View Full Version : Σέρρες..
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
δεν πεφτουν μονο οσοι γυρνανε στο1.20...
Έτσι
Και για να είμαστε και πιο σωστοί, αυτοί του .20 πέφτουν σπάνια, αυτοί του .40+ είναι που πέφτουν σα τις μύγες
menelaos46
10/10/2021, 09:47
Καλά τα λέτε εσείς αλλά όλες οι νέες ασφαλτοστρώσεις έχουν μειονεκτήματα σε όλες τις πίστες του κόσμου, επίσης η πτώση κατά 90% έρχεται από οδηγικό λάθος και κατά 10% από κατασκευαστικό λάθος.
Ας φτιάξουμε το 90% και μετά μας απασχολεί το 10...
Σε μία ασφαλτόστρωση που έχει γίνει δύο φορές σε μία δεκαετία ψάχνουμε να βρούμε σε ποιά στροφή έχει λάθη...
RaGe_Raptor
10/10/2021, 09:58
Καλά τα λέτε εσείς αλλά όλες οι νέες ασφαλτοστρώσεις έχουν μειονεκτήματα σε όλες τις πίστες του κόσμου, επίσης η πτώση κατά 90% έρχεται από οδηγικό λάθος και κατά 10% από κατασκευαστικό λάθος.
Ας φτιάξουμε το 90% και μετά μας απασχολεί το 10...
Σε μία ασφαλτόστρωση που έχει γίνει δύο φορές σε μία δεκαετία ψάχνουμε να βρούμε σε ποιά στροφή έχει λάθη...
ναι μεν,αλλά...
βλέπεις 2 μέρη μπαλωμένα σε μια φρεσκοστρωμένη πίστα, δεν είναι κρίμα?
ναι μεν,αλλά...
Το κριμα δεν ειναι τοσο τα 2 ή 3 μπαλωματα σε μια φρεσκοστρωμενη πιστα.
Το κριμα ειναι οταν το μπαλωμα εξακολουθει να ειναι προβλημα και σε καποιες περιπτωσεις μεγαλυτερο του αρχικου!
peterTHErider
10/10/2021, 19:15
Το κριμα δεν ειναι τοσο τα 2 ή 3 μπαλωματα σε μια φρεσκοστρωμενη πιστα.
Το κριμα ειναι οταν το μπαλωμα εξακολουθει να ειναι προβλημα και σε καποιες περιπτωσεις μεγαλυτερο του αρχικου!
αυτο ακριβως!
menelaos46
10/10/2021, 21:45
ναι μεν,αλλά...
Κρίμα είναι αλλά ως εκεί...
https://www.youtube.com/watch?v=Cso8ou36O6I
peterTHErider
19/10/2021, 16:01
Εντυπώσεις από την πίστα;;;
Δεν ειμαι εγω,αν αυτο καταλαβες:D Δεν εχω μπει ποτε σε πιστα βασικα.Απλα το βρηκα στο γιουτιουμπ και ειπα να το ανεβασω μιας και ειναι φρεσκο βιντεο στον νεο ασφαλτοταπητα
basilis_k6
19/10/2021, 19:40
Δεν ειμαι εγω,αν αυτο καταλαβες:D Δεν εχω μπει ποτε σε πιστα βασικα.Απλα το βρηκα στο γιουτιουμπ και ειπα να το ανεβασω μιας και ειναι φρεσκο βιντεο στον νεο ασφαλτοταπητα
με το wobble της καμερας ειναι σαν να βλέπουμε motocross
peterTHErider
20/10/2021, 04:32
με το wobble της καμερας ειναι σαν να βλέπουμε motocross
αυτο δεν λεει πολλα,μπορει να σημαινει κακο σφιξιμο η κακη βαση.οι χρονοι και οι περιγραφες θα μας πουν.
https://www.legendsontrack.com/greek/%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%B1
Μονοδρομος...
peterTHErider
25/10/2021, 14:14
https://www.legendsontrack.com/greek/%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%B1
Μονοδρομος...
Ωραιο αλλα πολυ πανηγυρακι και λιγο trackday...
Ασε που θα εχει παρα πολυ κοσμο.
Ωραιο αλλα πολυ πανηγυρακι και λιγο trackday...
Ασε που θα εχει παρα πολυ κοσμο.
Αν εχει καλο καιρο, θα ειναι τελεια.
Φευγει το 21 και μπαινει χειμωνας.
peterTHErider
28/10/2021, 11:18
Να πατε και να περασετε ομορφα!και αν πας κανε μας μια περιγραφη για την κατασταση της πιστας!:beer:
ratamahatta
28/10/2021, 13:38
Α ρε να μην μένουμε πουθενά κοντά να φχαριστιομασταν και εμείς καμία σοβαρή πίστα,με τα συν και τα πλην,
Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σε πρωτεύουσα-πολη 5εκ κατοίκων δεν υπάρχει πίστα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
basilis_k6
28/10/2021, 13:50
Α ρε να μην μένουμε πουθενά κοντά να φχαριστιομασταν και εμείς καμία σοβαρή πίστα,με τα συν και τα πλην,
Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σε πρωτεύουσα-πολη 5εκ κατοίκων δεν υπάρχει πίστα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Κανεις δεν μπορει. πιστευα οταν πρωτομπήκα πιστα που ήμουν 21-21 οτι θα προλάβω να οδηγαω νέος σε μια πιστα καλη στην αθηνα. ακουγα τοτε για f1, για αναθέσεις, για έτοιμα σχεδια, για λεφτα που ηδη εχουν προγραμματιστεί για πιστα, ενα καρο μ@λ@κιες απο κάθε υπουργο και αλλες τοσες απο τα περιοδικα. μπορεί να μπαινω στα 60 μου με κανένα ηλεκτρικο κλασσικο πλεον.
sapila racing
09/11/2021, 10:03
Η πιστα μια χαρα ειναι τελικα.
Εχει καποια κουνηματα κλπ σε καποια σημεία αλλά σε γενικες γραμμές ειναι ΟΚ.
Οχι μονο για εμας τους κοινούς θνητους αλλά και για τους πραγματικά γρήγορους.
Στο Legends που πηγαμε το ΠΣΚ 5,6,7/11 οι χρονοι ηταν πολυ καλοί, εως και 1.21 γραφτηκε.
Φαινεται να τρωει τα λαστιχα πιο πολύ απο πριν αλλά κι αυτό μπορεί να εχει να κανει με το οτι ειναι καινουρια η ασφαλτος.
Καλα νεα επιτελους :beer:
Πριν λιγο ρωτησα ενα φιλο που ανεβηκε κ περιμενω να μου πει κ αυτος τις εντυπωσεις του
peterTHErider
09/11/2021, 12:49
Εχει καποια κουνηματα κλπ σε καποια σημεία αλλά σε γενικες γραμμές ειναι ΟΚ.
Οχι μονο για εμας τους κοινούς θνητους αλλά και για τους πραγματικά γρήγορους.
Στο Legends που πηγαμε το ΠΣΚ 5,6,7/11 οι χρονοι ηταν πολυ καλοί, εως και 1.21 γραφτηκε.
Φαινεται να τρωει τα λαστιχα πιο πολύ απο πριν αλλά κι αυτό μπορεί να εχει να κανει με το οτι ειναι καινουρια η ασφαλτος.
Αυτο ακουστηκε οντως.ισχυει πως εχει ακομα καλυτερη προσφυση;
Αν ειναι απο τωρα καλυτερη σε λιγους μηνες που θα πιασει το πικ θα εχει ανεβει level.
sapila racing
09/11/2021, 13:29
Αυτο ακουστηκε οντως.ισχυει πως εχει ακομα καλυτερη προσφυση;
Αν ειναι απο τωρα καλυτερη σε λιγους μηνες που θα πιασει το πικ θα εχει ανεβει level.
Δεν μπορώ να πω εγω αν εχει καλύτερη πρόσφυση απο πριν. Το 1:21 ομως δειχνει οτι δεν υπαρχει θέμα πρόσφυσης.
Ισως εκανα καποιο λάθος στις πιέσεις, το σιγουρο ειναι οτι μου διέλυσε το πισω GP212 endurance που εβαλα την Παρασκευη το απόγευμα σε χρόνο dt κι εκανα και παντιλίκι στην 12 κατα λάθος.
Την Κυριακη το πρωι που το τουμπαρισα ηταν ήδη αργα κι ειχε πεθανει με αποτέλεσμα να κανω μονο 2 sessions την Κυριακη.
peterTHErider
09/11/2021, 15:12
Δεν μπορώ να πω εγω αν εχει καλύτερη πρόσφυση απο πριν. Το 1:21 ομως δειχνει οτι δεν υπαρχει θέμα πρόσφυσης.
Ισως εκανα καποιο λάθος στις πιέσεις, το σιγουρο ειναι οτι μου διέλυσε το πισω GP212 endurance που εβαλα την Παρασκευη το απόγευμα σε χρόνο dt κι εκανα και παντιλίκι στην 12 κατα λάθος.
Την Κυριακη το πρωι που το τουμπαρισα ηταν ήδη αργα κι ειχε πεθανει με αποτέλεσμα να κανω μονο 2 sessions την Κυριακη.
Το σαββατο ποσα εκανες;σε τι ρυθμο;
sapila racing
09/11/2021, 15:43
Το σαββατο ποσα εκανες;σε τι ρυθμο;
Το λάστιχο εβγαλε 6 session απο 1:34 μεχρι 1:36 ολα κι όλα και ζοριζοταν απ την αρχη.
Κανονικά παω στο 1:33 αλλά δεν πηγαινε αυτη την φορα, φαινεται οτι κατι πηγε λαθος λογω αυξημενης πιεσης κι οταν δεις το λαστιχο θα καταλαβεις.
Ανοιξα νεο thread και θα τα γραψω εκει.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=160672
Τι πιέσεις είχες και τι πιέσεις θα ήθελες να εχεις αν επιτρέπεται ; :)
Εντιτ : οκ στο άλλο φρεντ το λοιπόν
Έχετε δεί τον νέο τιμοκατάλογο της πίστας;
Για τις καθημερινές το κόστος χρήσης με μοτό εκτινάχθηκε από τα 45€ στα 70 και έγινε ίδιο με τα αυτοκίνητα.
Ελπίζω να έχουν κάνει κάποιο λάθος και να το διορθώσουν.
borgiriadis1
27/12/2021, 16:26
Για τις καθημερινές το κόστος χρήσης με μοτό εκτινάχθηκε από τα 45€ στα 70 και έγινε ίδιο με τα αυτοκίνητα.
Όντως μόλις μπήκα και το είδα κι εγώ. Αν δεν έχει γίνει λάθος τότε είναι πολύ ακριβά.
sapila racing
28/12/2021, 09:37
Το ειδα τωρα κι εγω και πολύ μου κακοφανηκε ομολογω. :mad:
Χτες πάντως τους έστειλα ενα μεηλ με παράπονα για αυτην την αύξηση, θα δούμε αααααν μου απαντήσουν
basilis_k6
28/12/2021, 17:17
τυπική ελληνική αυξηση. απευθείας στο +70%
doctoras
29/12/2021, 07:33
+70%
55%
:wave2:
Χτες πάντως τους έστειλα ενα μεηλ με παράπονα για αυτην την αύξηση, θα δούμε αααααν μου απαντήσουν
Τελικά μου απάντησαν στο μεηλ, αν και δεν περίμενα οτι θα το έκαναν είναι η αλήθεια.
Έγραψαν:
"Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις επισημάνσεις σας.
Θα μεταφερθεί η απόψή σας στη Διοίκηση.
Γνωρίζουμε ωστόσο πως ακόμη και με τον νέο τιμοκατάλογο είναι κατά πολύ η οικονομικότερη πίστα αυτής της κατηγορίας στην Ευρώπη."
:hmm::hmm:
borgiriadis1
29/12/2021, 23:34
Τώρα αυτό τι σημαίνει? Παίζει να κάναν λάθος ή η τιμή είναι σωστή και απλά θα το πουν στην "διοίκηση" μήπως και κτ αλλάξει?
Οτι σου λέει στας Ευρώπας πλεροκουν παραπάνω θα σε λάβουμε υπόψιν μας αλλά ταυτόχρονα σε γράφουμε και στο χιόνι αμα θες τραβα στο μουτζελο να πληρώσεις 300+:lol:
Κλασσικά ας βγάλουμε απ τη μύγα ξύγκι μπορούμε...ότι γίνεται και στα μεγαρα με τα τρακντει...η νοοτροπία του αυτό είναι και άμα γουστάρεις αλλιως Επίδαυρο..:yuck:
Οτι σου λέει στας Ευρώπας πλεροκουν παραπάνω θα σε λάβουμε υπόψιν μας αλλά ταυτόχρονα σε γράφουμε και στο χιόνι αμα θες τραβα στο μουτζελο να πληρώσεις 300+:lol:
Κλασσικά ας βγάλουμε απ τη μύγα ξύγκι μπορούμε...ότι γίνεται και στα μεγαρα με τα τρακντει...η νοοτροπία του αυτό είναι και άμα γουστάρεις αλλιως Επίδαυρο..:yuck:
Κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ.
Εκτός και αν έχουν διαμαρτυρηθεί και άλλοι (πέσει και κάνα κράξιμο στο ρουφιανοβιβλιο) και κάνουν καμιά μείωση της τιμής.......ή περιμένουν να δουν αντίκτυπο, αν πέσει η επισκεψιμότητα.
borgiriadis1
30/12/2021, 08:33
Μα δεν είναι λογικό να πέσει η κίνηση? Σκέψου ότι κάποιος που πάει συστηματικά (1-2 φορές το μήνα) θα πληρωμή τα μαλλιά τις κεφαλής του.
Δλδ πόσο κοστίζει να πας σε οργανωμένο track day?
RaGe_Raptor
30/12/2021, 08:54
Τελικά μου απάντησαν στο μεηλ, αν και δεν περίμενα οτι θα το έκαναν είναι η αλήθεια.
Έγραψαν:
"Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις επισημάνσεις σας.
Θα μεταφερθεί η απόψή σας στη Διοίκηση.
Γνωρίζουμε ωστόσο πως ακόμη και με τον νέο τιμοκατάλογο είναι κατά πολύ η οικονομικότερη πίστα αυτής της κατηγορίας στην Ευρώπη."
:hmm::hmm:
Α, μάλιστα.Θα μεταφερθεί στη διοίκηση. Σίιιιιγουρα....
Μια λογική αύξηση δεν θα πείραζε κανέναν.
Όσοι θέλουν να μπαίνουν πίστα θα μπαίνουν, και 120€ να γίνει. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
borgiriadis1
30/12/2021, 10:52
Όσοι θέλουν να μπαίνουν πίστα θα μπαίνουν, και 120€ να γίνει. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Αυτό σκέφτηκα κ εγώ στην αρχή. Ένας όμως που όπως έγραψα πάει σε τακτική βάση ίσως δεν θα πτοηθεί από μια αύξηση των 5-10€. Αλλά 25€ παραπάνω αρχίζουν και γίνονται πολλά τα χρήματα. Και δεν μιλάμε φυσικά για αγωνιζόμενους που θα πλήρωναν όσο και να έκανε. Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν προπόνηση και κόβουν από αλλού για να πάνε για προπόνηση.
Και να πούμε και το άλλο. Εφόσον πληρώνω τόσα χρήματα και μου λένε ότι είναι η φθηνότερη της Ευρώπης ας μπούμε και στην σύγκριση. Στην Ευρώπη αλλάζουν άσφαλτο ως συντήρηση υποχρεωτική και 2-3 χρονια. Και το φτιάχνουν και σωστά. Εδώ μέσα σε 10 χρόνια έγινε 2 φορές και τις 2 λάθος. Οπότε τι είναι αυτό που πληρώνω παραπάνω?
Πραγματικά, δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά προϊόντα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα με τόσο ανελαστική ζήτηση. Μονοπώλιο έχουν. Ειδικά εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης που έτσι κι αλλιώς μόνο οι πραγματικά hardcore συνεχίζουν συστηματικά να πηγαίνουν.
Εδώ θα γκρινιάξουμε λίγο αλλά τα 25€ διαφορά δε θα σταματήσουν σχεδόν κανένα.
PaNick67
30/12/2021, 11:00
... Οπότε τι είναι αυτό που πληρώνω παραπάνω?
Την μοναδικοτητα της. Με την αλλη πιστα στα Μεγαρα της Αττικης ποια αλλη επιλογη εχεις; Μονο αν δουν ακυρωσεις και μειωση κρατησεων ανω του 30-40% ισως μειωσουν τις τιμες
borgiriadis1
30/12/2021, 11:07
Την μοναδικοτητα της. Με την αλλη πιστα στα Μεγαρα της Αττικης ποια αλλη επιλογη εχεις; Μονο αν δουν ακυρωσεις και μειωση κρατησεων ανω του 30-40% ισως μειωσουν τις τιμες
Σε αυτό συμφωνούμε. Πληρώνω νταβατζιλικι επειδή δεν έχω άλλη επιλογή. Τα υπόλοιπα για τας Ευρωπας είναι να χαμε να λέγαμε.
peterTHErider
30/12/2021, 11:18
Μα και 30% πτωση να εχουν με τη αυξηση που κανανε και περισσοτερα χρηματα θα βγαζουν με 30% λιγοτερη βαβουρα,φθορα και εξοδα.οποτε ακομα μεγαλυτερο κερδος.
PaNick67
30/12/2021, 11:25
Μα και 30% πτωση να εχουν με τη αυξηση που κανανε και περισσοτερα χρηματα θα βγαζουν με 30% λιγοτερη βαβουρα,φθορα και εξοδα.οποτε ακομα μεγαλυτερο κερδος.
Δικιο εχεις αλλα η αυξηση αυτη θα φερει αντιστοιχες και σε αυτους που κανουν οργανωμενα track days, οποτε μειωση κι απο εκει. Αν αυξηθηκαν και οι τιμες για τα αυτοκινητα και υπαρξουν οργανωμενες αντιδρασεις ισως γινει κατι.
peterTHErider
30/12/2021, 11:43
Δικιο εχεις αλλα η αυξηση αυτη θα φερει αντιστοιχες και σε αυτους που κανουν οργανωμενα track days, οποτε μειωση κι απο εκει. Αν αυξηθηκαν και οι τιμες για τα αυτοκινητα και υπαρξουν οργανωμενες αντιδρασεις ισως γινει κατι.
στα οργανωμενα μπορει να εχουν αλλη τιμολογιακη πολιτικη και να μην φανει τοσο.
αλλα οπως και να εχει μακαρι να ταρακουνηθουν απο το κραξιμο και να το μειωσουν.δεν ειμαι βεβαια τοσο αισιοδοξος αλλα βλεπω να κατεβαζουν κανενα ταληρο και μετα να ζητανε και ευχαριστιες.
peterTHErider
22/03/2022, 14:21
Ποιοί ψήνονται για χάλαρη τέλος απρίλη?
vassilis88
22/03/2022, 15:04
Ποιοί ψήνονται για χάλαρη τέλος απρίλη?
το σκεπτομαι..........τελευταια φορα ηταν το 17 :(
το σκεπτομαι..........τελευταια φορα ηταν το 17 :(
Τσιμπησαμε κατι? :a014:
peterTHErider
23/03/2022, 10:25
ααααααάντε να οργανωθούμε!
vassilis88
23/03/2022, 11:38
Τσιμπησαμε κατι? :a014:
:D
ααααααάντε να οργανωθούμε!
μολις κανονισα την αδεια .. φυγαμε
οκτανιε ηρθε η ωρα :D
DrIoannis
23/03/2022, 12:15
Κανένα νέο για τον τάπητα έχουμε;
peterTHErider
23/03/2022, 12:33
δεν αποτελεί πρόβλημα.είναι λίγο καλύτερος από πριν.αυτό μου ακούγεται αρκετό.
Θα ειναι καποιος εκει την Παρασκευή 1 Απριλίου;
Εχω ηδη κανονισει να ανεβω. Θα ειμαστε ενα παρεακι 5-7 ατόμων!
DrIoannis
24/03/2022, 07:08
δεν αποτελεί πρόβλημα.είναι λίγο καλύτερος από πριν.αυτό μου ακούγεται αρκετό.
Οκ μακάρι να είναι έτσι και το πρόβλημα στην 11 να μην ενοχλεί.
sapila racing
24/03/2022, 08:39
Η πίστα ειναι ΟΚ, δεν εχει θέμα.
Το TD της πρωτομαγιας ειναι δελεαστικό αλλά μαλλον θα προτιμησω το επόμενο που ειναι τελος Μαιου.
Vassilis
24/03/2022, 09:34
Οσοι ειστε απο Αθηνα πατε με την μηχανη μεχρι Σερρες ή μαζευεστε και τις στελνετε με φορτηγο;
οκτανιε ηρθε η ωρα :D
Καλοριζικο ρε Μπιλυ, καλα χλμ να εχεις
Να σου πω την αληθεια, πιο πολυ μπζηνομαι για το TD του Ζαφειροπουλου τελος Μαιου. Απο αυτα που ακουω και απο εμπιερια 2 φιλως που ειχαν παει το '15, πρεπει να ειναι πιο οργανωμενος, πιο κοντα σε αυτα που διοργανωναμε παλΑΙα
(βρες κ βαλε φωτο απο τοτε που ησουν στη Κ)
peterTHErider
24/03/2022, 10:21
Η πίστα ειναι ΟΚ, δεν εχει θέμα.
Το TD της πρωτομαγιας ειναι δελεαστικό αλλά μαλλον θα προτιμησω το επόμενο που ειναι τελος Μαιου.
Η αλήθεια είναι πως από άποψη καιρού είναι πιο safe το τέλος μαίου αλλά δεν κρατίεμαι άλλο!βολεύει και λόγο 3μέρου!
sapila racing
24/03/2022, 11:33
Οσοι ειστε απο Αθηνα πατε με την μηχανη μεχρι Σερρες ή μαζευεστε και τις στελνετε με φορτηγο;
Κάποιοι πανε καβαλα, αλλοι τα φορτώνουμε σε τρειλερ κι αλλοι τα στελνουν με φορτηγό.
Ο Ζαφειρόπουλος συνεργαζεται με μεταφορική και απ οτι ξέρω στο πηγαίνει και στο φέρνει με 120 Ευρω.
Η αλήθεια είναι πως από άποψη καιρού είναι πιο safe το τέλος μαίου αλλά δεν κρατίεμαι άλλο!βολεύει και λόγο 3μέρου!
Εχω παει παλιότερα στο trackday του Χαλαρη παλι πρωτομαγιά και απο άποψη θερμοκρασίας ηταν τέλεια.
Το πρωι ας πουμε θόλωνε λίγο η ζελατίνα του κράνους, ενω ακόμα και το μεσημέρι ήταν οτι πρέπει.
Απο την αλλη χασαμε ενα απόγευμα λόγω βροχής....
Εχω παει παλιότερα στο trackday του Χαλαρη.
Απο θεμα οργανωσης, ασφαλειας, κτλ, πως ειναι πλεον?
sapila racing
24/03/2022, 13:19
Απο θεμα οργανωσης, ασφαλειας, κτλ, πως ειναι πλεον?
Μια χαρα ηταν τότε που είχα παει το 2015, αλλά δεν θυμαμαι να ξαναπήγα στου Χαλαρη απο τοτε.
Μια χαρα ηταν τότε που είχα παει το 2015, αλλά δεν θυμαμαι να ξαναπήγα στου Χαλαρη απο τοτε.
Αλλα ειχα ακουσει εγω,ειδικα για το '15 :lol:
Αν βρω χρονο (γιατι θα χρειαστει μπολικος) θα σου ΠΜ λεπτομερειες, αλλιως το Μαη στΑς σΕρρας
vassilis88
25/03/2022, 09:08
Καλοριζικο ρε Μπιλυ, καλα χλμ να εχεις
Να σου πω την αληθεια, πιο πολυ μπζηνομαι για το TD του Ζαφειροπουλου τελος Μαιου. Απο αυτα που ακουω και απο εμπιερια 2 φιλως που ειχαν παει το '15, πρεπει να ειναι πιο οργανωμενος, πιο κοντα σε αυτα που διοργανωναμε παλΑΙα
(βρες κ βαλε φωτο απο τοτε που ησουν στη Κ)
ευχαριστω ρει :D
τελη μαη δν παιρνω αδειες με τπτ... οποτε πρωτομαγια ιτ ιζ κ ευχαριστω να λεω :tooth:
psychoboy
25/03/2022, 11:06
Αλλα ειχα ακουσει εγω,ειδικα για το '15 :lol:
Αν βρω χρονο (γιατι θα χρειαστει μπολικος) θα σου ΠΜ λεπτομερειες, αλλιως το Μαη στΑς σΕρρας
Σορρυ που μπαίνω ετσι στην κουβέντα, αλλα ετοιμάζομαι να μπω πρώτη φορά σε track day και έχει ένα ο Χάλαρης το επόμενο ΣΚ(μέγαρα)..Αν έχεις χρόνο θα εκτιμούσα ένα Pm με την αποψή σου !
GogosLux
27/03/2022, 21:04
Εγώ πάντως έκλεισα και πλήρωσα για τέλος Μαίου !!
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω Σέρρες μετά από 11 περίπου χρόνια, καλές οι πίστες Βέλγιο και Γαλλία αλλά οι πρώτες αγάπες είναι αλλιώς ;)
Σκοπεύω να νοικιάζω μεγάλο βαν οπότε αν κάποιος θέλει το πάμε παρείτσα.
Εγώ πάντως έκλεισα και πλήρωσα για τέλος Μαίου !!
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω Σέρρες μετά από 11 περίπου χρόνια, καλές οι πίστες Βέλγιο και Γαλλία αλλά οι πρώτες αγάπες είναι αλλιώς ;)
Σκοπεύω να νοικιάζω μεγάλο βαν οπότε αν κάποιος θέλει το πάμε παρείτσα.
Πως εκλεισες και πληρωσες εξ'αποστασεως;
Για ποιες ημερομηνιες;
GogosLux
27/03/2022, 22:38
Πως εκλεισες και πληρωσες εξ'αποστασεως;
Για ποιες ημερομηνιες;
28-29/05, εξ αποστάσεως μεν αφού το έκανα μέσω τηλεφώνου (κράτηση και πληρωμή μέσω τραπέζης) αλλά ποια είμαι Ελλάδα
28-29/05, εξ αποστάσεως μεν αφού το έκανα μέσω τηλεφώνου (κράτηση και πληρωμή μέσω τραπέζης) αλλά ποια είμαι Ελλάδα
Αααα εκλεισες οργανωμενο TD!!
Ειπα και γω, εξελιχθηκαν τοσο αποτομα οι κρατησεις απευθειας με τη γραμματεια της πιστας....??
DrIoannis
24/04/2022, 15:41
Ο καιρός για το ΣΚ δεν μας τα λέει καλά...
peterTHErider
24/04/2022, 16:23
Ο καιρός για το ΣΚ δεν μας τα λέει καλά...
Το είδα αλλά εκεί λόγω μικροκλίματος εκεί στις σέρρες δεν είναι τίποτα σίγουρο...
Θα ειναι καποιος αυριο 25/04 επανω;;
DrIoannis
24/04/2022, 17:35
Το είδα αλλά εκεί λόγω μικροκλίματος εκεί στις σέρρες δεν είναι τίποτα σίγουρο...
Θα έχει βροχές ΠΣΚΔ...Λίγο άτυχοι είμαστε και δεν ξέρω. Θα περιμένω μέχρι αύριο-μεθαύριο μπας και αλλά δύσκολα.
vassilis88
26/04/2022, 20:50
πως το βλεπετε για το τδ ρε παιδια
vassilis88
27/04/2022, 12:46
Λοιπόν εγώ ανεβαίνω κ δε γαμιεται ότι γίνει τώρα..
Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά! Είδα αυτό το trackday-event (https://track-day.gr/mainpage/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-2022/) πριν λίγες μέρες και έκλεισα να πάω το Σάββατο 30 του μήνα. Θα ανέβει κανένας από Θεσσαλονίκη να πάμε μαζί;
Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά! Είδα αυτό το trackday-event (https://track-day.gr/mainpage/%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-2022/) πριν λίγες μέρες και έκλεισα να πάω το Σάββατο 30 του μήνα. Θα ανέβει κανένας από Θεσσαλονίκη να πάμε μαζί;
Ο καιρος δεν δειχνει ιδιαιτερα χαρουμενος για Σ/Κ... θα ξαναπαω 2 Μαϊου (αργια - Δευτερα - Απο Θεσ/νικη).
Αν θες τραιναρε το για τοτε να ερθεις μαζι με την παρεα μου ! :)
Ο καιρος δεν δειχνει ιδιαιτερα χαρουμενος για Σ/Κ... θα ξαναπαω 2 Μαϊου (αργια - Δευτερα - Απο Θεσ/νικη).
Αν θες τραιναρε το για τοτε να ερθεις μαζι με την παρεα μου ! :)
Πίστεψε με πολύ θα το ήθελα, δυστυχώς όμως δεν μπορώ Δευτέρα διότι δουλεύω. Επιπλέον, από εξοπλισμό για πίστα έχω μόνο μπότες (θα νοικιάσω από αυτούς) καθώς είμαι νέος στο χώρο της μοτοσυκλέτας και επειδή είναι η πρώτη φορά που μπαίνω πίστα νομίζω καλύτερα να είναι κάτι οργανωμένο. Τέλος του μήνα θα κάνω και το California Superbike School, οπότε αν με τραβήξει πολύ η φάση θα κοιτάξω να πάρω δική μου στολή για να ανεβαίνω πιο συχνά. Αυτό για τον καιρό το είδα, ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί :nono: Σε κάνω add για μελλοντικές εξορμήσεις σας προς την πίστα - εκδρομές γενικότερα!
DrIoannis
07/05/2022, 18:29
Μετά από ένα εξαιρετικό 5ήμερο στην πίστα των Σερρών μπορώ να πω ότι η πίστα είναι αρκετά καλή. Ο τάπητας κρατάει αλλά είναι πολύ επιλεκτικός στη "γόμα" που θα χρησιμοποιηθεί και στη θερμοκρασία. Έχει ελάχιστα σαμαράκια (11,13) που εγώ εντόπισα χωρίς να ενοχλούν ιδιαίτερα, αλλά τα καταλαβαίνεις. Το Καλοκαίρι θα υπάρξουν τα πρώτα δεδομένα σε υψηλότερες θερμοκρασίες αν και την Πέμπτη η θερμοκρασία τάπητα έφτασε τους 50C. Ευελπιστώ να βελτιωθεί περισσότερο στο θέμα φθοράς ελαστικού με το χρόνο γιατί αν σου κάτσει λάθος "γόμα" και θερμοκρασία σε 1-2 εικοσάλεπτα εξανεμίζει το πίσω λάστιχο πολύ εύκολα. Όλα αυτά βέβαια ανάλογα το ρυθμό που κρατάει ο κάθε αναβάτης.
peterTHErider
07/05/2022, 19:00
Μετά από ένα εξαιρετικό 5ήμερο στην πίστα των Σερρών μπορώ να πω ότι η πίστα είναι αρκετά καλή. Ο τάπητας κρατάει αλλά είναι πολύ επιλεκτικός στη "γόμα" που θα χρησιμοποιηθεί και στη θερμοκρασία. Έχει ελάχιστα σαμαράκια (11,13) που εγώ εντόπισα χωρίς να ενοχλούν ιδιαίτερα, αλλά τα καταλαβαίνεις. Το Καλοκαίρι θα υπάρξουν τα πρώτα δεδομένα σε υψηλότερες θερμοκρασίες αν και την Πέμπτη η θερμοκρασία τάπητα έφτασε τους 50C. Ευελπιστώ να βελτιωθεί περισσότερο στο θέμα φθοράς ελαστικού με το χρόνο γιατί αν σου κάτσει λάθος "γόμα" και θερμοκρασία σε 1-2 εικοσάλεπτα εξανεμίζει το πίσω λάστιχο πολύ εύκολα. Όλα αυτά βέβαια ανάλογα το ρυθμό που κρατάει ο κάθε αναβάτης.
μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες γιατί το προηγούμενο σκ που ήταν πιο δροσερά αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν πως παρά την βελτιωμένη πρόσφυση του τάπητα αυτός τρωεί αρκετά λιγότερο λάστιχο.
και εγώ εκεί που την κυριακή θα ήθελα παλιά δεύτερο πισινό,με έβγαλε άνετα και ίσως με βγάλει άλλο ένα τρακ ντει!ρυθμός 1.32 με ταχύτερο 1.30.
DrIoannis
07/05/2022, 21:19
μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες γιατί το προηγούμενο σκ που ήταν πιο δροσερά αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν πως παρά την βελτιωμένη πρόσφυση του τάπητα αυτός τρωεί αρκετά λιγότερο λάστιχο.
και εγώ εκεί που την κυριακή θα ήθελα παλιά δεύτερο πισινό,με έβγαλε άνετα και ίσως με βγάλει άλλο ένα τρακ ντει!ρυθμός 1.32 με ταχύτερο 1.30.
Το παν είναι η σωστή γόμα. Δοκίμασα 3 διαφορετικές δυστυχώς σε διαφορετική θερμοκρασία οι πρώτες 2. Το πρώτο την Κυριακή, με θερμοκρασία 20-21 ατμόσφαιρα, απλά εξαϋλώθηκε σε 1 ημέρα (6 δεκαπεντάλεπτα με τούμπα στο 3ο), το 2ο κράτησε 2 ημέρες (1η ημέρα 22-23C και 2η υψηλότερη) και ήταν στο 50% στο τέλος της 2η ημέρας (80 γύροι, αλλάχτηκε προληπτικά) και η 3η που ήταν η μαλακότερη από τις άλλες και με θερμοκρασία ασφάλτου 45-50C κράτησε για μόλις 5 δεκαπεντάλεπτα (χωρίς τούμπα) αλλά σε γυρολόγιο χαμηλότερο των προηγούμενων ημερών (1.25...). Το τελευταίο μάλλον θα μπορούσε να κάνει σύνολο 6 γρήγορα δεκαπεντάλεπτα αν γινόταν την κατάλληλη στιγμή τούμπα.
Αυτά που είδα Κυριακή, αν εξαιρέσουμε κάποιες trackday γόμες και σκληρά ελαστικά, ήταν πολύ φθορά με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά.
Να ξαναπώ ότι την καλύτερη φθορά/κράτημα ένας τάπητας την έχει 1.5-2 έτη μετά που θα ξεκινήσει η χρήση του. Θεωρώ ότι αναμένεται να γίνει ακόμη καλύτερος.
Γενικά το 5ήμερο είχε πολύ σκαμπανέβασμα η θερμοκρασία αέρα αλλά και ασφάλτου.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προσωπική μου άποψη για μία καλή λύση για κάποιον που θα πάει για μέρες να προπονηθεί, θα ήταν η χρήση σκληρού ελαστικού (πχ Pirelli SBK SC3/Dunlop KR 4 κλπ) για να πιάσει ρυθμό και όταν αποφασίσει να το "κυνηγήσει" να πάει σε κάτι πιο μαλακό (πχ Pirelli SC2/SC1, Dunlop KR 2 κλπ). Αυτά βέβαια μπορεί ν' αλλάξουν το Καλοκαίρι και η μαλακή "γόμα" όπως λένε οι εταιρίες να είναι καλύτερη. Να σημειώσω ότι με το μαλακότερο ελαστικό οι χρόνοι για εμένα κατέβηκαν χωρίς να το καταλάβω.. Βγήκα και είδα "1 κάτω":confused:.
DrIoannis, ημουν εκει στις 25/04 για 6 Sessions απο τις 11 το πρωι.
Η θερμοκρασια το μεσημερι ανεβηκε στους 27 βαθμους μαξ.
Με σχετικα φρεσκο πισινο και ταλαιπωρο εμπρος S21 παρατηρησα πολυ μικροτερη φθορα απ'οτι με την προηγουμενη ασφαλτο.
Γυρναγα βεβαια αργα καθως απο τη μια, πηγαμε για να ξεσκουριασουμε, απο την αλλη το εμπρος με 12000χλμ σε 2 χρονια και κατι, δεν το εμπιστευομουν παραπανω.
(ειχα μερικα αναμενομενα γλιστρηματα τοσο στα φρενα αλλα και σε εξοδους οταν αποφασιζα να το πιεσω).
Το πισω λαστιχο αν και στο κεντρο του ηταν αθικτο, στα πλαγια ημουν 1-2mm πριν τους δεικτες φθορας, για 6 Session -βολτα- στο 1:35 τελειωσε η χαραξη. Θα ελεγα ΠΟΛΥ καλα!
Μου εκανε εντυπωση παντως που ενω γυρναγα πιο αργα, δεν μαζεψα γομα απο την πιστα! Το λαστιχο πεντακαθαρο...
Με την δοκιμασμενη συνταγη που εχω τωρα (D212 Medium / Endurance) πιστευω θα ειναι καλα πριν πιασουν οι ζεστες...
sapila racing
08/05/2022, 12:15
Με την δοκιμασμενη συνταγη που εχω τωρα (D212 Medium / Endurance) πιστευω θα ειναι καλα πριν πιασουν οι ζεστες...
Kι εγω αυτην θεωρούσα δοκιμασμενη συνταγη, αλλα την πατησα.
Toν Νοέμβριο που μας πέρασε το πίσω D212 Endurance μας αφησε χρόνους τόσο γρήγορα που δεν το πιστευα, δεν πρόλαβα ουτε να το τουμπάρω.
Ειχε ψυχρα και δεν ειχα κουβέρτες, το απέδωσα στο οτι δεν ζεσταινοταν οπως επρεπε.
Σε TD με πιο ζεστό καιρό με τον προηγουμενο ταπητα ειχε βγαλει 3 πλασιους γυρους το ιδιο λαστιχο.
Μηχανακι R6 του 04 και χρονοι 1.33+
Τωρα πήρα και κουβερτες, αντε να δουμε ποτε θα παμε ομως...
RaGe_Raptor
08/05/2022, 12:42
Αυτό που παρατηρείται είναι ότι έχετε ωραία γυρολόγια, μπράβο!
Kι εγω αυτην θεωρούσα δοκιμασμενη συνταγη, αλλα την πατησα.
Toν Νοέμβριο που μας πέρασε το πίσω D212 Endurance μας αφησε χρόνους τόσο γρήγορα που δεν το πιστευα, δεν πρόλαβα ουτε να το τουμπάρω.
Ειχε ψυχρα και δεν ειχα κουβέρτες, το απέδωσα στο οτι δεν ζεσταινοταν οπως επρεπε.
Σε TD με πιο ζεστό καιρό με τον προηγουμενο ταπητα ειχε βγαλει 3 πλασιους γυρους το ιδιο λαστιχο.
Μηχανακι R6 του 04 και χρονοι 1.33+
Τωρα πήρα και κουβερτες, αντε να δουμε ποτε θα παμε ομως...
Mε διελυσες τωρα!!
Με το μπροστινο S21 στα φορτε του, καταφερα 1.33 με GSR600 χωρις πιεση στα φρενα και γραμμες ο,τι να ναι! (Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο Σερρες)
Εβαλα την προπερασμενη βδομαδα M/E τα D212 με σκοπο να ριξω το χρονο κατω απο 1.33 κυριως λογω καλυτερου feedback ... αρα το cold tear με την υπαρχουσα ασφαλτο που δεν τρωει πολυ λαστιχο, παραμονευει, σωστα;
Αυτο που μου εκανε εντυπωση την τελευταια φορα που μπηκα, ειναι οτι τα λαστιχα δεν ειχαν μαζεψει καθολου γομα απο την ασφαλτο ενω η φθορα τους ηταν αρκετα "επιφανειακη" και οπτικα "απαλη".
Δεν εχω πιο καθαρη φωτο, καθως εβγαλα τροχους και εσπευσμενα σε εργασιμη τους αφησα για αλλαγη.
435715
Πιστευεις και συ λοιπον, πως με Medium εμπρος και Endurance πισω, χωρις κουβερτες πρεπει να ζεστανει κι αλλο, ή μηπως οι πιεσεις πρεπει να ειναι εξ'αρχης οι χαμηλες προβλεπομενες και ο ρυθμος να ανεβει πιο αργα απ'οτι συνηθως;
Υ.Γ. Δεν ηξερα οτι τουμπαρεται το D212 με χαραξη ?!?!
peterTHErider
08/05/2022, 20:17
Στην πίστα όλα τουμπάρονται...η χάραξη είναι για το σωστό διώξιμο του βρόχινου νερού.
Στην πίστα όλα τουμπάρονται...η χάραξη είναι για το σωστό διώξιμο του βρόχινου νερού.
Μαζι σου, συμφωνω σ'αυτο, αλλα ειχα την εντυπωση πως παιζει ρολο και η πλεξη των λινων!!
Σε οσα τουμπαρονται εχω δει το αναφερουν οι εταιρειες, στα συγκεκριμενα, δεν εχω βρει κατι, γι'αυτο και η εκπληξη μου.
Αν με τις ευλογιες της Dunlop τουμπαρεται, ακομα καλυτερα γιατι αν και μου αρεσουν οι αριστερες παρα πολυ, την 4 & 9 τις φοβαμαι πολυ... ετσι κι αλλιως λογω πιστας η δεξια πλευρα, εχει τη μεγαλυτερη φθορα. :cry:
sapila racing
09/05/2022, 08:22
Mε διελυσες τωρα!!
Με το μπροστινο S21 στα φορτε του, καταφερα 1.33 με GSR600 χωρις πιεση στα φρενα και γραμμες ο,τι να ναι! (Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο Σερρες)
Εβαλα την προπερασμενη βδομαδα M/E τα D212 με σκοπο να ριξω το χρονο κατω απο 1.33 κυριως λογω καλυτερου feedback ... αρα το cold tear με την υπαρχουσα ασφαλτο που δεν τρωει πολυ λαστιχο, παραμονευει, σωστα;
Αυτο που μου εκανε εντυπωση την τελευταια φορα που μπηκα, ειναι οτι τα λαστιχα δεν ειχαν μαζεψει καθολου γομα απο την ασφαλτο ενω η φθορα τους ηταν αρκετα "επιφανειακη" και οπτικα "απαλη".
Δεν εχω πιο καθαρη φωτο, καθως εβγαλα τροχους και εσπευσμενα σε εργασιμη τους αφησα για αλλαγη.
435715
Πιστευεις και συ λοιπον, πως με Medium εμπρος και Endurance πισω, χωρις κουβερτες πρεπει να ζεστανει κι αλλο, ή μηπως οι πιεσεις πρεπει να ειναι εξ'αρχης οι χαμηλες προβλεπομενες και ο ρυθμος να ανεβει πιο αργα απ'οτι συνηθως;
Υ.Γ. Δεν ηξερα οτι τουμπαρεται το D212 με χαραξη ?!?!
Κατ αρχην σορρυ αν σου χαλασα την ψυχολογια αλλα καλύτερα απο το να την πατησεις σαν εμένα. Δευτερον μπραβο γιατι 1.33 με το GSR ειναι καλός χρόνος!
Εγω πιστευω οτι την πάτησα απο την χαμηλη θερμοκρασία λογω cold tear, δεν ειχα ξαναπαει με τα D212 με ψύχρα αλλα βεβαια ηταν κι η ασφαλτος φρέσκια.
Το λάστιχο το ζεσταινα ενα εναμιση γυρο όπως εκανα παντα. Το θέμα ηταν οτι δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη μετα το υποτιθέμενο ζέσταμα, μεχρι και γλύστρημα πίσω στην εξοδο της 12 είχα που δεν γινεται ποτε κανονικα με το R6. Ετσι οι χρόνοι δεν εφτασαν ποτέ στο 1.33 που παω συνηθως εύκολα, αλλά ημουν στο 1.34+ ενα δευτερόλεπτο πιο αργός απ οτι συνηθως.
Δεν συνέβη μόνο σε εμένα αυτη η πρόωρη φθορα, και σε άλλους με D212 χωρις κουβερτες το ίδιο ακριβως εγινε σε εκεινο το TD και με Medium πίσω κιόλας ενώ αλλοι που τα ειχαν με κουβερτες δεν ειχαν θέμα απ οτι ειδα τουλάχιστον
Επίσης πιο νορμαλ λαστιχα οπως πχ Supercorsa V2 που ειχε ο κουμπαρος δεν ειχαν κανενα θέμα απολύτως.
Εγω πήρα κουβερτες τωρα και πιστευω οτι μονο ετσι το γλυτωνεις αυτό το λάστιχο σε ψυχρα. Τι να πω, θα δείξει!
Ενδεχομενως να παραγγειλω και εγω κουβερτες κυριως γι'αυτο το λογο...
Θα μπω λογικα ξανα τελος του μηνα, υποθετω λοιπον πως οι θερμοκρασιες αερα/ταπητα θα ειναι πιο συμβατες με τη σκληροτητα γομας που διαλεξα...
Αντε να δουμε :D
vassilis88
09/05/2022, 09:57
θα ανεβασει κανεις φωτο η μονο για λαπταημ θα μιλαμε:D
435726
πειτε μου κ με γεια:D
πηρα μοτο μετα απο 5-6 χρονια
sapila racing
09/05/2022, 10:39
θα ανεβασει κανεις φωτο η μονο για λαπταημ θα μιλαμε:D
πειτε μου κ με γεια:D
πηρα μοτο μετα απο 5-6 χρονια
Μεγεια!! :beer:
macdeath_s
09/05/2022, 17:14
Να πω και εγώ την αποψάρα μου/εμπειρία μου έχοντας δουλέψει κυρίως το D212 σε πίστα και έχοντας αλλάξει πρόσφατα και αναρτήσεις.
1ον όσο καλύτερη η πίστα τόσο περισσότερη φθορά θα έχει ειδικά σε ζέστη. Θυμάμαι σέσιον με καύσωνα στο Μοντμελό που μέτρησα θερομκρασία ασφάλτου 70 βαθμούς κελσίου. Τότε ήμουν αρκετά πιο αργός (+5" περίπου ίσως και παραπάνω) και τα δύο λάστιχα, ιδίως το πίσω, παρότι καινούργια ήταν οριακά για πέταμα μετά από ολοήμερο. Ακόμη και σε νορμαλ συνθήκες θερμοκρασίας, η συγκεκριμένη πίστα που είναι προδιαγραφές FIA για F1/GP τρώει πολύ λάστιχο και από ότι έχω δει σε πάσης φύσεως μηχανάκια και σετάπ. Μόλις άλλαξα σε Ohlins άλλαξε πάρα πολύ αυτό βέβαια. Σημείωση ακόμη και τώρα δεν βάζω κουβέρτες κάτι το οποίο γνωρίζω ότι γαμεί τα ελαστικά.
Τα γράφω αυτά γιατί απόρησα με το σχόλιο ότι βελτιώθηκε η άσφαλτος και συνεπώς θα έπρεπε να τρώωει λιγότερο λάστιχο, το αντίθετο έχω την εντύπωση ότι ισχύει.
macdeath_s
09/05/2022, 17:25
Ερώτηση: τι σημαίνει τουμπάρονται ? Παρατήρηση: Στα D212 η χάραξη είναι για να μπορούν να κυκλοφορήσουν δρόμο για νερό μην τα δοκιμάσετε καλύτερα τα συγκεκριμένα :)
Ερώτηση: τι σημαίνει τουμπάρονται ? Παρατήρηση: Στα D212 η χάραξη είναι για να μπορούν να κυκλοφορήσουν δρόμο για νερό μην τα δοκιμάσετε καλύτερα τα συγκεκριμένα :)
Βάζεις το πίσω μπροστά και τούμπαλιν :bawl:...
Σοβαρά τώρα, αλλάζεις τη φορά, τα γυρίζεις 180 μοίρες.
macdeath_s
09/05/2022, 17:43
Γιατί να το κάνεις αυτό και 2ον δεν είναι επικίνδυνο εφόσον έχει ένδειξη ο κατασκευαστής να δείχνει τη φορά ?
Γιατί να το κάνεις αυτό και 2ον δεν είναι επικίνδυνο εφόσον έχει ένδειξη ο κατασκευαστής να δείχνει τη φορά ?
Η πιστα των Σερρων εχει 7 αριστερες και 9 δεξιες στροφες, δεν ειμαι μονο ο αριθμος αλλα και σε ποιες στροφες κουβαλας χιλιομετρα ή μπορεις να ασκησεις αρκετη και παρατεταμενη πιεση!
Η φθορα λοιπον ειναι μονοπλευρη, επομενως μπορεις να αντιστρεψεις τη φθορα των ελαστικων ωστε σε καποιες περιπτωσεις να βγαλεις μερικα ακομα session.
Περισυ, αλλαξα ενα πισινο το οποιο στα δεξια ξεπερασε δεικτες φθορας και ηταν οριακα να βγαλει λινα, ενω στα αριστερα του, ισα που φαινοταν η χαραξη.
Για D212 ρωτησα και εγω, αφου δεν παιζει ρολο μοναχα η χαραξη για βροχη, αλλα και η ιδια η πλεξη των "λινων"...
sapila racing
10/05/2022, 00:58
Για D212 ρωτησα και εγω, αφου δεν παιζει ρολο μοναχα η χαραξη για βροχη, αλλα και η ιδια η πλεξη των "λινων"...
Δεν τουμπαρονται όλα τα λάστιχα οπως γράφτηκε παραπανω.
Τα D212 τουμπαρονται όπως και τα KR κλπ slick, τα Pirelli supercorsa πχ οπως και άλλα παρόμοια δεν τουμπαρονται.
Αυτα τα εμαθα κι εγω απο τους λαστιχάδες.
Τι να κανουμε που δεν φτανουν τα φραγκα να βαζουμε συνεχεια καινουρια!
peterTHErider
10/05/2022, 09:01
σε εμένα πάντως λαστιχάς με εμπειρία σε πίστες μου είπε πως στην πίστα όλα τουμπάρονται.
και χαρακτηριστικά το έκανε σε supercorsa φίλου!
τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι του φανεί...
sapila racing
10/05/2022, 09:10
σε εμένα πάντως λαστιχάς με εμπειρία σε πίστες μου είπε πως στην πίστα όλα τουμπάρονται.
και χαρακτηριστικά το έκανε σε supercorsa φίλου!
τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι του φανεί...
Τι να πω, μπορεί και να ειναι ετσι!
RaGe_Raptor
24/03/2023, 16:13
Το σχόλιο του Troy Corser για την Κ1 στις Σέρρες, όλα τα λεφτά (και το μυστικό για επιτυχημένο trail braking ) https://www.instagram.com/reel/CjQKDGVjj0R/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ποια ειναι η τρεχουσα τιμολογηση για ελευθερη προπονηση μηχανης στις Σερρες;
RaGe_Raptor
01/07/2024, 20:21
Ποια ειναι η τρεχουσα τιμολογηση για ελευθερη προπονηση μηχανης στις Σερρες;
80€ σε αργίες