Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Cpt. Haddock
12/07/2010, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
[...]αν και την Πεμπτη εχει την...τιτανομαχια με την ...Μπεσα!!!!!Θεε μου πως μετα τη ραψωδια του Φορλαν θα κατσω να δω αυτο το παιχνιδι?:bigcry:

Πρεπει να οργανωθουμε. Πιτσες, μπυρες, παρεα κλπ. Μεγάλη αγωνια :bawl: :bawl:

doctor x
12/07/2010, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πλακα κανεις? :sick:
1.200.000 σε διαστημα 3 ετών.....
και νομιζεις οτι πειναει δηλαδη ο σπανουλης?
ή απο τον παναθηναικο και το νβα τοσα χρονια εχει παρει λιγα?
οχι φιλε μου...ειναι ξεφτιλα για τετοιο ποσο να κανεις τετοια μεταγραφη

μιλαμε για 400 χιλιαρικα το χρονο....

παντως εχω την εντυπωση πως δεν ειναι ΜΟΝΟ τα λεφτα...πρεπει να παιχτηκαν και αλλα και απο το περιβαλλον του αλλα και με τις σχεσεις του με τον ΠΑΟ που δεν θα μαθουμε ποτε ...επισημα:wave2:

doctor x
12/07/2010, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πρεπει να οργανωθουμε. Πιτσες, μπυρες, παρεα κλπ. Μεγάλη αγωνια :bawl: :bawl:

εχουν ζητησει τα δικαιωματα μεταδοσης απο 152 χωρες για να ....αντισταθμισουν το κακο θεαμα απο τον τελικο του μουντιαλ!!!!!:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Cpt. Haddock
12/07/2010, 08:44
Μλκ Κωστα άλλαξε αβαταρ. Προκαλεις λεμε :evil:

(και θα βρεθεις σε αναγκη καμια μερα :rotflmao: :bawl: :lol: )

arxaios
12/07/2010, 09:02
η κοκκινη φανελα με το 7...:beer: :beer: :beer: :beer:

Ωραίες φωτό έβαλες .......... τώρα βάλε και εκείνες που σας ........... :a021: :a021: :a021:

Α και από αύριο να δεις, που οι φυλλάδες σας θα ανακαλύψουν ότι τόσα χρόνια ήταν γαύρος αλλά το έκρυβε γιατί τον καταπιέζανε οι άθλιοι του ΠΑΟ και τώρα επιτέλους μπορεί ελεύθερα να το πει !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
12/07/2010, 09:22

dikeoma tou na pai opou theli...o xronos ke ta apotelesmata tha dixoun an dikeothi...ke sti mia ke tin ali periptosi aftos tha to lousti...

και ΔΕΝ ειναι η ιδια περιπτωση με Οικονομου,Παπανικολαου κλπ μιλαμε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΠΟ-ΓΚΑΡΝΤ στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη στην καλυτερη ηλικια!

:

a) mazi sou se ena vathmo.

b) den exei simasia an eisai poly kalos paiktis i oxi doctor....oi praxeis sou metrane. oxi oi ikanotites sou :wave2:

yg. auto to kalyteros κομπογκαρντ stin eurwpi....min to peis kai paraeksw :wave2:

kalgeorge
12/07/2010, 09:23
παντως εχω την εντυπωση πως δεν ειναι ΜΟΝΟ τα λεφτα...πρεπει να παιχτηκαν και αλλα και απο το περιβαλλον του αλλα και με τις σχεσεις του με τον ΠΑΟ που δεν θα μαθουμε ποτε ...επισημα:wave2:

παιχτηκαν κια αλλα...οποτε θες να στα πω.
αλλα οσα παιχτηκαν....δεν δικαιολογουν την αποφαση του...
χωρις ιχνος επηρεασμου στα λεω αυτα :wave2:

kalgeorge
12/07/2010, 12:38
http://www.sport24.gr/html/ent/762/ent.374762.asp

:rolleyes: :rolleyes:

Μικe777
12/07/2010, 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=NRghIhWgbWw

:smilea: :beer: :winka:

irinia
12/07/2010, 12:54
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ.............ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ

Κατά τά άλλα.........μάπα ό Σπανούλης πού πήρε μόνος του τό
5ο παιχνίδι....:rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

doctor x
12/07/2010, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ωραίες φωτό έβαλες .......... τώρα βάλε και εκείνες που σας ........... :a021: :a021: :a021:

Α και από αύριο να δεις, που οι φυλλάδες σας θα ανακαλύψουν ότι τόσα χρόνια ήταν γαύρος αλλά το έκρυβε γιατί τον καταπιέζανε οι άθλιοι του ΠΑΟ και τώρα επιτέλους μπορεί ελεύθερα να το πει !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κανενα προβλημα..εξαλλου ποτε δεν το παιξε ...βαζελος απο κουνια...και σιγουρα δεν ειναι και...γαυρος...ειναι και απο τους λογους που τον γουσταρα παντα εξαλλου... γι αυτο ισως μονο αυτος και ο Μπατιστ δεν μασαγε μεσα στο ΣΕΦ και επαιζαν σαν σκυλια και παρακαλω ΧΩΡΙΣ να προκαλουν-δεν θεωρω βεβαια προκληση το να...πανηγυρισεις καλαθι κλπ- Οπως λεει κ ενας φιλος οπαδιλικι συνηθως πουλανε πλεον οσοι δεν μπορουν να πανε καπου καλυτερα ειτε λογω αξιας ειτε ...χαρακτηρα πχ Γεωργατος.Μητσαρας που ανηκουν στη...δευτερη περιπτωση

ΥΓ.για να μας...φυστικωνε μαλλον καλουλης παικτης πρεπει να ναι ...εκτος κ οσοι φευγουν απο το βαζελο ξεχνανε το...μπασκετ!:beer: :beer: :beer:
ΥΓ2 μεταξυ σοβαρου κ αστειου γιατι δεν ...εκοβε καμια ...500αρα ο Παυλαρας απο το Μητσαρα να τα δωσει στο Βασιλακη?που αλλου θα πηγαινε?????το πολυ πολυ να...γκρινιαζε λιγακι!!!!
και δεν ...εννοω οτι δεν μπορει να παιξει ΠΑΝΤΟΥ αν θελει..αλλα....

doctor x
12/07/2010, 13:24
Μλκ Κωστα άλλαξε αβαταρ. Προκαλεις λεμε :evil:

(και θα βρεθεις σε αναγκη καμια μερα :rotflmao: :bawl: :lol: )

ασε ρε να το χαρω!!!!3 χρονια το περιμενα !θα μου πεις εδω περιμενα τοσα χρονια για ενα κυπελακι!Ιωβ ο ατιμος!

κατσε να βγουν και οι πρωτες φωτο με κοκκινη φανελα καθε βδομαδα θα αλλαζω!!!!!:bigcry:

kalgeorge
12/07/2010, 14:10
ασε ρε να το χαρω!!!!3 χρονια το περιμενα !θα μου πεις εδω περιμενα τοσα χρονια για ενα κυπελακι!Ιωβ ο ατιμος!

κατσε να βγουν και οι πρωτες φωτο με κοκκινη φανελα καθε βδομαδα θα αλλαζω!!!!!:bigcry:

katse re doctora....sugrinoume ton diamantidi me ton vasilaki twra?:eyepop:

kai oxi epidi pige ston gauro.....alla oute sta pio trela tou oneira....imarton:eyepop:

doctor x
12/07/2010, 14:35
katse re doctora....sugrinoume ton diamantidi me ton vasilaki twra?:eyepop:

kai oxi epidi pige ston gauro.....alla oute sta pio trela tou oneira....imarton:eyepop:

tsou.alos pektis o enas alo o alos....tha dixi pados gia tin axia tous .etsi opos ta feran ta pragmata k i dio prepi na apodixoun pragmata

Μικe777
12/07/2010, 16:03
Σωστο!
και δεν ειμαι της αποψης να βγαλουμε τον Σπανουλη αχρηστο!
μας εχει σωσει οσες φορες κι ο Διαμαντιδης
μη σου πω οτι μου αρεσει περισσοτερο επιθετικα απο τον Διαμαντιδη
αλλα ουτε θα τα βαψουμε μαυρα να κλαιμε...
Αυτο αποφασισε καλη του τυχη!
Εχουμε Ζελικο παντως κι αυτο σημαινει πολλα!!!!

kalgeorge
12/07/2010, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77

μας εχει σωσει οσες φορες κι ο Διαμαντιδης
μη σου πω οτι μου αρεσει περισσοτερο επιθετικα απο τον Διαμαντιδη

hmarton....:lol:

CIRUS
12/07/2010, 16:52
1) Το πήρανε οι φλώροι ρε γαμώτο

2) Εχω πελώρια λαχτάρα για σούσι από χταπόδι:rotflmao: :rotflmao:

3) Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί για offside πάλι αδικηθήκαμε ρε γαμώτο:mad:

4) Στα @@ μου για το Σπανούλη

arxaios
12/07/2010, 17:51
........
Προσωπικά δεν τον απαξίωσα ........ τις φυλλάδες σας σχολίασα αν δεν το κατάλαβες που ΗΔΗ έχουν αρχίσει τις φίφες .......
"Ζήτησε την φανέλα με το νούμερο 7 !!!"
ΕΛΕΟΣ !!!
:yuck: :yuck: :yuck:

Σίγουρα τον ήθελα στην ομάδα ......... αλλά ........... δεν θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου κιόλας !!!

Georgaras
12/07/2010, 18:04
Σπανούλη Γερά... Κύπελλο θα πάρεις στα 37! :lol:

kalgeorge
13/07/2010, 02:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
1) Το πήρανε οι φλώροι ρε γαμώτο

2) Εχω πελώρια λαχτάρα για σούσι από χταπόδι:rotflmao: :rotflmao:

3) Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί για offside πάλι αδικηθήκαμε ρε γαμώτο:mad:

4) Στα @@ μου για το Σπανούλη

a) ep kalws ton oranie :rotflmao: :rotflmao:

g) ontws itan off side..stin proigoumeni pasa omws, oxi i pasa tou gol, alla i fasi eprepe na eixe diakopei

d) :beer: :wave2:

Akatanomastos
13/07/2010, 07:00
ερωτηση προς φιλους ολυμπιακους

1) ο αγωνας ειναι 15 ιουλιου? μεθαυριο?:bigcry:

2) ΑΝ περασετε ποσους προκριματικους εχετε ακομα?:bigcry: :bawl:

3) παιζετε εντος εδρας ή στην αλβανια?:bigcry: :bawl::bigcry:

4) ο λινεν θα μεινει? τους προπονει καλα ή βρικαμε τον εξιλαστηριο τράγο και για φετος?

Cpt. Haddock
13/07/2010, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ερωτηση προς φιλους ολυμπιακους
1) ο αγωνας ειναι 15 ιουλιου? μεθαυριο?:bigcry:
2) ΑΝ περασετε ποσους προκριματικους εχετε ακομα?:bigcry: :bawl:
3) παιζετε εντος εδρας ή στην αλβανια?:bigcry: :bawl::bigcry:
4) ο λινεν θα μεινει? τους προπονει καλα ή βρικαμε τον εξιλαστηριο τράγο και για φετος?

Ενταξει, δε θεωρείται σοβαρός προκριματικός αυτός, μαλλον φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας ειναι :lol:

Βέβαια, καμια φορά σε τετοια "φιλικά" πέφτει κανενα καλό :a021:

:lol:

yannis24
13/07/2010, 07:09
παντως δινει και γαμω τις αποδοσεις στους Αλβανους : 8 !!
ενα 20αρικο θα τους το σβουριξω .............

Akatanomastos
13/07/2010, 07:11
πως ξεκιναει ενας ποδοσφαιρικος αγωνας στην Αλβανια?

- κλεβουμε μία μπαλα..
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

STOYBI
13/07/2010, 07:17
πως ξεκιναει ενας ποδοσφαιρικος αγωνας στην Αλβανια?

- κλεβουμε μία μπαλα..
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Σεμνα..... :smilea:

Εχουμε που εχουμε εμφιλιο στα διοικητικα....

Να εχουμε και στα οπαδικα... ??? *http://www.facebook.com/pages/EIMAI-TRELOS-ALVANOS-PANATHINAIKOSposoi-alvanovazeloi-eimaste/326240077807 * :(

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
13/07/2010, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σεμνα..... :smilea:

Εχουμε που εχουμε εμφιλιο στα διοικητικα....

Να εχουμε και στα οπαδικα... ??? *http://www.facebook.com/pages/EIMAI-TRELOS-ALVANOS-PANATHINAIKOSposoi-alvanovazeloi-eimaste/326240077807 * :(

channel admin: Τακης Τσουκαλας :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
13/07/2010, 10:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

terens "δικος σας" προεδρος στον βαζελο

ασε τα κιτρινα

και βαλε τα πρασινα :rotflmao:
:beer:

el_hymador
13/07/2010, 10:51
Αυτά είναι...Κωνσταντόπουλος για πρόεδρος...:lol: :lol: :lol: :lol: εντελώς άκυρο όμως...:bigcry: :alien: :hypnotize

irinia
13/07/2010, 10:59
ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.........

Ποτέ μέ τούς προέδρους,έκτός άπό έναν........τόν άείμνηστο

ΛΟΥΚΑ.........

http://3.bp.blogspot.com/_EVza3DTr3lk/SPzx5FCw_JI/AAAAAAAAALk/7Y1_VhYfu8Y/s1600-h/20102008Loukas_Mparlos.jpg

ermiss
13/07/2010, 12:56
Βλέπει κανείς Online την ΑΕΚ???

Παίζει σε κανένα Link livetv?

Akatanomastos
13/07/2010, 12:58
καλη ιδεα

για δωστε κανα λινκ να γελασουμε.

εχουμε λιωσει που εχουμε λιωσει:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Akatanomastos
13/07/2010, 13:00
εγω εχω μονο ενα beachsoccer Spain vs Greece αν θελει κανεις

αλλα παρα ειναι λιωσιμο..:D

Sferopetadhn
13/07/2010, 16:17
Παναθηναϊκός
ΡΙΖοσπαστικής
Αριστεράς

Π.ΡΙΖ.Α με σήμα το σφυροτρίφυλλο.

:rotflmao: :bigcry: :bawl: :bigcry: :cry: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry:

blackbusa
13/07/2010, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Παναθηναϊκός
ΡΙΖοσπαστικής
Αριστεράς

Π.ΡΙΖ.Α με σήμα το σφυροτρίφυλλο.

μπορεις να το πεις και ΠΑ.ΡΙ.ΖΑ.

''θα μαι καλο παιδι...αριστος οπαδος...αρκει ο προεδρος μου...να ειναι ο Κωσταντοπουλος''

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

el_hymador
13/07/2010, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μπορεις να το πεις και ΠΑ.ΡΙ.ΖΑ.

''θα μαι καλο παιδι...αριστος οπαδος...αρκει ο προεδρος μου...να ειναι ο Κωσταντοπουλος''
:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν εχει υπαρξει πιο ακυρη κινηση στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου σε οτι αφορα στα διοικητικα. Ο σωφερ μαλλον αποφασισε να σπασει τα νευρα ολων, μαλλον πρεπει να τη βρισκει με τα μπινελικια και τις καταρες... :lol:

Και ενταξει οι ποδοσφαιρικοι παραγοντες...ο αλλος; με μια κινηση ποδοπατησε το οποιο κυρος ειχε (και για οσους πιστευαν οτι ειχε) αποδεικνυοντας περιτρανα αυτο που ειναι φυσικα ηδη γνωστο...οτι η πολιτικη και οι πολιτικοι στην Ελλαδα, ειναι μια απο τα ιδια με τη κατασταση και τους διοικουντες στο ποδοσφαιρο...βρωμα και δυσωδια...

Sferopetadhn
14/07/2010, 03:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν εχει υπαρξει πιο ακυρη κινηση στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου σε οτι αφορα στα διοικητικα. Ο σωφερ μαλλον αποφασισε να σπασει τα νευρα ολων, μαλλον πρεπει να τη βρισκει με τα μπινελικια και τις καταρες... :lol:

Χαβαλέ κάνει αυτός. Το θέμα όμως είναι ο κόσμος τί θα κάνει. Θα φωνάξει, θα κάνει τουμπεκί ή θα ζητοκραυγάζει μετά από κάποιες πρώτες νίκες; Η Θ13 θα αντιδράσει μετά κι από αυτά που έγιναν στην Κρήτη;

Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει το τελευταίο μιας και οι βάζελοι είναι Έλληνες κι ως τέτοιοι έχουν πολύ κοντή μνήμη...

Θα δείξει...

el_hymador
14/07/2010, 03:24
Χαβαλέ κάνει αυτός. Το θέμα όμως είναι ο κόσμος τί θα κάνει. Θα φωνάξει, θα κάνει τουμπεκί ή θα ζητοκραυγάζει μετά από κάποιες πρώτες νίκες; Η Θ13 θα αντιδράσει μετά κι από αυτά που έγιναν στην Κρήτη;

Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει το τελευταίο μιας και οι βάζελοι είναι Έλληνες κι ως τέτοιοι έχουν πολύ κοντή μνήμη...

Θα δείξει...

Μπα...εγω σου λεω οτι θα γινει της πουτ@ν@ς το καγκελο απο τη νεα σεζον! Μακαρι βεβαια οι οπαδοι του Παναθναϊκου στη συγκεκριμενη περιπτωση και ολων των ομαδων γενικοτερα, να ενδαφεροντουσαν το ιδιο και να εκαναν και πραγματα για οσα συμβαινουν εκτος ποδοσφαιρου...

kalgeorge
14/07/2010, 03:34

Θα δείξει...

φιλε εκτιθεσαι....η θ13 δεν ξεχναει ουτε κανει τουμπεκι οπως λες.
αν εκανε τουμπεκι ΔΕΝ θα επαιζε ο παναθηναικος στην εδρα του την χρονια των 100 χρονων του με 2000 ατομα μονο ανα παιχνιδι.
δεν θα κατεβαινε σε συλλαλητηρια.

δεν θα υπηρχε η δραματικη μειωση των εισητηρίων διαρκείας που υπάρχει φέτος (δεν εννοω στην τιμή)

ασε που δεν υπηρξε παιχνιδι που να μην αναρτησουν πανό ή να μή φωνάζουν εναντιον του τζίγκερ....

μεχρι και σε αγώνα βόλλευ γυναικών συνθήματα για την οικογένεια έλεγαν

καλο είνια να μη λεμε λοιπον οτι μας κατέβει

Cpt. Haddock
14/07/2010, 03:55
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[...]Στοχεύει μάλιστα να συνασπίσει και τις παναθηναϊκές συνιστώσες λέγοντας ότι επιθυμεί να συναντηθεί και να συνομιλήσει με όλους τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και «τουαφεντικού της ΜΙG» κ. Α. Βγενόπουλου. Μόνον που το δικηγορικό γραφείο του κ. Κωνσταντόπουλου έχει αναλάβει, με εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα, να χειριστεί δικαστικά τη γνωστή αγωγή που κατέθεσε ο πρόεδρος της Μarfin εναντίον του! Στην πραγματικότητα ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ είναι αντίδικος με το αφεντικό της ΜΙG. Ο ίδιος πάντως, όπως λέει σήμερα, φρόντισε εγκαίρως και για το λεπτό αυτό δικαστικό ζήτημα: την υπόθεση έχει αναλάβει η κόρη του Ζωή, επίσης δικηγόρος.

:bigcry: :bawl: :bawl: :lol:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=342926&dt=14/07/2010

STOYBI
14/07/2010, 04:05
Μα χαθηκε ο κοσμος ....????

Τοσοι αξιολογοι προεδροι ρε γμτ....???? :sick:

Τι να πω...???? :lol: :lol:

203614

el_hymador
14/07/2010, 04:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ε οχι ρ.π.μ.!!! :bigcry:

alexxxcbr
14/07/2010, 04:45

Για τα πανηγυρια..........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

iosif
14/07/2010, 04:50
εμπρος λαε
μη σκυβεις το κεφαλι

ο μονος δρομος ειναι
πρωταθλημα και παλι

παο, η νεα συνιστωσα του συριζα

Cpt. Haddock
14/07/2010, 04:55
Κοιτα που τελικά ο αριστερός αγωνιστής είχε προσωπική φιλια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.... :evil: :D :evil:

Μου φαίνεται πρέπει να αλλαξουμε τον τιτλο σε Πολιτικο-Αθλητικο σπαμοθρεντ :lol:

Λέτε να 'χουμε και συνέχεια;

Αλαβανος στην ΑΕΚ
Καρατζαφέρης στον Πανιώνιο
Ρουσόπουλος στην ΑΕΛ

:bawl:

kalgeorge
14/07/2010, 05:00
και αναφορικα με κατι που με ειχε ρωτησει καποιος καποια ποστακια πιο πριν...

www.prasini.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=689----&catid=1:first-category

Sferopetadhn
14/07/2010, 05:29
Καταρχήν μη γίνεσαι παπάρας και θίγεσαι με το παραμικρό. Δεν είπα ποτέ ότι η Θ13 κάνει τουμπεκί άρα ούτε εντυπώσεις προσπαθώ να δημιουργήσω, ούτε κι εκτίθεμαι. Ίσα ίσα μακάρι να τα κάνουν λίγο ή και πολύ πουτάνα μπας και ο σωφέρ καταλάβει ότι η ομάδα δεν είναι κτήμα του.

και αναφορικα με κατι που με ειχε ρωτησει καποιος καποια ποστακια πιο πριν...

www.prasini.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=689----&catid=1:first-category

Αν δεν κάνω λάθος η Πράσινη δεν είναι του γιου του Παυλάρα; Μήπως δεν τα λέει και πολύ αντικειμενικά; Αλλά κι έτσι ακριβώς να είναι τα πράγματα, γιατί ρε παιδιά να μην πάει στα πιο πολλά λεφτά; Δουλειά τους είναι και ότι μπορούν να βγάλουν θα το βγάλουν. Νομίζω ότι πολλοί από εμάς θα έκαναν το ίδιο, ασχέτως αν εκ του ασφαλούς το παίζουμε υπεράνω. Θα μου πεις ότι είναι διαφορετικά αν πήγαινε σε άλλη ομάδα κι όχι στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη ο Σπανούλης είναι από τη Λάρισα συνεπώς ποτέ μπορεί να μην είχε τον ΠΑΟ στην καρδιά του όπως εσύ και να βλέπει τα πράγματα παντελώς ψυχρά.

Αν π.χ. εσύ έπαιζες στη Σέλτικ και σε ζητούσε η Ρέιντζερς με πιο πολλά λεφτά, πιθανώς και να μη σε ενδιέφερε τόσο όσο τους οπαδούς των ομάδων. Επάγγελμα είναι κι ως τέτοιο το αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι εξ αυτών. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις (π.χ. Σαλπιγγίδης) αλλά ο κανόνας λέει ότι τα μαρούλια μετράνε (π.χ. Φίγκο)!

ΥΓ Ο Κωνσταντόπουλος θέλει λέει να τους "συνασπίσει"; Του έχει μείνει συνήθειο! :rotflmao:
ΥΓ2 Ευτυχώς που την υπόθεση την έχει αναλάβει η κόρη του κι αυτός δεν θα έχει παντελώς καμία σχέση. Μήπως είναι λίγο μάλαξ ή απλά τον παριστάνει;

kalgeorge
14/07/2010, 05:35
Καταρχήν μη γίνεσαι παπάρας και θίγεσαι με το παραμικρό. Δεν είπα ποτέ ότι η Θ13 κάνει τουμπεκί άρα ούτε εντυπώσεις προσπαθώ να δημιουργήσω, ούτε κι εκτίθεμαι. Ίσα ίσα μακάρι να τα κάνουν λίγο ή και πολύ πουτάνα μπας και ο σωφέρ καταλάβει ότι η ομάδα δεν είναι κτήμα του.

Αν δεν κάνω λάθος η Πράσινη δεν είναι του γιου του Παυλάρα; Μήπως δεν τα λέει και πολύ αντικειμενικά; ;

α) δεν θιγομαι ρε....σιγα μην αρπαζομουν τοσο ευκολα...:lol: :wave2:

β) ναι του δημητρακη ειναι και ΔΕΝ περιμενεις να ειναι αντικειμενικη...αλλα η διαφορα εδώ ειναι οτι αυτα ειναι τα γεγονότα...δεν διαστρεβλώνει κατι.
ο σπανουλης ηθελε για τους λόγους του να παει στον γαυρο....
κρίνοντας τους λόγους του....κρίνεις και τον ίδιο

και οχι για τον σπανούλη τίθενται πολλά θέματα γιώργο....
και όχι ....δεν θα κερδίσει κατι παραπανω οικονιμικά την στιγμή που εχει εξασφαλίσει απο παο-νβα και τα τρισεγγονα του...

εξαλλου καταλαβαινεις και ο ιδιος....οτι είχε κάποια ""παραπονα"" απο τον παναθηναικο...τα οποια ""παραπονᨨ θα εξαφανιζόντουσαν ως δια μαγείας με μία καλύτερη προσφορα...;)

τωρα καταλαβες τι εννοώ?
οι πράξεις κρίνουν τον ανθρωπο....

kalgeorge
14/07/2010, 05:44

ΥΓ2 Ευτυχώς που την υπόθεση την έχει αναλάβει η κόρη του κι αυτός δεν θα έχει παντελώς καμία σχέση. Μήπως είναι λίγο μάλαξ ή απλά τον παριστάνει;

δεν μπορω να ασχοληθώ με τον σκατογαυρο....το θέμα είναι οτι επικρατεί αναβρασμός.

Sferopetadhn
14/07/2010, 05:48
Μπορεί και να τα λέει καλά το άρθρο.

Αυτό όμως που με ενοχλεί είναι ότι εμμέσως πλην σαφώς υποννοείται το πόσο κομπλεξικοί είναι οι νάνοι (διότι αυτό το άρθρο το έχουν υπαγορεύσει αυτοί) σε όποιον "τολμήσει" να μην τους υπακούσει.

Τί για τον Οικονόμου λέει, τί για τον Λάκοβιτς, τί για τον Σπανούλη και τον Ιούδα. Δηλαδή δεν κατάλαβα τί είναι ο ΠΑΟ κι απαγορεύεται να φεύγουν οι παίκτες, ενώ όσοι έρχονται "χάνουν το μέτρημα σε τίτλους"; Από πού κι ως πού οι φιλοδοξίες ενός παίκτη να σταματούν στον πάγκο του ΠΑΟ ή στο να είναι η αλλαγή του Διαμαντίδη, ενώ μπορούν να παίζουν βασικοί σε άλλη ομάδα, ακόμη κι ας μην γεμίσουν τίτλους; Δηλαδή θα πρέπει όλοι να κάθονται σούζα απλά και μόνο για να μη χαλαστούν οι νάνοι ή να κάθονται στον ΠΑΟ μέχρι να μην κάνουν και να διωχθούν;

Για τους νάνους είναι εύκολο να μιλάνε τόσο απαξιωτικά για τα χρήματα μιας και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αυξήσουν τις τιμές και να πληρώνουμε όλοι εμείς οι μαλάκες τις μεταγραφές του ΠΑΟ. Για τον Σπανούλη και τον κάθε επαγγελματία δεν είναι το ίδιο μιας και σε 10 χρόνια προσπαθούν να βγάλουν όσα μπορούν. Το αν είναι πολλά ή λίγα αυτά που έχει βγάλει μέχρι τώρα μου είναι αδιάφορο. Ο καθένας βγάζει όσα περισσότερα μπορεί. Δε σκότωσε δα και κανέναν, ούτε κι ο ΠΑΟ θα διαλυθεί από τη φυγή του. Προς τί λοιπόν η τόση πρεμούρα;

Απλή εκδικητικότητα ανθρώπων που έχουν μάθει να αγοράζουν τους πάντες και τα πάντα είναι!

kalgeorge
14/07/2010, 05:52
Αυτό όμως που με ενοχλεί είναι ότι εμμέσως πλην σαφώς υποννοείται το πόσο κομπλεξικοί είναι οι νάνοι (διότι αυτό το άρθρο το έχουν υπαγορεύσει αυτοί) σε όποιον "τολμήσει" να μην τους υπακούσει.

ρε φιλε εσυ αυτο καταλαβες? ημαρτον...
και να σου πω και κατι.....αν ηταν κομπλεξικοι οι αφοι....θα ελεγαν....
"σπανουλη,εχεις 5 μερες να απαντησεις...μετα τέλος"
ή σπανουλη...μιλας με γαυρό? αποσυρω την προσφορα μου...

η σπανουλη....μας πουλησες μας αφησες ξεκρεμαστους στο φαιναλ 4 και τωρα θες αντιπροσφορες?

ή αφοι λοιπον δεν εκαναν τιποτα απο αυτα.
μην μενεις κακώς στα οσα θελει να πει ο συντακτης του αρθρου...μεινε στην ουσία.

Sferopetadhn
14/07/2010, 05:57

η σπανουλη....μας πουλησες μας αφησες ξεκρεμαστους στο φαιναλ 4 και τωρα θες αντιπροσφορες?

μην μενεις κακώς στα οσα θελει να πει ο συντακτης του αρθρου...μεινε στην ουσία.

Σου λέω δε διαφωνώ. Απλά τους νάνους δεν τους γουστάρω εδώ και πάρα πολλά χρόνια για πολλούς και διάφορους λόγους (ένας εξ αυτών και ο υιός που κανει τον νταή με τους μπράβους) και δε μπορώ να δεχτώ ότι έκατσαν απλά και στοϊκά και περίμεναν πότε θα απαντήσει ο Βασίλης, γιατί έχουν καλή καρδιά και αγνά κίνητρα. Ήταν, είναι και θα είναι -κατ' εμέ- μια οικογένεια κλεφτών πολυτελείας, που έχουν μάθει ότι όλα αγοράζονται. Απλά δε γουστάρω αυτό το στυλ.

Akatanomastos
14/07/2010, 06:01
επιτελους αφηστε τον παναθηναικο ησυχο ρε

θα χουμε παλι φετος ντραβαλα στις κερκιδες και θα την πληρωνει η ομαδα να παιζει χωρις κοσμο..

ελεος

αφου βλεπετε οτι γινετε μια σοβαρη προσπαθεια ενισχυσης της ομαδας απο τον τζιγγερ τι προσπαθειτε να κανετε τωρα?

kalgeorge
14/07/2010, 06:02
Σου λέω δε διαφωνώ. Απλά τους νάνους δεν τους γουστάρω εδώ και πάρα πολλά χρόνια για πολλούς και διάφορους λόγους (ένας εξ αυτών και ο υιός που κανει τον νταή με τους μπράβους) και δε μπορώ να δεχτώ ότι έκατσαν απλά και στοϊκά και περίμεναν πότε θα απαντήσει ο Βασίλης, γιατί έχουν καλή καρδιά και αγνά κίνητρα. Ήταν, είναι και θα είναι -κατ' εμέ- μια οικογένεια κλεφτών πολυτελείας, που έχουν μάθει ότι όλα αγοράζονται. Απλά δε γουστάρω αυτό το στυλ.

ας ειναι οτι θελουν και ας κανουν οτι θελουν
στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουν ολα τα δικια....
εκατσαν και περιμεναν...οπως το λες...τον βασιλακη ποτε θα αποφασισει..
γαμισαν τον σχεδιασμο της ομαδας τους για τον βασιλακη...
το παλικαρακι...που αν δεν ηταν οι αφοι...ακομα δευτερος σημαντικοτερος παικτης (πισω απο τον μου-μου) θα ηταν στο μαρουσακι.

υγ. μην βαζεις στο ιδιο καλουπι τον δημητρη με τον πατερα-θειο του

blackbusa
14/07/2010, 06:05

μα βασικα αυτο δεν εκαναν????μιλαγε με γαυρο και το αρθρο ελεγε οτι του εκλεισαν την πορτα...καλα εκαναν βεβαια γιατι καποιες αξιες ειναι πανω απο τα λεφτα...και να πω οτι τωρα ξεκιναγε την καριερα του και ηθελε να κονομησει μαζι του...βεβαια το λαθος τις εφημεριδας ηταν οτι ενω τα ηξερε αυτα επρεπε να τον κραξει νωριτερα...τεσπα...

''θα μαι καλο παιδι...αριστος προεδρος...αρκει να με καθοδηγει...ο Τζιγκερ ο οδηγος''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
14/07/2010, 06:08
επιτελους αφηστε τον παναθηναικο ησυχο ρε

θα χουμε παλι φετος ντραβαλα στις κερκιδες και θα την πληρωνει η ομαδα να παιζει χωρις κοσμο..

ελεος

αφου βλεπετε οτι γινετε μια σοβαρη προσπαθεια ενισχυσης της ομαδας απο τον τζιγγερ τι προσπαθειτε να κανετε τωρα?

Καλα απο τον μαλακα τον σωφερ μην περιμενεις προσπαθειες ενισχυσης ουτε οτριδηποτε καλο για την ομαδα...

Το μονο που εκανε ειναι να απομακρυνει τον εταιρο συνασπισμο δυναμεων (ε τωρα θα μιλαμε ετσι!) για να εχει την απολυτη κυριαρχια...ηδη εχει παρει δανειο 5 μυρια ευρω απο την δικη του Πειραιως και θα παρει και αλλο συντομα...τα χρηματα αυτα θα τα παρουσιασει ως το μεριδιο του στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου και μετα θα τα εισπραξει εις διπλουν...θα χρεωσει την ομαδα και μετα θα λεει, οριστε, τη πουλαω αλλα δε την αγοραζουν οι αλλοι...

ο τυπος ειναι για τον πεο εντελως...

kalgeorge
14/07/2010, 06:08
μα βασικα αυτο δεν εκαναν????μιλαγε με γαυρο και το αρθρο ελεγε οτι του εκλεισαν την πορτα...καλα εκαναν βεβαια γιατι καποιες αξιες ειναι πανω απο τα λεφτα...και να πω οτι τωρα ξεκιναγε την καριερα του και ηθελε να κονομησει μαζι του...βεβαια το λαθος τις εφημεριδας ηταν οτι ενω τα ηξερε αυτα επρεπε να τον κραξει νωριτερα...τεσπα...

''θα μαι καλο παιδι...αριστος προεδρος...αρκει να με καθοδηγει...ο Τζιγκερ ο οδηγος''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν εκαναν αυτο πανο.....γιατι ο σπανουλης πηγε στα γραφεια 2 μερες πριν υπογραψει στον γαυρο....

δες ΠΟΣΟ καιρο παιζεται αυτο το σηριαλ....και θα καταλαβεις...

και για να σου δωσω να καταλαβεις ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ υπομονη εκαναν οι αφοι...ο λογος που χαθηκε ο μακινταιρ....ηταν το οτι δεν ειχε απαντησει ο σπανουλης ακομα.

αλλιως θα ειχαν παρει μακ....θα ειχαν γραψει σπανουλη...και τοτε θα ειχε και καθε λογο να φυγει

Akatanomastos
14/07/2010, 06:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα απο τον μαλακα τον σωφερ μην περιμενεις προσπαθειες ενισχυσης ουτε οτριδηποτε καλο για την ομαδα...

Το μονο που εκανε ειναι να απομακρυνει τον εταιρο συνασπισμο δυναμεων (ε τωρα θα μιλαμε ετσι!) για να εχει την απολυτη κυριαρχια...ηδη εχει παρει δανειο 5 μυρια ευρω απο την δικη του Πειραιως και θα παρει και αλλο συντομα...τα χρηματα αυτα θα τα παρουσιασει ως το μεριδιο του στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου και μετα θα τα εισπραξει εις διπλουν...θα χρεωσει την ομαδα και μετα θα λεει, οριστε, τη πουλαω αλλα δε την αγοραζουν οι αλλοι...

ο τυπος ειναι για τον πεο εντελως...

δεν ξερω ρε μαν τι κανει με τις τραπεζες..

ξερω οτι και οι αλλοι ειναι μουνοπ@ν@κι@ που εκμεταλλευοντε τον κοσμο
και την ελληνικη νοοτροπια
"αγαπαω και τον διάολο αρκει να μου παιρνει πρωταθλημα.."

δεν με νοιαζει ποιος ειναι προεδρος και τι κανει

με νοιαζει να παιζει καλη μπαλα η ομάδα:wave2:

kalgeorge
14/07/2010, 06:13
δεν ξερω ρε μαν τι κανει με τις τραπεζες..

ξερω οτι και οι αλλοι ειναι μουνοπ@ν@κι@ που εκμεταλλευοντε τον κοσμο
και την ελληνικη νοοτροπια
"αγαπαω και τον διάολο αρκει να μου παιρνει πρωταθλημα.."

δεν με νοιαζει ποιος ειναι προεδρος και τι κανει

με νοιαζει να παιζει καλη μπαλα η ομάδα:wave2:

οτι να ναι....:sick: :sick:

Akatanomastos
14/07/2010, 06:18
οτι να ναι....:sick: :sick:

καλα

στην επομενη ζωη μου θα στηριζω και θα τσακωνομαι για τον καθε παμπλουτο μ@λ@κ@
επιχειρηματια που εκμεταλλευτε τον κοσμο

και του πουλαει φουμαρα για προσωπικο του οφελος..

σε αυτην θα σε στεναχωρω φιλε μου..

υ.γ. ο κωνσταντοπουλος ειπες ειναι κωλο γαυρος..
ο βγενοπουλος και ο πατερας δηλαδη απο πότε ηταν βαζελοι? και ποσο σημασια έχει για σενα αυτο?

blackbusa
14/07/2010, 06:20
δεν εκαναν αυτο πανο.....γιατι ο σπανουλης πηγε στα γραφεια 2 μερες πριν υπογραψει στον γαυρο....

δες ΠΟΣΟ καιρο παιζεται αυτο το σηριαλ....και θα καταλαβεις...

και για να σου δωσω να καταλαβεις ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ υπομονη εκαναν οι αφοι...ο λογος που χαθηκε ο μακινταιρ....ηταν το οτι δεν ειχε απαντησει ο σπανουλης ακομα.

αλλιως θα ειχαν παρει μακ....θα ειχαν γραψει σπανουλη...και τοτε θα ειχε και καθε λογο να φυγει

θεωρεις τον Σπανουλη καλυτερο απο τον Μακ???απλα επαιξαν και οι Αφοι με την ρουλετα (και για προσωπικους λογους γοητρου) και εχασν...και αυτο το σηριαλ το παρακολουθουσα στενα (οσο ειναι δυνατον βεβαια)...και ειναι ακριβως το ιδιο με τον Βατραχο...μονο που ο Σπαν δεν δηλωσε ποτε αρρωστος βαζελος....

mats8282
14/07/2010, 06:30
:D

203641

Cpt. Haddock
14/07/2010, 06:31

Akatanomastos
14/07/2010, 06:54
εγω παντως για αμυντικο που παιζει τα τελευταια χρονια στο γαλλικο πρωταθλημα δεν ειμαι πολυ ψημένος..

dukeandthecity
14/07/2010, 06:59
ρε τα βαζελάκια είστε ρε πστμ το κατι αλλο. Πριν 2 βδομαδες ερχονταν γκοβουδες κοπτοραπτουδες και ειχατε παρει τα πανω σας και τώρα.... ξαναρχίσατε τα φαγώματα. Ρε τι πρωταθλημα θα δουμε και φέτος με τον Κωσταντάρα.

kalgeorge
14/07/2010, 07:01
καλα

στην επομενη ζωη μου θα στηριζω και θα τσακωνομαι για τον καθε παμπλουτο μ@λ@κ@
επιχειρηματια που εκμεταλλευτε τον κοσμο

και του πουλαει φουμαρα για προσωπικο του οφελος..

σε αυτην θα σε στεναχωρω φιλε μου..

υ.γ. ο κωνσταντοπουλος ειπες ειναι κωλο γαυρος..
ο βγενοπουλος και ο πατερας δηλαδη απο πότε ηταν βαζελοι? και ποσο σημασια έχει για σενα αυτο?

αστο ρε....οκ :D

kalgeorge
14/07/2010, 07:02
θεωρεις τον Σπανουλη καλυτερο απο τον Μακ???απλα επαιξαν και οι Αφοι με την ρουλετα (και για προσωπικους λογους γοητρου) και εχασν...και αυτο το σηριαλ το παρακολουθουσα στενα (οσο ειναι δυνατον βεβαια)...και ειναι ακριβως το ιδιο με τον Βατραχο...μονο που ο Σπαν δεν δηλωσε ποτε αρρωστος βαζελος....

αυτο σου λεω και εγω....οτι ηθελαν να ειναι ενταξει απεναντι στον βασιλη και ΔΕΝ πηραν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ μακ....

ο σπαν εχει δηλωσει πολλες φορες αρρωστος βαζελος....
μπορει να μην βγαινει στις εφημεριδες να τα λεει....
αλλα εχει ""εκφραστει"" πολλες φορες δημοσια.

doctor x
14/07/2010, 07:48
5 χρονια
16ποντοι
χμμμμμμ....

εγω προτιμω αυτον...

203700

STOYBI
14/07/2010, 09:41
Νεα μεγαλη εκπληξη ( στο γραφειο τυπου αυτη την φορα) του παο.......

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/blog-post_8931.html

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
14/07/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Νεα μεγαλη εκπληξη ( στο γραφειο τυπου αυτη την φορα) του παο.......

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/blog-post_8931.html

:lol: :lol: :lol:

:a23: :a23:

matmat
14/07/2010, 10:59
Απο την πολυμετοχικοτητα
στον
ΣανασΠ(ΑΟ)ισμο

:bigcry: :rotflmao: :bawl:

:smokin:

vagtav
14/07/2010, 11:27
μονο που ο Σπαν δεν δηλωσε ποτε αρρωστος βαζελος....

Σωστός....

Akatanomastos
14/07/2010, 14:53
ρε παιδια σορρυ κιολας

αλλα ειδα βιντεακι απο την προπονηση

του Παπα Μπουπα Ντιοπ

και ο ανθρωπος ειναι σαν να τρωει μονο γουρουνοπουλα τους τελευταιους 5 μηνες..

ποσα κιλα πρεπει να χασει,
και τωρα προετοιμαζετε για την επομενη σεζον και οχι αυτη που ερχετε?

:look:

giobazolias
14/07/2010, 15:47
-οταν με μια ομαδα εχεις κερδισει τα παντα.......
-σου δινε 1 απ τα 2 μεγαλυτερα συμβολαια..........
-σου εκανε πλατες σε περιπτωση που δεν τα καταφερεις στο NBA.........
-εισαι η αδυναμια του προεδρου

ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

και εσυ πας στον αιωνιο αντιπαλο για να κλεισεις την καριερα σου με 16,5 αντι 15 εκατομμυρια ευρω στο λογαριασμο σου.....................
ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!!!!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...........
δεν ειναι τοσο πολυ τα λεφτα, οσο το κομπλεξ του Σπανουλη που ζουσε μια ζωη στη σκια του Διαμαντιδη!!!

Το ιδιο κομπλεξ που δεν τον αφησε να κανει καριερα στο NBA!!!!
Εκει ο μαμοθρεφτος Σπανουλης βλεποντας τις πλατες του μεγαλου Tracy McGrady γυρισε κλαιγοντας στη μαμα του.

Για μια ακομα φορα ο Σπανουλης εδειξε ποσο λιγος ειναι!!!

sakis1098
14/07/2010, 16:25
μ αρέσει ρε παληκάρια που το 1,5 εκ ευρώ το έχετε για τον πέο

αν εσείς οι βάζελοι είσαστε τόσο large δώστε

και στο ΑΕΚάκι μας κανα φράγκο :D μπας και κρατήσουμε τον Scocco που κάνει πλάκα στους

παιδικούς σας φίλους τους γαύρους :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

faraway
14/07/2010, 16:29
Καλά όντως έχετε πολύ πλάκα ....

1,5 million είναι λίγα λεφτά ????

θα τρελαθούμε εντελώς ....

επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος και καλά έκανε και πήγε εκεί που πήγε .

αν σας κάνουν πρόταση εσάς με τα διπλάσια χρήματα από αυτά που πέρνετε τώρα στην εταιρεία σας δεν θα πάτε ??

la_villa
14/07/2010, 16:40
ο Ντιοπ που πήρε το αεκακι είναι μεγάλη παικτουρα....θα τον δείτε το χειμώνα

απορώ οι άλλες δυο γιατι δεν άσχολήθηκαν με τον παίκτη

kalgeorge
14/07/2010, 17:10

:wave2: :wave2:

203817

giobazolias
14/07/2010, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Καλά όντως έχετε πολύ πλάκα ....

1,5 million είναι λίγα λεφτά ????

θα τρελαθούμε εντελώς ....

επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος και καλά έκανε και πήγε εκεί που πήγε .

αν σας κάνουν πρόταση εσάς με τα διπλάσια χρήματα από αυτά που πέρνετε τώρα στην εταιρεία σας δεν θα πάτε ??

το 1,5 μιλλιον ειναι λεφτα για μας................οχι γι αυτους!!!!
εμεις με 1,5 μιλλιον που λες εσυ αλλαζουμε για παντα τη ζωη μας.............
αυτοι αλλαζουν προσωρινα τη ματαιοδοξια τους!!!

Τι νομιζεις δηλαδη????
οτι θα αλλαξει κατι στη ζωη του Σπανουλη αν εχει 16.600.000 αντι για 15.000.000????????????
Αντι για 8 σπιτια θα παρει 9............μεγαλη διαφορα!!!!
Θυσια της υστεροφημιας για 1 σπιτι παραπανω οταν ηδη εχει αλλα 8!!!!

Εδω ο Νικοπολιδης με τοσα εκατομμυρια .............ηθελε και θεση στο δημο για να εχει και 1 σιγουρο μισθο κηπουρου!!!

Αυτο δεν ειναι επαγγελματισμος!!!
Αυτο ειναι ........ματαιοδοξια

Akatanomastos
14/07/2010, 19:55
:D

203822

irinia
14/07/2010, 22:44
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.............

Τό ότι ό Σπανούλης έφυγε γιά τήν άλλη μεριά τού Άτλαντικού νά δοκιμάσει τήν τύχη του
άνάμεσα στούς κορυφαίους μερικοί τό λέτε ....ΚΟΜΠΛΕΞ....!!!
Τό ότι κάποιοι άλλοι έμειναν στήν Έλλαδίτσα καί πρώτοι στό χωριό...??
Αύτό πώς λέγεται...???
Γιά φανταστείτε πόσο θά προόδευε αύτός ό κόσμος άν κάθε άπόπειρα νά φτάσεις
στήν κορυφή θεωρούνταν ΚΟΜΠΛΕΞ....!!!!
Όλοι αύτοί οί Έλληνες πού τόλμησαν νά περάσουν άπό ΝΒΑ τί κομπλεξάρες ήταν...??
Οί ποδοσφαιριστές έπίσης πού άφησαν τά σύνορα πίσω γιά νά πάνε σέ πιό
προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες...??
Όλοι έσείς πού μάς γράφατε τόσα γιά τόν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ παίκτη,τώρα ψάχνετε
νά βρείτε άτέλειες στόν παίκτη πού σάς ΕΚΛΑΣΕ.......:rotflmao:
Κακός ό Σπανούλης,μέτριος ό Σπανούλης,κομπλέξα ό Σπανούλης κ.λ.π.....
Ξαφνικά άν σάς διαβάσει κάποιος καί σάς πάρει στά σοβαρά θά νομίσει πώς έκεί
στόν ΠΑΟ είναι πολύ μαλάκες πού παρακάλαγαν καί τά έχωσαν σέ αύτόν
τόν Σπανούλη.....:lol:
Ό Σπανούλης όμως είναι άπό τόν κάμπο καί στ'άρχίδια του ό ΠΑΟ....!!!
Τού έχωσαν οί γαύροι περισσότερα καί φεύγει, ΚΑΙ......... γιά νά γράψει ίστορία....!!!
Μερικοί όμως δέν άντέχετε νά τόν βλέπετε μέ κόκκινη φανέλλα γιά μιά
μεζονέττα....:lol:
Έπρεπε νά κάνετε έρανο λοιπόν νά τού πάρετε τή μεζονέττα άντί νά βγάζετε χολή
καί νά προσπαθείτε νά ύποβιβάσετε έναν κορυφαίο παίκτη πού μόλις πρίν ένα μήνα
ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ............μαζί μέ κάτι τύπους μέ γκρί φανέλλες....:lol:
Κάπως έτσι λειτούργησαν τά Παόκια μέ τόν Σαλπιγγίδη πού δυσκολεύονται τώρα
νά χωνέψουν.

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ..........
γιά τήν άγωνιστική άξία τού Σπανούλη,
άν σάς πείραξε τό ήθος του ξύδι,έπαγγελματίας είναι όπως λέγατε έσείς πρώτοι καί....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..............
Οί καιροί δυσκόλεψαν καί οί προμήθειες τών νοσοκομείων περνάνε κρίση καί αύτές,
μή τό ξεχνάτε......... :rotflmao:

Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ..............ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ........!!!!!

Έμπεδώστε το, θά τό ξεπεράσετε πιό εύκολα........:lol:

irinia
15/07/2010, 01:36
12 ΜΥΡΡΙΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ

Φώναζα πώς κάποιοι ξεπουλάνε ,άλλά..........μερικοί........................
άγαπούσανε κάποια προεδράρα........
5 μύρρια ή Τζένοα πού χρησιμοποίησε τόν παίκτη 2 χρόνια ,πήρε πίσω τά λεφτά της ,
κερδίζει καί 1 μύρριο + 3 παίκτες.......!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ.................έμείς άγαπάμε πρόεδρο:lol: τόν καλύτερο ever:rotflmao:
Άντε μαλάκες............πάρτε τώρα τίς 700 χιλιάδες....!!
Στό δρόμο πού χάραξε ό Κατσουράνης,............Κυργιάκος , Μόρας, Πλιάτσικας.......κ.λ.π...

:yuck:

Sferopetadhn
15/07/2010, 03:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

5 μύρρια ή Τζένοα πού χρησιμοποίησε τόν παίκτη 2 χρόνια ,πήρε πίσω τά λεφτά της ,
ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ.................έμείς άγαπάμε πρόεδρο:lol: τόν καλύτερο ever:rotflmao:
Στό δρόμο πού χάραξε ό Κατσουράνης,............Κυργιάκος , Μόρας, Πλιάτσικας.......κ.λ.π...

Δεν είναι το ίδιο γιατί ποτέ η Μίλαν δε θα αγόραζε απ' ευθείας από σένα (ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα), ιδίως σε αυτά τα χρήματα. Τον είδε πρώτα 2 χρόνια ότι μπορεί να αντέξει στο Καμπιονάτο και τώρα τον χτύπησε.

Επίσης, αν έμενε σε εσάς μάλλον θα καιγόταν όπως όλοι οι καλοί παίκτες που ποτέ δεν τόλμησαν/μπόρεσαν να βγουν έξω και να φανούν. Αφού το ξέρεις καλύτερα ότι στην Ελλάδα οι καλοί παίκτες ή θα φύγουν μικροί ή στο τέλος καίγονται. Ας πούμε ο Νίνης, που αν κάτσει λίγο ακόμη θα τον κλαίμε...

DUKASII
15/07/2010, 03:18

:yuck: 5 ΜΥΡΙΑ η Τζενοα και 2 παιχτες ..ποια 12?

και 750 στην αεκ φυσικα καθως ειχε κρατησει το 15%

kalgeorge
15/07/2010, 03:26
re seis ti tha ginei me auton ton Bertomeou.....
imarton pia...

a re kai parei Rudy o pao...:beer:

irinia
15/07/2010, 03:37
Δεν είναι το ίδιο γιατί ποτέ η Μίλαν δε θα αγόραζε απ' ευθείας από σένα (ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα), ιδίως σε αυτά τα χρήματα. Τον είδε πρώτα 2 χρόνια ότι μπορεί να αντέξει στο Καμπιονάτο και τώρα τον χτύπησε.

Επίσης, αν έμενε σε εσάς μάλλον θα καιγόταν όπως όλοι οι καλοί παίκτες που ποτέ δεν τόλμησαν/μπόρεσαν να βγουν έξω και να φανούν. Αφού το ξέρεις καλύτερα ότι στην Ελλάδα οι καλοί παίκτες ή θα φύγουν μικροί ή στο τέλος καίγονται. Ας πούμε ο Νίνης, που αν κάτσει λίγο ακόμη θα τον κλαίμε...

ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ.............

Ό ΠΑΠ έφυγε στά 20 πολύ νωρίς.....!!!
Καί ό Κυργιάκος πήγε Λίβερπουλ στά 30 φεύγα...!!!
Αύτά τά 2 χρόνια ό Πάπ έπρεπε νά μείνει ,νά προσφέρει, καί όχι........ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ
Καί πάλι τά 5 μύρρια γιά πλάκα θά τάπιανε.........
Μέ αύτή τή λογική όλοι οί 20χρονοι γιά νά τούς πάρει μιά μεγάλη Ίταλική όμάδα
θάπρεπε νά περνάνε νά δοκιμάζονται κανά δυό χρόνια σέ Τζένοες...!!
Η ΤΖΕΝΟΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...........ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
γιά νά πάρει ή Μίλαν τόν παίκτη.
Καί νά ψηθεί φυσικά.
Άλλά δέ νομίζω νά μή τόν τσίμπαγαν έστω καί άν έπαιζε στήν Έλλάδα.
Ό παίκτης έβγαζε μάτια....!!!!
Ό Νίνης είναι άλλη ίστορία.........ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ......!!!!
4 καί κάτι έδωσε ή Τζένοα σέ μάς.
ΓΙΑΤΙ ΡΙΣΚΑΡΙΣΕ....?? στά 20 ήτανε...!!!
5 καί τρείς παίκτες έδωσε ή Μίλαν...!!
Ρισκάρει δηλαδή ή Τζένοα καί φοβάται ό Μπερλουσκόνι.....???
Σιγά τά πράσσα ένα μύρριο παραπάνω.
Τό μεγάλο κέρδος τής ΑΕΚ θά ήταν νά παίξει γιά τήν όμάδα άλλα 2 χρόνια ό παίκτης,
πού δέ θά μίλαγε,άς τόν καπάρωνε ή Μίλαν καί νά παίρναμε έμείς τό μύρριο καί
τούς παίκτες άπό τή Μίλαν..........
Άν τόν πλήρωνε 15 ή Μίλαν ίσως εύσταθούσαν αύτά πού λές....!!!!
Έδώ οί μανατζαραίοι γυρνάνε όλη τήν Άφρική...........ή Έλλάδα τόσο πάτος είναι...??
Άσε πού μάς θυμούνται καλά στό Μιλάνο.......τούς ρίξαμε καί ένα φυστίκι καί ξευτελίστηκαν
γιά νά περάσουν οί Γάλλοι...!!!
Ό Νίνης είναι πολύ πίσω άπό τόν Παπ..........έχει νά φάει πολλά καρβέλια.
Καί όταν παίζεις στόν πρωταθλητή τής χώρας.......ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ.........άν είσαι άξιος
πάς παραπέρα...!!!!
Είδες πόσο λίγος ήτανε στό Μουντιάλ...??
Είδες τί έκανε ό Πάπ μέ τόν Μέσσι...??

ΣΤΗΝ ΑΕΚ............ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ........

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..........

irinia
15/07/2010, 03:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
5 ΜΥΡΙΑ η Τζενοα και 2 παιχτες ..ποια 12?

και 750 στην αεκ φυσικα καθως ειχε κρατησει το 15%

ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ............

Έγραψα .....ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 12............

1,3 γιά τέσσερα χρόνια ό Πάπ= 5,2
5 ή μεταγραφή = 10,2
καί 1,8 κοστολογήθηκαν οί 3 παίκτες
πού πήρε ή Τζένοα.
ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ.....???

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..............

iosif
15/07/2010, 03:57
δεν εχει πλακα, ειναι σοβαρο αλλα μου αρεσε:

Τελικά, το πεπρωμένο των… επιφανών εκπροσώπων του αριστερού «ανανεωτισμού» είναι το πεπρωμένο όλων αυτών, οι οποίοι χαράζουν την πολιτική τους πορεία τυχοδιωκτικά, οπορτουνιστικά, βασιζόμενοι σε άνωθεν (πολιτικοοικονομικό κατεστημένο) κι έξωθεν (ΜΜΕ) βοήθειες.
Είναι η κατάληξη όσων πολιτεύονται άνευ ουσιαστικού πολιτικού λόγου, άνευ προσωπικής αξιοπρέπειας κι άνευ ξεκάθαρης προσωπικής κοσμοθεωρίας, παρά μόνον αναμασούν χιλιοειπωμένα και χαζοχαρούμενα κλισέ (προοπτική, ανανέωση, ρήξη με το παρελθόν, δημοκρατικό ήθος, σύγχρονος λόγος και λοιπά φληναφήματα της πλάκας)…

Είναι το πεπρωμένο της Δαμανάκη, που ξευτελίστηκε λαμβάνοντας εκείνο 16% αποκλειόμενη από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών για το Δήμο της Αθήνας και παρόλα αυτά επέμενε να παραμένει στο πολιτικό προσκήνιο, στηριζόμενη στους ντερμπεντέρηδες και τους λογής λογής παπαγάλους. Αποτέλεσμα; Το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να την «παρκάρει», ως παρωχημένο όχημα, κάπου σε κάποια θέση στην Ε.Ε.

Είναι το πεπρωμένο του Ανδρουλάκη, ο οποίος διεγράφη από τον (ενιαίο τότε) Συνασπισμό, ένεκα του ότι διαφώνησε με τη στάση του ΣΥΝ στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών του Ολυμπιακού!
Καλά διαβάσατε: Ο…μέγιστος διανοητής της Αριστεράς, εκείνος που είχε βεβαιώσει ότι η ΕΣΣΔ οδεύει καλώς (θυμηθείτε το βιβλίο του: «ΕΣΣΔ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ 2000» εκδ. Σύγχρονη Εποχή 1985), θεώρησε ως κομβικό πολιτικό ζήτημα σύγκρουσης… τη στάση του ΣΥΝ στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών του Ολυμπιακού!
Αποτέλεσμα; Εξελίχθηκε στον πιο γραφικό τηλε-σαλτιμπάγκο και σ’ έναν απ’ τους πιο ελεεινούς απολογητές της εξουσίας, η παρέμβαση του οποίου περιορίζεται πλέον στην-όχι συχνή πλέον- συμμετοχή του σε στημένα και κουραστικά πάνελ των διαπλεκόμενων καναλιών.

Είναι το πεπρωμένο του Κουναλάκη, ο οποίος βολοδέρνει σήμερα μεταξύ Σκουφά και Π. Ιωακείμ, μεταξύ «JACKSON» «DA CAPPO»και «Φίλιον», με μόνη έγνοια το να γίνει αρεστός στους χρεοκοπημένους εκπροσώπους του υπό κατεδάφιση πολιτικού σκηνικού.

Είναι το πεπρωμένο του Μπίστη, του οποίου η τύχη αγνοείται, διότι απλά είναι απρόσφορος κι άχρηστος για οποιαδήποτε πολιτική παρουσία. Το πολύ πολύ να χρησιμεύσει ως υφυπουργός για κανένα τρίμηνο.

Είναι το πεπρωμένο του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος καταδέχτηκε να υπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όχι από μια «τιμητική» και τουλάχιστον «αξιοπρεπή» θέση (υπουργός, ανώτατο στέλεχος κάποιου οργανισμού κλπ), αλλά από τη θέση του προέδρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑÏΚΟΥ καθιστώντας έτσι τον εαυτό του συνομιλητή κι ομόλογο του…Μπέου, του…Λούβαρη, του…Πανόπουλου και του κάθε λαμόγιου, το οποίο παροικεί την ελληνική ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ.

Ήδη οι «ανανεωτικές» μάσκες πέφτουν και πέφτουν γρήγορα. Μην απορήσετε αν αύριο ο Κουβέλης βρεθεί να καταπιάνεται με τα κοινά του Πανιωνίου, ή αν ο Ψαριανός τεθεί επικεφαλής του Απόλλωνα, ή του Ατρόμητου.

Για την ΑΕΚ δεν λέω, διότι ο Ψαριανός ήδη «τρώει» αρκετό «κράξιμο» (γεγονός το οποίο επιβεβαιώνω και με την προσωπική μου μαρτυρία) όταν κι αν πατήσει στο ΟΑΚΑ να δει την ομάδα του, την ΑΕΚ δηλαδή και για το λόγο αυτό η ενασχόλησή του με την ομάδα αυτή καθίσταται… ανασφαλής γι’ αυτόν.

Λιαν τραγικές οι προσωπικότητες, πάνω στις οποίες στηρίζει τις τελευταίες του ελπίδες το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα

βαθυ κοκκινο

TERENS τα λεμε χρονια τωρα. ο ντεμης εκανε σπουδες διοικησης στην πλατη μας. και εχει και αξιους συνεχιστες (θανοπουλους κλπ). τι να λεμε τωρα... ακομα και ο κωστενογλου σπουδασε προπονητικη με εξοδα της ΑΕΚ αλλα μετα το τριμηνο που εκατσε σαν πρωτος τον εδιωξαν αντι να τον χωσουν σαν 2ο ή στις ακαδημιες οπου βρισκονται κάτι κόλα , στυλιανοπουλοικλπ. τωρα τουλαχιστον πηγε ο μπατιστα. πλιατσικας-παπασταθοπουλος-μορας-κυργιακος-τοζερ και για πρωτη φορα η αεκ χωρις παιχτη στην εθνικη ελλαδος

mats8282
15/07/2010, 04:09

:wave2: :wave2:

:D :D

203832

DUKASII
15/07/2010, 04:21
ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ............

Έγραψα .....ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 12............

1,3 γιά τέσσερα χρόνια ό Πάπ= 5,2
5 ή μεταγραφή = 10,2
καί 1,8 κοστολογήθηκαν οί 3 παίκτες
πού πήρε ή Τζένοα.
ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ.....???

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..............

:wave2: ΑΑΑΑ

αρα η μεταγραφή του απο την αεκ δεν κοστισε 3..
κοστισε 3 +τα λεφτα που πηρε ο παπασταθο..

DUKASII
15/07/2010, 04:23
ΑΑΑΑ

αρα η μεταγραφή του απο την αεκ δεν κοστισε 3..
κοστισε 3 +τα λεφτα που πηρε ο παπασταθο.. αρα η αεκ τον πουλησε 3+ 750 τωρα..

4 μυρια κοντα για παιχτη αμυνιτκο και 20 χρονων..

απο την ελλάδα στη τζενοα..
δε τα λες και λιγα..και δε το λες και ξεπουλημα.

επισης αλλα 600000 θα παρει απο σορεντινο τωρα..

+οσα ειχε παρει τοτε..

αρα δε ξεπουλα και τοσο οπως τα λες ..

Cpt. Haddock
15/07/2010, 04:26
Σήμερα η μεγάλη μάχη μαγκες....

Μπέσα για μπέσα :lol:

kalgeorge
15/07/2010, 04:27
pw pw kai alli apwlia...
ma pws feugoun etsi oi paiktarades mesa apo ta xeria tous :bawl: :bawl:

http://sport24.gr/html/ent/304/ent.375304.asp

DUKASII
15/07/2010, 04:28
pw pw kai alli apwlia...
ma pws feugoun etsi oi paiktarades mesa apo ta xeria tous :bawl: :bawl:

http://sport24.gr/html/ent/304/ent.375304.asp ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΧΑΣΑΤΕ ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΚΑ ΣΗΜΕΡΑ..
για τον αλεξο ανγχωθηκες?

irinia
15/07/2010, 04:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
δεν εχει πλακα, ειναι σοβαρο αλλα μου αρεσε:

Τελικά, το πεπρωμένο των… επιφανών εκπροσώπων του αριστερού «ανανεωτισμού» είναι το πεπρωμένο όλων αυτών, οι οποίοι χαράζουν την πολιτική τους πορεία τυχοδιωκτικά, οπορτουνιστικά, βασιζόμενοι σε άνωθεν (πολιτικοοικονομικό κατεστημένο) κι έξωθεν (ΜΜΕ) βοήθειες.
Είναι η κατάληξη όσων πολιτεύονται άνευ ουσιαστικού πολιτικού λόγου, άνευ προσωπικής αξιοπρέπειας κι άνευ ξεκάθαρης προσωπικής κοσμοθεωρίας, παρά μόνον αναμασούν χιλιοειπωμένα και χαζοχαρούμενα κλισέ (προοπτική, ανανέωση, ρήξη με το παρελθόν, δημοκρατικό ήθος, σύγχρονος λόγος και λοιπά φληναφήματα της πλάκας)…

Είναι το πεπρωμένο της Δαμανάκη, που ξευτελίστηκε λαμβάνοντας εκείνο 16% αποκλειόμενη από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών για το Δήμο της Αθήνας και παρόλα αυτά επέμενε να παραμένει στο πολιτικό προσκήνιο, στηριζόμενη στους ντερμπεντέρηδες και τους λογής λογής παπαγάλους. Αποτέλεσμα; Το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να την «παρκάρει», ως παρωχημένο όχημα, κάπου σε κάποια θέση στην Ε.Ε.

Είναι το πεπρωμένο του Ανδρουλάκη, ο οποίος διεγράφη από τον (ενιαίο τότε) Συνασπισμό, ένεκα του ότι διαφώνησε με τη στάση του ΣΥΝ στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών του Ολυμπιακού!
Καλά διαβάσατε: Ο…μέγιστος διανοητής της Αριστεράς, εκείνος που είχε βεβαιώσει ότι η ΕΣΣΔ οδεύει καλώς (θυμηθείτε το βιβλίο του: «ΕΣΣΔ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ 2000» εκδ. Σύγχρονη Εποχή 1985), θεώρησε ως κομβικό πολιτικό ζήτημα σύγκρουσης… τη στάση του ΣΥΝ στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών του Ολυμπιακού!
Αποτέλεσμα; Εξελίχθηκε στον πιο γραφικό τηλε-σαλτιμπάγκο και σ’ έναν απ’ τους πιο ελεεινούς απολογητές της εξουσίας, η παρέμβαση του οποίου περιορίζεται πλέον στην-όχι συχνή πλέον- συμμετοχή του σε στημένα και κουραστικά πάνελ των διαπλεκόμενων καναλιών.

Είναι το πεπρωμένο του Κουναλάκη, ο οποίος βολοδέρνει σήμερα μεταξύ Σκουφά και Π. Ιωακείμ, μεταξύ «JACKSON» «DA CAPPO»και «Φίλιον», με μόνη έγνοια το να γίνει αρεστός στους χρεοκοπημένους εκπροσώπους του υπό κατεδάφιση πολιτικού σκηνικού.

Είναι το πεπρωμένο του Μπίστη, του οποίου η τύχη αγνοείται, διότι απλά είναι απρόσφορος κι άχρηστος για οποιαδήποτε πολιτική παρουσία. Το πολύ πολύ να χρησιμεύσει ως υφυπουργός για κανένα τρίμηνο.

Είναι το πεπρωμένο του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος καταδέχτηκε να υπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όχι από μια «τιμητική» και τουλάχιστον «αξιοπρεπή» θέση (υπουργός, ανώτατο στέλεχος κάποιου οργανισμού κλπ), αλλά από τη θέση του προέδρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑÏΚΟΥ καθιστώντας έτσι τον εαυτό του συνομιλητή κι ομόλογο του…Μπέου, του…Λούβαρη, του…Πανόπουλου και του κάθε λαμόγιου, το οποίο παροικεί την ελληνική ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ.

Ήδη οι «ανανεωτικές» μάσκες πέφτουν και πέφτουν γρήγορα. Μην απορήσετε αν αύριο ο Κουβέλης βρεθεί να καταπιάνεται με τα κοινά του Πανιωνίου, ή αν ο Ψαριανός τεθεί επικεφαλής του Απόλλωνα, ή του Ατρόμητου.

Για την ΑΕΚ δεν λέω, διότι ο Ψαριανός ήδη «τρώει» αρκετό «κράξιμο» (γεγονός το οποίο επιβεβαιώνω και με την προσωπική μου μαρτυρία) όταν κι αν πατήσει στο ΟΑΚΑ να δει την ομάδα του, την ΑΕΚ δηλαδή και για το λόγο αυτό η ενασχόλησή του με την ομάδα αυτή καθίσταται… ανασφαλής γι’ αυτόν.

Λιαν τραγικές οι προσωπικότητες, πάνω στις οποίες στηρίζει τις τελευταίες του ελπίδες το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα

βαθυ κοκκινο

TERENS τα λεμε χρονια τωρα. ο ντεμης εκανε σπουδες διοικησης στην πλατη μας. και εχει και αξιους συνεχιστες (θανοπουλους κλπ). τι να λεμε τωρα... ακομα και ο κωστενογλου σπουδασε προπονητικη με εξοδα της ΑΕΚ αλλα μετα το τριμηνο που εκατσε σαν πρωτος τον εδιωξαν αντι να τον χωσουν σαν 2ο ή στις ακαδημιες οπου βρισκονται κάτι κόλα , στυλιανοπουλοικλπ. τωρα τουλαχιστον πηγε ο μπατιστα. πλιατσικας-παπασταθοπουλος-μορας-κυργιακος-τοζερ και για πρωτη φορα η αεκ χωρις παιχτη στην εθνικη ελλαδος

Μ ' ΑΡΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.................

Γιαυτό γράφε............καί έναν νά ξεστραβώσουμε δέ θάναι κέρδος...??

kalgeorge
15/07/2010, 04:34
ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΧΑΣΑΤΕ ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΚΑ ΣΗΜΕΡΑ..
για τον αλεξο ανγχωθηκες?

nai re gamwto........:( :( :( :( :( :(

irinia
15/07/2010, 04:48
αρα η αεκ τον πουλησε 3+ 750 τωρα..

4 μυρια κοντα για παιχτη αμυνιτκο και 20 χρονων..

απο την ελλάδα στη τζενοα..
δε τα λες και λιγα..και δε το λες και ξεπουλημα.

επισης αλλα 600000 θα παρει απο σορεντινο τωρα..

+οσα ειχε παρει τοτε..

αρα δε ξεπουλα και τοσο οπως τα λες ..

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 4+ ΜΥΡΡΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΑ

Ήταν ή άμοιβή τού Πάπ........
Έπαναλαμβάνω πώς τό βασικό ήταν νά είναι άλλα 2 χρόνια μαζί μας,νά προσφέρει
καί μετά άς έφευγε.
Λιγότερα δέν θά παίρναμε.....!!
Όσο γιά τήν τιμή......??
ΤΖΑΜΠΑ ΕΦΥΓΕ............
Έχεις δεί τί παλτά πωλούνται στήν Εύρώπη έναντι τεσσάρων μυρρίων.....??
Κάτι Βόρρειοι πού δέν τούς ξέρει ή μάνα τους γιά πλάκα πάνε 5 μύρρια.....!!!!
Γιά ρώτα τούς βάζελους,πόσο πλήρωσαν αύτόν τόν Μπίρ - μπίρ πού έπαιξε
ένάμισυ παιχνίδι...????
Ή έκείνον τόν Βραζιλιάνο φόρ πού έφυγε νύχτα....???
Πόσο πλήρωσαν οί Ούκρανοί τόν Καστίγιο πού έξαφανίστηκε...??
Ντιόγο.....??? 10 μύρρια...???
κ.λ.π.......κ.λ.π.......κ.λ.π........
ό Πάπ κανει καρριέρα άμυντικού στή χώρα μέ τούς καλύτερους ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ.
ΤΥΧΑΙΟ.....???
Ό Μόρας..........??? τό ίδιο βασικός στή Μπολώνια χρόνια.....!!!!!
Ό Κυργιάκος πέταξε σάν πουλάκι γιά νά μή χάσουμε τά 3..........μας.....!!!
Άν είχαν άρχίδια άς τού κάρφωναν τό δελτίο ή άς ζήταγαν λεφτά.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ......!!!
ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ.....μέ Λίβερπουλ..??
ΤΥΧΑΙΟ καί αύτό......????
Όχι μάγκα........
ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ κάνει γιά πλάκα 5 μύρρια,άλλιώς περιμένεις κανέναν πεταμένο ή
καμμιά Πόρτσμουθ νά χρεωκοπήσει ......!!!!
Όμάδες όπως ή Πόρτο ή ό Αγιαξ πού έχτισε όλόκληρο γήπεδο άπό τό φυτώριο του
ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..........

ΕΔΩ...............ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ..........σάν ίθαγενείς πού έχουν τό φύλαρχο τους.....!!!!

ΟΥΣΤ..................

DUKASII
15/07/2010, 04:51
ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 4+ ΜΥΡΡΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΑ

Ήταν ή άμοιβή τού Πάπ........
Έπαναλαμβάνω πώς τό βασικό ήταν νά είναι άλλα 2 χρόνια μαζί μας,νά προσφέρει
καί μετά άς έφευγε.
Λιγότερα δέν θά παίρναμε.....!!
Όσο γιά τήν τιμή......??
ΤΖΑΜΠΑ ΕΦΥΓΕ............
Έχεις δεί τί παλτά πωλούνται στήν Εύρώπη έναντι τεσσάρων μυρρίων.....??
Κάτι Βόρρειοι πού δέν τούς ξέρει ή μάνα τους γιά πλάκα πάνε 5 μύρρια.....!!!!
Γιά ρώτα τούς βάζελους,πόσο πλήρωσαν αύτόν τόν Μπίρ - μπίρ πού έπαιξε
ένάμισυ παιχνίδι...????
Ή έκείνον τόν Βραζιλιάνο φόρ πού έφυγε νύχτα....???
Πόσο πλήρωσαν οί Ούκρανοί τόν Καστίγιο πού έξαφανίστηκε...??
Ντιόγο.....??? 10 μύρρια...???
κ.λ.π.......κ.λ.π.......κ.λ.π........
ό Πάπ κανει καρριέρα άμυντικού στή χώρα μέ τούς καλύτερους ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ.
ΤΥΧΑΙΟ.....???
Ό Μόρας..........??? τό ίδιο βασικός στή Μπολώνια χρόνια.....!!!!!
Ό Κυργιάκος πέταξε σάν πουλάκι γιά νά μή χάσουμε τά 3..........μας.....!!!
Άν είχαν άρχίδια άς τού κάρφωναν τό δελτίο ή άς ζήταγαν λεφτά.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ......!!!
ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ.....μέ Λίβερπουλ..??
ΤΥΧΑΙΟ καί αύτό......????
Όχι μάγκα........
ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ κάνει γιά πλάκα 5 μύρρια,άλλιώς περιμένεις κανέναν πεταμένο ή
καμμιά Πόρτσμουθ νά χρεωκοπήσει ......!!!!
Όμάδες όπως ή Πόρτο ή ό Αγιαξ πού έχτισε όλόκληρο γήπεδο άπό τό φυτώριο του
ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..........

ΕΔΩ...............ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ..........σάν ίθαγενείς πού έχουν τό φύλαρχο τους.....!!!!

ΟΥΣΤ..................

:wave2: η πορτο ο αγιαξ μεχρι και ο ολυμπιακος που εδωσε τον καστιγιο για 15...

κανουν βιτρινα τους παιχτες τους στο τσα.λ.
οχι στο ελλάντα οπου και μονο ειχε παίξει ο παπαστα.

για τον μπερμ κατι οπως λες δωσανε 2 μυρια..
(?τους αλλους δε τους πιανω καν ειναι αλλη θεση αλλες τιμές.)

el_hymador
15/07/2010, 05:17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

203857

iosif
15/07/2010, 05:32
η πορτο ο αγιαξ μεχρι και ο ολυμπιακος που εδωσε τον καστιγιο για 15...

sorry αλλα ο παπ ειχε βγαλει ματια με την αντερλεχτ στο οακα που η αεκ κατεβηκε με πιτσιρικια (κονε-πλιατσικας-παπ-τοζερ-χετεμαι-παυλη) και ειχε παιξει αν θυμαμαι καλα σε ολα εκεινα τα παιχνιδια

irinia
15/07/2010, 05:34
η πορτο ο αγιαξ μεχρι και ο ολυμπιακος που εδωσε τον καστιγιο για 15...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ...............

Πολύ κακώς διαχειρίστηκαν τό θέμα Πάπ.........
Έχωσαν 3 μύρρια γιά τόν Τζιμπούρ...??
Ό Μόρας πώς έφυγε ,free....??
Ό Πλιάτσικας...?? Άρχηγός τής Έθνικής Έλπίδων...?? 280 χιλιάρικα...??
Ό Μπιρ-μπίρ γιατί 2 μύρρια...??
Άπό μιά χώρα πού οί Έλπίδες τους είναι έρασιτέχνες...??
Ή δικαιολογία πώς ή Έλλάδα είναι μιά φτηνή ποδοσφαιρική άγορά
ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ........!!!!
Ό Ντιόγο δηλαδή πού είχε παίξει καί τόν έφαγαν στή μάπα....???
Ή έπειδή γράφει Μπραζίλ θά πρέπει ή τιμή του νά ξεκινάει άπό τά 10...??
Νομίζω πώς καί πολύ τό κουράσαμε τό θέμα
Ή έσύ θές νά τούς δικαιολογείς ή έγώ νά τούς κράζω......