View Full Version : Σε είδα Vol VI
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
DimChios
22/07/2011, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:D
τουλαχιστον ας κανει καποιος BAN τη Χαρα!
ΒΛΑΜΜΜΜΜΜΕΝΕ καπετανιο! :bawl:
σε ειδα φιλαρακι με την μπεμπα σου τιγκα και την γυναικα σου,προβλεπε και οι δυο,να παιρνεις μια ανασα πριν συνεχισεις για νορβηγια οπως μου ειπες.....για δευτερη χρονια στο καπακι....:bawl:
καλο δρομο να εχετε!!!:wave2: :wave2: :wave2:
devil's animal
22/07/2011, 19:16
απο Καλαμακι μεχρι Λαιμο Βουλιαγμενης πηγαιναμε (σχεδον) μαζι. μετα εστριψα για τα βραχακια...
γκρι R1 '03-'04, το πηγαινες πολυ καλα και αν δεν ειχα το Κ9 μου Σερρες, θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον...:winka:
eL nizmortalo
22/07/2011, 19:51
Σε είδα χάρε του κερατά με το παλιο toyota που αποφάσισες να περάσεις την Κλεισθένους ενώ με έβλεπες να έρχομαι στα 20 μέτρα. Πάλι καλά που φρέναρα ψύχραιμα στην γυαλο-ασφαλτο οσο μπορούσα και δεν ξάπλωσα... ά ρε ζώα...
Atala_Kulu
22/07/2011, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από eL nizmortalo
Σε είδα χάρε του κερατά με το παλιο toyota που αποφάσισες να περάσεις την Κλεισθένους ενώ με έβλεπες να έρχομαι στα 20 μέτρα. Πάλι καλά που φρέναρα ψύχραιμα στην γυαλο-ασφαλτο οσο μπορούσα και δεν ξάπλωσα... ά ρε ζώα...
Σε νοιωθω ρε φιλε!Περναω καθε μερα απο κει για την δουλεια...τρελλα χαριλικια,βγαινουν απο παντου και η ασφαλτος παγοδρομιο!Παντα κοβω εκει...:rolleyes:
PetranGR
22/07/2011, 22:15
Σε είδα απο το μπαλκόνι μου στο Καυτατζόγλειο στην Αγ.Δημητρίου συγκεκριμένα στο ύψος με τα νερά το Καυτατζόγλειου να είσαι σκυμμένος και να περνάς σφεντόνα... ας ελπίσω να φτάσεις σπίτι σου σώος! :beer:
σημερα το μεσημερι οπως ανεβαινα τον περιφερειακο υμηττου, ειδα πυροσβεστικες κ καναντερ, προς το βουνο...
ειχε κ ενα υποπτο υποτυπωδες αερακι.. :rolleyes:
πριν λιγο που γυρναγα παλι απο περιφερειακο, 4.00, μεσα στην μεση του δρομου ενα καρβουνο αρκετα μεγαλο, με καφτρα πανω, καπνιζε ακομα...
διπλα μου ηταν ενα ασημι bandit, κ μαλλον κ οι δυο χεστηκαμε απ τον φοβο μας μεσα στα σκοταδια με κατι να καπνιζει μονο του κ να φωτιζει λιγακι, μεσα στην σκοτεινια του δρομου...
δεν θελω να φανταστω τι μπορει να εγινε στον υμηττο σημερα... :(
panos1050
23/07/2011, 04:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
σημερα το μεσημερι οπως ανεβαινα τον περιφερειακο υμηττου, ειδα πυροσβεστικες κ καναντερ, προς το βουνο...
πριν λιγο που γυρναγα παλι απο περιφερειακο, 4.00, μεσα στην μεση του δρομου ενα καρβουνο αρκετα μεγαλο, με καφτρα πανω, καπνιζε ακομα...
διπλα μου ηταν ενα ασημι bandit, κ μαλλον κ οι δυο χεστηκαμε απ τον φοβο μας μεσα στα σκοταδια με κατι να καπνιζει μονο του κ να φωτιζει λιγακι, μεσα στην σκοτεινια του δρομου...
ειναι πολυ απλο.
μοιράστηκαν οικοπεδα
:a31: :a31: :a31:
eL nizmortalo
23/07/2011, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atala_Kulu
Σε νοιωθω ρε φιλε!Περναω καθε μερα απο κει για την δουλεια...τρελλα χαριλικια,βγαινουν απο παντου και η ασφαλτος παγοδρομιο!Παντα κοβω εκει...:rolleyes:
Άσε φίλε μου δράμα η κατάσταση στο Γέρακα γενικά, ασφαλτος για πατινάζ και κάτι λακούβες σα το γκραν κάνυον ένα πραμα... Κ εγώ κάθε φορά που βγαίνω Κλεισθένους με τη μηχανή είμαι στην τσίτα. Deathride κατάσταση... :a26:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
Πάντως κατά τις 4-5μμ που ήμουν εκεί κοντά δεν κατάλαβα υποψία οσμής καμμένου η καπνού :confused: :sick:
lazaros-p
23/07/2011, 23:16
Σας ειδα σημερα στα Γρεβενα, ειχες παρκαρει το πανεμορφο 1098 επανω στο πεζοδρομιο και καθησες σε κεντρικο σαντουιτσαδικο με την συνοδο σου, φοβερο το μοτο σου και τα κρανη σας, με πορωσε τοσο ο ηχος που ενω ειχα αλλες σκεψεις για μετα το μπουσα, με εκανες να το ξανασκεφτω.
σε είδα σήμερα στη Κορίνθου-Πατρών 1600 gt bmw κ χάζεψα........:hypnotize
σε είδα επίσης στον ίδιο δρόμο τριβάλιτσο στρώμα κ ο πανιλήθιος αναβάτης σου ταξίδευε χωρίς κράνος.................:a31:
PortisHead
25/07/2011, 08:12
Και τι δεν ειδα χθες..... Αθηνα-Ψάθα-Αθήνα.
Τραγικό.
Manalishi
25/07/2011, 08:19
Σε είδα με το μαύρο - πορτοκαλί μονοκύλινδρο στα Διόδια της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα εχθές το απόγευμα, κατεύθυνση προς Αθήνα να ανασηκώνεσαι ελαφρά και να πέφτει πίσω σου η κόκκινη πετσέτα μπάνιου.....Μάλλον δεν το θυμόσουν οτι την είχες στα απο κάτω σου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:D
Μα τι σόι ρουφιάνος είσαι εσύ μωρ' αδερφάκι μου, αμέσως να τον δώσεις τον άνθρωπα.
:D :D :D
Ειδα το Σαββατο το μεσημερι στην εθνικη καθως ανεβαινα , στο ρευμα καθοδου στον Λαινοπουλο Fiat stilo κιτρινο οριζοντια στην δεξια λωριδα και καμια 25 μετρα μποστα του ενα bros? αν δε κανω λαθος, κομματια...Ελπιζω να εισαι καλα και να μην εχουμε αλλα..
flickbat
25/07/2011, 12:52
Σε είδα να παραβιάζεις το στοπ και να συνεχίζεις να έρχεσαι χαμογελαστός κατά πάνω μου...
Και αφού σε απέφυγα σου είπα <<δεν βλέπεις το στοπ:>>
Και μου απάντησες με γυφτομαγκιά: << ΟΥ ΌΌΌΧΧι >>,
Επικίνδυνε, Χωριάτη, Άξεστε, Μαυριδερέ Γιαννιώτη με το αγροτικό και με το χέρι να κρέμεται έξω από το παράθυρο...
Εσένα είδα, γνωστό μέλος του φόρουμ, στην σελίδα 27 του e-bike Ιουλίου ή κάνω λάθος? :smokin:
Warlord13
25/07/2011, 16:57
σε ειδα με cbr1000 να φευγεις βραδακι απο το μικρολιμανο ακρανος με σαγιοναρα και να πηγαινεις χωρις αυριο,να σηκωνεις στην παραλιακη προς φαληρο σουζες με 120+:hypnotize την παλευεις φιλαρακο???:confused:
PetranGR
25/07/2011, 17:11
σας είδα...
1 . Kawasaki z750 του 09 και μετά ήταν σίγουρα , με Monster αυτοκολλητα, να πηγαινουμε μαζι "σχεδον" σε ολη την εγνατια στην εκθεση κοντα.
2. Σε είδα και εσένα μετά την έκθεση με το GSX-R ,να στρίβεις απο τα πανεπιστημια αντιθετα,με κοκκινο να κατεβαινεις προς παραλια χωρις κρανος χωρις τιποτα πανω σου ... αναρωτιεμαι τι την πηρες εαν ειναι να κανεις τετοια ?! 600 κιβ . η όσα είναι αυτό που έχεις...
3. Σε είδα και εσένα με το Transalp με Mivv εξάτμιση carbon στο καυτατζογλειο ...
:) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
cbr1000... να σηκωνεις στην παραλιακη προς φαληρο σουζες με 120+:hypnotize την παλευεις φιλαρακο???:confused:
Μπορείς να κάνεις σούζα με τέτοιο μηχανάκι με μικρότερη ταχύτητα εσύ? :P
webassasin
25/07/2011, 22:05
Σε εβλεπα για 3 διασταυρωσεις,ημουν πισω σου και δοκιμασα να περασω 2-3 φορες αλλα δε με αφησες.
Στην 3η διασταυρωση αποφασισες να στριψεις,χωρις φλας και ξεχνωντας οτι ειμαι εκει γυρω.
Παλι καλα που την ειχα μυριστει και φρεναρα,αλλα μαλλον ο μαστορας μου εχει κανει πατεντα και τελευταια μαζι με το φρενο πατιεται και η κορνα και ταυτοχρονα αρχιζω να βριζω.
εδιτ : γυναικα με τζιπ φυσικα.
Και επιτελους,βγαλτε φλας πριν στριψετε,το να το βγαζετε την ωρα που στριβετε το τιμονι δεν εχει κανενα νοημα.
Σε ειδα μπορντω vfr800, με τελικα leo vince στη διασταυρωση ιερα οδος-κων/πολεως κατα τις 9μμ. Γαματη η μηχανη σου :D Οδηγος με colori μπουφαν και κρανος shoei (?)
Απο δω εισαι? :beer:
GIXXERAKIAS
26/07/2011, 08:01
Ευτυχώς σε είδα βλαμμένο μ@υνάκι (δυνατό μωρό :blush: ) με το ποδήλατο σου και στον κόσμο σου με τα ακουστικά σου,να αψηφείς φανάρι καρακόκκινο και παρολίγο να σε περάσω σουβλάκι πρωινιάτικΟ ξεκινώντας από το δικό μου καραπράσινο φανάρι μιάς και περιμένω λίγο πρίν ξεκινήσω....
Αυτό το πράγμα με τα ποδήλατα (δεν είμαι ρατσιστής και γώ κάνω ποδήλατο αλλά σέβομαι πρώτα απ'όλα εμένα και μετά τους γύρω μου) πραγματικά δεν το καταλαβαίνω....εχεί γίνει συχνό φαινόμενο να μην βλέπουν (?) τα φανάρια και να περνάνε σαν να έχουν τάσεις αυτοκτονίας.:sick:
Johnny_Nik
26/07/2011, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ευτυχώς σε είδα βλαμμένο μ@υνάκι (δυνατό μωρό :blush: ) με το ποδήλατο σου και στον κόσμο σου με τα ακουστικά σου,να αψηφείς φανάρι καρακόκκινο και παρολίγο να σε περάσω σουβλάκι πρωινιάτικΟ ξεκινώντας από το δικό μου καραπράσινο φανάρι μιάς και περιμένω λίγο πρίν ξεκινήσω....
Αυτό το πράγμα με τα ποδήλατα (δεν είμαι ρατσιστής και γώ κάνω ποδήλατο αλλά σέβομαι πρώτα απ'όλα εμένα και μετά τους γύρω μου) πραγματικά δεν το καταλαβαίνω....εχεί γίνει συχνό φαινόμενο να μην βλέπουν (?) τα φανάρια και να περνάνε σαν να έχουν τάσεις αυτοκτονίας.:sick:
Off Topic: Μόνο τα φανάρια? Εδώ κυκλοφορούν ανάποδα σε μονόδρομο μες στη μέση και όταν βλέπουν αμάξι να πλησιάζει (αν το βλέπουν δεν ξέρω) μένουν ατάραχοι και πάνε κατα πάνω του!!! Επίσης, στη γειτονιά μου έχουν κατασημαδέψει παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές....! Και κατά τα άλλα να σεβόμαστε τον ποδηλάτη....
thePrince
26/07/2011, 10:24
Σε είδα, με το μαύρο υπερσκούτερ σου, να παραβιάζεις χαλαρά το κόκκινο κι ας είχαμε ήδη ξεκινήσει, μηχανές και αυτοκίνητα. Σου έκανα την γνωστή χειρονομία πως μάλλον αυνανίζεσαι παραπάνω απ' όσο θα 'πρεπε και ήρθες δίπλα μου να ζητήσεις το λόγο. Γύρισα από την άλλη και τράβηξα το δρόμο μου — εύχομαι στην επόμενη διασταύρωση κάποιο SUV να περάσει με κόκκινο, να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου και να χεστείς επάνω σου!
taisteal
26/07/2011, 15:14
σας βλεπω αλανια που ταξιδευετε φορτωμενοι στην εθνικη:sun: ενα λευκο φορτηγο ψυγειο που σας χαιρετα ειναι συναδελφος:beer: καλο δρομο σε ολους οσους ταξιδευουν
PortisHead
27/07/2011, 08:30
Σε ειδα ???
EVI ???
Μαυρο Z1000 , σημερα το πρωι , ανοδο Κηφισσου ?
ΚΤΜ 990 Adv Σφακιά την προηγούμενη βδομάδα ? ξαπλώστρα μπροστά μας Φραγκοκάστελο? μαζί με την κοπελιά σου κάτι μου θύμιζες!?
DimChios
27/07/2011, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ΚΤΜ 990 Adv Σφακιά την προηγούμενη βδομάδα ? ξαπλώστρα μπροστά μας Φραγκοκάστελο? μαζί με την κοπελιά σου κάτι μου θύμιζες!?
Μαγιω φοραγαν?
Απο μπρος τον είδες και σου θυμιζε ή απο πισω?
:wacko:
σε ειδα σημερα στο ποταμι προς πειραια γυρω στις 2!μπορντω cbf με leo vince τελικα...τα ανοιξαμε λιγο,χαιρετηθηκαμε και βγηκαμε στην Καβαλας!
Καλους δρομους και παντα ορθιοι...το μπλε Bandit!
karellen
27/07/2011, 19:02
Σε είδα στους καθρέφτες του βαν μου στην παραλιακή της Καλαμάτας να είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και να προσπερνάς το μποτιλιάρισμα της Ναυαρίνου αέρα πατέρα ακράνωτος με το μεγκα σκούτερ σου,αδιαφορώντας για πεζούς,γκαρσόνια κλπ.Είχα ανάψει αριστερό φλας και ετοιμαζόμουν να στρίψω και να ξεφορτώσω και ευτυχώς που κάτι τέτοια τα μυρίζομαι πανίβλακα και κράτησα το τιμόνι αλλοιώς τώρα θα ήσουν αλοιφή στην πλαινή πόρτα.
ΥΓ Είχες σηκώσει και το γιακά του λακόστ για να φαίνεσαι κοσμοπόλιταν, παλιοπίτουρα!
Σιχτίρ..
panos1050
27/07/2011, 19:12
σε ειδα σημερα το απογευμα στο ναυπλιο με το λευκο adventure σου εσυ και η κοπελα σου πισω και αν δεν κανω λαθος με πορτοκαλι κρανος και την γκρι μπαγκαζιερα
καλους δρομους:beer:
Johnny_Nik
27/07/2011, 19:21
Σας είδα πυροβολημένους κινέζους τουρίστες στο Μοναστηράκι, σας είδα να σφάζετε το κόκκινο πεζοφάναρο και να περνάτε αέρα πατέρα το διπλό δρόμο!! Με είδα και μένα να σταματάω χιλιοστά πριν τη ζημιά και εσείς συνεχίζετε ατάραχοι!!!!
Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα σταματήσω....:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Σας είδα πυροβολημένους κινέζους τουρίστες στο Μοναστηράκι, σας είδα να σφάζετε το κόκκινο πεζοφάναρο και να περνάτε αέρα πατέρα το διπλό δρόμο!! Με είδα και μένα να σταματάω χιλιοστά πριν τη ζημιά και εσείς συνεχίζετε ατάραχοι!!!!
Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα σταματήσω....:smokin:
exoume pollous apo daftous:lol: :lol:
Σε ειδα στους καθρεφτες μου με το μπλε bandit να ανεβαινουμε κηφισο και να χωριζουμε στα διοδια της αττικης οδου.
Ημουν με το ασημι bandit 1250
Καλους δρομους:beer:
webassasin
28/07/2011, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σε είδα στους καθρέφτες του βαν μου στην παραλιακή της Καλαμάτας να είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και να προσπερνάς το μποτιλιάρισμα της Ναυαρίνου αέρα πατέρα ακράνωτος με το μεγκα σκούτερ σου,αδιαφορώντας για πεζούς,γκαρσόνια κλπ.Είχα ανάψει αριστερό φλας και ετοιμαζόμουν να στρίψω και να ξεφορτώσω και ευτυχώς που κάτι τέτοια τα μυρίζομαι πανίβλακα και κράτησα το τιμόνι αλλοιώς τώρα θα ήσουν αλοιφή στην πλαινή πόρτα.
ΥΓ Είχες σηκώσει και το γιακά του λακόστ για να φαίνεσαι κοσμοπόλιταν, παλιοπίτουρα!
Σιχτίρ..
ζουγκλα φιλε.
μεσα σε τοσο κοσμο και περνανε ΤΕΡΜΑ.
ειδικα κατι ζ 750 ( κλασσικο μηχανακι καγκουρα ) που πανε και ερχονται με παντες.
ενας σερβιτορος να πεταχτει..
Σε βλέπω ... Τόση ώρα στην απαφτώνω, αλλά εσύ χαμπάρι :smokin:
Υ.Γ. Πλύντο και λίγο το κουκλί βρε
Υ.Γ.2 Πολύ πιτσιλάει η αλυσίδα σου. Είδα στην αρχή το κεντρικό stand και νόμιζα ότι είναι λάδια. Μετά θυμήθηκα ότι είναι Honda, και έψαξα να βρω τη ρίζα του κακού :p
Υ.Γ.2 Μου αρέσει η θέση του σήματος κυκλοφορίας :beer:
232419
Σε είδα ρε καραγκιόζη να πηγαίνεις στη Λ.Ε.Α. της Αττικής Οδού με 30 χ.α.ώ. πάνω σε ένα άσπρο δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν γιατί εγώ πήγαινα με normal ταχύτητα αυτοκινητόδρομου...
Απόρησες με το φάσκελο που έφαγες ρε γελοίε, οπότε να σ' το σπάσω σε centsια...
Δεν ήταν ρε βλαμένε επειδή δε φόραγες κράνος, στα @@ μου κι αν φοράς...
Επειδή ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ρε μαλάκα την έφαγες τη μούντζα...
ΑΝΑΠΟΔΑ σε κλειστό αυτοκινητόδρομο you know...
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Και ΜΗΝ πεταχτεί κανείς να πει "μπορεί να του έπεσε κάτι και να γύρισε σιγά σιγά πίσω να το βρει" θα γίνουμε μπίλιες...
taxydromos
28/07/2011, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σιχτίρ..
:a013:
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
....
:smokin:
232420
Joyrider
28/07/2011, 17:09
Είδα λευκό Tenere 660 στην αριστοτέλους με βαλίιτσες ασορτί στο μοτίβο της μηχανής (άσπρες με κόκκινα τετράγωνα) και λάστιχο καβάτζα δεμένο από πίσω.:eyepop:
Χιλιομετροφάγος? :sun:
guzzistas
28/07/2011, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Είδα λευκό Tenere 660 στην αριστοτέλους με βαλίιτσες ασορτί στο μοτίβο της μηχανής (άσπρες με κόκκινα τετράγωνα) και λάστιχο καβάτζα δεμένο από πίσω.:eyepop:
Κανενός φίλου θα ήταν και θα πήγαινε για σαμπρέλα.... :lol:
Joyrider
28/07/2011, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Κανενός φίλου θα ήταν και θα πήγαινε για σαμπρέλα.... :lol:
Λες ε?
Μάλλον ψάρωσα από το πολεμικό look με τις βαλίτσες και τα χρώματα :lol:
Οι αλουμινένιες βαλίτσες πολύ ωραίες έτσι ασορτί πάντως.
panos1050
28/07/2011, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σε είδα ρε καραγκιόζη να πηγαίνεις στη Λ.Ε.Α. της Αττικής Οδού με 30 χ.α.ώ. πάνω σε ένα άσπρο δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν γιατί εγώ πήγαινα με normal ταχύτητα αυτοκινητόδρομου...
Και ΜΗΝ πεταχτεί κανείς να πει "μπορεί να του έπεσε κάτι και να γύρισε σιγά σιγά πίσω να το βρει" θα γίνουμε μπίλιες...
μπορει να του επεσε κατι και γυρισε σιγα σιγα να το βρει,χαχαχαχαχαχα:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Νευράκια; :lol:
DimChios
28/07/2011, 17:51
σε ειδα admin να σπαμμαρεις στο "Σε είδα"
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε ειδα admin να σπαμμαρεις στο "Σε είδα"
Σε βλέπω με αναστολή.. :D
DimChios
28/07/2011, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σε βλέπω με αναστολή.. :D
σιγα μη με βλεπεις και στα γονατα να ζηταω "ελεος"!
1. ...σε είδα στην κηφησίας το μεσημεράκι με το πΕρτικαλοκκόκινο εξτάκι σου.
Ψιλοπαραλιακή η ενδυμασία αλλά γουάτ δε χέκ. Ήταν καλό.
2. Κοπελιά με μαύρο GS1150 (θαρρώ) στον Άγ. Δημήτριο...?!!
ποιά είσαι...??!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
1. ...σε είδα στην κηφησίας το μεσημεράκι με το πΕρτικαλοκκόκινο εξτάκι σου.
Ψιλοπαραλιακή η ενδυμασία αλλά γουάτ δε χέκ. Ήταν καλό.
2. Κοπελιά με μαύρο GS1150 (θαρρώ) στον Άγ. Δημήτριο...?!!
ποιά είσαι...??!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Η ξαδελφουλα μου.:smokin:
HelenKoR
28/07/2011, 20:47
Σε ειδα στα public, μιλησαμε κιολας αλλά ενα "καλως ορισες" δεν σου ειπα :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
"Τρωγεται'' πολυ ευκολα και πιστεψε με ,δεν θα σα 'ρεσει.:winka:
sapila racing
29/07/2011, 10:27
Σε είδα zephyr να κανεις κόντρες στην Ιερά όδο χτες με το παπί.
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Στο Ρουφ μενεις Αρη?:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Η ξαδελφουλα μου.:smokin:
μΆστορη, μου την δίνεις...?
(Αν δεν μου αρέσει στην στέλνω πίσω μπακέτο...) :lol: :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
2 ήταν και δεν ήταν από Ελλάντα. :D
Έχω και φώτος.. Αν βρω χρόνο θα τις ανεβάσω. :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το τσαγακι κυριε Αρη που φαγατε στην εκινηση, ξυνηζε?
Δεν ξυνηζε.:smokin:
Καγκουρα , ε καγκουρα.:rotflmao:
Joyrider
29/07/2011, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
2 ήταν και δεν ήταν από Ελλάντα. :D
Έχω και φώτος.. Αν βρω χρόνο θα τις ανεβάσω. :ninja:
Τους ξέρεις ρε θηρίο? Ή τους έπιασες κουβέντα? Έχεις γεμάτα πμ...
Βάλε φωτό.
GIXXERAKIAS
29/07/2011, 11:45
Σας ειδα ολους σημερα στο λιμανι του ΠΕραια να την κανετε σουμπητοι και γω να τρωω πασατεμπο περιμενοντας ποτε θα σας αφησει ο τροχονομος να μπουκαρετε στο λιμανι.:rotflmao: :rotflmao:
Κατα τα αλλα λεφτα δεν υπαρχουν....την βλεπω εγω την δουλεια.....θα φυγετε ολοι και θα μεινετε μονοι σας στις διακοπες.... :p
:sad: :sad:
Επρεπε να ειμαι με αυτοκινητο ρε παπαρα που περνας με κοκκινο επειδη εισαι μπατσος.Το κωλοδαχτυλο το ειδες,τα πουστριλικια τακουσες απ ολους αλλα δεν σταματησες μωρη κοτα.Πατησες λιγο φρενο αλλα το ξανασκεφτηκες.
Που να γυρνας πισω με τα ψηλοτακουνα.:a36: :a36: :a36:
8a krione o loykoymas de boroyse na stamatisi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
29/07/2011, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Επρεπε να ειμαι με αυτοκινητο ρε παπαρα που περνας με κοκκινο επειδη εισαι μπατσος.Το κωλοδαχτυλο το ειδες,τα πουστριλικια τακουσες απ ολους αλλα δεν σταματησες μωρη κοτα.Πατησες λιγο φρενο αλλα το ξανασκεφτηκες.
Που να γυρνας πισω με τα ψηλοτακουνα.:a36: :a36: :a36:
Σε παρομοια posts δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σας χαλαει σε τετοιες συμπεριφορες.
Η παρανομια που κανει και δεν τιμωρείται λογο της ιδιοτητας του
ή
το οτι δεν μπορειτε να κανετε το ιδιο και σεις χωρις συνεπειες.
(Δεν ειρωνευομαι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σε παρομοια posts δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σας χαλαει σε τετοιες συμπεριφορες.
ή
(Δεν ειρωνευομαι)
Ποιες συνεπειες ρε μαστορα?Ειχα λεωφορειο διπλα μου και τον ειδα τελευταια στιγμη λεμε.Μαλιστα επειδη μου εκοβε ορατοτητα αργησα πολυ να ξεκινησω.Αν ειχα ξεκινησει κανονικα θα με εμβολιζε ο παληοπουστας.:evil: :evil: :evil:
Οταν στο κανουν εσενα να κρατησεις χαρακτηρα.Κι οταν μαλιστα το κανει εκπροσωπος του νομου (ο Αλλαχ να τον κανει).
σε ειδα κυριουλα μεσα στην τραπεζα να λες το πως σου την πεσαν , μετα απο αναληψη και ενω εχεις μπει στο αμαξι σου, για να σου παρουν τα χρηματα ... :sick:
αλλα δεν τους εφτανε αυτο .. δεξι χερι σε γυψο?ναρθηκα? πηγουνι:sick: αριστερο χερι :sick:
ΕΛΕΟΟΟΣ :mad: :mad: :mad:
panos1050
29/07/2011, 13:55
ή
(Δεν ειρωνευομαι)
μας χαλαει που εκμεταλευονται την κωλοστολη τους και κανουν οτι τους γουσταρει
μηπως και νιωσουν οτι ειναι καποιοι,
αλλα τσαμπα ο κοπος κομπλεξικοι παραμενουν και βλαχοι
PortisHead
29/07/2011, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
μας χαλαει που εκμεταλευονται την κωλοστολη τους και κανουν οτι τους γουσταρει
μηπως και νιωσουν οτι ειναι καποιοι,
αλλα τσαμπα ο κοπος κομπλεξικοι παραμενουν και βλαχοι
Συμφωνοι.
Εγω δεν εννοουσα αυτο που ειπε ο Who παραπανω , δλδ. την προκληση ατυχηματος.
Μιλαω για τις περιπτωσεις που ειμαστε ολοι στο φαναρι και περιμενουμε σε εναν νεκρο δρομο , κα ι κανει μια τσαφ ο ζητάς και φευγει....απλα επειδη μπορει.
Χεστηκα πατοκορφα.
Ουτε τον ζηλευω , ουτε τσατιζομαι που θελει να το παιξει καποιος ουτε τπτ.
Με αφηνει αδιαφορο.
panos1050
29/07/2011, 14:25
υποτιθεται οτι ειναι το οργανο της ταξης και πρεπει να ειναι παραδειγμα προς ολους μας,
ναι οκ και εγω χεστηκα ,αλλα πως μπορει μετα απο αυτο να ερθει και να σου υποδειξει τον νομο
και να σε γραψει κιολας?
πριν λιγα χρονια ημουν στην αλεξανδρας ανεβαινα,στο φαναρι ξεκινανε δυο ζηταδες σουζα και παντηλικια,λιγο πιο κατω ειχαν σταματησει και εγραφαν ενα τυπο για κρανος με παπι
και οταν σταματησα και τους ειπα ,εσεις πιο πριν ομως τι κανατε,γυρισε ο ενας και μου ειπε ,εσυ κανε τη δουλεια σου γιατι κατι θα βρουμε και σε εσενα:mad: :mad:
spam off !!!!!!!!!!!!!
Συμφωνοι.
Εγω δεν εννοουσα αυτο που ειπε ο Who παραπανω , δλδ. την προκληση ατυχηματος.
Μιλαω για τις περιπτωσεις που ειμαστε ολοι στο φαναρι και περιμενουμε σε εναν νεκρο δρομο , κα ι κανει μια τσαφ ο ζητάς και φευγει....απλα επειδη μπορει.
Χεστηκα πατοκορφα.
Ουτε τον ζηλευω , ουτε τσατιζομαι που θελει να το παιξει καποιος ουτε τπτ.
Με αφηνει αδιαφορο.
:nono:
θα επρεπε να ειναι παραδειγμα για ολους ... οσο εχει να κανει με τον Κ.Ο.Κ. και τους νομους .
π.χ
σαν να μου λεει ο δασκαλος να μην αργω να μπω στην ταξη , ενω αυτος ερχεται οποτε του γουσταρει.... δεν ξερω αν με πιανς
PortisHead
29/07/2011, 14:32
Εχετε δικιο , απλα μαλλον εχω αποδεχτει την καφριλα τους σε τετοιο βαθμο που δεν με αγγιζει καν το θεμα τους.
Παντως για να μην θεωρηθει SPAM.....
Σε ειδα , μπατσινα , στην εισοδο της Αττικης Οδου απο Κηφισσο , και ηταν η πρωτη φορα που παρακαλουσα να με σταματησετε :lol: :lol: :lol:
Εδώ είναι το "Σε είδα"..
Αν θέλετε να το συζητήσετε ανοίξτε άλλο θρεντ.
Σας ειδα χθες στο χωματινο πιστακι στου παπαγου απογευματακι μ ενα μικρο βετα να βολταρετε :wave2: Η κοπελα το πηγαινε καλυτερα απ ολους!
Σε ειδα χθες κατα τις 7 μιση περιπου γαλατσιου και βεικου κοκκινο 998 ν ανεβαινεις πρωτοπαπαδακη :a8:
Σε ειδα κι εσενα κοπελια λιγο αργοτερα μ ενα τζιξερ,ισως κ7, να βγαινεις απο στενο στη δαφνιδος στη κυψελη.
Καλους δρομους σε ολους!!!
7gibernau
29/07/2011, 22:28
Letta αν περνουσες απ το τρίτον πριν μισή ώρα ΘΑ με έβλεπες...
pilotos_xtreme
30/07/2011, 00:51
υποτιθεται οτι ειναι το οργανο της ταξης και πρεπει να ειναι παραδειγμα προς ολους μας,
ναι οκ και εγω χεστηκα ,αλλα πως μπορει μετα απο αυτο να ερθει και να σου υποδειξει τον νομο
και να σε γραψει κιολας?
πριν λιγα χρονια ημουν στην αλεξανδρας ανεβαινα,στο φαναρι ξεκινανε δυο ζηταδες σουζα και παντηλικια,λιγο πιο κατω ειχαν σταματησει και εγραφαν ενα τυπο για κρανος με παπι
και οταν σταματησα και τους ειπα ,εσεις πιο πριν ομως τι κανατε,γυρισε ο ενας και μου ειπε ,εσυ κανε τη δουλεια σου γιατι κατι θα βρουμε και σε εσενα:mad: :mad:
spam off !!!!!!!!!!!!!
δε χρειαζονται και πολλα παραπανω για να καταλαβεις τι ειδους ανθρωποι ειναι.......
κανουν λαλακιες γιατι εχουν στην πλατη τη στολη τους,και οταν τις κανουμε εμεις,πεφτει το μαχαιρι. δικαιο :a31:
jimtarasxt660x
31/07/2011, 09:33
Σε είδα μαλ@κισμένη μάνα να έχεις "φορτώσει" το παιδάκι σου πάνω στο scooter, αυτό ίσα που κρατιότανε από πάνω σου και εσύ να μην ξέρεις να οδηγάς, ούτε το γκάζι δεν ήξερες πόσο έπρεπε να ανοίξεις......
Πως τις αφήνουν και βγαίνουν έξω ρε πστ μου? :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Letta αν περνουσες απ το τρίτον πριν μισή ώρα ΘΑ με έβλεπες...
παρασκευή βράδυ..? :look:
εκεί ήμουν :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Σε είδα μαλ@κισμένη μάνα να έχεις "φορτώσει" το παιδάκι σου πάνω στο scooter, αυτό ίσα που κρατιότανε από πάνω σου και εσύ να μην ξέρεις να οδηγάς, ούτε το γκάζι δεν ήξερες πόσο έπρεπε να ανοίξεις......
Πως τις αφήνουν και βγαίνουν έξω ρε πστ μου? :confused: :confused: :confused:
Τετραμελης οικογενεια καμαρωτοι ολοι πανω σε πολυθρονα-σκουτερ χτες βραδυ στον Αη-Διονυση.Μιλαμε για πολλες κλωτσιες.
7gibernau
31/07/2011, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
παρασκευή βράδυ..? :look:
εκεί ήμουν :look: :look: Και Ούτε Είδες Ούτε ακουσες το Τυονο;να πας να το κοιτάξεις!!!
Και Ούτε Είδες Ούτε ακουσες το Τυονο;να πας να το κοιτάξεις!!!
είχα πέσει σε λήθη στην παραλία.. :ZZZ:
καλά ρε, ρίξε κι εσύ μια ειδοποίηση την άλλη φορά :alien:
Και Ούτε Είδες Ούτε ακουσες το Τυονο;να πας να το κοιτάξεις!!! TRITON εννοείς το καμπινγκ στην Πλάκα Δρεπάνου???
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
TRITON εννοείς το καμπινγκ στην Πλάκα Δρεπάνου???
κι εσύ εκεί? :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
κι εσύ εκεί? :wacko: Από 4 ετών σερί μέχρι σήμερα. Με σκηνή στην αρχή μετά τροχοσκηνή, μετά τροχόσπιτο και πλέον σε σπίτι πάνω στο δρόμο από το χωριό στην παραλία :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Από 4 ετών σερί μέχρι σήμερα. Με σκηνή στην αρχή μετά τροχοσκηνή, μετά τροχόσπιτο και πλέον σε σπίτι πάνω στο δρόμο από το χωριό στην παραλία :beer: :beer:
απο 1 μηνών σε τροχόσπιτο :D αν και το τρίτον δεν υπήρχε τότε :p
σπίτι ευελπιστώ σε καναδυο χρονάκια.. :ninja:
αν ξανακατέβω μες στον αύγουστο ενημερώνω :beer: :beer:
panos1050
31/07/2011, 19:33
αν ξανακατεβειτε τα λεμε κονδυλι:beer: :beer: :beer:
7gibernau
31/07/2011, 20:17
αν ξανακατεβειτε τα λεμε κονδυλι:beer: :beer: :beer: trendy....
trendy....
ε, πάμε baraki :smokin:
jimtarasxt660x
31/07/2011, 22:28
trendy....
Εσένα ρε μλκ το μυαλό σου όλο στο φαΐ είναι....
KostRider
31/07/2011, 22:53
σε ειδα ρε π@παρα σκουτερακια να πηγαινεις ξεκρανωτος και να εχεις αγκαλια μια γλαστρα στο ΚΕΥΠ στη Λαμια....:yuck:
PetranGR
01/08/2011, 02:36
σε ειδα στον περιφερειακο λιγο πριν τα τουνελ ..να εχει καραμπολα 3 αμαξια...
και λιγο πιο μετα κατι πιο τραγικο ... μια μηχανη πιστας cbr Κοκκινη, να εχει κανει προσκρουση πανω σε φορτηγο....
το ασθενοφορο για καποιο λογο δεν ειχε τα φωτα ανοιχτα οταν εφευγε...οποτε φοβαμαι το δυσαρεστο
αλλα ελπιζω να ειναι καλα το παιδι ..με τετοιες καρεκλες που εριχνε ολο και καποιος θα πεθαινε κατι
HelenKoR
01/08/2011, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
με τετοιες καρεκλες που εριχνε ολο και καποιος θα πεθαινε κατι
? :sad:
Μετά την Βαρυμπόμπη προς Αθήνα.
Σε είδα με το ΤΔΜ σου, προβλεπέ σε όλα σου + επιγονατίδες και σβέλτος στην κίνηση.
Καλά χιλιόμετρα!
:beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
01/08/2011, 15:03
Σε ειδα βοΙδι-μπουχεσα με το blackbird να προσπαθεις να στριψεις με σαγιοναρα,βερμουδα και μπλουζα ως τα μοναδικο αξεσουαρ πανω σου....που πα ρε καραμητρο?
Το σκουτερ που σε πηγε πιπ@-κ@λο στην στροφη του σεφ...:wave2:
PortisHead
01/08/2011, 15:07
Σας ειδα , περιπολικο , σημερα στην Ιερα Οδο , με τρεις μπατσινες στο πισω καθισμα, να φουμαρετε σαν καμιναδες και στο τελος να πετατε και τα τσιγαρα απο το παραθυρο , χυμα στο δρομο.
Αφησα αρκετο χωρο για να μη δει αυτα τα χαλια η κορη μου....
nikos_abel
01/08/2011, 15:10
Σε είδα πριν από κανά μισάωρο, να παίρνεις στροφούλες και πλαγιασματάκια στο πάρκινγκ του Απόλλωνα, με ένα ασημί bandit (μάλλον το 650) σα να το δοκιμάζεις. Αν μόλις το πήρες, καλορίζικο.
Κοντοστάθηκα με το μαύρο σκούτερ, σκεπτόμενος να σου πω να κάνω τεστ ράιντ αλλά είχα αργήσει.
Γιατί όμως ρε παλήκαρε δε φόραγες ούτε κράνος;
castoras
01/08/2011, 15:53
Σε είδα σήμερα κοπελιά στο βενζινάδικο,στο ''90'',με το μαύρο kawa-δεν είδα τί,με τα σαμάρια σου και τον εξοπλισμό σου και χαιρετηθήκαμε (μαύρο hornet με ανάλογο φόρτωμα και εξοπλισμό).
Φυσικά μόλις μπήκα στην Αθήνα,έπρεπε να εκνευριστώ και τα κατάφερε καλά ο τύπος μαύρο κράνος-μαύρο t-shirt-μαύρο v-strom
σας ειδα παλι στην πειραιως να κανετε αναστροφες και να πεταγεστε απο τα στενα... ειδα και 1 τρακαρισμα (εννοειτε) δλδ ΠΟΣΑ γαμημενα χρονια πρεπει να περασουν για να καταλαβετε οτι ειναι υπεργαλαξιακη μαλακια να κανετε τετοια σε αυτον (και οποιον αλλο) δρομο.
tsompanis
01/08/2011, 21:51
σε είδα κουτάκια σε φανάρι στον περιφερειακό ιωαννίνων,να περνάς με το μαύρο πολλών κυβικών κουτί σου και απο πίσω σε τρέιλερ φορτωμένο ένα vstrom τριβάλιτσο (!!) επίσης μαύρο που έγραφε στα πλαινά πλαστικά ....."adventure":sick:
πςςςςςς....και γαμώ τα adventure φίλε!!!:lol:
σε ειδα ρε δελατολας μεταφορικη στην λ.βαρης να πετας μπουκαλακι νερο στο πεζοδρομιο.οταν σε εφτασα να σε καραμουζιασω ειδα οτι ησουν over 60.... τσαμπα η καραμουζα θα πηγαινε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
σε τρέιλερ φορτωμένο ένα vstrom τριβάλιτσο (!!) επίσης μαύρο που έγραφε στα πλαινά πλαστικά ....."adventure"
θεος θα του πεταξει και με κανα φτυαρι κιγο χωμα και λιγο αμο θα το παρκαρει απε'εξω απο το σπιτι και θα λεει ιστοριες για τοτε που πηγε Αφρικη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GYROSCOP FENOM
02/08/2011, 09:28
Σε ειδα το πρωι στην κασταμονης και αν και απεχθανομαι τα aprilia ομολογω πως το tuono ηταν τουμπανο.:wave2: