View Full Version : ΧΤ 660 Ζ Part II
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stmad
Στο τενερε το κοντερ έχει 10% σφάλμα δηλαδή όταν βλέπεις 140 στο κοντερ πηγαίνεις με 126
πραγματικά. Τελική το τενερε έχει 170 πραγματικά μετρημένο σε δυναμόμετρο και το κοντερ
έδειχνε 190 ...
Χωρις αντισταση του αερα στο δυναμομετρο βγαζει και τρακοσια. Με τα αλογα που εχει, γυρω στα 160 πραγματικα ειναι ενα λογικο νουμερο.
Εννοείται οτι σε πραγματικές συνθήκες τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο.
Αν είσαι και διπλός και φορτωμένος ... κλάφτα Χαράλαμπε ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από leontheprof
Δε ψαχνω για επιδοσεις, ειδικα τελικης, απλα λεω οτι μια
ταχύτητα ταξιδιου με 140 χλμ ειναι αρκετη για μενα, αυτο που ρωταω ειναι αν αυτη η ταχυτητα ειναι το μαξιμουμ της μηχανης η αν μπορει να πηγαινει με τοσα χωρις να ζοριζεται.
Η "ευνοική" τελική του Τενερέ (σκασμένο σε γκεμίλα διαρκείας) είναι στα 180 κοντερίσια. Έως 175 μπορεί να δείς σε ευθεία αλλά με πολύ προσπάθεια.
Τα 140-145 κοντερίσια τα κρατάει άνετα σχεδόν παντού και μπορείς να ταξιδεύεις όλη μέρα με το κοντέρ εκεί.
Όπως σου είπανε όμως το κοντέρ του παραείναι αισιόδοξο...Πηγαίνοντας δίπλα-δίπλα με το fz1 (που και αυτό είναι μετρημένα 6-6,5% αισιόδοξο) το Τενερέ έλεγε 129 και το fz1 122. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν πηγαίνεις στην εθνική με 140 και σε περνάνε τα περισσότερα τουτού...
leontheprof
01/07/2011, 00:09
Θα παω μαλλον αυριο να κοιταξω ενα υποψηφιο για αγορα, υπαρχει τπτ πολυ συγκεκριμενο που πρεπει να κοιταξω πριν το παρω? Εννοω κατι συγκεκριμενο που να δειχνει οτι το μηχανακι εχει ταλαιπωρηθει ασχημα και το οποιο δε φαινεται σε φανερα σημεια? πχ ξυσιματα κατω απ τα πατακια κτλ?
jpk chios
01/07/2011, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Στις 5000 rpm μπορείς να ταξιδεύεις και να σταματάς κάθε 15αύγουστο.....
:lol: Στη Χίο που έχουμε και τα πανηγύρια!!!:lol: :beer:
leontheprof
02/07/2011, 11:43
To μαυρο Tenere του 2008 αν δε κανω λαθος εχει μονο ασπρα γραματα στο νεποζιτο στο πλαι ενω του 2009 εχει και το κοκκινο σηματακι με τα βουνα. Αν κανω λαθος διορθωστε με.
leontheprof
06/07/2011, 00:08
http://www.xt660.com/showthread.php?t=7243&page=82
Δεστε τι επαθε εδω ο τυπος, του κανε μεγαλη ζημια παντως. Εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?
Αμφίσημος
06/07/2011, 21:19
http://www.xt660.com/showthread.php?t=7243&page=82
Δεστε τι επαθε εδω ο τυπος, του κανε μεγαλη ζημια παντως. Εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?
Του ράγισε το μοτέρ επειδή καβάλησε η αλυσίδα;
Εμένα σήμερα που επέστρεφα απο Ν.Πελλοπόνησο έπεσε το αριστερό αντίβαρο στην εθνική. Ελπίζω να κύλησε χαλαρά στην άκρη του δρόμου και να μη το πάτησε κανένας μιας και είναι κοντά μισόκιλο.
Όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα. Γκαντεμιά. Ας είναι μόνο αυτή.
Θα ξεβίδωσε απο τους κραδασμούς μιας και δεν το είχα τέζα σφιγμένο για να μην πιτσικάρει την χούφτα.
Τεσ'πα ξέρει κανείς που θα βρω άμεσα αντικαταστάτη του αντιβάρου;
ΥΓ.Ναι το μαύρο του '08 έχει το logo με λευκά γράμματα.
Αμφίσημος
07/07/2011, 14:35
Έφαγα το τόπο σήμερα στη Καλλιρόης (μονο εξουσιοδοτημένο δεν πήγα) και δεν βρίσκω αντίβαρο με τίποτα. Δεν ψάχνω απαραίτητα τα μαμά αλλά κάτι με αντίστοιχο σπείρωμα και βάρος. Μωρέ πουθενά! Έχει κανένας καβάντζα τα μαμίσια του (έστω το ένα);
Ενδιαφέρομαι άμεσα μετά αντιτίμου ή ανταλλαγή με πλαστική ποδιά!
Ανεξάρτητα, όποιος θέλει την μαμίσια πλαστική ποδιά (κατακαίνουρια) χαρίζεται μιας και κάθεται.
Ακούει η ομάδα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Έφαγα το τόπο σήμερα στη Καλλιρόης (μονο εξουσιοδοτημένο δεν πήγα) και δεν βρίσκω αντίβαρο με τίποτα. Δεν ψάχνω απαραίτητα τα μαμά αλλά κάτι με αντίστοιχο σπείρωμα και βάρος. Μωρέ πουθενά! Έχει κανένας καβάντζα τα μαμίσια του (έστω το ένα);
Ενδιαφέρομαι άμεσα μετά αντιτίμου ή ανταλλαγή με πλαστική ποδιά!
Ανεξάρτητα, όποιος θέλει την μαμίσια πλαστική ποδιά (κατακαίνουρια) χαρίζεται μιας και κάθεται.
Ακούει η ομάδα;
γιατι δε πας σε ενα μηχανουργειο να σου φτιασουν ενα?
Αμφίσημος
07/07/2011, 17:57
Aυτό ήθελα να αποφύγω - το χάσιμο χρόνου. Άντε να βρω μηχανουργείο, να πάω, να περιμένω ποιος ξέρει και να πάρω κάτι αμφιβόλου ποιότητας; (οσο αναφορά τα kgm)
leontheprof
07/07/2011, 20:28
Σημερα ειδα αλλο ενα υποψηφιο τενερε για αγορα αλλα δυσαρεστηθηκα πολυ μολις το ειδα, 08 με 19.500 χλμ και ο κινητηρας και το πλαστικο προστατευτικο απο κατω ηταν γεματο λαδιλες, το προστατευτικο ειχε ποτισει και οι λαδιλες φαινοταν και απο την κατω μερια του πλαστικου.
Ο κινητηρας δεν ηταν βρωμικος απο το πλαι, στα καπακια δηλαδη, αλλα αν εριχνες μια προσεκτικη ματια αναμεσα στον κινητηρα και στο προστατευτικο απο κατω ειχε φουλ λαδιλες.
Οταν ρωτησα για τις λαδιλες αυτες μου ειπε οτι το πηγε σε τεχνικο (αντιπροσωπεια) και του ειπαν οτι δεν ειναι τπτ και αμα πληνει τη μηχανη θα φυγουν. Εσας ποτιζει ο κινητηρας στα τοσα χλμετρα, επαναλαμβανω οχι απο το πλαι αλλα αναμεσα στον κινητηρα και στο προστατευτικο ηταν χαλια, και εσας ετσι ειναι?
taisteal
07/07/2011, 22:07
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από leontheprof
[B]Σημερα ειδα αλλο ενα υποψηφιο τενερε για αγορα αλλα δυσαρεστηθηκα πολυ μολις το ειδα, 08 με 19.500 χλμ και ο κινητηρας και το πλαστικο προστατευτικο απο κατω ηταν γεματο λαδιλες, το προστατευτικο ειχε ποτισει και οι λαδιλες φαινοταν και απο την κατω μερια του πλαστικου.
Ο κινητηρας δεν ηταν βρωμικος απο το πλαι, στα καπακια δηλαδη, αλλα αν εριχνες μια προσεκτικη ματια αναμεσα στον κινητηρα και στο προστατευτικο απο κατω ειχε φουλ λαδιλες.
:eyepop: :eyepop: :eyepop: τι ειπες τωρα και με αγχωσες?????λαδια???για πειτε γνωμες οι κατεχοντες:rolleyes:
leontheprof
07/07/2011, 22:28
Εσας οι κινητηρες σας ειναι καθαροι? Η ολα εκει καταληγουν? Ειχε και λιγα χλμ ρε γαμωτο.
Υ.Γ. Tommy οποτε μπορεις να επικοινωνησουμε απο τηλ να σε ρωτησω κατι.
Σου στελνω pm με τον αριθμο μου σε περιπτωση που τον εχεις χασει.
Άμα δεν προσέχεις όταν αλλάζεις λάδια.......:rolleyes: :lol: :lol:
taisteal
07/07/2011, 22:48
Εσας οι κινητηρες σας ειναι καθαροι? Η ολα εκει καταληγουν? Ειχε και λιγα χλμ ρε γαμωτο.
Υ.Γ. Tommy οποτε μπορεις να επικοινωνησουμε απο τηλ να σε ρωτησω κατι.
Σου στελνω pm με τον αριθμο μου σε περιπτωση που τον εχεις χασει.
κανε εναν κοπο και ξαναστειλε μου π.μ γιατι το εσβησα καταλαθος
Απο θέμα κινητήρα και χάσιμο λαδιών!!! τίποτα.
Οσον αφορά το αντίβαρο, κάπου έχω τα "μαμά"
peskandritsos
08/07/2011, 13:17
Χαιρετώ την παρέα.
Σας είχα ψιλοξεχάσει με κάτι δουλίτσες που είχα.:D
leontheprof Όποτε θες μπορείς να μου στείλεις πμ να οδηγήσεις και να δεις από κοντα το ομορφότερο και γρηγορότερο τενερε του φλόρουμ.:D
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ
ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ
Σταγόνα λάδι δεν τρέχει μετά απο 38.000 χλμ :smokin:
Κόστος συντήρησης : πολύ μικρό
Αυτονομία τεράστια : (πάνω απο 400 χλμ με νορμάλ οδήγηση)
Ανταλλακτικά : και στο περίπτερο της γειτονιάς.
Επιδόσεις : ΧΤ τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω
Πολύ καλά φρένα : (μαλακίες γράφω πιο πάνω)Ακόμα δεν έχω αλλάξει μπροστινά τακάκια.
Σέλα : καλή αφορμή για να χωρίσεις με την γυναίκα σου
Όλα τα άλλα στα έχουν απαντήσει οι πελάτες μου...
Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί και για την προσφορά στις συνδρομές...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ακόμα δεν έχω αλλάξει μπροστινά τακάκια.
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
peskandritsos
08/07/2011, 14:13
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: Γιατί γουρλώνεις τα ματάκια σου καγκουροπρόεδρα???
Τα έντο τα έχω σταματήσει εδώ και 20 χρόνια περίπου...:D :lol: :lol:
Γιατί γουρλώνεις τα ματάκια σου καγκουροπρόεδρα???
Τα έντο τα έχω σταματήσει εδώ και 20 χρόνια περίπου...:D :lol: :lol:
Δηλαδή έχεις 38k και έχεις ακόμα τα ίδια τακάκια μπροστά...?????
Μπερδεύτηκα.....XT έχεις ή βεστρόμ ρε Ταμία...????
peskandritsos
08/07/2011, 14:39
Δηλαδή έχεις 38k και έχεις ακόμα τα ίδια τακάκια μπροστά...?????
Μπερδεύτηκα.....XT έχεις ή βεστρόμ ρε Ταμία...???? Το'χω ελαφρύνει το εργαλείο και δεν τρώει τακάκια... :smokin: :smokin: :smokin:
Αμφίσημος
08/07/2011, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Οσον αφορά το αντίβαρο, κάπου έχω τα "μαμά"
Σώσε τον ταλαίπωρο συμφορουμίτη!
Σημερα ειδα αλλο ενα υποψηφιο τενερε για αγορα αλλα δυσαρεστηθηκα πολυ μολις το ειδα, 08 με 19.500 χλμ και ο κινητηρας και το πλαστικο προστατευτικο απο κατω ηταν γεματο λαδιλες, το προστατευτικο ειχε ποτισει και οι λαδιλες φαινοταν και απο την κατω μερια του πλαστικου.
Οταν ρωτησα για τις λαδιλες αυτες μου ειπε οτι το πηγε σε τεχνικο (αντιπροσωπεια) και του ειπαν οτι δεν ειναι τπτ και αμα πληνει τη μηχανη θα φυγουν. Εσας ποτιζει ο κινητηρας στα τοσα χλμετρα, επαναλαμβανω οχι απο το πλαι αλλα αναμεσα στον κινητηρα και στο προστατευτικο ηταν χαλια, και εσας ετσι ειναι?
Τα λάδια προέρχονται απ' την βίδα αλλαγής λαδιών που έχει στο σκελετό. Αν δεν προσέξεις στην αλλαγή τρέχουν στην ποδιά και μαζεύονται εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο προσοχή απ' τον μάστορα που αλλάζει λάδια. Τα χτ έχουν ένα π@π@ράκι που στερεώνεται κάτω απ' την βίδα, πολλά συνεργεία το χρησιμοποιούν και στα χτζ, όσοι δεν το έχουν αφού βγει το μεγαλύτερο μέρος των λαδιών παίρνουν από κάτω ότι είχαν βάλει επειδή βαριούνται να το κρατάνε και το υπόλοιπο τρεχει κατα μήκος του σκελετού κάτω απ' την ποδιά. :wave2:
43000χλμ και τα μόνα λάδια που έχω δει είναι αυτά που αλλάζω. :D
Υγ. Το έγραψε και ο Πρόεδρας παραπάνω.
z.k.a.p.
09/07/2011, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
43000χλμ
Υγ. Το έγραψε και ο Πρόεδρας παραπάνω. [/B]
:a23:
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ DAZ?
Παρακολουθώντας το θρεντ μερος Β και σαν κατοχος χτζ τενερε του 93 με πανω από 80.000 χλμ θαθελα να πω τα εξής
το τενερε 660 ειναι ενα μηχανάκι για all around καταστάσεις που μπορει να σε πάει παντου και απροβλημάτιστα.
Όμως,
ΔΕΝ ειναι μηχανάκι επιδόσεων (ουτε στο χώμα, αύτε σε στροφιλίκι, ούτε στην Εθνική)
ΔΕΝ μπορεί να μετατραπεί σε μηχανάκι επιδόσεων που να ξυραφιάζει
Το αγοράζεις συνειδητά για αυτό που είναι
Οι όποιες επεμβάσεις αφορούν το κέφι του εκάστοτε ιδιοκτήτη του αλλά ως γνωστό, ειναι υποκειμενικές παντοτε ως προς το αποτέλεσμα.
Προσπάθειες περίεργων μετατροπων και επεμβάσεων έχουν νόημα μόνο αν το δει το θέμα κανείς χομπίστικα και πειραματικά και εφόσον διαθέτει βέβεαια άπλετο χρήμα, υπομονή και χρόνο.
Οποτε,
Η εκτίμηση μου είναι ότι πρέπει να το χαίρεται και να το απολαμβάνει κανείς στα πλαίσαι της φιλοσοφίας του κατασκευαστή του.
Αλλιως,
Υπάρχουν λύσεις άλλων μηχανών έξω στην αγορά για κάθε ανάγκη, γούστο και πορτοφόλι
Πάντα όρθιοι!
:beer:
spiridaus
09/07/2011, 18:44
Καλησπέρα!
Ψάχνω για tankbag , έχει κανείς καμιά πρόταση;;βολεύει ;
Αμφίσημος
09/07/2011, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Καλησπέρα!
Ψάχνω για tankbag , έχει κανείς καμιά πρόταση;;βολεύει ;
Κι εγώ για ενα μαμίσιο αντίβαρο! Koίτα στην makan.gr που βγάζει ενα ειδικά για το ρεζερβουάρ. Το πούλαγε 130€ κομμάτι ακριβά πιστεύω. Tankbag δεν εχω χρησιμοποιήσει μιας και αξιοποίησα λίγο παραπάνω χρήμα και βολεύτηκα με κάγκελα / σαμάρια πίσω.
Αν βρεις τίποτα καλό ενημέρωσε μιας και η προσβασιμότητα που σου δίνει είναι αξεπέραστη (φωτ.μηχανή, χάρτες, φράγκα κτλ)
Καλές γύρες!
Καλησπέρα!
Ψάχνω για tankbag , έχει κανείς καμιά πρόταση;
Famsa (http://www.bikerworldusa.com/famsa.html) το Art.244
βολεύει ;
ναι
leontheprof
13/07/2011, 23:37
Λοιπον χτες ηταν η μεγαλη μερα....
Ξυπνησα πουρνο πουρνο, πηρα το τρενο(απο Αθηνα) και πηγα Κατερινη.
Δυο ωρες μετα ημουν στο δρομο πισω για Αθηνα...αλλα οχι με το τρενο.....
Την τσιμπησα κι εγω λοιπον την μαυρη καλλονη...γιατι περι επιβλητικης περιφανης καλλονης προκειται :D :D :D :D :D :D :D :D
Στην Εθνικη:
Πορεια με 130-140 χαλαρα...προσπαθουσα να κρατησω αυτα τα χιλιομετρα μιας και πρωτη φορα την καβαλουσα, καμια φορα πηγαινα και 150...απο κει και μετα ενιωθα λιγο το τιμονι οχι τοσο σταθερο(καποιες φορες) οποτε και εκοβα. Να σημειωσω οτι ταξιδευα με τα metzeler sahara. Παντως με 130-140 ταξιδευεις οσο σε παει ο κωλος σου....ο οποιος παρεπιπτωντως δε μπορω να πω οτι με επιασε αρκετα..Με το Versys πιανοταν αρκετα πιο πολυ. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη σελα για ενα ταξιδι 4-5 ωρων που εκανα.
Απο αερα ετρωγα στα μπρατσα αρκετα αλλα το εργαλειο ειναι μαμα και δεν εχει ουτε χουφτες.
Στην κινηση
Αυτα που εχουν ηδη ειπωθει κατα γραμμα, στριφτερο, περναει χαλαρα πανω απο τους καθρεφτες, μασαει και καμια νησιδα αμα λαχει αλλα τους πιο κοντους ισως και να τους δισκολεψει λιγο αμα χρειαστει να βαζουν συνεχεια ποδαρακι κατω.
Σκορπιες παρατηρησεις
Τρεμουλο
Γουσταρουμε, γουσταρουμε, γουσταρουμε να τρεμει το μονοκυλινδρο μας, στην εθνικη δεν ειδα καμια διαφορα με το δικυλινδρο οσο αφορα το τρεμουλο, τωρα στο ρελαντι εχει τρεμουλο οπως και στις μικρες ταχυτητες μεσα στην πολη...αλλα εμεις γουσταρουμε :D :D
Ζεστη.
Αυτο ειναι ενα αρνητικο...βγαζει παρα πολυ ζεστη απο την αριστερη μερια...μιλαμε σου καιει το ποδι (με σορτσακι οδηγησα σημερα) και καποιες φορες και η δεξια..τοσο που να οδηγαω και να ανοιγω τα ποδια να παρουν αερα, κι εσεις το παθαινετε αυτο?????
Μια αλλη παρατηρηση επισης η οποια δεν ξερω ακομα αν ισχυει. Τα παιζει καμια φορα ο δεικτης βενζινης? Ηταν στη 1 μπαρα ο δεικτης και μου φαινοταν περιεργο γιατι ειχα βαλει αρκετη βενζινη πιο πριν. Καποια στιγμη αργοτερα που την ξαναπειρα τη μηχανη ο δεικτης εδειχνε 3 μπαρες.
black sheep
13/07/2011, 23:43
καλοριζικο! κουκλι το μηχανακι σου! :beer:
Αμφίσημος
13/07/2011, 23:56
Kαλορίζικος ρε φιλάρα! Καλές καλοκαιρινές αποδράσεις, πάνω στην ώρα το τσίμπησες!!!
Τα 'συμπτώματα' που περιγράφεις εμφανίζονται ακριβώς και σε μένα..no prob!
leontheprof
13/07/2011, 23:59
Ευχαριστω ρε παιδια, να στε καλα, Αμφησιμε για το δεικτη βενζινης εννοεις ε? Η και για τη ζεστη ισχυει και σε σενα?
Αμφίσημος
14/07/2011, 00:07
Αμφίσημε για το δεικτη βενζινης εννοεις ε? Η και για τη ζεστη ισχυει και σε σενα?
O δείκτης βενζίνης είναι μαστούρης αλλα όταν θα αναβοσβύσει έχεις σίγουρα 100km να θυμάσαι! (πηγή: Daz). Η θερμοκρασία με μικρές ταχύτητες είναι αισθητή αλλά μόνο κανα 2μηνο το καλοκαίρι και προσωπικά το ξεπέρασα γρήγορα. (υπάρχουν και χειρότερα). Πρόσεξε το μέσα στη πόλη, βεντιλατέρ πάντως μια φορά θυμάμαι να άναψε so far...
Είναι καλό μηχανάκι και για να το φχαριστηθείς θέλει να πας με τη ροή...Go with the flow!
Καλά χιλιόμετρα εντός κι εκτός ασφάλτου!
Ζεστη.
Αυτο ειναι ενα αρνητικο...βγαζει παρα πολυ ζεστη απο την αριστερη μερια...μιλαμε σου καιει το ποδι (με σορτσακι οδηγησα σημερα) και καποιες φορες και η δεξια..τοσο που να οδηγαω και να ανοιγω τα ποδια να παρουν αερα, κι εσεις το παθαινετε αυτο?????
Πόσα χλμ έχει και τι χρονιάς είναι, να σου πω για πόσα ακόμα θα ζεσταίνεσαι :lol:
τα σορτσάκια κομμένα....Tenere καβαλάς πια....να ακολουθείς το πρωτόκολλο...:evil:
Μια αλλη παρατηρηση επισης η οποια δεν ξερω ακομα αν ισχυει. Τα παιζει καμια φορα ο δεικτης βενζινης? Ηταν στη 1 μπαρα ο δεικτης και μου φαινοταν περιεργο γιατι ειχα βαλει αρκετη βενζινη πιο πριν. Καποια στιγμη αργοτερα που την ξαναπειρα τη μηχανη ο δεικτης εδειχνε 3 μπαρες.
Ο δείκτης δεν είναι και πολύ γραμμικός...οι δυο-τρεις πρώτες μπάρες πάνε κανονικά, οι υπόλοιπες κατεβαίνουν πολύ γρήγορα...από την ώρα που θα αρχίσει να αναβοσβήνει το F-TRIP στο καντράν, το τεπόζιτο έχει μέσα άλλα 6.23 λίτρα.
Πάντα όρθιος
ΤΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ξύπναααααααααα..................... πελατάκι.................!!!!!:smokin:
Πόσα χλμ έχει και τι χρονιάς είναι, να σου πω για πόσα ακόμα θα ζεσταίνεσαι :lol:
τα σορτσάκια κομμένα....Tenere καβαλάς πια....να ακολουθείς το πρωτόκολλο...:evil:
Ο δείκτης δεν είναι και πολύ γραμμικός...οι δυο-τρεις πρώτες μπάρες πάνε κανονικά, οι υπόλοιπες κατεβαίνουν πολύ γρήγορα...από την ώρα που θα αρχίσει να αναβοσβήνει το F-TRIP στο καντράν, το τεπόζιτο έχει μέσα άλλα 6.23 λίτρα.
Πάντα όρθιος \
Τι ρολο παιζει η χρονια και χιλμ.... :confused:
6'23..??? :eyepop:
:beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
\
Τι ρολο παιζει η χρονια και χιλμ.... :confused:
Μέχρι τα 10-12 k θα ζεσταίνεται
Η χρονιά = για να τσεκάρει κάνα δυο πραματάκια
Μέχρι τα 10-12 k θα ζεσταίνεται
Η χρονιά = για να τσεκάρει κάνα δυο πραματάκια
:D
17.000 και ακομα ζεσταινει ( τσουρουφλαει μπορω να πω...)
08 μοντ....
:winka: :winka: :winka:
:lol: :lol:
17.000
08 μοντ....
:winka: :winka: :winka:
:lol: :lol:
Εσύ ή αυτός...????
Εσύ ή αυτός...????
Εγω.... :)
17.000 και ακομα ζεσταινει ( τσουρουφλαει μπορω να πω...)
Δεν ψηθήκαν τα μπουριά σου ακόμα καλά...υπομονή :lol:
Στα 08 τσεκάρουμε
-Φύσα ανορθωτή (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο)
-Τις δύο αλενόβιδες που συγκρατούν στο καλάμι το άξονα στο μπροστινό τροχό, αν είναι καλά σφιγμένες (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο)
-Πιθανά σημεία ευαίσθητα σε σκουριά (κολάρο εξάτμισης ακριβώς στην γάμπα), βάσεις καθρεφτών, και μερικοί είχαν πρόβλημα στους μπροστά δίσκους.
-Τα μανίσια σινεμπλόκ φθείρονται πολύ γρήγορα
-Στα πρώτα δυο-τρια σέρβις έλεγχος ακτινών και ακτινολόγηση
-Το δεξί καπάκι δεξιά απ' το τεπόζιτο, αν ακουμπάει στο ψυγείο (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο-ποστάρισμα του Σουπιά)
-Μια καλωδίωση, κάτω απ΄την σέλα και μπροστά , αν ακουμπάει στο σασί και φθείρεται (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο-ποστάρισμα του Σουπιά)
-Την γνωστή ανάκληση - που δεν είναι ανάκληση - με τις αναθυμιάσεις
Στα 08 τσεκάρουμε
-Τις δύο αλενόβιδες που συγκρατούν στο καλάμι το άξονα στο μπροστινό τροχό, αν είναι καλά σφιγμένες (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο)
-Πιθανά σημεία ευαίσθητα σε σκουριά (κολάρο εξάτμισης ακριβώς στην γάμπα), βάσεις καθρεφτών, και μερικοί είχαν πρόβλημα στους μπροστά δίσκους.
-Το δεξί καπάκι δεξιά απ' το τεπόζιτο, αν ακουμπάει στο ψυγείο (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο-ποστάρισμα του Σουπιά)
-Μια καλωδίωση, κάτω απ΄την σέλα και μπροστά , αν ακουμπάει στο σασί και φθείρεται (υπάρχει στο πρώτο XT660Z ψάχτο-ποστάρισμα του Σουπιά)
Πολλα ευχαριστω Anty........ :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
spiridaus
14/07/2011, 10:31
Στα 08 τσεκάρουμε
¨Ολα αυτά;;
Την άλλη βδομάδα θα το πάω για service 10000 , θα τα κοιτάξουν αυτά; τα ξέρουν;
Επίσής, σε χαμηλές ταχύτητες στροφές θέλει συνέχεια συμπλεκτη για να μη μου σβήσει. Ανεβάζω το ρελαντί και είναι οκ, αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια . 2 ή 3 φορές το έχω ανεβάσει, πέφτει μόνο του; Να κοιτάξω κάτι αλλο ή να το πάρω απόφαση ότι είναι έτσι;
leontheprof
14/07/2011, 10:50
Ελα ρε παιδια, μη με αγχωνετε ακομα δε το πηρα, τι ανορθωτες και φυσες και συνεμπλοκ και αλλα κινεζικα, πωωωω και δεν εχω πιει καφε ακομα!
Του 08 ειναι με 18.000χλμ και ειναι απο τα γρηγορα τα μαυρα.
Δηλαδη απο ενα σημειο και μετα δε θα ζεστενεται τοσο?
Ταμιας? Συνδρομη? Excuse em moi, i dont speek greek
:D :D :D :D :D
¨Ολα αυτά;;
Την άλλη βδομάδα θα το πάω για service 10000 , θα τα κοιτάξουν αυτά; τα ξέρουν;
Οι επίσημοι ναι....αλλά θα σου πουν ότι αυτά είναι μαλακίες που γράφουν στα ιντερνέτια...
Να κοιτάξω κάτι αλλο ή να το πάρω απόφαση ότι είναι έτσι;
Να το πάρεις απόφαση
Δηλαδη απο ενα σημειο και μετα δε θα ζεστενεται τοσο?
:a013: :winka:
ΤΤαμιας? Συνδρομη? Excuse em moi, i dont speek greek
ΜοτοτζιάρΤενερέΚλαμπχαζόλσοιντερνάσιοναλσπίκινγκσέ ρβισεςμάιφρεντ
Και επειδή προσέβαλες και το χρωματισμό του Δ.Σ..........30% πρόστιμο επί της συνδρομής....
:a38:
taisteal
14/07/2011, 14:18
καλοταξιδο και καλολασπωτο:cool: σε περιμενω προς τα εδω,τα εχουμε πει!!!:beer: :beer:
leontheprof
14/07/2011, 14:21
Tommy περασα απο κει και σταματησα Λαμια για καφε....σε επαιρνα τηλ αλλα ηταν κλειστο..μετα θυμηθηκα οτι το κινητο σου πηγε απατο και το σταθερο δεν το ειχα αποθηκευσει :P
Δε πειραζει...υποσχομαι να παμε χωματινη βολτα. :beer: :beer:
peskandritsos
14/07/2011, 22:08
ΤΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ξύπναααααααααα..................... πελατάκι.................!!!!!:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Και έλεγα ποιος θα μας πληρώσει τις διακοπές φέτος.....:rotflmao:
Καλορίζικο νεοπελατάκι...
Δεχόμεθα και Ελληνικά ομόλογα αλλά όχι κουρεμένα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
taisteal
14/07/2011, 22:12
Tommy περασα απο κει και σταματησα Λαμια για καφε....σε επαιρνα τηλ αλλα ηταν κλειστο..μετα θυμηθηκα οτι το κινητο σου πηγε απατο και το σταθερο δεν το ειχα αποθηκευσει :P
Δε πειραζει...υποσχομαι να παμε χωματινη βολτα. :beer: :beer:
θα μεινω στην υποσχεση σου φιλε,δουλεψε το να το μαθεις το εργαλειο και θα βρεθουμε να τα λερωσουμε:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
:a23:
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ DAZ?
Δεν είναι πολλά ρε 'συ! Απ' το καλοκαίρι του 08 που την πήρα. :)
Piaketone
25/07/2011, 18:58
Στα 08 τσεκάρουμε
Καλησπέρα σε όλους!
Πρόεδρε παίζει τα σινεμπλοκ να θέλουν άλλαγμα στα 16500χλμ?
Piaketone
25/07/2011, 19:01
Και by the way ξέρουμε περίπου τιμή?
ευχαριστώ!
leontheprof
25/07/2011, 21:05
Εγω παντως δεν εχω τσεκαρει και πολλα γιατι δε νογαω...προς το παρον παντως δε φαινεται να εχει κανα προβλημα, περιμενω τενεροβολτα να μου τα τσεκαρετε εσεις που νιωθετε :P :D
Piaketone
26/07/2011, 10:51
1_Ναι
2_30 Ε
Σ'ευχαριστώ πρόεδρε, λογικά θέλει αλλαγή άμεσα και ευτυχώς δεν είναι και πολυ ακριβό.
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με την Gobi τη μπαγκαζιέρα..
Πήρα το μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνω 2 τρύπες για να περάσω τις βίδες?? ισχύει?
Piaketone
26/07/2011, 10:53
Εγω παντως δεν εχω τσεκαρει και πολλα γιατι δε νογαω...προς το παρον παντως δε φαινεται να εχει κανα προβλημα, περιμενω τενεροβολτα να μου τα τσεκαρετε εσεις που νιωθετε :P :D
Για τενεροβόλτα ψήνομαι και γώ!
Piaketone
26/07/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Piaketone
Σ'ευχαριστώ πρόεδρε, λογικά θέλει αλλαγή άμεσα και ευτυχώς δεν είναι και πολυ ακριβό.
Πήρα το μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνω 2 τρύπες για να περάσω τις βίδες?? ισχύει?
Το χαρτί με τις οδηγίες.
232277
peskandritsos
26/07/2011, 13:40
Για τενεροβόλτα ψήνομαι και γώ! Κάποτε λέγαμε για μια τενεροβόλτα μήπως και βρισκόμασταν ούλοι οι νωματαίοι αλλά το ένα Σ/Κ δεν μπορούσε ο ένας, το άλλο ο άλλος κοκ.
Εγώ αυτό το Σ/Κ είμαι ελεύθερο πουλί και άν πέσει καμιά καλή πρόταση την συζητάω...:D
Για να δούμε...:rolleyes:
Θα σε γελάσω....
Piaketone
26/07/2011, 14:17
Κάποτε λέγαμε για μια τενεροβόλτα μήπως και βρισκόμασταν ούλοι οι νωματαίοι αλλά το ένα Σ/Κ δεν μπορούσε ο ένας, το άλλο ο άλλος κοκ.
Εγώ αυτό το Σ/Κ είμαι ελεύθερο πουλί και άν πέσει καμιά καλή πρόταση την συζητάω...:D
Για να δούμε...:rolleyes:
Από Σάββατο ξεκινάει η άδεια μου και έλεγα να φύγω με τενερέ και γυναίκα κατ'ευθείαν για κάπου!!
Αν μπορούμε το Σάββατο να κάνουμε καμια συνάντηση και καμια βολτα θα έμενα Αθήνα με μεγάλη χαρά!
Άσε που πρέπει να πληρώσω εγγραφή και συνδρομή!!
Αναμένω και γω με τη σειρά μου καμιά πρόταση..
Thanx πρόεδρε, θα ρωτήσω τη Hepco..
:beer: :beer: :beer: :beer:
crazy artist
26/07/2011, 22:03
Καλώς σας βρήκα κι εγώ... νέος πελάτης με XT660Z '09 μαύρο... που πληρώνουμε?:wave2:
Καλά χιλιόμετρα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!!
leontheprof
26/07/2011, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazy artist
Καλώς σας βρήκα κι εγώ... νέος πελάτης με XT660Z '09 μαύρο... που πληρώνουμε?:wave2:
Καλά χιλιόμετρα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!!
Καλωσηρθες κι εσυ....ευτυχως καταλαβες ποιο χρωμα ειναι το καλυτερο :D :D :D
Ασε, απο Σεπτέμβριο οι συνδρομες :) Ουτε φω εχω πληρωσει :D
Αν εχεις τπτ εξτρα στο εργαλειο κανε ενα κοπο να μας τα δειξεις να παιρνουμε καμια ιδεα κι εμεις τα νεουδια :cool:
crazy artist
26/07/2011, 23:19
Ασε, απο Σεπτέμβριο οι συνδρομες :) Ουτε φω εχω πληρωσει :D
Αν εχεις τπτ εξτρα στο εργαλειο κανε ενα κοπο να μας τα δειξεις να παιρνουμε καμια ιδεα κι εμεις τα νεουδια :cool:
κι εγώ νεούδι είμαι αλλά του έχω ποδιά μεγάλη touratech με εργαλειοθήκη, σχάρα και κάγκελα touratech για βαλίτσες zega, κεντρικό stand, παροχή 12V και προχθές του παρήγγειλα κάλυμμα bagster και tank bag bagster cross-r
Δυστυχώς δε ξέρω να ανεβάζω φωτογραφίες, αν μπορεί να βοηθήσει κανείς....
Ρε μη λέτε το χρώμα, δεν σας συμφέρει οικονομικά!
Εσύ θα καταλάβεις ποιο χρώμα είναι το καλύτερο όταν δεις την συνδρομή σου. :lol:
.. του έχω ποδιά μεγάλη touratech με εργαλειοθήκη,...,..., παροχή 12V ... κάλυμμα bagster και tank bag bagster cross-r
Δυστυχώς δε ξέρω να ανεβάζω φωτογραφίες, αν μπορεί να βοηθήσει κανείς....
Απ' αυτά φωτογραφίες οπωσδήποτε. Λοιπόν άκου. :smilea:
1. Μειώνεις το μέγεθος των φωτογραφιών και τις συμπιέζεις λίγο. (μην τις κάνεις γραμματόσημα). Το σύστημα ανεβάζει μέχρι 500 kb αν δεν κάνω λάθος.
2. Πατάς Απάντηση και αφού γράψεις κάτι (οτιδήποτε) πατάς κάτω το κουμπί αναζήτηση και βρίσκεις τις συμπιεσμένες φωτό. Αποστολή απάντησης και τέλος.
Αν δεν τα καταφέρνεις με το 1. (δεν έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα και όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα), ανέβασε τις φωτογραφίες που θα βγάλεις στο image shack (http://imageshack.us/) και αντέγραψε το λινκ από κάθε μια εδώ.
Να ξέρεις πως σε αυτό το σημείο αν θέλεις έχεις και την εξής επιλογή. Αφού ανεβάσεις την φωτό στο image shack πατάς δεξί κλικ επάνω στη φωτογραφία που ανέβασες και επιλέγεις αποθήκευση στον υπολογιστή σου. Η φωτογραφία που ανέβασες κατεβαίνει αλλά συμπιεσμένη. Μετά κάνεις το 2.
Καλό ψάξιμο..
Περιμένουμε.
Αν τα καταφέρεις μπορεί να μιλήσω στο ταμία για σένα με καλά λόγια.
peskandritsos
27/07/2011, 06:43
Καλορίζικος και καλοτάξιδος crazy...
Ρε πρόεδρα πως τα έχουμε καταφέρει και τα νέα πελατουλίνια ζητάνε να πληρώνουν τις συνδρομές μόνοι τους...:rotflmao:
Αυτό θα πει οργάνωση!!!
Daz άν βάψεις το τενερε σου στο καλό το γρήγορο το χρώμα (ξέρεις ποιο είναι μην τα ξαναλέμε αυτά) :D θα κανονίσω με τον πρόεδρα να πάρεις την θέση του γραμματέα με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :beer:
Το σύστημα ανεβάζει μέχρι 500 kb αν δεν κάνω λάθος.
100kb
Ρε πρόεδρα πως τα έχουμε καταφέρει και τα νέα πελατουλίνια ζητάνε να πληρώνουν τις συνδρομές μόνοι τους...:rotflmao:
Μάζευε παράδες Ταμίας.....έχω μέγαλο δρόμο να κάνω......:evil:
Piaketone
27/07/2011, 12:37
Καλορίζικος και καλοτάξιδος crazy...
Αυτό θα πει οργάνωση!!!
Στράτο έχουμε διαβάσει όοοολο το θρεντ αρκετές φορές! Την πρώτη φορά το διάβαζα σαν υποκατάστατο περιμένοντας τη μηχανή, τη δεύτερη φορα το διάβαζα ως κάτοχος της μηχανάρας κατανοόντας περισσότερα τεχνικά θέματα και τώρα απλά απολαμβάνω την παρέα σας κάνοντας παράλληλα κάποιες ερωτησεις που προκειπτουν απο τη συμβίωση μου με το λευκό(το γρήγορο) θηρίο!
Άρα θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να συμβαλουμε στο κλαμπ μας με τη συμβολικη συνδρομή που όρισε ο ταμίας!!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, καλό καλοκαίρι και καλά χιλιόμετρα.
Σπύρος
peskandritsos
27/07/2011, 13:19
Στράτο έχουμε διαβάσει όοοολο το θρεντ αρκετές φορές! Την πρώτη φορά το διάβαζα σαν υποκατάστατο περιμένοντας τη μηχανή, τη δεύτερη φορα το διάβαζα ως κάτοχος της μηχανάρας κατανοόντας περισσότερα τεχνικά θέματα και τώρα απλά απολαμβάνω την παρέα σας κάνοντας παράλληλα κάποιες ερωτησεις που προκειπτουν απο τη συμβίωση μου με το λευκό(το γρήγορο) θηρίο!
Άρα θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να συμβαλουμε στο κλαμπ μας με τη συμβολικη συνδρομή που όρισε ο ταμίας!!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, καλό καλοκαίρι και καλά χιλιόμετρα.
Σπύρος Έκπτωση στις συνδρομές για το αξιότιμο μέλος για ένα χρόνο 30%.
Αλλά φρόντισε να είσαι λίγο πιο επιμελής γιατί άν διάβαζες καλά θα ήξερες ότι ο ταμίας και ο πρόεδρας έχουν διαλέξει το πιο γρήγορο και πολεμικό χρώμα...:D :D
100kb
Πρέπει να άλλαξε.
Τεστ 493kb..
232353
crazy artist
27/07/2011, 18:13
για να δοκιμάσω, να δούμε...
232396
crazy artist
27/07/2011, 18:18
http://img51.imageshack.us/img51/2661/27711c.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/51/27711c.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
crazy artist
27/07/2011, 18:19
ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! (σας χρωστάω το bagster!!!)...
Έκπτωση στις συνδρομές για το αξιότιμο μέλος για ένα χρόνο 30%.
Αλλά φρόντισε να είσαι λίγο πιο επιμελής γιατί άν διάβαζες καλά θα ήξερες ότι ο ταμίας και ο πρόεδρας έχουν διαλέξει το πιο γρήγορο και πολεμικό χρώμα...:D :D
Ενίσταμαι κύριε ταμία. Εγώ που είμαι και παλιό μέλος και έχω προσφέρει με αίμα και ιδρώτα στο θρεντ, για να έχω έκπτωση 30% πρέπει χαλάσω τόσα λεφτά και να βάψω το τενερε, ενώ το νιάτο από πάνω κέρδισε την έκπτωση μόνο και μόνο επειδή έκατσε και διάβασε τα όσα με κόπο έγραψα εγώ και οι άλλοι.
Δεν είστε δίκαιος.
Και έχει και μεγάλο ταξίδι μπροστά του ο Πρόεδρας. :lol:
peskandritsos
27/07/2011, 20:29
Ενίσταμαι κύριε ταμία. Εγώ που είμαι και παλιό μέλος και έχω προσφέρει με αίμα και ιδρώτα στο θρεντ, για να έχω έκπτωση 30% πρέπει χαλάσω τόσα λεφτά και να βάψω το τενερε, ενώ το νιάτο από πάνω κέρδισε την έκπτωση μόνο και μόνο επειδή έκατσε και διάβασε τα όσα με κόπο έγραψα εγώ και οι άλλοι.
Δεν είστε δίκαιος.
Και έχει και μεγάλο ταξίδι μπροστά του ο Πρόεδρας. :lol: Eσύ είπαμε πας για γραμματέας που σημαίνει ότι θα έχεις άλλα προνόμια...
... (μαζί θα τα τρώμε, γιατί ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) :rotflmao: :lol: :rotflmao:
leontheprof
27/07/2011, 20:58
για να δοκιμάσω, να δούμε...
ΗΗΗΗΗΗηηηηηηη...αλιταμπουρα!!!!
Αυτο το τενερε πρεπει να μη το ειχα προλαβει για μια μερα οταν το εψαχνα..πρεπει να στο εχει πουλησει φιλος σου!
Τουμπανο παντως το εργαλειο, αυτη η ποδια ειναι ταυλα!! Θα ειναι η επομενη μου αγορα!
Προς το παρον πηγα σημερα και πηρα μαυρες touratech χουφτες μαζι με spoiler! Ο λαλακας εβαλα μια χαρα τις χουφρες και μολις πηγα να βαλω και τα σποιλερ τα ηπια! Θελει να να ανοιξεις τριπουλες πανω στη χουφτα για να τα περασεις...just to know!
crazy artist
27/07/2011, 21:39
ΗΗΗΗΗΗηηηηηηη...αλιταμπουρα!!!!
Αυτο το τενερε πρεπει να μη το ειχα προλαβει για μια μερα οταν το εψαχνα..πρεπει να στο εχει πουλησει φιλος σου!
Τουμπανο παντως το εργαλειο, αυτη η ποδια ειναι ταυλα!! Θα ειναι η επομενη μου αγορα!
Προς το παρον πηγα σημερα και πηρα μαυρες touratech χουφτες μαζι με spoiler! Ο λαλακας εβαλα μια χαρα τις χουφρες και μολις πηγα να βαλω και τα σποιλερ τα ηπια! Θελει να να ανοιξεις τριπουλες πανω στη χουφτα για να τα περασεις...just to know!
καλορίζικες οι χούφτες αδερφέ (πάντως θα έχεις ένα κοσκίνισμα μετά τα 130 λόγω αφαίρεσης των μαμά αντίβαρων)!!! όντως η ποδιά είναι πολύ hard core!!!
όχι δεν ήταν φίλος μου, απλά έτυχε και τον πήρα τηλέφωνο πρώτος μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή που πόσταρε στο car.gr:wave2:
Αμφίσημος
27/07/2011, 21:48
Και με 'γειες παίδες! Εξαιρετικό όχημα για την Ελλάδα κι όχι μόνο.
Ειδικά το μαύρο χρωματάκι (το επιβλητικό) :winka:
Εγώ πήρα χούφτες polisport με 30€ εύκαμπτες ελαφρώς, και τις προσάρμοσα με μια μικρή αναδιάταξη με τα μαμά αντίβαρα και ολα ΟΚ. Το εργαλείο σηκώνει πολλά aftermarket οπότε με φειδώ...
Kαλά χιλιόμετρα σε όλους, Αύγουστος έρχεται. Τον αξίζουμε...
Περιμένω κοντινή της ποδιάς με την εργαλειοθήκη και το τανκ μπαγκ.
Δεν βαριόμαστε τώρα που μάθαμε! :lol:
spiridaus
27/07/2011, 23:52
Περιμένω κοντινή της ποδιάς με την εργαλειοθήκη και το τανκ μπαγκ.
Δεν βαριόμαστε τώρα που μάθαμε! :lol:
Ποιό τανκ μπαγκ;
Ποιό τανκ μπαγκ;
Αυτό:
... ποδιά μεγάλη touratech με εργαλειοθήκη, σχάρα και κάγκελα touratech για βαλίτσες zega, κεντρικό stand, παροχή 12V και προχθές του παρήγγειλα κάλυμμα bagster και tank bag bagster cross-r ..
spiridaus
28/07/2011, 12:14
Αυτό:
σωστά! νόμιζα ότι περίμενες και εσύ άλλο για εσένα
:dizzy:
Piaketone
12/08/2011, 15:24
Λοιπόν τα πήρα τα σινεμπλόκ (34ευρώ) και θα τα βάλω την Δευτέρα.
Θα το συνδιάσω με αλλαγή ελαστικών για να βγει μία φορά ο πίσω τροχός..
Λαστιχάκια περιμένω αύριο τα Tourance EXP (260 ευρώ)
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=MetzelerEXP07
έτσι κι αλλιώς το 70-80% το κάνω στην άσφαλτο.
Πήγαινα αρχικά για τα Ανακεε2 αλλά ο λαστιχάς μου πρότεινε τα EXP.
Ελπίζω να έκανα καλή αγορά..
Όσο για το μαξιλαράκι της Gobi τελικά θέλει όντως 2 τρύπες για να περαστούν οι βίδες, είναι πολύ έυκολη διαδικασία και το χαρτί με τις οδηγίες είναι σε real size ώστε να μας διευκολύνει ακόμα περισσότερο.. λίγο προσοχή θέλει με το μέτρημα των χιλιοστών για τις τρύπες κ έτοιμο!
Το έβαλα κ αυτό και πλέον η γκρίνια της συνεπιβάτηδος έχει ελαττωθεί στο μηδέν!:smokin:
Χαιρετώ σας και καλές βόλτες
Piaketone
12/08/2011, 15:29
Α! Βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα την καινούρια σέλα (αυτή με τις κόκκινες ραφές) και κουμπώνει τέλεια.
Όσοι έχετε τα 09 μοντέλα πώς σας φαίνεται αυτή η σέλα? Είναι πιο σκληρή από τη σέλα των 08 μοντέλων?
Η τιμή της είναι 110 ευρώ.
Α! Βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα την καινούρια σέλα (αυτή με τις κόκκινες ραφές) και κουμπώνει τέλεια.
Όσοι έχετε τα 09 μοντέλα πώς σας φαίνεται αυτή η σέλα? Είναι πιο σκληρή από τη σέλα των 08 μοντέλων?
Η τιμή της είναι 110 ευρώ.
Για κάνε το πιο λιανά αυτό!
Piaketone
12/08/2011, 18:13
Για κάνε το πιο λιανά αυτό!
Κάπου στα άδυτα του θρεντ αρκετοί παραπονέθηκαν για το ότι η σέλα η μονόχρωμη των πρώτων μοντέλων (08) είναι υπερβολικά μαλακή και για μεγάλες αποστάσεις άβολη.
Όταν βγήκαν τα Τενερέ του 09 είχαν άλλη σέλα. Το πάνω μέρος γκρι σκούρο και στο πλάι κόκκινες ραφές. Στο μάτι είναι σίγουρα πιο ωραία.
Αν δεν κάνω λάθος κάποιοι κάτοχοι του 09 μοντέλου είπαν ότι η καινούργια σέλα είναι λίγο πιο σκληρή και γενικά πιο άνετη από την προηγούμενη.
Οπότε ρωτάω αν ισχύει αυτό γιατί ψήνομαι αν όντως είναι καλύτερη η σέλα των 09 μοντέλων να την πάρω..!:beer:
Μωρέ αυτα τα ξέρω. 08 εχω κ όντως στα 09 κ μετα είναι πιο σκληρή. Την τιμούλα όμως αυτή που τη βρήκες; Να παραγγείλω 2-3 αν είναι.
Piaketone
13/08/2011, 02:42
Μωρέ αυτα τα ξέρω. 08 εχω κ όντως στα 09 κ μετα είναι πιο σκληρή. Την τιμούλα όμως αυτή που τη βρήκες; Να παραγγείλω 2-3 αν είναι.
Στην Yamaha της Κέρκυρας.. άρα daz πιστεύεις ότι για όσους έχουν κάποια παράπονα από την 08 σέλα, αξίζει μια τέτοια αλλαγή?
Ρε λες να επιστρέψω Αθήνα με καινούργια σέλα???
dimitris_a
13/08/2011, 21:05
Στην Yamaha της Κέρκυρας.. άρα daz πιστεύεις ότι για όσους έχουν κάποια παράπονα από την 08 σέλα, αξίζει μια τέτοια αλλαγή?
Μιά χαρά μου ακούγονται τα 110€ ..... αλλά όντως είναι τόσο καλύτερη η σέλα των '09 από των '08 ???
Ρε με 110 ευρώ μόνο κομπλέ η σέλα του 09?
Του 09 είναι πιο σκληρή απ' του 08. Εκτός και αν η διαφορά που διαπίστωσα οφειλόταν στο γεγονός πως η δική μου είχε μαλακώσει απ' την χρήση. Η διαφορά πάντως υπήρχε και ήταν αισθητή. Δεν ξέρω αν μετά από μερικές ώρες μαλακώσει και αυτή. Φαντάζομαι όμως πως η ποιότητα του εσωτερικού δεν θα είναι βελτιωμένη οπότε δική σας η απόφαση αν αξίζει ή όχι.
Το εξωτερικό κάλυμμα των πιο καινούριων μοντέλων είναι σίγουρα καλύτερο. Πιο χοντρό και λιγότερο ολισθηρό. Έχει και την διχρωμία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι στεγανό στο σημείο της ραφής.
Όσες δουλειές έχω δει από σελάδες δεν μου αρέσει καμία. Δεν μπορούν να κουρπάρουν σωστά ένα κομμάτι μονοκόμματο και κόβουν, ράβουν, τεντώνουν 3 και 4 μαζί. ένα κομμάτι για το σημείο που ακουμπάει στο ρεζερβουάρ (μεγέθους όσο μια παλάμη), ένα μεγαλύτερο για τον οδηγό, ξεχωριστό για την κούρμπα που κάνει στην μέση, άλλο για πίσω.
Και επιπλέον ότι και να σου φτιάξουν δεν ξέρεις ούτε εσύ ούτε αυτοί αν και κατά πόσο θα είναι άνετο ή όχι. Ποιος το έχει δοκιμάσει και σε τι μηχανή?
Η καλύτερη δουλειά που έχω δει είναι και πανάκριβη. Δείτε την σέλα της otr. Προσέξτε όχι μόνο το εμπρός μέρος του οδηγού αλλά και το σημείο που κάθετε ο συνεπιβάτης. Δείτε πως έχουν μεγαλώσει την πίσω επιφάνεια βάζοντας υλικό προς τα έξω. Το πίσω μέρος σε πλάτος πλησιάζει της χειρολαβές. Απ' αυτό και μόνο φαίνεται πως είναι αρκετά μελετημένη. Από τιμή όμως!
Αν την δείξω σε κάποιον μπορεί να μου την φτιάξει? Μπορεί να δώσει το ίδιο σχήμα χωρίς να χρησιμοποιήσει ένα κάρο ρέλια και ραφές?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
Μιά χαρά μου ακούγονται τα 110€ ..... αλλά όντως είναι τόσο καλύτερη η σέλα των '09 από των '08 ???
Μια χαρά μόνο? Από 2 και πάνω! Αλλά ας μας πει κανένας με 09 μοντέλο πόσο μαλάκωσε με την χρήση ή αν το πήρε μεταχειρισμένο πόσο μαλακή είναι και αν θα ήθελε να είναι πιο σκληρή.
Ας αναφέρει και πόσα χλμ είναι η μηχανή και το βάρος του αν θέλει.
Η δική μου έχει καταντήσει τόσο μαλακή (η μηχανή πλησιάζει τα 50.000) που μετά από λίγο το υλικό κάθετε τόσο πολύ που τερματίζει πάνω στην βάση του. Και είμαι 75 κιλά ανθρωπάκι! Αλλά και όταν ήταν πιο καινούρια που ήταν σκληρότερη ήταν αρκετά μαλακή ώστε να σε καθηλώνει σε ένα σημείο, να μην επιτρέπει τις μικρο μετατοπίσεις με αποτέλεσμα να πιάνεσαι.
Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά θέλω το αποτέλεσμα να μου αρέσει και αισθητικά και να είναι άνετο. Σε αντίθετη περίπτωση παίρνω ένα απ' αυτά τα μαξιλαράκια, ή σαν μαξιλαράκια τέλος πάντων.
Μια χαρά μόνο? Από 2 και πάνω! Αλλά ας μας πει κανένας με 09 μοντέλο πόσο μαλάκωσε με την χρήση ή αν το πήρε μεταχειρισμένο πόσο μαλακή είναι και αν θα ήθελε να είναι πιο σκληρή.
Ας αναφέρει και πόσα χλμ είναι η μηχανή και το βάρος του αν θέλει.
Η δική μου έχει καταντήσει τόσο μαλακή (η μηχανή πλησιάζει τα 50.000) που μετά από λίγο το υλικό κάθετε τόσο πολύ που τερματίζει πάνω στην βάση του. Και είμαι 75 κιλά ανθρωπάκι! Αλλά και όταν ήταν πιο καινούρια που ήταν σκληρότερη ήταν αρκετά μαλακή ώστε να σε καθηλώνει σε ένα σημείο, να μην επιτρέπει τις μικρο μετατοπίσεις με αποτέλεσμα να πιάνεσαι.
Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά θέλω το αποτέλεσμα να μου αρέσει και αισθητικά και να είναι άνετο. Σε αντίθετη περίπτωση παίρνω ένα απ' αυτά τα μαξιλαράκια, ή σαν μαξιλαράκια τέλος πάντων.
daz,εγώ εχω φτιάξει την σέλα. Το πίσω μέρος πλησιάζει σαν αυτό της OTR. Εχω βάλει φωτό στο aftermarket.
Κάποια στιγμή θα είμαι Αθήνα με την μηχανή, εαν θέλεις να τηνς δείς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
daz,εγώ εχω φτιάξει την σέλα. Το πίσω μέρος πλησιάζει σαν αυτό της OTR. Εχω βάλει φωτό στο aftermarket.
Κάποια στιγμή θα είμαι Αθήνα με την μηχανή, εαν θέλεις να τηνς δείς!
Ναι αλλά εγώ δεν είμαι Αθήνα. Θεσσαλονίκη μένω. Θα ψάξω να δω την δική σου γιατί δεν την θυμάμαι. Από άνεση ευχαριστημένος τουλάχιστον?
Τη βρήκα.. Από άνεση μπορεί να είναι καλή όπως λες αλλά από εμφάνιση..
Και την πλήρωσες και καλά απ' ότι είδα.
Πολύ ράψιμο ρε συ!
233750
Δλδ αυτοί γιατί μπορούν να την κουρμπάρουν με λιγότερη σταυροβελονιά?
http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-Tenere/Seat-modification-XT-660-Z.html
Καλά αυτοί από τιμή είναι...
233751
Απο κονά φαίνεται καλύ.
Ναι όντως έχει πολύ ράψιμο!!!!
Οσον αφορά την άνεση ..απλά καμία σχέση με την "μαμα"........
Είχα δεί τις OTR στην αρχή αλλά τα περίπου 420 με τα μεταφορικά που βγαίνουν...είναι πολλά...
Απο θεσ/νίκη??Καλύτερα..Είμαστε πιο κοντά!!!!
Koritsia...greedings from Serbia...! guess what ..?
pali me BMW parea xekinisa...pali kontepsame na minoume :(
leontheprof
27/08/2011, 18:59
Γεια σου προεδρα, με κακα μηχανακια κανεις παρεα!
spiridaus
27/08/2011, 22:53
Σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο να κάνω αναζήτηση μέσα στο θέμα.
Από αυτονομία πώς πάτε;; Ο δείκτης είναι αρκετά απαισιόδοξος, σωστά;
Απο τη στιγμή που αρχίζει να αναβοσβήνει πόσο απομένει στο περίπου;
Τις προάλλες αφού το φούλαρα έκανα σχεδόν 300km και άρχισε να αναβοσβήνει!
**Σέρβις 10000 και τακάκια. 190 ευρώ, καλά είναι;
Πρόεδρε καλά χιλιόμετρα ρε. Πρέπει να αναζητας την περιπέτεια εσυ με τέτοια παρέα, δεν εξηγείτε αλλιώς.:lol: