View Full Version : Σε είδα Vol VI
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
PortisHead
29/06/2011, 14:36
Σε είδα κολόγερε , με το corolla σου , στην Γρηγ..Λαμπράκη στον Κορυδαλο , να ξεπαρκάρεις απο τερμα δεξια , και να κόβεις 3 λωριδες χυμα , χυμα ομως, με 5km/h για να ανεβεις για Σχιστό Κορυδαλλού , και το φορτηγο με το Container να προσπαθει να φρεναρει για να μη σε στειλει στον αλλο κοσμο.
Τα λαστιχα του φορτηγου πρεπει να εχουν χασει 3 πόντους σε περιμετρο απο το φρεναρισμα.
Μα το θεο.....δεν θα φρεναρα....αν ειχα το φορτηγο.
Και το λεω αυτο , γιατι πισω απ οτο φορτηγο ερχοντουσαν τουλαχιστον 10 μηχανακια , τα οποια , μαλλον ο Αγιος τους τα φυλαξε και ηταν 2-3 sec πισω.
:a29:
PetranGR
29/06/2011, 16:21
σε είδα να περιφέρεσε στην γειτόνια μου με Flip-Up κράνος Fazer S2 βυσινί και φορούσς γυαλιά μυωπίας... πριν απο 10' λεπτά.
Εχετλαίος
29/06/2011, 16:24
Σε είδα καλόγρια (κανονική, ρασοφόρα, μεσήλικη) με το Navara με τα 174hp και έμεινα μλκς...
:confused:
nikos_abel
29/06/2011, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σε είδα καλόγρια (κανονική, ρασοφόρα, μεσήλικη) με το Navara με τα 174hp και έμεινα μλκς...
Ωραίο....
Το ναβάρα!!!
Σας βλέπω στα σκουτεροπαπάκια σας να μιλάτε στο τηλέφωνο, να στέλνετε μηνύματα, να γράφετε ραβασάκια στη γκόμενα και να πλέκετε σταυροβελονιά. Δηλαδή, νταξ, τους ξεκράνωτους/γυμνούς (που δεν οδηγούν με την ταυτότητα στο στόμα) τους καταλαβαίνω, τα "καγκουράκια" με τις ατελείωτες σφήνες, σούζες και ότι άλλο (που, όμως, το έχουν) τα καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να στέλνεις sms ενώ οδηγείς? Πραγματικά θέλω να τους σφαλιαρίσω περνώντας... Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που με εκνευρίζει περισσότερο σε δικυκλιστές.
Joyrider
29/06/2011, 16:28
:rotflmao: :rotflmao: Αφού δεν την είδες με κανά τέτοιο
230479
Σε ειδα τυπε πριν 45 λεπτα στην Ηρωων πολυτεχνειου στον πειραια πανω στο scooter σου (Απριλια νομιζω) με μπουφανακι με σταμπα επισης Απριλια, κρανος kbc με φιμε ζελατινα, και 2 αυτοκολλητα moto.gr, ενα στο κρανος ενα στη μπαγκαζιερα. :p
Τοσο φανατικο απριλιακια εναν ξερω σε αυτο το φορουμ :rolleyes:
Μολις ειδα τα αυτοκολλητα, εστριψες δεξια και δεν σε προλαβα.
Για ν'ακουσω :wacko:
webassasin
29/06/2011, 17:41
Ειδα 4 φορες στη διαδρομη Καλαματα-Σπαρτη ( χ2 ) ενα γαμωκοπαδι γιδια ελευθερα στο δρομο.
Επισης με ειδα στους 5 δρομους της Καλαματας να κατεβαινω με το αμαξι και σε πεταλο στροφη επανω,να ανεβαινει στο ρευμα μου ενα κοπαδι και ο γιδοβοσκος δεξια ακρη με το παπι.
Την επομενη,οτι χτυπησω θα το παρω για ψησιμο.
HelenKoR
29/06/2011, 17:50
ειδα εναν ταξιτζη να τσακωνεται με εναν αλλο ταξιτζη.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το πλουσιο λεξιλογιο. μαλλον επειδη ακουνε τοσα καθε μερα :wacko:
chr1s_86
30/06/2011, 21:17
Σε είδα με το τούμπανο μηχανάκι σου...
Και εσύ και η ξανθούλα πίσω με 0 εξοπλισμό...
Είδες κι εσύ ένα μικρό στρογγυλοφάναρο μηχανάκι δίπλα σου στο φανάρι...
Και μετά είδες την ξανθούλα να κοιτάζει τον τύπο στο μικρό μαύρο μηχανάκι που παρόλη τη ζέστη ήταν με δερμάτινο μπουφάν/γάντια/μπότες και κράνος...
Και κοίταζε η ξανθούλα...
Και άναψε το φανάρι...
Η αντίδραση σου;
Εκκίνηση σούζες και σφήνες μέσα στην κίνηση....
Περαστικά φίλε :lol: :lol:
Σε είδα μπάρμπα με το χρέπι c50 την μπλούζα που έλεγε ΕΚΑΒ το αντίστοιχο παντελόνι και τίποτα άλλο... και πέρασες και ένα κόκκινο (όχι αεροπορία, έλεγξες πρώτα)...
τόσους έχεις μαζέψει, μυαλό δεν έβαλες; :confused:
Σε είδα πανίβλακα κωλόβλαχε με πράσινο χρεποκορόλα στο 1ο βενζινάδικο BP μετά την έξοδο Κρυονερίου κάθοδο προς Αθήνα (στις ρουφιανοπεριγραφές είμαι και ο πρώτος :smokin: ) να βάζεις βενζίνα και να λες στον έκπληκτο βενζινά αφου του έδωσες ένα δεκάευρο δεν έχω να σε πληρώσω για το υπόλοιπο. Σε έκραξα αλλά έκανες τη μυξοπαρθένα. Και μετά στην Εθνική το πάταγες κιόλας αφού βέβαια το τσάμπα είναι γλυκό. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ :yuck: :a52:
KostRider
01/07/2011, 01:10
σε ειδα φιλε αστυνομικε,να παραμεριζεις 2 μηχανακια και να με βοηθας να μετατοπισουμε το Ζ με εναν αλλο φιλο,γιατι ο ηλιθιος κουτακιας :mad: παρκαρε καθετα και εκλεισε σχεδον ολα τα δικυκλα στο motoparking.
πολλα thanks και στους δυο!!!:beer:
mikros boudas
01/07/2011, 01:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Σε είδα πανίβλακα κωλόβλαχε με πράσινο χρεποκορόλα στο 1ο βενζινάδικο BP μετά την έξοδο Κρυονερίου κάθοδο προς Αθήνα (στις ρουφιανοπεριγραφές είμαι και ο πρώτος :smokin: ) να βάζεις βενζίνα και να λες στον έκπληκτο βενζινά αφου του έδωσες ένα δεκάευρο δεν έχω να σε πληρώσω για το υπόλοιπο. Σε έκραξα αλλά έκανες τη μυξοπαρθένα. Και μετά στην Εθνική το πάταγες κιόλας αφού βέβαια το τσάμπα είναι γλυκό. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ :yuck: :a52: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Σε είδα πανίβλακα κωλόβλαχε με πράσινο χρεποκορόλα στο 1ο βενζινάδικο BP μετά την έξοδο Κρυονερίου κάθοδο προς Αθήνα (στις ρουφιανοπεριγραφές είμαι και ο πρώτος :smokin: ) να βάζεις βενζίνα και να λες στον έκπληκτο βενζινά αφου του έδωσες ένα δεκάευρο δεν έχω να σε πληρώσω για το υπόλοιπο. Σε έκραξα αλλά έκανες τη μυξοπαρθένα. Και μετά στην Εθνική το πάταγες κιόλας αφού βέβαια το τσάμπα είναι γλυκό. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ :yuck: :a52:
μου έχει τύχει και μένα αυτό πέρισυ τέτοια εποχή
Κατέβαινα Πελοπόννησο και είχα βγάλει ένα 50ευρο από τη τράπεζα ίσα ίσα για τις βενζίνες του ταξιδιού.
πήγα στο βενζινάδικο της εθνικής (στο ΕΚΟ νομίζω προς Μέγαρα) φούλαρα και πλήρωσα μόνο 7-8 ευρώ....όσα είχα ψιλά στο πορτοφόλι μου.
Και συμφώνησα με τον υπεύθυνο να τον πληρώσω όταν επιστρέψω.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΟΝΟ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑ!
αλλά σόρρυ, ξέχασα ότι υπάρχουν εδώ μέσα μαλάκες στενόμυαλοι που βλέπουν μέχρι
εκεί που τελειώνει το πουλάκι τους! άχρηστα πλάσματα που αντί να κοιτούν τις παπαριές
που κάνουν σχολιάζουνε τους άλλους!!
θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν ο κωλόβλαχος με το χρεποκορόλα. Γουστάρεις απάντηση??
PortisHead
01/07/2011, 10:33
Σε ειδα παλιοβλαχε με το Τουονο , ΠΕΡΙΣΥ , να φουλαρεις , να δινεις μονο 7-8 ευρω και να το πηγαινεις γαμιωντας με τσαμπα βενζινη.
:lol: :lol: :lol:
Busted !
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σε ειδα παλιοβλαχε με το Τουονο , ΠΕΡΙΣΥ , να φουλαρεις , να δινεις μονο 7-8 ευρω και να το πηγαινεις γαμιωντας με τσαμπα βενζινη.
Busted !
Aυτός ο μλκς ήταν; :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
Ζεύκα, ήρεμα.. το αυτό κι ο Ichigo :wave2:
panos1050
01/07/2011, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κατέβαινα Πελοπόννησο και είχα βγάλει ένα 50ευρο από τη τράπεζα ίσα ίσα για τις βενζίνες του ταξιδιού.
πήγα στο βενζινάδικο της εθνικής (στο ΕΚΟ νομίζω προς Μέγαρα) φούλαρα και πλήρωσα μόνο 7-8 ευρώ....όσα είχα ψιλά στο πορτοφόλι μου.
εκεί που τελειώνει το πουλάκι τους! άχρηστα πλάσματα που αντί να κοιτούν τις παπαριές
θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν ο κωλόβλαχος με το χρεποκορόλα. Γουστάρεις απάντηση??
τι λες ρε μεγαλε ?
αλλο να κανεις εξηγηση απο την αρχη και αν μπορει ο αλλος να βοηθησει
και αλλο να του κανεις πουστια και αφου σου γεμισει να του λες δεν εχω λεφτα.
στην δευτερη φαση θελει μπουκετα
PortisHead
01/07/2011, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Σιγα.
Σιγαααααααα
Βαρβαροτητες αμέσως.
Σωληνάκι στο ρεζερβουαρ και....ρούφα γέρο.
Εχω παθει ακριβως το αναποδο
-Βαλε 3500 χιλ (δρχ ρε)
-Μου βαζει 6000 ο βενζινας και μου λεει , σορρυ μπερδευτικα , αλλα περιμενει να του δωσω 6
-Ρουφα του λεω :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
τι λες ρε μεγαλε ?
αλλο να κανεις εξηγηση απο την αρχη και αν μπορει ο αλλος να βοηθησει
και αλλο να του κανεις πουστια και αφου σου γεμισει να του λες δεν εχω λεφτα.
τι πουστιά ρε???
στην περιπτωσή μου νόμιζα ότι είχα μια εξηντάρα πάνω μου αλλά είχα αφήσει το πενηντάρικο στο γραφείο.
πάω να τον πληρώσω κύριος και βλέπω ότι είχα κάτι φραγκοδίφραγκα.
έστω ότι είσαι επιχειρηματίας. για 15-20 ευρώ θα ρίξεις μπουνίδια? :a31:
Δεν είναι δυνατόν να του ζητάς να σου βάλει χ λεφτα βενζίνη και ΑΦΟΥ σου βάλει τότε να του λες ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ μαζί με τη γκόμενα συνοδηγό από ενα Υ ποσό και κάτω δεν μπορώ να σε πληρωσω και να του λες επίσης ότι ΑΝ ποτέ περάσω από εδώ θα σου τα δώσω (ο συγκεκριμένος αυτό ακριβώς είπε). Αν ήσουν μπροστά στη φάση θα εξοργιζόσουν το ίδιο με εμένα. Στην τελική ας φωνάξει την οδική αν μείνει από κάυσιμα του ή ένα κολλητό να του φέρει λεφτά και να βάλει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα και σ αυτό είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΕΤΟΣ. Αν πάλι δε συντρέχανε αυτές οι προϋποθέσεις θα εξηγούσα την κατάσταση και ήταν στη διακριτική ευχέρια του καταστηματάρχη να μου δώσει ή όχι. Εσύ μπορεί να περνούσες να πληρώσεις γιατί είσαι ο Μπάμπης και έχεις φιλότιμο και τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Έλα όμως και στη θέση του επιχειρηματία αν συνεχίσουν να του κάνουν το ίδιο βιολί όχι ένας αλλά χίλιοιδεκαένας και να σαι σίγουρος ότι μάλλον από φιλότιμο οι 9/10 δεν... :mad:
Σας είδα να τσακώνεστε σε λίγο κι έχω καιρό να κάνω διπλό ΒΑΝ... :bawl: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σας είδα να τσακώνεστε σε λίγο κι έχω καιρό να κάνω διπλό ΒΑΝ... :bawl: :lol:
:lol:
panos1050
01/07/2011, 16:32
τι πουστιά ρε???
στην περιπτωσή μου νόμιζα ότι είχα μια εξηντάρα πάνω μου αλλά είχα αφήσει το πενηντάρικο στο γραφείο.
πάω να τον πληρώσω κύριος και βλέπω ότι είχα κάτι φραγκοδίφραγκα.
έστω ότι είσαι επιχειρηματίας. για 15-20 ευρώ θα ρίξεις μπουνίδια? :a31:
ε τοτε ρε μεγαλε να το κανουν ολοι αυτο στο μαγαζι σου,
αφου για 15-20 ευρω δεν ριχνεις μπουνιες.
και σε εμενα εχει τυχει αυτο αλλα αφησα την ταυτοτητα μου μεχρι να γυρισω να πληρωσω
Εγω που ειμαι το ζενιθ της αφηρημαδας, εχω παντα λεφτα σε συγκεκριμενο σημειο κ σε αμαξι κ σε μηχανη.
Εγω ξεχναω συνεχεια ομως :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Εγω που ειμαι το ζενιθ της αφηρημαδας, εχω παντα λεφτα σε συγκεκριμενο σημειο κ σε αμαξι κ σε μηχανη.
(σπαμμάρουμε στο "σε είδα" κύριοι αλλά τέλος πάντων....)
Επειδή κι εμένα οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλτσχάιμερ, απλά κάνω πάντα τον ίδιο διάλογο με το βενζινά:
-Καλημέραααα... Πόσο να βάλω;
-Καλημέρα. Μισό να δω τι κρατάω.
<άνοιγμα πορτοφολιού>
<διαπίστωση ότι σήμερα έκανα/δεν έκανα μ@λακία με τα λεφτά>
-Βάλε μου Χ.... (στη χειρότερη έχω ζητήσει να βάλει τάλιρο, και δεν έχω παπί)
Σίγουρα πράγματα. :rotflmao:
@ichigo & ζεύκας: οι περιπτώσεις που περιγράφετε δεν είναι όμοιες νομίζω.
Allst@rf
01/07/2011, 22:39
BMW και κατσαρα πανε μαζι ετσι δεν ειναι?
:yuck:
στα διαλλα για καγκουρες ρε πουστη μου καθε καλοκαιρι...
:yuck:
Σε ειδα ( χρωματος αυτου του μυστηριου γαλαζιου) ΚΤΜ χωρις να καταλαβω τι μοντελο ακριβως, απο μακρια να κατεβαινεις την Κανελλοπουλου , εν Πατραις, πανω στην καροτσα της EUROSOS...
Ευχομαι να μην μπει βαθια στην τσεπη το χερι :beer: :beer: :beer:
Σε ειδα τριμ@λ@κ@ ταριφα να τιναζεις το τσιγαρακι σου και η καυτρα σου να κεντραρει μεσα στο ματι μου!!! Απιστευτος πονος λεμε ισα που κρατησα τη μηχανη και καταφερα να σταματησω στην ακρη του δρομου. Νερα απο περιπτερο και ενα ματι κοκκινο να τσουζει σα διαολος...
Για οσους βιαστειτε να πειτε οτι φταιω που δεν ειχα κατεβασμενη ζελατινα σας προλαβαινω και λεω οτι ειχα...την ειχα "σκασει" λιγο στην τελευταια σκαλα. Αμα δε σε θελει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Εγώ έκανα το ίδιο ......... αλλά άρχισα να ξεχνάω την ανατροφοδοσία !!! :lol: :lol: :lol:
Ατιμο αλτσχάϊμερ !!! :blush: :lol: :lol: :lol:
σε ειδα κοιμισμένε κουτακια με το κόκκινο 107 γυρω στις 8 στη λένορμαν να κοβεις απο δεξιά τέρμα αριστερά για να κάνεις αναστροφή...το εισέπραξες όμως το βραβείο της ανοικτής παλάμης και απο μένα και από το παπί που ακολουθούσε!!!
σε ειδα.. μαλλον την μηχανη σου honda cbr στα χρωματα τις repsol 5 το ξημερωμα πεσμενη διπλα σε ενα περιπτερο (θεσσαλονικη) ελπιζω να εισαι καλα φιλε.. εγω τον σταυρο μου τον εκανα καθως περνουσα πιασει δεν πιασει :sick:
δεν σταματησα ειχε ερθει αστυνομια και αλλη μια μηχανη εκει.
Σε ειδα και εσενα πιτσιρικα που πηρες gsxr 1000 χωρις να εχεις ουτε 50αρακι πριν βοηθεια μας ! και βοηθεια σου !!
PetranGR
02/07/2011, 17:36
Dennis εγώ δεν ήμουν πάντως :P
Είμαι σώος και αβλαβής,ελπίζω και το παλικάρι το ίδιο ...
Σε είδα σήμερα στα Carrefour εσένα με το θυρίο σου το Varadero , να έχεις αφήσει πάνω κράνος Shoei και το μπουφάν σου και να φεύγεις μέσα για ψώνια...δεν πρόσεξα εάν τα κλείδωσες,γίατι έφευγα,ελπίζω να τα βρήκες στην θέση τους και να θυμηθηκες να τα κλειδωσεις :)
(Ωραιο το θυριο παντως!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
Dennis εγώ δεν ήμουν πάντως :P
Είμαι σώος και αβλαβής,ελπίζω και το παλικάρι το ίδιο ...
(Ωραιο το θυριο παντως!)
[spam on]
σου λειπουν 875cc απ οτι μαθενω απο τα ρεμαλια που πηγατε για καφε για να ησουν εσυ
:winka:
[spam off[
τεσπα ας ειναι καλα το παλικαρι και να μην στουκαρε στο περιπτερο. αυτη η στροφη εχει φαει πολυ κοσμο (στον δρομο για φοινικα στην παλια express service) εχω δει 3 ατυχηματα με μηχανη εκει τουλαχιστον... :sad:
PetranGR
02/07/2011, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
[spam on]
σου λειπουν 875cc απ οτι μαθενω απο τα ρεμαλια που πηγατε για καφε για να ησουν εσυ
:winka:
[spam off]
τεσπα ας ειναι καλα το παλικαρι και να μην στουκαρε στο περιπτερο. αυτη η στροφη εχει φαει πολυ κοσμο (στον δρομο για φοινικα στην παλια express service) εχω δει 3 ατυχηματα με μηχανη εκει τουλαχιστον... :sad:
[σπαμ ον] Ευτηχως, το βρηκες,μου λειπουν αρκετα...πωπω τα λαμογια ολα σου τα ειπαν ε?[σπαμ οφ]
Να'ναι καλα...
Είδα ένα Τιγράκι 800 λευκό τέλος Αμαλίας / αρχή Συγγρού προς Πειραιά σήμερα το μεσημέρι κατά τις 12.00!
Ήμουν κι εγώ με το λευκό τιγράκι στο φανάρι στο ρεύμα προς κέντρο. Ίσως με είδες.
:wave2:
Σήμερα προς Κόρινθο, οδηγήσαμε για λίγο παρέα εσύ με λευκό ZX, (κούκλα να την χαίρεσαι), ήσουν μπροστά και έστριψα στην έξοδο και σίγουρα δεν άκουσες το κορνάρισμα και ουτε είδες που σε αποχαίρετησα,
ωραία ήταν, καλούς δρόμους:beer: :beer:
John Steed
02/07/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Είδα ένα Τιγράκι 800 λευκό τέλος Αμαλίας / αρχή Συγγρού προς Πειραιά σήμερα το μεσημέρι κατά τις 12.00!
Ήμουν κι εγώ με το λευκό τιγράκι στο φανάρι στο ρεύμα προς κέντρο. Ίσως με είδες.
Ζούγκλα το κάνατε! :rotflmao: :lol:
ΥΓ: σε είδα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! :winka:
John Steed
02/07/2011, 21:16
Αν σβουρίζεις μέσα στο "σε είδα" τα θυμάσαι και σου ανεβαίνει το αίμα....
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως όταν το εμπόδιο είναι στο δικό τους ρεύμα, εκείνοι είναι αυτοί που πρέπει να κόψουν ή/και να σταματήσουν. :evil: :evil: :evil:
:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ζούγκλα το κάνατε! :rotflmao: :lol:
Μόνο μην μας δαγκώσει κάνα θερίο καμιά μέρα ... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΥΓ: σε είδα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! :winka:
Πάντα με το καλό να ανταμώνουμε! :beer:
Σε σηκώσαμε και από σημαντική συζήτηση :lol: για να έρθεις να μας βρεις.
PetranGR
03/07/2011, 02:29
σε είδα βλάκα με το ασημί 207 να με κολλάς στην βασ.όλγας στο φαναρι να ξεκιναω χαλαρα,και εσυ να βαρας κοφτες απο πισω μου,και να με προσπερνας με μερικα εκ. διαφορα. Μετα... όταν σε κυνηγησα εκανες τον ανηξερο και κοιτουσες την γκομενα σου την συνοδηγο,ελπιζω να σ'αρεσε το κλεισιμο ... ζωον!:hypnotize
Σαββατο απογευμα , εγω γυρνουσα απο Πυργαδικια μεσω Πολυγυρου, σας ειδα και σας χαιρετισα ολους!
Με εκανε εντυπωση ενα κοκκινο Multistrada 1000 που το πετυχα στο υψος της Γαλατιστας.
Ενω στατικα μου φαινεται καπως, οταν το ειδα εν κινησει σε πλαγιασμα κι ολας, πολυ ΜΕ αρεσε!
Να ειχατε ολοι ενα ωραιο ΣΚ !
boldor900f
03/07/2011, 19:16
Σε είδα φίλε με την μαύρη Hayabusa να με ρωτάς
αν έχω πάθει κάτι στην διασταύρωση της Επιδαύρου.
Ευχαριστώ καλούς δρόμους να έχεις.
ειδα σημερα στα τεμπη λεωφορειο να σταματαει στην μεση του δρομου διπλα σε αλλο αυτοκινητο να κατεβενει ο οδηγος-του λεωφορειου-και να ριχνει μπουνια στον αλλον μεσα απο το τζαμι και να μπενει ξανα στο λεωφορειο:rolleyes:
επισης ειδα πολλους εκδρομης με μηχανες και τους χαρηκα,μακαρι να φτασαν ολοι ορθιοι:beer: :beer:
guzzistas
03/07/2011, 22:22
Σε είδα ρε φίλε με το μεγάλο ον-οφφ στην Εθνική στο ύψος του Κιάτου με κατεύθυνση προς Πάτρα, να προσπερνάς σαν τρελός και να κάνεις σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα... χωρίς κράνος, γάντια και λοιπά περιττά πράγματα, με την βερμούδα σου και το μαύρο φανελακι....
Εντάξει... είσαι μ@λ@κας.... το ξανθούλι πλάσμα πίσω σου τι φταίει?... θα μου πεις... ξανθιά είναι, δεν σκέφτεται... εσύ, γιατί?
Σε βόλτα δέκα λεπτών στο κέντρο σήμερα είδα δύο περήφανους πατεράδες με τις συζύγους τους να ανεβαίνουν αγέρωχοι στα παπιά τους κάνοντας τα 5-6χρονα παιδί τους σάντουιτς στη μέση. Κράνος; Παρ'το πίσω, εγώ δε σε έβρισα....
Δε με νοιάζει να μη φοράνε κράνος όσοι οδηγούν, στο φινάλε έχεις το δικαίωμα να είσαι όσο μ@λάκας θέλεις όσο δεν ενοχλείς τους άλλους. Τα παιδιά τους δεν τα λυπούνται; Ειδικά οι μανάδες γ@μώ το φελέκι μου που έτσι και τα μούλικά τους χτυπήσουν κανένα γόνατο μερικές κάνουν λες και τα τσεκούρωσε ο Κόναν. Δε φακ ρε....
argy_kap
04/07/2011, 09:11
Σας είδα δικάβαλους με ένα Ζ1000αρι στον δρόμο Μικροθηβών-Βόλου με άκρα καλοκαιρινή εμφάνιση, το Ζ να κοντεύει να σκάσει από τα κιλά σας, ο κώλος του συνεπιβάτη έξω, να πηγαίνετε δίπλα δίπλα με παπί για καμιά 5-6 χιλιόμετρα και να έχετε κλείσει την κυκλοφορία.....το αποκορύφωμα είναι οτι κοιτούσατε και σαν παπάρες τους Αυστριακούς που ήρθαν δίπλα σας στο φανάρι και ήταν πίτα φορτωμένοι και προβλεπόμενοι..... μην χαζογελάτε, δεν ανήκετε στην ίδια ράτσα.....εσείς είστε απλά ζώα πάνω σε 2 ρόδες......
Σε είδα παπόβιε στο αντίθετο ρεύμα στις στροφές μετά την Ιτέα. Μα το θεό δεν ήξερα ότι παπί μπορεί να μπει έτσι σε στροφή και να πλαγιάσει τόσο.
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σας είδα δικάβαλους με ένα Ζ1000αρι στον δρόμο Μικροθηβών-Βόλου με άκρα καλοκαιρινή εμφάνιση, το Ζ να κοντεύει να σκάσει από τα κιλά σας, ο κώλος του συνεπιβάτη έξω, να πηγαίνετε δίπλα δίπλα με παπί για καμιά 5-6 χιλιόμετρα και να έχετε κλείσει την κυκλοφορία.....το αποκορύφωμα είναι οτι κοιτούσατε και σαν παπάρες τους Αυστριακούς που ήρθαν δίπλα σας στο φανάρι και ήταν πίτα φορτωμένοι και προβλεπόμενοι..... μην χαζογελάτε, δεν ανήκετε στην ίδια ράτσα.....εσείς είστε απλά ζώα πάνω σε 2 ρόδες......
ενα τετοιο ιδια δικαβαλο Ζ ειδα κ εγω σαββατο πολυ αργα, σχεδον ξημερωνε, εξω απο την μαβιλη, κ κατεβηκαμε μαζι συγγρου σχεδον.... ξεκρανωτοι, ξε-κωλος ο πισω :bawl: και οτι να ναι!
...όταν σε είχα δεί να καβαλάς το τουόνο με μοναδική προστασία το ζελέ για τα μαλιά, σου είχα πεί να ντυθείς.
Φαστ φόργουοντ 1 χρόνο μετά, σε είδα με μπαταρισμένο μάτι, κάμποσα ράμματα στο κεφάλι, καμμένα πόδια/χέρια. Και το μηχανάκι δυαλυμένο. Όλα αυτα με 30 χλμ ΚΑΙ έπεσες μόνος σου...
Ας πρόσεχες. Ή ας άκουγες.
karellen
04/07/2011, 15:33
Σας είδα παιδιά με ένα Ford Fiesta να με ρωτάτε με μια αγωνία αν θέλω βοήθεια,λες και ήμουν συγγενής σας.Απλώς είχα βγεί στην άκρη με το ΧΤ στην Κορίνθου-Αθήνας να τηλεφωνήσω!
Με συγκινήσατε παλιόπαιδα.:beer: :beer:
PetranGR
04/07/2011, 15:52
σε είδα με το Fazer , μαυρο με Tankbag και εργοστασιακες εξατμισεις στον δρόμο Χαλκιδικη - Θεσσαλονικη κοντα , στο Practicer πριν κανενα 15' να με κοιτας περιεργα επειδη ημουν 1η λωριδα... ενω ειχε κινηση ... :)
Ελπιζω να εφτασες και εσυ σωος και αβλαβης..
PalLoukiLuke
04/07/2011, 16:53
σας ειδα στο γυρισμο μου απο Μεθωνη τη κυριακη το βραδακι στην Εθνικη Τριπολης-Κορινθου
ενα gsxr toy 95-97 νομιζω με μαυρα δερματινα και σακο στη σελα του συνοδηγου, ενα Cb1300 μου φαινεται με ασημι κοκκινο καλοκαιρινο μπουφαν που ανεμιζε σαν σεντονι και εσας τη παρεα 3-4 μηχανες που σταματησατε στα διοδια που ειχα κυριολεκτικα φραξει απο τη μονοδρομηση..
Να εχετε ολοι καλους δρομους...
δεν προλαβα να φτασω στο σπιτι βραδυ πια και ειδα τη τρομπα συμπλεκτη να αφηνει το ματαιο τουτου κοσμο μετα απο 28000κμ...
:beer:
jorge's garage
04/07/2011, 20:17
με είδα σήμερα το μεσημέρι, να κάνω πατάκι με το kaze r ενα tdm 850 απο άλιμο μέχρι μενίδι, ξενέρωσα :(:cry:
PortisHead
04/07/2011, 23:05
Σε ειδα απροσδιοριστου ηλικιας θηλυκό (30-99) , να κοβεις 2,5 λωριδες στην Π.Ραλλη για να μπεις στο LIDL που θυμήθηκες τελευταια στιγμή ,
κι εμενα να πλακώνομαι στα φρένα , χωρις ουτε καν να προλαβω να πατησω κόρνα ,
και με την σπανια αυτη αισθηση του
"γαμησε τα...δεν προλαβαινεις....ετοιμασου για στουκο"
:(
Δοξα το Θεο , προλαβε,προλαβα , και δεν συναντηθηκαμε.
Δεν ειχα κουραγιο ουτε να τη βρίσω.
ειδα ιταλικη μαουνα να μενει απο ηλεκτρικα / εντιτ: ρελε μιζας :eek:
σε υποχθονιο στεκι στο χαλανδρι
να το παλευουν καμποσοι γνωστες αρκετη ωρα
τον ιδιοκτητη να ιδρωνει, να ξειδρωνει, αλλα παντα ψυχραιμος (μονο 7- 8 καντηλια ακουστηκαν... εντιτ: 666 ηταν τα καντηλια, ξαναμετρηθησαν..) :bawl:
κ να παιρνει μπροστα με πατακι απο TTR και μια βεσπα που κατι κανανε σε ανηφοροκατηφορες!!
ειδες που ειμαι γουρλου τελικα?? :rotflmao: :rotflmao:
ελπιζω να εφτασες καλα! κερναω τις επομενες!! :beer:
εντιτ: κερνα οπου θες κ οποιον θες, εγω παραμενω γουρλου!! :rotflmao: :rotflmao:
webassasin
05/07/2011, 21:53
Βλεπω πολλες μαλακιες οσο ζεσταινει ο καιρος...
Ολο και πιο πολλοι αφηνουν τα αμαξια και πιανουν τα δικυκλα..
Σημερα ξεχωρισαν 2 οδηγαρες που πηγαν να με ριξουν μεσα σε 50 μετρα και οι 2.
Σε στενο δρομο βλεπω τυπο με αγροτικο να κανει προσπεραση ενω με εχει δει,απλα υπεθεσε οτι θα κανω εγω ακρη αφου χωραω.
Μεσα στα νευρα εγω και καπακια πεταγεται αλλο αμαξι απο στενο 50 μετρα πιο κατω και διασχιζει κεντρικο δρομο της καλαματας,με κανει να χεστω και να κολλησω τα φρενα και συνεχιζει στο στενακι.
Και αφου βγηκα πριν λιγο μια βολτα στην παραλιακη η οποια ηταν κολλημενη,καταλαβα οτι δεν ειμαι για να τριγυρναω μερα εξω.
Με τετοια ζεστη ξυπναει το αιμα το τρελο ..
Εχετλαίος
06/07/2011, 11:17
Σταματάω να πάρω καφέ στην καντίνα στις Μουρνιές και σε είδα. 60άρης, μυστακοφόρος, κόντρα ξούρα, 3 χρυσά δόντια, μαύρο γυαλί, έπινες το καφεδάκι σου στον πάγκο της καντίνας. Δίπλα σου γυάλιζε το R51, λες και είχε βγει μόλις από τη μονάδα παραγωγής!
Πιάσαμε τη συζήτηση κάνα τέταρτο, αναπόφευκτο!
Χωρίσαμε να πάμε καθείς στη δουλειά του αλλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα.
nikos_abel
06/07/2011, 11:23
Σταματάω να πάρω καφέ στην καντίνα στις Μουρνιές και σε είδα. 60άρης, μυστακοφόρος, κόντρα ξούρα, 3 χρυσά δόντια, μαύρο γυαλί, έπινες το καφεδάκι σου στον πάγκο της καντίνας. Δίπλα σου γυάλιζε το R51, λες και είχε βγει μόλις από τη μονάδα παραγωγής!
Πιάσαμε τη συζήτηση κάνα τέταρτο, αναπόφευκτο!
Χωρίσαμε να πάμε καθείς στη δουλειά του αλλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα.
Λινκ : Ρε τι πάθαμε. Καλό κουράγιο. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116129&highlight=%EC%E9%EA%F1%FC%E2%E9%EF)
Εχετλαίος
06/07/2011, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Λινκ : Ρε τι πάθαμε. Καλό κουράγιο. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116129&highlight=%EC%E9%EA%F1%FC%E2%E9%EF)
άσε με, γ@μώτο μου...
:sad:
Σε είδα χθες στην Ιπποκράτους με το ολοκαινουργιο Vmax σου... για μια στιγμή μου άρεσε αυτό που έβλεπα.. Δεν ξέρω γιατί.. ίσως ο όγκος του κινητήρα.. συνήλθα όμως και το ξέχασα..
DimChios
06/07/2011, 12:03
Σε είδα χθες στην Ιπποκράτους με το ολοκαινουργιο Vmax σου... για μια στιγμή μου άρεσε αυτό που έβλεπα.. Δεν ξέρω γιατί.. ίσως ο όγκος του κινητήρα.. συνήλθα όμως και το ξέχασα..
:smokin:
230749
Εχετλαίος
06/07/2011, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
comprimidos?
7gibernau
06/07/2011, 12:58
που να το κανεις και βολτα.......
ντρακγστερ κανονικο...εχει ενα θεμα με το να στιβει αλλα.........
απ οτι εχω μαθει εχεις και συ θεματακι με το να στιβεις..........:smokin:
ban?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
που να το κανεις και βολτα.......
ντρακγστερ κανονικο...εχει ενα θεμα με το να στιβει αλλα.........
Άρα η yamaha κράτησε την παράδοση....
απ οτι εχω μαθει εχεις και συ θεματακι με το να στιβεις..........:smokin:
Δεν στίβω τίποτα... ούτε και στρίβω βέβαια με το μπουρδέλο το Honda που καβαλάω..
ban?????
Βanana? :bawl: :lol:
7gibernau
06/07/2011, 13:09
Άρα η yamaha κράτησε την παράδοση....
Δεν στίβω τίποτα... ούτε και στρίβω βέβαια με το μπουρδέλο το Honda που καβαλάω..
Βanana? :bawl: :lol:
οχι θα μου κοψει την ορεξη!!φχαριστω παντως!!
Warlord13
06/07/2011, 15:16
σε ειδα κ@ριολη σκατοπ@@στα με το πριμερα να αλλαζεις λωριδα μεσα σε ενα δευτερολεπτο και αν ημουν μισο μετρο πιο μπροστα θα ημουν μακαριτης.στο τσακ φρεναρα.και ουτε μια συγνωμη δεν ειπες τσουτσεκι,που επρεπε κανονικα να σε περιμενω μεχρι να βρουμε φαναρι να δεις μετα.@ρχιδι που εχεισ το καθρεφτη για να χτενιζεις τις κ@λ@τριχες σου:mad: :mad:
Σορρυ για το λεξιλογιο αλλα εγινε πριν κανα 15λεπτο και ακομα δεν εχω ηρεμισει
ΣΤΑΔΙΑΛΑ Μ@Λ@ΚΕΣ:yuck:
John Steed
06/07/2011, 16:53
Μια μπανάνα στον κύριο! :rolleyes:
:lol: :lol:
Σε είδα οδηγάρα με το κίτρινο Ducati πριν μια ώρα περίπου στα περιβόλια!
Γκάζωσες και μου χάρισες τον απίθανο ήχο των εξατμίσεων σου!
Ήμουν με μαύρο παπάκι και σου κόρναρα αλλά ήσουν συγκεντρωμένος στη στροφή!
:beer: :beer:
Εχετλαίος
06/07/2011, 19:58
Οδηγός ΧΤ στα Χανιά, Αθηναικές πινακίδες, αυτός κράνος, το κοριτσάκι πίσω ξεκράνωτο με εξάρτηση μπάνιου χωρίς να κρατιέται από πουθενά ( !!!!!!!!! ) και αυτοκόλλητο moto.gr πίσω. Παραλία Αγ. Αποστόλων πριν κάνα 2ωρο.
Ποιός;
:evil:
[Bούτε και στρίβω βέβαια με το μπουρδέλο το Honda που καβαλάω..
[/B]
δικαιωθηκα
:a08:
Οδηγός ΧΤ στα Χανιά, Αθηναικές πινακίδες, αυτός κράνος, το κοριτσάκι πίσω ξεκράνωτο με εξάρτηση μπάνιου χωρίς να κρατιέται από πουθενά ( !!!!!!!!! ) και αυτοκόλλητο moto.gr πίσω. Παραλία Αγ. Αποστόλων πριν κάνα 2ωρο.
Ποιός;
:a014:
:a016: :a016:
nikos_abel
07/07/2011, 07:12
Ποιός;
Χθες κρατήθηκα να μη σχολιάσω...
230916
Χθες κρατήθηκα να μη σχολιάσω...
Ε νομίζω μετά από αυτό δε θα ψηθεί ιδιαίτερα να φανερωθεί. Δεν έχετε καθόλου τακτ ρε γαμώτο :P
nikos_abel
07/07/2011, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ε νομίζω μετά από αυτό δε θα ψηθεί ιδιαίτερα να φανερωθεί. Δεν έχετε καθόλου τακτ ρε γαμώτο :P
Καλύτερα;
"Έλα να πούμε 2 κουβέντες, μη φοβάσαι..."
230926
Allst@rf
07/07/2011, 13:25
τι στεναχωριεστε και ψαχνεστε ?
το εχει αγορασει απο μελος του φορουμ...
"Έλα να πούμε 2 κουβέντες, μη φοβάσαι..."
αμέρικαν σάικο: ''συγνώμμη αλλά έχω να επιστρεψω κάτι βιντεοκασσέτες...''
:beer: :beer: :beer: :beer:
HelenKoR
07/07/2011, 14:29
σε ειδα να μπαζωνεις.
nikos_abel
07/07/2011, 14:37
Δεν ξέρω πως να το πω με σωστό σασπένς, οπότε θα το πω άμεσα.
Σε είδα στη Χαλανδρίου πάνω σε παπί (ο θεός να το κάνει) εντελώς προβλεπόμενο (σαγιονάρα κλπ) με φραπέ και τσιγάρο στο αριστερό χέρι.
Τι να πω....
GIXXERAKIAS
07/07/2011, 14:49
Δεν ξέρω πως να το πω με σωστό σασπένς, οπότε θα το πω άμεσα.
Σε είδα στη Χαλανδρίου πάνω σε παπί (ο θεός να το κάνει) εντελώς προβλεπόμενο (σαγιονάρα κλπ) με φραπέ και τσιγάρο στο αριστερό χέρι.
Τι να πω....
Ελα πες την ολη την αληθεια.....με το δεξι κραταγε το κρανος γιατι στον αγκωνα ηταν τα ψωνια του σουπερμαρκετ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
07/07/2011, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ελα πες την ολη την αληθεια.....με το δεξι κραταγε το κρανος γιατι στον αγκωνα ηταν τα ψωνια του σουπερμαρκετ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
07/07/2011, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
σε ειδα να μπαζωνεις.
Operater
07/07/2011, 16:08
αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις... :winka: :lol:
HelenKoR
07/07/2011, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις... :winka: :lol:
Α (να) γεια σου!:winka:
Αν και μερικοι ισοπεδωνουν, τα κανουν ενα ισωμα ολα. Αλλά αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο. :o
Operater, θελω την επαγγελματικη σου αποψη επι του θεματος που με προβληματιζει τον τελευταιο καιρο.
Και για να μην ειμαι εκτός: ακουσα λαστιχα που στριγγλιζαν, σε αφησα να περασεις μπροστα, βιαστικος αλλά (παραδοξως) προσεκτικος, ελπιζω να μην ηταν τιποτα το σοβαρο. Οπως επισης ειδα και την θέα. Ειναι ομορφα εδω..!
castoras
07/07/2011, 18:05
Παλιομαλακισμενη
όταν διασχίζουμε τη Λ. Αθηνών το κάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και μόνο όταν είναι αναμένος ο Γρηγόρης.Αν προλάβει και ανάψει ο Σταμάτης ανοίγουμε το βήμα μας ωστε να φτάσουμε στο διάζωμα.Οταν έχει ανάψει πράσινο για τα οχήματα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΜΑΣ,ΗΛΙΘΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ
Ευτυχώς σε είδα...Μες τα νεύρα μου άρχισα να γελάω με τη φάτσα σου όταν είδες εμένα και καμιά εκατοστή άλλους να απειλούμε τον ήρεμο περίπατό σου
Αυτά
HelenKoR
07/07/2011, 18:23
αυτο δεν ειναι τιποτα.... για σκεψου αντι για γυναικα, να πεταγεται πατερας με τα δυο πιτσιρικια του...
castoras
07/07/2011, 18:27
αυτο δεν ειναι τιποτα.... για σκεψου αντι για γυναικα, να πεταγεται πατερας με τα δυο πιτσιρικια του...
Ηθελα να ήξερα τι έχουν μες το κεφάλι τους..:confused:
Operater
07/07/2011, 18:31
.....
Operater, θελω την επαγγελματικη σου αποψη επι του θεματος που με προβληματιζει τον τελευταιο καιρο.
....
Επί ποιανού θέματος? :look:
Operater
07/07/2011, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Εσύ με πόσα πήγαινες?
castoras
07/07/2011, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εσύ με πόσα πήγαινες?
2α ρολαριστή,χωρίς να με κρύβει αυτοκίνητο
HelenKoR
07/07/2011, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
προφανως ουτε σκ.τα... τιποτα απολυτως. και τα ερμα τα παιδια τι φταινε? μου λες?
ασ'το να παει, ασ'το.
webassasin
07/07/2011, 19:57
Πολλοι μαλακες απο Καλαματα μεχρι Πατρα.
Στην πατρα,ειμαστε κολλημενοι και ενα παπι πισω προσπαθει να χωρεσει αλλα δε μπορει.
ο οδηγος εκανε μπροστα δεξια και χωρεσε το παπι.
χαρηκα που μας ευχαριστησε και ακομα πιο πολυ χαρηκα που ειχε το γιο του πισω με σωστο νουμερο κρανους.
guzzistas
07/07/2011, 20:52
Ευτυχώς που ΣΑΣ ΕΙΔΑ κοριτσόπουλα με το σκούτερ που πεταχτήκατε από το κόκκινο στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου και φρέναρα αλλιώς θα σας έπαιρνα αμπάριζα...
δεν με νοιάζουν τα σορτσάκια σας και τα ωραία φανελάκια σας... το στόλισμα δεν το γλυτώσατε.....:evil:
:mad:
αμανικε.....
ΔΕΝ πουλαμε ρε!!!!!
Χαριζουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
αμανικε.....
ΔΕΝ πουλαμε ρε!!!!!
Χαριζουμε!
φως να δω!!!!!!!!
:lol: :lol:
Σε ειδα δολοφονε με το βανακι στην Αττικη οδο να σου σπαει και να φευγει κομματι γυψοσανιδας 1,5Χ1,5 μ , εγω να ειμαι 30-40 μετρα πισω σου και ευτυχως να προλαβαινω να κανω 1-2 μετρα αριστερα με κινδυνο να με πατησουν οι αλλοι και να γλιτωνω την μετοπικη με την γυψοσανιδα.
Αντε στο διαολο πρωι-πρωι :mad:
PortisHead
08/07/2011, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Σε ειδα δολοφονε με το βανακι στην Αττικη οδο να σου σπαει και να φευγει κομματι γυψοσανιδας 1,5Χ1,5 μ , εγω να ειμαι 30-40 μετρα πισω σου και ευτυχως να προλαβαινω να κανω 1-2 μετρα αριστερα με κινδυνο να με πατησουν οι αλλοι και να γλιτωνω την μετοπικη με την γυψοσανιδα.
Αντε στο διαολο πρωι-πρωι :mad:
Σε ποιο σημειο ???
Σε ποιο σημειο ???
Λιγο πριν την εξοδο 8 στο ρευμα προς αεροδρομιο
PortisHead
08/07/2011, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Λιγο πριν την εξοδο 8 στο ρευμα προς αεροδρομιο
Δεν το πιστευω
Φορτηγακι με υλικα γυψοσανιδων.....λιγο πιο κατω...μετα την 11...ειχε κανει δεξια....και οδηγός 50ρης με παντοφλες.....ετρεχε στο δεξι ρευμα και κυνηγουσε ενα ροζ χαρτι που το επαιρνε ο αερας ολο και πιο μακρυα :lol: :lol: :lol:
Τρελλο σκηνικο !!!
Μαλλον το τιμολογιο θα το ειχε κλασσικα στο μπαρμπριζ...και μ'ενα αερακι του εφυγε :lol: :lol: :lol:
Δεν το πιστευω
Φορτηγακι με υλικα γυψοσανιδων.....λιγο πιο κατω...μετα την 11...ειχε κανει δεξια....και οδηγός 50ρης με παντοφλες.....ετρεχε στο δεξι ρευμα και κυνηγουσε ενα ροζ χαρτι που το επαιρνε ο αερας ολο και πιο μακρυα :lol: :lol: :lol:
Τρελλο σκηνικο !!!
Μαλλον το τιμολογιο θα το ειχε κλασσικα στο μπαρμπριζ...και μ'ενα αερακι του εφυγε :lol: :lol: :lol:
Εαν ηταν 9-9:15 το πρωι παιζει να ηταν ο ιδιος π@π@ρας