Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

kalgeorge
23/02/2010, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Πολλα εχουν γινει ρε..... :bigcry: :bigcry:

( Εδω βρεθηκατε μετα 15 χρονια πρωτοι στην βαθμολογια...... :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: )
μετα απο 5 ρε :mad:

δεν ειναι το ιδιο ομως....απο το καστρο σας περνανε ολοι αερα :rotflmao:

Sferopetadhn
23/02/2010, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κοιτα να δεις γιωργο....

βιαμαρ.
πανοπουλος
συγγελιδης...

ψαξε και βρες...

Ρε φίλε είναι απαράδεκτο, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους τους φιλάθλους/οπαδούς. Τί θα πει απαγορεύεται να μπεις σε μια πόλη;

Άλλο το δε μπαίνεις στο γήπεδο οργανωμένα κι άλλο σταματάω τ'αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Καβάλας κλπ έξω από την πόλη!

Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα σκηνικά λέμε!

Αφού σου λέω όταν παίζαμε Λιβαδειά (την ίδια μέρα και ώρα που εσύ είχες όλο το πέταλο στην Ξάνθη) είχε πάει η αστυνομία (που όταν πρέπει ψάχνεις να τη βρεις με το κυάλι) έξω από συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και δεν άφηνε να φύγουν τα λεωφορεία.

Χούντα σου λέω... και μη χειρότερα.

ΥΓ Δε μπορώ να φανταστώ τί θα γίνει το Σάββατο στην Ξάνθη. Το μόνο σίγουρό είναι ότι θα πάει πολύς κόσμος και αυτό συνήθως δεν καταλήγει όμορφα.

STOYBI
23/02/2010, 22:39
μετα απο 5 ρε :mad:

δεν ειναι το ιδιο ομως....απο το καστρο σας περνανε ολοι αερα :rotflmao:

Σωστος...... ( Ειχαμε και το κλεμενο απο τον Αλεφαντο ... :p )

Απο το καστρο μας τωρα τελευταια...??? Αληθεια ειναι αυτο !!!!! :(

Εκτος απο εσας ομως ρε ....... :rotflmao: :rotflmao

kalgeorge
23/02/2010, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε φίλε είναι απαράδεκτο, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους τους φιλάθλους/οπαδούς. Τί θα πει απαγορεύεται να μπεις σε μια πόλη;

Άλλο το δε μπαίνεις στο γήπεδο οργανωμένα κι άλλο σταματάω τ'αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Καβάλας κλπ έξω από την πόλη!

Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα σκηνικά λέμε!

Αφού σου λέω όταν παίζαμε Λιβαδειά (την ίδια μέρα και ώρα που εσύ είχες όλο το πέταλο στην Ξάνθη) είχε πάει η αστυνομία (που όταν πρέπει ψάχνεις να τη βρεις με το κυάλι) έξω από συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και δεν άφηνε να φύγουν τα λεωφορεία.

Χούντα σου λέω... και μη χειρότερα.

ΥΓ Δε μπορώ να φανταστώ τί θα γίνει το Σάββατο στην Ξάνθη. Το μόνο σίγουρό είναι ότι θα πάει πολύς κόσμος και αυτό συνήθως δεν καταλήγει όμορφα.

εμεις δεν ειχαμε πεταλο...ο μονος που ειχε πεταλο και μαλιστα στα τελευταια του παιχνιδα πολυ φανερα ηταν ο γαυρος.

εδω απαγορευτηκε η μετακινηση μετα απο επεισοδια γαυρων....σε ολους, τι λεμε τωρα.

απλα το θεμα ειναι οτι πλεον δεν μπορουν να πανε οργανωμενοι, αλλα με εισητηρια της αντιπαλου ομαδος...και θα κανουν πεταλο.

kalgeorge
23/02/2010, 22:43
Σωστος...... ( Ειχαμε και το κλεμενο απο τον Αλεφαντο ... :p )

Απο το καστρο μας τωρα τελευταια...??? Αληθεια ειναι αυτο !!!!! :(

Εκτος απο εσας ομως ρε ....... :rotflmao: :rotflmao

ε ναιρε, εμεις δεν θελουμε να σας χτυπανε ολοι να χτθπαμε κι εμεις ειμαστε φιλευσπλαχνοι..:lol:

ειχατε τοσα παιχνιδια να νικησετε...ειπαμε να σας αφησουμε :rotflmao:

el_hymador
23/02/2010, 22:50
Aχ, κριμα! κριμα....και τα πηγαινε τοσο καλα!

189911

STOYBI
23/02/2010, 22:53
Σωστη η ακυρωση του γκολ κατα την γνωμη μου.....

Κατα τα αλλα .... Με μια παρομοια εμφανιση της μπορντω περα θελω να πιστευω οτι εχει ακομα ελπιδες.....

( Καποιος να ανεβαζει τον Μπραβο στον σιδηροδρομο της καμερας ρε παιδια για να μπορει να εχει επιστροφες... :sick: )

STOYBI
23/02/2010, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Aχ, κριμα! κριμα....και τα πηγαινε τοσο καλα!

Δεν πειραζει ρε φιλε..... :beer: :beer:

( Μας κουρασε το τιναγμα του σεντονιου στην αρχη του ματς.... :winka: )

:wave2:

blackbusa
23/02/2010, 22:57

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

παρακαλω καποιος μοντ να τσεκαρει ip για τυχον χακαρισμα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
23/02/2010, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

παρακαλω καποιος μοντ να τσεκαρει ip για τυχον χακαρισμα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν δεν σηκωνε το χερι ο Μελπερκγ προς τον τερματοφυλακα η γνωμη μου θα ηταν η αντιθετη.... :rolleyes:

blackbusa
23/02/2010, 23:01
Αν δεν σηκωνε το χερι ο Μελπερκγ προς τον τερματοφυλακα η γνωμη μου θα ηταν η αντιθετη.... :rolleyes:

Derbyshire και θα συμφωνουσα μαζι σου...οπως και ο διαιτητης φανταζομαι....

el_hymador
23/02/2010, 23:07
Δεν πειραζει ρε φιλε..... :beer: :beer:

( Μας κουρασε το τιναγμα του σεντονιου στην αρχη του ματς.... :winka: )

Καλα σε εσας το βαζουν για αλλο λογο το σεντονι...αλλα που αιμα...χοανη...:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
23/02/2010, 23:10
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ....ΜΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ε???ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ Η ΜΠΟΡΝΤΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ////

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
23/02/2010, 23:36
μπράβο στην ομάδα

καλός ο αγώνας....περιόρισαμε την μπορντό , κρατησαμε σε χαμηλο ρυθμό τον αγώνα...

παράπονο φυσικά κ εχουμε απο την διαιτησια τόσο για το φαουλ απο το οποίο προήλθε το γκολ (καθαρό τακλιν στην μπάλα του Λουα) όσο και για το ακυρωθεν γκολ...

κατα τ'αλλα δεν απειληθήκαμε ιδιαιτερα , χασαμε και 5~6 ευκαιρίες....

πόρνη μπάλα....στην γαλλία δεν πιστευω ότι εχουμε πολλές ελπίδες

και πολλά παράπονα απο μπάντοβιτς....2ος σερί αγώνας που εκανε κωλο την ομαδα,,,τα χαφ τα βλέπαμε μπακ,τα μπακ χαφ...τα χαφ στον αξονα....
για να δούμε επιμενει ακομα ο γερος στην λύση μπαντοβιτς για του χρόνου!!!!
ακομα είναι ανέτοιμος...θελει πολλάαααα χρόνια ακομα για να γίνει προπονητης

Akatanomastos
24/02/2010, 00:05
τα λεγα εγω οτι θα παρει αποτελεσμα σημερα ο γαυρος

αλλα δεν ακουγατε

ο πειραιας εχει καει αποψε

για το μεγαλο ευρωπαικο αποτελεσμα

ρε αμα εχεις μαθει σε τετοιες μεγαλες ευρωπαικες νυχτες

τι να σου πουν τα ματσακια με 3 -2 την ρομα και μαλακιεςΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μπραβο στο θρυλο για την μπαλα που επαιξε, και βουλωσε αρκετα στοματα αποψε
παπαγαλακια κλπ κλπ

Φυσικα και εχουμε παραπονα απο την διαιτησια, τους λογους τους ανελυσε ο φιλος μου ο λαβιλλα

ΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ.. ισοπαλια στην ευρωπη..:beer:

kalgeorge
24/02/2010, 07:55

:a18: :a18:

DUKASII
24/02/2010, 08:03
bravo stoybie...

giati me ayta poy akoyga xthes apo paixtes nin k proin toy gayroy..moy rhte na spaso ti tv leme.
kai exeis k toys dimosiografoys meta kai lene nai nai..

kalgeorge
24/02/2010, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
bravo stoybie...

giati me ayta poy akoyga xthes apo paixtes nin k proin toy gayroy..moy rhte na spaso ti tv leme.
kai exeis k toys dimosiografoys meta kai lene nai nai..

re file extes poly gelio me tous klapsomounides....

aneluan tin katheeeeee fasi.......eite itan plagio, ite aplo faoul ta panta leme.

se ola adikimenos o gauros
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/02/2010, 08:43
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1109919&lngDtrID=246

torosidiiiiiiii
klapse paliopousta :rotflmao:

Lazio
24/02/2010, 09:20
Λοιπον ποδοσφαιρικη πανδαισια χθες στο καραισκακης μαγεια μεγαλη μπαλα ο γαυρος που εχει και παραπονα απο τη διαιτησια και στα ευρωπαικα ματς ........αρε Νικολα Πατερα εχεις βαλει και εκει τα μεγαλα μεσα

Πραγματικα αμα εκαναν και ανεβαζαν ταχυτητα δε θα προλαβαινατε να μαζευετε τις μπαλες απο το πλεκτο.......

Καποτε ολα τα παραμυθια τελειωνουν.......και που να ξαναπετυχεις αλκμααρ και στανταρ λιεγης για να προκριθεις :lol:

CIRUS
24/02/2010, 09:37
Μια χαρά ήταν το παιχνίδι, περίμενα χειρότερα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, είχε και τις ευκαιρίες του απλά δεν έβαλε την μπάλα στο πλεκτό

και η Μπορνώ έβαλε ένα γκολ με στημένη φάση ενώ δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα πολύ.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο τι να κάνεις, δεν μπορώ να πω ότι είμασταν χάλια ούτε πολύ καλοί, είμασταν όμως αξιόμαχοι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά μας έλειπε η τύχη.

Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς το ξέραμε ότι στο τέλος η Μπορνώ θα περάσει καθότι καλύτερη ομάδα από εμάς απλά χάσαμε και τις λίγες πιθανότητες που είχαμε από το πρώτο ματς

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φοβερή αν και ξενερώσαμε απίστευτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στεναχωριέμαι μόνο για τον Στολτίδη ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν πάρα πολύ καλός και δεν θέλω να τον βλέπω στα χθεσινά χάλια να ταλαιπωρεί την μπάλα και είναι φανερό ότι το παιδί δεν είναι για να παίζει μετά τους τραυματισμούς του και να χαλάει την εικόνα που έχει φτιάξει τα προηγούμενα χρόνια με το να είναι ο χειρότερος του γηπέδου και δεν φταίει βέβαια ο ίδιος άλλα ο προπονητής που θα έπρεπε να τον προστατεύσει κατά την ταπεινή μου άποψη με το να μην τον ξεκινήσει.

Εντάξει οργάνωση στο παιχνίδι και αυτοματισμοί το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν σε μας φέτος δεν περιμέναμε αυτό το παιχνίδι να το δούμε και γι'αυτο είμαι ευχαριστημένος γενικά με την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού γιατί τουλάχιστον το πάλεψαν τα παιδιά απέναντι σε μία σαφώς πιο οργανωμένη ομάδα.

el_hymador
24/02/2010, 09:42
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1109919&lngDtrID=246

torosidiiiiiiii
klapse paliopousta :rotflmao:

και καλο θα ειναι να φαει και μια καμπανα απο την uefa για τις ηλιθιες δηλωσεις του...

δεν σε χαλασε τορ@ρχιδι... :lol:

la_villa
24/02/2010, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Εντάξει οργάνωση στο παιχνίδι και αυτοματισμοί το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν σε μας φέτος δεν περιμέναμε αυτό το παιχνίδι να το δούμε και γι'αυτο είμαι ευχαριστημένος γενικά με την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού γιατί τουλάχιστον το πάλεψαν τα παιδιά απέναντι σε μία σαφώς πιο οργανωμένη ομάδα.

+1...αν και πλέον βγαζουμε καποιους αυτοματισμους σε μερικές στιγμές....
πάντως με τέτοιες εμφανίσεις και ελλάδα μπορουμε να περιμένουμε πολλά....αν αντεχουμε φυσικά σε φυσική κατάσταση (θα μετρησουμε δυναμεις την κυριακη)

μια χαρά παίξαμε

δημιουργήσαμε 5~6 κλασσικές ευκαιρίες ενω φαγαμε 1....

και το γκολ που βαλαν μαλακία αλλά αυτη είναι η μπάλα....

παμε στην γαλλία και ότι βγει....αρκει να μην ανοίξουμε τον ρυθμό ούτε να κυνηγησουμε το γκολ απο το πρώτο λεπτο...
τις φάσεις όπως φάνηκε και χτες θα τις κάνουμε...αλλά σε αυτό το επίπεδο απαγορεύεται να χάνεις φάσεις σαν τις χθεσινες

προσωπικά πιο πολύ απο τον στολτίδη λυπάμαι τον μαρεσκα...απλά είναι δυσκίνητος....και δεν πρέπει αυτην την περίοδο να παίζει καθόλου...ας βαλει Οσκαρ

iosif
24/02/2010, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω λεφτα να διαχειριστεί ο χατζιμουσιας δε δινω...

α μαλιστα

ησουν στην ερα πριν το χχ και τωρα λεφτα δεν δινεις....

διοτι συν -ενωσιτη πολλοι απο μας ειναι στην ερα ποοοολυ πριν τον χχ.....-ο οποιος ουτε φιλος μου ειναι ουτε καν γνωστος-
και καναμε απειρες εκκλησεις ναρθει κοσμος. τουλαχιστον απο τα 350 ταμειακως ενταξει μελη πουμασταν το 02 τωρα ειναι καπου 2500 και με 9000 εγεγγραμμενους απο 1000

αλλα δεν ειδα και κανεναν αλλον να αναλαμβανει στα δυσκολα απο τους τοσους πολλους που δεν γουσταρουν τον χχ ή την R (γιατι στον θαυμαστοκοσμο της αεκ υπαρχουν και αυτοι που γιουσταρουν την R αλλα οχι τον χχ)
παντως την μονη κουπα απο το2002 και ενθεν το ερασιτεχνικο χαντμπολ την εφερε

υγ οποιος βλεπει μπαλλαβλεπει οτι ο παοκ σπρωχνεται διαιτητικα και παρασκηνιακα 3 χρονια τωρα

iosif
24/02/2010, 19:56
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος μιλώντας στην ιστοσελίδα, sportaction.gr αναφέρθηκε στην πολλή δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι η Ερασιτεχνική μπορεί να στηριχτεί μόνο στον κόσμο της ομάδας.

«Πιστεύουμε ότι όπως μας έχει βοηθήσει η ΠΑΕ τους τελευταίους δύο μήνες να υπάρχουν στη ζωή έτσι θα μας βοηθήσει και τώρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και μιλώντας για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας βόλεϊ. Ανέφερε: «Όσον αφορά τον κίνδυνο υποβιβασμού: Θα κάνουμε κάποιες διαπραγματεύσεις πάνω σε αυτό αλλά περισσότερο θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μας. Γίνεται αγώνας για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Οι οφειλές αφορούν προηγούμενες διοικήσεις».

Γενικότερα για την Ερασιτεχνική ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ανέφερε: «Έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Το λέω συνέχεια. Δεν συγκινούνται οι Αεκτζήδες. Η λύση που θα πρότεινα είναι 10.000 μέλη. Έλλειψη επιχειρηματία ο μόνος τρόπος να σωθεί η ΑΕΚ είναι 10.000 μέλη διαφορετικά θα είναι πάντα έρμαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ».

ποιος μπορει να διαφωνησει?

Akatanomastos
24/02/2010, 20:54
Τοροσίδης: «Μπορντό από μικρό παιδί ο διαιτητής»

Akatanomastos: «Μαλάκας από μικρό παιδί ο Τοροσίδης»

idi
24/02/2010, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
α μαλιστα

ησουν στην ερα πριν το χχ και τωρα λεφτα δεν δινεις....

διοτι συν -ενωσιτη πολλοι απο μας ειναι στην ερα ποοοολυ πριν τον χχ.....-ο οποιος ουτε φιλος μου ειναι ουτε καν γνωστος-
και καναμε απειρες εκκλησεις ναρθει κοσμος. τουλαχιστον απο τα 350 ταμειακως ενταξει μελη πουμασταν το 02 τωρα ειναι καπου 2500 και με 9000 εγεγγραμμενους απο 1000

αλλα δεν ειδα και κανεναν αλλον να αναλαμβανει στα δυσκολα απο τους τοσους πολλους που δεν γουσταρουν τον χχ ή την R (γιατι στον θαυμαστοκοσμο της αεκ υπαρχουν και αυτοι που γιουσταρουν την R αλλα οχι τον χχ)
παντως την μονη κουπα απο το2002 και ενθεν το ερασιτεχνικο χαντμπολ την εφερε

υγ οποιος βλεπει μπαλλαβλεπει οτι ο παοκ σπρωχνεται διαιτητικα και παρασκηνιακα 3 χρονια τωρα

ναι ειναι ο ιδιος (μαζι με τον στρατο των losers της original 21) που εδιωξε τον "γιαουρτα" που εφερε το τελευταιο πρωταθλημα τμηματος της ΑΕΚ... 2 κυπελα ελλαδας και 1 κυπελο ευρωπης...

ειναι ο ιδιος που αρχισε τον πολεμο στον "κοντορουφ" Ντεμης...οτι πιο υγηες υπηρξε ποτε στη προεδρια της ΠΑΕ ΑΕΚ.... ο μονος ανθρωπος που εδωσε με τα καλα και τα κακα του ενα οραμα και ενωσε ολους τους ΑΕΚτζιδες .... φυσικα εγινε "χαφιες" γιατι τα εβαλε με την οικογενεια που παντα δικαιωνεται και γιατι "απετυχε" γιατι του κλεψαν το πρωταθλημα του 2008...

ειναι ο ιδιος που εξαιτιας του στερεψαν σοβαροι ανθρωποι που θελουν να αναμηχθουν σε οποιοδηποτε τμημα της ΑΕΚ ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΗΛΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ????

ο μεγας ηγετης .... παντα στην υπηρεσια της original που ειναι πανω απο την ΑΕΚ ...

btw δε μας ειπες και ποιος εριξε προπερσυ το βολει... ποιος εβαλε τον κολλητο του στο μπασκετ και φετος παλευουμε για τη σωτηρια

ρε ΟΥΣΤ

kalgeorge
25/02/2010, 07:49
oxi re gamwto tin paiktoura
ton uperpaikti
ton neo pele
ton 10 muria
tin mixani twn gkol....

pou ton pate?? :bigcry: :bigcry:

http://www.sport24.gr/html/ent/407/ent.346407.asp

DUKASII
25/02/2010, 07:54
oxi re gamwto tin paiktoura
ton uperpaikti
ton neo pele
ton 10 muria
tin mixani twn gkol....

pou ton pate?? :bigcry: :bigcry:

http://www.sport24.gr/html/ent/407/ent.346407.asp opo file ayti einai xasoyra etsi???
poios tha bazei meta goal re paidia???
poios moy lete?:bawl: :bawl:

kalgeorge
25/02/2010, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
opo file ayti einai xasoyra etsi???
poios tha bazei meta goal re paidia???
poios moy lete?:bawl: :bawl:

re milame gia uperpaiktiiiiiiiiiii

fia foniki mixani..

den prolavainoun oi termatofulakes na mazeuoun lemeeeeeeeeee
ante re gaurakia grapste kati...toubano mas ta kanate me ton paiktaraaaaaaaaaa

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
25/02/2010, 08:35

Αφού σας χαλάει γιατί το πίνετε; :smokin:

la_villa
25/02/2010, 09:13
ναι ρε

καταλαβαν το λάθος τους και θα πάνε να πάρουν λενε το hummer που είχατε φέρει πέρσυ...

ροντρίγκο σοουζα ή καπως ετσι :lol: :lol: :lol: :lol:
επίσης λέει θα το πάρουν ζευγαρι με τον αλλο killer που πανυγηριζατε τον ....

Μανούτσο.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iosif
25/02/2010, 10:26
Αφού σας χαλάει γιατί το πίνετε; :smokin:

παιχνιδι με τον ηρα στο καυτατζογλειο παρουσια 1000 παοκτζηδων καθολη τη διαρκεια του ματς εντος του γηπεδου

αραγε ποσο θα ειχε τιμωρηθει το ακατανομαστο ποκ γιοα κατι τετοιο?

και ναι ρε φιλε στα ματς πλην παο-οσφπ- ο παοκ ευνοειται συστηματικα 3 χρονια. ακομα και εναντιον της αεκ.

συνηθως αυτα που πινουμε τα παοκια χαλανε "τα μυαλα μας πονανε" δεν λενε?

:rotflmao:

Akatanomastos
25/02/2010, 11:09
ρε στη βραζιλια ειχε καλοκαιρι μεχρι τωρα

σιγα σιγα αρχιζουν να μπαινουν τα πρωτα κρυα και ετομαζοντε

μαζευουν τα παλτα πισω..
:lol:

iosif
25/02/2010, 11:23
καλα ο ντιογο δεν ηταν ο σουπερ ντουπερ που _ποιος μπλανκο και σαλπι τωρα μωρε?_

Sferopetadhn
25/02/2010, 11:29
παιχνιδι με τον ηρα στο καυτατζογλειο παρουσια 1000 παοκτζηδων καθολη τη διαρκεια του ματς εντος του γηπεδου

αραγε ποσο θα ειχε τιμωρηθει το ακατανομαστο ποκ γιοα κατι τετοιο?

και ναι ρε φιλε στα ματς πλην παο-οσφπ- ο παοκ ευνοειται συστηματικα 3 χρονια. ακομα και εναντιον της αεκ.

συνηθως αυτα που πινουμε τα παοκια χαλανε "τα μυαλα μας πονανε" δεν λενε?

:rotflmao:

Εγώ γιατί θυμάμαι έναν ημιτελικό κυπέλλου που σε περάσαν με τα μπούνια και κόντεψες να το πάρεις στο τέλος;

Το ότι αδικούν εσάς δε σημαίνει ότι ευνοούν τους άλλους. Και σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πρόβλημά σας και τώρα και όλα αυτά τα χρόνια (άσχετο αν σας τσούζει που τώρα πάει καλύτερα).

Θέλεις να μετρήσουμε πόσους βαθμούς έχω χάσει και πόσους έχω πάρει από τη διαίτησία για να δεις ότι έχεις άδικο; Φέτος έχω παίξει σε 10 παιχνίδια με παίχτη λιγότερο όπου κάποιες αποβολές ήταν δίκαιες, αλλά άλλες δεν ήταν. Δες πόσες κόκκινες υπέρ μου έχω. Ένα πέναλτι μούφα πήρα με τη Λάρισα αλλά μου στέρησε βαθμούς τόσο με τον γάβρο στην Τούμπα (κλασσικός Κάκος), όσο και με Πανιώνιο και Ατρόμητο εκτός. Κάνε σούμα και δες αν είμαι ευνοημένος.

Θέλεις επίσης να αναφερθούμε και στο θέμα των οπαδών; Μήπως είμαι η μοναδική ομάδα για την οποία η ΕΛΑΣ στήνει ολόκληρες επιχειρήσεις για να μην έχει κόσμο; Είχες ή όχι κόσμο στην Κομοτηνή προχτές; Είχε ο ΠΑΟ όλο το πέταλο στην Ξάνθη την ίδια μέρα που συλλαμβάνανε οδηγούς λεωφορείων για να μην μεταφέρουν κόσμο στη Λιβαδειά; Είχε ο ΟΣΦΠ χιλιάδες κόσμο στην Καβάλα (όπου και τα έκαναν πουτάνα); Είχε κόσμο και στο Παγκρήτιο; Όλα αυτά μετά τον περίφημο νόμο που κατά πως φαίνεται ισχύει μόνο για τους κάφρους ΠΑΟΚτσήδες!

Να μιλήσουμε για τιμωρίες; Είχε ξύλο στο ΠΑΟ-Γιάννενα; ΟΣΦΠ-Καβάλα, ΠΑΟ-Ατρόμητος, ΑΕΚ-Περιστέρι (μπάσκετ) και ένα κάρο ματς με ομάδες του ΠΟΚ σε όλα τα αθλήματα. Τιμωρήθηκε κανείς και αν ναι πόσο;

Πέρυσι που είχα τον Γκαγκάτση είδες κανένα ματς του ΠΑΟΚ; Είδες και τότε εύνοια; Είδες διαιτησίες στα play off (ιδίως με ΠΑΟ); Οι κόκκινες έπεφταν βροχή!

Άσε τις θεωρίες και τα "γενικώς τον ευνοούν" και αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!

iosif
25/02/2010, 11:34
Εγώ γιατί θυμάμαι έναν ημιτελικό κυπέλλου που σε περάσαν με τα μπούνια και κόντεψες να το πάρεις στο τέλος;

Το ότι αδικούν εσάς δε σημαίνει ότι ευνοούν τους άλλους. Και σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πρόβλημά σας και τώρα και όλα αυτά τα χρόνια (άσχετο αν σας τσούζει που τώρα πάει καλύτερα).

Θέλεις να μετρήσουμε πόσους βαθμούς έχω χάσει και πόσους έχω πάρει από τη διαίτησία για να δεις ότι έχεις άδικο; Φέτος έχω παίξει σε 10 παιχνίδια με παίχτη λιγότερο όπου κάποιες αποβολές ήταν δίκαιες, αλλά άλλες δεν ήταν. Δες πόσες κόκκινες υπέρ μου έχω. Ένα πέναλτι μούφα πήρα με τη Λάρισα αλλά μου στέρησε βαθμούς τόσο με τον γάβρο στην Τούμπα (κλασσικός Κάκος), όσο και με Πανιώνιο και Ατρόμητο εκτός. Κάνε σούμα και δες αν είμαι ευνοημένος.

Θέλεις επίσης να αναφερθούμε και στο θέμα των οπαδών; Μήπως είμαι η μοναδική ομάδα για την οποία η ΕΛΑΣ στήνει ολόκληρες επιχειρήσεις για να μην έχει κόσμο; Είχες ή όχι κόσμο στην Κομοτηνή προχτές; Είχε ο ΠΑΟ όλο το πέταλο στην Ξάνθη την ίδια μέρα που συλλαμβάνανε οδηγούς λεωφορείων για να μην μεταφέρουν κόσμο στη Λιβαδειά; Είχε ο ΟΣΦΠ χιλιάδες κόσμο στην Καβάλα (όπου και τα έκαναν πουτάνα); Είχε κόσμο και στο Παγκρήτιο; Όλα αυτά μετά τον περίφημο νόμο που κατά πως φαίνεται ισχύει μόνο για τους κάφρους ΠΑΟΚτσήδες!

Να μιλήσουμε για τιμωρίες; Είχε ξύλο στο ΠΑΟ-Γιάννενα; ΟΣΦΠ-Καβάλα, ΠΑΟ-Ατρόμητος, ΑΕΚ-Περιστέρι (μπάσκετ) και ένα κάρο ματς με ομάδες του ΠΟΚ σε όλα τα αθλήματα. Τιμωρήθηκε κανείς και αν ναι πόσο;

Πέρυσι που είχα τον Γκαγκάτση είδες κανένα ματς του ΠΑΟΚ; Είδες και τότε εύνοια; Είδες διαιτησίες στα play off (ιδίως με ΠΑΟ); Οι κόκκινες έπεφταν βροχή!

Άσε τις θεωρίες και τα "γενικώς τον ευνοούν" και αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!

για το μπασκετ η ΑΕΚ εφαγε 3 κεκλεισμενων των θυρων

οσο για την απαγορευση ειναι εξωφρενικη αλλα περυσι ΕΓΩ πηγαινα τριπολη και δεν μας αφησαν καν να μπουμε στην πολη! και σε πολλους αλλους βεβαια συνεβη το ιδιο.

παντως φιλε μου εαν η ΑΕΚ πχ επαιρνει στη διοικηση τον γκαγκατση και τι δεν θα γραφαν τα σπορ του βορρα! ενω τωρα απλα πηγε "στην ομαδα της καρδιας του"

και φυσικα το προβλημα μας δεν ειναι ο παοκ. αλλωστε εμεις ανταγωνιζομαστε ΠΑΝΤΑ για τον τιτλο (ασχετως τα φετινα) και οχι οταν προκυψει

iosif
25/02/2010, 12:19
Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 - 13:28

Λειβαδάρος Νικόλαος
«Ερχόμαστε εμείς στην Τούμπα»
Mέγεθος κειμένου
Bookmark & Share
«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η είσοδος να είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό»

Επιστολή, με την οποία ζητάει από τη Σούπερ Λίγκα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλάβουν την ευθύνη της μετακίνησης των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», απέστειλε την Τετάρτη η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τον σαββατιάτικο αγώνα των δύο ομάδων.

Η επιστολή:

«ΞΑΝΘΗ, 24 Φεβρουαρίου 2010 ΠΡΟΣ ΤΟΝ

Αριθ. Πρωτ: 115 1. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Κο ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΓΙΑ

2. Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κο ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ

3. Γενικό Δ/ντή της SUPERLEAGUE

Ko KOMNHNO ΠΑΤΡΙΚ

4. Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης

Αξιότιμοι κύριοι,

Στις 20.01.2010, και μετά την απαγόρευση εκ μέρους της Πολιτείας της μετακίνησης των οπαδών, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ είχε εκδώσει δελτίο τύπου με τις θέσεις της, οι οποίες έχουν τηρηθεί κατά γράμμα μέχρι σήμερα, και σας το παραθέτουμε:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στις 20.01.2010

«Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην αγωνιστική που πέρασε, που αφορούν στο γενικότερο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και την μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών και μετά τις εξαγγελίες της πολιτείας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου:

1. Δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.

2. Δεν θα διαθέτει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της κανένα εισιτήριο.

3. Τους αγώνες της SKODA ΞΑΝΘΗ, μέχρι το τέλος της περιόδου, θα τους παρακολουθούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας μας και μόνον αυτοί.»

Eάν ο κος Βούγιας, μετά την θετική προσέγγιση που είχε στο θέμα στην χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, και η οποία επισυνάπτεται, ή η SUPERELEAGUE, ή έστω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν εκ των δύο ως άνω φορέων, αναλάβουν εγγράφως την ευθύνη της μετακίνησης των οπαδών προς της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, γιατί περί αυτού σαφώς πρόκειται, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα εκδώσει 1.200 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην Θύρα Δ των φιλοξενουμένων δωρεάν, τα οποία και θα παραδώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να τα διαθέσει και αυτή δωρεάν στο φίλαθλο κοινό της.

Εάν παρόλα αυτά , κανένας από τους τρεις ανωτέρω φορείς δεν αναλάβει την ευθύνη, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η είσοδος να είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.

Με εκτίμηση

Για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ»

Sferopetadhn
25/02/2010, 12:54
και φυσικα το προβλημα μας δεν ειναι ο παοκ. αλλωστε εμεις ανταγωνιζομαστε ΠΑΝΤΑ για τον τιτλο (ασχετως τα φετινα) και οχι οταν προκυψει

Εσείς και η Ρεάλ!!!

:a19:

"Η Ρεάλ και η ΑΕΚ είναι ιδέαι
και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν"
Francisco Franco

Sferopetadhn
25/02/2010, 12:56
Ο Πανόπουλος εξακολουθεί να μαλακίζεται.

Μετά τις τέσσερεις ανακοινώσεις σε μισή ώρα άρχισε και τις παπαρίτσες...

Πόσο γκιόζης μπορεί να είναι; Κατάντησε την Ξάνθη κωλομάγαζο.

iosif
25/02/2010, 13:04
Εσείς και η Ρεάλ!!!

:a19:

"Η Ρεάλ και η ΑΕΚ είναι ιδέαι
και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν"
Francisco Franco

α ολα κι ολα

διπλα στην αεκ μονο η λιβερπουλ μπορει να μπει!

(αλλωστε της ρεαλ ειμαστε το φοβητρο!):sun:

kalgeorge
25/02/2010, 14:10
α ολα κι ολα

διπλα στην αεκ μονο η λιβερπουλ μπορει να μπει!

(αλλωστε της ρεαλ ειμαστε το φοβητρο!):sun:

ναι..αφου διαβασα δηλωσεις του κριστιανο ροναλτο και του ραουλ που ελεγαν :

" στοχος να περασουμε την λυων....αλλα ευτυχως που δεν θα βρουμε στην επομενη φαση καμμια αεκ...γιατι τοτε ειμασταν χαμενοι απο χερι"

CIRUS
25/02/2010, 14:17

" στοχος να περασουμε την λυων....αλλα ευτυχως που δεν θα βρουμε στην επομενη φαση καμμια αεκ...γιατι τοτε ειμασταν χαμενοι απο χερι"

καλά αυτό λες ρε συ?? γιατί δε σχολιάζεις τον Μέσι και την παρέα του που είχαν καφετιάσει τα βρακάκια τους στη σκέψη ότι θα αντιμετωπίσουν εμάς στον επόμενο γύρο και τώρα που με κωλοφαρδία μας κέρδισε η Μπορντώ άλλαξαν εσώρουχα και είναι ήσυχοι ότι δεν θα ξεφτιλιστούν με καμιά 5ρα από τον Πιστολέρο και την παρέα του!!!!

αλλά έτσι είναι ότι δεν μας συμφέρει δεν το σχολιάζουμε:mad:

kalgeorge
25/02/2010, 14:26
καλά αυτό λες ρε συ?? γιατί δε σχολιάζεις τον Μέσι και την παρέα του που είχαν καφετιάσει τα βρακάκια τους στη σκέψη ότι θα αντιμετωπίσουν εμάς στον επόμενο γύρο και τώρα που με κωλοφαρδία μας κέρδισε η Μπορντώ άλλαξαν εσώρουχα και είναι ήσυχοι ότι δεν θα ξεφτιλιστούν με καμιά 5ρα από τον Πιστολέρο και την παρέα του!!!!

αλλά έτσι είναι ότι δεν μας συμφέρει δεν το σχολιάζουμε:mad:

αφου εχω ακουσει οτι η πωληση του υπερδιαστημικου παικτη διογκοοοοοοοοοοοοοοο ηταν δακτυλος των μεγαλων ομαδων για να μην τον βρουν απεναντι τους

ΥΓ. Οντως οταν δεν ερχεσαι τοτε γινονται ολα...εχασες μια τριπλα που εφαγε ο πανος.....γελαγαν και απο τα διπλανα γηπεδα :bigcry:

CIRUS
25/02/2010, 14:39
αφου εχω ακουσει οτι η πωληση του υπερδιαστημικου παικτη διογκοοοοοοοοοοοοοοο ηταν δακτυλος των μεγαλων ομαδων για να μην τον βρουν απεναντι τους

ΥΓ. Οντως οταν δεν ερχεσαι τοτε γινονται ολα...εχασες μια τριπλα που εφαγε ο πανος.....γελαγαν και απο τα διπλανα γηπεδα :bigcry:

άστα πάλι τα μ@@νια ανακατεύτηκαν και χάσαμε τον υπεργκολτζή

άσε ρε αυτό δεν είναι είδηση, είδηση είναι όταν πάει να κόψει τον επιτιθέμενο, τα καταφέρνει και δεν γελάνε από τα διπλανά γήπεδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλά αυτό δεν με νοιάζει εγώ θέλω να τον δω από κοντά με το σούπερ ντούπερ καλτσονάκι του

λες τώρα το καλοκαιράκι να έχει κάνα αντίστοιχο μαγιό και να σκάσει μύτη με αυτό?????? :bawl: :bawl: :bawl:

Sferopetadhn
25/02/2010, 14:46
αλλά αυτό δεν με νοιάζει εγώ θέλω να τον δω από κοντά με το σούπερ ντούπερ καλτσονάκι του

λες τώρα το καλοκαιράκι να έχει κάνα αντίστοιχο μαγιό και να σκάσει μύτη με αυτό?????? :bawl: :bawl: :bawl:

Να 'ταν η ζήλεια ψώρα... Φαγωθήκατε και θα του φύγει ο πόντος στο τέλος και θα χαλάσει!

CIRUS
25/02/2010, 14:51
Να 'ταν η ζήλεια ψώρα... Φαγωθήκατε και θα του φύγει ο πόντος στο τέλος και θα χαλάσει!

:blush: :blush: :blush: ντρέπομαι ειλικρινά ανακαλώ μη φύγει και κάνας πόντος και έχουμε άλλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
25/02/2010, 15:25
άστα πάλι τα μ@@νια ανακατεύτηκαν και χάσαμε τον υπεργκολτζή

άσε ρε αυτό δεν είναι είδηση, είδηση είναι όταν πάει να κόψει τον επιτιθέμενο, τα καταφέρνει και δεν γελάνε από τα διπλανά γήπεδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω λεω να σκαει με παντοφλα καλυτερα....ισως ετσι να σουταρει καλυτερα :bawl: :bawl:

CIRUS
25/02/2010, 15:50
εγω λεω να σκαει με παντοφλα καλυτερα....ισως ετσι να σουταρει καλυτερα :bawl: :bawl:

πως να σουτάρει καλύτερα ρε μλκ αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που είναι δεξιοπόδαρος και έχει 2 αριστερά πόδια

iosif
25/02/2010, 15:51

ειρωνευεσαι

αλλα με την μπαρτσα επρεπε να αποβληθει ο καψης για να μας κερδισουν με το οριακο ...5-0!

DUKASII
25/02/2010, 15:56
ειρωνευεσαι

αλλα με την μπαρτσα επρεπε να αποβληθει ο καψης για να μας κερδισουν με το οριακο ...5-0! ase k meta soy leei mono stin ellada yparxei paraga...:rotflmao: :lol: :rotflmao:

blackbusa
25/02/2010, 16:44
τσιμπουκακι Καλ εγω την τριπλα την εφαγα (βασικα δεν ηταν τριπλα) αλλα η μπαλλα σε κενο τερμα πηγε στο δοκαρι...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΗ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ???:evil:

η τριπλα που εφαγα ηταν ως εξης...ειμαι τερμα....φευγει η μπαλλα μπροστα...κανω εξοδο του μεσσολογγιου μπας και προλαβω...ο αλλος ως πολυ πιο γρηγορος καταλαβαινω οτι δεν τον προλαβαινω και περιμενω να την τσιμπισει μπας και τον κοψω...αντι αυτου την αφηνει και περναει διπλα μου (απο αριστερα) και αυτος παει απο δεξια μου...σε κενο τερμα την εστειλε δοκαρι...:lol: :lol: :lol:

σαν αποτελεσμα ειχε καποια στιγμη να με μαρκαρει στο κορνερ...τον εχω πλατη...ειμαστε κολλητα...τακουνακι κατω απο τα ποδια του (δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε) και γκολακι στην κλειστη γωνια...:winka:

εσυ κατσικι γαυρικο θα θυμασε οτι το εκανα και την προηγουμενη φορα που παιξαμε μαζι αλλα με εκοψε ο Καλ...

kalgeorge
25/02/2010, 17:35
πως να σουτάρει καλύτερα ρε μλκ αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που είναι δεξιοπόδαρος και έχει 2 αριστερά πόδια

basili κοιτα να ερθεις την επομενη ρε, γιατι μας εδωσε μια αψογη προσφορα η ιδιοκτησια απο τα γηπεδακια....

αψογη λεμε

kalgeorge
25/02/2010, 17:40

σαν αποτελεσμα ειχε καποια στιγμη να με μαρκαρει στο κορνερ...τον εχω πλατη...ειμαστε κολλητα...τακουνακι κατω απο τα ποδια του (δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε) και γκολακι στην κλειστη γωνια...:winka:

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

παααα ναγιώτης μπλακμπουουουου σα.
παααα ναγιωτης μπλακμπουουουου σα

(σε ρυθμο seven nations army, sebastian leto)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=dzgwcvSWKvo

kalgeorge
25/02/2010, 18:33
καλα ο ντιογο δεν ηταν ο σουπερ ντουπερ που _ποιος μπλανκο και σαλπι τωρα μωρε?_

:smokin: :smokin:

190125

kalgeorge
25/02/2010, 18:33
:smokin: :smokin:

:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao:

190126

Operater
25/02/2010, 18:41
Όλα πράσινα είναι φέτος! Πράσινη ανάπτυξη!! :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
25/02/2010, 18:45
Για να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟ σήμερα...

Gandalf

Operater
25/02/2010, 19:28
1-2 :beer:

Operater
25/02/2010, 19:31
1-3 :beer: :beer:

ρόμπα τους κάναμε! :lol:

blackbusa
25/02/2010, 19:33
:sad: :sad: :sad:

πωπωπω πουτσα...μεγαλη ρομπα...

:sad: :sad: :sad:

Lazio
25/02/2010, 19:38
Που ειστε ρε κοκκινα παπαγαλακια..........ξερουμε καφενειο και η Ρομα :wave2:

Sferopetadhn
25/02/2010, 19:39
Τρελή εμφάνιση. :eyepop:

Κωλοφαρδία, ξεκωλοφαρδία στα @@ μου! Το αποτέλεσμα ως τώρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Ο Νίνης πάει για μεταγραφή αν παίξει έτσι και στο Β'.

Κρατήστε γιατί και η νίκη μετράει (ακόμα κανένα να βάλετε δεν πειράζει :smokin: )

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ (χεχε χούμορ κάνω!)

Sferopetadhn
25/02/2010, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Που ειστε ρε κοκκινα παπαγαλακια..........ξερουμε καφενειο και η Ρομα :wave2:

Πίνουν ΚαΠΟΥΤΣΙνο οι Ρωμαίοι!

Gandalf dr685sm
25/02/2010, 19:54
O Νίνης και με αυτά που έκανε στο πρώτο πάει για μεταγραφή. Κωλοφαρδία;... @@... παίζει μπάλα ο ΠΑΟ και κερδίζει. Γύρισε παιχνίδι μέσα στο Ολύμπικο και τους έχει πάει π..πα-κω..ο μέχρι στιγμής.

Και τώρα που πιέζει η Ρόμα, ο Τζόρβας τους τα μαζεύει όλα.

Για τον ΠΑΟ μόνο αυτά.....:a19: :a18: ... για σήμερα.

Σημειωτέων οτι δίνει και άλλους βαθμούς στην Ελλάδα με αυτή την πιθανή νίκη.

Όλα τα λεφτά και η απόφαση του βοηθού που δίνει το πέναλτυ αμέσως... μήπως το θέμα με τους βοηθούς να το ξανασκεφτούν και να έχει και στο CH.L.;... τελικά βοηθάνε πολύ στο παιχνίδι.

Gandalf

Akatanomastos
25/02/2010, 20:30
ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!

Υ.Γ. αυτος ο αμπαλος σισσε θα σκοραρει σε κανενα μεγαλο παιχνιδι?
Υ.Γ. αυτος ο αμπαλος σισσε θα κανει καμια ντριπλα?

kalgeorge
25/02/2010, 20:35
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????????????????/

Γ@ΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ
Γ@ΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΝΟ ΣΑΣ
Γ@ΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

3ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ!!!!!!

ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕΕΕ....... ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΒΑΓΓΟΟΟ ........ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ Ο ΣΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........Α ΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ
:rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ.....ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ ΡΕ....ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ....ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΝΙΝΗ

ΥΓ1, ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΙΤ ΔΝΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ
ΥΓ2. Ο ΣΙΣΕ ΕΠΑΙΞΕ...Ο ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΕΣΚΙΣΕ....Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ.Ο ΝΙΝΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.......ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.......ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΠΑΛΑ????
ΥΓ3..ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΩΛΟΜΑΝΤΖΙΟΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ .........

blackbusa
Ματσαρα και μπαλλαρα...μπραβο στον βαζελο...

Akatanomastos

πουτσα στο οακα

πουτσα στο ολιμπικο

Ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι

δεν βαζουν μυαλο:rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
25/02/2010, 20:38
Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑ

ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΚΑΝΕς ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ:beer: :beer: :beer:

ΜΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΠΑΙΚΤΕς ΚΛΑΣΣΗς

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

σκεφτειτε μονο να βαραγε το πεναλντι ο καραγκουνης:sick:

cityfly
25/02/2010, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!

Υ.Γ. αυτος ο αμπαλος σισσε θα σκοραρει σε κανενα μεγαλο παιχνιδι?
Υ.Γ. αυτος ο αμπαλος σισσε θα κανει καμια ντριπλα?

o σισέ γκολ;
τρίπλα;

α πα πα
δεν γίνονται αυτά τα πράγματα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μέσα σε πέντε λεπτά τους αλλάξαμε τα φώτα
να δούμε τι θα βρουν να πούνε τώρα τα ιταλάκια

Lazio
25/02/2010, 20:41
Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτον το κοσμο 7000 τρελαμενοι αποβαση στη πρωτευουσα............μονο εμεις ζουμε τετοια ...... ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

kalgeorge
25/02/2010, 20:50
:a23: :a23: :a23:

190134

Gandalf dr685sm
25/02/2010, 20:51
Πήραν φόρα και στο basket... εκεί όμως οι αλλαγές στο σκορ είναι συχνότατες και είναι ακόμα στο πρώτο δεκάλεπτο... να δούμε και εκεί.

Gandalf

vangelis 64
25/02/2010, 20:51
Ρε παπάρα Τζόρτζ!Ξετσουτσούνισε όσο θές απόψε,μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ΠΑΟ σήμερα.

Αλλά ρε τραχανά,από καλαμπούρι είσαι σπίρτο μωρ' αδερφάκι μου.:bawl: :bawl: Καλή συνέχεια ρε μαν...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
25/02/2010, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε παπάρα Τζόρτζ!Ξετσουτσούνισε όσο θές απόψε,μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ΠΑΟ σήμερα.

Αλλά ρε τραχανά,από καλαμπούρι είσαι σπίρτο μωρ' αδερφάκι μου.:bawl: :bawl: Καλή συνέχεια ρε μαν...

:beer: :beer: :beer:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ρε δεν υπαρχιε ουτε καλαμπουρι ουτε τιποτα λεμε σημερααααααααααα:rotflmao: :rotflmao:

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΤΟΥΔΙΑΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ

Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

vangelis 64
25/02/2010, 20:55
ρε δεν υπαρχιε ουτε καλαμπουρι ουτε τιποτα λεμε σημερααααααααααα:rotflmao: :rotflmao:

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΤΟΥΔΙΑΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ

Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μλκ....στο 10 η μπάλα χάθηκε....ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχα χαχχαχ

:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

Lazio
25/02/2010, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πήραν φόρα και στο basket... εκεί όμως οι αλλαγές στο σκορ είναι συχνότατες και είναι ακόμα στο πρώτο δεκάλεπτο... να δούμε και εκεί.

Gandalf

Στο μπασκετ ειτε χασουμε ειτε κερδισουμε για εμας ειναι πρωταθλητες ......

Στο ποδοσφαιρο φοβαμαι γκελα με πανιωνιο οπως συνηθιζεται μετα απο καθε μεγαλη ευρωπαικη επιτυχια .............τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.....

vangelis 64
25/02/2010, 20:58
Α!Πάνο,δεν πειράζει ρε....την άλλη φορά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
25/02/2010, 20:58
Μλκ....στο 10 η μπάλα χάθηκε....ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχα χαχχαχ

:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

ρε φιλε σε εκεινο το διωξιμο εσενα σκεφτηκα :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

jimmy10
25/02/2010, 21:01
τελικα το ΚΚΕ ειχε δικιο...

Ηρθε η Θυελλα και ειναι ΠΡΑΣΙΝΗ!!!!

vangelis 64
25/02/2010, 21:03
ρε φιλε σε εκεινο το διωξιμο εσενα σκεφτηκα :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: Α διώξιμο ήτανε;:confused: Έτσι εξηγείται....

Ξες...για το σούτ τού Σισέ λέω από τη γραμμή τού άουτ στο ύψος τής μικρής περιοχής δεξιά...

Με δεξί εξωτερικό και πολλή δύναμη.Μού φάνηκε πως άκουσα τζαμαρία ρε συ.:rotflmao:

kalgeorge
25/02/2010, 21:04
Α διώξιμο ήτανε;:confused: Έτσι εξηγείται....

Ξες...για το σούτ τού Σισέ λέω από τη γραμμή τού άουτ στο ύψος τής μικρής περιοχής δεξιά...

Με δεξί εξωτερικό και πολλή δύναμη.Μού φάνηκε πως άκουσα τζαμαρία ρε συ.:rotflmao:

ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ :rotflmao:

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........ΔΝΕ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....:mad:

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΛΕΜΕ.....ΕΧΕΙ ΤΑΤΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

manhunter
25/02/2010, 21:09
Ματσαρα και μπαλλαρα...μπραβο στον βαζελο...

+1299

Είχαν χεστεί πάνω τους τα Ιταλάκια.
Πολύ ξύλο έριξαν πάντως.
Ευχαριστηθήκαμε μπάλα απόψε.
Μπράβο στον βάζελο

arxaios
25/02/2010, 21:24
Αντί για ΠΙΤΣΑ ΡΩΜΑ που έβλεπαν ......... κάποιοι .............
σήμερα το μενού είχε ΠΟ@ΤΣΑ ΡΩΜΑΙΪΚΙΑ !!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο πρώτος κομπλεξικός να βγει να γράψει Π2π@ριές για κ@λοφαρδία και άλλες γελοιότητες ..........
:smokin: :smokin: :smokin:

3 τελευταίες λεξούλες ..........
ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
:a23: :a23: :a23:

el_hymador
25/02/2010, 21:29
:beer: :a2: :sun: :a20: :a18: :a19: :a23: :a25: :a30: :a08: :a013: :a012: :a09: :a33: :a46:

190151

el_hymador
25/02/2010, 21:39
Super ΝΙΝΗΣ :beer:
Super Cisse :beer:

και ελπιζω ολοι οι βλαμμενοι που γραφαν πικροχολα σχολια σε εφημεριδες και κραζαν στο ραδιο το Τζορβα να καταπιουν τις καλτσες τους σημερα...

το παλικαρι ειναι με διαφορα ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας!

...μακαρι ο Νινης να παει εξωτερικο, να αναδειχθει το μεγαλο ποδοσφαιρικο του ταλεντο...θα στεναχωρηθουμε, αλλα ειναι κριμα να χαθει στη ελληνικη ποδοσφαιρικη μιζερια...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ΠΙΠ@ ΣΤΗ ΡΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

190155

Akatanomastos
25/02/2010, 21:41
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ

ΜΗ ΜΕ ΠΑς ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,

Τ' ΑΚΟΥςςςςςςςςςςςςςςς

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑς

Α ΡΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΑΛΗΤΗ

Μ ΑΚΟΥςςςςςςςςςςςςς

Γ@ΜΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς (τους ΡΩΜΑΙΟΥς)

Akatanomastos
25/02/2010, 21:48
Σισέ: "Τα γκολ ήταν η απάντησή μου στον Ντομενέκ"

ετσι ρε κ@βλ@

γιαυτο σε γουσταρουμε

γιατι εισαι μαγκας και αλητης

γινεσαι ολο και καλητερος γιατι εχεις @ρχιδι@

δεν ακους κανεναν

και προσπαθεις να κανεις τα κατσικια που χουμε λιγο καλητερους ποδοσφαιριστες

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ:rotflmao:

λοιπον
Ο σισσε να παει διακοπες

δεν χρειαζετε να κανει τιποτα αλλο φετος

μας εχει υπερκαλυψει

CAPPO
25/02/2010, 21:55
:beer: :a2: :sun: :a20: :a18: :a19: :a23: :a25: :a30: :a08: :a013: :a012: :a09: :a33: :a46:

.

kalgeorge
25/02/2010, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Σισέ: "Τα γκολ ήταν η απάντησή μου στον Ντομενέκ"

Είναι η απάντηση μου. Είχαμε τις κλήσεις σήμερα. Δεν ήμουν μέσα και έπρεπε να συνεχίσω να σκοράρω και να νικάω με την ομάδα. Γύρισα την απογοήτευση πριν το ματς σε ευχαρίστηση για το παιχνίδι και πέτυχα δύο γκολ. Ο δρόμος των γκολ είναι ο μοναδικός για να γίνω μέλος της ομάδας.

αυτη ειναι η καλυτερη απαντηση....

το καταλαβατε επαγγελματιες του κωλου ελληνες????

el_hymador
25/02/2010, 22:05
Είναι η απάντηση μου. Είχαμε τις κλήσεις σήμερα. Δεν ήμουν μέσα και έπρεπε να συνεχίσω να σκοράρω και να νικάω με την ομάδα. Γύρισα την απογοήτευση πριν το ματς σε ευχαρίστηση για το παιχνίδι και πέτυχα δύο γκολ. Ο δρόμος των γκολ είναι ο μοναδικός για να γίνω μέλος της ομάδας.

εσυ απο μικρος πρεπει να ησουν Σισε...

Με εκτιμηση,

Β.Τοροσιδης...

Akatanomastos
25/02/2010, 22:27
αρρωστια.. δειτε το αλμα του σισσε οταν περνα το τερμα.. (http://www.youtube.com/watch?v=Rg0YU9bvHYI&feature=player_embedded#at=126)

cityfly
25/02/2010, 22:27
εσυ απο μικρος πρεπει να ησουν Σισε...

Με εκτιμηση,

Β.Τοροσιδης...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisdani750
25/02/2010, 22:39
καλα ρε κανενας γαυρος δεν βγηκε να κραξει???????????

Akatanomastos
25/02/2010, 22:42
που να βγουνε ρε

αυτοι ειναι 40 μετρα κατω απο τη γη

στα λαγουμια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχουνε σκασει ρε:rotflmao: :rotflmao:

καρδιακα στον πειραια:rotflmao:

δεν ειναι και λιγο να σε ο τζανετακος της ευρωπης:bigcry: :rotflmao:

και ο αιωνιος σου να παιζει μπαλαρα μεσα εξω :beer:

Akatanomastos
25/02/2010, 22:46
Ε

ρε φιλε τι ψαχνεις τωρα?

ο τυπος ειναι χαρισματικος

η δυναμη πνευματος που εχει και φυσικα το ποδοσφαιρικο του ταλεντο δεν υπαρχει στην ελλαδα

τι συγκρινουμε τωρα με τους ελληνες..

kalgeorge
25/02/2010, 22:46
:beer: :beer:

190178

blackbusa
25/02/2010, 22:52
:beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαματο....:beer: :beer: :beer:

el_hymador
25/02/2010, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
καλα ρε κανενας γαυρος δεν βγηκε να κραξει???????????

μεταξυ μας και αυτοι ευχαριστημενοι ειναι...παιξανε διπλο στο στοιχημα και τα κονομησανε...

τωρα απολαμβανουν (0-)ενα bordeaux κρασακι και χαλαρωνουν....