View Full Version : Σέρρες..
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
chillipf
02/02/2015, 09:58
Ωραία πράματα !!
ανεβαίνει η ψυχολογία :cool:
Τελικά οι περισσότεροι ακύρωσαν... Μέχρι και χθες το βραδυ απογοητευμένος στο σπίτι, μιας και ο καιρός προβλεπόταν εξαιρετικός... ΑΛΛΑ
σήμερα το πρωι χτυπάει τηλ:
- το υπόλοιπο γκουπ δεν ακολουθει...
- ε καί?
- λές να παμε οι 2 μας?
- Μέσα!
- Τί ωρα είναι?
- 09:15
- Βάλε δέρματα και 10:00 ξεκινάμε!!
Πρώτη εικόνα κάπως απογοητευτική φτανοντας στο γεφυρακι... Οχι ρε γμτ... νερα θα έχει...
330833
μπαίνουμε, ρωτάμε, μας κάνει μια γυρα την πίστα με το φορτηγακι... στην Κ3 γλίτσα, στην Κ5 νερά, στην Κ12 γλίτσα και στην Κ14 λιμνούλα..
δεν περάζει... καφεδάκι και που θα πάει θα στεγνώσει.... αλλωστε ειχαμε την πίστα prive. Mονο εμείς και ενα Triumph 675.
330834
πρωτοι αναγνωριστικοι γυροι, ολα καλά αλλα τα επικινδυνα σημεία τρομάζουν λιγο....
330835
ready... set... GO!!
330836
330837
α! και που 'σαι PETRAN η γατα ακόμα εκει ήταν!! :lol:
Να ετοιμάζεσαι για γύρο και να σε γυροφέρνει τα μηχανάκια μια ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ!
:look:
330838
Μόλις γύρισα... ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! :a8:
μπραβο φίλαι έτσι γάμα την ψυχολογία και σε μας τους νοτίους
devil's animal
07/02/2015, 18:17
Τελικά οι περισσότεροι ακύρωσαν...
δεν σου ειπα ρε να παρεις τηλ οταν και αν πας?:mad:
:a26::a26::a26:
δεν σου ειπα ρε να παρεις τηλ οταν και αν πας?:mad:
:a26::a26::a26:
ρε μαν μεχρι και το πρωι που ξυπνησα δεν ηταν να πάω... τελευταια στιγμη αποφασιστηκε!
next time... Ι promise! :eleison:
devil's animal
07/02/2015, 20:59
ρε μαν μεχρι και το πρωι που ξυπνησα δεν ηταν να πάω... τελευταια στιγμη αποφασιστηκε!
next time... Ι promise! :eleison:
αντε συγχωρεμενος...:priest:
θα βγουμε για καφε να μου πεις τα παρελκομενα...
ή προτιμας για μπιλιαρδο?:giggle:
PetranGR
08/02/2015, 02:28
αυτή είναι άλλη γάτα αγορίνα!
Μια πορτοκαλί - άσπρη μας έκανε την ζημιά!
Όσο για τα υπόλοιπα εφόσων πέρασες τζαμένια είσαι κομπλέ ;) Όσο για τον καιρό μην μασάς...
κι άλλες 2 photo απο την προηγούμενη εβδομάδα... Καταραμένε Αγ.Βαλεντίνε μας στέρησες ακόμα και την σκέψη να ξαναπάμε αυτό το σ/κ... :nono:
331285
331286
fazerakis
30/03/2015, 11:16
Μεγάλες πλημμύρες στο Νομό Σερρών
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231396391
Δεν λένε αν έχει επηρεαστεί η πίστα αλλά στο παρελθόν είχαμε δει φαινόμενα που η στάθμη του νερού σε ορισμένα σημεία να είναι οριακή με την άσφαλτο καθώς η πίστα είναι στρωμένη οριακά πάνω από το επιπεδο του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής
Γεια σας μαγκες. :wave2: Καινουριος στο forum και στο χωρο γενικοτερα.
Καθως απο Θεσσαλονικη, αρχισα να πηγαινω στην πιστα καρτ στο Νεο Ρυσιο και μου εχει αρεσει πολυ η φαση. Θα ηθελα πολυ να παω και Σερρες, καθως η μηχανη μου ειναι μαλλον λιγο μεγαλη για πιστα καρτ (GSR600).
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω απο πού να ξεκινησω. Ειναι καλυτερα να περιμενω για καποιο Trackday (αν και τωρα που χειμωνιαζει δεν το βλεπω για συντομα); Μπορω να παω μονος μου τις μερες που εχει ελευθερη προπονηση και να μπω στην πιστα; Εχω τον απαραιτητο εξοπλισμο, οποτε τεχνικα ειμαι καλυμμενος.
Μπορείς να πας και μόνος.
DrIoannis
09/10/2015, 07:25
Μπορείς να πας μια χαρά αρκεί να είσαι συγκρατημένος την πρώτη φορά τουλάχιστον. Στο site της πίστας θα βρεις τις μέρες με ελεύθερες προπονήσεις.
Μπορείς να πας και μόνος.
Μπορείς να πας μια χαρά αρκεί να είσαι συγκρατημένος την πρώτη φορά τουλάχιστον. Στο site της πίστας θα βρεις τις μέρες με ελεύθερες προπονήσεις.
Σας ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη ανταποκριση.
Αν ειναι και κανενα ακομα στραβαδι σαν κι εμενα που το σκεφτεται για Σερρες ας το πει να κανονισουμε. Δε λεω για πιο εμπειρους γιατι μαλλον βαρος θα ημουν.
devil's animal
09/10/2015, 10:06
Σας ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη ανταποκριση.
Αν ειναι και κανενα ακομα στραβαδι σαν κι εμενα που το σκεφτεται για Σερρες ας το πει να κανονισουμε. Δε λεω για πιο εμπειρους γιατι μαλλον βαρος θα ημουν.
εγω θα σου πω για Ρυσιο οποτε ξαναπας, γιατι δεν εχω λαστιχα για Σερρες...
:beer:
εγω θα σου πω για Ρυσιο οποτε ξαναπας, γιατι δεν εχω λαστιχα για Σερρες...
Μεσα! Πηγα πρωτη φορα πριν ενα μηνα και απο τοτε πηγαινω καθε βδομαδα- προχθες ημουν εκει παλι. Μονο που παω καθημερινες, που εχει εκπτωση και ειναι και πιο ησυχα.
devil's animal
09/10/2015, 10:37
Μεσα! Πηγα πρωτη φορα πριν ενα μηνα και απο τοτε πηγαινω καθε βδομαδα- προχθες ημουν εκει παλι. Μονο που παω καθημερινες, που εχει εκπτωση και ειναι και πιο ησυχα.
αυτο θα σου ελεγα μολις...οτι τις καθημερινες ειναι πολυ καλυτερα...
μια φορα εχω μπει μονο πριν κανα διβδομαδο και εντυπωσιαστηκα απο το κρατημα και την χαραξη...
ειναι ωραια φαση...
αλλα για να μην χαλαμε το thread εδω, τα υπολοιπα με π.μ. ή σε αλλο thread που ειναι για ρυσιο...
μικρη η πόλη τελικά.. σε είδα που πέρασες με τη φορμα απο το Στάυρο (στο συνεργειο) μολις ειχες επιστρεψει απο το ρυσιο. ολα οκ με τα φρένα τελικα? :beer:
μικρη η πόλη τελικά.. σε είδα που πέρασες με τη φορμα απο το Στάυρο (στο συνεργειο) μολις ειχες επιστρεψει απο το ρυσιο. ολα οκ με τα φρένα τελικα? :beer:
Χα, οντως μικρη! :p
Ναι ολα καλα, απλα ηθελα να σιγουρευτω πως δεν ηταν τπτ να ανησυχω γιατι στους τελευταιους γυρους σφυριζε αρκετα το μπροστινο.
Δεν ξερω αν επιασες την ατακα του Σταυρου οταν με ειδε : "Πού ησουν εσυ, στον πολεμο;" :lol:
macdeath_s
14/11/2015, 18:36
Λέει σήμερα ένας βούλγαρος έγραψε νέο ρεκόρ πίστας... :beer:
Nostradamus
14/11/2015, 18:49
Λέει σήμερα ένας βούλγαρος έγραψε νέο ρεκόρ πίστας... :beer:
A τερμα ο Choy (η οπως γραφεται τελωςπαντων) ?
RaGe_Raptor
14/11/2015, 19:39
http://www.bikerspirit.net/main/neo-anepisimo-rekor-toy-martin-choy-stis-serres/
345345
H.A.Balafoutre
14/11/2015, 20:01
Κοίτα να δεις ρε γμτ....εκεί που λέω ΟΚ, το ρεκόρ δύσκολα θα κατέβει και όλο και πλησιάζαμε....πάλι το κατέβασαν....άντε πάλι δουλειά ρε γμτ....από το 39.1 πΟΎ σου γμτ....
chillipf
16/11/2015, 10:50
Εγώ είμαι πιο κοντά...
1,39.00 :lol:
Antonisss
16/11/2015, 13:19
To μόνο λάθος στο άρθρο του Bikerspirit είναι ότι 1.18.8 έχει κάνει ο Choy σε δοκιμαστικά του ΠΠΤ το 10 νομίζω, όταν έτρεχε ο Μπούστας με το CBR και Συνιώρης με το BMW, οπότε αυτό είναι το επίσημο ρεκόρ δοκιμαστικών...
fazerakis
17/11/2015, 08:11
Παντως αυτο ειναι ενα ακομα σημαδι για το πόσο καλή ειναι η πιστα με την παρουσα άσφαλτο. Μαζι και οι χρονοι του ΠΠΤ που εχουν παει στο 19 απο καμπόσους. Αντε να πηγαινουμε...
Παντως αυτο ειναι ενα ακομα σημαδι για το πόσο καλή ειναι η πιστα με την παρουσα άσφαλτο. Μαζι και οι χρονοι του ΠΠΤ που εχουν παει στο 19 απο καμπόσους. Αντε να πηγαινουμε...
Να πηγαίνουμε, αλλά τι εννοείς? Στο 19? :lol:
chillipf
17/11/2015, 09:44
Κάτσε να βρούμε πρώτα το 39 που αφήσαμε :cry: :cool:
(& μετά πάμε για το 19) :uplate:
fazerakis
18/11/2015, 09:09
E οχι ενταξει... εμεις οι ερασιτέχνες χομπιστες και με ενα 20 ψηλό χαρουμενοι θα ειμαστε. :lol:
http://www.bikerspirit.net/main/neo-anepisimo-rekor-toy-martin-choy-stis-serres/
345345
:sick:
E οχι ενταξει... εμεις οι ερασιτέχνες χομπιστες και με ενα 20 ψηλό χαρουμενοι θα ειμαστε. :lol:
Ελα ντε, εγώ πάντως για να δω 2 μπροστά μόνο αν κόψω δρόμο κάτι γίνεται....
Ελα ντε, εγώ πάντως για να δω 2 μπροστά μόνο αν κόψω δρόμο κάτι γίνεται....
Ελπίζω να μιλάς για τα 20'' και οχι για το 2' :lol:
Ρε θα με κανετε να αφησω το losail και να γυρισω??? :cool:
Ρε θα με κανετε να αφησω το losail και να γυρισω??? :cool:
να γυρισεις να γυρισεις:evil::a33:
harris_x
19/11/2015, 21:17
να γυρισεις να γυρισεις:evil::a33:
+675
RaGe_Raptor
12/12/2015, 20:45
αυτός έπεσε από το σαμαράκι στην ένωση του μπαλώματος?:eek:
https://www.youtube.com/watch?v=ciy6VU-2USo
Το σίγουρο είναι πως τα λάστιχα είναι πολύ κρύα στην αριστερή πλευρά στο σημείο αυτό γιατί έχει όλο δεξιές πιο πριν...Αυτός είναι σίγουρα ένας παράγοντας.
Τώρα το γιατί ακριβώς έπεσε, δεν έχω ιδέα. :)
fazerakis
13/12/2015, 07:46
Ο τυπος πήγαινε πολύ γρήγορα αλλα στρωτά και δεν φαινεται να εκανε καποιο λαθος. Τον αδειασε.
Λίγο η συννεφια το κρύο και η υγρασια και δεν θελει πολυ. :( Η αλήθεια ειναι οτι εκει ακριβώς έχει ενα σαμαρακι στη ραφή των μπαλωματων που το νοιωθεις καλά περνωντας.
Ασχημη στροφη για τουμπα.
Η καινουρια ασφαλτος, ναι μεν κρατάει απιστευτα στο στεγνο, στο βρεμμενο ομως εχει θέματα, και η υγρασια επιρρεαζει πολυ την προσφυση.
αυτός έπεσε από το σαμαράκι στην ένωση του μπαλώματος?:eek:
Εντυπωσιακός, και με 600άρι κιόλας...
Μακάρι να μην χτύπησε, φαίνεται να είναι ξάπλα στο τέλος. Πολλά χλμ γαμώτο...:(
devil's animal
13/12/2015, 09:08
low εφαγε απο προσφυση...πολλα χλμ σ'αυτες τις αριστερες...ηταν με 180 και καποια στιγμη οταν επεφτε το κοντερ εδειξε 192...:eek:
πολυ γρηγορος...μακαρι να μην επαθε κατι...
sapila racing
14/12/2015, 02:23
Πολύ γρήγορος, πρέπει να είναι Ισραηλινός αγωνιζόμενος που ήρθε Σερρες για προπόνηση.
Μακαρι να μην εχει χτυπήσει πολύ, γιατί έπεσε με πολλά και στο τελος φαίνεται μεσα στο γρασίδι, κουνιέται αλλά δεν σηκώνεται... :(
Μαλλον όπως είπε ο Ζιζελ τον πούλησε λόγω υγρασίας, ο καιρός φαίνεται πολύ μουντός.
Το να βλεπεις 600ρακι να κατεβαινει με 270+ κοντερισια, ειναι σιγουρα εντιππωσιακο :a23:
sapila racing
14/12/2015, 09:31
Το να βλεπεις 600ρακι να κατεβαινει με 270+ κοντερισια, ειναι σιγουρα εντιππωσιακο :a23:
Kαλά αυτό σίγουρα είναι λόγω γραναζώματος. ;)
Παει σφαίρα αλλά 270 απλά δεν γίνεται με 600, ασε που η 6η δεν προλαβαίνει να γεμίσει καν.
Καπου 280 τελικιάζουν τα Μοτο2 σε πολύ μεγαλύτερες ευθείες.
Oi Ισραηλινοί κάνουν πρωτάθλημα στις Σέρρες ή μόνο για προπόνηση την χρησιμοποιούν? Θυμάμαι και έναν τύπο που έγραφε εδώ και έψαχνε ένα αγωνιστικό 675.
spyrakos35
14/12/2015, 09:41
Oi Ισραηλινοί κάνουν πρωτάθλημα στις Σέρρες ή μόνο για προπόνηση την χρησιμοποιούν? Θυμάμαι και έναν τύπο που έγραφε εδώ και έψαχνε ένα αγωνιστικό 675.
αυτός ήταν μόνο για προπόνηση
sapila racing
14/12/2015, 09:46
Καποιοι Ισραηλινοί οδηγοί τρέχουν στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα, το οποίο γινόταν και στις Σέρρες, πριν την καταστροφή της πίστας.
Προφανώς θα ξαναερθουν, η ξαναηρθαν ήδη.
Στο Ισραήλ δεν υπάρχει πίστα, και τουλάχιστον παλιότερα αρκετοί έρχονταν και για trackdays.
Η πίστα των Σερρών, με τα διαφορα που εγιναν με τον τάπητα, έχασε μεγάλο μέρος της πελατείας της απο το εξωτερικό. Τωρα φανταζομαι οτι σιγά σιγά θα εχιε μαθευτεί οτι τώρα ειναι πλέον Οκ αλλά το αν θα μπορέσιε να ανακτήσιε ολη της την πελατεία εξωτερικού ειναι αλλο θέμα.
Και οι Τούρκοι έκαναν αγώνες στις Σέρρες αλλά το 13 που ήρθαν ανύποπτοι έψαχναν όλοι για ψυγειάδες να τα φτιάξουν και φυσικό ήταν να την κανουν γι αλλού. Κι οι Ρουμανοι ηταν τον Απρίλιο του 13 νομίζω κι εφυγαν με ασχημες εντυπωσεις..
αυτός ήταν μόνο για προπόνηση
Nαι, απ΄ότι είδα σε κάποια σελίδα στο FB, πηγαίνουν σε αρκετές πίστες. Ουγγαρία, Κροατία, Ρουμανία κλπ
ελα να ετοιμαζόμαστε.... :vroum:
http://www.motomag.gr/news/reportaz/aytokinitodromio-serron-proetoimazetai-gia-tin-nea-periodo
giannis21
24/02/2016, 19:50
-λαδακια/φιλτρο παραλαβαμε
-λαστιχο πισω αγοραστηκε σημερα(!!)
-λαστιχο μπροστα αρχες του αλλου
-τρεξιμο/ποδηλατο ξεκινησαμε..
και στην πιστα γινονται εργασιες συντηρησης!
can't wait..:D:D
DrIoannis
24/02/2016, 21:09
Όταν είχα πάει Σεπτέμβρη μου είχε πει μέλος του διοικητικού συμβουλίου ότι θα γινόταν συντήρηση στην πίστα και νέος τάπητας εξολοκλήρου φέτος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
devil's animal
24/02/2016, 23:38
καλα να 'μαστε και ενα διημερο θα παιξει φετος...
:sun:
H.A.Balafoutre
25/02/2016, 09:05
Πάντως η έξοδος της Κ16 κι ο χώρος προστασίας είναι πολύ μικρός κι επικίνδυνος. Όπως και η Κ13....επειδή τα χιλιόμετρα είναι πολλά.
Bladerunner
25/02/2016, 09:45
Πάντως η έξοδος της Κ16 κι ο χώρος προστασίας είναι πολύ μικρός κι επικίνδυνος. Όπως και η Κ13....επειδή τα χιλιόμετρα είναι πολλά.
Ειδικά για τη 13...
Και με πάνω από 200 αν βγεις στο χωράφι, ίσα-ίσα που θα καταφέρεις (αν το προσπαθήσεις -αφρενάριστος-) να φτάσεις στο εξωτερικό συρματόπλεγμα.
Αποδεδειγμένο αυτό που λέω :lol:
Για την 16, η γραμμή που έχεις, θα σε οδηγήσει να σέρνεσαι παράλληλα με το εξωτερικό τοιχίο και όχι πάνω του. Εκτός αν φύγεις στην 15, που εκεί υπάρχει αμμοπαγίδα να σε φρενάρει.
RaGe_Raptor
25/02/2016, 09:52
Πάντως απ'´οτι είδα και άμμο φρέσκια βάλανε και μερικές σειρές ελαστικών στον τοίχο στην Κ16
chillipf
25/02/2016, 09:53
16, 13, 15, άγνωστες λέξεις καταντήσανε.
έκλεισα 4ετία άνευ Σέρρες αφού,
Άντε να ζεσταινόμαστε σιγούλια - σιγούλια, μήπως τα καταφέρουμε φέτος λέμε :p
motomaniac
25/02/2016, 12:31
Πάντως η έξοδος της Κ16 κι ο χώρος προστασίας είναι πολύ μικρός κι επικίνδυνος.
στραμπουληχτηκε ενα s2000 εκει φετος..
LogOutGoRide
25/02/2016, 12:32
Η έξοδος της 10 δηλαδή ήταν εντάξει;
H.A.Balafoutre
25/02/2016, 14:09
Η έξοδος της 10 δηλαδή ήταν εντάξει;
Ά....δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Και η Κ10 λοιπόν....πώς το ξέχασα....
chillipf
25/02/2016, 14:28
Και άμα το παραχέσεις στην 10, παίζει να βγείς και μέσα στη 13 :wave2:
omg και καμιά τριανταριά lol :a014:
Και άμα το παραχέσεις στην 10, παίζει να βγείς και μέσα στη 13 :wave2:
omg και καμιά τριανταριά lol :a014:
Σιγά ρε παίδες...
Όλοι τάπα και brakes are for pussies μπαίνουν στις Σέρρες? Σε λίγο θα βγάλουμε τα Μέγαρα πιστάρα έτσι όπως το πάτε.
nikos_XT600
25/02/2016, 14:48
στραμπουληχτηκε ενα s2000 εκει φετος..
Πηγε να προσπερασει το οκταβια απο την εξωτερικη το χοντα και εγινε το κακο αν λες αυτο βεβαια..
https://www.youtube.com/watch?v=0MDozA2hzek
chillipf
25/02/2016, 14:54
Σιγά ρε παίδες...
Όλοι τάπα και brakes are for pussies μπαίνουν στις Σέρρες? Σε λίγο θα βγάλουμε τα Μέγαρα πιστάρα έτσι όπως το πάτε.
Δεν είναι ανάγκη να γίνει από θαραλέους μόνο,
και από φοβισμένους γίνεται επίσης :cool:
bros400pgm
25/02/2016, 16:34
Δοξα και τιμη στα Μεγαρα :smokin:
Ρε παιδια, για να γινει αυτο που λετε στη 10, πρεπει να μπεις τερμα γκαζι απο την 9 και να μη κοψεις καθολου στη 10.... τοτε ομως δε φταιει η στροφη αλλα ο οδηγος
Byron, +1:beer:
giannis21
25/02/2016, 17:40
το βίντεο είχε ανέβει στο ab.στη 13 γίνεται το ατύχημα(1:29)..
υγ. λίγο καιρό πριν ήμουν στη θεση του συνοδηγού..!
https://m.youtube.com/watch?v=VEoaePycOyY
Bladerunner
25/02/2016, 18:14
Ρε παιδια, για να γινει αυτο που λετε στη 10, πρεπει να μπεις τερμα γκαζι απο την 9
Γιατί, πώς αλλιώς μπορείς να μπεις στην εννέα; :confused:
....και να παρεις τη 10 αφρεναριστος ;)
Η 9 ειναι γνωστον οτι περνετε με τερμα γκαζι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(πως ομως το κανουν ρε γαμωτο? :lol: )
chillipf
26/02/2016, 10:04
Κι όμως το κάνουνε οι λΟΥστροι :evil:
motomaniac
26/02/2016, 10:44
Πηγε να προσπερασει το οκταβια απο την εξωτερικη το χοντα και εγινε το κακο αν λες αυτο βεβαια..
https://www.youtube.com/watch?v=0MDozA2hzek
ναι.
Γιατί, πώς αλλιώς μπορείς να μπεις στην εννέα; :confused:
Επειδή το συζητήσαμε αυτό προσφάτως, θεωρώ ότι για να μπεις με όλα (το όλα είναι σχετικό παίδες, το όλα του καθενός αλλάζει) στην 9, έχεις γραμμές που δεν αλλάζουν σε κάθε γύρo και περνάς πλαγιασμένος και με ανοιχτό γκάζι πάνω απο το βιράζ της 8 ώστε να πλασαριστείς δεξιά για την αριστερη 10...
Γίνεται... αλλά θέλει balls.
Γίνεται... αλλά θέλει balls.
Ετσι, μιας και προκειτε για τη πιο γρηγορη στροφη της πιστας
Ετσι, μιας και προκειτε για τη πιο γρηγορη στροφη της πιστας
Ειχα την εντύπωση ότι είναι η 16 η πιο γρήγορη... (αν την θεωρούμε στροφή)
sapila racing
26/02/2016, 11:50
Ειχα την εντύπωση ότι είναι η 16 η πιο γρήγορη... (αν την θεωρούμε στροφή)
Η 16 βεβαια είναι στην εξοδο για την ευθεία, κι εχει πολλά χλμ, ειναι η πιο γρήγορη νομίζω.
Και η 4 είναι πολύ γρήγορη, ίσως πιο γρήγορη κι απο την 9.
giannis21
26/02/2016, 12:45
απλά στην 9 επειδή είναι "τυφλή" θέλει λίγο περισσότερο θαρρος..
....και να παρεις τη 10 αφρεναριστος ;)
Η 9 ειναι γνωστον οτι περνετε με τερμα γκαζι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(πως ομως το κανουν ρε γαμωτο? :lol: )
Εγώ μπαίνω σε ΟΛΕΣ με τέρμα γκάζι.
.
.
.
.
.
.
.
Με το 50ρι το αυτόματο ...
απλά στην 9 επειδή είναι "τυφλή" θέλει λίγο περισσότερο θαρρος..
Δεν ειναι θεμα τυφλης στροφης, αλλα οτι η συγκεκριμενη στροφη εχει 740 "ιδανικες γραμμες" ....
Κοινως μπαινεις, αλλα ο πιο γρηγορος αναβατης που σε ακολουθει και θα σε προσπερασει στην 9, δε ξερεις απο που θα σου'ρθει :a7:
κΕκλοφορουσε παλιοτερα μια εικονα που εδειχνε (απο τηλεμετρια) τα πραγματικα χλμ μιας μοτοσικλετας πανω στη στροφη. Με λιγο ψαξιμο δε τη βρηκα, αλλα ριχτε μια ματια στο παρακατω βιντεο.... Μπορει τα χλμ να μην ειναι τα πραγματικα, αλλα προσεξτε στο κεντρο της καθε στροφης ποσα δειχνει....
(δειτε το γρηγορο γυρο, που κανει το ,341)
https://www.youtube.com/watch?v=2KMHfyXe9_k&hd=1
Και η 4 είναι πολύ γρήγορη, ίσως πιο γρήγορη κι απο την 9.
Αρη? Θα σε μαλωσω :a22:
RaGe_Raptor
26/02/2016, 13:59
Νιώθω κουλός που απλώς προσπαθώ να μην κλείσω γκάζι στην 9 :rolleyes:
Δεν ειναι θεμα τυφλης στροφης, αλλα οτι η συγκεκριμενη στροφη εχει 740 "ιδανικες γραμμες" ....
Κοινως μπαινεις, αλλα ο πιο γρηγορος αναβατης που σε ακολουθει και θα σε προσπερασει στην 9, δε ξερεις απο που θα σου'ρθει :a7:
κάπως έτσι θα είναι (δεν είναι δυνατόν να μιλήσω), γιατί μου είχε κάνει εντύπωση πως βλέποντας τα δύο video που είχαν μπει κάποια στιγμή από airzizel & feelgood, ο ένας απ΄τους δύο (δεν θυμάμαι ποιός) την 9-10 την έκανε μία στροφή, και ο άλλος είχε πιο "συμβατική" γραμμή.
Απλά το αναφέρω γιατί και οι δύο είναι πολύ γρήγοροι οδηγοί.
κάπως έτσι θα είναι (δεν είναι δυνατόν να μιλήσω), γιατί μου είχε κάνει εντύπωση πως βλέποντας τα δύο video που είχαν μπει κάποια στιγμή από airzizel & feelgood, ο ένας απ΄τους δύο (δεν θυμάμαι ποιός) την 9-10 την έκανε μία στροφή, και ο άλλος είχε πιο "συμβατική" γραμμή.
Απλά μου είχε κάνει εντύπωση γιατί και οι δύο είναι πύραυλοι.
Είχαμε δει τον Μπουστα live να κάνει τις 8-9-10 μία (με μια μικρή "διόρθωση" στην 10) και μείναμε παγωτό για κανένα 10λεπτο.
giannis21
26/02/2016, 16:22
τυφλή εννοώ ότι ξεκιναω να στριβω χωρίς να δω apex.κάτι που εγώ δεν κάνω στις υπόλοιπες στροφές.τώρα για γραμμές που λες,κάθε αναβάτης ανάλογα το στυλ και τη μότο του(και το επίπεδο φυσικά)μπορεί να επιλέξει διαφορετική γραμμή.όχι μόνο στην 9 αυτό.
τώρα για γραμμές που λες,κάθε αναβάτης ανάλογα το στυλ και τη μότο τουμπορεί να επιλέξει διαφορετική γραμμή.όχι μόνο στην 9 αυτό.
Γραμμες 100νταδες Γιαννη, καλα λες. Ιδανικη γραμμη ομως, μια ;)
LogOutGoRide
26/02/2016, 22:25
Έχω την εντύπωση πως η 10 έχει τις περισσότερες πτώσεις στις Σέρρες. Δηλαδή αν η έξοδος έχει σωστό χαλίκι και δεν είναι εντούρο τι κακό υπάρχει;
Και το πόσο γρήγορος είναι ο κάθε ένας, πάλι μάλλον δεν κατάλαβα τι σχέση έχει. Ένας αργός δεν δικαιούται να έχει έξοδο στην 10 ή οπουδήποτε αλλού;
Έχω την εντύπωση πως η 10 έχει τις περισσότερες πτώσεις στις Σέρρες. Δηλαδή αν η έξοδος έχει σωστό χαλίκι και δεν είναι εντούρο τι κακό υπάρχει;
Και το πόσο γρήγορος είναι ο κάθε ένας, πάλι μάλλον δεν κατάλαβα τι σχέση έχει. Ένας αργός δεν δικαιούται να έχει έξοδο στην 10 ή οπουδήποτε αλλού;
Φυσικά κι όλοι έχουν δικαιώμα στο real estate, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς..
Η 10 έχει (δεν ξέρω τώρα, δεν έχω μπει από τότε που άλλαξε η ασφαλτος αλλά υποθέτω οι κλίσεις παραμένουν ίδιες) περίεργη κλίση και φεύγουν αρκετοί, αργοί και γΛήγοροι..
sapila racing
28/02/2016, 10:42
Αρη? Θα σε μαλωσω :a22:
Και δικιο θα έχεις!
Την 9 την κανεις ευθεία σχεδόν. Παντως στην 4 πας πολύ γρήγορα και το αισθάνεσαι κιόλας.
Μαλλον αυτό σκεφτόμουν οταν έγραφα. :lol:
H.A.Balafoutre
28/02/2016, 11:06
Οι φωτογραφίες δείχνουνε πως γίνονται εργασίες συντήρησης και στις εξόδους διαφυγής με πρόσθεση gravel κτλ. Μάλλον για να καλήψουνε κενά ή τις νερολακούβες στις εξόδους. Στο πρανές δηλαδή που έχει κι εκεί νερολακούβες, δεν πρέπει να κάνουνε συντήρηση. Καλό είναι δηλαδή επιτέλους να δούνε και τα πρανή εκτός από τις εξόδους με τα gravel.
fazerakis
29/02/2016, 09:32
Φυσικά κι όλοι έχουν δικαιώμα στο real estate, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς..
Η 10 έχει (δεν ξέρω τώρα, δεν έχω μπει από τότε που άλλαξε η ασφαλτος αλλά υποθέτω οι κλίσεις παραμένουν ίδιες) περίεργη κλίση και φεύγουν αρκετοί, αργοί και γΛήγοροι..
Εχει βελτειωθει. Σα να εκαναν πιο προοδευτικη την αλλαγή της κλισης απο την στροφη στο ευθειακι οποτε δεν χανεται αποτομα η προσφυση.
Οσο για αγορα οικοπεδων, τα φιλετα στατιστικα ειναι 1, 5, 8 και 10 υπαρχει και το σχετικο σχεδιαγραμμα για τους παλιους του bikenet. :lol::lol:
bros400pgm
29/02/2016, 12:40
Υπαρχει και πτωση στο S των πιτ εκει στο bikenet :lol:
devil's animal
29/02/2016, 12:53
Υπαρχει και πτωση στο S των πιτ εκει στο bikenet :lol:
δεν ειναι τοσο δυσκολο να γινει αυτο...
ερχεσαι με αλλα data στο μυαλο σου, βλεπεις ενα σφιχτο S που σκοπο φυσικα εχει να σου κοψει ταχυτητα και να μην μπεις με 100 χλμ μεσα και το συνειδητοποιεις αργα...
ασε που πολλες φορες δεν ειναι καθαρη η ασφαλτος εκει...χαλικια, χωματα κλπ...
edit: και για να προλαβω καποιους, οχι δεν εχω πεσει εκει...το δικο μου αγροτεμαχιο ειναι μετα την 10 στο ισαδι...:lol:
Καλα τουχαστιχον εσυ εχεις τεμαχιο με θεα....
Ο άλλος αγορασε κατω από το γεφυρακι πριν μπει.... :p
devil's animal
29/02/2016, 13:31
Καλα τουχαστιχον εσυ εχεις τεμαχιο με θεα....
Ο άλλος αγορασε κατω από το γεφυρακι πριν μπει.... :p
καλα μωρε ενταξει και στα pits θα εχουν πεσει μοτοσυκλετες στατικα και μη..
λιγο η χωροταξια, λιγο το stand που δεν μπηκε καλα...:p
RaGe_Raptor
29/02/2016, 15:11
http://www.motomag.gr/news/reportaz/aytokinitodromio-serron-proetoimazetai-gia-tin-nea-periodo
Οσο για αγορα οικοπεδων, υπαρχει και το σχετικο σχεδιαγραμμα για τους παλιους του bikenet. :lol::lol:
Βροντολογιο SRC :lol:
http://bikenet.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=23031#p316298
RaGe_Raptor
03/03/2016, 22:49
γιατί έχει ακόμη το παλιό S1000 RR?
Βροντολογιο SRC :lol:
http://bikenet.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=23031#p316298
:tooth::tooth:
K2 όλο ευθεία και βγήκα στη Κ4 :D enduro style! Κλάδεψα και κάτι χόρτα.απο τα πιο πετυχημένα μου γμτ γμτ γμτ γμτ
:tooth::tooth:
K2 όλο ευθεία και βγήκα στη Κ4 :D enduro style! Κλάδεψα και κάτι χόρτα.απο τα πιο πετυχημένα μου γμτ γμτ γμτ γμτ
Σε άλλο σημείο...close call και μάζεμα της άγριας χλωρίδας. :lol:
354028
bros400pgm
04/03/2016, 12:31
Επιασες τον Μαη; Με aprilia τον Μαη; :rolleyes:
Επιασες τον Μαη; Με aprilia τον Μαη; :rolleyes:
Με την φρέζα που καβαλάω, τι περίμενες να γίνει δλδ? :confused:
giannis21
24/04/2016, 16:20
νέο ρεκόρ στην πίστα των σερρων!
http://www.zougla.gr/automoto/moto/agones/article/rekor-pistas-sto-aftokinitodromio-seron