View Full Version : Σε είδα Vol VI
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
Σε είδα την τελευταία στιγμή ρε γελοίο ανθρωποειδές με το σκούτερ στην Κηφισίας στο ύψος του Φάρου να αλλάζεις λωρίδα από τη δεξιά στην αριστερή κι ενώ είχες κανένα χιλιομετρο ανοιχτό δρόμο μπροστά σου να φρενάρεις σαν να έπεσες σε τοίχο..
Με είδα να προλαβαίνω στο τσακ να σε περνάω με πάρα πολλά φίλερ, κι αν είχα καθρέφτες θα γινόμασταν κουβάρια..
webassasin
08/07/2011, 14:50
οδηγας δηλαδη χωρις καθρεπτες ε?
ασυνειδητε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
οδηγας δηλαδη χωρις καθρεπτες ε?
ασυνειδητε.
:lol: :lol: :lol:
Joyrider
08/07/2011, 15:05
Σε είδα ζευγαράκι από την Αλβανία με το κόκκινο vfr800 φορτωμένοι με σαμάρια και χαιρετηθήκαμε.:wave2:
Σταματώντας σε ένα φανάρι κοντά στην χαλκηδώνα αρχίσατε να κουνιέστε με τη μουσική από το παρταλοσαξόραλλο του Έλληνα κάγκουρα.:lol:
Η συνοδηγός ταξίδευε με το ένα χέρι στην χειρολαβή και το άλλο στον ώμο του οδηγού. Πρωτότυπο :hypnotize
PortisHead
08/07/2011, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Σε είδα ζευγαράκι από την Αλβανία με το κόκκινο vfr800 φορτωμένοι με σαμάρια και χαιρετηθήκαμε.:wave2:
Σταματώντας σε ένα φανάρι κοντά στην χαλκηδώνα αρχίσατε να κουνιέστε με τη μουσική από το παρτολοσαξόραλλο του Έλληνα κάγκουρα.:lol:
Η συνοδηγός ταξίδευε με το ένα χέρι στην χειρολαβή και το άλλο στον ώμο του οδηγού. Πρωτότυπο :hypnotize
Εκτακτη Ανακοινωση :
Εκλάπη κοκκινο VFR απο περιοχη......
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εκτακτη Ανακοινωση :
Εκλάπη κοκκινο VFR απο περιοχη......
Απ' όποια μεριά και να το δεις, δεν είναι και πολύ αστείο..
PortisHead
08/07/2011, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απ' όποια μεριά και να το δεις, δεν είναι και πολύ αστείο..
Εεε το humor ειναι υποκειμενικο.
Εξαλου δεν εισαι εδω mod :p :p :p
:lol:
ή εισαι :eek:
Joyrider
08/07/2011, 15:30
Εεε το humor ειναι υποκειμενικο.
Εξαλου δεν εισαι εδω mod :p :p :p
ή εισαι :eek:
Όχι ευτυχώς είναι μόνο admin :lol: :bawl: :rotflmao:
σε είδα χθες, βασ. κωνσταντίνου, χαιρέτισα όταν ήμαστε σταματημένοι στο φανάρι, έβλεπες τον δούκα και μου έκανες " :a013: ".. κοίτα να δεις που κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν για το monsterάκι σου.. :lol:
έχουμε γούστο τελικά εμείς με τα ευρωπαικά :lol: :lol: :D
κι αν διέκρινα καλά μετά, κάτι έγραφε στο κράνος σου πίσω.. alex κάτι :look:
καλούς δρόμους φίλος :beer: :beer:
Allst@rf
09/07/2011, 22:10
με είδα να κάνω αυτα που κοροϊδεύω...
:look:
καλός μαλάκας είμαι και του λόγου μου...
επίσης είδα και κάτι που με παράξενεψε και με προβλημάτισε...
Allst@rf
09/07/2011, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
έχουμε γούστο τελικά εμείς με τα ευρωπαικά :lol: :lol: :D
γούστο έχουμε...
...μηχανάκια δεν έχετε!
guzzistas
09/07/2011, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
με είδα να κάνω αυτα που κοροϊδεύω...
:look:
καλός μαλάκας είμαι και του λόγου μου...
επίσης είδα και κάτι που με παράξενεψε και με προβλημάτισε...
Εγώ πάντως σε είδα που κόρναρες... εσύ δεν ήσουν?:wave2:
Allst@rf
09/07/2011, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Εγώ πάντως σε είδα που κόρναρες... εσύ δεν ήσουν?:wave2:
:wave2:
στην καλλιθεα σκανε μυτη τα πιο υπερ-κουλα πολυκαβαλα που υπαρχουν... στανταρακι!
Virago, τετρακαβαλο παρακαλω! :eyepop:
τιμονι-κοριτσακι-μπαμπας οδηγος-κοριτσακι-μαμα + Σακουλες με ψωνια!
τον ψιλοεκραξα μεσα απο το κρανος, κατι ψιλοακουσε, κ σταματησε μεσα στην μεση της σιβιτανιδου να μου ζητησει κ τον λογο!
ωραια πραγματα...
taisteal
10/07/2011, 04:01
τα μοσχαρια δεν νιωθουν...κακως ασχολεισαι:wave2:
δεν τρελαινομαι κιολας...
απλα το θεαμα ηταν καπως...
:smokin:
webassasin
10/07/2011, 20:49
Eιδα πολλους σημερα στα Μεγαρα,με 2 track events,καθως τρεξαν και τα supermoto.
Ειδα καποιον να φευγει απο τους αγωνιζομενους,ειδα και ασθενοφορο να σκαει..
Ωραιο και το event του sm,με τον Κακο να τα ισοπεδωνει ολα,σβησιμο στην εκκινηση και τελικα τερματισε πρωτος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...μηχανάκια δεν έχουμε!
:evil: :evil:
Σας ειδα εχθες στο Ναυπλιο, ζευγαρι πανω στο ss και οι δυο φουλ δερματα μεσα στο μεσημερι. Η ασφαλεια πρωτα :beer:
Το βραδακι ειδα και εσενα στον Πειραια πανω σε ενα r1, ξεκρανωτος, σορτσακι, φανελα και σιαγιοναρα διχαλωτη. Με το δεξι χερι στο γκαζι, και το αριστερο στο κινητο. Ελεος :yuck: :yuck: :yuck:
Manalishi
11/07/2011, 10:27
Είδα μπαμπά με παιδί σε scooter, νομίζω Honda SH, σήμερα στο ρεύμα προς Πειραιά στον Κηφισσό, με κράνος και οι δύο, κανονικά, και όχι ποδηλάτου που φορανε μερικοί στα κουτσουβελά τους..
Εύγε!!!
:beer: :beer:
PetranGR
11/07/2011, 14:09
σε είδα με το V-Strom στα Δικαστηρια με ρευμα προς την Νεα Δυτικη Εισοδο της Θεσσαλονικης,να κοπανας με αγρια χτυπηματα το I-Phone που ειχες πανω στο τιμονι, στην θηκη του ... και μετα να φωναζεις ...
ααα και που εισαι , βαλε και κανενα κρανος, και καμια κορδουρα καλοκαιρινη δεν θα παθεις τιποτα.
Ελπιζω εαν βγηκες εκτος Θεσ/νικης ν εισαι καλα.
nikos_abel
11/07/2011, 15:27
Σε ελιδα ρε παλήκαρε να σωριάζεσαι πίσω μου στη Λαυρίου καθώς δε σε κράτησε το μπροστινό όταν φράναρα κάπως απότομα για να μην φιλήσω το κουτί που βγήκε απότομα αριστερά.
Σταμάτησα να δω αν είσαι καλά αλλά είχες ήδη σηκώσει το εντουράκι και έφυγες.
Σταμάτησε και ο οδηγός του κουτιού για τον ίδιο λόγο.
Ελπίζω να μην έχεις ντράβαλα και να είσαι καλά αφού φόραγες κράνος αλλά κοντομάνικο.
σε είδα με τον καρχαρία στην πένα που έβγαινες από Σιβιτανίδου και προβλεπέ με κράνος σουόμι και κορντούρα μπεζ πάνω κάτω. Ωραίος! Καλούς δρόμους να 'χεις :beer:
Με είδα να έχω σταματήσει και να τραβάω σα 14χρονο φωτογραφίες το 1200 sport στην Ιερά Οδό στο ύψος του Μπαρουτάδικου :cry:
σε ειδα δικαβαλο λευκο cbr στην ωρωπο κυριακη μεσημερι και ενιωσα λιγο καλητερα που ειδα οτι υπαρχει κι αλλος με φουλ εξοπλισμο ... καλους δρομους :beer:
σε ειδα αγγελε χτες η χαιρετησα λαθος εςβεδακια...?
Aggelos_SV
12/07/2011, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα αγγελε χτες η χαιρετησα λαθος εςβεδακια...?
Παρών!:winka:
Να δω πότε θα αξιωθώ να έρθω σ'αυτό το Pulp...
PetranGR
12/07/2011, 14:07
σε είδα στον φοίνικα πάνω στην μαύρο φορεμένη Suzuki GSX-R πριν απο 20' με ένα πολύ χρωμο κρανος δεν διεκρινα πιο ηταν,παντως φαινοταν και φιμε τζαμακι και ολα, κουκλα ηταν η δικη σου .. με εριξες και μια ματια, να δεις το ψοφιμι που καβαλαω...και αλλαξες ματια ! νταξ ρε φιλε , δενεχω GSX-R :p Εχω CBR!!!!!!(αράκι)
castoras
12/07/2011, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Παρών!:winka:
Να δω πότε θα αξιωθώ να έρθω σ'αυτό το Pulp...
Την Παρασκευή.Μην το λιβανίζεις και πολύ!!
:beer: :beer: :beer:
ειδα αρκετους, δεκαδες... ισως και εκατονταδες οδηγους διαφορων οχηματων να οδηγουν αλα ινδια κατασταση σημερα πειραια και κεντρο αθηνα... δεν ηξερα ποιον να αποφυγω... στα συγκρουομενα την παλευω καλητερα ... ουφ...
taisteal
12/07/2011, 23:49
σε ειδα αρχηγε,αν προλαβα να δω καλα fazer με xenon,μετα την αμφισσα για λαμια..μπηκα στο ρευμα σου περισσοτερο απ'οσο επρεπε. :wave2:
ταξιτζής με τεράστιο αυτοκόλλητο enduro.gr πίσω..? :look: :look: :look: :look:
Εχετλαίος
13/07/2011, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα αρκετους, δεκαδες... ισως και εκατονταδες οδηγους διαφορων οχηματων να οδηγουν αλα ινδια κατασταση σημερα πειραια και κεντρο αθηνα... δεν ηξερα ποιον να αποφυγω... στα συγκρουομενα την παλευω καλητερα ... ουφ...
Μέχρι την πανσέληνο μόνο τέτοια, δυστυχώς...
:mad:
ταξιτζής με τεράστιο αυτοκόλλητο enduro.gr πίσω..? :look: :look: :look: :look:
Γιατι ρε μορτη,απαγορευεται?:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Γιατι ρε μορτη,απαγορευεται?:lol:
εσύ ήσανε? :look:
εσύ ήσανε? :look:
Οχι ρε μικρε,αλλα ειναι πολλοι οι ταριφες που καβαλανε μηχανακια.Ευτυχως.:wave2:
Οχι ρε μικρε,αλλα ειναι πολλοι οι ταριφες που καβαλανε μηχανακια.Ευτυχως.:wave2:
καλά ρε, μη παρεξηγείσαι, δε το πα με κακία :o
απλά έλεγα μήπως είναι απεδώ γιατί χαιρέτηξα :alien:
PortisHead
13/07/2011, 14:40
καλά ρε, μη παρεξηγείσαι, δε το πα με κακία :o
απλά έλεγα μήπως είναι απεδώ γιατί χαιρέτηξα :alien:
Παρανόησες !!!
Τετοια αυτοκόλλητα (enduro.gr , moto.gr , κλπ)
τα βάζουν για να τα εχουν καλα με τους μηχανοβιους
οταν κοκκαλώνουν για καναν πελατη.
Παρανόησες !!!
Τετοια αυτοκόλλητα (enduro.gr , moto.gr , κλπ)
τα βάζουν για να τα εχουν καλα με τους μηχανοβιους
οταν κοκκαλώνουν για καναν πελατη.
εσύ τώρα τι κάνεις..?
τον δικηγόρο? :bawl: :bawl: :bawl:
DimChios
13/07/2011, 14:42
γιατί χαιρέτηξα :alien:
μλκια εκανες!
Τους ταριφες τους φτυνουμε!
:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μλκια εκανες!
Τους ταριφες τους φτυνουμε!
:evil:
ως πληκτράδες ή ως μηχανόβιοι? :look:
ως πληκτράδες ή ως μηχανόβιοι? :look:
Κατσε τωρα για να καταλαβω.Απο τον Χιο τι περιμενεις,να σου απαντησει ως πληκτρας η ως μηχανοβιος?:rotflmao: :rotflmao:
Τελικα ουτε για δικηγορος κανεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μαζευτείτεεεεεε!!
+κάμποσα...
KostRider
13/07/2011, 15:04
σε ειδα φιλε με το R1 με φουλ εξοπλισμο να με χαιρετας λιγο πριν τον κομβο στο Καρπενησι και ανταπεδωσα τον χαιρετισμο,καλους δρομους να'χεις!:beer:
σας ειδα αλητες μηχανοβιοι να με περνατε με ανεση στην παραλιακη που ηταν πηχτρα στα κουτια που πηγαιναν για μπανακι και να σκαω απο το κακο μου μεσα στο κουτι(οχι απο τη ζεστη λογω clima) που δεν πηρα το δικυκλο για μπανακι...:bigcry:
Operater
13/07/2011, 16:12
Σε είδα σήμερα κυριούλη με την μερσεντάρα κατεβαίνοντας την Πειραιώς, να έχεις γραμμένο στο πίσω τζάμι: "Τα Mercedes είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ"... :eek: :eek: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σε είδα σήμερα κυριούλη με την μερσεντάρα κατεβαίνοντας την Πειραιώς, να έχεις γραμμένο στο πίσω τζάμι: "Τα Mercedes είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ"... :eek: :eek: :eek:
αντιπροσωπος bmw? :confused: :confused:
Operater
13/07/2011, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
αντιπροσωπος bmw? :confused: :confused:
ψευτης και αντιπρόσωπος της bmw και να είχε μερσεντες??? και φαινόταν νορμαλ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σιγά το νέο! :lol: :lol:
Αν είχε καμιά W211 από τις πρώτες τι να περίμενε δηλαδή;
Να μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο με τις σκουριές :evil: :evil: :evil:
http://www.autobild.de/ir_img/57845331_2c4e06695f.jpg
http://www.autobild.de/ir_img/57845330_72165d60ac.jpg
http://www.autobild.de/ir_img/57845332_905890f173.jpg
http://www.autobild.de/ir_img/57845333_a0dbd7633b.jpg
http://www.autobild.de/ir_img/57845334_7a0e508a4b.jpg
Σε ειδα αργαμιση χθες το βραδυ στην παραλιακη με το Tuono.
Ειναι ωραια να ειναι ο δρομος αδειος.
Καλους δρομους να εχεις...
Α! Και παραλιγο να το ξεχασω....
ΜΩΡΗ Κ@Ρ#$$@#%, ΠΑΛΙΟΓ@#@, ΞΕΚ@$$#$@%@#%, ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜ@#~$ ΤΟ Μ&*$*#
ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑ&$!~@
ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΝ, ΠΙΟ "ΑΣΦΑΛΗΣ" ΔΕ) ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ.
ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ, ΣΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ
Ευτυχως που ημουν σε χαλαρη διαθεση και δεν ειχα χιλιομετρα αλλιως μπορει και να σου εφερνα το Στρομα στα μουτρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
(ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΝ
χριστουγενων?πασχατος?τι?
Ευτυχως που ημουν σε χαλαρη διαθεση και δεν ειχα χιλιομετρα αλλιως μπορει και να σου εφερνα το Στρομα στα μουτρα.
μπορεις να το φερεις στα δικα μου μουτρα αν θελεις!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
εεεε ναι νευρα...
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ηθελα να γραψω.
Ε, ρε βιτσια ο ανθρωπος...
7gibernau
14/07/2011, 10:38
χριστουγενων?πασχατος?τι?
μπορεις να το φερεις στα δικα μου μουτρα αν θελεις!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
εσυ ησουν.......με λυτα τα μαλλια?????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εσυ ησουν.......με λυτα τα μαλλια?????????
οχι αλλα εδωσες ιδεα.
τζιμυ ποτε ξαναπερνας απο το σημειο να σε περιμενω?:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σου στειλω πμ.
οι διελευσεις γινονται χωρις κατατιθεμενο σχεδιο πτησης
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σου στειλω πμ.
:a30: :a30: τζαμπα στρωμα!!!!
υ.γ.σπαμ τελος :wave2:
Σας είδα να σπαμμάρετε χρήστες αλλά και μοντς.
Τα νεύρα μου τα σπάσατε κι όχι μόνο.
Την επομενη φορά το κλειδώνω.
Μα και μου δεν έχει.
webassasin
14/07/2011, 12:43
Σας ειδα ΔΙ.ΕΣ αραγμενους κατω απο το σπιτι να χαζολογατε και ο ενας στη θηκη του καφε ειχε μια μπουκαλα Αμστελ.
Πηγα να σας βγαλω φωτο και μετα.. ξυπνησα...
Εφιαλτης μου εχετε γινει.
PetranGR
14/07/2011, 13:37
σε είδα με το άσπρο Kawasaki Z750 ,και το μωρό σου μάλλον πάνω...(αλλά χωρίς κράνος) ,παρόλα αυτά ευτηχως εσυ φορουσε.ς..
ελπιζω να εισαι καλα :)
Φιλε μου με το παπι το 751 ελπιζω να εισαι καλα.Εγω ειμαι στο σπιτι σου μαζι με κατι φιλαρακια.Μας φιλοξενει η μαμα σου.Πολυ καλη γυναικα και πολυ "ανοιχτος" ανθρωπος.
Θα τα πουμε κι οι δυο μας απο κοντα,ελπιζω συντομα.:a021:
DimChios
14/07/2011, 14:34
Φιλε μου με το παπι το 751 ελπιζω να εισαι καλα.Εγω ειμαι στο σπιτι σου μαζι με κατι φιλαρακια.Μας φιλοξενει η μαμα σου.Πολυ καλη γυναικα και πολυ "ανοιχτος" ανθρωπος.
Θα τα πουμε κι οι δυο μας απο κοντα,ελπιζω συντομα.:a021:
πεσανε πολλές?
hlektronio
14/07/2011, 21:38
σε είδα και δεν σε αναγνώρισα.
είπες οτι έπεσες μόνη σου κ έπειτα να μην θυμάσαι τίποτα.
περαστικά και αγύριστα Κική και άλλη φορά με προσοχή και όχι με jet κράνος.
Allst@rf
17/07/2011, 22:57
σε είδα ρε μπαρμπαθείο ξαφνικά με τη πάπια σε διασταύρωση να έχεις στοπ και να θες να στρίψεις αριστερά αλλά με κλειστή καμπή ...όταν με είδες όμως με το ταρίφαδικο μπροστά σου γουρλωσες τα μάτια και τσάρουχωσες το μπροστινό και χόρεψε ζεϊμπέκικο το μπροστά...ευτυχώς την γλυτώσες τη σούπα αλλά το ποδαρι σου λογικα θα πονάει για μέρες...
Σε είδα και σένα ρε υπέργίδι κορινθίε με το adv990,στην εθνική οδό με το παιδάκι μπροστά ,φυσικά άκρανωτοι και να έχεις αφήσει το τιμόνι στα χέρια του πιτσιρίκου...
Μετανοειτε...
Σε ειδα να στρίβεις στο φαναρι κρατώντας φραπε νερο πανω στο σκουτερ σου με βερμουδιτσα πεδιλακι, αμάνικο, γυαλακι και μαλακι Tredy και προσπαθώ να καταλαβω πως το κανεις.Απίστευτες ικανοτητες!Εσενα λεω Βουλγαρη και Εγνατια γωνια.
Σα ειδα στην παραλιακη της χαλκιδας προς κατευθυνση για αθηνα στις 2-3 μεσημερι σαβατου χαιρετηθηκαμε καθως λιωναμε ολοι κατω απ τα δερματινα και τον ηλιο. Πολυ ζεστη!!!
taisteal
18/07/2011, 15:45
σε ειδα πανιβλακα με το μπλε βαρκαδερο να με περνας φιλερ πριν την ναυπακτο..στην χειρονομια μου δεν σταματησες ομως:a021: ΤΡΑΓΙ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ
Σας ειδα ταριφες να κλεινετε την Αττικη οδο προς αεροδρομιο,τους τουριστες να το κοβουν με τα ποδια κι εμεις καθυστερημενοι στο γραφειο.Περασε η εποχη που διαλεγατε ποιον θα παρετε,που θα πατε και ποσα θα παρετε....τωρα θα παρετε τα γνωστα(σορρυ αν υπαρχει καποιος εδω αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...)
PetranGR
18/07/2011, 18:17
σε είδα σήμερα το πρωί αλλά δεν έιχα ίντερνετ να το γράψω,στης 8 στην τσιμισκή να σπάς ένα KTM SuperSport 1190 RC ,άσπρο .. να βαράς 2α κόφτη , και να σκάς και μια σούζα πίσω απο λεωφορείο προσπάθησα να σε ακολουθήσω να σε πω μπας και είσαι κανένας γνωστός απ οτο Moto.gr αλλά.... είχες γίνει καπνός, ευτηχώς φορούσες κράνος :)
18-07-2011 18:30 πριν τα διοδια αφιδνων... τρειλερ με bimota κοκκινο και ενα μπλε που μονο
χρωμα ειδα.. sapilas???? o βλαμμενος με το hornet που κορναρε σαν χαζος....
:beer: :beer: :beer: :beer:
σε ειδα ταριφα την παρασκευη κατεβαινοντας κηφισιας να με στολιζεις με μπολικα κοσμητικα , οταν σου ειπα να αναβεις και κανενα φλας οταν αλλαζεις λωριδα μην σκοτωσεις κανεναν ανθρωπο ... :sick: :sick: :sick:
b_bong12
18/07/2011, 19:51
ειδα το oxford humpback tailpack να μου φευγει λογω χαλασμενου φερμουαρ(οταν ασφαλιζεις κ τα χταποδια,στα πλαγια το φερμουαρ μαζευει κ μερικες φορες ανοιγει),στην εθνικη οδο,να φευγουν τα γυαλια απο μεσα κ να τα παταει λεοφορειο.
Ειδα την oxford να εχει καταλαβει τη μαλακια της, κ στο tailpack X30 na eχει τοποθετησει ασφαλειες velcro οι οποιες κουμπωνουν το tailpack στη βαση που ασφαλιζει κατω απο τη σελα.οποτε κ το φερμουαρ να χαλασει,πιανεται το tailpack απο αυτες τις ασφαλειες κ δεν φευγει.
GIXXERAKIAS
19/07/2011, 08:17
Σε ειδα ρε τσακαλε στον κηφισσο στην αχαρνων προς πειραια να μουτζωνεις καποιον επειδη δεν σου ανοιγε δρομο ω μεγιστε πιλοτε των δρομων της Ελλαδος με το αφρικα,αφου ειδες οτι δεν σε παιρνει πηγες να χωθεις με το ζορι...τι θα παθαινες αν περιμενες 5 δευτερα να ανοιξει ο δρομος και να περασεις καθαρα?Πιο πριν αν θυμαμαι καλα εσυ ησουν πριν βγουμε εθνικη στα στενα που πηγες να περασεις το μερσεντες απο αριστερα ενω ειχε βγαλει φλας να στριψει στο στενο και δυσανασχετησες κιολας επειδη σου εκοψε την φορα για την corkscrew (στροφη για να βγουμε εθνικη :P ) ....:rolleyes:
Τι διαολο ρε πστ μου αν δεν σκεφτεστε εσεις τον εαυτο σας θα τον σκεφτουν οι οδηγοι των αυτοκινητων? :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tselos
18-07-2011 18:30 πριν τα διοδια αφιδνων... τρειλερ με bimota κοκκινο και ενα μπλε που μονο
αυτος ηταν :winka:
σε ειδα στο ποταμι κατμαστερ και ντια κατα την αναχωρηση μας την παρασκευη :winka: :wave2:
sapila racing
19/07/2011, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από tselos
Eλα ρε φίλε!! Και χαιρετούρα με το πόδι, σου κόρναρα κι εγω!
Που είναι η πινακίδα σου? οεο?? :lol:
:wave2: :wave2:
Σε είδα χθες το πρωί στην είσοδο της Α.Ο. στο Πικέρμι να περνας τα διόδια στη ζούλα μόλις άνοιξε η μπάρα επειδή πλήρωσε αυτοκίνητο (ήμουν μακριά, δεν ξεχώρισα μηχανάκι). Είδα και το περιπολικό που ξεκίνησε αμέσως πίσω σου. Τί να έγινε μετά άραγε? Πήγατε ευθεία προς Υμηττό.
lilipoua
19/07/2011, 13:13
αυτος ηταν :winka:
σε ειδα στο ποταμι κατμαστερ και ντια κατα την αναχωρηση μας την παρασκευη :winka: :wave2:
Ελπίζω να φτάσατε καλά.....................
γιατί εμείς ψάχναμε για βουλκανιζατερ στην Κερατέα!!!:rolleyes:
:smilea:
lilipoua
19/07/2011, 13:21
Σε είδα ανεγκέφαλε με το κουτί, πριν απο κανά μισάωρο, να μιλάς στο κινητό και να περνάς με κόκκινο κάθετα τη Λ.Βουλιαγμένης από την Λ. Αγ. Δημητρίου!!! :evil: Το παπί που ήταν μπροστά μου στο τσακ (όχι Νόρις :D ) το έσωσε και δεν έσκασε πάνω σου!!!!!
Ξερω πως λέμε συνέχεια τα ίδια, αλλά το νού σας εκεί έξω ρε γμτ, μή φεύγετε με τα μπούνια επειδη
άναψε πράσινο................... γιατί παντού υπάρχει ένας μλκ@ς................ και αυτό δεν είναι μύθος! :rolleyes:
GIXXERAKIAS
19/07/2011, 14:15
Σε ειδα γνωστο μελος (αν σε ειδα καλα γιατι περναγα σφεντονα:blush: ) να αραζεις το cb1 σου στον Ζαμανο στο Περιστερι.....καινουριο γυαλακι αγορινα??:p
Σε ειδα εχθες το βραδυ να κατεβαινεις το ποταμι με το BMW σειρα 5κατι, να οδηγεις διχως αυριο, να πηγαινεις προφυλακτιρα τα προπορευομενα αυτοκινητα αναγκαζοντας τα να κανουν δεξια-αριστερα απο το φοβο. Ελπιζω να σταματησεις - το προτιμοτερο, μονος σου πανω σε καποια κολωνα- πριν παρεις στο λαιμο σου καποιον αθωο.
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eλα ρε φίλε!! Και χαιρετούρα με το πόδι, σου κόρναρα κι εγω!
Που είναι η πινακίδα σου? οεο?? :lol:
:wave2: :wave2:
στο tailbag για ευνοητους λόγους..... :D :D :D :D
:beer: :beer: :beer:
devil's animal
19/07/2011, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σε ειδα γνωστο μελος (αν σε ειδα καλα γιατι περναγα σφεντονα:blush: ) να αραζεις το cb1 σου στον Ζαμανο στο Περιστερι.....καινουριο γυαλακι αγορινα??:p
αφου εγιναν παραναλωμα του πυρος τα αλλα...:lol:
παντως δεν ειχα παει για μενα...:winka:
εχω θα παω απο βδομαδα...
GIXXERAKIAS
19/07/2011, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφου εγιναν παραναλωμα του πυρος τα αλλα...:lol:
παντως δεν ειχα παει για μενα...:winka:
εχω θα παω απο βδομαδα...
Εχουμε και καλες τιμες?Να παρω και γω αν ειναι...:lol: :lol:
Δεν προλαβα να χαιρετησω ρε μαν ετρωγα την μπουγατσα με το ενα χερι,στην βαση του καφε ειχα το μιλκο και με το χερι του γκαζιου κραταγα το κινητο και μιλαγα με το handsfree (ασφαλεια πανω απ'όλα.:D :winka:
webassasin
19/07/2011, 16:13
Ειδα κατι καγκουρες,πριν 2 μερες,στην παραλιακη της καλαματας,να κανουν παντες 10 το βραδυ ενω ηταν ΤΙΓΚΑ κοσμο ο δρομος.
3 gsxr,1 busa και 1 TDM.
ειδικα το TDM,μεγιστος μαλακας.
Φυσικα ολοι χωρις κρανος και απο οτι ακουσα Πυργιωτες.
Δεν ειδα τον καριολη που μου εβαλε μια σακουλα σκουπιδιων στον υαλοκαθαριστηρα,
επειδη θεωρησε οτι τον ειχα κλεισει απο πισω υποθετω .
Δε σε ειδα αλλα σε μυριστηκα και αυριο θα δεις ολο τον καδο πανω στο αμαξι σου.
Ειδα και ενα πορτοκαλι hornet νομιζω,με μαυρο shoei και μπουφανακι, στο φαναρι σε κεντρικο της Καλαματας. Εψαξα για αυτοκολλητακι,μην τυχον.
Κανεις απο εδω?
Ειδα κατι καγκουρες,πριν 2 μερες,στην παραλιακη της καλαματας,να κανουν παντες 10 το βραδυ ενω ηταν ΤΙΓΚΑ κοσμο ο δρομος.
3 gsxr,1 busa και 1 TDM.
ειδικα το TDM,μεγιστος μαλακας.
Φυσικα ολοι χωρις κρανος και απο οτι ακουσα Πυργιωτες.
ναι ρε είναι που λες προχθες οι Πυργιώτες και λένε:
-ρε μαλάκα Κατάκολο μαλακιστήκαμε, στις παραλίες τριγύρω μαλακιστήκαμε...
ΔΕ ΜΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
σε ειδα μπροστα στο ιδρυμα αναπηρων στο ιλιον να πετας απο το παραθυρο του κουτιου που ησουν συνοδηγος το γυαλινο ποτηρι?-μπουκαλι?...:mad:
με ποσο μ@#$&@ς εισαι ?
σε είδα σανίδα να προεξέχεις γύρω στο μέτρο από παράθυρο κλούβας την ώρα που περνούσα από δίπλα.....ευτυχώς πρόλαβα κ έσκυψα...:eyepop:
angelosxs
20/07/2011, 12:15
Σε ειδα κουκλαρα μαυρομαλλα χωρις κρανος μονο με γυαλι ηλιου να βγαινεις απο την ακαδημιας και να ανεβαινεις την σοφιας,κατα τις 10:30 με το μαυρο (μαλλον cb) σου δεν προσεξα καλα γιατι ειχες σηκωσει τοσο πολυ το φορεματακι σου και φαινοταν τοσο πολυ το ασπρο βρακακι σου....Eιχε και καμια 40αρια βαθμους...Ζαλιστικα για τα καλα....
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
dukeandthecity
20/07/2011, 12:33
σε ειδα στην εισοδο απο πλακα λιτοχώρου να μπαινεις στην ΠΑΘΕ και να κανεις τον σταυρο σου για το ταξιδι της επιστροφής. Μολις το μπροστινο σου πατησε το πρωτο μοριο ασφαλτου της ΠΑΘΕ το πλακωσες χωρις αυριο.
Να ξερεις οτι μονο ο Χριστός, δεν σώζει. :D :D
panos1050
21/07/2011, 02:08
σε ειδα στο ρευμα προς κορινθο το απογευμα 990 adventure πορτοκαλι
και κατα τις 1-00 το βραδυ ειδα και εσενα με το africa λιγο πριν τα δυοδια κορινθου:beer:
webassasin
22/07/2011, 11:49
Σε ειδα βρε γιδα, πανω στη στροφη,να κανεις αναστροφη με 3 μανουβρες με το ενα χερι και με το κινητο στο αυτι.
Σε στολισα και για τα αλλα χριστουγεννα.
makis206
22/07/2011, 11:53
Σε ειδα βρε γιδα...
Σε στολισα και για τα αλλα χριστουγεννα.
Aν τη βγάλει καθαρή το ερχόμενο Πάσχα..:D
DimChios
22/07/2011, 12:03
σε είδα ττττουμμμμμπανννννννη 30αρα με τους σουπερντουπερκατσεκαλαλεμε κοιλιακους και μαυρισμενο κορμι, φορμα κορμακι γυμναστηριου, με την κοιλιτσα εξω, τσιτα το ζυζι και η ρωγα, μπλε ματι, απαλο μακιγιαζ, πρωι πρωι στην τραπεζα οπου εμεινα μλκας και φανηκε απο το χαμογελο ικανοποιησης σου μιας και το βλεμα μου το ενοιωσες να σε γδυνει κανονικα! πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω δει το πολυ τελευταιο διαστημα! ευγε σου και ντροπη μου για τις σκεψεις που εκανα γ@μω το κερατο σου γ@μω! :blush:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
σε είδα ττττουμμμμμπανννννννη 30αρα με τους σουπερντουπερκατσεκαλαλεμε κοιλιακους και μαυρισμενο κορμι, φορμα κορμακι γυμναστηριου, με την κοιλιτσα εξω, τσιτα το ζυζι και η ρωγα, μπλε ματι, απαλο μακιγιαζ, πρωι πρωι στην τραπεζα οπου εμεινα μλκας και φανηκε απο το χαμογελο ικανοποιησης σου μιας και το βλεμα μου το ενοιωσες να σε γδυνει κανονικα! πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω δει το πολυ τελευταιο διαστημα! ευγε σου και ντροπη μου για τις σκεψεις που εκανα γ@μω το κερατο σου γ@μω! :blush:
Σε ειδα στην τράπεζα ρε λιγούρη αλλά δεν σου μίλησα για να μην με δουν να σου μιλάω και ξεφτυλιστώ.
makis206
22/07/2011, 12:11
Σε είδα 35άρη να τρέχεις στη μέση του δρόμου έχοντας μια ξανθιά από πίσω να σε κοπανάει με την τσάντα της κι όταν κατάφερνες να απομακρυνθείς έβγαζε απ'την τσέπη κάτι τόνερς και στα εκτόξευε στο δόξα πατρί και υιώ και αγίω πνεύματι, αμήν.
Αλήθεια τι της έκανες;:rotflmao:
DimChios
22/07/2011, 12:16
καλα, αν τη βλεπατε
:bawl: :wave2:
panos1050
22/07/2011, 13:16
:a021: :a021: :a021: :a021: :a021:
:a32: :a32: :a32:
σe ειδα κατα τις 2 στην θηβων στο υψος του λακιωτη , ρε παλικαρι με γδαρσιματα στα χερια, ποδια ... σε επαιρνε εκεινη την ωρα το ασθενοφορο .. ελπιζω να ναι οοοολα καλα ..
ενδιτ : με μαυρο cbr
Εχετλαίος
22/07/2011, 13:46
καλα, αν τη βλεπατε
:bawl: :wave2:
Σε προορισμό διακοπών ζούμε. Αυτά τα βλέπουμε (και τα ροκανίζαμε μετά μανίας παλαιότερα) εμπλοκή.
Πφφφ!
DimChios
22/07/2011, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σε προορισμό διακοπών ζούμε. Αυτά τα βλέπουμε (και τα ροκανίζαμε μετά μανίας παλαιότερα) εμπλοκή.
Πφφφ!
δεν ειναι το μερος καταλληλο για να σπαμμαρουμε αλλα επειδη κι εμας όλο και κατι εχουν δει τα ματακια μας... ακου σε με, κατι ξερω!
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!
:bawl: :bawl: :bawl:
Cpt. Haddock
22/07/2011, 14:24
σε είδα ττττουμμμμμπανννννννη 30αρα με τους σουπερντουπερκατσεκαλαλεμε κοιλιακους και μαυρισμενο κορμι, φορμυα κορμακι
γυμναστηριου, με την κοιλιτσα εξω, τσιτα το ζυζι και η ρωγα, μπλε ματι, απαλο μακιγιαζ, πρωι πρωι στην τραπεζα οπου εμεινα μλκας και φανηκε απο το χαμογελο ικανοποιησης σου μιας και το βλεμα μου το ενοιωσες να σε γδυνει κανονικα! πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω δει το πολυ τελευταιο διαστημα! ευγε σου και ντροπη μου για τις σκεψεις που εκανα γ@μω το κερατο σου γ@μω! :blush:
:D