View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
The Strain.Πολλά υποσχόμενο.
http://www.imdb.com/title/tt2654620/
+1000 .Προσωπικά βέβαια επειδή είμαι στο 2ο βιβλίο έχω δεί μόνο 3 επεισόδια και δε μου αρέσει ο τρόπος που εξελλίσεται η σειρά γιατί τα κάνει λίγο μπούγιο όλα,έχει πέσει χρήμα όμως και ειδικά το 1ο επεισόδιο που είναι σε σκηνοθεσία του συγγραφέα(Del Torro) ήταν πολύ καλό....Είδωμεν πώς θα το πάνε,τα ίδια έπαθα και με το GoT που τα μπουρδουκλώσανε λιγουλάκι.Απλά μάλλον είμαι εγώ περίεργος!! :P
nikos_abel
25/08/2014, 14:18
Scandal
:smokin:
322262
Ενδιαφέρον. Όταν τελειώσω το house of cards θα έχει σειρά :beer:
Αλεξανδρος...!
25/08/2014, 15:00
γεια σας και απο μενα εχω καποιες σειρες ολοκληρομενες πλεον.:
1) friends
2)breaking bad
3)supernatural 9season
4)walking dead
5)grimm
6)big bang theory
7)teen wolf
8)frindge
9)psych
αυτες τις εχω μεχρι το τελευταιο επεισοδιο που εχει βγει ολοκληρωμενες οσες εχουν ολοκληρωθει και ολες με ελληνικους υποτιτλους αν καποιοσ θελει μπορω να τις αντιγραψω δυστυχως μονο με παιδια που μενουν αθηνα εχω 3 σκληρους δισκους με εργα επισεις ισως μου διαφευγει και καμια σειρα.... :D
amyroukai
25/08/2014, 15:55
8)fridge
Βρε αθεόφοβε, το Fringe εννοείς;
Το Leftovers το βλέπει κανείς; Έχει αρκετό ενδιαφέρον και πολύ καλή μουσική.
amyroukai
25/08/2014, 18:57
Το είδα σαν περιγραφή, αλλά δεν ήξερα αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Περίεργο σενάριο, μου θυμίζει λίγο το the 4400 από τα όσα έγραφαν. Τώρα που τελείωσε το true blood ίσως του ρίξω μιά ματιά.
Το είδα σαν περιγραφή, αλλά δεν ήξερα αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Περίεργο σενάριο, μου θυμίζει λίγο το the 4400 από τα όσα έγραφαν. Τώρα που τελείωσε το true blood ίσως του ρίξω μιά ματιά.
Να τον δω τον τελευταίο κύκλο του ΤΒ ή είναι όσο μαλακία είναι τα πρώτα 2 επεισόδια;
tzimidis
25/08/2014, 20:27
http://m.imdb.com/title/tt2149175/
http://m.imdb.com/title/tt1796960/
Kai gia tous 30+
http://m.imdb.com/title/tt2712740/
AristidisZ
25/08/2014, 21:06
Ενδιαφέρον. Όταν τελειώσω το house of cards θα έχει σειρά :beer:
το έχω λιώσει, πραγματικά εξαίσια σειρά...
Αλεξανδρος...!
25/08/2014, 22:17
Βρε αθεόφοβε, το Fringe εννοείς;
ναι κιονε λεω χαχχαχαχαχα το διορθωσα και προσθεσα αλλο ενα :p
H μουσική καλή ειναι αλλα αμα θέλουν να βγάλουν την πρώτη σεζόν γνωρίζοντας μας κάθε χαρακτήρα ξεχωριστα λυπάμει δεν θα πάρω.
Λοιπόν,The last ship το ξεκίνησα σημερα.Κωλολέει.
amyroukai
26/08/2014, 11:59
Να τον δω τον τελευταίο κύκλο του ΤΒ ή είναι όσο μαλακία είναι τα πρώτα 2 επεισόδια; δεν έχω δει τα δυο τελευταία λόγω διακοπών, κατέβηκαν, ίσως σήμερα μαζί με το φαγητό... Δεν είναι τόσο χάλια όσα έχω δει, ήταν όντως κακή η αρχή.
Hell_Rider
23/09/2014, 23:28
Παιδες ! το hell on wheels το βλεπει κανενας? εφαγα τρελο κολλημα...
Χωρίς να έχω διαβάσει προηγούμενα μηνύματα οπότε προκαταβολικά συγγνώμη για τυχούσες επαναλήψεις:
1. Hannibal (έχουν ολοκληρωθεί οι 2 πρώτες σεζόν, ειδικά η δεύτερη τα σπάει, καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ και ο Mikelsen δίνει ρέστα ως Hannibal)
2. Newsroom (επίσης 2 σεζόν ως τώρα, καταπληκτική σειρά του μετρ χαρακτήρων/διαλόγων Aaron Sorkin. Αξίζει επίσης το West Wing του ιδίου)
3. True Detective (μάλλον η κορυφαία σειρά φέτος)
4. The Sting (παλιά αλλά πραγματικά καταπληκτική, για μένα η κορυφαία αστυνομική σειρά που έχει γυριστεί. Τρομεροί χαρακτήρες και αίσθηση αληθοφάνειας που ξεπερνάει κάθε προσδοκία, καμία σχέση με τα αστεία CSI κλπ).
5. House of Cards (Πολιτικό θρίλερ με έναν καταπληκτικό Spacey και εξαιρετικούς χαρακτήρες)
Sons of anarchy S7 EP10 τι επαιξε στο τέλος παίδες,τι σενάριο έγραψε πάλι ο Shutter.Τι μπόμπα ήταν αυτη;
AristidisZ
13/11/2014, 06:56
Peaky Blinders
Βρετανικό εποχής μεσοπολέμου, πάρα πολύ καλό
amyroukai
13/11/2014, 07:43
Sons of anarchy S7 EP10 τι επαιξε στο τέλος παίδες,τι σενάριο έγραψε πάλι ο Shutter.Τι μπόμπα ήταν αυτη;
Τώρα ξεκίνησα να το δω ρε Τόλη, τι αρχή επεισοδίου είναι τούτη; Σεξ αντ δε σιτι. Αυτά βλέπουν οι χαρλεάδες και σου λένε α) θα βρέξω το πλάκι μου επιτέλους, β)ΜΠΟΜΠΑ στους αντίπαλους.... :lol:
H.A.Balafoutre
13/11/2014, 08:57
The Strain.Πολλά υποσχόμενο.
http://www.imdb.com/title/tt2654620/
+1000 .Προσωπικά βέβαια επειδή είμαι στο 2ο βιβλίο έχω δεί μόνο 3 επεισόδια και δε μου αρέσει ο τρόπος που εξελλίσεται η σειρά γιατί τα κάνει λίγο μπούγιο όλα,έχει πέσει χρήμα όμως και ειδικά το 1ο επεισόδιο που είναι σε σκηνοθεσία του συγγραφέα(Del Torro) ήταν πολύ καλό....Είδωμεν πώς θα το πάνε,τα ίδια έπαθα και με το GoT που τα μπουρδουκλώσανε λιγουλάκι.Απλά μάλλον είμαι εγώ περίεργος!! :P
Αν και έχει περάσει πολύς καιρός...το THE STRAIN μου τράβηξε το ενδιαφέρον μεταξύ των υπολοίπων σειρών που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όμως...τέλειωσε ο 1ος κύκλος?
amyroukai
13/11/2014, 09:10
Αν και έχει περάσει πολύς καιρός...το THE STRAIN μου τράβηξε το ενδιαφέρον μεταξύ των υπολοίπων σειρών που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όμως...τέλειωσε ο 1ος κύκλος?
Ναι.
amyroukai
13/11/2014, 09:17
Έλα, αυτό φάνηκε ότι θα συμβεί *spoiler alert*---> από τη στιγμή που ο μικρός άκουσε τη γιαγιά του να το λέει. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Το περίμενα πως και πως... :)
Φάνηκε απλά δεν το περίμενα εκεί και έτσι απλά. Άψογο.
Στους sons η 7η season είναι η τελευταία;
Στους sons η 7η season είναι η τελευταία;
ναι.ισως καλύτερα ετσι γιατι πλέον μόνο εξάρσεις εχει παρά ροή.
Kostass1975
13/11/2014, 15:57
Καλησπέρα και απο εμένα!
Το blacklist ειναι πολυ καλο επισης!!το soA ειναι θεϊκό βέβαια!α!βλεπω και το Gotham .καλο δείχνει..
Kostass1975
13/11/2014, 15:58
Άσχετο πως θα αλλάξω το user name να βάλω το όνομα μου ρε παίδες!sorry για το σπάμ!!
Άσχετο πως θα αλλάξω το user name να βάλω το όνομα μου ρε παίδες!sorry για το σπάμ!!
password αλλαξε γιατι για ημερομηνία γέννησης μου μοιάζει αυτό.
Καλως ήλθες.
Καλο και το blacklist αλλα αυτοτελή επεισόδια;Να μην έχει μια ιστορία να πεί;
amyroukai
13/11/2014, 16:04
password αλλαξε γιατι για ημερομηνία γέννησης μου μοιάζει αυτό.
Καλως ήλθες.
Καλο και το blacklist αλλα αυτοτελή επεισόδια;Να μην έχει μια ιστορία να πεί;
έχει ιστορία να πει. το αν είναι ενδιαφέρουσα δεν έχω καταλάβει και επίσης την πάει βλακωδώς αργά.
nikos_abel
13/11/2014, 20:35
Μπα, δε με νοιάζει τι έχει να πει, όσο παίζει ο Τζέιμς Σπέιντερ θα το βλέπω.
Επαναλαμβάνω παιδιά, Newsroom και τα μυαλά στα κάγκελα, η σειρά τα σπάει. Μόλις ξεκίνησε ο τρίτος (και μάλλον τελευταίος) κύκλος.
@ 7Tolis
Thanks!
Μέχρι στιγμής έχω δεί:
-Breaking Bad
-Spartacus
-Τώρα βλέπω Dexter (μόλις τελειώσει πάω για Band of Brothers)
Κι έχω στην αναμονή ως τρέχοντα:
-Sons Of Anarchy
-Game Of Thrones
Πλέον ξεκινάω να δω σειρές των οποίων το τέλος είναι δεδομένο και δεν ''τρέχουν'' ακόμη...:cool:
Εν αναμομή του game of thrones ,
άρχισα να ψάχνω για σειρές που θα μπορούσα να δω
για να περάσει η ώρα μου .
Κατεβάζοντας διάφορα που τα έσβηνα μετά τη παρακολούθηση του 2ου επεισοδίου ,
έπεσα πάνω στο Τhe 100 .
Οκ δεν είναι breaking bad ή game ή lost ...κτλ
αλλά από διάφορα άλλα αυτό το ψιλοείδα έυκολα .
Μια σεζόν έχει παίξει και τώρα παίζεται η 2η .
Δεν κακό .... :D
Το έχω ξαναγράψει... Leftovers. Ξεκινάει πολύ βαρετά, αλλά μετά το 3ο επ. φτιάχνει πολύ. Το τέλος της 1ης σεζόν είναι καθηλωτικό! Το The Strain είναι μάπα, το 100 βλέπω τη 2η σεζόν χαριστικά περιμένοντας κάτι να γίνει, εκτός από τους καλούς που γίνονται κακοί και τούμπαλιν.... Είδα και 2 επ. από το Forever... xmmmmxmxm κάτι δε μου κολλάει κάτι με χαλάει, δε ξέρω δε το συνέχισα...
Shiatman
18/11/2014, 21:39
Mad Men!
Kostass1975
18/11/2014, 21:55
Και το castle καλουτσικο ειναι !
el_hymador
18/11/2014, 22:34
Δεν είχα δει ποτέ σειρές, πριν χρόνια γούσταρα το Twin Peaks, μετά από πολύυυυυ καιρό ξεκίνησα το Lost, κόλλησα λίγο και είδα σπαστά τον πρώτο κύκλο αλλά βαρέθηκα και αυτό είναι όλο.
Φέτος έκανα την μαλακία και είδα το Τrue Detectives... και λέω ότι έκανα μαλακία γιατί τελικά έχει τη φάση του να κολλήσεις με μια σειρά -και κυκλοφορούν πολλές καλές εκεί έξω πλέον- αλλά ξεκίνησα με την καλυτερότερη ever. Ότι και αν ξεκίνησα να δω μετά βαριόμουν, δεν ήταν σαν το True Detectives. Αν δεν το έχετε δει, σπεύστε άμεσα απλά μετά δεν θα ξαναδείτε τίποτα άλλο σε σειρά..
Scandal
Αστειεύεσαι, ε; :lol:
o_gavros
19/11/2014, 14:29
Χυμαδόρ, αφου σου άρεσε το τρου ντετεκτιβ, ψάξε να βρεις τις 5 σεζόν του "The Wire" (και διάβασε και σχετικά με τον τρόπο που σκέφτηκε και τις δόμησε οδημιουργός)
ίσως ότι καλύτερο,ρεαλιστικό,ωμό,αχρωμάτιστο, έχει παίξει στην τελεόραση!
Χυμαδόρ, αφου σου άρεσε το τρου ντετεκτιβ, ψάξε να βρεις τις 5 σεζόν του "The Wire" (και διάβασε και σχετικά με τον τρόπο που σκέφτηκε και τις δόμησε οδημιουργός)
ίσως ότι καλύτερο,ρεαλιστικό,ωμό,αχρωμάτιστο, έχει παίξει στην τελεόραση!
Επειδή έχω δει προσφατα και τα δυο θα πω ότι δυσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο του True Detective. Το The Wire είναι καταπληκτικό αλλά δεν έχει ούτε την ατμόσφαιρα ούτε τις ερμηνείες του TD. Το The Wire είναι πολύ αληθινό για να το πεις ατμοσφαιρικο. Το Breaking Bad ίσως σου αρέσει περισσότερο.
o_gavros
19/11/2014, 15:29
Επειδή έχω δει προσφατα και τα δυο θα πω ότι δυσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο του True Detective. Το The Wire είναι καταπληκτικό αλλά δεν έχει ούτε την ατμόσφαιρα ούτε τις ερμηνείες του TD. Το The Wire είναι πολύ αληθινό για να το πεις ατμοσφαιρικο. Το Breaking Bad ίσως σου αρέσει περισσότερο.
είμαι ο ένας απο τους δυο παγκοσμίως,ιερόσυλους που δεν του άρεσε το μπρικι μπαντ.
Οντως το TD σε ατμοσφαιρικότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Δες όμως πως περιέγραψα στο χυμαδόρι το The Wire.
Α και το να λες, ότι η ερμηνεία του τύπου που μας δίνει χαρακτήρα σα τον Bunk Morland είναι υποδεέστερη, είναι αφορμή να τραβήξομε τα μουστάκια μας :p
είμαι ο ένας απο τους δυο παγκοσμίως,ιερόσυλους που δεν του άρεσε το μπρικι μπαντ.
Οντως το TD σε ατμοσφαιρικότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Δες όμως πως περιέγραψα στο χυμαδόρι το The Wire.
Α και το να λες, ότι η ερμηνεία του τύπου που μας δίνει χαρακτήρα σα τον Bunk Morland είναι υποδεέστερη, είναι αφορμή να τραβήξομε τα μουστάκια μας :p
Bubblesssss
327259
ΝIKOLTSOS
19/11/2014, 17:06
Boardwalk Empire (http://www.imdb.com/title/tt0979432/?ref_=nv_sr_1)
Boardwalk Empire (http://www.imdb.com/title/tt0979432/?ref_=nv_sr_1)
Το είδα κι αυτό... Καλό αν σου αρέσει αυτή η περίοδος του μεσοπολέμου και της ποτοαπαγόρευσης. Δε μου άρεσε που τις αλλαγές που γίνονταν στο κόσμο εκείνη τη περίοδο τις παρουσίαζε σαν ... του διαβόλου. Επίσης βιάστηκαν να κλείσουν τη σειρά στη τελευταία σεζόν γιατί μάλλον έπεσε μαχαίρι.
nikos_abel
20/11/2014, 12:48
Το έχω ξαναγράψει... Leftovers. Ξεκινάει πολύ βαρετά, αλλά μετά το 3ο επ. φτιάχνει πολύ. Το τέλος της 1ης σεζόν είναι καθηλωτικό!
Το σκέφτομαι, το σκέφτομαι (τη :pantofla: φοβάμαι αν δεν της αρέσει ο πιλότος)
Δεν είχα δει ποτέ σειρές, πριν χρόνια γούσταρα το Twin Peaks, μετά από πολύυυυυ καιρό ξεκίνησα το Lost, κόλλησα λίγο και είδα σπαστά τον πρώτο κύκλο αλλά βαρέθηκα και αυτό είναι όλο.
Φέτος έκανα την μαλακία και είδα το Τrue Detectives... και λέω ότι έκανα μαλακία γιατί τελικά έχει τη φάση του να κολλήσεις με μια σειρά -και κυκλοφορούν πολλές καλές εκεί έξω πλέον- αλλά ξεκίνησα με την καλυτερότερη ever. Ότι και αν ξεκίνησα να δω μετά βαριόμουν, δεν ήταν σαν το True Detectives. Αν δεν το έχετε δει, σπεύστε άμεσα απλά μετά δεν θα ξαναδείτε τίποτα άλλο σε σειρά..
Όντως, ξεκίνησες με κάτι που δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο. Στο μυαλό μου, μόνο το Galactica έρχεται που να αξίζει τόσο πολύ
και πάλι όμως, χρειάζεται υπομονή στο μέσο της 3ης σαιζόν, που πήγαν να το κάνουνε πιο "αυτοτελές" αλλά δεν τους βγήκε και το επαναφέραν
στα καλά του.
Από κει και πέρα, προτείνω τη σειρά Last Man Standing με έναν απολαυστικό Tim Allen και πολύ συμπαθητικό καστ, σειρά
που παρότι είναι εντελώς "δεξιά" έχει απίστευτο γέλιο καθώς αντιτίθεται με οργή ενάντια στις politicaly correct νέες συνήθειές μας.
zannisvel
20/11/2014, 16:13
Το σκέφτομαι, το σκέφτομαι (τη :pantofla: φοβάμαι αν δεν της αρέσει ο πιλότος)
Όντως, ξεκίνησες με κάτι που δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο. Στο μυαλό μου, μόνο το Galactica έρχεται που να αξίζει τόσο πολύ
και πάλι όμως, χρειάζεται υπομονή στο μέσο της 3ης σαιζόν, που πήγαν να το κάνουνε πιο "αυτοτελές" αλλά δεν τους βγήκε και το επαναφέραν
στα καλά του.
Από κει και πέρα, προτείνω τη σειρά Last Man Standing με έναν απολαυστικό Tim Allen και πολύ συμπαθητικό καστ, σειρά
που παρότι είναι εντελώς "δεξιά" έχει απίστευτο γέλιο καθώς αντιτίθεται με οργή ενάντια στις politicaly correct νέες συνήθειές μας.
Τι μου θυμησες...24ωρα αυπνιας εχω περασει με αυτη τη σειρα...
Για το flash forward έχουμε πεί τίποτα;Ειναι αδικία που το έκοψαν γαμώωωωωωω @$$(%*$*#(#
Last ship πολύ καλό.
Heroes Οι τρεις πρώτοι κύκλοι αλλα έστω και απο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μπορουσαν να ξεκινήσουν άλλη μια στάνταρ ως συνέχεια.
Battlestar Galactica..Γαμεί η σειρά.Πραγματικά πιστευω πως κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει πάνω κάτω οπως το δείχνει στο κλέισιμο της σειράς.
Το true detective δε μου είπε και τίποτα εκτός αν είμαι κουφός και ανάξιος potato couch.
Ανυπομονώ για Black sails δευτερο κύκλο.
Για Californication είπαμε τίποτα επίσης;Πολύ καλή σειρα με 20' επεισόδια.
AristidisZ
20/11/2014, 21:32
Επαναλαμβάνω παιδιά, Newsroom και τα μυαλά στα κάγκελα, η σειρά τα σπάει. Μόλις ξεκίνησε ο τρίτος (και μάλλον τελευταίος) κύκλος.
είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε πολύ, αλλά βρε παιδί μου, σειρά της HBO και δεν είχε έναν κώλο 70 λεπτά επεισόδιο ;
λίγο μπουτάκι έστω ;;;
Μετά το Breaking Bad τι έπεται;;; (http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/9-seires-gia-na-deis-meta-to-breaking-bad.2441272.html#at_pco=smlwn-1.0&at_si=546f72369c0a469f&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1)
KAWAMANRIDER
24/11/2014, 12:44
+ απειρα cc ,
για το Τrue Detectives , τρελο κολλημα , ειδα ολη την 1η σαιζον σε dvd , στα καπακια :D , δεν μπορουσα να ξεκολλησω , πολυ ατμοσφαιρικο , με story τρελο , με φοβερες ερμηνειες , γουσταρα που παιζει κι ο Woody Harrelson απ ' τους αγαπημενους , κι ο αλλος ηθοποιος - Matthew McConaughey - βεβαια τα σπαει , μιλαμε για κολλημα απο το intro της σειρας που ειναι ψαρωτικο , οκ λεω καλα αρχισαμε , τωρα παμε να δουμε την φολα :lol:, ε και μετα δεν ξεκολλουσα με την καμμια :eyepop: ,
το intro της σειρας και το αντιστοιχο τραγουδι ,
https://www.youtube.com/watch?v=FxXRkqXfhYM
https://www.youtube.com/watch?v=Pl6MCWMU8aE
δεν υπαρχει η σειρα , απλα απαιχτη , τωρα θα βαραω "στεριτικο" για την συνεχεια :(
amyroukai
10/12/2014, 12:09
Νταξ.
Αυτό το SoA δεν τελείωσε τόσο ξενέρωτα όσο το Lost αλλά είναι πολύ κοντά... :(
manhunter
10/12/2014, 12:29
Tσεκάρετε και το Les Revenants. Το παίζει κάθε Τρίτη ο Alpha. Το αυθεντικό το γαλλικό όχι το γλυκανάλατο το αμερικάνικο. Τοπ ατμόσφαιρα, και μουσικάρες.
Τρελό μυστήριο, και πλανάται μία ατμόσφαιρα τρόμου και άγχους, χωρίς να σου δείχνει σταλιά αίμα ή οτιδήποτε σχετικό.
Προς το παρόν είναι ένας και μόνο κύκλος, 8 επεισοδείων, αλλά μάλλον θα βγεί ο δεύτερος το 2015.
Κατα τα άλλα, επίσης καλό είναι και το The Americans.
HomeLand, Walking Dead (όχι άλλο κάρβουνο), Breaking Bad, Revenge, How to get away with murder, Game Of Thrones που βλέπω-έβλεπα αυτό τον καιρό.
Χαζεύω και λίγο Person of Interest...
Edit : Επειδή είναι δυσεύρετο στα διάφορα ''μαγαζιά'' , από την άποψη του να ματσάρουν και οι υπότιτλοι, όποιος ψάχνει να το βρεί, ας μου ρίξει ένα πμ να του πώ από που
amyroukai
08/01/2015, 16:22
@Περπιράκι για δώσε ίνφο για την Γαλλική. Την βρήκα 720p και κατεβαίνει.
Επίσης, το τελευταίο της σειράς της Μάρβελ με την agent Carter, ωραίο φαίνεται, σαν το Agents of Shield σε φιλμ νουάρ έκδοση. Πολλές γνωστές φάτσες στο πρώτο επεισόδιο.
Spyrious
08/01/2015, 19:09
The Blacklist.
Πολύ καλό!
Νταξ.
Αυτό το SoA δεν τελείωσε τόσο ξενέρωτα όσο το Lost αλλά είναι πολύ κοντά... :(
τελειωσε.....;)
amyroukai
08/01/2015, 21:06
τελειωσε.....;)
ε αυτό έγραψα, τελείωσε και τελείωσε λίγο "άκυρα".
manhunter
09/01/2015, 10:54
@Περπιράκι για δώσε ίνφο για την Γαλλική. Την βρήκα 720p και κατεβαίνει.
Επίσης, το τελευταίο της σειράς της Μάρβελ με την agent Carter, ωραίο φαίνεται, σαν το Agents of Shield σε φιλμ νουάρ έκδοση. Πολλές γνωστές φάτσες στο πρώτο επεισόδιο.
Johnny, τι info θέλεις ?
amyroukai
09/01/2015, 14:43
Johnny, τι info θέλεις ?
Δεν είχες πει για υπότιτλους; Με τα αγγλικά έργα/σειρές δεν τους θέλω, με τα γαλλικά απαραίτητοι. Έχει ενσωματωμένους Αγγλικούς που με καλύπτουν αλλά αν είναι να την δώσω και αλλού ή να την δω με παρέα, πιθανότατα δεν θα βολέψει.
manhunter
09/01/2015, 14:53
Δεν είχες πει για υπότιτλους; Με τα αγγλικά έργα/σειρές δεν τους θέλω, με τα γαλλικά απαραίτητοι. Έχει ενσωματωμένους Αγγλικούς που με καλύπτουν αλλά αν είναι να την δώσω και αλλού ή να την δω με παρέα, πιθανότατα δεν θα βολέψει.
Ok got it.
Στειλε μου πμ με το e-mail σου (κ όποιος άλλος θέλει), να στους στείλω πακετάκι.
amyroukai
09/01/2015, 20:57
Βγήκε σε τρία επεισόδια το Riding Australia, με τον γνωστό από το LWR, Charlie Boorman. Δεν είναι το απόλυτο ταξιδιωτικό, αλλά ο Charlie έχει πλάκα και οι Αυστραλοί είναι θεοπάλαβοι :)
zannisvel
10/01/2015, 15:01
Doctor Who. To ειχα ξεχασει τελευταια και είδα σφηνακι 8season 13 επεισόδια και το cristmass special. Οποίος είναι του sci fi το συστηνω ανεπιφύλακτα.
Doctor Who. To ειχα ξεχασει τελευταια και είδα σφηνακι 8season 13 επεισόδια και το cristmass special. Οποίος είναι του sci fi το συστηνω ανεπιφύλακτα.
Έχω κάνει δυο απόπειρες να το ξεκινήσω και λέω να κάνω και τρίτη. Είναι όντως τόσο καλό, γιατί τα 2 πρώτα επεισόδια που είδα δε τρελάθηκα. Ακούω όμως συνεχώς καλά λόγια.
zannisvel
10/01/2015, 15:14
Είναι μεχρι να ξεπερασεις τα special effects, ειδικα στη πρωτη season. Μετα γίνεται εθιστικο.
amyroukai
10/01/2015, 16:39
Και σήμερα ξαναέπαιξε Banshee και Shameless US.
amyroukai
13/01/2015, 17:49
Και τώρα εσείς που είδατε το Les Revenants, για πείτε τι έγινε στο τέλος γιατί εγώ δεν το κατάλαβα... Απλά ξημέρωσε και οι αποτέτοιοι την έκαναν μ'ελαφρά έτσι απλά, δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι, πλην του μετανάστη αστυνομικού που -πάλι- πλήρωσε τη νύφη επειδή ήταν στην απ' έξω; Τι πράγμα και αυτό πιά, περίμενα κάτι πιο "δραματικό"... (Προσπαθώ να μην δώσω και σπόιλερ και αεροτομές γμτ.)
amyroukai
25/01/2015, 12:19
Black Sails s02e01 στα γνωστά "μαγαζιά".... :)
PetranGR
25/01/2015, 12:55
Arrow και συνεχίζουμε :)
Anger Management επίσης και συνεχίζουμε...
The big bang theory :D
nikos_abel
25/01/2015, 14:34
Mrs Brown boys. Δε θα χάσετε, θα γελάσετε.
Spyrious
09/02/2015, 19:12
Ρε παιδιά;Από το the blacklist.Επεισόδια μετά το 9 στη σεζόν 2 δεν βρίσκω.Τι παίζει;
amyroukai
09/02/2015, 19:25
Παίζει το ότι δεν έψαξες.... Προ ημερών βγήκε το #10.
Επίσης Game of Thrones s05e00 (δεν το είδα, κατεβαίνει, μάλλον είναι επανάληψη του τι και πως ως σήμερα).
Δεν θυμάμαι αν γράφτηκε, παίζει και το the americans s03...
KAWAMANRIDER
12/02/2015, 07:35
10η εντολη , ο νεος κυκλος , το πρωτο επεισοδιο φοβερο , ρεαλιστικο και ακραιο σχετικο με το τραφικινγκ
10η εντολη , ο νεος κυκλος , το πρωτο επεισοδιο φοβερο , ρεαλιστικο και ακραιο σχετικο με το τραφικινγκ
Μετά απο 10 χρόνια νομίζω επέστρεψε.Πολύ καλό επεισόδιο το χθεσινό.Το θέμα είναι τι έβραζε στην κατσαρόλα.
amyroukai
12/02/2015, 21:15
Δηλαδη να παρω αποκωδοποιητη ρε χαμενοι;
KAWAMANRIDER
13/02/2015, 08:06
Μετά απο 10 χρόνια νομίζω επέστρεψε.Πολύ καλό επεισόδιο το χθεσινό.Το θέμα είναι τι έβραζε στην κατσαρόλα.
κι εγω αυτο σκεφτηκα , της "ταισε" καποιον της σιχαμενης :hmm: , αλλα δεν νομιζω τα πτωματα ηταν ολοκληρα
nikos_abel
13/02/2015, 10:20
Δηλαδη να παρω αποκωδοποιητη ρε χαμενοι;
Μπορείς να το βρεις και χωρίς ;)
amyroukai
13/02/2015, 10:33
Καλα δεν τρελλαινομαι, μερικα αλλα ελληνικα ΜΕ αρεσουν περισσοτερο.
andreaspetr
18/02/2015, 23:15
μπορεις και μεσω pc
http://www.alphatv.gr/webtv/live
Ξεκίνησε το Vikings Season 3.
Ωραία η 10η εντολή , καλογυρισμένη ,
γρήγορη χωρίς να κουράζει ,
και με ματιές στα γεγονότα ( μιας και μιλάμε για αληθινές ιστορίες ) πιο σφαιρικές .
Είδα το 2ο επεισόδιο που αφηγείται την ιστορία Πάσσαρη ,
και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε για ελληνικά δεδομένα . :)
ΝIKOLTSOS
22/02/2015, 20:50
Ξεκίνησε το Vikings Season 3.
+1 το έχω κατεβάσει.
o_gavros
23/02/2015, 18:16
Mrs Brown boys. Δε θα χάσετε, θα γελάσετε.
Είδα το σχόλιο σου και τα κατέβασα χωρίς να εχω ιδέα τι είναι.
Είδα το πρώτο "επεισόδειο" και κόντεψα να κατουρηθω σε κάποια φάση!
nikos_abel
23/02/2015, 18:40
Είδα το σχόλιο σου και τα κατέβασα χωρίς να εχω ιδέα τι είναι.
Είδα το πρώτο "επεισόδειο" και κόντεψα να κατουρηθω σε κάποια φάση!
Αργότερα θα το πάρεις το συκώτι (όπως έγραψες αρχικά) στα χέρια σίγουρα :lol:
Grafton 505
25/02/2015, 18:49
http://www.bingeclock.com/s/south-park
Πατάς την αγαπημένη σου σειρά και σου βγάζει πόσες μέρες χρειάζεσαι(ή χάνεις από την ζωή σου) για να την δεις χωρίς σταματημό.:D
Black sails S2 ξεκίνησε μερικές εβδομάδες τώρα.Πολύ καλή σειρά αμα γουστάρει κανείς πειρατες κτλ κτλ.Η παραγωγή έχει ρίξει αρκετό χρήμα.
amyroukai
26/02/2015, 00:10
ξεκίνησα το Helix...
καλό είναι τελικά! Τώρα σκέφτομαι, να δω και άλλο ένα ή να πάω για ύπνο... :lol:
εντιτ: Τέλος επεισοδίου 8: My name is ΜΥΞΑ.
Με πέθανε ο πστης...
Μόλις τελείωσα το Fargo. (http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=nv_sr_1) Καλά είναι δυνατόν να είναι αληθινή ιστορία; Ο χαρακτήρας που παίζει ο Billy Bob Thornton (http://www.imdb.com/character/ch0418086/?ref_=tt_cl_t1) είναι εξωπραγματικός. Για να μη πούμε για τον Martin Freeman (http://www.imdb.com/character/ch0418085/?ref_=tt_cl_t4).... Έχω μείνει μ@λ@κ@ς. Ισάξιο του True Detective ίσως και ανώτερο.
Βγηκε το house of cards η 3η σεζον, για οσους δεν ενημερωθηκαν
Ειμαι ήδη στο 11ο επεισόδιο.Ελλ subs δε παίζουν πουθενά.
nikos_abel
01/03/2015, 10:39
Ναι ρε, πλακώνουν 13 επεισόδια σε 1" και θες να βγουν και Ελληνικοί υπότιτλοι;
Υπομονή.
zannisvel
01/03/2015, 11:40
Scorpion και perception κανεις?
4 μερες αρρωστος τους έδωσα καταλαβαν
τι κάναν οι τρελοί ρε; τόσα σερί επεισόδια σε μια μέρα;;
nikos_abel
01/03/2015, 13:56
τι κάναν οι τρελοί ρε; τόσα σερί επεισόδια σε μια μέρα;;
Βγαίνουν online αυτόματα όλα
τι δλδ ονλαιν τα δείχνουν όλα και στην τιβί σιγά σιγά;
nikos_abel
01/03/2015, 14:30
τι δλδ ονλαιν τα δείχνουν όλα και στην τιβί σιγά σιγά;
Βρε άσχετε γιδοβοσκέ, οι τηλεοράσεις πλέον είναι ονλάιν, δεν τα δείχνει η τηλεόραση με την έννοια που ξέρεις, μπαίνεις στο σάιτ, πλερώνεις και βλέπεις ον ντιμάντ.
Ουρτ από δω :lol:
https://popcorntime.io/ Και τα μυαλά στα μπλεντερ ούτε να κατεβάζω ούτε να παιδεύομαι με υπότιτλους,μασημένη τροφή...
nikos_abel
01/03/2015, 19:29
https://popcorntime.io/ Και τα μυαλά στα μπλεντερ ούτε να κατεβάζω ούτε να παιδεύομαι με υπότιτλους,μασημένη τροφή...
:a46: πάω να το τσεκάρω
Ωπ καλό αυτό.Το 720p βέβαια είναι μούφα απ ότι βλέπω.
Μια καινούρια σειρά που ξεκίνησε στο FOX είναι η The Last Man on Earth (http://www.imdb.com/title/tt3230454/). Το πρώτο επεισόδιο έχει πολύ γέλιο από κάποια στιγμή και μετά.
καλό είναι. αλλά εγώ που ήθελα να δω law&order δεν έπαιζαν seeders οπότε έφαγα άκυρο...
nikos_abel
27/03/2015, 16:54
Μια καινούρια σειρά που ξεκίνησε στο FOX είναι η The Last Man on Earth (http://www.imdb.com/title/tt3230454/). Το πρώτο επεισόδιο έχει πολύ γέλιο από κάποια στιγμή και μετά.
Το άρχισα. νταξ, καλό είναι, γελάω. Να δούμε όμως που θα το πάει γιατί με τις χαζομάρες που κάνει στα 3 πρώτα και γελάμε δε θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον εύκολα.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το The Man In The High Castle; (http://www.imdb.com/title/tt1740299/)
Έχουν βγει άλλα επεισόδια εκτός του πιλότου;