View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
Cpt. Haddock
27/06/2016, 17:51
Εξαιρετικό επεισόδιο το σημερινό.Βαλαρ μοργκούλις και δε συμμαζεύεται λιέμε!!
Τελος και για φετος...
Τελος και για φετος...
Τι τέλος μωρέ
Εχουμε ακόμα το 7-8-9-10 της σεζον :lol:
Ωραίο ήταν. Επιτέλους είδαμε το flashback που όλοι περιμέναμε.
Διάφοροι παντελώς αδιάφοροι χαρακτήρες πέθαναν, για να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Και σκηνή Arya, καλή φάση.
Να και το soundtrack απο το σημερινό.Ωραία σκηνοθεσία είχε πάντως.Δεν θυμάμαι να έχουν ξαναγυρίσει έτσι επεισόδιο.
https://www.youtube.com/watch?v=pS-gbqbVd8c
Το επεισόδιο αξιζε σχεδον οσο ολη η σεζον μαζι!! ARYA και τα μυαλα στα καγκελα..τερμα VALAR MORGULIS και τα λεμε μολις γίνετε whitewalkers:bawl:
AristidisZ
28/06/2016, 09:57
Ωραίο ήταν. Επιτέλους είδαμε το flashback που όλοι περιμέναμε.
Διάφοροι παντελώς αδιάφοροι χαρακτήρες πέθαναν, για να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Και σκηνή Arya, καλή φάση.
Συμφωνώ για Άρυα
Δεν πέθαναν μόνο αδιάφοροι χαρακτήρες πάντως...
Γιάννης Χιόνης βγήκε ανιψάκι της Καλίσι.
Ε ρε και να μην το μάθουν εγκαίρως και έχουμε καμιά οικογενειακή τραγωδία στα τείχη της πρωτεύουσας....
Εμένα πάντως με ξένισε αυτή η κάμερα που είχε το τελευταίο επεισόδιο. Γενικώς η σκηνοθεσία ήταν λίγο παράταιρη με τα προηγούμενα. Και στις τελευταίες σκηνές με τα πλοία και τους στρατιώτες κάνει μπαμ ότι είναι υπολογιστής.
AristidisZ
28/06/2016, 10:12
Γιάννης Χιόνης βγήκε ανιψάκι της Καλίσι.
Ε ρε και να μην το μάθουν εγκαίρως και έχουμε καμιά οικογενειακή τραγωδία στα τείχη της πρωτεύουσας....
Νομίζω το έχω ξαναπεί, αλλά έχω την αίσθηση ότι προσωπικά θα απογοητευθώ πλήρως από την σειρά
Οι whitewalkers είναι μια προσθήκη που δίνει την αφορμή για έναν ενιαίο συνασπισμό των "ανθρώπων" απέναντί τους
Αυτή η ένωση που είναι πολύ πιθανόν να δούμε στους επόμενους κύκλους, εμένα τουλάχιστον θα με ξενερώσει εντελώς
Η σειρά λέγεται game of thrones, και ελπίζω να συνεχιστεί το παιχνίδι και όχι να καταλήξουμε να βλέπουμε δρακάκια να κυνηγάνε ζόμπι...
Καλά θα πάει πιστευω.Δε παίζει να υπάρχει πιο κακιά πεθερά απο τη σερσέη πάντως.
Η σειρά λέγεται game of thrones, και ελπίζω να συνεχιστεί το παιχνίδι και όχι να καταλήξουμε να βλέπουμε δρακάκια να κυνηγάνε ζόμπι...
Αυτό είναι το όνομα της τηλεοπτικής σειράς που το έχει πάρει απο το 1ο βιβλίο. Η σειρά των βιβλίων ονομάζεται A song of Ice and Fire οπότε είναι πιο λογικό να έχει αυτή την κατάληξη που λές ;)
amyroukai
28/06/2016, 11:39
Καλά θα πάει πιστευω.Δε παίζει να υπάρχει πιο κακιά πεθερά απο τη σερσέη πάντως.
Δεν έχει περάσει λίγα και τούτη.
Bradipous
28/06/2016, 11:59
τουλαχιτον μεχρι να της την πεσει ο σπουργιτης και την κανει σαν λεσβια ηταν δυνατο κομματι, τωρα ουτε αυτο το θετικο δεν εχει!
Πείτε μου ότι δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύει ότι ο κοντός γουστάρει τη Δράκαινα και γι'αυτό το λόγο την έπεισε να παρατήσει το γκόμενο...
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα φιλάκι. Όπως και με τσονσνό-σάνσα.
Αλλά δε νομίζω. Για το πρώτο ζευγάρι. Για το δεύτερο, νομίζω.
περιμένεις δλδ να τα φτιάξει ο χιόνης με τη σάνσα;
(επίσης ο μικροδάχτυλος δεν νομίζω ότι έχει πει την τελευταία του κουβέντα. θα σπείρει έριδες μεταξύ των αδερφιών)
amyroukai
28/06/2016, 13:11
Που τελικά δεν είναι και αδέρφια... Αν είναι όντως του "τρελού βασιλιά" συγγενής.
Ξαδέρφια είναι*. Θα παίξει σεξ, σας λέω.
*Εκτός αν ο Ned πηδούσε την αδερφή του. :lol:
μωρέ στην πραγματικότητα δεν είναι αδέρφια, αλλά δεν το ξέρουν.
όλοι νομίζουν (εκτός από τριτομάτοκόρακο) πως είναι αδέρφια από άλλη μάνα
amyroukai
28/06/2016, 13:17
Αυτό πάλι... Ο Ζόμπι σνόου σεξ με την ολοζώντανη ξαδέρφη... Και να πολεμά τα παγωμένα ζόμπι του βορρά; Και το μαλακισμένο "new and unimproved" κοράκι με τα τρία μάτια θα πάει να χαλάσει τον παγωμένο φράκτη περνώντας τον, παρά τις προειδοποιήσεις του θείου-Ζόμπι;...; Game of Lols προβλέπεται.
νόμιζα πως μόνο ο θείος δεν μπορεί να τον περάσει λόγω ξορκιών(; ). ούτε στο σταρκοκορακάκι επίτρέπεται;
amyroukai
28/06/2016, 13:53
επιτρέπεται αλλά χαλάει τα μάγια, όπως τα χάλασε στην σπηλιά του κορακιού και θανάτωσε τα παιδιά του δάσους, το κοράκι και τον Χόντορ.
Οι νεκροί δε μπορούν να τον περάσουν. Τι "επιτρέπεται"; Λολ. Δεν ισχύει ο ΚΟΚ στο GoT.
α μόνο οι νεκροί ΟΚ. και τότες πως οι ασπροπεριπατητές θα απειλήσουν τους ανθρώπους;
Ε θα βρουν τρόπο. Θα σπάσουν τα spells κάπως. Ή θα βρουν κάποια άλλη "τρύπα". Ό,τι γίνεται, ξεγίνεται.
Αυτό που λέει ο αμυρού, δε νομίζω ότι ισχύει. Στη σπηλιά, το χάλασε επειδή έκανε μαλακία, όχι επειδή άλλαξε κάτι με την παρουσία του.
Στη σπηλιά απ'ότι θυμάμαι το σταρκάκι το παρακανε με τη μηχανή του χρόνου τον εντόπισε ο βασιλιάς των νεκρών και τον ακούμπησε.
έτσι έμαθαν που βρίσκονται και κάνανε ντου
Απο την στιγμή που ο Night King ακούμπησε τον Bran (στο όραμα) τον έχει κάνει tag και μπορεί να καταλάβει που βρίσκετε (έτσι τους βρήκαν και στην σπηλιά) Επίσης πλεον αν περάσει το τοίχος, το οποίο δημιουργήθηκε και με πολύ μαγεία, τα spells θα σπάσουν και το τοίχος μπορεί να πέσει. Επίσης υπάρχουν πάντα κ οι θεωρίες για horn of Joramun.
amyroukai
28/06/2016, 14:07
Και από την στιγμή που τον ακούμπησε, σπάει τα spells όπου περάσει και βρίσκεται. Αλλιώς θα ήταν αδύνατον να πάνε οι WW στην σπηλιά και να γίνει ότι έγινε.
Αν περάσει τον τοίχο... Let the invasion begin.
*πρόλαβε ο rhyme of the ancient
Στη σπηλιά απ'ότι θυμάμαι το σταρκάκι το παρακανε με τη μηχανή του χρόνου τον εντόπισε ο βασιλιάς των νεκρών και τον ακούμπησε.
έτσι έμαθαν που βρίσκονται και κάνανε ντου
Ακριβώς
Απο την στιγμή που ο Night King ακούμπησε τον Bran (στο όραμα) τον έχει κάνει tag και μπορεί να καταλάβει που βρίσκετε (έτσι τους βρήκαν και στην σπηλιά) Επίσης πλεον αν περάσει το τοίχος, το οποίο δημιουργήθηκε και με πολύ μαγεία, τα spells θα σπάσουν και το τοίχος μπορεί να πέσει. Επίσης υπάρχουν πάντα κ οι θεωρίες για horn of Joramun.
Μμ ναι, έτσι ακριβώς συνέβη εκεί, αλλά αμφιβάλλω ότι το τείχος έχει προστασίες ίδιου επιπέδου με το περίπτερο του κυρ-Κοράκη. Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθέσεις και ό,τι γουστάρουν κάνουν, μπορούν κάλλιστα να το δικαιολογήσουν και έτσι. Το Horn δεν έχει αναφερθεί στη σειρά, ράιτ;
AristidisZ
28/06/2016, 14:46
Μμ ναι, έτσι ακριβώς συνέβη εκεί, αλλά αμφιβάλλω ότι το τείχος έχει προστασίες ίδιου επιπέδου με το περίπτερο του κυρ-Κοράκη. Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθέσεις και ό,τι γουστάρουν κάνουν, μπορούν κάλλιστα να το δικαιολογήσουν και έτσι. Το Horn δεν έχει αναφερθεί στη σειρά, ράιτ;
Δεν είχε βρει ο Σαμ ένα κέρατο σε κάποια φάση ;;;
nikos_abel
28/06/2016, 14:47
Το μαμήσατε και ψόφησε
pipe_smoker
28/06/2016, 15:29
Πω πω μλκες για το Game of thrones ειναι όλα αυτα που λετε?
Δράκοι, μηχανές του χρόνου, ζόμπι, κατι walkers, κατι αιμομιξίες, tag, spells, κοράκια, κερατα.
Τα διαβάζω και νομίζω οτι μου ρίξανε LSD στον καφέ:lol:
ΥΓ. Για το penny dreadful που ειδα οτι αναφέρθηκε νωρίτερα, όντως (πιθανότατα, ποτέ δεν ξέρεις) τελείωσε και πολυ καλα έκανε.
Ήρθε, γ@μησε, και τελος. Ούτε να το τραβήξουν απο τα μαλλιά ούτε τιποτα.
Όσο επρεπε.
Οχι σαν κατι αλλα (πχ walking dead) που θα επρεπε να το εχουν λήξει απο την 3η-4η σαιζόν, και του εχουν γ@μησει τα ματια, κι αντί να το βλέπω γιατι μου αρεσει, πλέον το βλέπω μόνο για το γαμωτο κι απο περιέργεια να δω τί θα γίνει.
Βασικά είναι θεια του... :smokin:
ΥΓ. Για το penny dreadful που ειδα οτι αναφέρθηκε νωρίτερα, όντως (πιθανότατα, ποτέ δεν ξέρεις) τελείωσε και πολυ καλα έκανε.
Ήρθε, γ@μησε, και τελος. Ούτε να το τραβήξουν απο τα μαλλιά ούτε τιποτα.
Όσο επρεπε.
Οχι σαν κατι αλλα (πχ walking dead) που θα επρεπε να το εχουν λήξει απο την 3η-4η σαιζόν, και του εχουν γ@μησει τα ματια, κι αντί να το βλέπω γιατι μου αρεσει, πλέον το βλέπω μόνο για το γαμωτο κι απο περιέργεια να δω τί θα γίνει.
Πολύ καλή σειρά με εξαιρετική μουσική και φοβερές ερμηνείες!
AristidisZ
28/06/2016, 16:25
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι τελείωνε, και έχω αφήσει 3~4 επεισόδια
Ωραία ήταν, και όπως είπε και ο Παναγιώτης τελείωσε σωστά, υπό την έννοια ότι δεν την τραβήξαν
Πάντως μουσική σαν του Peaky Blinders δεν έχει
amyroukai
28/06/2016, 16:29
Έχω αφήσει όλη την τρίτη σεζόν (σχεδόν). Το τελευταίο που είχα δει ήταν όταν τον κατέβασαν τον κυρ Λύκο από το τρένο με την μάγισσα; Ε, εκεί. Τρίτο ήταν; Τέταρτο;
Ωραία ήταν, και όπως είπε και ο Παναγιώτης τελείωσε σωστά, υπό την έννοια ότι δεν την τραβήξαν
Φαίνεται ενδιαφέρον! Με νικολάκη σπηλιά; Σίγουρα έχει!Θα το βάλω στα υπόψη.
Βασικά είναι θεια του... :smokin:
Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη (π.χ. στην Dany), είναι ξαδέρφια. Μιλούσαμε για Γιάνναρο και Σάνσα.
Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη (π.χ. στην Dany), είναι ξαδέρφια. Μιλούσαμε για Γιάνναρο και Σάνσα.
Α νόμιζα για γιαννο και ντανυ, σορυ!
Καλισι ζούμε, στο θρόνο να σε δούμε.
Ξεχνάτε ότι εκτός της μελισάντρε, εμφανίστηκε άλλη μια μάγισσα. Στάνταρ θα παίξει ρόλο και αυτή παρακάτω μιας και τη μελισάντρε την εξόρισε ο χιόνης.
amyroukai
28/06/2016, 19:35
Καλισι ζούμε, στο θρόνο να σε δούμε.
Ξεχνάτε ότι εκτός της μελισάντρε, εμφανίστηκε άλλη μια μάγισσα. Στάνταρ θα παίξει ρόλο και αυτή παρακάτω μιας και τη μελισάντρε την εξόρισε ο χιόνης.
hell hath no fury... μην την ξεγράφεις την γριά.
Δεν είχε βρει ο Σαμ ένα κέρατο σε κάποια φάση ;;;
Sam finds the Horn of Winter
https://www.youtube.com/watch?v=QqSdHokQZ8g
Εκεί μέσα έχει και τα δρακόγυαλα.
Εχει και εξήγηση για το κέρας ----->>> https://www.youtube.com/watch?v=Rchj4oOG4KE
pipe_smoker
28/06/2016, 21:49
Απίστευτες ερμηνείες!
Το δικαιολογεί και το καστ βέβαια (Εύα Γκριν, παντρέψου με ρε κοπέλα μου να τελειώνουμε τελος πάντων, τί το κουράζουμε?), αλλα και οι οχι τόσο γνωστοί πχ Rory Kinnear που παίζει το τέρας του Φρανκενστάιν και ειναι αλλού ο άνθρωπος.
Η μουσική ειναι παράξενη υπόθεση.
Το penny dreadful εχει φοβερή μουσική, κυρίως με την έννοια οτι την εχουν ταιριάξει άψογα στη σειρά.
Αποτελεί στοιχείο του συνόλου. Ειναι ενα πράγμα όλο αυτο.
Δεν ειναι ομως soundtrack που θα το έχω στο αμάξι να το ακούω με τις ωρες.
Από την άλλη, ο,τι τραγούδι έπαιξε και δεν έπαιξε ever στο sons of anarchy το έχω μονίμως σε 50 playlists γιατι μου αρεσει αυτο το είδος μουσικής.
Απο πλευράς παντρεματος με τη σειρά, δεν κάνανε και κατι δύσκολο.
LogOutGoRide
29/06/2016, 08:56
Σύμφωνα με την απάντηση αυτού του παιδιού σε άλλο φόρουμ....
clopy paste on
Η κοπέλα που πέθαινε είναι η αδερφή του Ned Stark, η Lyanna Stark.
Η Lyanna ήταν να παντρευτεί τον Robert Baratheon, τον χοντρό βασιλιά στην αρχή της σειράς που τον σκότωσε η Cercei.
Αφού πέθανε η Lyanna, ο Robert τελικά παντρεύτηκε την Cercei, αλλά δεν την αγάπησε ποτέ.
Την Lyanna την είχε απαγάγει ο Rhaegar Targaryen, o μεγάλος αδερφός της Daennerys. Παίζει να ήταν ερωτευμένοι οι 2 τους, αν και δεν είμαστε σίγουροι για αυτό ακόμα (αν ΔΕΝ κάνω λάθος). Κάνανε παιδί, τον Jon Snow (που σημαίνει ότι η Daennerys είναι ΘΕΙΑ του Snow).
Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Stark/Baratheons εναντίον των Targaryen, που ως γνωστόν κατέληξε με νίκη των πρώτων και βασιλιά τον Robert. Στον πόλεμο αυτό σκότωσε τελικά και ο Robert τον Rhaegar.
Καθώς πέθαινε η Lyanna, έβαλε τον αδερφό της τον Ned να της υποσχεθεί πως θα πει ψέμματα ότι το παιδί είναι δικό του γιατί αλλιώς ο Robert προφανώς και θα το σκότωνε, λογικό καθώς ήταν παιδί της αρραβωνιαστικιάς του όχι απλά με άλλον άντρα, αλλά με έναν Targaryen με τους οποίους βρίσκονταν σε πόλεμο. Αυτό και έκανε όντως ο Ned, και μάλιστα το κράτησε μυστικό από τους πάντες. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι πλέον ο Bran.
clopy paste off
Γιαυτό και η Lyanna έλεγε "κρύψε το μωρό μην το μάθει ο Robert".
Επίσης, σαν Targaryen, ο Snow μπορεί να ελέγξει τους δράκους. Ακόμη ένας άλλος μπορεί και δεν το ξέρει. Μάλιστα, όταν τους συνάντησε και ελέυθέρωσε δυο απο αυτούς, δεν το πείραξαν. Έτσι λένε τουλάχιστον, γιατί και αυτός είναι Targaryen, άσχετα αν δεν το ξέρει.
Μερικοί λένε, "στην ξαφέρφη και στην θειά, μπάινει πάντα πιο β..."
ευτυχώς δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο.
Αυτό ακριβώς έγραψα. :p
Στη σειρά, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι γιος του Rhaegar, αλλά σίγουρα είναι της Lyanna, άρα είναι Stark.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ίσως γι'αυτόν γράφτηκε όλη η ιστορία. A Song of Ice (Stark) and Fire
(Targaryen).
Cersei*!
LogOutGoRide
29/06/2016, 09:10
Αυτό ακριβώς έγραψα. :p
Στη σειρά, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι γιος του Rhaegar, αλλά σίγουρα είναι της Lyanna, άρα είναι Stark.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ίσως γι'αυτόν γράφτηκε όλη η ιστορία. A Song of Ice (Stark) and Fire
(Targaryen).
Cersei*!
Νόμιζα πως πίστευες πως είναι ξαδέρφια.
Δες το edit παραπάνω. Πιστεύω πως είναι Targaryen. Και αυτός και ο νάνος. Και γιαυτό δεν τον αγαπούσαν και όχι γιατί είναι νάνος. Μένει να αποδειχτούν όλα αυτά.
amyroukai
29/06/2016, 09:15
Μερικοί λένε, "στην ξαφέρφη και στην θειά, μπάινει πάντα πιο β..."
ευτυχώς δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο.
Ξερω κάποιον που παντρεύτηκε ξαφέρφη :lol: και ήταν και πολύ περήφανος που "το αίμα της οικογένειας μένει καθαρό", "παντρεύομαι το αίμα μου" και άλλα τέτοια. Δεν είναι μόνο στα παραμύθια του Μάρτιν...
LogOutGoRide
29/06/2016, 09:17
Ξερω κάποιον που παντρεύτηκε ξαφέρφη :lol: και ήταν και πολύ περήφανος που "το αίμα της οικογένειας μένει καθαρό", "παντρεύομαι το αίμα μου" και άλλα τέτοια. Δεν είναι μόνο στα παραμύθια του Μάρτιν...
Παναγίτσα μου!!!!!!!!!!!
Είναι τουλάχιστον μακρινά;
Έλεος ρπστμ, έκαναν/θα κάνουν και παιδιά;;;;;;;
Είναι και δίπλα το φ με το δ. Τι μου θυμίζει η απόσταση να δεις άραγεΣ :cry:
Σε παρακάλω, μην γράψεις αν ξέρεις κάποιον που....κατάλαβες νομίζω
Νόμιζα πως πίστευες πως είναι ξαδέρφια.
Βρε άνθρωπε...
Μιλούσαμε για τη σχέση Σάνσα-Τσονσνό, οι οποίοι είναι ΞΑΔΕΡΦΙΑ. Έγραψα ξεκάθαρα στον MISKIN, ο οποίος ανέφερε ότι είναι θεία-ανηψιός, ότι κάνει λάθος, ΕΚΤΟΣ αν αναφέρεται στην DANY. Οπότε έχουμε και λέμε:
SANSA = ξαδέρφη του Τσονσνό = LFE.
Daenerys = θεία του JonJon, ΑΝ ο πατέρας του είναι όντως ο R.
Δες το edit παραπάνω. Πιστεύω πως είναι Targaryen. Και αυτός και ο νάνος. Και γιαυτό δεν τον αγαπούσαν και όχι γιατί είναι νάνος. Μένει να αποδειχτούν όλα αυτά.
Γενικά υπάρχουν διάφορες θεωρίες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τα βιβλία. Επίσης, γενικά, η σειρά έχει ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι από τα βιβλία, οπότε μπορεί να δούμε κάτι τελείως καινούριο. Λέγεται ότι θα τελειώσει σε 13 επεισόδια.
amyroukai
29/06/2016, 09:26
Όχι δεν ήταν μακρινά (στα όρια; λίγο κάτω; δεν κατάλαβα και δεν είχα και διάθεση να ασχοληθώ με το ζήτημα, αν δεν το έλεγε συνέχεια ο περήφανος ανήρ δεν θα το ήξερε κανείς κιόλας).
Δεν κατάλαβα... Αν ξέρω κανέναν unclefucker (https://youtu.be/48XreePDi8k?t=50s) εννοείς; Δεν.
13 ως 15 διαβάζω, σε δύο κύκλους μάλλον.
LogOutGoRide
29/06/2016, 09:30
SANSA = ξαδέρφη του Τσονσνό = LFE.
Όχι δεν ήταν μακρινά (στα όρια; λίγο κάτω; δεν κατάλαβα και δεν είχα και διάθεση να ασχοληθώ με το ζήτημα, αν δεν το έλεγε συνέχεια ο περήφανος ανήρ δεν θα το ήξερε κανείς κιόλας).
Δεν κατάλαβα... Αν ξέρω κανέναν unclefucker (https://youtu.be/48XreePDi8k?t=50s) εννοείς; Δεν.
lol ρε lol :bawl:
AristidisZ
29/06/2016, 09:35
Γενικά υπάρχουν διάφορες θεωρίες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τα βιβλία. Επίσης, γενικά, η σειρά έχει ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι από τα βιβλία, οπότε μπορεί να δούμε κάτι τελείως καινούριο. Λέγεται ότι θα τελειώσει σε 13 επεισόδια.
Και όπως λέει ο Γιάννης παρακάτω, σε 2 ακόμη κύκλους
Δηλαδή θεωρητικά έχουμε ακόμα 3 βιβλία ;;;
Ζήσε Μάη μου...
Περιμένω πως και πως το 6ο, να δω τι διαφορές θα έχει με τη σειρά
Η λαλακία με τους ρυθμούς που το πάει, είναι ότι μέχρι να βγει το βιβλίο, θα έχω ξεχάσει τι έχω διαβάσει μέχρι τώρα...
LogOutGoRide
29/06/2016, 09:38
Ζήσε Μάη μου...
Περιμένω πως και πως το 6ο, να δω τι διαφορές θα έχει με τη σειρά
Η λαλακία με τους ρυθμούς που το πάει, είναι ότι μέχρι να βγει το βιβλίο, θα έχω ξεχάσει τι έχω διαβάσει μέχρι τώρα...
εγώ πάντως ξεκίνησα να τα βλέπω απο την αρχή. Βοηθάει σε άτομα της ηλικίας μου.
Δεν έχει σχέση η σειρά με τα βιβλία πλέον. Ο Martin έχει πει ότι θα το κλείσει στα 7 βιβλία. Βέβαια, πριν από αυτό, είχε πει στα 6 και πριν, στα 4. Οπότε μπορεί να είναι και άλλα 100.
AristidisZ
29/06/2016, 09:44
εγώ πάντως ξεκίνησα να τα βλέπω απο την αρχή. Βοηθάει σε άτομα της ηλικίας μου.
Kαι εγώ το ίδιο
Απλά σε κάποια φάση πέρυσι, ξεκίνησα (και τελείωσα) όλα τα βιβλία...
Δεν έχει σχέση η σειρά με τα βιβλία πλέον. Ο Martin έχει πει ότι θα το κλείσει στα 7 βιβλία. Βέβαια, πριν από αυτό, είχε πει στα 6 και πριν, στα 4. Οπότε μπορεί να είναι και άλλα 100.
Γίνεσαι απόλυτος
Προφανώς και υπάρχει κάποια σχέση
Κομμάτια από το 5ο βιβλίο παρουσιάστηκαν στον 6ο κύκλο (μη πιάσουμε δραματικές λεπτομέρειες)
Άλλο το "δεν έχει σχέση", άλλο το "έχει τροποποιηθεί σε κάποιο βαθμό η ιστορία"
amyroukai
29/06/2016, 10:17
http://roxx.gr/2016/06/29/hbo-epiveveose-tin-taftotita-tou-patera-tou-tzon-snoou/
Από επίσημα χείλη...
Joyrider
29/06/2016, 11:27
361813
361814
Τελείωσα τη πρώτη σειρά του Homeland και έχω εθιστεί για τα καλά. Κατεβαίνει η δεύτερη.
Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο από Peaky Blinders. Πολλάν υποσχόμενο
Cpt. Haddock
07/07/2016, 14:44
Τελείωσα τη πρώτη σειρά του Homeland και έχω εθιστεί για τα καλά. Κατεβαίνει η δεύτερη.
Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο από Peaky Blinders. Πολλάν υποσχόμενο
Homeland γαμει σα σειρα. Εντωμεταξυ η 5η σαιζον ήταν... [σποιλερ]
Εχω παθει πλακα επισης με το Narcos. Φοβερη σειρα κι αυτη
amyroukai
07/07/2016, 15:03
Το homeland έκανε τρελή κοιλιά και η τελευταία σεζόν ήταν γαμημένη προπαγάνδα και τίποτα παραπάνω, κρίμα. Αξίζει να το δεις αλλά...
Επίσης για τους βιτσιόζους, μίνι σειρά "Submission". Οι πενήντα αποχρώσεις της εμμανουέλας :bawl:
Αυτός ο Mr Robot δεν ήταν να αρχίσει πρωτομηνιά;
AristidisZ
07/07/2016, 15:03
Εγώ νομίζω ότι σε κάποια φάση το τραβάνε από τα μαλλιά το Homeland...
H 5η σεζόν ήταν συμπαθητική όντως, η 4 π.χ. απλά δε βλεπόταν
Γενικά νομίζω ότι σαν σειρά έχει πέσει από σεζόν σε σεζόν...
Lol @ amyrou, μαζί γράφαμε...
Το homeland έκανε τρελή κοιλιά και η τελευταία σεζόν ήταν γαμημένη προπαγάνδα και τίποτα παραπάνω, κρίμα. Αξίζει να το δεις αλλά...
Επίσης για τους βιτσιόζους, μίνι σειρά "Submission". Οι πενήντα αποχρώσεις της εμμανουέλας :bawl:
Αυτός ο Mr Robot δεν ήταν να αρχίσει πρωτομηνιά;
Nop.12 ιούλη επίσημη πρεμιέρα.. το Homeland το παρατησα στην 4η...μεχρι εκεί ήταν γαμώ.Την 5η απο τα αρνητικά σχόλια που έχω διαβάσει κ αλλού δε θα την δώ καν.
Nostradamus
07/07/2016, 15:16
H 2 του homeland ηταν μετρια. 3 & 4 πηραν τα πανω τους κατα την γνωμη μου.
Εχω παθει πλακα επισης με το Narcos. Φοβερη σειρα κι αυτη
Συμφωνώ και εγώ, αυτές τις μέρες βλέπω επίσης και το The Last Ship
wayward pines
colony
οχι τιποτα σπουδαιο, αλλα για τους λατρες του scifi βλεπονται άνετα.
Στο σταρ στις 9μμ εχει μια σειρα με θεμα τον παμπλο εσκομπαρ και λεγεται παμπλο εσκομπαρ. Kατι λογικα σαν το narcos που δεν εχω κατσει να το δω ακομα.
http://www.imdb.com/title/tt2187850/
bikerted
10/07/2016, 02:49
Ξεκινησε η δευτερη σαιζον Dark matter και Killjoys !!!
:D
wayward pines
colony
οχι τιποτα σπουδαιο, αλλα για τους λατρες του scifi βλεπονται άνετα.
+990
Αντίστοιχο είναι και το 100.
amyroukai
11/07/2016, 12:10
κλωτσοκόλι έχει γουέμπριπ το μίστερ ρομπότο :)
gimme gimme gimme
Στο σταρ στις 9μμ εχει μια σειρα με θεμα τον παμπλο εσκομπαρ και λεγεται παμπλο εσκομπαρ. Kατι λογικα σαν το narcos που δεν εχω κατσει να το δω ακομα.
http://www.imdb.com/title/tt2187850/
αυτο πραγματικα δε βλεπετε με τιποτα (σε αντιθεση με το ναρκος το οποιο ειναι παρα πολυ καλο).
το εβλεπε ο πατερας μου πριν λιγες μερες και μου λεει "ελα να δεις μια γ@μ@τη σειρα") ενα 20λεπτο ειδα δεν αντεξα παραπανω.
σε μια σκηνη καπου πηγαινανε με μηχανακια και ενας μπραβος καρφωθηκε πανω σε γαϊδαρο που ηταν στη μεση του δρομου:lol:
και σε μια αλλη ο παμπλο εσκομπαρ λεει στη μανα του "κοιτα τι αγορασα" η οποια του απανταει "τι το θες αυτο το κουνουπι"? (ελικοπτερο ηταν):bawl:
αυτο πραγματικα δε βλεπετε με τιποτα (σε αντιθεση με το ναρκος το οποιο ειναι παρα πολυ καλο).
το εβλεπε ο πατερας μου πριν λιγες μερες και μου λεει "ελα να δεις μια γ@μ@τη σειρα") ενα 20λεπτο ειδα δεν αντεξα παραπανω.
σε μια σκηνη καπου πηγαινανε με μηχανακια και ενας μπραβος καρφωθηκε πανω σε γαϊδαρο που ηταν στη μεση του δρομου:lol:
και σε μια αλλη ο παμπλο εσκομπαρ λεει στη μανα του "κοιτα τι αγορασα" η οποια του απανταει "τι το θες αυτο το κουνουπι"? (ελικοπτερο ηταν):bawl:
Απο τα λιγα επεισοδια που ειδα ειναι πολυ low budget σειρα , σε μια διαφημιση λεει γυριστηκε σε 100% πραγματικο χωρο και οχι φτιαγμενο για την σειρα και δεν ειναι απο χολυγουντ, ειναι απο κολομβια. Μη περιμενεις φρου φρου και αρωματα οπως τις αμερικανικες σειρες, εχει τα βασικα , "χτυπαει" με την ιστορια της υποθεσης και σιγουρα , παρολο που δεν εχω δει το narcos, δεν τιθεται θεμα συγκρισης με σειρα απο το netflix για ηθοποιους , υποκριτικη κτλ
Αμα την δεις με διαφορετικο ματι , οπως σου ειπα , ειναι παραπανω απο καλη.
Καποια ρεμαλια συναίνεσαν να ξεκινησω το μρ ρομποτ.... καλοκαιριατικα....
#ripkalokairi2016
αι στα διαλα :a02:
Αν σας αρεσει το καλο sci-fi, συστηνω το The Expanse
Για ενα καλο horror-ακι, το Preacher
SHOOTER045
14/07/2016, 22:55
Abel
Εδώ και λιγες μέρες ενα κανάλι του ΟΤΕ την
Παιζει όλη μέρα STAR TREK.
Από τα παλιά μέχρι τα τελευταία
Abel
Εδώ και λιγες μέρες ενα κανάλι του ΟΤΕ την
Παιζει όλη μέρα STAR TREK.
Από τα παλιά μέχρι τα τελευταία
Ναι παίζει το Original Series με Leonard Nimoy (Spock) και William Shatner (Cpt. James T. Kirk)
nikos_abel
15/07/2016, 11:45
Αν δεν ειναι τα remastered δεν ενδιαφέρομαι.
(Το είχα ακούσει, απλα τα έχω ΟΛΑ σπίτι μόνιμα)
κλωτσοκόλι έχει γουέμπριπ το μίστερ ρομπότο :)
gimme gimme gimme
Διαβάζω το θέμα κατα τις 21:30 και βλέπω μετά οτι 23:00 έχει την πρεμιέρα στον ΟΤΕ....Ε αυτό ήταν.Είδα και τα 2 επεισόδια καρφί που τα έιχε σαν σπέσιαλ πρεμιέ....Θα μας κάψει τα κύτταρα πάλι φέτος αυτός!
amyroukai
15/07/2016, 12:44
ναι όντως, όσο πάει το μπλέκει περισσότερο το στόρι. πλέον δεν θα ξέρεις ποιός είναι "στο τιμόνι".
zannisvel
15/07/2016, 12:51
Εχω φαει ενα κολληματακι με το Blacklist τελευταια.
Καθολου κακο!
Τελειωσα 1ο κυκλο mr robot , better late than never :p ,
θα μπω 2ο αυριο λογικα.
Stranger Things βλεπει κανεις ?
nikos_abel
20/07/2016, 19:17
Είδα τα 2 πρώτα. Νοσταλγία μεν, αργό δε.
Και τώρα ???
http://news247.gr/eidiseis/texnologia/synelavan-ton-idryth-toy-kickasstorrent.4180392.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget
argiris34
21/07/2016, 09:31
Και τώρα ???
http://news247.gr/eidiseis/texnologia/synelavan-ton-idryth-toy-kickasstorrent.4180392.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget
tpb search user ettv
LogOutGoRide
21/07/2016, 10:53
Vpn και kodi.
Για το The night of του HBO νομίζω δεν είπαμε.. Crime drama με πολύ ωραία σκηνοθεσία (κάποιοι θα πούν πως είναι αργό)
amyroukai
22/07/2016, 13:16
Κλωτσοκωλι νιουζ
http://gizmodo.com/someone-already-made-a-kickass-torrents-clone-1784064876?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow
Ray donovan 3η..καλα το παει :cool:
luke cage κ iron fist ερχονται στο netflix και παρεα με daredevil κ jessica jones θα φτιαξουν (?) κ νεα σειρα. O punisher θα ειναι επισης στο netflix ,χμμ θα γινει πανικος :D
https://www.youtube.com/watch?v=7RcQDkT7oEM
https://www.youtube.com/watch?v=QCSPda7xQ3s
https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g
τι ήταν καλέ; τα τελείωσα όλα τα επεισόδια
Είδα τα 2 πρώτα. Νοσταλγία μεν, αργό δε.
Εχω δει 5 επεισοδια. Δεν ξερω τι λενε τα reviews κτλ , αλλα απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει. Ισως η καλυτερη του νετφλιξ. Και δεν τις φαινεται , της σειρας , μετα το πρωτο ή δευτερο επεισοδιο.
Επισης like μονο και μονο που ειναι 8 επεισοδια και οχι φαση game of thrones 50+ επεισοδιων.
kostas777
27/07/2016, 12:05
Εχω δει 5 επεισοδια. Δεν ξερω τι λενε τα reviews κτλ , αλλα απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει. Ισως η καλυτερη του νετφλιξ. Και δεν τις φαινεται , της σειρας , μετα το πρωτο ή δευτερο επεισοδιο.
Επισης like μονο και μονο που ειναι 8 επεισοδια και οχι φαση game of thrones 50+ επεισοδιων.
Το είδα όλο. Recommended! :a013:
Vpn και kodi.
Κανένα καλό πρόσθετο στο kodi? Με το exodus είμαι.
(Αυτό μάλλον θέλει solo topic για το kodi)
Κανένα καλό πρόσθετο στο kodi? Με το exodus είμαι.
(Αυτό μάλλον θέλει solo topic για το kodi)
Ρε αυτό το εξοδους δεν έχει ένα ανθρώπινο τρόπο να αποθηκεύεις τα αγαπημένα;
nikos_abel
27/07/2016, 17:53
Το είδα όλο. Recommended! :a013:
Οκ, γιατί το άφησα για να συνεχίσω το got.
Να επανέλθω δηλαδής, γιατ στα πρώτα δυο πήγαινε πολύ αναμενόμενα, δείχνοντας το κλασικό δρόμο "θα σας σπάσω τα νεύρα με όλα τα μυστήρια αλλά απάντηση δεν θα πάρετε aka lost "
Οκ, γιατί το άφησα για να συνεχίσω το got.
Να επανέλθω δηλαδής, γιατ στα πρώτα δυο πήγαινε πολύ αναμενόμενα, δείχνοντας το κλασικό δρόμο "θα σας σπάσω τα νεύρα με όλα τα μυστήρια αλλά απάντηση δεν θα πάρετε aka lost "
Δεν ξερω αν το αφησες στο δευτερο αλλα στην αρχη ετσι φαινεται + οτι νομιζεις οτι παει αργα αλλα μετα θα δεις οτι δεν ειναι ετσι. Παει καλα, για μονο 8 επεισοδια εξελισεται κ παει πολυ καλα. Δηλαδη εγω δεν μπορω να φανταστω οτι απομενουν 3 επεισοδια και τι θα δειξουνε (μπορει να υπαρξει δευτερη σεζον μαλλον )
Στο Imdb περασε πρωτο στα most popular tv shows παντως
Επισης τα παιδια στη σειρα ειναι εκπληκτικα.
http://www.imdb.com/chart/tvmeter?ref_=nv_tvv_mptv_4
https://trakt.tv/shows/stranger-things
https://www.rottentomatoes.com/tv/stranger_things/s01/
To mr robot εχει παρει περιεργη τροπη.
Το stranger things το τελειωσα, αφηνει τρια τρανταχτα ερωτηματα. Που πηγαινει ο αρχηγος οταν μπαινει στο αμαξι (πριν γραψει "μετα απο εναν μηνα") , τι συνεβει στην εντεκα οταν εκανε αυτο που εκανε στο σχολειο και φυσικα σε ποιον αφηνει φαγητο κ eggos(!!!!) στο τελος ο αρχηγος. Ισως να σχετιζονται ολα αυτα μεταξυ τους.
https://vimeo.com/175929311
http://www.slashfilm.com/stranger-things-season-two/
To mr robot εχει παρει περιεργη τροπη.
Το stranger things το τελειωσα, αφηνει τρια τρανταχτα ερωτηματα. Που πηγαινει ο αρχηγος οταν μπαινει στο αμαξι (πριν γραψει "μετα απο εναν μηνα") , τι συνεβει στην εντεκα οταν εκανε αυτο που εκανε στο σχολειο και φυσικα σε ποιον αφηνει φαγητο κ eggos(!!!!) στο τελος ο αρχηγος. Ισως να σχετιζονται ολα αυτα μεταξυ τους.
https://vimeo.com/175929311
http://www.slashfilm.com/stranger-things-season-two/
ΣΕΙΡΑΡΑ!!μου αρεσε απ την αρχη εως το τελος και την ειδα μονορουφι...σε αφηνει πολυ ωραια με ερωτηματα καλα..οπως και τι τρεχει με τον will που ειναι αναμεσα σε δυο κοσμους???αναμενουμε ελπιζουμε σε green light γιατι αν μας την κανουν οπως με το Forever και το The wispers:wave2:
δεν ξερω αν το εχετε ξαναγραψει εδω
fear the walking dead
για οσους δεν εχουν θεμα με ζομπι...
Τον αρχηγό τον πήραν γιατί ήταν ο μοναδικός κρατικος υπάλληλος που έζησε σε παράλληλη διάσταση ,ώστε να εκμεταλλευτουν τη γνώση που απέκτησε. Μέσω του Will απλά μας δείχνει πως οι πύλες είναι ανοιχτές,και η eleven θυσιαστηκε για τους υπόλοιπους και έγινε σκόνη μαζί με το τέρας.
Το φαγητό στο τέλος είναι τιμής ένεκεν όπως θα άφηνε κάποιος λουλούδια σε ένα μνήμα.
zannisvel
30/07/2016, 10:37
Guys το Orphan black λεει τιποτα? Μου το εδωσαν σε στικακι για δωρο.