες οτι χεστηκες πανω σου απο τον ηχο του θηριου και ασε τις μαλακιες...:rolleyes: :p
webassasin
27/03/2010, 14:35
τι του ειπες? :P
...έσκυψα, του ψιθύρισα κάτι στο αυτί και συννενοηθήκαμε νομίζω ...:)
Διάολε...είσαι τΟσο σέξυ άντρας τελικά...? έπρεπε να το είχα καταλάβει.
:rotflmao: :bigcry:
olaeinai_dromos
27/03/2010, 17:28
Σας βλεπω ολο τον τελευταιο καιρο,στο moto.gr.
Μαλλον εχετε σαλταρει κανονικα,ταλαιπωροι Αθηναιοι-ες.
Παντα ορθιοι!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
gixxerpap
27/03/2010, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ότι μ΄έπιασε κόψιμο και δε μπορούσα να περιμένω ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Panos1313
28/03/2010, 02:50
Σε ειδα φιλε με το κοκκινο cbr1000 να με περνας με καμια 150αρα στην κηφισιας σαββατο βραδυ κατα τις 3-4. Σε προφτασα στο επομενο φαναρι, αλλα εκει σε προλαβε και ενα gsxr μαυρο κ7? που αμεσως εδειξε αγριες διαθεσεις. Στο μεθεπομενο φαναρι στηθηκατε ο αλλος δεξια και εσυ αριστερα. Ανοιξατε και ενω ειχε μικρη καμπυλη ο δρομος εσυ πηγες φουλ ευθεια και πηγες να πεσεις πανω του. Πααααλι καλα που σε ειδε τελευταια στιγμη να 'ρχεσαι και εκοψε... Αλλα και αυτος, κοντρα εψαχνε μεσα στη νυχτα, πανω στην κηφισιας σε ωρα που οι μεθυσμενοι βρισκονται παντου ειτε ως οδηγοι ειε ως πεζοι?
Ολο περιεργα βλεπω τελευταια. Φταιει που αρχισαν οι ζεστες?
2 kala stantar!!!
Σας ειδα εχτες ΟΛΟΥς μαζι!!
ειπαν πως ησασταν 2000 ντροσοντουρα.
ΚΑι οντως εισασταν ΠΑΡΑ πολλοι!!!!
:lol:
κριμα που δεν ειασταν στο ιδιο ρευμα να επαιζε και κανενα τσαγακι, γιατι εμαθα πως κανατε και ταρζανιες στην Α.Ο.
bikerted
28/03/2010, 12:53
Σε είδα με είδες και παρ όλα αυτά βγήκες να προσπεράσεις μαλ@κα με το POLO ....:mad:
Και από καθαρή τύχη βρήκα μόνο τον καθρέφτη σου με τον αγκώνα μου:eyepop: :a53: :a37:
Ομολογώ πως τη γλύτωσα πολύ φτηνά!!!!!
bikerted
28/03/2010, 18:59
Σας είδα 4 μικρά γουρουνάκια να περνάτε το δρόμο πρίν την Πάλαιρο!!!!!
Εσείς όμως δεν καταλάβατε τπτ....
Χέστηκα αλλά είχε πολύ πλάκα!!!!!
:lol: :lol: :lol:
(Edited!!! thanx camen)
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
το Πάλαιρο!!!!!
ΤΗΝ Παλαιρο...:winka:
Καλα ρε περασες απο διπλα και μια Λευκαδα δεν ηρθες να πιουμε καφε και να σε κοιμησω ρε χαμενε?!:mad:
sas eida olous me tis koukles sas( 6 mporei kai parapanw vespes palies) shmera ston gurismo apo nafpakto.oti kai na pw einai ligo.....na ste kala oloi na tis xaireste...
:beer: :beer: :beer:
bikerted
28/03/2010, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΤΗΝ Παλαιρο...:winka:
Καλα ρε περασες απο διπλα και μια Λευκαδα δεν ηρθες να πιουμε καφε και να σε κοιμησω ρε χαμενε?!:mad:
Σκοπός είναι να κάνω τον γύρο της ηπειροτικής Ελλάδας
(και να λύσω και κάποια θέματά μου)
:beer: :beer:
Τόσο πολύ σου 'λειψα ??? :blush:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Σκοπός είναι να κάνω τον γύρο της ηπειροτικής Ελλάδας
(και να λύσω και κάποια θέματά μου)
:beer: :beer:
Τόσο πολύ σου 'λειψα ??? :blush:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
Δεν φανταζεσε ποοοοοσο.........:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
pilotos_xtreme
28/03/2010, 19:51
σε ειδα φιλαρακι πριν λιγο στη μαραθωνος με το gsxr ασπρο μπλε.
χαιρετηθηκαμε κ μου πες ωραιο το χεις! ευχαριστω παρα πολυ !
κουκλα κ η δικια σου κ να φτιαξεις γρηγορα τη ζαντα για να στριβει ξανα!!!
ασχετο αλλα
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΕΜΕ??? :a08: :a30: :a25: :a48:
koulis19
28/03/2010, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σε ειδα φιλαρακι πριν λιγο στη μαραθωνος με το gsxr ασπρο μπλε.
χαιρετηθηκαμε κ μου πες ωραιο το χεις! ευχαριστω παρα πολυ !
κουκλα κ η δικια σου κ να φτιαξεις γρηγορα τη ζαντα για να στριβει ξανα!!!
ασχετο αλλα
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΕΜΕ??? :a08: :a30: :a25: :a48: Ηρθε?Εγω νομιζα οτι περασε!!!!!!!!:beer: :beer:
2stroker
28/03/2010, 20:41
σε ειδα φιλε με το cbr δικαβαλος με την κοπελια σου σημερα στην παλαια εθν.οδο Α.κ
χαιρετησες εμενα και το φιλο μου που καναμε σταση για τσιγαρο και να ξεκουραστουν τα πρασινακια μας.καλους δρομους να χεις και παντα ορθιος!!:beer: :beer:
σας ειδα και σας πιτσιρικαδες σημερα το απογευματακι στην Εθν.οδο Α.κ που την ωρα που περναγαμε χοροπηδαγατε και μας κανατε νοηματα:beer:
Greg_950 S
28/03/2010, 21:15
Πες οτι χεστηκες πανω σου απο τον ηχο του θηριου και ασε τις μαλακιες...:rolleyes: :p
Αφού το ξέρετε οτι είναι θέμα νοοτροπίας κάγκουρα-αναβάτη, γιατί το βασανίζετε...:cool:
Αν δηλαδή καβαλούσε καμμιά Βαυαρέζικη χύτρα, κοινώς boxerο-νεροτσούκαλο, και έκανε τις ίδιες μ@λ@κίες, δεν θα άξιζε τα μπινελίκια του ? :wave2:
Σε είδα... βασικά και οι άλλοι σε έβλεπαν αλλά ήταν Ευρωπαίοι! Σε είδα λοιπόν στο δρόμο από Βενετία για Μέστρε με το Μαζεράτι σου να έχεις σταματήσει επειδή είδες το διπλανό αυτοκίνητο να σταματάει στο φανάρι! Δεν πήρες χαμπάρι οτι το φανάρι ήταν για αυτούς που έστριβαν αριστερά ενώ για ευθεία δεν υπήρχε γιατί χάιδευες το μπούτι της κυρίας δίπλα. Οι υπόλοιποι λοιπόν συμπατριώτες σου δε σε ενόχλησαν και έτσι πήρα το θάρρος να έρθω μπροστά όπου και σε ρώτησα σε άπταιστα ελληνικά αν θα σε περιμένουμε μέχρι να τη γ@μήσεις ή έχεις σκοπό για χαμούρεμα μόνο... :confused:
Συγγνώμη που δε με κατάλαβες και σε ευχαριστώ που ξεκίνησες! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Σε είδα... βασικά και οι άλλοι σε έβλεπαν αλλά ήταν Ευρωπαίοι! Σε είδα λοιπόν στο δρόμο από Βενετία για Μέστρε με το Μαζεράτι σου να έχεις σταματήσει επειδή είδες το διπλανό αυτοκίνητο να σταματάει στο φανάρι! Δεν πήρες χαμπάρι οτι το φανάρι ήταν για αυτούς που έστριβαν αριστερά ενώ για ευθεία δεν υπήρχε γιατί χάιδευες το μπούτι της κυρίας δίπλα. Οι υπόλοιποι λοιπόν συμπατριώτες σου δε σε ενόχλησαν και έτσι πήρα το θάρρος να έρθω μπροστά όπου και σε ρώτησα σε άπταιστα ελληνικά αν θα σε περιμένουμε μέχρι να τη γ@μήσεις ή έχεις σκοπό για χαμούρεμα μόνο... :confused:
Τουλάχιστον ήταν καλό το μπούτι? :smokin:
DimChios
29/03/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
μλκ Μητσο!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
DimChios
29/03/2010, 07:58
Σε ειδα τις τελευταιες 3-4 μερες στο περιπτερο σου αλλα ολο βιαστηκος περναω με το κουτι!
Σου κορναρα κιολας προχτες!
ΤΟ KLV ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΟΞΩ?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Αφού το ξέρετε οτι είναι θέμα νοοτροπίας κάγκουρα-αναβάτη, γιατί το βασανίζετε...:cool:
Αν δηλαδή καβαλούσε καμμιά Βαυαρέζικη χύτρα, κοινώς boxerο-νεροτσούκαλο, και έκανε τις ίδιες μ@λ@κίες, δεν θα άξιζε τα μπινελίκια του ? :wave2:
Εγώ φιλαράκι τα μπινελίκια τα ρίχνω όπου αξίζει, ασχέτως του τι καβαλάει ο καθένας. Αλλά λογικά σκεπτόμενος ότι για να καβαλάς τέτοιο κτήνος δεν είσαι 15 - 17 χρονών και νόμιζα ότι το καγκουριλίκι είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας. ΑΜ ΔΕ. Άμα είσαι κάγκουρας, κάγκουρας θα παραμείνεις όσο κι αν μεγαλώσεις ότι κι αν καβαλήσεις.
Σε ειδα ΖΩΟΝ να περνας με κοκκινο το φαναρι στη Μεσογειων στο υψος Νομισματοκοπειου και για χιλιοστα τη γλιτωσα και δε με εμβολισες!!
ΠΟΣΗ ΩΡΑ 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Μ@ΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑ8ΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ????
ειναι δυνατον ρε παιδια να εχουν σταματησει ΟΛΟΙ στο ρευμα του, να εχω ξεκινησει επιφυλακτικα αργα ΚΑΙ ΠΑΛΙ να κινδυνευω να με χτυπησει ενας %$#@@@$%%%?????????
συντομη απαντηση στο αποπανω
ΝΑΙ!!
πιο αναλυτικη
Ξεκινας αφου εχεις δει οτι εχουν σταματησει οι καμικαζι (με κινδυνο να σε καβαλησει κανενας πισινος σου βεβαια)
Σας είδα εχθές κάτω απο την τέντα της Triumph στα Megara Fermuit να περιμένετε τον επόμενο αναβάτη για τεστ ραιντ μέσα στην πίστα.
Έγώ γιατί δεν το είχα ακούσει ; 1050,Speed & Street, 675,απ όλα είχε η τέντα εκτός απο διαφήμιση.
Αλλά μάλλον αβαβά τεστ ράιντ ήταν,λίγοι και καλοί να μην μας τα χαλάσουν κιόλας τα ργαλεία....;)
Σας είδα και εσάς εψές με τα μοτόρια σας να κάνετε windserf απ τον αέρα(5-6boforia)στην Ε.Ο. :sick:
Σε είδα το Σάββατο κατεβαίνοντας από τον Παρνασσό, την ειδική Δροσοχώρι, κοντά στη Γραβιά, εσύ ανέβαινες, επίσης με ATV (quad).Να είσαι καλά και να ξεδίνεις σε αυτή την υπέροχη διαδρομή.
:beer:
Κυριακή πρωί επέστρεφα Αθήνα με αυτοκίνητο - τρέιλερ και γουρούνα φορτωμένη και η έξοδος ήταν πήχτρα στη μηχανή, κάποια εκδρομή του moto.gr θα είναι σκέφτηκα.
Να είστε όλοι καλά !:wave2:
Σε είδα πακετά στο τσαφ που με πετάχτηκες μέσα από μονόδρομο βραδιάτικα και χωρίς φώτα. Και δε φορούσες και κράνος!!! Κάτι τέτοια βλέπω εδώ στη πόλη που οδηγάω τ' αυτοκίνητο και μου γυρίζουν οι λάμπες :evil: ...
Κι εσένα σε είδα προβατίνα του Μητσάκι και μου κοψες τη χολή όπως πετάχτησες καταμεσής στο δρόμο, αλλά και σε ευχαριστώ που με έκανες να φοράω κράνος ακόμα κι όταν πάω για τσιγάρα στη πλατεία. :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bip-vip
...
Κι εσένα σε είδα προβατίνα του Μητσάκι.......:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
orizontas
29/03/2010, 16:13
se eida παλιο καρι@λ@ που με παρατησες πριν χρονια
πιγμενη στην κινηση με τον αντρα αμτρουλισου τον εχω τριχεσ και στα νυχια ...
σε κοιταξα εως οτου αναψει το φαναρι ,
αυτος δεν ειναι ...καλα να παθεις .....
εχεις γινει και χοντρι και με πεσμενα βυζια
ευχαριστω που ξεκουμπιστικες
koulis19
29/03/2010, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
με τον αντρα αμτρουλισου τον εχω τριχεσ και στα νυχια ...
Ο ευαγγελατος ηταν?
Greg_950 S
29/03/2010, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εγώ φιλαράκι τα μπινελίκια τα ρίχνω όπου αξίζει, ασχέτως του τι καβαλάει ο καθένας. Αλλά λογικά σκεπτόμενος ότι για να καβαλάς τέτοιο κτήνος δεν είσαι 15 - 17 χρονών και νόμιζα ότι το καγκουριλίκι είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας. ΑΜ ΔΕ. Άμα είσαι κάγκουρας, κάγκουρας θα παραμείνεις όσο κι αν μεγαλώσεις ότι κι αν καβαλήσεις.
Μαζί σου !!! :a46: :wave2:
εχεις γινει και χοντρι και με πεσμενα βυζια
:a43: :a43: :a43:
se eida vlamene pou me koitages sto fanari mesa apo to kouti sou irwnika epeidh forousa gantia (to kranos enooeitai)....me kati keftedes san kai sena olh thn stolh tha eprepe na foraw.to oti prosexw den me kanei oute kagkoura oute thn exw dei mhxanovios kai grhgoros...alla mallon to mono pou exeis kavalisei pote sthn zwh sou einai podhlato xwris sela....ta mpinelikia den ta akouses fisika giati epaize vera lamprou sto terma.....:a022: :a022: :a022:
σε ειδα :a29: ρε παλιο :a018: μαμω :a023: μα καλα ποσο ποια? :a023: :a023: :a023: :a37: :a52:
:a4:
castoras
29/03/2010, 20:12
σε ειδα :a29: ρε παλιο :a018: μαμω :a023: μα καλα ποσο ποια? :a023: :a023: :a023: :a37: :a52:
Τέλεια περιγραφή!!:lol:
webassasin
29/03/2010, 20:24
πολλα νευρα γενικως.. ακομα δεν συνηθισατε εκει πανω?
LiakosVstrom
29/03/2010, 20:24
...
το Σάββατο που πήγαινα στο νοσοκομείο μωρή που γαμήθηκες να κορνάρεις στο φανάρι επειδή δεν ξεκινήσαμε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΟ. κι επειδή γύρισα να κοιτάξω άρχισες να βρίζεις και να κουνάς τα χέρια. και μετά πήγαινες σαν την τρελή στην κίνηση και με το που ήρθες δίπλα μας κοίταζες. αλλά έμεινες να κοιτάς όταν σου είπα "πρόσεχε πως οδηγάς μωρή φακλάνα" και το μόνο που βρήκες να πεις (μετά από 5 λεπτά που μας ξαναπρόλαβες, γιατί κόλλησες στο ρεύμα που δεν τσούλαγε, ήταν "φακλάνα να πεις τη γυναίκα σου μαλάκα". ήθελα να αρχίσω τα ανέκδοτα που έλεγε ο Μπρους Γουίλις στην ταινία ο Τελευταίος Πρόσκοπος για μια χοντρή γυναίκα που είχε αλλά πονούσα όταν γέλαγα.
σας άκουσα κι εσάς σήμερα με το (τι άλλο!!!!) μπέβερλι και πιο πίσω το παπί που μου κορνάρατε να προχωρήσω γιατί δεν μπορούσατε να περάσετε μπροστά ενώ ήμασταν σταματημένοι στο φανάρι.
δεν σας χάλασε το "τσου" όταν γύρισα και σας κοίταξα και κάνατε μόκο. μαλάκες λές και θα πάτε πιο γρήγορα σε μια πηγμένη Π. Ράλλη αν περάσετε και κάτσετε μπροστά μου. αφού έτσι κι αλλιώς μέχρι να πάρετε χαμπάρι πως άναψε πράσινο θα σας είχαν περάσει κι οι χελώνες.
... ήθελα να αρχίσω τα ανέκδοτα που έλεγε ο Μπρους Γουίλις στην ταινία ο Τελευταίος Πρόσκοπος για μια χοντρή γυναίκα.....
...έλεγε, ότι είναι τόσο χοντρή που πρέπει να την κυλήσεις στο αλεύρι για να βρείς την τροΥπα... :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...έλεγε, ότι είναι τόσο χοντρή που πρέπει να την κυλήσεις στο αλεύρι για να βρείς την τροΥπα... :rotflmao: :rotflmao:
εγω αυτο το ανεκδοτο ποτε δεν το καταλαβα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Αρα δεν ειχες ποτε χοντρη γυναικα...:winka: :winka: :winka: :lol:
webassasin
29/03/2010, 21:26
εγω δυστυχως το καταλαβα...
:a5:
ενταξει βλεπω συνεχεια αναστροφες στην πειραιως αλλα οχι οπως τη σημερινη.σας ειδα μαλακες (5) και μια μαλακω της ομαδας διας που στο φαναρι πειραιως και φλεμινγκ προσπαθουσατε να κανετε αναστροφη.χωρις φαρους,χωρις σειρηνες...περαστικα σας και περαστικα μας γιατι αν βλεπει ο ελληνας εσας να οδηγητε ετσι....χεστηκαμε !!!
Operater
29/03/2010, 23:18
Σε είδα σήμερις το μεσημέρι, να οδηγάς το σκουτεράκι σου, κάπου στο Ιλιον,
και να γραφεις μυνημα (χωρίς κράνος κτλ...εννοείται...)
σου είπα ότι θα σκοτωθείς και να κάτσεις να το στείλεις για λιγο στην άκρη
(3 αμάξια καροτσάκι από πίσω)
σταμάτησες όντως
αλλά σε περιμένει οικογένεια στο σπίτι
μην σπαταλάς έτσι τη ζωή σου γιατί σε οτιδήποτε
ήσουν ευάλωτος.
Ενα αμάξι να έβγαινε απο ΣΤΟΠ ή ενας ελιγμός επικυνδινος
θα τα έχανες! θα την είχες πατήσει!
nakedorange
29/03/2010, 23:39
ενταξει βλεπω συνεχεια αναστροφες στην πειραιως αλλα οχι οπως τη σημερινη.σας ειδα μαλακες (5) και μια μαλακω της ομαδας διας που στο φαναρι πειραιως και φλεμινγκ προσπαθουσατε να κανετε αναστροφη.χωρις φαρους,χωρις σειρηνες...περαστικα σας και περαστικα μας γιατι αν βλεπει ο ελληνας εσας να οδηγητε ετσι....χεστηκαμε !!!
Πανω σε ντορσεντουρο ητανε μηπως;
Μηπως η κυρια ηταν συνεπιβατης σε ενα απ αυτα;
Καλα ρε εμενα που κτυπιομουν να με δεις δεν με ειδες...οτι 8ελεις βλεπεις.
@ναι με το ασπρο σκουτερ ημουν το τουμπανιασμενο!
junkier6
29/03/2010, 23:48
σ'αυτους τους μαλακες της ΔΙ.ΑΣ ποιος θα δινει κλησεις;;;
και ειπαμε: προσοχη, κυκλοφορουν αναμεσα μας....
Akatanomastos
30/03/2010, 02:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Αρα δεν ειχες ποτε χοντρη γυναικα...:winka: :winka: :winka: :lol:
webassasin..
απλα..
Μεγαλος Αντρας:a19: :a23: :a19: :a23: :a19:
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Ερατοσθένους στο Παγκράτι με το γκρι TDM που δε με είδες στον καθρέφτη σου και παραλίγο να με εμβολίσεις... Ευτυχώς όλα καλά και για μένα και για σένα. Αλλά αυτό το HJC τι το 'χεις στην τσάντα του και δεν το φοράς ρε μανάρι μου; Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά είσαι και ωραίο παιδί και θα σε ματιάσουν!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Πανω σε ντορσεντουρο ητανε μηπως;
Μηπως η κυρια ηταν συνεπιβατης σε ενα απ αυτα;
Καλα ρε εμενα που κτυπιομουν να με δεις δεν με ειδες...οτι 8ελεις βλεπεις.
@ναι με το ασπρο σκουτερ ημουν το τουμπανιασμενο!
με ειδες ?:look:
PortisHead
30/03/2010, 08:16
Ειδα....τον Χρηστο...Συνταγματαρχη !!!
Τωρα το πρωϊ ,κατεβαινοντας την Πειραιως , στο υψος του Γκαζι , παραβιαζει μαυρο Vitara το κοκκινο , στο δρομο που ερχεται απο την γεφυρα του Πουλοπουλου για να βγει χυμα μες την Πειραιως.
Παρατεταμενη κορνα , αλλαγη λωριδας στα τυφλα (εννοειται) και περασα 1mm απο τον προφυλακτηρα του.
Συγκρουστηκε ομως με το απο πισω αμαξι (λογικο).
Ετρεμα τοσο πολυ...που ουτε να βρισω δεν μπορεσα :(
Παραλιγο να ξαναρχισω το καπνισμα.
Επισης ειδα και το περιπολικο που επειδη ειχε το φαρο και τη σειρηνα αναμενα , νομισε οτι θα περασει αβιαστα και καθετα την Πανεπιστημιου με κοκκινο.
Δεν υπολογισε ομως την 120-χρονη γρια που κατεβαινε με το punto ακουγοντας Κάλλας στην διαπασων , και του εχωσε μια ωραια στο φαναρι :lol:
LiakoVstrom.... σε καταλαβαινω απολυτα !
LiakosVstrom
30/03/2010, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παραλιγο να ξαναρχισω το καπνισμα.
LiakoVstrom.... σε καταλαβαινω απολυτα !
η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. αν δεν βάλουν λουκέτο στις σχολές οδηγών ή έστω καλύτερες εξετάσεις και δεν βγει η τροχαία στους δρόμους να αρχίσει να μοιράζει κλήσεις ώστε σε 3-5 χρόνια να φτιάξει η κατάσταση.... θα γίνουμε Μπαγκλαντές. :rolleyes: :rolleyes:
Σε είδα παπί με 4 καφέδες στο χέρι να ξεκινάς από τη δεξιά λωρίδα και να καταλήγεις στην πρόσθετη (4η) για αριστερή στροφή σχεδόν κάθετα στην Κηφισίας! Δεν ήξερα αν πρέπει να σε βρίσω που αναγκάστηκα (και εγώ) να φρενάρω ή να σε θαυμάσω για το ακροβατικό!
Σε είδα άπλυτε και εύσωμε παπιόβιε (politically correct διατύπωση - μιλάμε για κόμικ κατάσταση) να με ρωτάς αν καίει κάργα (το 1000άρι)! Αφού σου απάντησα ότι καίει κάμποσο με ρώτησες αν ξέρω το Βασίλη τον Καρχαρία! Θεός!
Σε είδα χθες το βράδυ αδερφή με κόκκινο Cinquecento να με λούζεις καθαρίζοντας το παρμπρίζ σου. Είσαι τυχερός που γενικά δε βρίζω (έστω και wannabe) γυναίκες.
DimChios
30/03/2010, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
Είσαι τυχερός που γενικά δε βρίζω (έστω και wannabe) γυναίκες.
KAKΩΣ!
Χαλας την πιατσα χωρια που το γουσταρουν καργα!
:lol: :lol: :lol:
pocahondas
30/03/2010, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μπλε μαλλια ειχε?
μπουάχαχαχαχχ :lol:
pocahondas
30/03/2010, 22:45
σε είδα.. sniper την κυριακή στην επίδαυρο. :a2:
DimChios
31/03/2010, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
σε είδα.. sniper την κυριακή στην επίδαυρο. :a2:
ευθεια πηγαινε ε?
:smokin:
Operater
31/03/2010, 09:35
ευθεια πηγαινε ε?
που εχει ευθεια στην επίδαυρο?:confused: :lol:
DimChios
31/03/2010, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
που εχει ευθεια στην επίδαυρο?:confused: :lol:
ποτε εστριψε για να στριψει και τωρα?
Εχετλαίος
31/03/2010, 11:31
Ρε μισό @δι με τον τετράξονα φορτωμένο ογκόλιθους σήμερα το πρωί έξω από το Καστέλλι, όταν κάνουμε προσπέραση με +90 (άρα ούτε κόφτη είχες) δεν ξύνουμε τον καθρέπτη του οχήματος που προσπερνάμε! Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πολύ κοντά του, ρε ανδράποδο! Προλίγο να φύγει ο άθρωπος (τουρίστας) στο γκρεμό, ρε λαμόγιο χωρίς αχαμνά! Και είχε και 2 παιδάκια μέσα ρε υπάνθρωπε!
Φυσικά σε έδωσα, έτσι; Χωρίς παρεξήγηση! :mad:
Operater
31/03/2010, 11:40
Σας είδα στρουμφάκια χτες και σήμερα να είστε απλωμένα σε πολλά μπλόκα.
Πως αλλιώς θα βγει το δώρο του Πασχα?
Την άρπαξα κι εγώ στην Ιερα Οδό, μεταξύ Καβάλας και Σχιστού,
όπου μες στα μαύρα σκοτάδια, συνειδητοποίησα αργά ότι εχει γίνει πλέον μονόδρομος... :mad:
Το δικό μου το δωράκι λιγόστεψε κατά 100 ευρώ.... :(
δε σε ειδα αλητη που μου εκλεψες το φαναρι απο το μηχανακι εχτες το βραδυ. μακαρι και να σε εβλεπα....
που να μην το χαρεις π@λιοπουστ@
Πασχα να μην προλάβεις να κάνεις παλιο@ρχιδι.
Greg_950 S
31/03/2010, 14:38
Στην Καυταντζόγλου εθεάθη νεαρά ξανθομαλλούσα καλογυμνασμένη, με FMX (??)
Στα φανάρια με το ζόρι πατούσες τα πόδια ( στις μύτες..) και ξεκίναγες τόσο αργά έως βασανιστικά , προφανώς σαν κάργα πρωτάρα. :confused:
Να προσέχεις μέσα στη ζούγκλα της πόλης και να το μάθεις το δυνατόν γρηγορότερα (ΟΡΘΙΑ) , γιατί όπως θα πρόσεξες τα κουτιά και τα λεωφορεία δεν χαμπαριάζουν και πολύ. :wave2:
Cpt. Haddock
31/03/2010, 14:38
Κοντά τα χέρια σ' φιλαράκι :smokin:
Greg_950 S
31/03/2010, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φιλαράκι για αυτό έγραψα "εθεάθη" και όχι τίποτε άλλο.:smokin: :smokin:
Αλλά για να την χαίρονται και οι δικοί της για πολύ, ας την εκπαιδεύσουν καλύτερα.
Δεν συμφωνείς ότι θα είναι κρίμα να φιλοξενηθεί στα "Στραβά και ανάποδα" ? :sun:
DimChios
31/03/2010, 15:01
αφου δεν καβαλαγε TRIUMPH ρε τι ζορι τραβας?
Cpt. Haddock
31/03/2010, 15:02
αφου δεν καβαλαγε TRIUMPH ρε τι ζορι τραβας?
αμα καβαλαγε τράιουμφ θα είχα ζόρι :lol:
DimChios
31/03/2010, 15:08
αμα καβαλαγε τράιουμφ θα είχα ζόρι :lol:
ενω τωρα με το χονδα εισαι απο "πανω" ε?
Cpt. Haddock
31/03/2010, 15:10
ενω τωρα με το χονδα εισαι απο "πανω" ε?
το χονδα ειναι δικό της ρε μλκ :look:
(ντιπ δεν κατάλαβε πάλι :bawl: )
DimChios
31/03/2010, 15:24
το χονδα ειναι δικό της ρε μλκ :look:
(ντιπ δεν κατάλαβε πάλι :bawl: )
ΑΥΤΟ ΛΕΩ!
"ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΟΝΤΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ (ή νοιωθεις :smokin: ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ E????
:rotflmao: :bigcry:
Στα φανάρια με το ζόρι πατούσες τα πόδια ( στις μύτες..) και ξεκίναγες τόσο αργά έως βασανιστικά , προφανώς σαν κάργα πρωτάρα. :confused:
Να προσέχεις μέσα στη ζούγκλα της πόλης και να το μάθεις το δυνατόν γρηγορότερα (ΟΡΘΙΑ) , γιατί όπως θα πρόσεξες τα κουτιά και τα λεωφορεία δεν χαμπαριάζουν και πολύ. :wave2:
καλά ρε Ηλία...
που πήρες test ride το FMX το καταλαβαίνω...
που με το κράνος και την κοτσίδα γκομενοφέρνεις...δε γαμιέται... μπορεί ο greg_950 να γουστάρει....
το "με το ζόρι πατούσες τα πόδια ( στις μύτες..)" δε μου κάνει εντύπωση...
αλλά ρε φούστη το...
"καλογυμνασμένη"
πως σκατά το πέτυχες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PS: πότε πήγες θεσσαλονίκη ρε ?
Cpt. Haddock
31/03/2010, 15:29
ΑΥΤΟ ΛΕΩ!
@@ αυτό λες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
"καλογυμνασμένη"
πως σκατά το πέτυχες?
με πολύ κοπο ρε φιλαράκι :sad:
Greg_950 S
31/03/2010, 15:55
@@ αυτό λες...
με πολύ κοπο ρε φιλαράκι :sad:
Φιλαράκι, μάλλον να δώσω λεπτομέρειες για να μην παρεξηγιόμαστε.... :nono:
Αυτή είχε μακριές ξανθιές extensions , μαύρο δερμάτινο μπουφάν μεσάτο, κοντοκάβαλο μαύρο τζιν ( ναι... φαινόταν και το S...) και είχε κράνος σε απαλό ροζάκι, με κάτι περίεργα ιερογλυφικά/γοτθικά σχήματα .
'Αλλωστε δεν ταιριάζουν αισθητικά καθόλου, με το Tiger . :beer: