Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα Vol VI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

arxaios
17/09/2011, 20:08
Eγώ πάλι ...... πατάω πεζούς και γριούλες !!!
Δίνουν περισσότερους πόντους !!!
:lol: :lol: :lol:

Μακριά από ζώα Bonnie μου ..... περισσότερο αυτά με τα 2 πόδια !!!
:wave2: :wave2: :wave2:

Ελπίζω να μην χτύπησες τουλάχιστον ....... :beer:

bonnie
17/09/2011, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Eγώ πάλι ...... πατάω πεζούς και γριούλες !!!
Δίνουν περισσότερους πόντους !!!
:lol: :lol: :lol:

Μακριά από ζώα Bonnie μου ..... περισσότερο αυτά με τα 2 πόδια !!!
:wave2: :wave2: :wave2:

Ελπίζω να μην χτύπησες τουλάχιστον ....... :beer:

:lol: :lol: θα μετραω ποντους αλλη φορα!!

bonnie will survive.. once more!!! :beer: :beer:

EL BANDIT
18/09/2011, 22:14
Ενδιαφερον ειχε η Ευβοια σημερα.
Αναβατες με ολοσωμη πηγαιναν με κεφι προς τον Αγιο,γυαλισμενα αλλα και σκονισμενα on-off και φλαταδουρες (naked,sport-touring) σε απομακρυσμενες παραλιες..

kiloMeater
19/09/2011, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αν εννοείτε περιφερειακό Κερατσινίου, τα τούνελ είναι μια χαρά. Πριν και μετά (ανάλογα την κατεύθυνση) είναι λίγο ρίσκο :P

Παντως η αποτομη στην εισοδο του τουνελ απο κερατσινι αλλα και απο Πειραια ειναι κορυφαια στροφη στην οποια αν ξερεις και δεν το φοβασαι, ξεφτυλιζεις κατα 99% οτι κινειται σε 2 ή 4 τροχούς.

:winka: :D :D :D

PortisHead
19/09/2011, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Παντως η αποτομη στην εισοδο του τουνελ απο κερατσινι αλλα και απο Πειραια ειναι κορυφαια στροφη στην οποια αν ξερεις και δεν το φοβασαι, ξεφτυλιζεις κατα 99% οτι κινειται σε 2 ή 4 τροχούς.

Εκει ακριβως εχει και ενα εκκλησακι με καποιο παλικάρι ονόματος ΑΡΗ....

kiloMeater
19/09/2011, 08:29
ισχυουν και τα δυο...

panagath
19/09/2011, 08:46
-Σας είδα χθες το βράδυ ανεγκέφαλοι πιτσιρικάδες (μάλλον χωρίς δίπλωμα) ακράνωτους πάνω στο σκουτεράκι. Ουλωφ Παλμε σας βλέπω στα 50μ να γλυτώνετε παρατρίχα την τούμπα έχοντας μάλλον ακουμπήσει το μπροστινό μηχανάκι. Σας κατάλαβα τι ποτιστήρια είστε οπότε ερχόμουν από πίσω σας και δεν προσπάθησα να σας περάσω, ΕΥΤΥΧΩΣ. Με το που φτάνουμε στο φανάρι των evereset στην Παπάγου, είσασταν τόσο ζώα που μπλοκάρατε μπροστινό τροχό και τελικά τη φάγατε τη σαβούρα. Κράξατε τον κουτάκια μπροστά σας επειδή είχε σταματήσει (ντορπή του του καραγκιόζη :dizzy: :dizzy: ) στο κόκκινο φανάρι. Τουλάχιστον δεν τον χτυπήσατε. Άναψε πράσινο και έφυγε ο άνθρωπος, σας ρωτάω αν είστε καλά και μας πιάνει το φανάρι πάλι κόκκινο. Σηκώνεστε, μου λέτε ότι είστε οκ και φεύγετε με κόκκινο φανάρι. Πιο μπροστά παραλίγο να πέσετε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Ρε παίδες, ειδικά εσύ ρε driver, άστο το δικάβαλο, βάλε ένα κρανάκι, πήγαινε σε ένα ΑΔΕΙΟ πάρκιν και κάνε κύκλους μέχρι να μάθεις τι είναι το τιμόνι και τι το φρένο. Να μάθεις ότι δε πατάς φρένο όπως στο gran turismo με ένα κουμπί. Μετά άντε βγάλε δίπλωμα, κάνε χιλιόμετρα στο δρόμο και μετά βάλε κ το φιλαράκο σου δικάβαλο, δε σου φταίει τίποτα ο πίσω. ΖΩΑ

-Σε είδα και σένα βλάκαμ με το TDM στην Καλλιθέα να έχεις το 4χρονο αγοράκι σου αγκαλιά με το τεπόζιτο, ακράνωτοι και οι δυο και να ανοίγεις το γκάζι...δε σκέφτεσαι ρε βλάκα ότι το παιδάκι μπορεί να γλυστρίσει από το τεπόζιτο??

-Είδα και άλλα αυτό το ΣΚ αλλά ήταν πταίσματα σε σχέση με τα προηγούμενα. Α ρε σφαλιάρα που θέλουν κάτι ζώα που κυκλοφορούν στο δρόμο.

nikos_abel
19/09/2011, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
-Σας είδα χθες το βράδυ ...

.... -Είδα και άλλα αυτό το ΣΚ αλλά ήταν πταίσματα σε σχέση με τα προηγούμενα. Α ρε σφαλιάρα που θέλουν κάτι ζώα που κυκλοφορούν στο δρόμο.

Κάθε μέρα ρε, κάθε μέρα.......

Ichigo
19/09/2011, 09:20
Σας είδα ζωα να κατεβαίνετε τον περιφερειακό Γαλατσίου του σκοτωμού νυχτιάτικα με τα χρεποποδήλατά σας νομίζοντας ότι είστε στο Tour De France, να οδηγείτε μεσ στη μέση του δρόμου χωρίς διακριτικά φυσικά και παρολίγο να πατήσω και τον ένα από σας!! Αστα διάλα πια με δαύτους :yuck:

Takata Dome
19/09/2011, 09:47
Σας ειδα το Σαββατο το απογευμα 8-9 Honda Varadero και ενα Suzuki Hayabusa...ειχε καμια συγκεντρωση το αντιστοιχο club?:confused:

madbiker
19/09/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Σας είδα ζωα να κατεβαίνετε τον περιφερειακό Γαλατσίου του σκοτωμού νυχτιάτικα με τα χρεποποδήλατά σας νομίζοντας ότι είστε στο Tour De France, να οδηγείτε μεσ στη μέση του δρόμου χωρίς διακριτικά φυσικά και παρολίγο να πατήσω και τον ένα από σας!! Αστα διάλα πια με δαύτους :yuck:

καλα αυτοι και αν εεχουν παραγινει επικινδυνοι
νομιζουν οτι καβαλανε ενα ποδηλατο και ολοι θα καθονται σουζα
ΕΛΕΟΣ

the who
19/09/2011, 14:18
Σε ειδα ρε παπαρα ακρανωτε με το (τι αλλο?) τδμ στη θηβων.Καλα εσυ εισαι αθανατος.Η "θεια" που ειχες πισω με το μπαστουνι στα χερια και το κολλαρο στο λαιμο τι σου φταιει ρε?

panos1050
19/09/2011, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σε ειδα ρε παπαρα ακρανωτε με το (τι αλλο?) τδμ στη θηβων.Καλα εσυ εισαι αθανατος.Η "θεια" που ειχες πισω με το μπαστουνι στα χερια και το κολλαρο στο λαιμο τι σου φταιει ρε?

τα ηθελε και ο κωλος της θειας,

θα μπορουσε να παρει ομορφα ενα ταξακι να κανει την δουλεια της

βολτα ηθελε η "σελα":lol:

o teos
20/09/2011, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater

+1000 :winka:

Ζεύκας
20/09/2011, 11:09
Χθες μεσάνυχτα Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

ΔΙΑΣ, ζητάδες, άμεσος δράση, ΜΑΤ....

ξέρει κανείς τι παίχτηκε?

πάντως είχαν βγει οι γρήγοροι παγανιά χθες

Ichigo
20/09/2011, 18:02
Σας βλέπω οδικές να κάνετε πάρτυ σήμερα που έπεσε η πρώτη ψιχάλα μετά από μήνες... :uplate:

gixxerpap
20/09/2011, 18:21
Μόνο γκάζι. Την έχω πατήσει κι εγώ με ζώο... Περαστικά :)

όχι απαραίτητα ... πολλές φορές είναι καλύτερα να πετάξεις τη μηχανή με πίσω φρένο ...

panagath
20/09/2011, 18:53
Σε βλέπω μεγάλε αρκετά πρωινά στην Κηφισίας μετά το Υγεία προς Μαρούσι που παω δουλειά,να πηγαίνεις με το μπόμπο στην πένα και εσύ πάνω κουστουμάτος τέρμα γκάζι!!!

gianhs8
20/09/2011, 19:13
ειδα σημερα μετα απο την πρωτη φθινοπορινη βροχη παπακι να σουρνεται στην ασφαλτο και απο πισω να ακουλουθα ο ιδιοκτητης στα γονατα :confused: τελικο το παπακι εφτασε πρωτο στο πεζοδρομιο

και Κυριακη απογευμα εξω απο αρχαια Ολυμπια μια παρεα με ss, πολυ ωραιο το πορτοκαλι κτμ :beer: :beer: :beer:

BLiTzER
20/09/2011, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όχι απαραίτητα ... πολλές φορές είναι καλύτερα να πετάξεις τη μηχανή με πίσω φρένο ...

Για να είμαι ειλικρινής, δε μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως είναι δυνατόν να χάσεις τον έλεγχο, μπλοκάροντας τον πίσω τροχό. Αλλά καβαλάω ΚΤΜ, τι ξέρω εγώ? :P

ΥΓ. Έχω πέσει από ζώο πέφτοντας στα φρένα (δεν έχασα τον έλεγχο, το ζώο κυριολεκτικά με έριξε, όταν πλέον είχα ελάχιστη ταχύτητα) και έχω αποφύγει, σε άλλη περίπτωση, φρενάροντας δυνατά, αρκετά ώστε να ελιχθώ μακρυά του. Δεν υπάρχει κανόνας. Αλλά νομίζω 8/10 περιπτώσεις, καλύτερα να σκεφτείς το γκάζι.

ΥΓ2. Μιλάμε για μικρά αδέσποτα της πόλης ε, όχι για άλογα.

Panos1313
20/09/2011, 23:00
Με ειδα στην πηγμενη απο κινηση+βροχη ηλιουπολεως να χρησιμοποιω και το πεζοδρομιο αλλα σε μια προσπαθεια αναβασης ενος πολυ ψηλου πεζοδρομιοθ (σε συνδυασμο με τη βροχη) να γλιστραω, να χανω την ισσοροπια μου να πεταω το κλρ κατω και να συνεχιζω...ορθιος ευτυχως:P Δυστυχως παμε για καινουργιο headlight(ευτυχως εχω το παλιο αφου φορουσα αφτερμαρκετ) και μερικα πταισματα ακομα

Tedvj23
20/09/2011, 23:09
Το πεταξες το κακομοιρο με την μια καταχαμα..Και το κοψες με τα ποδια..??:rotflmao: :lol:

Υ.γ.Μου φανηκε αστειο φιλε αλλα ζημια=Euro σε καταλαβαινω..:beer:

sfigas
21/09/2011, 00:18
Σε είδα ανάπηρη με το Τζιπακι να περνας με κοκκινω και το παλικαρι με το TDM να πλακωνεται στα φρενα αλλα λογω ψιλοβροχου να μην σταματαει με τιποτα. Σηκωθηκε και εσυ απλα συνεχισες στην πορεια σου σαν να μην συμβαινει τιποτα.

jimmis5
21/09/2011, 07:36
Σε ειδα με το παπι να ριχνει παπαδες να εχει 8 μποφορ και εσυ για να μην βραχεις να κρατας μια τεραστια ομπρελα θαλλασης...Αφου δεν απογειωθηκες φιλε τυχερος εισαι:smokin: :smokin:

nassosxlvbros
21/09/2011, 08:01
Είδα Hornetα μου το κοντέρ σου να πλησιάζει τα 72000 κμ και να μην έχω μία για το μεγάλο σέρβις....:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

transalpblack
21/09/2011, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Σε ειδα φιλε με το vstrom να χαιδευεις το ομολογουμενως ωραιο ποδι τις κοπελιας σου. Τι τοθελες ομως να συνεχισεις προς το νινι της. Αφου την κρατησες την μηχανη και δεν γινατε ενα με τις μπαριερες παλι καλα.

:rotflmao: :a8: :a8: :a20: :a25: :a25: :a012: :a32: :a46: :a48:

guzzistas
21/09/2011, 19:39
Σας είδα πάνω από 15.000 ΜΟΤΟ GUZZI το Σκ που πέρασε να περνάτε έξω από το εργοστάσιο και να κάνετε τον γύρο της Λίμνης Como, για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της εταιρίας....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

karellen
21/09/2011, 19:53
Σας είδα κακόμοιρα παπιά και σκουτεράκια πεσμένα όλα στο πλάι παρασυρμένα από την νεροποντή που μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμι.Σαν στρατιώτες πεσμένοι στο πεδίο της μάχης.
Μερικά μάλιστα τα έπαιρνε το ρέμα!
Ακόμα θυμάμαι τα νοήματα ενός παιδιού να πηγαίνουν αργά τα αυτοκίνητα γιατί σήκωναν κύμα(!) και τουμπάριζαν τα μηχανάκια!!:sad: :sad:

sapila racing
21/09/2011, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σας είδα πάνω από 15.000 ΜΟΤΟ GUZZI το Σκ που πέρασε να περνάτε έξω από το εργοστάσιο και να κάνετε τον γύρο της Λίμνης Como, για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της εταιρίας....

Αυτα είναι!! :beer: :beer:

Βαλε και καμμια φωτό αν εχεις , που θα έχεις!

Allst@rf
21/09/2011, 19:57

:beer:

στα 100 χρόνια θα κάνετε το γύρο της Ιταλίας; :lol:

Corvo
21/09/2011, 20:30

ψψψιιιιιιιιτ guzzista δεν αφηνεις τα ποστ(που μας κανουν να ζηλευουμε) να ανεβασεις καμια φωτογραφια....

ελπιζω να τα εβγαλες και τα 15.000 :lol:

περιμενουμε εν αγωνια ολοι λεμε

thePrince
21/09/2011, 20:41
Ανενδοίαστα παραβίασες τη διπλή διαχωριστική και μπήκες στη λωρίδα — δεν μου έκανε εντύπωση, λογικά το κάνεις πολλές φορές κάθε μέρα, μέχρι να σε πατήσει κάποιος αφηρημένος που θα μιλάει στο κινητό. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν που είδα στον καθρέπτη μου 2 μπλε λαμπάκια και από κάτω 2 λευκά, πιθανότατα LED . Φώτα πάντως δεν είχες και δεν ξέρω πως και γιατί το έκανες, αφού τα Στρωμ αν μη τι άλλο έχουν σχετικά καλά φώτα. Συγχαρητήρια!

webassasin
22/09/2011, 04:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σας είδα κακόμοιρα παπιά και σκουτεράκια πεσμένα όλα στο πλάι παρασυρμένα από την νεροποντή που μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμι.Σαν στρατιώτες πεσμένοι στο πεδίο της μάχης.
Μερικά μάλιστα τα έπαιρνε το ρέμα!
Ακόμα θυμάμαι τα νοήματα ενός παιδιού να πηγαίνουν αργά τα αυτοκίνητα γιατί σήκωναν κύμα(!) και τουμπάριζαν τα μηχανάκια!!:sad: :sad:
η μπουλουκου χαλια.
μου ειπαν το ιδιο ακριβως,οτι περνουσαν τα αμαξια και τα καναν ολα ακομα χειροτερα.
επισης μου ειπαν για ενα φιατακι,που περασε μια τζιπαρα και με τα νερα το ανεβασε ( !!! ) στο πεζοδρομιο..

HelenKoR
22/09/2011, 08:15
δεν περιμενα με τιποτα να δω μηχανη με sidecar στον δρομο
μου εκανε εντυπωση το σχεδον κατεστραμενο εμβλημα της bmw στο ντεποζιτο

καλους δρομους :beer:

GIXXERAKIAS
22/09/2011, 08:21
Σε ειδα ρε παλικαρε (και σε ακουγα) με το ιννοβα στον κηφισσο,αν θες να πηγαινεις πιο γρηγορα απο 70χιλ σε διηθηση (τοσο επετρεψα στον εαυτο μου να παω για να μην σε κοβω κιολας εφοσον δεν υπηρχε κενο για να σε αφησω να περασεις :sick: ) μπορεις να ξυπνας ακομα πιο αργα για να πας στην δουλεια σου.....μπορεις καλλιστα να βαλεις και πιο καλη θορυβωδη εξατμιση απο την μαλακια που φορας να ακουγεσαι και στα 500 μετρα πιο μπροστα να σου κανουν χωρο να περασεις.:rolleyes:

Καλους δρομους να εχεις αλλα ετσι οπως πας δεν το βλεπω σαν σεναριο.

:sad:

McTalas
22/09/2011, 09:39
για αυτους που ξερουν....!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

236354

eagleye101
22/09/2011, 12:11
Σε ειδα ρε μαγκα με το πορτοκαλι το Ζ στη Ριζαρι και Μιχαλακοπουλου να το σηκωνεις και να σηκωνεσαι και εσυ ορθιος...

Το ξερω, θα σου πουνε να μη κανεις μ@λ@κιες κλπ κλπ κλπ αλλα...

Respect!

KostRider
22/09/2011, 15:29
σας ειδα ενα στρωμα και ενα μαλλον βαραντερο στο Νεοχωρακι,να σας χαιρεταω και να χαιρετατε!
καλους δρομους:wave2:

costas106
22/09/2011, 21:01
Σήμερα το μεσημέρι, γέφυρα Βαρυμπόμπης, μαύρο τριβάλιτσο Vstrom με αναβάτες φουλ προβλεπέ ζευγάρι. Πινακίδες Θεσ/νίκης.
Καλούς δρόμους...

panagath
23/09/2011, 10:37
Σε είδα κόπανε ταρίφα πρωινιάτικα να είμαι στη μεσαία λωρίδα στην Κηφισίας, εσύ στη δεξία και να στη δίνει και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ηλίθιε. Αν δε σου κόρναρα θα με είχες κατεβάσει...Μετά έκανες και κάτι χειρονομίες από μέσα από το γ@μ...τάριφοταξί σου, οπότε τη μέτρησες και τη δικιά μου μεγαλοπρεπή μούτζα. Γ....νοι ταρίφες, νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του δρόμου και δε σας νοιάζει τίποτα.

GIXXERAKIAS
23/09/2011, 15:08
Σας είδα όλους να τρέχετε πανικόβλητοι να φθάσετε σπίτια σας πρίν έρθει ο ΝΑΣΑτος δορυφόρος τον νου σας μετανοήτε ψηφοφόροι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sfigas
23/09/2011, 16:41
Σε ειδα στην κυμης με το ποδηλατο σου και ηθελα να κατεβω να σε σπρωξωωωωωω για να μην κουραζεσαι στην ανηφορα.!!!:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

EVI
23/09/2011, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
για αυτους που ξερουν....!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

webassasin
23/09/2011, 23:23
Mας ειδες,παρ ολα αυτα ειπες να προσπερασεις μαλακιστιρι.
Εμεις με το αμαξι,εσυ με το παπι.
Αν δεν καναμε εμεις ακρη θα ειχες σκοτωθει.
Οχι τιποτε αλλο,μετα θα ζητουσα απο τη μανα σου λεφτα για τις ζημιες,γιατι για σενα ποιος χεστηκε, επικινδυνος για τη δημοσια υγεια εισαι.
Ειδα και εμενα,μετα απο γρηγορη βολτα στους 5 δρομους της Καλαματας,να μπαινω σε ενα στενακι με 20χλμ,να σπαει ο ρεγουλατορος και να μπλοκαρει ο τροχος απο την αλυσιδα..

Nikoskazer2000
24/09/2011, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σε είδα κοντά στον Αγ. Λουκά ξάπλα ανάμεσα στο διαλυμένο Midas και στο αμάξι που σε χτύπησε...Με το παντοφλάκι και ξεκράνωτη, έδειχνες να πονάς πολύ. Γιατί πήγαινες ανάποδα στο μονόδρομο βρε κοπέλα μου;
10 μόλις λεπτά μετά με προσπερνάει στο ύψος της Σούδας χιλιάρι Fazer, με τον οδηγό ξεκράνωτο (είπαμε, εδώ Χανιά έχει πολύ ζέστη) με κοντομάνικο παντιέρα και πηγαίνοντας χωρίς αύριο! Φετίδια στις στροφές!
Ό,τι και να πει κανείς...

Είναι μονόδρομος στο Αγ. Λουκά ?! :eyepop:

Δεν το 'ξερα, ούτε σήμα είδα.

Ευχαριστώ για το ινφο ρε φίλε.

faraway
25/09/2011, 10:48
Σας είδα χθες το μεσημέρι στη πλατεία των Αγράφων . Ωραίοι τύποι , χαμογελαστοί και ευγενικοί .
Σας ρώτησα που μπορούμε να φάμε , μου είπατε θα κατασκηνώσετε σήμερα εδώ , μιλήσαμε λίγο για τις μοτό μας και αποχαιρετιστήκαμε .

Να στε καλά και καλούς δρόμους να έχετε πάντα !!:beer: :beer:

κάφρος
25/09/2011, 13:30
Σε είδα στο κέντρο της Αθήνας με cb 1000r και εσύ με ολόσωμη δερμάτινη. Για αρκελτα λεπτά χάζευα τη πανέμορφη αυτή μηχανή. Στο είπα άλλωστε.Καλούς δρόμους πάντα.:wave2: :wave2:

PetranGR
25/09/2011, 13:43
σε είδα εχθές το βράδυ κατά της 3 να έχεις παρκαρισμένο το Z750 πορτοκαλί χρώμα μπροστά στο Boutique Club (Θεσσαλονίκη) ,και να το χαζεύει αρκετός κόσμος.

FotisFz1
25/09/2011, 14:16
σας ειδα χθες κατα τις 15¨30 απο χαλκιδικη προς σαλονικη(αγ προδρομο να υποθεσω...)
σας αναψα φωτα με το αμαξι αλλα μονο ενας με πορτοκαλι K1300 ανταπεδωσε
καλες βολτες παντα

tzeronymo
25/09/2011, 16:23
Σας ειδα στα GooDys τις Λαμιας την Παρασκευη 2 φιλους με Βαραντερο και ηρθαν αλλοι 3 μετα ο ενας με cbf και αφου ηπιατε καφεδακι την κανατε μιλαγατε με pmr στο καναλι 1 σας ακουσα και σας ευχηθηκα καλο δρομο εγω ειμουνα με το κουτι !!!!!

eagleye101
25/09/2011, 16:43
Ο,τι και να σου πω είναι λίγο!
Ελπίζω μόνο να εφτασες σπίτι σώος κ αβλαβης εχτες.

Όταν έπεσες μπροστά μας στο μπουρναζι με το versys νόμιζα απλά ότι γλυστρισες αλλά μετά κατάλαβα ότι ήσουν λιώμα...
Σε παρακαλεσαμε να το αφήσεις κάπου να πάρεις ένα γ@μημενο ταξί αλλά δε μας άκουγες....
Μας ευχαριστούσες απλά που σου σηκώσαμε τη μηχανή...και μετά ανέβηκες πάλι ξεκρανοτος....

Αν χτύπησες ελπίζω μόνο να μη το μάθω γιατί θα με πνίξουν οι τύψεις που δε σε πλακωσα στο ξύλο για να πάρεις ένα ταξί να πας σπίτι....

BLiTzER
25/09/2011, 20:13
Σε είδα ξανθούλα με το Street Triple (αν πρόσεξα καλά), Μεσογείων, προς Αθήνα. Σε άφησα να περάσεις μπροστά για να σε χαζεύω κατά τη διήθιση, αλλά μάλλον δεν ήταν πολύ καλή ιδέα. Ήθελες να πάθω εγκεφαλικό, έτσι? Τελικά ξαναπέρασα μπροστά, πριν σκοτωθώ και, δυστυχώς, σε έχασα, στρίβοντας προς Βασ. Σοφίας, χωρίς να καταφέρω να σε συγχαρώ σε κάποιο φανάρι. Πολύ βιαστική τστς...

Σας είδα κι εσάς, 1-2 SS, ένα SM και δεν πρόσεξα τι άλλο. Σε κάποιο φανάρι της Μαραθώνος, προς Μαραθώνα (εγώ προς Αθήνα). Κορνάρατε, ίσως σε μένα, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος και είχα το νου μου στο δρόμο, οπότε άργησα να δώσω σημασία. Καλή βόλτα ^^

panos1050
25/09/2011, 20:16
σε ειδα εχθες το απογευμα με το φιατ το κιτρινι και το gsxr χρωμα μπλε φορτωμενο
ετοιμο για πιστα

teo_g7
25/09/2011, 20:43
Σας είδα όλους στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη - Αθήνα και σας χαιρέτησα...
Δυστυχώς δεν ανταποδώσατε όλοι το χαιρετισμό!!!
:sick:

akis_trevor
25/09/2011, 22:26
Σε ειδα ζευγαρι με το cbf το 100ο σημερα απο ναυπακτο προς πατρα και στα διοδια της γεφυρας που περασατε μπροστα ειδα οτι εχετε ξεχασει το κλειδι πανω στην κλειδαρια της μπαγκαζιερας(και μαλλον ξεκλειδωτη αφου ηταν οριζοντιο και προς τα δεξια το κλειδι)ηρθα διπλα σας στο ειπα,ειπες ευχαριστω,ειπα παρακαλω και φανταστηκα οτι θα σταματαγες να το παρεις μετα τα διοδια.τελικα με εγραψες στα @@ σου και συνεχισες ετσι μεχρι την πατρα που σε προλαβα για λιγο απο αποσταση να το δω.και μου φαινοσουν προβλεπε(bluetoothaki στα κρανη ωραιο το μοτορι κλπ)..ελπιζω να μην εφυγε τπτ αργοτερα απο την μπαγκαζιερα.

yianyian
25/09/2011, 22:53
Σας είδα το μεσημέρι προβλεπόμενους με τα on off σας στη Δημητσάνα ορεινής αρκαδίας....ωραίοι!
Είδα και μερικούς άλλους όμως να μην ανταποδίδουν χαιρετούρα στην ίδια περιοχή παρόλο που ήμουν χαλαρός, touring και άνετος :rolleyes:

bonnie
25/09/2011, 23:01
αποψε, επιστροφη απο αφιδνες motofestival, κ στο υψος της μεταμορφωσης περιπου αν θυμαμαι καλα, στην ΛΕΑ , ενα Vstrom ορθιο ευτυχως, αλλα ειχε μπροστα του ενα μπατσικο κ πισω ενα ασθενοφορο.
δεν ειδα καποιον σε περιεργη κατασταση..
λιγο πιο μπροστα ηταν σταματημενο κ ενα R1..
ελπιζω ολα καλα..

devil's animal
26/09/2011, 01:01
με ειδες Τακη που επεσε απο το τσαντακι η θηκη των γυαλιων μου στο autofestival και μου το ειπες...
εγω δεν σε καταλαβα...
οταν εκανα 2η βολτα παρατηρησα το θεριο των 340 αλογων και εσενα διπλα του και συστηθηκαμε,....
:beer: :beer: :beer:

jpag
26/09/2011, 03:57
σε ειδα με το μπλε gsxr και την ixs φορμα στην καλιθεα να στριβεις για δαβακη με το αρκουδακι σου πιασμενο στην πισω σελα!!!!
ολα τα λ7 λεμεεεεεε!!!!!!!

panagath
26/09/2011, 08:49
Σε είδα κόπανε ταρίφα πρωινιάτικα να είμαι στη μεσαία λωρίδα στην Κηφισίας, εσύ στη δεξία και να στη δίνει και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ηλίθιε. Αν δε σου κόρναρα θα με είχες κατεβάσει...Μετά έκανες και κάτι χειρονομίες από μέσα από το γ@μ...τάριφοταξί σου, οπότε τη μέτρησες και τη δικιά μου μεγαλοπρεπή μούτζα. Γ....νοι ταρίφες, νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του δρόμου και δε σας νοιάζει τίποτα.

-Την ίδια μέρα με το πάνω στο γυρισμό τώρα από τη δουλειά: Σε είδα και σένα άλλε κάφρε κωλόγερε ταρίφα να έρχομαι αριστερή λωρίδα στη Βύθιση στη διασταύρωση της Κηφισίας με Αττική οδό, να με γράφεις στα @@ σου και να έρχεσαι αριστερή λωρίδα έτσι το γουστάρεις...Μπλόκαρα πίσω τροχό στο παπί με 90+χλμ/ω για να μη σκάσω πάνω σου. Κωλοταρίφες...Ήταν πολύ ωραία όταν απεργούσατε. Γιατί δεν το κρατήσατε επ αόριστον??

-Σε είδα και σένα παππού με το Tiguan , να καβαλάς στην αρχή πεζοδρόμιο, στο επόμενο στενό να στρίβεις δεξιά, πάω εγώ να περάσω ευθεία απέναντι και ξαφνικά βάζεις όπισθεν και έρχεσαι πάνω μου. Κόρνες - φωνές δεν ακούς με τπτ... Ευτυχώς το πιασες και σταμάτησες στα 10cm. Ζωον και εσύ.

mplah
26/09/2011, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από foten21
σας ειδα χθες κατα τις 15¨30 απο χαλκιδικη προς σαλονικη(αγ προδρομο να υποθεσω...)
σας αναψα φωτα με το αμαξι αλλα μονο ενας με πορτοκαλι K1300 ανταπεδωσε
καλες βολτες παντα

σε ειδα κ εγω αλλα δεν προλαβα :D το πορτοκαλι ηταν triple :wave2:

sapila racing
26/09/2011, 10:07
Σε είδα χτες βραδυ να ερχεσαι απο πίσω στην ΕΟ στον Μαλιακό με το GS δικάβαλος, και με τα extra προβόλια να στραβώνεις τους πάντες, εγω ημουν με το αυτοκίνητο.
Σου αναψα φωτα ομίχλης πίσω και όντως τα έσβησες, αλλά μετα από 10 sec τα ξανάναψες και για να ησυχάσουμε σε αφησα να περάσεις μπροστά, αλλά μετα έκοψες.
Τελικά οταν σε πέρναγα πανω σε αριστερή στροφή, άλλαξες λωρίδα ξαφνικά κι ερχόσουν καταπάνω μου. Κινδύνεψες χωρίς λόγο, το κατάλαβες?
Πόσο άχρηστος οδηγός είσαι?

Ο συνοδοιπόρος σου με το ΚΤΜ παντως ηταν μια χαρά, ενω εσυ είσαι για τα μπάζα. :yuck:

GIXXERAKIAS
26/09/2011, 11:31
Σέ είδα κοκκινομάλλικο μαναράκι με την χαμηλοκάβαλη φορμίτσα και έκανα τέτοιο target fixation πού έχασα τον μπούσουλα,τα φρένα και λίγο έλειψε να μπώ μέσα στην παιδική χαρά που καθόσαντε άλλα μαναράκια και λιαζόσαντέ.....:eyepop: :a03: :a03: :eyepop:.....αυτά τα ΤΕΙ Αθηνών έχουν τρελό θέμα ρε παιδάκι μου....:blush: :blush:

the who
26/09/2011, 11:39
Σε ειδα ρε τριμαλακα της μερας,της βδομαδας και του μηνα μαζι.Ειχες φτιαξει μια ολοκληρη σειρα απο μηχανακια πισω σου στην εθνικη ενω εκανες "διηθηση" ακρανωτος με το κωλοσκουτερ σου τρωγοντας καλαμακι με ψωμακι.:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :evil: :evil: :evil:

jtoros
26/09/2011, 11:47
Σήμερα είδα πολλά...
1) Σε είδα κ@ρι0λ@ να ανεβαίνεις ΑΝΑΠΟΔΑ μονόδρομο χωρίς ορατότητα (κατηφόρα για μένα, ανηφόρα για σένα) στο Χολαργό με αναμμένα αλάρμ και το παιδάκι σου, σε καθισματάκι ευτυχώς, στο πίσω κάθισμα. Αν αντί για Transalp οδηγούσα Scania φορτωμένο μπαζοχάλικο, θα σε προστάτευαν τα αλάρμ από τη μ@λ@κί@ σου; Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φατσούλα της μικρής όσο φρέναρα και έκανα τον ελιγμό. Αυτά που σου έσυρα για τη μάνα σου (και γιαγιά της μικρής) και λίγα σου ήταν...

2) Σε είδα ταρίφα να κόβεις δεξιά απότομα, 3 φορές μέσα σε 100 μέτρα να πάρεις διπλή κούρσα και να μην παίρνεις καμιά(!!!). Φλασάκι τουλάχιστον γμτ!!!

3) Σε είδα παλίκαρε με το XT, να σε κόβει στη λεοφωρειολωρίδα παππούς με skodάκι παλιό, και να τον περνάς διατηρώντας την ψυχραιμία σου. Απλά τον κοίταξες και κούνησες το κεφάλι. Εύγε για την ηρεμία σου.

4) Και για να μη λέτε, ΜΕ ΕΙΔΑ να περνάω ανάμεσα από μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας με διήθηση "αέρα" την διάβαση, και να μου τη λέει η κοπέλα μου για καλά. Και είχε δίκιο.

Καλημέρα! :wave2:

Warlord13
26/09/2011, 12:08
σε ειδα σκατοβλακα σημερα πρωι,να πηγαινω στη δεξια,να αλλαζεις λωριδα,να σου κορναρω γιατι θα με χτυπαγες και συνεχιζεις να αλλαζεις λωριδα ακαθεκτος για να μπεις σε μια εισοδο αποθηκης.και μετα να ζητας και τα ρεστα γιατι σε προσπερναγα απο δεξια..δεν προσπερναγα μαλακακο στη λωριδα μου πηγαινα και σου εκανα νοημα οτι κοιτα τους καθρεφτες μην τις αρπαξεις...σκατομαλακα:evil:

DimChios
26/09/2011, 12:30
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!

:a05: :a47:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ????? :a11: :a11:

ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ??? ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ??????? :dizzy:

Επειδη το ΖΩΟ με το σμαρτ χτες το βραδυ συναντησε κινηση μπροστα του, ειπε να το παρει με την οπισθεν και να ξαναβγει στον κεντρικο. Αερα πατερα, χωρις να ειναι δεξια κολλημενος (εστω αυτο), χωρις να κοψει που μας ειδε να ερχομαστε...
Κοντοσταθηκα, του ειπα "τι κανεις..." μου απαντάει "δε βλεπεις μπροστα σου τι γινεται?" μα εγω απτοητος συνεχίζω την φραση μου που δεν τελειωσα ..."γ@μω το μ00νι της μανας σου μπασταρδε" (με πολυ χαλλαρο υφος ομως, ε!)... και αυτος, συνεχισε να κανει οπισθεν... :sad: Αντιδραση καμια...

Μαλλον θα το ακουει συχνα :lol: :lol:

Πολυ ηρεμια ρε παιδακι μου, μη παθω τιποτα σκεφτομαι. Ολη την πιεση την κραταω μεσα μου... :blush: :alien:

Σκασμος w........n τωρα που το θυμηθηκα! :evil:

FotisFz1
26/09/2011, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
σε ειδα κ εγω αλλα δεν προλαβα :D το πορτοκαλι ηταν triple :wave2:

πως νομιζα οτι ηταν κ ενα k1300 μαζι σας..
μαλλον επειδη τι θελω πολυ το βλεπω συνεχεια μπροστα μου:eyepop:

contravener
26/09/2011, 14:24
Σε είδα παππού με το Volvo SUV (μαλλον αυτόματο) στην Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς πηγαίνουμε πορεία με 50 - 60 να κουμπώνεις όπισθεν στο καημένο το αμάξι εν κινήσει !!!

Αφού το προσπάθησες καμμια 3 -4 φορές, θα άκουσες μάλλον πολλά γκρακ-γκουγκ από το κιβώτιο και θα κατάλαβες την βλακεία σου...

Αλλά και για τους πίσω σου φαντάζομαι δεν θα ήταν το καλύτερο θέαμα να βλέπουν κάποιον μπροστά με 60 χλμ να κουμπώνει όπισθεν!

taskon
26/09/2011, 14:32
Σας ειδα, αρκετους, στην Παρνηθα την Κυριακη και ζηλεψα αλλα με 2 παιδακια Κυριακη βγαινεις με το αυτοκινητο........

Warlord13
26/09/2011, 16:17
:eyepop: το ειδα και αυτο..x5 να βγαινει κατω απο τη γεφυρα απο συγγρου προσ πειραια και να κοβει τερμα δεξια μολισ βγει για να μπει στο στενακι που παει προς ιπποδρομο:eyepop: :eyepop: εγω που ημουν διπλα του εκεινη τη στιγμη και μου σηκωθηκε η τριχα..φαντασου αυτοι που τον ειδαν να βγαινει μπροστα τους:eyepop:
ελεος πια εγκληματιες:yuck:

TROOPER
27/09/2011, 00:03
σε ειδα ελευθερε σκοπευτη στο φαναρι για χαλαΝΤρι να κατεβαινεις κηφισιας.εγω ανεβαινα και σου κορναρα απο το αντιθετο αλλα μαλλον ειχες καροτα στα αυτια :lol: :lol:

JAD
27/09/2011, 08:15
Σε είδα ρε μάνα να σε επαναφέρω την πρώτη φορά....

Την δεύτερη κατάλαβα ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα, έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία σου να φύγεις

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση κυρά Ζωή...

panagath
27/09/2011, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD

Την δεύτερη κατάλαβα ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα, έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία σου να φύγεις

-Σε είδα και σένα μωρή γαλότσα με το volvo , ενώ έμπαινα στο μονόδρομο στο φάρο του ψυχικού χωρίς πολλή ορατότητα εκεί μέσα, να έρχεσαι ανάποδα με τα αλάρμ αναμένα και τέζες...πας που πας ανάποδα μωρή ηλίθια, πήγαινε τουλάχιστον σιγά να προλαβαίνει να σε δει όποιος δύσμοιρος μπαίνει στο μονόδρομο.

-Δε είδα και σένα ταρίφα να έχεις αλαρμ αναμένα, να μιλάς με τον πελάτη και να μην κοιτάς μπροστά σου και το ταριφάμαξο να σου φεύγει δεξιά αριστερά...μια στιγμή λεω τον πέτυχες τον καημένο στην αριστερή λωρίδα...Πρέπει να τη γλύτωσε για πολύ λίγο.

-Και για να μη λέτε, με είδα και μένα στην Κηφισίας μετά το υγεία, όποτε πήγαινε να με περάσει ο τυπάκος με το Supra να ανοίγω το μοντένας και να του φεύγω. Καγκούριασα και εγώ λίγο αλλά ασφαλώς...

mikRRopixel
28/09/2011, 09:28
Σε είδα χθες το βράδυ στην Εθνικής αντιστάσεως (Ν.Ιωνία), στο φανάρι περιμέναμε το πράσινο, εσύ πάνω στο gsxr, με την κοπέλα πίσω συνεπιβάτη. Akranovic & βερμουδίτσα και οι δύο φυσικά, μου ήθελες και ανοίγματα έτσι όπως ήσασταν! Καλούς δρόμους και βάλτε κανα κράνος, έστω.

Operater
28/09/2011, 10:57

:( Tα συλληπητήριά μου...

vaska
28/09/2011, 11:14

:sad: :sad: :sad:

panagath
28/09/2011, 11:14
Μα καλά όλοι οι μλκς πάνω μου θα έρθουν?

-Σε είδα μπετίβλακα με το cbf 600 στην Κηφισίας χθες απόγευμα, να είμαστε σε διήθηση και να σε πειράζει που έμπαινα με μόνο (???έλεος) 50χλμ/ω και με το που υπάρχει ένα μικρό κενό αριστερά μου ανάμεσα σε 2 αμάξια με περνάς και μπαίνεις σφήνα μέσα στη διήθηση. Ρε ζώον αν δεν είχα φρενάρει όπως έμπαινα ανάμεσα στα αμάξια να χωρέσεις, θα είχες πέσει πάνω μου και οι 2 μαζί θα σκάγαμε πάνω σε αυτοκίνητα. Μπετίβλακα. Ήσουν και ακράνωτος.

-Σε ειδα παππού με το προπολεμικό406 στο νέο ψυχικό να μιλάς στο τηλέφωνο, να βγαίνεις από ΣΤΟΠ να σου κορνάρω από τα 5 μέτρα και να συνεχίζεις να βγαίνεις...πάτησα γκάζι (με το παπί??κιόμως) και πρόλαβα και ξέφυγα. Καλό ζώο είσαι και εσύ.

-Τι άλλο είδα?? Πολλά βλέπω αλλά τα πταίσματα τα ξεχνάω... Πόσους μλκς έχουν οι ελληνικοί δρόμοι ρε πστ μου...

VASOS
28/09/2011, 11:16

Κουράγιο :sad:

7gibernau
28/09/2011, 11:29
ειδα το typhoon να μενει απο μπουζι και το παπι να περνει με την μια μπρος μετα απο εναν χρονο.......πουτανα χοντα.....

BLiTzER
28/09/2011, 11:55
-Σε είδα μπετίβλακα με το cbf 600 στην Κηφισίας χθες απόγευμα, να είμαστε σε διήθηση και να σε πειράζει που έμπαινα με μόνο (???έλεος) 50χλμ/ω και με το που υπάρχει ένα μικρό κενό αριστερά μου ανάμεσα σε 2 αμάξια με περνάς και μπαίνεις σφήνα μέσα στη διήθηση. Ρε ζώον αν δεν είχα φρενάρει όπως έμπαινα ανάμεσα στα αμάξια να χωρέσεις, θα είχες πέσει πάνω μου και οι 2 μαζί θα σκάγαμε πάνω σε αυτοκίνητα. Μπετίβλακα. Ήσουν και ακράνωτος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί όταν κάποιος είναι πιο γρήγορος από εσάς. Εφόσον προφανώς τον καθυστερείς, άστον να περάσει και ας πηγαίνει με 200. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εκείνος ο ενοχλητικός στη συγκεκριμένη φάση...

sniper
28/09/2011, 12:02
Σε είδα το πρωί δίποδο ζώον να περνάς κάθετα την Κηφισίας λίγο πριν την Πανόρμου όχι από την διάβαση..

Σε είδα κι εσένα παγκόσμιε με το Βστρομ που αντί να τον αποφύγεις γ@μήθηκες στα φρένα και δεν άναψε καμμία απο τις δύο λάμπες του στοπ σου...

Σε είδα πίσω τροχέ μου να σηκώνεσε στον αέρα απο το απότομο φρένο..

Την είδα την ωραία και πρόσφατα στρωμένη άσφαλτο να κρατάει το μπροστινό μου 1 εκ από την πινακίδα του παγκόσμιου μηδενίζοντας από 120χαω σε 0..

Σε είδα sniper να κάνεις 2 τσιγάρα πριν συνεχίσεις..

sfigas
28/09/2011, 12:15
Σε ειδα τηλεφωνο να χτυπας και να μου προσφερεις μια δουλεια που φανταζε ονειρο.!!! Κερναω μπυρες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Operater
28/09/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Σε ειδα τηλεφωνο να χτυπας και να μου προσφερεις μια δουλεια που φανταζε ονειρο.!!! Κερναω μπυρες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

πούλησες κανένα σπίτι? :lol:

PortisHead
28/09/2011, 12:21
Ολα γινονται ,σχετικα με την διήθηση, αρκει οι γρηγοροι να μας δινουν μερικα δευτερολεπτα να βρουμε κανα κενο αναμεσα σε 2 αμαξια να χωθουμε.

Κατα τ'άλλα , σωστα μιλαει ο Blitzer

noble
28/09/2011, 12:29
Το ότι θέλει να πάει γρηγορότερα από τον τύπο που είναι μπροστά του και τον εμποδίζει είναι δικό του πρόβλημα. Εγώ πάντα κάνω στην άκρη. Δεν είναι δικό μου το κεφάλι και νιώθω ηλίθιος όταν καθυστερώ κάποιον.

Κοίταξε το να κολάς στη ρόδα του μπροστά,να μαρσάρεις ανελέητα σε μια κηφισίας πηγμένη κ ακινητοποιημένη,με τον κάθε π@π@ρ@ έτοιμο ν αλλάξει λωρίδα για να κερδίσει 1 μέτρο,σοφό δεν το λες.Επίσης έχω να σου πω οτι τους αφήνω φυσικά όλους όπου μπορώ και τους βρίσκω στο φανάρι λίγα μέτρα μόλις πιο κάτω :lol: .Κατα τ άλλα μέχρι και ο ρόσσι νομίζω θα "θαύμαζε" τη βλακεία τους.

Έχε κατα νου οτι δεν είναι όλοι ούτε τόσο καλοί οδηγοί,ούτε έχουν τα οχήματα με abs,με αναρτήσεις με φρένα κτλ.Εγω π.χ. κυκλοφορώ με μια βέσπα που στην πρώτη στραβή μ έχει ρίξει εύκολα.Παρολαυτά ο πάντα βιαστικός πίσω είναι στ @ρχίδια του,αρκεί να περάσει.Κι επίσης αν σου πω πόσες φορές πρέπει να κάνω στην άκρη για να περάσει ο γρήγορος θα πρέπει να πηγαίνω με ζιγκ ζαγκ :alien:

:wave2:

DimChios
28/09/2011, 12:33
ειδα να σβηνετε ΜΟΝΟ τα ΔΙΚΑ μου "συλληπητηρια" δυο μερες τωρα στο ποστ του JAD και γενικώς ΜΟΝΟ τα ΔΙΚΑ μου σπαμ στο παρον!

:evil:

sfigas
28/09/2011, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
πούλησες κανένα σπίτι? :lol:
Ηρθα Ελλαδα για 6 μηνες μεχρι να ξεκινησει η υποτροφια μου για το διδακτορικο μου στην Αγγλια. Μεσα σε 2 εβδομαδες που ειμαι εδω εχω περασει 5 συνεντευξεις και εχω απορριψει 2 θεσεις. Πλεον οποιος μου μιλαει για ανεργια θα λεω αεργια και οχι ανεργια. Και δεν θα το λεω γιατι εγω βρηκα δουλεια γρηγορα, αλλα γιατι αν ψαχνεις σαν το πουστη μερα νυχτα που εκανα εγω τις αγγελιες, τοτε καπου εκει εξω υπαρχει κατι και για εσενα. Καλο κακο μετριο κατι υπαρχει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sniper
28/09/2011, 12:35
Ηρθα Ελλαδα για 6 μηνες μεχρι να ξεκινησει η υποτροφια μου για το διδακτορικο μου στην Αγγλια. Μεσα σε 2 εβδομαδες που ειμαι εδω εχω περασει 5 συνεντευξεις και εχω απορριψει 2 θεσεις. Πλεον οποιος μου μιλαει για ανεργια θα λεω αεργια και οχι ανεργια. Και δεν θα το λεω γιατι εγω βρηκα δουλεια γρηγορα, αλλα γιατι αν ψαχνεις σαν το πουστη μερα νυχτα που εκανα εγω τις αγγελιες, τοτε καπου εκει εξω υπαρχει κατι και για εσενα. Καλο κακο μετριο κατι υπαρχει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε είδα να λες μαλακίες.

panagath
28/09/2011, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Κοίταξε το να κολάς στη ρόδα του μπροστά,να μαρσάρεις ανελέητα σε μια κηφισίας πηγμένη κ ακινητοποιημένη,με τον κάθε π@π@ρ@ έτοιμο ν αλλάξει λωρίδα για να κερδίσει 1 μέτρο,σοφό δεν το λες.Επίσης έχω να σου πω οτι τους αφήνω φυσικά όλους όπου μπορώ και τους βρίσκω στο φανάρι λίγα μέτρα μόλις πιο κάτω :lol: .Κατα τ άλλα μέχρι και ο ρόσσι νομίζω θα "θαύμαζε" τη βλακεία τους.

Έχε κατα νου οτι δεν είναι όλοι ούτε τόσο καλοί οδηγοί,ούτε έχουν τα οχήματα με abs,με αναρτήσεις με φρένα κτλ.Εγω π.χ. κυκλοφορώ με μια βέσπα που στην πρώτη στραβή μ έχει ρίξει εύκολα.Παρολαυτά ο πάντα βιαστικός πίσω είναι στ @ρχίδια του,αρκεί να περάσει.Κι επίσης αν σου πω πόσες φορές πρέπει να κάνω στην άκρη για να περάσει ο γρήγορος θα πρέπει να πηγαίνω με ζιγκ ζαγκ :alien:

Δε γίνεται ρε φίλε να είσαι συνέχεια να κοιτάς μήπως βιάζεται ο μλκς πίσω. Έχω να κοιτάζω πόσα αυτοκίνητα γύρω μου και μπροστά μου να μην κάνει καμιά μλκα κανένας τους, γιατί αν γίνει η μλκα με το παπί κ με ακουμπήσει έχω φύγει...τα +50χλμ/ω είναι αρκετά για διήθηση πιστεύω. Δεν τον καθυστερούσα και τόσο πολύ. Δεν ήμουν σταματημένος. αν γίνει χώρος κάποια στιγμή θα κάνω στην άκρη, αλλά όχι αυτό που έκανε ο μλκς. Να μου κάνει σφήνα μεσα στη διήθηση για να χωθεί. Αν δεν είχα φρενάρει θα είχαμε βρεθεί και οι 2 κάτω.

Χέστηκα και αν βιαζόταν ο άλλος, και εγώ όταν βιάζομαι πάω γρήγορα, αλλά δε θα βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου μήπως και καταφέρω να περάσω. Και όπως λέει ο φίλος "noble" από πάνω, πράγματι μετά από 50 μέτρα είμασταν μαζί στο φανάρι, τι κατάλαβε?

[κακός]
Γι αυτό και εγώ όταν θα βλέπω τέτοια περίπτωση θα πατάω να φτάνω αμέσως δίπλα στα αμάξια να μη χωράει ο άλλος και ας πάει να κολήσει σε κανα πορτ μπαγκάζ...
[/κακός]

noble
28/09/2011, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειδα να σβηνετε ΜΟΝΟ τα ΔΙΚΑ μου "συλληπητηρια" δυο μερες τωρα στο ποστ του JAD και γενικώς ΜΟΝΟ τα ΔΙΚΑ μου σπαμ στο παρον!

:evil:

κ τα δικά μου σβήνουν don't worry :D

DimChios
28/09/2011, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
κ τα δικά μου σβήνουν don't worry :D

μη σπαμμαρεις

:sad: :lol:

noble
28/09/2011, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μη σπαμμαρεις

:sad: :lol:

:lol: :lol: :wave2:

panos1050
28/09/2011, 13:21
σε ειδα ρε τρελα με την φουστιτσα σου ισα ισα να καλυπτει το κωλαρακι σου ,επανω στο μπεβερλυ εξω απο το mall,
απιστευτα ποδια ,μπραβο να τα χαιρομαστε.:a8: :a8: :a8: :a8: :a8: :a8: :a8: :a8:

sfigas
28/09/2011, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σε είδα να λες μαλακίες.

Eιναι αυτο που λεει ο Γεωργιου. Ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληναρας.!! Ευχαριστω στην υγεια σου.:beer:

sniper
28/09/2011, 13:40
Eιναι αυτο που λεει ο Γεωργιου. Ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληναρας.!! Ευχαριστω στην υγεια σου.:beer:

Όταν ακυρώνεις τις προσπάθειες (που απο προσωπική πείρα γνωρίζω) εκατοντάδων χιλιάδων νέων τότε μπορώ να έχω άποψη. Όπως κι εσύ άλλωστε.

Εχετλαίος
28/09/2011, 13:46
Oμάδα εντουράδων, ο επικεφαλής με κάμερα επί κεφαλής, από Σούδα προς Μουρνιές.
Κανείς απο' δω;

sfigas
28/09/2011, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν ακυρώνεις τις προσπάθειες (που απο προσωπική πείρα γνωρίζω) εκατοντάδων χιλιάδων νέων τότε μπορώ να έχω άποψη. Όπως κι εσύ άλλωστε.

Παρεξηγηση τοτε. Δν θελω να ακυρωσω κανεναν, απλα πιστευω οτι με υπομονη και προσπαθεια και φυσικα λιγη τυχη ολα ερχονται. Θελει υπομονη ομως και τρελο ψαξιμο.

Red Rider
28/09/2011, 15:25
και φυσικα λιγη τυχη

Aδελφέ εσύ δέν εχείς τύχη,με αράπη κοιμήθηκες..

...απέριψες 2 δουλειές..:look:

εκτός εάν οι θέσεις είναι για διανομέα:lol:

nikos_abel
28/09/2011, 15:36
το CBR το 125 το καινούργιο, άσπρο, μπλε, κόκκινο, με τη ζελατίνα ακόμη στη πίσω σέλα,
μάλλον σε αντικατάσταση του kawasaki που είχες, στην είσοδο της πολυκατοικίας πριν από κανά τέταρτο.

Καλορίζικο γείτονα, αγρατζούνιστο κι αυτό και συ, κουκλί το άτιμο!