View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II
kalgeorge
02/03/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ακομα και το 0-1 του παο απο κατεφανεστατο φαουλ ξεκιναει
(βεβαια μετα αναλαμβανει ο μακος....)
ΝΑΙ.....
και μετα σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι η αεκαρα εσκισε......
πρεπει να περασε μια φορα την σεντρα :rotflmao:
πως να την περασει ο παο επαιζε με 12
(ο μακος ηταν ο 12ος)
kalgeorge
02/03/2010, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
πως να την περασει ο παο επαιζε με 12
(ο μακος ηταν ο 12ος)
μη μιλας ετσι για την παικτουρα - μεταγραφαρα- θα σε δει ο βαγγελης και θα τρεχει :rotflmao: :rotflmao:
Sferopetadhn
02/03/2010, 12:35
Δεν σας αρέσει ο Μπαλάφας μάγκες; Αν όμως το έλεγαν Μπαλαφουέντες θα ήταν και γαμώ;
Βρείτε μου καλύτερους και τα λέμε!
Μην τον κρίνετε όμως μεμονωμένα αλλά στο ρόλοπ που έχει μέσα στο σύνολο της ομάδας. Αν μη τι άλλο όταν η ομάδα έχει φάει 10 γκολ σε 24 ματς τότε μόνο να κοροϊδεύετε δεν μπορείτε!
Επίσης στην επίθεση έχουμε 32 γκολ όταν οι σούπερ επιθετικές ομάδες ΑΕΚ και Άρης έχουν 36 και 28 αντίστοιχα! Όταν λοιπόν έχω την 4η καλύτερη επίθεση και μακράν την καλύτερη άμυνα απορώ που συνεχίζετε να κοροϊδεύετε.
Μήπως να κάνετε τους υπολογισμούς σας να δείτε ότι δεν είναι και τόσο του μισό-μηδέν ο ΠΑΟΚ; Στην τελική ο ΠΑΟΚ παίζει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε. Οι σούπερ ομάδες με τα πολλαπλάσια μπάτζετ που παίζουν τουρλουμπούκι είναι καλύτερες;
Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο βάζελος. Αυτός έχει το άγχος, όπως ο γάβρος έχει το άγχος μην τυχόν και δεν βγρι ούτε δεύτερος στα play off και χάσει τα φράγκα! Εγώ κι εδώ που έφτασα είμαι σούπερ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα έχει καταλάβει πλέον ότι εντός συνόρων τους χτυπάει όλους. Μετά από 20 χρόνια ανυπαρξίας διοίκησης η πρόοδος είναι τεράστια και δεν σταματάει εδώ!
Τα ωραία έρχονται!
kalgeorge
02/03/2010, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δεν σας αρέσει ο Μπαλάφας μάγκες; Αν όμως το έλεγαν Μπαλαφουέντες θα ήταν και γαμώ;
!
ρε μλκ γιωργο ημαρτον....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
προσπαθησε μονο να μην δημιουργεις εντυπωσεις για την παρτι μου
γιατι το χεις κουρασει το θεμα
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ...........
Όταν όμως μέ προκαλείς μέ τόσο άφελή παρομοίωση,περί πλουσίων καί φτωχών
συμπεριφορών.........
δέ μού άφήνεις καί πολλά περιθώρια έπιλογής γιά νά άμυνθώ....
Όταν νοιώθω ή όταν πιστεύουν οί άλλοι
ότι περνάω τά όρια δέν έχω κανένα πρόβλημα νά ζητήσω συγνώμην.
Άντιθέτως μέ σένα , πού διαπίστωσα ότι είσαι..........ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΗΣ....!!!
Καί δικαίωμα σου,δικός σου είναι ό χαρακτήρας.
Άν όμως έσύ θεωρείς ότι μέσα άπό μιά μικροαστική κουλτούρα τήν όποία
καλλιέργησες ή έν πάσει περιπτώσει σού τήν πέρασαν έχεις τό δικαίωμα
νά ίσοπεδώνεις τά..............ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ............
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ..........!!!
Δέν είχαμε όλοι στή ζωή μας δύο γονείς αστούς μέ κάποια είσοδήματα
πού θά έκαναν τή ζωή μας εύκολη ώστε νά φτάνουμε τόσο χαλαρά
νά λέμε...........ΑΝ...........ΑΝ..........ΑΝ
Σκοπός μου λοιπόν δέν είναι νά άσχοληθώ μέ τήν πάρτη κανενός.......
Όπως καί σύ δέν έχεις κανένα δικαίωμα νά μέ χαρακτηρίζεις ώς
ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ..........
Όταν λοιπόν σού είναι τόσο εύκολο νά είρωνευτείς κάποιον γιά τά πιστεύω του,
νάσαι καί έτοιμος νά δεχτείς τίς βολές του,
γιά αύτά πού λές....
καί έπειδή έσύ είχες προφανώς μιά πολύ ώραία έφηβία καί μπράβο σου,
ή 'οποία άπ'ότι βλέπω συνεχίζεται καί τώρα πού θάσαι κοντά στά 25-30
ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ..........
Έγώ ζηλεύω τό Παρίσι.........καί αύτά πού δέ γεύτηκα όταν έπρεπε,
ΕΣΥ...........ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
δέν έχεις τό δικαίωμα νά κρίνεις ...........
τό άν κάποιοι πιστεύουν σέ ΑΞΙΕΣ.........!!!
Τό γιατί δέν τόχεις....???
Νομίζω πώς καταλαβαίνεις.....πρέπει πρώτα νά μάθεις νάχεις άξίες.
Γιατί σύμφωνα μέ αύτά πού έγραψες........ΔΕΝ....!!!
Καμμία λοιπόν διάθεση νά δημιουργήσω κανενός είδους έντυπώσεις.........
άπλά όταν προκαλούμαι..........ΣΟΒΑΡΑ..........
μερικές φορές άπαντώ....
ΕΠΙΣΗΣ...........ΣΟΒΑΡΑ......!!!
Όποτε λοιπόν θελήσεις,στή διάθεση σου..........νά μιλήσουμε γιά.....ΑΞΙΕΣ....
:wave2:
Akatanomastos
02/03/2010, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Όταν όμως μέ προκαλείς μέ τόσο άφελή παρομοίωση,περί πλουσίων καί φτωχών
συμπεριφορών.........
δέ μού άφήνεις καί πολλά περιθώρια έπιλογής γιά νά άμυνθώ....
Δέν είχαμε όλοι στή ζωή μας δύο γονείς αστούς μέ κάποια είσοδήματα
πού θά έκαναν τή ζωή μας εύκολη ώστε νά φτάνουμε τόσο χαλαρά
νά λέμε...........ΑΝ...........ΑΝ..........ΑΝ
καί έπειδή έσύ είχες προφανώς μιά πολύ ώραία έφηβία καί μπράβο σου,
ή 'οποία άπ'ότι βλέπω συνεχίζεται καί τώρα πού θάσαι κοντά στά 25-30
ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ..........
Καμμία λοιπόν διάθεση νά δημιουργήσω κανενός είδους έντυπώσεις.........
άπλά όταν προκαλούμαι..........ΣΟΒΑΡΑ..........
μερικές φορές άπαντώ....
ΕΠΙΣΗΣ...........ΣΟΒΑΡΑ......!!!
ακουσε να δεις για να τελιωνουμε
δεν θελω να κανω καμια κουβεντα μαζι σου για τετοια θεματα
εγω σε χαρακτηρισα ως ρομπεν των φτωχων οσων αφορα το ποδοσφαιρικο κομματι
και εκανα ενα παραλληλισμο για αξιες πολιτικες/οικονομικες για να καταλαβουν ολοι τι θελω να πω, δεν ειπα αν εσυ εισαι με τα λεφτα ή ο κομμουνιστης
δεν μπηκα ουτε στα χωραφια της οικογενειας σου, ουτε στα οικονομικα σου, ουτε στο παρελθον σου.
οποτε μην το κανεις και συ.
Αν θες επειδη ειμαι βαζελος, πες με καπιταλιστη του ποδοσφαιρου, αλλα μεχρι εκει
επειδη λοιπον δεν ξερεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, τι κανω εγω με τα οικονομικα μου, που βρισκω λεφτα και αν βρισκω, αν τα τρωω στις πουτανες ή οπου θελω, σταματα να ασχολεισαι με την παρτι μου
και να εισαι προκλητικος
Σου πα το κουρασες, παρα πολυ
Τερμα απο μενα..
Υ.Γ. και σταματα να μου βαζεις χερακια στο τελος..
με εκνευριζει παρα πολυ αυτο το δηθεν "φιλικο"
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ...............ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
Πού παίζει αύτός ό.............ΜΠΑΛΑΦΑΣ...................έπιτέλους
γαμώ τόν Κουφοντίνα μου,γαμώ ρέ πατριωτάκι....!!!
Περίμενε νά τό πάρετε πρώτα καί μετά σαλτέρνεις......
ΜΑΛΕΖΑΣ.............ήθελε νά πεί τό παλικάρι....
Τέτοιους φίλους έχεις όμως ...............ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ....!!!!
ακουσε να δεις για να τελιωνουμε
δεν θελω να κανω καμια κουβεντα μαζι σου για τετοια θεματα
εγω σε χαρακτηρισα ως ρομπεν των φτωχων οσων αφορα το ποδοσφαιρικο κομματι
και εκανα ενα παραλληλισμο για αξιες πολιτικες/οικονομικες για να καταλαβουν ολοι τι θελω να πω, δεν ειπα αν εσυ εισαι με τα λεφτα ή ο κομμουνιστης
δεν μπηκα ουτε στα χωραφια της οικογενειας σου, ουτε στα οικονομικα σου, ουτε στο παρελθον σου.
οποτε μην το κανεις και συ.
Αν θες επειδη ειμαι βαζελος, πες με καπιταλιστη του ποδοσφαιρου, αλλα μεχρι εκει
επειδη λοιπον δεν ξερεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, τι κανω εγω με τα οικονομικα μου, που βρισκω λεφτα και αν βρισκω, αν τα τρωω στις πουτανες ή οπου θελω, σταματα να ασχολεισαι με την παρτι μου
και να εισαι προκλητικος
Σου πα το κουρασες, παρα πολυ
Τερμα απο μενα..
Υ.Γ. και σταματα να μου βαζεις χερακια στο τελος..
με εκνευριζει παρα πολυ αυτο το δηθεν "φιλικο"
ΤΕΡΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..............
Καί γώ ....ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..........ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ
Μή πάει ό νούς σου άλλού.
Ένα είναι σίγουρο...........ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ.......
όσο γιά τό χεράκι,είναι άπλά χαιρετισμός.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.........
Τί θάθελες νά σού βάλω κανένα......
:a12: ....??
Μάλλον πρέπει νά σέ άφήσω νά γεμίζεις τό χρόνο μέ αύτές τίς πολύ
ένδιαφέρουσες .............άνταλλαγές άπόψεων μέ τόν la villa.........
αύτές πού είχαν τόσο ένδιαφέρον καί ύψηλό έπίπεδο.........
έπικοινωνίας........
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Συζητήσεις καί κουβέντες μέ τόσο μεστό λόγο καί έπιχειρήματα........
πού μάς άφησαν άφωνους.....
Σόρρυ ρέ φίλε γιά δεύτερη φορά.......
Akatanomastos
02/03/2010, 13:33
μαν πιστεψε με
και σενα οπως και ολους που μιλαμε εδω μεσα,
σε εκρινα ως φιλο/παρεα/συνομιλητη στο φορουμ
και σε εκρινα παραπανω απο 1 φορα, για να δω τι παιζει με την παρτι σου..
και με απογοητευσες ολες τις φορες..
γιαυτο σου λεω το κουρασες..μη χαλαμε τις καρδιες μας..
με το λαβιλλα βριζομαστε, κανουμε το χαβαλε μας, εκτονονωμαστε και μεχρι εκει
δεν μπαινει ο ενας στα προσωπικα του αλλου
εσυ ομως εχεις αυτην την αγενεστατη συνηθεια..τουλαχιστον με μενα..
h_m_akis
02/03/2010, 13:42
μαθαιτε λιγη ιστορια ρε...θα σας κανει καλο (http://www.youtube.com/watch?v=b_V5jbmriiA&feature=related) :wave2:
Sferopetadhn
02/03/2010, 13:44
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ...............ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
Πού παίζει αύτός ό.............ΜΠΑΛΑΦΑΣ...................έπιτέλους
γαμώ τόν Κουφοντίνα μου,γαμώ ρέ πατριωτάκι....!!!
Περίμενε νά τό πάρετε πρώτα καί μετά σαλτέρνεις......
ΜΑΛΕΖΑΣ.............ήθελε νά πεί τό παλικάρι....
Τέτοιους φίλους έχεις όμως ...............ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ....!!!!
:a18: σωστός!
Όταν λέμε πονάνε τα μυαλά μας το εννοούμε ρε! :rotflmao:
Για πέτε για τον Μαλεζάκο...
kalgeorge
02/03/2010, 14:05
:a18: σωστός!
Όταν λέμε πονάνε τα μυαλά μας το εννοούμε ρε! :rotflmao:
Για πέτε για τον Μαλεζάκο...
νταξ...οτι να ναι....
:sick: :sick:
φερτε και τον κουτσοπουλο απο την χαρτς να σκισετε...:sick: :sick:
Sferopetadhn
02/03/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
νταξ...οτι να ναι....
:sick: :sick:
φερτε και τον κουτσοπουλο απο την χαρτς να σκισετε...:sick: :sick:
Ρε Γιώργη να το πουν άλλοι εντάξει. Έχουν κι έναν Μέλπμεργκ ή έναν Μαϊστόροβιτς. Εσύ με Βύντρα και Σαριέγκι πού πας; Που έκανε σπριντ ο Μουσλίμοβιτς και νομίζαμε ότι τρέχει ο Μπολτ! :rotflmao:
Τέλος πάντων. Αν όλα κυλίσουν ομαλά θα νικήσουν όλοι αυτό το ΣΚ οπότε την άλλη βδομάδα αρχίζουν τα ωραία.
Εμείς με τα αφεντικά, μετά εσείς με τους κολλητούς σας, εμείς με τη Ρεάλ... εμ... την ΑΕΚ. Έχουμε και Καβάλα, ΑΕΛ κλπ... Έχουμε πολύ δρόμο (και πολλά πέναλτι) ακόμη!
kalgeorge
02/03/2010, 14:23
Ρε Γιώργη να το πουν άλλοι εντάξει. Έχουν κι έναν Μέλπμεργκ ή έναν Μαϊστόροβιτς. Εσύ με Βύντρα και Σαριέγκι πού πας; Που έκανε σπριντ ο Μουσλίμοβιτς και νομίζαμε ότι τρέχει ο Μπολτ! :rotflmao:
και αυτο αποτελει επιχειρημα ρε γιωργο?
να εχεις εναν αμυντικο ο οποιος ΟΚ, ειναι καλυτερος απο βυντρα σαριεγκι??
ετσι σκεφτεστε ολες οι μικρες ομαδες τοσα χρονια ρε...για αυτο δεν προοδευετε.
Sferopetadhn
02/03/2010, 15:04
και αυτο αποτελει επιχειρημα ρε γιωργο?
να εχεις εναν αμυντικο ο οποιος ΟΚ, ειναι καλυτερος απο βυντρα σαριεγκι??
ετσι σκεφτεστε ολες οι μικρες ομαδες τοσα χρονια ρε...για αυτο δεν προοδευετε.
Εγώ απάντησα στον Ιωσήφ που είπε ότι η ΑΕΚ από τον σημερινό ΠΑΟΚ θα ήθελε μόνο τον Γκαρσία.
Πουθενά δεν είπα ότι ο Μαλεζάς είναι κορυφαίος. Απλά μεταξύ των Ελλήνων ξεχωρίζει. Όπως επίσης και ότι βάσει των αποτελεσμάτων είναι μέρος της κορυφαίας άμυνας του πρωταθλήματος.
Τέλος, το να έχω εγώ έναν Μαλεζά πάει κι έρχεται. Εσύ με τα εκατομμύρια και τους κολοσσούς στη διοίκηση να έχεις αυτά τα χάλια εκεί πίσω δεν δικαιολογείται. Μήπως θα πρέπει τα τσακάλια της διοίκησής σας να πάρουν μερικά μαθήματα μάνατζμεντ από την "μικρή ομάδα";
Και μόνο που συζητάμε ότι ο ΠΑΟΚ χτυπάει πρωτάθλημα είναι ντροπή και για εσάς και για τον Ολυμπιακό αν αναλογιστείς τόσο τη χρόνια διοικητική αστάθειά μας όσο και τα απείρως λιγότερα χρήματα (που καλώς ή κακώς στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι το Α και το Ω).
Εγώ ξαναλέω ότι και ως ομάδα και ως λαός κάνουμε χαβαλέ γιατί βλέπουμε ότι έχετε πάθει νίλα με αυτό που πάει να γίνει, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος ο ένας εκ των δυο να μην πάει ούτε για προκριματικά ΤΣ.Λ. Δε συζητώ αν τύχει και το πάρουμε τί θα γίνει! Πολλά γέλια (και κλάματα) για όποιον μείνει τρίτος.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά πολύ θα ήθελα να το σηκώσω, μόνο και μόνο για να δω τί θα γίνει στα μεταξύ σας στα play off (χωρίς να διαγράφω και την ΑΕΚ).
Ειλικρινά τόση υπεροψία δεν την περίμενα από εσάς βαζέλια. Ξεχάσατε πολύ γρήγορα μου φαίνεται!
kalgeorge
02/03/2010, 15:14
και τα απείρως λιγότερα χρήματα (που καλώς ή κακώς στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι το Α και το Ω).
κοιτα να δεις....και εγω νομιζα οτι τα λεφτα δεν κανουν την ομαδα....
γιωργο αν το δεις τελειως αντικειμενικα...δεν συγκρινονται οι δυο ομαδες...
οποτε θες...και εχω χρονο, να σου αναλυσω το πως και γιατι.
με αυτην την λογικη, θα ηταν και ντροπη μου αν δεν παρω κυπελλο αφου εχω δωσει περισσοτερα λεφτα.
κλπ κλπ κλπ
blackbusa
02/03/2010, 15:23
Ειλικρινά τόση υπεροψία δεν την περίμενα από εσάς βαζέλια. Ξεχάσατε πολύ γρήγορα μου φαίνεται!
προσεχε γιατι εκτιθεσε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sferopetadhn
02/03/2010, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
προσεχε γιατι εκτιθεσε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί;
Πρώτος λέω ότι δεν πάω για πρωτάθλημα.
Αντίθετα ο Ιωσήφ μίλησε για εύκολες νίκες της ΑΕΚ στα play off.
Όλοι το πάνε στο χαβαλέ και στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί τόσο ψηλά, είναι νωρίς, αν βγει έξω θα φάει πολλά (ενώ οι άλλοι τρώνε λίγα) κλπ.
Μιλάνε για καρδιές πρωταθλητή, για μέταλλα, για λιοντάρια και λοιπές παπαριές, ξεχνώντας όμως ότι έχω παίξει 10 ματς με παίχτη λιγότερο (και πήρα τα 8) και όλη τη χρονιά παίζω με συνεχείς απουσίες (τραυματισμοί και κάρτες) και συνεχείς αλλαγές στην εντεκάδα. Φυσικά μόνο οι μεγάλοι του κέντρου έχουν απουσίες, προβλήματα, άγχος, στόχους και όλα αυτά τα ωραία που χρόνια τώρα μας ταϊζουν.
Όταν θα με δεις να λέω ότι πάω εύκολα σε ματς μόνο τότε να μου την πεις. Ακόμη και τώρα έγραψα ότι όλα τα υπόλοιπα ματς θέλουν προσοχή (Πανθραξ, Καβάλα κλπ).
Έχετε χάσει τον μπούσουλα με τα φετινά (βγάζω έξω τους ΑΕΚτσήδες καθώς έχουν τα δικά τους) και αντί να πάρετε μαθήματα οργάνωσης ομάδας μου λέτε άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
ΥΓ Γιώργο το κύπελλο είναι άλλη υπόθεση καθώς κρίνεται σε ένα -καλό ή κακό- ματς. Το πρωτάθλημα που διαρκεί όλη τη χρονιά δείχνει αν μια ομάδα είναι καλή ή όχι και ως τώρα δε δείχνει ότι έχεις καλύτερη ομάδα. Άλλο τα ονόματα κι άλλο η ομάδα. Επιμένω σε αυτό! Και η ΑΕΚ είχε πιτσιρίκια και δεν πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά. Γι' αυτό λέω, μήπως να κοιτάξετε και λίγο χαμηλά να δείτε πώς οι μικρές ομάδες τα βγάζουν πέρα. Χαμένοι δεν θα βγείτε!
blackbusa
02/03/2010, 16:07
Γιατί;
καλα ρε μπουγατσα...???δεν θυμασαι τι ομαδα ειμαι???δεν προσεξες τι πραγμα παραθεσα???δεν διαβαζεις εδω μεσα ποιος γραφει ''εκτιθεσε''???το χουμοριστικο ΔΕΝ το επιασες???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
κριμα το κατεβατο σου...μαλλον θα σε πουνε Μαρθα Βουρτση 2 ''the revenge''....:lol: :lol: :lol:
el_hymador
02/03/2010, 16:16
ΠΑΝΑΘΑ!
vangelis 64
02/03/2010, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΠΑΝΑΘΑ! Αυτό τι είναι ρε Κώστα,ισπανικό;:p
la_villa
02/03/2010, 17:15
ρε @@ βαζέλια με τις μαλακίες που κάνετε έχετε γ@μησει τον πλανήτη
και μάλλον επειδή το παλτό έβαλε και γκολ (μιλάμε για διαδοχικά και ταυτόχρονα θαύματα)...θαυμαστε μετα τις υπόλοιπες καταστροφές παλιότερα τι κανατε τώρα
"Ο σεισμός στη Χιλή μίκρυνε ανεπανόρθωτα τη διάρκεια της μέρας
O δυνατός σεισμός που έπληξε το Σάββατο τη Χιλή ενδέχεται να μετατόπισε τον άξονα της Γης, με αποτέλεσμα να μικρύνει η διάρκεια της μέρας σε μόνιμη και ανεπανόρθωτη βάση, σύμφωνα με επιστήμονες της NASA.
Η αλλαγή είναι αμελητέα, αλλά μόνιμη. Κάθε ημέρα διαρκεί πλέον κατά 1,26 μικροδευτερόλεπτα λιγότερο, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, αλλά υπενθυμίζεται ότι το μικροδευτερόλεπτο αποτελεί το ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου.
Ένας μεγάλος σεισμός μετατοπίζει τεράστια μεγέθη βράχων και ως αποτέλεσμα μεταβάλλει την κατανομή της μάζας του πλανήτη, άρα και τon ρυθμό με τον οποίο περιστρέφεται η γη. Ο ρυθμός περιστροφής είναι αυτός που καθορίζει τη διάρκεια της ημέρας. "
Akatanomastos
02/03/2010, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Ένας μεγάλος σεισμός μετατοπίζει τεράστια μεγέθη βράχων και ως αποτέλεσμα μεταβάλλει την κατανομή της μάζας του πλανήτη, . "
δυστηχως δεν σου μετατοπισε και σενα λιγο τον εγκεφαλο δεξια αριστερα μπας και αρχισεις να σκεφτεσαι:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
καλα ο καλτζωρτζ ακομα και οταν ηταν πελατακι της ΑΕΚ ειχε βγαλει γλωσσα....δε μπορει να χωνεψει οτι η μπαναθα δεν υπαρχει στο χαρτη απο εποχης 2004..... τωρα που τον έπιασε η επαρση δε περιμενα τιποτα περισσοτερο.....το θεμα ειναι οτι δεν εχει κριθει τιποτα... ευκολα ο μπαναθας, ο γαυρος ή ο μπαοκ απο ...υποψηφιοι πρωταθλητες μπορει να καταληξουν......5οι........ εγω περιμενω να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα (αυτο ειναι το σωστο γιατι οι κλεφτες απαταιωνιοι θα συνεχισουν να κανουν τα δικα τους τα επομενα χρονια.... λεμε τωρα.... αν δεν υπαρχει σε καθε τελος ενας Νατσουρας...) και να δω τον καλτζωρτζ στα play offs ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα πεσει πολυ γελιο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τωρα εγιναν τρείς???
με την μέρα αυξάνονται αυτοι ???:lol:
τα μονα 3 πρωταθληματα τα τελευταια χρονια που δε τα πηρε ομαδα "πρωην ΠΟΚ" ηταν κερδισμενα απο την ΑΕΚ
2 του ΠΑΟΚ και 1 της Λαρισας (που δικαιουτε το πρωταθλημα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως δικαιουτε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα του 2008............. αλλα εκει ηταν "δικαιο" να το παρει η Λαρισα.... και "ολη η ελλαδα χαρηκε που το πηρε επαρχιακη ομαδα".... το 2008 δεν υπαρχει "δικαιο" ομως.... σιγα...ενα ακομα πρωταθλημα κλεμενο απο την ΑΕΚ.... επιλεκτική δικαιοσύνη και κατεστημενο στην ελλαδα....... και μετα φταιω εγω που εγινα "Ξανθοπουλος και Καζατζιδης του πρωταθληματος".....)
οταν ειναι "οι αλλοι" να παρουν πρωταθλημα ειναι με αντιπαλο την ΑΕΚ... με αντιπαλο τους κλεφτες απαταιωνιους ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
la_villa
02/03/2010, 18:32
δυστηχως δεν σου μετατοπισε και σενα λιγο τον εγκεφαλο δεξια αριστερα μπας και αρχισεις να σκεφτεσαι:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
δεν υπάρχει ελευθερος χώρος...γι αυτο....;)
απο το να μην υπάρχει τίποτα να μετατοπιστει πάντως....το καταλαβες το υπονοούμενο έτσι?
:lol: :lol: :lol:
υ.γ τα χανούμια τι τα επιασε και τοσταρουν ασύστολα....?
Akatanomastos
02/03/2010, 18:47
υ.γ τα χανούμια τι τα επιασε και τοσταρουν ασύστολα....?
ε ειδαν οτι σε αυτη τη χωρα ακομα και ο Μπαοκ μπορει να παρει πρωταθλημα
και αναθαρρησαν:eek:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Sferopetadhn
02/03/2010, 19:24
καλα ρε μπουγατσα...???δεν θυμασαι τι ομαδα ειμαι???δεν προσεξες τι πραγμα παραθεσα???δεν διαβαζεις εδω μεσα ποιος γραφει ''εκτιθεσε''???το χουμοριστικο ΔΕΝ το επιασες???
κριμα το κατεβατο σου...μαλλον θα σε πουνε Μαρθα Βουρτση 2 ''the revenge''....:lol:
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει μία... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Με ζάλισε η έλλειψη οξυγόνου εδώ στην κορυφή ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΟΥΣ ΟΥΣ ΟΥΣ ΟΥΣ ΟΥΣ ΟΥΣ :rotflmao:
ΥΓ Και μιας και το ξέχασα... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!! ΣΤΟ 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 6 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ)...
(πάντως τέρενς η Τσιμισκή Δευτέρα πρωί είναι πολύ μεγάλο μπουρδέλο, αν σε κάτι είμαστε καλοί είναι στο να αντιγράφουμε ότι στραβό έχει η Αθήνα)
kalgeorge
02/03/2010, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ο καλτζωρτζ ακομα και οταν ηταν πελατακι της ΑΕΚ ειχε βγαλει γλωσσα:
mlk exies xazepsei apo tis tesares leme :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
exeis xasei tin bala :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
02/03/2010, 20:20
(πάντως τέρενς η Τσιμισκή Δευτέρα πρωί είναι πολύ μεγάλο μπουρδέλο, αν σε κάτι είμαστε καλοί είναι στο να αντιγράφουμε ότι στραβό έχει η Αθήνα)
twra tou ta xalas....:lol:
kalgeorge
02/03/2010, 20:33
re παπαρα...τι ακριβως θεωρεις υπεροπτικο?
η γνωμη μας ειναι οτι δυσκολα ο παο θα το χασει...αυτο λεμε, αυτο ελπιζουμε
αν δεν σας αρεσει η αποψη μας, δεν σημαινει οτι ειναι υπεροπτικη..
υπεροπτικο ειναι να λεμε οτι οποιον βρουμε τον γαμαμε....δεν νομιζω να διαβασες κατι τετοιο εδω μεσα. (εκτος και αν μου διαφευγει κατι).
εμεις γουσταραμε και πανηγυρισαμε που περασαμε την ρωμα.και μαγκια μας
τωρα εσυ που ειδες την υπεροψια..,,,:sick: :confused:
GhostRideR_636
02/03/2010, 20:41
:lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=0ChgPtH2aOU
Akatanomastos
02/03/2010, 20:43
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ρε μλκς:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
GhostRideR_636
02/03/2010, 20:56
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
02/03/2010, 21:35
:a23: :a23: :a23:
190646
Sferopetadhn
02/03/2010, 21:58
re παπαρα...τι ακριβως θεωρεις υπεροπτικο?
η γνωμη μας ειναι οτι δυσκολα ο παο θα το χασει...αυτο λεμε, αυτο ελπιζουμε
αν δεν σας αρεσει η αποψη μας, δεν σημαινει οτι ειναι υπεροπτικη..
υπεροπτικο ειναι να λεμε οτι οποιον βρουμε τον γαμαμε....δεν νομιζω να διαβασες κατι τετοιο εδω μεσα. (εκτος και αν μου διαφευγει κατι).
εμεις γουσταραμε και πανηγυρισαμε που περασαμε την ρωμα.και μαγκια μας
τωρα εσυ που ειδες την υπεροψια..,,,:sick: :confused:
Έχω αυτή την αίσθηση γενικώς και όχι μόνο από εδώ μέσα. Μπορεί και να έχω λάθος, δεν έχει τόση σημασία.
Όσο για τη Ρώμα, αν είδες οι περισσότεροι (και οι πρώτοι) που γράψαμε δεν ήταν βάζελοι. Τα καλά να λέγονται! ;)
μαν πιστεψε με
και σενα οπως και ολους που μιλαμε εδω μεσα,
σε εκρινα ως φιλο/παρεα/συνομιλητη στο φορουμ
και σε εκρινα παραπανω απο 1 φορα, για να δω τι παιζει με την παρτι σου..
και με απογοητευσες ολες τις φορες..
γιαυτο σου λεω το κουρασες..μη χαλαμε τις καρδιες μας..
με το λαβιλλα βριζομαστε, κανουμε το χαβαλε μας, εκτονονωμαστε και μεχρι εκει
δεν μπαινει ο ενας στα προσωπικα του αλλου
εσυ ομως εχεις αυτην την αγενεστατη συνηθεια..τουλαχιστον με μενα..
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ...........ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ
Συνομιλητής γιά νάσαι........πρέπει τουλάχιστον έφ'όσον ξέρεις νά μιλάς ,νά φοράς καί
παντελόνια .........
Κινούμαστε μάλλον σέ διαφορετικά έπίπεδα.
Γιαυτό τό μόνο πού μπορώ νά κάνω έδώ μέσα ...............ΕΙΝΑΙ..........
Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ....
Έσύ γιά μένα.......ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ............
Όταν θά γίνεις άντρας,ίσως μιλήσουμε σοβαρά,έστω καί γιά ποδόσφαιρο.
Είτε λοιπόν τό θές είτε όχι,αύτά πού γράφεις σέ χαρακτηρίζουν.
ΑΣΕ ΜΕ ΜΕΝΑ............4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ..........
ΠΕΡΝΑΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!
Φιλάκια λοιπόν........
:wave2: :wave2: :wave2:
Έχω αυτή την αίσθηση γενικώς και όχι μόνο από εδώ μέσα. Μπορεί και να έχω λάθος, δεν έχει τόση σημασία.
Όσο για τη Ρώμα, αν είδες οι περισσότεροι (και οι πρώτοι) που γράψαμε δεν ήταν βάζελοι. Τα καλά να λέγονται! ;)
ΣΠΙΡΤΟ ΕΙΣΑΙ............ΡΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
Άλλά καμμένο........!!!!!
Όσο γιά τήν Τσιμισκή.........στ'άρχαία μου..........δέν ένοιωσα καί ποτέ Θεσσαλονικιός
Κάθε Σαββατοκύριακο έξω στά βουνά είμαι.
Πορρόια,Καιμακτσιλάν,Βέρμιο,Φαλακρό........κ.λ.π.....
Άσε πού σέ 2 ώρες πιά χτυπάμε Μέτσοβο.......μαγεία...!!
Άς τό λύσουν οί Σαλλονικιοί τό πρόβλημα.......
Τό MODENAS.........είναι έργαλείο,χειμώνα καλοκαίρι.
Έπειτα ή Καλαμαριά.........πλέον είναι πολύ μπροστά.
Τσιμισκή κατεβαίνουν τά τεκνά,τά χωριά καί οί τουρίστες.....!!!!
Πάει ή Τσιμισκή πού ήξερες.....
kalgeorge
03/03/2010, 07:57
ΣΠΙΡΤΟ ΕΙΣΑΙ............ΡΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
Άλλά καμμένο........!!!!!
Όσο γιά τήν Τσιμισκή.........στ'άρχαία μου..........δέν ένοιωσα καί ποτέ Θεσσαλονικιός
Κάθε Σαββατοκύριακο έξω στά βουνά είμαι.
re gero.....κολοτουμπες στην ηλικια σου?? :rotflmao: :rotflmao:
την μια πρηζεις τον κοσμο με την σαλονικαρα και τα ωραια της..και περηφανος που μενεις εκει πανω και κλπ κλπ κλπ .....και μετα.......δεν ενοιωσες και ποτε σαλονικιος??
:rotflmao: :rotflmao: ,
λιγη ντροπη ρε :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
03/03/2010, 08:04
Άσε πού σέ 2 ώρες πιά χτυπάμε Μέτσοβο.......μαγεία...!!
Ναι ρ.π.μ. αυτη η Εγνατια εκανε μεγαλη ζημια...το καλοκαιρι στη Παργα και στα Συβοτα πηξαμε στο "δε με λες" και στο "λλλ"...πηραμε το σκαφος και φυγαμε τη δευτερη ημερα ....καλα δεν εισασταν στη Χαλλλλκιδικη; τι σκορπατε και αλλου ρε σεις;
η λογικη οτι ο μαλεζας ειναι μερος της καλυτερης αμυνας κλπ ειναι αστεια
δηλαδη και οι κοντης τζιωρτζιοπουλος θαπρεπε το 05 ναναι εθνικη για την αψογη τοτε αμυνα της αεκ...
και προφανως προτιμω να το παρουν τα παοκια
και συνεχιζω να υποστηριζω οτι εαν σοβαρευτουν λιγο οι παιχτες της αεκ ναι τον παοκ τον εχουν ανετα οπως εχουν και τον οσφπ
με τον παο οχι δεν βγαζουμε ακρη
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Η μονη λυση ειναι αλεφαντος .........τελος :lol:
ΚΟΚΚΑΛΗ, ΚΟΚΚΑΛΗ σε παρακαλώ
φερε τον ΑΛΕΦΑΝΤΟ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:lol: :lol:
Ναι ρ.π.μ. αυτη η Εγνατια εκανε μεγαλη ζημια...το καλοκαιρι στη Παργα και στα Συβοτα πηξαμε στο "δε με λες" και στο "λλλ"...πηραμε το σκαφος και φυγαμε τη δευτερη ημερα ....καλα δεν εισασταν στη Χαλλλλκιδικη; τι σκορπατε και αλλου ρε σεις;
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
Ti μλκς ...... :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
03/03/2010, 12:50
παρτε και ενα τραγουδακι (http://www.youtube.com/watch?v=Zh3lXDWdyJc&annotation_id=annotation_965133&feature=iv#t=1s)
για τα ευρωπαικα παιχνιδια του γαυρου..
'
θα το τραγουδαει ο κοκκαλης στο 70' μπας και παρετε κανα ματς:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
h_m_akis
03/03/2010, 12:59
ΣΤΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (http://www.ipanicmag.com/2010/01/datolo-gay.html) :evil: :sun:
OΛΗ Η ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ.............ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ.....????
Πάντως άν ξαναπάς στήν Ήπειρο ,πές ότι είσαι άπό τό Βορρά καί ρώτα τή
γνώμη τους γιά τούς Άθηναίους.......
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...!!
la_villa
03/03/2010, 18:37
τι γνώμη των Ηπειρωτών για τους Αθηναίους???
ή την γνώμη των Ηπειρωτων για τους Θεσσαλονικείς??
στο λέω απο τώρα....σας εχει βαρεθεί η ελλάδα....με την γκρίνια και την κακομοιριά
κατα τ'αλλα όλοι καλοί είναι
τι γνώμη των Ηπειρωτών για τους Αθηναίους???
ή την γνώμη των Ηπειρωτων για τους Θεσσαλονικείς??
στο λέω απο τώρα....σας εχει βαρεθεί η ελλάδα....με την γκρίνια και την κακομοιριά
κατα τ'αλλα όλοι καλοί είναι
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ...........
Όπου κί άν πάς σέ όλη τήν Έλλάδα άκόμα καί στήν Πελοπόννησο
ρώτα ..........ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ...
Μήν πείς όμως άπό πού είσαι.......γιά νάχει σασπένς...!!!
Δυστυχώς έμένα μού έλαχε νάμαι άπό τό Βορρά καί νά ύποστηρίζω
όμάδα άπό τό Νότο......
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ..........ΕΝΟΙΩΣΑΝ Ο
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.........Τσιάρτας,Νικολαίδης κ.λ.π...
7-8 ΒΟΡΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΛΟΙ.......
ΟΤΑΝ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΩΝΑΖΕ
ΒΟΥ- ΒΟΥ- ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ......!!!????????
Μέ έκείνη τήν όμαδάρα τής ΑΕΚ....??
Μέχρι πού φτάνει........ή τύφλα άραγε....???
Φιλαράκο..........δέν είναι τόσο έπιδερμικό τό θέμα όσο τό βλέπεις.
Ούτε καί είναι τό μέρος έδώ γιά νά τό άναλύσουμε.
Όχι μόνον γιατί είναι άθλητική συζήτηση,άλλά γιατί πιστεύω πώς
πολλοί έδώ μέσα είναι βαθειά νυχτωμένοι......
Όπότε άστο, είναι πολλή καυτή ή πατάτα.....
Άπλά τό χαιδεύουμε λίγο.......
el_hymador
03/03/2010, 19:32
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...!!
ξερεις δεν εβγαινα απο τη θαλαμηγο και πολυ για να εχω επαφες με τους ιθαγενεις...
Akatanomastos
03/03/2010, 21:08
ενταξυ
επιβεβαιωθηκε σημερα
ειμαστε ετοιμοι για το μουντιαλ:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ρε δεν στελνουμε στους σενεγαλεζους στην θεση μας?:rotflmao:
ενταξυ λιγο ποιο μαυροι θα ειναι αλλα τουλαχιστον δεν θα γινουμε εντελως ρομπα:lol:
kalgeorge
03/03/2010, 21:12
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...!!
κωστααααααααααααααα
μη χαλαστεις πολυ ρε και χαλασεις τις διακοπες σου :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
kalgeorge
03/03/2010, 21:13
Δυστυχώς έμένα μού έλαχε νάμαι άπό τό Βορρά καί νά ύποστηρίζω
όμάδα άπό τό Νότο......
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ..........ΕΝΟΙΩΣΑΝ Ο
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.........Τσιάρτας,Νικολαίδης κ.λ.π...
7-8 ΒΟΡΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΛΟΙ.......
ΟΤΑΝ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΩΝΑΖΕ
ΒΟΥ- ΒΟΥ- ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ......!!!????????
Μέ έκείνη τήν όμαδάρα τής ΑΕΚ....??
Μέχρι πού φτάνει........ή τύφλα άραγε....???
χεστηκε και ο νικολαιδης και ο τσιαρτας,,,,αλλη ορεξη δεν ειχαν....
οσο για την πελλοπονησο δεν ξερεις την τυφλα σου
μπαναναααααααααααααααααααααααααααα:rotflmao: :rotflmao:
ξερεις δεν εβγαινα απο τη θαλαμηγο και πολυ για να εχω επαφες με τους ιθαγενεις...
HΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ.............
Στό κόττερο....???
Akatanomastos
03/03/2010, 22:45
Αρρωστια
ολο το γηπεδο τον αποθεωσε για την μεγαλη επιστροφη..
:a23: :a23: :a23:
(κατα τα αλλα η γαλλια για πεταμα παλι)
190778
sakisdani750
03/03/2010, 22:47
ΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!:eek: :eyepop: :uplate: :hypnotize :hypnotize
Akatanomastos
03/03/2010, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!:eek: :eyepop: :uplate: :hypnotize :hypnotize
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΤΟ ΘΕΟ
καλα επαιξε μονο 15 λεπτα, αλλα σε τετοια παιχνιδια που ολοι οι παιχτες ειναι απο αλλο γαλαξια βλεπεις οτι το παλικαρι
στον παναθηναικο δεν παιζει ουτε το 50% των δυνατοτητων του..
190779
la_villa
03/03/2010, 23:08
για να κανουμε ολα πιο λιανα
δεν ειμαι απο Αθηνα -δεν εχω καμια σχεση- ουτε απο β.ελλαδα
Ηπειρος....και σπούδαζα Πατρα....;)
blackbusa
04/03/2010, 01:24
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=I5YUUgAZI2w&feature=player_embedded
ρε Καλ τοσο κουτσαλογα δεν ειναι ουτε ο Βαγγελης με Βασιλακη μαζι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για να κανουμε ολα πιο λιανα
δεν ειμαι απο Αθηνα -δεν εχω καμια σχεση- ουτε απο β.ελλαδα
Ηπειρος....και σπούδαζα Πατρα....;)
ΚΑΛΑ ΡΕ...........ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΓΑΥΡΟΣ....??
Πώς ένοιωσες όταν έβλεπες πρίν 4-5 χρόνια τίς πουστιές
μέσα στό Καραισκάκη μέ έκείνο τό άμίμητο πέναλτυ τού Κωνσταντίνου..??
Καί τά μπάζα πού έπεφταν πάνω στούς Γιαννιώτες έπειδή τόλμησαν όντας
όμάδα Β' Έθνικής νά σάς άποκλείσουν άπό τό κύπελλο...??
ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ............ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ....???
Γιατί τόν τελευταίο χρόνο πού έχω πάει 4-5 φορές Μέτσοβο, Ζαγοροχώρια, Γιάννενα
άκουσα τά χίλια μύρρια γιά τούς.........
ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.....!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ...........
Τί ύπάρχει στή συγκεκριμμένη φάση....??
Τί καταλογίζει ό διαιτητής.....??
ΑΝΤΕ..........ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ..........πετάξτε τίς μολότωφ σας πάλι.....!!!
kalgeorge
04/03/2010, 07:41
ρε γαμωτο......μα να μην στεριωνει πουθενα η παικτουρα????
http://www.sport24.gr/html/ent/751/ent.347751.asp
kalgeorge
04/03/2010, 07:41
τι εινια ρε δεν το βλεπω....
θα σου πω το απογευμα :lol:
kalgeorge
04/03/2010, 07:46
εν τω μεταξυ ρε παναγιωτη.....εκει στην θεσσαλονικη....ειναι ολοι καλα παιδια ρε......
εμαθες ?πηγε ενας αθηναιος και εβαλε φωτια στο μαγαζι του καλοπουλου στην θεσσαλονικη....
ειναι να μην τους βριζεις τους αθηναιους μετα??? δεν θελουν να τρομοκρατησουν κανεναν ομως...στρακαστρουκες ηταν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
04/03/2010, 09:14
Γιατί τόν τελευταίο χρόνο πού έχω πάει 4-5 φορές Μέτσοβο, Ζαγοροχώρια, Γιάννενα
άκουσα τά χίλια μύρρια γιά τούς.........
ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.....!!!
και δεν ανησύχησες???
πρώτα τους άρχισες να τους γκρινιάζεις ή πρώτα σου άρχισαν αυτοί....;)
με καταλαβαίνεις νομίζω......
μια γενική ιδέα πιστεύω στην εδωσα με το τι συμβαίνει εδώ......
γιαλατζι υπάρχουν παντού.....
τεσπα μεγαλη κουβεντα που δεν γινεται γραφοντας.....
Α τον μλκ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8751&subid=2&pubid=7390754
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ...........
Τί ύπάρχει στή συγκεκριμμένη φάση....??
Τί καταλογίζει ό διαιτητής.....??
ΑΝΤΕ..........ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ..........πετάξτε τίς μολότωφ σας πάλι.....!!!
Μποφωρια..... :D
Απαγορευτικο...????? :look:
Akatanomastos
04/03/2010, 11:15
με μπαλονι παιζαν?
και και το τερμα, τερας αντιδρασης:rotflmao:
και δεν ανησύχησες???
πρώτα τους άρχισες να τους γκρινιάζεις ή πρώτα σου άρχισαν αυτοί....;)
με καταλαβαίνεις νομίζω......
μια γενική ιδέα πιστεύω στην εδωσα με το τι συμβαίνει εδώ......
γιαλατζι υπάρχουν παντού.....
τεσπα μεγαλη κουβεντα που δεν γινεται γραφοντας.....
AΠΛΑ............ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ
Άρχισαν νά τούς θαύουν λέγοντας διάφορα γιά Καγιέν καί βλαχιές....
Ούτε κάν έκανα κουβέντα έγώ.
Στά δέ Ζαγόρια......Πάπιγκο,Μικρό Πάπιγκο,Άρίστη,Βίκο κ.λ.π.....
ΕΠΕΣΕ.........ΤΟ ΓΕΛΙΟ
είδικά στόν ξενώνα τού Κεντέρη στό Μικρό Πάπιγκο...!!!
Έκεί πετύχαμε κάτι................ΒΕΡΟΥΣ.......μά..........ΒΕΡΟΥΣ......
Κολωνακιώτες άπό τά όρεινά τής Πελοποννήσου,.....
Ταύγετο,Άγιο Πέτρο κ.λ.π.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μποφωρια..... :D
Απαγορευτικο...????? :look:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..........ΑΛΛΑ
Διάβασε το ,καί τά λέμε.
kalgeorge
04/03/2010, 16:54
:bawl: :bawl: :bawl: re mlk o vasilis soutarei kai o vagos einai terma leme :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
04/03/2010, 18:36
re mlk o vasilis soutarei kai o vagos einai terma leme
μλκ καφρε...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..........ΑΛΛΑ
Διάβασε το ,καί τά λέμε.
Ε αφου το περιμενες οτι δεν θα ηξερα τοτε........ :look:
Τι να διαβασω ρε μαστορα....????? :confused:
:uplate:
blackbusa
04/03/2010, 20:12
Ε αφου το περιμενες οτι δεν θα ηξερα τοτε........ :look:
Τι να διαβασω ρε μαστορα....????? :confused:
:uplate:
Για να μην κουραζεσε....κορνερ ειναι κανονικα...αλλα πρεπει μπερδεψε τον κορακα ο επιθετικος που πανηγυρισε...οτι την ακουμπησε...
Για να μην κουραζεσε....κορνερ ειναι κανονικα...αλλα πρεπει μπερδεψε τον κορακα ο επιθετικος που πανηγυρισε...οτι την ακουμπησε...
Ti ειναι....????
Ρε θα με τρελανετε.....??? :hypnotize :hypnotize
blackbusa
04/03/2010, 20:23
Ti ειναι....????
Ρε θα με τρελανετε.....??? :hypnotize :hypnotize
βαση κανονισμου ειναι κορνερ λεμε...απο αουτ στην περιοχη σου δεν μετραει αυτογκολ αν δεν ακουμπησει αντιπαλος παιχτης την μπαλλα...αν την ακουμπαγε το τερμα ηταν επαναληψη...αν την ακουμπαγε ο ιδιος που το εκτελεσε εμμεσο φαουλ...
βαση κανονισμου ειναι κορνερ λεμε...απο αουτ στην περιοχη σου δεν μετραει αυτογκολ αν δεν ακουμπησει αντιπαλος παιχτης την μπαλλα...αν την ακουμπαγε το τερμα ηταν επαναληψη...αν την ακουμπαγε ο ιδιος που το εκτελεσε εμμεσο φαουλ...
:beer: :beer:
blackbusa
04/03/2010, 20:37
:look: :confused:
:look: :confused:
Δικιο εχεις ρε δεν το ηξερα......
blackbusa
04/03/2010, 20:55
Δικιο εχεις ρε δεν το ηξερα......
εχμμμμμμμμ...τα αλλα πως τα εξαφανισες???:uplate: :look: γιατι στην παραθεση μου φαινονται μονο οι μπυρες σου και οχι το λινκ που ειχες γραψει...:alien: :dizzy:
εχμμμμμμμμ...τα αλλα πως τα εξαφανισες???:uplate: :look: γιατι στην παραθεση μου φαινονται μονο οι μπυρες σου και οχι το λινκ που ειχες γραψει...:alien: :dizzy:
Eνω βρηκα το λινκ με το επιμαχο βιντεο που εξηγει ακριβως γιατι το γκολ δεν μετραει οταν το ποσταρω βγαζει ασχετο.....
Akatanomastos
04/03/2010, 21:30
Eνω βρηκα το λινκ με το επιμαχο βιντεο που εξηγει ακριβως γιατι το γκολ δεν μετραει οταν το ποσταρω βγαζει ασχετο.....
γιατι, υπαρχει και εξηγηση?
δεν ειναι απλα ενας κανονας?:look:
ΑΡΧΙΖΕΙΣ..............ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
:a18:
Άν τήν άκουμπούσε ξανά ό τέρμας....προσπαθώντας νά τό σώσει....???
ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ...........Δέν τό είχα δεί....
Πάντως μού άρέσει ,αύτό όχι γιά σένα γιατί σέ ξέρω.........
ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ............άνοίγουν τό βιβλίο κανονισμών.
Ίσως έτσι κάποια στιγμή καταλάβουν ότι αύτό πού βολεύει τίς όμάδες τους..........
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ..................ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.....!!!
THANK YOU................Πάνος
sakisdani750
05/03/2010, 08:53
Ρε παιδια η αλλη εβγαλε 4εκ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ!!!
Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΚΟΣ Ο ΣΙΣΕ που εβαλε και 2 δεκαδες τερματα να μην παρει 15 εκατομμυριακια....:D :D
Ίσως έτσι κάποια στιγμή καταλάβουν ότι αύτό πού βολεύει τίς όμάδες τους..........
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ..................ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.....!!!
THANK YOU................Πάνος
Γιατι δεν κανεις την ΑΡΧΗ....?????
Ποτε δεν ειναι αργα !
kalgeorge
05/03/2010, 12:07
Ποτε δεν ειναι αργα !
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
Ρε παιδια η αλλη εβγαλε 4εκ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ!!!
Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΚΟΣ Ο ΣΙΣΕ που εβαλε και 2 δεκαδες τερματα να μην παρει 15 εκατομμυριακια....:D :D
KAI ENA MΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ..........
Μή ξεχνιώμαστε....
Ποτε δεν ειναι αργα !
ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ............ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ
Μόλις ξεκαθαρίσεις τό τί σημαίνει .........ΑΚΟΥΣΙΟ........
τά ξαναλέμε.....
Όσο γιά τό κόρνερ........μού άρεσαν οί μπύρες πού έβαλες....
Έχεις ένα θέμα μέ τό ταιμινγκ.....
Όπως τή στιγμή πού έγραψα γιά τήν Τούμπα,μή φοβάστε Χ είναι......
Μόλις είχε βάλει τό γκόλ ό Μουσλίμοβιτς.......!!!
Scripta Manent, Verba Volant ........
Πού λέει κί ό Ματαντόρ.....
ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ............ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ
Μόλις ξεκαθαρίσεις τό τί σημαίνει .........ΑΚΟΥΣΙΟ........
τά ξαναλέμε.....
Όσο γιά τό κόρνερ........μού άρεσαν οί μπύρες πού έβαλες....
Έχεις ένα θέμα μέ τό ταιμινγκ.....
Όπως τή στιγμή πού έγραψα γιά τήν Τούμπα,μή φοβάστε Χ είναι......
Μόλις είχε βάλει τό γκόλ ό Μουσλίμοβιτς.......!!!
Scripta Manent, Verba Volant ........
Πού λέει κί ό Ματαντόρ.....
Exω ξεκαθαρισει τι σημαινει ΑΚΟΥΣΙΟ.......
Για ολους ....... Και δικαια !!!!!
Οχι επιλεκτικα η οπου μας συμφερει ( Οπως κανεις εσυ συνεχως και ασυστολα........)
Μπορει να ειχε βαλει γκολ ο μουσλιμοβιτς αλλα τελικα σωστα φοβομασταν και ηλθε ασσος και σου χαλασε το κατεβατο που ειχες ετοιμασει....
Το επιλεκτικο ( που λεμε παραπανω...)
告别...
Κινεζικα ξερεις....????
blackbusa
06/03/2010, 02:28
告别...
Κινεζικα ξερεις....????
εχουν και οι κινεζοι Τακη???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχουν και οι κινεζοι Τακη???
Οχι ρε αυτοι ειναι ολοκληρωμενοι..... Εχουν Ντεμη !! (Τους ερχετε και ισα με το υψος τους...!!)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
06/03/2010, 19:42
κατατρεγμενοι ολου του κοσμου
κυνηγημενοι ποδοσφαιρανθρωποι
Περασμενη απο την Πριονοκορδελα ΑΕΚΑΡΑ
Παλι μας κλεψανε βαθμους:(
ενταξυ δωσαν και ενα ανυπαρκτο οφ σαιντ στο 80κατι στη λαρισα:bigcry:
δε μαμιεται:rotflmao:
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ.........
Έδώ είμαστε σέ άλλο γήπεδο....
Έξάλλου δέκα μήνες τό άντεξα.......τό ρεκόρ βέβαια κατέχει τό τρανσάλπ 2 μήνες....
Παρόλα αύτά όφείλω νά τό προτείνω στό μέσο όδηγό σάν ένα άπό τά ίδανικώτερα
μηχανάκια γιά τή χώρα μας.
Λίγο χιούμορ βρέ............λίγο χιούμορ........χωρίς είρωνία.
Έχω άποψη γιά τό v-strom, έσύ έχεις....???
Άν ναί έλα νά τό συζητήσουμε.........
:wave2: [/B]
Ρε συ..... ( Μια και το επιμαχο θρεντ κλειδωθηκε..)
Ακομα δεν εχεις μαθει ποτε κανω πλακα ,ποτε ειρωνευομαι, και ποτε ειμαι κακος...???
Με αδικεις .....!!!
Αποψη εχω σχεδον για ολα και ειδικα ον - off & off ( v-strom 1000 μου εχει βρασει φρενα στην καθοδο για καρυστο την στιγμη που παλευα με τις στρεβλωσεις του στις φουρκετες και που στο παιχνιδι με 950 αυτο ( το 950 ) απλα χαμογελαγε..)
Πρωτα απο ολα ομως σεβομαι το δικαιωμα και το γουστο αυτουνου που εχει διαλεξει οτιδηποτε ,και για αυτο και η οποια γνωμη εκφερω φροντιζω παντα να μην προσβαλει.....
Για αυτο λοπον οφειλω να σου πω οτι εκανα πλακα.....
Ουτε κακος ημουνα ουτε ειρωνας....
( Κριμα που σε ασχετο θρεντ εσυ ειδικα φροντισες να παρεξηγησεις την πλακα μου...)
ΠΑΟ ΘΡΥΣΚΕΙΑ! ΘΥΡΑ 13!!!!!!!!!!
vangelis 64
07/03/2010, 04:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
ΘΡΥΣΚΕΙΑ! Άλλος με λατινικά.:rotflmao:
ΒΡΕ ΣΤΟΥΜΠΙ............
Είναι δυνατόν νά θύμωσα γιά τό v-strom......??
Όχι φίλε,άπλά άπάντησα κί έγώ γελώντας.
Όσο γιά τά κατεβατά μου περί διπλού στήν Τούμπα.........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...??
Έφόσον στήν άρχή έγραψα ......ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ....
Καί τό Σάββατο τό βράδυ μετά τό Χ στό Παγκρήτιο ξανάγραψα.........
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟΨΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...........ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΗΣΥΧΗ......!!!!
Βλέπεις λοιπόν ποιός είναι ό ..........
ΑΣΥΣΤΟΛΟΣ......???
Μήπως αύτός πού έπιλεκτικά διαβάζει...........ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.......???
Όσο γιά τό άκούσιο......???
Πάνε καί διάβασε τί μάς έγραφες έσύ καί Τζώρτζ γιά τά χέρια.......καί μετά δές πώς έκανες
τή στροφή..........ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ......!!!!
Ό άλλος βέβαια άν τόν ρωτήσεις άκόμα πέναλτυ πιστεύει ότι είναι τό κάθε χέρι.
Γράφτηκαν πολλά έδώ μέσα ,γιά τό άν ή μπάλλα πάει μέσα ,άν ό άμυντικός είνα
κοντά ή πάνω στή γραμμή τέρματος,άν είναι κοντά ή μακρυά άπό αύτόν πού τού έστειλε
τή μπάλλα στό χέρι.........ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....!!!
Τό ότι έστω καί μέσα άπό αύτή τή διαδικασία,κάποιοι μάθατε τό τί σημαίνει χέρι καί πρόθεση
στό ποδόσφαιρο,έμένα μέ ίκανοποιεί.
Ξέρω πώς άπευθύνομαι σέ μεγάλους άνθρώπους καί πώς ό έγωισμός......ΠΡΟΕΧΕΙ....!!!
Παρεμπιπτόντως ένα τέτοιο είχαμε καί χθές ,όπως σέ κάθε μάτς ύπάρχουν 2-3 γιατί
είπαμε ποδοσφαιριστές........ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.........,
στή Λάρισσα σέ χέρι άμυντικού τής Λάρισσας σέ μιά άπό τίς μόλις 2-3 φάσεις τής ΑΕΚ
καί πολύ σωστά ό διαιτητής .......ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΕ....!!!
Έσύ βέβαια δέν πρόκειται ποτέ νά παραδεχτείς ότι ό Μέλμπεργκ σήκωσε τό χεράκι του
μέ πρόθεση στόν πρώτο γύρο μεταξύ μας......
Δέν μπορώ νά περιμένω καί τίποτε περισσότερο άπό έναν άνθρωπο πού πιστεύει
ότι πήρε........ΔΙΚΑΙΩΤΑΤΑ..........12 τίτλους ή όμάδα του καί ότι όλα ήταν καλώς
καμωμένα αύτά τά 12 χρόνια,όταν..................
ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΚΡΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ...
Γιατί σού κακοφάνηκε ή μαιμού τού Νίνη στή Νέα Σμύρνη....??
Τόσα χρόνια τί κάνατε...??
Τού Μέλμπεργκ ήταν μέ τόν Άτρόμητο....??
Άν ύπήρχε έλάχιστη λογική............ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ......
όχι νά βγαίνεις κάθε βδομάδα νά μάς λές διάφορα.......
Καί κάτι τελευταίο γιά νά μήν άγχώνεσαι............κάποιο 3,65 τής περασμένης έβδομάδας
τό θυμάσαι....??
Παίξε λοιπόν σήμερα................ΑΦΟΒΑ ΔΙΠΛΟ.....!!!
Gandalf dr685sm
07/03/2010, 11:19
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=7404632
Δεν τον αδικώ... αν μη τι άλλο λέει αλήθειες και οτι είναι επαγγελματίας μισθοφόρος. Σίγουρα βοηθάει την ΑΕΚ , αλλά δεν θα χαθεί η ομάδα αν φύγει και πάει αλλού.
Αυτό όμως που τον κάνουν σημαία .. μόνο κακό κάνει.
Gandalf
giannis21
07/03/2010, 11:33
Θα φυγει ο Scoco..Λoγικο το βλεπω και καλα θα κανει.Τι να κατσει να κανει σε μια ομαδα που δεν εχει φιλιδοξιες.Που δεν εμπνεει..Προεδρος δεν υπαρχει να πει μια κουβεντα,ενω και "το Ντουσκο" μοιαζει να εχει χασει εδω και καιρο την αιγλη που τον περιεβαλε(ο πιο επιτυχημενος,ντε..)..
Οι παιχτες φαινετε να παιζουν για προσωπικη φιλοδοξια και μονο,ενω ο κοσμος εχει πλεον πικραθει παρα πολυ και δεν ειναι τοσο κοντα στην ομαδα..
Τι να πω ρε γαμωτο..Και για εφημερη χαρα ουτε λογος..
Και ο "τιγρης" αφαντος
giobazolias
07/03/2010, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
Θα φυγει ο Scoco..Λoγικο το βλεπω και καλα θα κανει.Τι να κατσει να κανει σε μια ομαδα που δεν εχει φιλιδοξιες.Που δεν εμπνεει..Προεδρος δεν υπαρχει να πει μια κουβεντα,ενω και "το Ντουσκο" μοιαζει να εχει χασει εδω και καιρο την αιγλη που τον περιεβαλε(ο πιο επιτυχημενος,ντε..)..
Οι παιχτες φαινετε να παιζουν για προσωπικη φιλοδοξια και μονο,ενω ο κοσμος εχει πλεον πικραθει παρα πολυ και δεν ειναι τοσο κοντα στην ομαδα..
Τι να πω ρε γαμωτο..Και για εφημερη χαρα ουτε λογος..
Και ο "τιγρης" αφαντος
Αυτα πιστευε και ο Μαλαδενης οσο θεωρουταν ταλεντο (οτι η ΑΕΚ δεν τον καλυπτει) και ειδαμε που καταντησε!!!
Ενας φιλοδοξος παικτης που εχει προσωπικοτητα για να φτασει ψηλα, τιμα το συμβολαιο του και δεν μιλαει μεχρι να ερθει η μεγαλη ευκαιρια στην καριερα του!
ο Ντιαρα οσο επαιζε στον ΟΦΗ δηλωσε ποτε οτι ο ΟΦΗ δεν καλυπτε τις φιλοδοξιες του???????????????????
Και μιλαμε για ενα παικτη που εφτασε να παιζει στη Ρεαλ Μαδριτης!!!
Αρχ@δια καριερα θα κανει ο Σκοκο!!!
Akatanomastos
07/03/2010, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Αυτα πιστευε και ο Μαλαδενης οσο θεωρουταν ταλεντο (οτι η ΑΕΚ δεν τον καλυπτει) και ειδαμε που καταντησε!!!
Ενας φιλοδοξος παικτης που εχει προσωπικοτητα για να φτασει ψηλα, τιμα το συμβολαιο του και δεν μιλαει μεχρι να ερθει η μεγαλη ευκαιρια στην καριερα του!
ο Ντιαρα οσο επαιζε στον ΟΦΗ δηλωσε ποτε οτι ο ΟΦΗ δεν καλυπτε τις φιλοδοξιες του???????????????????
Και μιλαμε για ενα παικτη που εφτασε να παιζει στη Ρεαλ Μαδριτης!!!
Αρχ@δια καριερα θα κανει ο Σκοκο!!!
+1000
ολα τα 24χρονα που εχουν λυσει το οικονομικο τους, νομιζουν οτι ειναι μαραντονες
δεν φταιει αυτος, το κλιμα στην ομαδα φταιει που δεν του εχει τα λουρια σφιχτα για να δουλευει χωρις πολλα πολλα λογια
Δες τον νινη 19χρονων, τον παρακολουθουν ΙΝΤΕΡ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ και αλλες μεγαλες ομαδες και το παιδι δεν μιλαει, σκυβει το κεφαλι και δουλευει.
Ρε λα βιλλα, αυτος ο νινης ειναι παλτο ρε φιλε δεν κανει για υψηλο επιπεδο,
ο ΜΗΤΡΟΓΚΟΛ ειναι καλητερος,
Δεν τον θελει κανενας τον νινη, και θα παρει η ιντερ Μητρογλου γιατι εχει βαλει 8 γκολ στην ελλαδα:a31:
μιλαει για το μεγαλυτερο ταλεντο της ελλαδας τα τελευταια χρονια, και συ με τα κοκκινα γυαλια λες τα κλασσικα σου..