View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Ευτυχώς που όταν το ρίξατε στα κίτρινα σταμάτησα να μπαίνω εδώ μέσα μέχρι να το δω. :sweat:
amyroukai
16/06/2015, 22:11
Ακομα ρε σουπΧια; μη σπαμαρεις, βλεπε.
Εγώ θέλω να γ... εεε να "φτύσω" τη Σέρσεϊ όπως κάνουν όλοι.... οι κάτοικοι του Kings Landing... :smokin:
Αγαπάμε σέρσει! Εκείνη με το κουδούνι πιο αντιπαθητική είναι!
amyroukai
16/06/2015, 22:26
Εγώ έχω να πω ότι η κυρά heday πως την-ε-λένε είναι καρακορμί για τα χρόνια της και επίσης περιμένω πως και πως να σφάξει όλο το σιχαμερό παπαδαρΓιό. Στα διάλα ρπμ και στις ταινίες και στην πραγματικότητα ίδιοι είναι... Γιόγκα, κανείς; :D
Μα και γω για αγάπη μιλώ... Έκανα και ρίμα.
Ξες τι με κάνει εντύπωση; Αν αποφάσισαν να το κάνουν κάτι άλλο γιατί βόλευε τηλεοπτικά, γιατί να μην του δώσεις λίγο δράση, λίγο κατιτίς. Δεν σου λέω να το κάνεις Game of Spartacus αλλά ρπμ, αυτό το πράγμα ήταν πιο αργό και από την ΛάμΠΣη. Κάτι δεν πάει καλά... (Άσε που δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει κρατάμε τον τίτλο των βιβλίων και το σενάριο είναι ότι βγάλει η κοιλιά μας).
Φυσικα αλλου το πανε το θεμα γιαυτο οι απανταχου πορωμενοι που εχουν διαβασει ΚΑΙ τα βιβλια εχουν τσαντιστει ταμαλα..... Αλλα ποιος χεστικε οταν μιλαμε για παραμυθακι και οχι για αληθινα γεγονοτα? χιελοου!!!!!!
Οποτε λοιπον θα αραξουμε τωρα 10 μηνες και θα περιμενουμε την προφανως γαμιστερη επομενη σεζον! :smokin: :a014: :beer:
Το καλύτερο πράγμα σε αυτή τη σειρά είναι ότι ξέφυγε από τα βιβλία και τώρα πλέον η σειρά περιέχει σπόιλερς για το μέλλον των βιβλίων κι έτσι μπορούμε επιτέλους να σπάμε εμείς τα νεύρα στους καθυστερημένους εεε-όχι-στα-βιβλία-δεν-υπάρχει-αυτό-και-το-άλλο-έγινε-αλλιώς. Κανείς δε νοιάζεται.
Όποιος περιμένει να δει τη σειρά ολόκληρη ή περιμένει τη γκόμενα να δουν το επεισόδιο μαζί μια βδομάδα μετά, ας πρόσεχε. Το επεισόδιο μπορεί να συζητείται τη στιγμή που παίζει. Κόψε το ίντερνετ και μη βγαίνεις από το δωμάτιο. Ή απλά σκάσε.
Τώρα απλά περιμένουμε Σάνσα/Θήον να πήδηξαν σε παχύ στρώμα χιονιού και να βγήκαν αγρατζούνιστοι, Σνόου αναστημένο από κοκκινομάλλαυπερθεάρα, Ντρόγκον να επεμβαίνει και να κάνει κεμπάμπ τους ινδιάνους/κάλασαρ... μμμ, αν το καλοσκεφτούμε δεν πέθανε και κανείς σημαντικός...
Σανσα/Ρικ :p έπεσαν από τα τείχη κάστρου ρε Μπλιτζ, τι να σώσει το χιόνι;
μόνο άμα εμφανιστεί κανάς αετός από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών τους σώζει :lol:
Λες να δούμε ανάσταση του Χιόνη από τη κοκκινομάλλα; χλωμό, vallar morghullis.
Από την άλλη η κοκκινομάλλα πίστευε στις ικανότητες του Χιόνη και ίσως να μην είναι τυχαίο ότι επέστρεψε στο Μαύρο Κάστρο.
Είδε σε όραμα να καίγονται τα λάβαρα των Μπόλτον. Μπορεί να είναι από τον κοράκη.
Τα κοπελάτσα τα σκαρκάτσα που είναι πάνω από το Τείχος τι να έχουν απογίνει άραγε;
λες το σακατεμένο να γυρίσει στο Γουίντερφελ να τα γαμήσε όλα; οψόμεθα.
Εγώ έχω να πω ότι η κυρά heday πως την-ε-λένε είναι καρακορμί για τα χρόνια της και επίσης περιμένω πως και πως να σφάξει όλο το σιχαμερό παπαδαρΓιό. Στα διάλα ρπμ και στις ταινίες και στην πραγματικότητα ίδιοι είναι... Γιόγκα, κανείς; :D
+1.
Είναι κάποιοι χαρακτήρες που δε μπορώ να δεχθώ ότι θα πεθάνουν. Namely Snow, Daenerys, Tyrion, Arya. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι και δε δίνω δεκάρα. Κι όχι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία για να ξέρω τί θα απογίνουν όλοι. Δηλαδή τα διαβάζω, αλλά είμαι ακόμα στο 4ο.
Ακόμα και Stannis δεν είδαμε να πεθαίνει (ναι, ξέρω, το τραβάω λίγο :P).
Η Cersei χρησιμοποίησε double στις γυμνές σκηνές, προφανώς. Λιγούρια.
Ο Bran πάει να γίνει σούπερμαν.
tzimidis
17/06/2015, 08:54
Exontas teleiosei ola ta biblia poly prin ksekinisei i seira stin tv , kai exontas diabasei kai to teleytaio pou kykloforise tin perasmeni ebdomada, exo na po oti
A) i sersey prepei na dosei sxima sto epimaxo - na doume se sxesi me to brazilian pos einai to Lannisterian, to targaryan to eixame dei stin arxi kai itan anekto
B) oti oi mastoi tis an kai deixnoun simadia xalarosis einai akoma se kali katastasi
Kai C) oti oi gloutoi tis einai akoma a'katigorias.
Den thymamai na eida kati allo xtes
Όσοι την παίξετε με την Σέρσει θα σας ξενερώσω, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω νομίζω ήταν stunt double.
Η ηθοποιός που υποδύεται την Σέρσει ήταν έγκυος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων
spyrakos35
17/06/2015, 09:13
Όσοι την παίξετε με την Σέρσει .........
καλά ρε μλκς.....
χάθηκαν οι τσόντες???
:lol:
amyroukai
17/06/2015, 09:14
Όσοι την παίξετε με την Σέρσει θα σας ξενερώσω, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω νομίζω ήταν stunt double.
Η ηθοποιός που υποδύεται την Σέρσει ήταν έγκυος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων
Έχει ουκ ολίγες ταινίες στις οποίες αποχωρίζεται τα ιμάτιά της, δεν ήταν η πρώτη, υπερβολικοί...
Με τον τζεημι πήγε πάλι;
nikos_abel
18/06/2015, 12:30
Mr. Robot υπόσχεται πάρα πολλά όμως.
Dark matter. Έλλειψη άλλης space opera, λίγο από firefly, λίγο από SGU θα το φάμε.
amyroukai
18/06/2015, 12:33
Ναι είναι λίγο περίεργο το Dark Matter... Τι θα δούμε και με αυτό, τα κακά παιδιά που γίνονται καλά παιδιά και σωτήρες του ελεύθερου κόΖμου και των αποικιώνΕ;
Το Mr Robot πότε στο καλό θα συνεχίσει; **άκυρο, τώρα είδα ότι επίσημα ξεκινάει 24 Ιουνίου.
007mastras
18/06/2015, 13:05
Εχω δεί σχεδόν τα πάντα οι καλύτερες σειρές που κυκλωφορούν ειναι οι εξής.
game of thrones,walking dead,spartacus,vikings, lost, true detective, prison break,homeland
Καλα τα λετε με το GOT .... συμφωνω με τους προλαλησαντες αλλα εδω και κανα δυο μερες μαθαινω πως μαγειρευει meth ο μπέκινγκ μπαντ! Αργησα λιγο (εως παρα πολυ) αλλα την ξεκινησα! Το θεμα ειναι οτι και στην πρωτη σεζον κανει κοιλια αλλα στα τελευταια δυο επεισοδια σε αποζημειωνει! Ωραιος ο καραφλας τα σπαει!
amyroukai
20/06/2015, 08:40
Λέγαμε ότι λείπουν "space dramas" ε να ακόμα ένα. The killjoys, οι "κυνηγοί κεφαλών" του διαστήματος. Δεν το είδα ακόμα.
http://www.imdb.com/title/tt3952222/
The Knick. (http://www.imdb.com/title/tt2937900/)
Το άρχισα χθες.
Με τον Clive Owen να κάνει το χειρούργο σε ιδιωτική κλινική του 1900 στη Νέα Υόρκη και να βαράει ενέσεις κοκαϊνης.
Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh
LogOutGoRide
20/06/2015, 08:55
Για το GoT, θα ήθελα η Σέρσεϊ να σκίσει αυτήν την τύπισα που της έκανε όλα αυτά.
Μετά, να κατέβουν επιτέλους αυτοί οι άσπροι μισοπεθαμένοι και να καθαρίσουν όλο τον σκατότοπο το Westeros.-
Στο τέλος, μην γίνει όπως το Lost μόνο.
Μάλλον ξεχνάς τι έχει κάνει η Σέρσει τόσες σεζόν τώρα...
LogOutGoRide
20/06/2015, 09:07
Μάλλον ξεχνάς τι έχει κάνει η Σέρσει τόσες σεζόν τώρα...
Όχι φυσικά. Απλά, τώρα που θα μάθει και τα άλλα νέα, ο χαρακτήρας της θα γίνει υπέροχος :bawl:
Αυτή ανακάλυψε αυτόν τον ψωριάρη τον σπουργίτη και τώρα θα το πληρώσει. Απλά θέλω να πάρει η μπάλα και την ψηλή.
Και μετά να έρθουν οι "άλλοι" να τελειώνουμε.
amyroukai
20/06/2015, 09:19
Ώπα ρε μπόις, εγώ δεν θέλω να γίνει zombie wasteland το μέρος... :lol:
Μου θυμίζει υπερβολικά το Warcraft που παίζαμε το πάλαι ποτέ και το συμπαθώ. Death to the dead ή κάτι παρεμφερές λέω.
nikos_abel
20/06/2015, 15:27
Λέγαμε ότι λείπουν "space dramas" ε να ακόμα ένα. The killjoys, οι "κυνηγοί κεφαλών" του διαστήματος. Δεν το είδα ακόμα.
http://www.imdb.com/title/tt3952222/
Μια χαρούλα φαίνεται. Απόψε θα ελεγχθεί. :beer:
nikos_abel
20/06/2015, 15:29
The Knick. (http://www.imdb.com/title/tt2937900/)
Το άρχισα χθες.
Με τον Clive Owen να κάνει το χειρούργο σε ιδιωτική κλινική του 1900 στη Νέα Υόρκη και να βαράει ενέσεις κοκαϊνης.
Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh
Το έχω υπόψιν αλλά δεν ξέρω αν έχω διάθεση για κάτι τόσο βαρύ.
Αξίζει όσο φαίνεται να αξίζει;
nikos_abel
20/06/2015, 15:31
Το έχω υπόψιν αλλά δεν ξέρω αν έχω διάθεση για κάτι τόσο βαρύ.
Αξίζει όσο φαίνεται να αξίζει;
Είδα και τον πιλότο του Supergirl. Αν δείτε το τρέιλερ, είδατε και το επεισόδιο. Κάτω από το μηδέν.
Κάποιος είπε για τη 2η σαιζόν του helix. Ξεκίνησα χθες, κουλΑθηκα λιγάκι.
nikos_abel
20/06/2015, 15:34
Εχω δεί σχεδόν τα πάντα οι καλύτερες σειρές που κυκλωφορούν ειναι οι εξής.
game of thrones,walking dead,spartacus,vikings, lost, true detective, prison break,homeland
Βλέπω σειρές σαν τρελός και δεν ισχυρίζομαι ότι έχω δει σχεδόν τα πάντα γιατί είναι μεγάλη κουβέντα.
Από αυτά που αναφέρεις δεν έχω δει τα τρία από επιλογή.
Μα σου γράψω άλλα εννιά να δούμε αν τα ξέρεις κάν;
Nikol1979
20/06/2015, 16:26
Πω πω παιδια το δευτερο επεισοδιο τριτου κυκλου του Hannibal ειναι για πολυυυυυυ γερα στομαχια............
Εχει και το χειροτερο ταρανδο στην ιστορια...Μπρρρ
Παντως καποιες σκηνες, σκετη ευφυϊα....εκει που σπαει το φλυτζανι-wow!
(Mikes και τα διαλυτικα με τονο που ειναι?)
amyroukai
20/06/2015, 20:11
(τα διαλυτικα με τονο που ειναι?)
shift+w
stamatisx
20/06/2015, 20:44
Είδα σήμερα τα πρώτα 5 επεισόδια του Wayward Pines, φαίνεται υποσχόμενο.
http://www.imdb.com/title/tt2618986/
amyroukai
20/06/2015, 20:52
δες και το 6ο. χαλαστηκα λιγο...
Επισημο και τελειωτικό τελος του Χιονη απο τον ιδιο τον ηθοποιο και τον σεναριογραφο!
http://www.thetoc.gr/people-style/article/game-of-thrones-o-pio-abastaxtos-thanatos-einai
argiris34
21/06/2015, 01:00
@nikos abel
Το knick δες το πολυ καλο περιμενω εναγωνίως τον 2ο κυκλο
Το helix παρατατο ηταν που ηταν στον 2ο ειναι τελειως γτπ
Επισημο και τελειωτικό τελος του Χιονη απο τον ιδιο τον ηθοποιο και τον σεναριογραφο!
http://www.thetoc.gr/people-style/article/game-of-thrones-o-pio-abastaxtos-thanatos-einai
Μωρέ ότι πέθανε πέθανε, το είδαμε αλλά...
Nikol1979
21/06/2015, 22:16
[QUOTE=nikos_abel;2596544]Χτύπα Franklin and Bash (http://www.imdb.com/title/tt1600199/) και θα με θυμηθείς
....σε θυμηθηκα εγω. Φοβερη σειρα, απο αυτες που φαινεται η χημεια των συντελεστων και σε παρασυρει...πολυ "feel good" δουλεια, δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω...στο θεμα της χημειας μου θυμισε παρα πολυ και psych...
παει τελειωσε τωρα, και τωρα τι πιανουμε...???? λεω να δοκιμασω το damages η better call saul..
Σε ενδιαμεσα διαλειμματα και οταν δεν εχω πολυ χρονο, εναλλασσω mrs brown's boys, black books και it crowd...μια χαρα!
amyroukai
21/06/2015, 22:18
Damages ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, λίγο ο τελευταίος κύκλος ήταν κάπως αλλά τέλος πάντων...
Είδα σήμερα τα πρώτα 5 επεισόδια του Wayward Pines, φαίνεται υποσχόμενο.
http://www.imdb.com/title/tt2618986/
Είδα 6,έχει ένα κενό το οποίο δεν έχει εξηγηθεί αλλά ίσως να μην έπιασα σωστά και το νόημα.Καλού κακού,κατέβασα τα βιβλία μιας και μου άρεσε το concept.
nikos_abel
22/06/2015, 07:06
Μια χαρούλα φαίνεται. Απόψε θα ελεγχθεί. :beer:
Μπααα.
Μωρέ ότι πέθανε πέθανε, το είδαμε αλλά...
...είπαμε η μάγισσα τον ανασταίνει ως Αζορ Αχαι ,
το αντίπαλο δέος του αρχηγού των whitewalker
και ο μόνος που θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει
με το βαλυριανό σπαθί του .
Επισης ο Σνοου υπάρχει μία φήμη ότι δεν είναι γόνος του Νεντ Σταρκ
αλλά έχει αίμα Ταργκάρυεν και άρα είναι και νόμιμος διεκδικητής του σιδηρού θρόνου . ;)
Ε ρε τι γράφω πρωί πρωί :lol:
PortisHead
22/06/2015, 07:59
True Detective S02E01 ;)
Τι ? Ξεκίνησε ?
:a2:
amyroukai
22/06/2015, 08:08
Ξεκίνησε, κατεβαίνει...
Ξεκίνησε και το The Last Ship δεύτερη σεζόν (που δεν το έχω δει καθόλου).
Επίσης, Τιμ Ρόμπινς και Τζακ Μπλακ, The brink πληροφορίες εδώ (http://blankrefer.com/?http://www.imdb.com/title/tt3216586/)
Δεν ξέρω τι λέει σαν σενάριο, θα το δω μόνο και μόνο για το καστ (καλά αν είναι μπούρδα εννοείται δεν θα δω άλλο).
Μπααα.
Λες να μην δω ούτε καν το πρώτο που κατέβηκε; delete?
Last ship αξίζει. Παίζει μπινιά στο τέλος της πρώτης σεζόν.
nikos_abel
22/06/2015, 09:29
Λες να μην δω ούτε καν το πρώτο που κατέβηκε; delete?
Ξέρω γω....στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι λένε....πάντως εγώ βαρέθηκα.
nikos_abel
22/06/2015, 09:31
Last ship αξίζει. Παίζει μπινιά στο τέλος της πρώτης σεζόν.
Είχα δε κανά 2 επεισόδια πέρυσι αλλά το βαρέθηκα, πολύ αμερικανιά. Αξίζει να φάς φόλα 10 επεισοδίων για να ζήσεις τη μπινιά στο τέλος;
Έχει πλοκή της προκοπής. Εμένα με είχε βάλει μέσα. αμερικανια είναι όντως αλλά δε με χαλάει.
paramedic
22/06/2015, 09:46
Παιδιά ο Γιάννης αποκλείεται να πέθανε έτσι απλά. Αφήνει πολλά να υπονοηθούν το τελευταίο επεισόδιο. Όλοι πεθαίνουν αλλά και κανένας οριστικά.
το αντίπαλο δέος του αρχηγού των whitewalker
και ο μόνος που θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει
αλλά έχει αίμα Ταργκάρυεν και άρα είναι και νόμιμος διεκδικητής του σιδηρού θρόνου . ;)
Πολυ σωστα! Ετσι λενε οι φημες... ή μαλλον τα βιβλια κατα καποιον που τα εχει διαβασει και το ειχαμε συζητησει... κατι τετοιο ομως δε το θυμαμαι στη σειρα και για να το λενε ολοι οι συντελεστες οτι πεθανε και τελος μαλλον τελος..... να δω ποιον θα βρουν να αντικαταστησει το "κενο" του........
Μα δεν λένε ψέματα ρε συ ,
όντως πέθανε ως jonh snow
αλλά θα αναστηθεί ως azor ahai ;)
amyroukai
22/06/2015, 19:16
μα... Αζωρ; Θα πολεμαει τους απεθαντους με νυχια και δοντια και θα τους μαρκαρει με το μαγικο του κατουρο;
πραγματικα αυτο θα ειναι το "μπαμ" της επομενης σεζον που περιμενουμε ολοι!
η τηλεοπτική σειρά έχει αποσχιστεί πια από τα βιβλία.
δεν είναι σίγουρο ότι επιζούν τζον σνόου, σάνσα στάρκ, ρικ κ στάνις μπαράθεον
πάρτε κ ένα οργισμένο Χίτλερ (https://www.youtube.com/watch?v=NcYeQMfxeas)
el_hymador
22/06/2015, 19:24
True Detective S02E01 ;)
Για να δούμε... θα είμαι στα επίπεδα του Α' κύκλου;... προσωπικά είχα ξενερώσει με το cast αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία...
RizlaPlusPlus
23/06/2015, 09:55
Το Mr. Robot το εχει τσεκαρει κανεις; Το πρωτο επισοδειο ειναι πολυ υποσχομενο...
amyroukai
23/06/2015, 11:16
Το true detective δεν με τρέλανε το πρώτο επεισόδιο. Δεν έχει τίποτα ελκυστικό για να δεις το δεύτερο. Ούτε συνοχή, ούτε πλοκή, τίποτα. Φαντάζομαι κάποιο στόρι θα παίξει με το φόνο, ναι πρέπει να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες αλλά... Τόσο άνευρο πράγμα πιά; Εκτός αν οι κατεστραμμένοι και ψυχολογικά "περίεργοι" τσαίοι είναι exciting στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.
Ντάξει είχε ένα BMW μπατσικό RT με ήχο χάρλει είχε και ένα R γυμνό με ήχο τετρακύλινδρου Ιαπωνικού που φρενάρει όρθιο στο χώμα από τελική (πάρτα στη μάπα Μαρκ Μάρκεθ, προπέλεν ρε). Μιά ομορφιά...
Hell_Rider
23/06/2015, 11:20
μα... Αζωρ; Θα πολεμαει τους απεθαντους με νυχια και δοντια και θα τους μαρκαρει με το μαγικο του κατουρο;
:lol::moutza:
το αντίπαλο δέος του αρχηγού των whitewalker και ο μόνος που θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει
Αυτό είναι inside Info από τον Μαρτιν?
Γιατι αντε το θα αναστηθεί..... το ονομα?
Το όνομα αναφέρεται πολλάκις στα βιβλία. Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στη σειρά, αλλά είναι ο μεσσίας που περιμένει η κοκκινομάλλα θεάρα και τον βλέπει στο πρόσωπο του Stannis. Προφητεία, σωτήρας του κόσμου, θα τα σπάσει όλα και τέτοια. Κάτσε να δεις σε ποιο άλλο fantasy βιβλίο το'χω ξαναδιαβάσει...
Πολλές θεωρίες για τον Snow από διάφορους ευφάνταστους τύπους και ίσως ο ίδιος είναι ο λόγος που η ιστορία ονομάστηκε "A song of ice and fire". Starks = Ice, Targs = Fire. Ίσως όχι.
Stergios69
23/06/2015, 12:15
Κάτσε να δεις σε ποιο άλλο fantasy βιβλίο το'χω ξαναδιαβάσει...
:beer:
amyroukai
23/06/2015, 12:36
Λάζαρος.
Λαζώρ ο μεγαλοπρεπής ο θανάτω θάνατο πατήσας.
Το true detective δεν με τρέλανε το πρώτο επεισόδιο. Δεν έχει τίποτα ελκυστικό για να δεις το δεύτερο. Ούτε συνοχή, ούτε πλοκή, τίποτα. Φαντάζομαι κάποιο στόρι θα παίξει με το φόνο, ναι πρέπει να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες αλλά... Τόσο άνευρο πράγμα πιά; Εκτός αν οι κατεστραμμένοι και ψυχολογικά "περίεργοι" τσαίοι είναι exciting στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.
Ντάξει είχε ένα BMW μπατσικό RT με ήχο χάρλει είχε και ένα R γυμνό με ήχο τετρακύλινδρου Ιαπωνικού που φρενάρει όρθιο στο χώμα από τελική (πάρτα στη μάπα Μαρκ Μάρκεθ, προπέλεν ρε). Μιά ομορφιά...
+1 meh
Nikol1979
23/06/2015, 15:53
Κάτι δεν παει καλά μ εμένα... Ειδα δυο επεισόδια του better call Saul,αλλα πολυ ζοριζομαι να τελειωσω το τρίτο... Φτιάχνει μετα μηπως; Μηπως εχει κατι το τρομερά αξιόλογο που παει χαμένο στο δικο μου απαίδευτο μάτι;
HelenKor εσενα τι σε τραβάει σε αυτη τη σειρά; Τέτοια βαθμολογία στο imdb κατι θα μου ξεφεύγει δε μπορει.....
Φτιάχνει μετα μηπως; Μηπως εχει κατι το τρομερά αξιόλογο που παει χαμένο στο δικο μου απαίδευτο μάτι;
Όχι, είναι μόνο για χίπστερ μπρέηκιν μπαντ φανμπόιδες.
Κάτι δεν παει καλά μ εμένα... Ειδα δυο επεισόδια του better call Saul,αλλα πολυ ζοριζομαι να τελειωσω το τρίτο... Φτιάχνει μετα μηπως; Μηπως εχει κατι το τρομερά αξιόλογο που παει χαμένο στο δικο μου απαίδευτο μάτι;
HelenKor εσενα τι σε τραβάει σε αυτη τη σειρά; Τέτοια βαθμολογία στο imdb κατι θα μου ξεφεύγει δε μπορει.....
Όχι, είναι μόνο για χίπστερ μπρέηκιν μπαντ φανμπόιδες.
εγω που ειμαι μεγαλος φαν το BB..... το ειδα μονο για να δω που το παει..... τελικα ειναι απλα εκμεταλλεύονται το ΒΒ για να πουλησουν μια μετριοτατη σειρα...
Nikol1979
23/06/2015, 22:11
Γιατι, τι σχεση εχει με το breaking bad?
amyroukai
23/06/2015, 22:26
Γιατι, τι σχεση εχει με το breaking bad?
Ο κυριούλης είναι ο πρώην δικηγόρος του καράφλα.
Nikol1979
24/06/2015, 19:31
Α και μια δικηγόρος του Franklin and bash ειδα παίζει στο Saul...τι στο καλο, ανακύκλωση τους βάζουνε;;;;
Παντως mrs browns boys τρελό γέλιο, ταλενταρα ο άνθρωπος!!!!!
Παντως mrs browns boys τρελό γέλιο, ταλενταρα ο άνθρωπος!!!!!
+1.
el_hymador
24/06/2015, 20:59
Το είδα το S02E01 του True Detective... είναι σίγουρα πολύ νωρίς αλλά το feeling του πρώτου κύκλου που σε κόλλαγε στα πρώτα 5 λεπτά δεν το έχει με τη καμία... ούτε κατά διάνοια... παρ΄όλα αυτά νομίζω ότι θα βλέπεται (ο Farrell κλασσικά μάπας, όπως παντού που έχει παίξει, ο Vaughn παλεύεται).
Η ντετέκτιβ λέγεται στην σειρά Μπεζερίδη...
amyroukai
24/06/2015, 23:17
LOL έτσι, πόντια και αλκοολική και εθισμένη στο τζόγο και ψιλοκατεστραμμένη στα προσωπικά της...
Ήταν ένας τροχαίος ένας ντετέκτιβ και ένας πόντιος και κοιτούσαν ένα πτώμα...
HelenKoR
25/06/2015, 13:22
O Goodman ειναι ενας χαρακτηρας που μου αρεσει παρα πολυ! Κι ο Mike φυσικα!!!
Ξερουμε την καταληξη απο το Breaking Bad και με ενδιεφερε παρα πολυ να δω πως ξεκινησε αυτος ο χαρακτηρας και τι τον αλλαξε, ωστε να γινει ο Goodman που ξερουμε.
Τα ζαβα του ΒΒ (αναφερομαι στους δυο πρωταγωνιστες) ηταν ο "θανατος" του Saul... Μεσα στον πανικο τους τα καναν ολα ρΟιδο...
Και, τελος παντων, για μενα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον! Την ευχαριστηθηκα και περιμενω πως και πως τη συνεχεια!!! :beer:
Btw δεν ξερω αν το εχω αναφερει αλλα ξεκινησε η νεα σεζον του Strike Back!!
Φήμες λένε ότι θα εμφανιστεί ο Walter White σαν γκεστ σταρ στην επόμενη σεζόν :a30:
Nikol1979
25/06/2015, 16:14
O Goodman ειναι ενας χαρακτηρας που μου αρεσει παρα πολυ! Κι ο Mike φυσικα!!!
Ξερουμε την καταληξη απο το Breaking Bad και με ενδιεφερε παρα πολυ να δω πως ξεκινησε αυτος ο χαρακτηρας και τι τον αλλαξε, ωστε να γινει ο Goodman που ξερουμε.
Τα ζαβα του ΒΒ (αναφερομαι στους δυο πρωταγωνιστες) ηταν ο "θανατος" του Saul... Μεσα στον πανικο τους τα καναν ολα ρΟιδο...
Και, τελος παντων, για μενα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον! Την ευχαριστηθηκα και περιμενω πως και πως τη συνεχεια!!! :beer:
Btw δεν ξερω αν το εχω αναφερει αλλα ξεκινησε η νεα σεζον του Strike Back!!
Α περίμενε, τωρα καταλαβα, οταν λεμε οτι ο Δικηγορος του ενός στη μια σειρά ήταν Δικηγορος του τάδε στην αλλη, δεν εννοούμε τον ηθοποιό, αλλα το χαρακτήρα που παίζει......ετςι εξηγείται!!
Νταξει, άργησα λιγο, αλλα δεν είχα δει το bb...:blush:
αλλα δεν είχα δει το bb...:blush:
337699
337699
πραγματικα! αχαχαχαχαχαχ
amyroukai
25/06/2015, 22:05
Και το φετινό Strike Back είναι επίσης "λίγο" σε σχέση με παλιότερα ρε γμτ... Τι να πεις, σημεία των καιρών. Θα το δω αύριο.
Μάλλον για ταινία με βλέπω απόψε... Αν δεν κοιμηθώ καναπέ δηλαδή.
Δεν θυμάμαι αν το γράψαμε, αυτό http://www.imdb.com/title/tt3520702/ δεν είναι καθόλου κακό, το πρώτο μου άρεσε και κατεβάζω και τα υπόλοιπα.
Ο τρόπος που είναι γυρισμένο θυμίζει ΠΟΛΥ το the affair που επίσης μου άρεσε.
Και τώρα θυμήθηκα ότι έχω αφήσει υπόλοιπα στο Rectify... Τόσες σειρές, τόσος λίγος χρόνος... :bawl:
Και τώρα θυμήθηκα ότι έχω αφήσει υπόλοιπα στο Rectify... Τόσες σειρές, τόσος λίγος χρόνος... :bawl:
παιρνουμε σκληρους τα κατεβαζουμε και στοκαρουμε για επομενες χρονιες! :lol:
amyroukai
25/06/2015, 23:10
παιρνουμε σκληρους τα κατεβαζουμε και στοκαρουμε για επομενες χρονιες! :lol:
Ή για τη σύνταξη :bawl:
Ή για τη σύνταξη :bawl:
Hell yeah!!!! :lol:
amyroukai
30/06/2015, 23:36
και το true detective συνεχίζεται άχρουν...
Ξεκίνησε και το falling skies, με νέα φυλή να μπαίνει στο παιχνίδι, μάλλον.
amyroukai
02/07/2015, 09:30
Mr Robot ep 2... :)
Και ξεκίνησε και το Extant δεύτερη σεζόν.
Joyrider
02/07/2015, 12:40
http://agora.smallplanet.gr/
Από 2/7 έως 4/7 θα έχει free stream κάθε μέρα στις 22:00.
και το true detective συνεχίζεται άχρουν...
Ξεκίνησε και το falling skies, με νέα φυλή να μπαίνει στο παιχνίδι, μάλλον.
το δεύτερο επεισόδιο του αληθινού ντετέκτιβ είναι πολλάν υποσχόμενο.
τελικά στον κόλιν φάρελ θα τον πιάσει η καλοσύνη του και θα πάει κόντρα στους άλλους διεφθαρμένους.
θέλω να ελπίζω.
amyroukai
02/07/2015, 21:37
το δεύτερο επεισόδιο του αληθινού ντετέκτιβ είναι πολλάν υποσχόμενο.
τελικά στον κόλιν φάρελ θα τον πιάσει η καλοσύνη του και θα πάει κόντρα στους άλλους διεφθαρμένους.
θέλω να ελπίζω.
Επειδή αμάρτησε για τη γυναίκα του, θα μετανοήσει για το παιδί του. Αν δεν τον άφησε ανάπηρο το ψυχάκι... Οι άλλοι κατεστραμμένοι τι ρόλο θα βαρέσουν άραγε;
Λες η γκόμενα με την πλαστική στο πρόσωπο να είναι ο πραγματικός "μακαρίτης" και το πτώμα να είναι σωσίας; :bawl:
Ο Rick Springfield AΓΝΩΡΙΣΤΟΣ εντελώς;
Πολλά υποσχόμενο σε ότι αφορά την ύπαρξη πλοκής επιτέλους ναι. Σαν επεισόδιο αυτό καθ' εαυτό, χάλια.
HelenKoR
03/07/2015, 13:10
Sense8
https://youtu.be/E9c_KSZ6zMk
amyroukai
03/07/2015, 14:08
Sense8
https://youtu.be/E9c_KSZ6zMk
τοστ #825... :)
Επειδή αμάρτησε για τη γυναίκα του, θα μετανοήσει για το παιδί του. Αν δεν τον άφησε ανάπηρο το ψυχάκι... Οι άλλοι κατεστραμμένοι τι ρόλο θα βαρέσουν άραγε;
Λες η γκόμενα με την πλαστική στο πρόσωπο να είναι ο πραγματικός "μακαρίτης" και το πτώμα να είναι σωσίας; :bawl:
Ο Rick Springfield AΓΝΩΡΙΣΤΟΣ εντελώς;
Πολλά υποσχόμενο σε ότι αφορά την ύπαρξη πλοκής επιτέλους ναι. Σαν επεισόδιο αυτό καθ' εαυτό, χάλια.
Κάτσε βρε το πτώμα δεν θα ταυτοποιήθηκε με δαχτυλικά αποτυπώματα ή δόντια ξέρω γω;
Επίσης αυτός που τη μπουμπουνισε στον Φάρελ γτ φορούσε κεφάλι πτηνού; μου διαφεύγει κάτι;
amyroukai
03/07/2015, 16:51
μλκς η φάση έχει πάει πέρα από το τραγικό πλέον...
χυμαδορη γλυκιε μου, λαθος θρεντ...
el_hymador
03/07/2015, 16:51
Ούπς!
:lol:
thanks! :beer::lol:
amyroukai
03/07/2015, 16:54
Επίσης αυτός που τη μπουμπουνισε στον Φάρελ γτ φορούσε κεφάλι πτηνού; μου διαφεύγει κάτι;
για αυτο τον λεω ψυχακι. σπιτι τιγκα στα βαλσαμωμενα και αυτος με το πτωμα πτηνου στο κεφαλι, δενπαεικαλα λεμε. Μαλλον bean bags εριξε ομως...
εχω την εντυπωση πως επειδη ειχε την ταυτοτητα δεν ανεφερθη αλλο τι απο τον ιατροδικαστη. μπορει και να ξαναδω τη σκηνη...
ποιός να είναι άραγε αυτό το ψυχάκι :hmm:
τέσπα θα δούμε.
έχει ξεκινήσει και ο τρίτος κύκλος του suits ε! :a30:
nikos_abel
03/07/2015, 19:36
ο τρίτος κύκλος του suits ε! :a30:
ΟΧΙ :lol:
Ο πέμπτος ρε άσχετε :mountza:
Nikol1979
03/07/2015, 20:13
Αλήθεια λέτε;! Να κι ενα καλο επιτέλους!!!!
Πως είχε τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος, θυμάστε μην το ξαναβλέπω; Ποιος ειπε σ αγαπώ , ξέχασα.....
:plaf:
σόρρυ φίλαι με έχει αποπάρει ο αέρας της Αλλαγής που θα έρθει από Δευτέρα :lol:
Αλήθεια λέτε;! Να κι ενα καλο επιτέλους!!!!
Πως είχε τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος, θυμάστε μην το ξαναβλέπω; Ποιος ειπε σ αγαπώ , ξέχασα.....
Ο Χάρβει Σπέκτερ θα μακαιρωθεί από το ΔουΣου γιατί συμμάχησε με τους investment bankers και θα πετάνει.