View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
nikos_abel
31/05/2015, 11:51
:D
336414
Ρε filai (tm) μόλις πριν λίγες μέρες το έπιασα και το βλέπω, καλό είναι.
Όσο σιχαίνομαι τους δικηγόρους, τόσο γουστάρω σειρές με αυτούς.
amyroukai
31/05/2015, 16:28
αυτο το wayward pines ωραιο τελικα!!!!
αυτο το wayward pines ωραιο τελικα!!!!
Το ξεκίνησα και γω, ωραίο φαίνεται, έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά σε αυτές τις σειρές που βασίζονται σε ανεξήγητα πράγματα συνήθως παίζει ρόλο πως θα τα εξηγήσει όλα αυτά. Τις περισσότερες φορές τα σκ@τ... σε αυτό.
amyroukai
31/05/2015, 22:50
spoiler alert
Βασικά σαν μεγάλο ψυχολογικό πείραμα μοιάζει... Τα ανθρωποφάγα πλασματάκια που ούρλιαζαν δεν μου κολλάνε και εκεί χαλάστηκα λίγο.
end of spoiler
Το true detective δεν αργεί...
:D
336414
Gay alert.....:p
Ρε σεις...όσοι το κατέχετε το "άθλημα".... πως μπορώ να δω προηγούμενα επεισόδια του House; έχασα το χθεσινό γμτ....:(
amyroukai
01/06/2015, 15:41
To Ηouse έχει τελειώσει καιρό τώρα, οπότε μπες σε όποιο τορεντάδικο θες και κατέβασε ότι σου λείπει.
nikos_abel
01/06/2015, 16:49
Άσε μας ρε άνδρα :lol:
Υ. Γ. Δεν έχω χρόνο να σε εκπαιδεύσω
@Ζεύκας +990
Κι εγώ το Suits βλέπω αυτή την περίοδο. Αρκετά καλό.
Να το κοιτάξω γιατρέ μου?
nikos_abel
01/06/2015, 19:57
Παρεπιπτόντως
336498
Αυτά τα δικηγορικά μαμούνε. Better Call Saul...Suits...
Πιο πριν είχα καταπιαστεί με Law&Order SVU
nikos_abel
01/06/2015, 20:57
Αυτά τα δικηγορικά μαμούνε. Better Call Saul...Suits...
Πιο πριν είχα καταπιαστεί με Law&Order SVU
Χτύπα Franklin and Bash (http://www.imdb.com/title/tt1600199/) και θα με θυμηθείς
Α και φυσικά Boston legal (http://www.imdb.com/title/tt0402711/?ref_=fn_al_tt_1)
--> How to get away with murder
γεια εσάς τους χαρούμενους
--> How to get away with murder
γεια εσάς τους χαρούμενους
Δύο επεισόδια και στην μέση του τρίτου τα έστειλα όλα στον κάδο ανακύκλωσης! Γίνεται πιο ενδιαφέρον στη συνέχεια η συνεχίζει έτσι αδιάφορα να βιάζει μια ανύπαρκτη υπόθεση?
tzimidis
03/06/2015, 22:50
Δύο επεισόδια και στην μέση του τρίτου τα έστειλα όλα στον κάδο ανακύκλωσης? Γίνεται πιο ενδιαφέρον στη συνέχεια η συνεχίζει έτσι αδιάφορα να βιάζει μια ανύπαρκτη υπόθεση?
αλλεπάλληλες ανατροπές μέχρι το τέλος. βλέπεται , αν και το φιλοθεάμον κοινό το κόβω περισσότερο για 20άρηδες ή/και γυναίκες
Στα δικηγορικά κι αυτό Damages (http://www.imdb.com/title/tt0914387/?ref_=nv_sr_1)
Απίστευτη Glenn Close. Απλά Respect.
Nikol1979
04/06/2015, 15:53
αλλεπάλληλες ανατροπές μέχρι το τέλος. βλέπεται , αν και το φιλοθεάμον κοινό το κόβω περισσότερο για 20άρηδες ή/και γυναίκες
...δίκιο εχει τούτος.. Κρίνε απο εμένα που μου άρεσε πχ...
Εγω τελειώνω το newsroom που ειχες δίκιο Daz δεν παίζεται!! Μετα θα πιάσω τα δικηγορικά που αναφέρετε εκτος suits που εννοειται το χουμε δει..αλλα τι λεω, ωστόσο ξεκινάει και το Hannibal σημερα πρέπει να ναι το πρώτο επεισοδιο. Όσοι δεν το εχει πιάσει το ραντάρ σας, ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ!!
Ξέχασα κι αυτό Orange Is the New Black (http://www.imdb.com/title/tt2372162/) Ξεκινάει στις 12 Ιουνίου ο 3ος κύκλος, "bitches" :lol:.
336679
Nikol1979
04/06/2015, 16:57
Ξέχασα κι αυτό Orange Is the New Black (http://www.imdb.com/title/tt2372162/) Ξεκινάει στις 12 Ιουνίου ο 3ος κύκλος, "bitches" :lol:.
336679
Ενάμιση επεισοδιο άντεξα...εμένα αυτη η μαύρη η ψυχακιας πολυ με αγριευει
Ενάμιση επεισοδιο άντεξα...εμένα αυτη η μαύρη η ψυχακιας πολυ με αγριευει
Εντάξει είναι λίγο κάπως αυτή αλλά η σειρά είναι σούπερ.
amyroukai
04/06/2015, 19:12
Κοίτα να δεις και έχω κατεβάσει σε ανύποπτο χρόνο δύο κύκλους σε 720p και ακόμα να το δω... Μόλις τελέψει το awake θα το πιάσω.
Nikol1979
04/06/2015, 23:51
ακομα να τελειωσεις το awake τοσο καιρο, μια σεζον κουτσουρεμενη??!!!
Newsroom το καλυτερο κλεισιμο σειρας,μακραν. Δεν αφηνει τιποτα στον αερα... (pun intended)
amyroukai
05/06/2015, 06:52
Τρία επεισόδια έμειναν άμα θες να ξέρεις.
Τo newstoom το κατέβασα με κακό encoding και χάνει frames παρ όλα αυτά έφτασα μέχρι τη μισή δεύτερη σεζόν. Θα το τελειώσω και αυτό κάποτε..
amyroukai
07/06/2015, 20:49
Αυτό εδώ το νεούδι, μήπως το είδε κανείς;;;
http://www.tv.com/shows/sense8/
Οι κριτικές είναι καλές, έχει διαρρεύσει/κυκλοφορήσει ούλη η πρώτη σεζόν. Λέω να μπει στη λίστα...
προσθήκη: spoiler alert
καλά... τόσα επεισόδια awake και το κλείσιμο ήταν "και μετά ξύπνησες";;;;; Γουάτ δε φακ... Ήθελα να του σκοτώσω εγώ τη φαμίλια μετά του μλκ του υπναρά. :lol:
end of spoiler.
Οι κριτικές είναι καλές, έχει διαρρεύσει/κυκλοφορήσει ούλη η πρώτη σεζόν. Λέω να μπει στη λίστα...
Είδα ότι γέμισε το klotsokoli με δαυτο και στο imdb κοντεύει να πιάσει 8αρι. Το έχω στον torrentοκατεβαστή από χθες. Αν βρω την βαρεμάρα να δω κανένα επεισόδιο τη σήμερον θα δώσω αναφορά.
AristidisZ
07/06/2015, 21:32
πείτε καμιά σειρά ρε παιδιά εποχής, γιατί έχω ξεμείνει τελευταία...
όχι τα παρακάτω:
Black Sails
Boardwalk Empire
Deadwood
GoT
Hatfields & McCoys
Peaky Blinders
Spartacus
Tudors
Vikings
Nikol1979
07/06/2015, 22:01
πείτε καμιά σειρά ρε παιδιά εποχής, γιατί έχω ξεμείνει τελευταία...
όχι τα παρακάτω:
Black Sails
Boardwalk Empire
Deadwood
GoT
Hatfields & McCoys
Peaky Blinders
Spartacus
Tudors
Vikings
penny dreadful??
Παιδια ασχετο αλλα τωρα που το θυμηθηκα, αν σας αρεσουν τα λιγο τρελιαρικα, psych.........
amyroukai
07/06/2015, 22:05
Ναι αλλά δεν είναι εποχής ακριβώς, θριλεράκι είναι η άτιμη.
Και είναι ΑΠΙΘΑΝΗ στο ρόλο της.
AristidisZ
07/06/2015, 22:20
Ναι αλλά δεν είναι εποχής ακριβώς, θριλεράκι είναι η άτιμη.
Και είναι ΑΠΙΘΑΝΗ στο ρόλο της.
πες καμια τοτε :p
amyroukai
07/06/2015, 22:30
πες καμια τοτε :p
στο είπε η Νικολ... http://www.tv.com/shows/penny-dreadful/
Δεν έχω υπ' όψη κάτι αξιόλογο.
προσθήκη:
Είδα ότι ξεκίνησε και αυτό http://www.tv.com/shows/powers-tv2/
Το οποίο δεν φαίνεται άσχημο, θα μπει στη λίστα... :)
Όχι δεν είναι εποχής.
Μετά το πρώτο επεισόδιο δε μπορώ να πω πολλά.
Αν γράψω κάτι ίσως το αδικήσω.
Τι παίχτηκε σήμερα στο game of thrones.Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή.
amyroukai
08/06/2015, 19:33
Τόλη το ίδιο επεισόδιο είδαμε; Ωραίο αλλά... Πολύ λίγο...
Άλλο ένα επεισόδιο μένει γι' αυτή τη σεζόν.
Τόλη το ίδιο επεισόδιο είδαμε; Ωραίο αλλά... Πολύ λίγο...
+990
Κρίμα την αναμονή ένα χρόνο. Αυτό πάει πιο αργά κι από την καθυστέρηση. Ήμαρτον. Σχεδόν το σκυλοβαρέθηκα.
Όλη η σαιζόν πρέπει να είναι βαριά 20 σελίδες από το βιβλίο.
Δέκα επεισόδια με τόσα πράγματα να είναι στον αέρα; Τόλμη και γοητεία το κατάντησαν.
Κάπως έτσι κατέστρεψαν και το Lost στο τέλος (σε αυτούς βέβαια δεν τους έβγαινε με όλες τις π@παριές που το φόρτωσαν σε 6 σαιζόν).
Πάμε γι άλλα...
Αν θες να δεις τί γίνεται στα βιβλία, διάβασε τα βιβλία. Η σειρά είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Το Lost, είτε άρεσε, είτε όχι, ήταν η σειρά που έκανε τις σειρές υπερπαραγωγές, επιπέδου κινηματογράφου.
Μπορεί να μην ήταν απ' τις πιο δυνατές σεζόν αλλά δεν γίνεται μια ακριβή παραγωγή να βγάζει πολλά επεισόδια.
Ή ποιότητα θα έχουμε ή ποσότητα.
Πάντως δεν έχεις άδικο, είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις ένα χρόνο και ιστορία να προχωρά ελάχιστα.
Το Lost, είτε άρεσε, είτε όχι, ήταν η σειρά που έκανε τις σειρές υπερπαραγωγές, επιπέδου κινηματογράφου.
Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το δω ή όχι?
Γιατί με αυτά που έχετε γραψεί για το τέλος δυσκολεύομαι να αποφασίσω! :lol:
amyroukai
09/06/2015, 09:16
Προφανώς και δεν γίνεται ένα βιβλίο να χωρέσει σε δεκα επεισ.... μα τι λέω; Μιά χαρά γίνεται ένα βιβλίο να χωρέσει, πχ η τριλογία του Χόμπιτ άφησε ελάχιστα απ'έξω και ήταν εννέα ώρες.
Άρα καταλήγω στο ότι η φετινή -συγκριτικά με τις παλιότερες σεζόν- ήταν λίγο "αρπαχτή".
Τα βλιβλία γμτ όλο λέω να τα παραγγείλω σετάκι με το κουτί τους κλπ στην μητρική γλώσσα για να μην χάνω στη μετάφραση και όλο το αφήνω για πιο μετά.
amyroukai
09/06/2015, 09:17
Άι ρε. Εδώ είδες το awake. Να το δεις το Lost, ανεξάρτητα του "περίεργου" τέλους, ήταν ωραίο.
Εκπληκτική σειρά, με σπουδαίες ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία, τα πάντα. Η πρώτη μεγάλη σειρά - για μένα - και η σειρά που άλλαξε το σκηνικό στην τηλεόραση για πάντα. Φυσικά να το δεις. Αν και το 50% της απόλαυσης ήταν να συζητάς ατελείωτα κάθε βδομάδα "what the fuck just happened?!" και να αναρωτιέσαι και να δημιουργείς σενάρια και να στίβεις τον εγκέφαλό σου. Όσοι δεν το είδαν ενώ έπαιζε, έχουν χάσει ένα μεγάλο μέρος της "ουσίας" της σειράς. Αλλά παραμένει εκπληκτική. Και το φινάλε ήταν μια χαρά. Οποιοδήποτε και να ήταν το τέλος, κάποιοι θα έκλαιγαν. Αγνόησέ τους.
Άι ρε. Εδώ είδες το awake. Να το δεις το Lost, ανεξάρτητα του "περίεργου" τέλους, ήταν ωραίο.
Δεν το έχω δει το awake. Είναι ελάχιστες αυτές που έχω δει, ούτε ξέρω ποιες απ' αυτές που δεν έχω δει αξίζουν. Παρακολουθώντας αυτά που γράφετε έχω δει true detective και κάτι άλλες.
Το awake το έχω κατεβάσει γιατί η νικολ έγραψε ότι είναι φοβερό. Κάποια στιγμή!
Εκπληκτική σειρά, με σπουδαίες ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία, τα πάντα. Η πρώτη μεγάλη σειρά - για μένα - και η σειρά που άλλαξε το σκηνικό στην τηλεόραση για πάντα. Φυσικά να το δεις. Αν και το 50% της απόλαυσης ήταν να συζητάς ατελείωτα κάθε βδομάδα "what the fuck just happened?!" και να αναρωτιέσαι και να δημιουργείς σενάρια και να στίβεις τον εγκέφαλό σου. Όσοι δεν το είδαν ενώ έπαιζε, έχουν χάσει ένα μεγάλο μέρος της "ουσίας" της σειράς. Αλλά παραμένει εκπληκτική. Και το φινάλε ήταν μια χαρά. Οποιοδήποτε και να ήταν το τέλος, κάποιοι θα έκλαιγαν. Αγνόησέ τους.
Thanks Blitz. Θα το δω. :beer:
Κανένας δεν έκλαψε. Ήταν δεδομένο πως έπρεπ να τελειώσει. Έπρεπε να είναι 4 σαιζόν και το έκαναν 6. Στο τέλος έτρεχαν να το κλείσουν. That's it.
Παραμένει κορυφαίο σε όλα. Αξίζει οπωσδήποτε να το δει κάποιος και συμφωνώ απόλυτα στο "το 50% της απόλαυσης ήταν να συζητάς ατελείωτα κάθε βδομάδα "what the fuck just happened?".
Προφανώς και δεν γίνεται ένα βιβλίο να χωρέσει σε δεκα επεισ.... μα τι λέω; Μιά χαρά γίνεται ένα βιβλίο να χωρέσει, πχ η τριλογία του Χόμπιτ άφησε ελάχιστα απ'έξω και ήταν εννέα ώρες.
Το Hobbit είναι παιδικό, γραμμένο από τον Tolkien, ο οποίος χρειάζεται 4 κεφάλαια και 392 σελίδες για να περιγράψει πώς ξύνεται ο τάδε χαρακτήρας. Μια χαρά χωρούσε και σε 5 ώρες. Γι'αυτό και το "ξεχείλωσαν" ώστε να γίνει τριλογία. Τα βιβλία του Martin είναι σαφώς πιο πολύπλοκα και 10 επεισόδια ΔΕΝ είναι αρκετά για κάθε βιβλίο. Αλλά έτσι κι αλλιώς, τόσο οι συντελεστές της σειράς, όσο και ο Martin έχουν ξεκαθαρίσει ότι βιβλία και σειρά ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια πλέον.
@freco: Δεν είναι ακριβώς έτσι. Θεωρώ ότι άνετα μπορούσαν να το τραβήξουν κι άλλο. Ίσα-ίσα η τελευταία σεζόν δείχνει κάπως "πιεσμένη" για να χωρέσουν τα πάντα και δικαιολογημένα αν σκεφτείς πώς έφτασαν να το τελειώσουν. Κάπου στα μέσα της 3ης σεζόν (αν θυμάμαι καλά, ίσως 4ης) το ABC, βλέποντας τα νούμερα να πέφτουν, ζήτησε να το λήξουν σιγά-σιγά και απλά ρώτησε τί αριθμό επεισοδίων χρειάζονται ακόμα. Ο Abrams έδωσε έναν αριθμό. Και ήταν οριστικός.
Μπαιδεγουέι πριν λίγες μέρες τέλειωσα το Daredevil και είναι πολύ δυνατό. Σκοτεινό, ρεαλιστικό, νουάρ, ωμό, χωρίς υπερβολές και εφφέ, ακριβώς όπως πρέπει. Ίσως η καλύτερη σειρά του είδους που έχω δει.
Το Aquarius το είδε κανείς ;
Με πολλές υποσχέσεις το MrRobot , τουλάχιστον από τον πιλότο ...
universalgr1
09/06/2015, 17:30
Αυτά που είπες ακριβώς. Και προσωπικά το τέλος δεν με χάλασε. Μη σου πω ότι ήταν σωστό να κλείσει ακριβώς έτσι.
amyroukai
09/06/2015, 18:10
Το Aquarius το είδε κανείς ;
Με πολλές υποσχέσεις το MrRobot , τουλάχιστον από τον πιλότο ...
μολις τελειωσει το κατεβασμα του powers θα το ριξω στη λιστα. ελπιζω ο κυρ Ντεϊβιντ να σταθει στο υψος του.
Ρε παιδες το Arrow μονο σε μενα φαινεται τοσο δηθενιά? Απορω που πηρε 8,2 στο imdb!
nikos_abel
09/06/2015, 21:58
Να το δεις. Αξίζει. Και τώρα που ξέρεις ότι θα υπάρξει ξενέρα, και πάλι όσο το βλέπεις θα λές "μαλα...ες λένε, αυτό είναι γαμάτο".
Nikol1979
09/06/2015, 22:11
Ρε παιδες το Arrow μονο σε μενα φαινεται τοσο δηθενιά? Απορω που πηρε 8,2 στο imdb!
Οχι. Απο τις λιγες σειρες που παρατησα στη μεση, αν δεν ηταν ο μελαχροινος αντιηρωας που κατι μου εκανε, ουτε στο μισο δεν θα εφτανα.
ΠΑΙΔΙΑ!! ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΩ! Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πρωτο επεισοδιο τριτου κυκλου του Hannibal!!!!!!!!!!!!! τα σπαει λεμε! Ψησανε και χοχλιους.....
Παντως σοβαρα, ερμηνειες, σκηνοθεσια, εικονες, ατμοσφαιρα...και για μια φορα ελειπε και αυτος ο αναθεματισμενος ο ταρανδος...
Επισης να πω οτι για μενα ΚΑΜΙΑ αλλη ταινια η σειρα δεν εκθειαζει την τεχνη του φαγητου καλυτερα απο αυτην εδω...Αμυρου, εσυ που εισαι γκουρμεδιαρης, δε συμφωνεις??????
amyroukai
09/06/2015, 22:28
εχω χασει τετοιο πραγμα; ουτε ενα δεν εχω δει... ασε θα φοβαμαι μην ερθει στον υπνο μου και με κανει σηκωταρΓια με γλυκαδια που εχω μπολικα... :)
Αυτό ήταν αστείο, κάποιος είχε πολυ χιούμορ με αυτή τη σειρά. Έβλεπα κανένα επεισόδιο όταν ήμουν με παρέα, ανυπόφορο!
Να το δεις. Αξίζει. Και τώρα που ξέρεις ότι θα υπάρξει ξενέρα, και πάλι όσο το βλέπεις θα λές "μαλα...ες λένε, αυτό είναι γαμάτο".
Έχω κατεβάσει ήδη την πρώτη σεζόν. ;)
Οχι. Απο τις λιγες σειρες που παρατησα στη μεση, αν δεν ηταν ο μελαχροινος αντιηρωας που κατι μου εκανε, ουτε στο μισο δεν θα εφτανα.
Νικολ, είναι η πρώτη σειρά που είπες ότι δε σου άρεσε. Έχω πάθει έκπληξη μιλάμε!
Αυτό ήταν αστείο, κάποιος είχε πολυ χιούμορ με αυτή τη σειρά. Έβλεπα κανένα επεισόδιο όταν ήμουν με παρέα, ανυπόφορο!
Μα ειδα τη βαθμολογία και λεω ουαου! Τελικά τα αμερικανάκια ειναι αγουστα εντελώς κάτι φορες...
nikos_abel
10/06/2015, 08:31
Δεν το έχω δει το awake.
Το awake το έχω κατεβάσει γιατί η νικολ έγραψε ότι είναι φοβερό. Κάποια στιγμή!
:a38:Ρε άη από δω που το είπε η Νικόλ.
PortisHead
10/06/2015, 08:45
Wayward Pines κανείς ???
amyroukai
10/06/2015, 08:47
Καλό είναι. Αλλά η θα ξενερωσουμε άσχημα η θα βγει σούπερ, αφήνει και τις δυο προοπτικές.
PortisHead
10/06/2015, 09:19
Καλό είναι. Αλλά η θα ξενερωσουμε άσχημα η θα βγει σούπερ, αφήνει και τις δυο προοπτικές.
Οντως...ειδικα μετα το τελος του 4ου επεισοδίου...εχω κι εγω τις αμφιβολίες μου.
amyroukai
10/06/2015, 12:45
και λεω τι μου θυμιζει το sense8...
http://m.ign.com/games/killer-7/ps2-649600
Να πεταχτω και εγω σαν την φουτσα και να ρωτησω.....................
Το lost ειναι αυτο το υπεργαματο που λετε;
Ειχα δει κανα 2 επεισοδια προ Γ.Γ :tooth: και για καποιο λογο το παρατησα γιατι ελεγαν ολοι τι φασολι εφαγαν με το τελος.
amyroukai
10/06/2015, 13:11
εχω καταληξει στο οτι μετα τοσο πραγμα, περιμεναμε κατι λιγοτερο "απλο" για το τελος. ηταν υπερβολικα ευκολο σε σχεση με ολη την υπολοιπη ιστορια.
αξιζει η σειρα παντως και με το παραπανω.
εχω καταληξει στο οτι μετα τοσο πραγμα, περιμεναμε κατι λιγοτερο "απλο" για το τελος. ηταν υπερβολικα ευκολο σε σχεση με ολη την υπολοιπη ιστορια.
αξιζει η σειρα παντως και με το παραπανω.
Να ψαξω στο καραβι;
;)
amyroukai
10/06/2015, 13:17
στο καραβι, στο κλωτσιδι, οπου σε βολευει.
nikos_abel
10/06/2015, 14:40
Παιδιά, αν αρχίσουμε να μιλάμε για το lost θα πέσει χοντρό σποϊλέριασμα.
Εν κατακλείδει, απόλαυσα πολλά υπέροχα καλοκαιρινά βράδια πριν κανά 2 καλοκαίρια στο μπαλκόνι μου,
ξενυχτούσαμε για να δούμε όλο και ένα επεισόδιο ακόμη, την άλλη μέρα έμπαινα και διάβαζα συζητήσεις
και κριτικές για τα συγκεκριμένα επεισόδια που είδα και δεν έβλεπα τη στιγμή να ξαναγυρίσω σπίτι
να συνεχίσω.
Και ας μην έζησα 6 χρόνια αλλά ένα μόνο καλοκαίρι με αυτή τη σειρά. Ήταν γεμάτη.
Μετά από χρόνια, τη πίκρα για την "φόλα" του τελειώματος την έχει αντικαταστήσει μια γλυκειά νοσταλγία
"We must go back JJ, we must go back..."
Nikol1979
10/06/2015, 20:59
Νικολ, είναι η πρώτη σειρά που είπες ότι δε σου άρεσε. Έχω πάθει έκπληξη μιλάμε!
(Ωχ,μας πήρανε χαμπάρι!)
Αλλα για να ξερεις, επισης παράτησα orange is the new black, shameless, ncis (τον ατελείωτο είχε), 24, Boston legal (μονο ωραίες γυναίκες είχε,απο άντρες τιποτα). Ετςι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.....
:a38:Ρε άη από δω που το είπε η Νικόλ.
Μπορει να το είπες πρώτος, αλλα εμένα άκουσε, αυτο σου λεει,χα χα χα
Αποστόλη αν δε το έχεις δει, δες το θα κλ@@@....ς στο γέλιο!
http://www.imdb.com/title/tt0262150/
Abel ποια η γνώμη σου εδώ;
Ειναι στη τρίτη σεζόν του λοστ αλλά δε θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο.
http://scifi.stackexchange.com/questions/71252/what-was-the-image-dr-juliet-burke-carved-in-a-tree-in-season-three
Δεν το έχω δει. Thanks. :beer:
Nikol1979
11/06/2015, 04:01
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??!!!!
ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!
Ουτε κατεβασμα, τη βρηκα στο youtube, φοβερο βρετανικο χιουμορ.....οχι αλλες αμερικανιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-"Are these books bound in real leather? I need them to be real leather, so they go with my sofa. I'll give you 200 pounds for them"
-"Are they leather pounds? I need leather pounds to go with my wallet"
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
(παιζει και ο martin freeman απο το hot fuzz! WOW)
Θεϊκό το black books , αξίζει το χρόνο σας.Όπως και το the IT Crowd
Το black books μπήκε στην ουρά εργασιών του επεξεργαστή μου. Edit. Όπως και το the it crowd, μετά από μερικά βιντεάκια στο σωληνα.
Φαντάζομαι ότι θα σας αρέσει και το mrs browns boys. (Ειδικά στη Νικόλ)
Πρέπει να έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες, αποκλείεται να το ανακάλυψα μόνος μου.
Αν σας αρέσει το βρετανικό χιούμορ, τσεκάρετε και Coupling.
nikos_abel
11/06/2015, 16:29
Αρχίζω :lol:
Μπορει να το είπες πρώτος, αλλα εμένα άκουσε, αυτο σου λεει,χα χα χα
Εμ, εμένα θα προσέξει ο λιγούρης; :lol:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??!!!!
ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!
Ουτε κατεβασμα, τη βρηκα στο youtube, φοβερο βρετανικο χιουμορ.....οχι αλλες αμερικανιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπήκε στο στόχαστρο λοιπόν
(παιζει και ο martin freeman απο το hot fuzz! WOW)
...και στο Sherlock και στο γυρίστε το γαλαξία με ότο στοπ και σε άλλα πολλά που δε θυμάμαι τώρα)
Φαντάζομαι ότι θα σας αρέσει και το mrs browns boys. (Ειδικά στη Νικόλ)
Πρέπει να έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες, αποκλείεται να το ανακάλυψα μόνος μου.
:a38: :rolleyes: :a9:
Abel ποια η γνώμη σου εδώ;
Ειναι στη τρίτη σεζόν του λοστ αλλά δε θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο.
http://scifi.stackexchange.com/questions/71252/what-was-the-image-dr-juliet-burke-carved-in-a-tree-in-season-three
Άσε ρε που θα βγάλω τα μάτια μου πάλι :lol:
...και στο Sherlock και στο γυρίστε το γαλαξία με ότο στοπ και σε άλλα πολλά που δε θυμάμαι τώρα)
Νομίζω η πιο σημαντική ερμηνεία του (που τον έκανε και γνωστό) είναι στο Fargo, (http://www.imdb.com/title/tt2802850/) στο πλευρό του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Billy Bob Thornton.
Nikol1979
11/06/2015, 18:16
εγω τον πρωτοεμαθα στο Sherlock παντως- και δε μπορουσα να το θυμηθω ρε γμτ μεχρι που το ειπε ο Abel...παει το χασαμε κι αυτο το λιγο που ειχαμε...απο την αλλη, αμα κανεις δυο χρονια να δεις επεισοδιο, εσυ φταις??
Επισης καταπληκτικος ο Simon Pegg θα μου επιτρεψετε να πω..
argiris34
11/06/2015, 23:06
εντελως συμπτωματικα την κατεβασα σημερα review αυριο,
ασχετο , μαμηθηκε και το eztv και ψαχνουμε γυρω γυρω
Ωπ! Τι έχουμε δω; Την έχει δει κανείς;
http://www.imdb.com/title/tt4341996/
http://www.toratora.gr/90779-gangland-undercover-to-history-channel-kanei-gia-alli-mia-fora-papades/
tzimidis
14/06/2015, 14:00
Ωπ! Τι έχουμε δω; Την έχει δει κανείς;
http://www.imdb.com/title/tt4341996/
http://www.toratora.gr/90779-gangland-undercover-to-history-channel-kanei-gia-alli-mia-fora-papades/
πολύ καλή . δυνατό ξεκίνημα, επισ. 2-3-4-5 πολυ καλά , season finale πολύ απότομο.
amyroukai
14/06/2015, 14:22
http://www.imdb.com/title/tt4159076/
Αυτό φαίνεται καλό :)
πολύ καλή . δυνατό ξεκίνημα, επισ. 2-3-4-5 πολυ καλά , season finale πολύ απότομο.
Δε μου αρέσει αυτό το ντοκιμαντερίστικο που έχει. Η ιστορία είναι καλή και εστιάζει στη μοτοσυκλέτα (και στο δρόμο) πολύ περισσότερο από το SOA.
http://www.imdb.com/title/tt4159076/
Αυτό φαίνεται καλό :)
Παραγωγοί του stargate..... μμμμ.... ήδη κατεβαίνει!
amyroukai
16/06/2015, 16:08
Συζητήσαμε πρόσφατα για την ταινία ex-machina...
Η σειρά που πραγματεύεται το ίδιο ακριβώς θέμα, βρεττανικής παραγωγής περικαλώ. Humans λέγεται.
http://www.imdb.com/title/tt4122068/
argiris34
16/06/2015, 16:37
εντελως συμπτωματικα την κατεβασα σημερα review αυριο,
ασχετο , μαμηθηκε και το eztv και ψαχνουμε γυρω γυρω
το τελειωσα οτι ειπαν και οι προηγουμενη θα κατουρηθητε στο γελιο
RizlaPlusPlus
16/06/2015, 16:39
Και μια που η θεματολογια παει στο σκαι-φαι ξανα, ριχτε και μια ματια εδω:
Mr. Robot (http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=tt_rec_tt)
AristidisZ
16/06/2015, 18:01
άσχετο - σχετικό, τι γνώμη έχετε για το φινάλε της σαιζόν του GoT ;;;
Πως να κάνουμε σχόλιο δίχως να δώσουμε spoiler; Κάποιοι ίσως να μη το έχουν δει ακόμα.
nikos_abel
16/06/2015, 18:12
Πως να κάνουμε σχόλιο δίχως να δώσουμε spoiler; Κάποιοι ίσως να μη το έχουν δει ακόμα.
...sas gamisw tipota.......
Βάλτε κίτρινα γράμματα.
...sas gamisw tipota.......
Βάλτε κίτρινα γράμματα.
Εγώ θέλω να γ... εεε να "φτύσω" τη Σέρσεϊ όπως κάνουν όλοι.... οι κάτοικοι του Kings Landing... :smokin:
AristidisZ
16/06/2015, 18:17
ε όσοι δε το εχουν δει ακομα ειναι αξιοι της μοιρας τους :P
Ειναι σοι της δρακομανας και θα αναστηθει..... γενικα ξενερωτο τελος δε μου ειπε κατι φοβερο και ουτε μας αφησε με τιποτα αποριες τρομερες και προσμονη για την επομενη σεζον..... Αυτη η σειρα μας εχει συνηθισει σε πολυ βαρβατες πλοκες ισως γιαυτο! Η *ουτανα η Σερσει πηρε αυτο που της αξιζε και αυτο πιστευω το περιμενανε πολλοι! Εχουν βαλει πολλα ενσημα Σερσει Αρια και Χιονης για να αφησουν τον Χιονη ετσι! ;)
amyroukai
16/06/2015, 19:05
Χλιαρό όπως όλη η φετινή σεζόν. Πολλά cliffhangers αλλά ουσία τίποτα. Σαν να ήταν όλη η χρονιά διεκπεραιωτική για την επόμενη... αυτό.
Δεν ξέρω, ίσως "πρέπει" μέχρι του χρόνου να διαβάσω τα βλιβλία.
Χλιαρό όπως όλη η φετινή σεζόν. Πολλά cliffhangers αλλά ουσία τίποτα. Σαν να ήταν όλη η χρονιά διεκπεραιωτική για την επόμενη... αυτό.
Δεν ξέρω, ίσως "πρέπει" μέχρι του χρόνου να διαβάσω τα βλιβλία.
Δεν εχει νοημα να τα διαβασεις γιατι εχει παρει ηδη αλλη τροπη η σειρα οποτε ακρη δε θα βγαλεις! Οσο για το διαικπερεωτικη εχει απολυτο δικιο! Σε μια συζητηση με φιλο που εχει την ιδια πορωση καταληξαμε στο συμπερασμα οτι η επομενη σεζον θα ειναι η φοβερη και εκανε απλα μια "απαραιτητη" κοιλια φετος!
amyroukai
16/06/2015, 19:12
ε όσοι δε το εχουν δει ακομα ειναι αξιοι της μοιρας τους :P
Οι καλύτεροι ήταν σήμερα όσοι έβριζαν στο facebook διότι διάβασαν spoilers από τους άλλους χρήστες ενώ έπρεπε να τηρηθεί σιγή ιχθύος σε όλο το διαδίκτυο διότι κάποιοι περιμένουνΕ ρε αλήτεςΕ να τελειώσει όλη η σειρά για να τηνΕ δούνΕ όληνΕ μαζί μονοκοπανιά και τους το χάλασανΕ...
Eversman
16/06/2015, 19:58
Μόλις είδα τα δύο τελευταία επεισόδια. Το προτελευταίο έσπειρε. Στο Φινάλε μου ' ρθε ταμπλας. Άλλο περίμενα να γίνει και άλλο έγινε. Α ρε μπασταρντ τι σου 'μελλε να παθεις.
Υ.Γ.
Winter is coming ρε κουφάλες προδότες.
amyroukai
16/06/2015, 20:25
Δεν εχει νοημα να τα διαβασεις γιατι εχει παρει ηδη αλλη τροπη η σειρα
Ξες τι με κάνει εντύπωση; Αν αποφάσισαν να το κάνουν κάτι άλλο γιατί βόλευε τηλεοπτικά, γιατί να μην του δώσεις λίγο δράση, λίγο κατιτίς. Δεν σου λέω να το κάνεις Game of Spartacus αλλά ρπμ, αυτό το πράγμα ήταν πιο αργό και από την ΛάμΠΣη. Κάτι δεν πάει καλά... (Άσε που δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει κρατάμε τον τίτλο των βιβλίων και το σενάριο είναι ότι βγάλει η κοιλιά μας).
Α ρε μπασταρντ τι σου 'μελλε να παθεις.
Ναι βασικά πιο αρχαιοελληνικό από το "τρώμε τον σωτήρα μας" γιατί έτσι μας βολεύει πιά δεν έχει.
Winter is coming ρε κουφάλες προδότες.
Έτσι λένε και τα έκτακτα δελτία καιρού, βροχές χαλάζια και white walkers από απόψε το βράδι ή από αύριο κατιτίς...
valar morghulis
κλασικά μαρτινικά :lol:
AristidisZ
16/06/2015, 21:28
valar morghulis
κλασικά μαρτινικά :lol:
337285
:bawl:
Η κυρία μου συμπαθούσε τον Γιάννη Χιόνη...τη δόλια :bawl:
Προσπαθω να της το φέρω απέξω απέξω (δεν το έχει δει) γιατί στο ματωμένο γάμο είχε πάθει βαριάς μορφής κατάθλιψη για 3-4 μέρες :lol:
AristidisZ
16/06/2015, 21:33
Η κυρία μου συμπαθούσε τον Γιάννη Χιόνη...τη δόλια :bawl:
Προσπαθω να της το φέρω απέξω απέξω (δεν το έχει δει) γιατί στο ματωμένο γάμο είχε πάθει βαριάς μορφής κατάθλιψη για 3-4 μέρες :lol:
Κοίτα, άρχισε να υπεραναλύεις το walk of shame, σου εγγυώμαι ότι μόνο τη τηλεόραση δε θα κοιτάει στο τελευταίο 5λεπτο του επεισοδίου :D
πάντως η παρουσία της Melisandre στο Castle Black εκείνη τη στιγμή μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί
amyroukai
16/06/2015, 22:07
και δηλαδης ρε φιλοι θα μεινουμε ενα χρονο παλι στα ιδια... τι εγινε με το ετσι και το γιουβετσι και ουτε τα βιβλια θα βοηθανε. ΜΠΙΝΙΑ.