View Full Version : Σε είδα Vol VI
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Aδελφέ εσύ δέν εχείς τύχη,με αράπη κοιμήθηκες..
...απέριψες 2 δουλειές..:look:
εκτός εάν οι θέσεις είναι για διανομέα:lol:
H μια ηταν καθαρα με ποσοστα οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να δουλεψω εκει.! Η δευτερη εδινε 600, και δεν με πειραξαν τα χρηματα, αλλα οτι ηταν στον ασπροπυργο και θα ηθελα 300 τον μηνα για βενζινες. Τυχη και υπομονη χρειαζεται.
DimChios
28/09/2011, 16:47
πες μας τελικα (εστω στο αλλο θρεντ που ειχες ανοιξει, για το μεσιτη) τι δουλεια βρηκες να σου ευχηθουμε! Δεν ειναι κακο!
:winka:
Υπεύθυνος επικοινωνιας σε μια Αγγλικη εταιρια ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών που θα ξεκινησει να λειτουργεί σε ενα μήνα Ελλάδα. Ελπιζω ολα να πανε καλα, προς το παρόν όμως σκεφτομαι τις 15 ημερες Λονδινο που θα περασω για την εκπαίδευση.:beer: :beer: :beer:
webassasin
28/09/2011, 17:01
Σας ειδα να κατεβαινετε τον Ταυγετο απο τη μερια της Καλαματας.
Φτανω τον τελευταιο,φουλ στολη κρανος κτλ,ενα λευκο street αλλα δεν προσεξα τι.
Λεω οργανωμενη βολτουλα,πινακιδα σπαρτιατικη.
Ο επομενος,choperoειδες με το κρανος στο τιμονι/αγκωνα,κατι τετοιο..
Ο επομενος με ενα χαρχαλο ΧΤ να σηκωνει σουζες χωρις τιποτα προστατευτικο και να μαυριζει ο τοπος απο την ακαφτη.,
Ο πρωτος ηταν θεος, σκυφτος πανω σε ενα αφρικα,να προσπαθει να ξεπερασει την ταχυτητα του ηχου ( για να μην πω του φωτος ) με σβησμενο μηχανακι..
Οσο πηγαινε και χειροτερευε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σας ειδα να κατεβαινετε τον Ταυγετο απο τη μερια της Καλαματας.
Φτανω τον τελευταιο,φουλ στολη κρανος κτλ,ενα λευκο street αλλα δεν προσεξα τι.
Λεω οργανωμενη βολτουλα,πινακιδα σπαρτιατικη.
Ο επομενος,choperoειδες με το κρανος στο τιμονι/αγκωνα,κατι τετοιο..
Ο επομενος με ενα χαρχαλο ΧΤ να σηκωνει σουζες χωρις τιποτα προστατευτικο και να μαυριζει ο τοπος απο την ακαφτη.,
Ο πρωτος ηταν θεος, σκυφτος πανω σε ενα αφρικα,να προσπαθει να ξεπερασει την ταχυτητα του ηχου ( για να μην πω του φωτος ) με σβησμενο μηχανακι..
Οσο πηγαινε και χειροτερευε..
χαχαχααχαχαχαχαχ
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
[...]
τα +50χλμ/ω είναι αρκετά για διήθηση πιστεύω.
[...]
[/κακός]
Παναγιώτη τα +50 είναι δολοφονικά, κορώνα-γράμματα παίζεις. +20 είναι το μάξιμουμ.
Και μένα με αγχώνουν οι πίσω αλλά να πάνε να μαμηθούν. Μπροστά πρέπει να κοιτάς για αυτόν που θα αλλάξει λωρίδα για να πάει ενάμιση αμάξι μπροστά. Αν είναι τόσο καλός ας βρει κάπου να περάσει. Εξάλλου παπί vs μηχανή στην κίνηση χάνει η μηχανή. Αν ανοίξει ο δρόμος λίγο θα φύγει μπροστά αλλά αν δεν ανοίξει κάπου θα κολήσει γιατί δεν θα χωράει και τότε θα καθυστερεί αυτός εσένα.
Υ.Γ.: 600 ευρώ για δουλειά δεν είναι λεφτά...
panagath
28/09/2011, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Παναγιώτη τα +50 είναι δολοφονικά, κορώνα-γράμματα παίζεις. +20 είναι το μάξιμουμ.
Και μένα με αγχώνουν οι πίσω αλλά να πάνε να μαμηθούν. Μπροστά πρέπει να κοιτάς για αυτόν που θα αλλάξει λωρίδα για να πάει ενάμιση αμάξι μπροστά. Αν είναι τόσο καλός ας βρει κάπου να περάσει. Εξάλλου παπί vs μηχανή στην κίνηση χάνει η μηχανή. Αν ανοίξει ο δρόμος λίγο θα φύγει μπροστά αλλά αν δεν ανοίξει κάπου θα κολήσει γιατί δεν θα χωράει και τότε θα καθυστερεί αυτός εσένα.
Υ.Γ.: 600 ευρώ για δουλειά δεν είναι λεφτά...
Γι αυτό λέω ότι είναι πολλά τα +50. Ερχόμουν από ανοιχτό δρόμο και έπεφτε η ταχύτητα, μπήκα με +50 όσο είχαν απόσταση μεταξύ τους, μετά που με πέρασε ο τύπος στρίμωξε ο τόπος και έπεσα στα + 20.
Και αυτός βρήκε να περάσει ρε george αλλά με κίνδυνο για τους 2 εμάς και για όλα τα σίδερα γύρω γύρω.
Υ.Γ. 710 παίρνω εγώ τώρα και λέω ότι είμαι μια χαρά! Από τα 0 που είχα πριν λίγους μήνες.
7gibernau
28/09/2011, 18:42
βλεπω στην βασικη μου δουλεια καθε μερα ισα με 20-30 αλβανοπακιστανοκουρδοασχημοφατσες να βγαζουν 30 ευρω το 8ωρο με φαγητο.....
ανεργια ε.....
ανεργια μονο στις χειρονακτικες εργασιες υπαρχει κυριοι......
ο νοων νοειτω:smokin:
σας βλεπω να το κλειδωνετε το θρεντ μονοι σας οπως πατε.
:wave2:
akis_trevor
28/09/2011, 23:09
ξερω οτι θα σβηστει απλα μια μικρη απαντηση.1)ας μου δινανε εμενα 600 ευρω κ εκανα κωλοτουμπες.2) ειμαι απο τους τυπους που προτιμουν να δουλεψουν οικοδομη παρα σερβιτορος.εργατοτεχνιτης ημουν σε πυροσβεστηρες,αν εχεις κανεναν γνωστο ρωτα,σηκωνα καθε μερα πανω απο 1 τονο.αν θες με πιστευεις.δουλεια δεν βρισκω τπτ απο τον μαρτιο που μας περασε.
υ.γ μενω πατρα.
7gibernau
28/09/2011, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από akistrevor
ξερω οτι θα σβηστει απλα μια μικρη απαντηση.1)ας μου δινανε εμενα 600 ευρω κ εκανα κωλοτουμπες.2) ειμαι απο τους τυπους που προτιμουν να δουλεψουν οικοδομη παρα σερβιτορος.εργατοτεχνιτης ημουν σε πυροσβεστηρες,αν εχεις κανεναν γνωστο ρωτα,σηκωνα καθε μερα πανω απο 1 τονο.αν θες με πιστευεις.δουλεια δεν βρισκω τπτ απο τον μαρτιο που μας περασε.
υ.γ μενω πατρα.
με ειδα να μην ψαρωνω με τα κιλα που εγραψε ο φιλος απο πανω!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σας βλεπω να το κλειδωνετε το θρεντ μονοι σας οπως πατε.
κατω η χουντα του trooper!!!!!
:p :p :p :p :p :p :p :p :p
webassasin
28/09/2011, 23:25
εγω κανω αλτηρακια για ζεσταμα με 120ρια..
αν πω παγκο θα ψαρωσετε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
κατω η χουντα του trooper!!!!!
:p :p :p :p :p :p :p :p :p
δεν ειναι ο trooper εδω υπευθυνος.εγω απλα σας προειδοποιησα :wave2:
schumifer
29/09/2011, 01:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν ειναι ο trooper εδω υπευθυνος.εγω απλα σας προειδοποιησα :wave2:
(κούγιας mode)
Μας απειλείς κύριος????
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
(κούγιας mode)
Μας απειλείς κύριος????
ενημερωνω.:smokin:
Όπως (ελπίζω όλοι/ες να) καταλαβαίνετε το νόημα του thread έχει χαθεί εδώ και καιρό...
Κλειδώνει και Vol. VII δεν παίζει.