View Full Version : Μέγαρα και το χάλι τους.
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Τα περί κακής χρήσης του όρου track day, ότι η διοργάνωση φταίει γιατί τον έβαλε σε λάθος group κλπ δε με βρίσκουν σύμφωνο. Όσο γίνεται οι αναβάτες ομαδοποιούνται βάσει ταχύτητας για να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί κάποιος στο πιο αργό group να κάνει μια αντίστοιχη χοντράδα όπως ο Σκοπιανός. Το να έχεις συναίσθηση του ότι βρίσκεσαι σε track day και όχι κατατακτήριες είναι ευθύνη του αναβάτη, δε νομίζω ότι προκύπτει κάπου σαφής ευθύνη του διοργανωτή.
Από εκεί και πέρα πατάει στις γνωστές διαχρονικές παθογένειες με νόμους επι νόμων και αστερίσκους επί αστερίσκων για να κάνει προσωπική ζημιά στον διοργανωτή, και την πληρώνουν και όλοι οι υπόλοιποι.
moto_Princess
07/06/2025, 00:13
εγώ μπορεί να μην οδηγάω γρήγορα, αλλά η μηχανή που περνάει έτσι και ο άλλος φέρνει τούμπες στο βίντεο είναι φάουλ.
telegonos
07/06/2025, 00:14
ο φελουκας γιατι κανει πως δεν ξερει τι γινετε στα td του ζαφ;
Προσπαθεί να μην πει κάτι, και να δείχνει ουδέτερος σαν δημοσιογράφος. Η γλώσσα του σώματός του, σε πολλά σημεία, άλλα λέει βέβαια.
moto_Princess
07/06/2025, 00:18
Προσπαθεί να μην πει κάτι, και να δείχνει ουδέτερος σαν δημοσιογράφος. Η γλώσσα του σώματός του, σε πολλά σημεία, άλλα λέει βέβαια.
Ιούλιος Καίσαρας...
το box είναι παραβίαση διατάξεων Ποινικού (επικίνδυνη σωματική βλάβη , συμπλοκή, μονομαχία κλπ κλπ) και πάει λέγοντας.
Ρε συ, σε φορουμ μοτοσυκλετας ειμαστε, προσεχε λιγο τις λεξεις που χρησιμοποιεις
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
προσπαθουσα κανα 3λεπτο να καταλαβω πως σκατα μπορει καποιος να παθει σωματικες βλαβες, συπλοκες και μονομαχιες οταν ειναι μεσα σε ενα box :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CorpseAlive
07/06/2025, 00:40
Ιούλιος Καίσαρας...
Εννοείς Πόντιος Πιλάτος φαντάζομαι.
Όχι ρε... Τη σαλάτα του καίσαρα εννοεί. Σε ένα μήνα έχουμε Ιούλιο.
Βάζω αυτό εδώ σε πρώτη φάση.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-athlitismos/pd-14-2007.html
Τώρα που θα είναι ξεκάθαρο τι και πως ας γράψω εν συνεχεία και εγώ την αποψάρα μου (με μερικές νομικές πινελιές) .
Άσχετο με τα γεγονότα, στέκομαι σε ότι πρόλαβα να διαβάσω. Όπως έγραψε κάποιος, δεν πρέπει να υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα που να καλύπτει τις προϋποθέσεις του νόμου.
Ακόμα και αν υπάρξει, το κόστος κατασκευής είναι εκατοντάδες εκατομμύρια.
Δεν υπάρχει περίπτωση , να μην είναι ζημιογόνος ως επένδυση.
Οποτε καληνύχτα σας.
ΥΓ. Στο άρθρο 1 αναφέρεται μόνο σε αγώνες αυτοκινήτου. Είναι εκ παραδρομής άραγε, ή με τον όρο αυτοκίνητο εννοεί κυριολεκτικά τα αυτόκινούμενα οχήματα;
Δεν είδα πουθενά την λέξη μοτοσυκλέτα πάντως
moto_Princess
07/06/2025, 01:08
Σωστά.
moto_Princess
07/06/2025, 01:09
Όχι ρε... Τη σαλάτα του καίσαρα εννοεί. Σε ένα μήνα έχουμε Ιούλιο.
Μόνο του chef
Nostradamus
07/06/2025, 07:01
Καταλαβαίνω την προσπάθεια ουδετεροτητας του ΜΟΤΟ. Η στάση σώματος βέβαια όπως είπε και ο τελεγονος μια χαρά δείχνει την θέση.
Ο κυριος είναι απλά απαράδεκτος. Είναι ο ορισμός του "ελληναρα ", και της νοοτροπίας του αν δεν γίνει το δικό μου, ας καεί ο κόσμος.
Η χειρότερη για μένα στιγμή της μιας ώρας βιντεο, είναι η αναφορά στον θάνατο του 2013 στα Μέγαρα, που προσπάθησε να την "δεσει" με συναίσθημα και αίσθημα ευθύνης για το δημόσιο καλό που θέλει να προστατέψει... Τραγικός "ελληναρας" συνταξιούχος, από αυτούς που γεμίζουν τα καφενεία, από την Αθήνα μέχρι και το τελευταίο χωριό...
RaGe_Raptor
07/06/2025, 07:06
το μόνο που μπορώ να πω για το βίντεο είναι πως αν το τρέξεις x1.5 ή x1.75 θα σου σπαταλήσει λιγότερο χρόνο.
ratamahatta
07/06/2025, 07:29
Νικολαιδης σε τρικυμία,ότι να ναι
Καλύτερα να πέσεις στον δρόμο και να αποζημιωθείς…ακόμα και μετά θανατο ,απίστευτος
Τελικά μπρος τον εγωισμό του δεν έβαλε κανένα
Επειδή δεν γνωρίζω,ανέφερε για pole position κ φιλικό αγώνα, ισχύει;
Νομίζω στους όρους που υπογράφεις πριν μπεις δεν έχει τέτοια αναφορά, στα Μέγαρα σίγουρα.
Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του αναβάτη αλλά μπορείς να δεις τα σημάδια στην πίστα, για αυτό και οι κριτές γενικά θα πρέπει να είναι αυστηροί…και ας είναι πελάτες τους όπως όλοι μας
Η galaxy που έχει αναλάβει την διαχείριση της πίστας στα Μέγαρα είναι σίγουροι ότι θα ανοίξουν σύντομα,περίμενα βέβαια καμιά δήλωση για βελτίωση της ασφάλειας πρώτα από όλα ,αμμοπαγιδες κλπ αλλά δεν είδα διάθεση κρίμα
Ξεκίνησα να βλέπω το βίντεο, αλλά μετά από 7 δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι δε δίνω δεκάρα αν τρέχουν ή φυτεύουν ντομάτες στα Μέγαρα, και το έκλεισα. Μια ώρα βίντεο για τα Μέγαρα, λολ.
Ευτυχώς κάποιος μπήκε στον κόπο να γράψει εδώ την περίληψη. Άρα η όλη φάση δημιουργήθηκε από μια κουλομαρία drama queen. Figures.
Μάλιστα...
Οκ, ειναι προφανές πως το θέμα είναι οικονομικής φύσεως και ουδόλως έχει να κάνει με ασφάλεια. Απλά η ασφάλεια μπαίνει ως βασικό στοιχείο για να στηρίξει την αγωγή που φαντάζομαι έχει καταθέσει. Θυμήθηκε τον θάνατο του 2013 και ήρθε και ο θάνατος του Βούλγαρου γενικά και αόριστα για να αποδείξει πως έχει γίνονται επικίνδυνες δραστηριότητες μπλα μπλα μπλα.
Αν συμμετείχαν αγωνιζόμενοι και βρέθηκαν ταυτόχρονα όλοι τους στο μεσαίο γκρουπ, δεν το διέψευσε ο Ζαφ, ναι; Κάποια εκδήλωση Rising Star έγινε εκεί; Λάθος αν έγινε όπως τα λέει ο Νικολαΐδης. Και υπάρχει ευθύνη σε αυτό το σημείο, δεν μπορεί να είναι μαζί αναβάτες του 1:25 με του 1:40
Προφανώς ο "αγώνας" δεν γινόταν όταν έγινε το συμβάν, αλλά είναι το απαραίτητο στοιχείο για να ακυρώσει την δήλωση αποποίησης ευθύνης που είχε υπογράψει πριν μπει. Θα ισχυριστεί φαντάζομαι πως είναι άκυρη γιατί δήλωσε συμμετοχή σε "προπονηση, βόλτα" και όχι σε αγώνα, επομενως ο διοργανωτής τον εξέθεσε σε κίνδυνο που δεν γνώριζε πως λαμβάνει.
Δικηγόροι το έχουν τρέξει το θέμα, απλά τους πήρε λίγο χρόνο μέχρι να δέσουν την αγωγή.
Τα υπόλοιπα περί ασφαλείας των αναβατων, νάχαμε να λέγαμε.
Ξεκίνησα να βλέπω το βίντεο, αλλά μετά από 7 δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι δε δίνω δεκάρα αν τρέχουν στα Μέγαρα ή φυτεύουν ντομάτες, και το έκλεισα. Μια ώρα βίντεο για τα Μέγαρα, λολ.
Ευτυχώς κάποιος μπήκε στον κόπο να γράψει εδώ την περίληψη. Άρα η όλη φάση δημιουργήθηκε από μια κουλομαρία drama queen. Figures.
Η όλη φάση έγινε, για το ποιος θα πληρώσει το XSR. Nothing more, nothing less.
peterTHErider
07/06/2025, 09:15
Ξεκίνησα να βλέπω το βίντεο, αλλά μετά από 7 δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι δε δίνω δεκάρα αν τρέχουν στα Μέγαρα ή φυτεύουν ντομάτες, και το έκλεισα. Μια ώρα βίντεο για τα Μέγαρα, λολ.
Το θέμα δεν είναι καθαρά τα μέγαρα αλλά το πόσο ένας εγωισμός μπορεί να κάνει κακο και να βρει παραθυρακια στην ελληνική νομοθεσία.
Το ξέραμε αλλά το είδαμε άλλη μια φορά.
Την άλλη την κοτσάνα που είπε την ακούσατε;ότι ιδιωτική ασφάλεια υγείας δεν σε καλύπτει αν πάθεις ατύχημα στην πίστα.
Τι άλλο θα πει για να δικαιολογήσει την μαλακια που εκανε.
Και κατάλαβε τι μαλακια έκανε και για αυτό βγήκε στο βίντεο.και καλά να δικαιολογήσει την απόφαση του,και τελικά τα έκανε χειρότερα με αυτά που είπε και με τον τρόπο που τα είπε.
Όλοι καταλάβαμε πως είναι προσωπικό το θέμα.το ξέραμε αλλά περιμέναμε μήπως πει κάτι διαφορετικό.
Το θέμα δεν είναι καθαρά τα μέγαρα αλλά το πόσο ένας εγωισμός μπορεί να κάνει κακο και να βρει παραθυρακια στην ελληνική νομοθεσία.
Το ξέραμε αλλά το είδαμε άλλη μια φορά.
Ναι, αλλά εγώ θα επανέλθω και θα πω ότι εδώ - και παντού - 100% υπεύθυνο είναι το κράτος. Έχεις δει να κλείνει το Mugello ή η Valencia για μια καταγγελία; Ή εκεί δε γίνονται ατυχήματα; Ή είναι καλύτεροι άνθρωποι και σκέφτονται μόνο το κοινό καλό; Όχι, απλά το κράτος λειτουργεί και δεν υπάρχουν "παραθυράκια" επειδή δεν είναι τα πάντα ένα τεράστιο μπουρδέλο που δουλεύει - όποτε δουλεύει - μόνο από τύχη.
Χωρίς να δικαιολογώ κανέναν κακεντρεχή τρόμπα, φυσικά. Αλλά δε θα έπρεπε ένας κακεντρεχής τρόμπας να μπορεί να κλείνει μια πίστα.
peterTHErider
07/06/2025, 09:24
Νικολαιδης σε τρικυμία,ότι να ναι
Καλύτερα να πέσεις στον δρόμο και να αποζημιωθείς…ακόμα και μετά θανατο ,απίστευτος
Τελικά μπρος τον εγωισμό του δεν έβαλε κανένα
Επειδή δεν γνωρίζω,ανέφερε για pole position κ φιλικό αγώνα, ισχύει;
Νομίζω στους όρους που υπογράφεις πριν μπεις δεν έχει τέτοια αναφορά, στα Μέγαρα σίγουρα.
Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του αναβάτη αλλά μπορείς να δεις τα σημάδια στην πίστα, για αυτό και οι κριτές γενικά θα πρέπει να είναι αυστηροί…και ας είναι πελάτες τους όπως όλοι μας
Η galaxy που έχει αναλάβει την διαχείριση της πίστας στα Μέγαρα είναι σίγουροι ότι θα ανοίξουν σύντομα,περίμενα βέβαια καμιά δήλωση για βελτίωση της ασφάλειας πρώτα από όλα ,αμμοπαγιδες κλπ αλλά δεν είδα διάθεση κρίμα
Γίνεται ένας άτυπος αγώνας μεταξύ των συμμετεχόντων ΚΑΘΕ γκρουπ ξεχωριστά.ειναι rolling start 5 γύρων.στον οποίο λαμβάνεις μέρος αν θες και αφορά ΟΛΟΥΣ του αναβάτες του τρακντει.δεν είναι κρυφό και ούτε αφορά κάποιους αγωνιζόμενους.
Επίσης είναι γραμμένο στο πρόγραμμα του τρακντει που παίρνουν όλοι.οποτε αυτά περί κεκαλυμμένου αγώνα είναι μπαρουφες.
Και στα προηγούμενα 3-4 τρακντει του κυρίου Ζαφειρόπουλου στις σερρες που είδα τον συγκεκριμένο κύριο έγιναν αυτοί οι "αγώνες' και μάλιστα είχε πάρει και μέρος ο κύριος νικολαιδης.
Εκεί βέβαια δεν τον ενόχλησε τίποτα που είχαν πέσει άλλοι αναβάτες για διάφορους λόγους.
Όλα αυτά τον πείραξαν όταν είχε αυτός εμπλοκή σε ατυχήμα.
harris_x
07/06/2025, 09:29
Ρε συ, σε φορουμ μοτοσυκλετας ειμαστε, προσεχε λιγο τις λεξεις που χρησιμοποιεις
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
προσπαθουσα κανα 3λεπτο να καταλαβω πως σκατα μπορει καποιος να παθει σωματικες βλαβες, συπλοκες και μονομαχιες οταν ειναι μεσα σε ενα box :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τρου κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.
Αλλά το παιδάκι δεν ξέρει τι ειναι το μποξ οπότε λογικό.
Μικρός ειναι, θα μάθει... :tooth:
peterTHErider
07/06/2025, 09:30
Ναι, αλλά εγώ θα επανέλθω και θα πω ότι εδώ - και παντού - 100% υπεύθυνο είναι το κράτος. Έχεις δει να κλείνει το Mugello ή η Valencia για μια καταγγελία; Ή εκεί δε γίνονται ατυχήματα; Ή είναι καλύτεροι άνθρωποι και σκέφτονται μόνο το κοινό καλό; Όχι, απλά το κράτος λειτουργεί και δεν υπάρχουν "παραθυράκια" επειδή δεν είναι τα πάντα ένα τεράστιο μπουρδέλο που δουλεύει - όποτε δουλεύει - μόνο από τύχη.
Χωρίς να δικαιολογώ κανέναν κακεντρεχή τρόμπα, φυσικά. Αλλά δε θα έπρεπε ένας κακεντρεχής τρόμπας να μπορεί να κλείνει μια πίστα.
Προφανώς.
harris_x
07/06/2025, 09:35
Στο εξής για να μπούμε σε track day θα πρέπει να έχουμε σύματασφαλίσεις, κλειστές καρινες κ.λπ...
:tooth::tooth::tooth:
Α, και οι προσπεράσεις με 3.5 μετρα απόσταση :tooth:
Εγω εχω μια αλλη ερωτηση προς εσας που ηταν
να συμμετασχετε στο τρακντει και κανατε
τα εξοδα σας να πατε μεχρι εκει,χασατε την ωρα σας κτλ
δεν σας ενοχλησε που ο διοργανωτης ενω ηξερε(αμεσα,εμμεσα,καποιο πουλακι το σφυριξε κτλ)
οτι το τρακντει δεν προκειται να γινει
δεν σας το ακυρωσε νωριτερα αλλα σας χρησιμοποιησε
για να ενισχυσει την δικη του θεση σ αυτην την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ κοντρα που ειχε με τον αλλον(επισης λακαμας κ εκεινος δεν το συζηταμε αυτο)
Το ρωταω γιατι βλεπω κραξιμο μονο προς την μια πλευρα
Υ.Γ.Να σημειωσω εδω οτι δεν παιρνω το μερος κανενος
στο θεμα αυτο θεωρω και τους 2 μ@λ@κες
peterTHErider
07/06/2025, 10:08
Επίσης αυτός ο "αγώνας" είναι την Κυριακή.που αν δεν θες δεν λαμβάνεις μέρος.εχω πάρει πολλές φορές μέρος σε τρακντει αλλά ποτέ σε αγώνα γιατί ξέρω την ανταγωνιστική μου φύση και ξέρω πως θα έχω παρατράγουδα.
ratamahatta
07/06/2025, 10:11
Γίνεται ένας άτυπος αγώνας μεταξύ των συμμετεχόντων ΚΑΘΕ γκρουπ ξεχωριστά.ειναι rolling start 5 γύρων.στον οποίο λαμβάνεις μέρος αν θες και αφορά ΟΛΟΥΣ του αναβάτες του τρακντει.δεν είναι κρυφό και ούτε αφορά κάποιους αγωνιζόμενους.
Επίσης είναι γραμμένο στο πρόγραμμα του τρακντει που παίρνουν όλοι.οποτε αυτά περί κεκαλυμμένου αγώνα είναι μπαρουφες.
Και στα προηγούμενα 3-4 τρακντει του κυρίου Ζαφειρόπουλου στις σερρες που είδα τον συγκεκριμένο κύριο έγιναν αυτοί οι "αγώνες' και μάλιστα είχε πάρει και μέρος ο κύριος νικολαιδης.
Εκεί βέβαια δεν τον ενόχλησε τίποτα που είχαν πέσει άλλοι αναβάτες για διάφορους λόγους.
Κατάλαβα
Από την στιγμή που αναγράφεται στο πρόγραμμα οκ ,βέβαια δεν ξέρω , αν και παίρνεις μέρος αν θες, κατά πόσο κάποιοι μπορούν να υπερβάλλουν με αποτέλεσμα κάποιο ατύχημα
Ακόμα αυτο συζητάτε?:yawn:
Welcome to Elladinam
grharris
07/06/2025, 10:25
Σωστά, έχει ξαναπάρει μέρος σε trackday του Ζαφ στις Σέρρες...έχω κρατήσει τα περσινά pdf από το s-timming και βλέπω έμπαινε και με διαφορετική μοτο κάθε μέρα.
Στο βίντεο υπονοεί ότι πήγε πρώτη φορά και δεν ήξερε αλλά αν προσέξετε του ξεφεύγει κάπου ότι έχει ξαναπάει σε trackdays.
Άρα μια χαρά ήξερε τι παίζει και ότι υπάρχουν και κανίβαλοι που όντως δεν τους μαζεύει και κανένας.
Εδώ ξεκινάει και το μόνο θέμα που μας αφορά εμάς για το συμβάν στις Σέρρες.
1) δεν μπορείς να αφήνεις αυτόν που κάνει 1.28 σε γκρουπ που κάνει 1.35+ όταν είναι μεγάλο το γκρουπ με πολλά μηχανάκια μέσα. Το λέω γιατί ειπώθηκε. Δεν ξέρω αν έγινε.
Είναι αποδεκτό σε ένα βαθμό μόνο αν είναι λίγα τα μηχανάκια στο γκρουπ και ο γρήγορος έχει την εμπειρία της προσπέρασης, καταλαβαίνει ότι έχει μπει με αργούς, άπειρους κτλ που στην τελική και θα τρομάξουν και θα πάρουν λάθος γραμμή και θα τον καθυστερούν. Να πω όμως ότι όντως γίνονται έλεγχοι στα γκρουπ και αλλάζουν τακτικά τις συνθέσεις με βάση τους χρόνους και αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό της πρώτης μέρας που τα γκρουπ είναι ότι δηλώσεις, από το μεσημέρι και μετά, είναι πιο λογικές οι διαφορές.
2)Στο βίντεο που είδαμε, ο τύπος με την μαύρη μηχανή, κάνει πολύ κακό χειρισμό και έχει όλη την ευθύνη για την πτώση που προκάλεσε. Τέτοιες περιπτώσεις έχω δει πολλές τελευταία αλλά έχω πολλά χρόνια να δω να αναφέρουν κανόνες στην πρωινή ενημέρωση, να κάνουν παρατηρήσεις στα pits, να βγαίνει μαύρη σημαία. Πάω στοίχημα ότι από τους νέους στον χώρο, κανείς δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να προσπερνάς στην 9. Γιατί κανένας δεν το λέει ούτε πριν ούτε αφού δει κάποιον να το κάνει. Εδώ υπάρχει περιθώριο βελτίωσης από Αλυτάρχη, κριτές, πλοηγούς και φυσικά στην ενημέρωση.
peterTHErider
07/06/2025, 10:28
Κατάλαβα
Από την στιγμή που αναγράφεται στο πρόγραμμα οκ ,βέβαια δεν ξέρω , αν και παίρνεις μέρος αν θες, κατά πόσο κάποιοι μπορούν να υπερβάλλουν με αποτέλεσμα κάποιο ατύχημα
Αυτό δεν το ξέρεις ούτε στην απλή διάρκεια ενός σεσσιον.
ratamahatta
07/06/2025, 10:28
Στο εξής για να μπούμε σε track day θα πρέπει να έχουμε σύματασφαλίσεις, κλειστές καρινες κ.λπ...
:tooth::tooth::tooth:
Α, και οι προσπεράσεις με 3.5 μετρα απόσταση :tooth:
Καλά σε είχα καταλάβει ότι μπαίνεις YOLO,ουστ κάγκουρες κλείνεται τις πίστες
:lol:
ratamahatta
07/06/2025, 10:30
Αυτό δεν το ξέρεις ούτε στην απλή διάρκεια ενός σεσσιον.
Καλά εννοείται, απλά το έξτρα κίνητρο για τους wannabe racer
peterTHErider
07/06/2025, 10:34
Καλά εννοείται, απλά το έξτρα κίνητρο για τους wannabe racer
Συμφωνώ,για αυτό δεν έχω πάρει μέρος σε κανέναν.
ratamahatta
07/06/2025, 11:08
Γνώμη μου , και καλά κάνεις :beer:
basilis_k6
07/06/2025, 11:19
1) δεν μπορείς να αφήνεις αυτόν που κάνει 1.28 σε γκρουπ που κάνει 1.35+ όταν είναι μεγάλο το γκρουπ με πολλά μηχανάκια μέσα. Το λέω γιατί ειπώθηκε. Δεν ξέρω αν έγινε.
Είναι αποδεκτό σε ένα βαθμό μόνο αν είναι λίγα τα μηχανάκια στο γκρουπ και ο γρήγορος έχει την εμπειρία της προσπέρασης, καταλαβαίνει ότι έχει μπει με αργούς, άπειρους κτλ που στην τελική και θα τρομάξουν και θα πάρουν λάθος γραμμή και θα τον καθυστερούν. Να πω όμως ότι όντως γίνονται έλεγχοι στα γκρουπ και αλλάζουν τακτικά τις συνθέσεις με βάση τους χρόνους και αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό της πρώτης μέρας που τα γκρουπ είναι ότι δηλώσεις, από το μεσημέρι και μετά, είναι πιο λογικές οι διαφορές.
οταν πηγαινα εγω σε td του ζαφ σαν θεατης οι αγωνιζομενοι και οι φιλοι του δεν δηλωναν γκρουπ. εμπαιναν οπου ηθελαν, οποτε ηθελαν και εκαναν οτι ηθελαν. σουζα ολη την ευθεια? κυνηγητο στο 1,05 αναμεσα στους αρχαριους του 1,30? προσπεραση απο πανω? οτι θες..
ο νικολαιδης εχει προσωπικα αλλα δεν θα ειχε αν ο ζαφ δεν αφηνε τους καφρους να μπαινουν σε οποιο γκρουπ θελουν. το ατυχημα (και οσα αλλα δεν εφερε κανενας αλλος νικολαιδης στο φως) θα μπορουσε να μην ειχε συμβει. στο 0-300 τετοια δεν επαιζαν, ετρωγες μαυρη σημαια και μπαν σε δευτερολεπτα.
grharris
07/06/2025, 11:24
Εγώ έχω παρατηρήσει το αντίθετο. Νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια στον "αγώνα" γιατί ξεκινάνε με σειρά δυναμικής, έχεις τους πιο γρήγορους μπροστά σου και τους πιο αργούς πίσω σου. Ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους χρόνους, οι πολύ γρήγοροι είναι πάντα μπροστά σου και όχι πίσω σου, για αυτό και οι προσπεράσεις είναι πολύ λίγες και συνήθως εύκολες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω δει ποτέ να υπάρχουν περιστατικά μεταξύ αναβατών με μόνη εξαίρεση την πρώτη στροφή όταν ξεκινάει αγώνας με στατική εκκίνηση.
οταν πηγαινα εγω σε td του ζαφ σαν θεατης οι αγωνιζομενοι και οι φιλοι του δεν δηλωναν γκρουπ. εμπαιναν οπου ηθελαν, οποτε ηθελαν και εκαναν οτι ηθελαν. σουζα ολη την ευθεια? κυνηγητο στο 1,05 αναμεσα στους αρχαριους του 1,30? προσπεραση απο πανω? οτι θες..
ο νικολαιδης εχει προσωπικα αλλα δεν θα ειχε αν ο ζαφ δεν αφηνε τους καφρους να μπαινουν σε οποιο γκρουπ θελουν. το ατυχημα (και οσα αλλα δεν εφερε κανενας αλλος νικολαιδης στο φως) θα μπορουσε να μην ειχε συμβει. στο 0-300 τετοια δεν επαιζαν, ετρωγες μαυρη σημαια και μπαν σε δευτερολεπτα.
Τώρα θυμήθηκα ότι μια φορά σε td του Ζαφ είχε μπει μέσα το περιστεράκι με 390 στους αρχάριους και χαιρόταν που τους περνούσε όλους. Και άλλο ένα μαλακισμένο με R1 που γυρνούσε 20 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από όλους και έκανε κάτι τέρμα επικίνδυνες προσπεράσεις πάνω στο άπεξ. Από 100% τύχη δεν έπεσε κάποιος. Έχω και βίντεο. Τα είχα ξεχάσει αυτά, διότι απέχω χρόνια. Θενξ για την υπενθύμιση.
Βέβαια αφού τους πληρώνουν οι συμμετέχοντες καλά να πάθουν.
Τώρα θυμήθηκα ότι μια φορά σε td του Ζαφ είχε μπει μέσα το περιστεράκι με 390 στους αρχάριους και χαιρόταν που τους περνούσε όλους. Και άλλο ένα μαλακισμένο με R1 που γυρνούσε 20 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από όλους και έκανε κάτι τέρμα επικίνδυνες προσπεράσεις πάνω στο άπεξ. Από 100% τύχη δεν έπεσε κάποιος. Έχω και βίντεο. Τα είχα ξεχάσει αυτά, διότι απέχω χρόνια. Θενξ για την υπενθύμιση.
Βέβαια αφού τους πληρώνουν οι συμμετέχοντες καλά να πάθουν.
Σε όλων τα τρακντει γίνονται αυτά χρόνια τώρα...δεν είναι τυχαίο που παλέψαμε να κανουμε δικο μας γκρουπ...;)
Γίνονται επειδή τα ανέχεστε. Και πληρώνετε από την τσέπη σας την προπόνηση του κάθε πουθενά.
Ορθώς...οπως ειπα Elladinam:rolleyes:
moto_Princess
07/06/2025, 11:41
Θα πέσει το λάδι θα ανοίξουν πάλι και όλοι ευχαριστημένοι.
Στην Ελλάδα είμαστε.
Για την ενημέρωση που είχε πριν το track day, και δεν έδωσε σημασία... μάλλον είναι τζογαδόρος δεν εξηγείται αλλιώς.
telegonos
07/06/2025, 11:45
Τώρα θυμήθηκα ότι μια φορά σε td του Ζαφ είχε μπει μέσα το περιστεράκι με 390 στους αρχάριους και χαιρόταν που τους περνούσε όλους
17 Μάη έγινε αυτό. 7 Ιούνη έχουμε. Αν λες για πιο παλιά, πάει να πει ότι έχει ΞΑΝΑγίνει.
Γενικά πάντως, για τα TD του Ζ. , δεν λέγονται και τα καλύτερα για την οργάνωση, ενώ αντίθετα στου Χ. πέφτουν μαύρες σημαίες, γυρνάνε ΟΛΗ μέρα πλοηγοί μέσα κ.ο.κ.
Δεν τα γράφω για διαφήμιση όλα αυτά, γράφω τι έχω δει και τι έχω ακούσει.
Λέει ένα σωρό εγωμανιακές παπάτζες ο Δεσοξυριζοβολονουκλεικός, αλλά για την ασφάλεια και την οργάνωση του Ζ. δεν έχει άδικο σε όλα.
17 Μάη έγινε αυτό. 7 Ιούνη έχουμε. Αν λες για πιο παλιά, πάει να πει ότι έχει ΞΑΝΑγίνει.
Χρόνια πριν. Δεν τους έχω ξαναδώσει ευρώ.
Ωωω μωρε το τρόμαζαν οι κακοί με τα μεγάλα μηχανάκια και δεν μπήκε ποτε ξανα?:lol:
moto_Princess
07/06/2025, 12:30
Ωωω μωρε το τρόμαζαν οι κακοί με τα μεγάλα μηχανάκια και δεν μπήκε ποτε ξανα?:lol:
το κοστος να ξανα φτιαξει την μοτο που τον εριξε ο αλλος, για αυτον δεν ειναι τιποτα με τα χρηματα που βγαζει παγκοσμιος κυριολεκτικα.
οτι ο αλλος τον εμβολισε δεν τρεχει τιποτα για πολλους εδω μεσα, και ειναι ρουτινα... ενταξει αν γινοταν σε καποιον απο αυτους δεν παιζει σημασια... αγωνηστικο συμβαν.
peterTHErider
07/06/2025, 12:45
Εγώ έχω παρατηρήσει το αντίθετο. Νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια στον "αγώνα" γιατί ξεκινάνε με σειρά δυναμικής, έχεις τους πιο γρήγορους μπροστά σου και τους πιο αργούς πίσω σου. Ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους χρόνους, οι πολύ γρήγοροι είναι πάντα μπροστά σου και όχι πίσω σου, για αυτό και οι προσπεράσεις είναι πολύ λίγες και συνήθως εύκολες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω δει ποτέ να υπάρχουν περιστατικά μεταξύ αναβατών με μόνη εξαίρεση την πρώτη στροφή όταν ξεκινάει αγώνας με στατική εκκίνηση.
Ναι οκ αρκεί να μην την δει κανείς Μαρκ μαρκεζ.
Αν και αυτό το απέφευγα παλιότερα.τωρα.απλα δεν έχει rolling race το γκρουπ μου.
Αγώνα έχουν οι αρχάριοι,οι ενδιάμεσοι και οι γρήγοροι.
Οι expert που μπαίνω δεν έχουν επίτηδες ακριβώς για λόγους ασφαλείας.
peterTHErider
07/06/2025, 13:01
Χρόνια πριν λογικό,γιατί αρκετά χρόνια τώρα όταν έμπαινε το περιστερακι με το 390 στους φαστ πάλι για πλάκα τους περνούσε όλους.
Μιας μικρής τσουτσούνας πολλές έπονται...
Το '22 μπήκα κ γω μετα απο 9 χρόνια απουσίας.
Αγωνιαρηδες γκρουπ, 17 συμμετοχές.
Υπόλοιπα 3 γκρουπ, 140+ συμμετοχές.
2 μέρες χαμένες, χωρίς να το διασκεδάσω, να νοιώσω ασφαλεία, να περάσω καλά.
Και είπα, ποτέ ξανά σε οργανωμένο.
Μετα, 2 φορές σε ελεύθερη προπόνηση, και ήταν ότι καλύτερο, 2 μέρες διασκέδαση
Σε όλων τα τρακντει γίνονται αυτά χρόνια τώρα...δεν είναι τυχαίο που παλέψαμε να κανουμε δικο μας γκρουπ...;)
Ακομα κ αν δώσεις το 110% του εαυτού σου, να τα κάνεις όλα όσο πιο τέλεια γίνεται, να τρέχεις ολη μέρα για να περάσουν καλά οι άλλοι, να πηγαίνεις πρώτος κ να φεύγεις τελευταίος, να μην κάνεις ΟΥΤΕ ένα γρήγορο γύρο για πάρτη σου, πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα έχει παράπονα και θα βγει και δημόσια να το πει ;)
(Been there, done that που λένε κ οι ξένοι :( )
peterTHErider
07/06/2025, 13:57
Εννοείται πως σε ελεύθερη προπόνηση είναι όλα πιο εύκολα και χαλαρά ΑΛΛΑ η έλλειψη ασθενοφόρου στο χώρο με ελάχιστους κριτές διάσπαρτους στην πίστα δεν μου δίνει την ασφάλεια που θέλω.
Εννοείται πως και η πολυκοσμία είναι εκνευριστικη.
harris_x
07/06/2025, 13:58
Ακομα κ αν δώσεις το 110% του εαυτού σου, να τα κάνεις όλα όσο πιο τέλεια γίνεται, να τρέχεις ολη μέρα για να περάσουν καλά οι άλλοι, να πηγαίνεις πρώτος κ να φεύγεις τελευταίος, να μην κάνεις ΟΥΤΕ ένα γρήγορο γύρο για πάρτη σου, πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα έχει παράπονα και θα βγει και δημόσια να το πει ;)
(Been there, done that που λένε κ οι ξένοι :( )
Ισχύει αλλά απλά ολο και κάπου δε θα πιάνει μελάνι για να γραφτούν :tooth:
TheRegulator
07/06/2025, 14:14
Πως το λέγαν οι χατζηφραγκετα για τα άτομα της ηλικίας του..
κομπλεξικε μπάρμπα αν το δεις ποτε, άλλαξε χόμπι, δεν θελουμε άτομα με την νοοτροπία σαν την δίκη σου στις πίστες.
"Επέζησα εγώ, θάνατοι κτλ"
462948
Όλοι όσοι του δίνετε δίκιο που ζητάει λεφτά για το μηχανάκι του, δεν θελουμε ούτε εσάς… γιατί όσοι πάμε εκεί ξέρουμε τι πάμε να κάνουμε και ξέρουμε ότι υπάρχει μια άτυπη συμφωνία κύριων… Τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις…
RaGe_Raptor
07/06/2025, 14:19
Μια χαρά είναι οι free practice days αλλα ειναι καθημερινή (μόνο εκτός σεζόν πετυχαίνεις σ/κ) , δεν υπάρχει ούτε δείγμα νοσηλευτη, κι αν έχει ζέστη, δεν υπάρχει ούτε δείγμα κριτη στα πόστα.
1 χρόνο πριν μπήκα κ είχα την πίστα μαζί με άλλα 2 παιδιά απο Πάτρα. Δεν είχα την εμπιστοσύνη να αφεθώ στον ρυθμό, ιδιαίτερα μετά το low που έφαγε ο ένας ,σχεδον μπροστά μου στην Κ2, που ευτυχώς δεν έπαθε κ τίποτα γιατί θα τον βάζανε κι αυτόν δίπλα στην μηχανή του στην καρότσα του αγροτικού :cry:
x2 η τιμή, καμία "αυτονόητη" παροχή
Υγ: μιλαω για Σέρρες
RaGe_Raptor
07/06/2025, 14:31
Όσο για την ιστοριουλα, φαίνεται πως ο DNA πήρε "κλιπακια " μιας υπαρκτής κατάστασης (ψιλο-αχταρμάς στα group και μια παραπανίσια ανοχή στους γΛήγοροι) , κι έκανε κοπτοραπτική για να του βγει το αφήγημα. Στα σύνορα του ανέντιμου.
TheRegulator
07/06/2025, 14:35
Λεφτά για το χρεπι του θέλει ο μπάρμπας ρε… και χεσε τα μηχανάκια βάζουμε στις πίστες αμάξια με 6ψηφια αξία και ξέρουμε πως οτι και να γίνει χάνουμε τα πάντα.. το να αρχίσουμε να φοβόμαστε και τον ίσκιο μας μην κάποιος κάνει καταγγελία για άτυχο συμβαν δεν έχει νόημα να το κάνουμε καθόλου..
Αχταρμάς στα γκρουπ και ανοχή στους γρήγορους υπάρχει σε όλα τα event σε όλες τις χώρες.
RaGe_Raptor
07/06/2025, 14:42
Αχταρμάς στα γκρουπ και ανοχή στους γρήγορους υπάρχει σε όλα τα event σε όλες τις χώρες.
Δεν διαφωνώ απαραίτητα.
Το έγραψα βασιζόμενος σε ποστ παιδιών στο παρόν θρεντ.
Συνήθως ο αχταρμάς γινεται στα intermediate group. Εκεί που συπάρχουν αυτοί που αποφοίτησαν απο τους αρχάριους κι αυτοί που παλεύουν για να μπουν στους γΛήγοροι. Αν μπουν πολύ γΛήγοροι σε αυτό το γκρουπ, δεν πάει καλά.
basilis_k6
07/06/2025, 14:52
οχι?
Όχι με μεγάλα. Με μικρά. :lol:
grinderx
07/06/2025, 15:06
Γενικά πάντως, για τα TD του Ζ. , δεν λέγονται και τα καλύτερα για την οργάνωση, ενώ αντίθετα στου Χ. πέφτουν μαύρες σημαίες, γυρνάνε ΟΛΗ μέρα πλοηγοί μέσα κ.ο.κ.
Λέει ένα σωρό εγωμανιακές παπάτζες ο Δεσοξυριζοβολονουκλεικός, αλλά για την ασφάλεια και την οργάνωση του Ζ. δεν έχει άδικο σε όλα.
Αν λες για 17 Μάη πριν 2-3 βδομάδες το TD ήταν του Χάλαρη, όχι του Ζαφ, και η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή. Με πλοηγούς που ενδιαφέρονταν και τους έβλεπες στην πίστα, με παροχή φρούτων, σάντουιτς, κτλ Με σοβαρή ενημέρωση το πρωί (χαρακτηριστικά είπε «αν δεν έρθετε μπροστά για ενημέρωση το TD δε θα ξεκινήσει»), αλλά και συνεχείς ενημερώσεις από τα μεγάφωνα. Και άλλα που σημείωσα από εκείνη τη μέρα. Γενικότερα πολύ καλά. Και από αυτά που διαβάζω εδώ (και ξέχωρα από το εμπορικό κομμάτι) άριστα τελικά έπραξε και έβαλε και 5ο γκρουπ (πρώτη φορά πίστα, πιο κάτω από τους αρχάριους).
Στο δια ταύτα, είναι πλέον ξεκάθαρο πως πρόκειται για προσωπική κόντρα με τα σπασμένα να τα πληρώνει η κοινότητα. Μπορεί όμως ότι έγινε να είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της άδειας της πίστας των Μεγάρων οριστικά και να ξαναξεκινήσουν τα TD για μοτό σύντομα ώστε να μη βρεθεί πάλι κάποιος να θέτει τάχα μου «ερωτήματα» προς την Περιφέρεια Αττικής περί της ασφάλειας γιατί στα ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για την κοινότητα :rolleyes:
ratamahatta
07/06/2025, 15:07
Αυτό έχω δει και εγώ για αυτό από φθινόπωρο με βλεπω μόνο με Χαλαρη να μπαίνω
karellen
07/06/2025, 15:24
ς ο Δεσοξυριζοβολονουκλεικός, .
:bawl:
TheRegulator
07/06/2025, 16:06
οχι?
Τι εννοείς όχι?
Εννοείται ότι υπάρχει αχταρμάς τις πρώτες μέρες με άτομα που κατεβαίνουν και άτομα που ανεβαίνουν κατηγορίες.
Γνωστός που ήταν inter (στους πάνω) και αποφάσισε να μπει στους racers είχε ατύχημα στην Βαρκελώνη την πρώτη μέρα του τριημέρου (έπεσε άλλος πάνω του) και δεν έκανε τα κργλικια του μπάρμπα…
Στο τελευταίο event που πήγα είχαμε την Παρασκευή και άτομα απ τους racers που μπαίναν μαζί μας.. για την ακρίβεια είχα την τύχη να κάνω γύρους με τον Michal Filla…. (Για περίπου 10 δευτερολεπτα ανά σεσιον)
Οι γρήγοροι ούτε πληρώνουν όπως οι υπόλοιποι (λες και θα ζητήσει κάποιος διοργανωτής τον πρωταθλητή moto2 ή οδηγούς της Barni να πληρώσουν..)
Μπορεί όμως ότι έγινε να είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της άδειας της πίστας των Μεγάρων οριστικά
Δε ξεκαθαρισε τοτε που πεθανε το παληκαρι, θα ξεκαθαρισει τωρα επειδη 2 τυποι εχουν προηγουμενα? :(
basilis_k6
07/06/2025, 16:30
Τι εννοείς όχι?
Εννοείται ότι υπάρχει αχταρμάς τις πρώτες μέρες με άτομα που κατεβαίνουν και άτομα που ανεβαίνουν κατηγορίες.
Γνωστός που ήταν inter (στους πάνω) και αποφάσισε να μπει στους racers είχε ατύχημα στην Βαρκελώνη την πρώτη μέρα του τριημέρου (έπεσε άλλος πάνω του) και δεν έκανε τα κργλικια του μπάρμπα…
Στο τελευταίο event που πήγα είχαμε την Παρασκευή και άτομα απ τους racers που μπαίναν μαζί μας.. για την ακρίβεια είχα την τύχη να κάνω γύρους με τον Michal Filla…. (Για περίπου 10 δευτερολεπτα ανά σεσιον)
Οι γρήγοροι ούτε πληρώνουν όπως οι υπόλοιποι (λες και θα ζητήσει κάποιος διοργανωτής τον πρωταθλητή moto2 ή οδηγούς της Barni να πληρώσουν..)
δεν ξερω τι κανετε εκει, εγω εχω παει σε μια χαρα πολιτισμένα td στα μεγαρα που 1ον δεν ειχε αγωνιζομενους μαζι με ασχετους και δευτερον δεν υπηρχε καμια ανοχη σε κανεναν.
grinderx
07/06/2025, 16:37
Δε ξεκαθαρισε τοτε που πεθανε το παληκαρι, θα ξεκαθαρισει τωρα επειδη 2 τυποι εχουν προηγουμενα? :(
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, λέμε και καμιά σαχλαμάρα να περνάει ή ώρα, κτλ, κτλ
Στην Ελλάδα η ελπίδα γεννιέται νεκρή.
TheRegulator
07/06/2025, 17:21
δεν ξερω τι κανετε εκει, εγω εχω παει σε μια χαρα πολιτισμένα td στα μεγαρα που 1ον δεν ειχε αγωνιζομενους μαζι με ασχετους και δευτερον δεν υπηρχε καμια ανοχη σε κανεναν.
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και event που μπορεί να κυλήσουν όπως τα λες, απλά θεωρώ ότι και στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να υπαρχει μια κατανόηση…
Και να μπουν οι racers για περισσότερους γύρους δεν μου λέει κάτι. Δεν πάω για το συμβόλαιο στην Pramac, αυτό το πήρε ο Toprak….
Στην Ελλάδα η ελπίδα γεννιέται νεκρή.
Η μόνη ελπίδα να γίνουν TD ξανά, ειναι να ανοίξει ο ίδιος ή κάποιος άλλος ένα gofundme μπας και πάρει άλλο XSR και ησυχάσουμε.
peterTHErider
07/06/2025, 17:29
Ακριβώς,αν επερνε μπικικινια όλα τα προβλήματα ασφάλειας στη χώρα μας θα λυνοντουσαν αμέσως!
Ακριβώς,αν επερνε μπικικινια όλα τα προβλήματα ασφάλειας στη χώρα μας θα λυνοντουσαν αμέσως!
Μη σου πω, πως μέχρι και σπόνσορας του Ζαφ θα γινόταν...
Ρε παιδιά, όπως είπα και πριν, είναι υπερβολικός και λέει και βλακείες που δεν ισχύουν,αλλά στο τρακντει στις Σέρρες όπου τον χτύπησε ο άλλος,δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι? Καταλαβαίνω ότι όλοι είναι εκνευρισμένοι που ακυρώθηκε το τρακντει και τους χάλασε την Κυριακή,αλλά εσείς δλδ στην θέση του θα δεχόσασταν ότι "εντάξει μωρέ,συνέβη και μου διέλυσε το μηχανάκι"?
Δηλαδή αν πάω εγώ και πέσω έτσι όπως στο συγκεκριμένο σκηνικό,πάνω σε κάποιον άλλο και του διαλύσω το μηχανάκι,δεν οφείλω να τον αποζημιώσω?Δεν είναι λάθος η κίνηση του τύπου που έπεσε πάνω του?Τον έκοψε κυριολεκτικά σε ισιάδι.Αν είναι κομπλέ αυτό τότε γιατί στο τρακντει που συμμετείχα έπεσε κράξιμο από την διοργάνωση για "επικίνδυνα πράγματα" και ότι "θα γίνουμε σμπαράλια"?
Πριν λίγο καιρό όλοι κραζανε τον Ρουμάνο που έπεσε πάνω στον πιτσιρικά και τον έστειλε στον τοίχο,που συνέβη και σε αγώνα,εδώ τώρα γιατί έχουμε άλλη αντιμετώπιση?Άλλο να πιέσω και να πέσω από δικό μου λάθος,άλλο να συμβεί σε αγώνα και άλλο να έρθει ο άλλος και να πέσει πάνω μου σε ένα τρακντει.Προσωπικά που δουλεύω για ένα μηνιάτικο διανομέας,θα είχα τρελαθεί αν δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου.
asxetost
07/06/2025, 19:17
Ανεξάρτητα με το πώς έγινε η διαχείριση του θέματος από κει και έπειτα, δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να μην κατακρίνει τον αναβάτη που έπεσε πάνω στον Νικολαΐδη. Το θέμα είναι ότι όποιες αξιώσεις έχει ο δεύτερος θα μπορούσε να πάει να τις διευθετήσει με τον ίδιο, εφόσον έχει υπογράψει ως συμμετέχων οτι φέρει εκείνος μόνο την ευθύνη για όποιες ζημιές, σωματικές ή υλικές.
Υπάρχει κάποιο όριο επίσημα στα άτομα ανά γκρουπ και παραβιάστηκε; Ας μας πει κάποιος αν είναι έτσι.
Συμφωνω οτι πραττει επιπολαια ο Νικολαιδης,η διοργανωση δεν φερει ευθηνη για την βλακεια του αλλου,ουτε η πιστα.Απλα για μενα ο τυπος που τον χτυπησε πρεπει να τον αποζημιωσει.
grinderx
07/06/2025, 19:39
Ρε παιδιά, όπως είπα και πριν, είναι υπερβολικός και λέει και βλακείες που δεν ισχύουν,αλλά στο τρακντει στις Σέρρες όπου τον χτύπησε ο άλλος,δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι? Καταλαβαίνω ότι όλοι είναι εκνευρισμένοι που ακυρώθηκε το τρακντει και τους χάλασε την Κυριακή,αλλά εσείς δλδ στην θέση του θα δεχόσασταν ότι "εντάξει μωρέ,συνέβη και μου διέλυσε το μηχανάκι"?
Δηλαδή αν πάω εγώ και πέσω έτσι όπως στο συγκεκριμένο σκηνικό,πάνω σε κάποιον άλλο και του διαλύσω το μηχανάκι,δεν οφείλω να τον αποζημιώσω?Δεν είναι λάθος η κίνηση του τύπου που έπεσε πάνω του?Τον έκοψε κυριολεκτικά σε ισιάδι.Αν είναι κομπλέ αυτό τότε γιατί στο τρακντει που συμμετείχα έπεσε κράξιμο από την διοργάνωση για "επικίνδυνα πράγματα" και ότι "θα γίνουμε σμπαράλια"?
Πριν λίγο καιρό όλοι κραζανε τον Ρουμάνο που έπεσε πάνω στον πιτσιρικά και τον έστειλε στον τοίχο,που συνέβη και σε αγώνα,εδώ τώρα γιατί έχουμε άλλη αντιμετώπιση?Άλλο να πιέσω και να πέσω από δικό μου λάθος,άλλο να συμβεί σε αγώνα και άλλο να έρθει ο άλλος και να πέσει πάνω μου σε ένα τρακντει.Προσωπικά που δουλεύω για ένα μηνιάτικο διανομέας,θα είχα τρελαθεί αν δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου.
Να πάει να τα βρει με το διοργανωτή και αυτόν που επεσε πάνω του και όχι να το παίζει οτι ενδιαφέρεται ντεμεκ για την ασφάλεια των αναβατών στα Μεγαρα για περιστατικό που συνέβη στις Σέρρες.
Και όπως έχει ειπωθεί και νωρίτερα, ως ενήλικος αναλαμβανεις το οποιο ρίσκο εχει η οδήγηση μοτο ή αυτοκινήτου γενικότερα και ειδικότερα μεσα σε πιστα. Αντ αυτού παιδιαρισματα.
Αν όντως υπάρχουν πραγματικά θέματα ασφάλειας στα Μεγαρα, βεβαίως να συζητηθούν. Η κόντρα Ζαφ και Mr DNA δε μας αφορά.
Να πάει να τα βρει με το διοργανωτή και αυτόν που επεσε πάνω του και όχι να το παίζει οτι ενδιαφέρεται ντεμεκ για την ασφάλεια των αναβατών στα Μεγαρα για περιστατικό που συνέβη στις Σέρρες.
Όπως φαίνεται, δεν τα βρίσκει με τον διοργανωτή και για αυτό και κινείται νομικά εναντίων του.
Όλα τα υπόλοιπα είναι επακόλουθα αυτού.
Ζημιά στον Ζαφ θέλει να κάνει.
grinderx
07/06/2025, 19:46
Όπως φαίνεται, δεν τα βρίσκει με τον διοργανωτή και για αυτό και κινείται νομικά εναντίων του.
Όλα τα υπόλοιπα είναι επακόλουθα αυτού.
Ζημιά στον Ζαφ θέλει να κάνει.
Σαφέστατα. Οι υπόλοιποι τί φταιμε;
Μα ειπε οτι δεν τα εβρισκε με κανεναν και ο ενας εριχνε το μπαλακι στον αλλο
CorpseAlive
07/06/2025, 20:07
Μα ειπε οτι δεν τα εβρισκε με κανεναν και ο ενας εριχνε το μπαλακι στον αλλο
Ε και? Ο πρώτος είναι που θα έκανε μία αγωγή ή ο τελευταίος? Τι σημαίνει αυτό όποιος έχει διαφορά με κάποιον θα προσπαθήσει να του κλείσει με αυτόν τον τρόπο την επιχείρηση? Που στην προκειμένη ΔΕΝ είναι καν μόνο του ΖΑΦ. Ο Χάλαρης π.χ. τι φταίει?
Παιδια ειπα και ποιο πριν οτι ειναι υπερβολικος και λεει και βλακειες.Δεν ειπα πουθενα οτι καλα εκανε που σταματησε το τρακντει.Αναφερομαι μονο στο γεγονος στην πιστα των Σερρων.
Σαφέστατα. Οι υπόλοιποι τί φταιμε;
Ρε αδερφέ... πρέπει να το γράψω όλο? Βαριέμαι... :bawl:
Αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίων του Ζαφειρόπουλου.
Θα υποστηρίξει, οτι οι δραστηριότητές του είναι παράνομες. Οτι διοργανώνει αγώνες χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια και οτι τα track days του, διοργανώνονται σε πίστα που δεν έχει άδεια.
Θα πεί λοιπόν, οτι αφού δεν γνώριζε τις παρανομίες, απαιτεί την αποζημίωση της μοτοσυκλέτας καθώς και πιθανών άλλων πραγμάτων, μίας και η ευθύνη ήταν του διοργανωτή και αποτέλεσμα της παρανομίας του αγώνα / track day στις Σέρρες.
Ο ισχυρισμός του είναι οτι ο Ζαφειρόπουλος διοργανώνει αγώνες χωρίς άδεια. Παίρνει λοιπόν ένα τηλέφωνο και ρωτάει, εκεί στα Μέγαρα που διοργανώνει αγώνες ο Ζαφειρόπουλος, υπάρχει άδεια?
Και μπλέκουμε σε μία λούπα, για το άν έχει άδεια η πίστα κτλ κτλ.
Όλο αυτό, γιατι ο νόμος είναι μπουρδέλο και δεν υπάρχει κάν αρμόδια ελεγκτική αρχή.
Όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι γιατι του κατέβηκαν απο το μυαλό. Είμαι 100% σίγουρος, οτι καθοδηγείται απο τους δικηγόρους του, με σκοπό την αποζημίωσή του για τη μηχανή (και ότι αρπάξει ακόμα). Κυρίως όμως φαντάζομαι, είναι για ηθικούς λόγους, γιατι απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι ο Ζαφειρόπουλος δεν έκατσε κάν να του πεί "κάτσε ρε φίλε να τα βρούμε" αλλα προσπάθησε να βγάλει την ουρά του απέξω, και ο άλλος τα πήρε και είπε "θα σε γαμήσω, γιατι μπορώ..."
Οι υπόλοιποι δεν φταίμε και άν όντως η πιστα έχει την κατάλληλη άδεια, θα ξανα ανοίξει σύντομα.
Προσωπικά, άν ήθελα να κινηθώ νομικά εναντίων του Ζαφειρόπουλου, θα έκανα αυτες τις κινήσεις.
To ποιός έχει δίκιο ή άδικο, είναι θέμα άλλης συζήτησης που θεωρώ οτι δεν έχει θέση εδώ μέσα.
peterTHErider
07/06/2025, 20:27
Εγώ να πω κάτι που ίσως ξινισει κάποιους.
Ο κύριος dna που σίγουρα έχει λεφτά με ουρά έγινε ρεντικολο πανελληνιος για 10ψωροχιλιαρικα και προσπαθεί να βγάλει τρελούς όλους όσους πάνε σε τρακντει τόσα χρόνια.
Όπως έγραψα, δεν πιστεύω οτι το κάνει για τα λεφτά.
moto_Princess
07/06/2025, 20:33
Χαλάει στους 2 μεσάζοντες τις μελλοντικές διοργανώσεις προς τον διαχειριστή της πίστας.
2 πρώην αγωνιζόμενοι ήταν οι 2 τους και οργανώνουν track days.
Για εμένα ότι τον εμβόλισε ο άλλος και δεν τρέχει τίποτα από μεριά διοργάνωσης, καλά κάνει και τον τρέχει.
Σίγουρα το βεληνεκές του κυρίου σε €€€€€€€ είναι πολύ άνετο στο να έχει χρόνο και χρήμα να το φτάσει όπου πάει.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τον τζογαδόρο ο διοργανωτής ότι αφού ήταν ενημέρως και δεν ακύρωσε ?.
Στο παραθυράκι πιάστηκαν, αλλά όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα οι άδειες αλλάζουν βγαίνουν στο πατ κιούτ με το ανάλογο λάδι στους ανάλογους.
Οπότε μην σκατε θα συνεχίσει
harris_x
07/06/2025, 20:34
Αλλα;
moto_Princess
07/06/2025, 20:40
Αλλα;
Δεν νομίζω ότι με τα εκατομμύρια ευρώ που έχει και αγοράζουν φίλτρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι καίγεται για το συγκεκριμένο όχημα που χάλασε.
Έχει να τρώνε και τα εγγόνια από τα εγγόνια του.
Εγώ έτσι όπως είδα το βίντεο, αν δεν μπορεί να οριοθετείται ο καθένας από την διοργάνωση,από ποιον πρέπει ?.
Έτσι και στο φόρουμ εδώ κάποιος έχει την οργάνωση.
harris_x
07/06/2025, 20:42
Ο ντιενέης λέει οτι γινόταν παράνομος αγώνας γιατί υπήρχε χρονομετρηση.
Σε όσα TDs έχω παει στις Σέρρες, υπάρχει χρονομετρηση και θέλουμε να υπάρχει και το οτι δεν υπάρχει στα Μέγαρα μας ξενερώνει.
Επίσης λέει οτι έγινε αγώνας με απονομή.
Ναι, και με το Trackbike γινόταν αγώνας την Κυριακή και λάμβαναν μέρος οποίοι ήθελαν.
Μια χαρά περνούσαμε.
Το πρόβλημα δεν ειναι τόσο ο Ζαφ, όσο ο Σκοπιανός/Βούλγαρος/whatever ταλιμπαν που προκάλεσε το συμβάν.
Όλοι μας στην πίστα παίρνουμε τα ρίσκα μας και ξέρουμε τους κινδύνους.
Γι'αυτό το λόγο φτιάχνουμε track bikes (οχι αγωνιστικά με χορηγούς όπως τα περιγράφει ο κος. Ντιενέης, ειναι απλώς πολυεστερικά με αυτοκόλλητα για διακόσμηση) και γι'αυτό το λογο σε αυτό που συμμετείχαμε ως moto.gr φροντίσαμε να έχουμε δικό μας γκρούπ.
Το σωστό θα ήταν να αποζημιωθεί από τον τύπο που τον εμβόλισε.Λογω νομοθεσίας λογικά δεν μπορεί να γίνει αυτό,οπότε βρίσκει ασάφειες και γκρίζες ζώνες μαζί με παπάτζες για να την χαλάσει στον Ζαφειροπούλο.Σαν Βασίλης αν ήμουν ο τύπος που τον χτύπησε,θα προσπαθουσα να τα βρω μεταξύ μας,πράγμα το οποίο δεν θα μπορούσα να το κάνω και θα είχα ρημάξει οικονομικά:lol:Εδώ δεν θα μπορέσω να φτιάξω το δικό μου μηχανάκι σε μια στραβή που είναι 03 μοντέλο,θα φτιάξω το καινούριο το Xsr? Παρεπιπτόντως,έκοψε σκελετό το μηχανάκι του, μπροστά στο λαιμό,wtf
peterTHErider
07/06/2025, 20:47
Ναι το κάνει γιατί σαν κακομαθημένο παιδάκι δεν είχε την αντιμετώπιση που ήθελε και είπε θα σας γαμησω όλους.
grinderx
07/06/2025, 20:55
Ρε αδερφέ... πρέπει να το γράψω όλο? Βαριέμαι... :bawl:
Αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίων του Ζαφειρόπουλου.
Θα υποστηρίξει, οτι οι δραστηριότητές του είναι παράνομες. Οτι διοργανώνει αγώνες χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια και οτι τα track days του, διοργανώνονται σε πίστα που δεν έχει άδεια.
Θα πεί λοιπόν, οτι αφού δεν γνώριζε τις παρανομίες, απαιτεί την αποζημίωση της μοτοσυκλέτας καθώς και πιθανών άλλων πραγμάτων, μίας και η ευθύνη ήταν του διοργανωτή και αποτέλεσμα της παρανομίας του αγώνα / track day στις Σέρρες.
Ο ισχυρισμός του είναι οτι ο Ζαφειρόπουλος διοργανώνει αγώνες χωρίς άδεια. Παίρνει λοιπόν ένα τηλέφωνο και ρωτάει, εκεί στα Μέγαρα που διοργανώνει αγώνες ο Ζαφειρόπουλος, υπάρχει άδεια?
Και μπλέκουμε σε μία λούπα, για το άν έχει άδεια η πίστα κτλ κτλ.
Όλο αυτό, γιατι ο νόμος είναι μπουρδέλο και δεν υπάρχει κάν αρμόδια ελεγκτική αρχή.
Όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι γιατι του κατέβηκαν απο το μυαλό. Είμαι 100% σίγουρος, οτι καθοδηγείται απο τους δικηγόρους του, με σκοπό την αποζημίωσή του για τη μηχανή (και ότι αρπάξει ακόμα). Κυρίως όμως φαντάζομαι, είναι για ηθικούς λόγους, γιατι απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι ο Ζαφειρόπουλος δεν έκατσε κάν να του πεί "κάτσε ρε φίλε να τα βρούμε" αλλα προσπάθησε να βγάλει την ουρά του απέξω, και ο άλλος τα πήρε και είπε "θα σε γαμήσω, γιατι μπορώ..."
Οι υπόλοιποι δεν φταίμε και άν όντως η πιστα έχει την κατάλληλη άδεια, θα ξανα ανοίξει σύντομα.
Προσωπικά, άν ήθελα να κινηθώ νομικά εναντίων του Ζαφειρόπουλου, θα έκανα αυτες τις κινήσεις.
To ποιός έχει δίκιο ή άδικο, είναι θέμα άλλης συζήτησης που θεωρώ οτι δεν έχει θέση εδώ μέσα.
Ρε Άντριου πραγματικά όμως δε χρειαζόταν να τα γράψεις όλα αυτά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βαριέσαι :p Εννοείται ότι όπως τα έγραψες είναι. Και ξαναρωτώ, για τη μαλακία που δέρνει και τους δύο εμείς τί φταίμε; Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια, να πάνε να τα βρούνε. Κι αν ο ένας θέλει να κάνει κακό στην επιχείρηση και τη φήμη του άλλου μπορεί και χωρίς όλη αυτή τη μανούρα με ζημιωμένο τον κόσμο ή/και τρίτες επιχειρήσεις.
Ντάξει φίλε, ότι καλό σε αυτό τον τόπο να πάμε να το σκίσουμε γιατί βάζουμε το εγώ μας πάνω από κάθε τι (είτε γιατί φράγκα, είτε γιατί καπρίτσιο/εγωισμός, κτλ, κτλ). Αντίστοιχα πχ, βλέπουμε τι γίνεται στο μπάσκετ αυτές τις μέρες. Που να τους πάρει και να τους σηκώσει, εγώ γουστάρω να δω και να ευχαριστηθώ μπάσκετ και αυτοί οι καριόληδες δε με αφήνουν :mad: Ε, ακριβώς το ίδιο και με το θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες.
Δεν νομίζω ότι με τα εκατομμύρια ευρώ που έχει και αγοράζουν φίλτρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι καίγεται για το συγκεκριμένο όχημα που χάλασε.
Έχει να τρώνε και τα εγγόνια από τα εγγόνια του.
Εγώ έτσι όπως είδα το βίντεο, αν δεν μπορεί να οριοθετείται ο καθένας από την διοργάνωση,από ποιον πρέπει ?.
Έτσι και στο φόρουμ εδώ κάποιος έχει την οργάνωση.
Εμενα η ιστορία δείχνει πως αυτοί που έχουν χρήματα δεν χαρίζουν σε κανένα και τα διεκδικούν, οπότε ναι εαν του είχαν πει πάρε 10 χιλ για το gp δεν θα ακούγαμε τπτ τώρα
Παρεμπιπτόντως εαν θελει να του κάνω μια προσφορά για το xsr να το.παρω εγω να έχω Καβατζα τα ανταλλακτικά για το δικό μου και να πάρω και την ακραπα που φοραει:D
Ναι το κάνει γιατί σαν κακομαθημένο παιδάκι δεν είχε την αντιμετώπιση που ήθελε και είπε θα σας γαμησω όλους.
Σωστά.
Δεν μπορώ να κρίνω ποιός απο τους 2 έχει δίκιο και ποιός άδικο.
Δεν ξέρω τον "χώρο". Οι κατηγορίες του dna έχουν βάση σε κάποιο βαθμό. Είμαι σίγουρος όμως, οτι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και πού ήταν.
Το μόνο στο οποίο με βρίσκει σύμφωνο, είναι οτι αυτός ο Σέρβος, δεν έπρεπε να είναι σε αυτό το γκρούπ.
Ακόμα, το "σε όλες τις χώρες συμβαίνουν αυτά" δεν με καλύπτει. Στα @@ μου... Να γίνει αυστηρότερος ο Ζαφειρόπουλος στις διοργανώσεις του...
Μεταξύ μας, αν οι διοργανώσεις του είναι τόσο "μπουρδέλο" όσο ακούγεται, ήταν θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να του την κάνει...
Δεν θέλω να πάρω θέση στο ποιός απο τους 2 έχει δίκιο και ποιός άδικο. Απο τη μία υπάρχει μια παιδιάστικη συμπεριφορά και απο την άλλη υπάρχουν κάποιες σκιές και ημιπαρανομίες. Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους και έχω βρεθεί και εγώ σε φάσεις να πώ "θα σε γαμήσω" σε κάποιον... Απλά δεν έχω τόσα λεφτά να το κάνω... :bawl:
Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι οτι μου φαίνεται οτι ήταν θέμα χρόνου να γίνει όλο αυτό... Απλά ελπίζω να λυθεί το θέμα της πίστας. Πιστεύω οτι θα λυθεί, γιατι τώρα υπάρχει μία εταιρία που τη διαχειρίζεται, σε αντίθεση με τα προηγούμενα σκηνικά που φαινόταν σαν να μην ενδιαφερόταν ο ιδιοκτήτης και τόσο ωστε να ασχοληθεί παραπάνω.
Ρε Άντριου πραγματικά όμως δε χρειαζόταν να τα γράψεις όλα αυτά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βαριέσαι :p Εννοείται ότι όπως τα έγραψες είναι. Και ξαναρωτώ, για τη μαλακία που δέρνει και τους δύο εμείς τί φταίμε; Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια, να πάνε να τα βρούνε. Κι αν ο ένας θέλει να κάνει κακό στην επιχείρηση και τη φήμη του άλλου μπορεί και χωρίς όλη αυτή τη μανούρα με ζημιωμένο τον κόσμο ή/και τρίτες επιχειρήσεις.
Ντάξει φίλε, ότι καλό σε αυτό τον τόπο να πάμε να το σκίσουμε γιατί βάζουμε το εγώ μας πάνω από κάθε τι (είτε γιατί φράγκα, είτε γιατί καπρίτσιο/εγωισμός, κτλ, κτλ). Αντίστοιχα πχ, βλέπουμε τι γίνεται στο μπάσκετ αυτές τις μέρες. Που να τους πάρει και να τους σηκώσει, εγώ γουστάρω να δω και να ευχαριστηθώ μπάσκετ και αυτοί οι καριόληδες δε με αφήνουν :mad: Ε, ακριβώς το ίδιο και με το θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες.
Μα αυτό κάνουν ρε συ... Θα τα βρούνε στα δικαστήρια...
Εμείς την πατάμε, γιατι δεν είναι κάποια πράγματα ξεκάθαρα απο νομικής άποψης.
όπως έγραψα και πρίν όμως, είμαι αισιόδοξος οτι το θέμα της πίστας θα λυθεί γρήγορα αυτή τη φορά.
Ο ντιενέης λέει οτι γινόταν παράνομος αγώνας γιατί υπήρχε χρονομετρηση.
Σε όσα TDs έχω παει στις Σέρρες, υπάρχει χρονομετρηση και θέλουμε να υπάρχει και το οτι δεν υπάρχει στα Μέγαρα μας ξενερώνει.
Επίσης λέει οτι έγινε αγώνας με απονομή.
Ναι, και με το Trackbike γινόταν αγώνας την Κυριακή και λάμβαναν μέρος οποίοι ήθελαν.
Μια χαρά περνούσαμε.
Το πρόβλημα δεν ειναι τόσο ο Ζαφ, όσο ο Σκοπιανός/Βούλγαρος/whatever ταλιμπαν που προκάλεσε το συμβάν.
Όλοι μας στην πίστα παίρνουμε τα ρίσκα μας και ξέρουμε τους κινδύνους.
Γι'αυτό το λόγο φτιάχνουμε track bikes (οχι αγωνιστικά με χορηγούς όπως τα περιγράφει ο κος. Ντιενέης, ειναι απλώς πολυεστερικά με αυτοκόλλητα για διακόσμηση) και γι'αυτό το λογο σε αυτό που συμμετείχαμε ως moto.gr φροντίσαμε να έχουμε δικό μας γκρούπ.
Χάρη ο ντιενέης ισχυρίζεται οτι ο αγώνας διεξαγόταν στα ίδια γκρούπ στα οποία έτρεχαν μη συμμετέχοντες στον αγώνα, το οποίο είναι φάουλ αν όντως είναι αλήθεια...
Όταν συμμετέχεις σε έναν αγώνα, ξέρεις οτι υπάρχει ρίσκο να πέσουν πάνω σου γιατι πιέζουν όλοι όσο πάει.
Όταν έχεις μπεί σε td όμως που υποτίθεται οτι υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν περιμένεις ο άλλος να σου έρθει με 1000 και να σε καρφώσει στο άκυρο...
basilis_k6
07/06/2025, 21:59
Ο Ζαφειρόπουλος εχει ακουσει ενα καρο παραπονα για την οργανωση και για τους αγωνιζομενους καφρους. Δεν έδινε δεκαρα και εχει διωξει κοσμο απο τα td με φρασεις "ετσι ειναι αν σου αρεσει" αρκετες φορες. Πανω απο ολα οι γληγοροι! Τωρα μπορει και να ασχοληθεί.
moto_Princess
07/06/2025, 22:02
Ο Ζαφειρόπουλος εχει ακουσει ενα καρο παραπονα για την οργανωση και για τους αγωνιζομενους καφρους. Δεν έδινε δεκαρα και εχει διωξει κοσμο απο τα td με φρασεις "ετσι ειναι αν σου αρεσει" αρκετες φορες. Πανω απο ολα οι γληγοροι! Τωρα μπορει και να ασχοληθεί.
αναγκα και οι Θεοι πειθονται...
Χάρη ο ντιενέης ισχυρίζεται οτι ο αγώνας διεξαγόταν στα ίδια γκρούπ στα οποία έτρεχαν μη συμμετέχοντες στον αγώνα, το οποίο είναι φάουλ αν όντως είναι αλήθεια..
Αυτό δεν παίζει,για αυτό και λέω ότι λέει βλακείες,ενώ του δίνω δίκιο στο συμβάν με τον εμβολισμό.Απλά,αν δεν πει αυτές τις βλακείες,ώστε να φανεί ότι γίνονται παράνομοι αγώνες δεν θα μπορέσει να προξενήσει την οποια ζημιά στον Ζαφειρόπουλο.Δεν ηταν η πρώτη φορά που πήγε σε τρακντει,ξέρει ότι υπάρχουν χρονόμετρα, αυτό δεν τα κάνει αγώνα
peterTHErider
07/06/2025, 22:22
Χάρη ο ντιενέης ισχυρίζεται οτι ο αγώνας διεξαγόταν στα ίδια γκρούπ στα οποία έτρεχαν μη συμμετέχοντες στον αγώνα, το οποίο είναι φάουλ αν όντως είναι αλήθεια...
Όταν συμμετέχεις σε έναν αγώνα, ξέρεις οτι υπάρχει ρίσκο να πέσουν πάνω σου γιατι πιέζουν όλοι όσο πάει.
Όταν έχεις μπεί σε td όμως που υποτίθεται οτι υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν περιμένεις ο άλλος να σου έρθει με 1000 και να σε καρφώσει στο άκυρο...
Δεν είναι έτσι.κανενας αγώνας δεν γινόταν εκείνη την ώρα.
(επειδη δε ξερω σε ποιον να πρωτοκανω quote την απαντηση, το γραφω για ολους)
Σε ενα τρακντΕη παλια, ηταν και ο λαστιχάς με το επιτελειο του (οχι ο Περιστερας, αλλος) και οι βοηθοι αυτου, και οποτε ιππηρχε ησυχια στο καταστημα τα παιδια επαιρναν ενα μηχανακι που ειχαν και εμπαιναν μεσα.
Μια φορα λιππον, ενας απο αυτους τελειωνε το session του, σηκωσε χερι στη 13ξερωγω να ειδοποιησει τους πισω αναβατες οτι θα βγει....
Και εκει που λετε οτι μετα τη δεκαμπεντε θα στριψει για εξω, ξαφνικα θυμαται οτι αφησε ανοιχτο το θερμοσιφωνα και ανοιγει γκαζι και γραμμη για να συνεχισει το εργο του ως γνησιος μπαγκοσμιος
Ελα ομως που πισω ερχοταν ο Νικος με το 996 (μπορει κ 916) και βλεποντας το μαλΑκα να κανει το αδιανοητο, βγαινει εκτος πιστας, σπαει και τις 2 ζαντες μαγνησιου στα κερμπς, αν επεσε η οχι δε το θυμαμαι.
Φυσικα εγινε της ποτΑνας, πηγε στο μποξ του λαστιχά και τους ειπε οτι αν δε του πληρωσουν τη ζημια θα τους κανει το λωκο σουρωτηρι.
Και αυτο γιατι ο αλλος εκανε μαλακια. Δεν ηταν ατυχη στιγμη, αγωνιστικο συμβαν, ηταν μαλακια του καραγκιοζη που ενω ειπε "βγαινω" το γυριζει σε "Τσα, λεω να συνεχΥσω"
Συνεχιζουμε :beer:
Μωρε είμαι σίγουρος οτι ήξερε πολύ καλά που έμπαινε και τι έκανε...
Οκ, δεν είναι έτσι...
Πάντως ο Σέρβος έκανε τρελή τρολιά έτσι?
harris_x
07/06/2025, 22:49
Οχι ο αγώνας.
Αυτο που λέει ειναι οτι η χρονομετρηση μετρούσε σε όποιο γκρούπ και να έμπαινε.
Αυτο ειναι λάθος.
Αν θελεις να χρονομετρησεις για την κατάταξη του "αγωνα" το κάνεις μόνο στο γρήγορο γκρούπ.