View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να πετάξω την εξυπνάδα μου ?
το ενδεχόμενο αναχώρησης Παρασκευή απόγευμα μετά τις δουλειές μας? να φτάσουμε κάπου καλαμπάκα να διανυκτερεύσουμε εκεί ώστε το ΣΚ να βγούν πιο άνετα τα χλμ .... παίζει ?
(μη βαράτε όλοι μαζί, ένας ένας)
Στήνουμε τη σκηνή κάτω από τους βράχους :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στήνουμε τη σκηνή κάτω από τους βράχους :winka:
παρακαλατε για καποιο λογο να καταστραφουνε τα μπουρδελα σας απο φυσικες καταστροφες ?
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρακαλατε για καποιο λογο να καταστραφουνε τα μπουρδελα σας απο φυσικες καταστροφες ?
:confused:
Ναι, περιμένουν χιλιάδες χρόνια να βρεθούν δύο 800GS μαζί, από κάτω τους, και τότε άφοβα και με πάθος θα αρχίσουν να γκρεμίζονται πάνω τους..
:lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με μπέρδεψες :look:
Τα υπολόγισα με βάση αυτο (στο πρωτο ποστ)
Τι έχω κάνει λάθος; :confused:
Βοβούσα - λίμνη έιναι 34,3 χλμ...άσφαλτος
227177
.......
Τι έχω κάνει λάθος; :confused:
Βοβούσα - Λίμνη Αώου 30 χιλιομετράκια ρε
( ανεξαρτήτου φοράς)
:p
Cpt. Haddock
24/05/2011, 11:14
Ναι, εαν ΔΕΝ κανεις τη διαδρομή που ποσταρε ο Νικος ομως :winka:
Ναι, εαν ΔΕΝ κανεις τη διαδρομή που ποσταρε ο Νικος ομως :winka:
Ρε Καπ....μόνο για θάλασσα είσαι τελικά.....ανάμεσα στα δύο σημεία , απ' όπου και να πας 35 χλμ τα χωρίζουν....3 τέταρτα βαριά-βαριά...λέμε
Cpt. Haddock
24/05/2011, 11:27
Ρε παίδες, θα με τρελάνετε; Ποια φορα;
Η διαδρομή που εχει βγαλει ο Νικος ειναι αυτη (απο ανατολικα-δυτικα-νοτια-ανατολικα):
227178
Ρε παίδες, θα με τρελάνετε; Ποια φορα;
Η διαδρομή που εχει βγαλει ο Νικος ειναι αυτη (απο ανατολικα-δυτικα-νοτια-ανατολικα):
Άψογα...έφτασες στη λίμνη, έκανες τον κύκλο, και αντί για Μέτσοβο, σταματάς και στήνεις, και οι υπόλοιποι κάνουν άλλα 35 χλμ. από λίμνη μέχρι Βοβούσα όπου θα διανυκτερεύσουν....
Cpt. Haddock
24/05/2011, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Άψογα...έφτασες στη λίμνη, έκανες τον κύκλο, και αντί για Μέτσοβο, σταματάς και στήνεις, και οι υπόλοιποι κάνουν άλλα 35 χλμ. από λίμνη μέχρι Βοβούσα όπου θα διανυκτερεύσουν....
Ετσι, σωστα. Απλα προσθετεις στην ολη διαδρομη (για όσους πανε στο καταφυγιο) αλλα 70 χλμ. (αφου θενε κρεβατες καλα να παθουν :D )
Εγώ το βλέπω να μη φτάνουμε καν στη λιμνη την πρωτη μερα (παραειναι αισιοδοξο το προγραμμα.. :lol: )
τεσπα :beer:
Ετσι, σωστα. Απλα προσθετεις στην ολη διαδρομη (για όσους πανε στο καταφυγιο) αλλα 70 χλμ. (αφου θενε κρεβατες καλα να παθουν :D )
Εγώ το βλέπω να μη φτάνουμε καν στη λιμνη την πρωτη μερα (παραειναι αισιοδοξο το προγραμμα.. :lol: )
τεσπα :beer:
Αν ξεκινήσεις 11:30 -12:00 το πρωί από Γρεβεννά-Μαυραναίους, βγαίνει πολύ χαλαρά, με τις φώτο σου, τα κατουρήματα σου, τα φραπόγαλα σου....είναι μεγάλες οι μέρες , και απογευματάκι θα σου'χω και Absolut-λεμονάδα, και με τα ποδάρια πάνω στο τραπέζι στο κιόσκι και θέα τη λίμνη, θα μαλώνουμε για τις πολιτικές του Μάνου ...μαθές....:winka:
rantanplan
24/05/2011, 13:08
Εξτρα κοστος Γιαννη... :sick:
Που να βρεις καταφυγιο με 10 ευρω εκει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν, να τα μαζεύουμε, γιατί θα μου τα κάνετε μπουεδέλο. ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
1. Διαχωρισμός του θρεντ ΔΕΝ χρειάζεται. Ας μείνει ανάκατο μπουρδέλο. Έχει τη χάρη του και αυτό. Να ξέρετε όμως: Ισχύουν αυτά που γράφονται στα πρώτα δύο-τρία ποστ. Αυτά και μόνο αυτά.. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
2. ΑΝ (και το τονίζω ΑΝ), ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της εκδρομής θέλει κάποιος να διανυκτερεύσει στη λίμνη, τότε: Πριν φτάσουμε στο Φλαμπουράρι, χωρίζεται από τους υπόλοιπους και κάνει δεξιά (ανατολικά) προς τη Λίμνη Πηγών. Στήνει και διανυκτερεύει στην Λιμνη, όπου θέλει. Το άλλο πρωί, ξυπνάει νωρίτερα, επιστρέφει στην διασταύρωση που άφησε τους άλλους και συνεχίζει βόρεια για Φλαμπουράρι και Βοβούσα. Φτάνει στην Βοβούσα την προκαθορισμένη ώρα για να προλάβει την πρωινή αναφορά. Μετά συνεχίζουν όλοι μαζί σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα χιλιόμετρα που πρέπει να κάνει από την λίμνη (το δυτικότερο σημείο της) μόνος του μέχρι την Βοβούσα είναι καμιά 30αρια-35αρια.
3. Αναχώρηση την Παρασκευή το απόγευμα εμένα προσωπικά θα με βόλευε αφάνταστα (δεδομένου ότι έχω σπίτι στην Καλαμπάκα). Όμως για πολύ κόσμο το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Η Καλαμπάκα έχει βέβαια καμπινγκ (και πολύ καλό μάλιστα) αλλά να το κάνουμε μισοί-μισοί (μισοί το Σάββατο και μισοί την Παρασκευή)... δεν κερδίζουμε τίποτα. Θα κερδίζαμε μόνο αν μπορούσαμε να φύγουμε νωρίτερα το Σάββατο το πρωι από την Καλαμπάκα. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται μια και πρέπει να περιμένουμε τους Σαββατιανούς από Αθήνα. ΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΥΡΟ. Απλά θα πρέπει να κοιμηθείτε ΝΩΡΙΣ την Παρασκευή το βράδυ, για να ξυπνήσετε ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.
4. Γκρουπ: Ας δούμε πόσοι τελικά θα είμαστε. Θα περιμένω οριστικές δηλώσεις και ακυρώσεις, (ιδανικά) τουλάχιστον 10-12 μέρες πριν. Αν είμαστε 20 μηχανάκια ή περισσότερα, εννοείται ΚΑΠΩΣ θα χωριστούμε. Μην περιμένετε αυστηρούς κανόνες στυλ ετήσιας. Τέτοια πράγματα δεν παίζουν. Υποτίθεται ότι όλοι είμαστε έμπειροι και δεν θέλουμε μπέιμπυ-σίτιν. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι ότι 2-3 (που τους κόβω να έχουν ένα στοιχειώδες ένστικτο προσανατολισμού) θα πρέπει να μελετήσουν λίγο παραπάνω την διαδρομή και να παίξουν άτυπα τον ρόλο του λιντερ και της σκούπας (φυσικά θα εναλλάσσονται κατά την διαδρομή). Σημεία ανασυγκρότησης θα ορίσουμε ώστε αν σπάσουμε σε "ομάδες" κατά την πορεία, να μην χρειάζεται να σταματάμε και να περιμένουμε---μαζευόμαστε πάλι όλοι στο επόμενο σημείο ανασυγκρότησης. Κάπως έτσι. Πάντως το τονίζω: Μελετήστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ την διαδρομή. Απ 'το χεράκι δεν πρόκειται να σας πάρει κανένας και να σας πάει άτα. Υπάρχει περίπτωση κάποιο κομμάτι, μέχρι το επόμενο σημείο ανασυγκρότησης, να πρέπει να το ολοκληρώσετε μόνοι σας. Αν σας κακοφαίνεται αυτό, ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ.
Αυτά για την ώρα
Cpt. Haddock
24/05/2011, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
[...]Η Καλαμπάκα έχει βέβαια καμπινγκ (και πολύ καλό μάλιστα) αλλά να το κάνουμε μισοί-μισοί (μισοί το Σάββατο και μισοί την Παρασκευή)... δεν κερδίζουμε τίποτα. Θα κερδίζαμε μόνο αν μπορούσαμε να φύγουμε νωρίτερα το Σάββατο το πρωι από την Καλαμπάκα. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται μια και πρέπει να περιμένουμε τους Σαββατιανούς από Αθήνα. [...]
Εαν συμφωνούμε όλοι για το καμπινγκ, ας το κοιτάξουμε :winka:
Είναι μάλλον αδύνατο να συμφωνήσουν όλοι...
rantanplan
24/05/2011, 13:21
Υπάρχει περίπτωση κάποιο κομμάτι, μέχρι το επόμενο σημείο ανασυγκρότησης, να πρέπει να το ολοκληρώσετε μόνοι σας.
Αυτά για την ώρα [/B]
καλα εαν ερθω με το cb μαλον οχι καποιο κοματι αλλα ολο θα το κανω μονος........
rantanplan
24/05/2011, 13:22
εγω δεν μπορω και παρασκευη εκτος εαν ξεκινισουμε απο τις 2 το βραδι και μετα
:lol:
intruder
24/05/2011, 14:44
το καταφυγιο στη βωβουσα εχει κ τον αωο στα 100 μ απο πισω
227190
intruder
24/05/2011, 14:45
....κ ωραιο ξυπνημα
227191
intruder
24/05/2011, 14:47
....κ ωραια φυση,(μην βαρατε οι θελω να κοιμηθω στην λιμνη γιατι απο τον αερα θα πεσουν κατω κ οι μηχανες:D )οπου κ να πατε καλα να περασετε-ΖΗΛΕΥΩ:beer: :beer: :beer:
227192
επειδη είναι ξεκάθαρο πλέον οτι τα αγορια των Κρεβατιών είναι απείρως λιγότερο γκρινιάρικα και εν τέλει πιο γλυκά ψηφίζω και εγώ Κρεβάτι για ονειρικές καταστάσεις
:smokin:
Λοιπόν, να τα μαζεύουμε, γιατί θα μου τα κάνετε μπουεδέλο. ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
]Πάντως το τονίζω: Μελετήστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ την διαδρομή. Απ 'το χεράκι δεν πρόκειται να σας πάρει κανένας και να σας πάει άτα. Υπάρχει περίπτωση κάποιο κομμάτι, μέχρι το επόμενο σημείο ανασυγκρότησης, να πρέπει να το ολοκληρώσετε μόνοι σας. Αν σας κακοφαίνεται αυτό, ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ.
Αυτά για την ώρα [/B]
πολύ σωστά σε όλα και συμφωνώ, αλλά για πιο λόγο θα μπορούσε να πρέπει να ολοκληρώσει μόνος του ενα κομμάτι ολόκληρο? καλό θα ταν να μη γίνει αυτό, έστω ενα μηχανάκι να χει το νου του σε αυτό που έχει μείνει πίσω, μόνο του:beer:
με άλλα λόγια μη μ αφήσετε μόνη μου:lol:
gixxerpap
24/05/2011, 15:09
160-180 μέχρι καλαμπάκα???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μισό να κάνω κάτι υπολογισμούς ......
οκ, εγω αναχωρώ Πέμπτη:lol:
Cpt. Haddock
24/05/2011, 15:12
Αυτό που θέλει να πει (και σωστα το λέει) ο Νικος, ειναι οτι ο καθενας μας πρέπει να φροντισει να γνωριζει τη διαδρομή και όχι να βασιζεται στους άλλους.
Δεν αφήνουμε επιτηδες κανεναν μονο του, αλλα 20 μηχανακια θα ειμαστε, με διαφορετικους ρυθμους. Εαν καποιοι ξεμακρυνουν δεν θα πρέπει σε καθε διασταύρωση να περιμένουν τους άλλους.
:winka:
Αυτό που θέλει να πει (και σωστα το λέει) ο Νικος, ειναι οτι ο καθενας μας πρέπει να φροντισει να γνωριζει τη διαδρομή και όχι να βασιζεται στους άλλους.
Δεν αφήνουμε επιτηδες κανεναν μονο του, αλλα 20 μηχανακια θα ειμαστε, με διαφορετικους ρυθμους. Εαν καποιοι ξεμακρυνουν δεν θα πρέπει σε καθε διασταύρωση να περιμένουν τους άλλους.
got it:winka:
bikerted
24/05/2011, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
επειδη είναι ξεκάθαρο πλέον οτι τα αγορια των Κρεβατιών είναι απείρως λιγότερο γκρινιάρικα και εν τέλει πιο γλυκά ψηφίζω και εγώ Κρεβάτι για ονειρικές καταστάσεις
:smokin:
:bigcry:
Nίκο κι εγώ για κρεβάτι είμαι!!!!
κι άμα κοιμηθούμε........... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
πολύ σωστά σε όλα και συμφωνώ, αλλά για πιο λόγο θα μπορούσε να πρέπει να ολοκληρώσει μόνος του ενα κομμάτι ολόκληρο? καλό θα ταν να μη γίνει αυτό, έστω ενα μηχανάκι να χει το νου του σε αυτό που έχει μείνει πίσω, μόνο του:beer:
Δεν εννοούσα ένα ολόκληρο σκέλος, αλλά ένα κομμάτι, μέχρι την επόμενη ανασυγκρότηση. Επίσης ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχουμε ΣΚΟΠΟ να αφήσουμε μόνο του, αλλά μπορεί και να συμβεί (από λάθος ή από μπέρδεμα ή από χάσιμο ή από απροσεξία). Καλό είναι, σε αυτήν την περίπτωση, κάθε αναβάτης να ξέρει προς τα που πάει γενικώς και να μην ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στο ότι πάντα θα ακολουθεί τυφλά αυτόν που είναι μπροστά του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
160-180 μέχρι καλαμπάκα???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μισό να κάνω κάτι υπολογισμούς ......
Ρε Παπ, διαβάζουν και παιδιά! Τι θες να βάζει πάλι γέλια ο Πακετάνιος?
gixxerpap
24/05/2011, 15:43
Ρε Παπ, διαβάζουν και παιδιά! Τι θες να βάζει πάλι γέλια ο Πακετάνιος?
αν σου βαστάει, έλα να πείς εσύ στο brosaki για ταχύτητες 160-180....:lol:
Με το bros θα έρθεις? Με πόσα ταξιδεύει ΑΝΕΤΑ αυτό?
Με το bros θα έρθεις? Με πόσα ταξιδεύει ΑΝΕΤΑ αυτό?
:bawl: :lol: :bawl: :lol:
... καλό
Θες το SV;
:bigcry: :lol: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :bawl:
... καλό
Μην κοροϊδεύεις ρε το παιδί! Αυτό μπορούσε, αυτό αγόρασε! Δεν έχουμε όλοι μεγάλα και δυνατά μηχανάκια, πως να το κάνουμε!
:nono:
gixxerpap
24/05/2011, 15:58
... καλό
δε θα πιάσουμε βουνό ρε καθίκια? θα πιάσουμε ...
manhunter
24/05/2011, 15:59
:blush:
φανταστικε Ασφαλιστά μου δεν είπα τίποτα. Αλίμονο τώρα μην κάτσουμε να δώσουμε σημασία σε αυτά τα ασήμαντα πράγματα .... μαι βότλα να απολαύσουμε τη φύση πάμε ...
:look: κάτσε να τον καλοπιάσουμε γιατι θα μας κάνει ρεζίλι
bikerted
24/05/2011, 16:53
φανταστικε Ασφαλιστά μου δεν είπα τίποτα. Αλίμονο τώρα μην κάτσουμε να δώσουμε σημασία σε αυτά τα ασήμαντα πράγματα .... μαι βότλα να απολαύσουμε τη φύση πάμε ...
:look: κάτσε να τον καλοπιάσουμε γιατι θα μας κάνει ρεζίλι
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Θες το SV;
:bigcry: :lol: :lol:
Μην κοροϊδεύεις ρε το παιδί! Αυτό μπορούσε, αυτό αγόρασε! Δεν έχουμε όλοι μεγάλα και δυνατά μηχανάκια, πως να το κάνουμε! :nono:
:a014: :a014: :a014: :a34:
gixxerpap
24/05/2011, 16:59
:blush:
άσε ρε τα ψόφια ...ποιός σε πιάνει φέτος με το θεριό!!!
άντε, και στα δικά μας με μια πορτοκαλιά:beer:
gixxerpap
24/05/2011, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
καλαμπόκια μεσημεριάτικο?
μήπως να πίναμε κανα καφέ, να επεξεργαστούμε και τον κόμπο που έχει σκεδιάσει ο npat?
άντε, γιατί θα βγάλω τους χάρακες πάλι, μπας και γυρίσουμε δευτέρα για δουλειά:lol:
ξέρουμε ..... ξέρουμε ..... "μια 2α μας έχεις και έτσι ..... "
:p
άσε ρε τα ψόφια ...ποιός σε πιάνει φέτος με το θεριό!!!
άντε, και στα δικά μας με μια πορτοκαλιά:beer:
έχεις καταγραφεί στα πρακτικά πλέον ..... πάω να ενημερώσω τον Λογιστή περι του γεγονότος
κοινώς πάω να σε δώσω στεγνά στον Rein
:D
rantanplan
24/05/2011, 18:05
pap μιν τρελενεσε θα ειμαστε τα δυο μας με το cb εγω
ποτε λες να ξεκινισουμε?????
:lol: :lol: :lol:
makis206
24/05/2011, 21:33
Αν τα καταφέρω να πάμε παρέα εμείς, μετά χαράς θα σε περιμένω να ξέρεις..:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν τα καταφέρω να πάμε παρέα εμείς, μετά χαράς θα σε περιμένω να ξέρεις..:lol: :rotflmao:
Μη ανησυχείς ρε Μάκη, θα φτιάξουμε αργό γκρούπ με "αρχάριους αναβάτες" για σένα και τον Παπ. Θα τα καταφέρετε πιστεύω!
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
latris mixanis
24/05/2011, 22:50
ΠΣΚ και καλά ανασυγκρότησης το λέμε τώρα?? :rolleyes:
Λέλο φωνάζει ο ένας, νανουρισματα, σύσφιξη σχέσεων, να θυμηθείται τα παλιά.... :dizzy:
Brokeback Mountain μΕ φαίνεται θα γυρίσετε.!!
makis206
24/05/2011, 23:07
Μη ανησυχείς ρε Μάκη, θα φτιάξουμε αργό γκρούπ με "αρχάριους αναβάτες" για σένα και τον Παπ. Θα τα καταφέρετε πιστεύω!
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Από τώρα τό'χω λέμε:
1. makis206 - Transalp 700 (leader)
2. gixxerpap - Bros 650 (σκούπα)
Kαι οι δυο θα κοιμηθούν στα τιμόνια τους :bigcry: :rotflmao:
...........
κρατα ενα διαβατηριο μαζι σου καλου-κακου...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
..........
Brokeback Mountain μΕ φαίνεται θα γυρίσετε.!!
κατσε να γυρισουμε πρωτα...:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
...........Απλά θα πρέπει να κοιμηθείτε ΝΩΡΙΣ την Παρασκευή το βράδυ, για να ξυπνήσετε ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.
τι πουστης αντρας εισαι!!!!:lol: :lol:
(αφου ξερουμε και οι 2 μας γιατι το εγραψες αυτο...)
υ.γ.το πολυ-πολυ να σας βρω στην κλειτοριΔα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άντε, γιατί θα βγάλω τους χάρακες πάλι, μπας και γυρίσουμε δευτέρα για δουλειά:lol:
:rotflmao: :rotflmao: να το κόψουμε ευθεία ενα πράγμα?
TROOPER άσε τα διαβατήρια....βασίζομαι πάνω σου( η βασιμότητα πάει αναλόγως με την παλαιότητα της γνωριμίας μας:lol: )
......
TROOPER άσε τα διαβατήρια....βασίζομαι πάνω σου( η βασιμότητα πάει αναλόγως με την παλαιότητα της γνωριμίας μας:lol: )
α καλα...μας βλεπω το βραδακι να φωναζουμε ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α καλα...μας βλεπω το βραδακι να φωναζουμε ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα εγώ άμα σε πω να σε δώκω το εργαλείο να ακολουθάς τη γραμμούλα θα πάθεις θλάση από τα γέλια, ε;
Cpt. Haddock
25/05/2011, 08:56
TROOPER άσε τα διαβατήρια....βασίζομαι πάνω σου[...]
Παρε μια σκηνή μαζί σου, καλού-κακού :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τώρα εγώ άμα σε πω να σε δώκω το εργαλείο να ακολουθάς τη γραμμούλα θα πάθεις θλάση από τα γέλια, ε;
παει ο ορθος κοιλιακος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρε μια σκηνή μαζί σου, καλού-κακού :look:
ναι μλκ...
να ξεκινησει με δερματινα και τζιξερ και να γυρισει ξεβρακωτη και με τα ποδια σπρωχνοντας με το τσερκι τον μπροστινο τροχο (αν τον αφησουνε και αυτον) :lol: :lol: :lol:
ΣΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ ΘΑ ΤΗ ΓΔΥΣΟΥΝΕ ΑΜΑ ΤΗ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΡΕ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
25/05/2011, 09:08
:rolleyes:
Εσύ το 'δεσες κομπο οτι θα πας στο Τεπελένι...
Υπάρχει και η Πριστινα, λιγο πιο βόρεια :rotflmao:
:rolleyes:
Εσύ το 'δεσες κομπο οτι θα πας στο Τεπελένι...
Υπάρχει και η Πριστινα, λιγο πιο βόρεια :rotflmao:
ναι αλλα ''ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ''???
ε δε παει μωρε....:lol: :lol: :lol:
latris mixanis
25/05/2011, 09:32
ότι μπορει να παρει καποιος καλό ειναι:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: πάνε οι πλάγιοι κοιλιακοί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ότι μπορει να παρει καποιος καλό ειναι:rotflmao:
δε ξερω εσυ τι κανεις,εγω τον μπουλο τον αποφευγω παντως :lol: :lol:
Cpt. Haddock
25/05/2011, 09:51
παει ο ορθος κοιλιακος
πάνε οι πλάγιοι κοιλιακοί...
φέτες μου είσαστε κορίτσια :smokin:
φέτες μου είσαστε κορίτσια :smokin:
βελτιωνοντας την αναλογια κιλων ανα ιππο προεκυψε ρε :lol: :lol:
βελτιωνοντας την αναλογια κιλων ανα ιππο προεκυψε ρε :lol: :lol:
:lol::lol:
costas81
25/05/2011, 10:22
Βάλτε με μέσα
Costas81 - TDM 900 (K)
:beer: :beer: :beer: :beer:
alexxxcbr
27/05/2011, 17:39
Και εγω θα ερθω.Aντε να κανουμε μια μεγαλη βολτα.
alexxxcbr - cbr 1100 xx (K)
rantanplan
28/05/2011, 11:36
Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 5 Ιουνίου
Απαντήσεις Προβολές
109 8558
ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)
Απαντήσεις Προβολές
363 8181
xaxaxaxaxxxaxxaa
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
...
Στις κουβέντες σκίζουμε, έτσι?
alexxxcbr
28/05/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Και εγω θα ερθω.Aντε να κανουμε μια μεγαλη βολτα.
alexxxcbr - cbr 1100 xx (K)
Θα ερθει και ενας φιλος
Νικος gsxr 1300 hayabusa (K)
:beer: :beer: :beer:
Nίκο κι εγώ για κρεβάτι είμαι!!!!
Να με συμπαθάς αλλά δεν σου το 'χα.
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Για τις νύφες το στρώνουνε Πέμπτη για τους νύφους δεν ξέρω αλλά πάρε μια ιδέα (http://www.teleiosgamos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1725&Itemid=232)
:eyepop: :eyepop:
ρε έχουμε πολλούς σκληρούς μηχανόβιους που ειναι για κρεβάτι τελικά.:rotflmao: :rotflmao:
Καλοκαίρι βρεεεεε :sun:
Σκεφτείτε, φεγγαράδα, μια γύρα με σκηνές, σουβλάκια και μπύρες στην μέση, να συζητιόνται τα χλμ που έγιναν η που θα γίνουν και η μηχανές στην άκρη να "ακούν", προσπαθώντας να "κρυώσουν" τα μέταλλα τους, για να αντέξουν της αυριανές υπερβολές των τρελών αναβατών τους.
και κάποιοι θα βάζουν μετά το ζεστό αφρόλουτρο, κρέμα για ξερες επιδερμίδες. :yuck:
ουστ παλιοΛουγκρες :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
.............
ουστ παλιογουγκρες :lol: :rotflmao: :rotflmao:
γερο οι γουγκρες τι ειναι :confused:
harris_x
28/05/2011, 15:11
min pesei kati katw eeeeeeeeee.... ALITIIIIIIIII
κατι σε Λουγκρες αλλα στο πιο καγκουρέ :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
min pesei kati katw eeeeeeeeee.... ALITIIIIIIIII
ασε ρε να εχουμε καποιον να μας σηκώνει οτι πεφτει :rotflmao: :rotflmao:
Οι γριές Λούγκρες
:a024: :a024: :a024: :a024:
κατι σε Λουγκρες αλλα στο πιο καγκουρέ :rotflmao: :rotflmao:
κατι παραπανω θα ξερεις... :lol:
ασε ρε να εχουμε καποιον να μας σηκώνει οτι πεφτει :rotflmao: :rotflmao:
λουγκρα!:lol:
harris_x
28/05/2011, 15:34
ασε ρε να εχουμε καποιον να μας σηκώνει οτι πεφτει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
rantanplan
31/05/2011, 23:56
+ ενας φιλος ονοματη (black rider) με varadero
και υπνο σε κρεβατι μαζι με τους αντρες και αυτος
rantanplan
02/06/2011, 03:07
+ ακομα ενας filos παναγιωτης
tiger 1050 μονος
ΑΚΥΡΟς απο την ετισια γιατι θα ερθει εδω (κ)
:beer:
Προσοχή παρακαλώ...
Μάγκες, χωρίς παρεξήγηση (ναι καλά τώρα...)---και με χαλάει σφόδρα που πρέπει να το πω---αλλά ας γίνουμε λίγο ρεαλιστές στις προσκλήσεις για τη συμμετοχή σε αναβάτες που δε γνωρίζει κανένας.
Η βόλτα η συγκεκριμένη, λόγο μορφής, προδιαγραφών και χιλιομέτρων δεν μπορεί να είναι μια βόλτα κοινωνικοποίησης και "to get to know us better". Πέρα απο την ανάλογη σιδερόκολη συμπεριφορά πρέπει να υπάρχει και μια υποτυπώδης αίσθηση οτι "γνωρίζω και τους συνοδοιπόρους μου". Τα χιλιόμετρα και οι συνθήκες είναι περίεργες και δύσκολες. Οι άγνωστες συμμετοχές αυξάνουν το ρίσκο (η τουλάχιστον την ανησυχία).
Δεν κόβω καμιά συμμετοχή, αλλά έχετέ το υπόψη σας...
Οκ, βαράτε τώρα...
costas81
02/06/2011, 10:06
Προσοχή παρακαλώ...
Μάγκες, χωρίς παρεξήγηση (ναι καλά τώρα...)---και με χαλάει σφόδρα που πρέπει να το πω---αλλά ας γίνουμε λίγο ρεαλιστές στις προσκλήσεις για τη συμμετοχή σε αναβάτες που δε γνωρίζει κανένας.
Η βόλτα η συγκεκριμένη, λόγο μορφής, προδιαγραφών και χιλιομέτρων δεν μπορεί να είναι μια βόλτα κοινωνικοποίησης και "to get to know us better". Πέρα απο την ανάλογη σιδερόκολη συμπεριφορά πρέπει να υπάρχει και μια υποτυπώδης αίσθηση οτι "γνωρίζω και τους συνοδοιπόρους μου". Τα χιλιόμετρα και οι συνθήκες είναι περίεργες και δύσκολες. Οι άγνωστες συμμετοχές αυξάνουν το ρίσκο (η τουλάχιστον την ανησυχία).
Οκ, βαράτε τώρα...
+1
Cpt. Haddock
02/06/2011, 10:08
Ασε να χαθούν και καποιοι στη διαδρομη ρε Νικ
Ασε να χαθούν και καποιοι στη διαδρομη ρε Νικ
Για αυτή τη δουλειά έχουμε ήδη τους απολύτως κατάλληλους! Το θέμα είναι να καταφέρουν να συναντηθούν και κανά δυο!
:lol: :lol:
thou-vou
02/06/2011, 12:06
για ιδες καιρο που διάλεξε πσκ να μοστράρει... καλά να περάσετε (καριόλια....)
φιλικά πάντα...:D
Προσοχή παρακαλώ...
Οκ, βαράτε τώρα...
+ 990
είναι πολλά τα χλμ για πειράματα
Προσοχή παρακαλώ...
Οκ, βαράτε τώρα...
τι να βαρέσουμε??? πολύ σωστά μιλάς
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
για ιδες καιρο που διάλεξε πσκ να μοστράρει... καλά να περάσετε (καριόλια....)
φιλικά πάντα...:D
Που 'σαι συ ρε παλιοτόμαρο? Δεν το σκέφτεσαι να 'ρθεις?
(Η τουλάχιστον για καμιά μπύρα στο πάλπ να σε ειδούμε)
:beer: :beer:
Προσοχή παρακαλώ...
ΟΤΙ
εχει πρωινό ξεκούμπισμα 6,30
ΟΤΙ
ο πρωινός καφές και το τσιγάρο θα ειναι μετά την Καλαμπάκα δλδ σε 3.5-4 ωρες
ΟΤΙ
στο καπάκι μετα δλδ απο 1 ώρα θα κάνουμε 6,30 με 7,30 ώρες στριφτής (εως καρυδάτης:a39: ) οδήγησης 800χλμ περιπου!!
ΟΤΙ
την άλλη μέρα εχει ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ!!!
ΟΤΙ
για όσους δεν έχουν ξανακάνει 10 ώρες ΣΥΝΕΧΟΥΣ οδήγησης,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΕΣ 9-10..............καλό είναι να μην το δοκιμάσουν τώρα.
ΥΓ
Φανταζομαι, καταλαβαίνεται πως, άλλο είναι η μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγύη και αλλο η πατρική φροντίδα.
ο νοών νοείτω:wave2:
rantanplan
03/06/2011, 20:27
Προσοχή παρακαλώ...
Οκ, βαράτε τώρα...
οκ αν παει για μενα και το παρεακη μου δεν χρειαζετε ανχος ειναι μιλιμενο ιδι με τους ιδιους που εχουν και αυτοι το ιδιο ανχος για το πος οδιγουμε εμεις και εχει κανονιστη οτι σε οποιαδιποτε περιπτοση για τον οποιοδιποτε λογο δεν μπορουν να μας ακολουθισουν θα μας βρουν πιθανον στο καφε-φαι αλιος στα κρεβατια μας αρα χαλαροστε δεν υπαρχει λογος ανισιχιας για αυτους.
:beer:
για εμενα παλι χρειαζεστε να ανχονεστε θα χαθω σιγουρα
... ... ...
Οκ, σας ξανάβαλα.
(Μου φαίνεται πρέπει να βάλω παράβολα στις δηλώσεις συμμετοχών)
thou-vou
11/06/2011, 02:19
Που 'σαι συ ρε παλιοτόμαρο? Δεν το σκέφτεσαι να 'ρθεις?
(Η τουλάχιστον για καμιά μπύρα στο πάλπ να σε ειδούμε)
:beer: :beer:
αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες... για να δούμε... :sun:
desdichado
11/06/2011, 13:45
ΨΗΝΟΜΑΙ !!
F800GS (K)
μονός (πάντα)
Για πες καμιά πιο σίγουρη ημερομηνία, να κανονίζουμε τις δουλείες μας...
ααααντε...
(θα κοιτάξω να φέρω μαζί και ξαδερφούλη samprelas1971 και ανήψι G.G DAKAR RIDER)
blackbusa
11/06/2011, 14:15
ΥΓ
Φανταζομαι, καταλαβαίνεται πως, άλλο είναι η μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγύη και αλλο η πατρική φροντίδα.
ο νοών νοείτω:wave2:
:rolleyes: οταν μας ''πρωτογνωριζες'' γιατι ανεφερες μονο το πρωτο και το δευτερο το μαθαιναμε με τον κακο τροπο??? :look:
δεν βλεπω λεττακο να εχει δηλωσει...μαλλον δεν θα πας και εσυ ε???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gixxerpap
11/06/2011, 14:19
το brosaki πάντως φόρεσε καινούργια ελατήρια WP & φρέσκα λαδάκια, άλλαξε και τακάκια και ανυπομονεί να ξεχυθεί στο στροφιλίκι:a30:
μιλάμε για απίστευτη μεταμόρφωση!:a2:
το brosaki πάντως φόρεσε καινούργια ελατήρια WP & φρέσκα λαδάκια, άλλαξε και τακάκια και ανυπομονεί να ξεχυθεί στο στροφιλίκι:a30:
μιλάμε για απίστευτη μεταμόρφωση!:a2:
Την τάπα στο κάρτερ διπλοτσέκαρε γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Και τώρα με καινούρια ελατήρια, τι να σου αλλάξει ο ταλαίπωρος...
:rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
G.G DAKAR RIDER
11/06/2011, 14:59
egw me ton theio mou eimai mesa tha xarw polu na pame allo ena turing kai auth th fora xwris problhma ths mhxanhs mou.......ola douleuoun roloi pia!!!!!!!perimenw nea sas gia hmeromhnia kai topo!
:confused: :beer:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Μέσα στην βδομάδα που μας έρχεται (μέχρι την Πέμπτη 16/06) να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ή ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ τις συμμετοχές σας. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον άνθρωπο στο καταφύγιο να κρατήσει κρεβάτια.
ΟΠΟΤΕ:
- Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την περιγραφή της εκδρομής ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στα πρώτα ποστ.
- Ξαναδιαβάστε τα μια.
- Αποφασίστε αν θα έρθετε ή όχι.
- Μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα πρέπει να ξέρω αν θα έρθετε και αν θέλετε κρεβάτι.
Όποιος έχει ήδη δηλώσει και δεν πει κάτι καινούριο θεωρώ ότι ΘΑ ΕΛΘΕΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην με γράψετε στ' αρχίδια σας, και μην αρχίσουμε αλλαγές μετά την Πέμπτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από desdichado
(θα κοιτάξω να φέρω μαζί και ξαδερφούλη samprelas1971 και ανήψι G.G DAKAR RIDER)
Αυτό δεν το διάβασες, ή αποφάσισες απλά να το αγνοήσεις?
ααααντε...
Έχω πει εδώ και πολύ καιρό...
rantanplan
11/06/2011, 19:17
ΨΗΝΟΜΑΙ !!
F800GS (K)
μονός (πάντα)
ααααντε...
Πότε?
Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιούνη του 2011.
αλλα βασικα στην πρωτη σελιδα στα πρωτα δυο ποστ τα λεει ολα αναλιτικα ριχτε μια ματια.
desdichado
11/06/2011, 19:59
Πότε?
Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιούνη του 2011.
αλλα βασικα στην πρωτη σελιδα στα πρωτα δυο ποστ τα λεει ολα αναλιτικα ριχτε μια ματια.
Καλά ρε μη βαράτε
Σορρυ.. νόμιζα ότι έπαιζε λίγο η ημερομηνία
Αφού έχει κλειδώσει λοιπόν, θα κοιτάξω να κανονίσω τις δουλειές μου
και Τετάρτη απόγευμα (το αργότερο), θα έχω σίγουρη απάντηση
C U
Κάνω κάτι μαγικά με τα κουπόνια :a49: :a07:
Θα ξέρω μέσα στο ΣΚ (+1 για κρεβάτι)
:sick: δεν θα τα καταφέρω τελικά
κα(ύ)λα να περάσετε :wave2: