Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Lelos69
20/01/2010, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ποτε δεν με ενδιεφερε το πρωταθλημα της ψαρωκοστενας!

Εμενα δεν μου το ειπε ο Κοκκαλης,αλλος μου το ειπε...Θα συμφωνησω με την τελευταια φραση σου,γιατι καταλαβα (ισως αργα) οτι δεν εχω να κερδισω τιποτα σαν φιλαθλος με το να ασχολουμαι με το ελληνικο ποδοσφαιρο.Παντα ορθιοι!!!(Μην ξεχναμε και το περιβαλλον που μας φιλοξενει) :wave2:

giobazolias
20/01/2010, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lelos69
Εμενα δεν μου το ειπε ο Κοκκαλης,αλλος μου το ειπε...Θα συμφωνησω με την τελευταια φραση σου,γιατι καταλαβα (ισως αργα) οτι δεν εχω να κερδισω τιποτα σαν φιλαθλος με το να ασχολουμαι με το ελληνικο ποδοσφαιρο.Παντα ορθιοι!!!(Μην ξεχναμε και το περιβαλλον που μας φιλοξενει) :wave2:
:a013:

vagtav
21/01/2010, 09:21
[B].....
Για τον ορο που ειχε βαλει ο Κοκκαλης στο ΠΑΣΟΚ ωστε να ξεχρεωσει τα χρεη των προηγουμενων τραπεζα κρητης κτλ- το ξεραμε.
Ηθελε 10 χρονια πρωταθλημα.........
........

Την πηγή σου μπορείς να την αναφέρεις ???
Από περιέργεια βρε αδερφέ....

giobazolias
21/01/2010, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Την πηγή σου μπορείς να την αναφέρεις ???
Από περιέργεια βρε αδερφέ....
Πρωην υπουργος του ΠΑΣΟΚ, το ειχε πει το 1996.

Cpt. Haddock
21/01/2010, 10:28
Πρωην υπουργος του ΠΑΣΟΚ, το ειχε πει το 1996.

Θεωρείται έγκυρη πηγή αυτό; :lol:

la_villa
21/01/2010, 10:33
καλά καντην και μια παράθεση τωρα να την διαβάσουμε αυτούσια

STOYBI
21/01/2010, 10:49
Τα δεδομενα πλεον .........ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.......!!!!

Για τον ορο που ειχε βαλει ο Κοκκαλης στο ΠΑΣΟΚ ωστε να ξεχρεωσει τα χρεη των προηγουμενων τραπεζα κρητης κτλ- το ξεραμε.
Ηθελε 10 χρονια πρωταθλημα.........
και με το κυκλωμα που εφτιαξε σε συνδυασμο την ανυπαρξια τουΤζιγγερ τα 10 γιναν 13!

Τι λετε .....????

Τελικα...Εχει ξεχρεωσει ο Κοκκαλης τα χρεη των προυγουμενων για Τραπ.Κρητης κλπ..?????

( Ρε τι μαθαινουμε...!!!! )

:wave2:

irinia
21/01/2010, 11:43
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ............ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ.........ΜΠΑ ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

Τό Ζήκοοοοοο............καί τά μάτια σας....

http://www.youtube.com/watch?v=C1_eWMp4khs

iosif
21/01/2010, 13:25
το ανεκδοτο της ημερας ειναι η ανακοινωση της παε αεκ για τα χρεη

για ενα ελεγχο που δεν ειναι οικονομικος ή διαχειριστικος οπως σαφως αναφερει και η ελεγκτρια εταιρεια, με αφετηρια τον ιουλιο θεωρωντας δεδομενα και ακριβη τα στοιχεια μεχρι 31.06 κλπκλπκλπ

εκατσα το διαβασα και επεσα κατω απο τα γελια

αυτοι οι ανθρωποι θελουν να ξεφορτωθουν την παε. δικαιωμα τους, αλλωστε ποτε δεν ζητησαν προεδριλικι, ο ντεμης τους εσουρε

αλλα λιγη τσιπα ρε. εχετε προσωπο στον επιχειρηματικο τομεα.......

kalgeorge
22/01/2010, 09:34
βαγγεληηηηηηη

που τις στελνετε τις παικτουρες ρε???

http://www.sport24.gr/html/ent/371/ent.339371.asp

:rotflmao:

vangelis 64
22/01/2010, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
βαγγεληηηηηηη

που τις στελνετε τις παικτουρες ρε???

http://www.sport24.gr/html/ent/371/ent.339371.asp

:rotflmao: Άρτσε,Χέρσι και λουλάς(ή Νοτιάς)....άσ'τα,χάλασ' η μαγιά τώρα:lol: Αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω.

Έχετε τον Τζιόλη στον πάγκο και διώξατε και τον πύραυλο Μάντζιο.Καλά που μείνανε Σιμάο,Βύντρα,Σαριέγκι,Καντέ,Σπυρόπουλος και Δάρλας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
22/01/2010, 12:15
Επανεμφάνιση Κοζώνη: Βάζω 15 εκατ. στην ΠΑΕ και παίρνω την ΚΑΕ!

Το ζυγώνει πάντως.Την πρώτη φορά την είπε ΑΙΚ. :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
22/01/2010, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άρτσε,Χέρσι και λουλάς(ή Νοτιάς)....άσ'τα,χάλασ' η μαγιά τώρα:lol: Αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω.

Έχετε τον Τζιόλη στον πάγκο και διώξατε και τον πύραυλο Μάντζιο.Καλά που μείνανε Σιμάο,Βύντρα,Σαριέγκι,Καντέ,Σπυρόπουλος και Δάρλας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ton mantzio les pou zitage o bagebits?? :rotflmao:

re exoume 2-3 axristous....kai exete duo endekades kai milas? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
22/01/2010, 13:43
ton mantzio les pou zitage o bagebits?? :rotflmao:

re exoume 2-3 axristous....kai exete duo endekades kai milas? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άσε που εμείς έχουμε λεφτά και τους πληρώνουμε :smokin:

la_villa
23/01/2010, 12:50
μας δουλεύουν ρπμ?

φήμες λέει για Εστογιανόφ αν δεν κλέισει ο Καστίγιο

και το συζηταν?????συγκρίνουν τον μαλάκα τον νερι με την παικτούρα τπν Εστογιανόφ?
ελεος ρε...ποιος μλκς είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφες 2 χρόνια τώρα

Akatanomastos
23/01/2010, 13:07
Συνεντευξη τζεμπουρ σε καποιο περιοδικο

Ε: Το παρατσούκλι «τρομοκράτης» που σου κόλλησε στην ΑΕΚ σου αρέσει;

A: «Με αφήνει αδιάφορο, δεν έχουν και πολλή αξία αυτά για μένα.
Εδώ στην Ελλάδα όπου πάω, συνήθως ακούω τις λέξεις μα...κα και π...στη! Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά»

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φερτε ρε τον τρομοκρατη στον βαζελο:smokin:

Akatanomastos
23/01/2010, 18:00
τι λεει αλανια?

Η ΚΑΕ πηρε παλι παιχτουρα?:D

ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ Ο ΜΠΑΝΑΩΤΗς:bigcry: :bawl: :bigcry:

arxaios
23/01/2010, 22:00
Θεοδωρίδης .............. η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο !!!:yuck: :yuck: :yuck:
απο sport24

Θεοδωρίδης: "Ανύπαρκτος ο Πατέρας"

Τα βέλη του προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και της Superleague, Νικόλα Πατέρα, εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης αποκαλώντας τον ανύπαρκτο, ενώ υπογράμμισε πως αν βήξει ο Κόκκαλης θα πάθει πνευμονία!

Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News", αποκάλυψε πως δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην διαιτησία τονίζοντας πως η εύνοια του ΠΑΟ δεν έχει προηγούμενο, μίλησε και για τον Ζίκο, υπογραμμίζοντας πως χάθηκε ο έλεγχος στα αποδυτήρια, ενώ δήλωσε πως το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

Για την άπολυση του Ζίκο:
"Ήταν επιβεβλημένη η απόφαση για την απομάκρυνσή του. Το κακό, βέβαια, έγινε με την πρόσληψη του, αφού έπρεπε να μείνουν στον πάγκο οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης, οι οποίοι πήγαν εξαιρετικά την ομάδα στα παιχνίδια με την Άλκμααρ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο Ζίκο αποδιοργάνωσε την ομάδα στις γιορτές, με την τεράστια άδεια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές. Ο Βαλβέρδε και ο Σόλιντ ποτέ δεν έδωσαν άδεια μεγαλύτερη των 4-5 ημερών και πάντα έλεγχαν τους παίκτες. Με τον Ζίκο χάθηκε ο έλεγχος".

Για τα λάθη του Ζίκο:
"Ήρθε στον Ολυμπιακό και έφερε όλο το δικό του τιμ. Ζήτησε να απομακρυνθώ εγώ απομακρυνθώ εγώ από το πόστο του γενικού αρχηγού και δεν είχε ιδέα τι γίνεται στην ομάδα. Δεν ήθελε κανέναν δίπλα του και πιστεύω ότι θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά αν ήταν κοντά του ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης".

Για το αν υπάρχουν κι άλλοι υπεύθυνοι εκτός του Ζίκο, για την κατάσταση του Ολυμπιακού: "Υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν θέλω να τους κατονομάσω τώρα. Οι ψιθυριστές και οι περιστασιακοί δήθεν Ολυμπιακάρες κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα. Στην παρούσα φάση, πάντως, θα πρέπει να υπάρξει σύμπνοια και ενότητα για να βελτιωθεί η εικόνα του Ολυμπιακού".

Για το αν μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδης:
"Φυσικά. Είναι πολλά χρόνια μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, οι παίκτες τους αγαπούν και γνωρίζουν τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δώσουν και την ψυχή τους για τον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Αν παίζεται ο τίτλος στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα πάρει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απομένουν 12 αγωνιστικές και αν παιχθούν τα παιχνίδια επί ίσοις όροις, ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:
"Είμαι της άποψης πως όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια σε μια ομάδα. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, βρισκόμουν εφτά ώρες κάθε μέρα στου Ρέντη, γνώριζα τα πάντα για το προσωπικό και μίλαγα συνέχεια με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Έκανα τα πάντα για την ομάδα αφιλοκερδώς.

Οι ποδοσφαιριστές με λατρεύουν, όπως και ο κόσμος. Όπου και αν βρεθώ, έρχονται και με αγκαλιάζουν και για μένα είναι πολύ σημαντική η αγάπη που μου δείχνουν. Τα πάντα σε μια ομάδα ξεκινούν από τα αποδυτήρια και γι' αυτό τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο. Τη δική μου δουλειά δικαίωσαν τα αποτελέσματα".

Για το αν θέλει να επιστρέψει:
"Τώρα δεν θέλω να επιστρέψω, αλλά πάντα είμαι κοντά στον Ολυμπιακό και προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθώ την ομάδα. Αν χρειαστεί, θα πάω στου Ρέντη για να μιλήσω με τους παίκτες και να τους ζητήσω το πρωτάθλημα".

Για τα επεισόδια στην Καβάλα:
"Είναι κρίμα που λίγοι αμαύρωσαν την εικόνα 8.000 οπαδών του Ολυμπιακού. Εγώ όσο ήμουν γενικός αρχηγός, δεν ήθελα κόσμο στα κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί πάντα θα βρεθούν αυτοί οι λίγοι που θα δημιουργήσουν επεισόδια".

Για την διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα:
"Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται απ' όλες τις πλευρές, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται απ' όλους. Αυτή τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει.

Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Άφησε ο Ολυμπιακός έναν ανύπαρκτο πρόεδρο να κάνει ό,τι θέλει... Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα τον πιάσει πνευμονία".

Akatanomastos
24/01/2010, 04:48
μην την ψαχνεις ρε κωστη..

η αλητεια σε ολη της το μεγαλειο.. αυτους εχουν τοσα χρονια και ακουνε, και ειναι και περηφανοι κιολας..

ποσες φορες εχουμε ακουσει αυτον τον αλητη πριν και μετα απο αγωνες να βγαινει και να λεει τα παραμυθια του και τις αλητειες του,

και οι αλλοι ΜΠΕΕ ΜΠΕΕ εχει δικιο..

γαυγιζει τωρα ο σκυλος για να ετοιμασει την επιστροφη του..

Gandalf dr685sm
24/01/2010, 08:58
Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται απ' όλες τις πλευρές, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται απ' όλους. Αυτή τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Στο σπίτι του κρεμασμένου αυτός μιλάει για κρεμάλα. Όσον αφορά SL. και ΕΠΟ... o ΟΣΦΠ δεν ήταν εκείνος που διαχώρισε θέση με ξεχωριστά τηλεοπτικά δικαιώματα , ξεχωριστές αποφάσεις κτλ...
;;;;

ΤΙ είναι αυτοί οι γαύροι ρε.. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ λέμε... μάλιστα κύριε πρόεδρε ΟΥΓΚ!!!

Gandalf

Gandalf dr685sm
24/01/2010, 09:01
Ο Χάισλιπ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «απάντηση» στον Κλέιζα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Αμερικανού, θα καταλάβει και τι στυλ παίκτης είναι ο Χάισλιπ. Σίγουρα, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν είναι... καλαθομηχανή σαν τον Λιθουανό, αλλά μπορεί να αποτελέσει το... αντίδοτο.

Αυτό ακριβώς ... για το basket μιλάω.

Φέτος δεν βάζω στοίχημα ποιός μπορεί να κερδίσει την κούπα. Θα είναι πολύ δύσκολο.
Το δυσάρεστο για μένα είναι πως οι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ είναι πλέον ομάδες σε φοβερά υψηλό επίπεδο , όπου κανείς δεν μπορεί να τους χτυπήσει για την κούπα... την όποια κούπα. Και αυτό δεν είναι καλό. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιες οικονομικές δυνάμεις για τέτοιες κινήσεις.

Βέβαια μένει να δούμε τι θα κάνει ο παίκτης γιατί μην ξεχνάμε οτι είναι σχεδόν αδρανής απο τους Spurs κοντά ενα χρόνο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως.

Gandalf

GhostRideR_636
24/01/2010, 12:16
Άντε παοκάρα σήμερα #@%#$^&^%&@%^)(*)

irinia
24/01/2010, 16:31
ΚΑΛΑ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ........ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΟ

ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ..........

Ό ΟΣΠΦ καί τό Αίγάλεω νάναι καλά και όλοι οί άλλοι........ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ...!!!

Άν συνεχίσει στόν ίδιο ρυθμό καί στό δεύτερο ήμίχρονο νομίζω πώς θά άπειλήσει τό ρεκόρ
τού ΜΠΑΚΑ καί τού ΠΟΝΤΙΚΗ...!!!

Ή κίνηση πάντως πού μέ έντυπωσίασε ήταν ή διπλή κίτρινη σέ Κόκκε, Κάλβο.......όταν είδα
τό Βύντρα πού είχε ρίξει τήν κλωτσιά νά φεύγει γελώντας..

Κόρνερ,άράουτ,φάουλ......ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.....!!

Έπίσης άφού σταμάτησε ή αίμορραγία τού Χαβίτο πολύ καλώς δέν έδωσε ΚΟΚΚΙΝΗ....
στό Χριστοδουλόπουλο ......!!!!

ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΑ.............ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ............ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ.....!!!!

ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΕ.............ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ.....!!!!

Νομίζω πώς ξαναζούμε τίς θρυλικές μέρες τών γουέστερν σπαγγέτι....!!!!

Gandalf dr685sm
24/01/2010, 18:08
ωχ... το καρφωσε ο ΠΑΟΚ και τελειώσαν οι κορνέδες.. μάλλον για τρίγωνα πανοράματος πάμε. Και η πλάκα είναι οτι οι πράσινοι χάσανε βαθμούς.

Θα έχει γέλιο αυτή η αγωνιστική.

Gandalf

GhostRideR_636
24/01/2010, 19:03
:beer:

Akatanomastos
24/01/2010, 19:34
α ρε θρυλαρα ομαδαρα

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Τελικα εβηξε ο κοκκαλης, και μας εκλασε σε ολους μαζι, μια μαντρα @ρχιδι@..

παλι στην λα βιλλα ειστε:lol:

φεραμε Χ, και αντι να το κανετε -5 καταφερατε να το κανετε +8:rotflmao: :rotflmao:

ας ακουσουμε τιποτα για διαιτησιες παλι:lol:

Lazio
24/01/2010, 19:43
Η σημερινη φουτσα ειναι αφιερωμενη στο Κο Θεοδωριδη ..........

Ρε γαυρακια....που ειναι ο Ερνεστο οεοοοο? :lol:

la_villa
24/01/2010, 19:44
ο Σπάθας πανω μια χαρα το πήρε το Χ

εμείς είπαμε....χολέρα εχει ο κετσπάγια???

υ.γ αλλαξε κυβερνηση παίρνει πρωταθλημα το τσίρκο....αντε χαρειτε το γιατι μεχρι να ξαναλλάξει...ξερετε εσείς....

fantacid
24/01/2010, 19:44
:a021:

186530

fantacid
24/01/2010, 19:45
:a021:

οπως κ να το δεις ....... ειναι υπεροχο!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

186531

Akatanomastos
24/01/2010, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Η σημερινη φουτσα ειναι αφιερωμενη στο Κο Θεοδωριδη ..........

Ρε γαυρακια....που ειναι ο Ερνεστο οεοοοο? :lol:

ρε ποιος ερνεστο..

στο τελος, θα ξαναφερουν τον αητηττο καραφλα-κετσπαγια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε ρα λα βιλλα τσιρκο παλι στο καραισκακη..

ποση λα πιπα να αντεξεις αγορινα μου..:rotflmao:

Nostradamus
24/01/2010, 19:52
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!!

ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΠΤΗ!!!!

:beer: :beer: :beer: κερασμενες κατα πειραια μερια!!

Lazio
24/01/2010, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε ποιος ερνεστο..

στο τελος, θα ξαναφερουν τον αητηττο καραφλα-κετσπαγια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε ρα λα βιλλα τσιρκο παλι στο καραισκακη..

ποση λα πιπα να αντεξεις αγορινα μου..:rotflmao:

Ας αφησουν τις λαλακιες περι διαιτησιας γιατι ακομη και η φαση με το δοκαρι του Αρη ξεκινησε απο πεντακαθαρο οφσαιντ .......

Sapadak
Μια καινούργια αρχή για το θρύλο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ετσι ετσι συνεχιζει σταθερα

:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
η διατησια σας εφταιγε παλι..:rotflmao: :rotflmao:

εχεις χασει 200 βαθμους γιατι εισαι ανικανος να παρεις καποια παιχνιδια στην εδρα σου,

και σου φταιει η σφυριχτρα..

για να καταλαβεις λα πιπα πως επαιρνες τα πρωταθληματα μεχρι περσυ,

η φαση (του ντιογκο νομιζω) στο 90' μεχρι περσι θα παιρνες πεναλντι, φετος ειπαμε 50 - 50
η φαση που λιγο μεσα απο την περιοχη επεσε ο δικος σας..

el_hymador
24/01/2010, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΛΑ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ........ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΟ

ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ..........

Ό ΟΣΠΦ καί τό Αίγάλεω νάναι καλά και όλοι οί άλλοι........ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ...!!!

Άν συνεχίσει στόν ίδιο ρυθμό καί στό δεύτερο ήμίχρονο νομίζω πώς θά άπειλήσει τό ρεκόρ
τού ΜΠΑΚΑ καί τού ΠΟΝΤΙΚΗ...!!!

Ή κίνηση πάντως πού μέ έντυπωσίασε ήταν ή διπλή κίτρινη σέ Κόκκε, Κάλβο.......όταν είδα
τό Βύντρα πού είχε ρίξει τήν κλωτσιά νά φεύγει γελώντας..

Κόρνερ,άράουτ,φάουλ......ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.....!!

Έπίσης άφού σταμάτησε ή αίμορραγία τού Χαβίτο πολύ καλώς δέν έδωσε ΚΟΚΚΙΝΗ....
στό Χριστοδουλόπουλο ......!!!!

ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΑ.............ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ............ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ.....!!!!

ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΕ.............ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ.....!!!!

Νομίζω πώς ξαναζούμε τίς θρυλικές μέρες τών γουέστερν σπαγγέτι....!!!!

Γιατι δεν γινεσαι γαυρος; Το 'χεις!

blackbusa
24/01/2010, 19:57

η φαση (του ντιογκο νομιζω) στο 90' μεχρι περσι θα παιρνες πεναλντι, φετος ειπαμε 50 - 50
η φαση που λιγο μεσα απο την περιοχη επεσε ο δικος σας..

αν λες του Τοροσιδη που επεσε επανω του καποιος παοκτζης ηταν πεντακαθαρο πεναλντυ...:winka:

σε ολες τις υπολοιπες βουτιες δεν μασησε ο Δαλουκας...μαλλον του ειπαν να παιξει 50-50 και την πατησε στην τελευταια φαση...

σε εκεινο το βραζιλιανικο τσογλανακι καποιος πρεπει να του κοψει την μπαλλα...παλι μαλακιες εκανε σημερα και ουτε κιτρινη καρτα δεν πηρε...

Akatanomastos
24/01/2010, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν λες του Τοροσιδη που επεσε επανω του καποιος παοκτζης ηταν πεντακαθαρο πεναλντυ...:winka:

σε ολες τις υπολοιπες βουτιες δεν μασησε ο Δαλουκας...μαλλον του ειπαν να παιξει 50-50 και την πατησε στην τελευταια φαση...

οκ μπορει και να ειναι ετσι, το ειδα μονο απο την μακρινη καμερα μεσω ιντερνετ-κακη ποιοτητα..:wave2:

οπως και να χει

κηδεια παλι σημερα στο καραισκακη:rotflmao: :rotflmao:

+8 :smokin:

Lazio
24/01/2010, 20:03
οκ μπορει και να ειναι ετσι, το ειδα μονο απο την μακρινη καμερα μεσω ιντερνετ-κακη ποιοτητα..:wave2:

οπως και να χει

κηδεια παλι σημερα στο καραισκακη:rotflmao: :rotflmao:

+8 :smokin:

Και κορνεδες στου Ρεντη.......... οι κιτρινες στο Ντιογκο και στο καραφλα που ηταν ?

3οι φετος και πολυ σαν ειναι :wave2:

Akatanomastos
24/01/2010, 20:07
ο κηπουρος θα παρει συνταξη ποτε?

ποσο περισσοτερο ρομπα περιμενει να γινει?

η φετινη χρονια του ηταν ολα τα λεφτα..

Lazio
24/01/2010, 20:08
Για τους κοκκινους παπαγαλους ............... μας το εδωσε ρε ο Αρης τελικα το ματς ε?

Αυτος ο ντατολο ......... πολυ χτικιαρης δεν ειναι ?
:rotflmao: :rotflmao:

Ειναι πολυ νωρις για πρωταθλημα............ που ειναι το σεντερ μπακ οεοοο?

Akatanomastos
24/01/2010, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Ειναι πολυ νωρις για πρωταθλημα............ που ειναι το σεντερ μπακ οεοοο?

ρε τελιωσε το πρωταθλημα, μετα το διπλο του Παοκ..:wave2:

la_villa
24/01/2010, 20:12
το μόνο καλό φέτος είναι ότι επιτέλους,θελω να ελπίζω, η τόσο υποβαθμισμένη στον Θρύλο θεση του προπονητη πήρε την ΑΞΙΑ και το ΚΥΡΟΣ που της πρέπει...

και αυτό φάνηκε ακομα περισσότερο απο την στιγμη που η φετινη διαιτησία παλεψε απο την αρχη με νυχια και με δόντια να παρει το φετινο πρωτάθλημα...
καλοι μας πελάτες βαζελοι αυτο που τόσα χρόνια κοροιδεύατε ,για να κρύψετε την γύμνια σας, το κανετε πραγματικότητα

σε εμας τουλάχιστον δεν μπορούν φετος να κρυφτούν πίσω απο την πράσινη κραγαυλέα διαιτησία....

ο προπονητης είναι το Α (Βαλβέρδε,Μπαγεβιτς) και το Ω (κετσπάγια,Μπιγκον,Ζικο) σε μια ομάδα επιπέδου....

καλά τα χο-χο-χο αλλά φέτος δεν μπορέι να κρυφτεί.....έπαιξε και έχασε...μονος του.....

υ.γ Αγαμη....ε ακατανομαστε ακομα περιμένω να απαντήσεις τι σημαίνει το lavilla..... είμαι σίγουρος ότι δεν ξερεις,...;)
υ.γ το πρωταθλημα ειχε τελειώσει απο την καβαλα ακομα

Akatanomastos
24/01/2010, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ Αγαμη....ε ακατανομαστε ακομα περιμένω να απαντήσεις τι σημαίνει το lavilla..... είμαι σίγουρος ότι δεν ξερεις,...;)

εσυ καταλαβες καλα παντως τι σημαινει η λα πιπα φετος ;)

la_villa
24/01/2010, 20:18
13 χρόνια φίλε μου είσαι μαστορας....

τουλάχιστον εχω να λέω ότι σου έριξα 2 τεμάχια φετος....δεν γαμιεται κατι είναι κ αυτό

προσώπικα απο Μαη που εφυγε ο Ερνεστο και ήρθε ο Κετσαπ δεν περίμενα κατι αλλο απο αυτό που βλέπουμε....δες τα ποστ και θα καταλάβεις
και τους 8 του c.l το θεωρώ θαυμα

υ.γ πάλι δεν απάντησες?ψαχνεις ακομα?
τι είναι το lavilla?

Akatanomastos
24/01/2010, 20:19

υ.γ πάλι δεν απάντησες?ψαχνεις ακομα?
τι είναι το lavilla?

ρε κακομοιρη δεν ασχολουμε να σου απαντησω ποιος ειναι ο λα βιλλα...

δεν ειμαστε στο δημοτικο, αλλα εσυ κοντα στα 30, μυαλο 10χρονου εχεις..

la_villa
24/01/2010, 20:20
ok αυτό μου εφτανε...καταλαβα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lazio
24/01/2010, 20:21
Και για να δειτε τι επιπεδο εχετε......... σπασανε πορτες προς τα αποδυτηρια του καραισκακης αμεσως μετα τη ληξη αλλα προλαβε να επεμβει η ασφαλεια .....το ακουσα στο σκαι...

Δυστυχως ετσι σαν εμαθαν τοσα χρονια...... μαθετε να χανετε :wave2:

Akatanomastos
24/01/2010, 20:22
ok αυτό μου εφτανε...καταλαβα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ετσι ετσι, βρες κατι αλλο να χαρεις, γιατι εχεις να μαμησεις πολυ καιρο.. απο το καραισκακη με τον παο

απο κει και περα λα βιλες..

Akatanomastos
24/01/2010, 20:25
ο κετσπαγια δεν εκανε καλη προετοιμασια

ο λευκος πελε δεν ειναι καλος προπονητης

ο μπαντοβιτς με το καλημερα αρχισε τις επιτυχιες..

μηπως ρε προβατα δεν φταινε τελικα ολοι οι προπονητες?

αλλα τι λεω..

αν δεν το πει αυτο ο προεδρος ή ο αληταρας που επανεμφανιστηκε τελευταια δεν θα ειναι ετσι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
24/01/2010, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γιατι δεν γινεσαι γαυρος; Το 'χεις!

ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ...........άστο

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ.............ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ @@........!!!!

Διότι άν είχες.............θάβλεπες αύτό πού κορόιδευες τόσα χρόνια τώρα.....!!!!

Gandalf dr685sm
24/01/2010, 20:46
όντως εγιναν επεισόδια στο Καραίσκάκη.. έβρισαν τον Κόκκαλη , (λες και θα βρούν κανά άλλο κορόιδο σαν και αυτόν..).. και τώρα λέει μαζεύονται να πάνε στου Ρέντη για τα επόμενα...

Επιστήμονες λέμε...και να σκεφτείς οτι είναι δεύτεροι έτσι;

Gandalf

blackbusa
24/01/2010, 20:50
α ρε βατραχε....αααααααααααααααααααααααααααααααα.....:sad: :sad: :sad:

υ.γ. αλλα οντως που και που με τρωει....:lol: :lol: :lol:
υ.γ.2 Γιωργακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....

6. Αεκ...29
10. Καβαλα...24

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
24/01/2010, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όντως εγιναν επεισόδια στο Καραίσκάκη.. έβρισαν τον Κόκκαλη , (λες και θα βρούν κανά άλλο κορόιδο σαν και αυτόν..).. και τώρα λέει μαζεύονται να πάνε στου Ρέντη για τα επόμενα...

Gandalf

2οι μεχρι και την επομενη κυριακη .....:lol:

Akatanomastos
24/01/2010, 20:54
ναι ναι ο γαυρος εχει ευκολο δευτερο γυρο:lol:

αυτος ο γαυρος δεν περναει ουτε απο νεα σμυρνη

ουτε απο λαρισα..

GhostRideR_636
24/01/2010, 20:56
ΠΑΟΚ ΡΕ :lol:

el_hymador
24/01/2010, 20:57
ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ...........άστο

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ.............ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ........!!!!

Διότι άν είχες.............θάβλεπες αύτό πού κορόιδευες τόσα χρόνια τώρα.....!!!!

αμα γερασει ο ανθρωπος...:rolleyes:

kalgeorge
24/01/2010, 21:35
μεγαλη ομαδα ο γαυρος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εχετε δικιο ο ζικο φταει ρε προβατα...οχι το ροστερ σας.

υγ1 . παρακαλειται γνωστός ¨¨γνωστης¨ του αθληματος που μας τα εχει κανει τουμπανο με τον πρωτο αγωνα του ΠΑΟ-ΑΡΗΣ να μας πει την γνωμη του για τα δυο πεναλτυ που δεν πηρε ο παναθηναικος σημερα...με το απλωμενο χερι και το σπρωξιμο του σηφακη στον σαλπι.....ετσι για να γελασουμε λιγο..

υγ2. βαγγεληηηηηηηη....ολα καλα ρεεεεεεεεεεεε.......εχασε η καβαλα και ....πηρατε διαφορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
24/01/2010, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf

ΡΕ ΣΥ.................Ο ΚΟΡΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙ......

Σέ τί μοιάζουν...???

irinia
24/01/2010, 21:39
αμα γερασει ο ανθρωπος...:rolleyes:

ΚΙ ΑΥΤΟ...........ΣΩΣΤΟ

kalgeorge
24/01/2010, 21:40
ΥΓ 3.... ΡΕ ΣΕΙΣ..ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ 4.....Γουσταρω με χιλια νιομπλιααααααααααααααα για τις δηλωσεις του ΟΛΟ ΜΑΓΚΙΑ...

ετσι πρεπει ρε τρελε.προχωρα

kalgeorge
24/01/2010, 21:57
βαγγεληηηηηηηηηηηη αλλαζουν τα πραγματα ρεεεεεεεεεε...

ο βαρουχας παραδεχτηκε οτι ηταν χερι το απλωμενο του αρειανου και οτι δεν ηταν πεναλτυ του χαβιτο.

αντε ρε επιστημονες!!!! που κρυφτηκατε ξαφνικα????

ξερεις καλα εσυ ποιον λεω....;)

Sferopetadhn
24/01/2010, 22:02
Και τί δεν είδαν τα ματάκια μου σήμερα!

Διπλό στη μπάλα, διπλό και στα ξανθά! ;) Double couvle...

Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλός ο Αντωνάκης ή αλλού το είχες το μυαλό σου;;;; :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

Sferopetadhn
24/01/2010, 22:04

ο βαρουχας παραδεχτηκε οτι ηταν χερι το απλωμενο του αρειανου και οτι δεν ηταν πεναλτυ του χαβιτο.

αντε ρε επιστημονες!!!! που κρυφτηκατε ξαφνικα????

ξερεις καλα εσυ ποιον λεω....;)

Το παίζουν αντικειμενικοί. Ποιός ψάχνει για κανάλι με τέτοια κρίση; Καλός ο θείος, αλλά ο μισθός τυο δημοσίου ακόμη καλύτερος!

Πάω τώρα να δω το "τρίτο" ημίχρονο :rotflmao:

kalgeorge
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλός ο Αντωνάκης ή αλλού το είχες το μυαλό σου;;;; :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

ασε man και ηρθε και καθισε και στο διπλανο τραπεζι μετα.....:rolleyes:

αστα να πανε λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64

Τι ακριβώς άλλαξε ρε χαμαιτυπείο;Η βαθμολογία;:lol: Την άλλη Κυριακή που θα χάσετε να δεις γέλια.:a48:

kalgeorge
24/01/2010, 22:05
Το παίζουν αντικειμενικοί. Ποιός ψάχνει για κανάλι με τέτοια κρίση; Καλός ο θείος, αλλά ο μισθός τυο δημοσίου ακόμη καλύτερος!

Πάω τώρα να δω το "τρίτο" ημίχρονο :rotflmao:

αναφερομαι σε εναν επιστημονα εδω μεσα που μας τα εκανε τουμπανο με τον πρωτο αγωνα και τωρα δεν λεει τιποτα για τα πεναλτυ ;) ;)

kalgeorge
24/01/2010, 22:06
Τι ακριβώς άλλαξε ρε χαμαιτυπείο;Η βαθμολογία;:lol: Την άλλη Κυριακή που θα χάσετε να δεις γέλια.:a48:

ρε δεν σας απειλει πλεον, απομακρυνθηκατε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
24/01/2010, 22:08

:beer: :beer: :beer: απα πααα,τι τζαναμπέτης είσαι συ ρε::rotflmao: :rotflmao:

Και για να μην το ξεχάσω....με άλλον προπονητή θα τη γλύτωνε τη μπανάνα ο Αντωνάκης;:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

el_hymador
24/01/2010, 22:09
αναφερομαι σε εναν επιστημονα εδω μεσα που μας τα εκανε τουμπανο με τον πρωτο αγωνα και τωρα δεν λεει τιποτα για τα πεναλτυ ;) ;)

Ειπε, ειπε...αλλα προτιμησε να τοποθετηθει γενικα...ετσι για τις εντυπωσεις βρε αδερφε...:lol: :lol: :lol:

ολα τα λεφτα το πλανο λιγων δευτερολεπτων στον κατασκοπο που αγαπησανε...τετοια φατσα...γ@μησε τα, χιλιες λεξεις και βαλε! :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
24/01/2010, 22:10
απα πααα,τι τζαναμπέτης είσαι συ ρε::rotflmao: :rotflmao:

Και για να μην το ξεχάσω....με άλλον προπονητή θα τη γλύτωνε τη μπανάνα ο Αντωνάκης;:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ε ναι ρε...αφου ο προπονητης φταιει λεμεεεεεεεεεε

σκεψου και το αλλο τωρα...
φαντασου αυτον τον ξεκόλο ...εε....ντατόλο....ακομα δεν ηρθε.....τι τον περιμενει να δει σημερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

186551

kalgeorge
24/01/2010, 22:11
Ειπε, ειπε...αλλα προτιμησε να τοποθετηθει γενικα...ετσι για τις εντυπωσεις βρε αδερφε...:lol: :lol: :lol:

:

ρε αφου ξερει απο μπαλα το παλικαρι λεμεεεεεεεεε

σημερα που δεν νικησε ο αρης μαλλον φταει η κινηση και το πηξιμο της αθηνας

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

vangelis 64
24/01/2010, 22:15
ε ναι ρε...αφου ο προπονητης φταιει λεμεεεεεεεεεε

σκεψου και το αλλο τωρα...
φαντασου αυτον τον ξεκόλο ...εε....ντατόλο....ακομα δεν ηρθε.....τι τον περιμενει να δει σημερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πάντως( αλήθεια τι κάνει αυτό το παληκάρι; :bigcry: )για να λέμε την αλήθεια,ο Τζόρβας θα τό'τρωγε χειρώτερα απ' τον Αντώνη.Κωλόφαρδος ήτανε.:D

Akatanomastos
24/01/2010, 22:17
ρε ο ντατολο τα παμε..

την προηγουμενη κυριακη μετα τα αποτελεσματα και με το που πατησε το ποδι του ελλαδα το παλικαρι,

επρεπε να του πουνε, αστο φιλαρακι, τελιωσε το πρωταθλημα, παρε το επομενο αεροπλανακι και τραβα πισω να μην σε τρεχουμε κιολας..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
24/01/2010, 22:18
νιοπλιας φορ πρεζιντεντ..

αν παρει την κουπα, οπως φαινετε οτι θα την παρει, να τον κρατησουμε με κλειστο συμβολαιο για μερικα χρονακια..

vangelis 64
24/01/2010, 22:18
Αφιερωμένο (http://www.youtube.com/watch?v=YgAENzYvFlA) στούς γαυροβάζελους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/01/2010, 22:22
Πάντως( αλήθεια τι κάνει αυτό το παληκάρι; :bigcry: )για να λέμε την αλήθεια,ο Τζόρβας θα τό'τρωγε χειρώτερα απ' τον Αντώνη.Κωλόφαρδος ήτανε.:D

ισα ρεεεεεεεεεεεεεεε

την ειδες την αποκρουση του αλεξη σημερα ...;)

Akatanomastos
24/01/2010, 22:24
παντως πρεπει να πουμε και ενα μεγαλο μπραβο και σεβασμο στον Παοκ κατα πρωτο λογο, που ειναι μια ομαδα που σταθερα πλασαρετε στην πρωτη τριαδα τα τελευταια χρονια

και στον αρη που εχει σταθερα καλη ομαδα, με ποιοτητα και ωραια μπαλα..

θα χαρω συντομα να δουμε τον αρη ή τον παοκ πρωταθλητη..

el_hymador
24/01/2010, 22:27
Τα ζαχαροπλαστεια στο Περαια αρχισαν τις προσφορες ενεκα του αυξημενου ανταγωνισμου...

186556

el_hymador
24/01/2010, 22:29
α και για τα προβατομελη ισχυουν ειδικες προσφορες, παιρνετε και μια black-forest δωρο...:lol:

Lazio
24/01/2010, 22:31
α και για τα προβατομελη ισχυουν ειδικες προσφορες, παιρνετε και μια black-forest δωρο...:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/01/2010, 22:35
υγ1 .... ρε σεις που χαθηκαν τα γαυρακια με τις ωραιες ατακες??? χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ

υγ2 κλαψε ρε παλιοπστ παπαδημητριουυυυυυυυυυυυυυυυυυ κλαψεεεεεεεε

el_hymador
24/01/2010, 22:39
ρε αφου ξερει απο μπαλα το παλικαρι λεμεεεεεεεεε

σημερα που δεν νικησε ο αρης μαλλον φταει η κινηση και το πηξιμο της αθηνας

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Κοιτα να δεις.........

Οταν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ διοχετευονται στην Αθηνα........

τοτε εχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ να διαμαρτυρεται..........

Αληθεια ρε kal......εχεις παει ποτε στην ακριτικη Ανω Στρουμπουλιτσα;.........Στα Σεσκουλα;........Στο Μαγγαναρι;

Αλλα που να ξερεις εσυ πρωτευουσιανε απο αυτα..........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!........................

Ολη η Β.Ελλαδα ακουει Αθηνα και φτυνει στο χωμα........

και ξερεις κατι...........και αυτο το χωμα Ελληνικο ειναι.............

Ασχετως αν εσυ δεν καταδεχεσαι να το πατησεις..............

Συνεχισε λοιπον ω ανδρα Αθηναιε να κομπαζεις.....................

και ασε τη περιφερεια να κοιτεται ημιθανης...........

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΣ......................

Akatanomastos
24/01/2010, 22:39
υγ1 .... ρε σεις που χαθηκαν τα γαυρακια με τις ωραιες ατακες??? χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ

στου ρεντη ειναι:a01:

STOYBI
24/01/2010, 22:42

υγ2 κλαψε ρε παλιοπστ παπαδημητριουυυυυυυυυυυυυυυυυυ κλαψεεεεεεεε

Καθονται συγκινημενα και απολαμβανουν την χαρα που σας εδωσαν μετα απο τοσα....

Και τοσα..... Και τοσα χρονια...!!!!! :D

Akatanomastos
24/01/2010, 22:42
παντως σημερα, αν υπηρχε καποιος να βγαλει μια σωστη μπαλια(νινης, λετο)
θα το χαμε παρει το διπλο..

ο βυντρα οκ καλο παιχνιδι εκανε, αλλα την ειδε το δεξι μπακ της χιλιετιας:rotflmao: :rotflmao:
κοβει, κατεβαζει μπαλα, βγαζει σεντρες, σουταρει
οτι τα κανε τα κανε, αλλα τα δυο τελευταια, οπως παντα χωρις ιδιαιτερη επιτυχια:rotflmao:

ο καντες, ηταν καλος σημερα..

καλα ο τζορβας μην τα λεμε παλι, εξελισετε σε τεραστιο τερμα..
εχει σπανιο ταλεντο σε χαρακτηριστηκα που το ταλεντο σε κανει να ξεχωριζεις και δεν φτανει μονο η πολυ δουλεια..

Akatanomastos
24/01/2010, 22:47
εγω δεν καταλαβα κατι..

γιατι φωναζαν το ονομα του βαλβερδε οι οπαδοι?

με αυτονανε δεν μαζευανε τριαρες απο ολες τις φουτανες της ευρωπης?

blackbusa
24/01/2010, 22:48
ω ρε κραξιμοοοοοοοοοοο???παραπονιουνται στον Μπαρουφα γιατι δεν εβαλε 2-3 φασεις για καρτα....και απανταει αν τις βαζαμε ολες δεν θα τελειωναμε ποτε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι δηλαδη...και το πεναλντακυ στον Τοροσιδη το εκαναν γαργαρα και ειπαν οτι δεν ειναι...:confused: :confused: :confused: τι εγινε ρ παιδια???καταλαβαν οτι αλλαξαν οντως τα κοζια και κανουν κοκοκο???

υ.γ. τις 3 αλητικες φασεις του τσογλανου βουτηχτη παλι δεν τις εδειξαν....:mad: :yuck:

sakisdani750
περαστικα στα γαυρακια......

FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

kalgeorge
Κοιτα να δεις.........

Αληθεια ρε kal......εχεις παει ποτε στην ακριτικη Ανω Στρουμπουλιτσα;.........Στα Σεσκουλα;........Στο Μαγγαναρι;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!........................

μλκ εχεις χαζεψει λεμε :bigcry: :rotflmao:

kalgeorge
24/01/2010, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

καιρος ηταν :rotflmao: :wave2:

christostr
25/01/2010, 00:07
Δεν γινόταν να πάρουν μόνο για σήμερα... δανεικό το Σκόκο;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

:a25: :a25: :a25:

:a22: :a22:

christostr
25/01/2010, 00:09
Εντάξει τώρα... μια πίκρα ήτανε.:o
Θα γλυκαθούνε με ΚΟΡΝΕΔΕΣ :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Akatanomastos
25/01/2010, 00:30
πρωταθλημα στον Μπαοκ ρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

186582

irinia
25/01/2010, 01:47
Κοιτα να δεις.........

ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ............ΚΑΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ

Άλλά δέν τόχεις πάρει πρέφα......

Καί νά ξέρεις...........οί Άθηναίοι μάς πάνε μέ 1000.....!!!

Μέ τούς βλαχαδερούς πού παριστάνουν τούς Άθηναίους.........έκεί έχουμε πρόβλημα.

Μήπως νοιώθεις καί σύ ένα αίσθημα ύπεροχής...??

ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΟ...........παίρνω τό τρακτέρ καί σούρχομαι Κολωνάκι...

el_hymador
25/01/2010, 08:28
ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ............ΚΑΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ

Άλλά δέν τόχεις πάρει πρέφα......

Καί νά ξέρεις...........οί Άθηναίοι μάς πάνε μέ 1000.....!!!

Μέ τούς βλαχαδερούς πού παριστάνουν τούς Άθηναίους.........έκεί έχουμε πρόβλημα.

Μήπως νοιώθεις καί σύ ένα αίσθημα ύπεροχής...??

ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΟ...........παίρνω τό τρακτέρ καί σούρχομαι Κολωνάκι...

Δεν μπαινουν τα John Deere και τα Kubota στο δακτυλιο μανα μου...στο Da Capo θα ειμαι παντως, θα με γνωρισεις απο το Versace κοστουμι, τα τσαρουχια και τη γκλιτσα...

ακου εκει βλαχαδερο που το παιζει Αθηναιος...επειδη σαλαγαω τα προβατα στη Σκουφα;

la_villa
25/01/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

σωστός...

απλά η μαλακία είναι ότι βρίζουν τους παίκτες.....
η αγωιστική καθίζηση η φετινη είναι καθαρά λόγω κοκκαλη και προπονητών που επέλεξε....

οπότε η ας τραβηξουν προς το σπίτι του κοκκαλη ή παπαλα....

η φυσική κατασταση του Λουα Λουα που εχει να παίξει υποτιθεται ενα χρόνο είναι 2 φορές καλύτερη απο αυτων που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ εκαναν προετοιμασία.....

zzr2005
25/01/2010, 09:35
ααχχχ..
ειδατε ξαφνικα πως τα απόρθητα κάστρα μετατρέπονται σε φιλόξενους οικους ανοχής για καθε φιλοξενούμενη ομάδα όταν δεν σε παίζει η διαιτησία??;) ;) :lol:

για να καταλαβουν ολοι ποσο φυσιολογικες ηταν οι απώλειες του Παναθηναικού τα προηγουμενα χρονια...
και πως μετρατρέπονται οι ομαδουλες σε ομαδάρες...

και οσο για εμας???
καλος ο Νιομπλιας ...σοβαρος κτλ..
αλλα οποιος βλεπει τον Παναθηναικο να παιζει διαφορετικο ποδοσφαιρο απο οτι επαιζε με τον Τεν Κατε μαλλον εχει προβλημα στα ματια...

η ομαδα αυτη ειναι του Τεν Κατε...του χρονου βλεπουμε...
το μονο που ειναι του Νιομπλια ειναι τα πρωτα φαινομενα θλάσεων...:lol: :lol:

la_villa
25/01/2010, 11:13
βαζέλια εμεις δεν ήμαστε σαν εσας

ακομα η διαιτησια σας φταίει....

αλλα ευτυχως δεν εχουμε τις παρωπίδες τις δικές σας.....τα δικά σας σενάρια κρατήστε τα για την ομάδα σας....

εμας ούτε διαιτησία μας φταιει....ας φωναζει ο παοκ φετος για διιτησία που του στερουν το δικαίωμα να το παρει.....

ευτυχως γνωρίζουμε τι φταίει σε εμας και δεν κυνηγαμε φαντασματα οπως εσεις τοσα χρόνια...

το θεμα ειναι επιτέλους να το καταλαβε και ο κοκκαλης....που τοσα χρόνια την θεση του προπονητη την θεωρούσε διακοσμητική

y.g αρκει να συγκρίνει τα στατιστικά τα περσυνα με τα φετινά και θ καταλάβει πολλά....
υ.γ2 επιτέλους πλήρωσε τον εγωκεντρισμο του με την ομάδα...η ομαδα του Ντουσαν αντεξε 10 χρόνια....περσυ πήγαμε να ανεβουμε επίπεδο αλλα τον Μαη την κατεβαση 5 επίπεδα κατω...τωρα πλερώνε τις επιλογες του.....(κετσπαγια?χολέρα εχει?)
υ.γ 3 βρε βρε κοίτα που βγηκαν οι λαγοί απο τις τρύπες τους και ξαναγράφουν...τωρα στα σίγουρα μας θυμήθηκαν....τοσους μήνες όμως μόκο.....αυτοί που γράφαν και στα δύσκολα τους σεβόμαστε (περαν τις πλάκας που καναμε) και συνεχίζουμε....οι υπόλοιποι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

DUKASII
25/01/2010, 11:32
υ.γ 3 βρε βρε κοίτα που βγηκαν οι λαγοί απο τις τρύπες τους και ξαναγράφουν...τωρα στα σίγουρα μας θυμήθηκαν....τοσους μήνες όμως μόκο.....αυτοί που γράφαν και στα δύσκολα τους σεβόμαστε (περαν τις πλάκας που καναμε) και συνεχίζουμε....οι υπόλοιποι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ax ax ax ax rixe ligo nero sto krasi k anakalese ton mi sevasmo stoys ypoloipoys re lapipa..ante giati blepo na exoyme tipota aytoktonies poy de mas sevonte ta paparia mas..:lol: :bawl: :lol: :rotflmao: