Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα Vol VI

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

taisteal
18/06/2011, 20:58
σε ειδα χθες εξω απο την λαμια με το μαυρο τενερε,βαλιτσες εξατμισεις και ενα ωραιο ψηλο φτερο.κουκλαααααα το μηχανακι σου:beer: :beer: :beer: :beer:

McTalas
19/06/2011, 14:40
Με είδα:

Να κανω 450 κμ. Αθηνα - Θηβα και Αθηνα - Κλενια και να πονά ο κολος μου...

Να κανω οφ ροουντ χεσμενος πατοκορφα...

Να τρωω ηλιο και σκονη, κουνουπια και αλογομηγες για 2 μερες...

Να βλεπω την ανατολη τρωγοντας τυροπιτα σε καποιο χωριο καπου...

... Και να ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥΥΥ !!! :a30:

πι-ες και ολα αυτα με v-strom :bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

και μ' άρεσε κιολας...:cry:

φωτο: τρωγωντας τυροπιτα και βλεπωντας την ανατολη

McTalas
19/06/2011, 15:05
τη φωτο ξεχασα:

229413

Ζεύκας
19/06/2011, 15:48
χεστήκαμε :rolleyes:

daddy78
19/06/2011, 16:53
Σας είδα σήμερα το απογευματακι στο Νερακι... παρεάκι με μαστοδοντα γυρναγατε μαλλον απο χωματαδα.. επινα ουζακια στον φωτιου...γιατι μου το κανατε αυτο? Επεσα σε καταθλιψη... θελω και εγω :bigcry:

Γεια σας μαγκες παντα γεροι! :beer:

John Steed
19/06/2011, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
χεστήκαμε :rolleyes:
:a38:

Ζεύκας
19/06/2011, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τη φωτο ξεχασα:

ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΒΕ-ΣΤΡΩΜ???

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Allst@rf
19/06/2011, 21:30
Με είδα:

Κλενια

κορινθιας?

:wave2:

7gibernau
19/06/2011, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κορινθιας?

:wave2: Ήσουν και συ;Ημουν κι εγω....είμασταν πολλοί....

Allst@rf
19/06/2011, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Ήσουν και συ;Ημουν κι εγω....είμασταν πολλοί....

οχι δεν ημουν...:sad:

McTalas
20/06/2011, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΒΕ-ΣΤΡΩΜ???

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

τι να κανω τζουτζουκο μου? η αναγκη βλεπεις... σαν το δουκα ενα πραμα...

πας καλα ρε?? σιγα μην επερνα β-στρομ! το καβατζωσα 2 μερες απο τον πεθερο μου γιατι με το cbr μεσα στις ειδικες δε νομιζω να μπορουσα να το παω, οχι πως δε παει το εργαλειο απλα εγω ειμαι κομματακι κουλος :winka:
παντως ωραια φαση το ον-οφ αντε να κερασει και ο road καμια βολτα το bmw να δω τι κανει ενα σοβαρο μηχανακι.

Καλα πολυ γελιο το στρωμα, φρενα δεν εχει, το abs ειναι... καπως, αναρτησεις κουκουρουκου, αλλα ειχε πολυ γελιο!! το φχαριστηθηκα αν και με κουραση η θεση οδηγησης.

@Allst@rf: Ναι Κορινθιας .

@7gibernau: τελικα σαν να 'μασταν πολλοι...:D

7gibernau
20/06/2011, 00:51
τι να κανω τζουτζουκο μου? η αναγκη βλεπεις... σαν το δουκα ενα πραμα...

πας καλα ρε?? σιγα μην επερνα β-στρομ! το καβατζωσα 2 μερες απο τον πεθερο μου γιατι με το cbr μεσα στις ειδικες δε νομιζω να μπορουσα να το παω, οχι πως δε παει το εργαλειο απλα εγω ειμαι κομματακι κουλος :winka:
παντως ωραια φαση το ον-οφ αντε να κερασει και ο road καμια βολτα το bmw να δω τι κανει ενα σοβαρο μηχανακι.

Καλα πολυ γελιο το στρωμα, φρενα δεν εχει, το abs ειναι... καπως, αναρτησεις κουκουρουκου, αλλα ειχε πολυ γελιο!! το φχαριστηθηκα αν και με κουραση η θεση οδηγησης.

@Allst@rf: Ναι Κορινθιας .

@7gibernau: τελικα σαν να 'μασταν πολλοι...:D ήσουν μαζι με gs1200 και ποιο δίπλα παρκαρισμένο ενας απριλιας Πήγασος;Μήπως φορουσατε και οι δυο μαντίλα για τη σκόνη;

McTalas
20/06/2011, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ήσουν μαζι με gs1200 και ποιο δίπλα παρκαρισμένο ενας απριλιας Πήγασος;Μήπως φορουσατε και οι δυο μαντίλα για τη σκόνη;

οχι δεν ημουν εγω.

s_gogos
20/06/2011, 02:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Κίτρινη..???
Με γκρι Hepco βαλιτσάκι...???
Τα αυτοκόλλητα από χώρες του Βοριά...????

Ω ναι...!!!

:D

schumifer
20/06/2011, 10:02
Σε είδα κοπελιά με το μαύρο street και την κρανούμπα και την κοτσιδάρα που πλεγμένη έφτανε 4 δάχτυλα από τον ....πωπό!
Λυτά, πού φτάνουν τα μαλλιά σου?
ΥΓ επίσης είδα και το μπλουζάκι -τζινάκι που φόραγες αλλά τελευταία στιγμή και την τακουνάρα την 12ποντη. Όχι που λένε άλλες ότι δεν μπορούν με τακούνια

Anty12
20/06/2011, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Ω ναι...!!!
:D

Είναι ψαρωτικά τα αυτοκόλλητα του Στάθη....... δε λέω......:D

229481

bonnie
20/06/2011, 16:47
εθεθησαν εγγλεζικα τρικυλινδρα να χανονται μεσα στα βουνα του Ελικωνα κ του Κιθαιρωνα.. :rotflmao:

Cpt. Haddock
20/06/2011, 16:53
Δε χαθηκαν όλα :smokin:

bonnie
20/06/2011, 17:02
η σκουπα εφτασε πρωτη απ ολους παντως... :smokin:

...μετα τον καπτεν εννοειται... :D

John Steed
22/06/2011, 00:24
Ρε Shaolin Monk, εκάψωσε η κεφαλή σου??? :evil: :evil:

jimtarasxt660x
22/06/2011, 05:43
Σε είδα μλκ πατέρα να έχεις βάλει το κοριτσάκι σου πάνω στο ντεπόζιτο και εσύ να προσπαθείς να δεις επειδή από τον αέρα τα μαλλιά του κοριτσιού έμπαιναν στα μάτια σου :evil: :evil: :evil:

Α, ρε τρόμπα :a023:

GIXXERAKIAS
22/06/2011, 08:16
Σε ειδα ρε παλικαρε εχθες στον περιφερειακο Γαλατσίου με την Dainese bodyarmour και σε χαρηκα αλλα.....εχεις προστασιες και στους αγκωνες απο οσο ξερω....δεν χρειαζοταν το κρανος εκει. :winka:

Σε ειδα επισης κ@λοβλαχε να με προσπερνας (και να με εχεις δει δεν μπορει του π@υστη!) και πριν ακομα με περασεις ενω εισαι διπλα μου θυμασαι τελευταια στιγμη οτι εισαι 100 μετρα για την εξοδο αχαρνων και κοβεις το τιμονι λες και δεν υπαρχω!!:uplate: πανικος,γυροσκοπικο,ακουει το σκουτερ (ευτυχως) και βγαινουμε μαζι στην εξοδο.:sick: :sick: την εκανες ρε λαμογιο χεστη οταν σταματησα να "μιλησουμε":evil: :evil:

PortisHead
22/06/2011, 09:18
Σε ειδα σημερα το πρωϊ με το R1 , να με προσπερνας με αρκετα παραπανω χλμ, ενω πηγαινα ηδη με 180 !!!
Δεν θα ασχοληθω με τα κυρήγματα περι κρανους και εξοπλισμού (ακρανωτος-βερμουδιτσα-κοντομανικο) , απλα σας θαυμαζω , ειλικρινα , ρε μπαγασες , πως βλεπετε χωρις κρανος με τοσα χλμ ?
Δεν δακρυζουν τα ματια σας ? Μιλαμε οτι ειχες τουλαχιστον 200-220 στο κοντερ και το πήγαινες και τραινο στην ανοιχτη στροφή το εργαλειο.

:beer: (για τις ικανότητες)

mpou
22/06/2011, 10:46
Σας είδα "αλήτες" μηχανόβιους στο pulp χθες βράδυ.

Αλληλεγγύη βέβαια δεν είδα, όταν (μετά τις μπύρες) ζήτησα να με πάτε πατάκι σπίτι (Ν.Ηράκλειο), μιας και ποδήλατο και μπύρα δεν πάνε μαζί. Ο ένας ήταν με δανεικό μηχανάκι, ο άλλος έμενε κοντά , ο τρίτος έφυγε τρέχοντας. Απεναντίας, είδα καζούρα και υποχθόνια γελάκια.

Προς ενημέρωσή σας, κατάφερα να φτάσω σπίτι (αφού κατούρησα 2 φορές την Κηφισίας :rotflmao: )

:smokin:

sniper
22/06/2011, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
...

Προς ενημέρωσή σας, κατάφερα να φτάσω σπίτι (αφού κατούρησα 2 φορές την Κηφισίας :rotflmao: )

:smokin:

:lol: :lol:

229760

sapila racing
22/06/2011, 11:36
Σε είδα σήμερα στην Κ Trooper (κοινώς Πειραίως προς Χαμοστέρνας) που πήγες κι έκατσες με το Στρωμα καμαρωτός στην μεση της διασταυρωσης.
Εφυγα με πράσινο και τότε φυσικά ξεκίνησες και μ εκλεισες, με αποτέλεσμα να βρεθω στην δυσάρεστη θέση να αναγκαστώ να αλλάξω γραμμή στη μέση της στροφής και να σε περάσω απο εξωτερική απο το κομμάτι με την ανάποδη κλίση.
Κούνησα το κεφάλι κι εφυγα...
Στο επόμενο φανάρι ηρθες δίπλα να μου την πείς κιόλας! 'Αγόρι μου είσαι γρήγορος?'

Σου ειπα οτι δεν είμαι το αγόρι σου και να μάθεις να οδηγάς καλύτερα, κι εσύ απάντησες οτι οδηγας 30 χρόνια και με ρωτησες ποσα οδηγάω εγω. :rotflmao:

Ισως σε άλλα 30 χρόνια μάθεις να καθεσαι στο φανάρι κι οχι στη μεση του δρόμου, βλακέντιε. :rolleyes:

TROOPER
22/06/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε είδα σήμερα στην Κ Trooper (κοινώς Πειραίως προς Χαμοστέρνας) .......

αυτο απο που προεκυψε ρε?

sapila racing
22/06/2011, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο απο που προεκυψε ρε?

Σε ενα αλλο ΄σε είδα' που είχε ποστάρει. Εκτός κι αν τα εχω χαμένα. :lol:

TROOPER
22/06/2011, 11:52
Σε ενα αλλο ΄σε είδα' που είχε ποστάρει. Εκτός κι αν τα εχω χαμένα. :lol:

αρχομενο αλτσχαιμερ ρπμ...δε θυμαμαι τπτ...τεσπα.

sapila racing
22/06/2011, 11:55
αρχομενο αλτσχαιμερ ρπμ...δε θυμαμαι τπτ...τεσπα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1992857&highlight=%2A%F0%E5%E9%F1%E1%E9%F9%F2%2A#post1992857

Εχω μνήμη εγω. :wave2:

DimChios
22/06/2011, 11:56
Κοριτσια μπερδεψατε τις στροφες! :lol: :lol: :lol:

Αρη, ο Τρουπ εχει πει για αυτη που απο τα 120 βγαινει Π. Ράλλη, εσυ αναφερεσαι σε άλλη!

Μαμω το αλτσχαιμερ σας μεσα παππουδια!

:lol: :lol:

*edit: ΚΑΙ αυτη που εγραψες τωρα αλλα εγω θυμαμαι παλιοτερο ποστ! :o

sapila racing
22/06/2011, 11:59
Dimchie τι σχέση έχουν τα 120, η Πετρου Ράλλη κλπ με Πειραιώς και Χαμοστέρνας?
Εχεις χαλασμένο GPS? :rotflmao:

σε ειδα τσογλανε με το τδμ δικαβαλος ακρανοτος με γυαλιιι μαλιιι και παντελονιιι λιιι να σουζαρεις στη πειραιως και να γλιτωνει απο τυχη το παλικαρι που τη διεσχιζε.

δε σε χαλασε η ψ@λι@ απο το ταπεινο μου κρυπτονακι ξεκινωντας στο φαναρι της πειραιως για να μπουμε αριστερα στη χαμοστερνας

smooth criminal
22/06/2011, 12:01
Σε ειδα προχθες κοντα στον Αγιο Νικολαο στον Πειραια,μεσημερι,στο ρευμα προς Πλατεια Καραισκακη,δεσποινις ωραια και μοιραια(παραλιγο και πρακτικα μοιραια για τα παιδια της ομαδας Διας),περασες το stop αερα πατερα,εκεινη τη στιγμη απλα ενστοικτωδως φωναξα οσο πιο δυνατα μπορουσα μεσα απο το κρανος ΣΤΟΟΟΟΟΟΠ(οχι για μενα σε ειχα μπανησει οτι εισαι γενναια...και ειχα κοψει,αλλα τα παιδια της Διας λιγο η ζεστη λιγο οι πολλες ωρες πανω στα v-strom,φανταστηκαν πως θα σταματαγες).Φυσικα και δεν σταματησες,αλλα μαλλον φωναξα αρκετα δυνατα και σταματησαν εκεινοι.Μου κανανε ενα νευμα τυπου thanks και συνεχησαν,οι ανθρωποι κυνηγανε καθε καρυδιας καρυδι απο εγκληματιες και εχουν και ολους εμας τους ασυνειδητους(δεν εξαιρω τον εαυτο μου μια φορα και γω στο τσακ προλλαβα να φρεναρω το κουτι μου).Ελεος.

DimChios
22/06/2011, 12:38

Εχει γραψει και για εκει σΕ λεω!

:evil:

sniper
22/06/2011, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχει γραψει και για εκει σΕ λεω!

:evil:

Σας είδα να τσακώνεστε για τις Κ-Τρούπερ..

McTalas
22/06/2011, 13:00
[...] 'Αγόρι μου είσαι γρήγορος?'[...]

Τσιμπισες και 2 (ολογραφος δυο) κομπλιμεντα!!!

και νεος και ταχυτατος!! ευγε νεε μου !!
:beer: :lol:

the who
22/06/2011, 13:00
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[B]

Σου ειπα οτι δεν είμαι το αγόρι σου και να μάθεις να οδηγάς καλύτερα, κι εσύ απάντησες οτι οδηγας 30 χρόνια και με ρωτησες ποσα οδηγάω εγω. :rotflmao:

Ρε Αρη ΣΕ την επεφτε το τρελο αγορι.:rotflmao: :rotflmao:

Το τι βλεπω καθε βραδυ θελει ενα σερβερ για να γραφτει.Σας ειδα ομως στο Ψυχικο να κουβαλατε το σουρωμενο φιλο σας μεσα σε καροτσακι σουπερ μαρκετ 4 τα ξημερωματα και κατουρηθηκα απ τα γελια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

the who
22/06/2011, 13:02

Ποδηλατο στο κεφαλι εχει και του βγαινει η αλυσιδα που και που.:smokin:

jimmy10
22/06/2011, 13:28
φιλε.. την μ@λ@κι@ την αγαπησαν πολλοι.. τον μ@λ@κ@ ουδεις.

σε ειδα να με περνας με +100 απο δεξια στην δεξια λωριδα στον Κηφισο σε αποσταση 30 εκατοστων!

Ναι ρε εσενα με το μπουσα λεω με το μωβ μπλουζακι και την κοτσιδα που εξειχε του κρανους.

Ολοι σε ειδαν, εισαι τεραστιος, χαραμιζεσαι εδω, σε ζητανε στα MotoGpια η Ελλαδα τρωει τα παιδια της και αλλα σχετικα!

Υπερτεραστιε!

sapila racing
22/06/2011, 13:50
Τσιμπισες και 2 (ολογραφος δυο) κομπλιμεντα!!!

και νεος και ταχυτατος!! ευγε νεε μου !!
:beer: :lol:

:beer: Mα ποιός είμαι να περναω το Στρωμα απο εξωτερική!
Να σου πω για ενα millisecond φοβήθηκα μήπως ηταν ο Τσακ Νορρις!! :rotflmao: :lol:

DimChios
22/06/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σας είδα να τσακώνεστε για τις Κ-Τρούπερ..

Zηλεύεις τις οδηγηκες του ικανοτητες...

για να μη πω για το σμιλεμενο του κορμι! :lol: :lol: :lol:

Σας είδα 2000+ φπα ευρωπουλάκια να φευγετε απο την τσεπη μου και να γινεστε εξοπλισμος για το μαγαζι και...χαρηκα, δε μπορω να πω το αντιθετο!

:a2:

guzzistas
22/06/2011, 14:11
Σε είδα να πετάγεσαι από το στενάκι μπροστά μου... βλαμμένη μαμά φακλάνα με το σκούτερ, που είχες βάλει το κοριτσάκι σου 3-4 χρονών μπροστά σου ανάμεσα σε σένα και στο τιμόνι σαν να ηταν σακούλα σούπερ μάρκετ...

Τα brembo λειτούργησαν καλά, το ίδιο και ο κουτάκιας πίσω μου... ευτυχώς που δεν είχαμε άλλα...

Θα τα θυμάσαι για καιρό αυτά που άκουσες.....:evil:

panos1050
22/06/2011, 16:09
σε ειδα εχθες στο σχιστο να με περνας με το λευκο μπουσα και το φιλο σου με το νιτζα σουζαριστοι,
ηρεμα ρε παιδια.
παντως ωραια σουζα και οι δυο:beer:

HelenKoR
22/06/2011, 17:40
σε ειδα ωραιε νεε με το μαυρο τζι ες εξ αρ στα Ταμπουρια. κρανος δεν ειδα... :wave2:

Tpap
22/06/2011, 17:44
...Σου ειπα οτι δεν είμαι το αγόρι σου...

..εντάξει, ρε Άρη. Θα μπερδεύτηκε ο άνθρωπας. :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

webassasin
22/06/2011, 19:18
Σας ειδα στο βενζιναδικο εξω απο το Γυθειο, μπροστα ενα Varadero??? πισω ενα ducatti μαλλον monster κοκκινο,πισω δεν καταλαβα αν ηταν fazer το κοκκινο.
Περιμενα να σας χαιρετησω με το αμαξι,αλλα αργησατε κ εστριψα.
Κανεις απο εδω μεσα?

p_bourinos
22/06/2011, 19:40
Γυρίζω σήμερα από τη δουλειά τώρα πριν μια ώρα. Κίνηση, κακό στην αττική οδό.
Στην έξοδο Πεντέλης έχει γίνει δυστύχημα. Θύμα μοτοσυκλετιστής....
Δεν ξέρω πως έγινε...δεν είδα.... αλλά πάγωσα κι ακόμα δεν έχω συνέλθει.....

KostRider
22/06/2011, 23:10
σας ειδα σε καποια απο τις στροφες του Καλεσμενου στο δρομο για Καρπενησι να ξεκουραζεστε συντροχοι με τις τσοπερ,σας κορναρα και χαιρετησατε:) (ημασταν 2 Ζ και ενα ΧΤ)
σας ακολουθησα για λιγο φιλοι με τα on-off και με φουλ εξοπλισμο στο δρομο πριν τη σηραγγα Π.Μπακογιαννη,στριψατε και σας χαιρετησα:wave2:
κανεις απο εδω μεσα;

Manalishi
23/06/2011, 10:01
Σε είδα... Πολεμιστή Της Ασπρης Γραμμής!!!!

Ηρωα των καταπιεσμένων οδηγών μοτό!! Αδιαφιλονίκητε Πρωταθλητή της Μανούβρας!!

Καταστροφέα Των Χρονομέτρων!! Φιλάδελφε της Διήθησης!!!

Πως μανουβράριζες μάνα μου το Μπεμβεδικό σου!! Γιατί δεν μας το είπες οτι σε καθυστερούμε, ειδικά στο KTM μπροστά μου, και κόντεψες να πέσεις πάνω του, τον ανάγκασες να κόψει κακην-κακώς για να γλιτώσει?? Που σχεδόν τα ίδια έκανες και με εμένα, ήρθες - σφήνωσες σαν την μικρή τσουτσου ανάμεσα στα αυτοκίνητα και σε μένα?? Που μετά απο 1 χλμ, είχες κολλήσει και εσύ, και είχαν πάει άδικα τόσα μαρσαρίσματα του Boxer και τόσες σφήνες....Ευτυχώς, έστριψες για ΣΕΦ και γλίτωσες απο εμάς τους αργούς...

Με το γκρί κρανάκι BMW( αν δεν ήταν απλά αυτοκόλλητο), το ανοιχτόχρωμο πόλο μπλουζάκι, και.............................................

...............

...............

Τα γάντια!!!!!!(Αλήθεια, τί τα θες τα γάντια, αφου δεν φόραγες τίποτε άλλο απο εξοπλισμό? Μηπως το μανικιουρ δεν πέτυχε??)

Γιατί δεν μας το λες να μην κυκλοφορούμε??

BMW 1200 Πινακίδα XYI 00xx

Εχετλαίος
23/06/2011, 11:32
Σας είδα χθες στις Καλύβες σμπαράλια γινομένα, σίδερα, λαμαρίνες, γυαλιά, λάδια-βενζίνες ποτάμι, περιπολικά, ζέστη, άνθρωποι σαστισμένοι να πονάνε, ο κακός χαμός...
Έτσι γίνεται όταν πας με 500 και μπαίνεις στο άλλο ρεύμα επειδή "χωράς" και "σε παίρνει"...

Προσπαθώντας μερικά μέτρα παρακάτω να συνέλθω, έτερος, SUVεδάκιας και ο gαμάω των δρόμων, ο οποίος προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα απ ότι είχε γίνει στον πλανήτη ετούτο, παρολίγο να στείλει εμένα και 2-3 άλλους στον άλλο κόσμο με παρόμοια συμπεριφορά
Από τύχη άνε ζει κανείς σε αυτό τον τόπο!
Σκ@τά ολέ!
:yuck:
:mad:

DimChios
23/06/2011, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σας είδα χθες στις Καλύβες σμπαράλια γινομένα, σίδερα, λαμαρίνες, γυαλιά, λάδια-βενζίνες ποτάμι, περιπολικά, ζέστη, άνθρωποι σαστισμένοι να πονάνε, ο κακός χαμός...
Έτσι γίνεται όταν πας με 500 και μπαίνεις στο άλλο ρεύμα επειδή "χωράς" και "σε παίρνει"...

Προσπαθώντας μερικά μέτρα παρακάτω να συνέλθω, έτερος, SUVεδάκιας και ο gαμάω των δρόμων, ο οποίος προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα απ ότι είχε γίνει στον πλανήτη ετούτο, παρολίγο να στείλει εμένα και 2-3 άλλους στον άλλο κόσμο με παρόμοια συμπεριφορά
Από τύχη άνε ζει κανείς σε αυτό τον τόπο!
Σκ@τά ολέ!
:yuck:

κ@λοδρομος σε εκεινο το σημειο ρε γμτ!

:sad:

Jo.Da.
23/06/2011, 22:46
Σε είδα σήμερα το απόγευμα στη Μεσογείων, άσπρο Shoei (με λίγες λεπτομέρειες άλλου χρώματος), speed (ή street) triple, πόδι φουλ γραμμωμένο (θήλυ)...

Καλούς δρόμους... :blush: ( :lol: )

PetranGR
23/06/2011, 22:54
σε είδα άσπρε οδηγέ με στολή * FAZER S2 άσπρη κα ιαυτή να σκίζεις τον ανεμοστην εγνατια,και να με κανεις να την δω την μηχανη με αλλο ματι απο εκει που δεν μ'αρεσε.... :mad:

PortisHead
23/06/2011, 23:38
Κοιταζαμε ο ενας τον αλλον , απογευμα στη Μεσογειων , ψηλα , μιας και ειμασταν οι μονοι "παλαβοι" με φουλ εξοπλισμο , κατω απο το λιοπύρι.
Σου εκανε κι εσενα εντυπωση το ζευγαρακι με το KTM και περιβολή παραλιας.
Εκοψα πολυ , και αφησα να απομακρυνθει ο πιτσιρικας , γιατι νομιζε οτι τον κοντραρα , και πηγαινε ολο και πιο επικινδυνα :)

Αααα , εσυ κοπελια με καποιο Kawasaki , 250 , εντουράκι.

teo_g7
24/06/2011, 01:30
Σε ειδα με το μαυρο σου μπουσα και το ασπρο αραι πριν απο λιγο στην Καβαλας.Ανοιξαμε λιγο και εστριψες αριστερα για Χαιδαρι...Καλους δρομους με το εργαλειο!

sniper
24/06/2011, 11:56
Σε είδα μάστορα που προφανώς έκανες βόλτα το beverly μετά από σέρβις.. Με φόρμα συνεργείου, γάντια και κράνος Shoei κι εντυπωσιάστηκα..

Αν δεν πήγαινες κι ανάποδα στον μονόδρομο θα ήταν καλύτερα. :uplate:

Operater
24/06/2011, 12:49
Σε είδα ενώ έκανα το μπανιερό μου σε παραλία κοντά στο Σούνιο, με την ΚΤΜάρα σου, φουλ εξοπλισμό εσύ και ο/η συνεπιβάτης σου και χάρηκα, γιατί έλαμπε το μοτόρι! Κρίμα που δεν ανέβηκα να κάνουμε αυτή την όμορφη χωματοανηφορούλα τογκέδα! Καλούς δρόμους μαν!

:beer:

sniper
24/06/2011, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σε είδα ενώ έκανα το μπανιερό μου σε παραλία κοντά στο Σούνιο, με την ΚΤΜάρα σου, φουλ εξοπλισμό εσύ και ο/η συνεπιβάτης σου και χάρηκα, γιατί έλαμπε το μοτόρι! Κρίμα που δεν ανέβηκα να κάνουμε αυτή την όμορφη χωματοανηφορούλα τογκέδα! Καλούς δρόμους μαν!

:beer:

Τρικάβαλλο; :confused:

Operater
24/06/2011, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τρικάβαλλο; :confused:
Mε την μηχανάρα μου είμενα κι εγώ ρε! :lol:

webassasin
24/06/2011, 14:09
Σε ειδα ρε μουργο στο ιδιο σημειο,σε μια εξοχη στο Γυθειο, ενα κουκλακι ασπρο κουταβι,περιφεροσουν στο δρομο νυχτα.
3 νυχτες σερι εκοβες βολτα.
Ελπιζω να μην εισαι ατυχος..

Egle
24/06/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Γυρίζω σήμερα από τη δουλειά τώρα πριν μια ώρα. Κίνηση, κακό στην αττική οδό.
Στην έξοδο Πεντέλης έχει γίνει δυστύχημα. Θύμα μοτοσυκλετιστής....
Δεν ξέρω πως έγινε...δεν είδα.... αλλά πάγωσα κι ακόμα δεν έχω συνέλθει.....

Μαλακας "ανθρωπος" που εκανε λαθος εξοδο και οπισθεν για να ξανα μπει Αττικη.....

................................

Μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα...

Εχετλαίος
24/06/2011, 14:13
Ώρα 12μιση, μέσα στην εθνική στο ύψος της Σούδας στο ένα ρεύμα (στο προς Ρέθυμνο) 3 κατσίκες να τρώνε από κλαδί πεταμένο μέσα στο δρόμο ( ! ) και απέναντι ακριβώς 2 σκυλιά, μέσα στο αντίθετο ρεύμα, να γαυγίζουνε στις κατσίκες.
Και οι διερχόμενοι να μην κόβουνε έστω λίγη ταχύτητα, κάτι να αποφύγουνε αν χρειαστεί...
Παράνοια...

McTalas
24/06/2011, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ώρα 12μιση, μέσα στην εθνική στο ύψος της Σούδας στο ένα ρεύμα (στο προς Ρέθυμνο) 3 κατσίκες να τρώνε από κλαδί πεταμένο μέσα στο δρόμο ( ! ) και απέναντι ακριβώς 2 σκυλιά, μέσα στο αντίθετο ρεύμα, να γαυγίζουνε στις κατσίκες.
Και οι διερχόμενοι να μην κόβουνε έστω λίγη ταχύτητα, κάτι να αποφύγουνε αν χρειαστεί...
Παράνοια...

εχεις σκεφτει να τραβας βιντεακια ολα αυτ που βλεπεις και μετα να τα φτιαξεις σαν ενα λευκωμα? θα εχει ενδιαφερον..:D

Εχετλαίος
24/06/2011, 14:45
εχεις σκεφτει να τραβας βιντεακια ολα αυτ που βλεπεις και μετα να τα φτιαξεις σαν ενα λευκωμα? θα εχει ενδιαφερον..:D

Παλαιότερα τραβούσα εμπλοκή φωτογραφίες. Τελευταία (και μετά ένα άσχημο θανατηφόρο το Δεκέμβριο που μας πέρασε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΙΟ) έχω σιχαθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν κάνω τον κόπο καν να σταματήσω να τραβήξω.
Απλά απορρώ με την ανοησία των ανθρώπων...

BLiTzER
24/06/2011, 16:51
Σε είδα, καθυστερημένε, με το τσόππερ/κάστομ/ότι-στο-διάολο-ήταν-αυτή-η-αηδία-που-καβαλάς, να διασχίζεις κάθετα τη Λαμπράκη, από Ταξιαρχών, με κατακόκκινο και 15 χλμ/ώρα. Είχα ελαττώσει ταχύτητα (ερχόμενος από το προηγούμενο, μόλις πράσινο, φανάρι της Λαμπράκη) γιατί έτερος καθυστερημένος κουτάκιας έκανε το ίδιο δύο δευτερόλεπτα πριν από σένα (ίσως με βαθύ πορτοκαλί) και σκέφτηκα μπας και... Γιατί να μην έχω ένα μπούσα να σε εμβολίσω...

Τουλάχιστον, ηλίθιε, ξεκράνωτε, βερμουδόβλακα, επιτάχυνε λίγο όταν κάνεις τη μαλακία σου, μήπως αποφύγεις το ατύχημα και την επόμενη φορά...

jimmy10
25/06/2011, 12:45
Ρε κοπελιά σε ειδα :a03: :eek: :a03: :eek: :a03: :eek: :a03: :eek:
δηλαδη ελεος, ασε κατι και για τον γαμπρο. Στο περιβολακι την Νικαια επι της Αθηνας για τον δρομο προς τις καφετεριες... (προς κ.κ. ενδιαφερομενους)

panos1050
25/06/2011, 13:08
σε ειδα τυπε με το hp2 motard

να με περνας μετα τα κτελ προς πειραια

και γαμω τα εργαλεια,μπραβω ρε μεγαλε

:beer: :beer:

4aug89
25/06/2011, 15:33
σε είδα χθες κοπελιά με το ασπρο-ροζ gsxr(γραμμενο princess στο ντεποζιτο) να εχεις τρακάρει στην πίτσος και ψιλολυπήθηκα το μοτέρ(αφού βεβαια είδα οτι ήσουν καλα)...

σε είδα βλάκα κουτάκια αλβανέ να τρως ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ στην ψαρρων και αναπαυσεως.....
το πέτυχες καλά το beverly και έστειλες "ταξίδι" οδηγο και συνοδηγο!!
ο οδηγος λιγες γρατσουνιες,η κοπέλα από πίσω να σφαδάζει από τον πονο...(αλλα ευτυχώς πρεπει να ειχε σπάσει απλα το πόδι)
τυχερός που οι υπόλοιποι που είχαν μαζευτεί απλα σε έβριζαν αν και σου άξιζε κάτι παραπάνω....

και τέλος το καλύτερο......με είδα σήμερα να αγοράζω το ολοκαίνουργιο SHOEI μου και να γελάνε και τα μουστάκια μου..ΜΕ 'ΓΕΙΑ μου :D

4aug89
25/06/2011, 15:43
είδα ακόμα τους διακόπτες ρεύματος να κατεβαίνουν από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και να σβήνουν
σχεδόν όλα τα φανάρια στον Πειραιά.....

το νου σας μάγκες, είναι επικίνδυνο........μην περνάτε αέρα τα σβηστά φανάρια!!!

teo_g7
25/06/2011, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από 4aug89
σε είδα χθες κοπελιά με το ασπρο-ροζ gsxr(γραμμενο princess στο ντεποζιτο) να εχεις τρακάρει στην πίτσος και ψιλολυπήθηκα το μοτέρ(αφού βεβαια είδα οτι ήσουν καλα)...

ε οχι και να στεναχωρηθεις για το συγκεκριμενο μοτερ!!!το ειχε κατακρεουργησει το μηχανακι...φοραγε ροζ μανετες,ζαντες,σελα κλπ!
μακαρι να ειναι καλα η κοπελια!

KostRider
26/06/2011, 01:23
σε ειδα πορτοκαλι busa αραγμενο εξω απο ενα ξενοδοχειο στο Καρπενησι,ημουν με το κουτι και σταματησα να το χαζεψω...:a012:

EVI
26/06/2011, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από 4aug89

και τέλος το καλύτερο......με είδα σήμερα να αγοράζω το ολοκαίνουργιο SHOEI μου και να γελάνε και τα μουστάκια μου..ΜΕ 'ΓΕΙΑ μου :D

ΛΥΠΑΜΑΙ και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη κοπελα ... αλλα πριν απο λιγο καιρο μπροστα μου στην ευθεια με ουτε 20 χαω ειδα κοπελα με ακριβως την ιδια περιγραφη μοτοσυκλετας να πεφτει πανω σε παρκαρισμενο αμαξι και με τα ποδια κατω :eyepop:

ΑΝ ειναι η ιδια... που ΜΑΛΛΟΝ ειναι γιατι ποσα ειναι ετσι... τοτε αν διαβαζει για ΜΕΝΑ η να παρατησει τις μηχανες η να παρει μια αλλη ποιο χαμηλη και με λιγοτερο γκαζι. Και δε το λεω ουτε με εμπαθεια ουτε με κακια αυτο.

επισεις....

Μεγεια το κρανος :beer:

webassasin
26/06/2011, 17:34
το κανει συχνα δηλαδη..
ε αφηστε την τοτε.
ετσι γουσταρει το κοριτσι.

McGyver
26/06/2011, 18:26
Σε είδαμε Καπετάνιε στην Εθνική πριν τo Autofestival.
Είδες κι εσύ ένα μουρλό μάπετ να έχει κρεμαστεί από το παράθυρο του συνοδηγού, να σε χαιρετάει και να της φεύγουν τα γυαλιά από το κεφάλι...

Sorry man...

Και η απορία της ημέρας: Πότε πήρε ο Ηλίας Transalp?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bonnie
26/06/2011, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

..μηπως απο οταν πηρε ο γιωργος tiger?? :rotflmao: :rotflmao:

μαλλον το λινιασμενο βρετανικο θελει χερια για να παει... κ προφανως οχι του ηλια... :D :smokin:

evvou
26/06/2011, 18:33

:blush: :blush:

Cpt. Haddock
26/06/2011, 19:08
Σε είδαμε Καπετάνιε στην Εθνική πριν τo Autofestival.
Είδες κι εσύ ένα μουρλό μάπετ να έχει κρεμαστεί από το παράθυρο του συνοδηγού, να σε χαιρετάει και να της φεύγουν τα γυαλιά από το κεφάλι...

Sorry man...

Ρε εσυ τις γραφεις τις συκοφαντιες για το Τρανσαλπ?? :mad: :lol: :lol:

Τα γυαλια μαλλον τα πατησα κιόλας :bawl:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
:blush: :blush:

:p

dmf
26/06/2011, 19:36
Εγω που ειδα ενα Tuono με οδηγο με μαυρο κρανος-μαυρη ζελατινα αλλα δεν ξερω πως λεγοταν ο δρομος? Ηταν μετα τα Μεγαρα με κατευθυνση προς πορτο Γερμενο. Σε χαιρετησα και νομιζω απαντησες. Για ν'ακουσω :D

evvou
26/06/2011, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα γυαλια μαλλον τα πατησα κιόλας :bawl:

εε...αφου δεν ηταν Transalp...χαλαλι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Acacius
26/06/2011, 22:25
Σε είδα σήμερα στον ΒΟΑΚ μεταξύ Ηρακλείου και Ρεθύμνου, να ξυνεις γόνατο με το (νομίζω) Τζίξερ σου.
Πρώτον: Ρεσπέκτ, πήγαινες γαμάτα και φαινόταν ότι ήξερες τι έκανες (και σε ποιο σημείο).
Δεύτερον: Μεγάλο ρίσκο ρε συ, ακόμα κι έτσι. Στην παραμικρή στραβή (λάδια, γίδια, νταλίκα σε προσπέραση κλπ) θα είχες γίνει ήχος και φως, παίρνοντας και 1-2 αμάξια που δε φταίγανε μαζί. Είχε και κάμποση κίνηση. Εμείς έιχαμε παρ'ολίγον στενή επαφή με κατσίκι ελευθέρας βοσκής.

Σας είδα κι εσάς τους υπόλοιπους (Τζίξερ του 90κάτι, ένα ZZR 1400 και διάφορα που δεν κράτησα) και ζήλεψα, καθ'ότι "κουτεύων" σήμερα και μάλιστα συνοδηγός.

Πάντα όρθιοι όλοι. :beer:

jpag
26/06/2011, 23:02
σας ειδα σημερα 20 + vstromαδες στις μαντινιες και πλακωθηκαμε στις χαιρετουρες και στις κορνες
επιτελους ειδα να φορανε καποιοι κρανος στο κεφαλι τους σ'ολη τη μεσσηνια !!!!!

τα 2 fazer :wave2:

madbiker
27/06/2011, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
σας ειδα σημερα 20 + vstromαδες στις μαντινιες και πλακωθηκαμε στις χαιρετουρες και στις κορνες
επιτελους ειδα να φορανε καποιοι κρανος στο κεφαλι τους σ'ολη τη μεσσηνια !!!!!

τα 2 fazer :wave2:

σας ειδα με τα 2 fazer μπλε και μαυρο αν δεν κανω λαθος...αλλος ενας που φορουσε κρανος...
σας ειδα και σας με τα vstrom σας μετα τα διοδια της τριπολης και πριν το αρτεμισιο....η χαιρετουρα πηγε συννεφο...
δικαβαλος με το λευκο τιγρη...με ειδατε και σεις..δε ξερετε ομως οτι σας ειδα και στην παραλιακη της καλαματας, στην οδο Ναυαρινου, νωριτερα, λιγο πριν ξεκινησετε μαλλον.εκει ημουν με τα ποδια..

ελπιζω να σας αρεσε η πολη μας...

Joyrider
27/06/2011, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Σε χαιρετησα και νομιζω απαντησες. Για ν'ακουσω :D

Ε που να ακούσεις τι απάντησε πάνω στην μηχανή :bawl: :lol:

Έχεις πμ.

Odin#9681
27/06/2011, 09:07
σε ειδα μπαρμπα με το rat gn250. Με τη χοντροκομμένη ΞΥΛΙΝΗ μανέτα φρένου σε κλίμακα 2:1..awesome

και σε είδα κ σένα ρε γατάκι γαμώτη σου να τρέχεις με τρέλα και να πέφτεις στον προφυλακτήρα του κουτιού μου..

Noela
27/06/2011, 12:05
Είδα κάτι ασυνήθιστο σήμερα στη Μαραθώνος. Κοπέλα με σκούτερ που φορούσε καλοκαιρινό μπουφανάκι, γαντάκια, κράνος. Στα πέδιλα τα χαλάσαμε λίγο αλλά όπως και να χει, μπράβο!

Να πω και ότι όποτε συναντάω κοπέλα με σκούτερ αρχίζω και βρίζω προκαταβολικά αλλά αυτή το άνοιγε το γκαζάκι και τσουλάγαμε. :) Α ναι, είχε αυτόκολητο μοτο.γρ στο κράνος.

Tedvj23
27/06/2011, 13:34
Σε ειδα κυριε (γρηγορε..) με σαγιοναρα,μαγιο και απο πανω γαντια μπουφαν κρανος..:eyepop: :eyepop: :eyepop: αλλα δεν σε προλαβα ημουν με αυτοκινητο...:rotflmao: να σου φωναξω οτι σου επεσε το κινητο και το ξε@#$$%σαν στο πατημα οσοι ακολουθαγαν απο πισω...:beer:

dmf
27/06/2011, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ε που να ακούσεις τι απάντησε πάνω στην μηχανή :bawl: :lol:

Έχεις πμ.
Ν'ακούσω ποιος ειναι μωρε :o

Tuono 1000, ολομαυρο κρανος, φιμε ζελατινα.
Η μηχανη εμοιαζε λιγο με του baron :cool:

Gallos
27/06/2011, 20:31
Σε είδα λίγο μετά το Κάστρο (προς Αθήνα) με το Τρανσαλπακι σου και αμέσως σε πήρα στο κατόπι... Ήμουν τόσο κουρασμένος και η παρέα σου μέχρι και την Αθήνα ήταν ταμαμ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Επίσης, σας είδα κουτακιδες(Bmw και mercedes)να έχετε καταφέρει το ακατόρθωτο στην εθνική, στο ύψος των ΚΤΕΛ....

taisteal
28/06/2011, 00:18
σε ειδα μ@λ@κ$#*νη στην θηβων με το παπι να ερχεσαι απο πισω μου και να με βριζεις επειδη σταματησα να περασει ο κοσμος:eyepop: τι να σε κανω που ησουν γυναικα,περκα:wacko:

tsompanis
28/06/2011, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
τι να σε κανω που ησουν γυναικα,περκα:wacko:

πέρκα??? αχαχχχαχαχαχα:bigcry:

έτσι έμοιαζε??:lol:

jpag
28/06/2011, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από madbiker
σας ειδα με τα 2 fazer μπλε και μαυρο
δικαβαλος με το λευκο τιγρη...με ειδατε και σεις..

ελπιζω να σας αρεσε η πολη μας...

ο λευκος τιγρης που βρεθηκαμε καπου στο φαρμακειο που κανουν μπλοκο τα βραδια στη βεργα :beer:

μας αρεσει......... τα τελευταια 37 χρονια!!!!! :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

taisteal
28/06/2011, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
πέρκα??? αχαχχχαχαχαχα:bigcry:

έτσι έμοιαζε??:lol:

για να πω την αληθεια καλη ητανε:p

madbiker
28/06/2011, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
ο λευκος τιγρης που βρεθηκαμε καπου στο φαρμακειο που κανουν μπλοκο τα βραδια στη βεργα :beer:

μας αρεσει......... τα τελευταια 37 χρονια!!!!! :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

EVI
28/06/2011, 22:39
1) σε ειδα στον πειραια με ταιφουν μαυρο 80ρι , τσαντα με νεκροκεφαλες , ασημενιο κρανος με αυτοκολλητο μοτο .τζι αρ (περασες και ενα κοκκινακι καποια στιγμη- βαθυ πορτοκαλι ) ημουν μαζι σου απο το φαναρι του λιμανιου αλλα δεν μιλησα....

2) με ειδα σημερα να κανω την πρωτη μικρη βολτα μετα απο πολυ καιρο . Πηγα με Ζ 750 *δανεικο και γυρισα με το ΖΧ9 . ενα ωραιο γρηγορο καφεδακι! σουπερ.

3) σε ειδα λιγο πριν τα πρωτα διοδια τυπε με ασπρο αμαξι να κοκαλωνεις στη λωριδα λεγοντας οτι δεν βλεπεις!!!!!!! (δε ξερω τι επαθες αλλα ξερω τι επαθε το μπροστινο μου που λυγισε , ξαναηρθε στα ισια του εκανα αριστερα , τερμα γκαζι ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ σαν ταινία του τσακ νορις ακουγετε) :rotflmao:

4) με ειδα να πληρωνω διοδια για να βγω απο τους αγιους θεωδορους ενω μπορουσα να παω απο την παλια εθνικη το παγκοσμιο κουλαδι αλλα το θυμηθηκα αφου περασα τα διοδια *μπραβο μαλακα* :bigcry: :bawl:

5) δροσια με τα ποδια , ζεστη με το δερματινο , 15 ευρω βενζινη που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ :rotflmao:

McTalas
28/06/2011, 23:41
Λαμπρο χαρηκα που σε γνωρισα...

τα λεμε αυριο παλι :beer: :winka:

nikos_abel
29/06/2011, 06:28
Σε είδα χθες ρε καραγκιοζάκο, στη πλακοστρωμένη πλατεία έξω από τη παιδική χαρά στον
"ουρανοξύστη" στα Άνω Πατήσια.

Με παπί σχεδόν γυμνό, κοντομάνικο και σορτς.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ 4 - 6 ΜΗΝΩΝ ΡΕ ΚΕΦΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ;

ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ;

ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΓΚΑΖΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Ρε τι βλέπω.......

Operater
29/06/2011, 11:17
Σε είδα προχτες, στο Καματερό,στον προαστιακό, να σε γράφουν κύριε οικογενειάρχα, όπου είχες το μωρό και την γυναίκα πάνω στο σκούτερ.. και διαμαρτυρόσουν έντονα... μακάρι να μην το ξανακάνεις

castoras
29/06/2011, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σε είδα προχτες, στο Καματερό,στον προαστιακό, να σε γράφουν κύριε οικογενειάρχα, όπου είχες το μωρό και την γυναίκα πάνω στο σκούτερ.. και διαμαρτυρόσουν έντονα... μακάρι να μην το ξανακάνεις Άλλος ένας ίδιος χθες το μεσημέρι στη Λένορμαν. Δυστυχώς αυτόν δε τον έγραψε κανείς

DimChios
29/06/2011, 12:22
επειδη το μαγαζι μου ειναι διπλα σε σχολεια, το τι παιδακια βλεπω καθε πρωι και μεσημερι πανω σε ο,τι διτροχο κυκλοφορει, δεν περιγραφεται!

guzzistas
29/06/2011, 12:56
Σας είδα φιλαράκια μου να φεύγετε για Αλπεις, να έρχομαι μαζί σας μέχρι Πάτρα να σας κουνήσω το μαντήλι...

να θέλετε να έρθω μαζί σας κι εγώ να μην μπορώ...... :sad: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Καλά να περάσετε... ελπίζω του χρόνου να πάμε Βαλκάνια :beer: