Σύνδεση

View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

nickald
06/01/2013, 11:09
Arrow...

Μεταφορα στην τιβι του γνωστου Green Arrow.... Θετικες εντυπωσεις στα πρωτα 6 που εχω δει και προσφατα ανανεωθηκε για 22 επεισοδια ακομα.... δεν θα μας αφησει με την τσουτσου στο χερι δηλαδη.

devil's animal
06/01/2013, 11:59
Παιδες με το Spartacus τι γινετε? μου εχουν πει απο τις καλυτερες Epic σειρες...την εχει δει κανεις?? καλυτερη και απο το Game Of throns μου ειπαν... ριξτε τα φωτα σας !!! :beer:

εξαιρετικη σειρα ειναι...
υπαρχει αφθονο το τριπτυχο σεξ, βια και ιντριγκα...
:beer::beer:

THANOS_KTM
09/01/2013, 11:55
Ξεκίνησα χτές το Homeland season 1 και τα πρώτα 2 επεισόδια που είδα καλά μου φάνηκαν, και για την συνέχεια δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

nikos_abel
09/01/2013, 12:11
Ξεκίνησα χτές το Homeland season 1 και τα πρώτα 2 επεισόδια που είδα καλά μου φάνηκαν, και για την συνέχεια δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

Για πες, και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια.

White colar κανείς;

THANOS_KTM
09/01/2013, 12:30

White colar κανείς;

Θα σου πώ αύριο που θα εχω δεί καναδύο ακόμα επεισόδια.Πάντως με 8.6 στο imbd μάλλον καλό θα είναι.

srxakias junior
11/01/2013, 17:41

White colar κανείς;

φοβερη σειρα!σκαλωσα με αυτο και με το suits

geo_box2
14/01/2013, 12:09
Βreaking Bad παιδια θα παθετε πλακα

universalgr1
14/01/2013, 13:31
Βreaking Bad παιδια θα παθετε πλακα

Την έχουμε πάθει ήδη... :beer:

universalgr1
14/01/2013, 13:38
Μετά το Lost και την απίστευτη φόλα που φάγαμε όλοι με το τέλος του , είχα τόσο αηδιάσει με τις σειρές που από τότε δεν ξανά είδα καμία .

Όμως πριν κανά μήνα ξεκίνησα δειλά δειλά να βλέπω Sons Of Anarchy .

Περιττό να σας πω , πως σε 15 μέρες είδα και της 5 σεζόν !!! :lol:
Κόλλημα λέμεεεεε....

Και στην αρχή φαίνεται π@π@ρι@ μεγάλη , αλλά σιγά σιγά σε κολλάει άσχημα . Εν αναμονή τώρα της 6ης σεζόν όποτε και αν παιχτεί .

Επίσης ρε παιδιά έχω αρρωστήσει με αυτή τη γυναίκα , έχω πρόβλημα λεμεεεεε ....κάθε φορά που τη κοιτώ δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της . ( ευτυχώς που δεν διαβάζει μοτό η γυναίκα μου :lol: ) .

278485

Τώρα στο ενδιάμεσο μέχρι να ξεκινήσει η 6η σεζόν , ξεκίνησα το breaking bad .
Άλλο κόλλημα μυρίζομαι !! :uplate:

Μόλις το ξεκίνησα το SAMCRO.. έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ!! Η σειρά σπέρνει...

Και το γυναικάκι άριστο.. Ά Εθνική!

Oσο για Breaking Bad... αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ εγώ. Μόνο μη μασήσεις στα 3-4 πρώτα επεισόδια.. Μετά γίνεται όλο και πιο γαμάτο!!

:beer:

faraway
14/01/2013, 13:53
Όντως το breaking bad είναι πολύ αργό . :rolleyes:

Ακόμα και στη 2η σεζόν που είμαι κουράζει λίγο .
Ευελπιστώ στα τελευταία επεισόδια της 2ης σεζόν που είμαι αλλά και στις επόμενες σεζόν να σπιντάρει λίγο . :D

spyro
15/03/2013, 10:58
vikings αρκετά καλό αλλα άλλος είναι ο λόγος που ποστάρω

ρε παίδες (για όσους το είχαν προτείνει) ειλικρινα τωρα έχει βγει χειρότερη σειρά απο το Spartacus ever?

διάλογοι: η επιτομή της γελοιότητας.

- Φοβάμαι,
- μη φοβάσαι
- καλά έλα στο κρεβάτι

υπόθεση: συραφή απο διάφορα στο παρελθόν έργα / σειρές κτλ

Εφέ: χάλια

Γενικά ότι πιο παιδιάστικο έχω δει απο τηλεοπτική σειρά :yuck:

THANOS_KTM
15/03/2013, 11:02
vikings αρκετά καλό αλλα άλλος είναι ο λόγος που ποστάρω

ρε παίδες (για όσους το είχαν προτείνει) ειλικρινα τωρα έχει βγει χειρότερη σειρά απο το Spartacus ever?

διάλογοι: η επιτομή της γελοιότητας.

- Φοβάμαι,
- μη φοβάσαι
- καλά έλα στο κρεβάτι

υπόθεση: συραφή απο διάφορα στο παρελθόν έργα / σειρές κτλ

Εφέ: χάλια

Γενικά ότι πιο παιδιάστικο έχω δει απο τηλεοπτική σειρά :yuck:

2 επεισόδια αντεξα να δώ.....

AristidisZ
15/03/2013, 11:05
Καλά και συ, το βλέπεις για την υπόθεση και τα εφέ;
για μπανιστήρι καλό είναι :p

θα τσεκάρω το βίκινγκς, γενικά είμαι φαν οτιδήποτε είναι εποχής

αν βλέπεις τέτοιου τύπου και εσύ θα σου πρότεινα το ROME (http://en.wikipedia.org/wiki/Rome_(TV_series))της ΗΒΟ, πάρα πολύ καλό κατά τη γνώμη μου, αν και το τελείωσαν άτσαλα

sniper
15/03/2013, 11:07
....

- Φοβάμαι,
- μη φοβάσαι
- καλά έλα στο κρεβάτι
....

Αν το επόμενο πλάνο είναι στυλ The Game of Thrones, μια χαρά τα λέει! :bawl: :tooth:

THANOS_KTM
15/03/2013, 11:08
Αν το επόμενο πλάνο είναι στυλ The Game of Thrones, μια χαρά τα λέει! :bawl: :tooth:

Aντεεε 16 μέρες μείνανε......

AristidisZ
15/03/2013, 11:09
Aντεεε 16 μέρες μείνανε......
ελπίζω ο 3ος κύκλος να είναι καλύτερος από τον 2ο, ξεκίνησε εξαιρετικά, ο δεύτερος κύκλος όμως ήταν σαφώς κατώτερος...

THANOS_KTM
15/03/2013, 11:11
ελπίζω ο 3ος κύκλος να είναι καλύτερος από τον 2ο, ξεκίνησε εξαιρετικά, ο δεύτερος κύκλος όμως ήταν σαφώς κατώτερος...

Οντως:cool:

THANOS_KTM
15/03/2013, 11:13
Τώρα ποιός περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβρη για το Homeland Season 3 ??? :smokin:

AristidisZ
15/03/2013, 11:14
Τώρα ποιός περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβρη για το Homeland Season 3 ??? :smokin:

ρε μάστορα με παρακολουθείς ;
προχτές το ξεκίνησα :p

THANOS_KTM
15/03/2013, 11:23
ρε μάστορα με παρακολουθείς ;
προχτές το ξεκίνησα :p

Σε βλέπω....:D

Να δούμε σε πόσες μέρες θα το τελειώσεις.:rolleyes::beer:

AristidisZ
15/03/2013, 11:24
Σε βλέπω....:D

Να δούμε σε πόσες μέρες θα το τελειώσεις.:rolleyes::beer:

Συνήθως ξεκινάω τη θέαση μετά τη μία τα μεσάνυχτα, οπότε βγάζω δε βγάζω ένα επεισόδιο :p
Τώρα βέβαια έχει 2 τριήμερα μπροστά, μπορεί να πάρω φόρα :lol:

nikos_abel
15/03/2013, 12:42
Καλό το χομλαντ. 1η σαιζόν ωραίες ανατροπές αλλά αν το πάει έτσι και στη συνέχεια θα πρέπει να έχουν πολύ μυαλό
για να είναι έξυπνες και ρεαλιστικές.
Και το χόλυγουντ τα τελευταία χρόνια ξέρει πως να καίει υπέροχες ιδέες για το χαρτί.

Επί τοις ευκαιρίας:

http://en.wikipedia.org/wiki/White_Collar_(TV_series)

που η 1η και 2η σαιζόν έφυγε νεράκι αλλά άρχισε να βαλτώνει, τα ίδια και τα ίδια πάλι....

universalgr1
15/03/2013, 22:27
Μάγκες.. το Spartacus σπέρνει!!! Π**τσα , μπαλα και καράτε!!!

Δειτε και το Prequel μετα την πρωτη σεζον.. Ειναι βασικο για να την κατανοηση της συνεχειας.
Πολύ κριμα για τον Andy Whitfield ομως.. ηταν πολυ καλυτερος σαν Σπάρτακος.

Το Game of Thrones το περιμενω με σκεπτικισμο, καθως ο 2ο κυκλος ηταν σουπα.. Βαρεθηκα μεχρι νυστας..

Κατα τ'αλλα... Sons of Anarchy ρεεεεεεεεεε

paramedic
16/03/2013, 16:26
Χθες τέλειωσα και το 666 Park Avenue. Κρίμα που το τελείωσαν τόσο γρήγορα και απότομα γιατί μου άρεσε. Επίσης τελειωσα και τον 2ο κύκλο του American Horror Story. Τα 3 τελευταία επεισόδια μαμάγανε κανονικά. Ξεκίνησα το Vikings και συνεχίζω ακάθεκτος με το Walking Dead όπως και το Fringe. Και να πεις οτι εχω και πολύ χρόνο?? Απλά δεν βλεπω καθόλου μα καθόλου τηλεόραση και φυσικά δεν βγαίνω καθόλου έξω γιατι δεν περισεύει ουτε για γκαζόζα το μηνιατικο.

universalgr1
16/03/2013, 23:04
Εγω εχω σωθει με δαυτες απο τοτε που ηρθα στη Νορβηγια. Γιατι από Νορβηγικη τηλεοραση, εκτος του οτι ειναι μονο καλωδιακη, δεν εχει να δεις επίσης και πολλά..
Οπότε φουλ downloading..

spyro
17/03/2013, 09:53
οκ ντάξει Σ/Κ με ήλιο και εγω δε θα μιλήσω για βόλτες και ταξίδια αλλά για τηλεοπτικές σειρές :rolleyes:

δε βαριέσαι ...

όταν έβλεπα το lost μου άρεσε. άλλες φορές περισσότερο άλλες λιγότερο αλλα σε γενικές γραμμές εκείνη την εποχή πίστευα ότι ήταν μια καλή σειρά.

Μέτα ήρθε το φινάλε με τσάντισε και μένα και αισθάνθηκα και λιγο εχθρικά απέναντι του αν και καταλάβαινα ότι με αυτό που είχαν φτιάξει δε γινόταν να δημιουργήσουν κάτι για το τέλος το οποιο θα μπορούσε να καλύψει τη ψύχωση που είχε πάθει ο κόσμος.

πέρασε ο καιρός και το ξέχασα

το τελευταίο καιρό όμως συνειδητοποιώ σιγά σιγά πόσο μεγαλειώδες ήταν τελικά αυτή η σειρά. Το καταλαβαίνω πια απο τη μάταιη υπερπροσπάθεια που κάνουν τόσοι και τόσοι να δημιουργήσουν μια σειρά που θα πείσει το κόσμο να θελει να δει το επόμενο επεισόδιο.

μπορεί το lost να είχε επεισόδια απλά για να γεμίζει το χρόνο. μπορεί να είχε επεισόδια που είχαν επιφανειακούς χαρακτήρες (καλό εναντίον του κακού κλπ τα γνωστά βρεφικά διλήμματα :rolleyes: ), μπορεί και άλλα τόσα μπορεί, .... όμως κατάφερνε σε κάθε επεισόδιο τα τελευταία 5 λεπτά να έλεγες ...

"καλα δε παίζει αυτό.... στο επόμενο λογικά θα γίνει χαμός" ... :eek:

στο επόμενο επεισόδιο δε γινόταν τίποτα απολύτως σοβαρό, αλλά στο τέλος πάλι έλεγες:

"πω ρε μ@λακα τι παίχτηκε τώρα?.... πρέπει να δω το επόμενο στο καπάκι να δω τι έγινε..."

αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει απο τότε με άλλη σειρά (προφανώς και το 24 τα ξεκίνησε όλα, αλλά θα πούμε άλλη φορά για αυτό).

για όσους δε το κατάλαβαν βλέπω το fringe αυτο το καιρο το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει την αίσθηση οτι υπάρχει μια τεράστια ιστορία πίσω απο αυτο που βλέπουμε, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου είσαι σίγουρος οτι επόμενο έχει φτιαχτεί όπως και το προηγούμενο, αντιμετωπίζοντας μια αυτοτελή ιστορία η οποια στα σίγουρα θα λυθεί απο τη μέγα ομάδα που τα λύνει όλα μέσα σε μια μέρα.

μου θυμίζει λίγο απο CSI miami / ny / las vegas / nevada / winsonsin / texas / wyomming / long island κτλ κτλ όπου όλα λύνονται μέσα σε ένα επεισόδιο. Το έγκλημα, η έρευνα, οι ερωτήσεις, το κυνηγητό, και η επιτυχία :yuck:

CSI τύπου σειρές όπου επειδή δε προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλα μέσα σε ένα επεισόδιο, η διαδικασία της ανάκρισης γίνεται κάπως έτσι:

- εσύ τη σκότωσες
- όχι δε τη σκότωσα εγώ
- έλα τώρα αφου ξέρουμε ότι ...
- καλά εγώ τη σκότωσα

PS. κρίμα πάντως για τη σειρά, γιατι είχε καλά στοιχεία και μπορούσε όντως να δημιουργήσει μεγαλύτερο hype. αλλά πέραν του ότι δε τη βοηθάνε οι τσιγκουνιές της παραγωγής σε καλούς σεναριογράφους, έχουν διαλέξει πρωταγωνίστρια Barbie να κάνει την 27άρα FBI agent η οποία στα παιδικά της χρόνια ήταν αριθμομνήμων . :cry::confused: (προφανώς στα διαλείμματα απο το cheerleading που έκανε στην τοπική ομάδα football αυτή εξασκούσε τις υπερφυσικές δυνάμεις της στα μαθηματικά).

έχει πλάκα γιατι το κορίτσι και όμορφο είναι και ταλέντο έχει αλλά ο συγκεκριμένος ρόλος ήθελε μεγαλύτερες πλάτες. Έχει επίσης πλάκα, γιατι η συγκεκριμένη κοπέλα ακόμα κουνιέται λες και περπατάει στη πασαρέλα (λογικά κατάλοιπα απο τις προγενέστερες εμπειρίες της στην μορφή υποκριτικής), όταν πηγαίνει να δει στο επόμενο δωμάτιο κάποιον που του έχει ανατιναχτεί το κεφάλι, ενώ παράλληλα αναλύοντας με τους συνεργάτες της το ακέφαλο πτώμα προσπαθώντας να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ανοίγει ορθάνοιχτα τα μάτια για να δηλώσει ένταση :uplate:

paramedic
17/03/2013, 17:18
Κοίτα στο Fringe είμαι μόλις στον 2ο κύκλο και εχω βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με εσένα ήδη. Δεν αναμένω τρομερά πράγματα και φυσικά δεν το συγκρίνω με το LOST που περα απο το γεγονός οτι το τραβήξανε απο τα αυτιά για να βγούν οι σεζόν είναι απο τις κορυφαίες σειρές θαρρώ. Οσο για την ξανθούλα του fringe ελα παραδέξου το: είναι καλό το γκομένακι...

chr1s_86
17/03/2013, 17:22
Θέλω να κάνω μια εξυπηρέτηση σε ένα φίλο που θέλει να δει κάποιες σειρές, για να μην τις κατεβάζω κι εγώ όποιος έχει μεγάλη συλλογή και θέλει να βοηθήσει ας στείλει ένα πμ να του δώσουμε έναν εξωτερικό HDD να κάνει ένα copy! Thanks !! :beer::beer:

Translatoras
17/03/2013, 20:10
Κανείς με το Foyle's War ????????????????

THANOS_KTM
19/03/2013, 08:07
Κοίτα στο Fringe είμαι μόλις στον 2ο κύκλο και εχω βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με εσένα ήδη. Δεν αναμένω τρομερά πράγματα και φυσικά δεν το συγκρίνω με το LOST που περα απο το γεγονός οτι το τραβήξανε απο τα αυτιά για να βγούν οι σεζόν είναι απο τις κορυφαίες σειρές θαρρώ. Οσο για την ξανθούλα του fringe ελα παραδέξου το: είναι καλό το γκομένακι...

Kαι που να δείς τι γίνετε στους επόμενους κύκλους.Σήμερα μάλλον τελειώνω τον 5ο κύκλο(και τελευταίο).

Το Falling Skies πότε ξαναξεκινάει?

Xrider
20/03/2013, 20:35
Καταλαβε κανεις τι εγινε στο ΤΕΛΟΣ του Lost :confused:
Ηταν ζωντανοι?Ειχαν πεθανει ολοι και απλα ηταν σε next level? Ηταν ωραιο γιατι ηταν μπερδεμενο και δεν εβγαζες ακρη.
Το fast forward (αυτο που ξαφνικα ολοι στον πλανητη ειχαν χασει τις αισθησεις τους για 2-3 λεπτα) ηταν καλο ,αλλα το εκαψαν πολυ γρηγορα.
Τελευταια εχω δει ολη την σειρα Midsomer Murders,BBC production και ειναι απο τα καλητερα αστυνομικα.

nikos_abel
20/03/2013, 21:10
Καταλαβε κανεις τι εγινε στο ΤΕΛΟΣ του Lost :confused:

Το lost είναι η καλύτερη έβερ σειρά μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο (άντε και μέχρι τη προτελευταία σκηνή).

imitrelos
20/03/2013, 22:11
Το lost είναι η καλύτερη έβερ σειρά μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο (άντε και μέχρι τη προτελευταία σκηνή).

ήταν κορυφαία σειρά αλλά η τελευταία σεζόν και να μήν υπήρχε κακό δέν θα έκανε (το είχαν τραβήξει απο τα μαλλιά ) .....όσο για το τέλος παραδέχομαι ότι κάναν ένα τέλος που ακόμα και σήμερα ψάχνουμε τι εννούσε και άλλα πολλά (για εμένα σημαντικό για επιστημονική φαντασία )

όσο για το sons of anarchy ένα θα πώ έχόντας δεί και τίς 5 σεζόν απο 2 φορές (μία πάντα τήν ημέρα που έβγαινε το επεισόδιο και μια με σερί επεισόδια , τήν βρίσκω πολύ καλοφτιαγμένη σειρά τρομερή πλοκή ( η φάση με τους mayans και τα μπουμ μπουμ στίς μηχανές δέν είναι τίποτα με ότι γίνετε μετά ;)) σίγουρα έχει άλλες 2 σεζόν (έχουν υπογράψει και ανακοίνωσή 7 σεζόν ( η 6ή βγαίνει στόν αέρα 30/3 άν θυμάμε καλά ) επίσεις έχει τρο-με-ρο soundtrack (κάθε σεζόν έχει και συλλογή ;) )

universalgr1
20/03/2013, 22:39
( η 6ή βγαίνει στόν αέρα 30/3 άν θυμάμε καλά )

Βασικά οι 5 προηγούμενες σεζόν ξεκινούσαν πάντα αρχές Σεπτέμβρη και τελείωναν τέλη Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη.. οπότε μάλλον για Σεπτέμβρη μας βλέπω.. δυστυχώς..
Κατά τ'αλλα... συμφωνώ σε όλα!!! Η σειρά απλά δεν πάιζεται!!! :beer:

Corvo
20/03/2013, 22:49
ήταν κορυφαία σειρά αλλά η τελευταία σεζόν και να μήν υπήρχε κακό δέν θα έκανε (το είχαν τραβήξει απο τα μαλλιά ) .....όσο για το τέλος παραδέχομαι ότι κάναν ένα τέλος που ακόμα και σήμερα ψάχνουμε τι εννούσε και άλλα πολλά (για εμένα σημαντικό για επιστημονική φαντασία )

όσο για το sons of anarchy ένα θα πώ έχόντας δεί και τίς 5 σεζόν απο 2 φορές (μία πάντα τήν ημέρα που έβγαινε το επεισόδιο και μια με σερί επεισόδια , τήν βρίσκω πολύ καλοφτιαγμένη σειρά τρομερή πλοκή ( η φάση με τους mayans και τα μπουμ μπουμ στίς μηχανές δέν είναι τίποτα με ότι γίνετε μετά ;)) σίγουρα έχει άλλες 2 σεζόν (έχουν υπογράψει και ανακοίνωσή 7 σεζόν ( η 6ή βγαίνει στόν αέρα 30/3 άν θυμάμε καλά ) επίσεις έχει τρο-με-ρο soundtrack (κάθε σεζόν έχει και συλλογή ;) )

το sons για μενα ειναι απο τις πιο καλοφτιαγμενες σειρες...
το σεναριο του ειναι τρομερο

αλλα εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος για το ποτε ξεκιναει η 6η σεζον οπως λεει και ο universalgr1
απο την 1η σεζον ξεκιναγε μεσα Σεπτεμβρη, δεν νομιζω να το αλλαξουν ξαφνικα, μακαρι γιατι μας εχει αφησει μλκες αλλα χλωμο το βλεπω

imitrelos
20/03/2013, 22:53
Και εγώ αυτό ήξερα και περίμενα γιατί όλες μέχρι τώρα ξεκινούσαν 10 με 15 σεπτέμβρη αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη ο ο sutter είπε γιά αρχές 2013 ότι θα προβληθεί η 6 σεζόν και υποθετικά λέω όπως και το game of thrones πιστεύω αν ισχύει μέσα στον μάρτιο θα είναι αυτό και

imitrelos
20/03/2013, 22:55
Μετά την τελευταία σεζόν αχ να μήν κάνω λάθος γιατί τώρα αρχίζει το πάρτυ χεχεχε

universalgr1
20/03/2013, 23:20
Μακάρι.. αν και βασει imdb δεν υπάρχει ημερομήνια έναρξης του 6ου κύκλου.

Αν ηταν να αρχισει σε 10 μερες θα ειχαν ανοιξει τα επεισοδια στο imdb.

Στο breaking bad για παράδειγμα εχει αναρτησει πρόγραμμα, το πρωτο ξεκιναει 14 Ιουλίου.

nikos_abel
24/04/2013, 20:09
Way to go. (http://en.wikipedia.org/wiki/Way_to_Go_(TV_series))

Sapadak
06/05/2013, 22:55
House of cards κανεις?

289169

nikos_abel
07/05/2013, 10:07
Ποιος άλλος; :lol:

Εχω δει μόνο το 1ο και το φυλάω για τις διακοπές.

Sapadak
07/05/2013, 11:11
Ποιος άλλος; :lol:

Εχω δει μόνο το 1ο και το φυλάω για τις διακοπές.

:lol:

Μου το πρότεινε φίλος, κατεβασα ειδα 2 χθες, και καραγουσταρα

Mariner
07/05/2013, 11:22
House of cards κανεις?

Mεγαλο έπος και ο Κέβιν δίνει ρέστα..

Sapadak
14/05/2013, 13:53
Επιστρέφει (http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2324200/24--12-episodes-Kiefer-Sutherland-reprise-role-brand-new-series.html?ito=feeds-newsxml)

Emmy-winning television thriller XXXXXX will return in the summer 2014 with lead star, XXXXXXXXX, after a four-year hiatus.
Fox network made the announcement on Monday that: Live Another Day will bring back XXXXXXX as counter-terrorism agent XXXXXX.

THANOS_KTM
19/08/2013, 14:34
Για ρίχτε ενα μάτι και στο Luther.;)

paramedic
19/08/2013, 15:35
Μόλις τελείωσα και την τρίτη σεζόν του Falling Skies. Είναι αρκετά καλή για το είδος της και μου άρεσε πολύ. Επίσης ξεκίνησα το The white Queen και το Hannibal. Σε λίγες ημέρες θα πω γνώμη.

faraway
19/08/2013, 15:51
By the way ,

ξεκίνησαν τα 8 τελευταία επεισόδια του breaking bad .
Χθες έπαιξε το 2ο από τα 8 , οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε . ;)

AristidisZ
20/08/2013, 10:16
τσάκισα το deadwood (http://www.imdb.com/title/tt0348914/) σε λιγότερες από 10 μέρες, πάρα πολύ καλό imho

Cpt. Haddock
20/08/2013, 10:28
τσάκισα το deadwood (http://www.imdb.com/title/tt0348914/) σε λιγότερες από 10 μέρες, πάρα πολύ καλό imho

:a10:

Hell_Rider
01/11/2013, 00:01
Παιδες με το Vikings και το Game Of Thrones τι γινετε? ποτε θα παιχτουν?

paramedic
01/11/2013, 00:40
To Vikings ακομα άγνωστο νομίζω αλλά το Game Of Thrones κάπου τέλη Μαρτίου αρχίζει κάθε χρόνο.

Hell_Rider
01/11/2013, 00:43
To Vikings ακομα άγνωστο νομίζω αλλά το Game Of Thrones κάπου τέλη Μαρτίου αρχίζει κάθε χρόνο.

αχααα..... αντε ωραια γιατι οπου νανε τελειωνει και το sons...

nikos_abel
01/11/2013, 06:27
Παιδες με το Vikings και το Game Of Thrones τι γινετε? ποτε θα παιχτουν?

GoT κατά την άνοιξη, έχουμε δρόμο ακόμα.

The Blacklist. Προτείνεται.

AristidisZ
01/11/2013, 08:05
vikings κάνω ένα review αυτό το διάστημα, αρκετά καλή σειρά
δηλαδή παίζει και να μη τη συνεχίσουν ;;; :(

paramedic
01/11/2013, 10:03
vikings κάνω ένα review αυτό το διάστημα, αρκετά καλή σειρά
δηλαδή παίζει και να μη τη συνεχίσουν ;;; :(
Στο σιτε λέει κάτι το αόριστο...
http://www.history.com/shows/vikings/episodes
Ϊσως είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσουν πότε θα βγούν καινούργια επεισόδια. Αν και δεν το εχω ξεκινήσει αυτό ακόμα μιας και βλέπω πολλές σειρές απο φίλο ξερω οτι είναι καλή.
Μακαρι να γίνει και 2 σεζόν πάντως γιατί το συναισθημα να σου κόβουν μια σειρά που έβλεπες χωρίς να δωθεί τέλος είναι άσχημο.
Προς το παρόν ας λιώσουμε με Walking Dead και SOA και Grimm και βλέπουμε τι θα γίνει απο Μάρτιο με τις άλλες.

nickald
01/11/2013, 10:14
το Vikings το προτεινω κι εγω....

Ελπιζω να μην κανουν καμια πλακα και το κοψουν....

AristidisZ
01/11/2013, 10:16
Μακαρι να γίνει και 2 σεζόν πάντως γιατί το συναισθημα να σου κόβουν μια σειρά που έβλεπες χωρίς να δωθεί τέλος είναι άσχημο.

τώρα που το λες αυτό, θυμήθηκα που είχα προτείνει το deadwood, η καλύτερη σειρά που έχω δει ever, και την σταμάτησαν με τελείως ηλίθιο τρόπο

Hell_Rider
03/11/2013, 19:03
Επίσης ξεκίνησα το The white Queen. Σε λίγες ημέρες θα πω γνώμη.

μολις κατεβασα την πρωτη σεζον the white queen ...αλλα ειδα οτι δεν θα βγει 2η....τι να κανω? να την δω ? η να μην την αρχισω καν?

MISKIN
03/11/2013, 21:51
Βλέπει κανείς το Last Resort, αυτό με το υποβρύχιο; Είδα το 1ο επ. και μου άρεσε.

Hell_Rider
03/11/2013, 22:06
Βλέπει κανείς το Last Resort, αυτό με το υποβρύχιο; Είδα το 1ο επ. και μου άρεσε.

μολις ειδα το τραιλερ...καλο μου φανηκε !!! αλλα δεν το βρηκα σε καλη αναλυση την πρωτη season..

AristidisZ
03/11/2013, 22:08
μολις κατεβασα την πρωτη σεζον the white queen ...αλλα ειδα οτι δεν θα βγει 2η....τι να κανω? να την δω ? η να μην την αρχισω καν?

καλό
εγώ το είδα αφού είχα δει το tudors, το οποίο ήταν σκάλες ανώτερο
αν δε το έχεις δει, προλαβαίνεις να αλλάξεις ;)

Hell_Rider
03/11/2013, 22:17
καλό
εγώ το είδα αφού είχα δει το tudors, το οποίο ήταν σκάλες ανώτερο
αν δε το έχεις δει, προλαβαίνεις να αλλάξεις ;)

οχι δεν το ξεκινησα ακομα !!! ωραια οποτε να παω στο Tudors ! ειδα και το τραιλερ !!

AristidisZ
03/11/2013, 22:19
αν σου αρέσουν τα εποχής (όπως και εμένα), σου εγγυώμαι ότι θα το ευχαριστηθείς :beer:

Hell_Rider
03/11/2013, 22:21
αν σου αρέσουν τα εποχής (όπως και εμένα), σου εγγυώμαι ότι θα το ευχαριστηθείς :beer:

ειμαι κολλημενος με εποχης !!! ( ειδικα με vikings... )

AristidisZ
03/11/2013, 22:22
ειμαι κολλημενος με εποχης !!! ( ειδικα με vikings... )

πλην της γνωστής σειράς, έχει κάτι άλλο ; (έστω και σε ταινία)

Hell_Rider
03/11/2013, 22:25
πλην της γνωστής σειράς, έχει κάτι άλλο ; (έστω και σε ταινία)

αγαπημενη ειναι η the 13th warrior

http://www.youtube.com/watch?v=6nkTZKiOLzI

AristidisZ
03/11/2013, 22:26
αγαπημενη ειναι η the 13th warrior

http://www.youtube.com/watch?v=6nkTZKiOLzI

πολύ καλό όντως, αλλά χιλιοπαιγμένο ;)
γενικά δεν έχει πολύ πράμα γύρω από τη συγκεκριμένη θεματολογία

Hell_Rider
03/11/2013, 22:29
πολύ καλό όντως, αλλά χιλιοπαιγμένο ;)
γενικά δεν έχει πολύ πράμα γύρω από τη συγκεκριμένη θεματολογία

λοιπον εχουμε και αυτες...

pathfinder
Beowolf ( animation )
Outlander
Valhalla Rising
Thor
Hammer Of The Gods

AristidisZ
03/11/2013, 22:33
λοιπον εχουμε και αυτες...

pathfinder
Beowolf ( animation )
Outlander
Valhalla Rising
Thor
Hammer Of The Gods

το beowulf το είχα δει 3D στο σινεμά και μου άρεσε πολύ
το Thor μου είχε φανεί ψιλοβλακεία

τα άλλα 4 δε τα ήξερα, από μια γρήγορη που έκανα θα βάλω να δω απόψε το pathfinder
σε ευχαριστώ πολύ :beer::beer::beer:

Hell_Rider
03/11/2013, 22:36
το beowulf το είχα δει 3D στο σινεμά και μου άρεσε πολύ
το Thor μου είχε φανεί ψιλοβλακεία

τα άλλα 4 δε τα ήξερα, από μια γρήγορη που έκανα θα βάλω να δω απόψε το pathfinder
σε ευχαριστώ πολύ :beer::beer::beer:

απ'ολα αυτα μακραν για εμενα ειναι το 13th warrior !!!! απ ολα τα αλλα το Thor μου αρεσε ποιο πολυ ! το Hammer Of the gods και Valhalla Rising απλα τα ειδα για να λεω οτι τα ειδα...μετα παμε σε αλλες ταινιες..οπως πειρατες κλπ κλπ... :beer::beer::beer:

Hell_Rider
03/11/2013, 22:49
και απ οτι βλεπω το 2014 δεν θα παρουμε ανασα....

Hercules : http://www.youtube.com/watch?v=eBq1AupSrLI
Pompeii : http://www.youtube.com/watch?v=eoVNF1Zus7Q
Seventh Son : http://www.youtube.com/watch?v=UqVt04b3Xw8
300 - Rise Of The Empire : http://www.youtube.com/watch?v=leXo4-QLNVc
Thor 2 : http://www.youtube.com/watch?v=3bFZJ-3zNFg
The Hobbit 2 : http://www.youtube.com/watch?v=xLgnkRxlKCg

universalgr1
04/11/2013, 15:09

Καλό. Αλλά μόνο 1 σεζόν έχει. Μας τελείωσε.

Mad Men, Boardwalk Empire και House of Cards!!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!

MISKIN
04/11/2013, 15:24
Καλό. Αλλά μόνο 1 σεζόν έχει. Μας τελείωσε.

Mad Men, Boardwalk Empire και House of Cards!!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!

Να τα τσεκάρω με αυτή τη σειρά προτεραιότητας;

universalgr1
04/11/2013, 15:45
Για το House of cards έχουμε 1 σεζον και είμαστε εν αναμονη της 2ης. Ομως ειναι κι αυτός ο Κεβιν Σπέισι που δεν σε αφήνει να το αγνοήσεις..

Ξεκίνα με Boardwalk Empire!! Άλλα δες και Mad Men ταυτόχρονα!! χεχεχε

Antonisss
04/11/2013, 16:47
Δεν ξέρω αν έχουν αναφέρθει πιο πίσω, αλλά 2 καινούριες σειρές που προς το παρόν παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι :

1. The Blacklist
2. Brooklyn Nine-Nine (κωμωδία)

calmen
04/11/2013, 21:08
house of cards παρα πολυ καλη..
αλλα δεν θα πω τα κλασικα..που λετε ολοι πανω που ειναι φοβερα+homeland

μερικες σειρες που δεν θα εβλεπα ποτε (αλλα λογο ανεργειασ και χρονου)..και τελικα ειδα και μου αρεσαν αρκετα

ειναι the mentalist..ολοι θα εχουν δει μερικα απο το σταρ αλλα χανουν το νοημα..αν εχετε χρονο να την δειτε..αρκετα δυνατη

και επισης στο ιδιο μηκος κυματος white collar..με ενα δυνατο πρωταγωνιστη και επισης ενα φοβερο τυπο με φοβερεσ ατακες διπλα του..ασε που μπορεις να παρεισ ιδεεσ..(εξωπργματικεσ) για καμια ληστεια..

Viper4
05/11/2013, 00:35
White collars
Πολύ ωραία σειρά με υπέροχες ερμηνείες!

Hell_Rider
14/12/2013, 22:06
Μολις τελειωσα και την 6η σεζον απο το Sons Of Anarchy... χαμος...οτι και να πω ειναι λιγο.... αντε τωρα να περιμενουμε να βγει και η τελευταια στο τελος του 2014....

nikos_abel
15/12/2013, 10:14
ειναι the mentalist..ολοι θα εχουν δει μερικα απο το σταρ αλλα χανουν το νοημα..αν εχετε χρονο να την δειτε..αρκετα δυνατη

Άσε με με τους κλέφτες http://en.wikipedia.org/wiki/Psych

η κωμική σειρά όμως που έχω πεθάνει στα γέλια είναι

http://en.wikipedia.org/wiki/Modern_family

MISKIN
15/12/2013, 10:34
Παιδιά καλημέρα. Αν είναι για κωμική σειρά δείτε αυτή! (http://www.imdb.com/title/tt0262150/)
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά πολύ καλό!

nikos_abel
30/12/2013, 21:01
2. Brooklyn Nine-Nine (κωμωδία)

Το άρχισα, ξεκινάει κρύο αλλά τελικα έχει γέλιο

και ανακάλυψα και αυτή που φαίνεται αν μη τι άλλο εντελώς πρωτότυπη

Chosen (http://en.wikipedia.org/wiki/Chosen_(TV_series))

AristidisZ
30/12/2013, 21:03
Μολις τελειωσα και την 6η σεζον απο το Sons Of Anarchy... χαμος...οτι και να πω ειναι λιγο.... αντε τωρα να περιμενουμε να βγει και η τελευταια στο τελος του 2014....

και εγώ την ξεκίνησα αυτές τις μέρες, μου φαίνεται αρκετά καλή ;)

Hell_Rider
30/12/2013, 22:10
και εγώ την ξεκίνησα αυτές τις μέρες, μου φαίνεται αρκετά καλή ;)

θα παθεις πλακα στα 2 τελευταια επεισοδια... !!!!

nikos_abel
30/12/2013, 23:04
και ανακάλυψα και αυτή που φαίνεται αν μη τι άλλο εντελώς πρωτότυπη

Chosen (http://en.wikipedia.org/wiki/Chosen_(TV_series))

Κατάπια τη 1η σαιζόν, γ-α-μ-ε-ί.

argiris34
31/12/2013, 07:45
εγώ τώρα βλέπω αυτό http://www.imdb.com/title/tt1733785/
πολυ καλο με το χαρακτηριστικό σουηδικό ύφος
έχει γίνει και remake αμερικάνικο http://www.imdb.com/title/tt2406376/ δεν το εχώ δει ακόμα

Mariner
31/12/2013, 09:52
εγώ τώρα βλέπω αυτό http://www.imdb.com/title/tt1733785/
πολυ καλο με το χαρακτηριστικό σουηδικό ύφος
έχει γίνει και remake αμερικάνικο http://www.imdb.com/title/tt2406376/ δεν το εχώ δει ακόμα

Έχει γίνει και αγγλο/γαλλικό remake http://www.imdb.com/title/tt2711738/ Τα έχω δεί και τα 3 (μήν ρωτάς γιατί :P ) Έχουν και τα 3 καταφέρει να φτιάξουν ωραία και διαφορετική ατμόσφαιρα προσαρμόζοντας το σενάριο στην πραγματικότητα/προβλήματα της κάθε χώρας αλλα νομίζω το αμερικάνικο είχε τις καλύτερες ερμηνίες :)

universalgr1
31/12/2013, 19:21
Κατάπια τη 1η σαιζόν, γ-α-μ-ε-ί.

Με έπεισες. Την ξεκινάω.. (22' το επεισόδιο? σειρά σφηνάκι?) :eek:

motomaniac
01/01/2014, 15:50
ειναι παρα πολλες οι σελιδες και δεν μπορεσα να διαβασω οτιδηποτε εχει γραφτει.

εγω εχω δει :

supernatural απορω ακομα γιατι το βλεπω χειροτερο απο την λαμψη εχει καταντησει αλλα πλεον ειναι η δυναμη της συνηθειας... ακου μετατρον.. σιγα μην σκοτωσουν και τους ντισεπτικον...

fringe παρα πολυ καλη! με μερικες επιστικοφανεις μαλακιουλες αλλα γενικως αψογη sci-fi

revolution τα σπαει και περιμενουμε ανελειπως τα επομενα, κουκλακι και το μικρο που παιζει.

terranova καλο ηταν αλλα μας χαλασε που το κοψανε

walking dead μας συναρπασε στην αρχη αλλα μετα απο ενα σημειο ειχαμε ξεκινησε το revolution και φαινοταν απλα φτηνη σπλατερια. το παρακολουθουμε ακομη παντως παρολο που εχει γινει εξαιρετικα αργο πλεον...

dexter οτι και να πω ειναι λιγο. μαλακια το τελος, ανετα θα μπορουσα να τον βλεπω να σκοτωνει μεχρι να μεινει μονος στην γη.

american horror story καλο φαινεται αρκετα σκοτεινο οπως με αρεσει αλλα δεν αρεσει στην κοπελα μου.

γαμωτο δεν θυμαμαι μια πολυ καλη μινι σειρα με ενα εξομοληγητη κι εναν δολοφονο... κι εκεινη πολυ δυνατη. τα ειδα ολα μαζεμενα συνεχομενα σαν κανονικη ταινια και με αρεσε.

κι εβαλα να κατεβαζω spartacus, chosen, hell on wheels,son of anarchy, breaking bad...

καλο μας καψιμο...

universalgr1
01/01/2014, 17:41
E, καλά.. όχι και φτηνή σπλατεριά το Walking Dead.. Και το συγκρίνεις με το Revolution?

Επίσης το Fringe άψογο για 3,5 σεζόν... αλλά μετά κατάντησε χειρότερο από σαπουνόπερα..

Βάλε Breaking Bad και Sons of Anarchy τώρα (και χωρίς την κυρά.. ), να απολαύσεις καλή τηλεόραση!!! :beer:

Sapadak
02/01/2014, 20:01
The countdown has begun

306959

universalgr1
03/01/2014, 14:01
The countdown has begun

306959

Ω, ναι!!! :beer:

AristidisZ
09/01/2014, 09:34
θα παθεις πλακα στα 2 τελευταια επεισοδια... !!!!

for the record, είδα σε 10 μέρες (βέβαια είχα και άδεια) 3 σαιζόν, και μάλιστα έφτασα σε σημείο να κάνω break, γιατί πέρασα τα torrent (τα κατεβάζω 720p, και οι παλιότερες seasons δεν έχουν καλό seed)

για τα δικά μου γούστα, εξαιρετικά εθιστική σειρά (έπρεπε να είχε λίγο περισσότερο τσόντα πάντως :D )

calmen
09/01/2014, 10:29
κατι διαφορετικο(για ατομα που εχουν δει τις γωστεσ σειρες) αρκετα καλο με εντονους διαλογους..the newsrooms

argiris34
09/01/2014, 10:32
για το chosen προσυπογράφω με τον γνωστό trekkie

γαμεί

paramedic
09/01/2014, 17:46
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλά τώρα βλέπω το orphan black και είναι αρκετά καλό προς το παρόν. Έχει εγκριθεί και 2η σεζόν.

MISKIN
09/01/2014, 18:01
307262

:smokin:

guzzistas
09/01/2014, 18:30
Τώρα το πήρα χαμπάρι το thread...

Νάναι καλά το ιντερνετ, μιας και τα ελληνικά κανάλια δεν παίζουν τίποτε...

Δείτε οπωσδήποτε το ΟΖ, μια παλαιότερη σειρά (1997-2003), έχει ψηφιστεί μια από τις καλύτερες σειρές ever.

http://www.imdb.com/title/tt0118421/?ref_=nv_sr_4

Επίσης SONS OF ANARCHY

http://www.imdb.com/title/tt1124373/?ref_=nv_sr_2

Walking Dead

http://www.imdb.com/title/tt1520211/?ref_=nv_sr_1

Falling Skies

http://www.imdb.com/title/tt1462059/?ref_=nv_sr_1

Και φυσικά δεν συζητάμε... BREAKING BAD!!!!

:beer:

nikos_abel
09/01/2014, 20:20
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλά τώρα βλέπω το orphan black και είναι αρκετά καλό προς το παρόν. Έχει εγκριθεί και 2η σεζόν.

Εγγλεζία για πάντα :a013:

:smokin:

Σήμερα θα δω (πρώτα ο γεραμπής) το 3x2.

MISKIN
09/01/2014, 20:45

Σήμερα θα δω (πρώτα ο γεραμπής) το 3x2.

Το τελευταίο επ. του 1ου κύκλου και το 1ο του 2ου κύκλου, είναι ότι καλύτερο έχω δει από σειρές από την εποχή που έβλεπα Lost!

Ποιος είναι ο γεραμπής;:a4:

nikos_abel
09/01/2014, 20:47
Ποιος είναι ο γεραμπής;:a4:

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AE%CF%82 ;)