PDA

View Full Version : Σέρρες..

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

spyro
23/09/2013, 17:17
http://www.drive.gr/news/ellada/kako-asteio-i-nea-asfaltostrosi-tis-pistas-ton-serron

Να κλάψουμε ομαδικά ή να μην κλάψουμε?

:cry:

devil's animal
23/09/2013, 17:30
αν ισχυει αυτο:
"Στο motorsport-spec.gr, εξειδικευμένο forum για θέματα οδήγησης σε πίστα, τα πρώτα σχόλια μιλάνε για αισθητή υψομετρική διαφορά μεταξύ παλιάς και νέας ασφάλτου και για ανώμαλο οδόστρωμα πάνω στα νέα τμήματα που αποσταθεροποιεί τα αυτοκίνητα. Μάλιστα το απόγευμα της πρώτης μέρας χρήσης τής η νέα άσφαλτος είχε ήδη αρχίσει να αποσυντίθεται, γεμίζοντας το οδόστρωμα με πετραδάκια."

τοτε εμεις τον εχουμε πιει κανονικα...
:(

Antonisss
23/09/2013, 17:36
Με τα αν σίγουρα άκρη δεν θα βγάλουμε, αναγκαστικά θα περιμένουμε 1 με 2 μήνες να πατηθεί η άσφαλτος και από μοτοσυκλέτες, να ακούσουμε κάποια πρώτα σχόλια και να δούμε αν όντως έχει την ίδια τάση για ξήλωμα...

Αν όλα πάνε καλά, το ΠΠΤ θα είναι πάνω το πρώτο ΣΚ του Νοέμβρη...

sapila racing
23/09/2013, 18:00
Παντως εγω είμαι πλέον πολύ απαισιόδοξος μετα απο αυτες τις φωτό και τα σχόλια.
Αν κουνανε τα αυτοκίνητα φαντάσου τα μηχανάκια. :(

tony_l
23/09/2013, 19:03
Τα παιδιά απ'το motorsport-spec, είναι φίλοι και δυστυχώς αυτά που έγραψαν στο forum είναι λίγα μπροστά σ'αυτά που είδαν... Όταν τους ρώτησα για το αν μπαίνει μηχανάκι εκεί μέσα, γέλασαν. Απ' την άλλη, εδώ πάμε στο Τυμπάκι που η άσφαλτος χωρίζεται με τσιμέντα και κάτι κενά μεγαλύτερα απ' αυτά μεταξύ "συρμού και αποβάθρας".. Το σίγουρο είναι ότι οι Σέρρες που ξέραμε, τελειώσανε. Πόσο μετανιώνω που δεν κατάφερα να πάω πέρυσι το φθινόπωρο γμτ... :(

road spirit
23/09/2013, 19:35
Κρίμα, πολύ κρίμα ...

Τουλάχιστον πλέον έχω την αφορμή που έψαχνα για να πουλήσω το CBR μιας και ο μόνος λόγος που το κρατάω τα τελευταία 2 χρόνια είναι η επιθυμία (κοροϊδεύοντας τον εαυτό μου) να ξαναμπώ κάποια στιγμή πίστα ...

harris_x
23/09/2013, 19:45
Κρίμα...

fireblader
23/09/2013, 21:43
Φιλος μου ηταν Σερρες σημερα με R1 ναι εχουν δικαιο οι motorsport-spec ναι υπαρχουν υψομετρικες διαφορες,ναι εχει πολλη πετραδακι μεσα,ναι οι καινουργια οι ασφαλτος δεν φιλαει τα κερμπ υπαρχει μικρο κενο το οποιο αν πατησεις μεσα την εφαγες,ναι η και η λωριδες που στρωσανε εχουν κανει κιολας σαμαρακια,ναι, ναι ναι......

spyrakos35
23/09/2013, 22:27
πραγματικά δεν ξέρω αν είναι να γελάει ή να κλαίει κανείς....

για μία ακόμη φορά αποδείξαμε οτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

δεν πειράζει, υγεία να έχουμε....

DrIoannis
23/09/2013, 22:37
Για την πίστα των Σερρών δυστυχώς "Βασικά καληνύχτα σας...".

skylaros
23/09/2013, 22:41
Τα λεφτά τα έδωσε ο δήμος και μάλιστα μπροστά ?

mixalhsCr
23/09/2013, 22:49
Απίστευτο !!!

McGyver
24/09/2013, 07:41
Κρίμα...

:(

ΟΚΤΑΝΙΟ
24/09/2013, 08:42
Το να δινουν χρημματα στον ΙΔΙΟ ανθρωπο που καταστρεψε τη πιστα, για να κανει ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, εμενα μου δειχνει οτι εχουν λεφτα για πεταμα εκει πανω

(α, και οτι δεν βαζουν μυαλο αφου το παθημα δεν εγινε μαθημα)

Ποτε ηταν ρε παιδια που εγινε η πιστα στη τουρκια και ολα τα ζωα ειχαν βγει στα καναλια και τσακωνονταν για το ποιος θα πρωτοφτιαξει πιστα εδω?

H.A.Balafoutre
24/09/2013, 08:48
Δηλαδή για να το ξεκαθαρίσουμε, καταρχήν το νέο κομμάτι το "μπλαλωμα" έχει διαφορά από τον υπόλοιπο τάπητα από άποψη ομοιομορφίας, δηλαδή όπως περνάει το λάστιχο από τον τάπητα στο μπάλωμα καταλαβαίνει τη διαφορά της ασφάλτου στο ένωμα, 2ον ξεφτάει ο τάπητας και 3ον συνεπακόλουθα πετάει πετραδάκια....

Μάλιστα.

nickald
24/09/2013, 08:50
Τα λεφτά τα έδωσε ο δήμος και μάλιστα μπροστά ?

Οχι.... Τα λεφτα τα δωσαμε εμεις....

Απο την τσεπη μας εγινε αυτο το εργο. Δεν μας εκανε κανενας καμια χαρη.

RaGe_Raptor
24/09/2013, 09:07
Δηλαδή για να το ξεκαθαρίσουμε, καταρχήν το νέο κομμάτι το "μπλαλωμα" έχει διαφορά από τον υπόλοιπο τάπητα από άποψη ομοιομορφίας, δηλαδή όπως περνάει το λάστιχο από τον τάπητα στο μπάλωμα καταλαβαίνει τη διαφορά της ασφάλτου στο ένωμα, 2ον ξεφτάει ο τάπητας και 3ον συνεπακόλουθα πετάει πετραδάκια....

Μάλιστα.

Μια πίστα υπήρχε στην Ελλάδα πάει κι αυτή...αν πας την Παρασκευή θέλω αναφορά George...

H.A.Balafoutre
24/09/2013, 09:20
Μια πίστα υπήρχε στην Ελλάδα πάει κι αυτή...αν πας την Παρασκευή θέλω αναφορά George...

Βασικά η αναφορά μου θα είναι πληρέστερη αν έχω και μια gopro μαζί μου (εσύ ή ο Τάσος, όποιος προλάβει 1ος)....George!!!

Για να δούμε θα πάμε....έχουμε συμβούλιο σήμερα το απόγευμα για καφέ.

spyro
24/09/2013, 09:32
Οχι.... Τα λεφτα τα δωσαμε εμεις....

Απο την τσεπη μας εγινε αυτο το εργο. Δεν μας εκανε κανενας καμια χαρη.

όντως έτσι είναι,

αλλά και όπως όλα τα Δημοτικά Έργα που γίνονται ανα την επικράτεια.

pipe_smoker
24/09/2013, 09:42
όντως έτσι είναι,

αλλά και όπως όλα τα Δημοτικά Έργα που γίνονται ανα την επικράτεια.

Τα οποία είτε ξεκινάνε είτε καταλήγουν μπουρδέλο όπως, απ'ότι φαίνεται, έγινε και στις Σέρρες.

Ήταν too good to be true μαλλον.

menelaos46
24/09/2013, 12:14
Πραγματικά κρίμα... δεν έχει καμία τύχη ο μηχανοκίνητος στην Ελλάδα... η απογοήτευση είναι τεράστια... :(

stam2
24/09/2013, 13:34
να κάναμε ένα σύλλογο υπέρ δημιουργίας πίστας κοντά στην Αθήνα?:a13: (Θηβα, Μεσόγεια, ακόμα και Εύβοια...)

πόσα θέλει για μια πίστα.. κανά δυο εκατομμυριάκια...?

ε, από 1- 2 ευρώ να έδιναν ένα εκατομμύριο Αθηναίοι, να η πίστα...! :uplate:

sniper
24/09/2013, 13:39
...

πόσα θέλει για μια πίστα.. κανά δυο εκατομμυριάκια...?

...

Πλάκα κάνεις έτσι; Πάνω απο 50 εκατομμύρια θες για μια καλή πίστα. 80 μύρια κόστισε της Κων/πολης το 2005 αλλά οκ, δεν χρειαζόμαστε κάτι τετοιο.

Αν θες χωράφι με ένα δρόμο μέσα, ε πέφτει και πιο κάτω....

stam2
24/09/2013, 13:53
Πλάκα κάνεις έτσι; Πάνω απο 50 εκατομμύρια θες για μια καλή πίστα. 80 μύρια κόστισε της Κων/πολης το 2005 αλλά οκ, δεν χρειαζόμαστε κάτι τετοιο.

Αν θες χωράφι με ένα δρόμο μέσα, ε πέφτει και πιο κάτω....

έλα μωρέ υπερβολικέ, δεν θα φτιάξουμε πίστα προδιαγραφών φόρμουλα, αφού φόρμουλα και μοτοτζιπι δεν θα 'ρθουν ποτε. εμάς μας δώσανε το νταμπλιγιουαρσι!

θα κάνουμε ένα καλό πιστάκι με ποιότητα, όχι σαν αυτό των σερών, και όλα τ' άλλα όσο πιο οικονομικά... ξύλινες κερκίδες, λυόμενα περίπτερα, κοντέινερ και τα σχετικά κι έτοιμος ο φώντας....!

λέγε, είσαι?:bawl:

sotos 8
24/09/2013, 14:17
θα κάνουμε ένα καλό πιστάκι με ποιότητα, όχι σαν αυτό των σερών, και όλα τ' άλλα όσο πιο οικονομικά... ξύλινες κερκίδες, λυόμενα περίπτερα, κοντέινερ και τα σχετικά !

Ρε εσυ αυτο ειναι αντιγραφη απ τα Μεγαρα !!!!!:lol:

sniper
24/09/2013, 14:17
Ρε εσυ αυτο ειναι αντιγραφη απ τα Μεγαρα !!!!!:lol:

Πες τα....

DimChios
24/09/2013, 14:25
καλα... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ κανετε πιστα πειτε μου να σας κανω χορηγια τα μπανερ!

:lol:

Μλκια με τις Σερρες... και δεν εχω παει και ποτες :(

Nostradamus
24/09/2013, 14:26
Τελικα ειχαν δεν ειχαν οι Αθηναιοι παλι τα καταφεραν και πλεον η πιστα στην Ελλαδα ειναι τα Μεγαρα και κλεψανε για αλλη μια φορα ενα τελευταιο καλο που ειχε η βορεια Ελλαδα..(το κλασσικο "π@τανα Αθηνα ολα τα λεφτα σε εσας πεφτουν)...

McGyver
24/09/2013, 14:28
Παπί και πίστα καρτ...

sniper
24/09/2013, 14:30
καλα... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ κανετε πιστα πειτε μου να σας κανω χορηγια τα μπανερ!

:lol:

Μλκια με τις Σερρες... και δεν εχω παει και ποτες :(

Έχεις πάει κάπου δηλαδή; :bawl: :moutza:

Παπί και πίστα καρτ...

:moutza:

DimChios
24/09/2013, 14:31
Έχεις πάει κάπου δηλαδή; :bawl: :moutza:

Αμε! Καθως επισης και σε μερη που εσυ δε τα εχεις δει ουτε σε φωτο!

:a36::a36::a36:

sniper
24/09/2013, 14:34
Αμε! Καθως επισης και σε μερη που εσυ δε τα εχεις δει ουτε σε φωτο!

:a36::a36::a36:

Ένα δίκιο το χεις... Δεν βλέπω όνειρα πλέον...

Πίσω στο θέμα μας όμως.

Σέρρες τέλος. Ζήτω τα Μέγαρα.. (ή πως κάνεις ενα χωράφι, πίστα)

nktR
24/09/2013, 16:24
η προσωρινή διόρθωση του τάπητα μάλλον δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ας περιμένουμε να μας το πουν και τα παιδιά που θα μπουν αυτές τις μέρες. Σήμερα είχε μοτό στην πίστα.

Λίγο υπομονή ακόμη, γιατί κάνονίζουν την πλήρη ασφαλτόστρωση του τάπητα

TROOPER
25/09/2013, 12:37
.............

Λίγο υπομονή ακόμη, γιατί κάνονίζουν την πλήρη ασφαλτόστρωση του τάπητα

ας πιουμε σε αυτο...

chducos1
25/09/2013, 12:46
ας πιουμε σε αυτο...

και που θα πινουμε μπυρες τωρα ρε γιωργο
:beer:

nktR
25/09/2013, 12:51
ας πιουμε σε αυτο...

:rockon::a2::a33:

TROOPER
25/09/2013, 13:02
και που θα πινουμε μπυρες τωρα ρε γιωργο
:beer:

δεν ειναι αναγκη να ειναι ανοιχτη πιστα.πειτε και με τους αλλους να βρεθουμε επανω για μπυρες και εγω ερχομαι.

:rockon::a2::a33:

:lol::beer:

chducos1
25/09/2013, 13:12
δεν ειναι αναγκη να ειναι ανοιχτη πιστα.πειτε και με τους αλλους να βρεθουμε επανω για μπυρες και εγω ερχομαι.

:lol::beer:

ασε και εισαι επικινδυνος εσυ
θα καβαλησεις το περτεκαλι μετα τα μπυρονια και θα φωναζεις
το εσπασα το 30 το εσπασα
και θα εννοεις
τις 30 μπυρες

TROOPER
25/09/2013, 13:15
ασε και εισαι επικινδυνος εσυ
θα καβαλησεις το περτεκαλι μετα τα μπυρονια και θα φωναζεις
το εσπασα το 30 το εσπασα
και θα εννοεις
τις 30 μπυρες

το περτικαλι δεν υφισταται πια ;)

H.A.Balafoutre
28/09/2013, 12:53
Την Παρασκευή πήγα και μπήκα Σέρρες, η εικόνα της πίστας είναι πολύ άσχημη σε σχέση με το πώς την είχα στο μυαλό μου με τον παλιό τάπητα. Στον καινούριο δεν μπήκα πρίν φθαρεί, είχα να μπω από τον Οκτώβριο του 2010.

Αρχικά το πρωί μέχρι το μεσημέρι απλά έπρεπε να συνηθίσω τις διαφορετικές χρωματικές αλλαγές στα μπαλώματα για να καταλάβω που πάει η πίστα, λίγο το να καταλάβω τι κάνω κι εγώ πάνω στη μηχανή κτλ, μόνον στην είσοδο της Κ6 στα εσάκια είχε ένα φάγωμα με με ξενέρωνε. Κατά τα άλλα, με άτσαλα φρένα, άτσαλο γκάζι, άτσαλες γραμμές και ξεπερώντας σιγά-σιγά τα διαφορέτικά κομμάτια που κατά κάποιο τρόπο σε κατευθύνουνε, η εμπειρία ήτανε αρκετά καλή στην πράξη. Κρατούσε παντού και πραγματικά το ευχαριστήθηκα και ξαναγύρισα στο 1.40...για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω, όπως και το γεγονός ότι έκανα σχεδόν 130χιλιόμετρα και τα λάστιχα (michelin pilot power όχι τα 2γομα με πιέσεις 28εμπρός-31πίσω) ήτανε σαν να τα έβαλα καινούρια.

Από το μεσημέρι και μετά όμως άρχισε στην έξοδο της Κ2 να εμφανίζει 2 φαγώματα και να πετάει πετραδάκια το ίδιο και στην έξοδο της Κ15, όπου δίνεις γκάζι για την Κ16...σε κάποιες φάσεις που ήμουνα πίσω από κάποιον άλλον ήτανε άσχημα (συνολικά είχε δεν είχε 15 μηχανές), Στην Κ3-Κ4-Κ5 και στην έξοδο της Κ8, Κ9, Κ10, Κ11-Κ12, Κ13, Κ14 μπορείς να πας γρήγορα δεν έχουνε θέμα. Το ίδιο και η Κ1. Τώρα για τα σαμαράκια που λένε κάποιοι...δεν κατάλαβα κάτι ώστε να με ανησυχίσει.

Μίλησα με τον δήμαρχο, είναι πραγματικά αναστατωμένοι όλοι, θέλουνε να εξαντλήσουνε όλα τα περιθώρια τα νομοθετικά και τα χρονικά στον μέγιστο βαθμό με τον νήν εργολάβο σε σημείο να τον θέσουνε και έκπτωτο με αφαίρεση του πτυχίου και ότι άλλο νομικό περιθώριο δίνουνε οι διαδικασίες. Του είπα καθαρά πως η αίσθηση που κυκλοφορεί είναι πως έγινε λαμογιά και πέσανε οι μίζες κι έχει ο Θεός, αλλά μου είπε πως την πατήσαν με την ισχύουσα νομοθεσία όπου δεν μπορούσανε να κάνουνε αλλιώς και να βάλουνε τον παλιό εργολάβο και πως τελικά ο νην εργολάβος αποδείχθηκε κακός γι'αυτό το έργο. Του εξήγησα πως εγώ είμαι ένας απλός χρήστης της πίστας με πολύ αραιή χρήση της, με μηχανή δρόμου που απλά κάνω το κέφι μου για να καταλάβει την αναλογία σε σχέση με κάποιους πιο εμπεριστατομένους όπου πραγματικά επενδύουνε για να έρθουνε στην πίστα των Σερρών κι όταν με ρώτησε αν πετάει πετραδάκια και του είπα ναί...τρελάθηκε. Άρα μάλλον θέλανε να καλύψουμε το λάθος με μια ίστατη προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης ώστε να κερδίσουνε χρόνο με τα μπαλώματα, για να εξαντλήσουνε τα νομικά κολλήματα και να βρούνε μια φόρμουλα ώστε να βάλουνε τον παλιό εργολάβο ξανά στο παιχνίδι αλλά νόμιμα, χωρίς να έχουνε θέματα. Από Δευτέρα όπου είναι η καταληκτική ημερομηνία του εργολάβου ώστε να κάνει κάτι ή να κυρηχθεί έκπτωτος...κι από εκεί και πέρα έχουνε βάλει λυτούς και δεμένους ώστε αν όλα πάνε καλά σε 10-15 μέρες από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου να την ξαναξηλώσουνε όλη και να την ξαναστρώσουνε με τον παλιό εργολάβο με τις αυξημένες προδιαγραφές που απαιτούνται.

Αυτό που μένει είναι ότι, πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση και πως θα αποκατασταθεί το λάθος πάση θυσία.

endopandou
28/09/2013, 18:02
απο εσένα έμαθε πως πετάει χαλίκια; καληνύχτα μας

H.A.Balafoutre
28/09/2013, 20:52
απο εσένα έμαθε πως πετάει χαλίκια; καληνύχτα μας

Δεν ξέρω αν το έμαθε από εμένανε, αλλά αν σκεφτείς πως την Παρασκευή έκλεισε μια εβδομάδα λειτουργίας με τα μπαλώματα..μπορεί όντως κανείς να μην διαμαρτυρήθηκε. Αλλά όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό, ότι και να λένε, αν δεν αποκαταστήσουνε τον τάπητα....καληνύχτα τους έτσι κι αλλιώς.

supergeorge
29/09/2013, 11:03
H.A.Balafoutre ευχαριστούμε :beer: Αν ισχύει ειδικά το από 30/Σεπ μετράνε ανάποδα για να την ξαναξηλώσουν, είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να ακούσω :cool:

nktR
29/09/2013, 13:17
H.A.Balafoutre
πραγματικά σε ευχαριστούμε δις
για το χρόνο σου που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις το πως έχει η κατάσταση του τάπητα γιατί οι κασσάνδρες με τα σαμαράκια και τις ανωμαλίες που έβγαζαν με παραπληροφόρηση για την κατάσταση του τάπητα μας είχαν αποτρέψει να ανεβούμε.
Το ότι θα ξαναστρώσουν εκ νέου όλη την πίστα μας το είχαν πει σε τηλεφωνική συνομιλία αλλά και ότι μίλησες και στο επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος αυτό λέει πολλά και για την εγκυρότητα αλλά και για πόσο νοιάζονται για τον τόπο τους.
Σε ευχαριστούμε και πάλι

H.A.Balafoutre
29/09/2013, 13:42
Η ουσία ρε παιδιά και το ξέρετε, είναι τι θα γίνει στην πράξη τελικά...τα λόγια πάνε κι έρχοντε. Έτσι δεν είναι?

nktR
30/09/2013, 07:24
Η ουσία ρε παιδιά και το ξέρετε, είναι τι θα γίνει στην πράξη τελικά...τα λόγια πάνε κι έρχοντε. Έτσι δεν είναι?

σωστά :a013:

+1 ακόμη δοκιμή και γνώμη

info από χρήση το ΣΚ

"Στο δια ταύτα. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν εξαιρέσουμε τα 2 σημεία με το τσιμέντο, όλα ήταν μια χαρά. Οι ενώσεις της παλιάς ασφάλτου με την καινούρια αρκετά καλές, χωρίς να με ενοχλήσουν ποτέ, όπως και τους υπόλοιπους κατά γενική ομολογία. Χαλίκια στην ιδανική γραμμή δεν μπορώ να πω ότι είχε κάτι το ιδιαίτερο. Εκτός γραμμής είχε κάποια. Εν κατακλείδι ήταν η φορά που το απόλαυσα περισσότερο, μια που βελτιώθηκε η στάση του σώματός μου στην μηχανή και σαν πιο κουμπωμένος ένοιωθα περισσότερη ασφάλεια και ευχαρίστηση. Οι κλίσεις μου μεγάλωσαν λίγο και η στάση του σώματός μου έχει προφανή βελτίωση αν κρίνω από τα δείγματα φωτογραφιών που είδα από τον φωτογράφο. Σίγουρα για αυτόν που θα πάει για χρόνους και για να συγκρίνει το πριν με το μετά από θέμα προσωπικής βελτίωσης υπάρχει θέμα. Θέμα είναι σίγουρα τα 2 μπαλώματα τσιμέντου που βάλανε, εκτός και αν ήθελε περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει. Δεν ξέρω…

Όπως είπα ξανά τα παραπάνω είναι κυρίως προσωπική μου γνώμη, αλλά και οι περισσότεροι που κουβέντιασα χθες πάνω-κάτω την ίδια άποψη είχαν."

gv_gr
30/09/2013, 17:31
Παντα η δαπανη σε χρονο και χρημα για τις Σερρες ηταν μεγαλη ΑΛΛΑ υπηρχε υποδομη για ευχαριστηση και ασφαλεια.
Τωρα δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα και πραγματικα πιστευω οτι προσπαθουν με ημιμετρα να πεισουν τον κοσμο να ανεβει.Προφανως το μηνυμα ακομα δεν το πηραν με τις ακυρωσεις ολων των διοργανωσεων του καλοκαιριου.
Το προβλημα που θα βρουν τα λεφτα και πως για να την φτιαξουν οπως πρεπει ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
Ας σεβαστουν τουλαχιστον λιγο και τον κοσμο ο οποιος θα πρεπει να στερηθει παρα πολλα για μια επισκεψη στην πιστα και ας μην ψαχνουν για αιμοδοτες .
Oσο υπαρχουν αιμοδοτες τοσο δεν θα υπαρξει βελτιωση (βλεπε Μεγαρα).

devil's animal
01/10/2013, 00:26
Παντα η δαπανη σε χρονο και χρημα για τις Σερρες ηταν μεγαλη ΑΛΛΑ υπηρχε υποδομη για ευχαριστηση και ασφαλεια.
Τωρα δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα και πραγματικα πιστευω οτι προσπαθουν με ημιμετρα να πεισουν τον κοσμο να ανεβει.Προφανως το μηνυμα ακομα δεν το πηραν με τις ακυρωσεις ολων των διοργανωσεων του καλοκαιριου.
Το προβλημα που θα βρουν τα λεφτα και πως για να την φτιαξουν οπως πρεπει ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
Ας σεβαστουν τουλαχιστον λιγο και τον κοσμο ο οποιος θα πρεπει να στερηθει παρα πολλα για μια επισκεψη στην πιστα και ας μην ψαχνουν για αιμοδοτες .

εχεις δικιο αλλα οι αυτοκινηταδες, δεν νομιζω να καταλαβουν μεγαλη διαφορα...
ειδικα οταν υπαρχουν club (http://www.zougla.gr/automoto/article/pou-8a-taksidepsi-to-ferari-club-hellas) που ανεβαινουν βρεξει, χιονισει...

fazerakis
02/10/2013, 07:20
Ας μην κρίνουμε τόσο γρήγορα για την ποιότητα της δουλειάς. Προσωπικά είμαι και εγω απαισιόδοξος αλλά θα περιμένω να δω τα αποτελέσματα από το Ρουμανικό Πρωτάθλημα.
Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας πάντως φαινεται ότι δεν θα γίνει στις Σέρρες φέτος.

sniper
03/10/2013, 13:15
Μόλις έγινε 2μερο CSS πάντως.

Antonisss
03/10/2013, 13:17
Το CSS το κάνει ο Δάλλας?

sniper
03/10/2013, 13:18
Το CSS το κάνει ο Δάλλας?

Όχι, ο Κούτρας και λοιποί.

Antonisss
03/10/2013, 13:25
Α, οκ... Μακάρι να βρεθεί κάποιος τότε να μας γράψει εντυπώσεις...

ποπαϋ
03/10/2013, 13:28
Όχι, ο Κούτρας και λοιποί.
και ο Δάλλας είναι εκπαιδευτής

sniper
03/10/2013, 13:32
και ο Δάλλας είναι εκπαιδευτής

ήταν, παραμένει;

ποπαϋ
03/10/2013, 13:59
ήταν, παραμένει;

ask him

sniper
03/10/2013, 14:04
ask him

Ναι οκ.

fazerakis
04/10/2013, 14:42
ήταν, παραμένει;
Απο όσο ξέρω ναι.
Θα τον ρωτήσω αν ήταν σε αυτό το σχολείο και τι έχει να πει.

chris.r675
05/10/2013, 11:10
δεν ανεβηκε πανω για το css,μιλησε ο κουμπαρος,δεν εχει εικονα καθολου!ειπε οτι θα ανοιξει συμμετοχες για νοεμβριο αλλα mail δεν εχουμε παρει
ακομα!

fazerakis
05/10/2013, 18:02
Λιγο δυσοίωνα τα πράγματα. Οι Ρουμάνοι ακύρωσαν απο ότι έμαθα τον αγώνα του πρωταθλήματος

chris.r675
05/10/2013, 21:42
εγω λεω σιγα σιγα να μαζευω λεφτα για απριλιο για ιταλια,δεν βλεπω να τελειωνει αυτη η υποθεση συντομα,θα ξεχασουμε να οδηγαμε!

H.A.Balafoutre
05/10/2013, 21:47
Χμμμμμ....αν και έχει κρύο....

sapila racing
07/10/2013, 09:01
Λιγο δυσοίωνα τα πράγματα. Οι Ρουμάνοι ακύρωσαν απο ότι έμαθα τον αγώνα του πρωταθλήματος

Κατι θα ξέρουν για να τον ακυρώσουν.

TROOPER
07/10/2013, 09:28
εγω λεω σιγα σιγα να μαζευω λεφτα για απριλιο για ιταλια,δεν βλεπω να τελειωνει αυτη η υποθεση συντομα,θα ξεχασουμε να οδηγαμε!

απριλιο, ιταλια, εξηγησου!

nktR
07/10/2013, 09:37
και Brno με μοτό δικά τους να με περιμένουν εκεί όλα έτοιμα
με τη φορμούλα, κροκόδειλο, κρανάκι, γαντάκια και μπότες και τα ρούχα μας σε βαλίτσα, πτήση και φτάσαμε στο παράδεισο για ένα 4 ήμερο της κολάσεως....

κοίτα ρπμ που καταντήσαμε στα 42 μας να γίνομε υποχρεωτικά πιστομετανάστες....:a2::a46:

TROOPER
07/10/2013, 09:39
και Brno με τη φορμούλα, κροκόδειλο, κρανάκι, γαντάκια και μπότες και τα ρούχα μας σε βαλίτσα, πτήση και φτάσαμε στο παράδεισο για ένα 4 ήμερο της κολάσεως....

κοίτα ρπμ που καταντήσαμε στα 42 μας να γίνομε υποχρεωτικά πιστομετανάστες....:a2::a46:

ρε!

προσεχτε ρε!

αρχισε να γυαλιζει ο ματις μου! :hunter:

sapila racing
07/10/2013, 10:02
Ηδη το 2013 πήγαν αρκετοί Ελληνες Ιταλία και μαθαίνω οτι θα ξαναπανε και φέτος.
Το κόστος ειναι βέβαια μεγαλύτερο απο τις Σέρρες και η εποχή πολύ δύσκολη. Εγώ δεν το σηκώνω το budget της Ιταλίας.
nktr εγω που παω για τα 47 τι να πω? Μακάρι να ξαναγίνει σωστή η πίστα που ξερουμε και αγαπήσαμε και να ξαναπάμε.
Περσι τον Οκτώβριο την ευχαριστήθηκα ρε παιδιά, κι ας πέταγε χαλίκια....

H.A.Balafoutre
07/10/2013, 11:23
Τελικά! Τίποτα....κρύωσε κι ο καιρός και φυσικά δεν βάζεις άσφαλτο τέτοιο καιρό...άρα πάμε από άνοιξη του 2014 κι ας είναι τα 4 τροχα να γλεντάνε. Είπα, με λόγια τίποτα δεν πάει μπροστά.

nktR
07/10/2013, 12:14
Τελικά! Τίποτα....κρύωσε κι ο καιρός και φυσικά δεν βάζεις άσφαλτο τέτοιο καιρό...άρα πάμε από άνοιξη του 2014 κι ας είναι τα 4 τροχα να γλεντάνε. Είπα, με λόγια τίποτα δεν πάει μπροστά.

από Οκτώβριο χειμώνα....
έτσι, από άνοιξη και βλέπουμε :sun:

και έχουμε τον άλλο να μας βγάζει σημαιάκια:owned::a2:στο 1¨08 με ρεκόρ πίστας....

http://www.youtube.com/watch?v=xR6WnnGCXA8

devil's animal
07/10/2013, 12:30
από Οκτώβριο χειμώνα....
έτσι, από άνοιξη και βλέπουμε :sun:

και έχουμε τον άλλο να μας βγάζει σημαιάκια:owned::a2:στο 1¨08 με ρεκόρ πίστας....

http://www.youtube.com/watch?v=xR6WnnGCXA8

ειναι απιστευτο πως κραταει το τετρατροχο στις στροφες που ξερουμε και αγαπαμε...:eek:
ακομα και με τις αναταραξεις που δημιουργουν τα μπαλωματα, ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακο το βιντεο..
:a18::a012::a18::a012::a46::a46:

nktR
07/10/2013, 12:33
και η συνέχεια με κάποιες λήψεις που δείχνουν το πως είναι η πίστα με τα μπαλώματα

http://www.youtube.com/watch?v=0cEZxyR_xW4

H.A.Balafoutre
07/10/2013, 12:41
Απορίας άξιο, ενώ είναι τόσο προβλεπόμενος...δεν φοράει γάντια...!!! Αλλά το αντιπαρέρχομαι....γιατί χέρια έχει...αλλά να μην τα ξαναλέμε...όταν μπαίνει η αεροδυναμική στο παιχνίδι τα 4τροχα πάνε αλλού. Αν μπεί και F1 μπορεί να κάνει και 0.48 σέκοντς...μικρή πίστα ρε σεις...

nktR
07/10/2013, 13:14
Απορίας άξιο, ενώ είναι τόσο προβλεπόμενος...δεν φοράει γάντια...!!!

δεν φοράει γάντια γιατί πάει τόσο αργά που πλάθει κουλουράκια.....:tooth:

sotos 8
07/10/2013, 14:29
μπορει καποιος που ξερει καλυτερα αγγλικα απο εμενα να μου πει τι λεει ο κυριουλης απ το 2.20 εως το 2.30 ?

chris.r675
07/10/2013, 15:04
απριλιο, ιταλια, εξηγησου!

γιωργο εχουμε αρχισει να το κουβεντιαζουμε για εξωτερικο,ηδη πολυ διοργανωτες ετοιμαζονται για ανοιξη ιταλια,και με μεταφορα μοτο και ολα,στην τελικη θα παρω κουμπαρο
και καραβι ηγουμενιτσα και οποιο πιστακι βρουμε,ειναι και η σλοβενια κοντα,τωρα που εχουμε και trackbike!:D

H.A.Balafoutre
07/10/2013, 15:24
μπορει καποιος που ξερει καλυτερα αγγλικα απο εμενα να μου πει τι λεει ο κυριουλης απ το 2.20 εως το 2.30 ?

Σωστά κατάλαβες...δεν είναι καλή από άποψη ασφάλειας διότι δεν έχει σε κάποια σημεία το σωστό χώρο εξόδου αλλά και ο τοίχος που υπάρχει κάθετα της Κ5, από το πρανές και μέσα είναι επίσης επικίνδυνος. Καλώς ή κακώς...είναι κι αυτό μια αλήθεια μεταξύ όλων των άλλων.

R-1nas
07/10/2013, 23:33
Helloooo???? Ειναι prototype LM series (LeMan) και εγω το βλεπω να κανει βολτα.... F3 το 1998 κανανε 1,13...

stam2
08/10/2013, 06:21
το εσάκι είναι σαν ναρκοπέδιο..... :bawl:

seitman
08/10/2013, 12:39
το εσάκι είναι σαν ναρκοπέδιο..... :bawl:

Οντως...
Με αυτά που βλέπουμε απο το βίντεο μου φαίνεται πως ξεχνάμε τις Σέρρες
και προσανατολιζόμαστε προς εξωτερικό.. Ξέρεις κανεις τι χρεώνει ο Ζαφειροπουλος για μεταφορά μοτοσυκλετας στο Mugello η το Misano?

TROOPER
09/10/2013, 09:52
γιωργο εχουμε αρχισει να το κουβεντιαζουμε για εξωτερικο,ηδη πολυ διοργανωτες ετοιμαζονται για ανοιξη ιταλια,και με μεταφορα μοτο και ολα,στην τελικη θα παρω κουμπαρο
και καραβι ηγουμενιτσα και οποιο πιστακι βρουμε,ειναι και η σλοβενια κοντα,τωρα που εχουμε και trackbike!:D

δε θα μεινω εξω απο αυτο χρηστο! νομιζω οτι μολις παρω το οχημα που θα μου επιτρεψει μια καλη βολτα θα κανω ενα σ/κ μαλλον στα μερη σας να το εξετασουμε διεξοδικα.

:D

chris.r675
09/10/2013, 15:13
δε θα μεινω εξω απο αυτο χρηστο! νομιζω οτι μολις παρω το οχημα που θα μου επιτρεψει μια καλη βολτα θα κανω ενα σ/κ μαλλον στα μερη σας να το εξετασουμε διεξοδικα.

:D

θα χαρουμε πολυ να σε δουμε!τι θα παρεις παλι?παντελονια τα εχετε κανει τα μηχανακια!:lol::lol::lol:

sniper
09/10/2013, 15:15
θα χαρουμε πολυ να σε δουμε!τι θα παρεις παλι?παντελονια τα εχετε κανει τα μηχανακια!:lol::lol::lol:

να δω τις χαρές σας όταν θα τον δειτε αγέρωχο πάνω στο καινουργιο του μηχανάκι.... :bawl:

harris_x
09/10/2013, 15:44
να δω τις χαρές σας όταν θα τον δειτε αγέρωχο πάνω στο καινουργιο του μηχανάκι.... :bawl::lol::lol::lol:

chris.r675
09/10/2013, 22:47
να δω τις χαρές σας όταν θα τον δειτε αγέρωχο πάνω στο καινουργιο του μηχανάκι.... :bawl:

μην μου πεις οτι πηρε στρωμα?

harris_x
10/10/2013, 08:20
μην μου πεις οτι θα πάρει στρωμα? έεεεετσι... :lol:

chris.r675
10/10/2013, 15:18
έεεεετσι... :lol:

:lol::lol::lol:,περα απο τη πλακα,τιμιοτατο το στρωμα,ειδικοτερα για τις εποχες που ζουμε!
ειχε καιρο που το μουρμουραγε για το στρωμα!

harris_x
10/10/2013, 15:25
:lol::lol::lol:,περα απο τη πλακα,τιμιοτατο το στρωμα,ειδικοτερα για τις εποχες που ζουμε!
ειχε καιρο που το μουρμουραγε για το στρωμα!
καλό είναι αλλά ο χαβαλές είναι καλύτερος :lol::lol::lol:

astroman76
10/10/2013, 15:42
και η συνέχεια με κάποιες λήψεις που δείχνουν το πως είναι η πίστα με τα μπαλώματα

http://www.youtube.com/watch?v=0cEZxyR_xW4

2'21:wave2:

fazerakis
10/10/2013, 20:58
Οι περισσότεροι φαντάζομαι πήρατε το μήνυμα για την ακύρωση του φθινοπωρινού track day :(
Η πίστα βέβαια, συμφωνα και με τα λεγόμενα του CD, οδηγείται απλά δεν προσφέρει την οδηγική απόλαυση που προσέφερε παλιότερα και θα αγχώσει τους πιο γρήγορους αναβάτες.

Προσωπικά και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης δεν ψήνομαι να επενδύσω άμεσα σε μια επισκεψη.
Τον Μάιο μπορεί να πάω έστω κι έτσι.
Αντιγραφω από το mail:

"Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε ένα trackday - και ο λόγος είναι και πάλι η κατάσταση του ασφαλτοτάπητα της πίστας των Σερρών. Η απόφασή μας αυτή έρχεται μετά από ώριμη σκέψη και, φυσικά, ύστερα από προσωπική εκτίμηση της κατάστασης. Και αυτή τη φορά δεν βασιστήκαμε σε γνώμες τρίτων -όση εμπιστοσύνη κι αν τους έχουμε- αλλά ανεβήκαμε αυθημερόν και κάναμε μερικούς αναγνωριστικούς γύρους. Τα συμπεράσματα πολλά, εδώ όμως θα προσπαθήσω να συνοψίσω αυτά που βιώσαμε σε μερικές γραμμές. Επί της ουσίας, η πίστα μπορεί να οδηγηθεί από ένα μέσο αναβάτη χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο ρυθμός γίνει γρήγορος - και συνοψίζονται σε τρεις κατηγορίες: την υψομετρική διαφορά μπαλωμάτων / πίστας, το οπτικό χάος που δημιουργούν τα βιράζ με τις προσωρινές διαγραμμίσεις και τα μπαλώματα και, τέλος, την αδυναμία να διακρίνεις τις μεγάλες λακκούβες. Για να μην παρεξηγηθώ, να πω ότι αν τρέχαμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έπρεπε να συμμετάσχουμε σε αγώνα δεν θα υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς, ακόμα και έτσι, οι Σέρρες παραμένουν ασφαλέστερες συνολικά από πίστες όπως το Τυμπάκι, το Ελληνικό, η Τρίπολη και τα Μέγαρα. Όμως, στο trackbike.gr, στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά η οδηγική απόλαυση - και από αυτή δεν έχει μείνει και πολύ στην πίστα που τόσο αγαπήσαμε...Επιστροφή στα τρία βασικά προβλήματα. Η υψομετρική διαφορά του μπαλώματος με τον τάπητα γίνεται επικίνδυνη κυρίως στις εξόδους των στροφών, όπου ο αναβάτης έχει γερά ανοιχτό το γκάζι και κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την μοτοσυκλέτα όταν ο τροχός του χτυπήσει στη ραφή. Για το οπτικό χάος δεν έχω να πω πολλά (οι φωτογραφίες και τα video που τραβήξαμε λένε περισσότερα), μόνο ότι κουράζει το βλέμμα πολύ γρήγορα και δεν σε αφήνει να κοιτάξεις μακριά και να ευχαριστηθείς την οδήγηση, καθώς είσαι μόνιμα με το ένα μάτι στην άσφαλτο μήπως και πέσεις πάνω σε κάτι που θέλεις να αποφύγεις. Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, τα μπαλώματα τοποθετήθηκαν στην πίστα τον Σεπτέμβριο, με σκοπό να διορθωθεί η αστοχία της νέας ασφαλτόστρωσης που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Δήμαρχο Σερρών, ενημερωθήκαμε για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι ποιοτικοί έλεγχοι που πραγματοποίησε ο οργανισμός TUV αλλά και ο ΕΣΠΕΛ (ειδικός σύμβουλος ποιοτικού ελέγχου) κατονομάζουν τον εργολάβο ως τον αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάσταση του ασφαλτοτάπητα. Η δημοτική αρχή έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες και ελπίζει η εκ νέου ασφαλτόστρωση -από άλλο εργολάβο αυτή τη φορά- να ολοκληρωθεί πριν πιάσουν τα κρύα, δηλαδή πριν τα μέσα Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, Δήμαρχος και τοπικοί παράγοντες δεσμεύονται ότι η πίστα θα είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί τον Απρίλιο του ’14, ημερομηνία στην οποία τοποθετούμε το επόμενο trackday μας. Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε καλό χειμώνα και καλή αντάμωση το 2014! Υ.Γ. Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης θα βρείτε στο εξής link:http://trackbike.gr/photos/serres-1013.zip Για να δείτε τα video που τραβήξαμε, κλικ στα παρακάτω:http://www.youtube.com/watch?v=96NV_U5UfHchttp://www.youtube.com/watch?v=oNKeHp-gMEkΓια το trackbike.gr,Κωνσταντίνος Δάλλας, Θανάσης Γαβαθάς"

harris_x
10/10/2013, 21:06
Το trackbike τελικα ακυρωσε το φθινοπωρινό td...

Το βίντεο τα λέει ολα :(

https://www.youtube.com/watch?v=96NV_U5UfHc&feature=youtube_gdata_player

harris_x
10/10/2013, 21:09
Ακομα ενα βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=oNKeHp-gMEk&feature=youtube_gdata_player

sapila racing
11/10/2013, 10:36
... :( :mad:

bros400pgm
11/10/2013, 10:39
Στεναχωριεστε για τα χαλια του εργου ή γιατι δεν το πατε τοσο γρηγορα?:lol:

harris_x
11/10/2013, 10:50
Στεναχωριεστε για τα χαλια του εργου ή γιατι δεν το πατε τοσο γρηγορα?:lol:
και για τα δύο :lol:

ε, λίγο παραπάνω για το δεύτερο :lol:

harris_x
11/10/2013, 14:11
:eek:

K2

301121

K15

301122

K6

301123

Οι φωτογραφίες μου ήρθαν με e-mail από το trackbike

GIXXERAKIAS
11/10/2013, 14:22
Φαίνεται καθαρά και στο βίντεο η αποσταθεροποίηση της μοτό όταν περνάει από τα μπαλώματα σε είσοδο και έξοδο και αν δεν κάνω λάθος όσο είναι μέσα στα μπαλώματα η κάμερα τρεμοπαίζει σαν να μην ειναι στρωτό το μπάλωμα αλλά κακής ποιότητος επιδιόρθωση σε κάποιο εθνικό δίκτυο......

harris_x
11/10/2013, 14:27
H κατάσταση είναι επιεικώς τραγική...

sapila racing
11/10/2013, 15:32
:a35:

nickald
11/10/2013, 15:42
και αυτο τωρα το εκαναν για να διορθωσουν το προβλημα?

Θα φτασουμε να αναπολουμε τα παλια 3 φαγωματα που ειχε η πιστα ρε πστ μου....

sapila racing
11/10/2013, 15:59
και αυτο τωρα το εκαναν για να διορθωσουν το προβλημα?

Θα φτασουμε να αναπολουμε τα παλια 3 φαγωματα που ειχε η πιστα ρε πστ μου....

Εγώ τα αναπολώ ήδη.
Το κακό είναι οτι πρόλαβα και πήγα περσι τον Οκτώβριο και παρ όλο που πεταγε χαλίκια, ηταν τέλεια.