View Full Version : Μέγαρα και το χάλι τους.
και εγώ πέρα τη πλάκα και την ανάποδη ροή της ταυτίζομαι με την άποψη χρόνια τώρα ότι το χωράφι είναι χωράφι. Πίστα αυτό το πράγμα δεν είναι.-
Πηγαίνω μόνο για να βοηθήσω φίλους και να πιω καφέ. Όλα τα άλλα είναι για τους παίκτες που διαχειρίζονται την πίστα και μας κάνουν παντελόνι.
Δεν ξέρω γιατί κάνεις quote εμένα που μιλάω για την άσφλατο ενώ εσύ για τις εξόδους διαφυγής και τις αγωνιστικές γραμμές...
ειναι αυτο το
πιστα και Μεγαρα...........που δεν τα εχω παρει σωστα στην ιδια προταση
+1 ΝΚΤΡ
Oυτε και εγω το ειχα παρει σωστα, απο θεατης που ειχα παει λεω δεν δινω χρηματα για να ερθω εδω... αλλα οπως ειπαν εδω μεσα και μου αλλαξαν την αποψη, αλλη ενναλακτικη κοντα εδω δεν υπαρχει, οποτε καλυτερα στο χωραφι μια στο τοσο, παρα στο δρομο με κινδυνο να βρεθουμε κατω απο καμια νταλικα... ετσι για να φευγει η αναγκη να ανεβαζουμε αδρεναλινη για λιγο καιρο... βεβαια ακομα δεν εχω καταφερει να παω σε trackday, oταν εχει παντα κατι μου τυχαινει ή δεν το εχω παρει χαμπαρι... μια φορα ξεκινησα, με εψησε ο ηλιος και γυρισα πισω (37 βαθμοι...)
chr1s_86
26/10/2012, 14:57
αλλη ενναλακτικη κοντα εδω δεν υπαρχει, οποτε καλυτερα στο χωραφι μια στο τοσο, παρα στο δρομο
+1.
Όπως έχει πει και ο Trooper:
αν συγκρινεις σερρες με μεγαρα δε το συζηταω.οι σερρες ειναι πιστα και τα μεγαρα χωραφι.αν συγκρινεις μεγαρα με δρομο επισης δεν το συζηταω.τα μεγαρα ειναι πιστα και ο δρομος χωραφι [...]
Την Κυριακη την ειδα και απο μεσα πρωτη φορα... καταρχην θελει ενα καλο ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ γιατι μεχρι και χαλικια ειχε σε καποια σημεια. Και ενας νεος ταπητας δεν θα ηταν ασχημος με τοσα μπαλωματα και σαμαρακια που εχει.
Κατα τ'αλλα μια χαρα, αν εξαιρεσει κανεις οτι ειναι πολυ μικρη και οτι στο τελος της ευθειας αν χασεις τα φρενα πας στα συρματα, και δεν εχει καπου να αραξουμε σαν ανθρωποι αναμεσα στα session...
και παλι καλυτερα απο το να τρεχουμε στο δρομο, κατανοησα και πολλα λαθη που κανω εκει μεσα...
devil's animal
27/06/2017, 08:36
συνεχιζουμε με ωραιες τακτικες...
http://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/i-pista-ton-megaron-timori-tin-dimosiografiki-ali8ia
Για να μην ψαρωνει ο κοσμος, η πιστα ειναι ιδιοτικος χωρος και ο καθε ιδιοκτητης (της πιστας) μπορει να αποφασισει οτι θελει στο ποιος θα μπαινει και ποσο θα πληρωνει. Οσο αφορα τωρα οτι τραβαει κ φωτογραφιες
προφανος εδινε ενα συμβολικο ποσο τοσο καιρο και του το εκανε 500 και τσινισε. Αυτα στο ονομα της δημοσιογραφιες κλπ ειναι παπαρια μεντολες, ολα για τα λεφτα γινονται....
Για να μην ψαρωνει ο κοσμος, η πιστα ειναι ιδιοτικος χωρος και ο καθε ιδιοκτητης (της πιστας) μπορει να αποφασισει οτι θελει στο ποιος θα μπαινει και ποσο θα πληρωνει. Οσο αφορα τωρα οτι τραβαει κ φωτογραφιες
προφανος εδινε ενα συμβολικο ποσο τοσο καιρο και του το εκανε 500 και τσινισε. Αυτα στο ονομα της δημοσιογραφιες κλπ ειναι παπαρια μεντολες, ολα για τα λεφτα γινονται....
Kαι προφανώς δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να βγαζει φωτό και να κερδίζει από αυτό επαγγελματικά και αυτός που του δίνει την πρόσβαση όχι.
Και φυσικά όλα για τα λεφτά γίνονται (εκτός κι αν είσαι "έφηβος" ονειροπόλος αγωνιζόμενος).
devil's animal
27/06/2017, 10:55
επειδη δεν ξερω πως λειτουργει, ο φωτογραφος δεν ειναι μερος του deal με τον διοργανωτη του event?
δλδ καποιος διοργανωτης μπορει να γουσταρει να εχει στο event φωτογραφο, καποιος αλλος οχι...
επισης ο διοργανωτης του event ειναι επινοικιαστης, δλδ νοικιαζει τον χωρο για το event...
αν θα βαλει μεσα φωτογραφο ή εικονοληπτη ή ενα ολοκληρο συνεργειο με καμερες και φωτα ειναι δικο του θεμα, δεν ειναι?
δλδ το ιδιο θα ισχυει και για τα σχολεια που εχουν και αυτα φωτογραφο?
γιατι αν το κανει ο ιδιοκτητης της πιστας με τετοιο τροπο, τι θα πει αν ο ιδιος ο διοργανωτης παρει μια καμερα, βγαζει φωτογραφιες και συμπεριλαμβανει το κοστος τους στην τιμη του πακετου??
δεν μπορει να ελεγχθει για το αν το κανει το ολοημερο 65€ με φωτο απο 60€ χωρις φωτο π.χ.
επισης δεν μπορει ο ιδιοκτητης να του απαγορεψει την εισοδο εντος πιστας...
μπορει να δωσει φωτογραφικες μηχανες σε ολους τους κριτες που βρισκονται στις στροφες....απειροι τροποι να παρακαμφθει αυτο....:rolleyes:
Δεν ξέρω γιατί μπερδεύεσαι.
Ο διοργανωτής μπορεί να κάνει ότι θέλει (και προφανώς γράφεται σε κάποιο συμβόλαιο/ιδ. συμφωνητικό που έχει υπογραφεί - τώρα αν γίνονται αυτά δεν το γνωρίζω αλλά μιλάω από εμπειρία εμπορικών συναλλαγών).
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μια φωτογραφική και να στηθεί στον χώρο που του δίδεται πρόσβαση, ακόμα και οι θεατές. Μιλάμε τώρα για το συγκεκριμένο συμβάν σε αγώνα του ΠΠΤ.
Αλλά άλλο να έχεις απο το σπίτι σου μια φωτογραφική κι άλλο να είσαι φωτογράφος επαγγελματίας. Πρώτα γιατί η ποιότητα των φωτό είναι μακράν καλύτερη του επαγγελματία (λόγω εμπειρίας και υλικού). Επίσης, ο ιδιώτης τις έχει για το αρχείο του, αντε να τις ποστάρει και στο δίκτυο. Ο επαγγελματίας, θα τις πουλήσει, ή στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τις ποστάρει στο διαδικτυακό του περιοδικό/site και θα κερδίσει από αυτές.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι θολά, όπως είναι θολή και η κατάσταση με την πίστα των Μεγάρων εδώ και παραπάνω απο 15-20 χρόνια.
sapila racing
27/06/2017, 11:04
Τώρα οτι και να λέμε, αυτό είναι και δεν θα αλλάξει τίποτα. Τόσα χρόνια δεν άλλαξε.
Απο την στγμή που η πίστα όχι μόνο δεν παρέχει ρεύμα, αλλά καταφέρνει τελικά και βγάζει και χρήματα απο το ρεύμα που πουλάει 3ος στους συμμετέχοντες στα TD, νομίζω οτι ο ιδιοκτήτης έχει καταφέρει κι έχει φτάσει στο άκρον άωτον της εκμετάλλευσης.
Γιατί σίγουρα ο τύπος με το φορτηγό γεμάτο γεννήτριες και μπαλαντέζες πληρώνει για να κανει αυτη τη δουλειά όπως κι οι φωτογράφοι.
sapila racing
27/06/2017, 11:06
Δεν ξέρω γιατί μπερδεύεσαι.
Ο διοργανωτής μπορεί να κάνει ότι θέλει (και προφανώς γράφεται σε κάποιο συμβόλαιο/ιδ. συμφωνητικό που έχει υπογραφεί - τώρα αν γίνονται αυτά δεν το γνωρίζω αλλά μιλάω από εμπειρία εμπορικών συναλλαγών).
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μια φωτογραφική και να στηθεί στον χώρο που του δίδεται πρόσβαση, ακόμα και οι θεατές. Μιλάμε τώρα για το συγκεκριμένο συμβάν σε αγώνα του ΠΠΤ.
Αλλά άλλο να έχεις απο το σπίτι σου μια φωτογραφική κι άλλο να είσαι φωτογράφος επαγγελματίας. Πρώτα γιατί η ποιότητα των φωτό είναι μακράν καλύτερη του επαγγελματία (λόγω εμπειρίας και υλικού). Επίσης, ο ιδιώτης τις έχει για το αρχείο του, αντε να τις ποστάρει και στο δίκτυο. Ο επαγγελματίας, θα τις πουλήσει, ή στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τις ποστάρει στο διαδικτυακό του περιοδικό/site και θα κερδίσει από αυτές.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι θολά, όπως είναι θολή και η κατάσταση με την πίστα των Μεγάρων εδώ και παραπάνω απο 15-20 χρόνια.
Δεν αφήνουν κανέναν εξωτερικό με σοβαρή φωτογραφική μηχανή να παει πουθενά αλλού εκτός του χώρου στα πιτς. Ούτε ιδιώτη που έχει απλά σκοπό να τραβήξει τους φίλους του δωρεάν φυσικά.
Δεν αφήνουν κανέναν εξωτερικό με σοβαρή φωτογραφική μηχανή να παει πουθενά αλλού εκτός του χώρου στα πιτς. Ούτε ιδιώτη που έχει απλά σκοπό να τραβήξει τους φίλους του δωρεάν φυσικά.
Ναι οκ, και καλά κάνουν.
Στα "πιτς" και τις εξέδρες είναι ο χώρος των θεατών. Μέσα στην πίστα πρέπει να είναι μόνο οι κριτές - κανονικά ούτε και οι "διαπιστευμένοι" φωτογράφοι δεν θα έπρεπε να είναι, αλλά οκ ας πούμε ότι διαλέγουν σημεία ασφαλή.
Εαν εισαι σε δημοσιο χωρο στην Ευρωπη / Ελλαδα μπορεις να τραβας φωτο και να πηγαινεις οπου θελεις. Σε ιδιωτικο χωρο/μερος χρειαζεσαι αδεια για να τραβηξεις φωτο , αλλα και να μπεις μεσα. Επισης ενας οποιοςδηποτε για να μπει σε ιδιωτικο χωρο
χρειαζεται αδεια. Ο ιδιοκτητης εχει δικαιωμα να ζητησει την αποχωρηση απο τον χωρο οποιανδηποτε στιγμη θελει χωρις να χρειαζεται να δικαιολογησει σε κανεναν το πως και το γιατι.
Π.χ
Ερχεται η αστυνομια σπιτι μας. Με ευγενεια σας λενε καλησπερα σας, μπορουμε να περασουμε? Απο ευγενεια τους λες ναι παρακαλω περαστε. Τους εδωσες αδεια και μπηκαν λοιπον, οχι αυθαιρετα οποτε δεν χρειαζονται εισαγγελεα (ενταλμα ερευνας δεν υπαρχει στην ελλαδα μονο στις ταινιες).
Οι φωτογραφιες για Private use επιτρεπονται, οσο αφορα το commercial και αναδημοσιευση κλπ πρεπει να πληρωσεις δικαιωματα.
devil's animal
27/06/2017, 12:14
Εαν εισαι σε δημοσιο χωρο στην Ευρωπη / Ελλαδα μπορεις να τραβας φωτο και να πηγαινεις οπου θελεις. Σε ιδιωτικο χωρο/μερος χρειαζεσαι αδεια για να τραβηξεις φωτο , αλλα και να μπεις μεσα. Επισης ενας οποιοςδηποτε για να μπει σε ιδιωτικο χωρο
χρειαζεται αδεια. Ο ιδιοκτητης εχει δικαιωμα να ζητησει την αποχωρηση απο τον χωρο οποιανδηποτε στιγμη θελει χωρις να χρειαζεται να δικαιολογησει σε κανεναν το πως και το γιατι.
λιγο ακυρο αυτο Μιχαλη...
ειπαμε η πιστα επινοικιαζεται που σημαινει οτι ιδιοκτητης εχει δωσει την πιστα σε συγκεκριμενο ατομο εναντι συγκεκριμενου ποσου για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα...
αυτος που την νοικιαζει μπορει να βαλει μεσα οποιον θελει...
ειναι σαν να νοικιαζεις ενα σπιτι και να ερθει μια μερα ο ιδιοκτητης και να σου πει: ο ταδε φιλος σου δεν μπορει να ξαναμπει μεσα στο σπιτι... ή αν θελει να ξαναμπει να μου πληρωσει Χ ποσο...
η πιστα χρησιμοποιειται για td, σχολεια, πρωταθληματα καθε ειδους...
παντα απο πισω υπαρχει ενας επινοικιαστης-διοργανωτης...ο ιδιοκτητης παιρνει το χρημα για οτι περιλαμβανει η πιστα..π.χ. κυριως ασφαλτοταπητας, βοηθητικοι χωροι, pits και οποιεσδηποτε εγκαταστασεις εντος του οικοπεδου...
αν του κ@υλωνει ανα πασα στιγμη να απαγορευει την εισοδο σε οποιον αυτος θελει ενω εχει ηδη παρει τα λεφτα για την διοργανωση ειναι λαθος κατα την γνωμη μου...γιατι με την ιδια λογικη μπορει αυριο να ξυπνησει και να πει οτι απαγορευεται η εισοδος και στις τουαλετες ....και αν θελετε να πατε θα πληρωνετε Χ ποσο...κατι αντιστοιχο με το ρευμα δλδ...:rolleyes:
λιγο ακυρο αυτο Μιχαλη...
ειπαμε η πιστα επινοικιαζεται που σημαινει οτι ιδιοκτητης εχει δωσει την πιστα σε συγκεκριμενο ατομο εναντι συγκεκριμενου ποσου για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα...
αυτος που την νοικιαζει μπορει να βαλει μεσα οποιον θελει...
ειναι σαν να νοικιαζεις ενα σπιτι και να ερθει μια μερα ο ιδιοκτητης και να σου πει: ο ταδε φιλος σου δεν μπορει να ξαναμπει μεσα στο σπιτι... ή αν θελει να ξαναμπει να μου πληρωσει Χ ποσο...
η πιστα χρησιμοποιειται για td, σχολεια, πρωταθληματα καθε ειδους...
παντα απο πισω υπαρχει ενας επινοικιαστης-διοργανωτης...ο ιδιοκτητης παιρνει το χρημα για οτι περιλαμβανει η πιστα..π.χ. κυριως ασφαλτοταπητας, βοηθητικοι χωροι, pits και οποιεσδηποτε εγκαταστασεις εντος του οικοπεδου...
αν του κ@υλωνει ανα πασα στιγμη να απαγορευει την εισοδο σε οποιον αυτος θελει ενω εχει ηδη παρει τα λεφτα για την διοργανωση ειναι λαθος κατα την γνωμη μου...γιατι με την ιδια λογικη μπορει αυριο να ξυπνησει και να πει οτι απαγορευεται η εισοδος και στις τουαλετες ....και αν θελετε να πατε θα πληρωνετε Χ ποσο...κατι αντιστοιχο με το ρευμα δλδ...:rolleyes:
Πρέπει να είναι χόμπυ σου να κάνεις αυτους τους συλλογισμούς.
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, ποιος την επινοικιάζει και ποιος την διαθέτει;
Το άρθρο (http://www.bikerspirit.net/main/i-pista-ton-megaron-timorei-to-biker-spirit-epeidi-eipe-tin-alitheia/)του συγκεκριμένου e-magazine ονομάζει τον κ. Λεκάκη. Δεν τον γνωρίζω, βεβαίως ο αρθρογράφος βάζει το κύριος σε εισαγωγικά. Φανταστική δημοσιογραφία...
Ο οποίος κ. Λεκάκης, βάση του άρθρου, μέσω του Ζαφειρόπουλου γνωστοποίησε την απόφασή του στο e-Magazine.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό του ΠΠΤ με τη βροχή, ποιος είχε επινοικιάσει την πίστα; Εγώ δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Βγαίνει λοιπόν το περιοδικό και με ένα άρθρο του γράφει την άποψή του για το περιστατικό. Και καλά κάνει, δημοκρατία έχουμε.
Δεν συμφωνεί λοιπόν ο ιδιοκτήτης, και λέει ότι στο χωράφι του όπου παρεπιπτόντως υπάρχει και μια πίστα μέσα, για να φωτογραφίζουν οι του e-magazine, θα πρέπει να πληρώνουν. Εκδικητικό; Μπορεί, αλλά δικαίωμά του.
Δεν ανήκει στον λαό το χωράφι/οικοπεδο/πιστα/πες τε το όπως θέλετε ο καθένας.
Δεν είναι δικαίωμά μας να μπαίνουμε εκεί μέσα.
Τα έχουμε ξαναπεί 1.000.000+ φορές, καταντάει κουραστικό.
DoctoR_k6
27/06/2017, 13:34
Χαθηκε η ουσια του θεματος/ανακοινωσης...
Απλα ειναι τα πραγματα...γιατι γραψατε(κ φωτογραφισατε) κυριοι πως το χωραφι μου ειναι ανεπαρκες για αγωνες/δεν πληρει προυποθεσεις/αφαλειας κλπ κλπ???
Με δυσφημειτε...οποτε κ εγω που ξερω οτι συνεργαζεστε με τους ταδε σας λεω πως θελω 500 καθε φορα που ερχεστε εδω για τις φωτο σας.
Αυτος καλα εκανε κ τους την ειπε με το αζημειωτο...το θεμα ειναι πως αυτοι εμμεσα του δινουν το δικαιωμα να χρησιμοποιει το χωραφι του για τα εν λογω event με κινδυνο (παντα) την ασφαλεια των συμμετεχοντων.
Γνωστη η κουβεντα για τα Μεγαρα κ γνωστο πως μονο στο Ελλαντα θα λειτουργουσε ακομη...
Το άρθρο (http://www.bikerspirit.net/main/i-pista-ton-megaron-timorei-to-biker-spirit-epeidi-eipe-tin-alitheia/)του συγκεκριμένου e-magazine ονομάζει τον κ. Λεκάκη. Δεν τον γνωρίζω, βεβαίως ο αρθρογράφος βάζει το κύριος σε εισαγωγικά. Φανταστική δημοσιογραφία...
Ο οποίος κ. Λεκάκης, βάση του άρθρου, μέσω του Ζαφειρόπουλου γνωστοποίησε την απόφασή του στο e-Magazine.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό του ΠΠΤ με τη βροχή, ποιος είχε επινοικιάσει την πίστα; Εγώ δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Βγαίνει λοιπόν το περιοδικό και με ένα άρθρο του γράφει την άποψή του για το περιστατικό. Και καλά κάνει, δημοκρατία έχουμε.
Δεν συμφωνεί λοιπόν ο ιδιοκτήτης, και λέει ότι στο χωράφι του όπου παρεπιπτόντως υπάρχει και μια πίστα μέσα, για να φωτογραφίζουν οι του e-magazine, θα πρέπει να πληρώνουν. Εκδικητικό; Μπορεί, αλλά δικαίωμά του.
Ανήκει στην εκκλησία, λες να ζητήσει ποσοστά ???
Ανήκει στην εκκλησία, λες να ζητήσει ποσοστά ???
Δεν με ενδιαφέρει σε ποιον ανήκει. Εφόσον δεν ανήκει στη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού ή σε κάποια άλλη κρατική υπηρεσία ή δήμο, ανήκει σε κάποιον.
Δεν με ενδιαφέρει σε ποιον ανήκει. Εφόσον δεν ανήκει στη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού ή σε κάποια άλλη κρατική υπηρεσία ή δήμο, ανήκει σε κάποιον.
Εννοείται ούτε εμένα, κουβέντα κάνουμε.
Ο Σταύρος είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από όλους τους άλλους στο θέμα... Τα έξτρα χρήματα ζητήθηκαν για το TD του Σαββάτου, με αποτέλεσμα φυσικά τελικά να μην υπάρχει φωτογράφος γιατί 500 ευρώ δεν έχει καν έσοδα, όχι κέρδος...Το να ζητήσεις ξαφνικά 500 ευρώ έξτρα σε μια ενοικίαση της πίστας ΑΝ υπάρχει φωτογράφος είναι καθαρά τιμωρητικό.
Επίσης, ο τύπος με το φορτηγό και τις γεννήτριες, δεν πληρώνει κανέναν απ'ότι γνωρίζω. Που ξέρεις, αύριο μπορεί να του ζητήσουνε και αυτουνου 500 ευρώ, εκεί να δεις πόσο θα παει το ρεύμα...
Συμβόλαια γραπτά; Άλλο ανέκδοτο; :)
bros400pgm
27/06/2017, 14:44
Εντάξει, μιλάμε τώρα για τον άνθρωπο-"δημοσιογράφο" που με έδιωξε από το φόρουμ του, γιατί τον τρολαριζα ότι είμαι ΠΑΣΟΚ και δεν συμφωνούσα με τις αριστερές απόψεις του. :lol::lol::lol:
Γύρισε ο τροχός ρπμ;;;; :bawl:
Ο Σταύρος είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από όλους τους άλλους στο θέμα... Τα έξτρα χρήματα ζητήθηκαν για το TD του Σαββάτου, με αποτέλεσμα φυσικά τελικά να μην υπάρχει φωτογράφος γιατί 500 ευρώ δεν έχει καν έσοδα, όχι κέρδος...Το να ζητήσεις ξαφνικά 500 ευρώ έξτρα σε μια ενοικίαση της πίστας ΑΝ υπάρχει φωτογράφος είναι καθαρά τιμωρητικό.
Επίσης, ο τύπος με το φορτηγό και τις γεννήτριες, δεν πληρώνει κανέναν απ'ότι γνωρίζω. Που ξέρεις, αύριο μπορεί να του ζητήσουνε και αυτουνου 500 ευρώ, εκεί να δεις πόσο θα παει το ρεύμα...
Συμβόλαια γραπτά; Άλλο ανέκδοτο; :)
Ναι οκ, δεν έχω καμία επαφή (πλην της ανάγνωσης των άρθρων) με το εν λόγω περιοδικό. Ούτε με τους υπεύθυνους της πίστας.
Διαβάζω (http://www.bikerspirit.net/main/wolf-racing-motul-team-4-agonas-ppt2017/)(και πάλι μέσω του ίδιου περιοδικού) ότι η πίστα δεν ήταν καλή, ο χρόνος του 58,9 έγινε μάλλον το Σάββατο στο στεγνό, και αρνήθηκαν οι υπόλοιπες ομάδες.
Είδαμε όλοι (όσοι τεσπά έχουμε FB) το μπάχαλο με τους οδηγούς να λένε τα δικά τους για την ημέρα του αγώνα κλπ
Και μια και το θέμα δεν είναι το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά η ίδια η πίστα, γιατί συνεχίζουν και την συμπεριλαμβάνουν στο αγωνιστικό ημερολόγιο; Είναι επικίνδυνη ή όχι;
Υπάρχει κάποιο θέμα με τον ιδιοκτήτη (ή τον διαχειριστή) ή όχι;
Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει σαν πίστα με την μέτρια (σε χρόνους) χρήση που έκανα.
Απλά αυτό που πραγματικά με χαλάει είναι η συνεχόμενη γκρίνια αυτών που δεν τους αρεσει αλλά πάνε, γιατί υπάρχουν κι αυτοί που δεν τους αρέσει και πάνε μόνο Σέρρες.
Και μια και το θέμα δεν είναι το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά η ίδια η πίστα, γιατί συνεχίζουν και την συμπεριλαμβάνουν στο αγωνιστικό ημερολόγιο; Είναι επικίνδυνη ή όχι;
τα μέγαρα δεν είναι πίστα της προκοπής, η τρίπολη δεν είναι καν πίστα...
...πανελλήνιο πρωτάθλημα μόνο με μια πίστα;
δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, πιο πολύ ρητορικό είναι το ερώτημα
τα μέγαρα δεν είναι πίστα της προκοπής, η τρίπολη δεν είναι καν πίστα...
...πανελλήνιο πρωτάθλημα μόνο με μια πίστα;
δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, πιο πολύ ρητορικό είναι το ερώτημα
Και γιατί να έχουμε κάτι αφού δεν υπάρχουν οι υποδομές;
Θα υπήρχε μπάσκετ χωρίς τα κλειστά;
Και γιατί να έχουμε κάτι αφού δεν υπάρχουν οι υποδομές;
Θα υπήρχε μπάσκετ χωρίς τα κλειστά;
Εδώ δεν θες απάντηση μάλλον.
Εδώ δεν θες απάντηση μάλλον.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο πίσω από αυτό και δεν ενδιαφέρει.
Άλλο είναι το ζητούμενο.
Γιατί να έχεις κάτι χωρίς την απαραίτητη υποδομή; Σαν τους παγοδρόμους της Τζαμάικα...
384999
devil's animal
27/06/2017, 16:57
πως το καταλαβες? εισαι εξυπνος εσυ...να το κοιταξεις...
ας μην κολλαμε σε ονοματα...
καποιος ειναι ο ιδιοκτητης, καποιος ο επινοικιαστης και ταυτοχρονα διοργανωτης του event...
ο ιδιοκτητης εχει και διαθετει ενα χωραφι-πιστα...
βρισκονται 10 ατομα και την επινοικιαζουν εναντι Χ ποσου για διαφορα events...αυτοκινητου, μοτοσυκλετας, μονοροδου.... χεστηκαμε...
ενα e-magazine, το οποιο συνεργαζεται με ενα απο τα 10 ατομα που επινοικιαζουν, εγραψε οτι η πιστα ειναι χωραφι και δεν πληρει προδιαγραφες για ΠΠΤ...
λογω αυτου "τιμωρειται" ο επινοικιαστης αυταρχικα απο τον ιδιοκτητη ζητωντας να πληρωνει 500€ ο φωτογραφος για να μπει...
so simple...
και οχι δεν ειναι δικαιωμα του εφ'οσον επινοικιαζεται ο χωρος....εκτος αν δεν υπαρχουν χαρτια...και γινονται ολα με τα λογια...
ανηκει στον ιδιοκτητη ρε Νικο, ο οποιος ομως ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΕΙ λεμε...παιρνει χρημα...αρα ΔΕΝ εχει λογο για το ποιος θα μπει ή δεν θα μπει εκεινη την ημερα μεσα...εκτος και μπουν μπουλντοζες και του το κανουν ρημαδιο...μονο τοτε εχει λογο...
Απλά αυτό που πραγματικά με χαλάει είναι η συνεχόμενη γκρίνια αυτών που δεν τους αρεσει αλλά πάνε, γιατί υπάρχουν κι αυτοί που δεν τους αρέσει και πάνε μόνο Σέρρες.
εγω προσωπικα μονο Σερρες παω πλεον...φιλοσοφικη η συζητηση και η γκρινια εν προκειμενω, αλλα σιγουρα καποιους ενδιαφερει...
:rolleyes:
congate7
27/06/2017, 18:02
Δηλαδή αν τσακωθώ με τον ιδιοκτήτη το επόμενο τρακτερντέι θα μου ζητήσει μισό χιλιάρικο;
Coyote.V
27/06/2017, 18:43
Είναι ακριβώς η περίπτωση να τσακωθείς με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζει ο φίλος σου και ο ιδιοκτήτης να ζητάει χρήματα από τον φίλο σου για να μπεις στο σπίτι του.
Παιδια υπαρχει ο παραγοντας commercial, ο ιδιοκτητης νοικιαζει την πιστα προς χρηση το commercial ειναι αλλο κεφαλαιο! Τα ιδια γινονται και στις Σερρες, νοικιαζεις την πιστα να κανεις trackday, εαν βαλεις σημαιες, banner κλπ πληρωνεις δικαιωματα αλλιως στα κατεβαζουν, εαν εχεις φωτογραφο πληρωνεις ενα ποσο(νομιζω, εαν σηκωσεις drone πληρωνεις επισης (εαν θυμαμαι 50ευρω). http://raceway.gr/
Για να τελειωνουμε, ο Mr.Μεγαρα οποιος και να ειναι ενας η ομαδα ειναι μεγαλοι μαγκες. Τους παραδεχομαι και καλα κανουν, κανουν οτι θελουν στην ιδιοκτησια τους γιατι εχουν το δικαιωμα και πρατουν οπως θελουν. Τους κανουν ολους πελατακια χρονια τωρα ασχετα με την γκρινια ασχετα με το τι λεει ο καθενας, γιαυτο λεω μαγκες ειναι. Οσο αφορα για το συμβαν με το e-περιοδικο δεν νομιζω οτι ειχε αδικο με την ατακα που γραφτηκε "θα χασουν το μεροκαματο που τους δινει το αυτοκινητοδρομιο". Ειναι περα για περα πραγματικη. Απλα πραγματα, αμα δεν μπαινει στα μεγαρα, το συγκεκριμενο site δεν θα εχει να γραφει τιποτα αφου τα 3/4 του ελληνικου πρωταθληματος και trackday γινονται εκει. Το συγκεκριμενο σιτε εχει ενα σκασμο διαφημισεις (χωρις να γνωριζω εαν πληρωνεται) ετσι με τον καιρο εαν δεν εχει θεματα να δειχνει σιγα σιγα δεν θα εχει διαφημισεις αρα εισοδημα. Επισης με τα trackday αμα δεν μπαινει παλι θα εχει χασουρα απο εισοδημα. Win win κατασταση ειναι τον σβηνουν οποτε θελουν τον bikerspirit και τον καθενα bikerspirit , moto, κλπ. Θεωρω ομως οτι πρεπει να γραφτει οτι ολα αυτα τα χρονια μονο αυτος ο ανθρωπος και το σιτε τραβαγαν βιντεο απο τους αγωνες, φωτο, εγραφαν σεντονια, συνεντευξεις κλπ και μπορουσα εγω ο μπαγκοσμιος απο τα εξωτερικα και εβλεπα τι γινεται.... Αυτο πρεπει να το αναγνωρισουμε ολοι και το οφειλουμε γιατι σιγουρα εαν τωρα βγαζει καποια λεφτα ειμαι σιγουρος οτι "εχασε" μεχρι να παρει μπροστα ολο αυτο το "προιον" και να φερνει καποιο εισοδημα....
Παιδια υπαρχει ο παραγοντας commercial, ο ιδιοκτητης νοικιαζει την πιστα προς χρηση το commercial ειναι αλλο κεφαλαιο! Τα ιδια γινονται και στις Σερρες, νοικιαζεις την πιστα να κανεις trackday, εαν βαλεις σημαιες, banner κλπ πληρωνεις δικαιωματα αλλιως στα κατεβαζουν, εαν εχεις φωτογραφο πληρωνεις ενα ποσο(νομιζω, εαν σηκωσεις drone πληρωνεις επισης (εαν θυμαμαι 50ευρω). http://raceway.gr/
Ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κανείς λεφτά για να σηκώσω drone στις Σέρρες...
Σπυρο ουτε εμενα γιατι ειμαι ιδιωτης, ψαχνω στο serrescircuit καπου το ειχαν γραμμενο να το δεις.....
Σπυρο ουτε εμενα γιατι ειμαι ιδιωτης, ψαχνω στο serrescircuit καπου το ειχαν γραμμενο να το δεις.....
Σε κάθε περίπτωση αν είναι 50 ευρώ για επαγγελματία, το ποσό είναι 'λογικό' και σε σχέση με τα αναμενόμενα έσοδά του. Αν ήταν 500, θα ήτανε σαν να του λένε "απαγορεύονται οι πτήσεις' (ή, αντίστοιχα, οι φωτογραφήσεις). Ελλάδα είμαστε, όχι Ιταλία που χρεώνει 60 ευρώ τις φωτογραφίες ο φωτογράφος και τα τρακ ντέι έχουνε 200+ άτομα...
fazerakis
29/06/2017, 14:43
Παιδια τι συζηταμε. Σε ενα μονοπωλειο, ενας καθοριζει τις τιμες, την πολιτικη και τους συνεργατες του. Με λιγα λογια θα τον πιπωνεις και θα λες ευχαρισtω ... excuse my French...
Οταν κλεισανε το ρευμα απο τις πριζες δεν το καταλαβατε;; ή ακομα νομιζετε οτι υπαρχει προβλημα στο δικτυο :lol:
Καποιος χανει καποιος κερδιζει, μονο που σαν πελατες μονο χανουμε τελευταια.
Προσωπικα εχω σιχαθει ολο αυτο το κυκλωμα που δεν θελω καν να ασχοληθω μαζι τους. Το πουλαω και ριχνω μαυρη πετρα... ασταδιαλα...
Πωλειται ΖΧ10R τουμπανο (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152911) :bawl:
chr1s_86
14/07/2020, 18:16
Έχει μπει κανείς στην πίστα καρτ που είναι στα μέγαρα με (μικρό προφανώς) μηχανάκι; Έχει TD για μικρά την Κυριακή και το σκέφτομαι... (αν πάω θα είναι με RS125 ή RC390)
η άσφαλτος πως είναι;
Την είχα βολτάρει πέρυσι κ πρόπερσι με τα test ride του μοτο, εκεί βάζανε τα σκουτεροπαπα.
Ιδιατερα σφιχτή, ενώ η ποιότητα της ασφάλτου μέτρια προς το κάτω του μετρίου.
Σίγουρα οι έτερες καρτοπιστες σε Ασπροπυργο κ Αφίδνες προσφερονται καλύτερα για οδήγηση μηχανής
sapila racing
15/07/2020, 08:32
Έχει μπει κανείς στην πίστα καρτ που είναι στα μέγαρα με (μικρό προφανώς) μηχανάκι; Έχει TD για μικρά την Κυριακή και το σκέφτομαι... (αν πάω θα είναι με RS125 ή RC390)
η άσφαλτος πως είναι;
Δεν έχω μπεί αλλά την έχω δεί, είναι για mini bikes στην ουσία.
Τα μηχανακια που αναφέρεις ειναι οτι πρέπει για την κανονική των Μεγάρων.
chr1s_86
18/07/2020, 11:43
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Το σκεφτόμουν για την ποικιλία, να οδηγήσω μια διαφορετική χάραξη. Είχα μπει παλιότερα με παπί στον Ασπρόπυργο και θα έλεγα ότι ήταν σφιχτό το πιστάκι αλλά οκ για τα 110 κυβικά. Των μεγάρων φαίνεται να έχει λίγο μεγαλύτερο πλάτος στο google maps αλλά με 30 άλογα παραπάνω από το παπί μάλλον θα είναι πολύ "μικρό".
:beer: