Σύνδεση

View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22

a.touristas
27/11/2016, 08:24
:) εχω ενα θεματάκι ... Δεν βρισκω .srt για το jonathan strange & mr norrell s01e06. ξέρει κανείς τίποτα?

DrEvil
28/11/2016, 02:13
:) εχω ενα θεματάκι ... Δεν βρισκω .srt για το jonathan strange & mr norrell s01e06. ξέρει κανείς τίποτα?

Αγγλικα.

Περαν του αστειου, αν περιμενεις 1-2 ημερες, θα κυκλοφορησουν.

a.touristas
28/11/2016, 20:10
... το αστείο είναι οτι για τα υπόλοιπα επεισόδεια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και κάνα 6μηνο. Μάλλον το είδες και δεν σου άρεσε. Εγγλέζικο χιούμορ? ή κρυάδα? Δεν εκφέρω γνώμη άν δεν το δώ. :dizzy:
Πάντως, κάτι άλλα εγγλέζικα ...είναι απλά μαθήματα τηλεοπτικής παιδείας. (σερλοκ, Θάνατος στον Παράδεισο και άλλα πολλά)

7Tolis
29/11/2016, 11:58
The young pope. Απλά προσπεράστε. Μια μαλακία και ούτε καν μισή. Ολόκληρη.Άνευρο, ηθοποιοί-α περίπατο, ιστορία ούτε καν. Έμοιαζε για διαφορετικό αλλά bazinga.

mario27
30/11/2016, 00:30
Ξεκινησα this is us, τελειωσα 3ο. Πολυ καλο, λιγο περιεργο, αλλα καλο.
Δραμοκωμωδια, αλλα εχει βαθυτερο νοημα.
Γνωστο καστ.
Οτι ειπε ο απο πανω.... το αντιθετο.:p

amyroukai
30/11/2016, 00:55
Eyewitness. Το στόρι έχει να πει αλλά η ηθοποιία και οι διάλογοι είναι ωμέγα διαλογής. Δεν ξέρω γιατί μαζοχίστηκα (βασικά δεν είχα κάτι άλλο αξιόλογο και είπα να δώσω μιά ευκαιρία στην πρωταγωνίστρια που μ'αρέσει) πάντως... ΖΟΝΚ.

http://www.imdb.com/title/tt5369352/

το young pope είναι το κλασσικό εποχής με μερικές ξώβυζες ανά επεισόδιο για να σε κρατήσει; :lol:

a.touristas
07/12/2016, 19:05
paradox. 5 επεισόδια που σε κρατάνε! :a014::a014::a014:

o teos
07/12/2016, 19:31
Τελείωσα westworld...χμμμ πως να το θέσω...τα πρώτα 5 πιο τα ζα μου αργά πεθαίνεις...Μετά κάτι αρχίζει να τσουλαει τα δύο τελευταία λες ναι τε φίλε επιτέλους σειρά...το τραβήξανε από τα αυτιά...και λίγα λέω...παρόλα αυτά άμα δεν παίζει κάτι άλλο να δεις βλέπεται σχετικά άνετα.....τι να πρώτοσώσει αυτός ο Hopkins πια..:bawl:

nikos_abel
08/12/2016, 10:08
Τελείωσα westworld...χμμμ πως να το θέσω...τα πρώτα 5 πιο τα ζα μου αργά πεθαίνεις...Μετά κάτι αρχίζει να τσουλαει τα δύο τελευταία λες ναι τε φίλε επιτέλους σειρά...το τραβήξανε από τα αυτιά...και λίγα λέω...παρόλα αυτά άμα δεν παίζει κάτι άλλο να δεις βλέπεται σχετικά άνετα.....τι να πρώτοσώσει αυτός ο Hopkins πια..:bawl:

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, βαθέως και χρονικώς (στις 4 διαστάσεις, έχω μέχρι 11 αν θες :lol: )

Κατάφερε και με εξέπληξε, δύσκολο πια. Το μόνο κρίμα είναι "spoiler alert - κιτρινα γραμματα" ότι το 2018 που θα συνεχίσει δεν θα υπάρχουν οι Χόπκινς (που έσπειρε - αν όχι η κορυφαία, από τις κορυφαίες του στιγμές) και Χάρις (που έσπειρε όπως πάντα).
Να δούμε τι καστ έχουν σκοπό να μαζέψουν

o teos
08/12/2016, 10:13
Το διαβασα για τα κιτρινα σποιλερ και εγω....σιγουρα καποιος αξιος θα τους αντικαταστησει...ελπιζω γιατι εχει ψωμι σα σειρα...δεν ειπα οτι δε μου αρεσε απλα με κουρασε το αργο concept μεχρι να γινει κατι ουσιωδες.πηγε λαμια μεσο βουλγαριας..ωραιος και ο χαρις οπως παντα βεβαια..αλλα ειπαμε 2 ερμηνείες και δυο φοβερα επεισόδιά δε σοζουν ολοκληρη σεζον..ειδομεν..:rolleyes:

nikos_abel
08/12/2016, 10:32
Το διαβασα για τα κιτρινα σποιλερ και εγω....σιγουρα καποιος αξιος θα τους αντικαταστησει...ελπιζω γιατι εχει ψωμι σα σειρα...δεν ειπα οτι δε μου αρεσε απλα με κουρασε το αργο concept μεχρι να γινει κατι ουσιωδες.πηγε λαμια μεσο βουλγαριας..ωραιος και ο χαρις οπως παντα βεβαια..αλλα ειπαμε 2 ερμηνείες και δυο φοβερα επεισόδιά δε σοζουν ολοκληρη σεζον..ειδομεν..:rolleyes:

Έχεις δίκιο. Αλλά σε όλα είχαμε ωραία βυζΓιά, κWλους, ακόμη και γατιά, οπότε :D

Nikol1979
08/12/2016, 10:40
Α σας κρατησε το westworld εσας ε? Εγω εναμιση και μετα βαρεθηκα.. Εχω σύνδρομο στερησης blacklist που ήταν το πιο πρόσφατο που αγαπησα, και τωρα δεν εχω τι να δω.. Βλεπω damages αλλα πολυ χλιαρα, μετα το suits τι να περιμένεις πια.. Επαθα και μια αρρωστια οτι δε θελω πια να βλεπω τιποτα επεισόδιο επεισόδιο, θελω να εχω τουλάχιστον μια σεζον ολόκληρη μπροστα μου. Χειμωνας καιρος για binge watching. Κατι συμπαθητικα που με κρατησαν το καλοκαίρι και προτείνω ειναι stranger things, wayward pines, unReal, veep, you re the worst.. Αν τα χετε σχολιασει σορρυ συμπαθατε με αλλα λειπω και καιρο.. Και αν ειναι κανεις καινούριος στο θρεντ που δεν εχει δει jessica jones να το δει οπωσδήποτε. Αυτααα

nikos_abel
08/12/2016, 12:15
Α σας κρατησε το westworld εσας ε? Εγω εναμιση και μετα βαρεθηκα.. Εχω σύνδρομο στερησης blacklist που ήταν το πιο πρόσφατο που αγαπησα, και τωρα δεν εχω τι να δω.. Βλεπω damages αλλα πολυ χλιαρα, μετα το suits τι να περιμένεις πια.. Επαθα και μια αρρωστια οτι δε θελω πια να βλεπω τιποτα επεισόδιο επεισόδιο, θελω να εχω τουλάχιστον μια σεζον ολόκληρη μπροστα μου. Χειμωνας καιρος για binge watching. Κατι συμπαθητικα που με κρατησαν το καλοκαίρι και προτείνω ειναι stranger things, wayward pines, unReal, veep, you re the worst.. Αν τα χετε σχολιασει σορρυ συμπαθατε με αλλα λειπω και καιρο.. Και αν ειναι κανεις καινούριος στο θρεντ που δεν εχει δει jessica jones να το δει οπωσδήποτε. Αυτααα

....και ο Μάρτιν θα μας έρθει το 2017, όχι τίποτα άλλο.....

zannisvel
08/12/2016, 12:25
Και το blacklist νομιζω χαλασε λιγο στη τελευταια season.
Westworld δεν εχω ξεκινησει ακομα.
Τελειωνω Luke Cage τωρα.

basilis_k6
08/12/2016, 12:32
westworld καλη προσπαθεια μεν... Στόρυ που κοντευει να γινει κλασσικο. ειδα 4 και μάλλον αργα αργά θα το τελειώσω για να με βοηθαει να κοιμαμαι. τιποτα φοβερο.

nikos_abel
08/12/2016, 12:40
Κ
Τελειωνω Luke Cage τωρα.

Είδα το πρώτο, αλλά μόνο το μισό γιατί zzzzzzzz...... Αξίζει 2η ευκαιρία;

westworld καλη προσπαθεια μεν... Στόρυ που κοντευει να γινει κλασσικο. ειδα 4 και μάλλον αργα αργά θα το τελειώσω για να με βοηθαει να κοιμαμαι. τιποτα φοβερο.

Υπάρχει και το humans http://www.imdb.com/title/tt4122068/ που είχε προιταθεί εδώ και διανύει τη 2η σαιζόν του. Πάρα πολύ καλό, αλλά το westworld με κατέκτησε

nikos_abel
08/12/2016, 12:44
Έχεις δίκιο. Αλλά σε όλα είχαμε ωραία βυζΓιά, κWλους, ακόμη και γατιά, οπότε :D

....να προσθέσω φυσικά και το .... http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/westworld-orgy-scene-explained-942103

zannisvel
08/12/2016, 14:27
Είδα το πρώτο, αλλά μόνο το μισό γιατί zzzzzzzz...... Αξίζει 2η ευκαιρία;

Υπάρχει και το humans http://www.imdb.com/title/tt4122068/ που είχε προιταθεί εδώ και διανύει τη 2η σαιζόν του. Πάρα πολύ καλό, αλλά το westworld με κατέκτησε

Πολυ μέτριο και αργό είναι κατά τη γνώμη μου. Αφού το άφησες, πιάσε καλύτερα κάτι άλλο.
:beer:

Nikol1979
08/12/2016, 21:06
συμφωνω για το luke cage. το περιμενα εναγωνιως και απογοητευτηκα..

Ο μαρτιν? ποιος μαρτιν? ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Μαρτιν συνονοματε?

astroman76
08/12/2016, 22:14
Master of None στο Νετφλιχ

7Tolis
08/12/2016, 23:40

O Ρίκι :tooth:

nikos_abel
09/12/2016, 08:00

Ο δικός μας ναι.

(άσε που έλπιζα ότι θα βρεθώ το καλοκαίρι στο γνωστό χωριουδάκι στα γυρίσματα να σου στείλω μια φωτό αγκαλιά με τον doc, αλλά τελικά ματαιώθηκε)

O Ρίκι :tooth:

Αgamisou :lol:

Nikol1979
09/12/2016, 09:01
Τι μου λες, δλδ με τον ιδιο πρωταγωνιστη θα γίνει και το καινουριο? Κατσε να μπω να ενημερωθω...
Πολυ χαίρομαι όμως, αντε, να εχει κανα τέλος της προκοπης αυτη τη φορα..

Ole! Livin' la vida loca...

Το master of none ειναι καλο, μ αρεσε! Επισης απο κωμωδίες μ αρεσει πολυ και το fresh off the boat, αλλα παρα πολυ!

nikos_abel
09/12/2016, 09:09
Το master of none ειναι καλο, μ αρεσε! Επισης απο κωμωδίες μ αρεσει πολυ και το fresh off the boat, αλλα παρα πολυ!

Το πρώτο, ενώ είχα δει τον Ανσάρι σε σταντ απ και μου άρεσε, είδα το 1ο επεισόδιο και δεν πολυασχολήθηκα

Το 2ο θα έχει σύντομα την ευκαιρία του :D

Να προτείνω λοιπόν (αφού έχετε νετφλιχ - αν και έχει ελάχιστα βρετανικά που λατρεύω)

http://www.imdb.com/title/tt3295244/

http://www.imdb.com/title/tt1421373/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.imdb.com/title/tt3532608/

http://www.imdb.com/title/tt5222724/?ref_=nv_sr_3 (ο σιχαμένος, τον αγαπάω. Τα χριστούγεννα θα είμαι πάνω και θα δω όλα τα τηλεπαιχνίδια και σπέσιαλ που θα κάνει)

Επίσης, Ο Mrs Brown, θα βγάλει και φέτος 2 σπέσιαλ χριστουγεννιάτικα, μείνε συντονισμένη.

mario27
09/12/2016, 15:55
Το 3% το βλεπει κανειϛ?
Διαβαζω καλα σχολια απο ατομα που το βλεπουν αλλα οχι καλα reviews.

Nikol1979
09/12/2016, 16:04
mrs brown!!!!!!!!! τι ωραια τι ωραια!

εχουμε και σερλοκ το γεναρη παιδια ε?

mario27
26/12/2016, 23:36
Αυτεϛ τιϛ μερεϛ βλεπω peaky foockyihng blinders :p
Απλα θεικο.
Επεσε στο ματι μια που λεγεται The OA.
Καμια αλλη σειρα να προτεινει κανειϛ?Τελειωμενη και λιγα επεισοδια ακομα καλυτερα

freco
27/12/2016, 08:32
Αυτεϛ τιϛ μερεϛ βλεπω peaky foockyihng blinders :p
Απλα θεικο.
Επεσε στο ματι μια που λεγεται The OA.
Καμια αλλη σειρα να προτεινει κανειϛ?Τελειωμενη και λιγα επεισοδια ακομα καλυτερα

To "The OA" το ξεκίνησα αλλά το παράτησα. Πάει αργά και γίνεται κουραστικό. Επίσης το σενάριο κάποια στιγμή κατάντησε μ@λακία.

Άλλο που ξεκίνησα και παράτησα πρόσφατα είναι το The Strain.

Τέλος το Vikings άρχισε να κρεμάει :sad:

amyroukai
27/12/2016, 08:43
Το Vikings ακόμα να ξεκρεμάσει... Δράση με το σταγονόμετρο και το σενάριο σε στάση, λάδι μπόλικο και τηγανίτα αγνοείται.

Είδα χτες το δίωρο Christmas Special του Sense8. Και θυμήθηκα πόσο περίεργη/πρωτότυπη είναι αυτή η σειρά. Με το καλό να ξεκινήσει πάλι :)

Επίσης βγήκε όλη η δεύτερη σεζόν Man in the high castle.

A και το falling water... Τόσο ξενέρωτο τελείωμα πΧια... Να, σαν το the OA. Σε περνάει από 100 κύκλους του μεταφυσικού για να... (καλά δεν θα πω τίποτα άλλο μήπως κάποιος θέλει να το δει). :(

o teos
27/12/2016, 17:36
Μόλις τελείωσα το βικινγκς...οκ τελευταία σεζόν πολύ μπλα μπλα αλλά μου θύμισε game of thrones που η προηγούμενη ήταν τα ζα μου αργά και η επόμενη ξύλο..για να δούμε η 5η σεζόν του χρόνου...εμένα μου αρέσει κάτι έχει στο νου του ρε ο μπάρμπα ραγκναρ :a024:

maniatiakos
28/12/2016, 15:56
Gangland Undercover.

Ξεκίνησε 2η σαιζόν, η 1η είχε 6 επεισόδια.
Θυμίζει SOA αλλά νομίζω ότι αξίζει κάποιος να το δει.

Επίσης Gomorrah 2η σαιζόν, αρκετά καλό και αυτό.

nikos_abel
11/01/2017, 10:13
Travelers http://www.imdb.com/title/tt5651844/

Είδα τα 2 πρώτα, πολύ ενδιαφέρον.

amyroukai
11/01/2017, 10:36
Gangland Undercover.

Ξεκίνησε 2η σαιζόν, η 1η είχε 6 επεισόδια.
Θυμίζει SOA αλλά νομίζω ότι αξίζει κάποιος να το δει.

Επίσης Gomorrah 2η σαιζόν, αρκετά καλό και αυτό.

το είδα. Απίθανα άνευρο, δεν σε βάζει ποτέ "μέσα" στην ιστορία, δεν "δένεσαι" με κανέναν χαρακτήρα.

Το the young pope κάποιος έγραψε ότι δεν του άρεσε; Είδα δύο επεισόδια. Τουλάχιστον ιδιαίτερο σενάριο, θέλω να δω που θα καταλήξει (αν και έχω την υποψία ότι το πάει σε στιλ ο αντίχριστος έγινε πάπας). Το καστ είναι γερό, τα σκηνικά δυνατά, η "βρώμα" της εκκλησίας πανταχού παρούσα.

Mariner
11/01/2017, 10:51
Taboo (http://www.imdb.com/title/tt3647998/?ref_=fn_al_tt_1) απο το BBC με Tom Hardy και Ridley Scott παραγωγό σε κάποια επισόδεια. Το 1ο που βγήκε προχτές ήταν πολύ δυνατό και περιμένω τη συνέχεια..

BLiTzER
17/01/2017, 09:16
Ανέλπιστα καλό το Stranger Things. Dustin λατρεία. :pink:

377672

calmen
19/01/2017, 01:59
Travelers http://www.imdb.com/title/tt5651844/

Είδα τα 2 πρώτα, πολύ ενδιαφέρον.

Ειναι πολυ καλο συνεχισε το...
Ιδιο στορι και το timeless

calmen
19/01/2017, 02:06
To "The OA" το ξεκίνησα αλλά το παράτησα. Πάει αργά και γίνεται κουραστικό. Επίσης το σενάριο κάποια στιγμή κατάντησε μ@λακία.

Άλλο που ξεκίνησα και παράτησα πρόσφατα είναι το The Strain.

Τέλος το Vikings άρχισε να κρεμάει :sad:

Εχω διαφορετική αποψη για το OA..στην αρχη ηταν λιγο ουδετερο αλλα απο το 3_4 επεισόδιο..ανεβηκε αρκετά..εγινε sci-fi και πηγε δυνατα..
Το strain αν σου αρέσουν σειρες με ζομπια θα σου αρέσει στανταρ..

Το Vikings...με χαλασε αρκετά απο την 2 σεασον..το παρατησα..

nikos_abel
19/01/2017, 07:32
Ειναι πολυ καλο συνεχισε το...

Το τελείωσα νεράκι :)

Λίιιιγο αμερικάνεψε προς το τέλος, αλλά μιά χαρά!

Ιδιο στορι και το timeless

Για να δω τ' ειν' τούτο....

...χμμμμ, θα το εξετάσω..... :beer:

Εχω διαφορετική αποψη για το OA..στην αρχη ηταν λιγο ουδετερο αλλα απο το 3_4 επεισόδιο..ανεβηκε αρκετά..εγινε sci-fi και πηγε δυνατα..

Το ξεκίνησα και δείχνει ιδιαίτερα καλό!

DrEvil
19/01/2017, 11:17
Για να δω τ' ειν' τούτο....

...χμμμμ, θα το εξετάσω..... :beer:

Λιγο ξενερωτο, αμερικανια φουλ, για να "σκοτωσεις" ωρα καλο ειναι.

nikos_abel
19/01/2017, 12:03
Λιγο ξενερωτο, αμερικανια φουλ, για να "σκοτωσεις" ωρα καλο ειναι.

Ώρα για "σκότωμα" δεν έχω, όταν αποφασίσω ότι δε θέλω να σκέφτομαι, προτιμώ να τη "σκοτώσω" με κωμωδίες,
οπότε μπαίνει στο αρχείο.

Θενκς!

giannis21
22/01/2017, 22:23
κάνα σάιτ για σειρές με ελληνικούς υπότιτλους;

Acacius
22/01/2017, 23:08
Ανέλπιστα καλό το Stranger Things. Dustin λατρεία. :pink:

Ξεκίνησα να το βλέπω με τη γυναίκα μου, έχουμε δει τέσσερα επεισόδια. Αν και paranormal καταστάσεις δεν είναι καθόλου του γούστου μου, ψιλοκόλλησα. Καλογυρισμένο και αν και λίγο αργό στην εξέλιξη, σε κρατάει.

Η ερμηνεία της 11πωστηλεν κλέβει την παράσταση

o teos
23/01/2017, 01:32
Taboo και από μένα....δε λέω πολλά...Tom hardy και ατμόσφαιρα Jack the reaper με δώσεις paranormal
..το πρώτο επεισόδιο καλό..είδομεν..:D

paramedic
23/01/2017, 12:43
+1 για Taboo. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το story ενδιαφέρον.
Vikings μετα τον θάνατο του Ragnar(δεν αλλάζει η ιστορία) λογικό είναι να πέσει λίγο. Αλλά πάλι καλο.
Ξεκίνησα το Lucifer να περνάει η ώρα και μόνο
Το ΟΑ λιγο περίεργο αλλά τα είδα όλα.
The man in the hich castle 2η σεζόν μέχρι τώρα σε κρατάει σε ενδιαφέρον να δεις τι στο καλό συμβαίνει!

o teos
23/01/2017, 13:05
+1 για Taboo. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το story ενδιαφέρον.
Vikings μετα τον θάνατο του Ragnar(δεν αλλάζει η ιστορία) λογικό είναι να πέσει λίγο. Αλλά πάλι καλο.
Ξεκίνησα το Lucifer να περνάει η ώρα και μόνο
Το ΟΑ λιγο περίεργο αλλά τα είδα όλα.
The man in the hich castle 2η σεζόν μέχρι τώρα σε κρατάει σε ενδιαφέρον να δεις τι στο καλό συμβαίνει!

vikings θα δω απλα να τελειωσει η σεζον αλλα χωρις Ragnar δε το παω παρακατω..βαρετο να βλεπεις τα παιδια του να τις μετρανε...:rolleyes:

amyroukai
23/01/2017, 13:07
βασικά έτσι όπως είχε καταντήσει ο χαρακτήρας του ragnar καλύτερα που τον πέθαναν. θέλω να δω τον boneless τι θα κάνει... γυαλίζει το ματάκι του λίγο περίεργα μεν, είναι ο μόνος που δείχνει ότι "το έχει" δε.

Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο για να μην χάνεις την ιστορία (αρκετές σειρές παίζουν σε μικρό παράθυρο και το browsing συνεχίζεται κανονικά) και με "αναγκάζει" να ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αλλά είναι τόσο περίεργο που όντως, που στο καλό το πάει... (να θυμηθώ τώρα με τις εκπτώσεις μήπως βρω το/τα βιβλία, δεν ξέρω αν είναι ένα ή πολλά)

Επίσης... ΟΚ δεν ταιριάζει σε σκληρά μηχανόβια τέκνα αυτό, αλλά κατέβασα από περιέργεια το "Good girls revolt" και έχω δει δύο επεισόδια. Ατμόσφαιρα σαν αυτό με τους διαφημιστές που ξεχνάω πως το λέγανε, μερικές γνωστές φάτσες και το στόρι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Επίκαιρο, τώρα που θυμήθηκαν οι μαινάδες ότι με τον τραμπ θα γυρίσουν στις κουζίνες τους, ενώ η χίλαρι θα τις έφερνε πίσω στον μητριαρχισμό :lol:

nikos_abel
23/01/2017, 13:16
Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο

Αυτό θέλω από μια σειρά. Αλλιώς, σκοτώνω την ώρα μου και η ώρα είναι....καλά δεν υπάρχει χρόνος αλλά τέλος πάντων :lol:

paramedic
23/01/2017, 14:53
βασικά έτσι όπως είχε καταντήσει ο χαρακτήρας του ragnar καλύτερα που τον πέθαναν. θέλω να δω τον boneless τι θα κάνει... γυαλίζει το ματάκι του λίγο περίεργα μεν, είναι ο μόνος που δείχνει ότι "το έχει" δε.

Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο για να μην χάνεις την ιστορία (αρκετές σειρές παίζουν σε μικρό παράθυρο και το browsing συνεχίζεται κανονικά) και με "αναγκάζει" να ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αλλά είναι τόσο περίεργο που όντως, που στο καλό το πάει... (να θυμηθώ τώρα με τις εκπτώσεις μήπως βρω το/τα βιβλία, δεν ξέρω αν είναι ένα ή πολλά)

Όσον αφορά το Vikings δεν είναι οτι έπρεπε να τον πεθάνουν. Είναι ιστορία οπότε δεν μπορούν να την αλλάξουν. Και η ιστορία δείχνει οτι και ο Mπγιορν και ο Αιβαρ έκαναν μεγάλες εκστρατίες και έγιναν μεγάλοι βασιλιάδες. Ο Μπγιορν μάλιστα έφτασε μέχρι την Πίζα(το δείχνει στην σειρά οτι επιθυμεί να χτυπήσει την Ρωμαική αυτο κρατορία)

Το man in the hich castle έχεις δίκιο το ίδιο εχω αποκομίσει και εγώ και μάλιστα μερικές φορές νομίζω οτι κάτι δεν έδειξε στο προηγούμενο επεισόδιο και έχασα λίγο τον ροή των γεγονότων.

amyroukai
23/01/2017, 14:59
Νομίζω (αν ισχύουν τα διάφορα που διαβάζουμε στο ίντερνετ) ότι οι Βίκινγκς κάποια στιγμή ήταν και μισθοφόροι στο "βυζάντιο" (τα εισαγωγικά προφανές το γιατί) οπότε δεν με εκπλήσσει το που πάει η ιστορία. Ο Ράγκναρ όμως είχε "ξεφύγει" πολύ, δεν υπήρχε επιστροφή. Ομοίως ο -ξεχνάω το όνομά του Άγγλος πανούργος μακιαβέλης- ο οποίος επίσης θα φύγει άκλαφτος από την σειρά.

Έχει αλλάξει παραγωγή η σειρά; Γενικά έχει "διαφορετικό" τρόπο γυρίσματος αυτός ο κύκλος, με διάφορες λεπτομέρειες που δεν είναι άμεσα αντιληπτές αλλά διαφοροποιούν την αφήγηση αρκετά.

BLiTzER
23/01/2017, 14:59
Γιατί να βλέπεις μια σειρά, κάνοντας κι άλλα πράγματα; Ούτε μουσική δεν ακούω, αν με απασχολεί κάτι άλλο.

Ξεκίνησα το The Man in the High Castle αφού τέλειωσα το Stranger Things και φαίνεται ενδιαφέρον. Το'χει παραμπλέξει, βέβαια και έχει ανοίξει μέτωπα παντού (είμαι προς το τέλος της s1), οπότε θα δούμε πού το πάει και αν όντως αξίζει.

o teos
23/01/2017, 15:03
Δεδομενου οτι ειναι σειρα θα μπορουσαν απλα να το τελειώσουν εκει στο θανατο του ραγκναρ η εστω τωρα που θα τον εκδικηθούν τα παιδια του..αλλα δε το βλεπω..οπως λεει και οι δυο εγιναν πολυ πιο γνωστοι απλα ο ραγκναρ σα χαρακτηρας ασχέτως με την κατάληξη ηταν πολυδιαστατος και περίπλοκος σου εκανε τις ανατροπες..ο αιβαρ ειναι απλα ο την εχω πηδηξει τη μαντρα αλλα ειμαι και λιγο ξυπνιος και ο μπγιορν ειναι ο αντρακλας που πρεπει να αποδείξει οτι ειναι καλυτερος απο τον πατερα του..χλωμο να το παω παρακατω απο αυτη τη σεζον εκτος και αν κανει τρελη ανατροπη.....εγω αν ημουν ο συγγραφέας θα εφερνα το ραγκναρ πισω..εξαλλου απο οσο εχω δει ηταν ας πουμε κατι σαν fictional χαρακτηρας κατα μια εννοια δεν ξερουν αν υπηρξε οντως η οχι η αν ηταν ολα αληθεια η παρατραβηγμενα οπως ο ηρακλης σε εμας η ο βασιλιας αρθουρος οποτε εκανε οτι ηθελε στην τελικη...εξαλου το εχει παντρέψει με το εξωπραγματικο οταν βλεπουμε βαλχαλα και οντιν αραια και που..

amyroukai
23/01/2017, 15:08
Γιατί να βλέπεις μια σειρά, κάνοντας κι άλλα πράγματα;

ADD μάλλον. Πρέπει να είναι κάτι "εξαιρετικό" για να κάνω ΜΟΝΟ αυτό το ένα. Ή πολύ δύσκολο.

pipe_smoker
23/01/2017, 15:11
Πρόσφατα ξεκίνησα 2-3 σειρές για τις οποίες ακούω τα καλύτερα, κι έψαχνα ντουβάρι να βαρέσω το κεφάλι μου...
Μετάνιωσα μέχρι και το χρόνο που έφαγα για να κατεβάζω επεισόδια και να μετονομάζω υπότιτλους.

Ή εγώ είμαι μυστήριος ή έχει χαλάσει πολύ το πράγμα (μπορεί και τα δύο).

paramedic
23/01/2017, 15:13
Δεδομενου οτι ειναι σειρα θα μπορουσαν απλα να το τελειώσουν εκει στο θανατο του ραγκναρ η εστω τωρα που θα τον εκδικηθούν τα παιδια του..αλλα δε το βλεπω..οπως λεει και οι δυο εγιναν πολυ πιο γνωστοι απλα ο ραγκναρ σα χαρακτηρας ασχέτως με την κατάληξη ηταν πολυδιαστατος και περίπλοκος σου εκανε τις ανατροπες..ο αιβαρ ειναι απλα ο την εχω πηδηξει τη μαντρα αλλα ειμαι και λιγο ξυπνιος και ο μπγιορν ειναι ο αντρακλας που πρεπει να αποδείξει οτι ειναι καλυτερος απο τον πατερα του..χλωμο να το παω παρακατω απο αυτη τη σεζον εκτος και αν κανει τρελη ανατροπη.....εγω αν ημουν ο συγγραφέας θα εφερνα το ραγκναρ πισω..εξαλλου απο οσο εχω δει ηταν ας πουμε κατι σαν fictional χαρακτηρας κατα μια εννοια δεν ξερουν αν υπηρξε οντως η οχι η αν ηταν ολα αληθεια η παρατραβηγμενα οπως ο ηρακλης σε εμας η ο βασιλιας αρθουρος οποτε εκανε οτι ηθελε στην τελικη...εξαλου το εχει παντρέψει με το εξωπραγματικο οταν βλεπουμε βαλχαλα και οντιν αραια και που..

Εχεις ενα δίκιο μιας και λένε οτι δεν ξέρουν αν πράγματι υπήρχε ο Ράγκναρ. Και θα ήταν γαμάτο να γυρίσει πίσω έστω σαν πνεύμα ή κατι άλλο όπως ο άλλος ο τυπάς o Χαρμπαρτ που πήδηξε όλο το Κάτεγκατ όταν όλοι έλειπαν σε εκστρατία!

BLiTzER
23/01/2017, 15:14
ADD μάλλον. Πρέπει να είναι κάτι "εξαιρετικό" για να κάνω ΜΟΝΟ αυτό το ένα. Ή πολύ δύσκολο.

Ε ναι, αλλά εννοώ ότι αν δεν είναι αρκετά "εξαιρετικό" κάτι, ώστε να αφιερώσεις τον εγκέφαλό σου για τα 20-40-60 λεπτά που διαρκεί, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να το δεις καθόλου. Κάνε FF και προσποιήσου ότι το είδες. :p

@pipe: Για πες, να γελάσουμε. Είμαι κι εγώ από αυτούς τους τύπους συνήθως.

amyroukai
23/01/2017, 15:17
Εχεις ενα δίκιο μιας και λένε οτι δεν ξέρουν αν πράγματι υπήρχε ο Ράγκναρ. Και θα ήταν γαμάτο να γυρίσει πίσω έστω σαν πνεύμα ή κατι άλλο όπως ο άλλος ο τυπάς o Χαρμπαρτ που πήδηξε όλο το Κάτεγκατ όταν όλοι έλειπαν σε εκστρατία!

ήταν ο Όντιν αφού, το αντίστοιχο του Δία του λάβερ μπόι.

paramedic
23/01/2017, 15:22
ήταν ο Όντιν αφού, το αντίστοιχο του Δία του λάβερ μπόι.

Ωραίες εποχές ρε συ. Έλεγες μια πίπα εκεί, πηδούσες ότι έιχε δύο πόδια σε θυληκό και σε έλεγαν και Θεό! Ενώ τώρα....

amyroukai
23/01/2017, 15:33
Ωραίες εποχές ρε συ. Έλεγες μια πίπα εκεί, πηδούσες ότι έιχε δύο πόδια σε θυληκό και σε έλεγαν και Θεό! Ενώ τώρα....

τώρα κάνεις σεξουαλική παρενόχληση. όπως είδα σε ένα βίντεο της Άσλει Τζαντ (ή Τζουντ, ξέρω 'γω) στην πρόσφατη αντι-Τραμπ-ο-πορεία, (http://www.nbcnews.com/video/ashley-judd-s-fiery-nasty-woman-speech-takes-aim-at-sexism-racism-859804227866) δεν τολμάνε καν να κοιτάξουν τον άντρα γιατί μπορεί να το εκλάβει ως πρόσκληση εισόδου στο παντελόνι τους και κοιτάνε μόνο τα παπούτσια τους. τέτοια κατάντια τώρα. Και όλο αυτό το τσιτάτο το έγραψε 19χρονη ποιήτρια. Στα 19 της έχει μάθει τον κόσμο. Και μετά σου λέει η κάθε φεσιμπουκίτσα ότι δεν υπάρχουν άντρες πλέον, οι άντρες οι κυνηγοί, που χτυπούσαν την γροθιά στο τραπέζι και σειόταν η γης, που έστιβαν την πέτρα, που έλιωναν καβάλους στα Βίπερ Νόρα και στα Άρλεκιν, που, που. Έχετε γίνει φλώροι :lol:

λοιπόν, Pipe, τι δεν σου άρεσε; :D

pipe_smoker
23/01/2017, 15:54
1. Vikings...
Τα ύστερα του κόσμου:lol:
Σχετικά καλή σκηνοθεσία κλπ, ωραία φωτογραφία, μέχρι εκεί.
Από πλευράς σεναρίου/υπόθεσης κλπ, ο ύπνος ο ίδιος.
Από πλευράς συναισθηματικής εμπλοκής, και όλο το καστ να σκότωναν μέσα σε ένα επεισόδιο, καρφί δε θα μου καιγόταν.
Διάβασα που γράψατε ότι πέθανε ο Ράγκναρ και ούτε που συγκινήθηκα. Αν είχε συμβεί αυτό σε καμιά άλλη σειρά, θα σας είχα βρίσει για το σπόιλερ:lol:
Απορώ με τον εαυτό μου πώς κατάφερα και είδα 2 ολόκληρες σεζόν (ίσως λόγω Lagertha....:pink: Γιατρικό για τα μάτια η ρουφιάνα.)
Με λίγα λόγια απλά αδιάφορο.

ΥΓ. Επίσης πολύ σπαστικές σκηνές μάχης.
"Να πάρε μια με το σπαθί μου και ψόφα χωρίς να σε κόψει".
Ναι οκ καταλαβαίνω ότι μάλλον θέλουν να το κρατήσουν σε pg13 ή κάτι τέτοιο, αλλά έλεος.

2. Westworld

Ωραίος ο Χόπκινς.
Πολύ ωραίος ο Χόπκινς.
Τί άλλο?
Αααα, ναι. Ότι είναι ωραίος ο Χόπκινς το είπα?:lol:

Σενάριο σκατά, δήθεν ψαγμένο και με κρυφό νόημα (διότι τέχνη ίσον νόημα), και τα φρύδια μας κουνιούνται.
Μισή σεζόν έχω δει και δε νομίζω να δω και περισσότερο.
Και πάλι όπως και στο Vikings, και όλους να τους ψόφαγαν, καρφί δε θα μου καιγόταν.

3. Σέρλοκ

Να μην αρχίσω καλύτερα....
Από στυλ παίρνει 10, κι από ουσία μηδέν.

2 επεισόδια άξιζαν όλα κι όλα.
Όλα τα άλλα τα έβλεπα απλά για να τα δω.
Κλασική αγγλική δηθενιά, που νομίζει ότι είναι πολύ πιο έξυπνη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα.

Τουλάχιστον έχει κάποιες ωραίες ερμηνείες, αυτό του το δίνω.

Νομίζω είναι και κανά δυο ακόμη αλλά ούτε που τις θυμάμαι.... Σκέψου πόσο με ενθουσίασαν....:lol:

BLiTzER
23/01/2017, 15:58
Vikings δεν έχω δει καν. Ούτε πρόκειται. To Westworld ήταν οκ. Κούρασε λίγο, το τραβούσαν πολύ, χωρίς λόγο, αλλά στο τέλος άφησε ωραία γεύση.

Σέρλοκ, εννοείς αυτό με τον αντιπαθητικό μαλάκα; Δεν τον αντέχω ούτε δευτερόλεπτο και αυτό το "στιλ" και η "εξυπνάδα" δεν πείθουν οτιδήποτε βρίσκεται πάνω από την αμοιβάδα στην τροφική αλυσίδα.

pipe_smoker
23/01/2017, 16:03
Vikings δεν έχω δει καν. Ούτε πρόκειται. To Westworld ήταν οκ. Κούρασε λίγο, το τραβούσαν πολύ, χωρίς λόγο, αλλά στο τέλος άφησε ωραία γεύση.

Σέρλοκ, εννοείς αυτό με τον αντιπαθητικό μαλάκα; Δεν τον αντέχω ούτε δευτερόλεπτο και αυτό το "στιλ" και η "εξυπνάδα" δεν πείθουν οτιδήποτε βρίσκεται πάνω από την αμοιβάδα στην τροφική αλυσίδα.

Ε άμα πρόλαβε να κουράσει σε μια σεζόν όλη κι όλη......

Ναι αυτό λέω.
(Αν εννοούμε τον ίδιο μαλακα. Benedict cumberbatch πως διάλο τονε λένε)

paramedic
23/01/2017, 16:12
1. Vikings...
Τα ύστερα του κόσμου:lol:
Σχετικά καλή σκηνοθεσία κλπ, ωραία φωτογραφία, μέχρι εκεί.
Από πλευράς σεναρίου/υπόθεσης κλπ, ο ύπνος ο ίδιος.
Από πλευράς συναισθηματικής εμπλοκής, και όλο το καστ να σκότωναν μέσα σε ένα επεισόδιο, καρφί δε θα μου καιγόταν.
Διάβασα που γράψατε ότι πέθανε ο Ράγκναρ και ούτε που συγκινήθηκα. Αν είχε συμβεί αυτό σε καμιά άλλη σειρά, θα σας είχα βρίσει για το σπόιλερ:lol:
Απορώ με τον εαυτό μου πώς κατάφερα και είδα 2 ολόκληρες σεζόν (ίσως λόγω Lagertha....:pink: Γιατρικό για τα μάτια η ρουφιάνα.)
Με λίγα λόγια απλά αδιάφορο.

ΥΓ. Επίσης πολύ σπαστικές σκηνές μάχης.
"Να πάρε μια με το σπαθί μου και ψόφα χωρίς να σε κόψει".
Ναι οκ καταλαβαίνω ότι μάλλον θέλουν να το κρατήσουν σε pg13 ή κάτι τέτοιο, αλλά έλεος.

2. Westworld

Ωραίος ο Χόπκινς.
Πολύ ωραίος ο Χόπκινς.
Τί άλλο?
Αααα, ναι. Ότι είναι ωραίος ο Χόπκινς το είπα?:lol:

Σενάριο σκατά, δήθεν ψαγμένο και με κρυφό νόημα (διότι τέχνη ίσον νόημα), και τα φρύδια μας κουνιούνται.
Μισή σεζόν έχω δει και δε νομίζω να δω και περισσότερο.
Και πάλι όπως και στο Vikings, και όλους να τους ψόφαγαν, καρφί δε θα μου καιγόταν.

3. Σέρλοκ

Κλασική αγγλική δηθενιά, που νομίζει ότι είναι πολύ πιο έξυπνη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα.

Νομίζω είναι και κανά δυο ακόμη αλλά ούτε που τις θυμάμαι.... Σκέψου πόσο με ενθουσίασαν....:lol:

ΧΑχαχαχαχαχαχαχα ελά ρε φίλε εντάξει σειρές είναι να περνάει η ώρα λίγο πιο ευχάριστα και τις βλέπουμε και τζάμπα, δεν είναι είναι Οσκαρικές παραγωγές. Καλά τα λές αλλά εγώ πχ όταν τις βλέπω δεν περιμένω και τρελλά πράγματα. Αν βγεί διαμαντάκι μια χαρά αλλά αν βγεί και μάπα δεν χάλασε και ο κόσμος μωρέ.

pipe_smoker
23/01/2017, 16:18
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα ελά ρε φίλε εντάξει σειρές είναι να περνάει η ώρα λίγο πιο ευχάριστα και τις βλέπουμε και τζάμπα, δεν είναι είναι Οσκαρικές παραγωγές. Καλά τα λές αλλά εγώ πχ όταν τις βλέπω δεν περιμένω και τρελλά πράγματα. Αν βγεί διαμαντάκι μια χαρά αλλά αν βγεί και μάπα δεν χάλασε και ο κόσμος μωρέ.

Καλά ο κόσμος δε χάλασε σε καμία περίπτωση.
Κουβέντα να γίνεται.
Απλά όταν κατεβάζεις να δεις μια σειρά επενδύεις χρόνο (έστω αυτό τον ελεύθερο που έχεις για σκότωμα).

Όταν φτάνεις να έχεις ξοδέψει 4 ώρες για να δεις τα πρώτα επεισόδια μπας και ισιώσει, και τελικά βλέπεις ότι είναι μάπα το καρπούζι, άντε πάλι να ψάχνεις από την αρχή να βρεις κάτι άλλο.

Χωρίς δοκιμή δεν πρόκειται να βρεις κάτι που να σου αρέσει εννοείται.
Απλά μετά από 3-4 αποτυχημένες δοκιμές ε λες αει σιχτηρ στο φιναλε:lol:

7Tolis
23/01/2017, 16:25
Βίκινγκς. Μιλούσαν για στρατό και εσκαγαν μύτη 3 μπατσανακηδες,7 ξαδερφια, 3 μηλαδέρφια και αυτό ήταν ο στρατοχαχαχαχαχα Faaaiiilll.

2 σεζόν είδα και το παράτησα.

Αυτό το OA προβλέπεται τρελλη μαλακιάρα. 3ο επεισόδιο και δε γίνεται τίποτα.

amyroukai
23/01/2017, 16:28
Βίκινγκς. Μιλούσαν για στρατό και εσκαγαν μύτη 3 μπατσανακηδες,7 ξαδερφια, 3 μηλαδέρφια και αυτό ήταν ο στρατοχαχαχαχαχα Faaaiiilll.

ρε, όταν σαράντα παλικάρΓια από την Λε-από την Λε-βα-δειά κινούσαν να πατήσουνε την Τροπο- βρε την Τροπο-λι-τσά, τότε ήταν αρκετοί; :lol:

paramedic
23/01/2017, 16:38

Άλλαι εποχαί έκείναι. Με 10 νοματέους έπαιρνες την πόλη. Εξάλλου και οι πόλεις 5 νοματέους πληθυσμό είχαν.

o teos
23/01/2017, 16:47
Ρε γατάκια...Οι Βίκινγκς ήταν πολεμισταραδες 10 άτομα κάνανε για 100...όχι παίζουμε να ουμ..γιουργιααα & for odin ρε το φελεκι μου:bawl:

pipe_smoker
23/01/2017, 23:20
Καλα προφανώς μιας και ειναι σειρά δεν εχει κανα μπατζετ χολιγουντιανής ταινίας να βάζει 4000 κομπάρσους και να σιαγνει απο μια μάχη επιπέδου Braveheart για κάθε επεισόδιο.

Αλλα θα μπορούσε να τις εχει λίγο καλύτερα γυρισμένες.
Δε βλέπω σειρές για τα βυζΓια, το μπινελίκι και τα αίματα, αλλα οταν βλέπεις οτι το τραβάει μια σκηνή, δωσ'το.
Οταν το κόβεις για να μη σε φάει το ΕΣΡ ε τραβα παραπέρα.
Βλέπω και σκηνή απο τη Ζήνα που πέταγε στους κακούς το στρογγυλό μαραφετι που ξύριζε και δέντρο, και αυτο απλα τους χαστούκιζε στα μούτρα:lol:

amyroukai
23/01/2017, 23:26
Βλέπω και σκηνή απο τη Ζήνα που πέταγε ... το στρογγυλό μαραφετι... και αυτο απλα τους χαστούκιζε στα μούτρα:lol:

κοίτα να δεις την άτιμη, τα ίδια έκανε και στον Σπάρτακο με αρκετούς μονομάχους. (είπες βυζγιά και αίμα και η σειρά αφθονεί σε αμφότερα)

noodles
25/01/2017, 21:15
3. Σέρλοκ

οι πρωτοι 3 κυκλοι καλουτσικοι ειναι.

ειδα χθες το special του 4ου (αυτο με τη νυφη) το οποιο ηταν πολυ χαλια σε σχεση με τα προηγουμενα.
θα δω και τα υπολοιπα 3 αν και διαβασα αρνητικα σχολια ακομα και απο τους φαν.

DrEvil
04/02/2017, 12:19
Black Sails is up.

amyroukai
09/02/2017, 13:33
Επίσης είδα αίφνης ότι βγήκαν τρία επεισόδια expanse season 2... :D

motomaniac
14/02/2017, 00:24
vikings. πιο αργο απο Φωσκολο? ενα επεισοδιο ειδα.. εβλεπα κατι πλανα 3 δευτερα στο ιδιο σημειο και το εκλεισα να κοιμηθω.

power hornet
14/02/2017, 08:19
Επίσης είδα αίφνης ότι βγήκαν τρία επεισόδια expanse season 2... :D

ναι ναι ταδυο πρωτα πολυ δυνατα μου φανηκαν,για να δουμε πως θα το πανε.
ξεκινησε και το the 100 για να δουμε,το μονο που μου την σπαει που ολα περιστρεφοντε απο την μπουρουχα ξανθια ελεος.

daz
14/02/2017, 14:04
άντε πάλι να ψάχνεις από την αρχή να βρεις κάτι άλλο.

Νewsroom.

o teos
26/02/2017, 23:11
Μόλις τελείωσα Taboo με Tom hardy.8 επεισόδια όλα κι όλα πολύ καλά και περιεκτικα...ok απ τις καλύτερες μέχρι στιγμής και αρκετά περίεργη...δείχνει πως θα παίξει δεύτερη σεζόν αλλά τελείως αλλο concept...9\10

Ζεύκας
27/02/2017, 00:32
ας μου στείλει ενα πμ όποιος ξέρει που μπορώ να βρώ το βρετανικό the office

calmen
28/02/2017, 01:03
το homeland εχει ανεβει φοβερα αυτην την σεασον...

AristidisZ
28/02/2017, 08:06
το homeland εχει ανεβει φοβερα αυτην την σεασον...

Είδα το πρώτο επεισόδιο και ούτε που το τελείωσα, λες να ξεκινήσω ζεστά με τα υπόλοιπα ;;;

+1 για το taboo παρεμπιπτόντως !

calmen
28/02/2017, 11:55
Είδα το πρώτο επεισόδιο και ούτε που το τελείωσα, λες να ξεκινήσω ζεστά με τα υπόλοιπα ;;;

εαν εχεισ δει τις παλιεσ σεασον..ναι!

Ζεύκας
28/02/2017, 12:03
εαν εχεισ δει τις παλιεσ σεασον..ναι!

αναστήθηκε ο Μπρόντυ;

Ζεύκας
28/02/2017, 12:05

+1 για το taboo παρεμπιπτόντως !

κάπως έτσι την "έπαθα" με band of brothers & narcos.

είδα το πρώτο επεισόδιο κάθε σειράς και είπα meh αλλά μετά σκέφτηκα ας τους δώσω άλλη μια ευκαιρία και κόλλησα ασχημα

AristidisZ
28/02/2017, 12:09
κάπως έτσι την "έπαθα" με band of brothers & narcos.

είδα το πρώτο επεισόδιο κάθε σειράς και είπα meh αλλά μετά σκέφτηκα ας τους δώσω άλλη μια ευκαιρία και κόλλησα ασχημα

Βασικά το homeland προσωπικά θεωρώ ότι ακολούθησε φθίνουσα πορεία, με αποκορύφωμα τον προτελευταίο κύκλο (season 4)

Η 5 ήταν καλύτερη, αλλά η 6η δε μου άρεσε στην αρχή

Θα κάτσω να δω δυο - τρία επεισόδια να δω τι λένε

DoctoR_k6
28/02/2017, 14:24
Βασικά το homeland προσωπικά θεωρώ ότι ακολούθησε φθίνουσα πορεία, με αποκορύφωμα τον προτελευταίο κύκλο (season 4)

Η 5 ήταν καλύτερη, αλλά η 6η δε μου άρεσε στην αρχή

Θα κάτσω να δω δυο - τρία επεισόδια να δω τι λένε

Να την δεις...εγω ειμαι στο 6ο πλεον κ μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλυτερη (αυτη) σεζον απο την προηγουμενη.

mario27
08/03/2017, 19:58
Τελείωσα six feet under

εεεε
Ουαου, δεν υπάρχει σαν σειρά, είναι αλλού. Δεν μπορώ να το περιγράψω

o teos
08/03/2017, 20:30
Τελείωσα six feet under

εεεε

Για δώσε feedback χωρίς spoiler γιατί τη γλυκοκοιταζω:rolleyes:

7Tolis
08/03/2017, 21:12
Πολύ καλή σειρά και με αρκετά κοινωνιολογικά στίγματα-νοήμα(τα);
Το δε τέλος της σειράς,εκπληκτικό!
Να τη δεις o tee.

SHOOTER045
08/03/2017, 21:27
Τελειωσε και το prison break γμτ.
Στην πρωτη προβολή <παλιά>
Δεν ειχα δει όλα τα επεισόδια, ουτε το τέλος.
Τώρα οκ

freco
09/03/2017, 09:11
Τελείωσα six feet under

εεεε

Ίσως η καλύτερη σειρά που έχω δει. Το δε τέλος είναι σίγουρα το καλύτερο.
Συνιστάται 200%.

ΥΓ. Από εκεί έμαθα και τη Sia (τραγουδίστρια) με το καταληκτικό Breath me (https://www.youtube.com/watch?v=SFGvmrJ5rjM)

amyroukai
09/03/2017, 09:19
Το "the expanse" έχει πάρει πολύ ωραία τροπή.

mario27
09/03/2017, 10:59
Για δώσε feedback χωρίς spoiler γιατί τη γλυκοκοιταζω:rolleyes:

Πρέπει οπωσδήποτε να την δεις. Καλύτερα τώρα που είναι μουντος ο καιρός, και όχι καλοκαιριατικα. Δεν καταλαβαίνεις τώρα γιατί το λέω αλλά ίσως το καταλάβεις μόλις την τελειώσεις.
Είναι πολλά επεισόδια γι αυτό ένα μοναδικό πράμα θα σου πω . Εγώ την σειρά την ξεκίνησα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά ή μετά δεν θυμάμαι. Θα σου πω να βλέπεις ένα επεισόδιο την ημέρα ή το πολύ 10 την βδομάδα. Μην βιαστεις να την τελειώσεις. Τράβηξε την , θα την ευχαριστηθεις πολύ περισσότερο.

power hornet
09/03/2017, 19:41
Το "the expanse" έχει πάρει πολύ ωραία τροπή.

Θα συμφωνήσω πολύ δυνατό άντε καιρός ήταν να βγει ένα καλό skyfy

amyroukai
16/03/2017, 19:32
Δεν ξέρω πόσοι έχετε παρακολουθήσει το Leftovers (http://www.imdb.com/title/tt2699128/). H ιστορία είναι περίεργη, παρανοϊκή και δύσπεπτη. Μου άρεσε το καστ, μου άρεσε η σκοτεινιά που έχει η ιστορία, μου άρεσαν όλα τα ψυχολογικά που τραβάνε οι κακόμοιροι συντελεστές για χίλιους δυό λόγους... Και φέτος τελειώνει (πριν χαλάσει, ελπίζω). Το τρέιλερ δυνατό πάντως.

https://youtu.be/Mrd46X_QDu4

o teos
20/03/2017, 14:15
Ironfist...οκ λιγο κλεψιμαίικο το κονσεπτ απο arrow η το αναποδo δεν ξερω ποιος εκλεψε ποιον αλλα ωραιο φαίνεται μεχρι στιγμης εχω δει 3..γενικα τα marvel ηταν πιο ωραια απο τα dc στις σειρες..

BLiTzER
20/03/2017, 14:16
γενικα τα marvel ηταν πιο ωραια απο τα dc στις σειρες..

Και οπουδήποτε αλλού. Οι ήρωες της DC είναι ενδιαφέροντες μόνο αν είσαι μέχρι 6 ετών.

Τέλειωσα το Taboo πριν λίγες μέρες. Ωραίο ήταν. Πρωτότυπο γενικότερα, απολαυστικός Hardy.

Ζεύκας
20/03/2017, 15:25
Και οπουδήποτε αλλού. Οι ήρωες της DC είναι ενδιαφέροντες μόνο αν είσαι μέχρι 6 ετών.

Τέλειωσα το Taboo πριν λίγες μέρες. Ωραίο ήταν. Πρωτότυπο γενικότερα, απολαυστικός Hardy.

ναι αν δεν έβλεπα κάθε 3 και λίγο τη μάνα του να τονε πνίγει θα ταν πολύ καλύτερο.

nikos_abel
21/03/2017, 06:40
Άιρον φιστ. Ξεκινάει πολύ ωραία (αν και στα μάρσιαλ αρτς ειναί πολύ παιδικό)

power hornet
22/03/2017, 23:27
homeland, το έχουμε ξαναπεί μόλις είδα και το 9 επεισόδιο, καταπληκτικος και πολύ ενδιαφέρον κύκλος.

amyroukai
27/03/2017, 09:40
Oasis (http://www.imdb.com/title/tt6268052/) περίεργο διαστημικό με θρησκευτική προσέγγιση... Ενδιαφέρον πρώτο επεισόδιο.

RAMMSTEIN
27/03/2017, 19:54
τελευταια με εχουν κουρασει οι σειρες νιωθω ότι δεν τελειωνουν ποτε, οποτε τοχω ριξει στις Mini series. 3,5,8 επεισοδια και τελος χωρις αναμονη για του χρονου και την επομενη σεζον

http://www.imdb.com/title/tt1399664/?ref_=ttep_ep_tt
http://www.imdb.com/title/tt2401256/?ref_=ttep_ep_tt
http://www.imdb.com/title/tt2879552/?ref_=vi_tt_i_tt_ov_vi
http://www.imdb.com/title/tt1985443/?ref_=nm_flmg_act_11
http://www.imdb.com/title/tt1453159/?ref_=tt_rec_tt