PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37

Sferopetadhn
29/03/2010, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αυτο δεν παιζει στην ελλαδα

Γι' αυτό και δεν θα πάμε μπροστά είτε ως ποδόσφαιρο, είτε ως κοινωνία!

Άκυρο για Τετάρτη γιατί μάλλον θα φύγω μετά τη δουλειά. Για την επόμενη όμως παίζει μιας και θα είμαι εδώ (99%). Θα μιλήσουμε anyway.

kalgeorge
29/03/2010, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γι' αυτό και δεν θα πάμε μπροστά είτε ως ποδόσφαιρο, είτε ως κοινωνία!

αυτο δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο....

το ποδοσφαιρο μας δεν θα παει ποτε μπροστα, γιατι κανεις δεν θελει - ενδιαφερεται να παει μπροστα..
και μιλαω για ΠΑΙΚΤΕΣ,προπονητες,διοικησεις, παραγοντες

STOYBI
29/03/2010, 11:19
αυτο δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο....

το ποδοσφαιρο μας δεν θα παει ποτε μπροστα, γιατι κανεις δεν θελει - ενδιαφερεται να παει μπροστα..
και μιλαω για ΠΑΙΚΤΕΣ,προπονητες,διοικησεις, παραγοντες

Απο ολους μας

Οποιος εχει παρακολουθησει αυτα τα παιδικα πρωταθληματακια ( που διοργανονοντε κατα κορον στα διαφορα 5χ5 και παρακολουθησει τις αντιδρασεις των γονεων μεταξυ τους απλα θα βαλει τα κλαματα. ) Μονο αυτο σας λεω. Τιποτα παραπανω.

kalgeorge
29/03/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Απο ολους μας

( Οποιος εχει παρακολουθησει αυτα τα παιδικα πρωταθληματακια ( που διοργανονοντε κατα κορον στα διαφορα 5χ5 ) και παρακολουθησει τις αντιδρασεις των γονεων μεταξυ τους απλα θα βαλει τα κλαματα. ) Μονο αυτο σας λεω. Τιποτα παραπανω.
δεν ειναι μονο αυτο...ειναι τα παραδειγματα που περνουν απο τους επαγγελματιες...

ειναι αυτο που ελεγε ο κακιουζης εχτες.....
οι παικτες σκεφτονται....νταξ...αλλη μια μερα στην δουλεια...χασουμε, κερδισουμε κλπ κλπ δεν σημαινει κατι.
ενα ακομα μεροκαματο βγηκε

STOYBI
29/03/2010, 11:57
Ε ρε τα ρεζιλικια μας ............http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=17046&subid=2&pubid=7524352 :

a31:

giobazolias
29/03/2010, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σωστος σε ΟΛΑ όσα έβαλε ο terens....

φυσικά έβαλε τους δυνατότερους αγώνες γιατι σφαγεία γιναν και στα υπόλοιπα ματς...βλ. πανιώνιο,ξανθη κλπ

δυο καλά φέτος....
ενα ησυχασαμε εμεις απο λογικές τ΄που τιμουρ και λογικά θα ερθει προπονητης για να ΜΕΙΝΕι

2ον πεσαν οι μασκες...τόσα χρόνια τα βαζελάκια κλαιγόντουσαν για διαιτησίες και ότι πρωτάθλημα με διαιτησία δεν θελουν και θα γιουχαρουν και θελουν 50-50 και και και
και τώρα

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΙΚΗΣ...

υ.γ πιστευω το φετινό πρωτάθλημα μονο καλό θα κάνει γενικά...θα δούμε του χρόνου

Προσωπικα ηθελα πρωταθλημα ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και μονο ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!

Η διαφορα μας ειναι οτι ο μεγαλυτερος ογκος των φιλων του Παναθηναικου ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ οτι φετος ειχε τη διαιτησια και πως ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ το πρωταθλημα θα το παιρναμε εμεις............

Αντιθετα με σας που καθε χρονο διακαιολογουσατε τα αδικαιολογητα για να μας πεισετε οτι το πρωταθλημα το παιρνει η καδια του πρωταθλητη.

ΑΒΑΒΑ, ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ!!!

Καιρος να δειτε τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια!!!!

el_hymador
29/03/2010, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Προσωπικα ηθελα πρωταθλημα ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και μονο ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!

Η διαφορα μας ειναι οτι ο μεγαλυτερος ογκος των φιλων του Παναθηναικου ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ οτι φετος ειχε τη διαιτησια και πως ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ το πρωταθλημα θα το παιρναμε εμεις............

Αντιθετα με σας που καθε χρονο διακαιολογουσατε τα αδικαιολογητα για να μας πεισετε οτι το πρωταθλημα το παιρνει η καδια του πρωταθλητη.

ΑΒΑΒΑ, ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ!!!

Καιρος να δειτε τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια!!!!

Τις αποψεις μου για το πρωταθλημα και για το αν ευνοηθηκε η οχι ο Παναθηναϊκος τις εχω καταθεσει δεκαδες φορες...

απο εκει και επειτα, μονο για τους γαυρους, θα ηθελα να εχει ακυρωσει κανα δυο γκολ στον Ατρομητο εχθες και να κερδισουμε τον αγωνα στο 95 με καραπετσινο πεναλτι (το οποιο αν χαναμε να διετασσε ο διαιτητης επαναληψη)...

και μετα να λεμε ιστοριες για αγριους περι καλυτερου ροστερ και καρδιας πρωταθλητη και λοιπες φουτσες...

play-off τωρα και αν δεν κατακτησουν μια θεση που να δινει εστω λιγα φραγκα τους βλεπω με τους ιδιους και με προπονητη τον Αλεφα...:lol:

la_villa
29/03/2010, 13:43
ετσι μπράβο...κωλοτούμπες

μ'αρεσετε...γιατι τα προηγούμενα χρόνια άλλα γράφατε....

κατα ταλλα σωστα...είναι μεσα η ΠΑΕ και δεν έχει σαλιο...
το θεμα είναι να μην το πιστεύουν και τα ζωα τα δικά μας αυτα και κανουν τουμπεκι :wave2:
γιατι μονο μέσα δεν είναι η ΠΑΕ...τωρα αν θελει να τα τσεπώσει ο θειος για να την κανει αυτο είναι άλλο πράγμα...6 χρόνια τώρα μαζεύει παντως και δεν ξοδευει ;)

Gandalf dr685sm
29/03/2010, 13:47
κουμπαράς τέρμα...

Ο ΟΠΑΠ λόγω της βίας (με αφορμή θα έλεγα εγώ, αλλά και πάλι είναι καλή κίνηση) σταματά την επιδότηση όλων των Ελληνικών ομάδων πλήν της Εθνικής.

Ε ρε γλέντια... τώρα να δείτε κανόνια που θα σκάσουν.

Gandalf

Sferopetadhn
29/03/2010, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κουμπαράς τέρμα...

Ο ΟΠΑΠ λόγω της βίας (με αφορμή θα έλεγα εγώ, αλλά και πάλι είναι καλή κίνηση) σταματά την επιδότηση όλων των Ελληνικών ομάδων πλήν της Εθνικής.

Ε ρε γλέντια... τώρα να δείτε κανόνια που θα σκάσουν.

Gandalf

Αρχίδια μπλε μάγε (με το συμπάθειο)!

Αυτά δε γίνονται. Θα καταρρεύσουν όλες οι ομάδες.

Στην τελική φαντάζομαι ότι ο ΟΠΑΠ κάτι θα πρέπει να τους πληρώνει για το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα ονόματά τους στο στοίχημα...

Πάλι μεγάλα λόγια και πάλι στο τέλος τίποτα. Βαρεθήκαμε να τους ακούμε, αυτοί δεν βαρέθηκαν να τα λένε;

giobazolias
29/03/2010, 14:15
ετσι μπράβο...κωλοτούμπες

μ'αρεσετε...γιατι τα προηγούμενα χρόνια άλλα γράφατε....

κατα ταλλα σωστα...είναι μεσα η ΠΑΕ και δεν έχει σαλιο...
το θεμα είναι να μην το πιστεύουν και τα ζωα τα δικά μας αυτα και κανουν τουμπεκι :wave2:
γιατι μονο μέσα δεν είναι η ΠΑΕ...τωρα αν θελει να τα τσεπώσει ο θειος για να την κανει αυτο είναι άλλο πράγμα...6 χρόνια τώρα μαζεύει παντως και δεν ξοδευει ;)

οχι φιλε μου!!!

Κωλοτουμπες δεν ειναι να λες οτι ολα αυτα τα χρονια ο γαυρος ηταν διορισμενος και μετα να λες οτι τωρα ειμαι εγω!

Κωλοτουμπα ειναι η επαση η ψωχωση και το αβαβα για το κατεστημενο που σου εδινε τα πρωταθληματα ολα αυτα τα χρονια.........που τωρα μετατραπηκε σε κραυγη για τη διαιτησια!!!

Αυτη ειναι κωλοτουμπα!!!!

:wave2:

Sferopetadhn
29/03/2010, 14:16
Τώρα μπαίνει το πράγμα στη σωστή του διάσταση!!!

Για να μη λέτε ότι τα λέω εγώ:

Το γεγονός:

ο μεγαλυτερος ογκος των φιλων του Παναθηναικου ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ οτι φετος ειχε τη διαιτησια

Και η υπόθεση:

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ το πρωταθλημα θα το παιρναμε εμεις............

Ποιό είναι πιο ισχυρό; Το γεγονός ή η υπόθεση;

Απλά και ξεκάθαρα, τουλάχιστον να μη λέτε ότι είμαστε και παντελώς τρελοί... Όπως και σε κάποια πρωταθλήματα του γάβρου (όχι σε όλα) έτσι και στο φετινό θα υπάρχουν σκιές, καθώς από τη στιγμή που μπαίνει ο παράγοντας κοράκι τα καλύτερος-ξεκαλύτερος είναι ιστορίες για αγρίους. Κατά τα άλλα μάλλον έπρεπε να το πάρετε εσείς. ;)

Cpt. Haddock
29/03/2010, 14:19
Ρε σφέρο...

Αντι να ασχολείσαι με τον Βάζελο που εξ' αρχης είχε μπει σε τροχιά τιτλου, δεν κοιτας τον μΠαοκ που καταφερε και τα σκάτωσε τις 3 τελευταίες αγωνιστικές;

Sferopetadhn
29/03/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε σφέρο...

Αντι να ασχολείσαι με τον Βάζελο που εξ' αρχης είχε μπει σε τροχιά τιτλου, δεν κοιτας τον μΠαοκ που καταφερε και τα σκάτωσε τις 3 τελευταίες αγωνιστικές;

Απ'το θέατρο σκιών του ΣΠΑΘΑρη και μετά δεν έχω να περιμένω και πολλά μέχρι να αρχίσουν τα play off... Δεν πα να χάσω και τα άλλα δυο. Δε λέει τίποτα!

Cpt. Haddock
29/03/2010, 14:40
Απ'το θέατρο σκιών του ΣΠΑΘΑρη και μετά δεν έχω να περιμένω και πολλά μέχρι να αρχίσουν τα play off... Δεν πα να χάσω και τα άλλα δυο. Δε λέει τίποτα!

Οκ, παντα καποιος αλλος φταίει...

Sferopetadhn
29/03/2010, 14:48
Οκ, παντα καποιος αλλος φταίει...

Είπα εγώ ότι φταίει κάποιος; Απλά μέχρι να αρχίσουν τα play off δε μου λέει και πολλά τό αν θα κερδίσω ή όχι...

Cpt. Haddock
29/03/2010, 14:49
Είπα εγώ ότι φταίει κάποιος; Απλά μέχρι να αρχίσουν τα play off δε μου λέει και πολλά τό αν θα κερδίσω ή όχι...

Καλά. Απλα νομισα οτι ο παοκ σα μεγάλη ομάδα εχει στοχους υψηλότερους απο το να μπει - μαθηματικα - στα πλέιοφ.

Λαθος έκανα :wave2:

Gandalf dr685sm
29/03/2010, 15:01
sferopetadhn

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=7548880

Δεν τα λέω εγω... αυτοί τα λένε φίλε...

Αλλά σκέψου οτι μπορεί και να γίνει.. .ειδικά σε μια περίοδο που ψάχνουν και λεφτά , η βία που επικρατεί είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για να κλείσουν κάνουλα.

Και προσωπικά συμφωνώ μαζί τους... τι σημαίνει επιδότηση απο το κράτος σε μια ανώνυμη εταιρία; Αν μπορεί να επιβιώσει ας το κάνει με την δική της δύναμη , οχι με τα δικά σου και δικά μου λεφτά.

Α... και σύντομα ακολουθεί και ανακοίνωση απο την αστυνομία που θα αναφέρεται στην απόσυρση των δυνάμεων απο τα αστυνομικά γήπεδα όπου υπεύθυνες θα είναι μόνο οι ΠΑΕ..

ε ρε τι έχει να γίνει... μια στις χίλιες αν εφαρμοστούν τα παραπάνω.

Gandalf

la_villa
29/03/2010, 15:06
και πολύ καλά θα κάνουν...

και στις επιδότησεις και στα μετρα ασφαλείας...

επιχειρήσεις είναι οι ομάδες...

Cpt. Haddock
29/03/2010, 15:07

Πανούτσος...

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα του πώς από το πρώτο τραπουλόχαρτο πέφτει ένας πύργος από χαρτιά. Τα πάντα ξεκίνησαν μετά την απόφαση να προβληθεί σαν το έγκλημα του αιώνα η κάρτα του Σπάθα στον Πάμπλο Γκαρσία. Για την κάρτα μίλησαν ο Γκαρσία, ο Λίνο, ο Κονσεϊσάο, ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και κάθε άλλος που θα έγραφαν τη γνώμη του. Υστερα από την ήττα από την ΑΕΚ ο Γκαρσία πάλι για την κίτρινη κάρτα του Σπάθα μίλαγε. Δεν έχω διαβάσει τις δηλώσεις μετά την ήττα από τη Λάρισα, αλλά δεν θα μου κάνει έκπληξη αν κάποιος μιλήσει πάλι για την κάρτα του Γκαρσία. Οπως δεν μου έκανε έκπληξη ότι αποδείχθηκε το μεγάλο αξίωμα που έλεγε ο Γιάννης Ιωαννίδης «δώσε στον αθλητή δικαιολογία γιατί μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι, και θα το χάσει».

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=7286&autid=12&sn=13

blackbusa
29/03/2010, 15:26
οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει τι σημαινει ψυχολογια...οταν σου δειχνουν ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ προκεται να διεκδικησεις στα ισια ενα τροπαιο μετα οντως ερχετε και η καταρρευση...αυτο δεν αποτελει 100% αλλοθι αλλα ειναι μια ωραια καραμελιτσα ιδιος για αυτους που ευνοουνται...ο Πανουτσος αν ηταν μαγκας να εγραφε ενα τετοιο αρθρο αντε μετα τον αγωνα με τον Αρη για να μην πω πριν...μετα χριστον προφητες εχουμε γεμισει...πιο τρανο παραδειγμα η ΑΕΚ του 2008 που γαμαγε και εδερνε στο πρωταθλημα και στα play off κατερευσε...για διαφορους λογους που δεν εχουν σημασια να ξαναλεμε...

και η πλακα ειναι τωρα που φαινετε οτι αλλαζουν τα κοζια γιατι ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι 100-0 υπερ του βαζελου βλεπεις τους μεν και τους δε να κολοτουμπιαζουν...οι γαυροι που δεν ασχολιοντουσαν με την διαιτησια να εχουν σηκωσει λαβαρο επαναστασης...και οι βαζελοι με τα dvd να γελανε υποτιμιτικα...μονη σταθερη αξια η ΑΕΚ που την γαμανε συνεχεια και ειναι συνεχεια στο κλαμα...αντε και φετος ο ΜΠΑΟΚ που καταλαβε καλα στο πετσι του τι κοροιδευε τοσο καιρο στον συνδικεφαλο...

και πριν πεταχτει κανας εξυπνακιας....ριξτε σε ολα τα υπολοιπα ευρωπαικα πρωταθληματα (μεχρι και στην Τουρκια) τι σημαινει προσπαθω να παιξω επι ισους ορους...

kalgeorge
29/03/2010, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ayto poy leei o captain einai oti anti na antiparelthoun to paixnidi me ton ari, OTI kai na ginetai apo ekei kai pera....ftaiei to derby sto xarilaou....katalabes??
auta pou elegan kai alles omades, kai meta gelousame....

pou legame anti na koitaxoume brosta...giati ok, oti egine egine , perase....psaxnoume gia dikaiologies....

kai i karamela me ton garsia...paei polyyyyy makrua.
edw thumasai prin to paixnidi me tin aek sto oaka...4 agwnes prin...elege Ti na pame na kanoume???afou tha mas sfaxoun!
to thumasai???
psaxnoun dikaiologies....prin kan ginei to paixnidi
ok, egine o aris....as poume loipon oti adikithikes....apo ekei kai pera ..TI???
auto sou leei o captain

blackbusa
29/03/2010, 15:46
ayto poy leei o captain einai oti anti na antiparelthoun to paixnidi me ton ari, OTI kai na ginetai apo ekei kai pera....ftaiei to derby sto xarilaou....katalabes??

pou legame anti na koitaxoume brosta...giati ok, oti egine egine , perase....psaxnoume gia dikaiologies....

edw thumasai prin to paixnidi me tin aek sto oaka...4 agwnes prin...elege Ti na pame na kanoume???afou tha mas sfaxoun!
to thumasai???
ok, egine o aris....as poume loipon oti adikithikes....apo ekei kai pera ..TI???
auto sou leei o captain

εως ενα σημειο εγω μαζι σας ειμαι...αλλα φανταζομαι και ξερεις οτι αλλο να εισαι στους 2 βαθμους διαφορα και να πεφτεις και στην φωτια και αλλο να εισαι 5 περιμενοντας ενα στραβοπατημα του αντιπαλου...εδω γελαμε...που βασικα εγινε με την ηττα σας στο ΟΑΚΑ...:winka: και την ΑΕΚ να κερδιζε σιγα να μην περιμενε και δευτερο στραβοπατημα...εδω χτες κερδισατε με ενα γκολ offside και μια βουτια/πεναλντυ/κοκκινηκαρτα της Καραγκουνας...:winka:

ασε που για να εχεις ελπιδες στα play off πρεπει να παιζεις οσο μπορεις με φουλ ομαδα...και οι καρτουλες τις τελευταιες αγωνιστκες πεφτουν αβερτα...

Sferopetadhn
29/03/2010, 15:48

to thumasai???
auto sou leei o captain

Ρε φίλε εκείνο το ματς ήταν μισό πρωτάθλημα, όχι μόνο γιατί χάσαμε τους βαθμούς (όχι ότι θα το παίρναμε σίγουρα αλλά έτσι όπως πήγε και 1000 χρόνια να παίζαμε το πολύ πολύ να μας έδινε άλλες 2-3 κόκκινες) αλλά και γιατί μας απέβαλλε δύο πολύ βασικούς παίκτες (δυστυχώς δεν έχουμε και ιδιαίτερο βάθος πάγκου). Φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με την ΑΕΚ που και πάλι χάθηκε από την απίστευτη κουνελιά του Χαλκιά!

Και χτες τη Λάρισα την παίζαμε μονότερμα, είχαμε 2 δοκάρια και φάγαμε 2 γελοία γκολ. Τί να κάνουμε που δεν έχουμε Σισέ ή κάτι ανάλογο να κάνει τη μισή φάση γκολ. Εμείς θέλουμε 5 φάσεις για 1 γκολ και δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Από κει και πέρα εγώ στον κάπταιν είπα ότι πλέον δεν υπάρχουν στόχοι μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου αφού όυτως ή άλλως η βαθμολογία των play off ξεκινάει με τις ομάδες πολύ κοντά η μια στην άλλη. Αυτό που θα περίμενα από την ομάδα και τον προπονητή θα ήταν να κάνει μια μίνι προετοιμασία και στα 2 ματς να βάλει να παίξουν τα δεύτερα μπας και έχουμε περισσότερες εναλλακτικές στον πάγκο.

blackbusa
29/03/2010, 15:52
[B
Τί να κάνουμε που δεν έχουμε Σισέ ή κάτι ανάλογο να κάνει τη μισή φάση γκολ. [/B] ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ...

ο τροχονομος εμαθα σε κανε κουνελι...:evil:

Sferopetadhn
29/03/2010, 16:00
ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ...

ο τροχονομος εμαθα σε κανε κουνελι...:evil:

Και πάλι καλά να λες που βγήκα όρθιος απ'το γήπεδο... την άλλη Τετάρτη μάλλον. Λέω να πάω επάνω να φάω και κανένα φαγάκι της προκοπής :D

giobazolias
30/03/2010, 00:02
οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει τι σημαινει ψυχολογια...οταν σου δειχνουν ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ προκεται να διεκδικησεις στα ισια ενα τροπαιο μετα οντως ερχετε και η καταρρευση...αυτο δεν αποτελει 100% αλλοθι αλλα ειναι μια ωραια καραμελιτσα ιδιος για αυτους που ευνοουνται...ο Πανουτσος αν ηταν μαγκας να εγραφε ενα τετοιο αρθρο αντε μετα τον αγωνα με τον Αρη για να μην πω πριν...μετα χριστον προφητες εχουμε γεμισει...

ΣΩΣΤΟΣ!!!

:a18:

Sferopetadhn
30/03/2010, 10:01
Μάγε, όταν σου έλεγα ότι είναι μούφες...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119104&cid=10

"Μόνο για λόγους εντυπώσεων μπορεί να θεωρηθεί… θετική η παρέμβαση του Γ.Γ.Α., Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος απείλησε να (δια)κόψει τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ μέσω του ΟΠΑΠ, ως μέτρο για τη συνεχιζόμενη βία στους αγωνιστικούς χώρους (ή έξω από αυτούς).

Ως έμπειρος δικηγόρος, ο κ. Μπιτσαξής θα γνωρίζει, βεβαίως, ότι ενδεχόμενο μέτρο - απειλή δεν μπορεί να σταθεί, δεδομένου ότι οι ΠΑΕ έχουν «δέσει» με πολυετές συμβόλαιο τον βασικό χορηγό τους, ΟΠΑΠ.

Ειδικά η Σούπερ Λιγκ (που εισπράττει 75 εκατ. ευρώ ετησίως), ό,τι και να επιχειρηθεί εναντίον των συμφερόντων της, είναι εντελώς σίγουρο ότι θα δικαιωθεί, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη (ή θα σπεύσει να συνεργαστεί με διεθνές… κονσόρτσιουμ του στοιχήματος, όπως η Μίλαν, η Ρεάλ κλπ).

Τόσο η βία στα γήπεδα όσο και οι υποψίες για στημένα παιγνίδια, είναι δύο σοβαρότατα προβλήματα, που δεν πρόκειται να λυθούν με λεονταρισμούς ή εφήμερες απειλές. Για ρωτήστε (και) τους παράγοντες!"¨

Όσο εμπλέκονται τέτοιοι ασόβαροι τύποι τόσο δεν θα δούμε προκοπή. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να καταλάβεις ότι αυτά που λέει δεν γίνονται. Λίγος κοινός νους αρκεί!

Akatanomastos
30/03/2010, 11:09
γαυρο παοκια

ο σκοτεινος μηχανισμος του Πατερα οργανωσε απεργια του ΔΙκηγορικου Συλλογου για να μην προλαβει
να βγαλει αποφαση τιμωριας για το εντος με Ηρα.

Και ΑντιΑμερικανικο Συλλατηριο θα κανει ο Πατερας αν χρειαστει για τον βαζελο:bigcry: :bawl: :bigcry:

Sferopetadhn
30/03/2010, 12:23
:bigcry: :bigcry: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a31:

Akatanomastos
30/03/2010, 12:28
ρε τον βρηκατε τον Σπαθα ή ακομα ψαχνετΕ?:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

Sferopetadhn
30/03/2010, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε τον βρηκατε τον Σπαθα ή ακομα ψαχνετΕ?:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

Είναι ταξιδάκι με τον πατέρα του (γνωστός σας από παλιά) στο κότερο του προεδράρα σας (που σκέφτεται να τα παρατήσει λέει γιατί δεν του φέρεστε καλά :bigcry: )

Cpt. Haddock
30/03/2010, 13:42
Μάγε, όταν σου έλεγα ότι είναι μούφες...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119104&cid=10

"Μόνο για λόγους εντυπώσεων μπορεί να θεωρηθεί… θετική η παρέμβαση του Γ.Γ.Α., Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος απείλησε να (δια)κόψει τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ μέσω του ΟΠΑΠ, ως μέτρο για τη συνεχιζόμενη βία στους αγωνιστικούς χώρους (ή έξω από αυτούς).

Ως έμπειρος δικηγόρος, ο κ. Μπιτσαξής θα γνωρίζει, βεβαίως, ότι ενδεχόμενο μέτρο - απειλή δεν μπορεί να σταθεί, δεδομένου ότι οι ΠΑΕ έχουν «δέσει» με πολυετές συμβόλαιο τον βασικό χορηγό τους, ΟΠΑΠ.

Ειδικά η Σούπερ Λιγκ (που εισπράττει 75 εκατ. ευρώ ετησίως), ό,τι και να επιχειρηθεί εναντίον των συμφερόντων της, είναι εντελώς σίγουρο ότι θα δικαιωθεί, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη (ή θα σπεύσει να συνεργαστεί με διεθνές… κονσόρτσιουμ του στοιχήματος, όπως η Μίλαν, η Ρεάλ κλπ).

Τόσο η βία στα γήπεδα όσο και οι υποψίες για στημένα παιγνίδια, είναι δύο σοβαρότατα προβλήματα, που δεν πρόκειται να λυθούν με λεονταρισμούς ή εφήμερες απειλές. Για ρωτήστε (και) τους παράγοντες!"¨

Όσο εμπλέκονται τέτοιοι ασόβαροι τύποι τόσο δεν θα δούμε προκοπή. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να καταλάβεις ότι αυτά που λέει δεν γίνονται. Λίγος κοινός νους αρκεί!

Ρε συ Σφερο, το γεγονός οτι αυτητην ερμηνεία τη δίνει μονο η "Ζουγκλα" και καμια άλλη εφημεριδα (ακομα κι αθλητική) δε σε προβληματίζει;

Το γεγονός οτι ουτε η ΕΠΟ αλλα ουτε και οι ΠΑΕ εβγαλαν ανακοινωση δε λεει κατι;

STOYBI
30/03/2010, 13:55
γαυρο παοκια

ο σκοτεινος μηχανισμος του Πατερα οργανωσε απεργια του ΔΙκηγορικου Συλλογου για να μην προλαβει
να βγαλει αποφαση τιμωριας για το εντος με Ηρα.

Και ΑντιΑμερικανικο Συλλατηριο θα κανει ο Πατερας αν χρειαστει για τον βαζελο:bigcry: :bawl: :bigcry:

http://todekari.blogspot.com/2010/03/blog-post_7870.html

kalgeorge
30/03/2010, 14:08

ε ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αφου εχουμε φιεστα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:a46: :a46: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:

STOYBI
30/03/2010, 14:10
ε ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αφου εχουμε φιεστα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:a46: :a46: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:

Κατσε ρε..... :smilea:

Εναν ( 1 ) βαθμο θελετε ακομα.... :look:

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
30/03/2010, 14:11
Κατσε ρε..... :smilea:

Εναν ( 1 ) βαθμο θελετε ακομα.... :look:

tha ton paroume me ton irakli reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:beer: :beer: :beer:

Lazio
30/03/2010, 14:39

Μιλατε εσεις για επεισοδια?

Ποιος ειναι υπαιτιος για την απαγορευση την μετακινησης φιλαθλων φετος......θελεις να μας πεις οτι ησουν αγγελουδι στην Καβαλα? Απο εκει και μετα δε σταματησε η μετακινηση η κανω λαθος?

Θελεις να μας πεις αν τιμωρηθηκες με μονο χρηματικο προστιμο στο ντερμπι του 1ου γυρου για ολα αυτα που εγιναν

Εμενα στη θεση θα με απασχολουσαν αλλα πραματα.......... πετρινα χρόνια σου λεει τιποτα? Τελικα θα μπει ο λαυρεντιαδης........ η θα παιζεις του χρονου με τον παντο τον ντομι και τον στολτιδη ? :lol:

Ακουμε και το αλλο φοβερο ........ο ολυμπιακος κυνηγηθηκε αγρια φετος απο την διατησια.......:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
30/03/2010, 14:57
eixa pei prin kairo oti mallon an parei prwtathlima o panathinaikos tha allaxoun polla, alla kapooi ekrazan......

egw to ksanalew....an o gauros den vgei tsou lou....tha exete polla gelia.

lefta den tha pesoun
sfaliara tha trwte eite apo omades eite apo diaitisia...
tha sas ftaiei to roster
tha ftaine oi proponites
oi proedroi
i diaitisia
ola tha ftaine....ektos apo to na anoixete ta matia sas na deite kapoia pragmata....

tha perasete kala

STOYBI
30/03/2010, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Μιλατε εσεις για επεισοδια?

Ποιος ειναι υπαιτιος για την απαγορευση την μετακινησης φιλαθλων φετος......θελεις να μας πεις οτι ησουν αγγελουδι στην Καβαλα? Απο εκει και μετα δε σταματησε η μετακινηση η κανω λαθος?

Θελεις να μας πεις αν τιμωρηθηκες με μονο χρηματικο προστιμο στο ντερμπι του 1ου γυρου για ολα αυτα που εγιναν

Εμενα στη θεση θα με απασχολουσαν αλλα πραματα.......... πετρινα χρόνια σου λεει τιποτα? Τελικα θα μπει ο λαυρεντιαδης........ η θα παιζεις του χρονου με τον παντο τον ντομι και τον στολτιδη ? :lol:

Ακουμε και το αλλο φοβερο ........ο ολυμπιακος κυνηγηθηκε αγρια φετος απο την διατησια.......:rotflmao: :rotflmao:

Ε ρε............. Γοβα στιλετο που θελετε στο δοξα πατρι ολοι..... :p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
30/03/2010, 15:03
eixa pei prin kairo oti mallon an parei prwtathlima o panathinaikos tha allaxoun polla, alla kapooi ekrazan......

egw to ksanalew....an o gauros den vgei tsou lou....tha exete polla gelia.

lefta den tha pesoun
sfaliara tha trwte eite apo omades eite apo diaitisia...
tha sas ftaiei to roster
tha ftaine oi proponites
oi proedroi
i diaitisia
ola tha ftaine....ektos apo to na anoixete ta matia sas na deite kapoia pragmata....

tha perasete kala

εδω καλά καλά δεν το πιστευετε εσεις αυτό....

βλέπω μια αγωνία απο μέρους σας να μας πείσετε για όλα αυτά....τοσο πολύ ανησυχείτε...???
χαρείτε το πετσινο φέτος γιατι δεν βλέπω να παίρνετε άλλα...
και αφήστε εμας να ανησυχούμε για τον Θρύλο...μην φοβάστε τόσο

βρε μανία να μας πείσουν....:lol: :lol: :lol:
δεν παίζονται..με 1 πρωτάθλημα κιόλας!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ αλλα απο την άλλη κρίνοντας απο την φετινη χρονιά και εγω στην θεση σας το ίδιο θα αισθανόμουν.....

Sferopetadhn
30/03/2010, 15:18
Ρε συ Σφερο, το γεγονός οτι αυτητην ερμηνεία τη δίνει μονο η "Ζουγκλα" και καμια άλλη εφημεριδα (ακομα κι αθλητική) δε σε προβληματίζει;

Το γεγονός οτι ουτε η ΕΠΟ αλλα ουτε και οι ΠΑΕ εβγαλαν ανακοινωση δε λεει κατι;

Κοίτα, αν ο ΟΠΑΠ καταργήσει το στοίχημα και το ΠΡΟΠΟ τότε ναι. Δεν μπορεί πάντως να χρησιμοποιεί τα ονόματα των ΠΑΕ για να βγάζει κέρδος και να μην πληρώνει δικαιώματα. Χωρίς να είμαι νομικός και χωρίς να ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που λέω, απλά έτσι το αντιλαμβάνομαι.

Πάντως έχει άρθρα (φρέσκα) που μιλάνε για αντιδράσεις. Θα δούμε αν κι επιμένω ότι είναι -ιδίως για Ελλάδα- πολύ δύσκολο!

Cpt. Haddock
30/03/2010, 15:20
[...]Πάντως έχει άρθρα (φρέσκα) που μιλάνε για αντιδράσεις. Θα δούμε αν κι επιμένω ότι είναι -ιδίως για Ελλάδα- πολύ δύσκολο!

Ναι, το είδα κι εγω πριν λιγο...

Μια ανακοινωση της Σουπερ Λιγκ στο γνωστο υφος της κλαψας, τη μια "μη μας παίρνετε τα λεφτά :bawl: " την αλλη, "ειναι μονο 19 εκατομμύρια" :lol:

Εχει γέλιο εκει που λεει οτι η Σουπερ Λιγκ πηρε μια σειρα μετρων για την καταπολέμηση της βίας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
30/03/2010, 15:21
[B]βρε μανία να μας πείσουν....:lol: :lol: :lol:

Αστους ρε συ.......

( Προσπαθουν απο τωρα να πεισουν εαυτους ποσο ευκολα θα περασουν τα επομενα 7 χρονια που θα το ξαναπαρουν. )

el_hymador
30/03/2010, 15:59

γουσταρω τρελα λεμε!!!

εχετε κανενα προβλημα;

να μην εκδικαστει ποτε η υποθεση και να φαει και προστιμο ο γαυρος για συκοφαντικη δυσφημιση!!

αφου τα εχουμε πει...δικοι σας ηταν με κασκολ του Παναθηναϊκου....:D

el_hymador
30/03/2010, 16:00
εδω καλά καλά δεν το πιστευετε εσεις αυτό....

βλέπω μια αγωνία απο μέρους σας να μας πείσετε για όλα αυτά....τοσο πολύ ανησυχείτε...???
χαρείτε το πετσινο φέτος γιατι δεν βλέπω να παίρνετε άλλα...
και αφήστε εμας να ανησυχούμε για τον Θρύλο...μην φοβάστε τόσο

βρε μανία να μας πείσουν....:lol: :lol: :lol:

υ.γ αλλα απο την άλλη κρίνοντας απο την φετινη χρονιά και εγω στην θεση σας το ίδιο θα αισθανόμουν.....

κατσε να δεις ποια θεση θα καταλαβετε στα play-off και μετα μιλα...

γιατι αν δεν παιζει μπικικινι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
30/03/2010, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γιατι αν δεν παιζει μπικικινι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

....μια χαρα alenatore ειναι κι ο Αλέφας :rotflmao:

STOYBI
30/03/2010, 16:04
γουσταρω τρελα λεμε!!!

εχετε κανενα προβλημα;

να μην εκδικαστει ποτε η υποθεση και να φαει και προστιμο ο γαυρος για συκοφαντικη δυσφημιση!!

αφου τα εχουμε πει...δικοι σας ηταν με κασκολ του Παναθηναϊκου....:D

Κατω τα χερια απο την ελληνικη δικαιοσυννη ρεε.....

Ξεφτυλες.......... Εχετε καταστρεψει το ποδοσφαιρο....

Το νερο του θεσσαλικου καμπου .....

Τα ποντικια καρετα-καρετα του θερμαικου.....

ΟΥΣΤ ΡΕ..........

el_hymador
30/03/2010, 16:05
....μια χαρα alenatore ειναι κι ο Αλέφας :rotflmao:

μπα ο Βαλβερδε θα ερθει...αλλα θα φυγει στα καπακια...:D

STOYBI
30/03/2010, 16:07
μπα ο Βαλβερδε θα ερθει...αλλα θα φυγει στα καπακια...:D

Να μου τα θυμισετε αυτα οταν θα σας τα καρφωνει ο Μητσακος ........ :winka:

( Δεν πιστευω να εχει βαλει ορο σε κανα συμβολαιο..... :look: )

el_hymador
30/03/2010, 16:12
Κατω τα χερια απο την ελληνικη δικαιοσυννη ρεε.....

Ξεφτυλες.......... Εχετε καταστρεψει το ποδοσφαιρο....

Το νερο του θεσσαλικου καμπου .....

Τα ποντικια καρετα-καρετα του θερμαικου.....

ΟΥΣΤ ΡΕ..........

8,5 για την ερμηνεια

5 για το περιεχομενο...επρεπε να βαλεις περισσοτερες τελιτσες και να κανεις και μια αναφορα για τη δεκαετια του 60. Εισαι ομως σε καλο δρομο, συνεχισε...

Cpt. Haddock
30/03/2010, 16:13
8,5 για την ερμηνεια

5 για το περιεχομενο...επρεπε να βαλεις περισσοτερες τελιτσες και να κανεις και μια αναφορα για τη δεκαετια του 60. Εισαι ομως σε καλο δρομο, συνεχισε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
30/03/2010, 16:45

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε στουμπι

αλλη μια αστεια ιστορια των γαυρων

δεν εχεις καταλαβει οτι εκει στην ομαδα σας ειναι μοσχαρια?

καθοντε και κανουν ολοκληρη ιστορια με μονο σκοπο να μας χαλασουν την φιεστα, σιγα βεβαια που θα την χαλασουν, αφου θα καναμε ετσι και αλλιως αλλο παιχνιδι γιαυτο το λογο

το λογικο και συμφερον αφου το πρωταθλημα εχει τελιωσει
ειναι να θελεις αποκλεισμο εδρας στην νεα σεζον, ωστε το πρωτο παιχνιδι στην εδρα μας, που μπορει να ειναι και ντερμπι να ειναι χωρις κοσμο..

αλλα τα μεγαλα μυαλα του γαυρου σχεδιαζουν με γνωμονα να μας την σπασουν
καλα πατε:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
30/03/2010, 16:51
Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου
του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς,
πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα,
του Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς..

Μεταξυ λοιπον αυτων κατα Χάρρυ Κλυνν, αλλα και πολλων αλλων,

η Ελλαδα ειναι επισης και η χωρα των δυο πρωταθλητων ποδοσφαιρου καθε χρονο..

Η αρχη εγινε καπως ετσι..:look:

194009

Akatanomastos
30/03/2010, 16:52
και συνεχιστηκε ετσι φετος..:wacko:

Του χρονου εχω μια υποψια οτι η παραδοση θα συνεχιστει απο τον Ολυμπιακο..
Εκει να δειτε γελια:rotflmao:

194010

kalgeorge
30/03/2010, 19:36
http://www.youtube.com/watch?v=yMqro4nL9Wg&feature=player_embedded

sto 1.18...

χεσούς......ρε dont be afraid ρε μαλακα....χεσους go ρεε....

:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
30/03/2010, 19:46
8,5 για την ερμηνεια

βασικα.....καλα .......το πήγε....

ΑΛΛΑ.......ΟΜΩΣ.....

δεν τον αφηνει.....η νοοτροπια του ποκ........να δει οτι.....

ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ........

αυτο που .......με τοσο κοπο κρατουν ακόμα αγνό.....εκει......που .....όταν...

επαιζε ο μπανιωτης.....ο ραντε παπριτσα......ο αλεξιου.....ο στουμπι ακομα μαθαινε....

ασε που........αν δεν ειχαν δωσει τα λεφτα για ενισχυση του γαυρου τοτε....το αεροδρομιο μακεδονια ΔΕΝ θα εσταζε.....

αλλά....που να τα ξέρεις εσυ αυτα χυμαδόρ?

σε αφήνουν οι παρωπιδες να δείς?

ανοιξε κανα......εγχειρίδιο.......και.......εδω είμαστε......να σου λύσουμε οτι αποριες εχεις

φιλακια

el_hymador
30/03/2010, 20:14
βασικα.....καλα .......το πήγε....

ΑΛΛΑ.......ΟΜΩΣ.....

δεν τον αφηνει.....η νοοτροπια του ποκ........να δει οτι.....

ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ........

αυτο που .......με τοσο κοπο κρατουν ακόμα αγνό.....εκει......που .....όταν...

επαιζε ο μπανιωτης.....ο ραντε παπριτσα......ο αλεξιου.....ο στουμπι ακομα μαθαινε....

ασε που........αν δεν ειχαν δωσει τα λεφτα για ενισχυση του γαυρου τοτε....το αεροδρομιο μακεδονια ΔΕΝ θα εσταζε.....

αλλά....που να τα ξέρεις εσυ αυτα χυμαδόρ?

σε αφήνουν οι παρωπιδες να δείς?

ανοιξε κανα......εγχειρίδιο.......και.......εδω είμαστε......να σου λύσουμε οτι αποριες εχεις

φιλακια

STOUBI, βλέπε να μαθάινεις!

άψογος, άψογος!!!

:a18: :a23: :a23: :a46: :a46: :a46: :a46:

194039

kalgeorge
30/03/2010, 20:22
STOUBI, βλέπε να μαθάινεις!

άψογος, άψογος!!!

:a18: :a23: :a23: :a46: :a46: :a46: :a46:

εσυ......ειρωνευεσαι.......αλλα......

θα γυρισει....ο τροχος.....και τοτε.....θα βγουν ολα στη φορα.....

η πουστια.....
η βρωμα......
ο οχετος....που σας διακατεχει......εκει κατω.....

που μονο ......ειρωνια.....χλευασμο.....και τιποτα αλλο.....

επρεπε.....να τα κανεις αυτα.....το 58!! .....στον στιβο εδω....που οι γερμανοι...εκαναν ζεσταμα.....

τοτε θα εβλεπα.....την μαγκια σου.......

πηγαινε τωρα....να πληρωσεις διοδια.....για το πασχα....και ασε εμας....στην μιρλα μας.....

φιλιά

Akatanomastos
30/03/2010, 22:03
για δειτε ρε διδακτωρες του ποδοσφαιρου το πεναλντι που εδωσε στην λυών
να μας πειτε τι επαιξε

vangelis 64
30/03/2010, 22:24
:smokin:

194083

el_hymador
30/03/2010, 22:27
:smokin:

194084

vangelis 64
30/03/2010, 22:30
:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στούς Άγγλους:a09: :a09:

el_hymador
30/03/2010, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στούς Άγγλους:a09: :a09:

Αν είναι για Άγγλους...Bayern και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

STOYBI
30/03/2010, 23:13
8,5 για την ερμηνεια

5...........?????? :sad:

( φτου σου ρε φουστη μου....... θα παω στο ταλεντ σοου να ξαναχορεψω μπαλετο.....) :sad:

el_hymador
30/03/2010, 23:19

( φτου σου ρε φουστη μου....... θα παω στο ταλεντ σοου να ξαναχορεψω μπαλετο.....) :sad:

πηγαινε με τον δικεφαλο τυπωμενο στο κορμακι και χορεψε κατι απο Καζαντζιδη...

μετρανε αυτα στο κλασσικο μπαλετο...:winka:

irinia
31/03/2010, 06:33
για δειτε ρε διδακτωρες του ποδοσφαιρου το πεναλντι που εδωσε στην λυών
να μας πειτε τι επαιξε

OTAN ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΚΛΙΝ............ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Ποτέ δέν είναι στήν άνάταση...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.......μιά χαρά πέναλτυ ήταν....!!!
Άν τό είχες κάνει ποτέ,θά έβλεπες ότι τό ένα χέρι πάει κάτω στό έδαφος καί γιά νά σέ
στηρίξει καί άπό ένστικτο γιά νά άπαλύνει τήν πτώση.
Είναι αύτό πού είδαμε τήν Κυριακή στήν Καλογρέζα μέ τόν Μαιστόροβιτς.
Όπως είπε καί ό Τεβεκέλης πού όταν θέλει τά λέει σωστά οί παίκτες
ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΙΑ..........ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ.....!!!!

irinia
31/03/2010, 10:59
ΑΧ...........ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ...................ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_24/02/2008_260299

http://athenssos.blogspot.com/2010/02/blog-post_3781.html

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=57654

http://www.cosmo.gr/Travel/Europe/191180.html

http://thevoyager.gr/2009/05/07/athens-dirtiest-european-cities/

Συκοφαντίες..........

ΝΑΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ..............

ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.......!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=P7TDDwvzXWg

Διαδόσεις τών κομμουνιστών..........

Κορίτσια..........κορίτσια ξεκίνησε ή ....έξοδος,τόπε καί στή ΝΕΤ....
Ποιά ......ΕΞΟΔΟΣ.........όμως δέν είπε
ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.....??

Έμείς πάμε Βουλγαρία............έχει φτηνό κατσικάκι καί βενζίνη,έτσι κι άλλιώς βλάχοι είμαστε.
ΑΛΛΑ................άλλο βλάχος άπό Νιγρίτα...........
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΘΗΝΑΙΟΣ...............ΑΠΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ......!!!

Έχετε άλλον άέρα ρέ παιδί μου,πώς νά τό κάνουμε,δέν είμαστε όλοι ίδιοι........

el_hymador
31/03/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΧ...........ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ...................ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_24/02/2008_260299

http://athenssos.blogspot.com/2010/02/blog-post_3781.html

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=57654

http://www.cosmo.gr/Travel/Europe/191180.html

http://thevoyager.gr/2009/05/07/athens-dirtiest-european-cities/

Συκοφαντίες..........

ΝΑΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ..............

ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.......!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=P7TDDwvzXWg

Διαδόσεις τών κομμουνιστών..........

Κορίτσια..........κορίτσια ξεκίνησε ή ....έξοδος,τόπε καί στή ΝΕΤ....
Ποιά ......ΕΞΟΔΟΣ.........όμως δέν είπε
ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.....??

Έμείς πάμε Βουλγαρία............έχει φτηνό κατσικάκι καί βενζίνη,έτσι κι άλλιώς βλάχοι είμαστε.
ΑΛΛΑ................άλλο βλάχος άπό Νιγρίτα...........
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΘΗΝΑΙΟΣ...............ΑΠΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ......!!!

Έχετε άλλον άέρα ρέ παιδί μου,πώς νά τό κάνουμε,δέν είμαστε όλοι ίδιοι........

Ρε δεν μας χέζεις και εσύ και τα τοπικιστικά σου...:lol:

vangelis 64
31/03/2010, 11:44

Άν τό είχες κάνει ποτέ,θά έβλεπες ότι τό ένα χέρι πάει κάτω στό έδαφος καί γιά νά σέ

:wave2: Καλά,κάτσε εσύ και απόδειξε πόσο κάνει ένα κι ένα.:cry: :cry:

Δε με λες...στο δεύτερο γκολ τής Μπάγερν,την προσποίηση τού Όλιτς πριν το σουτ την είδες;Είχαμε ξεχάσει τη μπάλα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!:beer: :beer: :wave2:

kalgeorge
31/03/2010, 12:09
Ρε δεν μας χέζεις και εσύ και τα τοπικιστικά σου...:lol:

:bawl: :bawl: :rotflmao:

Akatanomastos
31/03/2010, 12:16

δεν ειναι η ηλικια σου για κωλοτουμπες

το πεναλντι ειναι σωστο παρολο που

1) δεχετε ο αμυντικος σουτ απο πολυ κοντα
2) το χερι βρισκετε σε φυσικη θεση λογω τακλιν, χωρις προθεση αφου ο ανθρωπας δεν ξερει που παει η μπαλα

Τα δυο παραπανω ειναι τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις κατα καιρους εσυ και αλλοι για να δικαιολογησουν διαφορα μυστηρια του ελληνικου πρωταθληματος..

επειδη λοιπον ΜΟΝΟ εσυ και οι "Εχω Παιξει Μπαλα Εγω Και Ξερω" ξερετε πως ειναι το τακλιν, και εγω δεν εχω κανει ποτε :bigcry: :bawl:
δες και στο βιντεο του ιδιου αγωνα στην ιδια φαση εδω (http://www.youtube.com/watch?v=XAVt2IEbZWc) οτι και ο ποιο μπροστα αμυντικος πεφτει ακριβως με το ιδιο τροπο, αριστερο ψηλα, δεξι για υποστηριξη

irinia
31/03/2010, 18:42
Καλά,κάτσε εσύ και απόδειξε πόσο κάνει ένα κι ένα.:cry: :cry:

Δε με λες...στο δεύτερο γκολ τής Μπάγερν,την προσποίηση τού Όλιτς πριν το σουτ την είδες;Είχαμε ξεχάσει τη μπάλα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!:beer: :beer: :wave2:

O ΛΕΤΟ ΒΡΕ...............ΕΚΑΝΕ

Καλύτερη στό Περιστέρι.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
31/03/2010, 18:44
O ΛΕΤΟ ΒΡΕ...............ΕΚΑΝΕ

Καλύτερη στό Περιστέρι.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ρε κυριοι "Εχω Παιξει Μπαλα Εγω Και Ξερω"
:bigcry: :rotflmao:

ειδικα στην Αεκ σας χαλασε πολυ ο Λετο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μην γινεστε 5χρονα στην ηλικια σας

μην αφηνετε τα οπαδικα αισθηματα σας να σας τυφλωνουν

irinia
31/03/2010, 18:53
δεν ειναι η ηλικια σου για κωλοτουμπες

το πεναλντι ειναι σωστο παρολο που

1) δεχετε ο αμυντικος σουτ απο πολυ κοντα
2) το χερι βρισκετε σε φυσικη θεση λογω τακλιν, χωρις προθεση αφου ο ανθρωπας δεν ξερει που παει η μπαλα

Τα δυο παραπανω ειναι τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις κατα καιρους εσυ και αλλοι για να δικαιολογησουν διαφορα μυστηρια του ελληνικου πρωταθληματος..

επειδη λοιπον ΜΟΝΟ εσυ και οι "Εχω Παιξει Μπαλα Εγω Και Ξερω" ξερετε πως ειναι το τακλιν, και εγω δεν εχω κανει ποτε :bigcry: :bawl:
δες και στο βιντεο του ιδιου αγωνα στην ιδια φαση εδω (http://www.youtube.com/watch?v=XAVt2IEbZWc) οτι και ο ποιο μπροστα αμυντικος πεφτει ακριβως με το ιδιο τροπο, αριστερο ψηλα, δεξι για υποστηριξη

ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ............ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Μέ τό είδε ή πώς τόν έρμηνεύει τό κάθε κοράκι....
Τά χέρια τού μάγκα ήταν στήν άνάταση......ΑΜΦΟΤΕΡΑ......
καί άνοιξαν όμορφα.........γιά νά μεγάλώσουν τόν όγκο τού άμυντικού
νά μήν περάσει ή μπάλλα......
Δέν πά νάναι άπό μισό μέτρο.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΡΟΘΕΣΗ............ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ
Σού άνέφερα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα τού Μαιστόροβιτς
τήν Κυριακή....
ΤΑ ΧΕΡΙΑ.........ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ..........
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ..............ΟΥΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ.....!!!
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΚΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ....!!!!

Αύτά λέει ό κανονισμός άγώνων ποδοσφαίρου,τό πώς έρμηνεύονται
είναι μιά πονεμένη ίστορία.....!!!

Τό άν είδα έγώ ή έσύ σωστά είναι έπίσης μιά άλλη ίστορία,μπορεί νά έχω λάθος έγώ.
ΟΜΩΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.........ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Μή μέ βάζεις νά στόν παραθέτω ξανά,καί τόν κανονισμό καί τήν έρμηνεία του.....

Πάρε καί μιά χεραιτούρα.....

irinia
31/03/2010, 18:58
ναι ρε κυριοι "Εχω Παιξει Μπαλα Εγω Και Ξερω"
:bigcry: :rotflmao:

ειδικα στην Αεκ σας χαλασε πολυ ο Λετο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μην γινεστε 5χρονα στην ηλικια σας

μην αφηνετε τα οπαδικα αισθηματα σας να σας τυφλωνουν

ΑΚΟΥΣΕ.........Ο ΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Άλλά θέλει μία μπάλλα μόνος του καί παίζει πρώτα γιά πάρτυ του.
Σάν παίκτης είναι καλός,σάν παρουσία όμως ,σύνολο, πακέττο
ΜΑΚΡΥΑ...........προτιμώ έναν πιό μέτριο πού παίζει γιά τήν όμάδα....!!!
Είναι μιά μικρογραφία τού Σκόκο.
Μόνο πού ό Σκόκο ......ΓΡΑΦΕΙ.........
ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.....!!!
Τόν θέλετε...??

irinia
31/03/2010, 19:00
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ..........ΟΛΟΙ

Τή λέξη κωλοτούμπα.......

Ή γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια ,κάτι άλλο...???

Akatanomastos
31/03/2010, 19:14
ΑΚΟΥΣΕ.........Ο ΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Άλλά θέλει μία μπάλλα μόνος του καί παίζει πρώτα γιά πάρτυ του.
Σάν παίκτης είναι καλός,σάν παρουσία όμως ,σύνολο, πακέττο
ΜΑΚΡΥΑ...........προτιμώ έναν πιό μέτριο πού παίζει γιά τήν όμάδα....!!!
Είναι μιά μικρογραφία τού Σκόκο.
Μόνο πού ό Σκόκο ......ΓΡΑΦΕΙ.........
ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.....!!!
Τόν θέλετε...??

θεωρω οτι ειναι καλητερος παικτης του σκοκο σε καποια πραγματα
και ο σκοκο ειανι καλητερος σε αλλα

ο λετο ειναι πολυ καλος παικτης

και κανεις δεν ειπε οτι δεν εχει ελαττωματα.

οντως το παρακανει καποιες φορες, αυτο το στοιχειο πρεπει να το διορθωσει
ειναι ομως παικτης που κανει την διαφορα, οπως και ο σκοκο

[EDIT: ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ, το ιδιο λεμε εδω
ο σκοκο παιζει για την ομαδα ειναι ανεκδοτο να το λες
οποτε εχει κ@βλες παιζει
και σε παιχνιδια που μπορουν να του κλεισουν μεταγραφη
αν ερθει στον παο, θεωρω οτι θα παιζει καλα σε ολα τα παιχνιδια ή τουλαχιστον θα προσπαθει γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι θελει κινητρο που δεν ειχε στην Αεκ]

τον θελω τον σκοκο στον παο, αλλα θεωρω οτι και να μην τον παρουμε θα βρουμε κατι καλο
το ιδιο ακριβως σκεφτομουνα οταν ακουγοταν ο λετο για τον παο.

ειναι χαζο να λες πωπω ΤΡΕΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΛΕΤΟ ή Ο ΣΚΟΚΟ
οταν υπαρχουν τοσοι παικτες

υπαρχουν αλλοι λογοι γιαυτες τις αλλαξοκωλιες

το μονο θετικο ειναι η γνωση του παικτη για το πρωταθλημαα

el_hymador
31/03/2010, 19:23

μαλάκυνση...

giobazolias
31/03/2010, 19:23
Δεν ξερω ποιος ειδε τον αγωνα ολοκληρο με τον Ατρομητο..........

ο Λετο εδειξε ενα τελειως διαφορετικο προσωπο!!!
μοιραζε παιχνιδι, γυρναγε και στη αμυνα να μαρκαρει........
Σιγουρα εχει ολα αυτα που λες αλλα ο Ροτσα τον στρωνει σιγα σιγα και ο Λετο εχει προοπτικες να γινει μεγαλος παικτης!
Φυσικα η αξιολογη παρουσια του Λετο με τον Ατρομητο ειχε να κανει και με την απουσια του Καραβουτα!
ο Λετο τον Καραγκουνη δεν τον γουσταρει.......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!
Ετσι ο Λετο με τους Νινη και Σισε ηθελε να αποδειξει οτι η ομαδα επιθετικα ΧΩΡΙΣ τον Καραγκουνη παιζει πολυ καλυτερα............γι αυτο ο Λετο ηταν πολυ ομαδικος και βοηθησε τον ΠΑΟ να εχει καλη επιθετικη λειτουργια!

Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα εμενα αυτο ου φανηκε στο παιχνιδι με τον Ατρομητο.

Akatanomastos
31/03/2010, 19:33
Δεν ξερω ποιος ειδε τον αγωνα ολοκληρο με τον Ατρομητο..........

ο Λετο εδειξε ενα τελειως διαφορετικο προσωπο!!!
μοιραζε παιχνιδι, γυρναγε και στη αμυνα να μαρκαρει........
Σιγουρα εχει ολα αυτα που λες αλλα ο Ροτσα τον στρωνει σιγα σιγα και ο Λετο εχει προοπτικες να γινει μεγαλος παικτης!
Φυσικα η αξιολογη παρουσια του Λετο με τον Ατρομητο ειχε να κανει και με την απουσια του Καραβουτα!
ο Λετο τον Καραγκουνη δεν τον γουσταρει.......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!
Ετσι ο Λετο με τους Νινη και Σισε ηθελε να αποδειξει οτι η ομαδα επιθετικα ΧΩΡΙΣ τον Καραγκουνη παιζει πολυ καλυτερα............γι αυτο ο Λετο ηταν πολυ ομαδικος και βοηθησε τον ΠΑΟ να εχει καλη επιθετικη λειτουργια!

Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα εμενα αυτο ου φανηκε στο παιχνιδι με τον Ατρομητο.

παιδια ο λετο παντα σκιζετε και το παιδι θελει πολυ να "πιασει" στον Παο

Αυτο απο μονο του λεει πολλα.

Αλλα ο λετο δεν εχει μονο αυτο

Σχεδον σε καθε συμμετοχη του εχει πολλες ενεργειες, πολλα τρεξιματα, πολλες ΚΑΛΕς ΣΕΝΤΡΕς
πολλα ριγματα στην αμυνα αντιμετοπιζοντας 2 αμυντικους καθε φορα, πονοκεφαλιαζοντας ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ προπονητη
και δινοντας την ευκαιρια στο αριστερο μπακ να βγαινει ΜΟΝΟ του μπροστα
μπορει να σου βγαλει σεντρα με απιθανο τροπο και υπο μεγαλη πιεση
και επισης μπορει να σκοραρει

η συνισφορα του λετο στο παιχνιδι του παο ειναι μεγαλη

ακομα και οι ατομισμοι που κανει, για μενα μπροστα στα καλα του δεν ειναι προβλημα
απο την στιγμη που ενας παικτης τετοιου τυπου θα παρει πρωτοβουλιες και καποια ρισκα παραπανω, καποια βγαινουν καποια οχι

και οντως τελευταια γυρναει και μαρκαρει ακομα και μεσα στην περιοχη αν χρειαστει..

δουλεια θελει και καθοδηγηση

irinia
31/03/2010, 20:35
θεωρω οτι ειναι καλητερος παικτης του σκοκο σε καποια πραγματα
και ο σκοκο ειανι καλητερος σε αλλα

ο λετο ειναι πολυ καλος παικτης

και κανεις δεν ειπε οτι δεν εχει ελαττωματα.

οντως το παρακανει καποιες φορες, αυτο το στοιχειο πρεπει να το διορθωσει
ειναι ομως παικτης που κανει την διαφορα, οπως και ο σκοκο

[EDIT: ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ, το ιδιο λεμε εδω
ο σκοκο παιζει για την ομαδα ειναι ανεκδοτο να το λες
οποτε εχει κ@βλες παιζει
και σε παιχνιδια που μπορουν να του κλεισουν μεταγραφη
αν ερθει στον παο, θεωρω οτι θα παιζει καλα σε ολα τα παιχνιδια ή τουλαχιστον θα προσπαθει γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι θελει κινητρο που δεν ειχε στην Αεκ]

τον θελω τον σκοκο στον παο, αλλα θεωρω οτι και να μην τον παρουμε θα βρουμε κατι καλο
το ιδιο ακριβως σκεφτομουνα οταν ακουγοταν ο λετο για τον παο.

ειναι χαζο να λες πωπω ΤΡΕΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΛΕΤΟ ή Ο ΣΚΟΚΟ
οταν υπαρχουν τοσοι παικτες

υπαρχουν αλλοι λογοι γιαυτες τις αλλαξοκωλιες

το μονο θετικο ειναι η γνωση του παικτη για το πρωταθλημαα

ΡΕ ΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΛΙΓΟ........

Καί όταν θέλω νά συμφωνήσω μαζί σου πάλι δέν μπορώ.
Φυσικά καί είναι τό ίδιο πράμμα,άπλά όταν ό Σκόκο παίζει
ή ΑΕΚ κερδίζει γιατί.......ΓΡΑΦΕΙ......
Μπορεί νά κάνει τό ίδιο ό Λέτο...??
Άφού δέ σκοράρει.
Όταν έχεις δύο τέτοιους παίκτες έσύ ποιόν προτιμάς αύτόν πού βάζει γκόλ ή τόν άλλον...??
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.......
Άλλιώς δέν θά τόν πάσσαρε ό ΠΑΟ στήν ΑΕΚ γιά νά πάρει τόν Σκόκο.
Μέ τή δική σου λογική ίδιοι είναι γιατί πρεμούρα γιά άλλαγή
+ πακέττο...??
Πόσα μάτς καθάρισε γιά ΑΕΚ αύτός ό Σκόκο όπως είναι ...??
Καί πόσα άπό αύτά ήταν ντέρμπυ,όχι μέ τήν Καλαμάτα...???

irinia
31/03/2010, 20:39
μαλάκυνση...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.........

Άλλά έχε χάρη πού μού άρέσει τό στύλ σου....

arxaios
31/03/2010, 21:00

οπίσθια κυβίστηση ;;;....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

giobazolias
31/03/2010, 21:36
ΡΕ ΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΛΙΓΟ........

Καί όταν θέλω νά συμφωνήσω μαζί σου πάλι δέν μπορώ.
Φυσικά καί είναι τό ίδιο πράμμα,άπλά όταν ό Σκόκο παίζει
ή ΑΕΚ κερδίζει γιατί.......ΓΡΑΦΕΙ......
Μπορεί νά κάνει τό ίδιο ό Λέτο...??
Άφού δέ σκοράρει.
Όταν έχεις δύο τέτοιους παίκτες έσύ ποιόν προτιμάς αύτόν πού βάζει γκόλ ή τόν άλλον...??
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.......

Άλλιώς δέν θά τόν πάσσαρε ό ΠΑΟ στήν ΑΕΚ γιά νά πάρει τόν Σκόκο.
Μέ τή δική σου λογική ίδιοι είναι γιατί πρεμούρα γιά άλλαγή
+ πακέττο...??
Πόσα μάτς καθάρισε γιά ΑΕΚ αύτός ό Σκόκο όπως είναι ...??
Καί πόσα άπό αύτά ήταν ντέρμπυ,όχι μέ τήν Καλαμάτα...???

εχεις πιει κρασι?:sick:

vangelis 64
31/03/2010, 21:38
Στην Ελλάδα λέμε ότι ένας παίχτης ξέρει μπάλα,όταν κάνει ντρίπλες,ψαλίδια,τακουνάκια,σόλες και άλλα θεαματικά.

Βλέπεις ας πούμε το Ζαϊρί και το Λέτο να έχουν τη μπάλα στα πόδια κανά δίλεπτο και να κάνουν επιτόπιες μαλακιούλες και λες
πωωω το μπούστη παιχτούρα!!Δε μπα νά'χει σταματήσει η υπόλοιπη ομάδα.:bawl: :bawl:

Άμα τού βγούν κι οι ντρίπλες,πάει...μεταγραφή στη Ρεάλ:rotflmao: :rotflmao:

Δείτε τώρα τι διαστημική μπάλα παίζει η Μπάρτσα με δύο,και τα λέμε.:bigcry: :wave2: :wave2:

vangelis 64
31/03/2010, 21:45
Μαλακία γκολ τού Ζλάταν.Ούτε μία ντρίπλα.:sad:

kalgeorge
31/03/2010, 21:48
Μαλακία γκολ τού Ζλάταν.Ούτε μία ντρίπλα.:sad:

mlk...eiasi kolimenos
krima

vangelis 64
31/03/2010, 21:50
mlk...eiasi kolimenos
krima :sad: :sad:

vangelis 64
31/03/2010, 21:55
mlk...eiasi kolimenos
krima Περίεργο πράμα ρε παιδί μου...κι άλλο γκολ μόνο με πάσες.Τι θα γίνει ρε,θα δούμε λίγη μπάλα;:bawl: :bawl:

blackbusa
31/03/2010, 21:57
Περίεργο πράμα ρε παιδί μου...κι άλλο γκολ μόνο με πάσες.Τι θα γίνει ρε,θα δούμε λίγη μπάλα;:bawl: :bawl:

γιατι ρε???προλαβαινεις να δεις που ειναι η μπαλλα???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ματσαρα ρε πουστη μου...

:beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
31/03/2010, 21:57
Περίεργο πράμα ρε παιδί μου...κι άλλο γκολ μόνο με πάσες.Τι θα γίνει ρε,θα δούμε λίγη μπάλα;:bawl: :bawl:

σε περιπτωση που αναφερεις το παιχνιδι για να ισχυροποιησεις το επιχειρημα σου...τοτε απλα λες γελοιοτητες...

σε περιπτωση που καμμία σχεση δεν εχει η αναφορά σου στο παιχνιδι...με αυτο που παραθετεις...τοτε απλα ισχυει αυτο που σου εγραψα πιο πριν

vangelis 64
31/03/2010, 21:58
σε περιπτωση που αναφερεις το παιχνιδι για να ισχυροποιησεις το επιχειρημα σου...τοτε απλα λες γελοιοτητες...

σε περιπτωση που καμμία σχεση δεν εχει η αναφορά σου στο παιχνιδι...με αυτο που παραθετεις...τοτε απλα ισχυει αυτο που σου εγραψα πιο πριν Είσαι αράουτ.:rotflmao: :beer: :beer:

kalgeorge
31/03/2010, 21:59
Είσαι αράουτ.:rotflmao: :beer: :beer:

να υποθεσω έλειψη επιχειρήματος?

kalgeorge
31/03/2010, 22:01
εν τω μεταξυ αυτο το κωλοπαιδι ο κοουτς.....
ο αλητης...
ο ξεφτιλας...

εβαλε τον ανρι στο παιχνιδι......

vangelis 64
31/03/2010, 22:08
να υποθεσω έλειψη επιχειρήματος? Μετά.Τώρα βλέπω τούς άμπαλους:p :p

blackbusa
31/03/2010, 22:09
ρε παιδια για πειτε...με 3-4 τριγυρω...γιατι πηρε κοκκινη καρτα ο Puyol???:smokin:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

la_villa
31/03/2010, 22:30

:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

ναι ρπμ...ούτε μια ντρίπλα να πονοκεφαλιάσει λίγο ο Βενγκερ...
και για να τον σαλταρει αφου σκασει τριπλα να γυρίσει πίσω για να του ξανασκάσει μια...

ε ρε τι διαβαζουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ ουτε εναν καλό παίκτη δεν εχει μεσα η Μπάρτσα τελικά...:lol: :lol:
πως σκατα εφτασε εκει:rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
31/03/2010, 22:30
ρε παιδια για πειτε...με 3-4 τριγυρω...γιατι πηρε κοκκινη καρτα ο Puyol???:smokin:

:lol: Παράγκα:rotflmao:

Λοιπόοοον...πού μείναμε ρε Τζώρτζ;Α!Στό ότι είμαι κολλημένος.

Βεβαίως και είμαι.Είμαι κολλημένος με το μοντέρνο και γρήγορο ποδόσφαιρο,που θέλει να παίζεται με μία-δύο-άντε τρεις μπάλες,που θέλει συνεχή κίνηση,
άψογη φυσική κατάσταση,δύναμη και ταχύτητα και φυσικά υψηλή τεχνική κατάτριση.

Διότι ο πραγματικός τεχνίτης για μένα είναι αυτός που παίζει ΓΡΗΓΟΡΑ,σκέφτεται ΓΡΗΓΟΡΑ,αποφασίζει ΓΡΗΓΟΡΑ,ντριπλάρει ΓΡΗΓΟΡΑ,
πασάρει σωστά,κάνει εύστοχα σουτ κι έχει γενικά διάυγεια μυαλού στο παιχνίδι του.

Εσύ γουστάρεις το Λέτο(όχι επειδή παίζει στον ΠΑΟ ε; :D )εγώ όχι.Το γιατί θα το βρεις στίς παραπάνω προϋποθέσεις.
Αυτά.:ninja:

kalgeorge
31/03/2010, 22:33
Παράγκα:rotflmao:

Λοιπόοοον...πού μείναμε ρε Τζώρτζ;Α!Στό ότι είμαι κολλημένος.

Αυτά.:ninja:

αστο ρε μαν..δεν εχω να σου πω κατι...
εισαι ο γνωστος κολημενος φιλαθλος, μιρλας οσο δεν παιρνει....αυτος που θα παρει ο γαυρος το τσου λου, αλλα εσυ θα λες οτι ...ναι...νικησε 2-0 την μπαρτσα στον τελικο...αλλα ο ζαιρι σταματησε 4 αιφνιδιασμους της ομαδος του,,,,αρα δεν τον γουσταρεις...

για αυτο σου λεω ...τι να λεμε τωρα
σαν να μιλαω σε τοιχο ειναι